Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Războiul OZN

Creat de fiulploii, 10 Iunie 2022, 11:52:26

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

fiulploii

Citat din: abyss din  08 Iulie 2022, 15:51:36Deci trebuie sa ai in secret tehnologii care sa le secondeze cel puțin pe cele dumnezeiești atunci cand te apuci pe față de treaba.

Si cand le ai, oare ce faci? Tentația e mare...

Pleci. Roiesti. New Terra ca un avanpost si roiesti mai departe in cautarea adevarului ultim.
Parerea mea.

abyss

Citat din: fiulploii din  09 Iulie 2022, 18:09:59Pleci. Roiesti. New Terra ca un avanpost si roiesti mai departe in cautarea adevarului ultim.
Parerea mea.
Dar ești lansat nu gluma! Huh... This guy is on the loose!!

Marturisesc ca nu ma asteptam la acest raspuns interesant, clar asta.

Ma gandisem insa ca daca o elita are asemenea tehnologii dezvoltate in secret impotriva comunistilor si a UFO-urilor acelea E.T. reale, ...o vor tine secreta pana intr-o zi cand ii vor supraveghea pe extratrestri umar la umar fara ca acestia sa-si dea seama (si sunt voci care au sifonat aceasta poveste)? sau dupa ce si-au umflat muschii si ii tin la distanta pe unii ET vor simula fenomene aeriene necunoscute (FAN) asfel incat sa controleze NARATIUNEA AMENINTARII asa cum o doresc dumnealor? evident pentru control si bani. Si privilegii, aroganta, cinism etc. ?

fiulploii

Citat din: abyss din  09 Iulie 2022, 23:24:24Dar ești lansat nu gluma! Huh... This guy is on the loose!!

Marturisesc ca nu ma asteptam la acest raspuns interesant, clar asta.

Ma gandisem insa ca daca o elita are asemenea tehnologii dezvoltate in secret impotriva comunistilor si a UFO-urilor acelea E.T. reale, ...o vor tine secreta pana intr-o zi cand ii vor supraveghea pe extratrestri umar la umar fara ca acestia sa-si dea seama (si sunt voci care au sifonat aceasta poveste)? sau dupa ce si-au umflat muschii si ii tin la distanta pe unii ET vor simula fenomene aeriene necunoscute (FAN) asfel incat sa controleze NARATIUNEA AMENINTARII asa cum o doresc dumnealor? evident pentru control si bani. Si privilegii, aroganta, cinism etc. ?


Posibil, nu zic nu insa doar ca etapa primara. Uite cum vad eu problema.
   Ai tehnologii dumnezeiesti in raport cu restul. Bineinteles ca nu le-ai primit/facut pe toate de o data ci intr-o anumita perioada de timp. Timp in care le-ai si testat cu precautie sa nu se prinda bizonii. Eventualii martori discreditati, disparuti sau nebuni. Restul vor tacea de frica expulzarii din societate. Ajungi la un nivel la care spionezi/urmaresti si alte specii umane/non-umane, din cauza asta te crezi superior( s-a mai intamplat in istoria omenirii, chiar des) . Controlezi Terra si pe altii. Pai deja te plictisesti, nu iti mai ajunge sa te joci in spatele blocului, e prea mic teritoriul. Vrei resurse, teritorii, adrenalina, vrei sa stii cine conduce sau cine a reglat toate astea fiindca in aventurile din spatele blocului ai dat peste niste chestii enigmatice.

  Si ce faci? Cauti, pleci in cautarea lui Al-de-sus sau al lui Al-de-jos desi este un nonsens, in univers nu exista sus si jos. Pe drum o sa devii si mai avansat( daca nu esti exterminat de ... concurenta, de aroganta ) si nu o sa te mai intereseze de unde ai plecat, locul initial o sa devina legenda distorsionata pana la disparitie.

  Cu alte cuvinte, impresia mea este ca omul trebuie sa fie in continua miscare, stagnarea indelungata duce la moarte ca si lipsa de provocari. Sa conduci pamantul, sa ameninti si sa te joci cu vietile oamenilor, plictiseala. Decat numai daca in spatele acestor jocuri nu exista un alt scop, mai atractiv si mai periculos. Dar in final, tot la roire se ajunge daca se trec niste praguri fara autodistrugere.

  Multe cuvinte pentru ..nimic, parerea mea.

abyss

Un coleg mai "anonymous" mi-a semnalat de curând un articol apărut pe tarlaua vasta si nebuloasa-n spirale a net-ului...

Articolul ii aparține temutului (pentru unii) si vestitului (pentru alții) Condotier (doar pentru câțiva cred) V.I.M.
https://argesulonline.ro/memorii-extraterestri-ozn-uri-si-marsrutizare-opinie/

Va las plăcerea de a studia fitzuica electronica cu rugămintea de a mi se permite doar un foarte mic spoiler:

- In articol autorul VIM analizează dintr-un punct de vedre util cartea-confesiune a domnului Dan Dezideriu Farcaș intitulata-n lipsa de alte inspirații matematice "De la biți la extratereștri – Memorii" (Pavcon, 2022).

