Forum RUFOn

Subiecte...Ireale/Science Fiction! => Ireale...pe bune! => Subiect creat de: abyss din 18 Ianuarie 2016, 14:45:01

Titlu: Reântruparea Incomozilor
Scris de: abyss din 18 Ianuarie 2016, 14:45:01
Topic nou.

Citat din: Xanadron din  18 Ianuarie 2016, 12:34:49
Amnezia rozei-sclerozei :lol: m-a facut sa uit citiva ani buni c-ar merita comentata SI zvonistica asta (tot parerea mea, desi poate fi gresita - da' macar consecventa, fiindca pe aceeasi linie a ultimei postari din 04.07.2012).
Deci:
(btw, ar merita deschis si-un topic pe tema halucinanta a unor presupuse psy-ops global-statale cu scopul detectarii reincarnatilor "incomozi" :-o - tema lansata de un anume Clif High p-un site propriu - http://www.halfpasthuman.com/ (http://www.halfpasthuman.com/) .)

4. Cam idem - mai exact, "alienarea high-tech" a transumanismului actual vad ca avanseaza galopant spre o uniformizare masiva IN JOS a spiritelor, iar aburelile New-Age pasivizeaza si mai eficient un bun procent din minuscula categorie a celor care mai au cit de cit mintea la purtator.
Titlu: Re: Reîntruparea Incomozilor
Scris de: Xanadron din 18 Ianuarie 2016, 16:07:29
Hehe, uite cum ma faci tu sa postez si cind n-am chef, compadre abyss...
Tema-i intr-adevar interesanta macar ca exercitiu 'telectual, chiar daca abordarea ei practica (daca o exista si asta) n-o fi aidoma diverselor "povesti" ca asta sifonata de Clif High (pe scurt pentru lenesi, :lol: omu' ar fi fost invitat sa participe la un psy-op de amploare destinat "detectarii" reintrupatilor incomozi - incomozi pentru guverne si cohorta lor de acoliti intru pastrarea jegoasei paradigme actuale, evident.)

La fel de clar e ca tema poate fi deturnata insa chiar de catre slugile Establishmentului - de ex. aici:
http://nypost.com/2015/12/15/vladamir-putin-is-immortal-and-related-to-count-dracula-internet-says/ (http://nypost.com/2015/12/15/vladamir-putin-is-immortal-and-related-to-count-dracula-internet-says/)
...unde multi-balacarirea rusilor se vede ca poate fi inspirata si din UNELE "aiureli conspirationiste" preluate din media alternativa de MSM.
Zic UNELE fiindca alilalte (cu Obama = Akhenaton de pilda) n-au fost vreodata preluate de NYP.

https://www.youtube.com/watch?v=L07MsC5to5Y (https://www.youtube.com/watch?v=L07MsC5to5Y)  e primul clipuletz (din trei) in care CF lanseaza povestea asta realmente halucinanta - al treilea contine esentialul, dar trebuie vazute toate ca sa fie inteles ultimul.

O sa revin oricum dupa ce vedeti si voi ce-i de vazut - pina atunci pot spune ca NU cred in totalitatea povestii lui CF, desi implementarea globala-n ritm alert a tehnologiei "face recognition" are schepsisurile ei. Mai exact, sint convins in continuare ca guvernele vizibile-s doar niste adunaturi de oligofreni psihopati anti-selectati care, chit ca-s "curele de transmisie inconstiente" ale ET/IT/ID etc., nu-s implicate direct intr-o posibila operatiune de tipul asta.

Si nici macar liderii Breakaways-ilor nu-s (parerea mea) implicati in asa ceva, chiar daca numita operatiune s-o derula de eoni, in paralel cu "reciclarea" saturno-selenara a CS-urilor noastre. :planet: :moon:
Posibil deci sa existe si retorsiuni post-mortem si/sau de-a lungul mai multor reincarnari venite De-Mai-Sus, dar unele chestii ultra-sensibile nu cred sa poata fi lasate de :-( :martiansmile: :evil: pe manutzele oamenilor, ca s-alege prafu' de ele.

Credintza-n reintrupare (inclusiv a "incomozilor") e insa cu totul alt capitol.
Titlu: Re: Reîntruparea Incomozilor - concluzii tranzitorii
Scris de: Xanadron din 19 Ianuarie 2016, 11:38:31
...Nicio reactie deocamdata, asa ca vin cu o precizare pentru cei... si mai comozi: :-D e de-ajuns vizionarea (de fapt ascultarea) ultimului clip al lui Clif High (haboo1 nr. 3 - durata 19 min. 40 sec.)
Omu-i in orice caz un bun povestitor (nu degeaba lingvist ca formatie primara) si abilitatea lui narativa e un motiv in plus sa nu-l [prea] cred la nivel hai sa-i zic intuitiv. Mai ales ca aduce-n discutie cazurile Obama/Akhenaton sau David Wilcock/Edgar Cayce, ras-puricate-n media alternativa de ani buni si d-aia cazute cumva in derizoriu.

