Forum RUFOn

Resurse => Stiri => Subiect creat de: Xanadron din 18 Noiembrie 2010, 21:17:40

Titlu: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 18 Noiembrie 2010, 21:17:40
Chiar daca multe din previziunile lui nu se indeplinesc intocmai, ;) mi s-ar parea interesant de urmarit blogul ziaristului canadian Benjamin Fulford - nume poate mai putin cunoscut "conspirationistilor" din Romanica, dar de notorietate in cercurile de pe alte meridiane.
Biografia lui e chiar pe situl http://benjaminfulford.com/indexEnglish.html , dar punctele esentiale mi se par pregatirea lui economica solida (fost sef editorialist Forbes), cunoasterea in profunzime a problemelor asiatice (fost consilier al ministrului de finante din Japonia - unde si traieste de fapt de 15 ani) si multiplele legaturi atit cu unii din cei "600 oameni cu influentza globala", cit si cu Triadele chinezesti si Yakuza japoneza :-o (al caror purtator de cuvint in relatia tensionata cu Illuminati/Shadow Government sustine c-ar fi de-o vreme).

Zic sa incepem cu "comunicatul" lui pentru saptamina in curs:

11/15/2010
Weekly Geopolitical News and Analysis101115: Obama returns empty handed while Papa Bush sends trillions of dollars to Singapore
President Obama's 10-day Asian begging tour produced nothing as governments of the world refused to provide any more life-support to the US's corporate government. George Bush Senior, meanwhile, used Obama's absence as an opportunity to fly trillions of dollars worth of financial instruments and gold to Singapore. This money will be spent on a shopping spree of some sort designed to strengthen the Nazi branch of the US secret government, according to CIA, MI6 and Asian sources. Multiple sources also report the Khazarians are planning something truly awful, including perhaps the mass murder and expulsion of Muslims from Europe. Viscount Ettiene Davignon, Chairman of the Bilderberg group promised to hold a press conference "as soon as the smoke clears."


Adica: Turul de milogeala de 10 zile al presedintelui Obama in Asia nu a produs nimic pozitiv, fiindca guvernele lumii refuza sa mai sustina economia in coma pastorita de guvernul corporatist american. In acest timp, George Bush Senior a profitat de absentza lui Obama pentru a transfera in Singapore echivalentul a citeva trilioane (n.b.: mii de miliarde) USD in aur si instrumente financiare, cu scopul intaririi aripii naziste a guvernului SUA, conform unor surse din CIA, MI6 si Asia. Alte surse sustin ca Khazarii (n.b. - aici Fulford numeste generic fortzele sioniste) planuiesc ceva realmente terifiant, care ar putea include asasinate in masa si expulzari ale musulmanilor din Europa. Viscount Etienne Davignon, chairman al grupului Bilderberg, a promis ca va tine o conferinta de presa, "indata ce fumul se va fi risipit".
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: queequeg din 19 Noiembrie 2010, 01:51:53
Camdeodata, "musulmanii" de romani, confundati cu buna stiinta cu rromii, iau suturi in fund prin Europa; sa consideram mesajul d-lui Fulford ca fiind cifrat si sa-l interpretam in cheie "nationala"? Ghici ce musulmani expulzeaza de zor monsieur Sarkozy?
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Vlad6 din 19 Noiembrie 2010, 03:24:47
hai mai ca noi nu avem nici o treaba,doar suntem europeni.
atata timp cat nu esti tigan,nu dormi pe strazi sau prin corturi si nu furi nu te va expulza nimeni de nicaieri.
totul e un bullshit al mass-mediei.am fost si in italia si in franta.pot sa spun ca nu m-a scuipat nimeni pe strada ci toti m-au tratat ca pe un cetatean european.
singurii care ma priveau urat erau tiganii si arabii.dar aia privesc urat pe oricine,nu numai pe mine.
ceea ce a adus xanadron este chiar interesant.
dar ce treaba au americanii in europa? adica...nu ii expulzeaza europenii pe musulmani si ii expulzeaza americanii?
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 19 Noiembrie 2010, 11:24:14
Citat din: Vlad6 din  19 Noiembrie 2010, 03:24:47
ceea ce a adus xanadron este chiar interesant.
dar ce treaba au americanii in europa? adica...nu ii expulzeaza europenii pe musulmani si ii expulzeaza americanii?
Khazarii = evreii sionisti, care nu-s doar in America traitori si par a ghidona din umbra, dupa Fulford si alti vreun milion de autori, :-D guvernele majoritatii tarilor - n-am din pacate timpul necesar dezvoltarii intregii istorii a ramurilor si ramurelelor evreilor contemporani (google it and find more  :wink:).

