Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

TURBOMECANICA S.A. : OZN-uri made in Romania

Creat de calator astral, 31 Octombrie 2012, 02:00:56

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Credeti ca TURBOMECANICA S.A. produce pe banda rulanta aparate de zbor neconventionale?

NU. Imposibil, nu avem tehnologia necesara.
12 (42.9%)
Nu stiu. Nu ar fi exclusa o astfel de productie secreta dar e greu de crezut.
12 (42.9%)
DA. Cu siguranta Coanda a daruit Romaniei aceasta tehnologie,furata poate de la Von Braun si Tesla.
4 (14.3%)

Numărul total de membrii care au votat: 28

kefren

Citat din: kandaon din  01 Noiembrie 2012, 13:03:28
Nu cred ca Alx se referea la niste controlori de trafic "clasici". Mai ales ca daca era vorba sa fie unii de pe la noi nu ar fi fost nici o problema, dat fiind ca Turbomecanica ar fi lucrat pentru Armata, cea care controla si traficul si avea si avioane de vanatoare sa le trimita dupa intrusi daca era cazul.

E vorba probabil de unii de mai sus sau de prin alte parti, care sa aiba si ei niste "farfurii zburatoare", corect


   Corect,nici eu nu m-am referit la controlori clasici,probabil te-a indus in eroare exprimarea mea ca"zboara la un cu totul alt nivel",nu ma refeream la plafonul de zbor,cum probabil s-a inteles.

Nox

Citat din: Ganditorul din  01 Noiembrie 2012, 10:03:32
[...] Colaborarea cu nemtii ar putea fi de fapt colaborarea cu Schauberger iar "farfuria zburatoare" realizata de nemti a fost un succes tehnologic - nu si militar. campul de plasma ce se forma in jurul aparatului aflat in zbor nu permitea sub nici o forma excutarea focului asupra inamicului. Asa ca inventia a fost abandonata de la "productia in serie" pt ca in timp de razboi nimeni nu e dispus sa faca aerodine eficiente destinate plimbarii.
Nu ma intrebati de surse, caci sunt multiple iar ceea ce am scris mai sus e o sinteza. [...]

Ca o observaţie fără tehnicităţi! Chiar dacă respectivele aparate de zbor nu puteau fi echipate cu arme de foc, puteau fi trimise cu succes "la plimbare", în recunoaştere.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Ganditorul

Din cate a "transpirt" la public pana in acet moment ( si s-a scris si pe acest forum destul pe subiect )proiectele Vril cam asta au facut - recunoastere.
Iar cooperarea cu nemtii poate fi inteleasa si sub forma "ia uita-te pe schitele romanului si vezi ce poti folosi de acolo" - nu neaparat ca o colaborare directa pe un proiect. Aerodina HC difera destul de mult, ca elemente componente, de proiectul Vril german.

alx

Pe cat a fost posibil,am separat mesajele off-topic si le-am mutat in cosul de gunoi. Au ramas mesajele care erau mixte,si care odata mutate de aici ar fi rupt firul logic al topicului.Va rog de acum sa comentati doar on-topic. multumesc
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."