Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => 2012 => Subiect creat de: Xanadron din 02 Februarie 2012, 22:41:52

Titlu: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: Xanadron din 02 Februarie 2012, 22:41:52
Ma gindeam intai sa postez la "Pagina Comica" stirea de pe situl asta, pe urma intr-unul din topicurile sectiunii "2012", dar intr-un final cred ca-i mai bun un thread nou, in care sa basculati si voi, dragi ROZNovisti :-D (raposatu' Pruteanu se bucura cred la Bellu de versiunea asta neaosa de acronim) toate stirile/scenariile/ideile/propunerile abracadabrante care apar intr-un ritm accelerat acum, deja intrati pe toboganul unui an presupus fatidic:

http://the2012scenario.com/2012/01/bring-your-toothbrush-important-communications-for-invitees/#more-93245 (http://the2012scenario.com/2012/01/bring-your-toothbrush-important-communications-for-invitees/#more-93245)

O sa traduc una-alta pt. colegii non-anglofoni - fiindca aici se anunta disponibilitatea Supremului Presedinte Al Consiliului Galactic :martiansmile: Grener Ashira de-a invita, pe 4 februarie (poimaine adica :-o) 100 de paminteni intr-o croaziera de 10 zile pe nava-mama (si tata, poate :-D) Neptune. :ufo: :rocket:

The pick up is going to be organized one by one by one. Is it possible that all of us will be picked up at the same time? Yes. But they don't want us to have a feeling of mayhem so each of us will arrive individually at the Mothership so we can be individually greeted by Grener and Archangel Michael. (Yes, that's what I said.)

They will take us to the ships in what they call "space bikes" – two and four seaters.
You don't have to worry about the pick-up. But do not be in a shopping mall.

Be at home on Saturday. The galactics will locate you from your full name and email address (to the best of my knowledge).

Change of Mind
If you change your mind and don't want to go, your change of mind will be noted by the galactics who will not press you to come.

Length of Trip
We will be gone for ten days. Not an instant or one day in Earth time, but ten actual days in Earth time. People who cannot stay the whole ten days can be accommodated and returned to their homes early.

Pets
The galactics have given conditional approval for you to bring your dogs. Cats, no.  Cats are less amendable to travel and less obedient.


Adica:
Imbarcarea se va face "unul cite unul". E oare posibil ca toti sa fim luati deodata? Da - dar EI nu vor sa ne creeze impresia de haos si fiecare va fi urcat la bord individual, unde va fi salutat de Grener si Arhanghelul Mihail (da, asta mi-au spus chiar EI).

Ne vor duce la nava-mama cu ceea ce EI numesc "motociclete spatiale" - cu doua sau patru locuri.

Nu va faceiti griji de modul in care veti fi recunoscuti, abordati si transportati; e preferabil ca simbata sa nu va aflati totusi intr-un hipermarket, ci acasa. Va vor identifica in orice caz dupa nume si adresa de e-mail.

Razgindire
Daca va suciti si nu mai vreti sa mergeti, Galacticii vor renunta la imvbarcarea Dvs si nu vor face nicio presiune in sensul convingerii Dvs.

Durata calatoriei
Va fi de zece zile terestre si nu doar de-o clipa. Cei care au treburi presante si nu pot sta atit vor fi adusi inapoi pe Pamint inainte de termenul final al croazierei.

Animale de companie
Galacticii au aprobat in principiu (dar cu anumite conditii) luarea cainilor Dvs de companie in croaziera - nu insa si a pisicilor, mai putin obediente si dispuse la calatorii.

...Si tot asa. :-D :-o :roll: :lol:
Nu stiu de ce, dar inclin sa cred ca dementul autor al rindurilor astora va face si el citeva milioane bune de pe urma aberatiilor lui, ca si nenea alalalt cu apocalipsurile :-D de pe 21 mai 2011 (sau 21 octombrie 2011) si nimeni n-o sa-l cotonogeasca pentru inducere in oroare. :lol:

Concluzia mea: OPRITI PLANETA, VREAU SA COBOR !!! :| :-D :x :-D :planet:
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: liviu86 din 02 Februarie 2012, 22:55:42
Citat din: Xanadron din  02 Februarie 2012, 22:41:52
Concluzia mea: OPRITI PLANETA, VREAU SA COBOR !!! :| :-D :x :-D :planet:

Mai de graba, "liniste in grajd"! Tipul este ciudat de tot, dar eu m-as baga la o calatorie cu vecina mea. Asa doar ca sa ii arat partea intunecata... a luni.
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: Xanadron din 02 Februarie 2012, 23:32:33
Citat din: liviu86 din  02 Februarie 2012, 22:55:42
Mai de graba, "liniste in grajd"! Tipul este ciudat de tot, dar eu m-as baga la o calatorie cu vecina mea. Asa doar ca sa ii arat partea intunecata... a lunii.

Ridem noi, dar ma gindeam ca n-ar fi rau ca macar unul din noi sa-si trimita (inca mai e timp) datele la adresa indicata de Beckow asta, care sustine c-o retransmite ET-ilor.
Asa am putea avea pe RUFOn date "de prima mana" despre Consilierii Galactici :-( si ce vrea ei. :-D

Serios acum, nea' Beckow zicea anul trecut si ca pe 11.11.2011 adeptii lui or s-o ia in sus :rocket: :star: - cu conditia unor mici transferuri de fonduri in contul lui, evident. :-P
De data asta, sustine insa ca-i totul MOCA - inclusiv shopping-ul prin diverse mall-uri cosmice. :-o

(later edit) Nu m-ar mira ca Beckow sa fie chiar "fatzada" necesara formarii unei anume ...baze de date, necesare poate statisticienilor ocupati cu calculele preliminare ale unei operatiuni false-flag tip "Blue Beam".   :ufo:
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: calator astral din 02 Februarie 2012, 23:59:55
De fapt va fi un singur Eveniment anul asta:
   Intoarcerea lui Isus.


Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: liviu86 din 03 Februarie 2012, 00:00:11
Parca ii si vad pa aia "primi 100" cum o sa spuna ca au facut-o lata. Dupa care baietii slabi de inger au sa inceapa sa isi faca rezervari pe fonduri grele. Nu cred in asa ceva, cy toate ca sunt fascinat de ET.
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: alx din 03 Februarie 2012, 04:04:36
Citat din: calator astral din  02 Februarie 2012, 23:59:55
De fapt va fi un singur Eveniment anul asta:
   Intoarcerea lui Isus.
Asa...si cand spui asta te bazezi pe...ce?
Vad ca in continuare arunci pe forum posturi in care prezici viitorul,cu o siguranta de tine absolut uimitoare,dar daca nu aduci ARGUMENTE VIABILE la afirmatiile tale,incep sa te "prajesc" la foc mic,ca sa te invat minte!
Deci,pe ce ARGUMENTE te bazezi cand faci o afirmatie ca cea de mai sus?
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: calator astral din 03 Februarie 2012, 09:08:53
Citat din: alx din  03 Februarie 2012, 04:04:36
Asa...si cand spui asta te bazezi pe...ce?
Vad ca in continuare arunci pe forum posturi in care prezici viitorul,cu o siguranta de tine absolut uimitoare,dar daca nu aduci ARGUMENTE VIABILE la afirmatiile tale,incep sa te "prajesc" la foc mic,ca sa te invat minte!
Deci,pe ce ARGUMENTE te bazezi cand faci o afirmatie ca cea de mai sus?

  alx> ma bazez pe intuitie, decriptarea unor fraze din Sfanta Biblie, confirmarea am primit-o instantaneu prin simpla existenta a citeva milioane de saituri,bloguri,forumuri, care afirma ca Isus se va intoarce sigur in 2012.

Te invit sa dai si tu un google "isus 2012" urmat de "jesus 2012" si vei vedea ca ai jdemilioane de raspunsuri...

Acum hai sa te intreb si eu ceva, foarte respectos, nu ca as avea mania persecutiei, dar mi se pare mie ca habar n-ai ce e aia "obiectivitate":
   Din citeva sute de mii de postari pe rufon care trateaza varii subiecte legate de Stiintele de Frontiera, de exobiologie, ufologie, paranormal, parapsihologie, ezoterism, orientalism religios, yoga, criptozoologie, meditatie,transcedentala sau nu,remote viewing, cultul luciferian sau satanism, ai ales tocmai o minifrazisoara amarita d-a mea unde ceri "dovezi".

Pai ia oricare din posturile recente si intreaba-i pe autori de dovezi.
Exista extraterestri? Cere dovezi!
Exista nave spatiale aliene? Unde e dovada?
Exista fenomene paranormale? Dovedeste!
Exista energia kundalini,chakrele sau al treilea ochi gestionat de glanda pineala? Unde sint dovezile stiintifice?!
Aveau dreptate mayasii si calendarul lor care se termina pe 21 Decembrie 2012?
Se va alinia Sistemul nostru Solar cu centrul galaxiei anul asta?
Vom trece sau nu prin centura fotonica in vara asta?
Dovezi! Cere dovezi!
Astfel vei elimina toate posturile si sanctiona toti forumistii.

Iti reamintesc ca moderezi rufonul.
Verifica care e natura acestui forum, ce subiecte dezbate.

Ps> acum hai sa te intreb si eu ceva, in acelasi spirit colegial:
De ce anume sint "moderat"? Ce-am facut,am fluierat in Biserica sau ce?!
Am cerut suspendarea temporara a moderatorului biss, asta doar pentru binele lui personal, tocmai pentru ca numai era obiectiv, atribuia citate unor personalitati plecate din lumea asta, ma refer la Parintele Arsenie Boca si la niste presupuse afirmatii de-ale lui care contraziceau chiar lupta lui de-o viata.
Sau e normal sa atribui vorbe unora asa, cum vrea muschii tai?
Moderarea mea e nejustificata.
Protestez si cer scoaterea imediata a acestei sanctiuni nedrepte.
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: abyss din 03 Februarie 2012, 17:14:01
Moderarea ta e justificată. Ca dovadă că îţi ridici poalele în sus ca ţigăncile şi-ţi arăţi porumbelu :)  imediat ce ieşi din celulă.,. în loc să îţi vezi de chestiunile care te interesează. Mă deranjează faptul că nu pricepi că anumite lucruri se discuta pe privat, nu răhăţind aiurea discuţiile şi derapand în chestiuni egomaniace. Şi pentru că tot îmi freci ridichiile de zor arată tu unde e greşeala în clipul cu părintele. Te-ai luat după conul Xanadron şi-ţi vorbeşte gura fără stăpânul ei de drept. Puteai acum să profitî de ocazia aceasta nouă de libertate şi să vii cu dovezi care să îţi sprijine afirmaţia cum că eu am balacarit munca părintelui. Ai ratat-o şi pe aceasta ca de obicei.
Referitor la imaginaţia aia de poza cu Iisus plutind în cosmos fără oxigen la bord îţi spun părerea mea că acolo nu e Domnul deoarece el e în noi şi noi în El... Acolo în poza e Marduk, Stăpânitorul acestei lumi. El e roşu înconjurat de vânturi, ceaţă şi mesageri(sateliţi) şi care vine din când în când prin sistemul solar. Simbolul său e crucea şi e veche povestea de multe mii de ani.

Acum, dacă mai faci valuri aiurea la adresa moderatorilor forumului te trimit iar la tăcere.
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: Aliosa din 03 Februarie 2012, 17:45:12
Ma intreb uneori, daca nu ar fi fost atata literatura SF pe piata , ce idei aveau baietii astia :) ?
Supremului Presedinte Al Consiliului Galactic, wow :D au si guvern :D? un boc mai megagalactic :)))??
Plus, imi place mult conceptul de nava mama :)) suna bine rau, plus , trebuie sa fie grandioasa, daca e o nava mamicutza mai mica asa ... nu merge :P
Citat
Nu va faceiti griji de modul in care veti fi recunoscuti, abordati si transportati; e preferabil ca simbata sa nu va aflati totusi intr-un hipermarket, ci acasa. Va vor identifica in orice caz dupa nume si adresa de e-mail.
Deci asta e geniala :)):)):)), o sa le cer sa adauge si marimea de la chilotzi :D sa nu avem surprize, poate folosesc 2 aceeasi adresa de e-mail :D .

@Xanadron, nu putem opri nici planeta si nici nu avem unde cobora, asta e , deci tre' sa suportam :D.

Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: Ganditorul din 03 Februarie 2012, 18:39:45
Si mai valabila ar fi varianta comerciala - baga tipul o poveste cat mai trasnita, promite locuri "in fata" pe naveta mama (cum promiteau unii parcele pe Luna) si scoate un ban cinstit din fiecare"clik" dat in site (daca n-o scoate bani si de pe adresele de mail date cu prea mare usurinta...). Iar curiosi ...cu milioanele.
Uite, n-a venit nava ... ca era viscol si luna viitoare o s-o ia de la capat  :evil:
Cred ca ar trebui sa patentam si noi chestia asta ... doar e criza. Gasim o "mamica galactica" apetisanta, un "tatic galactic" corespunzator ... si promitem imbarcarea de pe varful Omul. Promovam si turismul romanesc...
Eu iau 5% pentru idee  :evil: :martiansmile:
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: Xanadron din 04 Aprilie 2012, 11:48:37
Alt raspindaco-get :-D de "porn-fear" - in umila mea opinie, evident:

http://ro.stiri.yahoo.com/apocalypsa-maya%C5%9F%C4%83-dou%C4%83-treimi-din-popula%C5%A3ie-vor-disp%C4%83rea-044249411.html (http://ro.stiri.yahoo.com/apocalypsa-maya%C5%9F%C4%83-dou%C4%83-treimi-din-popula%C5%A3ie-vor-disp%C4%83rea-044249411.html)

Niciun argument credibil deocamdata din partea lui Raul Julia-Levy, iar din partea asa-zisilor jurnalisti nici atit (care se sucesc de la titlu pin-la prima fraza): :-P

"Cartile mayase nu prezic sfarsitul lumii, atunci cand ciclul calendaristic se va incheia in decembrie 2012, dar ele fac o predictie necrutatoare: trei sferturi (n.b. - in titlu se vorbea de doua treimi :roll:) din populatia Pamantului va disparea in urmatorii 15-20 ani, sustine producatorul filmului documentar "Revelatiile civilizatiei Maya despre 2012 si de dupa", potrivit Chicago Tribune."
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: Siberia din 04 Aprilie 2012, 14:08:06
Daca treimea care ramane va pune bazele unei noi civilizatii pe cu totul alte principii, din partea mea poate sa dispara  restul.

