Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Asgardia Space

Creat de fiulploii, 13 Octombrie 2016, 15:14:39

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

Cred ca acest proiect merita un subiect separat fie si numai datorita faptului ca e implicat - conform materialelor publicitare -  si singurul nostru astro/cosmo-naut Dumitru Prunariu .
Totodata , pentru doritori, exista niste concursuri la care se poate participa pt alegerea steagului, insignei si imnului . Bafta !
http://asgardia.space/

Ar fi util un interviu cu domnul Dumitru Prunariu pe tema asta chiar si numai pentru o confirmare sau o infirmare a participarii dansului la proiect. @Urban , s-ar putea ?  8-)


http://www.sciencealert.com/a-multinational-group-wants-you-to-join-asgardia-the-first-outer-space-nation-with-a-mission-to-defend-earth
https://room.eu.com/news/plans-for-first-ever-space-nation-asgardia-announced-today
http://www.mirror.co.uk/science/scientists-found-first-independent-space-9037308


Xanadron

Nu-i nevoie de alte confirmari, @fiualploii - Prunariu e intr-adevar implicat, pe filiera ONU (unde-i un soi de șef și de la tribuna căruia mai vorbește gura fara el :lol: -  reamintesc faza povestita comic d-un autor cunoscut, la mega-conferința ufo-conspirologică din iunie 2015)

...  https://www.youtube.com/watch?v=MCSpgJNjop0
Merita deci urmarit fie si doar pentru povestioara sfatosului Robert Morningstar despre cum a pus el o intrebare la ONU lui D. Prunariu (min. 32 cca.) in 14 oct. 2010 - cosmonautul nostru fiind sefu' unei comisii ONU pentru utilizarea pasnica a spatiului cosmic etc. Si cum Mme Othman i-a taiat practic microfonul "românului Propriatu" :-D (asa l-a re-botezat RM - suna probabil mai vampiric-transilvan) cind a vazut ca-ncepe sa vorbeasca prea mult. 8-)

Mă tem insă că și sfătosul masonache Prunariu e căzut în capcana agendei unei pseudo-disclosure care se coace accelerat în ultima vreme - nu mai repet că una parțială, hiper-deformată și mega-mincinoasă - dar aflată clar în penultima ei fază descrisă de Wernher von Braun, aia cu fear-porn-ul pericolului asteroizilor înainte de arătarea maimuței ET :-( nu doar la Hollywood .
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Nu ti se pare colega @Xanadron ca se depune aparent un prea mare efort pt acea falsa Discosure? Avem de a face totuși cu altceva ? Ce ar putea sa merite un asemenea efort , cheltuieli enorme de bani si mai ales  ine ar avea atâta timp la dispoziție si răbdare sa urmărească un plan mega-complex întins pe zeci de ani ?

Xanadron

Merita bagata o geana si-n parerea lui J.P. Farrell pe acelasi subiect:
http://gizadeathstar.com/2016/10/all-aboard-for-asgardia/

De remarcat aplecarea lui JPF si pe tematica Disclosure - chestie nu tocmai uzuala pt. el, preocupat mai mult de alte teme, mai 'concret' demonstrabile si nu doar speculativ.
Presupusa - zic asta iarasi ca disclaimer de ozenaut precaut - sifonareala Wikileaks a unor mailuri din 2014 dintre John Podesta (actualmente sef de campanie Hitlary :-D) si Edgar Mitchell (al 6-lea om pe Luna - nici n-a fost greu, ca-i plata si ea mai mult ca sigur si zace la 13-km deasupra frezelor noastre :lol: ) l-a incitat probabil sa-si dea cu presupusul si conex cu actualul "War in Space" care transpare din pomenitele mailuri.
Mai vechea lui pasiune pentru "Ancient Space Wars" il conduce spre deductii interesante, ca sa nu mai vb. de cunoasterea lui cu mult peste medie a problematicii crestine (incl. Vatican), omu' fiind doctor PB (pe bune) SI in patristica... ortodoxa, culmea.
http://gizadeathstar.com/2016/10/wikileaks-vatican-covert-space-wars/

Desi nu subscriu intotdeauna 100% la opiniile minutiosului JPF, merita citite oricind.
Ahm, sa nu uit intrebarea pusa de tine, fiualploii... non-radioactive sper inca. 
Pe f. scurt deci... NU, nu mi se pare. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Godak

Un attach cat 100 de postari... Pt. cine intelege...

