Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Evenimente OZN în lume => Subiect creat de: DBlack din 27 Decembrie 2010, 17:31:28

Titlu: INCIDENTUL ROSWELL
Scris de: DBlack din 27 Decembrie 2010, 17:31:28
INCIDENTUL ROSWELL


(http://blog.danmakesmusic.com/wp-content/uploads/2010/08/roswell-crash.jpg)


Incidentul Roswell ramane unul dintre cele mai misterioase si mai controvesate lucruri de pe aceasta planeta. Ce s-a intamplat de fapt acolo? In anul 1954, in localitatea Roswell, New Mexico, s-a raportat existenta unui obiect zburator neidentificat in care se aflau extraterestrii. Multi cercetatori de OZN-uri cred ca nava extraterestra s-a prabusit la Roswell si ca fortele militare americane au incercat sa ascunda faptul ca aceasta a fost recuperata chiar de ei. Armata pe de alta parte sustine ca singurul obiect recuperat din zona a fost un balon zburator. Incidentul a fost un real subiect de speculatie si de cercetare de-a lungul anilor devenind un motiv popular. In zilele noastre Roswell este sinonim cu termenul OZN tocmai datorita faptului ca este cel mai renumit incident cu OZN uri



La inceputul lunii iulie 1947, trupele aeriene Roswell puneau mass media pe jar cu un comunicat de presa in care afirmau ca trupa de interventie pirotehnista 509 a descoperit si recuperat o farfurie zburatoare de pe terenul unei ferme aflate in apropierea localitatii Roswell. Mai tarziu, in aceeasi zi, generalul celei de opta forte aeriene a declarat ca de fapt singurul lucru recuperat din respectiva zona a fost un balon zburator si nicidecum o farfurie zburatoare. Ulterior, intr- o conferinta de presa s-au aratat dovezi conform carora obiectul prabusit chiar fusese un balon zburator. Cazul a fost utitat pentru 30 de ani



OZN-ul avea la bordul sau extraterestri?

Nici unul dintre martori nu a vorbit insa despre corpurile extraterestrilor, gasite in apropierea locului catastrofei, desi zvonuri in aceasta privinta au existat. Unul dintre acestia, inginerul Grady Barney, a afirmat ulterior ca descoperise un disc cu diametrul de 8-10 m si patru cadavre ale unor umanoizi de talie mica, imbracati in costume gri. Oficialii militari i-au interzis sa-si mai desfasoare cercetarile (el lucra in domeniul conservarii solului) si i-au interzis sa discute despre cele vazute.


Cele patru cadavre au fost transferate la baza Edwards, in California, pentru a fi examinate. Apoi, catre sfirsitul anului 1954, ele au fost transferate la baza Wright-Patterson, in Ohio, unde, in asa-numita Camera Albastra, se presupune ca se afla si alte cadavre ale unor extraterestri. De aici, o parte din resturile OZN-ului si cadavrele conservate au fost mutate la Langley, sediul CIA, in anul 1978.

Timp de mai multi ani, intre 1954 si 1959, armata lanseaza manechine de la mare altitudine. La 21 mai 1959 un balon se prabuseste. Cei trei militari aflati in balon supravietuiesc, insa au fetele acoperite de hematoame. Martorii care au afirmat ca au vazut niste creaturi ciudate sint pusi acum in incurcatura.


Autopsii UFO

Isteria UFO merge si dincolo de simplele declaratii: in anul 1991, un producator din Londra, Ray Santilli, afirma ca a intrat in posesia unor bobine de pelicula cinematografica in care aparea unul dintre extraterestrii prabusiti la Roswell, in 1947. Santilli declara ca, in timp ce cauta una dintre inregistrarile video ale lui Elvis Presley, un fost cameraman american, Jack Barnett (n.r., pseudonim), ii vinduse fragmente de pelicula pe care era reprezentata autopsia facuta de doi medici unui ipotetic extraterestru.


Putin inainte de plecarea lui Santilli, fostul cameraman i-a aratat circa 22 de role de film alb-negru, pe care acesta le filmase imediat dupa incidentul de la Roswell. Batrinul cameraman ii povestise ca, in iulie 1947, pe cind era in armata, i s-a spus ca urma sa filmeze resturile unui avion sovietic de cercetare, prabusit in statul New Mexico. Totul parea cit se poate de verosimil, deoarece America se afla in plin razboi rece cu Uniunea Sovietica.

Dupa spusele fostului cameraman, cind a ajuns acolo, el a constatat ca a trebuit sa filmeze cu totul altceva: resturile unei farfurii zburatoare, precum si autopsia a doi dintre membrii echipajului acesteia.

Pelicula, in alb-negru, prezinta numeroase taieturi si nu are sonor, insa Santilli o cumpara si o duce in Italia, unde, in 1994, e difuzata pentru prima data, in cadrul programului ,,RAI Misteri". Pelicula incinge spiritele si in ziua de azi, insa in urma unor numeroase studii facute asupra fotogramelor si a locatiei presupusului laborator, expertii au ajuns la concluzia ca filmarea e un fals. Argumentele invocate au fost telefoanele, prizele electrice si alte detalii care apar in fotograme si care sint anacronice unui presupus an 1947. Cu toate acestea, filmarea inca se bucura de un real succes in rindul amatorilor de senzatii UFO, circulind in mai multe variante pe site-urile de upload video.


http://www.youtube.com/watch?v=0UP1OU9uQ2k


SURSE : Calificativ,2012en,Roportal
Titlu: Re: INCIDENTUL ROSWELL
Scris de: elena78 din 08 Iulie 2012, 15:39:08
Cel mai  faimos accident  al extraterestrilor  a fost cel de la Roswell,nava extraterestra a esuat si a ramas in dimensiunea noastra  iar autoritatile americane au ,,confiscato ,,   ne-au   ascuns totul  ca sa zica  ca noi pamantenii suntem singurii in univers  :x,ma intreb si eu  extraterestrii care  se aflau in acea nava au fost luati prizonieri ?? pentru a face experimente cu ei???  iar cu nava ce s-a intamplat??au facut altele  dupa modelul ei  in zona 51  ??observ ca suntem tot mai invadatio de aceste masinarii ozn  care cred ca sunt facute dupa cea  de la Roswell ??beh!!sunt multe intrebari  unele dintre ele au raspunsuri altele nu...
Titlu: Re: INCIDENTUL ROSWELL noutăți
Scris de: fiulploii din 03 Iunie 2017, 18:28:36
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4566724/Footage-reveals-Deputy-Sheriff-said-saw-Roswell.html (http://www.dailymail.co.uk/news/article-4566724/Footage-reveals-Deputy-Sheriff-said-saw-Roswell.html)