Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Extraterestri => Subiect creat de: Xanadron din 07 Iulie 2011, 08:58:30

Sondaj
Întrebare: Care-i marja de timp (dac-o fi) inca necesara "coacerii" unei Disclosure macar partiale?
Opţiune 1: 2-3 ani voturi: 3
Opţiune 2: Ceva mai mult (5-7 ani) voturi: 1
Opţiune 3: 2-3 decenii voturi: 4
Opţiune 4: Niciodata (in  timpul vietii noastre cel putin) voturi: 7
Opţiune 5: Hodoronc-Tromp, deci la scurta vreme dupa preluarea mandatului de catre Donald Duck :) voturi: 2
Titlu: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: Xanadron din 07 Iulie 2011, 08:58:30
Vazind azi bannerul pentru o propusa "World Disclosure Day":
(8 iulie):

http://www.worlddisclosureday.org/ (http://www.worlddisclosureday.org/)

...in care sint invitate diverse organizatii sa-si arate sprijinul pentru DISCLOSURE ( = dezvaluirea faptului ca sintem vizitati de ET :) si guvernele au de ceva timp relatii/acorduri cu civilizatii din alte lumi - definitie necesara poate pentru unii), m-am gindit ca n-ar fi rau sa facem si noi, forumistii RUFOn, ceva pronosticuri - desi fara premii :-D - apropo de eventuala data a producerii... la fel de eventualului eveniment.

Hai sa-ncep eu insa (cu argumentele vin un pic mai incolo): cred ca undeva-n primavara... sau maxim vara lui 2012 e momentul deja ales de sforarii NWO. :evil:
De fapt e cam mult spus "ales", fiindca sint/vor fi (dupa mine) fortati s-o faca...

P.S. Poate c-ar fi cazul sa semnam si noi, forumistii, petitia respectiva? :roll: (sub ce forma organizationala reuniti, ramine de discutat) - n.b. Evident, doar daca nu sinteti cumva impotriva Disclosure... :lol:
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: panta_rh_ei din 08 August 2011, 18:55:22
Un interval de timp cuprins intre 8-12 luni se scurge relativ repede si vom vedea daca previziunile tale au fost corecte , chiar daca ai uitat sa mai adaugi argumentele promise. Daca admiti un raspuns cu variante prognostice, incerc eu unul:
- daca sunt deja pe aici si conlucreaza cu unele guverne inseamna ca disclosure s-a produs deja( chiar daca nu pentru toti pamantenii care.. in viziunea intereselor lor... reprezinta o componenta neglijabila)
- o parte din OZN-uri sunt sigur... reale deci... si-au facut cunoscuta prezenta si pentru muritori
-daca asteptam ca Obama sau doamna aceea delegata sa negocieze cu ei in cadrul unui protocol exopolitic.... sa apara la TV si sa ne spuna ce-au hotarat, nu cred ca asta se va intampla intr-un viitor apropiat pentru ca...asa cum am spus.. suntem cantitate neglijabila-fie ca ne place sau nu- si pentru ei si pentru elita mondiala
-daca interesele lor o cer .. vor apare pur si simplu printre noi.. fara sa le pese de impresia sau reactia noastra- cand?  oricand.
-in concluzie... anul 2012 e un viitor prea apropiat pentru a face cunostinta la modul concret cu ei, indiferent cine sunt desi eu mi-as dori sa ai dreptate-sunt pregatita psihic pentru asa ceva si.. chiar vreau sa apara cat mai curand
-Argumentul meu.... -o logica simpla :ufo:
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: fiulploii din 12 Septembrie 2011, 00:22:13
http://www.youtube.com/watch?v=T4uavnitkhI&feature=player_embedded# (http://www.youtube.com/watch?v=T4uavnitkhI&feature=player_embedded#)!

http://en.wikipedia.org/wiki/Alfred_Webre#Institute_for_Cooperation_in_Space (http://en.wikipedia.org/wiki/Alfred_Webre#Institute_for_Cooperation_in_Space)
Interviu cu A.L.Webre pe vremea cand era directorul Institutului pentru Cooperare in Spatiu ICS transformat mai apoi in ISCOS- Institute for Security and Cooperation in Outer Space

,,Am 67 de ani. M-am nascut într-o baza navala din Florida, în timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Locuiesc în Vancouver. Sunt Doctor în Drept si Judecator al Tribunalului din Kuala Lumpur pentru crime de razboi. Sunt casatorit, am un fiu si doua fiice vitrege. Traim într-un univers de origine inteligenta. Sunt dovezi ca exista civilizatii etice mai avansate decât a noastra, care participa la procesul nostru de dezvoltare.
- Dati-mi dovezi.
Exista declaratii ale angajatilor guvernului Statelor Unite, care atesta ca au participat în programe secrete de relationare cu anumite civilizatii extraterestre.
- Aceasta înseamna ca deja a avut loc contactul cu extraterestrii?
Da, dupa spusele acestor martori guvernul Statelor Unite lucreaza cu ei în secret înca din anii 50.
- ???
Andrew Basiago, fiul unui oficial CIA, a fost înscris la vârsta de 7 ani într-un program secret pentru copii super-dotati care erau antrenati sa devina ambasadori înaintea raselor extraterestre.
- Vreun contact?
A avut loc o întâlnire cu 3 astronauti de pe planeta Marte. În ianuarie 2009, Virginia Olds, angajata a CIA, a confirmat ca CIA stie ca exista o civilizatie umanoida ce traieste la suprafata lui Marte.
- ???
Credem ca în anul 9500 î.Hr. fragmente ale supernovei Vela au intrat în sistemul nostru solar si au distrus ecologia de pe Marte. Martienii, cu vreo 1.500 de ani mai avansati decât noi etic si tehnologic, s-au refugiat sub pamânt.... În decembrie 2008 am publicat un raport ce includea fotografii facute de robotul NASA, Rover Spirit, în care se identifica anumite specii de umanoizi, animale si structuri, la suprafata lui Marte. Îl puteti vedea pe siteul Exopolitics
- Exista 3 astronauti care ne asigura ca au vazut viata extraterestra.
Da, Buzz Aldrin care a calatorit cu Apollo XI spune ca la sosirea pe Luna, în 1969, erau doua nave extraterestre mari în jurul marelui crater; versiunea lui a fost verificata de mai-marii oficiali ai NASA.
- Am ramas fara cuvinte.
Doctorul Steven Greer, director al Proiectului ,,Disclosure" (Dezvaluire), a adunat mai mult de 500 de marturii de la armata, guvern si inteligente de ordin superior, care sunt martori ai prezentei extraterestre, iar aceste dovezi au fost facute publice în mai 2009, la Clubul National de Presa din Washington. Mexic, Chile, Brazilia si Peru si-au facut publice arhivele despre OZN-uri. Recent si Franta, Suedia, Danemarca si Marea Britanie, care a scos la lumina 7.200 de dosare OZN adunate de D155, o unitate secreta a Ministerului Apararii.
-  De ce nu se dezvaluie existenta vietii pe Marte?
Din ratiuni politice. Vom insera o întrebare, invocând legile libertatii de informare, pentru ca NASA sa recunoasca viata inteligenta de pe Marte.
- Iar martienii de ce nu se prezinta ei însisi în societate?
Planeta noastra este una de ordin inferior si banuim ca se afla într-o carantina impusa de catre conducerea universului. Si aceasta carantina se încheie acum... Credem ca civilizatiile etice extraterestre au utilizat fenomenul OZN pentru a ne obisnui cu existenta lor, iar între 2010 si 2020 putem începe sa avem relatii deschise cu aceste civilizatii.
- Si primul contact va fi cu martienii?
Da, deoarece exista multe avantaje mutuale: ei ne pot da tehnologii si cunoastere, iar noi avem o planeta verde pretioasa pe care ei pot emigra.
- Cum functioneaza universul?
Exista multe dimensiuni si universuri paralele cu al nostru. Unele civilizatii extraterestre vin din alta dimensiune, alt univers paralel, de aceea OZN-urile pot aparea si disparea.
- Cum sunt aceste civilizatii mai evoluate?
Se pare ca traim într-un univers organizat, iar civilizatiile mai etice au reusit sa domine dimensiunea Timp si probabil ca ele sunt cele ce vor dezvolta realitatea noastra. ...
- Dar suna teribil.
Dupa unele teorii, evoluam în forma acelerata pentru a abandona economia de razboi permanent si pentru a o transforma într-o economie sustenabila. Constiinta umana se dezvolta pentru a intra în vârsta universala si pentru a se relationa în mod deschis cu aceste alte civilizatii. ...Ne-ati putea da o mâna de ajutor. Exista o norma primordiala: nu se intervine în evolutia unei civilizatii de pe alta planeta. Dar în foarte putin timp omul va învata sa foloseasca teleportarea cuantica si sa scoata energie din spatiu. Suntem într-o era de tranzitie, în care trebuie sa decidem daca mergem catre distrugere ori catre evolutie.
- Ocupatia dumneavoastra consta în a studia marele guvern al universului?
Exopolitica este o stiinta sociala care studiaza relatiile dintre civilizatia noastra umana si alte civilizatii inteligente din univers. Unul din primii nostri pasi pentru diplomatia universala va fi prin intermediul civilizatiei martiene. Personal, lucrez cu doctorul Norman Miranda, seful de cabinet al presedintelui Ansamblului General al ONU, pentru ca ONU sa reprezinte Pamântul în fata civilizatiei de pe Marte.''

http://peaceinspace.com/ (http://peaceinspace.com/)   

Pe de alta parte , o seama de lucruri prezentate pe situl  http://www.exopolitics.com/ (http://www.exopolitics.com/) mi se par cam aiurea  :-D 
Deci, prea multa informatie neesentiala, prea mare mixajul real-ireal-posibil-imposibil incat la ora actuala nu prea zaresc luminita de la capatul tunelului  8-)
Are cineva vederea mai buna?
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: Xanadron din 12 Septembrie 2011, 08:37:36
Greu de "clarvazut" in spatele usilor inchise, fiulploii - da-i clar ca diverse teste legate de o anume forma (mincinoasa si incompleta, evident :-D) de "Disclosure" sint si acum in derulare pe carca noastra - testate pe straturi sociale mai... speciale, cu un nivel intelectual si de informare peste medie.

Cum a fost celebrul - pentru unii - topic de pe reputatul Open Minds Forum, in care o asa-zisa "Source A" (pseudo-ofitzer superior inventat de U.S.Navy - un oarecare Richard Theilmann pe numele sau real) in combinatie c-un serviciu "din trei litere", asa cum s-a demonstrat intr-un final, a tot "sifonat" vreme de doi ani despre discutiile de la nivel ONU pe tema strategiei dezvaluirii adevaratei istorii a umanitatii si-a conexiunilor cu supraveghetorii/modelatorii nostri. :-(

Cu care se si intalnise cica tipu', fiind supus in scopul asta chiar la anumite operatii chirugicale de adaptare la mediul ET-ilor ierarhic superiori - care-ar fi fost un soi de "roci fierbinti" :lol: pe baza de siliciu, avind puteri miraculoase. "Roci omnipotente" cu asociati/subordonati cumva o rasa de  reptilieni "draco" :martiansad: cu aspect de T-Rex si niste mici gri p-acolo, :moon: sa fie tacimul SF complet. Nu va mai povestesc cit de injurat eram (de majoritatea, doar putini sustinind scepticismul constructiv) cind le demontam punctele slabe ale SF-ului lor cam naiv.
Ce continea totusi si... sferturi de jumatati :-D de adevar.

Intr-un final, dupa peste zece mii de postari, :-o totul s-a fasait anul trecut, prin dezvaluirea, dupa multiple deductii/analize demne de-un roman politist, a identitatii reale a "Sursei A" si a conexiunilor lui. De care nici [probabil] inocentii ziaristi din New York utilizati drept "curele de transmisie" (Pickering Brothers, proprietari ai unui bar) n-aveau habar.

Interesant e si faptul ca erau infiltrati pe respectivul forum si 2-3 sustinatori fanatici ai teoriei (credibile pina la un punct) si destui ajunsesera sa creada povestea. Tin minte ca o "forumista" avea un talent literar iesit din comun (fiind de fapt se pare scriitor SF :-D profesionist - deconspirat si el cumva intr-un final).
Oricum, analiza multiplelor si diverselor reactii ale "massei critice" de forumisti cred c-a dat de lucru unei duzini de psihologi ai armatei americane.
Operatiune - teoretic - posibila si pe RUFOn, de ce nu? 8-)
In fine, toti "actorii principali" ai testului de pe OMF s-au "evaporat" abrupt dupa deconspirare - fara ca Theilmann asta sa patzeasca ceva pentru falsificarea statutului sau, pina si la dineuri oficiale date de U.S. Navy (unde purta, culmea, uniforma militara !!!)

Terminind acum cu digresiunea asta cam lunga, inclin sa cred ca "ET Disclosure" va veni cumva... de la sine, fara sa fie rezultanta vreunei aplicari de strategie a mult prea dezbinatelor factiuni umane de la pupitrul de comanda (haotic in mare masura) al umanitatii actuale - versiunea 1.0, ca aia 2.0 e deja pusa la curent, dupa umila mea parere.
Chiar daca dupa aceleasi principii ale compartimentalizarii informatiei, de tipul "need to know".

Evident ca analiza fenomenului e mai stufoasa (iar ai dreptate, panta_rh_ei), asa ca o revenire-doua ar fi necesara.
De-om mai avea timp si de asta.

Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: Xanadron din 13 Septembrie 2011, 00:17:26
Sa nu uit o minuscula precizare: cind spun ca Za Disclojar :-D ar trebui sa vina de la sine si cumva "de nevoie" nu ma gindesc la vreo "Rapture" (Inaltare crestineasca :star:), ci mai degraba la un scenariu similar filmelor tip "left behind".

Adica la tabloul unui Pamint aproape muribund, parasit fara scrupule de-o buna parte din gashca Omenirii 2.0. :|
Cu resturi ale versiunii 1.0 "trezite" si informate volens-nolens, probabil in penultima clipa.
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: dida din 13 Septembrie 2011, 00:26:17
Citat din: Xanadron din  13 Septembrie 2011, 00:17:26
Sa nu uit o minuscula precizare: cind spun ca Za Disclojar :-D ar trebui sa vina de la sine si cumva "de nevoie" nu ma gindesc la vreo "Rapture" (Inaltare crestineasca :star:), ci mai degraba la un scenariu similar filmelor tip "left behind".

Adica la tabloul unui Pamint aproape muribund, parasit fara scrupule de-o buna parte din gashca Omenirii 2.0. :|
Cu resturi ale versiunii 1.0 "trezite" si informate volens-nolens, probabil in penultima clipa.

Xanadron, ai o imaginatie bogata....asta e defectu' tau!


Ma refer la minuscul


Ce-i aia " penultima clipa!"?


Camarade, tu ai ceva apucaturi?....ma refer la anumite faze pe care nu le poti tine in friu!

?


Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: Nicipreaprea din 13 Septembrie 2011, 01:38:01
Citat din: Xanadron din  13 Septembrie 2011, 00:17:26
Sa nu uit o minuscula precizare: cind spun ca Za Disclojar :-D ar trebui sa vina de la sine si cumva "de nevoie" nu ma gindesc la vreo "Rapture" (Inaltare crestineasca :star:), ci mai degraba la un scenariu similar filmelor tip "left behind".

Adica la tabloul unui Pamint aproape muribund, parasit fara scrupule de-o buna parte din gashca Omenirii 2.0. :|
Cu resturi ale versiunii 1.0 "trezite" si informate volens-nolens, probabil in penultima clipa.