Xanadron

Marturisesc ca naivul de Je astepta comentarii cel putin la fel de interesante ca alea facute pe blogul JPF-ului, dupa semnalarea articolelor astora - importante zic eu.

Ce vad in schimb? Doar o pseudo-postare "criptica" a colegului @Godak, aiuritoare taman fiindca vine iegzact de la "juniorul" pornit din start pe (re)educarea RUFOnautilor in spiritul unui nou tip de comunicare - mai clara-concreta (si cind e vorba de subiecte "eterico-ezoterice"), fara SF-isme, da' si fara bulucire pe site-uri cu hartzi... sublime, desi inaccesibile, linkuite vag-generalizator.
...Sau poate-s io tembel de nu apreciez intentia de-a ne transforma in boy-scouts?!... :lol:

Stiu, stiu, colega @Godak, ca poti veni cu 1001 argumente contra "cercetatorilor din fotoliu", da' crede-ma ca-n cazul meu cel putin ramine unica alternativa la shaij'de ani - ca sa nu mai zic ca-i doar un hobby inocent rufoniada asta pt. Je, si nicidecum vreo ocupatie lucrativa. Altfel bagam si eu demult un Bewerbung la triliteratele nemtesti sau romanesti si nu mai postam (cam aiurea-n tramvai) p-acilica.
...Ori SI postam, da' mai rarutz, in pauzele de activitati specifice pe teren (inclusiv arheologic poate.) 8-)

Ontopic o tzira totusi: ce sa-ntzeleg eu deci din poza foii respective?

- ca Asgard[ia] (mitologica "pensiune pt. refacerea Zeilor" :star:) ar avea locatia prin zona Fieni?
- ori ca Prunariu & CO.ncetatenii lui spatiali or sa-si duca-n cetatea din ceruri "apa vie" de pe la  Moroieni - Dobresti - Scropoasa? (si nu doar stafia lu' Nea Nicu sau militarii 'merigani - cica?)
- sau ca Zalmoxe o fi cerut si el deja cetatzenia sub-orbitala? :ufo:
- ori poate ca subiecte d-astea facil-tabloid-misticoide ar trebui dezvoltate mai mult pe RUFOn?!

- ...si-as putea continua pin's-o-nsera, dar simt ca trebuie sa ma opresc - acum, dar si DE TOT probabil.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Godak

@Xanadron

In postare ta ai amintit
Citattematica Disclosure
. Acel facsimil cred ca era lamuritor on-topic pentru gluma asta, cu Disclosure. Restul comentariului il trimit in privat, deoarece nu vreau sa fragmentez topicul.  :rocket:



kandaon

As putea face niste legaturi (mai fanteziste asa) si intre proiectul Asgardia si intre emailurile dintre E. Mitchell si Podesta ala.
In primul rand (si asta ca tot am vazut ca s-a amintit de actorul R.D. Anderson care a fost facut general onorific al US Air Force pentru rolul din Stargate) eu tin minte sa fi aflat prima data de "energia punctului zero" (o tehnologie de zice Mitchell ca niste ET "non-violenti" ar vrea sa o ofere oamnilor, sau ma rog, pamantenilor) taman din serialul Stargate.

Atata doar ca ET astia, conform lui Mitchell, nu ar tolera ca oamenii sa devina prea agresivi si sa provoace probleme si distrugeri nici in spatiu si nici pe Terra. Interesant e ca tot in serialul amintit apare o rasa de ET mai non-violenti asa (dar cu o tehnologie inclusiv militara extrem de dezvoltata) si care incercau sa mentina pacea si sa-i ajute pe aia mai mici sau mai slabi pe unde puteau prin galaxie (uneori folosind si mijloace mai violente daca era cazul, din cate imi amintesc).