Dincolo de confesiunea bizara-n detalii politicoase, remarcam in carte si citez:
- "Ca un efect al dezvăluirilor (americane – n.n.) din decembrie 2017, m-am pomenit și cu o invitație din partea ambasadei Chinei (...) Militarii chinezi voiau să afle de la noi un singur lucru: ce sunt, după părerea noastră, OZN-urile...".

Militarii chinezi erau interesați de părerea lui Dan Farcaș, nici mai mult, nici mai puțin.
Totuși am rămas profund nedumerit. te-ai fi așteptat ca un renumit ufolog roman ajuns la senectute sa-si amintească din ce in ce mai clar aventuri si pățanii din tinerețe. Din cate am putut constata (sa fiu corectat daca greșesc) fundamentul motivației domniei sale, piatra de căpătai a unui ufolog ar trebui sa fie o experienta cel puțin de neuitat. Un eveniment major cu reverberații si congruențe de-a lungul vieții.

Ei bine pare sa nu fie așa. Trece lapidar povestind ca pe la vârsta de 4 ani a avut niște trăiri nu știu cum dar mai așa ce par asemănătoare cu ale altora. Stop! Ce fel de experiențe? S-au mai repetat? Au lăsat urme? .... nu ni se oferă răspunsul...


prodcomb

"Terribilul" Condotier face valuri pentru a (se) îndepărta de "vechea gardă" și a se remarca pe propria cale.
Cale ciudată și neinteresantă.
Nu că "vechea gardă" ar fi mai interesantă.
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

abyss

#20
Cu siguranță in viața fiecăruia vine acel moment când vorba lui @fiulploii "îți dă cu virgulă".

Totuși am rămas nelămurit: a fost sau nu a fost (era sa zic -revoluție) domnul F. răpit de ființe din alte lumi?

In contextul actual al schimbării abordării celor din ser.viciile străine cu privire la mult așteptata "Disclosure" adica cotind brusc de la negare idioată si penibila asezonata cu amenințări și "treburi ude" uneori cum s-au petrecut lucrurile timp de aproximativ 80 de ani, au trecut acum la varianta "oficială" de Disclosure made in CIA. Sper sa am timp mâine sa mai dezvolt cateva aspecte spuse de alții despre acestea.

Am gasit si un interviu bunicel cu Michio Kaku in care distinsul savant balbaie si el acum încurcat, cateva idei despre ozn-urile aflate in vogă. Aspect interesant fie si pentru ca domnia sa a fost consultat oficial prezentandu-i-se imagini video inca secrete. El a spus-o.

Nox

#21
Citat din: abyss din  21 Iulie 2022, 22:41:37Am gasit si un interviu bunicel cu Michio Kaku in care distinsul savant balbaie si el acum încurcat, cateva idei despre ozn-urile aflate in vogă. Aspect interesant fie si pentru ca domnia sa a fost consultat oficial prezentandu-i-se imagini video inca secrete. El a spus-o.

Salut.

Despre ce interviu e vorba? Poți da un link? Michio Kaku a fost invitat recent la Joe Rogan, episodul #1828, dar nu îmi amintesc să fi zis că ar fi văzut "imagini video inca secrete".

Merci.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

abyss

#22
Citat din: Nox din  27 Iulie 2022, 13:52:40Despre ce interviu e vorba? Poți da un link? Michio Kaku a fost invitat recent la Joe Rogan, episodul #1828, dar nu îmi amintesc să fi zis că ar fi văzut "imagini video încă secrete".


Revenind la întrebarea ta.
A spus-o indirect altfel in 2019 dar a zis-o! Hai sa vedem împreună daca ipoteza mea e pe aproape. Fiindcă ce a zis la vremea aceea i-a pus paie aprinse pe cap. Si nu putea zice ce a zis daca nu vedea si alte imagini video, altele in afara  de cele 3 pe care din 2015-2017 le stie toata lumea ca fiind declasificate de pentagon.

Ar fi 2 videoclipuri cu MK. Unul este dupa cum corect ai dedus:
https://www.youtube.com/watch?v=YebZyAzLZuc&ab_channel=PowerfulJRE

Celălalt este șters de pe tot internetul. Am găsit doar referiri, poate găsește cineva luarea sa de cuvant la Congresul mondial de Ufologie din 2019 - Spania

Totusi si in interviul lui joe Rogan si in luarea sa de cuvant apare o tema asemanatoare. Hai sa vedem, traduc aici de pe net ce am gasit ici colo ca transcripturi de la Congresul mondial de Ufologie din 2019, fiindca acolo MK a zis-o se pare cel mai detaliat:
Citat din: Content from External SourceȘtiința se bazează pe lucruri care pot fi testate, care sunt reproductibile și falsificabile. Acesta este criteriul pentru știință. Acum, care este diferența? În trecut, atunci când oamenii spuneau că au văzut ceva, că au văzut ceva pe cer, nu era testabil. Asta nu este reproductibil la cerere. Asta nu este falsificabil. Este o informație anecdotică. Poate că este adevărat. Poate că ați văzut ceva venind pe cer. Dar nu este suficient pentru știință. Asta s-a schimbat acum. În urmă cu doi ani, acum știm de la Marina Statelor Unite, că piloții Marinei Militare au filmat, au înregistrat pe video obiecte care execută lucruri imposibile cu avioanele comerciale și militare obișnuite. Voi vorbi mai multe despre acest lucru în câteva momente. Așadar, testabilitatea, suntem acum pe tărâmul testabilului. Întâlniri testabile cu un obiect ciudat pe cer.
Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=zf4hneVuLmk&t=1284s (Broken Link)