Cine rade la urma... rade mai bine, nu ? Astept revelionul :-D
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: Ganditorul din 04 Aprilie 2012, 14:29:37
Fata desteapta - bravo ei. Mizeaza pe faptul ca fiecare se va crede un membru din "treime" si pentru a afla care e secretul pentru a fi "ales" va finanta filmul ei cu un banutz. O treime din populatia globului donatori pentru un film care nu mai are timpul necesar sa fie finalizat pana in dec 2012 e o afacere profitabila. Iese macar cu un trailer pana de revelion... N-are cumva si un cont de sponsorizare pe site-ul cu anuntul ??  :evil:

P.S. Ne intalnim pe 1 ian 2013 la o sampanie pentru a serba eroarea si noul calcul pentru viitoarea "apocalipsa" ?
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: rontzo din 04 Aprilie 2012, 15:12:40
..cat m-a putut distra acest thread la vremea lui....
vad ca avem si continuare- cred ca lucrurile sigur sunt conduse de motto-ul"Bancu-i vechi dar prostul e nou.."
Cred sa-m trecut rapid peste "spaimele" recente cu marile eruptii solare care tot incearca la fiecare 2-3 saptamni sa ne puna pe butuci reteaua electrica
Si vorba lui Siberia sa vina revelionul de anul asta si mai stam de vorba
..pana una alta - sa dea Domnul sa vina Apocalipsa !!
(tot spun si spun -  in greaca veche Apocalipsa inseamna REVELATIE !!!)
Asa ca- sa ne feresca Bunul Dumnezeu de Armageddon..! ( ca asta chiar e o kestie cam dura rau...)
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: angellla29 din 04 Aprilie 2012, 17:46:53
Citat din: rontzo din  04 Aprilie 2012, 15:12:40

Asa ca- sa ne feresca Bunul Dumnezeu de Armageddon..! ( ca asta chiar e o kestie cam dura rau...)

Vezi ca Dumnezeu ne fereste...pana ne "nimereste" :evil: Acum nu vreau sa par sarcastica dar daca observati nimic bun nu se intrevede la orizont. Sa dea Dumnezeu sa ne intalnim in 2013 :wink:
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: uforever din 04 Aprilie 2012, 23:31:33
Citat din: Xanadron din  04 Aprilie 2012, 11:48:37
Alt raspindaco-get :-D de "porn-fear" - in umila mea opinie, evident:

http://ro.stiri.yahoo.com/apocalypsa-maya%C5%9F%C4%83-dou%C4%83-treimi-din-popula%C5%A3ie-vor-disp%C4%83rea-044249411.html (http://ro.stiri.yahoo.com/apocalypsa-maya%C5%9F%C4%83-dou%C4%83-treimi-din-popula%C5%A3ie-vor-disp%C4%83rea-044249411.html)

Niciun argument credibil deocamdata din partea lui Raul Julia-Levy, iar din partea asa-zisilor jurnalisti nici atit (care se sucesc de la titlu pin-la prima fraza): :-P

"Cartile mayase nu prezic sfarsitul lumii, atunci cand ciclul calendaristic se va incheia in decembrie 2012, dar ele fac o predictie necrutatoare: trei sferturi (n.b. - in titlu se vorbea de doua treimi :roll:) din populatia Pamantului va disparea in urmatorii 15-20 ani, sustine producatorul filmului documentar "Revelatiile civilizatiei Maya despre 2012 si de dupa", potrivit Chicago Tribune."

La ce dracu se mai apuca de film, daca vine sfarsitul lumii anul asta? :-D Sa inteleg ca productia filmului se termina inainte de dezastru?  Doaaamneeeee cata treaba au unii.... :|
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: elena78 din 03 Mai 2012, 19:00:18
Citat din: calator astral din  02 Februarie 2012, 23:59:55
De fapt va fi un singur Eveniment anul asta:
   Intoarcerea lui Isus.

citind mesajul tau  draga calator  astral , ,,intoarcerea lui Iisus,,  eu o interpretez altfel :va fi o schimbare in noi toti ,o schimbare in interior ,vom avea o constiinta mult mai ridicata,vom deveni mai buni unii cu altii ,eu aceasta schimbare pozitiva  o vad pe zi ce trece...,,Intorcerea lui IIsus  ,, nu cred ca va veni IIsus in carne si oase aici pe Pamant (macar de-ar veni!!!!), in cel mai rau caz extraterestrii   vor face  o alta afacere cu noi pamantenii  , ei vor  face o clona care va semana uluitor cu Iisus  creata de catre cei din  Zeta Reticuli ,acestia  in viitorul foarte apropiat vor sa  planifice  un eveniment religios ,cu imagini holografice  cu imaginea lui Iisus  ..lumea va cadea in capcana (asa cum a fost cu Sindone di Torino ,au facut miliarde de euro oamenii bisericii ,chiar va intreb ,,acea sindone a fost chiar adevarata???,chiar a apartinut lui Iisus??? sunteti siguri ???nu a apartinut altei persoane??? ),da  noi ,pamantenii  vom cadea in capcana  pentru ennezima oara,lumea  va fi mai usor influientata pentru a accepta o  noua ordine Mondiala.,oameni buni suntem fragili  si usor de manipulat ..cum spune  Alex Collier   printr-un interviu avut prin channeling ,, trebuie sa luam pozitie  ca rasa umana.. si sa ne exercitam  liberul arbitru,,.....
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: Xanadron din 03 Mai 2012, 19:56:08
...Sindone di Torino? Ennezima :roll: oara? (n.b. - corect stiam ca se scrie ennesima - plus "volta" ar fi continuarea logica, evident).

Rog deci stimatii moderatori sa faca si-o sectiune in italiana pe linga cea in engleza.
In care urmasii Romei reveniti la origini s-o ia in voie pe aratura. :lol:

P.S. (ca sa fiu si ontopic): interesante mi se par statisticile recente privitoare la procentul f. variabil (in functie de tzara/cultura etc) al celor care cred ca vor fi in dicembre :-D 2012 martori ai sfirsitului lumii.
Media ar fi de 15% - incluzind aici, evident, si trollii. :-P

http://www.ziare.com/magazin/studii/unul-din-sapte-locuitori-ai-planetei-crede-ca-sfarsitul-lumii-se-apropie-1164911 (http://www.ziare.com/magazin/studii/unul-din-sapte-locuitori-ai-planetei-crede-ca-sfarsitul-lumii-se-apropie-1164911)
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: elena78 din 03 Mai 2012, 20:13:56
Citat din: Xanadron din  03 Mai 2012, 19:56:08
...Sindone di Torino? Ennezima :roll: oara? (n.b. - corect stiam ca se scrie ennesima - plus "volta" ar fi continuarea logica, evident).

Rog deci stimatii moderatori sa faca si-o sectiune in italiana pe linga cea in engleza.
In care urmasii Romei reveniti la origini s-o ia in voie pe aratura. :lol:

P.S. (ca sa fiu si ontopic): interesante mi se par statisticile recente privitoare la procentul f. variabil (in functie de tzara/cultura etc) al celor care cred ca vor fi in dicembre :-D 2012 martori ai sfirsitului lumii.
Media ar fi de 15% - incluzind aici, evident, si trollii. :-P

http://www.ziare.com/magazin/studii/unul-din-sapte-locuitori-ai-planetei-crede-ca-sfarsitul-lumii-se-apropie-1164911 (http://www.ziare.com/magazin/studii/unul-din-sapte-locuitori-ai-planetei-crede-ca-sfarsitul-lumii-se-apropie-1164911)

ce ai draga ,esti nervos?? nu stai bine cu tine insuti??? cheama-l pe Socrate sa-ti de-a niste sfaturi  sau  mult mai bine cheama-l  pe  Sigmund Freud  ....
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: alx din 03 Mai 2012, 22:50:26
Citat din: elena78 din  03 Mai 2012, 20:13:56
ce ai draga ,esti nervos?? nu stai bine cu tine insuti??? cheama-l pe Socrate sa-ti de-a niste sfaturi  sau  mult mai bine cheama-l  pe  Sigmund Freud  ....
Poate chemi tu pe cineva sa te ajute sa nu mai iei 15% penalizare dat viitoare cand vrei sa mai ataci SUBTIL pe cineva!
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: rontzo din 04 Mai 2012, 14:25:18
sa ma ierte Cel de sus si moderatorii dar cred inca odata suntem la rubrica:
"elena78 strikes again!"  :evil:
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: Aliosa din 04 Mai 2012, 14:34:34
Citat din: uforever din  04 Aprilie 2012, 23:31:33
La ce dracu se mai apuca de film, daca vine sfarsitul lumii anul asta? :-D Sa inteleg ca productia filmului se termina inainte de dezastru?  Doaaamneeeee cata treaba au unii.... :|
Pai daca nu-l termina pana in decembrie nu le mai ies banii, deci lucreaza 24/24 7/7 sa termine proiectu' .
Si pe 21 decembrie 2012 o sa fie a 2-a zi de 1 aprilie :) , pacat de cei care probabil pe 20 seara o sa foloseasca
lama aplicata pe vene .
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: uforever din 04 Mai 2012, 16:25:47
CitatPai daca nu-l termina pana in decembrie nu le mai ies banii, deci lucreaza 24/24 7/7 sa termine proiectu' .
Si pe 21 decembrie 2012 o sa fie a 2-a zi de 1 aprilie  , pacat de cei care probabil pe 20 seara o sa foloseasca
lama aplicata pe vene .

Sa umplut lumea de EMO-isti si de EMO-nele, cum noi romanii suntem cu 50 ani in urma, o sa urmarim sfarsitul lumii la OTV...dar stai ca-l inchid...eee, atunci il vedem pe Taraf tv, punem pariu ca o sa ne intrebam unul pe altul: "ce faci de sfarsitul lumii?" :lol:

Citatsa ma ierte Cel de sus si moderatorii dar cred inca odata suntem la rubrica:
"elena78 strikes again!" 

...si eu care simteam compasiune  :lol:

Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: elena78 din 04 Mai 2012, 19:07:30
@uforever   privind mesajul tau anterior  acela  in care vorbeai  de  compasiune ,ei bine sa-ti raspund totusi , sa stii ca eu prefer ca lumea sa ma urasca  decat sa-i fie mila de mine ...

@Alx  din cauza sinceritatii mele am primit multe penalizari la viata mea,dar tu vezi  multumita lor  am devenit mult mai puternic !!!!!....o penalizare in plus  chiar .......

scuze off-topic
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: abyss din 04 Mai 2012, 19:37:43
Bineeee.... Hai sa te fac si mai puternic, te trimit pe orbita si te voi face  :star:  (star)
Apropo, pentru off-topicuri si atacul la persoana colegului Xanadron care este totusi foarte pretuit de catre o larga majoritate te voi penaliza si eu facandu-te puternica.  :martiansad:
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: SLEAH19 din 04 Mai 2012, 20:04:48

    21 .12.2012 vine mai întâi în New Zeeland apoi Sidney, Dubai , Bucureşti, Paris , Londra , New York etc... deci dacă sfârşitul lumii are puţin respect şi vine după  Greenwich Mean Time , când e ora 12 ziua la Londra , pentru locuitorii din  Wellington va fi deja 22 dec 2012  iar pentru cei din Los Angeles va fi înca 20 dec 2012 ...   dacă vine după fusul maya, Honduras/Guatemala , problema rămâne aceiaşi.

  Personal,  nu cred că vine sfârşitul la o dată fixă sau dacă vine noi nu vom şti când , noi vom bea, vom mânca şi ne vom distra după cum spune profeţia noastră.

  Am dat o oarecare şansă de reuşită , zvonului scris undeva pe forum de respectabilul răspândac Xanadron despre mari furtuni electromagnetice, explozii , CME solare, fulgere solare care se vor descărca din  ionosferă pe sol cu amprenta de sute de metri , cu efecte devastatoare asupra aparaturii electromagnetice dar mai ales afectarea pe termen lung , chiar de câţiva ani a reţelelor de energie electrică .
În consecinţă am început să mă pregătesc oarecum. Am început să cumpăr/colecţionez cărţi,  şi de valoare şi mai lejere pentru vremurile când nu o să mai avem TV şi net şi o să ne întoarcem disperaţi la biblioteci.
  În paralel mai colecţionez, aşa după posibilităţi sticle de vin ( roşu sec ) de pe la saloanele de vinuri sau enoteci .
                                   Constat deocamdată că, citesc mai des  volumele din vinotecă decât cele din bibliotecă .
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: abyss din 04 Mai 2012, 20:28:56
Profetiile maya sunt corelate astronomic si nu tin de fusul orar in general. Pe de alta parte in Biblie se vorbeste de o mare cruce care va aparea pe cer - si aici fac unele conexiuni cu textele sumeriene si asa zisa "planeta a crucii" al carui simbol crucea, evident, e prezent pe multe basoreliefuri din cultura respectiva. Itzic Newton vorbea si el de niste catastrofe localizate intre anii 2000-2160, deci raspandaci au tot fost iar motivele sunt intemeiate. Pana ce si Iisus vorbea despre dezastre...care se inscriu cu usurinta dupa efecte si "cauze" in segmentul prea discutat si anume cel dezvoltat de Z. Sitchin.
Mai am o dorinta inainte de finalul apoteotic al acestui an si anume sa aud un banc bun cu Bula si 2012
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: uforever din 05 Mai 2012, 01:05:20
Apropos de "dezaxati", Decembrie 2012 e foarte aproape, sunt convins ca pe data cu pricina, nu vor fii decat cateva "artificii", cu alte cuvinte "unii" se vor distra pe seama noastra.Pai voi(credulii) va da-ti seama cat misto am sa fac de voi? :evil: :evil: :evil: Ne vedem in decembrie 2012, muicaaaa se va "inrosii" Rufonul!
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: silviu din 05 Mai 2012, 05:33:37
Citat din: calator astral din  03 Februarie 2012, 09:08:53
  alx> ma bazez pe intuitie, decriptarea unor fraze din Sfanta Biblie, confirmarea am primit-o instantaneu prin simpla existenta a citeva milioane de saituri,bloguri,forumuri, care afirma ca Isus se va intoarce sigur in 2012.