P.S.1 Baietilor de la Mossad, Fulford a spus astea, nu eu - asa ca pe el cotonogiti-l !!!  :lol:

P.S.2 Banc:
"Intrebare: Care-i cel mai dens ocupat teritoriu de israelieni?
Raspuns: Congresul Statelor Unite" :D
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 23 Noiembrie 2010, 00:32:40
Continui cu rezumatul postarii curente a lui BF (n-am din pacate acces la textul complet, rezervat doar membrilor... platitori  :-P):

Amero plan is firmly rejected by world leaders, chaos looms in January
Posted by benjamin - November 22, 2010
Once again this week, a lot is happening in the world and a lot more is about to happen including: the nationalization of Toyota's North American operations, a total regime change in Japan, Russia allying itself with Nato, the ongoing release of forbidden technology and top secret negotiations involving the White Dragon Society and the Dragon family. Above all, there are signs of major chaos starting in late January as financial power brokers try to settle accounts by a January 30th deadline in a system that is mathematically impossible to fix. In other words, the old regime continues to crumble while the new waits in the background.

Adica: Planul monezii unice nord-americane Amero e respins ferm de liderii lumii, posibil haos in ianuarie

Si saptamina asta se intimpla destule in lume: nationalizarea filialei nord-americane Toyota (n.b. - un sub-gigant industrial al... gigantului nipon), o schimbare totala de regim in Japonia, alierea - chiar daca neoficiala - a Rusiei la NATO, probabila incepere a dezvaluirii tehnologiilor "Free Energy" si inceperea negocierilor secrete dintre Societatea Dragonului Alb si familia (  :? ) Dragon. Exista si semnale serioase privitoare la haosul ce ar putea fi declansat de adoptarea de catre cei mai importanti brokeri globali, la 30 ianuarie 2011, a unui sistem contabil imposibil de controlat din p.d.v. matematic. Mai concis: vechiul establishment continua sa se dezmembreze, iar noua paradigma globala sta in bloc-starturi.


Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: abyss din 23 Noiembrie 2010, 09:57:25
Mulþumim Xanadron. Acest topic e foarte interesant!
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 30 Noiembrie 2010, 11:02:33
Pentru putin, camarade @biss!

Sa continuam totusi cu ceva comentarii pentru saptamina in curs (si pe care Fulford am io asa un feeling ca nu le scoate din burta ;)): Scuzati oricum traducerea uneori grabita, dar in mare acceptabila sper.
11/29/2010
Weekly Geopolitical News and Analysis101129:
North Korean attack linked to dismantling of North Korean spy network in Japan

Last week's North Korean artillery barrage against South Korea was a response to the arrest of Yamaguchi gumi Yakuza syndicate number two Kiyoshi Takayama. Takayama was a senior North Korean agent in Japan and his arrest was part of the dismantling of the North Korean spy network in Japan. The arrest also marks a fundamental change in the secret Japanese government and is part of a comprehensive defeat for the Federal Reserve Board crime syndicate and their proxies. The Feds have responded by trying to start a war in the Korean Peninsula. They are also threatening to seize Japanese owned-factories in North America, starting with Toyota and Honda.