Videoclipul este, din păcate, tăiat scurt (poate găsi cineva videoclipul integral?), dar el vorbește mai mult despre asta aici:

https://news.yahoo.com/a-turning-point-on-uf-os-physicist-michio-kaku-tells-uf-ology-conference-the-truth-is-out-there-090005631.html

Citat din: Content from External Source"Acum știm că ele zboară între Mach 5 și Mach 20 - de cinci până la 20 de ori viteza sunetului", a spus Kaku. "Știm că ele se deplasează în zigzag atât de repede încât orice pilot ar fi strivit de forța centrifugă. Că nu au nici o sursă de evacuare de la motoare pe care să o putem vedea". Explicațiile invocate de obicei pentru aparițiile de OZN-uri - meteoriți, baloane meteorologice, chiar și planeta Venus - nu pot explica aceste filmări de mare precizie în direct, a spus Kaku, ceea ce duce la una dintre cele două concluzii posibile: Ele sunt de origine umană, reprezentând o tehnologie atât de avansată încât chiar și oamenii de știință de vârf sunt nedumeriți de ea. Sau, a spus el, "poate că sunt dovezi ale unei civilizații spațiale avansate".

Ar putea fi ele rusești, nu marțiene? Poate, a admis Kaku, având în vedere că anul trecut președintele rus Vladimir Putin a anunțat că "Rusia a construit un vehicul zburător hipersonic care poate zbura în zigzag". Statele Unite și China lucrează, de asemenea, la drone hipersonice. Pe de altă parte, a subliniat Kaku, "poate că acestea sunt extraterestre".
[...]
Chiar dacă nu sunt dovezi de foc, videoclipurile declasificate - susținute de confirmarea mai multor apariții ale unor vehicule aeriene inexplicabile în 2014 și 2015, inclusiv cel puțin o coliziune apropiată - dau o nouă greutate ufologiei. "Am ajuns la un punct de cotitură", a declarat Kaku. "Înainte, cei care credeau in existența OZN-urilor trebuiau să dovedească faptul că aceste obiecte proveneau de la o rasă inteligentă din spațiul cosmic. Acum, sarcina probei revine guvernului, care trebuie să demonstreze că nu provin de la ființe inteligente din spațiul cosmic."

Posibilitatea ca acestea să fie vehicule de la alte civilizații planetare, a declarat Kaku pentru Yahoo, "trebuie acum pusă pe masă".
Citatele din Yahoo par să provină în mare parte din acest interviu:
https://news.yahoo.com/a-traffic-ja...is-search-for-the-god-equation-090020986.html


De asemenea, în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, a fost întrebat ce l-a adus la conferință. El a răspuns


Citat din: Content from External Source"În mod tradițional, când fizicienii erau întrebați despre extratereștri, ochii lor se dădeau peste cap și râdeau. Dar asta pentru că ei presupuneau că extratereștrilor care merg printre stele, le-ar lua foarte mult timp să meargă printre stele. Dar greșeala pe care o fac este să presupună că acești extratereștri sunt cu doar 100 de ani înaintea noastră. Imaginați-vă că ar putea fi cu 100.000 de ani mai avansați decât noi. Apoi, noi legi ale fizicii încep să intre în scenă, noi legi ale fizicii. De asemenea, am ajuns la un punct de cotitură, cred. De obicei, cei care cred au sarcina probei, ei trebuie să demonstreze. Acum, sarcina probei revine guvernului (Pentagonului n.n.), care trebuie să demonstreze că nu sunt din spațiu. Știința se bazează pe lucruri care pot fi testate, reproduse și falsificate. (Falsificabil, [adică] poți dovedi că nu este o farsă.) Acum, pentru prima dată, avem dovezi testabile de la Marina Statelor Unite. Am studiat aceste casete video militare și acum putem măsura cât de rapide sunt, la ce înălțime se află, avem acum numere cu care ne putem juca. Avem acum dovezi testabile, dar nu avem încă dovezi reproductibile, adică dovezi pe care le putem atinge. Prin urmare, le spun tuturor celor care ar putea fi răpiți sau răpiți de către oamenii din farfurii zburătoare, vă rog să furați ceva atunci când sunteți răpiți. Avem nevoie de voi să furați cât de mult puteți. Jetoane extraterestre, agrafe de hârtie extraterestre, furculițe extraterestre, cuțite extraterestre, orice de la o farfurie zburătoare.
Sursa: https://youtu.be/5OXC0gdx-ME?t=1318 [Broken link]

-----------------------------------------------------------------

Prin urmare in 2019 multi au fost de parere ca MK greseste. Ca cele trei videoclipuri nu arată nimic care să depășească limitele științei umane. Ca de fapt, cel mai probabil, ele arată lucruri mai degrabă banale, privite într-un mod neobișnuit. Există trei videoclipuri declasificate: Flir1, Gimbal, si Go Fast

Despre ele parerea scepticilor era ca:

Flir1 (numit și Nimitz, sau TicTac) este o pată neclară în depărtare. Nu se mișcă (deși sare de colo-colo atunci când camera schimbă setările de zoom sau face o corecție de blocare a cardanului). Există ceea ce pare a fi o "fugă la viteză mare" finală la sfârșitul videoclipului, dar de fapt este doar camera care nu mai urmărește obiectul, combinată cu o schimbare a zoom-ului care dă iluzia de viteză.