E buna si intuitia dar in ce priveste a doua venire mai sint citeva evenimente premergatoare.

1 Razboiul care va afecta a patra parte a omenirii descris in Apoc cap6
2 Apoc 13 NWO
3  Apoc 16 va afecta a treia parte din oameni
4  Apoc 19 Finalul
5 Apoc 20 Mileniu
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: elena78 din 07 Iunie 2012, 16:40:37
Citat din: calator astral din  02 Februarie 2012, 23:59:55
De fapt va fi un singur Eveniment anul asta:
   Intoarcerea lui Isus.

,,Presa din Israel: Vechile profetii spun ca Mesia ar putea veni in curand ,,
Presa israeliana compara scrieri din compilatia cartilor biblice, numita Yalkut Shimoni, cu situatia actuala din Orientul Mijlociu. O profetie face referire la venirea lui Mesia pe Pamant, in perioada cand toate natiunile lumii se vor provoca reciproc. Ziaristii fac analogie cu situatia actuala a Iranului si conflictului sau cu tarile arabe.

beh!! aceasta este o stire   care vine  din Israel !!evreii sunt cei care comanda lumea  ,nu credeti??? tot evreii sunt cei care fac parte din guvernul ocult...asa spune mai multe despre ei dar  prefer sa tac  decat sa risc sa am probleme ... eu nu cred in aceasta stire  ca va veni Mesia ,eu cred ca este ceva pus la cale pentru a  se grabi ,,intrarea  in vigoare  a noii  ordini mondiale ,, ...poate mai multe informatii  va poate da  proiectul Blue Beam ....
.iata  aici stirea oficiala  o alta manipulare in masa...

http://www.ziare.com/social/religie/presa-din-israel-vechile-profetii-spun-ca-mesia-ar-putea-veni-in-curand-1135334 (http://www.ziare.com/social/religie/presa-din-israel-vechile-profetii-spun-ca-mesia-ar-putea-veni-in-curand-1135334)
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: Xanadron din 10 Noiembrie 2012, 23:16:17
Numaratoarea inversa continua - mai sint doar 41 de zile... :wink:
Iar zvonacii si raspindaco-getii de frica isi iau treptat viteza, inclusiv pe canale media "normale" in cautare de senzational (nu mai repet stirile vechi "reincalzite" recent, ca aia cu calugaru' - dupa unele canale TV zen-budist, dupa altele isihast etc - si zilele de intuneric garantat proorocite).

Dar pina la eventuala revenire a Mesiei la bratz cu Mahdi ca sa inlocuiasca becurile arse de CME-2012 (Craciunul Mayas Electro-cutat cu FGE=Fierul de Calcat Galactic :-D), eu prefer plimbarile prin lumi virtuale post-apocaliptice bascalioase, desi high-tech - ca asta, realizata de niste nemti deloc hollywoodieni, dar cel putin la fel de talentati:

Evolution of Technology - HQ (Saturn Commercial) (http://www.youtube.com/watch?v=kzd1OiP27s0#ws)
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: mm din 11 Noiembrie 2012, 01:00:23
  Chiar astazi am urmarit la TV un motz care isi construise un buncar bine betonat pe dinauntru, undeva in Apuseni. Provizii, sursa de aer (filtrat, surse de curent, hrana, etc. ) Metodic, consateanul meu! Un alt caz, o familie din Franta; au renuntat la Paris pentru sudul Frantei (mai sigur), buncar, provizii, etc.

  Motivele acestor constructori (posesori de mijloace financiare suficiente) sunt puternic alimentate de temerea ca va cadea curentul electric si deci toata civilizatia revine la lămpaşe, ceea ce va produce panica, atacuri ale oamenilor unii contra altora. Deci frica de semeni ii face pe acesti prevazatori si metodici oameni sa cheltuiasca asa de mult timp, manopera, resurse, bani...

  Desigur, daca Soarele cu furtunile lui eterice va parli instalatiile noastre electrice (conf. previziunilor NASA), nu vor functiona pompele de apa si oamenii vor trebui sa care cu apa galetile (de la fantani /care?/). Fabricile - stop! Etc., etc.
  Nu se gandeste nimeni ca un motor electric ars se rebobineaza de catre meseriasii respectivi "in doi timpi si trei miscari", ca pompele pot fi repornite, energie electrica se mai obtine si din caderile de apa chiar si pe intuneric(!), ca oamenii la primejdie uita de prostiile lor si-si dau mana pentru a forma grupuri, obstii, alegandu-si sefi naturali, capabili, utili grupurilor lor (si nu politicieni), . De unul singur, chiar posesor de buncar, parca nu e chiar asa de interesant.
  De ce nu-si cheltuieste nimeni timpul si eforturile pentru a-si forma "echipa" in vederea acestei presupuse catastrofe? Sa nu uitam ca pe vremea bunicilor nostri toata lumea se lumina cu lămpaşul, cu lumanarea, beau apa din fantana, nu aveau curent electric, nu aveau fabrici de nici un fel si le mergea mai sanatos de cat ne merge noua. In plus, se ajutau intre ei mult mai mult decat o fac in prezent.

  Nu o catastrofa naturala ne ameninta pe cat de tare ne ameninta radiatia atomica, si cei ce si-au planuit s-o produca (cu exceptia amatorilor pasionati) isi fac buncare tocmai pentru aceasta posibilitate.
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: fiulploii din 12 Noiembrie 2012, 18:41:38
http://www.2012tehnicidesalvare.ro/2012/1-noutati/77-razboiul-2013-2014-razboi-psihotronic-cu-puls-electromagnetic-si-nuclear (http://www.2012tehnicidesalvare.ro/2012/1-noutati/77-razboiul-2013-2014-razboi-psihotronic-cu-puls-electromagnetic-si-nuclear)

In prezent se acorda atentie dezvoltarii intense a tehnologiilor armelor cu puls electromagnetic(EMP), Silent Sound Spread (SSSS , poreclit, de asemenea, S-quad sau "Squad", în jargonul militar), dispozitive acustice lungi Range (LRADs) utilizate pentru controlul mulțimii si nu in ultimul rand celebra tehnologie HAARP.GWEN lucrează împreună cu transmițătorul HAARP și Woodpecker Rusesc, care este similar cu HAARP.  Rușii comercializeaza în mod deschis o versiune mică a lor, de  schimbare
  a vremii , sistem numit Elate, care poate fi un-tun meteorologice pe o zonă de 200 mile  și face același lucruri cu unitatea Gwen. "O companie rusă numită" Elate Intelligent Technologies, Inc, "vinde echipament meteo de control utilizând sloganul publicitar," Vremea făcute la comandă ". Acest motto este chiar pe cardurile lor de afaceri! Directorul comercial al Elate, Igor Pirogoff, a declarat că "Elate este capabil sa modifice starea meteorologica pe o zonă de 200 mile pătrate pentru 200$ US pe zi".


Si altele de acest gen pe linkul de mai sus.
Interesant de stiut
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: tractorbeam din 12 Noiembrie 2012, 23:13:12
Toate masurile astea vor fi bune peste 7-8 ani atunci cand va izbucni prapadul. 2012 nu reprezinta mai nimic, mai vorbim peste 7 ani.
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: mariusvlad din 12 Noiembrie 2012, 23:19:31
Nu-i corect. Eu m-am pregatit (sufleteste) pentru apocalipsa si iarasi se amana. Tipic romanesc. Cred ca imi expira si pateurile dosite in camara pana atunci.
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: Cautatorul din 13 Noiembrie 2012, 05:59:57
Citat din: mm din  11 Noiembrie 2012, 01:00:23
  De ce nu-si cheltuieste nimeni timpul si eforturile pentru a-si forma "echipa" in vederea acestei presupuse catastrofe?
...
In plus, se ajutau intre ei mult mai mult decat o fac in prezent.

Pai e simplu. De aia isi fac buncare doar pentru ei. Vor sa supravietuiasca doar ei iar restul parjol...
Pana se restabilesc toate si incep sa vina ajutoarele si se reinstaureaza ordinea sa supravietuiasca ei.
Ca in bancul ala: Doi tipi merg printr-o padure. Hop apare leul. Unul in loc sa fuga se descalta si-si pune incaltamintea sport. Celalalt se mira si-l intreaba: De ce-ti pui incaltamintea sport? Crezi ca vei intrece leul? Si ala raspunde: Nu pe leu vreau eu sa intrec ci pe tine....  :-D
 
Pe de alta parte nu inteleg de ce se dau la tv. Ca sa afle toata lumea unde e rost de mancarica?:-D
Sau poate omul atrage oamenii ca mustele. In caz de calamitate are carnita de gratar proaspata. Fara multa grasime, muschiulet fraged... :evil:

Unii au spirit de pradator si sunt pe forumurile de supravietuire doar pentru a afla unde sa atace in caz real de calamitate.  Isi fac si ei o fortareata armata se inarmeaza pana-n dinti si apoi isi fac o lista cu cei care au provizii..  :-D

Problema cu echipele este ca la un moment dat intr-un caz de viata si de moarte oamenii isi baga picioarele in echipa si se gandesc doar la ei.  Esti echipa cu cineva pana mai ramane  o paine in camara ori doar o sticla de apa. Dupa aia care omoara primul pe celalalt sa-i ia apa si painea.  Iti spun eu sigur ca e asa cu peste 90% din oameni. Si am vazut asta pentru lucruri mai putin importante decat viata. Si uneori isi fac asta chiar sotii intrei ei care au trait zeci de ani impreuna. Nu poti cunoaste pe cineva decat in situatii extreme ori exceptionale. Razboiul si situatiile grele arata cu adevarat caracterul unui om.

Cum sa mergi la lupta si sa-ti pui viata in mana unui camarad care cand te intorci la unitatea militara tocmai ti-a furat salteaua ta mai buna si ti-a pus-o pe a lui mai rea? Crezi ca acestui om ii pasa de tine in caz de pericol si va ramane alaturi de tine la greu? Va fugi primul si te va lasa singur intr-o situatie grea.

Ca sa nu mai spun de cei din sistemul militar care la o adica isi fac o echipa de praduit. Stiu unde sunt armele unde sunt depozitele de munitie masinile blindate, etc... Astia da isi fac echipe dar fii sigur ca in caz de ceva se vor manca intre ei. Ca piratii.

Cam asta e treaba cu echipele. Merg cat viata e usoara si au succes. Cand da de greu fiecare vrea sa iasa cat mai bine din prabuselnita chiar cu riscul de a calca pe cadavre.

Chiar si eu despre mine zic ca n-as face asa ceva. Dar sper sa nu ajung in situatia de a afla lucruri noi despre mine...
Cum era unul care fusese pus intr-o functie publica spunandu-se despre el ca e moral ca nu e coruptibil... dupa ceva timp a cerut sa fie schimbat din functie pe motivul ca: "Mita a ajuns la un nivel de nerefuzat". Asa ca orice om  isi are un pret. Iar viata pentru multi e pretul suprem pentru care merita sa calci pe morala si cadavre. 
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: liviu86 din 13 Noiembrie 2012, 12:14:12
Cata dreptate poti sa ai @Cautatorul, nici nu iti dai seama. Stiu persoane cu ak-ul sub saltea, crezi ca alora o sa le pese cand va fi flamanzi insetati? Nu!
De asta este bine sa fi pregatit mereu. Un motor enduro si benzina la discretie, macar o bereta si o arpaleta, ceva banuti si haine rezistente la intemperii.
Si sa stai cu speranta ca nu va veni acel moment niciodata.
Degeaba iti faci buncare si alte minuni, daca soarele ne va face o surpriza, este in zadar.
Ar pentru restul, ceea ce am spus eu este de ajuns, intr-o prima faza.