Atacul Coreei de Nord asupra Sudului, legat de operatiunea dezmembrarii retzelei de spionaj coreene din Japonia

Surprinzatorul baraj de artilerie al Nordului de pe linia de demarcatie dintre cele Corei a fost un raspuns dat Sudului dupa arestarea "numarului doi" al sindicatului mafiot Yamaguchi gumi Yakuza, Kiyoshi Takayama. Acesta era un agent important al Coreei comuniste in arhipelagul nipon si arestarea lui este o piesa importanta din operatiunea ampla de dezmembrare a acestei retelei de spionaj. Arestarea reprezinta si o schimbare fundamentala in structura Guvernului Secret japonez ( :roll: ), dar si un esec major pentru sindicatul criminal al Federal Reserve Board-ului si asociatii lui. Implicit, Federalii au incercat declansarea unui razboi in peninsula coreana (n.b. - ceea ce nu este inca definitiv exclus) si acum ameninta cu preluarea [prin nationalizare] a principalelor uzine cu capital japonez din Statele Unite, incepand cu Toyota si Honda.


P.S. Un singur mic comentariu: intzelegerea deplina a situatiei din respectiva zona asiatica e f. dificila, interactiunile dintre Coreea de Sud si Japonia (aliati in genere, dar cu reticentze ale sud-coreenilor de a nu-l supara pe Uncle Sam) pe de-o parte, Japonia si SUA (defectare gradata) pe de alta, ca sa nu mai vb. de relatia China-Japonia (scandal, lately) si China-SUA (si mai mare scandal, desi inca "tinut sub presh"), fiind in continua transformare.
Cumva "stabile" par doar alianzta sud-coreano-americana si, evident, vechea dusmanie Nord-Sud.
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: mr din 30 Noiembrie 2010, 11:28:49
Interesant nivelul la care a ajuns "jocul" catorva "baieti destepti" din fiecare natie de pe pamantul asta. Parca joaca sah...
Dorinta noastra de a ne fi mai bine intr-un mod autentic nu prea exista in deciziile lor. Toate energiile natiunilor le concentreaza pe acest "joc" care musteste de orgoliu.
Neaparat sa ne tii la curent Xanadron!
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: rontzo din 30 Noiembrie 2010, 12:00:34
Cat se poate de interesant - go on Xanadron :p
Totusi in sinea mea ma intreb.. de ce e lasat varu' Benjamin sa dea pe net d-astea oare?... :evil: ( ca intoxicare nu pare sa fie )
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 30 Noiembrie 2010, 12:57:19
Multzam de incurajari - neaparat o sa va (si... ma :D) tin la curent, chiar daca n-am intotdeauna timpul necesar comentariilor.
Nenea Fulford  e in orice caz unul din putinii "albi" extrem de bine informati din interior asupra problemelor asiatice - unele din opiniile lui fiind de ex. confirmate si de ultimele dezvaluiri Wikileaks (pe scurt: China nu se opune unei eventuale reunificari ale celor doua Corei, cu anumite conditii insa - de pastrare a echilibrului influentzei americane pe de-o parte si chineze pe de alta in zona).

Dificil oricum de creionat personalitatea complexa a jurnalist/economistului B. Fulford, care nu-i in orice caz un mitoman  :-D si socheaza doar prin informatii transmise de surse reale si nu channeling si alte relativiste metode (ca un David Wilcock, de plida). In plus, a declarat de multe ori ca, desi are (si) informatii despre relatiile ET-guverne asiatice (China si Japonia mai ales), nu se avinta pe teritoriul asta prea nebulos si care, in opinia lui, i-ar submina credibilitatea.