Gimbal este o strălucire în infraroșu în formă de farfurie. Se rotește deoarece camera se rotește pentru a contracara blocarea gimbal. Putem dovedi acest lucru, deoarece există alte modele de lumină pe cer care se rotesc în același timp în care se rotește strălucirea. Înregistrarea video este în concordanță cu un motor cu reacție aflat la câțiva kilometri depărtare. Nu are nicio accelerație bruscă.

Go Fast este ceea ce pare a fi un obiect rece care se deplasează rapid pe suprafața oceanului. Cu toate acestea, unghiurile și distanța de pe ecran ne permit să triangulăm poziția și viteza obiectului. Se pare că, de fapt, se mișcă destul de încet (sub 50 de noduri) și este la înălțime mare (3962.4 metri). Nu accelerează deloc. De fapt, seamănă cel mai mult cu un balon sau poate chiar cu o pasăre mare care planează.

La vremea aceea M Kaku descrie aceste videoclipuri ca fiind "dovezi testabile" și ca de fapt, putem testa ipotezele pe baza lor pentru a vedea dacă se potrivesc. Cu toate acestea, unii erau de parere ca M Kaku pare să nu le fi testat el însuși și, în schimb, se bazează pe ideile altora. De asemenea, alții au interpretat mișcările camerei din "Flir1" ca fiind mișcări ale unui obiect sau au interpretat rotația optică a unei străluciri în infraroșu din "Gimbal" ca fiind o rotație fizică a unei ambarcațiuni. Toate acestea sunt interpretări demonstrabile și nesusținute pe care Kaku a fost cumva convins că sunt adevărate.

Deci nu, sarcina probei nu s-a schimbat, erau multi de parere la acea vreme si ca: Marina nu are nicio obligație actuală de a dovedi că navele Mach 20 care zigzaghează la forțe G imposibil de mari nu sunt extratereștri si ca Nu există o astfel de obligație pentru că nu s-a demonstrat încă existența unor astfel de nave. Nu știm exact ce arată aceste videoclipuri, dar nu arată nimic imposibil și sunt bine explicate de evenimente obișnuite. Asta era parerea multora.

Se credea la acea vreme (2019) ca M Kaku poate fi un fizician desăvârșit și un popularizator al științei, dar dacă nu poate prezenta dovezi pentru afirmațiile sale, atunci acestea nu au mai multă greutate decât orice alt fan OZN. Sarcina probei este încă foarte mult pe umerii persoanei care face afirmația extraordinară, care în acest caz este Kaku însuși.

-----------------------------------------------------------------


Intre timp lucrurile s-au schimbat.
S-a recunoscut oficial in 2021la audierile din Congresul american ca 143 de cazuri (hai sa le zicem) UFO nu pot fi explicate.
Apoi au balbait-o destul de bizar in 2022 ca numarul acestor cazuri a crescut de la 143 la 400!

https://abcnews.go.com/Politics/pentagon-reports-400-ufo-encounters-tells-congress-theyre-investigating-video/story?id=84753756
,,Numărul rapoartelor UAP a crescut la "aproximativ 400", o creștere semnificativă față de cele 144 dintre 2004 și 2021 care au fost urmărite în raportul de anul trecut, potrivit lui Scott Bray, director adjunct al Serviciului de informații al Marinei. Bray a declarat în fața grupului de experți din Camera Reprezentanților că această creștere s-a datorat reducerii stigmatului asociat cu ieșirea în față pentru a raporta astfel de incidente în urma raportului din 2021."


Foto deasupra - Directorul adjunct al Serviciului de Informații al Marinei, Scott Bray, explică o înregistrare video cu fenomene aeriene neidentificate, în timp ce depune mărturie în fața unei audieri a unei subcomisii a Comitetului pentru Informații al Camerei Reprezentanților la Capitoliul SUA, la 17 mai 2022, la Washington, DC.
(măriți imaginea...ce e acolo?)

Si asa ajungem la interviul dat de MK la J Rogan.
Ia sa vedem ce spune in prezent MK, de fapt spune cam aceleași lucruri pe care le zicea in 2019, acum 3 ani deci.
Fizicianul Michio Kaku despre schimbarea în fenomenul OZN-urilor
https://www.youtube.com/watch?v=YebZyAzLZuc&ab_channel=PowerfulJRE

traducere aproximativa:
Acum lucrurile s-au schimbat. acum avem 5 observări multiple prin mai multe moduri, acesta este standardul de aur.
Standardul de aur pentru căutarea acestor obiecte, nu mai este reprezentat doar o singură persoană, ci de mai multe persoane cu reputație, nu doar imagini radar, ci și observare vizuală, senzori infraroșu, dovezi telescopice, acum avem mai multe observări prin mai multe moduri, astfel că sarcina probei s-a schimbat, înainte sarcina probarii revenea celor care credeau în OZN-uri.

