Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Mesaje Recente

#71
Evenimente OZN în lume / Re: Disclosure UFO
Ultimul mesaj de abyss - 18 August 2023, 07:51:09
E o afirmație politică si geopolitica din partea lui in lipsa de probe clare. Audierile acestea publice nu sunt pentru cetățenii lor, care au fost subiectul unor campanii de manipulare, intimidare și dezinformare inca din anii 50. Sau dacă sunt atunci sunt pentru campania electorala la prezidențiale.
#72
Evenimente OZN în lume / Re: Disclosure UFO
Ultimul mesaj de liviutatarus - 16 August 2023, 22:29:43
Se poate seta traducerea din engleza in romana in youtube. Despre ce a declarat congresmanul Gaetz ce parere ai? In primul link pe care l-am pus mai sus de la pozitia 1.51.00!
#73
Evenimente OZN în lume / CIA Disclosure UFO
Ultimul mesaj de abyss - 15 August 2023, 21:28:51
Netradus. Merita vizionat.
Pe canalul său are mai multe referiri interesante.

#74
Evenimente OZN în lume / Re: Disclosure UFO
Ultimul mesaj de abyss - 15 August 2023, 15:09:23
Salutare,
Din păcate moderarea mesajelor este aplicata automat noilor membri înregistrați sau indiferent  de vechime pana la un anumit nr de mesaje (câteva zeci ...nu mai știu exact acum)

Referitor la David Grush sunt prea multe de spus (despre el) fiindcă despre ce exact a dezvăluit el in cadrul audierilor nu știm exact decat SCIF...SCIF....SCIF. Asta răspunde mereu ca va vorbi in cadrul unui SCIF (Sensitive compartmented information facility) iar senatorului căruia îi va spune informații îi va trebui acces special la secrete etc.

Deci ce mama lui de whistleblower e Grush daca își respecta NDA-ul? Ce a suferit el in urma căror dezvăluiri cand el e bine-mersi mare șef si a mai venit și cu ceilalți la audieri.
  Părerea mea e ca asta înseamnă să aduci securiști mari la audieri, adică mari dezinformațori si manipulatori cum sunt aceștia care cotesc narațiunea ufo catre zona de amenințare in care autoritățile acum pompează zeci de miliarde catre anumite bugete (vezi Bai Den si spaceforce) Până la urmă daca americanii înghit prostiile astea pur și simplu... e problema lor la ei acasă.

Mai important ar fi pentru noi aici in România sa înțelegem cine e Grush ăsta, nu cine ni se spune ca e de catre ei mainstream-secu-media,  cine era colegu de la masă la audieri, cine conduce audierile,  cine sunt cu adevărat acele persoane pe care le vedem de aici pe mai micile ecrane dar nu le si cunoaștem.

Pentru a vedea si înțelege comparativ, voi pune aici mai târziu câteva link-uri pentru cine va dori sa asculte și ceva bârfe adevărate evident luate cu un "grain of salt "
#75
Stiri / Re: Legaturi catre stiri inter...
Ultimul mesaj de liviutatarus - 06 August 2023, 20:05:15
Stire de azi, din Daily Mail, despre un OZN prabusit in Italia in 1933. Cu ceva documente, verificari, martori etc.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-12252381/Italian-researcher-shares-evidence-files-secret-UFO-crash-Italy.html
#76
Evenimente OZN în lume / Disclosure UFO
Ultimul mesaj de liviutatarus - 06 August 2023, 18:00:44
Sunt extrem de contrariat ca acest site, pe care il urmaresc de ceva timp, nu spune absolut nimic despre audierea din Congresul USA, audiere, care, cel putin mie, mi se pare a fi evenimentul asteptat de mult prea mult timp! Intru zilnic de cate doua trei ori, sa vad vreo luare de pozitie, vreun link, ORICE! NIMIC! Care ar fi motivul? Nu mai este de acualitate, a cazut in derizoriu, frica de a posta, faptul ca am trecut de la negare totala la ceva ce nu credeam posibil ca se va intampla cat traiesc eu? Nu mai exista initiativa de a dezbate un lucru atat de important cum a fost acea audiere si interviul lui David Grusch de la News Nation, cu pareri si argumente pro si contra? Trece momentul asta atat de important peste/prin noi, si, chiar daca majoritatea userilor de aici stim si suntem convinsi de adevar, nu mai avem puterea de a ne spune parerea? L-am citit pe J Allen Hynek in anii 70 din scoarta in scoarta (de Experienta OZN este vorba), pe Erich von Daniken la fel, dupa anii 90 pe Jacques Vallée, eram ahtiat dupa subiectul asta! De aia m-am si inscris ca membru! Am descoperit lucruri noi, despre care nu mai citisem/auzisem si eram fascinat. Si in ultimul timp, cand site-ul ar fi trebuit sa explodeze, O LINISTE MORMANTALA! Chiar nu inteleg...
Las doua link-uri cu audierea celor trei martori din Congres si Dr. Greer's Groundbreaking National Press Club Event, interviul full cu David Grusch il am salvat cu o traducere aproximativa, nu stiu unde sa-l pun si daca este cineva interesat! Seara frumoasa va doresc!
https://www.youtube.com/watch?v=lNiPCV6cAP4&t=7820s
https://www.youtube.com/watch?v=zDY7t6HihCw&t=68s
#77
Cafenea / Re: Biserica egipteana a celor...
Ultimul mesaj de Grifon - 31 Iulie 2023, 23:20:09
Interesant.
Dacă se cultiva conexiune cu Manastirea Sfânta Ecaterina încă din vremea lui Ieremia Movilă (început de secol XVII), asta indică precedență cu cca. un secol față de spătarul Cantacuzino care a ctitorit Manastirea Sinaia (1695). Zic "cel puțin" pentru că, dacă pe vremea lui Movilă deja pare că era un obicei curent trimiterea de cărți, și nu o premieră, rezultă că practica data de mai multă vreme.
Nu m-aș hazarda să estimez lungimea precedentelor, dar parcă aș bănui o întindere până spre fondatorii Basarabi.
#78
Fenomene conexe si paranormale / Re: Incidentul Dyatlov
Ultimul mesaj de Serban M - 26 Iulie 2023, 19:37:33
Poza in cauza :

#79
Stiri / Re: Legaturi catre stiri inter...
Ultimul mesaj de liviutatarus - 26 Iulie 2023, 15:53:07
Pentru cine vrea sa vada audierile de azi din Congresul SUA live, asta-i link-ul! https://www.youtube.com/watch?v=KQ7Dw-739VY
#80
Fenomene conexe si paranormale / Re: Incidentul Dyatlov
Ultimul mesaj de Serban M - 26 Iulie 2023, 02:06:10
O mare atentie la subtilitati este uneori valoroasa in analize si concluzii ale unor cazuri complexe precum cazul Dyatlov, inca de la inceput (slava aparatelor foto) surprindem un peisaj interesant : grupul parca prematur supt de entuziasm, odata cu aparitia actorului. Avem un contrast formidabil al limbajului non - verbal : expresiile sunt clar de nemultumire fata de noul membru al drumetiei, care cel mai probabil si din cate imi amintesc a insistat formidabil sa se alature grupului, polaritatea emotionala este evident prezenta pe chipul lui Semyon. Comportament absolut ne-natural in cazul respectiv, emotia nu corespunde cu situatia data. In restul fotografiilor din albumul Dyatlov sunt prezente astfel de discrepante surprinzatoare ce contureaza mai puternic ideea unui Semyon, infiltrat.