Sper sa nu fie nevoie niciodata de asa ceva.
Iar ca o gluma, sorbatorile astea "sper sa va bucurati de brad" si sa nu fie nici o belea.
Doamne ajuta!
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: BaDa din 13 Noiembrie 2012, 12:45:04
Cred ca viteza cu care vor evolua lucrurile nu este prea mare - in timp omenesc - se va intinde pe o perioada de zeci, poate sute de ani.
Doresc sa citez din Rudolf Steiner - Prabusirea spiritelor intunericului, conferinta tinuta la Dornach, 6 octombrie 1917.
Acest lucru cred ca ajuta la intelegerea vremurilor actuale.
"Am vorbit in consideratiile precedente despre domeniul de granita invecinat, anume despre acea lume spirituala ce se invecineaza cu direct cu lumea noastra fizic-senzoriala. Aceasta lume spirituala este in principal lumea despre care omenirea trebuie sa dobandeasca cunostinte in rastimpul cel mai apropiat. De indata ce pasim pe taramul unei lumi spirituale lucrurile se prezinta altfel decat aici, in lumea fizic senzoriala. Facem cunostinta cu anumite entitati, in primul rand cu entitati a caror vedere este sustrasa acestei omeniri slabe - si ma gandesc si la acea privire care este intermediata prin cunostinte, prin concepte. Dar de ce a fost abatuta privirea omului de la aceasta lume in perioada postatlanteana de pana acum? In acest tinut invecinat noua, dincolo de care se afla alte lumi spirituale, superioare, se gasesc entitati cu care omul poate face cunostinta numai in anumite conditii, entitati care au o sarcina in Univers, anume tocmai in evolutia omului.
As vrea sa vorbesc astazi despre o anumita clasa de astfel de entitati si anume despre aceea care isi are sarcinile sale la nasterea si moartea oamenilor. Nu trebuie sa credeti ca nasterea si moartea sunt ceea ce se arata observatiei  senzoriale exterioare. Atunci cand omul paseste din lumea spirituala in cea fizica, sau cand paseste di nou din lumea fizica in cea spirituala, la aceste procese participa entitati spirituale. Sa le numim astazi ca sa avem un nume pentru ele, spirite elementale ale nasterii si mortii. Pana acum a fost intradevar asa ca acele personalitati care au fost consacrate in misterii au considerat ca fiind cea mai stricta sarcina a lor de a nu vorbi in cercurile largi oamenilor despre spiritele elementale ale nasterii si mortii. Daca se vorbeste despre ele, despre intregul mod si fel in care vietuiesc aceste spirite elementale ale nasterii si mortii, atunci se vorbeste despre un domeniu care apare omului ca taciunii aprinsi, asa cum s-a dezvoltat el sufletesc-spiritual pana acum, in aceasta epoca posatlanteana. S-ar putea alege si o alta comparatie. Daca omul invata sa cunoasca mai exact si in deplina constienta fiinta acestor spirite elementale ale nasterii si mortii, el invata sa cunoasca forte din aceste fiinte care sunt, de fapt ostile vietii de aici, de pe planul fizic. Deja acesta trebuie sa fie pentru un suflet ce resimte intrucatva normal, un adevar zguduitor, anume faptul ca entitatile spiritual-divine care conduc destinele Universului, trebuie sa se serveasca pentru a infaptui nasterea si moartea oamenilor in lumea fizica, de asemenea spirite elementale, care de fapt sunt ostile fata de tot ceea ce resimte omul aici pe Pamant, drept sentiment de bine al sau, si dupa care tanjeste. Daca s-ar produce numai ceea ce vrea omul cu drag: ca lui sa-i mearga aici pe planul fizic totul cat mai comod, sa fie sanatos in stare de veghe si sa doarma bine, sa-si poata indeplini activitatea sa. Daca ar exista numai astfel de fiinte care sa administreze acest parcurs comod al vietii, atunci nasterea si moartea nu ar putea avea loc. Zeii au nevoie, pentru a infaptui nasterea si moartea, de astfel de entitati, care de fapt au prin intreaga lor natura, dispozitie si conceptie despre lume, tendinta de a distruge, de a pustii ceea ce produce bunastarea omului aici, pe planul fizic.
Trebuie deja sa ne familiarizam cu ideea ca lumea nu este organizata asa cum si-ar dori-o cu drag oamenii, ci in lume exista ceea ce misteriile egiptene au numit necesitate neclintita.   ....
Daca s-ar fi facut cunoscut pana acum oamenilor din cercurile largi, din afara misteriilor, faptul ca exista asemenea entitati, altfel s-ar fi desfasurat faptele. Daca acei oameni care nu se descurca deloc cu impulsurile si pasiunile, ar fi stiut ca in jurul nostru se afla necontenit entitati distructive, s-ar fi folosit de fortele acestor entitati in cadrul vietii fizice, nu asa cum se folosesc zeii la nastere si la moarte. Daca oamenii ar fi avut chef sa actioneze distructiv intr-un domeniu sau intr-altul, li s-ar fi oferit suficiente ocazii sa-si ia aceste entitati drept slujitori.
Aceste entitati pot fi folosite cu usurinta drept slujitori. Si pentru ca viata obisnuita sa fie crutata de fiintele distructive ale spiritelor elementale ale vietii si ale mortii, s-a pastrat tacere in privinta acestei intelepciuni.
Acum se pune intrebarea: si nu ar trebui pastrata in continuare tacerea?
Asta nu se poate din anumite motive. Unul dintre motive este legat de o importanta lege cosmica. ...
Dezvoltarea culturii omenesti - chiar daca oamenii nu stiu nimic in acest sens - se petrece si ea cu participarea spiritelor elementale. Si nu este asa cum isi imagineaza omenirea materialista moderna, anume ca numai cele emanate de creierul sau au condus la construirea telefonului si telegrafului si a masinilor cu aburi cu care se deplaseaza pe suprafata Pamantului sau a ogorului, ci tot ceea ce realizeaza omul in acest mod se afla sub influenta spiritelor elementale. Acestea actioneaza impreuna cu omul si il ajuta peste tot. In acest domeniu omul nu conduce, ci este condus. In laboratoare, in ateliere, peste tot unde domneste spiritul inventiv, inspiratoare sunt anumite entitati spirituale elementale.
Iar aceste spirite elementale care dau culturii noastre impulsurile incepand din secolul XVIII sunt de acelasi tip cu cele de care zeii se servesc zeii pentru a produce nasterea si moartea. Aceasta este una dintre tainele cu care trebuie sa se familiarizeze omenirea prezentului.
...
Si asa cum ceea ce v-am indicat a dus la decaderea perioadei atlanteene, pentru ca o noua omenire sa poata veni, tot asa, ceea ce se inaugureaza acum drept cultura comerciala, industriala, tehnica, contine elementele care conduc la decaderea celei de a cincea etape Pamantesti."
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: jean din 13 Noiembrie 2012, 15:31:33
Am facut efortul sa citesc textul de mai sus. Foarte interesant.......O singura idee am inteles din el ca, suntem controlati de niste spirite si nu tebuie sa stim mai mult. Un rezumat era mult mai bun pt. a nu mai pierde timpul sa citim atat.
De fapt, textul se incadreaza foarte bune in denumirea topicului ,,profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati". Nu vreau sa supar pe nimeni cu atat mai putin pe BaDa dar.....Nimic interesant din punctul meu de vedere.
Cu textul de mai sus aproape sigur mi-am facut un dusman, desi nu doresc acest lucru, dar nu m-am putut abtine. Nu vreau sa-mi pierd timpul citind diferite tampenii.
O zi buna va doresc.
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: Xanadron din 13 Noiembrie 2012, 15:44:32
Pe jumatate ai totusi dreptate, colega Jean - cum nu exista insa jumatati de Like, iti dadui unul intreg. :lol:
Serios acum: celebrul Rudolf Steiner si alti teozofi ocultisti ca Blavatski&Co s-au limitat si ei, in umila mea opinie, la a spune jumatati sau chiar sferturi de adevar (poate si fiindca nu atinsesera restul de trei sferturi?)
"Elementalii" astia - asimilati cumva de Steiner cu arhontii :evil: gnosticilor de fapt - nu trebuie deci luati de-a valma ca entitati negative. Si oricum nu chiar toti traitorii sintem "parazitati" de ei, cum gresit - zic eu - se sustine.

Revin oricum la tema asta cind oi avea mai mult timp - pina atunci recomand noului nostru coleg BaDa (bun venit pe RUFOn in orice caz!) citate mai scurte sau macar... comentarii mai lungi la citate asemenea. :wink:
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: Xanadron din 21 Noiembrie 2012, 15:07:51
Alo prieteni, nimic nou la orizont? :roll: (grabiti-va, doar mai avem numai o luna de postat, nu?) :lol:
Youtubu' sta sa ia foc de predictii care mai de care mai nastrusnice...
http://www.youtube.com/watch?v=5LHrHSORJqg&feature=player_embedded# (http://www.youtube.com/watch?v=5LHrHSORJqg&feature=player_embedded#)!
...iar Papa de la Roma (o fi considerat rrom si asta? :-D) contrazice opiniile referitoare la o posibila "a doua venire a lui Christos" in ultimul sau discurs (18 nov.), declansind alte si alte ciorovaieli dogmatice pe tema eucharistica a clamatei (de catre romano-catolici) impliniri a profetiilor christice, numitul personaj biblic fiind cumva revenit deja zice-se, dar numai in interiorul bisericii LUI. :wink:

Si ajutat, evident, de "Vicarul lui Iisus" care - ei da, ati ghicit - e chiar mega-zvonacul Papa! 8-)

http://ivarfjeld.wordpress.com/2012/11/20/the-pope-deny-the-second-coming-of-jesus/ (http://ivarfjeld.wordpress.com/2012/11/20/the-pope-deny-the-second-coming-of-jesus/)
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: padme din 21 Noiembrie 2012, 16:58:39
Citat din: Xanadron din  21 Noiembrie 2012, 15:07:51
...iar Papa de la Roma (o fi considerat rrom si asta? :-D) contrazice opiniile referitoare la o posibila "a doua venire a lui Christos" in ultimul sau discurs (18 nov.), declansind alte si alte ciorovaieli dogmatice pe tema eucharistica a clamatei (de catre romano-catolici) impliniri a profetiilor christice, numitul personaj biblic fiind cumva revenit deja zice-se, dar numai in interiorul bisericii LUI. :wink:

Si ajutat, evident, de "Vicarul lui Iisus" care - ei da, ati ghicit - e chiar mega-zvonacul Papa! 8-)

Pana la urma adevarul va iesi cumva la suprafata, sper sa fiu si eu martora :))))
Se asteapta venirea lui Isus inca din sec. 1 en si lumea inca mai asteapta, nu degeaba rabdarea este una dintre  virtuti! :)))))))))))))
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: AdarM din 21 Noiembrie 2012, 21:18:57
Citat din: Xanadron din  21 Noiembrie 2012, 15:07:51
Alo prieteni, nimic nou la orizont?
Mon vieux, nu inteleg o treaba:
- De ce-i cauti pe ciudatii astia tocmai prin strainataturi, cand plaiul mioritic e doldora de ei?
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: Xanadron din 21 Noiembrie 2012, 22:50:54
Citat din: AdarM din  21 Noiembrie 2012, 21:18:57
Mon vieux, nu inteleg o treaba:
- De ce-i cauti pe ciudatii astia tocmai prin strainataturi, cand plaiul mioritic e doldora de ei?
Fiindca majoritatea "ciudatilor mioritici" nu se pot concentra nici macar p-o catastrofa respectabila :lol: si-s preocupati de alte alea - ex: intrebind deunazi un amic:
"Cum crezi ca se termina comedia asta cu 21.12.2012?",
mi-a raspuns:
"Nu cred sa se sfirseasca cu bine..." :oops:
Iar cind i-am cerut detalii am aflat ca nici nu fusese atent la intrebare, el fiind ingrijorat de fapt ca sotzu' amantei a aflat de relatia lor. :-D
Asa ca nu 21.12.2012 o sa se termine nashpa, ci ASTA:
(http://i45.tinypic.com/24mcpzp.jpg)
Titlu: Re: 2012: profetii neimplinite , zvonaci, raspindaci dar si destui plictisiti :)
Scris de: fiulploii din 24 Noiembrie 2012, 04:49:31
Poate ar fi instructiv si interesant de aflat/discutat pareri pe tema : De ce nu se realizeaza/implinesc profetiile?
Nu inainte de a trece in revista cele mai importante teme de profetizat - exista oare cuvantul asta?  :-D
  - profetia / amagirea / mitul reintoarcerii unui erou pozitiv : aici ar fi una realizata si anume distrugerea Imperiului Inca la reintoarcerea zeului lor ..spaniol   :-D
  - profetia / amagirea / mitul catastrofic bazat pe fenomene reale , de larga amploare , la distante mari in timp insa ...invatate zilnic pt mentinerea vigilentei la cote inalte  :lol:
  - profetia / amagirea / mitul creatiei imaculate
La ora asta nu mai stiu altele , poate altcineva , daca vrea sa completeze .. e binevenit .

Parerea mea...

P.S. prin anumite medii sociale cica puncte-puncte .... inseamna o virgula mai lunga  :-D   :lol:
Titlu: Re: 2012: profetii neimplinite , zvonaci, raspindaci dar si destui plictisiti :)
Scris de: roxaline din 30 Noiembrie 2012, 14:01:27
Citat din: fiulploii din  24 Noiembrie 2012, 04:49:31
Poate ar fi instructiv si interesant de aflat/discutat pareri pe tema : De ce nu se realizeaza/implinesc profetiile?


Oare nu se implinesc? In 11 martie cand cu tsunami si cutremurul din Japonia imi era clar ca acolo totul arata precum sfarsitul lumii. Vedeam stirile, apoi am ascultat doar la radio si realizam ca pentru milioane de oameni senzatia / perceptia acuta este ca a venit sfarsitul lumii. Pe de alta parte, eu conduceam masina printr-un decor mirific pe plaiuri mioritice si "antrenam" telefonic o prietena care era in travaliu, nastea gemeni. La radio se vorbea despre iadul din Japonia, la telefon era despre viata noua si in fata era raiul si frumusetea pe care o poti vedea de la Campulung la Moeciu. Iar eu aveam senzatia ca plutesc intre 3 realitati; si a fost plutirea aia atat de puternica incat am oprit masina si am trecut pe locul din dreapta, a condus o alta persoana.

Presupunand ca as putea fi vreodata RV-ul de servici, pardon .. "profeta" de servici- fie si pro-bono pentru Slava Celui de Sus  :star: - ma intreb cum anume s-ar simti acel viitor impanat cu o catastrofa de genul Japonia. s-ar percepe ca ceva "mare", general sau ca ceva partial? Ar conta in eficienta "muncii" mele starea de nervi / frica generata de starea de stres a fiica-mi sau de perceptia de nesiguranta legata de viitor? sau poate de furia pe "vecini" ca nu le vine, domne' , odata mintea la cap ... :)  :-D
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: uforever din 01 Decembrie 2012, 17:32:03
Sper ca am nimerit locul, am vrut sa postez asta la pagina comica :-D, dar stiu ca sunt persoane interesate serios de acest subiect, atitudinea mea fata de 21.12.2012 ramane aceasi.

Citat
Un călugăr lama de la mănăstirea Gyandrek, de lîngă Kailas, cunoscut
drept Oracolul Shambalei, a făcut o declaraţie uluitoare, pe care a
trimis-o cercetătorilor de la NASA. El spune că, pe 21 decembrie 2012,
Pământul, împreună cu sistemul solar, va trece prin aşa-zisa "zonă
zero" a galacticii, transmite Earth-chronicles.ru.

Potrivit tibetanului, pe 21.12.2012, la ora 6.00 conform meridianului
Greenwich, întreg Pământul va fi cuprins complet de întuneric. Nu va
mai fi lumină sau energie electrică, iar căile de comunicare vor fi total
inutilizabile.

"Aceasta este starea spaţiului în care se stinge şi nu poate fi
distribuită nici un fel de energie, în care obiectele nu posedă
cîmpuri electromagnetice. Acest fapt nu trebuie să ne sperie, nici
măcar să ne neliniştească", a avertizat călugărul.
Întunericul va fi însoţit de fulgere masive din spaţiu, de fascicule
de lumină iluzorii şi va dura aproximativ trei-patru zile. Apoi,
lumina soarelui va apărea din nou.