La fel de posibil e insa ca "povestea" lui sa fie reala si/sau sa i se fi permis sifonarea ei sub forma anecdotica de catre esaloanele sforaresti superioare. Esaloane care, de ce nu, taman ele ar fi putut promova pe net respectivele cazuri - zic asta fiindca nu-i exclus nici ca si C.H. sa fie unul din numerosii whistlebloweri sustinuti pe sestache de Stapanirea Vizibila (David Wilcock e sigur unul dintre ei - parerea mea, evident.)

Cei 160 de IT-isti care se zice c-ar lucra de prin 2013 la proiectul asta al "Razboiului peste Timp" -  rezbel tacut dus prezumtiv cu cei mai incomozi Reintrupati pentru tPTB - pot fi deci realmente implicati intr-o misculatie oculta finantzata de DoD/DARPA.
Asta nu inseamna insa automat ca-s si valabile premizele operatiunii - pe care, daca e pe bune, eu cel putin o percep ca pe o tentativa a "curelarilor umani" de a imita manevrele Sforarilor lor Supremi :evil: (invizibili, clar). Asta ar presupune bineinteles o cunoastere macar relativa a mecanismelor "capcanei terrane a reincarnarilor", prezumtie care nu prea rimeaza cu datele sifonate de nea' High de la presupusa sedinta de racolare a noi experti IT in face-recognition, dar si in tipare lingvistice, care ar fi la fel de replicabile (genomic?) peste Timp.

Zic asta fiindca nu doar eu vad cu totul altfel aspectele de amanunt ale reintruparilor, care nu-s deloc convins ca trebuie sa urmeze aceleasi tipare morfologice, ba nici macar "patterns" legate de sexul avut in vietile anterioare. Poate gresesc si-aici - la gramada cu initiati mai dashtepti ca JE -, dar complexitatea evolutiei noastre (pina ni se permite probabil iesirea din Tzarc) :planet: cred ca implica testari la fel de complexe si, logic, in situatii si "ambalaje fizice" extrem de diverse.

P.S. Nici tema "reincarnarilor non-naturale" (aka prin clonare si transfer de CS) nu-i atit de departe pe cit pare de asta a... haituirii Incomozilor, asa ca merita si ea niste reveniri.
Titlu: Re: Reîntruparea Incomozilor
Scris de: abyss din 19 Ianuarie 2016, 13:30:11
Super simpatic domnul CF. Mai are și alte clipuri interesante. Pe lângă urmărirea reancarnatilor cred că se încearcă și urmărirea celor care eventual nu mor. Ca la ITP ....sa fie siguri că nu modifici motorul.
Zic și eu pe fuga.
Titlu: Re: Reîntruparea Incomozilor - divagatie utila
Scris de: Xanadron din 19 Ianuarie 2016, 15:12:16
Mai putin pe fuga ca tine, vin cu o completare a viziunii de mai sus – care, chiar daca nu-i a mea si-am descoperit-o doar azi, merita efortul traducerii fiindca se pupa in mare parte cu aiurelile-mi postate p-aici de-a lungul timpului (btw, ar fi normal sa fiu si eu "haituit" discret, ca incomod as fi dupa unii.)

Acu' 50 de ani asadar, hiper-incomodul William Burroughs isi promova prin interviuri ultima carte, Nova Express. Lasind deoparte biografia lui extremist-boema presarata cu ayahuasca, opioide si diverse... inverse :-D (altfel nu s-ar fi inhaitat cu Ginsberg sau Kerouac, da' si cu altii mult mai haotici – Wikipedia spune tot), mie cel putin imi par de-o actualitate surprinzatoare gindurile lui cu tenta gnostic-K.Dick-iana ori Castaneda-iana – dar, atentie, din 1965!

-   Il admirati pe Henry Luce, editorul revistelor Time si Fortune?

-   Nu-l admir deloc, desi a pus la punct o imensa banca de date globala formata din imagini si cuvinte. Totul seamana insa cu Calendarul Mayas, care era un sistem perfect de control, postulind cum ar trebui sa se simta toata lumea la o anumita data – cu zile norocoase, altele ghinioniste etc. Sistemul de control al lui Luce n-are deci nici in clin nici in mineca cu ziaristica. Time, Life sau Fortune sint doar un gen de organizatie politieneasca.

-   Credeti in Dumnezeu?

-   Nu tocmai, fiindca logica-mi spune ca exista nenumarati Dumnezei. Asta celebrat de noi pamintenii [crestini] pare sa fie doar un mic Dumnezeu, care a reusit sa creeze insa un mare haos pe planeta. Ce-i drept, fortza lui e inca activa si controleaza evenimentele importante prin parazitarea constiintei unor pioni de tipul reporterilor lui Luce.