N-am inteles care pleaca, care ramane...  :mrgreen:

Oricum, nici nu cred ca e posibil asa ceva, pentru ca "Toti pentru unul, unul pentru toti" ... Da-o naibii de treaba  :fullmoon:

Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: Tayka din 13 Septembrie 2011, 12:34:08
Citat din: fiulploii din  12 Septembrie 2011, 00:22:13
- ...... De ce nu se dezvaluie existenta vietii pe Marte?
Din ratiuni politice. Vom insera o întrebare, invocând legile libertatii de informare, pentru ca NASA sa recunoasca viata inteligenta de pe Marte.
- Iar martienii de ce nu se prezinta ei însisi în societate?
Planeta noastra este una de ordin inferior si banuim ca se afla într-o carantina impusa de catre conducerea universului. Si aceasta carantina se încheie acum... Credem ca civilizatiile etice extraterestre au utilizat fenomenul OZN pentru a ne obisnui cu existenta lor, iar între 2010 si 2020 putem începe sa avem relatii deschise cu aceste civilizatii.
- Si primul contact va fi cu martienii?
Da, deoarece exista multe avantaje mutuale: ei ne pot da tehnologii si cunoastere, iar noi avem o planeta verde pretioasa pe care ei pot emigra.
...Are cineva vederea mai buna?
Nu ştiu dacă punctul meu de vedere este chiar cel real,dar eu cred cu tărie că două specii cu nivel diferit de inteligenţă nu pot vieţuii nici odată împreună pe acelaşi areal,şi asta nu din motive politice sau conflictuale,ci pentru că specia inferioară,respectiv noi oamenii,am involua rapid,şi în doar câteva generaţii vom pierde definitiv şi iremediabil actualul sens al vieţii împreună cu cele mai nobile sentimente pe care le-am dobândit de-a lungul vremii (s-au cu care poate am fost înzestraţi de creatori)cum sânt;curajul,iubirea,dorinţa de viaţă,de dreptate şi adevăr,dorinţa de întemeiere a familiei şi protejarea ei până la jertfa supremă etc...Ori toate acestea se vor atrofia şi vor dispare,iar oamenii vor devenii aidoma animalelor de casă dependenţi total de specia superioară,dela care vor cerşii totul.Iată aşa dar un posibil răspuns la repetatele întrebări dece nu se prezintă,dece se ascund de noi.Pentru că EI înţeleg mult mai bine ca noi această situaţie,convinşi fiind că doar prin evoluţia proprie o specie poate evolua,este posibil însă să fim ajutaţi de ei discret,din umbră,dar numai în mod gradat,pentru că altfel probabil că nu se poate.Desigur la început,în zorii creaţiei (pe când noi oamenii umblam de-a buşilea sau la grădiniţă)  :lol: :-P EI,creatorii nu se fereau  trăind printre noi ,dar mai târziu atunci când socotind că ne-am maturizat suficient,s-au retras,ştergând aşa cum se cuvine ori ce urmă a existenţei lor,şi lăsându-ne calea liberă spre propăşire,convinşi fiind că altfel nu se poate...
:ufo: :ufo: :ufo: :rocket: :rocket: :rocket: :martiansad: :martiansad: :martiansad:
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: Xanadron din 13 Septembrie 2011, 12:49:59
Citat din: dida din  13 Septembrie 2011, 00:26:17
Xanadron, ai o imaginatie bogata....asta e defectu' tau!
Ma refer la minuscul
Ce-i aia " penultima clipa!"?
Camarade, tu ai ceva apucaturi?....ma refer la anumite faze pe care nu le poti tine in friu!
?
Nu prea inteleg... multe, :-D chere Dida. Cum ar fi spatiile enorme pe care le lasi intre parcimonioasele-ti enuntzuri. Sa fie asta un semn al nevoii de compensare forma/continut? :roll:

Ori: te referi poate la "imaginatie bogata" in contrast cu altceva "minuscul" aflat tot in posesia mea?  :lol:

Lasind acum gluma deoparte, am intr-adevar ceva apucaturi, chiar de nu mi-s apucator :-D de fel: una ar fi asta a argumentarii oricaror pareri. "Penultima clipa" ar fi definita deci ca momentul in care o sa vezi (stupefiata sau nu) ca tot Sistemul din jurul tau se evapora subit si esti lasata de izbeliste ca o valiza-n gara.
O gara nu chiar pustie (fiindca o sa fim si noi pe linga tine :lol:), dar in mod sigur demolata si cu ultimul tren plecat in... antepenultima clipa. 8-)

@Tayka: Subscriu 99,5% :wink: la analiza ta logica. Cele 0,5% procente restante sint dedicate exceptiilor - mai clar, putinilor contemporani care "convietuiesc" deja cumva cu unii ET, :-) pe alt nivel existential si de intelegere a Realitatii. :star:
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: Tayka din 13 Septembrie 2011, 13:27:18
Citat din: Xanadron din  13 Septembrie 2011, 12:49:59
@Tayka: Subscriu 99,5% :wink: la analiza ta logica. Cele 0,5% procente restante sint dedicate exceptiilor - mai clar, putinilor contemporani care "convietuiesc" deja cumva cu unii ET, :-) pe alt nivel existential si de intelegere a Realitatii. :star:
Desigur mein Herr că acele excepţii există (poate!?)dar ele nu fac altceva decât să întărească şi mai mult..regula.. :-D
Uite de exemplu un început de super-civilizaţie la noi;Am început să nu mai eutanasiem câinii comumitari,ci doar îi..sterilizăm, :roll:,Şi poate cândva atunci când vom călătorii prin univers,îi vom învăţa şi să umble în două picioare,ba le vom mai şi da câte puţin din puţina noastră intelighenţie, :x,după care îi lăsăm să vedem cum se descurcă singuri pe pământ,şi uite aşa vom evolua mereu şi mereu pe noi culmi ale conştiinţei,lăsând în urmă muguri de viaţă,nu ca acum resturi de mâncare,pett-uri,gunoaie,excremente,înjurături,manele,etc,etc... :-D :evil: :wink:
PS-Felicitări cu ocazia uluitoarei tale evoluţii  consacrate pe firmamentul orizontului RUFon.,nu-ţi spun şi La mai mare că văd că nu mai sânt grade mai mari,dar îţi doresc să fi cât mai fericit în viaţa ta -Cu multă stimă.-Tayka  :mrgreen:
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: dida din 13 Septembrie 2011, 13:46:23
colega Xanadron,

stii ca ma iau de tine din simpatie,,,

dar nu te invidiez, zau, ..am mai zis ca nu mi-a placut cartea...

ma bag si io in seama..


scriu de forma, .....plus ca spatiile goale., ma relaxeaza


eh,...de-ar veni si clipa aia...stii, io am visat ca voi fi rapita...in sus!, nu in jos...


misto...!  ,nu????


ce zici...sa ma las la primu, sau sa mai astept pe altu? dac-o fi mare inghesuiala in gara, dupa? :lol: :lol: :lol:
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: padme din 13 Septembrie 2011, 14:21:04
Citat din: Tayka din  13 Septembrie 2011, 13:27:18
Uite de exemplu un început de super-civilizaţie la noi;Am început să nu mai eutanasiem câinii comumitari,ci doar îi..sterilizăm, :roll:,Şi poate cândva atunci când vom călătorii prin univers,îi vom învăţa şi să umble în două picioare,ba le vom mai şi da câte puţin din puţina noastră intelighenţie, :x,după care îi lăsăm să vedem cum se descurcă singuri pe pământ,şi uite aşa vom evolua mereu şi mereu pe noi culmi ale conştiinţei,lăsând în urmă muguri de viaţă,nu ca acum resturi de mâncare,pett-uri,gunoaie,excremente,înjurături,manele,etc,etc... :-D :evil: :wink:

Asta nu  e inceput de supercivilizatie ci o gestionare proasta a problemei din capul locului! Nu stau acum sa fac istoria acestei probleme ce a debutat acum mai bine de 20 de ani odata cu demolarea caselor si mutarea boborului la bloc!

Un inceput de supercivilizatie din pdv al meu ar cam fi:
- eradicarea bolilor pana la disparitia lor in primul rand prin hrana cat mai naturala si curata, curatirea si intretinerea biosistemului in care traim;
- procreerea cu un scop precis si nu la voia intamplarii - adica oamenii sa stie exact de ce fac copii si scopul/rolul lor in societate - gestionarea si valorificarea la maxim a membrilor societatii, a resursei umane;
- igiena mentala - boala sec 21 este depresia, cand am citit acum ceva timp chestia asta intr-un DSM - (cred ca diagnostic sanatate mentala) am zis ca este o exagerare, din pacate se vede cu ochiul liber ca omul nu mai poate de stress!
- comuniunea om-natura - respectul pt resursele naturale, flora, fauna, gestionarea si valorificarea acestor resurse, etc. - lucruri care deja s-au mai discutat pe aici cred ca de vreo 100 de ori, dar le repetam in ideea ca intr-o zi vom face ceva in aceasta directie, fiecare  incepand cu el insusi, in mod individual, pana la nivel de grup, societate, etc. in cercuri din ce in ce mai mari!

Scuze pt off topic!
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: Xanadron din 13 Septembrie 2011, 14:33:55
Multzam de urari, draga Tayka - chiar daca un simplu numar care ne ridica automat "nivelul" p-aici nu inseamna mai nimic (zic asta citind adineauri o postare de tipul: "Foarte interesant!!!!" :-o :-D si basta - se aduna totusi si asta la "rang", nu? :roll:)

Mai importante mi se par p-un forum constantza, lipsa ranchiunei si implicit a orgoliilor prostesti, dorintza de (auto)cunoastere chiar si din directia unor aparenti outsideri sau acceptarea - macar in sens de respectare - a diversitatii parerilor, chiar daca nu subscriem la ele.

Ontopic insa acum: mi se pare evident ca-n primul rind ET-ii :-( cu care conlucreaza marile guverne de ceva vreme au la fel de putin interes in "Disclosure" ca si guvernele respective.
Zic asta fara sa mai intru din nou in meandrele discutiei asupra scopurilor "proprietarilor" nostri de facto si nici in capcanele definirii sofistice a conceptelor "ET buni/rai", convins pur si simplu de adevarul maximei: "cine se aseamana se aduna". 8-)
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: Siberia din 13 Septembrie 2011, 19:57:04
De fapt ce se asteapta de la acest "Disclosure" ? Confirmarea parerilor ca exista extraterestri ? Confirmarea sau infirmarea aspectului lor ? Confirmarea miturilor despre originea omului ? Confirmarea povestilor sustinute de religie ?
Serios acum, ce asteapta fiecare dintre noi de la acest Disclosure ?
Si ce credeti ca se va intampla dupa Disclosure ?
Si de ce credeti ca suntem atat de importanti pentru o alta specie incat sa vrea sa se prezinte in fata noastra, sa ne mangaie pe cap si sa ne ajute sa mergem demni cu ajutorul a doua picioare din dotare ?
Pentru ce asteptam acest Disclosure ?
Poate pentru ca simtim toti ca se va intampla ceva, ca se vor schimba lucruri, ca se duce lumea de rapa... dar putem sa corelam toate acestea cu un "mult prea mult asteptat" Disclosure ?
Daca se va produce un Disclosure cum vom stii ca e "adevarat" sau "fals" ? Cati dintre noi vom fi inselati si cati vom reusi sa intelegem care este realitatea dupa ce am fost intoxicati de-a lungul istoriei cu minciuni ?

Avem nevoie de un Disclosure doar pentru a ne mangaia orgoliile ? Doar pentru ca unii dintre noi care au certitudinea ca exista extraterestri sa le zica celorlalti cu un aer superior: "v-am spus eu ca exista extraterestri ? Sâc !"
Cred ca cei care au certitudinea ca acesti extraterestri exista, n-au nevoie in momentele acestea de un Disclosure, ci mai degraba de un semn sau o mana de ajutor care sa le fie destinata.
Si mai cred ca oricat de "adevarat" ar fi un Disclosure in viitorul apropiat, lumea va fi impartita ca si acum in cei ce vor crede in ceea ce vad si in cei ce nu vor crede in continuare.

Pe de alta parte, oricat de sumbru ar parea, populatia Terrei poate fi eliminata de o rasa extraterestra fara ca aceasta din urma sa se oboseasca macar pentru o clipa sa-si arate intentiile sau formele materiale in care vietuieste ...
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: Xanadron din 13 Septembrie 2011, 20:07:54
OK draga Siberia, bune intrebari (si unele raspunsuri), da' pronosticu' unde e ? :roll: :-D
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: Siberia din 13 Septembrie 2011, 20:51:38
Citat din: Xanadron din  13 Septembrie 2011, 20:07:54
OK draga Siberia, bune intrebari (si unele raspunsuri), da' pronosticu' unde e ? :roll: :-D

Pronosticul meu este ca nu va exista un Disclosure oficial.
   La un moment dat (sper, cel putin) unele lucruri vor fi atat de evidente (ma refer aici la nave/flote care vor aparea din senin pe cerul nostru si care se vor incaiera cu fortele apararii terestre) incat ne vom trage singuri concluziile. Vor fi stiri de senzatie, comunicate date de diversi presedinti prin care vom fi informati ca suntem invadati de extraterestri cu intentii rele, va fi un haos total, vor fi cativa care vor stii despre ce este vorba si o mare de oameni care nu va intelege nimic, si colac peste pupaza va fi foarte putin timp ramas pentru supravietuire.
   Daca toata aceasta scena se poate incadra intr-un Disclosure - macar cu tenta personala -, atunci ok... va fi un Disclosure. Dar din punctul meu de vedere, eu incadrez ceea ce-am descris mai sus in categoria "Shock and Awe" (chiar daca scenaristii si regizorii sunt extraterestri sau terestri).

Nu ma intreba daca scenariul descris mai sus va fi defapt opera TPTB sau a unei civilizatii venita sa ne salveze... va fi foarte greu sa stim in momentele acelea care este adevarul, darmite acum, cand doar prognozam :-D
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: Rayden din 13 Septembrie 2011, 21:12:36
Citat din: Siberia din  13 Septembrie 2011, 19:57:04
De fapt ce se asteapta de la acest "Disclosure" ?
Serios acum, ce asteapta fiecare dintre noi de la acest Disclosure ?
Si ce credeti ca se va intampla dupa Disclosure ?
Si de ce credeti ca suntem atat de importanti pentru o alta specie incat sa vrea sa se prezinte in fata noastra, sa ne mangaie pe cap si sa ne ajute sa mergem demni cu ajutorul a doua picioare din dotare ?
Pentru ce asteptam acest Disclosure ?

sa dau si eu un pronostic, si il dau in baza evenimentelor din ultimii ani, in baza celor citite, simtite si ..cam atat ca e destul :mrgreen:
ma astept la un disclosure nu ca in scenariul tau @Siberia, la moda prin zecile daca nu sutele de filme a la Hollywood,  cu ET rai, pusi pe decimat si/sau asuprit o amarata de civilizatie umanoida...creatie sau nu a unora din muuultele specii ce populeaza universul si ne viziteaza planeta de muuultisor..
scenariul pe care il eu "vad" e unul in care liderii sau PTB, vor fi fortati sa recunoasca oficial existenta si interventia acestor ET (sau cel putin a unora din ei) in istoria noastra si ..deschiderea portilor universului pentru civilizatia umana - asa cum a mai fost deschis si pentru resturile de civilizatii care s-au perindat in trecut pe meleagurile mamei Geea..
evenimentul asta, ar trebui sa destupe mintile civilizatiei umane, si sa ne puna pe drumul cel bun, drumul cunoasterii in adevaratul sens al cuvantului..unde viata este pretuita la adevaratul ei nivel, si unde fiecare se poate dezvolta in directia dorita, fiecare poate explora minunile creatiei, vedea colturile universului si.. poate ajunge acolo unde nu a mai ajuns vreun om vreodata..deja suna a Star Trek  :star:  :mrgreen: dar..imi place serialul..si sunt si fan SF.. :-D
cred ca avem o importanta ceva mai mare decat ne imaginam pentru orice civilizatie ET, mai ales fie ea avansata, punct in care, zic eu (si e parerea mea evident) au trecut de mult de razboaie si pretuiesc diversitatea vietii si creatia divina..
de ce nu poate avea loc un astfel de scenariu? in care lucrurile vor fi OK, in care putem calatori unde vrem, cand vrem..bea un spritz cu un ET in Alpha Centauri sau in Antares (ca tot e constelatia mea, a Scorpionului  :mrgreen: ); tre' neaparat sa ne imaginam scenariile astea pe care le vedem in toate filmele SF nasoale?
ei bine, mie nu imi plac astfel de scenarii, si aleg sa cred intr-un viitor luminos pentru civilizatia umana si ..un disclosure adevarat, real si ..un drum catre stele  :star:
AMIN!

si..desigur, e numai parerea mea, viziunea mea, de visator si optimist ca in maxim 2 ani se va petrece acest Disclosure ..la urma urmei, in final, triumful va fi al visatorilor!!! :star:
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: Xanadron din 13 Septembrie 2011, 23:11:46
Citat din: Siberia din  13 Septembrie 2011, 20:51:38
Pronosticul meu este ca nu va exista un Disclosure oficial.
   La un moment dat (sper, cel putin) unele lucruri vor fi atat de evidente (ma refer aici la nave/flote care vor aparea din senin pe cerul nostru si care se vor incaiera cu fortele apararii terestre) incat ne vom trage singuri concluziile. Vor fi stiri de senzatie, comunicate date de diversi presedinti prin care vom fi informati ca suntem invadati de extraterestri cu intentii rele, va fi un haos total, vor fi cativa care vor stii despre ce este vorba si o mare de oameni care nu va intelege nimic, si colac peste pupaza va fi foarte putin timp ramas pentru supravietuire.
   Daca toata aceasta scena se poate incadra intr-un Disclosure - macar cu tenta personala -, atunci ok... va fi un Disclosure. Dar din punctul meu de vedere, eu incadrez ceea ce-am descris mai sus in categoria "Shock and Awe" (chiar daca scenaristii si regizorii sunt extraterestri sau terestri).

Nu ma intreba daca scenariul descris mai sus va fi defapt opera TPTB sau a unei civilizatii venita sa ne salveze... va fi foarte greu sa stim in momentele acelea care este adevarul, darmite acum, cand doar prognozam :-D

Desi as vrea ca optimista varianta Raydeneana :wink: sa se adevereasca, totul - dar absolut tot ce deriva ca "semn" din evolutiile recente - concura si dupa mine, din pacate, la versiunea asta de pseudo-Disclosure, sau una p-aproape.

