Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Jordan Maxwell despre întâlnirea sa cu OZN-uri din 1994

Creat de Nox, 18 Iunie 2009, 22:27:17

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Nox

Jordan Maxwell povestește despre o întâlnire cu OZN-uri avutã în 1994, undeva în deșertul Nevada.

http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=-5899469261241240032
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

romulus

Da, dupa modul cum povesteste, pare-se ca Maxwell a "trait"  momentul.
Avand in vedere  si ceea ce i s-a spus , cum ca ar fi un pleiadeean venit /trimis pe Terra cu un scop bine determinat, e bine sa-l urmarim, ca sa vedem ce vor "concetatenii" lui sa ne transmita prin el.
Normal ca o sa aiba ce sa ne spuna, mai ales daca mai apare in emisiuni si/ori scrie carti, de unde -normal - ii ies si lui niste bani !
Fara sa para bascalie, ma intreb - totusi , de ce pleiadeenii , avand in vedere ca e unul de-al lor nu l-au inzestrat si cu mai mult curaj?! Ca dupa cum povesteste, sentimenul de teama/frica a fost la el predominant pe tot timpul vizualizarii  celor 7 "farfurii"!

Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

StarDust

Si eu tind sa cred ca omul chiar a trait ceea ce relateaza. Incercand sa ma pun in "pielea" lui cred ca si eu as fi avut acelasi sentiment de teama. Senzatia e ca ceea ce a trait e ceva regizat, nu stiu de catre cine si in ce scopuri. Cred ca e normal ca avand sentimentul ca ti se regizeaza ceva (indiferent de cine ET sau HUMAN) te simti manipulat si e normal sa nu te simti deloc in largul tau.
Daca el ai recunostea pe pleiadeeni ca "de-ai lui" sigur nu avea sentimentul acela de teama, dimpotriva... de aceea tind sa cred in varianta cu "regizarea" evenimentului. Ce mi se pare putin dubios e abaterea lui (destul de brusca) de la subiectul ET (predominant in relatarea lui) si probleme mult mai pamantene  cu multe referiri la nazism, si alte posibile grupari oculte, legaturi care eu nu le vad in nici un fel in legatura strict cu experienta relatata cu acele UFO.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16