-   Pareti fascinat de ideea  controlului exercitat de o superputere extrateresta...

-   Sigur ca da, cred ca-i vorba de organisme parazite ce ocupa gazde umane.

-   In cartea dvs. spuneti clar ca "toate guvernele, sindicatele ori organizatiile importante de pe Terra" sint controlate de Nova Mob, care i-a sedus pe toti membri sus-pusi sa devina "dependenti de putere" – cea mai rea forma de patima umana dupa dvs. Care ar fi motivatia Novei Mob? Si ce-am putea face contra ei?

-   Nova Mob n-are motive in sensul omenesc al expresiei. D-aia Mr. Bradley Mr. Martin, unul din liderii Nova Mob, zicea intr-o ocazie: "Sexul e dezgustator pentru o fiintza cu originile mele minerale." (n.b.: deci... Batman-Batman – adica AI-AI de pe-atunci...)

-   Hmm, liderul asta-i deci o singura persoana cu doua nume?

-   Da, fiindca-i simbolul, expresia impasului sinistru al universului dual pe care "mineralii" l-au creat. Cred deci ca orice Univers Dual sfirseste-n in Nova si Mr. Bradley Mr. Martin e un gen de Dumnezeu – unul al prostiei, duplicitatii, lasitatii si uratzeniei... in spiritul epocii noastre.

-   In toate operele dvs. va referiti in mod repetat la "Smecheria Orgasmo-Mortala" – inselatorie in sens de iluzie perpetua creata de Nova Mob, parsivii criminali interstelari invizibili care ne-au invadat pe nesimtite. Despre ce-i de fapt vorba?

-   E doar una din multele lor manevre perverse. Clar insa ca, la fel ca iluzionistii nostri, nici ei nu vor ca multimile sa le cunoasca mecanismele pacalelilor. "Smecheria Orgasmo-Mortala" e oricum cea mai complicata, dar poate fi descrisa succint ca ciclul repetitiv al nasterii si mortii, care convinge oamenii ca si nasterea, si moartea sint niste realitati implacabile. Si nu-s.

-   Credeti ca detinatorii puterii din tara noastra sint constienti de fierberea insidioasa a societatii, mai ales a tinerilor si negrilor? Si are oare grupul detinatorilor de putere un lider real?

-   La nivelul de top da, are. Puterea adevarata e detinuta insa de foarte putini oameni. Presedintii, parlamentarii, primarii si altii asemenea lor n-au de fapt putere, sint doar bagati la inaintare de cei extrem de bogati, care ii schimba in clipa cind nu le mai executa ordinele - venite, repet, de la oligarhii cei mai "parazitati".

-   Vedeti totusi sperante pentru rasa umana, chiar daca instrumentele de ocntrol devin pe zi ce trece mai sofisticate?

-   Da, sint sperante fiindca sofisticarea instrumentelor tip Time, Life sau Fortune aduce si vulnerabilitati crescute. Mai clar, o masinarie complexa poate fi programata, dar un simplu tehnician poate s-o festeleasca. La fel, si noi avem mai multe posibilitati s-o dereglam sau chiar s-o demontam, deci cred c-o s-o scoatem la capat cumva - curind.

Un singur comentariu deocamdata – W.B. a festelit-o el  :lol: cu predictia finala, fiindca si dupa 50 de ani situatia omenirii e la fel de "albastra". Ba chiar cu nuantze de negru.
Titlu: Re: Reîntruparea Incomozilor
Scris de: mr din 20 Ianuarie 2016, 15:23:34
Tot spuneam ca habar nu avem de mecanismele prin care energia purtatoare de informatie (spirit etc) ajunge sa dezvolte si sa anime un trup uman. Se pare ca si cei care se cred mai cu mot pe lumea asta, poate pentru ca au ceva informatii in plus fata de mase, poate pentru ca au avut contact cu linii genealogice care au pastrat franturi din adevarul anticilor, se pare ca nici ei nu cunosc cum se intampla lucrurile (initiale) cu umanitatea. Si in nebunia lor, au hotarat ca varianta lor de oprimare e singura care trebuie mentinuta. De aceea, cu siguranta cauta sa-i izoleze si sa-i elimine pe cei au potential in a le dezvalui aceasta mare minciuna pe care o propaga, iata, de milenii. Nici vorba de a intelege si de a bloca procesul de (re)venire a incomozilor pe acesta lume.
Cel putin omenirea de la potop incoace este clar deturnata...
Putem admite faptul ca incomozii, prin proprietatile energetice specifice, mentin in limite de avarie o balanta care fara ei ar fi inclinata intru totul catre autodistrugere? Eu zic ca da... doar prin simpla lor prezenta, in prima faza.

Exista semne clare ca omenirile anterioare potopului au avut cu totul alt nivel de constiinta, pe care personal nu-l pot vedea doar intr-o nota de negativitate. Din mai multe motive despre care nu voi scrie acum.