Poate fiindca nimic radical nou nu se poate construi totusi doar cosmetizind un sistem strimb din temelii?
Iar simpla adaugare a unor suprastructuri... hai sa-i zicem psihosociale total diferite calare pe vechile fixuri umane (ginditi-va doar la trei notiuni: bani, religie, armata), plus cutume, sisteme represive, institutii deformate si deformante etc, n-ar semana oare cu turnuletzele alea de palat tiganesc? :-D

Iar decizia demolarii lui totale mi-ar parea de fapt singura logica pina si din partea unor ET "buni"... :-)
Fiindca - ma repet poate - amarnic cred ca se-nsala cei care cred c-am putea fi primiti "in corpore" fie si doar in grupa mare a gradinitei galactice. 8-)
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: Tayka din 13 Septembrie 2011, 23:20:46
Citat din: Rayden din  13 Septembrie 2011, 21:12:36
..sa dau si eu un pronostic...si..desigur, e numai parerea mea, viziunea mea, de visator si optimist ca in maxim 2 ani se va petrece acest Disclosure ..la urma urmei, in final, triumful va fi al visatorilor!!! :star:
Într-adevăr visarea este o trăire specială,plină de optimism,Însă nu ştiu eu dacă va fi chiar aşa dar mie mi se pare că ni se va servii această revelaţie (Disclosure) în regim de urgenţă,în timp ce LOR se pare că le sună sirenele şi începe o numărătoare inversă pentru un iminent cataclism cosmic,sau poate apropierea unui potenţial inamic.Nu ştiu dece dar cred că voiau să ne pregătească mai îndelung pentru acest Disclosure,numai că ceva rău îi determină să se grăbească spunându-ne ceva în genul ;Ăştia sânteţi voi iar ăştia noi,asta e adevărata istorie a voastră,Rămâneţi cu bine!deacum sânteţi pe cont propriu-Adio! :x Desigur este doar o altă părere,şi nimic mai mult. :martiansad: :oops: :rocket:
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: fiulploii din 13 Septembrie 2011, 23:59:45
O alta varianta  :-D
   Tinand cont ca in lumea de azi totul este pe dos , totul este ascuns iar ascunzatoarea insasi este ascunsa s-ar putea sa fie adevarat  urmatorul scenariu : 
   Evenimentul sau evenimentele care vor duce la ascunderea elitei in bunkare sa fie intentionat prezentate in maniera asta de catre ET astfel incat sa se scape elegant de un anumit procent din populatie . De aici incolo, ipotezele devin prea fantastice .....
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: Xanadron din 14 Septembrie 2011, 13:51:34
O alta varianta - de pe Fox News, culmea - unde un popa romano-catolic (agent iezuit mai mult ca sigur) "aprinde subtil un "fitil". 8-)
Desi, in umila mea opinie, si asta e doar o noua piesa din puzzle-ul unei aminari perpetue. :|

VATICAN JOINS NASA and GOVT FOR THE BIG EVENT SOON TO BE ANNOUNCED to the WORLD! :-o

VATICAN JOINS NASA and GOVT FOR THE BIG EVENT SOON TO BE ANNOUNCED to the WORLD! (http://www.youtube.com/watch?v=0h5L7IEqBjc#ws)
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: Siberia din 14 Septembrie 2011, 16:30:31
Citat din: Xanadron din  14 Septembrie 2011, 13:51:34
O alta varianta - de pe Fox News, culmea - unde un popa romano-catolic (agent iezuit mai mult ca sigur) "aprinde subtil un "fitil". 8-)
Desi, in umila mea opinie, si asta e doar o noua piesa din puzzle-ul unei aminari perpetue. :|

VATICAN JOINS NASA and GOVT FOR THE BIG EVENT SOON TO BE ANNOUNCED to the WORLD! :-o

VATICAN JOINS NASA and GOVT FOR THE BIG EVENT SOON TO BE ANNOUNCED to the WORLD! (http://www.youtube.com/watch?v=0h5L7IEqBjc#ws)

Stirea asta e veche de 2 ani, de pe vremea cand Vaticanul a admis ca extraterestri pot exista in univers :P

Vatican Hosts Conference to Study the Possibility of Alien Life (http://www.youtube.com/watch?v=7xjmNWj5mIs#)

Imi pare rau, dar faza cu NASA si Vaticanul care-si dau mana intr-o conferinta, este o minciuna. Si NASA si Vaticanul au treburi si locuri mult mai importante de pus la cale in zilele urmatoare :-D

Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: Xanadron din 14 Septembrie 2011, 16:37:18
Citat din: Siberia din  14 Septembrie 2011, 16:30:31
Stirea asta e veche de 2 ani, de pe vremea cand Vaticanul a admis ca extraterestri pot exista in univers :P

Vatican Hosts Conference to Study the Possibility of Alien Life (http://www.youtube.com/watch?v=7xjmNWj5mIs#)
...Mai conteaza? :-D :-D
Oricum se-asteapta cu o sperantza la fel de inutila si alte evenimente "inaltatoare", :star: de vreo 2000 de ani... :wink:
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: Rayden din 14 Septembrie 2011, 19:12:42
Citat din: Xanadron din  14 Septembrie 2011, 16:37:18
...Mai conteaza? :-D :-D
Oricum se-asteapta cu o sperantza la fel de inutila si alte evenimente "inaltatoare", :star: de vreo 2000 de ani... :wink:
pai "poate" a sosit timpul..
si..noi putem spune ca a sosit prin ce facem si gandim..doar influentam prezentul si modificam viitorul..doar santem fiinte divine, nu?
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: Xanadron din 16 Septembrie 2011, 14:30:11
Citat din: Rayden din  14 Septembrie 2011, 19:12:42
pai "poate" a sosit timpul..
si..noi putem spune ca a sosit prin ce facem si gandim..doar influentam prezentul si modificam viitorul..doar santem fiinte divine, nu?

Eu as zice ca "vom fi cindva fiintze divine", :star: draga Rayden...

Fiindca, pe moment cel putin, planul si forma fizica in care ne miscam ma fac sa cred ca sintem limitati "din fabricatie" la anumiti pasi evolutivi - treptati si cu bariere necesare-n definitiv.
Imagineaza-ti doar un simplu scenariu: unde s-ar ajunge de exemplu daca fiecare om (inclusiv personaje ca Bercea Mondialu, Piticu' Porno sau Cosmos Tanase :-D) ar reusi sa "modeleze viitorul prin puterea gindului"... :roll:
Am rupe-o-n fericire - aia sporadica de-acum. :lol:

Continui deci sa cred ca doar extrem de putini din actualii traitori pe "Prison Planet Earth" reusesc "sa arda etapele" inca din cursul vietii si sa acceada la idealistele cai si resurse deseori citate prin zona "vibratorie" :-P a forumului.
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: Tayka din 16 Septembrie 2011, 18:15:58
Citat din: Xanadron din  16 Septembrie 2011, 14:30:11
Eu as zice ca "vom fi cindva fiintze divine", .....Continui deci sa cred ca doar extrem de putini din actualii traitori pe "Prison Planet Earth" reusesc "sa arda etapele" inca din cursul vietii si sa acceada la idealistele cai si resurse deseori citate prin zona "vibratorie" :-P a forumului.
Deci după părerea ta stimate @ Xanadron,ar fi vorba în final de o auto-triere la sânge în turmă şi doar unii citez:,,extrem de puţini vor reuşii să ardă etapele''.Oare cum va trebuii să evolueze acel ce reuşeşte treaba cu arsu,fără să se ardă.. :-D.Dar lăsând gluma puţin la o parte,devin foarte serios,(chiar încruntat)cum e posibil ca doar unora (extrem de puţini)să le fie aplicată ştampila în DESTIN ;,,Tu vei fi ales",Nu cred că e drept(democratic). Pe ce criterii de selecţie se aplică oare acea ştampilă!? :x Poate pe criterii etnice..(cu indulgenţe etno-botanice) :-D :-D :-D Şi ca să fie dreptate ar trebuii ca fiecăruia să ni se ofere şanse egale..ori atunci cum rămâne cu destinul? Eu când afirmam că nu cred în existenţa unui destin,ci doar în liberul-arbitru,o mare parte din colegi au îndreptat tunurile pe mine,(nu ştiu dacă şi Domnia -Ta) :-o :-o :-o.Oricum destinul elimină competiţia,şi ori cât m-aş căzni eu să fiu alesul Domnului,dacă nu am aprobare nu merg,iar dacă bercea- mondialu are înscris pe undeva că va trebuii să devină fiinţă divină,chiar dacă el acum e dat dracului  :evil:va fi luat înapoi şi asta cu toate că rucsakul karmei lui e mai negru de păcate ca el.. :-( .Deci nu prea văd logica  :| şi ne reuşind eu aşa dar să înţeleg logica,şi mai văzând că mulţi bandiţi ca bercea o duc ca-n rai( iar eu o duc ca-n iad),sigur că dela o vreme pe cei ca mine îi apucă toţi... :evil: :evil: :evil: şi intră în păcate,pierzând astfel sanşa spre mântuire. :mrgreen: Aşa dar lămuriţi-mă rogu-vă,ori acceptaţi-mi umila-mi concluzie(cea cu liberul arbitru.) :? :oops: :evil: :wink:
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: fiulploii din 16 Septembrie 2011, 18:41:26
Citat din: Tayka din  16 Septembrie 2011, 18:15:58
...cum e posibil ca doar unora (extrem de puţini)să le fie aplicată ştampila în DESTIN ;,,Tu vei fi ales",
Sa-mi fie cu iertare ca intervin insa cred ca intrebarile au fost adresate tuturor , nu ?  :roll:
Nu exista Alesi ! Fiecare se alege singur pe ce nivel este/va fi functie de cum si-a folosit libertatea de a alege in ceea ce vrea sa cunoasca , sa realizeze, etc.
Citat din: Tayka
Nu cred că e drept(democratic). Pe ce criterii de selecţie se aplică oare acea ştampilă!? :x ..... Şi ca să fie dreptate ar trebuii ca fiecăruia să ni se ofere şanse egale..ori atunci cum rămâne cu destinul? Eu când afirmam că nu cred în existenţa unui destin,ci doar în liberul-arbitru,o mare parte din colegi au îndreptat tunurile pe mine,(nu ştiu dacă şi Domnia -Ta) :-o :-o :-o.
Cand te-ai nascut , ti-a zis cineva ca viata asta e corecta? ca lumea asta e dreapta ? Ce e drept ? Eu zic ca e drept ca fiecare sa fie acolo unde intelege el sa fie , unde poate sa fie , exact ca in vorba aia care zice ca nu poti progresa pe bune intr-o firma decat numai pana la nivelul maxim al competentei tale . Fiecare se plafoneaza insa fiecare la nivelul lui . Poate ca tavanul meu e mai jos ca al tau si oricat ai vrea tu sa ma aduci la nivelul tau, degeaba shefu    , nu pot duce sau intelege mai mult .
Destinul e un efect al liberului arbitru .

Citat din: Tayka
Oricum destinul elimină competiţia,şi ori cât m-aş căzni eu să fiu alesul Domnului,dacă nu am aprobare nu merg

Singura competitie este cu tine insuti - ma refer in general . Daca esti concentrat pe scop , adica sa nu pacatuiesti, sa nu versi paharul , sa nu ... , pierzi din vedere esenta si anume calatoria , drumul sau cu alt cuvant Destinul tau . Ce conteaza cu adevarat e numai drumul pe care mergi - Calea , cum o numesc altii .
Deci, nu te cazni sa fii alesul Domnului ci doar fii .
Fii relaxat , nu fuge nimeni dupa tine  :lol: Singura persoana de care nu scapi oriunde te-ai duce , esti tu insuti , cu demonii tai, cu fantasmele, dorintele, frustarile si egoismul personal inerent unei fiinte umane obisnuite. Aici este de lucru pentru fiecare .  :-D

Parerea mea, evident .

Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: Siberia din 16 Septembrie 2011, 19:32:18
Citat din: fiulploii din  16 Septembrie 2011, 18:41:26

Deci, nu te cazni sa fii alesul Domnului ci doar fii .

Fraza aceasta sintetizeaza si parerea mea.
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: Tayka din 16 Septembrie 2011, 19:36:53
Frumoase vorbele voastre Siberia @ Fiulploii,dar cam...neînţelese(cel puţin de mine) :x.
Să-mi spui că destinul este un efect al liberului arbitru,este ca şi când Domnul ia dat lui Adam pe Eva spunându-i;,,Iată EU ţi-am dat acum ţie iară tu ..alege. :-D
Iar expresia ta:,,Cand te-ai nascut , ti-a zis cineva ca viata asta e corecta?''m-a cam dat pe spate..Căci expresia poate fi orice,chiar şi ..înjurătură  :? :lol:; Să înţeleg că după naştere am fost aruncat într-un haos,şi că nimeni nu-i răspunzător pentru această crimă,ci doar eu pentru că ..m-am născut,iar dacă nu reuşesc să găsesc singur ieşirea,voi fi mazilit. :evil:
Mai încearcă poate reuşesc să mă dumiresc cum să merg prin astă lume întunecoasă  lipsită de indicatoare de pericole şi sens..Şi fă-o rogu-te mai repede că am dat într-un sens giratoriu unde mă tot învârt de vreo 67 de ani neştiind pe ce drum(cărare) ar fi mai bine să o apuc,că le-am cam încercat pe toate şi toate duc la ...groapă :-D
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: Nicipreaprea din 16 Septembrie 2011, 20:14:25
Citat din: Tayka din  16 Septembrie 2011, 19:36:53

mă tot învârt de vreo 67 de ani neştiind pe ce drum(cărare) ar fi mai bine să o apuc,că le-am cam încercat pe toate şi toate duc la ...groapă :-D

Oricare drum ales e la fel de bun ca oricare altul, fa numai ceea ce-ti place si nu regreta nimic din ceea ce-ai facut ... oricum, toate drumurile duc la groapa viselor tale.  :wink:
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: Rayden din 16 Septembrie 2011, 20:33:26
Citat din: Xanadron din  16 Septembrie 2011, 14:30:11
Eu as zice ca "vom fi cindva fiintze divine", :star: draga Rayden...

Fiindca, pe moment cel putin, planul si forma fizica in care ne miscam ma fac sa cred ca sintem limitati "din fabricatie" la anumiti pasi evolutivi - treptati si cu bariere necesare-n definitiv.
Imagineaza-ti doar un simplu scenariu: unde s-ar ajunge de exemplu daca fiecare om (inclusiv personaje ca Bercea Mondialu, Piticu' Porno sau Cosmos Tanase :-D) ar reusi sa "modeleze viitorul prin puterea gindului"... :roll:
Am rupe-o-n fericire - aia sporadica de-acum. :lol:


partea interesanta herr Xanadron, e ca ..da, toti suntem fiinte divine si nu trebuie sa asteptam nu stiu cati eoni ca sa devenim, inclusiv manelarii aia..dar partea si mai interesanta e ca...modelarea asta nu e asa usoara dupa cum am dori noi sa fie, astfel da, ai dreptate, ar fi fost nasol cu astfel de coc@#ari manifestandu-si..dorintele si nu numai - in umila mea parere, desigur!
ca sa putem modela universul, sa ne inaltam - ca in Stargate  SG-1, Atlantis :mrgreen: - si nu numai; pe langa faptul ca trebuie sa "invatam" (si nu mecanic ca la scoala cand nu ne place o materie..) anumite lucruri (lectii?!)..trebuie sa le constientizam, simtim, insusim, etc... sa devenim una cu universul  :-D
ei bine, din nou, in umila mea parere, lectiile astea pot fi invatate intro viata de om, dar si in 2000 de vieti, depinde cat de motivati suntem, sau .. de speciali..sau.. you name it..
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: Xanadron din 16 Septembrie 2011, 21:33:41
@...everybody, :-D fiindca nu (mai) am din pacate timp pentru reply-uri individualizate si clar ca aceeasi criza de timp m-a impiedicat sa fiu poate mai clar in postarea precedenta, inteleasa uneori unilateral.

Fiindca nici eu nu cred in "destin" - din simplul motiv ca o evolutie strict controlata a fiecaruia prin reguli de genul Soartei i-ar strica Supremului Creator ...distractia. :lol:
...Care distractie? Pe scurt: a jocului "maruntzirii" unei parti a Lui - inclusiv in particule numite oameni ici, pleiadieni colea, reptoizi dincolo etc - si revenire continua catre EL, in valuri si pe carari greu descifrabile de noi ca ritm, traiectorie sau calitate a fluxului de suflete brownian-calatoare, cizelate treptat prin trairi-experientze diverse si ghidate totusi (cred) de-un principiu general al atractiei Luminii.

Fiindca, vag-intuitiv macar, presupun ca EL s-ar plictisi de moarte intr-o autosuficientza poleita. Spre deosebire de razbunatorul, ranchiunosul si orgoliosul pseudo-zeu biblic pe deplin multumit de imnuri, ode, slava, adulatie etc - toate, practicate de "fericitii" ajunsi in dreapta lui. :roll: Fiindca nefericitii din stinga lui banuiesc ca nu exista, fiind pe bune "topiti in Iezerul de Foc" intr-un Holocaust din fericire local si, continui s-o cred, evitabil de catre citiva auto-exceptati prin fortze proprii, in fiecare generatie (iarasi, "just my two cents").

Oprindu-ma acum din blasfemiere, :-P imi amintesc ca de citeva ori m-am repetat p-aici citand zicerea lui Giordano Bruno ("Pana si Satana se va mantui candva"), asa ca nu pot fi (credeam :roll:) banuit ca i-as nega unuia ca Bercea Galacticu' :-D sansa la evolutie. Cu final previzibil si-a lui, dar probabil cu mult mai multe "halte" de facut in drumul spre Lumina finala. :star:
Inclusiv una in care sa-nvete macar sa citeasca. :-D
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: fiulploii din 16 Septembrie 2011, 23:33:47
Citat din: Tayka din  16 Septembrie 2011, 19:36:53
Frumoase vorbele voastre ...
Să-mi spui că destinul este un efect al liberului arbitru,este ca şi când Domnul ia dat lui Adam pe Eva spunându-i;,,Iată ..alege. :-D

Pai da, ce ne-am face fara vorbe  :lol:  Si . din surse  - sic! , Adam a ales si de aceea s-a pricopsit cu Eva , sa nu uitam de Lilith - namber oan .

