Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Mesaje Recente

#81
Fenomene conexe si paranormale / Re: Incidentul Dyatlov
Ultimul mesaj de Serban M - 24 Iulie 2023, 17:41:33
Un cover op este o operatiune complexa de obicei condusa de cei de la putere / militar

Motivul nu am cum sa il intuiesc, exista multe posibilitati : fie cineva din grup cunostea lucruri ce nu trebuiau cunoscute (vezi cazul adolescentului din grup care lucra intr-o centrala nucleara de top cu informatii de top), fie in zona respectiva se desfasurau activitati militare ce nu trebuiau cunoscute, in orice caz, suspectul principal este Semyon Zolotaryov, personaj ce iese complet din cadru, s-a alaturat ulterior in mod compulsiv grupului, stricand des atmosfera cu comportamentul lui extrem de dominant si manipulativ, avand alta varsta si necunoscand grupul (aparent, aici mai intra o persoana suspecta), avand un trecut fantomatic si numeroase trasaturi ale unui comportament de ofiter de informatii super-pregatit, cel putin...

Din cate imi aduc aminte, cand am studiat cazul cu colegii, la vremea respectiva, parca fix cadavrul lui Semyon a fost cel care nu parea sa corespunda deloc si parea inlocuit cu alt cadavru, exista de asemeni indicii clare cu dovezi palpabile, fizice, ca armata a fost ulterior acolo si a facut anumite modificari cat si greseli.

Cadavrele s-au descoperit, acele rani erau extrem de explicabile si usor de facut - > tocmai sa adanceasca misterul - > folosind diverse tehnici ca totul sa para de ne-explicat (limba taiata wow)

Cu stima,
Serban M

#82
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Transumanismul - binefacer...
Ultimul mesaj de fiulploii - 23 Iulie 2023, 17:16:03
De ce ar fi asimilarea o chestie asa de nasoala? Doar spre o asimilare energetica tinde orice credincios, indiferent de religie. Sau ma insel cumva?
#83
Fenomene conexe si paranormale / Re: Incidentul Dyatlov
Ultimul mesaj de fiulploii - 23 Iulie 2023, 17:14:03
Citat din: Serban M din  21 Iulie 2023, 20:35:48... a fost un cover-op avand cel putin un infiltrat in grup care a scapat ulterior ...
Sirius13
Serban

Acoperire pentru ?
Parca s-au descoperit toate cadavrele, nu? si cum ati explicat voi acele rani ?
#84
Cafenea / Re: Biserica egipteana a celor...
Ultimul mesaj de fiulploii - 23 Iulie 2023, 17:10:51
Alte manuscrise păstrate sunt "Tetraevanghelul de la Suceviţa 23", "Evanghelia Patriarhului Ioachim al Antiohiei", "Tetraevanghelul de la Biserica de Piatră din Bacău", dar şi manuscrise de la Ieremia Movilă, cum ar fi o Evanghelie din 1598 sau una din 1605. Ieremia Movilă şi familia sa au trimis manuscrise şi la mănăstiri ca Mănăstirea Sfânta Ecaterina din Sinai sau Mănăstirea Cutlumus din Athos. Toare acestea dovedesc faptul că la şcoala de copişti erau numai cărturari cu un nivel înalt de cultură, care cunoşteau greaca şi slavona.

despre Manastirea Sucevita
#85
Extraterestri / Adevarata interpretare a bibli...
Ultimul mesaj de Serban M - 22 Iulie 2023, 19:28:37
https://www.youtube.com/watch?v=dLBDf4YZjRE&list=PLJjX_zbOQfD2W52oJ8cQISw9jO9vCpWpV&index=6

Dupa ce am citit cartile lui Mauro Biglino, am ajuns la concluzia ca este cel mai aproape de adevarul terestru; fara denaturarea adevarului si modificarea termenilor originari; ajungem la concluzia ca interpretarea / descifrarea bibliei e pe cat de simpla posibil. Folosind ebraica originara, cititorul descopera ca multi termeni au fost modificati constant pentru a aduce conotatii "Divine"

Astfel, in viziunea lui Mauro si conform analizei lui, avem de a face nu cu un Dumnezeu in sensul propriu in bliblie; ci cu o civilizatie avansata ce a condus prin YHVH - Yahve, poporul Israelit, transformand in epoca respectiva politeismul global in monoteism, treptat.