Si-un raspuns mai la obiect: BF e "lasat" sa dea pe goarna  :lol: diverse chestii din simplul motiv ca el e realmente - si nu doar pretinde asta - "purtator de cuvint" al cercurilor de putere ("Eastern Secret Societies", cu peste 6 milioane de membri) din spatele guvernelor asiatice ale celor mai influente tari din zona (Japonia-Yakuza, respectiv China/Triade-"Dragoni"), care-s respectate macar...  de frica 8-) de cabala NWO din jurul Federal Reserve Fund.  :x

Culmea e ca anumite coincidentze... deloc intimplatoare din ultima vreme - inclusiv lansarea aproape sigura de catre chinezi, de pe un submarin "parcat" in apele din Vestul Californiei a mult-discutatei rachete misterioase - ma fac si pe mine sa cred ca Noua Paradigma Globala e intr-adevar sustinuta de japonezi si chinezi (pe care nu i-am asimilat vreodata cu "baietii buni" pina acum)... :roll:

Uite si-un video apropo de "santajul HAARP" al numitei cabale NWO (a carei anihilare ar aduce, dupa Fulford, beneficii directe echivalente cu citeva milioane dolari fiecarui om de pe Terra) !!! :-o :

http://www.dirkbradshaw.com/?p=16060
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 05 Decembrie 2010, 19:04:52
Pina la urmatorul update saptaminal de pe blogul lui B. Fulford, recomand pagina de pe situl lui David Wilcock, ce contine un interesant interviu cu jurnalistul canadian.

Chiar daca interviul nu-i prea nou (ianuarie 2010) si nici unele presupuneri/previziuni expuse acolo nu s-au adeverit in totalitate, cred ca-i interesant fie si doar din motivul clarificarii (relative ;)) a paienjenisului diverselor factiuni NWO - ca tot pomeneam de ele pe topicul WikiLeaks.
Grupuri de influentza grupate se pare-n jurul citorva poli de putere: Rothschild (curprinzind nu doar bancherii de extractie templiera baphometica-Skull&Bones, ci si si monarhiile europene "divine" cu radacini sumero-babiloniene), Rockefeller (aripioara "petroliera" a Rothschilzilor, acum concurenta lor), Vatican/iezuiti si "noii tigri" asiatici.

Evident ca "organigrama" completa e mai complexa si-n ea au loc diverse ramuri si ramurele, de la Islam (cu subdiviziunile suniti/shiiti) la sionisti.

http://divinecosmos.com/index.php/start-here/davids-blog/807-fulford-interview-exclusive
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 06 Decembrie 2010, 20:28:34
Chinese prepare camps for Satanists in Xinxiang Province
Posted by benjamin December 6, 2010
Last week, a representative of both the White and Black Dragon Societies met in Singapore with a purported senior Chinese leader to discuss the new financial system. It was agreed the fundamental structure of the new financial system would be a 50/50 partnership between East and West. The top leadership would remain secret but the system will be managed by a new meritocratic organization. Further discussions on actual implementation are now dependent on the official confirming his claim to speak for China. Despite the high level introduction, we have reason to suspect Mr. X may have been a representative of a Chinese faction that is working with Satanists, although we hope to be proven wrong. So, despite these negotiations, the global crack-down on Satanists will continue unabated and will soon start affecting their top leadership.

Pe scurt: Chinezii pregatesc lagare pentru "satanisti" in provincia Xinxiang

Reprezentantii Dragonului Alb si Negru s-au intilnit saptamina trecuta in Singapore cu un presupus lider oficial chinez, pentru discutarea noului sistem financiar global. S-a agreat o structura fundamentala constind intr-un parteneriat 50/50 intre Est si Vest, cu o conducere la virf inca secreta, dar cu un management bazat pe meritocratie. Discutii ulterioare privind implementarea efectiva a sistemului tin doar de confirmarea faptului ca oficialul chinez ("Mister X") are completa imputernicire de a vorbi in numele Chinei. Mr. X se pare c-ar apartine insa unei factiuni guvernamentale ce colaboreaza cu satanistii - desi am vrea sa credem ca ne inselam in aceasta privinta. In ciuda acestor negocieri, actiunea globala de dezmembrare a cabalei sataniste va continua neabatuta, afectind in curind si liderii ei principali.