Citat din: Tayka
Iar expresia ta:,,Cand te-ai nascut , ti-a zis cineva ca viata asta e corecta?''m-a cam dat pe spate..Căci expresia poate fi orice,chiar şi ..înjurătură  :? :lol:; Să înţeleg că după naştere am fost aruncat într-un haos,şi că nimeni nu-i răspunzător pentru această crimă,ci doar eu pentru că ..m-am născut,iar dacă nu reuşesc să găsesc singur ieşirea,voi fi mazilit. :evil:
Expresia nu imi apartine , mi-a fost si mie ,,servita''  :-D intr-un moment cand eram plin de revolta si manie si a avut darul sa declanseze un click in mintea mea .

Citat din: Tayka
Mai încearcă .........

Pai, hai sa incerc o disclosure ca sa fim on-topic .  :lol:
Suntem fiinte spirituale ce avem o experienta fizica si de aceea educarea spirituala se face prin ...fizic . Asta ar fi primul nivel . Si nu trebuie sa faci neaparat lucruri marete  ci marunte, simple : sa maturi, sa uzi o planta , sa te apleci dupa un gunoi si sa-l pui la locul lui .
In lucrurile marunte gasesti aceeasi placere ca si in lucrurile mari caci a fost zis de multi - nu neaparat numai in Biblie - ceea ce este jos este si sus , ceea ce este in mic este si in mare .

Ideea de baza e sa nu fii atasat de rezultatul actiunii tale ci  sa fii doar concentrare totala pe ceea ce faci . Ca sa intelegi mai bine, urmareste copii mici la joaca . Nu mai exista altceva in timpul ala doar jocul respectiv si e foarte concentrat dar in acelasi timp si relaxat . Asta e o tehnica , bineinteles un om mare are alte teluri sau scopuri in jocul lui numai ca , omul matur e atasat de rezultat, se gandeste numai la rezultat si de aceea ii iasa prost insusi rezultatul . Si mai clar , fiecare are in fata lui propria stargate - citeste groapa  :lol: - si e preocupat de cum functioneaza ea, ce va fi dincolo , cum e pasul incat pierde din vedere drumul pana la stargate si ... daca conduci masina si te uiti dupa norisoare ce crezi  ca se va intampla ? - exemplul nu e prea bun .
    Si apoi , la fel de important , nu judeca si nu trage concluzii ! - nici referitor la actiunile tale si mai ales la ale altora . Drum inchis care nu duce nicaieri .
   Nu exista limite pentru cat de mult poate sa realizeze un om , fiecare e capabil sa-si schimbe in orice moment cursul propriu .
  Singura conditie pentru a realiza asta e sa poti sau sa accepti ca nu detii adevarul imuabil - indiferent in orice privinta iar daca ai aceleasi tipare de gandire vei obtine aceleasi efecte in viata personala . Deci, sa poti sa iti schimbi conceptiile de viata pentru ca daca ai ajuns la concluzia unui cerc vicios , e clar ca premizele initiale sunt gresite - toate sau o parte importanta din ele .
  Si mai pe scurt , orice contradictie din minte duce la blocaje si nenorociri - profetii cu auto-implinire. Eliminarea lor? Cate una pe rand ! 
  Ziceam in alt post ca orice problema are solutii pozitive de rezolvare dar numai daca schimbi perspectiva care a generat problema .
Spargerea regulilor  :lol: :lol: :lol: la asta se refera.

Bineinteles doar vorbe frumoase , la fel ca si Viata . Si e doar a mea parere despre acest aspect .
Ca si distractie intelectuala in functie de timp si de placere , citeste despre viata altor oameni - mai mult sau mai putin celebri  . Si cate ceva despre tai chi si qi gong .

Sau altceva ce ti se potriveste .
http://www.everyday-taichi.com/ (http://www.everyday-taichi.com/) 

Si da , fiecare e vinovat ca ajunge intr-un sens giratoriu insa, cine a zis ca singura iesire din el e la acelasi nivel ? Te-ai gandit sa iesi prin salt ?  :wink:
Sau daca nu e posibila saltuirea atunci in mod sigur sensul ala giratoriu e doar creatia ta , tu l-ai facut si numai tu stii cum sa il desfaci . Opreste-te , respira putin si departeaza-te sa schimbi iarasi perspectiva , fara emotii , fara sentimente .

Parerea mea de 3penny .
  Louis Armstrong - Mack the Knife (http://www.youtube.com/watch?v=hLIrS5dtTZI#)
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: Xanadron din 19 Aprilie 2012, 11:18:54
Citat din: Xanadron din  12 Septembrie 2011, 08:37:36
Greu de "clarvazut" in spatele usilor inchise, fiulploii - da-i clar ca diverse teste legate de o anume forma (mincinoasa si incompleta, evident :-D) de "Disclosure" sint si acum in derulare pe carca noastra - testate pe straturi sociale mai... speciale, cu un nivel intelectual si de informare peste medie.

Cum a fost celebrul - pentru unii - topic de pe reputatul Open Minds Forum, in care o asa-zisa "Source A" (pseudo-ofitzer superior inventat de U.S.Navy - un oarecare Richard Theilmann pe numele sau real) in combinatie c-un serviciu "din trei litere", asa cum s-a demonstrat intr-un final, a tot "sifonat" vreme de doi ani despre discutiile de la nivel ONU pe tema strategiei dezvaluirii adevaratei istorii a umanitatii si-a conexiunilor cu supraveghetorii/modelatorii nostri. :-(

Cu care se si intalnise cica tipu', fiind supus in scopul asta chiar la anumite operatii chirugicale de adaptare la mediul ET-ilor ierarhic superiori - care-ar fi fost un soi de "roci fierbinti" :lol: pe baza de siliciu, avind puteri miraculoase. "Roci omnipotente" cu asociati/subordonati cumva o rasa de  reptilieni "draco" :martiansad: cu aspect de T-Rex si niste mici gri p-acolo, :moon: sa fie tacimul SF complet. Nu va mai povestesc cit de injurat eram (de majoritatea, doar putini sustinind scepticismul constructiv) cind le demontam punctele slabe ale SF-ului lor cam naiv.
Ce continea totusi si... sferturi de jumatati :-D de adevar.

Intr-un final, dupa peste zece mii de postari, :-o totul s-a fasait anul trecut, prin dezvaluirea, dupa multiple deductii/analize demne de-un roman politist, a identitatii reale a "Sursei A" si a conexiunilor lui. De care nici [probabil] inocentii ziaristi din New York utilizati drept "curele de transmisie" (Pickering Brothers, proprietari ai unui bar) n-aveau habar.

Interesant e si faptul ca erau infiltrati pe respectivul forum si 2-3 sustinatori fanatici ai teoriei (credibile pina la un punct) si destui ajunsesera sa creada povestea. Tin minte ca o "forumista" avea un talent literar iesit din comun (fiind de fapt se pare scriitor SF :-D profesionist - deconspirat si el cumva intr-un final).
Oricum, analiza multiplelor si diverselor reactii ale "massei critice" de forumisti cred c-a dat de lucru unei duzini de psihologi ai armatei americane.
Operatiune - teoretic - posibila si pe RUFOn, de ce nu? 8-)
In fine, toti "actorii principali" ai testului de pe OMF s-au "evaporat" abrupt dupa deconspirare - fara ca Theilmann asta sa patzeasca ceva pentru falsificarea statutului sau, pina si la dineuri oficiale date de U.S. Navy (unde purta, culmea, uniforma militara !!!)


Update (si ca sa nu mai aiba fiulploii ultimul cuvint :-D):
Open Minds Forum a fost "sters cu buretele" de providerul Proboards acum citeva luni - aparent fara motive concrete si fara notificari prealabile. Si nu era deloc un "forumash de umplutura" - ba chiar dimpotriva. 8-)
Zic asta fiindca John Lear & Ron Schmidt aka Zorgon (thelivingmoon.com) sau Edgar Fouche (TR3-B) sint doar citiva din UFOlogii cu greutate care aveau sectiuni proprii pe OMF.

Mult-discutata "cenzura a Internetului" :evil: exista si functioneaza deci bine-mersi, chiar daca la modul selectiv cumva (inca)...

In orice caz - ca sa fiu si ontopic - manevra asta brutala a Serviciilor :evil: ma face sa cred ca pronosticul meu initial apropo de o iminenta Disclosure (primavara/vara anului astuia) era mult prea optimist.

Implicit, sforarii umani ai Arhontilor :martiansad: vor tine probabil in continuare cu dintii de planurile lor globaliste macabre.
Si - logic - doar ruperea dintilor 8-) va fi solutia.
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: Xanadron din 11 Octombrie 2014, 06:57:15
In lipsa unor pronosticuri RUFOn-ice, merge cred unu' al cunoscutului Preston James:
http://www.veteranstoday.com/2014/10/09/secret-space-war-xviii-completely-verboten/ (http://www.veteranstoday.com/2014/10/09/secret-space-war-xviii-completely-verboten/)
Secret Space War XVIII: Completely Verboten !

...care afirma ca operatiunea Disclosure e-n curs de derulare, desi cu pasi mici si capitole intregi care vor ramine pentru totdeauna inaccesibile publicului - chestie cu care-s de acord.
Interesant e  insa ca PJ sustine (si) ca omenirea (care anume versiune? - l-as intreba :-D) ar fi atins o anume "paritate tehnologica" la capitolul armament cu Aliesii-Cei-Rai. :martiansad:

Afirmatie care ma face sa ma-ndoiesc totusi de veridicitatea viziunii de ansamblu a analistului veteranstoday, fiindca:
1. Niciodata o tehnologie "retroengineered" (de ex. OZN-uri cu propulsie antigravifica) n-o sa bata originalu'.
2. Nu vad detalii despre eventuala aliantza a 'meriganilor cu Aliensii-Cei-Buni :-) (hmmm, buni de legat poate, dupa cum ...involueaza umanitatea sub "bagheta" lor...)
Titlu: Re: P.S. la "Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)"
Scris de: Xanadron din 11 Octombrie 2014, 07:22:13
...fiindca-mi da rateuri (si) computerul asta si-mi expirase timpul de editare:

[...], iar afirmatia "The actual US and NATO Secret Space War (ultra top-secret Beyond-Black) Units are hidden from other parts of the US Military and NATO, and are deeply isolated and compartmentalized within various specialized Special Access Program Defense Contractors." e greu de probat si ambigua tocmai fiindca NU atinge subiectul ultrasensibil al subordonarii "sforarilor" Recoltatorilor-Veghetorilor - si buni, si rai, depinde prin ce prisma-i judecam. :evil:

P.S. La fel de vagi, desi partial informative pentru "novici" divagatiile despre Hollow Earth, Nazi-Vrillezoaice, 8-) amiralul Byrd etc.
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: Ganditorul din 11 Octombrie 2014, 09:08:53
Citat...care afirma ca operatiunea Disclosure e-n curs de derulare, desi cu pasi mici si capitole intregi care vor ramine pentru totdeauna inaccesibile publicului - chestie cu care-s de acord.

Cunoasterea isi are si ea regulile ei - dintr-o fraza de 100 de cuvinte 30% sunt intelese de unii, +20% de altii, + 40 % de o categorie mai restransa si ultimii 10% doar de cei initiati. Ceea ce pare banal si fara rost la o cunoastere joasa spre medie poate insemna ceva extrem de important pt cei ajunsi la o intelegere superioara a realitatii.
Toti citim Sadoveanu, Eminescu, Eliade - cati putem spune ca intelegem tot, cati putem spune ca intelegem si acele cuvinte fara rost, "ornamentale", introduse in texte ?

- De exemplu problema feminitatii, femeii in societate si conducerea executiva a societatii, poate parea un subiect banal si fara rost. Numai ca prin prisma suprapopularii planetei - ca si justificare a diverselor actiuni ale elitei (razboaie, violente, pandemii, foamete ) - lucrurile pot fi privite un pic altfel.
-  Scoatere femeii din zona de "satanizare" (specifica marilor religii), si introducerea ei in sfera activitatii sociale executive ar duce la o scadere la jumatate a populatiei globului in ritm de 2-3 generatii  - pentru ca in loc sa fie "animal de reproductie" cu broboada pe cap, "producand" cam 10 copii in cei 30 de ani de viata activa ( de la 18 - 48 de ani) o femeie de cariera implicata in viata sociala "produce" azi 2-3 copii maxim. Lucru care a dus deja la o scadere a populatiei in zonele occidentale.
- Iata o scadere naturala, fara "material suplimentar" pentru "culegatori" ( daca or exista in varianta exprimata de noi si nu or fi niste exagerari de perceptie ale unor entitati ce pot fi mai degraba niste ..."pirati ai neantului", decat niste entitati aflate in "schema de baza a Universului" ) care ar fi o solutie logica, umanista, constructiva a rezolvarii suprapopularii Pamantului.

- In contrapartida apar tendinte inverse la aceasta problema - IS/IL fiind unul din exemple, unde aparent femeile sunt "dornice" sa ramana "material de reproductie cu basma pe cap", producand cam 10 copii/ciclu de viata, copii gata de a fi sacrificati in violente mai mult sau mai putin justificate doctrinar - dorinta femeilor de a adera si a se scacrifica pentru aceasta "doctrina" salbateca fiind mai mult decat anacronica (motivatia cu "satanismul" reprezentat de occident care da exemplul prostitutiei, consumului de droguri si alcool, al muzicii "progresiste" nu sta in picioare - prostitutia si aberatiile sexuale s-au nascut tocmai in aceasta zona a "broboadelor in cap" iar consumul de droguri era o obisnuinta in zona musulmana pe vremea cand noi, occidentalii, nici nu stiam ce-i hasisul).
- Interferenta intre culturi nu poate fi motiv rational de distrugere reciproca - DAR poate fi un bun paravan pentru motive mai subtile.

- Nici homoxexualiatea, aceasta aberatie contra naturii, acceptata curios de repede de doctrinele religioase si impusa de guverne nu este altceva decat tot o "masura" de scadere a natalitatii, a populatiei, in mod planificat, pe temen lung. Nu rezolva insa problema calitatii membrilor umanitatii ramasi - pentru ca o aberatie contra naturii nu exprima chiar cea mai optima varianta de re-branduire a umanitatii.

- Privind sub acest punct de vedere discutia iata ca "feminitatea, feminismul si introducerea femeii in functii executive/de conducere in societate" (asa cum era odata, cu mii de ani in urma - Cleopatra, Tamira, regina fenicienilor etc ) devine propozitia principala in ecuatia re-branduirii umanitatii, celelalte concepte devenind secundare (razboi, interes material, violente, panica pandemiei, lupta pentru resurse etc). Pentru ca daca mergem pe acest drum fortand conducerea umanitatii, chiar si pentru o perioada scurta, pe baze feministe, putem avea o dezvoltare in spiritul vietii, al educatiei, al cunoasterii (inclusiv cunoasterea intuitiva si relatiile cu Planeta Mama - cum bine spunea cineva mai devreme).
- Evident omenirea se afla in fata unei dileme - sa lase umanitatea pe mana conducerii unor femei (asa cum se pregateste schimbarea la varful guvernelor in multe state, inclusiv Romania ) fortand astfel colaborarea similara cu zonele in care femeia e inca "material de reproductie cu broboada pe cap" sau sa se lase prada "orgoliului masculin" rezolvand problema principala a  suprapopularii (ce afecteaza in primul rand zonele "cu broboada pe cap") prin creearea de crize si probleme secundare - foamete, conflicte violente, distrugere, pandemii, homosexualitate etc etc.
Noi suntem cei care trebuie sa alegem, cu atat mai mult cu cat in ultimii 50 de ani am trecut in proportii de masa la un alt nivel de cunoastere/intelegere a realitatii. Parerea mea.
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri schimbatoare (doar prostii au insa idei fixe, nu?)
Scris de: Xanadron din 11 Octombrie 2014, 12:46:22
Recitind acu' intregul topic, constat (fara surprindere) ca pronosticurile optimiste au fost infirmate total de astia +3 ani trecuti de la startul aruncatului cu parerea :-D - moment in care pina si eu eram in tabara "opti".
Clar insa ca de-atunci cruda realitate (un fel de-a spune in iluzia noastra matrixoida) mi-a mai taiat din elan (v. "Desi as vrea ca optimista varianta Raydeneana :wink: sa se adevereasca, totul - dar absolut tot ce deriva ca "semn" din evolutiile recente - concura si dupa mine, din pacate, la versiunea asta de pseudo-Disclosure "siberiana", sau una p-aproape.").

Am insa-n continuare si alte reticentze, inclusiv apropo de optimismul... cam prea idealist zic io din analiza "pro-feminista" altfel corecta fiindca logica si de buna credintza a colegului Ganditor si repet: nimic radical nou nu se poate construi doar cosmetizind un sistem strimb din temelii. Fiindca asta zic eu c-ar fi operatiunea "o presedinta pentru fiescare colonie" :lol: daca-i vorba de catindatele mioritice cu binestiutul profil rapace-instinctual-primitiv.