Recomand cartile lui si analiza productiva pe text, cat si mini-documentarul postat aici; este foarte incitant sa citesti biblia originala, fara a denatura natura ei usor de inteles. Intrebarile raman, daca teoretic anumiti ingeri mentionati in biblie sunt simplii AI la comanda civilizatiei respective, cine sunt "lorzii gazdelor", adica Adonai Tzva'ot ? si ce anume inseamna gazdele ? iata ca apar niste intrebari cheie, care ne pun pe o alta pista, despre ce este vorba cu aceste gazde ? se transforma tot scenariul intr-un film SF ?

Original : ADONAI-Tzva'ot (lordul gazdelor - lord of the hosts) says, 'When that time comes, ten men will take hold - speaking all the languages of the nations - will grab hold of the cloak of a Jew and say, "We want to go with you, because we have heard that God is with you."'"

Modernizare biblica, biblia actuala denaturata intentionat :

23Aşa vorbeşte Domnul oştirilor: 'În zilele acelea, zece oameni* din toate limbile neamurilor vor apuca pe un iudeu de poala hainei şi-i vor zice: «Vrem să mergem cu voi; căci am auzit că Dumnezeu** este cu voi!»'"

Cu stima,
Serban
#86
Fenomene conexe si paranormale / Re: Incidentul Dyatlov
Ultimul mesaj de Serban M - 21 Iulie 2023, 20:35:48
Interesant. In umila mea opinie, lucrand de cativa ani in domeniul investigatiilor.. am analizat impreuna cu cativa colegi incidentul Dyatlov; am ajuns toti la concluzia ca a fost un cover-op avand cel putin un infiltrat in grup care a scapat ulterior si si-a schimbat identitatea. Cel mai probabil in poza de mai sus este doar un artefact foto

Cu stima,
Sirius13
Serban
#87
Video [legaturi] / Pacientul numarul 17 / Patient...
Ultimul mesaj de Serban M - 21 Iulie 2023, 01:54:13
https://www.youtube.com/watch?v=m3xfxpHjqHc

Recomand acest film documentar - real

Oricarui sceptic ce inca nu crede in implicarea diverselor rase extraterestre in prezent pe Terra. Recomand si pasionatilor cat si celor ce cred in influenta ET asupra Terra, este cutremurator

Cu stima,
Sirius13
Serban
#88
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Transumanismul - binefacer...
Ultimul mesaj de Serban M - 21 Iulie 2023, 01:49:42
In umila mea opinie si dupa tot ce am studiat, transhumanismul este asimilarea rasei umane de catre o specie artificiala.

Ca idee, prin imunizarea c0v1d, majoritatea populatiei este acum dispozitiv / borg
Recomand sa studiati ce a descoperit dr. Frank ZALEWSKI : https://www.bitchute.com/video/JEX6j3RGTy3A/

Cu stima,
Sirius13
Serban
#89
Stiri / Re: Legaturi catre stiri inter...
Ultimul mesaj de liviutatarus - 20 Iulie 2023, 17:56:22
Tim Burchett full interview before congressional hearing on UFOs! July 26 2023!!!
https://www.youtube.com/watch?v=4tRNIa7LO4U&t=14s
#90
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Transumanismul - binefacer...
Ultimul mesaj de fiulploii - 18 Iulie 2023, 20:09:41
  Eu personal judec puțin altfel. De ce să extermini o resursă ( vorbesc aici de oameni) când o poți folosi in diverse scopuri deși doar doua, poate trei ar fi principale: explorare, luptă și manifestare fizică a conceptelor abstracte sau energetice.
  Iar dacă pt. asta trebuie un pic de transformare corporală, un fel de simbioză siliciu-carbon sau orice altceva, transformări genetice atunci de ce nu?

   Cazurile de care se face vorbire in postările anterioare cred că reflectă doar încercări de a vedea cum se comportă, evoluează respectivele modificări in afara laboratorului. E ca și cum ar fi la intrarea in zona Pământului o pancartă cu textul "experiment în desfășurare" .