Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

JZ KNIGHT despre OZN-uri

Creat de abyss, 11 Mai 2011, 21:25:58

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss



http://www.vimeo.com/23595287

JZ Knight si remarcabilele sale intuiþii despre OZN-uri ºi contacte cu ETs prezentate în acest DVD aduce discutarea acestui subiect la un nivel cu totul nou: Care este baza comuna ce ne conecteaza la viata inteligenta împrãºtiata în spaþiul cosmic? Cum funcþioneazã creierul nostru - diferit sau similar cu al lor? Cum se face ca unii oameni vãd OZN-uri, iar altii nu? Ce se întâmplã la un nivel neurologic? Ce tehnologie OZN a dezvãluit fizica cuantica? Ce zici de timp ºi linii temporale posibile? Ce putem face pentru a merge înainte ca o civilizaþie pt a intalni viitorul nostru acum ºi pentru a ajunge la stele? JZ Knight despre OZN-uri este o candidã ºi incitantã prezentare a cunoºtinþelor ei, iniþial înregistrate live la RSE pentru civilizaþiile extraterestre & World Peace Conference ce a avut loc în Hawaii, în iunie 2006.


PS: mi-au placut in special explicatiile despre cum creierul uman construieste realitatea si ofera si un suport stiintific in ceea ce afirma. Sunt incluse multe prezentari vizuale, informatia in general e destul de incitanta.

Pacat ca nu e tradus.