Ramin deci la parerea ca simpla adaugare a unor suprastructuri... hai sa le zicem psihosociale diferite, dar calare tot pe vechile fixuri bine infipte-n mintile Turmei (revin la cei trei piloni ai sclaviei reciclate perpetuu: bani, religie, armata, plus cutume birocratice cu scop de-a ne consuma timpu' cu orice altceva in afara de gindire, sisteme represive aflate-n slujba celor din virful lantului trofic, legi si institutii ipocrite perpetuind jaful, spaga, contrabanda oficial-acoperite etc. etc.), - deci orice cosmetizare de genu' asta chiar seamana in inutilitatea ei kitchoasa cu turnuletzele de palat tiganesc. :-D

In schimb, eventuala (si f. improbabila) decizie a demolarii totale a SS=Sistemului Strimb actual NU-mi mai pare singura solutie logica, chiar de-ar veni din partea unor ET "buni". :-)
Fiindca cine-ar putea sti mai bine decit ei ca NU am putea fi primiti "in corpore" prea curind fie si doar in grupa mare a gradinitei galactice?! :star: - si revin completind for the sake of clarity c-un citat dintr-o insignifianta povestioara SF:
[...]
"— Povești de speriat copiii... Între Infern și Eden se migrează de fapt în draci, funcție de reconvertiri și alte suceli de moment. Exact ca-n politichie, adăugă turnându-și din nou coniac în cafea din sticluța plată scoasă pe șest din buzunarul de la piept.
— Păi, atunci mai are vreun rost să ne abținem de la făcut rele?
— Are... și nu prea. Fiindcă numa' după ce simți pe pielea ta răul făcut altora vine libera circulație prin ceruri. Iar asta durează, nu glumă. Mulți uită însă tot-tot la reîntrupare și n-ar pleca d-aici nici morți fără să recidiveze-n rele. Noroc că ciclul se repetă.
— Până când? Și de fapt care ar mai fi scopul drăcușorilor recrutori, dacă-s doar clone vopsite de îngeri? lansai o nouă rafală de dubii rezonabile.
— Poate n-am fost clar: Nefârtatu' e doar un alt slujbaș conștiincios al șefului ăl' mare. Iar truismu' cu polaritatea necesară nu spune ce-i mai important: trebuie musai să faci și tâmpenii, ca să simți urmarea relelor făcute altora! Altfel nu te prinzi în veci că toți suntem Unu'. Până atunci urci și cobori amețit în liftu' dintre planurile aceleiași iluzii. D-aia-i mai grea decât crezi trezirea din somnu' rațiunii."
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: fiulploii din 11 Octombrie 2014, 12:58:59
 Intrebare: de ce am vrea sa fim intr-o ipotetica federatie galactica?
Ca unii isi primesc cainele in pat sau in casa asta nu il face pe respectivul animal egal cu stapanul.
Suntem crescuti pentru altceva , zic eu. Disclosure va fi doar atat cat sa mearga sistemul mai departe fara pierderi .
  bateria trebuie reincarcata din cand in cand. Cinic vorbind.

  Pana acum, concluziile mele se indreapta spre existenta unei manipulari totale , inclusiv prin atragerea catre pozitivism, bunatate, compasiune, etc. Nu sunt adeptul nici a binelui si nici a raului fiindca nu poate exista o lume perfect angelica sau perfect diavoleasca.
Echilibrul e necesar , rotatia se produce prin alternarea celor doua.

Parerea mea.
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: hoinar din 20 Februarie 2015, 17:01:20
Citat din: fiulploii din  11 Octombrie 2014, 12:58:59
Intrebare: de ce am vrea sa fim intr-o ipotetica federatie galactica?
Ca unii isi primesc cainele in pat sau in casa asta nu il face pe respectivul animal egal cu stapanul.
Suntem crescuti pentru altceva , zic eu. Disclosure va fi doar atat cat sa mearga sistemul mai departe fara pierderi .
  bateria trebuie reincarcata din cand in cand. Cinic vorbind.

  Pana acum, concluziile mele se indreapta spre existenta unei manipulari totale , inclusiv prin atragerea catre pozitivism, bunatate, compasiune, etc. Nu sunt adeptul nici a binelui si nici a raului fiindca nu poate exista o lume perfect angelica sau perfect diavoleasca.
Echilibrul e necesar , rotatia se produce prin alternarea celor doua.

Parerea mea.


Poate doar pentru o relationare simbiotica, unde noi am primi ghidare si am da in schimb valori sentimentale, vestibulare unei civilizatii ultra rationale.
Sunt aproape convins ca interventia nu este impusa brutal de catre o terta civilizatie avansata, chiar cu intentii benevolente, din aceleasi motive pentru care un copil trebuie ghidat cu delicatete catre principii morale solide si nu prin excavatie grosolana si tutela absoluta.

Si inca ceva.

E cu atat mai puternica mandria unei evolutii, chiar daca subtil ghidata, atunci cand crezi ca meritul iti apartine in intregime.
Titlu: De ce nu vom ajunge la o „dezvăluire OZN”
Scris de: jean din 24 August 2015, 21:01:57
Pe site-ul ASFAN a fost publicat un articol foarte interesant pe aceasta tema ce face referire la un alt articol publicat in iunie 2015 de Nicholas Redfern, jurnalist şi ufolog britanic stabilit în SUA, autorul a mai mult de 30 de cărți despre OZN-uri. Redfern a postat, pe site-ul Mysterious Universe, un articol intitulat ,,De ce nu vom ajunge la o dezvăluire OZN", din care merită să rezumăm mai jos principalele idei.
Citat din articol:
În cazul în care fenomenul OZN este cu adevărat ceva nepământean, el va fi practic de neînțeles pentru noi, spune Redfern. Nu există niciun motiv să se creadă, sau să se presupună, că procesele lor de gândire, obiectivele lor, sau abordările lor în comunicare, le-ar oglindi pe ale noastre, aşa cum apar ele în acele povești ridicole care spun că președintele Dwight D. Eisenhower ar fi semnat, în anii 1950, un tratat cu extratereştrii, pentru a le permite să facă ceea ce doresc pe planeta noastră, în schimbul unui acces la tehnologiile lor.
Toţi cei care au avut un contact cu lumea ufologiei, cunosc acea întrebare şablon: ,,dacă extratereştrii există, de ce nu aterizează pe peluza Casei Albe, dezvăluindu-şi prezenţa lor pe Pământ?" Unii ar putea considera că întrebarea este logică, dar autorul articolului crede că, dimpotrivă, este absolut fără noimă. Imaginea aceasta, cu nepământenii care aterizează cu nave strălucitoare și vorbesc președintelui și oamenilor, este a noastră, nu ,,a lor". Este rodul unei culturi populare, al lumii SF și al propriilor noastre presupuneri cu privire la modul în care ar trebui extratereştrii să acționeze.
Mai multe puteti citi pe: http://www.asfanufo.ro/ (http://www.asfanufo.ro/).../180-de-ce-nu-vom-ajunge-la-o-dezva...
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: Xanadron din 25 August 2015, 07:52:54
Cred ca Nick Redfern nu vrea Disclojar ca sa nu-si piarda pseudo-jobu' de ufolog :-) - din care traiesc bine-mersi si-o groaza de impostori.

Serios acum, NR e unul din [putinii] investigatorii seriosi de pe tarlaua FAN + domenii conexe, asa ca merita dat si un link la blogul lui:
http://nickredfernfortean.blogspot.ro/ (http://nickredfernfortean.blogspot.ro/)

Cam fara chef de comentarii matinale, mai zic totusi - sau repet de fapt: The Real Disclosure imi pare si mie improbabila (ca sa nu zic imposibila) si din motive mai putin ezoterice decit astea cauzate de-o fractura a nivelelor de intelegere umano/ET etc.
Fiindca dezvaluirea implicita a implicarii cu iz penal (ba uneori criminal) a responsabililor umani ai tzinerii obrocului peste toata daravela asta cu 1001 tentacule - rapiri, clonari, hibridizari, UFO-retroengineering, MILABS, programe spatiale "negre", chemtrails, neo-terraformari, GMO, baze cosmice secrete etc. - n-ar fi taman pe placul lor-intermediarilor responsabili de buna (adica reaua :-D) functionare a experimentului terran.

Vb. evident de "curelarii de transmisie"  inca activi dintre Ceruri si Pamint, convinsi se pare (de coana A.I.? - posibil) nu doar de faptul ca actiunile lor parshive sint benefice, ci si c-ar avea o impunitate perpetua - inclusiv pe lumea ailalta. Chestie de care eu cel putin ma indoiesc serios.
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: prodcomb din 25 August 2015, 14:15:18
Au fost multe dezvăluiri și vor mai fi și mai multe. Necunoașterea umană nu are limite.

Ce frumoase erau ozeneurile în '47; o semilună dublă și ce au ajuns!
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: StarDust din 25 August 2015, 18:29:45
"Redfern numeşte istoriile de felul acesta, care circulă printre fanii OZN cu mai puţin discernământ, o ,,grămadă de *****". Îşi poate oare imagina cineva cu adevărat – se întreabă el – că o rasă atotputernică de fiinţe, venind dintr-un sistem solar îndepărtat, sau dintr-o altă galaxie, ar avea vreodată nevoie de un pact pentru a-şi atinge obiectivele? Desigur că nu! Ei ar putea face orice le-ar trece prin minte să facă, iar pământenii n-ar avea absolut niciun mijloc, pentru a-i opri sau a-i influența în vreun fel."

Intamplator, asta e si parerea mea. Nu e nevoie de nici un pact, cei care pot veni aici pot la fel face absolut ce vor ei fara sa ceara aprobarea nimanui.
Progresul nostru tehnologic se datoreaza strict eminentelor cenusii din specia homo sapiens, suntem destul de inteligenti pentru a dezvolta tehnologii noi singuri, nu avem nevoie de "pacte" cu ET sau interdimensionali, ca in schimbul "dreptului" de a rapi oameni sau vaci pentru experimente si sa ne dea noua tehnologie in schimb. Chestia asta suna absolut absurd pentru mine.
Niste entitati care au aparut cu un milion de ani inaintea noastra, s-ar putea sa aibe reguli, si o logica total diferite de cea umana, e mai mult decat posibil.

Citat din: prodcomb din  25 August 2015, 14:15:18
Au fost multe dezvăluiri și vor mai fi și mai multe. Necunoașterea umană nu are limite.
...

Stim multe, dar si cunoasterea noastra e inca tare limitata, iar la scala timpului cosmic, secunda noastra de existenta e infima. Cred ca avem mare noroc cu distantele uriase dintre stelele galaxiei, poate ca daca nu era asa, eram disparuti de mult timp ca speie, din cauze "externe".

Doar niste impresii... pur personale :)
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente logice)
Scris de: Xanadron din 25 August 2015, 19:42:10
Bune si parerile polarizante, ca astea ale colegului StarDust - pe care le respect desi nu subscriu la ele. Altfel mai vizitam topicul la anu' probabil.

Deduc asadar printre rinduri ca nici n-ar fi nevoie de vreo Disclosure, din moment ce ET-ii si fac de cap p-acilea fara aprobarea si/sau complicitatea / colaborarea cuiva din virful piramidei Establishmentului. :evil:
...De cind or face asta totusi Ei? Greu de probat, dar paleo-ufologia (ca exista si strutzo-camila asta) aduce suficiente dovezi ca de f.f. demult - cu mult inainte de... hai sa le zic si eu presupusele acorduri umano-ET.

Si totusi, nu putem considera drept acorduri/tratate si conjuncturile impunerii unor lideri "cu singe albastru" la carmuirea gloatelor, din vremile pe cind zeii se plimbau printre mieluseii Turmei?! Si cind absolut toti cezarii / regii / imparatii / principii etc. erau... si inca mai sint definiti pe toate meridianele ca "punti de legatura intre Ceruri si Pamint" - de Drept Divin si cu misii executive venite De-Mai-Sus. Iar privilegiile, dar si obligatiile lor (sanchi :-D) sint de fapt similare Pontifex-ului zis Papa (nu dezvolt mai mult, c-as umple monitoare intregi.)

Pe de alta parte, aderarea la ipoteza izolarii noastre cosmice ("Cred ca avem mare noroc cu distantele uriase dintre stelele galaxiei, poate ca daca nu era asa, eram disparuti de mult timp ca specie, din cauze "externe") aduce un iz de disonantza cognitiva oricarei presupuneri, fie ea debil-imaginativa, pe oricare din cele 1001 teme REALE pomenite de Je in postarea precedenta (rapiri, clonari, hibridizari, UFO-retroengineering, MILABS, programe spatiale "negre", chemtrails, neo-terraformari, GMO, baze cosmice secrete etc.).

N-am timp acum sa comentez, dat o sa revin si la opinia presupusei noastre evolutii tehnologice independente ("Progresul nostru tehnologic se datoreaza strict eminentelor cenusii din specia homo sapiens, suntem destul de inteligenti pentru a dezvolta tehnologii noi singuri").
Fiindca nu doar faptul ca-i una logaritmic accelerata-n ultimul secol (vb. doar de high-tech-ul public dezvaluit) ma face sa fiu gica-contrist :lol: si-n cazul asta. Nici sofismele ori chiar deductiile logice n-au insa vreo greutate in fatza dovezilor de sub nasu' nostru - pe care, ce-i drept, ar trebui sa fim si interesati a le dibui fara ochelari de cal.
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: jean din 25 August 2015, 19:46:17
Colegul StarDust a spus cam tot ce gandesc si eu pe aceasta problema si am apreciat comentariul lui cu un like. Nu mai am nimic de adaugat.
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente logice)
Scris de: Xanadron din 25 August 2015, 19:58:48
Apreciez ca ne anunti datu' c-un Like in semn de subscriere, colega Jean (desi cred c-o puteam deduce si noi astia mai retarzii - glumesc, normal :lol:), darrr... astept inca argumentele subscrierii (nu doar de la tine de fapt.)
...Si btw, daca tot s-a dat pagina cu ocazia asta, tre'sa ma si autocitez - de dragul continuitatii, fiindca presimt continuari constructive (doar din contradictii se naste progresul, nu?)

Citat din: Xanadron din  25 August 2015, 19:42:10
Bune si parerile polarizante, ca astea ale colegului StarDust - pe care le respect desi nu subscriu la ele. Altfel mai vizitam topicul la anu' probabil.

Deduc asadar printre rinduri ca nici n-ar fi nevoie de vreo Disclosure, din moment ce ET-ii si fac de cap p-acilea fara aprobarea si/sau complicitatea / colaborarea cuiva din virful piramidei Establishmentului. :evil:
...De cind or face asta totusi Ei? Greu de probat, dar paleo-ufologia (ca exista si strutzo-camila asta) aduce suficiente dovezi ca de f.f. demult - cu mult inainte de... hai sa le zic si eu presupusele acorduri umano-ET.

Si totusi, nu putem considera drept acorduri/tratate si conjuncturile impunerii unor lideri "cu singe albastru" la carmuirea gloatelor, din vremile pe cind zeii se plimbau printre mieluseii Turmei?! Si cind absolut toti cezarii / regii / imparatii / principii etc. erau... si inca mai sint definiti pe toate meridianele ca "punti de legatura intre Ceruri si Pamint" - de Drept Divin si cu misii executive venite De-Mai-Sus. Iar privilegiile, dar si obligatiile lor (sanchi :-D) sint de fapt similare Pontifex-ului zis Papa (nu dezvolt mai mult, c-as umple monitoare intregi.)

Pe de alta parte, aderarea la ipoteza izolarii noastre cosmice ("Cred ca avem mare noroc cu distantele uriase dintre stelele galaxiei, poate ca daca nu era asa, eram disparuti de mult timp ca specie, din cauze "externe") aduce un iz de disonantza cognitiva oricarei presupuneri, fie ea debil-imaginativa, pe oricare din cele 1001 teme REALE pomenite de Je in postarea precedenta (rapiri, clonari, hibridizari, UFO-retroengineering, MILABS, programe spatiale "negre", chemtrails, neo-terraformari, GMO, baze cosmice secrete etc.).

N-am timp acum sa comentez, dat o sa revin si la opinia presupusei noastre evolutii tehnologice independente ("Progresul nostru tehnologic se datoreaza strict eminentelor cenusii din specia homo sapiens, suntem destul de inteligenti pentru a dezvolta tehnologii noi singuri").
Fiindca nu doar faptul ca-i una logaritmic accelerata-n ultimul secol (vb. doar de high-tech-ul public dezvaluit) ma face sa fiu gica-contrist :lol: si-n cazul asta. Nici sofismele ori chiar deductiile logice n-au insa vreo greutate in fatza dovezilor de sub nasu' nostru - pe care, ce-i drept, ar trebui sa fim si interesati a le dibui fara ochelari de cal.

Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: fiulploii din 25 August 2015, 21:08:17
Dupa logica ce ne-a fost implementată un tratat sau acord se face între părți potențial egale ca putere tehnologică, militară, etc sau atunci cand una din părți are ceva ce își dorește cealaltă , cu alte cuvinte nu poate exista un acord între Stăpân si Sclav .
  Poate exista un acord semideschis atunci cand se urmărește canalizarea dezvoltării unuia inferior pe un anumit drum iar ca aceasta sa se întâmple acest acord trebuie sa rămână secret pt cei mulți fiindca altfel experimentul eșuează . Adaugăm si xenofobia înscrisa in gene ca rezultat al instinctului de supraviețuire ceea ce ma face sa cred ca au existat mai multe centre de expansiune. Si apropo de asta, eu ma intreb de unde au tot apărut diverse popoare noi care ii împingeau pe ceilalți către vest saucatre est conform teoriilor acceptate .
   Eu as cerceta zonele acestea in căutarea unor urme . Zone care si astăzi sunt in negura si lipsite de civilizatie .
   Liniile albastre divine de conducători sunt o alta enigma mai ales ca nu sunt cei mai deștepți sau isteți ori cu capacitați superioare având poate altceva ...mai abscons.
   Disclosure doar atat cat e necesar ca sa se obțină efectul dorit indiferent care o fi ăla .
   Părerea mea.
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: kandaon din 26 August 2015, 09:40:24
Eu am dat like-uri la mai toata lumea, sa nu se supere nimeni hehe. Si pentru ca sunt partial de acord cu mai toata lumea.

Si eu zic ca o civilizatie mai evoluata cu cateva sute de mii de ani, daca nu milioane, nu are nevoie de aprobarea vreunui guvern pamantean sa vina sa rapeasca vaci, oameni, plante, animale sau mai stiu eu ce.
O poate face fara probleme si fara un astfel de acord (si chiar si fara stirea cuiva), si in moduri de care nimeni poate nu-si va da seama.
Asta daca nu cumva exista ceva care ne scapa noua la prima vedere.