Ei au văzut ceva și au dovedit-o. Acum, sarcina probei s-a mutat la Pentagon, la armată, acum ei trebuie să dovedească faptul că nu sunt extratereștri, așa că eu cred că a avut loc o schimbare radicală.

O schimbare radicală în ultimii câțiva ani, știți, acum 50 de ani a avut loc o audiere în Congres, în cadrul proiectului "Cartea Albastră", și se râdea mult și se făceau multe glume despre omuleții verzi din spațiul cosmic. Acum 50 de ani, așa era. Acum, lucrurile s-au schimbat, iar oamenii se gândesc dacă acestea reprezintă o amenințare militară? 
Ce fel de senzori avem? Ce fel de măsurători avem? Avem acum o analiză cadru cu cadru a acestor obiecte. Aceste obiecte se deplasează între Mach 5 și Mach 20. Asta înseamnă de 20 de ori viteza sunetului.  aceste obiecte pot zigzagui și putem măsura forța G în interiorul lor forța G este de câteva sute de ori mai mare decât forța gravitațională, cu alte cuvinte, oasele oricărei persoane vii ar fi zdrobite de aceste obiecte, așa că sunt probabil drone de vreun fel aceste obiecte pot coborâ de la 21.336 de metri în câteva secunde, gândiți-vă că pot coborâ pe o distanță uriașă în câteva secunde.
în doar câteva secunde și apoi pot merge sub apă mai departe.

Este ceva ce nu am realizat până acum, dar da, pot merge sub apă și se pot deplasa fără a crea gaze de eșapament sau a depăși bariera sunetului.
Deci acestea sunt lucruri pe care acum le putem documenta cadru cu cadru, uitându-ne la aceste casete video.
(...)
Vorbim despre obiecte care definesc legile cunoscute ale aerodinamicii cu o tehnologie care depășește ceea ce avem astăzi și de aceea oamenii se scarpină în cap întrebându-se ale cui sunt aceste lucruri?  Dacă nu sunt ale chinezilor, rușilor sau ale Statelor Unite? unul dintre principalele puncte de dispută este lipsa unei metode de propulsie vizibile, nu există nicio semnătură termică, nu există nimic din ceea ce înțelegem că ar exista în mod normal atunci când ceva se deplasează cu o viteză uriașă.
Aceste obiecte pot depăși fără efort bariera sunetului și nu creează bubuituri sonice și nici nu produc gaze de eșapament.
(...)
min 9:58
Ei bine, acum avem mai multe observații radar ale acestor obiecte.
Știm cum viteza, distanța de fiecare dată se dovedește a fi reală.
Deci de aceea ne scarpinam  capul întrebându-ne cine are această capacitate și răspunsul este că nu știm.
""

Concluzie:
Daca studiezi cronologia e evident ca a văzut mai multe dovezi in afara de cele 3 filmari declasificate pentru public. Pentru ca nimeni nu a văzut si imagini radar, sau data points....ori obiecte care zboara in zigzag etc.
Pe scurt, toate dovezile/probele cuprinse  în "regula de aur a lui 5" de care pomenea Michio Kaku.
Parerea mea.

bk

Mosul este cam ,,diliu" dar cred ca are dreptate cand afirma ca uap ,,tic-tac" este o noua tehnologie testata de us ariforce.


abyss



Acest startup vrea să te copieze într-un embrion pentru recoltarea de organe
Cu planuri de a crea embrioni sintetici realiști crescuți în borcane, Renewal Bio se află într-o călătorie la orizontul științei și al eticii.


...da, ați citit corect titlul. Potrivit acestei știri https://www.technologyreview.com/2022/08/04/1056633/startup-wants-copy-you-embryo-organ-harvesting/
o firmă israeliană propune să crească embrioni umani - fără cap - în pântece artificiale, totul în scopul de a le recolta organele, pentru Dumnezeu știe ce:

Ideea acestui startup este sa:

- să preleveze celule stem de la orice individ, cum ar fi dumneavoastră sau eu
să modifice codul genetic al acestor celule stem pentru a împiedica formarea unui cap uman (sau a unui creier) atunci când se dezvoltă ca embrion să însămânțeze aceste celule modificate genetic într-un borcan care servește drept uter artificial și să crească un embrion uman artificial, dar fără cap.

Potrivit startup-ului, acest lucru "evită cumva dilemele etice"
Deși Hanna nu crede că un embrion artificial realizat din celule stem și păstrat în laborator va fi considerat vreodată ca fiind o ființă umană (NO SHIT - I.C.), el are un plan de urgență pentru a se asigura că nu există confuzii. Este posibil, de exemplu, să se facă o inginerie genetică a celulelor de pornire astfel încât embrionul model rezultat să nu dezvolte niciodată un cap. Restrângerea potențialului său ar putea ajuta la evitarea dilemelor etice. "Credem că acest lucru este important și am investit mult în acest lucru", spune Hanna.