Ideea e ca anticii vorbeau de "roata lumii", de ciclurile de manifestare, de erele de constiinta maxima si de cele de constiinta minima (precum Kali-Yuga in care ne aflam). Putem oare sa le luam in seama (si in logica lor, a anticilor) sa gasim un inteles prin care aceasta deturnare a sensului initial sa fie folosit/parazitat de un anumit soi de energie, "tanara si nelinistita" care sa speculeze temporar restrangerea/contractarea/migrarea energiei preponderent pozitive, prin high-tech-ul transumanist, prin alterarea zestrei genetice purtatoare de informatie, prin rutinare a maselor etc? Poate fi lumea lor...deocamdata. Dar roata lumii se invarte... :)
Zic si eu ...deocamdata, poate prea criptic..
Titlu: Re: Reîntruparea Incomozilor
Scris de: kandaon din 21 Ianuarie 2016, 15:35:48
Un topic foarte interesant (si speculativ spre SF asa un pic), si imi permit si eu sa speculez mai departe (urmand si ideea colegului Abyss cu unii care posibil nu mor).

Eu ma gandesc ca n-ar fi exclus ca "vanatoarea" aia, daca exista cu adevarat si nu e doar in fantezia cuiva, e pentru unii care scapa/au scapat cumva de "recoltare" sau/si din "matrix" si mai misuna pe aici din diverse motive.

Unii e posibil sa nu moara, cum zicea si Abyss. Ideea nemuririi (si tineretii vesnice) la oameni (nu doar la zei sau alte fiinte fantastice) e foarte veche dealtfel, apare (cel putin palpabil, din ce scrieri stravechi se cunosc) inca din zorii antichitatii, din epopeea lui Ghilgames sau din basme de-ale noastre precum "Tinerete fara batranete si viata fara de moarte" (care e posibil sa-si aiba radacinile tot in perioadele alea stravechi, zic eu, si care iarasi e ceva destul de unic intre alte mituri si legende, in el apare si calatoria in timp sau locuri unde timpul nu exista sau nu curge). Mai apare in scrierile zoroastriene intr-un concept interesant si chiar la Zalmoxis (sunt si legende mai vechi grecesti antice despre care insa nu prea se vorbeste).

Nemurirea fizica e dovedita stiintific la cateva specii de pe Terra, teoretic inferioare, niste nevertebrate si niste crabi / raci sau ceva din genul ala. Astea fie nu imbatranesc niciodata dupa ce ating faza adulta, fie revin la faza de copilarie/adolescenta oricand vor, si o iau de la capat iarasi.

Apoi e iarasi posibil (urmand si teoria lui TVM) ca unii sa scape cumva din plasa recoltarii si sa se reincarneze tot aici (poate unii prin alte parti, independent de "recoltatori"), pastrandu-si sufletul cu corpul astral sau matricea lui informationala (de asta ei apar similari sau extrem de asemanatori fizic cu fostul corp, inclusiv ca figura, dupa ce se reintrupeaza, matricea sau ADN-ul energetic/astral pastrat influentandu-l direct pe cel fizic).

O alta categorie ar fi cea pomenita de maestrul Xanadron, unii/unele care iarasi nu sunt "recoltati" si se reincarneaza (uneori pastrand insa cunostinte din vieti anterioare) in alte trupuri (uneori chiar de alt sex).

Nu vorbesc aici de reincarnari de tipul celor mentionate in budism sau pe la hindusi (nu sunt sigur aici care cum e?) in care unii se reintrupeaza in animale, insecte sau mai stiu eu ce, alea mi se par inflorituri si fantezii pornite de la o posibila realitate (cea a reincarnarilor), pentru a controla mentalul si conduita celor de religia aia.

Toti astia ar fi vanati fie pentru ca au evoluat inafara "regulilor" de pe "plantatie" si nu e bine sa fie lasati de capu lor, fie pentru ca pot prezenta un pericol pentru mersul treburilor pe aici si pentru "sefii" care le controleaza (inclusiv prin cunostintele si posibilele abilitati pe care le-ar putea acumula in timp), fie pentru ca unii, puternici ai zilei, vor sa stie cum au facut sau fac asta, si eventual sa profite si ei cumva, daca se poate.
Titlu: Re: Reîntruparea Incomozilor
Scris de: Xanadron din 22 Ianuarie 2016, 13:31:42
Replicile remarcabile ale colegilor mr & kandaon (fiecare pe alta felie a temei, antic-initziatica respectiv SF-TVM-istica) ar merita pagini de re-replici, dar n-am pe moment timp de ele... plus ca imposibilitatea substantierii ipotezelor dincolo de intuirea conexiunilor criptice ale fragmentelor de Cunoastere Remanenta le-ar scadea credibilitatea. La fel de valabila ramine si vorba "cine stie mult tace" (mai ales in public), da' nu tre'sa se inteleaga d-aici c-as sti prea multe - deocamdata, vorba lui mr... :wink:

Observ totusi ca sintem de acord (macar unii) cu subtirimea premizelor presupusei psy-op narate de simpaticul CH, desi e posibil ca ea sa se desfasoare realmente, ca multe alte tentative pe cit de nebuloase, pe atit de aberante intru control si oprimare totale, adica si prin Astral :star: poate.
Zic asta si fiindca apar cu regularitate prin media alternativa dialoguri cu personaje suspect de convinse ca-s capabile sa aplice pedepse "si dincolo de moarte" - mereu anonime si dubios de asemanatoare in tehnica "vanzarii de frica" simultan cu livrarea de sperantze calp-mesianice, care pasivizeaza inducand asteptarea a ceva/cuiva care o sa ne rezolve toate problemele. Doar un pic de rabdare sa mai avem - ce mai conteaza citiva ani peste astia +2.000 trecuti aiurea ?! :-D

Spiritele cu adevarat "incomode" pentru tPTB :evil: cred deci ca:
1. n-ar putea fi impiedicate sa se reintrupeze
2. ...fiindca n-ar putea fi detectate/localizate cu precizie in hibernarea lor astrala (poate doar alea "cazate" selenar, :moon: dar asta-i alta discutie - scurtissim, inclin sa cred ca spiritele "incomozilor" NU [re]vin aici pe ruta Releului Saturniano-Lunar ci fentind si la-ntoarcere ochiurile Plasei)
3. dar nici n-ar putea fi anihilate, fie si prin ucidere repetata a ambalajului fizic.

...Si mai am destule alineate, da' ma mai gindesc daca-i kosher sa le emit. Cred ca nu. Deocamdata... :wink:
Titlu: Re: Reîntruparea Incomozilor
Scris de: abyss din 22 Ianuarie 2016, 21:54:46
Citat din: Xanadron din  22 Ianuarie 2016, 13:31:42
Spiritele cu adevarat "incomode" pentru tPTB :evil: cred deci ca:
1. n-ar putea fi impiedicate sa se reintrupeze
2. ...fiindca n-ar putea fi detectate/localizate cu precizie in hibernarea lor astrala
3. dar nici n-ar putea fi anihilate, fie si prin ucidere repetata a ambalajului fizic.

O parere SF:
1. Eu cred ca da, pot fi impiedicate.
2. Gresit.
3. Sunt de acord. De la un nivel energetic elevat al intelegerii aspectelor - orice bariere (rezistenta) s-ar pune , forta si viteza cresc exponential. A se vedea https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sudarshana_Chakra

Titlu: Re: Reîntruparea Incomozilor
Scris de: kandaon din 24 Ianuarie 2016, 13:15:31
Citat din: Xanadron din  22 Ianuarie 2016, 13:31:42
Replicile remarcabile ale colegilor mr & kandaon (fiecare pe alta felie a temei, antic-initziatica respectiv SF-TVM-istica) ar merita pagini de re-replici, dar n-am pe moment timp de ele... plus ca imposibilitatea substantierii ipotezelor dincolo de intuirea conexiunilor criptice ale fragmentelor de Cunoastere Remanenta le-ar scadea credibilitatea. La fel de valabila ramine si vorba "cine stie mult tace" (mai ales in public), da' nu tre'sa se inteleaga d-aici c-as sti prea multe - deocamdata, vorba lui mr... :wink:

Daca nu e cu suparare (din orice directie ar putea veni supararea sau supararile astea) maestre, sau timpul nu e o problema, eu nu m-as supara deloc sa mai citesc niste replici, chiar si considerate mai speculative asa  :-D.
Discutia e chiar interesanta
Titlu: Re: Reîntruparea Incomozilor
Scris de: kandaon din 24 Ianuarie 2016, 13:32:40
Citat din: Xanadron din  22 Ianuarie 2016, 13:31:42Spiritele cu adevarat "incomode" pentru tPTB :evil: cred deci ca:
1. n-ar putea fi impiedicate sa se reintrupeze
2. ...fiindca n-ar putea fi detectate/localizate cu precizie in hibernarea lor astrala (poate doar alea "cazate" selenar, :moon: dar asta-i alta discutie - scurtissim, inclin sa cred ca spiritele "incomozilor" NU [re]vin aici pe ruta Releului Saturniano-Lunar ci fentind si la-ntoarcere ochiurile Plasei)
3. dar nici n-ar putea fi anihilate, fie si prin ucidere repetata a ambalajului fizic.