Ca aspect fizic erau reprezentati ca si celebrii deja "micii omuleti gri" iar ca nume erau cunoscuti ca si Asgardieni, fiind responsabili de aparitia mitologiei nordice  :-D. Tot ei i-au ajutat pe pamanteni (numiti Ta'uri daca imi amintesc bine, asta apropo si de ce vorbea pe un alt topic colegul Grifon despre constelatia Tauri-lor, Vrilul si astrologia nazista) sa obtina tehnologia necesara calatoriilor interstelare (cu nave cosmice, nu doar prin "portile stelare").

Nu stiu de ce da eu cred ca Asgardia asta de a aparut acum se inspira cel putin la fel de mult de la astia din serialul Stargate si nu neaparat direct din mitologia nordica/vikinga si Asgardul de acolo.

E clar ca uneori o opera literara, artistica, etc , chiar si din domeniul fantastic, poate prezenta printre randuri ori intr-un mod mai modificat niste realitati care nu pot fi spuse direct din diferite motive.
Acum ramane de vazut cat e real, cine s-a inspirat de unde, si care ar fi planurile de viitor, noi putem doar specula

Soryn

M-am uitat peste acel site si peste jumatate de milion de oameni s-au inregistrat ca cetateni asgardieni. Oare entuziasmul exacerbat sau conditiile de viata deplorabile in care multi dinte ei se afla, i-au indemnat sa ia aceasta decizie? Cifrele celor inscrisi din fiecare natiune, vorbesc de la sine. Oare noul guvern asgardian format din cei 12 "intelepti" va fi oare pe masura asteptarilor lor?

Godak

@Soryn, ai sesizat bine. Disperarea pe de-o parte, viata anosta si plictiseala pe de alta. Restul... Naivi sunt o gramada pe lumea asta.

Insa, vezi si documentele lor programatice. Vei gasi niste cioace nu tocmai OK... care incalca niste tratate privind Spatiul cosmic s.a. Poate aici e cheia problemei. O utilizare a spatiului fara legi ar fi un dezastru.


Soryn

Daca tot veni vorba de programe spatiale, ce i-o apucat si pe astia:http://edition.cnn.com/2017/06/05/asia/india-space-heavy-satellite-launch/  :? O mare parte din populatia lor sunt "lipiti pamantului" si ei cheltuie sume fabuloase pe programe spatiale  :-o O fi umbland "caini cu covrigi in coada" pe "bulevardele" galaxiei, da, eu nu unul, n-am chef sa devin un "paralitic gri", corpul meu este creat special pt condidiile specifice de pe pamant si mama, ce bine arata fetele si baietii de planeta nostra! Pe bune, cheltuiesti enorm in detrimentul celorlanti care sufera in continuare, agricultura e praf, apele poluate, munti cu paduri defrisate? Ma mir ca Gaia ne mai rabda? Vrei sa te intalnesti cu rase superioare? Cum se vor uita la tine? Cat de imatur si iresponsabil esti? Duceti-va frate, da duceti-va cat puteti de repede, da de raman aia cu mintea sanatoasa si vor transforma planeta asta intr-un adevarat paradis.

fiulploii

Dupa părerea mea răspunsul il găsești in religie. Daca faci o analiza la rece si fără încrâncenare a religiei diverselor grupuri/grupări umane si vezi rezultatele materiale cred ca vei obține ceva interesant . Dincolo de religie care , tot dupa părerea mea, se estompează in zilele noastre , se afla o multitudine de credințe ce dictează de fapt comportamentul fiecărui individ.
  Daca ar fi sa dau o concluzie clar "sefeistica" , io zic ca cineva se pregătește intens de plecare pe alte meleaguri ...destul de curând .


Soryn

Probabil asteapta sa se inchida carantina, si cand o sa se termine de construit statia orbitala asgardiana, sa taie panglica la inaugurare. Ca daca tot avem unul dintre cele mai importante portaluri de iesire/intrare din galaxie, in sistemul nostru solar, statia asgardiana va fi de mare atractie turistica, ceva de genu Deep Space Nine (se pot deduce multe de aici) De unde oare s-au inspirat?