Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

MUFON, RUFOn și alte rime / rune / râme / ruine etc.

Creat de Xanadron, 25 Iulie 2017, 10:57:29

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

http://jamesclarksonufo.com/articles-and-commentary/science-has-left-the-building-the-historic-mufon-2017-symposium-and-how-the-show-must-go-on
...e un manifest-declarație f. interesant/ă a unui ex-director MUFON responsabil de investigațiile pe felie științifică a fenomenului OZN - ex- fiindcă omu (capabil și cu background serios, vă asigur eu ca să nu-l mai agasați pe Moș Gaoagăl :lol:) a demisionat cu oarece încărcătură simbolică, adică taman înainte de simpozionul organizației merigane axat pe problematica Secret Space Program(s),  :ufo: :rocket: actualmente-n curs de desfășurare la Las Vegas (85 coco taxa zilnică, dar +2.000 cheltuieli colaterale efective pt doritori).
  Cred oricum că-i un bun punct de plecare pentru eventuale discuții privitoare la scopurile, dar și vitorul RUFOn. Ca forum, dar și ca organizație, chiar dacă paralela cu mega-structura MUFON nu poate fi decît una extrem de limitată.

Stimabilii moderatori sper să n-aibă deci obiecții apropo de tentativa mea de concentrare a discuțiilor p-un topic separat, mai ales că vine-n întîmpinarea unor reproșuri recente privind presupuse deturnări ale forumului ,,nostru,, prin postări doar vag conexe domeniului OZNistic.
Deturnări similare-n esență sînt acuzate și peste Marea Băltoacă, de niște ani dar accentuate de invitarea la simpozionul MUFON 2017 a unor pseudo-sifonatori sforăriți din zone umbroase 8-) gen Corey Goode, Andy Basiago etc., considerați de unii doar atracții circărești aducătoare de mălai unei organizații metamorfozate treptat într-o corporație deloc non-profit :evil: - merge aici și-o zicere a lui Eric Hoffer, citată din memorie:
"Every great cause begins as a movement, becomes a business, and eventually degenerates into a racket."

...În paralel totuși vor conferenția și voci respectate (Richard Dolan) - pe care unii-l acuză, dar alții îl laudă c-a acceptat invitația sperînd la o contrabalansare, ba chiar la contraatacuri constructive de genul ăluia deja postat p-aici (v. recenta discuție a lui RD cu Bill Ryan).
În fine, cine-i interesat poate găsi deja contribuția cunoscutului Gary McKinnon (prin Skype, evident, ca să nu fie legat de merigani) - scurtissim, hackerul britanic n-aduce practic nimic nou în plus raportat la ce știm deja - poate doar bănuiala c-a fost victimă a unui psy-op parșiv, fiind lăsat de fapt să intre ca-n brînză în anumite servere U.S.Navy.)

P.S. (înainte de alte reveniri): Mai rămîne ca și RUFOn să organizeze conferințe d-astea, ca paralelele să se intersecteze o țîră.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii


fiulploii

Daca tot se vrea a fi un subiect colector de pro si contra domenii conexe fenomenului OZN clasic , acela cu șuruburi si nituri , zic sa încep disputa.
Acum mult timp am deschis un subiect cu tema 'Forțele malefice' in care susțin ca nu exista așa ceva, este din punctul meu de vedere analog cu forța centrifugă si existența ei - vezi mecanica clasica .
Ei bine , dupa alte subiecte deschise pe teme de călătorii incorporale mă gândesc că ar fi oportun sa atacam si subiectul pericolelor la care se supun experimentatului călători , daca sunt ele reale in condițiile in care unii nu se mai întorc adica își încetează existența fizica . Cazuri concrete ? Hmmm, s-ar putea, statistic vorbind ca sa existe si in România insa eu personal in afara de zvonuri nu cunosc.
Mitologia si Tradițiile diverselor popoare vorbesc totuși de asemenea pericole potențiale .
    Nu ma leg de aspectul ' nituri si bolțuri' al OZN fiindca daca nu Cunoști principiul din spatele mașinăriei ' tot dijeaba' . De la diverse cercetări oculte amintite pe forum cu înmagazinare de suflu vital intr-o mașinărie si până la 'tuningul' corpului fizic pt a-l transforma in arma-vehicul care poate fi , este destul loc de derapaje si 'schiduri' .

Cât despre organizare de conferințe ....

fiulploii

Ceva interesant din arhiva acestui forum :

Citat

   Am rugamintea sa nu generalizezi.Poate unii membrii ai forumalui au trait experiente mult mai stranii ( si inspaimintatore...) decit cele relatate de tine sau  S.Greer.Poate cunosc  mai multe decit "specialistii" cu gura mare si feþele aparute la televizoare. Nu poti sa stii...
Daca a ajuns la concluzia ca "extraterestrii" pot fi contactati cu mintea,ascultind muzicuta si atingind o stare de constiinta "non-locala", mai bine se apuca de scris carti  de retete culinare ."Tehnici" asemanatoare au fost folosite de sute sau mii de ani in ritualurile magico-religioase...Nimic nou sub soare. 

Ce inseamna asta?

abyss


fiulploii

Citat din: abyss din  27 Iulie 2017, 10:34:58
Inseamna inceputul unei frumoase prietenii.

@abyss, nu ăsta e subiectul de față, nu?  :wink:
Eu zic sa ne aducem aminte ce zic unii referitor la lehamite iar dacă ' achiesăm' cu ideea atunci să încercam sa o si aplicăm .

Daca nu s-a înțeles , ma refer la partea malefică   :lol:

abyss

Imi pare sincer rau dar nu pricep ideea. Esti prea criptic de la o vreme....

fiulploii

Un documentar făcut de David Sereda in care explica pe baza filmelor NASA de ce anomaliile luminoase filmate de la bordul navetelor nu pot fi praf, comete, deșeuri spatiale si putem trage concluzia de ce nu vedem aceste OZN si de ce nu putem vorbi doar de nituri si șuruburi clasice .
https://goo.gl/UtrVDo

fiulploii

@Guest, corect, la un anumit nivel totul e fake.

@abyss, mă refeream la partea întunecată a problemei, la faptul că contactele fie fizice fie NON-fizice pot duce la rănire, îmbolnăvire sau chiar moarte.

abyss

Citat din: fiulploii din  29 Iulie 2017, 11:52:13


@abyss, mă refeream la partea întunecată a problemei, la faptul că contactele fie fizice fie NON-fizice pot duce la rănire, îmbolnăvire sau chiar moarte.


la faptul că contactele fie fizice fie NON-fizice pot duce la rănire, îmbolnăvire sau chiar moarte.

Corect ar fi fost spus ca unele dintre contactele fie fizice fie NON-fizice pot duce la rănire, îmbolnăvire sau chiar moarte. Tot asa cum unele intamplari liniare si altele NON- liniare pot duce la rănire, îmbolnăvire sau chiar moarte.
   Si wow...daca ma gandesc bine ... insasi VIATA CHIAR DUCE LA MOARTE.