...Si mai am destule alineate, da' ma mai gindesc daca-i kosher sa le emit. Cred ca nu. Deocamdata... :wink:

Citat din: abyss din  22 Ianuarie 2016, 21:54:46
O parere SF:
1. Eu cred ca da, pot fi impiedicate.
2. Gresit.
3. Sunt de acord. De la un nivel energetic elevat al intelegerii aspectelor - orice bariere (rezistenta) s-ar pune , forta si viteza cresc exponential. A se vedea https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sudarshana_Chakra

Sa urmez si eu cu o parere

1- si eu cred ca nu prea pot fi impiedicate. Se incearca mai degraba controlul lor (a tuturor, in general) dupa intrupare, prin conditionarea mentala, sociala, biologica, energetica, informationala

2- aici eu cred ca ar putea fi detectate dupa reintrupare, in anumite situatii, dar nu e deloc simplu (de asta poate si programe de genul celui mentionat mai inainte, daca sunt reale?). Depinde si cat de "parsiv" sau puternic e reintrupatul.

3- si aici sunt de acord, anihilarea sufletului nu e posibila, cea a trupului e clar posibila (poate si a corpului astral, cel putin partiala). Treaba e cu ce ramai (ca informatie) dupa o astfel de anihilare, si unde ajungi dupa. Si daca poti face ce vrei dupa, sau macar in anumite limite.

Daca ai ajuns la un anumit nivel (cum zice colegul Abyss) probabil pastrezi destule informatii (sau ai destule abilitati, sa nu zic puteri) sa iesi din "ochiurile plasei" sau sa treci prin ele fara sa fi deranjat sau prins.
Titlu: Re: Reîntruparea Incomozilor
Scris de: fiulploii din 24 Ianuarie 2016, 18:09:42
 O alta părere sefeistica fiindca asta e domeniul  :lol:

Incomozii ar fi cei mulți si nu sunt aici pe Gaia. Si ar trebui sa ma opresc aici cu postarea  :lol:

Daca reiau o idee mai veche a altcuiva care zice ca baza de operațiuni este undeva la 3-6 luni-lumina iar aici sunt niste proiecții ale noastre , niste imagini care ne reprezintă, un fel de avatari ce beneficiază de avantajul uitării - discuție nonnecesara aici .   

1. Pentru reintrupare trebuie niste condiții pe care evident ca nu mi le aduc aminte  :-)
2. Totul este înregistrat undeva fiindca exista o urmă amprentă energetică ce rămâne întipărita in memoria locului . Nu oricine poate citi aceste urme dar exista o specie născuta pt a detecta aceste urme .
3. Anihilarea totala presupune anihilarea conștiinței de sine ca individualitate?  De ce credeți ca dispariția individualității mobile sau statice ar fi sfârșitul?  :lol:
4. Individualitate sau nu? asta este întrebarea , Șecspir !  :lol: :lol:

Părerea mea ...
Titlu: Re: Reîntruparea Incomozilor
Scris de: fiulploii din 25 Ianuarie 2016, 02:42:28
Nu exista incomozi in zona , argumente aici
http://www.rufon.org/forum/noua-ordine-mondiala-(nomnwo)/cine-manevreaza-mersul-lumii/msg95361/?topicseen#msg95361 (http://www.rufon.org/forum/noua-ordine-mondiala-(nomnwo)/cine-manevreaza-mersul-lumii/msg95361/?topicseen#msg95361)

Procentul reintruparilor ? Intre aproape 100% si aproape 0% argumente existând pt toate variantele .
Sa nu uitam totuși ca totul este o iluzie iluzoriu de reală  :lol:
Părerea mea doar ..
Titlu: Re: Reîntruparea Incomozilor - pareri tot mai SF-istice :)
Scris de: Xanadron din 25 Ianuarie 2016, 11:34:33
Citat din: fiulploii din  24 Ianuarie 2016, 18:09:42
O alta părere sefeistica fiindca asta e domeniul  :lol:

Incomozii ar fi cei mulți si nu sunt aici pe Gaia. Si ar trebui sa ma opresc aici cu postarea  :lol:

Daca reiau o idee mai veche a altcuiva care zice ca baza de operațiuni este undeva la 3-6 luni-lumina iar aici sunt niste proiecții ale noastre , niste imagini care ne reprezintă, un fel de avatari ce beneficiază de avantajul uitării - discuție nonnecesara aici .   

1. Pentru reintrupare trebuie niste condiții pe care evident ca nu mi le aduc aminte  :-)
2. Totul este înregistrat undeva fiindca exista o urmă amprentă energetică ce rămâne întipărita in memoria locului . Nu oricine poate citi aceste urme dar exista o specie născuta pt a detecta aceste urme .
3. Anihilarea totala presupune anihilarea conștiinței de sine ca individualitate?  De ce credeți ca dispariția individualității mobile sau statice ar fi sfârșitul?  :lol:
4. Individualitate sau nu? asta este întrebarea , Șecspir !  :lol: :lol:
Clar ca aruncarile noastre cu parerea-s una mai SF ca ailalta, fiualploii - si totusi...

