Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Mesaje Recente

Nu se agită nimeni decât cei care se simt amenințați de către majoritatea tăcută. Aici Coana AI disperă.
Un caz asemănător e în state. De câteva săptămâni are loc o invazie de presupuse drone unele de dimensiunea unui microbuz. Apar noaptea, cu zecile, nu emit semnale radio, cel puțin asa se spune oficial. Partea bizară e ca înainte de acestea cineva anunța o invazie extraterestra. Ba unii erau de parere ca data de 3 decembrie s-a vehiculat cu mulți ani înainte.
Și vad ca nu se agită nimeni. Însă lucrurile de la o zi la alta escaladează...

Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: 2020 - Macaz la paradigmă
Ultimul mesaj de Grifon - 13 Decembrie 2024, 09:05:33
Până să pun problema la nivel de principii, eu sunt siderat de lejeritatea cu care se acceptă o "făcătură" de (nici) trei patale pe post de adevăr.
Aici e gravitatea maximală.
Dezbaterea "bine versus rău" ar avea sens doar in cazul in care ambele versiuni ar fi temeinic adevărate.
Asistăm, in opinia mea, la un teatru mai mult decât absurd, demn de epoca "post-adevăr".
Dar, in final, totul se reduce la reacția populară. Dacă cetățenii nu par să aibă o problemă majoră cu acest abuz monstruos...la ce să ne mai agităm noi ?
Ultimul mesaj de horia2008 - 12 Decembrie 2024, 22:45:23
... spui nelămurire... nelămurire e mult spus ? sau e puțin spus ?
... opinii cred că avem, da' ne cam codim pe aici
etic sau pragmatic... cum se zice în popor, depinde de care parte a p.. ești...
sabia are două tăișuri și precedentele sunt periculoase
unii avem nelămuriri, alții n-au niciun dubiu..
nasol moment...

Ultimul mesaj de fiulploii - 12 Decembrie 2024, 19:01:11
Eu am o nelămurire. Să ne aducem aminte de scena din Starwars in care Republica se sfârșește in mod democratic și începe domnia tiranică a senatorului Palpatine ( parcă, nu dați cu chietre dacă am greșit numele) . Dacă ați fi avut putere, ați fi oprit procesul democratic?

Scena 2. Stargate Atlantis. Când anticii au dezbătut democratic și au ales să nu folosească "nu mai știu ce armă" care le oferea posibilitatea să scape de dușmanii care amenințau însăși existența civilizației lor, a Anticilor.
   A fost etic ceea ce au făcut? Adică, e preferabil să mori cu principii sau să supraviețuiești incalcandu-le când e nevoie?
Ultimul mesaj de horia2008 - 06 Decembrie 2024, 21:57:29

poate ar trebui umpic definit furtul și tirania... pe care le pot clama ambele tabere... tirania sau înțelepciunea... cum s-ar mai zice...
să nu mă înțelegeți greșit

Ultimul mesaj de Grifon - 06 Decembrie 2024, 19:43:59
Nu ar trebui să ne mire acest furt grotesc. "Pandemia" a dat startul că pot face orice, oricum, oricand.
Măcar știm un lucru clar - tirania "bruxelleză" s-a incoronat, oficial astăzi, regină.
Ultimul mesaj de abyss - 06 Decembrie 2024, 15:29:24
E ultimul strigăt al lui Sor-el. Să nu dați okii cu romanii.

Ultimul mesaj de horia2008 - 05 Decembrie 2024, 22:02:55

noapte bună...
...mai vedem cum o fi cu dimineața la cafelutză...

Ultimul mesaj de Grifon - 02 Decembrie 2024, 12:27:24
Dom' Geo e pe filiera Trump. Prin urmare, părerea mea - End Game.
Ultimul mesaj de abyss - 30 Noiembrie 2024, 17:51:33
https://vm.tiktok.com/ZNe3qmEWo/
Spartaaaaa! 🤣🤣🤣
That says it all.
"Live intensely and die young!" Cam asta era lozinca multor tineri din București înainte de revoluție prin 88-89.

LE- vad ca l-au banat pe spartanul amuzant, un român-rom care striga Sparta la final... bă ce borfași, cat se chinuie borfașii ăștia sa ne cenzureze, sa ne pună pământ in gura! Bravo, felicitări tovarăși! abia aștept să vă văd cum peste două luni veți pupa pe unde trece președintele Trump.