Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Fenomene conexe si paranormale => Subiect creat de: jean din 02 Ianuarie 2008, 21:04:48

Titlu: Semne aparute pe corp, fara o cauza anume
Scris de: jean din 02 Ianuarie 2008, 21:04:48
                           Puncte si doua zgarieturi ciudate pe brat

   In dimineata zilei de 25 decembrie 2007, in jurul orei 9 dimineata, dupa ce am facut baie, am observat pe antebratul stang,  pe partea inferioara, doua zgarieturi.
   Prima se afla la aprox. 5 cm de palma, inclinata cu cateva grade spre stanga fata de antebrat. Are lungimea de aprox. 1,8 cm si pare formata din trei linii (stanga-mijloc-dreapta) aflate pe aceasi directie.
   A doua zgarietura se afla la aprox. 7,5 cm de prima si este inclinata spre dreapta. Are o lungime de aprox. 1.5 cm, si pare a fi formata din trei puncte urmate de o linie. (a se vedea fotografiile atasate).
   Nu aveam cum sa ma zgari in acel loc de pe brat, deoarece, cu doua zile inainte, nu am mai desfasurat nici o activitate, si nici nu am purtat haine care sa provoace asemenea zgarieturi, nici in baie nu m-am zgariat.  In seara cu pricina, m-am culcat in jurul orei 10.30 si noaptea nu am visat nimic deosebit. Am examinat zharieturile cu o lampa cu UV si nu am constatat nimic deosebit. Nu sunt dureroase.
   Astazi 2 ianuarie 2008 inca mai sunt vizibile...Nu pot spune ca au fost facute de extraterestri, pentru ca nu am dovezi, dar am sa fiu mult mai atent.
Titlu: Raspuns: Semne aparute pe corp, fara o cauza anume
Scris de: Arckadii din 02 Ianuarie 2008, 23:38:40
1. Ai pisica in casa?
2. Ai soareci in casa?(sunt 70% sanse sa ai daca stai la casa cu curte si 60% la bloc)
3. Este foarte posibil sa te fi zgariat in timp ce dormeai. Un cercel uitat de iubita in asternut, un ac, un tricou cu fermoar, un pix, o bucata de lemn din marginea patului etc.
4. Insecte.
5. Propria ta gura. In timp ce dormi, te poti musca singur, fara sa sti...



Ark
Titlu: Raspuns: Semne aparute pe corp, fara o cauza anume
Scris de: jean din 03 Ianuarie 2008, 11:23:37
Stau la bloc si nu am nici pisica nici caine, iar despre cercei nu poate fi vorba
Titlu: Raspuns: Semne aparute pe corp, fara o cauza anume
Scris de: Arckadii din 03 Ianuarie 2008, 13:41:12
Si totusi celelalte variante raman valabile...am dreptate?


Ark
Titlu: Raspuns: Semne aparute pe corp, fara o cauza anume
Scris de: mistic din 10 Ianuarie 2008, 16:30:37
mi se pare un subiect extrem de ridicol :roll:
Titlu: Raspuns: Semne aparute pe corp, fara o cauza anume
Scris de: romulus din 17 Ianuarie 2008, 21:58:05
----
CitatNu pot spune ca au fost facute de extraterestri, pentru ca nu am dovezi, dar am sa fiu mult mai atent.
----Nu cred ca trebuie sa mergi cu gandul pana acolo. Raspunsul poate fi mult mai la indemana ta.Poate fi si de rasul lumii, ori ridicol cum zice mistic, dar eu o sa-ti   zic  totusi......
  Ca sa intelegi  ce spun , uite ceva similar la mine:intr-o seara , tot asa, iesind de la baie am observat cu mare surprindere in palma stanga , centrata exact in mijlocul palmei, o sfera perfect delimitata, de un rosu aprins, aprins, care a persistat cateva ore bune. M-a intrigat foarte tare si nu-mi explicam cum a aparut  si apoi, de ce si cum  a disparut dupa cateva ore, fara a lasa vreo urma.
----Am inteles ce a fost abia peste vreo trei,patru zile, cand, la baie fiind, sedeam pe tron si m-am surprins stand cu cotul mainii drepte, fix in podul palmei stangi !!! Era un gest reflex, pe care - normal nu mi-l aminteam atunci cand incercam sa explic sfera rosie.... Am ridicat iute cotul si.... normal, semnul incepuse deja sa se contureze. Atunci am inteles....

---Puteti rade... dar in prima faza, cand nu realizam nici in ruptul capului cum mi-a aparut  chestia aia in centrul palmei.... ma gandeam si eu la "minuni" de genul celor la care se gandea jean......
---Concluzia : explicatia poate fi sub nasul tau, dar sa nu n-o  poti inca "vedea"..... Lasa extraterestrii ! Vezi aici pe pamant !
----Howgh !
Titlu: Raspuns: Semne aparute pe corp, fara o cauza anume
Scris de: mistic din 21 Ianuarie 2008, 17:43:52
ai dreptate romulus chiar rad :-D si am cazut de pe scaun :lol:
Titlu: Raspuns: Semne aparute pe corp, fara o cauza anume
Scris de: romulus din 21 Ianuarie 2008, 20:13:50
Citatchiar rad  si am cazut de pe scaun
----Nu radea, ca se ia..!!
---Howgh !
Titlu: Raspuns: Semne aparute pe corp, fara o cauza anume
Scris de: mistic din 22 Ianuarie 2008, 15:28:35
ce sa iau? semne pe corp :? vine vara sa vezi ce ma lovesc! sunt obisnuit  :wink:
Titlu: Re: Semne aparute pe corp, fara o cauza anume
Scris de: Simona din 05 Noiembrie 2015, 22:13:59
Acum doua zile am calatorit in India pentru 24 de ore, m-am culcat dimineata pentru cateva ore iar cand m-am trezit aveam in palma 3 semne care formau un triunghi echilateral cu distanta precisa de 1.9 mm ( le-am masurat din curiozitate). Au trecut 3 zile si au inceput sa se estompeze dar unul dintre ele, cel mai proeminent este inca un pic dureros. Stiu un singur lucru, inainte de culcare nu le aveam, dupa 6 ore de somn semnele erau acolo, exclusa fiind posibilitatea de a ma lovi intr-un obiect triunghiular in timp ce dormeam. Pentru mine e un mister cum au aparut semnele acolo...