n.b. Paragraful tradus - repet - e doar un gen de preambul/rezumat al consideratiilor fulfordiene saptaminale, asa ca trebusoara cu numitele lagare din Xinxiang :roll: e contzinuta-n continuarea articolului (inaccesibil pe moment). Pentru detalierea notiunii de "satanisti" in acceptiunea lui Fulford, e utila puricarea linkului din postarea precedenta. 8-)

Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 13 Decembrie 2010, 22:20:18
Alte stiri aparent incredibile.  :-o

12/13/2010
Revolution in West now seems inevitable, despite last-ditch fascist planning

The situation in Europe and the United States is continuing on what now seems an unstoppable trend towards revolution. The stoning of Prince Charles's car in England was deliberately planned and orchestrated by revolutionary forces operating at the highest level of power, according to a revolutionist source. This group is the same one that carried out the French, American and Russian revolutions. Their message to the royal families of Europe is: "we can get to you at any time we wish." Ongoing negotiations between US general Petraeus and the Vatican in Ireland are probably part of a last ditch effort by the Satanists to remain in power by offering Petraeus the job of dictator of the United States. This will not be allowed to happen, opposition sources promise.

O revolutie in tarile occidentale pare inevitabila, in ciuda eforturilor de ultima ora ale planificatorilor fascisti

Trendul evolutiei situatiei din Europa si SUA pare sa conduca spre o revolutie ireprimabila. Atacarea cu pietre a masinii printului Charles a fost in mod deliberat organizata si planificata de forte revolutionare ce opereaza la cele mai inalte nivele ale Puterii, conform unei surse din interiorul grupului care este continuatorul organizatorilor revolutiilor franceza, americana si sovietica. Mesajul lor catre familiile regale a fost de tipul: << Va putem insfaca oricind dorim>>. Si negocierile in curs de desfasurare in Irlanda dintre generalul Petraeus [n.b. comandantul fortelor SUA din Afganistan] si Vatican se pare ca sunt o parte din ultimele eforturi ale Satanistilor de a ramine la putere, oferind generalului functia de Dictator al Statelor Unite. Sursele mentionate spun insa ca aceasta manevra nu va fi  permisa.

Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: rontzo din 14 Decembrie 2010, 15:41:40
multumim de update- la mai multe :p
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: rontzo din 12 Ianuarie 2011, 15:27:25
Xanadron..
Benjamin Fulford nu mai zice nimic? A amutit?
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 12 Ianuarie 2011, 20:18:29
Citat din: rontzo din  12 Ianuarie 2011, 15:27:25
Xanadron..
Benjamin Fulford nu mai zice nimic? A amutit?

Ba mai zice - da' cam vorbeste-n dodii in ultima vreme... :-D

Sau cel putin asa mi se pare mie.
In fine, n-am avut nici timp sa mai scriu/traduc p-aici, dar revin - ca sa va dati si voi cu parerea.
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 20 Ianuarie 2011, 14:49:13
Hai sa mai bag un panseu fulfordian, dupa ce saptaminile trecute Benjy a cam aiurat :-D pe tema arestarii iminente (da' de unde... :-P) a clanului Bush-Cheney, impreuna cu Berlusconi, bancheri de pe Wall Street dar si popo-bancheri ai Vaticanului plus alti mafioti... asiatici (caracatita-i planetara in orice caz - cu asta pot fi de acord, dar eu cel putin NU vad nici cel mai mic semn al paralizarii ei :x) - mafie NWO care ar fi deturnat/manglit hirtii de valoare (bonduri si alte himere financiare inventate stiti voi de cine si profitabile doar pentru EI) de miliarde, ba chiar trilioane  $$$.

01/17/2011
Weekly Geopolitical News and Analysis20110117: Western elites play their food card by threatening mass starvation

The end game for the Western elite is becoming clear now that food riots have once again begun erupting around the world. The elite has worked long and hard to ensure they controlled a monopoly on the world's grain trade. They have also forced most countries that submitted to IMF "austerity programs" to give up food production in exchange for production of inedible commodities that can be traded for "dollars." This has been part of their long term plan to conquer humanity by controlling their minds, their stomachs and their lives (through threat of violence).