Legat de dezvoltarea tehnologiei, iarasi sunt partial de acord ca s-a facut si de catre niste creiere "locale", pamantene. Dar probabil ca nu in totalitate, mai ales ca abunda folclorul si mitologia veche a diverselor popoare, despre zei, semizei, eroi arhetipali, zane si alte asemenea fapturi mai mult sau mai putin fantastice care i-au invatat pe oameni una alta, ori le-au dat nus ce obiecte "fermecate" etc etc. Nu vad de ce nu s-ar intampla la fel si zilele astea, desi asa, mai cu perdea.
Aici merg si eu pe ideea (implicata si de maestru Xanadron) ca e vorba de o dirijare mai mult sau mai putin stricta a dezvoltarii tehnologice. Unele chestii sunt inventate de oameni, altele sunt inspirate "din afara", ideea e sa se mearga pe un anumit drum.
Daca se schimba drumul, ori se iese in decor ori chiar se merge prea repede inventiile respective sunt bagate sub pres ori eliminate cu totul din stiinta momentului.

Legat de cei cu "sange albastru" si care sunt vorba maestrului Xanadron definiti pe toate meridianele ca "punti de legatura intre Ceruri si Pamint", parerea mea e ca raspunsul ar veni tot dinspre teoriile lui TV Moldovan.
Nu trebuie sa fie neaparat cei mai destepti ori frumosi ori puternici, trebuie sa stea doar in niste parametrii ai ADN-ului (fizic dar si al corpului astral foarte probabil) .
Adica astia ar reprezenta un anumit standard genetic dupa care sa se ghideze "plantatorii cosmici" cand evalueaza "recolta" pamanteana. Asa vad eu si faza cu rapirile, sunt simple verificari ale "produsului", se iau mai mult sau mai putin aleatoriu niste oameni si sunt testati pentru a se vedea cum se prezinta din pct asta de vedere.

Asadar nu cred nici in varianta izolarii cosmice a Terrei si a pamantenilor, din contra cred ca sunt chiar mai multe civilizatii nepamantene (sau de ce nu si foste pamantene) care nu doar ca mai dau pe aici dar si influenteaza (de cele mai multe ori mai din umbra) niste lucruri pe aici (pana la a le controla strict sau a utiliza in folos si scop propriu cea mai importanta resursa a Terrei, oamenii, zic eu). Iar oamenii au un potential mult mai mare doar ca e inca fie inabusit fie nedescoperit.
Si mai cred si ca exista o rivalitate sau chiar dusmanie intre unele din "prezentele" sau super-civilizatiile astea, de aici si unele ciudatenii sau intamplari interesante din istoria umanitatii si a Terrei.
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: alx din 26 August 2015, 16:19:33
Am citit ce s-a scris pe aici,si vad ca cel putin o varianta lipseste: entitati extraterestre prinse/blocate aici din cauze independente vointa noastra/a lor.Si nu ma refer la versiunea "prizonieratului",ci mai degraba la cea a refugiatilor/esuatilor.
Iar aceste...entitati au anumite...nevoi,pentru indeplinirea lor fiind dispuse la diferite...colaborari. Colaborari care se intampla de sute de ani...


A...sa nu uit.Doar proza SF ce-am scris mai sus...



Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: panta_rh_ei din 26 August 2015, 17:45:34
Interesanta proza :) si nu-i exclus ca povestea asta sa fie cea mai apropiata de adevar.
O sa aflam pe 28 sept.  :-D Am asteptat atatea mii de ani incat 30 de zile nici nu mai conteaza :)
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: jean din 26 August 2015, 20:59:42
Citat din: alx din  26 August 2015, 16:19:33
Am citit ce s-a scris pe aici,si vad ca cel putin o varianta lipseste: entitati extraterestre prinse/blocate aici din cauze independente vointa noastra/a lor.Si nu ma refer la versiunea "prizonieratului",ci mai degraba la cea a refugiatilor/esuatilor.
Iar aceste...entitati au anumite...nevoi,pentru indeplinirea lor fiind dispuse la diferite...colaborari. Colaborari care se intampla de sute de ani...
Entitati extraterestre prinse/blocate aici?......Nu cred in aceasta varianta deoarece nu cred ca acele entitati sunt materiale asemena noua. Mai de graba cred ca pot manipula materia dupa interesele lor, mergand pana la a copia diverse fiinte de pe la noi pentru asi atinge scopurile. Binenteles ca acele copii se autodistrug intr-un timp mai lung sau mai scurt, se transforma in altceva. Din ce am citit eu, diverse cazuri ciudate, cam asta rezulta. Sau asa am inteles eu.
O civilizatie cu un milion de ani inaintea noasta a avut timp sa dezvolte o tehnologie care pentru noi este magie sau total de neanteles. Daca ar fi fizice ar trebui sa fie mult mai apropiate tehnologic de noi si nu ar putea calatori pe distante cosmice cum nici noi nu putem si din cate stim nu sunt in zona sistemului nostru solar asemenea fiinte. Dar cine stie?...Nici noi nu cunoastem foarte multe si nu intelegem pe depin sistemul cosmic in care traim. Poate in viitor (indepartat) vom afla mai multe.
Sau, nu este vorba de tehnologie, poate au gasit alte cai de manipulare a materiei si energiei ex, folosind energii de ordin superior celor cunoscute de noi sau cine stie ce campuri. Era sa zic energii mentale, dar nu stiu daca au un mental si ce fel de energie ar fi. Ma opresc aici ca o dau in SF.
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: alx din 26 August 2015, 22:29:11
Citat din: jean din  26 August 2015, 20:59:42
Entitati extraterestre prinse/blocate aici?......Nu cred in aceasta varianta deoarece nu cred ca acele entitati sunt materiale asemena noua. Mai de graba cred ca pot manipula materia dupa interesele lor, mergand pana la a copia diverse fiinte de pe la noi pentru asi atinge scopurile. Binenteles ca acele copii se autodistrug intr-un timp mai lung sau mai scurt, se transforma in altceva.
Sa-mi fie iertata intrebarea,dar am afirmat eu vreodata ca acele ENTITATI ne seamana?
Cat despre restul,sigur ca pot manipula NU MATERIA,ci PSIHICUL UMAN. Pentru ca altfel cum ar fi fost vazuti zmeii,balauri,apoi zanele,Ileana Cosanzeana&Co,etc.? Aici zic eu ca e cheia...
Si da,sustin cu tarie ipoteza entitatilor blocate pe aceasta planeta...intr-o alta dimensiune insa. Iar interferentele intre dimensiuni nu dureaza,de obicei,mai mult de 5 minute...


Tot ceea ce vad in expunerile din mesajele anterioare imi pare a fi un cliseu de gandire: o civilizatie cu n ani inaintea noastra...tehnologii de neinteles...inferioritatea noastra...etc.
  Eu cred ca de fapt lucrurile stau cu totul altfel...parafrazand un citat celebru: noi suntem urmasii...daca ma-ntelegeti ce vreau sa zic...




Deci ce parere aveti? E buna...proza SF?
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: kandaon din 27 August 2015, 11:55:40
Citat din: alx din  26 August 2015, 22:29:11
Sa-mi fie iertata intrebarea,dar am afirmat eu vreodata ca acele ENTITATI ne seamana?
Cat despre restul,sigur ca pot manipula NU MATERIA,ci PSIHICUL UMAN. Pentru ca altfel cum ar fi fost vazuti zmeii,balauri,apoi zanele,Ileana Cosanzeana&Co,etc.? Aici zic eu ca e cheia...
Si da,sustin cu tarie ipoteza entitatilor blocate pe aceasta planeta...intr-o alta dimensiune insa. Iar interferentele intre dimensiuni nu dureaza,de obicei,mai mult de 5 minute...

Interesanta ipoteza, intr-adevar. Si posibila, desi zic eu ca doar partial. Adica e posibil ca unele din "entitatile" astea sa fie blocate aici (poate intr-o dimensiune paralela sau ceva de genu) dar nu cred ca toate ar fi in situatia asta, unele vin si pleaca cum si cand au chef sau nevoie.
Si atunci Terra ar fi ceva si mai complex, un teren de "recolta" combinat cu o inchisoare (perceptibila sau nu de catre oameni) sau poate chiar un loc de refugiu.
Un loc unde se practica tot felul de experimente, intemnitari, exilari, reeducari, refugieri, modificari si recoltari si chiar un loc unde se poarta si conflicte intre diverse "entitati" din astea (si in care sunt angrenati uneori si oamenii, la nivelul lor).
Pentru ca eu raman la opinia ca cea mai pretioasa resursa a locurilor sunt chiar oamenii.

Nu sunt de acord ca entitatile astea ar fi foarte diferite de noi, din contra cred ca sunt foarte apropiate sau macar compatibile dpdv fizic cel putin.
Nu degeaba avem povesti cu zei care fac copii cu pamantence, "fii cerului" sau "veghetorii" din Biblie care fac copii cu "fiicele pamantului" si ies "uriasii", Zana Zorilor care il ia de barbat pe Fat Frumos ori ielele sau Fata Padurii (sau nimfele din alte mitologii) care mai prind cate un flacau ratacit prin padure si se distreaza cu el (sa nu folosesc cuvinte mai porcoase).

Poate asa au aparut si acei "hibrizi", semizei sau oameni cu diverse puteri sau abilitati de prin diverse legende sau din folclor. Poate faza cu semnele de la nastere dupa care se zicea despre cutare sau cutare ca e strigoi sau varcolac etc (e insemnat cumva, are ceva diferit ori neobisnuit pe corp la nastere) erau o dovada ca niste gene cumva diferite de cele "normale" umane (dar compatibile) s-au amestecat sau reactivat cumva acolo (erau prezente de cine stie cand). Ori poate ca din cine stie ce motive sunt active niste gene umane in mod normal blocate.

Citat din: alx din  26 August 2015, 22:29:11Tot ceea ce vad in expunerile din mesajele anterioare imi pare a fi un cliseu de gandire: o civilizatie cu n ani inaintea noastra...tehnologii de neinteles...inferioritatea noastra...etc.
  Eu cred ca de fapt lucrurile stau cu totul altfel...parafrazand un citat celebru: noi suntem urmasii...daca ma-ntelegeti ce vreau sa zic...

Deci ce parere aveti? E buna...proza SF?

Proza SF e buna  :-D
Cat despre cliseele de gandire, nu stiu daca sunt chiar clisee, par bazate pe o anumita logica totusi. Adica oamenii, sub forma Homo Sapiens, au sa zicem 100.000 de ani vechime (nu stiu sigur teoriile astea, am dat o cifra aproximativa).
Intr-o suta de mii de ani de dezvoltare omul a reusit sa ajunga pana pe Luna si inapoi (nu a colonizat-o sau mai stiu eu ce).

Daca extraterestrii (oricine or fi ei) pot calatori in mod viabil si fara probleme (prin ce metode si mijloace or avea) la distante de zeci, sute, mii poate, de ani lumina, ori dintr-un univers paralel in altul, e de presupus ca sunt superiori oamenilor cel putin dpdv tehnologic. Si daca au avut o evolutie din asta lineara ca aici inseamna ca sunt cu X ani mai vechi decat noi. Ori daca nu, sunt mult mai destepti ori norocosi.
Cam asta cred eu ca e logica ipotezelor astea, ca o fi corecta sau nu se poate discuta.

Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: kandaon din 27 August 2015, 12:01:42
Citat din: jean din  26 August 2015, 20:59:42
  nu cred ca acele entitati sunt materiale asemena noua. Mai de graba cred ca pot manipula materia dupa interesele lor, mergand pana la a copia diverse fiinte de pe la noi pentru asi atinge scopurile. 

Sau, nu este vorba de tehnologie, poate au gasit alte cai de manipulare a materiei si energiei ex, folosind energii de ordin superior celor cunoscute de noi sau cine stie ce campuri. Era sa zic energii mentale, dar nu stiu daca au un mental si ce fel de energie ar fi. Ma opresc aici ca o dau in SF.

Si asta e posibil (am ajuns si eu ca rabinu ala din poveste, dau dreptate tuturor hehe). Adica sa-si poata controla constient corpul astral/electric si sa calatoreasca asa, doar cu el, in feluri in care corpul fizic nu ar putea.
Eventual sa-si remodeleze ori reconstruiasca cvasi-instantaneu apoi corpul fizic acolo unde au ajuns cu cel astral/electric, bazandu-se pe informatii inscrise intr-un cod genetic virtual al ultimului si care e interconectat cu cel material.
Ori copiind alte forme dupa cum ii duce mintea sa zic asa hehe (la propriu si la figurat). Ceva cu relatia informatie-materie-energie controlata la un nivel superior

Se poate specula o gramada, adevarul e ca avem foarte putine cunostinte si multe lucruri de le discutam sunt de domeniul SF asa cum se numeste el azi  :-D
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: jean din 27 August 2015, 21:19:32
Citat din: alx din  26 August 2015, 22:29:11
Sa-mi fie iertata intrebarea,dar am afirmat eu vreodata ca acele ENTITATI ne seamana?
Nu, am dedus eu din expresia ,,prinse/blocate aici''. Aici, adica in lumea materiala.
CitatSi da,sustin cu tarie ipoteza entitatilor blocate pe aceasta planeta...intr-o alta dimensiune insa.
Pai, ma intreb eu, daca nu cunoastem acele dimensiuni, cum poate fi prinsa/ blocata acolo? Nu pot sa-mi imaginez.
Si, cum sa fie blocate acolo daca ele (entitatile) interactioneaza cu lumea noastra?  :?
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: sunnyboy din 28 August 2015, 00:01:06
jean, alx: lasati-ma sa interpretez: in aceeasi dimensiune temporala dar in alta spatiala. Adica cumva tot pe pamant, tot acum,  dar accesibil noua doar prin intermediul unor portaluri accesibile doar scurt timp (si poate doar unora dintre privitori, potrivit experientelor mele personale)
alx vorbeste de 5 minute... eu cred ca dureaza cateva secunde, dar totul este relativ...
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: fiulploii din 02 Septembrie 2015, 01:03:53
Citat din: alx din  26 August 2015, 22:29:11
..... Iar interferentele intre dimensiuni nu dureaza,de obicei,mai mult de 5 minute...


Tot ceea ce vad in expunerile din mesajele anterioare imi pare a fi un cliseu de gandire: o civilizatie cu n ani inaintea noastra...tehnologii de neinteles...inferioritatea noastra...etc.
  Eu cred ca de fapt lucrurile stau cu totul altfel...parafrazand un citat celebru: noi suntem urmasii...daca ma-ntelegeti ce vreau sa zic...




Deci ce parere aveti? E buna...proza SF?
Mai buna ar fi o povestioara sf care sa trateze problema interferenței de cinci minute...

  Ideea ar fi ca nu poți lăsa ușa de la casa deschisă prea mult atunci cand afara e furtuna : intri sau ieși cat mai repede din diverse motive.
   Faptul ca se pot juca cu mintea umană nu face decât sa întărească ideea ca suntem intr-un Matrix iluzoriu creat de noi înșine in scop de fuga din fața opțiunii de a fi responsabili de acțiunile noastre . Trist si poate poluant  :-(
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente) - Richard Dolan reloaded
Scris de: Xanadron din 23 Noiembrie 2016, 08:59:03
Nu doar fiindca ne-am labartzat cam mult pe topicuri relativ "atipice" (vrilo-ahnenierbeze ) :-D merita revenit la... mai d-ale noastre:

https://www.youtube.com/watch?v=RxYbmlw8ZLE (https://www.youtube.com/watch?v=RxYbmlw8ZLE)

...e asadar clipul (de numai 10 min.) botezat "Cel mai bun discurs al lui Richard Dolan" - si chiar este, desi dupa mine doar pe felia conexiunilor politice ale atit de mult asteptatei Disclosure. :ufo:
...Ce ne facem insa ca, d-un an jumate de cind a fost incarcat pe youtube, are doar 6.500 vizionari?! :|
N-avem ce-i face, clar - decit sa dam cu cornu' inainte, pina la darimarea sandramalei hiper-duplicitare a Establishmentului. :evil:
Dar, fiindca am timp [doar] de-o micro-analiza, trebuie sa punctez citeva chestii esentiale:

1. RD nu doar sugereaza, ci accentueaza "verde-n fatza" implicarea Serviciilor Secrete - nu doar americane - in ...apasarea capacului oalei sub presiune maxima numite Disclosure (continui sa cred asta, in ciuda alor doar 6,5K vizionari.)

2. In plus, rezuma elocvent mai tot ce-a spus / presupus in lunga-i cariera despre tabloul Omenirii Post-Disclosure - pe care sper sa mai apuc si eu sa-l vizionez din vreo vizuina cindva, ca sa verific macar daca unele diferentze de viziune se verifica (spre deosebire de RD, cred ca Sistemul NU va (re)actiona logic, empatic etc., din simplu motiv ca va fi SILIT de anumite evenimente sa-si recunoasca macar partial ipocrizia deseori criminala.)

3. Apelul catre politicieni si/sau securisti, bancheri, sutanisti :lol: etc de-a fi onesti mi s-ar parea hilar, daca n-as sti ca-i doar "diplomatic" din partea inteligentului RD. Care pare sa stie mult mai multe pe linie "exo" (si, evident, Black-Projects-related) decit altii la fel de sistemati-minutiosi (inclusiv JP Farrell, expert insa-n daravelele... intraterestre), da-si rezerva probabil un spatiu de manevra.