"Animalele vor presimţi sosirea întunericului cosmic şi se vor ascunde
în vizuini. Oamenii din oraşe nu vor simţi acest lucru şi se va crea
panică, mulţi dintre ei îşi vor pierde minţile. Aproximativ 10% din
populaţia umană ar putea pieri", a estimat lama tibetan.

Oracolul Shambalei a dat şi câteva recomandări pentru locuitorii Pământului:

1. Trebuie să vă pregătiţi pentru această schimbare de cicluri, să
finalizaţi toate afacerile din 2012, să nu începeţi altele noi,
achitaţi datoriile.

2. Pe 20.12.2012 luaţi-vă copiii, toate documentele, bani cash şi
ieşiţi din oraş în mijlocul naturii. Pregătiţi rezerve de produse
alimentare pentru două luni, pentru că reţelele de energie electrică
vor fi restabilite după o lungă perioadă de timp.

3. Trebuie să aveţi în casă rezerve de apă, lemne pentru sobă şi
lumânări pentru iluminat. Este necesar să aveţi sobă în casă, pentru
că, din 21.12.2012, energia nu va mai trece prin firele electrice.

4. Comunicaţiile şi televiziunile se vor afla în colaps general. În
timpul "zilelor întunericului" trebuie să astupaţi geamurile cu
materiale întunecate, să nu priviţi prin ele, să nu ieşiţi afară. Dacă
veţi avea nevoie să ieşiţi, nu mergeţi prea departe , vă puteţi
pierde, pentru că nu vă veţi vedea nici propriile mâini.

5. După apariţia luminii nu vă grăbiţi să vă întoarceţi în oraş, mai
bine să rămâneţi în natură o perioadă sigură.

Ieşirea deplină a Pămîntului din zona zero, potrivit tibetanului, se
prevede a avea loc pe 7 februarie 2013. Atunci va avea loc restaurarea
parţială a energiei electrice, a circulaţiei rutiere. Pînă la
sfîrşitul lui martie, procesul de recuperare va fi complet.

Sfîrşitul lumii va modifica radical concepţia despre lume a oamenilor,
consideră Oracolul Shambalei.

Aceasta va deveni mai spirituală. În ţările dezvoltate  vor înflori
diverse învăţături spirituale, ştiinţifice şi sisteme alternative de
dezvoltare a individului şi a sănătăţii.
"Acest lucru va fi cel mai important impuls spre un progres al
omenirii, pentru o lungă perioadă de timp", a concluzionat călugărul.



Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: padme din 01 Decembrie 2012, 17:59:24
.
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: Xanadron din 01 Decembrie 2012, 18:48:13
Citat din: padme din  01 Decembrie 2012, 17:59:24
.
...Sa-nteleg c-ai pus punctul pe "i", padme? :-D

Cit despre citatul colegului uforever (al carui scepticism il impartasesc oricum, cu mici diferentze de nuantza), nu trebuie uitat ca-i vorba de-o stire veche de 4-5 ani, "reincalzita" la momentul oportun de tabloide.

De fapt e o pseudo-stire dupa JE, "fabricata" ca multe altele si pe care n-as fi pus vreo baza si daca era insotita de-un eventual interviu cu "ocultul" personaj la fel de inventat.

Au mai fost oricum puricate p-aici contradictiile penibile continute-n asa-zisa predictie, care incep sa banuiesc c-a fost compusa la betzie d-un bancher :evil: - altfel nu continea si indemnul achitarii datoriilor. :-D Ultimul lucru la care s-ar gindi oricine inainte de-o Apoca_lipsa cu destule lipsuri la orizont.

Io-s in orice caz curios cu ce explicatii or sa vina toti zvonacii astia New-Age dupa un 21 decembrie macar relativ normal - desi am vaga presimtire ca nici macar astea n-or sa ma surprinda deloc.

Pe pariu deci c-or sa fie de genul:
- Ati trecut deja intr-o noua stare vibratorie, da' nu simtiti voi, nesimtitilor!!! :lol:
- Catastrocalipsa a inceput de ieri, da-i insidioasa si abia prin 2017 o sa va cada ceru-n freza. :-D
- ...si tot asa.
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: padme din 01 Decembrie 2012, 18:57:37
Citat din: Xanadron din  01 Decembrie 2012, 18:48:13
...Sa-nteleg c-ai pus punctul pe "i", padme? :-D

:)))))))) Aia e de departe cea mai buna postare a mea!

Cat despre restul mesajului tau, ala era "punctul" pe care il pusesem, dar am zis sa mai tac! :))))
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: Xanadron din 07 Decembrie 2012, 14:55:12
Contrar opiniei colegului calator astral, eu ramin convins ca VOR FI topicuri de tipul "V-am zis eu ca nu se va-ntimpla nimic?" dupa 21 dec. 2012.

Chiar daca apar din ce in ce mai multe declaratii aberante - cum ar fi asta a prim-ministresei Australiei (multumit cu lumea condusa de fomei macar la Antipozi, colega socrate? :wink:). Care a provocat destule dezbateri, in ciuda asigurarilor c-a fost o simpla glumitza la TV.

"Dragii mei australieni. Sfarsitul lumii vine. Nu este vorba despre virusul Y2K, nu este vorba despre pretul la gaz, ci este vorba despre faptul ca Mayasii au avut dreptate in calendarul lor.
"Fie care finalul va veni din partea unor "zombies", fie ca va veni din partea unor fiinte demonice din iad, va urez succes tuturor."

Din fericire pentru toata lumea, declaratia a fost facuta pentru a promova o emisiune matinala din Australia, prim-ministrul Julia Gillard fiind de acord sa vina in fata tuturor cu un mesaj rostit sub forma de gluma, insa extrem de controversat."

http://stirileprotv.ro/stiri/international/primul-lider-al-unei-tari-care-afirma-public-ca-vine-apocalipsa-mayasii-au-avut-dreptate-video.html (http://stirileprotv.ro/stiri/international/primul-lider-al-unei-tari-care-afirma-public-ca-vine-apocalipsa-mayasii-au-avut-dreptate-video.html)

Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: roxaline din 07 Decembrie 2012, 15:41:28
Interesant de citit pentru cei mai tehnici

https://science.nrao.edu/enews/5.7/G2reportV3.pdf (https://science.nrao.edu/enews/5.7/G2reportV3.pdf)

La fel de interesant ar fi ce cercetari exista despre efectele a ceea ce se asteapta "ei" sa gaseasca sau sa apara. Poate se gaseste cneva care ar putea sa dea niste detalii mai "mestecabile" ?  :star:

Pentru cei ca mine .. mai paraleli cu tehnicismele cred ca este interesant acest post:
http://starburstfound.org/superwaveblog/?p=267 (http://starburstfound.org/superwaveblog/?p=267)

Ma intreb ce fel de efecte ar avea astfel de .. emisii / norisori / valuri ( aka ce masoara ei acolo ) asupra constiintei umane, perceptiilor etc.
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: Xanadron din 07 Decembrie 2012, 19:25:15
Bune (desi cu mesaje relativ alarmante) sursele indicate de roxaline, dar eu cel putin incerc sa le ignor tziuitul, :-D chiar daca Paul LaViolette de ex. e un savant de-adevaratelea.

Fara sa-mi bag capu-n nisip, cred totusi ca afacerile astea galactice sint de domeniul altora mai cu doxa, dar si mai cu muschi decit JE ( :-), :martiansmile:) - "gradinari cuantici" care-s convins ca, dac-o trebui musai, ne-or scoate si din beleaua asta. Cum au facut in 1908 si cu asa-zisul meteorit tungusk de pilda (e doar parerea mea si asta).
Daca nu - nu, ura si la gara, cu sau fara fanfara. :lol:

Oricum, faptul ca activitatile inexplicabil de intense ale unor inexplicabil de gigantice OZN-uri (EMVs?) din jurul Soarelui :star: continua, nu poate conduce decit spre predictii relativ optimiste pentru rasa umana - la modul f. general doar, fiindca "reeducarea" noastra va continua probabil pe aceeasi linie dura.
Zic si eu sa n-adorm taman acum, cind par sa vina vremuri cam prea interesante... 8-) 
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: Xanadron din 16 Decembrie 2012, 14:44:32
Ca sa vedeti cite porti ale Gradinii Domnului (mare, dar mai ales zoologica) :-D a deschis previziunea asta cu 21 dec. 2012 - fiindca unii zic ca Nostradamus a facut o predictie cam asa:

"From the calm morning, the end will come
When of the dancing horse
the number of circles will be 9."


Adica:
Din calmul diminetii, sfirsitul va veni
Cind numarul cercurilor
Descrise de calaretul dansator va fi de 9 (noua) :roll:

Conexiunea pe care o fac unii raspindaci ar fi asadar cea cu idiotul (dupa mine) "hit" "Gangnam Style". :-o  Creat, cum bine stiti, de un cintaretz coreean numit Psy. 8-) In plus - v. Wikipedia - , Coreea e cunoscuta sub numele de  "The Land of the Morning Calm"  = Tzara Diminetilor Linistite.

Iar miscarile "hartistului" Psy sint o combinatie de dans si calarie cumva.

Partea cea mai comica :lol: (dupa mine) vine insa abia acum: clipul are cca. 961.000.000 vizionari, iar cind ar atinge 1.000.000.000 (adica cu 9 zerouri) - iar calculele arata ca asta s-ar petrece chiar pe 21 dec. - BUuMmM !!! :star: :fullmoon: :-D

...Ei, ce ziceti de ideea asta?
Eu zic ca-i una tzacanita rau, desi ar avea cumva o logica - fiindca sfirsitul unei lumi atit de aberante incit desheuri mentale gen Gangnam Style devin mega-hituri ar putea fi totusi anuntzat intr-un mod la fel de tembel.:lol:

PSY - GANGNAM STYLE (강남스타일) M/V (http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0#ws)
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: AdarM din 16 Decembrie 2012, 15:01:47
Citat din: Xanadron din  16 Decembrie 2012, 14:44:32
...Ei, ce ziceti de ideea asta?
Mon vieux, zic asa:
- Apuca-te de alte alea, ca la profetit n-ai nici har, nici aplicatiune, ba indraznesc sa cred ca si de ai incerca un sufleu, un goblen sau impletituri de papura, iesi in castig.  :-D

De la Nostradamus ne-au ramas doar cateva pagini, cel mult cinci, restul sunt copii ale unor copii dupa alte copii, ori eu, unul, n-am pic de incredere in asa ceva.
N-avem noi doi, impreuna, un numar de zile traite, cat sa egalam profetii si profetiile sfarsitului lumii.
Nu mai bine sa ne bucuram de viata si sa lasam urmasilor placerea de a-si bate capul cu asemenea aiureli?
Titlu: Re: 2012:profetii, zvonaci si destui dezaxati insa restul cu ce se ocupa?
Scris de: fiulploii din 16 Decembrie 2012, 15:09:27
Nu ma mai intereseaza cretinismul patologic si lipsa de judecata ; am constatat ca turmei ii este dat sa rumege chestii inutile ca sa se piarda pe drumuri infundate . In acest timp, unii isi vad linistiti de treaba , aia cu adevarat importanta . Care or fi actiunile care se petrec in acest timp in lume?
  La asta mai adaug si faptul ca actiunea unui grup mare de oameni poate crea o asa numita masa critica pentru ca un lucru sa se intample . Daca actiunea grupului e dezlanata atunci fenomenul creat nu are consistenta si mai mult , produce un mic haos . Deci, poate fi un factor catalizator al unei reactii de dezordine sociala sau economica care duce in final spre accelerarea implementarii unei anumite decizii - care se cere ca fiind necesara .
Am fost prea criptic?  :lol:
Mai luam in considerare si ca nu e destula lume axata pe problema acestei tampenii de apocalipsa in decembrie si atunci se incearca marirea nr de idioti utili care sa pompeze energie in treaba asta. Si asa apar tot felul de ciudatenii cum e si asta cu nostra-adamus si cu televiunea apocaliptica cu circuit inchis din francia , parca.
  Si in urmatoarele zile , eu ma astept sa mai apara cate ceva insa nu prea multe.
  Secatuirea ce va urma dupa momentul asteptarii pline de teama amestecata cu speranta - asta este de fapt asteptarea lui mesia - va duce la ce?  :roll:
  Variante sunt multe fiindca viitorul nu a fost inca scris .
Parerea mea..
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: Xanadron din 16 Decembrie 2012, 16:07:11
Citat din: AdarM din  16 Decembrie 2012, 15:01:47
Mon vieux, zic asa:
- Apuca-te de alte alea, ca la profetit n-ai nici har, nici aplicatiune, ba indraznesc sa cred ca si de ai incerca un sufleu, un goblen sau impletituri de papura, iesi in castig.  :-D
Moncher, io zic asa:
- Vazind c-ai luat postarea mea de mai sus drept predictie proprie, :roll: ar fi doo explicatiuni:
1. Ori scriu eu prea... anagramat. :-D
2. Ori tu ai destupat deja a treia sticla de vin. :wink:

Asa ca ma vad obligat sa bag un avertisment ca pe oole Kinder: dragi forumisti, cind vedeti ca-ncep sa ma autocaracterizez drept idiot, tembel, Gangnam-style-fan s.a.m.d., sa stiti c-au inceput deja, pe linga un psy-ops global de neoprit cu unde martziano-hertziene, si-un Blue-Beam :star: plus Mare Invazie ET Pe Bune simultan. :-) :ufo: :rocket: :-D

Serios acum: si studiul prostiei si/sau prostelilor zic eu ca-i foarte util nu doar acum, din 1001 motive pe care n-am de gind sa le mai detaliez, fiindca fiulploii le-a atins deja, chiar daca partial si-un pic paradoxal (v. "Nu ma mai intereseaza cretinismul patologic si lipsa de judecata"..., dar tot le diseca!) :wink:
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: AdarM din 16 Decembrie 2012, 16:22:10
Pana in ajunul Craciunului muncesc zilnic, Duminica nefacand exceptie, minim opt ore, motiv suficient sa nu depasesc doua beri pana pe la sapte seara. Neatentia si cititul pe sarite le scuz prin faptul ca postez in mici pauze de 3-5min, mai mult nu-mi permit.
Oricum, in privinta profetiilor ramane cum ne-am inteles deja...
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: SLEAH19 din 16 Decembrie 2012, 16:38:56
Citat din: Xanadron din  16 Decembrie 2012, 16:07:11
.........sa stiti c-au inceput deja, pe linga un psy-ops global de neoprit cu unde martziano-hertziene, si-un Blue-Beam :star: plus Mare Invazie ET Pe Bune simultan. :-) :ufo: :rocket: :-D

Am uitat să vă spun, am  un proiector holografic dat dracului, făcut de un văr de-al meu de la Niţchidorf, pasionat şi autodidact tipu, am fost o dată azvară la el şi l-am găsit proiectând ciori pe cer:

Zic
-   Ce faci bă, e prea multă linişte pe aici la voi şi bagi stoluri ?
-   Ba dân contră, zice, când îmi trabă  mai multă linişce, vecinu Giţă iasă cu puşcociu şâ dă cu plumbii după cioare , ş-amu am zâs că-i dau eu cioare  şî când bag stolu pră cer trage juma dă oară, termină moniţia, nu pică niciuna, suduieşce şî sfăgeşce , da zăce zîle până agiunge la oraş să târguie plumbi am linişce de zâci că pescuieaşce şciuci.