Adica: Elitele occidentale joaca deja cartea amenintarii cu infometarea globala

Finalul jocului pentru elitele vestice devine deja clar, odata cu declansarea pe toate meridianele a revoltelor motivate de penuria alimentara. Elite care au reusit, de-a lungul vremii, sa detina un monopol asupra comertului cu grine, dar si sa oblige (cu ajutorul FMI) tzarile incluse in asa-zisele "programe de austeritate" sa neglijeze sau chiar sa abandoneze productia agricola [n.b. - hopa, asta se cam potriveste nu doar Argentinei, Uruguayului sau Tunisiei, ci si Romaniei, nu? :roll: ] si sa produca doar produse nealimentare, tranzactionabile pe "dolari". Operatiune inclusa in cadrul strategiei de control total al umanitatii - mental, dar si fizic (prin amenintari violente).

P.S. Nici macar semne de productie.... nealimentara nu prea se vad prin Romanica FMI-sta (si in curind, se pare, fomista :|), nu credeti?
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: mr din 20 Ianuarie 2011, 15:22:20
Citat din: Xanadron din  20 Ianuarie 2011, 14:49:13
Finalul jocului pentru elitele vestice devine deja clar, odata cu declansarea pe toate meridianele a revoltelor motivate de penuria alimentara. Elitele au reusit, de-a lungul vremii, sa aiba un monopol asupra comertului cu grane, dar si sa oblige (cu ajutorul FMI) tzarile incluse in asa-zisele "programe de austeritate" sa neglijeze sau chiar sa abandoneze productia agricola [n.b. - hopa, asta se cam potriveste nu doar Argentinei, Uruguayului sau Tunisiei, ci si Romaniei, nu? :roll: ] si sa produca doar produse nealimentare, tranzactionabile pe "dolari". Operatiune inclusa in cadrul strategiei de control total al umanitatii - mental, dar si fizic (prin amenintari violente).
P.S. Nici macar semne de productie.... nealimentara nu prea se vad prin Romanica FMI-sta (si in curind, se pare, fomista :|), nu credeti?

Pai mai evidenta decat "pasivitatea" romanasilor in a mai face ceva de valoare nu este decat contra-argumentarea cu apelative de "lenesi, amortiti, lipsiti de initiativa" prin care le sunt anihilate si ultimile sclipiri de vointa. Prin asta suntem "ajutati" sa ne dam in cap singuri, unii altora cu minim efort din partea "sforarilor". Las ca vin altii si ne cumpara pamantul, planteaza ferme hipertehnologizate si ne folosesc ca pe sclavi sa le muncim pe doi lei. Uitati-va prin sate, este realitatea! Si de-ar fi singurul domeniu pe care se opereza asa.... Nu-i suficient de evident ca suntem doar o tara de test (testarea la calcatul in picioare)?
Bine, bine teoria conspiratiei, scenarii inchipuite etc. Nu, fratilor (cei care vedeti doar "oficialul"), nu mai avem mult si ne sapam singuri gropile cu zambetul tamp pe buze...si binenteles sustinand aberatiile sforaitoare ale "autoritatilor"!
Mare lucru, in scurt timp, sa nu populam noi "de buna voie" niste orase tip lagare...