1. UNII incep sa-si aduca aminte (treptat si vag, iar cei mai multi taman cind sint aproape morti din pacate :lol:) nu doar de "conditiile necesare reintruparii", ci si de scopul/rile ei. Eventual si de giumbuslucurile ultimelor 2-3-"n" vieti anterioare, "n"-ul nedepasind insa one digit - e doar parerea mea (nu mai zic ca rezultata din experientza proprie, c-as fi tentat sa intru in prea multe detalii "non-substantziabile".)
Oricum, gindindu-ma ca de la fabula christica incoace de ex. au trecut doar 80 de generatii, ma-ndoiesc... rezonabil ca noi-contemporanii am fi putut "reveni prin zona in noi ambalaje" mai mult de 7-8-9 ori - in ultimele milenii cel putin. Si-aici e insa teoretic valabila marja enorma de 0-100% pomenita de tine, teorii fiind cu duiumul - inclusiv aia cu baza de operațiuni undeva la 3-6 luni-lumina (la care, btw, personal nu subscriu - la fel de hodoronc-SF-tronc :-D ca non-subscrierile rebelului abyss.)

2. De acord insa cu "amprenta bazei de date" energetice, dar si cu specia "cititoare de urme" - care pare sa fie a mantizilor ET, :martiansad: ca presupusi slujbasi shape-shifteri (printre multe altele) ai Corporatiei Reciclatoare. Poate ca abyss la EI s-a referit cind presupunea ca reintruparile POT fi impiedicate. Eu zic totusi ca nici macar ei-mantizii NU pot impiedica reincarnarile anumitor spirite. Amin totusi pariurile post-mortem (mortemu' meu, evident :lol:) fiindca abia atunci cred c-o sa-ti pot transmite si oarece dovezi palpabile, Waffenbruder...

3. Ar trebui pornit de la ideea plauzibilitatii "anihilarii totale" a unor spirite, in contextul atit de raspinditei ipoteze a nemuririi sufletelor - insa DA, cred si eu ca anihilarea totala in vreun Iezer de Foc TVM-istic a anumitor CS-uri e posibila, dar numai in cazuri extreme si doar a energiei remanente nasparlii "suprapuse" anvelopei sufletzelelor (L.E necesar - precizez, NU cred ca-i posibila si anihilarea CS-urilor "incomozilor", ca-s incomozi taman fiindca pot fenta SI baile-n Iezer. :wink:)
Presupun oricum - la fel de SF - ca orice manevra pe/la numita anvelopa e verboten tuturor tagmelor de slujbasi de sub Creativus Maximus :star: - o alta ipoteza interminabil discutabila si pe felia asta.

4. Depinde cum definim notiunea "individualitate" - fiindca-n momentul Retrospectivei Testului Polimorf (care si el musai tre'sa vina exact cind trebuie, zic eu) nu prea mai sintem "unul", ci mai multi. Iar f. plauzibila conectare ulterioara a energiei... in fine armonios structurate a "absolventilor" merituosi cu a altora asemenea lor, dilueaza si mai mult granitzele individualitatii - asa cum o percepem noi acum cel putin.

P.S. La fel ca multe alte polemici amical-constructive, si asta ar fi avut loc macar partial in megatopicul evado-matrixoidic - motiv pt. care o sa mai revin si p-acolo curind.
Titlu: Re: Reîntruparea Incomozilor
Scris de: fiulploii din 25 Ianuarie 2016, 19:18:41
Nu știm nimic nici despre întruparea sau reintruparea comozilor , nu știm nimic nici despre faptul ca aici ar fi destinația de vacanța sau distracție a unei lumi plictisite si fără vlaga din alta parte , nu știm nimic nici despre faptul ca totul este construit de o lume anorganica pt a experimenta organicul șamd , cu alte cuvinte însăși pornirea subiectului este sf, nimic demonstrabil, nimic palpabil iluzoriu  :lol:
  In condițiile astea , ce poti sa zici decât sefeuri?

Despre faptul ca unii își "amintesc" mai mult sau mai putin, mai devreme sau mai târziu , mai vag sau cat se poate de exact dupa părerea mea nu implica in mod necesar întruparea sau reintruparea . Acum cand știm cum se pot implanta amintiri false , cat de ușor poate fi omul făcut sa creadă orice eu zic ca afirmarea cu tărie a existentei unei soluții numai pentru ca aproape toți își "amintesc" nu inseamna ca acea soluție este reala . O alta soluție ar fi "accesarea" si "citirea" informației înregistrate a trecerii altui om așa cum ai fost de acord recent ca informațiile se stochează in însăși structura spațială a timpului- sau cel putin așa am dedus eu ca "achiesezi"  :lol:

   Informațiile astea exista insa nu le poate accesa oricine, trebuie probabil un neuron strâmb siamez care sa poată decoda urmele , nu stiu , e doar un exemplu didactic .