Acest plan are câteva posibilități interesante, iar articolul menționează persoanele în vârstă care ar putea beneficia de celule imunitare tinere.

Articolul nu spune acest lucru cu voce tare, dar poate că o piață țintă mare ar fi toți bătrânii care și-au distrus celulele imunitare prin injecțiile cu "vaccinul Covid" și care doresc să inverseze efectul pe care vaccinul l-a avut asupra sistemului lor imunitar.

Oricum, planul, explicat într-un limbaj simplu, ar fi cam așa: dacă îmbătrânesc și am nevoie de un organ de înlocuire care să nu fie afectat de îmbătrânire, aș putea plăti acest start-up pentru a crește un copil artificial, fără cap, dar în rest, o copie a mea când eram copil. Apoi ar putea recolta organe de la acel copil fără cap pentru a le transplanta în corpul meu îmbătrânit, evitând respingerea imunitară întâlnită în cazul transplanturilor obișnuite.


https://igorchudov.substack.com/p/human-embryos-without-heads-to-be



fiulploii

   Dacă cădem de acord că trupul este doar un vehicol pt suflet/spirit si aprofundând studiul corpului fizic ne dăm seama că de fapt suntem roboti biologici atunci nu vad care ar fi problema acelui startup care face piese de schimb personalizate.

   Sa ne aducem aminte ca se ia piele dintr-o zona a corpului si se transplanteaza in alta zona a corpului in cadrul anumitor operatii asa ca daca exista posibilitatea sa ai cutia personala cu piese de schimb, de ce nu?

   Parerea mea , evident.

abyss

Daca ne gândim doar la piese de schimb atunci da, de ce nu?

Partea dubioasa insa tine de pretexte, patente si proprietarii lor. Azi un ou maine un bou! Azi un organ maine un trup complet! In leasing... etc. Ce control, devii clar proprietatea cuva.

abyss

Citat din: abyss din  28 Iulie 2022, 23:12:48""Știința se bazează pe lucruri care pot fi testate, care sunt reproductibile și falsificabile. Acesta este criteriul pentru știință. Acum, care este diferența? În trecut, atunci când oamenii spuneau că au văzut ceva, că au văzut ceva pe cer, nu era testabil. Asta nu este reproductibil la cerere. Asta nu este falsificabil. Este o informație anecdotică. Poate că este adevărat. Poate că ați văzut ceva venind pe cer. Dar nu este suficient pentru știință. Asta s-a schimbat acum. În urmă cu doi ani, acum știm de la Marina Statelor Unite, că piloții Marinei Militare au filmat, au înregistrat pe video obiecte care execută lucruri imposibile cu avioanele comerciale și militare obișnuite. Voi vorbi mai multe despre acest lucru în câteva momente. Așadar, testabilitatea, suntem acum pe tărâmul testabilului. Întâlniri testabile cu un obiect ciudat pe cer."" Michio Kaku

Revenind la aceasta tema ridicata de către Michio Kaku, hai sa urmărim ce adaugă legendarul Jacques Vallée.

Noua eră în cercetarea OZN-urilor cu Jacques Vallée
(Înregistrat la 27 decembrie 2022)

Jacques Vallée este un informatician, investitor de capital de risc și cercetător OZN. Este autorul mai multor cărți, printre care Passport to Magonia, The Invisible College, Messengers of Deception, Dimensions, Revelations, Confrontations, Forbidden Science (în patru volume), Stratagem și (în colaborare cu Paola Harris) Trinity: The Best Kept Secret .

După ce a participat recent la o întâlnire internațională a cercetătorilor OZN, Jacques trece în revistă istoria și reflectă asupra stadiului actual al cercetării OZN-urilor.

00:00:00 Introducere
00:07:35 Politica de batjocură
00:13:18 Comisia Robertson din 1954
00:30:35 OZN-urile și armata
00:45:03 OZN-urile și siturile nucleare
00:49:07 Cercetarea civilă a OZN-urilor
00:58:00 Activitatea actuală de cercetare
01:01:57 Trei precedente
01:11:40 Concluzia

Subtitrări editate pentru acest videoclip sunt disponibile în limbile portugheză, italiană, germană, franceză și spaniolă.

Gazda emisiunii New Thinking Allowed, Jeffrey Mishlove, PhD, este autorul cărților The Roots of Consciousness, Psi Development Systems și The PK Man. Între 1986 și 2002 a găzduit și coprodus serialul original al televiziunii publice Thinking Allowed. Este deținătorul singurei diplome de doctorat în "parapsihologie" acordate vreodată de o universitate acreditată (Universitatea din California, Berkeley, 1980).  Este, de asemenea, câștigătorul Marelui Premiu al concursului de eseuri al Institutului Bigelow din 2021 privind cele mai bune dovezi ale supraviețuirii conștiinței umane după moartea corporală permanentă.