Eu în schimb am intuit marele potenţial al invenţiei şi m-am oferit să-i dau bani bunicei pe prototip, dacă bagă nişte softuri la comandă după ideile mele, aşa că uitaţi-vă atent pe cer în ajunul Crăciunului pentru că  voi proiecta pe cer venirea lui Moş Crăciun cu sania , cu renii , ce mai .....
Da partea cea mai tare e că am pregătit nişte proiecţii speciale pentru când vor începe ei   Blue Beam  :star: şi pe cer vor apărea Isus, Buddha, Mohamed, Krishna, invaziile extreterestre, etc, automat şi eu voi proiecta un comitet de întâmpinare terestru ,format din : ciocănitoarea woody,răţoiul Donald, Tom şi Jerry, Familia Flinstone , răţuşca-cea-urâtă, Mickey Mouse.....  use your illusion!

PS - asta se înscrie la ghidusii !
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: socrate din 16 Decembrie 2012, 17:02:16
Citat din: Xanadron din  07 Decembrie 2012, 14:55:12
Chiar daca apar din ce in ce mai multe declaratii aberante - cum ar fi asta a prim-ministresei Australiei (multumit cu lumea condusa de fomei macar la Antipozi, colega socrate? :wink:). .html[/url]
Fomei 'au masculi spirite patiarhale tot :evil: este,colega Xanadron, "fomei" sunt in cantitati industriale(fie si prim-ministarese) " pt.pohta" ce'o pohtesc masculii..proaste supuse masculului creator create din costitza care nu'i lipseste masculului creat din lut... :-D
In alta ordine de idei...doua ideologi cu legislatiile aferente se cunosc,una a Principiului Fem. si alata a subprincipiului masculin(de unde masculul ridicat la rang de principiu?! cand el este in fapt "fructul" si nu Pomul Vietii),asadar....indiferent de gen fem./masc. spiritele materne trezite au un altfel de gandire(care respecta Priincipiile Logici in timpul unui act/actelor de gandire) de unde rezulta ascultarea de Principiile Dreptatii garantul Dreptatii Sociale si a faptelor morale,acestea conducand la Armonia Sociala,hrana spirituala mult dorita de Spiritele Materne.
Acum la sfarsit de "mandat" patriarhal rezultatele guvernarii  :evil: se cunosc indiferent daca sunt sau nu recunoscute,Nu primeaza,primeaza "festivitatea" de premiere care va incepe in curand... sper ...nu de alta dar probabil Anticristul o fi foarte suparat datorita nepermiselor prelungiri ale "jocului" cu liberu arbitru....incaa....la centru...:-D...

Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: Xanadron din 16 Decembrie 2012, 18:09:26
Colega socrate, iti dadui un Like mai mult fiindca ma tenteaza ideea unei Lumi Post-Apoca-Eliptice conduse de oaresce amazoane - se subintelege ca suple si tinerele fiindca inevitabil survivalist-dotate, :wink: dar si aflate intr-un raport supraunitar de minimum 5-6 femele la un mascul scapat printr-un noroc porcesc :-D (doar nu degeaba se zice ca barbatii e porci).

La modul serios acum insa: ti-as cere prea mult daca te-as ruga sa mai ataci macar o data pe an  si alte teme decit astea pro-matriarhaliste? :roll:
Nu de alta, dar sint atitea alte probleme, paradoxuri, aberatii, belele galactice etc. care ne inconjoara, in afara de asta a puterii - oricum subtil dominatoare - a femeilor... :wink:
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: socrate din 16 Decembrie 2012, 22:38:05
Citat din: Xanadron din  16 Decembrie 2012, 18:09:26
.. la un mascul scapat printr-un noroc porcesc :-D (doar nu degeaba se zice ca barbatii e porci).

La modul serios acum insa: ti-as cere prea mult daca te-as ruga sa mai ataci macar o data pe an  si alte teme decit astea pro-matriarhaliste? :roll:
Nu de alta, dar sint atitea alte probleme, paradoxuri, aberatii, belele galactice etc. care ne inconjoara, in afara de asta a puterii - oricum subtil dominatoare - a femeilor... :wink:
...pe acest topic...baniesc.... se poate...flebetzea mea Xanadroane.... :-D "toti masculi e porci"?!!...uitzi ca faci parte cel putin scriptic si tu din rasa maskula...!!!!,daaa...tu vrei a zice caaa....  :roll: creati barbati(porci dupa voiata) nu sunt "comestibili" pt.createle amozoane?!!! :wink:
La modul serios acum....orice cauza are un efect...si viceversa,ti se pare logic sa deliberezi la infinit "efectele"(probleme,paradoxuri,belele galactice etc..) fara a studia profund cauza?!
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: Xanadron din 19 Decembrie 2012, 11:29:43
Fara multe comentarii, desi un extras merita citat:

Potrivit Sydney Morning Herald, mulți cetățeni chinezi cred în apocalipsa maiașă pentru că este tema centrală a filmului ,,2012", care a avut un succes imens în China, acum trei ani, când a fost lansat.

Potrivit agenției de știri controlată de stat Xinhua, bărbatul care a rănit cu un cuțit 22 de copii săptămâna trecută era ,,afectat psihic" de zvonurile privind apocalipsa. Locuitorii din Sichuan și-au făcut provizii imense de lumânări, fiind convinși că ziua de vineri va aduce trei zile consecutive de întuneric.

În provincia Qinghai, autoritățile au arestat joia trecută 37 de persoane, membre ale unul grup numit ,,Biserica lui Dumnezeu Atotputernic", care împrăștiau zvonuri legate de sfârșitul lumii. Fondat în 1992, grupul crede că o femeie-Iisus s-a reîncarnat în China și cere moartea ,,Marelui Dragon Roșu", termen care denumește partidul Comunist.

http://ro.stiri.yahoo.com/-chinezi-aresta%C8%9Bi-pentru-c%C4%83-au-%E2%80%9Epopularizat-apocalipsa%E2%80%9D-145454784.html (http://ro.stiri.yahoo.com/-chinezi-aresta%C8%9Bi-pentru-c%C4%83-au-%E2%80%9Epopularizat-apocalipsa%E2%80%9D-145454784.html)
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: acme din 19 Decembrie 2012, 21:47:17
Citat din: Xanadron din  19 Decembrie 2012, 11:29:43
Fara multe comentarii, desi un extras merita citat:

Potrivit Sydney Morning Herald, mulți cetățeni chinezi cred în apocalipsa maiașă pentru că este tema centrală a filmului ,,2012", care a avut un succes imens în China, acum trei ani, când a fost lansat.

Am fost prin zona unde e o parte din actiunea filmului "2012" si intr-un sat am vazut o minastire budista nou-nouta plus un spital in constructie ambele finantate de o fundatie elvetiana; primul gind m-a dus la "2012" cum ca elvetienii si-au cumparat un loc pe nave prin fundatia respectiva
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: Xanadron din 21 Decembrie 2012, 00:02:14
...Si nu uitati: videoclipul lui PSY are deja 991,421,889 vizionari... :wink:
Cu circa 30 de milioane mai mult decit acum 4 zile. :-D

Citat din: Xanadron din  16 Decembrie 2012, 14:44:32
Ca sa vedeti cite porti ale Gradinii Domnului (mare, dar mai ales zoologica) :-D a deschis previziunea asta cu 21 dec. 2012 - fiindca unii zic ca Nostradamus a facut o predictie cam asa:

"From the calm morning, the end will come
When of the dancing horse
the number of circles will be 9."


Adica:
Din calmul diminetii, sfirsitul va veni
Cind numarul cercurilor
Descrise de calaretul dansator va fi de 9 (noua) :roll:

Conexiunea pe care o fac unii raspindaci ar fi asadar cea cu idiotul (dupa mine) "hit" "Gangnam Style". :-o  Creat, cum bine stiti, de un cintaretz coreean numit Psy. 8-) In plus - v. Wikipedia - , Coreea e cunoscuta sub numele de  "The Land of the Morning Calm"  = Tzara Diminetilor Linistite.

Iar miscarile "hartistului" Psy sint o combinatie de dans si calarie cumva.

Partea cea mai comica :lol: (dupa mine) vine insa abia acum: clipul are cca. 961.000.000 vizionari, iar cind ar atinge 1.000.000.000 (adica cu 9 zerouri) - iar calculele arata ca asta s-ar petrece chiar pe 21 dec. - BUuMmM !!! :star: :fullmoon: :-D

...Ei, ce ziceti de ideea asta?
Eu zic ca-i una tzacanita rau, desi ar avea cumva o logica - fiindca sfirsitul unei lumi atit de aberante incit desheuri mentale gen Gangnam Style devin mega-hituri ar putea fi totusi anuntzat intr-un mod la fel de tembel.:lol:

PSY - GANGNAM STYLE (강남스타일) M/V (http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0#ws)
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: mariusvlad din 21 Decembrie 2012, 00:12:46
L-am deschis si eu acum de cateva ori si nu s-a contorizat nimic. Vroiam sa pun si eu umarul la profetie.  :-D
Imi trec prin cap 2 variante: ori noi romanii nu contam, ori sfarsitul deja a sosit si suntem in alta dimensiune iar utube-ul nu ne mai vede.  :lol:
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: SLEAH19 din 21 Decembrie 2012, 00:40:14
ghidushie:

Pluto nu este considerată planetă . (Uniunea Astronomică Internaţională i-a schimbat statutul, pe 24 august 2006)

Celor opt planete ( cercuri) , li se alătură ipotetica Nibiru şi astfel se aliniază 9 cercuri .
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: calator astral din 21 Decembrie 2012, 00:44:50
Citat din: SLEAH19 din  21 Decembrie 2012, 00:40:14
ghidushie:

Pluto nu este considerată planetă . (Uniunea Astronomică Internaţională i-a schimbat statutul, pe 24 august 2006)

Celor opt planete ( cercuri) , li se alătură ipotetica Nibiru şi astfel se aliniază 9 cercuri .



   evident.

       :wink:
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, rasgindaci, dar si destui dez-laxati
Scris de: fiulploii din 21 Decembrie 2012, 04:01:04
Citat din: SLEAH19 din  21 Decembrie 2012, 00:40:14
ghidushie:

Pluto nu este considerată planetă . (Uniunea Astronomică Internaţională i-a schimbat statutul, pe 24 august 2006)

Celor opt planete ( cercuri) , li se alătură ipotetica Nibiru şi astfel se aliniază 9 cercuri .
Eu propun sa consideram Pluto comeata   captiva sau s-o numim Nibiru . Oricum o dai , tot nu sunt numai 9 cercuri  :-D Mai trebuie sa spun de ce ?
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: icsfreeze din 21 Decembrie 2012, 06:43:42
... A ajuns apa pana la etajul 3
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: Urban din 21 Decembrie 2012, 08:01:39
Citat din: icsfreeze din  21 Decembrie 2012, 06:43:42
... A ajuns apa pana la etajul 3

Din ce Univers esti?
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: Xanadron din 21 Decembrie 2012, 09:19:22
Citat din: icsfreeze din  21 Decembrie 2012, 06:43:42
... A ajuns apa pana la etajul 3
Aham, deci apa calda ti-a ajuns in fine si tie pe tzeava?! :-D

Citat din: mariusvlad din  21 Decembrie 2012, 00:12:46
L-am deschis si eu acum de cateva ori si nu s-a contorizat nimic. Vroiam sa pun si eu umarul la profetie.  :-D
Da, contorizeaza in pasi mai mari se pare: 995,842,897 and counting... 8-)
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: fiulploii din 21 Decembrie 2012, 12:11:03
Citat din: icsfreeze din  21 Decembrie 2012, 06:43:42
... A ajuns apa pana la etajul 3
Dar tu pe ce fus orar esti?

Citat din: Xanadron din  21 Decembrie 2012, 09:19:22
Da, contorizeaza in pasi mai mari se pare: 995,842,897 and counting... 8-)
Stim cu totii - cred- ca se poate umbla la .. kilometraj  :evil:
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: Xanadron din 21 Decembrie 2012, 13:16:49
Citat din: fiulploii din  21 Decembrie 2012, 12:11:03
Stim cu totii - cred- ca se poate umbla la .. kilometraj  :evil:

La fel cum stim ca se poate umbla chiar si la... Apocalipsa. :-D
Fiindca unii sustin ca ET-ii responsabili cu "plantatia Terra" o fac chiar acum, pe linga si chiar prin... Soare :star: :-o

Bine c-a trecut insa si ora 12:12.
Abia dupa 13:13 GMT+2 o sa pot respira totusi ceva mai linistit, hmmm. :lol:

P.S. 998,088,796 views and still counting... :wink:
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: fiulploii din 21 Decembrie 2012, 15:07:24
Citat din: Xanadron din  21 Decembrie 2012, 13:16:49
La fel cum stim ca se poate umbla chiar si la... Apocalipsa. :-D
Fiindca unii sustin ca ET-ii responsabili cu "plantatia Terra" o fac chiar acum, pe linga si chiar prin... Soare :star: :-o
Fir-ar sa fie , iar au plecat baietii in misiune si m-au lasat in permisie  :lol:
Ideea e ca daca bagi o geana pe aici
http://helioviewer.org/?date=2012-07-22T14:41:03.000Z&imageScale=1.2102204 (http://helioviewer.org/?date=2012-07-22T14:41:03.000Z&imageScale=1.2102204)¢erX=-828.0731063514039¢erY=-788.2972118757019&imageLayers=%5bSDO,AIA,AIA,335,1,100%5d

in filmulet , la sec 23-24 o sa vedeti ceva ce o zbugheste din Soare iar in acea poza albastruie , ghici cine e?
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: Xanadron din 21 Decembrie 2012, 15:25:41
Citat din: fiulploii din  21 Decembrie 2012, 15:07:24
Fir-ar sa fie , iar au plecat baietii in misiune si m-au lasat in permisie. :lol:
[...] ghici cine e?