Apropo, eu știam ca o generație se socotește la 30 de ani si nu la 25 . Ar fi atunci vb de generația cu numărul 68

PS chestia asta mi se pare de aceeași factura ca si Interviurile corradiene si goana dupe răpiri mai mult sau mai putin "demoniace "
Titlu: Re: Reîntruparea Incomozilor - teorii verificabile, dar nu azi-maine :)
Scris de: Xanadron din 26 Ianuarie 2016, 13:25:03
SF sau nu prea, topicul asta (care nu trebuie uitat ca n-a fost totusi deschis de JE) bine sugerezi, fiualploii, ca risca sa devina unul de analiza a teoriilor reintruparii... oricui, incomozi ori nu prea. Nu-i poate rau nici asta insa, printre parerile asupra ipotezelor initiatilor "clasici" putindu-se strecura si idei proprii, oricit de aiuristice ar parea ele.

Terenul dezbaterilor cred deci ca nu-i deloc unul arid ab initio si implicit nu-i chiar SF-istic. Dincolo deci de discurile octogonare azvarlite de zeitatile hinduse aduse-n atentie de abyss, inclin sa cred – pur intuitiv - ca meme-urile extrem-orientale pe tema reincarnarii sint cele mai apropiate de adevarurile post-mortem (sau mai exact de "realitatile" existentzelor inter-vitae.)

Nici [proto]crestinii n-au dus insa lipsa de teorii – de ex. traductionismul lui Tertullian si-al adeptilor lui apolliniaci e una din variantele de raspuns negativ la ipoteza reintruparilor multiple, dar si la intrebarea daca au si clonele suflet - ori CS pt. partizanii ideilor savuliste sau mai recent TVM-iste. Dupa Tertullian deci, doar sufletul lui ADAMU ar fi fost creat (nu si-al Evei asadar, ouppss) si doar p-asta adamic l-am fi primit noi de la parintii originari, odata cu trupurile incarnate – o singura data si basta.

Iar de la Sf. Augustin incoace au inceput alte carcoteli majore, axate in mare pe transmiterea asa-zisului "pacat funciar" odata cu intrarea fiecarui sufletzel in cite-un embrion, atras si desprins dintr-un gen de "suflet global uman" creat de The Big Barbone - dar cu respingerea totala ca blasfemie a ideii de CS=corp spiritual transmis in sens de intelect-amintiri-trairi etc.

Origen a avut insa idei si mai "tampite" si d-aia la cel de-al doilea Conciliu Ecumenic de la Constantinopole  s-a decretat Anatema impotriva lui Origen - doctrina lui cu radacini eseniene fiind respinsa si afurisita ca hiper-eretica, fiindca sustinea printre altele:

1. Pre-existentza sufletelor in Astral înainte de a-si lua "trup de carne"
2. Posibilitatea metamorfozarii/asimilarii  dupa moarte a "esentzei eterice" (egal ADN-energetice) a oamenilor in ingeri, dar si-n demoni
3. Corpul inviat al lui Cristos ar fi aparut alcatuit din materie eterica in forma sferica si nu fizic-umana, precum vor fi si corpurile tuturor inviatilor dupa moarte
4. La Judecata de Apoi nu mai exista materie grosiera, lasind loc exclusiv enegeticului spiritual
5. Pedeapsa sufletelor pacatoase post-mortem n-ar fi deloc vesnica si am avea sansa "reexaminarilor" prin reincarnari succesive.

Ma opresc totusi aici, desi ma batea gindul sa-i trec in revista macar pe gnostici inainte de budisti, mozaici si/sau islamisti, fiindca vad c-au inceput sa apara inregistrarile de la The Breakaway Conference 2015 din Bastrup/Tx – cine chiar vrea sa le vada le gaseste si singur (recomand  totusi  expunerea hiper-interesanta a Lindei Moulton-Howe – cu si mai eruditul  Joseph P. Farrell cred ca v-am agasat destul.)

P.S. Sa nu uit – nu contest realitatea UNOR pseudo-amintiri/informatii "A.I.-implantate" – discutie interminabila si ea -, dar teoria Parcului de distractii Terra (pt. ET-ii plictisiti desi pot colinda Universuri?) imi pare hilara din 1001 motive. La fel si aia a Iadului/Raiului "colectiv" gen FErMA-camps. Nu degeaba rabinii chicotesc cind aud de Iad sub forma notiunii generic acceptata de... altii.
Titlu: Re: Reântruparea Incomozilor
Scris de: fiulploii din 09 August 2017, 16:57:15
In contextul in care ideea ca trăim intr-un joc holografic , idee ce prinde teren tot mai mult, e adevarata  atunci reintruparile s-ar explica simplu de tot, nu? Am "n" vieți in joc , probabil "n" tinde la infinit . Iar daca acest joc este o proiecție a cărui punct de plecare este undeva la 60 ani lumina ( vezi subiectul respectiv ) atunci e si mai clară ideea parcului de distracții , zic eu. Si tot așa s-ar explica existența atâtor războaie .
   Iar Il Separatio are un rol bine definit ca poliție a jocului .