abyss

ACEL IMBOLD NARATIV CU OZN-URI: COG, BANI, MARKETING ȘI ALTE LUCRURI Iune 12, 2023 / Joseph P. Farrell 

Dacă ați urmărit în ultima vreme mass-media de proastă calitate, sau chiar debutul lui Tucker Carlson pe Twitter, veți fi observat o "creștere" distinctă în acoperirea celei mai recente povești despre OZN-uri, de data aceasta cu foști "informatori" militari medaliați, care pozează cu medaliile lor și vorbesc despre extratereștri, vehicule și tehnologie prăbușite și recuperate.  Și dacă sunteți ca mulți dintre cititorii obișnuiți, poate vă întrebați ce cred eu despre toate acestea. Mulți dintre voi mi-au trimis e-mailuri private despre asta, întrebându-mă ce cred, așa că am decis să mă abat de la practica mea obișnuită si voi oferi propria-mi analiză și speculații cu cifră octanică ridicată.

Într-un cuvânt - și cred că mă aflu aici în asentimentul lui Dark Journalist și a Dr. Michio Kaku - totul este teatru.

Asta nu înseamnă că este o minciună, dar este teatru sau, dacă îmi permiteți să fiu și mai precis, este creație și pregătire narativă.

Adevărata întrebare este de ce. De ce, după zeci de ani de negare guvernamentală a OZN-urilor și chiar a scenariului de prăbușire și recuperare atât de iubit de mulți din comunitatea ufologică (gândiți-vă doar la efortul uriaș pe care Forțele Aeriene ale SUA l-au depus pentru a demitiza doar mitologia Roswell), de ce, după toate acestea, a avut loc o creștere bruscă a subiectului OZN-urilor în mass-media? În mod clar, cineva, undeva în măruntaiele acestui guvern corupt și mincinos, dorește ca un segment bun al populației să se gândească la acest subiect.

Inutil să mai spun că am câteva "speculații cu cifră octanică ridicată" despre răspunsul la "de ce" pe care vreau să le împărtășesc astăzi, dar cu avertismentul că aceste gânduri nu au scopul de a înlocui gândirea mea anterioară pe această temă, ci doar de a o revizui și extinde.  Pentru a preciza încă o dată această poziție, nu mă opun din punct de vedere filosofic sau teologic existenței altor forme de viață "acolo afară". Nici nu contest existența OZN-urilor, oricare ar fi ele. Cred că fenomenul poate fi, de fapt, mai multe fenomene și că, printre aceste posibilități, ar putea fi o formă de viață necunoscută, sau tehnologie (sau poate ambele).  Ceea ce mi-am dorit este ceva mai mult, ceva material, concret, o anumită publicare de date și/sau tehnologie recuperată care să fie supusă unei examinări deschise și libere din partea publicului.

Cu toate acestea, nu am avut parte decât de câteva fotografii și o succesiune de povești, ceea ce înseamnă că ultima inițiativă nu este altceva decât o altă conferință OZN, la care toată lumea a fost invitată și forțată să asculte o paradă de oameni care spun povești despre OZN-uri și extratereștri.

Așadar, întrebarea este de ce?

Răspunsurile la care mă gândesc, cel puțin în acest moment, se reduc la următoarele posibilități, dintre care una a fost articulată recent de Dark Journalist într-un podcast recent al său, și cu care sunt în mare parte de acord. Intenționez să dezvolt puțin mai mult această idee aici. Toate aceste posibilități se bazează pe o realitate contemporană dominantă: guvernul USSA are probleme, probleme grave, iar încrederea în instituțiile sale, sau, de altfel, în instituțiile culturale mai largi, este la cel mai scăzut nivel din toate timpurile. Prin urmare, nu este întâmplător faptul că acesta pare să fie acum momentul pe care puternicii cunoscători ai statului profund au ales să împingă teatrul OZN-urilor. Ei au nevoie de ceva care să (1) distragă atenția publicului, (2) să restabilească încrederea (3) să își extindă puterea, eventual prin invocarea unei urgențe naționale și a unor puteri de urgență precum in scenariul Continuity Of Government (COG), sau podcastul recent al Dark Journalist, și, în cele din urmă, au nevoie (4) de o narațiune pentru a crea o nouă matrice culturală, guvernamentală și financiară globală unificată. Pentru o vreme, se părea că "schimbările climatice" era narațiunea aleasă in genul The Report from Iron Mountain, o farsă notorie de la începutul anilor 1960.

Problema cu acest argument narativ pentru impunerea guvernării globale este că este greu de vândut, mai ales când vânzătorii tăi sunt niște fetițe suedeze urlătoare, furioase și amare, sau niște trântori ipocriți monotoni precum Ketchup Kerry, care cer confiscarea fermelor. Spus direct, este greu să vinzi foametea și mâncatul insectelor ca politică globală. Este prea ușor să faci găuri în ea și, ca să fiu sincer, nu este un teatru suficient de mare pentru a îndeplini aceste patru obiective.

(1) Luați în considerare ce face povestea OZN-urilor pentru primul dintre aceste obiective, distragerea atenției publicului: este o distragere convenabilă, deoarece un anumit segment al populației crede deja în OZN-uri și extratereștri, iar pentru mulți dintre cei care cred, credința funcționează aproape ca un fel de religie de substituție. Pentru restul populației care încă se uită la mass-media de proastă calitate, poveștile ar putea cel puțin să planteze sămânța de considerație, ceea ce este tot ce trebuie să facă.  Nu uitați, aceasta este o pregătire narativă.