E trabucu' zburator al lui JE. :-D

P.S.1: Si vezi ca mai ai permisie doar pina azi la ora 23:33 - iar daca nu te prezinti in timp util la Armata Solara :star: ar fi bine sa nu mai vii cu scutiri d-alea medicale luate pe spaga! :lol:

P.S.2: 998,976,706 views and (the PSY-OP) is still counting... 8-)
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: Xanadron din 21 Decembrie 2012, 21:38:54
Evenimentul de dimensiuni galactice - ba nu, mondiale chiar - :-D petrecut de curind cred ca-i o scuza serioasa pentru dubla postare.

Deeci, doamnelor, domnilor si ambidextrelor, dragi colegi si pretini, s-au implinit deja 1,000,382,639 vizionari :-o ale videoclipului PSY-onic si Sfarsitu' tot n-a venit !!! :roll: :|

Neserioasa rau Apocalipsa asta, parol. :lol:
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: elena78 din 22 Decembrie 2012, 00:25:11
Citat din: Xanadron din  21 Decembrie 2012, 00:02:14
...Si nu uitati: videoclipul lui PSY are deja 991,421,889 vizionari... :wink:
Cu circa 30 de milioane mai mult decit acum 4 zile. :-D

http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0#ws (http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0#ws)
in mare parte sunt de acord cu dumneavoastra  domnule Xanadron..
este chiar tacanita tipul asta de muzica , te dezechilibreaza rau de tot ..se vede ca vine sfarsitul  timpurilor frumoase ...
culmea ca  de cand a fost descarcat pe you tube  pe 15 iulie si pana acum 21.12.2012   a facut  chiar  peste  1 miliard de vizite  ,este un record absolut
sper sa fii satisfacut domnule Xanadron! :lol:
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: uforever din 22 Decembrie 2012, 03:23:21
CitatNeserioasa rau Apocalipsa asta, parol.

"APOCALIPSA STYLE... :wink:

Citatsper sa fii satisfacut domnule Xanadron!

Daaa, cred ca se trezeste brusc in toiul noptii, dezvelit si transpirat cu gandul la asta...:lol: Totusi, poate facem o "analiza" Xanadron in cadrul  topicul cu "piese celebre, decriptari..." 8-)

Citateste chiar tacanita tipul asta de muzica , te dezechilibreaza rau de tot ..se vede ca vine sfarsitul  timpurilor frumoase ...

O fi reptilian PSY asta, desi dupa "sunculita" ii cam plac sarmalutele... :lol:
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: Xanadron din 22 Decembrie 2012, 12:16:39
Breaking news: :-o "profetul apocaliptic" Patrick Geryl si-a scos deja toate videoclipurile de pe website-ul propriu howtosurvive2012:

http://www.howtosurvive2012.com/htm_night/home.htm (http://www.howtosurvive2012.com/htm_night/home.htm)

Dupa ce-a facut destul malai profetind Doom-Doomsday-ul :-D guvizilor creduli, evident.

Nu doar din trafic/reclame pe site insa. Fiindca - daca doar banuiati, va confirm eu - cerea (si primea) bani pentru orice interviu, in care dadea indicatii pretioase in perspectiva fenomenelor terifiante ce ne-ar fi asteptat.

Hmmm, nu ma astept oricum ca iresponsabilii astia sa dispara tottal din "lumina reflectoarelor" netului, fiind probabil pe moment doar un pic ocupati cu nascocirea altor aberatii. :x
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: Xanadron din 22 Decembrie 2012, 13:03:54
Alta stire, pe aceeasi tema:

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/profit-apocalipsa-21-12-2012-427847.html (http://www.libertatea.ro/detalii/articol/profit-apocalipsa-21-12-2012-427847.html)

Fara alte comentarii - rezumate oricum inca din titlu:

Au scos din frica oamenilor 4.000.000.000 $ 
Cei care au ştiut să se folosească de naivitatea celor care au crezut în sfârșitul lumii anunțat de mayaşi s-au îmbogăţit


Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: uforever din 22 Decembrie 2012, 22:17:45
CitatHmmm, nu ma astept oricum ca iresponsabilii astia sa dispara tottal din "lumina reflectoarelor" netului, fiind probabil pe moment doar un pic ocupati cu nascocirea altor aberatii.

Sigur ca nu dispar, poate doar o perioada, "misterul" trebuie mentinut. Nici o problema, oamenii au nevoie de "specatcol", avem si noi personaje dragute, nu?

Contele Incapuciato:
Anul 2012 și Extratereștrii - partea 4 /4 (http://www.youtube.com/watch?v=I6mSdmtmDmA#)
"contele cacontele", dar "maistru balaurian", ha? :lol:
Lorin Fortuna - Apocalipsa 2012 (2/2), 21.03.2011. (http://www.youtube.com/watch?v=UElpPqkDPl8#)
...sau raelienii :?
Liderii Miscarii Raeliene din Romania part 4 (http://www.youtube.com/watch?v=uiwjaNh3e7k#)
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci - iata SCUZELE escrocilor
Scris de: Xanadron din 11 Ianuarie 2013, 15:48:00
Ma gindeam sa postez "stirea" asta de kko la Pagina Comica, :-D da' merge mai bine aici - e de pe website-ul sarlatanului David Wilcock (parerea mea, evident; nu dau oricum link fiindca nu vreau sa-i fac publicitate).
"Reincarnarea lui Edgar Cayce" cum isi zice singur incearca in felul asta sa-si gaseasca nu doar scuze pentru aburelile halucinate pre-21.12.2012, ci vad ca-si pregateste terenul si pentru o cariera si mai banoasa de "profet mort-viu-inaltzat deja". :lol:
Daca o fi inca viu, Elvis cred ca-l invidiaza.
Cititi-l atenti, revin poate cu alte citeva comentarii, desi mi-e scirba deja. :|

BREAKING: Reports Coming In That David Wilcock Has Ascended Into The 5th Dimension - David Claims He Was Right All Along About Dec 21st, 2012

Mai clar: Davidel al nostru o arde cica deja-n a enshpea dimensiune, :fullmoon: iar noi am ramas ca fraierii de carutza in dimensiunea iluminata doar licurician a lu' Base's_cu Obama si dupa 21 decembrie! :-D
Zi sa mori tu cu transcendentza-n bratze, Davide - bine-ar fi fost sa te fi uschit fara intoarcere in a 5-a dimensiune a escrocilor impreuna cu Patrick Geryl, Ashayana Dean, Steven Greer, Inelia Benz, Fulford, Drake si alti Melchizedeci, Toleci ori Baktari iluminati ca si tine cu lampa de gaz, :star: dar din pacate nu scapa asa usor lumea asta credula de voi... :x

"Here is a note David left behind to post on his website explaining what has happened today to him and a select few others.

If You Are Reading This I Have Made It To 5th Density
There were two scenarios I was aware of but never made public. One was that there would be a mass ascenscion event on December 21st, 2012 at 11:11 GMT. Or a second scenario where a select few would ascend and then the rest of humanity that is ready, would ascend gradually over the next 24,000 year period. If you are reading this, it means I have made it to 5th density as I wrote this yesterday and instructed my webmaster to post this if I had ascended.

Finished Shooting Major Motion Picture, Wrapped Up Many Projects Before I Ascended

Luckily I was able to wrap up a lot of ongoing projects before I made my ascension. I did this for the people so they can continue to enjoy my wisdom, even if I am not here.

I Will Still Visit (Normal, sa-ti incasezi malaiu')

Being an advanced spiritual master and guru, even though I have made the ascension, I still should be able to maintain the ability to come back to 3D earth for limited amounts of time. Although it is not easy to lower my vibration it is still possible. Occasionally I will drop by for guest appearances at conferences, to attend my movie premiere, etc. So you haven't seen the last of me. Also my website will still be open for business and I will update it as much as possible so please do not stop visiting.

One Day You Will All Reach My Level Of Mastery!

Do not feel bad if you were not one of the lucky 144,000 that made the first step to 5D. You will all have a chance to master the skills I have taught over the last decade to make that jump sometime during this next 24,000 year cycle. And when you make it to 5D I will be here waiting again to guide you through the process of living in 5D and how to ascend to 7D. The journey never ends!!!"

P.S. Al 'reaku' profet, :evil: observati si cum tzopaie el cite doua etaje deodata!!! (din a 5-a in a 7-a dupa ce fu cu noi in clasa a 3-a, deci creste intr-o zi cit altii-n 24 de ore)... :-D
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci - iata SCUZELE escrocilor
Scris de: padme din 11 Ianuarie 2013, 16:30:33
Citat din: Xanadron din  11 Ianuarie 2013, 15:48:00
If You Are Reading This I Have Made It To 5th Density
There were two scenarios I was aware of but never made public. One was that there would be a mass ascenscion event on December 21st, 2012 at 11:11 GMT. Or a second scenario where a select few would ascend and then the rest of humanity that is ready, would ascend gradually over the next 24,000 year period. If you are reading this, it means I have made it to 5th density as I wrote this yesterday and instructed my webmaster to post this if I had ascended.

Asa ceva n-a vazut nici Hollywoodu'!
Si asta e doar inceputul, pentru ideea lui va fi invidiat dar si urmat de ceilalti maestri, guru.
Asteptam in continuare ascensiunea lui Bivolaru, Rael, etc..ca si astia au strans destui bani de la fraieri incat sa-si permita sa traiasca linistiti in a 5spea dimensiune!

Ma tem ca tipul va declansa ceva gen "efectul Mesia".
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci - iata SCUZELE escrocilor
Scris de: kefren din 11 Ianuarie 2013, 20:56:10
Citat din: Xanadron din  11 Ianuarie 2013, 15:48:00

Do not feel bad if you were not one of the lucky 144,000 that made the first step to 5D.



  Eu,si cred ca multi de aici, nu simt nici un regret ca nu au atins nivelul 5 de penibilitate :-D........In alta ordine de idei,e straniu ca nici unul din ceilalti 143 000 de subiecti  nu si-au anuntat aceasta trecere si nu si-au impartasit experienta.Ori nu au realizat acest lucru, ori nu exista! :-D
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci - iata SCUZELE escrocilor
Scris de: Xanadron din 11 Ianuarie 2013, 21:09:02
Citat din: kefren din  11 Ianuarie 2013, 20:56:10
  Eu,si cred ca multi de aici, nu simt nici un regret ca nu au atins nivelul 5 de penibilitate :-D....

Interesant e ca si DW a realizat se pare nivelul lui de penibilitate (al 7-lea probabil). :lol:
Fiindca acum site-ul lui anuntza ca-i in curs de "modificari masive" si, chiar daca "masterul inaltat" n-a aparut inca, se  pare c-o sa dea vina pe niste hackeri care i-ar fi bagat cica fara voia lui "stirea" de mai sus - de pe 22 decembrie, nota bene!
Si el n-o fi stiut, saracu'... :evil:

Omu-i deci si mai pervers decit credeam, asteptind mai intai reactiile "fanilor" - iar cind a vazut ca si astia se tavalesc pe jos de ras, :-D o suceste brusc.
O telenovela care merita oricum urmarita. 8-)
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: mariusvlad din 11 Ianuarie 2013, 21:22:11
In a cincea dimensiune nu exista notiunea de faima si bani asa ca se vor intoarce degraba acasa cu proxima apocalipsa.
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: horia2008 din 26 August 2015, 12:03:59
Pentru cei care au ratat momentul 21.12.2012
Valul X. Pe 28 septembrie 2015, omenirea va face un salt în evoluție
http://www.sursazilei.ro/valul-x-pe-28-septembrie-2015-omenirea-va-face-un-salt-evolutie/ (http://www.sursazilei.ro/valul-x-pe-28-septembrie-2015-omenirea-va-face-un-salt-evolutie/)
CitatSpecialiștii susțin că un val de energii cosmice vor invada Pământul
Pământul se mișcă într-o regiune a galaxiei, care conduce la creșterea energiilor cosmice afectând soarele nostru și modificând ADN-ul uman. Este prezis că acest lucru va duce la mai multe schimbări în societatea umană, inclusiv la descoperiri majore de tehnologii avansate, programe spațiale secrete și de viață extraterestră.
Dr. Simon Atkins, un celebru doctor în bioelectromagnetică, specialist în prognosticarea riscurilor de dezastre, susține că Pământul și omenirea vor face un salt în evoluție, odată cu un episod de erupții solare care va avea loc în luna septembrie.
O accelerare și o creștere a energiei electromagnetice de la soare, dar și a altor energii cosmice, care vor avea loc de la sfârșitul lunii august până la finele lunii septembrie, vor provoca, în jurul datei de 28 septembrie ceea ce este descrisă ca o ,,schimbare de frecvență" în conștiință. Energia cosmică așteptată este denumită ,,Valul X" (Wave X).
Vom experimenta un ,,val de evoluţie", spune dr. Simon Atkins. ,,Ce suntem pe cale de a afla la un nivel mare, nemaiauzit în istorie, la scară largă, este adevăratul răspuns la întrebările «Cine suntem noi?», «De unde venim?» și «Care este scopul nostru?». Planeta are de gând să «decoleze» în astfel de moduri incredibile", spune Atkins.
El precizează că exercițiul Jade Helm, care a început la 15 iulie și se execută până la 15 septembrie, are adevăratul scop de a obține informații cu privire la efectele energiilor cosmice primite în scopul de a gestiona mai bine schimbările pe care le declanşează în umanitate. Acest exercițiu este foarte mult legat de schimbarea de frecvență în care statele mici, în care exercițiile sunt efectuate, se vor confrunta cu o frecvență mai mare în câmp, în iulie și august – scopul fiind de a învăța de la acestea și de a gestiona efectele asupra populației din statele mai mari, în luna septembrie.
Comunitatea de informații din Statele Unite ale Americii este conștientă de efectele potențiale ale energiile cosmice de intrare și ia măsuri pentru a gestiona acest lucru. Simon Atkins consideră că serviciile speciale americane nu sunt singurele entități, la nivel mondial, conștiente de energiile cosmice de intrare, și iau și ele măsuri pentru a gestiona acest lucru.
O schimbare de frecvență va avea loc în septembrie, în intervalul 23-28, fiind foarte semnificativă. Aceasta va coincide cu întâlnirea dintre Papa Francisc președintele american, Barack Obama, la Casa Albă (în 23 septembrie), urmând ca papa să se adreseze Congresul SUA (în 24 septembrie). Atkins susține că va exista o încercare de a folosi celebrul CERN de la Geneva (Consiliul European pentru Cercetări Nucleare) pentru a devia acest masiv val de energie care va veni.
După vizita de la Washington, Papa Francisc se va adresa liderilor politici mondiali la Adunarea Generală ONU din 25 septembrie. Serviciul de informații al Vaticanului este, de asemenea, conștient de aceste val de energii cosmice. E mai mult decât o coincidență faptul că liderii religioși și politici puternici ai lumii se întâlnesc în momentul în care aceste energii invadează planeta.
Efectele Valului X
Energii cosmice primite au efecte profunde asupra ADN-ului uman și vor declanșa descoperiri majore. Atkins susține că anumiți ambasadori stelari din Federaţia Galactică staționată pe Pământ au fost deja numiți delegați la un grup de extratereştri numit Ființa Alianței Sphere. Acest grup a venit în perioada 2012-2013 cu sfere de dimensiuni uriașe, cât planeta Neptun, care au format scuturi de frecvență în jurul sistemului solar și a Soarelui. Una dintre cele mai importante funcții ale acestor sfere a fost de a regla cantitatea de energie cosmică care vine în sistemul nostru solar și pământul, astfel încât omenirea să poate integra mai bine și să se pregătească pentru schimbări majore.
Printre modificările care vor fi declanșate prin intrarea energiilor cosmice este eliberarea de informații referitoare la tehnologii avansate, la programe spațiale secrete și la viața extraterestră în ceea ce Corey Goode, un specialist în tehnologii avansate, cunoscut ca o persoană empatică intuitiv, a descris ca fiind un eveniment de ,,dezvăluiri totale". Goode a anunțat recent că aceste sfere de dimensiuni uriașe sunt pe cale să părăsească sistemul nostru solar, deoarece acestea și-au îndeplinit scopul. Există, desigur, destul de multe alte evenimente care au loc înainte de acest ultim eveniment, după care vom fi lăsați pe cont propriu.
Atkins anunță că, pe 28 septembrie, la ora 11:11, Valul X va bombarda pământul cu particule de lumină foton-gamma, călătorind cu viteza luminii și producând o schimbare de ADN instantanee. Ființele care au o frecvență, pe rezonanța Schumann, de cel puțin 17 Hz vor fi propulsate în a 5-a dimensiune.
Numărul de persoane proiectate să aibă o ascensiune pe frecvență este un pic peste 2,3 miliarde, iar numărul exact depinde de conştiinţa colectivă a umanităţii pentru a manifesta modificările. Energiile cosmice au început să intre, iar sferele care au jucat rol de tampon le blochează din ce în ce mai puțin. Toate acestea sugerează că, la finele lui septembrie, ar putea fi un moment de vârf în care energia cosmică va produce schimbări semnificative în fiziologia umană, declanșând astfel o ascensiune în masă a fiinţelor de lumină care au ridicat frecvențele lor la un nivel ridicat de iubire de sine.
Data de 9 septembrie 2015 este cunoscută că ,,Event Horizon" și este cea mai importantă zi din istoria umanității, este de părere Simon Atkins, precizând că acesta nu este sfârșitul, ci începutul unei ascensiuni în masă, la nivel mondial, al ființelor a căror vibrație trece din a 4-a dimensiune în a 5-a.
                                                                                                                                                                                   Olimpia Diaconiuc
Stați pe aproape să n-o ratați și pe-asta.... :lol: :-D :lol: :-D

P.S.
Și dacă o ratați, sunt convins că o să revină, nu se poate să nu vină... :-) :-)

Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: Xanadron din 26 August 2015, 13:55:49
Mda, pseudo-stirea asta merita pusa la Pagina Comica, la fel ca alte palavrageli cu iz new-age, al caror unic rol (iar ma repet, stiu, da' trebuie) e ala de pasivizare a Turmei - intr-un scenariu xeroxat pina la un punct de la vanzatorii de sperantza celor "blanzi/supusi" pe lumea ailalta.

Astia ca David Wilcock & Co (asociat in ultima vreme cu alt sharlatan zis Corey Goode, ala de pretinde c-a activat pe alte planete - clar ca escrocu' la escroc trage) promit insa "ascensiuni automate" pe lumea asta si au tupeul nesimtit de-a reveni cu noi halucinari dupa fasairea jalnica a gulgutei cu 2012. Vad insa ca tristete ca apa, aerul si fraierul sint inepuizabile, vorba unui rabin.

http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1181-mars-tour (http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1181-mars-tour)  e dovada vie a presupunerii mele mai vechi: amarnic cred ca se-nsala cei care cred c-am putea fi primiti "in corpore" fie si doar in grupa mare a gradinitei galactice.
Iar
http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?83133-The-Corey-Goode-affair-various-updates-from-David-Wilcock (http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?83133-The-Corey-Goode-affair-various-updates-from-David-Wilcock)
...e linkul catre un topic de 27 pag. - desi nu meritau atitea - in care se clarifica o alta tema incredibil de naiv manipulatorie, pomenita si alte dati (v. presupusii Blue Avians :evil:)

P.S. Sa mai re-bestelesc :-D si pe alti falsi "sifonatori" (bagati pe tzeava logic de serviciile triliterate), cum ar fi presupusii subiecti ai programelor MILABS dedicate antrenarii/prelucrarii genomice din care rezulta uber-soldati, dar care nu pot dovedi niciuna din capacitatile lor fantastice? Si carora de fapt niciunul dintre intervievatori nu la cere chestia asta de-o simplitate elementara?! ...N-are rost.

P.S.2 - important - asa important ca uitasem sa adaug :lol: micul disclaimer ca toate cele zise mai sus nu inseamna ca temele MILABS, baze sercete din Sistemul Solar etc. ar fi false... Falsi sint doar asa-zisii sifonatori "adevarati" - tema la care trebuie clar revenit, dar pe alt topic.
Titlu: Re: 23/9 coincindeta sau o alta operatiune sub steag fals ?
Scris de: kenjiro din 26 August 2015, 20:16:21
Mai in gluma, mai in serios :)

Cu toti stim ca data de 11 Septembrie a fost injectata in mai multe filme inaintea evenimentelor din 2001.
Iar acum cautam sa intelegem mai bine ce s-a intamplat la acea data.

  911 was shown in movies before hand
  https://www.youtube.com/watch?v=WLxnhryKR-o (https://www.youtube.com/watch?v=WLxnhryKR-o)

Insa la orizont apare o noua data care din nou este injectata in multe filme 23 Septembrie

  September 23, 2015
  https://www.youtube.com/watch?v=1aFHyNbnXY8 (https://www.youtube.com/watch?v=1aFHyNbnXY8)

  September 23, 2015
  https://www.youtube.com/watch?v=WxII-hiJ1Mk (https://www.youtube.com/watch?v=WxII-hiJ1Mk)

  Warning September 23 2015 Hidden Disney Mickey
  https://www.youtube.com/watch?v=p9b4unU2kjU (https://www.youtube.com/watch?v=p9b4unU2kjU)

În 13 mai 2014, ministrul de externe francez, Laurent Fabius, spunea într-o conferință că ne rămân 500 de zile, pentru a evita un haos climatic.

Daca mergem pe Google Maps: www.google.com/maps/ (http://www.google.com/maps/)
iar in campul de cautare introducem data : 23/9/15  sau
  key of abyss
  gates of hades
(introduceti data si apasati tasta Enter, nu alegeti nici un rezultat din meniu !)   

Surpriza !

CERN
Route de Meyrin 385
1217 Meyrin
Switzerland

Sa fie doar o coincidenta sau o gluma proasta ?

Ce ne poti spune maestre Xanadron ?



 
Titlu: Re: 23/9 coincidenta sau o alta operatiune sub steag fals ?
Scris de: kenjiro din 27 August 2015, 09:57:22
Jim Carrey indica spre data de 23 Septembrie pentru a deschide un portal sa salveze o rasa antica de la o distrugere totala.

Ace Ventura shows 23/9 "time travel" and "opening black hole"

https://www.youtube.com/watch?v=m-wAWRB6AFM (https://www.youtube.com/watch?v=m-wAWRB6AFM)

Coincidenta sau un eveniment planificat ?
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: Xanadron din 31 August 2015, 11:08:21
Pare ceva planiFICAT-FICAT. :-D

https://www.youtube.com/watch?v=zA5r4l6tSAI (https://www.youtube.com/watch?v=zA5r4l6tSAI)

Serios acu', presupusul "Horizon Event" :star: cu la fel de presupusa data 23-28.09.2015 are parte de si mai multe predictii/interpretari ca mega-fasaiala 21.12.2012, asa ca cea mai inteleapta pozitie ar fi zic io "sit and wait", ca nu mai e mult si-om afla cum sta treaba.
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: Arhanghelul din 31 August 2015, 17:52:44
Citat din: Xanadron din  31 August 2015, 11:08:21
Serios acu', presupusul "Horizon Event" :star: cu la fel de presupusa data 23-28.09.2015 are parte de si mai multe predictii/interpretari ca mega-fasaiala 21.12.2012, asa ca cea mai inteleapta pozitie ar fi zic io "sit and wait", ca nu mai e mult si-om afla cum sta treaba.

Completare (resurse):
http://www.imdb.com/title/tt0109040/?ref_=nm_flmg_act_39 (http://www.imdb.com/title/tt0109040/?ref_=nm_flmg_act_39)
http://www.imdb.com/title/tt0112281/?ref_=nm_flmg_act_35 (http://www.imdb.com/title/tt0112281/?ref_=nm_flmg_act_35)
http://www.imdb.com/title/tt0119528/?ref_=nm_flmg_act_33 (http://www.imdb.com/title/tt0119528/?ref_=nm_flmg_act_33)
http://www.imdb.com/title/tt0125664/?ref_=nm_flmg_act_29 (http://www.imdb.com/title/tt0125664/?ref_=nm_flmg_act_29)
VERDE   http://www.imdb.com/title/tt0170016/?ref_=nm_flmg_act_27 (http://www.imdb.com/title/tt0170016/?ref_=nm_flmg_act_27)
My God  http://www.imdb.com/title/tt0315327/?ref_=nm_flmg_act_24 (http://www.imdb.com/title/tt0315327/?ref_=nm_flmg_act_24)
To Be Continued
http://www.imdb.com/name/nm0000120/?ref_=tt_cl_t1 (http://www.imdb.com/name/nm0000120/?ref_=tt_cl_t1)
(http://3.bp.blogspot.com/-lrBBuCPg_PY/U1CYwGkYqHI/AAAAAAAAAwE/xVp-p8Zpz64/s1600/Majestic-123.jpg)
http://www.chabad.org/holidays/jewishnewyear/template_cdo/aid/671893/jewish/When-is-Yom-Kippur-in-2014-2015-2016-and-2017.htm (http://www.chabad.org/holidays/jewishnewyear/template_cdo/aid/671893/jewish/When-is-Yom-Kippur-in-2014-2015-2016-and-2017.htm)
https://ro.wikipedia.org/wiki/Majestic_12
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: Arhanghelul din 31 August 2015, 18:13:24
.
http://www.chabad.org/holidays/JewishNewYear/template_cdo/aid/671894/jewish/When-is-Sukkot-in-2014-2015-2016-and-2017.htm
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: prodcomb din 31 August 2015, 21:38:29
O dată şi o dată tot se va potrivi o dată. Că teoria probabilităţilor nu doarme. Şi atunci ce de mai trâmbiţe şi trompete!
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: sunnyboy din 01 Septembrie 2015, 01:04:34
stimate Arhanghele, te rog sa fii mai clar! Eu nu inteleg ce e cu filmele alea cu Jim Carrey si cu pozele cu militari americani de rang inalt! Fa cumva sa inteleaga si cei din domeniul tehnic ca si mine!
de ce 23/9 inseamna neaparat anul acesta si nu altul?
Titlu: Re: 2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati
Scris de: Arhanghelul din 01 Septembrie 2015, 08:28:03
Sunt niste conexiuni logice si intuitive (fler) ... prin asociere de informatii ...

Comisia MJ 12 (1947-1948) a fost formata din: participanti si sefi din Proiectul Manhattan(1939-1946), anchetatorii ai Incientul Roswell (1947) si supraveghetori ai Experimentul Philadelphia-Rainbow (1943).

Hollywood-ul este interfata media ... la relevarile si mistificarile ... LOR ...


""In timpul exploziilor nuclear - atomice  ... se deformeaza spatiul-timp si apar mini gauri negre ... care au viata foarte scurta ... la manifestarile FAN ... se presupune ... ca folosesc aceste gaurele pentru a Șunta spatiuL-timp enorm/gigantic (eventual multiversuri) ...""

P.S. In legatura cu 9/23 ... ai dreptate ... nu stiu-nu spun ... ca altfel devin profet si ... ou fiert  am mancat dimineata ...  :evil: ... si ca sa parafrazez un zen ... "sit and wait"