...Mai am vreo 13 puncte da' revin, ca-mi fac nazuri pixelii pe moment (Coana AI e la post, fufa 'reakului :evil: :lol:)
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente) ... + SONDAJ
Scris de: Xanadron din 23 Noiembrie 2016, 12:49:29
I'm back - deocamdata numai cu "lipirea" unui sondaj topicului, care merita ramificat - fiindca-i mai important decit cred unii (inclusiv colegi nou- sau (re)veniti care-ncearca sa discredo-debunkerizeze SI 'miscarea" asta cu o inversunare demna de-o cauza mai buna, hmm... 8-) )

...Cum eu mi-s cam talimb insa cind vine vorbirea de meta-analize semantico-pisicologice, o sa-l intreb pe nea' Dolan daca n-or fi cumva detectabile si-aici pe RUFOn oarece simptome de securism blocant... pentru binele nostru, evident.
Doar stiti prea bine ca multi ne vor binele - ca sa ni-l insface, clar. :-D
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: Grifon din 23 Noiembrie 2016, 14:33:52
Maester @Xanadron, la sondajul dumitale am votat varianta "niciodată" (de fapt, ptr.completarea "in timpul vieții noastre").
Asta dacă te referi la o veritabilă dezvăluire - pe care, obligatoriu, tre' s-o vrea și...ăia (dezveliții !)
Subscriu astfel la ideea des enunțată pe forum, cf.căreia gradul de civilizație/maturitate slab al umanității (la momentul actual) n-are cum să favorizeze un așa eveniment.

Dacă insă te referi la o falsă dezvăluire (cu cine știe ce/câte scopuri), atunci răspunsul ar putea fi "oricând". După ce am asistat stupefiat la "hoax"-uri tip "turnurile gemene", cred că e posibil orice. Si nici nu le mai trebuie timp de pregătiri prea elaborate, căci complexitatea diversiunilor de azi e direct proporțională cu nivelul de cultură/educație a maselor.
Adică...tot mai puțină.
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente) - + SONDAJ
Scris de: Xanadron din 24 Noiembrie 2016, 11:47:15
Mda, orice varianta de raspuns pare la fel de... veridica-n definitiv p-un teritoriu atit de "twilight" - inclusiv a dumitale, colega @Grifon (acu', fara intentia de-a fi sumbru, mai depinde si de citi ani mai avem de trait fiecare. :-D)
Vorba lui Rilke:
"Dar este UNUL care tine-n mana
Caderea asta nesfarsit de blind"...


Cam putine voturi in orice caz - cred ca trebuia sa promit si vreun premiu, c-asa-i kapitalizmu'. Pina-n 23 dec. mai e totusi, asa ca "marja de eroare" va scadea poate mai mult - daca nu cumva om avea parte de THE Disclojăr pina atunci, mai stii?! :ufo: - daca ati vazut comedia SF din '81 cu Louis de Funes "Supa de varza" stiti de ce anume e nevoie ca sa-i chemam pe ET... :-) :-D

...Nu din partea lui Hitlary / Killary bate vant de Disclosure oricum, in ciuda promisiunilor ei calpe facute-n campane - de fapt gogoshite de nea' Podesta al ei, care-i suficient sa stim ca-i avocat si s-a rupt deja filmu'.
(n.b. offtopic: Interesant e ca pina si Agerpres e inhamata la carutza satanica, :evil: publicind cu schepsis stiri cf. carora tanti cu aura neagra ar fi obtinut cu doua milioane de voturi "populare" mai mult decit Trump, chiar daca la votul electorilor e mult in urma - oare ni se pregateste ceva?... 8-))

Pe tema 9/11 insa chiar n-are rost sa mai revin (nici pe topicul dedicat n-o s-o MAI fac) - din aceleasi motive concis expuse mai sus de colegul @Grifon. Si mai concis: e vanare de vant... :|
Hmm, cum o dau ete ca tot la vanturile lui de Funes ajung... :lol:
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: padme din 24 Noiembrie 2016, 13:07:34
Na că votai şi eu! M-a surprins totuşi optimismul votanţilor în categoria cărora se pare că mă situez şi eu. Eu cred că lucrurile se vor mişca cu o viteză ceva mai mare de-acum încolo şi mai cred că până la data unui disclosure votat şi de mine, omul va mai face măcar o călătorie pe lună, dacă nu cumva până la Mars...

Tocmai mă gândeam că au trecut cca 70 de ani de la Roswell şi dacă pentru celelelate dezvăluiri e nevoie să treacă cca 50 de ani de la eveniment, în cazuri de genul acesta poate or trebui să treaca 100... Şi atunci va fi începutul disclosure.

Contează prea puţin gradul de maturitate al umanităţii, m-am gândit şi eu la asta şi am ajuns la concluzia că dacă e să se întâmple ceva, se va întâmpla şi cine va ţine pasul bine, iar cine nu, se va ţine după căruţă până va dispărea - natura face chestia asta de milioane de ani, se numeşte selecţie naturală.
Nu ştiu dacă a mai observat şi altcineva, dar urmărind ceea ce se întâmplă de la un timp pe mine mă duce cu gândul la o uniformizare, deci ceva se mişcă, există un etalon şi curând va fi peste tot la fel. - asta apropo de ce spune @Grifon de nivelul de cultură - într-adevăr va fi mult mai scăzut sau poate altfel faţă de cum înţelegem noi, habar n-am, oricum se pare că necesar, specialiştii în manipularea maselor ştiu de ce.

Apropo de sondajul făcut de @Xanadron, la faza cu Donald Duck am râs de m-am prăpădit şi mi-a venit în minte o chestie pe care o spunea o fată de la Pussycat Dolls, dacă nu mă înşeală memoria chiar Nicoleta - şi bine, am mai auzit-o la alţii din domeniu: când te urci pe scenă, trebuie să deţii publicul. Asta de Trumpkin! La faza asta Hilary n-a avut nicio şansă, nu era potrivită pentru rol. Aici trebuie cineva care să-ţi ia ochii sau mai bine zis să te ţină cu ochii spre scena pe care se dă în spectacol, să fii hipnotizat. Şi mai cred că putea să aibă Hilary şi 5 miloane de votanţi populari, nu era în program! Şi cum alegerile trebuie să aibă şi ele câţiva candidaţi, pt că de-aia sunt alegeri... cam asta a fost cu tanti Hilary. Bineînţeles că în locul ei putea fi oricine altcineva, dar pentru mai mult "fun", diversitate şi egalitate, trebuia să fie şi o femeie la un moment dat.
În ce măsură ţine disclosure de Trump? În măsura în care a ţinut şi de ceilalţi. Pe Kennedy, de exemplu, nu-l interesa spaţiul, faptul că americanii au ajuns pe lună s-a datorat numai şi numai hârjonelii cu ruşii şi asta i-a făcut să intre în cursa spaţială. Pe de altă parte, nu putem şti cât şi ce ştie un preşedinte despre aşa ceva, şi nu în ultimul rând, ar trebui să ştim cu toţii că un asemenea personaj nu decide şi nu vorbeşte niciodată de capul lui, aşa că dacă va fi un disclosure, mă aştept să apară din partea altei organizaţii, iar dacă respectiva org. va decide că trebuie să facă un disclosure, asta va ţine foarte, foarte puţin de Trump sau oricare dintre presidents.

A, şi probabil că decizia discolsure va fi una luată împreună cu ruşii deocamdată, rămâne de văzut ce se va mai întâmpla.
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: Grifon din 24 Noiembrie 2016, 13:27:42
Citat din: padme din  24 Noiembrie 2016, 13:07:34
Tocmai mă gândeam că au trecut cca 70 de ani de la Roswell şi dacă pentru celelelate dezvăluiri e nevoie să treacă cca 50 de ani de la eveniment, în cazuri de genul acesta poate or trebui să treaca 100... Şi atunci va fi începutul disclosure.

Stimată @Padme, e adevărat că termenele de arhivare a chestiunilor sensibile sunt cam cele menționate, oriunde in lume.
Dar...cine spune că arhivele alea sunt atât de...respectate ? Oricând, si chiar ușor, documente pot fi sustrase/șterse/arse (să ne amintim cum ardeau arhive la "revoluția" noastră).
Sau, de ce se crede că asemenea "taine" chiar se depun in arhive ? Ar fi de-a dreptul hilar să ne imaginăm că ăia de au planificat asasinarea lui JFK au fàcut și un proces verbal pe tema asta...hahah! După care s-au pus pe socotit câți ani vor sta liniștiți...sau nu..

Asemenea lucruri nu se păstrează niciodată in arhivele oficiale, unde publicul poate dobândi acces după o vreme, in virtutea legislației. Cel mult in baze de date "speciale", despre care nici nu se știe unde/când/dacă/etc. există.
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)... si cu Trump-eta?
Scris de: Xanadron din 26 Noiembrie 2016, 07:49:33
...Si totusi, un articol (ca sa nu-i zic 'semi-stire') din New York Post ma face sa (re)consider si ultima varianta de raspuns la sondaj ca fiind viabila - aia cu donald duck hodoronc tromp, :lol: adaugata mai mult ca pata de culoare la-nceput.

http://nypost.com/2016/11/21/donald-trumps-media-summit-was-a-f-ing-firing-squad/ (http://nypost.com/2016/11/21/donald-trumps-media-summit-was-a-f-ing-firing-squad/)

Niciodata vreun presedinte american - never ever, nici Kennedy macar - n-a 'urecheat' in halul asta mass-media cum a facut Trump - care de la inceputul 'mesei rotunde' cu cca. 40 patroni media, "anchors" TV celebri/e etc., a... fixat tare dragutz :-D termenii intrunirii;
"Ne aflam deci astazi intr-o incapere plina de mincinosi patenti, care dintotdeauna au ascuns adevarul publicului american."
...adresindu-se si direct unora, ca Jeff Zucker :wink: sef CNN (ce nume simpatice ISI ALEG unii, nu-i asa?! - mai erau insa p-acolo si Rose, Blitzer etc., ahem...):
"Trump started with [CNN chief] Jeff Zucker and said, 'I hate your network, everyone at CNN is a liar and you should be ashamed,' " :-o

...Asadar "dementul-iresponsabilul-mascariciul"-etc. pare capabil de ORICE - inclusiv de Disclosure, in sens de "fortzare" a ei. Evident insa ca doar de n-o avea soarta lui JFK (btw, aici ma disociez total de opinia ta, @Padme - fiindca pe JFK il interesa realmente "spatiul" si problematica ET, da' n-a fost sa fie... Disclosure cu el.
La fel cum, statistic vorbind, nici cu Trump nu-s mari sanse sa fie, da' mai stii de unde sare "I, Pet Goat"? :roll: - peste gardu' tzarcului, clar.
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: padme din 26 Noiembrie 2016, 11:57:41
Ai dreptate @Grifon, nici eu nu ştiu de ce m-am dus cu gândul la termenele alea, poate unde sperăm, sperăm, sperăm... :))

Xanadron aşa o fi cum zici, numai că eu am auzit un interviu în care K spunea că nu-l interesează spaţiul,  ce am scris nu era concluzia mea :))) - din păcate uite nu mai ştiu în ce documentar l-am auzit, dar cum la tv dau tot timpul în reluare mini seriile despre aliens, poate o să mai văd episodul respectiv - aici l-am auzit, cred.

Mda, Trump pare capabil de orice. Senzaţia mea este că-i trage de urechi pt că nu i-a plăcut cum s-au comportat în campanie şi le-a dat de înţeles că o să-i călărească de câte ori n-o să-i convină ceva. Oricum a creat un precedent.  Rămâne de văzut mai departe şi fie cum zici tu! Ce bine ar fi! :)))  A fixat termenii întrunirii, a lătrat, dar despre ceea ce au discutat rămâne în continuare închis pt public. - o semi-ştire, cum bine ai zis.
Nu uita însă că şi T deşi pare un câine turbat scăpat din lesă, NU este de capul lui...

Trebuie să fim cu toţii conştienţi că o dezvăluire indiferent din partea cui ar veni (preşedinte sau alt organism) va schimba lumea în care trăim pentru totdeauna. În acelaşi context, schimbarea poate fi în bine sau în rău - noi aici, după cum  se vede, considerăm că va fi în bine.
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: mr din 26 Noiembrie 2016, 14:53:21
Am votat "Niciodata", dar nu in sensul propus de tine, Xanadron, ci in ideea ca papusarii acestei lumi au muncit cu sarg atatea secole ca sa duca mentalul colectiv intr-o zona hipercontrolabila, prin divizarea, rutinarea si trimiterea maselor pe campiile iluzilor, departe de realitatile inerente ale planetei si ale scopului pentru care suntem de fapt aici. Din acest punct de vedere consider ca atat timp cat au puterea necesara, nu vor schimba strategia. Poate cand vor dispare de la butoane, printr-o vointa superioara, cu siguranta se vor gasi oameni dornici sa aduca adevarul in fata lumii, asa cum sunt si azi probabil, dar nu pot avea amploarea globala.

Un disclosure, cu componente pozitive, ar genera in salt spiritual in mentalul colectiv, salt care ar aduce o gandire mai critica a maselor, slabind astfel puterea de manipulare a unora putini...

Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: abyss din 27 Noiembrie 2016, 10:58:07
Am votat "niciodată".
Adevăratul disclosure  va veni poate , din sinele fiecaruia. Cand oamenii vor conduce, liderii ii vor urma.  Până atunci sistemul manipulant este foarte bun.
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente) + SONDAJ
Scris de: Xanadron din 28 Noiembrie 2016, 15:48:32
Citat din: abyss din  27 Noiembrie 2016, 10:58:07
Am votat "niciodată".
[...] Până atunci sistemul manipulant este foarte bun.
Pai da compadre abyss, ca daca n-ar fi nu s-ar mai povesti - si-nca de-atitea milenii.
Bravo tie in orice caz c-ai bunghit treaba asta cu vreo 10 ani inaintea mea (eu "mirosind-o" abia acum cca. un deceniu.)

Doar aparent ar fi vb. deci d-un oximoron logic, fiindca-i de-ajuns sa cadem de acord asupra "teoremei" unui Sistem Universal cu sub-ierarhii galactice, stelare, planetare etc. atit de bine planificate si implicit precis ghidonate incit sa rezulte corolarul obligatoriu: CINEVA mai-de-sus  :star: ne pregateste dintotdeauna CEVA, astora de-mai-jos. :lol:
Sau, mai precis, ne-o coace :evil: dintotdeauna.

Restu-s "doar" detalii - dintre care cel mai important imi pare ala ref. la Sursa Anti-entropica, aia de pune betze-n rulmenti Haosului, de cele mai multe ori prin manevre de neinteles pentru noi, vaicaretii.
Inclusiv unii care doar se cred "speciali" uneori, avind un IQ sau un grad de cultura peste medie - fiindca, oricite idei dashtepte despre viatza/societatea 'ideala' am avea unii, uitam ca sintem nu degeaba inclusi intr-o medie ponderata a... tavalugitilor. :-D

Clar ca teoria/ipoteza cea mai gadilatoare-n orgoliu e aia cf. careia procentul 'trezitilor' ar fi bagat in aceeasi oala cu Bercii Mondiali si alte maimutze in scopul ajutarii evolutiei - ori chiar a "eliberarii" lor -, dar adevarul pare mai nuantzat.

In fine, nu prea-i loc aici de analize d-astea ultra-abyssale, unele concluzii valabile fiind oricum creionate succint si de prietenul @mr. 
Post-sondaj ar merita insa trase (de par? :lol:) si alte concluzii.
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: Ganditorul din 28 Noiembrie 2016, 16:50:17
Am votat "niciodată".

Nu din motivele expuse de @Abyss - oamenii nu vor conduce niciodata lideriii pt simplu motiv ca orice formula de conducere inseamna leadership. Oamenii la gramada nu vor conduce niciodata - decat in varianta "Turnului Babilon" unde vor fi atatea voci cati indivizi cu interese proprii exista.

Am votat niciodata pt ca "secretul", ca si concept, nu va disparea niciodata. Totdeauna va exista ceva stiut doar de cativa - iar acei cativa vor face totul ca sa tina secretul asupra informatiei/procedeului care le aduce un oarecare profit - fie material, fie de putere/dominatie.

De la culegatorul care stia numai el unde creste planta datatoare de viata sau vanatorul care stia doar el unde este "terenul de vanatoare" si pana la marile companii transnationale care au secrete parghiile prin care isi scot profitul sau dominatia asupra unor guverne sau natii "secretul" a stat la baza existentei umane. Avantajul "secretului" a miscat lumea intr-o directie sau alta.

- Ce inseamna "disclosure" pentru ca si acest concept exista. Eu zic ca e o parte din "secretul" de care vorbeam, secret cucerit si scos la suprafata de mintile sclipitoare ale omenirii. Acum stim mult din ceea ce era "secret" acum 100 de ani. Acum 100 de ani stiam mult din ceea ce era secret acum 200 de ani. In orice punct al istoriei umanitatii ne-am afla sunt informatii publice, stiute de toti, direct proportional cu dezvoltarea societatii si incclinarea ei spre cunoastere, niciodata toate informatiile existente in "stocul secret".

