Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Aparatura geofizica

Creat de alien, 08 August 2007, 15:34:09

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

alien

 Tocmai am facut un magnetometru din obiecte casnice bazat pe niste date de pe internet . Astept raspunsuri si intrebari de la cine vrea sa construiasca si cine a construit.

alx

#1
Citat din: alien din  08 August 2007, 15:34:09
Tocmai am facut un magnetometru din obiecte casnice bazat pe niste date de pe internet . Astept raspunsuri si intrebari de la cine vrea sa construiasca si cine a construit.


în primul rând îţi urez bine ai venit printre noi!)adică pe Terra)...
în al doilea rând,vreau să te rog să scrii CORECT măcar titlul topicului,adica nu aşa:
                    <Apartatura Geofizica Neconventional Neconvenitola>,asta din respect pentru cei de pe forum...dacă vrei,bineânţeles...
iar în al treilea rând,aş dori să-ţi amintesc că avem un topic special pentru aşa ceva,adică primul topic din Diverse: http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,894.0.html , care se cheamă Scheme aparate...
iar în al patrulea rând,ca să nu fiu 100% off-topic,zic că e o schemă interesantă,însă cu aplicabilitate redusă,datorită construcţiei...oricum,poţi să ne împartăşeşti experienţa ta,chiar sunt curios ce rezultate ai obţinut...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

alien

As vrea sa imi cer scuze pentru greselile gramaticate ! Iar in privinta aparatului eu lam contruit si functioneaza ,bine nu se compar cu o varianta adevarat dar eu in numai 30 minute lam realizat si este eficient

LP

O sa incer sa postez cateva linkuri cu firme care fac senzori si parti de echipamente. Din pacate zilele astea nu am timp sa le caut.  Este un forum bun pe net pe care se discuta numai despre aparate de detectie... Sunt cativa care le fac singuri, dar dupa ani de experienta pentru ca nu ies bine... mai ales ca toate aceste tipuri de aparate trebuie calibrate si e dificil.

Rayden

@LP

astept postarile tale...

merci  :rocket:

LP

http://www.thunting.com/geotech/forums/forumdisplay.php?f=4

Asta e un link la un forum de cautatori de comori :-D

Nu radeti pt ca gasiti multe informatii ajutatoare. O sa revin cu mai multe linkuri la difetite firme care fac senzori si echipamente.

LP

UItati inca un site interesant cu aparatura folosita in detectia de fantome si diverse fenomene paranormale.

http://www.lessemf.com/ghost.html