(2) Folosirea poveștii OZN ca o campanie de marketing pentru a "restabili încrederea" în instituțiile publice, fie ele guvernamentale sau culturale, ar putea fi mai greu de urmărit. Într-un moment în care încrederea în aceste instituții este, în mod justificat, la cel mai scăzut nivel din toate timpurile, de ce să scoatem acum operațiunea de pregătire a narațiunii OZN prin intermediul "denunțătorilor"? O astfel de operațiune pare să fie sortită eșecului. Dar gândiți-vă la instituțiile care sunt justificate de această operațiune, și anume, comunitatea de cercetare și media alternativă. Este un lucru ca New York Times sau Swampington (Com)post să publice o poveste despre OZN-uri sau să se ocupe de ultimul denunțător.  Dar gândiți-vă la efectul faptului că un prezentator de știri național și foarte popular și deschis, precum Tucker Carlson, este concediat din postul său de la o mare rețea media tradițională, apoi se mută pe o platformă "media alternativă" și își începe propriul podcast, iar unul dintre subiectele abordate în primul său podcast este tocmai povestea OZN-urilor. Faptul că el ar acoperi acest subiect în acest context îi conferă un renume pe care altfel nu l-ar fi avut. Aduce la bord mai mulți oameni decât doar cei care sunt deja la bord prin participarea lor la comunitatea media alternativă sau la comunitatea de ufologie.  Este un semnal că "ei" și-au dat seama de importanța pregătirii narațiunii acolo unde contează cu adevărat, prin consolidarea "factorului de încredere" al platformelor media alternative.
 
(3) și (4) Cu aceste două elemente, ajungem la interpretarea crucială a motivațiilor din spatele acestui impuls narativ și a motivelor pentru care este întreprins acum.  Aici mă aflu în acord de bază cu Dark Journalist: toate acestea pot fi cu ușurință rostogolite în operațiuni de Continuitate a Guvernului, puteri de urgență și chiar scheme de marketing pentru a obține ambele. Pe scurt, randamentele și recompensele sunt mult disproporționate față de riscul minim necesar pentru a investi timpul și efortul de a crea această narațiune. Luați în considerare doar faptul că o amenințare OZN, așa cum a subliniat Ronald Reagan, ar unifica planeta ca niciodată până acum. Instituțiile guvernamentale, financiare și culturale s-ar reorganiza în jurul întâmpinării și, cel puțin, al împotrivirii acestei amenințări.  Real sau nu, simpla percepție a existenței unei amenințări potențiale raționalizează cheltuieli masive. Amenințarea ar putea fi chiar pusă în scenă prin intermediul unor tehnologii avansate și a câtorva evenimente foarte publice, "vizibile" și steaguri false. Un potențial inamic fără nume, fără chip, dar presupus foarte avansat din punct de vedere tehnologic, servește foarte bine mulțimii care se clatină pe bani globali: ei pot continua practicile financiare anterioare ale sistemului de după cel de-al Doilea Război Mondial, inclusiv acel sistem financiar vast și ascuns și toate fraudele sale despre care am susținut că există în mai multe dintre cărțile mele. Diferența constă doar în faptul că acel sistem vast și anterior ascuns este acum pur și simplu recunoscut și făcut public. Ei pot continua să se folosească de acest sistem și de vasta sa amploare și putere pentru a pune în aplicare și mai multe controale globale; pot folosi această narațiune pentru a împărți populația în "credincioși" și "necredincioși" și, în ceea ce bănuiesc că este un obiectiv principal, deși ascuns, al acestor planificatori, pot chiar să o folosească pentru a crea noi religii și pentru a redefini doctrinele celor vechi, susținând că "extratereștrii mai avansați" au dezvăluit defecte, greșeli și așa mai departe în expresiile tradiționale ale religiei.

Tot ceea ce este cu adevărat necesar este pur și simplu să se mute suficient de multă populație în această tabără și, astfel, să se creeze o masă critică de opinie suficientă pentru ca această narațiune - și toate beneficiile sale pentru elita puterii - să ajungă în curentul principal.  Nu este nevoie să convertească întreaga populație globală la narațiunea lor, ci doar un procent din ea.

Există un element de risc aici, și anume că, pentru ca pregătirea narativă să se adeverească, va trebui să se organizeze un fel de eveniment sau incident demonstrativ care să fie văzut de un număr suficient de oameni, pentru a conduce la crearea acelei mase critice.  Rămâne de văzut cum intenționează să facă acest lucru, deși au existat o serie de încercări în ultimele două decenii de a identifica scenariile și tehnologiile care ar putea fi utilizate.

Și, bineînțeles, există întotdeauna avertismentul lui C.S. Lewis, care spune că trebuie să fim întotdeauna atenți atunci când chemăm Înaltul Cer, pentru că există întotdeauna riscul ca acesta să apară...

https://gizadeathstar.com/2023/06/that-ufo-narrative-push-cog-money-marketing-other-stuff/