De aceea una din procedurile de pastrare a secretului este violenta/frica/amenintarea injectata in mase.  In acest fel dezvoltarea societatii nu mai este inclinata spre cunoastere si descifrarea secretelor ci spre asigurarea existentei cotidiene - si in astfel de momente "stocul de secrete" creste. In perioade de pace si colaborare pasnica la nivel global "stocul de secrete" scade mult, datorita inclinarii societatii spre cunoastere cu orizonturi largi, ce depaseste teritoriul de habitat sau activitatile ce-ti asigura hrana, adapostul, siguranta. (ganditi-va la explozia de informatie din perioada 1990- 2000, la foamea de cunoastere de atunci si la "stopul"dat de evolutia conflictelor si violentelor/amenintarilor de dupa 2000 ).
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: Ganditorul din 29 Noiembrie 2016, 12:03:02
Am recitit provocarea maestrului Xanadron si cred totusi ca se refera la o disclosure ce priveste relatia cu civilizatii extraterestre.
In cazul asta cred ca ea se poate intampla intr-un interval de la 2-3 ani pana la 2-3 decenii. Si asta nu din cauza lui Donald Duck. Fara sa dezvolt ideea eu cred ca distanta pana la disclosure este invers proportionala cu distanta fata de marii poluatori ai planetei - sau altfel spus: vom afla oficial cate ceva despre civilizatiile extraterestre atunci cand vom renunta la practica poluarii si distrugerii Terrei, ca planeta albastra. Pana atunci aceste relatii cu (anumiti) ET vor fi strict secrete  :martiansad: :martiansad:.
Nu dezvolt acum ideea dar Donald Duck nu mi se pare un model ecologic ci dimpotriva, un mare sustinator al proceselor poluante (nu ca ailalti nu ar fi fost, dar pastrau o aparenta "politica". Asta o spune pe fata si fara vopsea...)
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente - si-n versuri ;-))
Scris de: Xanadron din 30 Ianuarie 2017, 13:55:16
Dind o raita (poate nu finala) p-aici, repet de ce subscriu la ultima ta opinie, @Ganditorule - The Real Disclosure imi pare deci si mie improbabila / imposibila si din motivul lipsei "micro-dezvaluirilor" prealabile pomenite - deci nu numai din cauza presupusei fracturi intre nivelele de intelegere umano/ET.
(n.b.: Exista oricum date credibile despre admiratia sau chiar invidia unor caprarii de ET/ID vizavi de imensele capabilitati neuronale, dar si sufletesti ale unor oameni.)

Deductia logica ar fi ca dezvaluirea nu doar implicita, ci si globala a implicarii cu iz penal / criminal a responsabililor umani ai tzinerii obrocului peste toata daravela asta cu 1001 tentacule - rezbelurile la fel de perpetue ca scindarile religio- +socio-invrajbitoare, rapiri, clonari, hibridizari, UFO-retroengineering, MILABS, programe spatiale "negre", chemtrails, neo-terraformari, GMO, baze cosmice secrete etc. - n-ar fi asadar deloc pe placul lor-intermediarilor responsabili de buna (adica reaua :-D) functionare a experimentului terran.
...Despre care imi pastrez parerea "blasfemiatoare" c-a luat-o razna in mod controlat, chiar daca poate ma iluzionez doar (nu numai eu) c-as fi reusit descifrarea fie si doar partiala a motivatiilor supra-sistemice, meta-logice si NON-umane care au impus umanitatii directia actuala... si nu tocmai, ca dureaza de milenii bune.

Pina si cresterea exponentiala a amusinarilor bots-ilor pe RUFOn (intr-o luna cit intr-un an) imi confirma banuielile ref. la intentia continuarii sine die  - cel putin din pdv al zilelor ramase de trait unor bosorogi ca mine - a paradigmei actuale bonave, eventual condimentata cu ceva mai multe apropouri si/sau aluzii vagi, care oricum n-or sa intereseze majoritatea hipno-imbecilizata de holbarea continua in smart / dumb-phones. :lol:

Acuz evident nu doar sforarii-primi, :martiansad: ci si "curelarii de transmisie" inca activi intre Ceruri si Pamint, convinsi mai mult ca sigur prin emanatiile coanei A.I. ca actiunile lor pervers-egocentrice ar fi benefice de fapt tuturor, pe principiul chinuirii si/sau sacrificarii unor mielusei intru perpetuarea Turmei. ...Dar convinsi si ca nu doar ei 'pe persoana fizica', :lol: ci insesi esentza lor divina ar avea o impunitate perpetua - inclusiv pe lumea ailalta.

Chestie de care eu cel putin ma indoiesc - ete ca si-n versuri: :-D

Chiar de-oi parea eretic ori ciudos,
In fiecare zi treptat mai curios
M-apropiu de ispita gropii
In care - nu din gura popii -

Mai sper sa aflu intr-o zi ploioasa
Cu iz de iarba si sclipiri de coasa
Care-a fost noima zbaterilor mele
Traite-n sacul ast' de piele.

Nu-i bai de n-o fi fost niciuna
Sau doar oi fi lovit cu vise Luna;
Macar de-i voi fi agasat Stapanii
Cit sa ma lase peste gardul Stanii..."
  :star:
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: abyss din 30 Ianuarie 2017, 22:15:17


https://www.youtube.com/watch?v=A02hFfRqigM (https://www.youtube.com/watch?v=A02hFfRqigM)

http://www.ufo-disclosure.net/blog/are-ufo-researchers-being-targeted-with-cancer-causing-microwave-weapons (http://www.ufo-disclosure.net/blog/are-ufo-researchers-being-targeted-with-cancer-causing-microwave-weapons)
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: Grifon din 30 Ianuarie 2017, 23:35:40
D-le @Xanadron, eu cred că disclosure a fost permanent.
Nu așa, pentru orice Pandele, adevârat....dar a fost.
Păi altfel, cum de mulți - incluzând aici și membrii forumului - ar fi ajuns să cunoască atâtea ?
Că experiențele proprii le numeri pe degete - eu unul neavând, de pildă, niciuna !
Cred că nu vedem pădurea din cauza copacilor. Așteptâm in logica unor automatisme de gândire contemporană - iar asemenea așteptări sigur nu-și vor găsi implinirea in imediata perioadă (prin "imediata" ințelegând, chinezește, incă cel puțin un veac).

Părerea mea : Disclosure = Chemare. Unii răspund, crescând căutarea (implicit avansul), alții stau cu deștu'-n gură, așteptând știrile de la ora ....5.

Păi, de ce altfel ar avea noimă vreo expunere ? Să primească ...ăia...stele pe Sunset Boulevard ? Să stea la vreun interviu cu Ciutacu ?
Ar fi păcat de parcurgerea atâtor ani lumină / dimensiuni / planuri astro/eterice.
Nu ?
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: abyss din 31 Ianuarie 2017, 01:06:00
Da!
Doar că ... eu nu cred in ideea ca de sus vine răul., invidia etc asa cum e de parere Xanadron.  Si nu voi crede niciodată.  Cine stăpânește călătoria interstelara are cheile abundenței, nemuririi și creației.
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (cu sau fara argumente)
Scris de: Xanadron din 31 Ianuarie 2017, 14:59:02
Citat din: abyss din  31 Ianuarie 2017, 01:06:00
Da!
Doar că ... eu nu cred in ideea ca de sus vine răul., invidia etc asa cum e de parere Xanadron.  Si nu voi crede niciodată.  Cine stăpânește călătoria interstelara are cheile abundenței, nemuririi și creației.
E parerea ta, compadre - posibil sa fie si corecta, ca nici macar eu nu-s infailibil. :-D

Rezist insa si nu-ti replic cu dizertatii ample de genu' "de ce nu fac gainile oua cubice", :lol: fiindca hermeneutica pacatului originar (adica prevazut din proiectul elohimic... sau nu tocmai) a ajuns sa ma plictiseasca si pe mine-ma.

Scurtissim totusi ca sa nu par ca m-as da mai ermetic-cunoscator decit sint, unele :evil: din entitatile implicate-n hibridizarile / recoltarile atitor feluri de energii contzinute-n "containerele" noastre inca-s rapace... energetic p-o anumita felie, si daca ignoram teoriile TVM-istico-genomice a manglitorilor de CS-uri.
...Ba par sa fie chiar addicted de hai sa-i zic "inhalarea" a 1001 frecventze (?! - discutie lunga si-aici) emise de noi in bulibaseala jocului LOR - desi au intr-adevar demult cheile abundentzei, materialiceste vorbind.

L.E. / P.S., ca altfel sint neclar de concis: Cheile Nemuririi si-ale Creatiei zic io ca NU le au ai' despre care barfeam mai devreme, ci o cu totul alta Sursa, :star: care la rindul EI lasa pin' la un punct oaresce liber-arbitru executantilor-servitori de tip elohimic.

Punct de inflexiune spre alte metode excluzind "eradicarea Raului tot prin Rau" - metode care nu par sa fie considerate insa utile evolutiei noastre-n tzarcu' scolii de corectie Terra.
Deocamdata...
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente - si-n versuri ;-))
Scris de: padme din 01 Februarie 2017, 21:20:27
Citat din: Xanadron din  30 Ianuarie 2017, 13:55:16

Chestie de care eu cel putin ma indoiesc - ete ca si-n versuri: :-D


Io cred că ar fi bine să pui şi de un volum de versuri :)))
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: abyss din 02 Februarie 2017, 12:00:16
@Xanadron, la care entități faci referire mai exact?
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (fara argumente ca-s oricum offtopic)
Scris de: Xanadron din 02 Februarie 2017, 15:31:39
Citat din: abyss din  02 Februarie 2017, 12:00:16
@Xanadron, la care entități faci referire mai exact?
Ie mai multe caprarii de entitati, compadre - prea multe ca sa le enumar macar acu', da' revin imediat cum imi mai revin. :lol:

Unele sint - mai bine zic "ar fi" - si "eterice", si simbiotice cu rase fizic palpabile si non-interdimensional-calatoare precum elohimii bibilico-babiloneji de fapt (nu-i vb. insa doar de celebrii arhontzei semi-bio, semi-AI), altele-s chiar la propriu incubus-vampiroide, :evil: etc. - se suprapun deci partial cu lista ET / IT / ID-ilor :-( a RV-istului ala pensionar despre care mai barfiram p-aici.

Politic-os :lol: deviind un pic discutia, (sper sa nu mi-o moderezi cu buretele totusi), cei mai apropiati de noi in lantzul de comanda sint foaaarte fizici in orice caz - si extrem de priceputi in modelari psy paradoxale pre Turma.

Posibil deci de ex. ca din cauza LOR sa se fi grabit anuntul anularii alor 102 taxe -si-a aleia auto aberante zise "de mediu" -, fiindca vad ca 'tinerii frumosi si liberi" nu-s de acord cu guvernul care a promulgat-o si vor sa fie-n continuare - paradoxal si unic pe planeta - sclavi hiper-taxati intr-o colonie treptat mai jefuita.
Asta-i viatza insa - la mai mic deci, pina n-o mai ramine ni-mic! 8-)
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: abyss din 05 Februarie 2017, 14:26:28
Citat din: Xanadron din  31 Ianuarie 2017, 14:59:02
E parerea ta, compadre - posibil sa fie si corecta, ca nici macar eu nu-s infailibil. :-D

Rezist insa si nu-ti replic cu dizertatii ample de genu' "de ce nu fac gainile oua cubice", :lol: fiindca hermeneutica pacatului originar (adica prevazut din proiectul elohimic... sau nu tocmai) a ajuns sa ma plictiseasca si pe mine-ma.

Scurtissim totusi ca sa nu par ca m-as da mai ermetic-cunoscator decit sint, unele :evil: din entitatile implicate-n hibridizarile / recoltarile atitor feluri de energii contzinute-n "containerele" noastre inca-s rapace... energetic p-o anumita felie, si daca ignoram teoriile TVM-istico-genomice a manglitorilor de CS-uri.
...Ba par sa fie chiar addicted de hai sa-i zic "inhalarea" a 1001 frecventze (?! - discutie lunga si-aici) emise de noi in bulibaseala jocului LOR - desi au intr-adevar demult cheile abundentzei, materialiceste vorbind.

L.E. / P.S., ca altfel sint neclar de concis: Cheile Nemuririi si-ale Creatiei zic io ca NU le au ai' despre care barfeam mai devreme, ci o cu totul alta Sursa, :star: care la rindul EI lasa pin' la un punct oaresce liber-arbitru executantilor-servitori de tip elohimic.

Punct de inflexiune spre alte metode excluzind "eradicarea Raului tot prin Rau" - metode care nu par sa fie considerate insa utile evolutiei noastre-n tzarcu' scolii de corectie Terra.
Deocamdata...
Cine stăpânește călătoriile intergalactice are cheile nemuririi abundentei și creației.  Îți pot demonstra oricând.
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: Xanadron din 13 Iulie 2018, 08:54:18
(Re)cunoscutul ufolog Richard Dolan - prima oră dintr-un nou serial pe tema *Intelligent Disclosure*:
https://www.youtube.com/watch?v=_2r5_KjxNf4

Nefiind despre Vril :star: :-D e posibil să nu intereseze multă lume, da-l recomand călduros - nu doar rufoniștilor *puri și duri* refractari la orice discuții colaterale - mai importante uneori, repet, decît contabilizarea ozeniciurilor *nuts & bolts* :ufo: -, și d-aia probabil absenți total de-o vreme din peisaj.
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: diluna_coa din 17 Iulie 2020, 17:49:22
Stiu ca subiectul e vechi dar pun aici un video interesant (atentie din 20015!) insa se potriveste foarte bine aici.
Despre "disclosure" nu as sti sa apreciez exact "cand" se va face insa un lucru e sigur: trebuie ceva timp ca sa ne obisnuiasca cu ideea. 
Si... e pe canalul oficial al UNICEF! Chiar daca este sub pretextul "acceptarii" celor altfel sau diferiti... totusi....

https://www.youtube.com/watch?v=hSlrYDqFvfQ&fbclid=IwAR2PD-XMqRZ4hMOq0d4ISQSHDQdxFgsEOFzY5T5Xcvfa_4Gk6aFSwx8I9Cc (https://www.youtube.com/watch?v=hSlrYDqFvfQ&fbclid=IwAR2PD-XMqRZ4hMOq0d4ISQSHDQdxFgsEOFzY5T5Xcvfa_4Gk6aFSwx8I9Cc)
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente) arhiva braziliana
Scris de: fiulploii din 27 Iulie 2020, 11:52:38
https://brazilianufoarchives.com/
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)... si cu Trump-eta?
Scris de: diluna_coa din 07 Decembrie 2020, 06:06:48
Citat din: Xanadron din  26 Noiembrie 2016, 07:49:33
...Asadar "dementul-iresponsabilul-mascariciul"-etc. pare capabil de ORICE - inclusiv de Disclosure, in sens de "fortzare" a ei. Evident insa ca doar de n-o avea soarta lui JFK (btw, aici ma disociez total de opinia ta, @Padme - fiindca pe JFK il interesa realmente "spatiul" si problematica ET, da' n-a fost sa fie... Disclosure cu el.
La fel cum, statistic vorbind, nici cu Trump nu-s mari sanse sa fie, da' mai stii de unde sare "I, Pet Goat"? :roll: - peste gardu' tzarcului, clar.

Uite ca Xanadron a intuit bine, era cat pe ce ca Trump sa faca respectiva "disclosure", abia s-a abtinut  :-D sa dea totul in fapt daca ar fi sa ne luam dupa spusele domnului "Former Head of Israel's Space Program" din interviu:
https://www.jewishpress.com/news/media/former-head-of-israels-space-program-the-aliens-asked-not-to-be-revealed-humanity-not-yet-ready/2020/12/05/

Ce vreau sa subliniez de acolo este - dupa spusele lui - ca acum 5 ani ar fi fost prea devreme dezvaluirea dar ca trendul deja se schimba in prezent...
Ah, si  :lol: imi reamintesc de prietenul neasteptat din videoclipul UNICEF postat de mine mai sus care se numeste... Marciano
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: SLEAH19 din 08 Decembrie 2020, 22:49:34
Știrea de mai sus postată de @diluna_coa apare și peste ocean în New York Post pe 7 decembrie. Se întinde precum Pandemia până ajunge la toți.
Americanii mai adaugă și ei o speculație în text :

Fostul președinte Barack Obama a refuzat recent, într-un interviu cu amuzantul ,,Late Show", Stephen Colbert, să confirme sau să nege existența vieții extraterestre bazate pe înregistrări americane extrem de secrete - o mișcare pe care Colbert a luat-o în glumă ca o confirmare tacită.

https://nypost.com/2020/12/07/aliens-in-hiding-until-mankind-is-ready-ex-israeli-space-head/?fbclid=IwAR3zM0IzeHd7JrGnzpfUKWY1HzVL9V3snb2y9SIVB-xaWnkm5yL013GcgyQ
Titlu: Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
Scris de: hoinar din 19 Aprilie 2021, 02:08:50
Unde unii vad disclosure, eu vad enclosure. Daca merg pe aceeasi teorie (bazata pe dovezi indirecte si multa intuitie) care-mi spune ca traim intr-un sistem inchis, capsulat, unde soarele si luna sunt manifestatii locale ale unor surse externe, cu un zid inpenetrabil noua care separa localul de extern, atunci ceea ce usor se lasa scurs catre mainstream nu este altceva decat una din etapele de conturare al urmatorului bau-bau: extraterestrii rai.

Urmariti tonul celor implicati. Nu mai este unul jovial, frizand ridicolul. Observati de asemenea ca desi imaginile nu portretizeaza actiuni agresive, ideea de baza discutata este ca acele entitati vizeaza cu precadere instalatii militare. Deja, intentiile sunt in zona neutra. Probabil ca in cativa ani, in loc sa beneficiem de energie curata si infinita, vom fi targetati de arme bazate pe aceleasi tehnologii, gratie fermierilor care ne conduc.

https://www.youtube.com/watch?v=AfXwM3140Tg

ps. a se observa scaunul din planul secund al celui intervievat. Un Eames, simbol al elitelor.