P.S. Sunt mai "acru" azi... :)
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: abyss din 20 Ianuarie 2011, 17:04:39
Nu vom mai popula nimic. Ne vom depopula cu zâmbetul tâmp pe buze aºteptând 2012 ori paºtele cailor sãraci care tot dau din craci pânã vor rãmâne câþiva.
Bãieþii deºtepþi ºi-au asigurat viitorul ºi nu mai au nevoie de sclavii care l-au construit...
Ce se întâmplã e absurd. Într-o altã existenþã sper sã ne întâlnim din nou, însã nu pe aici. Eu nu mai vin, mi-e silã.   
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Siberia din 20 Ianuarie 2011, 17:21:41
CitatEu nu mai vin, mi-e silã.
Mie mi-e mila...
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: abyss din 20 Ianuarie 2011, 18:54:23
De cine?
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: mr din 20 Ianuarie 2011, 22:36:26
Citat din: @biss din  20 Ianuarie 2011, 17:04:39
Ce se întâmplã e absurd. Într-o altã existenþã sper sã ne întâlnim din nou, însã nu pe aici. Eu nu mai vin, mi-e silã.    

In mod sigur planeta asta nu este destinatie de vacanta. Dincolo de nebunia generala, exista scopul real pentru care ai venit aici ....cu buna stiinta si consimtamant (mizeria psihica a "casei" este la pachet - si mult sub nivelul tau de suportabilitate ;) ). E un privilegiu (sic) sa gusti, totusi, din "infernul lui Dante" reprezentat de acest sfarsit de ciclu si... calvar.  
Ne ducem crucea pana la capat, prietene! Si.. nu ai venit singur...nu uita!

Intr-o viitoare existenta ...dau o bere pe Betelgeuse!  :-P  
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: abyss din 20 Ianuarie 2011, 23:38:36
Ok, cu o conditie...:) fac si eu mai apoi o cinste barosana pe Sirius B!
Orice ar fi!!


Cat despre inferno, e adevarat, stim ce avem de facut  :wink:.
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 10 Februarie 2011, 15:44:48
Pe scurt: saptamina trecuta Benjy a spus ca stie de la "o sursa CIA" ca miscarile deghizate in "revolutii" din Tunisia-Egipt etc sint finantzate de fapt de baietii (aia stelari in sase colzturi, evident ;)) de la ghidonul Federal Reserve Fund, cu scopul producerii de haos global si de instalare in final a Legii Martiale, inclusiv in USA. :roll: Dar ca nu-s sanse de ducere la bun sfirsit al scenariului astuia (cu final represiv major - internari in lagarele FEMA, asasinate etc) fiindca "the good guys" din Pentagon, Servicii etc nu vor permite asta.
Dupa mine, 1001 contradictii in doar citeva rinduri. :|

Saptamina asta, Fulford arunca alte posibile gulgute :-D referitoare la scopurile reale ale recentei vizite in USA a presedintelui chinez Hu (Who? :lol:).
Care i-ar fi cerut (cica) lui Obamache demisia si dizolvarea Federal Reserve Fund plus the Department of Homeland Security, simultan cu "dezghetzarea" fondurilor enorme blocate actualmente (adevaru-i ca BANII tre'sa fie undeva, cu toate crizele astea clar regizate) - in scopul finantzarii unei "noi ere globale". Iar totul - incepind cu luna martie a anului ASTA. :-o

Hmmm... voi chiar credeti asta?! Io - nu prea.
Scriam de fapt si mai sus: "Benjy a cam aiurat pe tema arestarii iminente (da' de unde... :lol:) a clanului Bush-Cheney, impreuna cu Berlusconi, bancheri de pe Wall Street dar si popo-bancheri ai Vaticanului plus alti mafioti... asiatici (caracatita-i planetara in orice caz - cu asta pot fi de acord, dar eu cel putin NU vad nici cel mai mic semn al paralizarii ei)"

Textul original pt. cei interesati (deja nu cred ca mai merita sa-mi pierd vremea cu traduceri fidele):
02/07/2011
Weekly Geopolitical News and Analysis20110207:
Much ado about China's Hu; did he order Obama to resign or was Hu blackmailed?
High level sources have provided us with a flurry of contradictory news about Chinese President Hu Jintao and what promises he extracted during his January visit to Washington. A high level CIA source has said the Washington establishment was forced to promise Hu that Obama would soon resign, the Department of Homeland Security and the Federal Reserve Board would be abolished and frozen funds would be released by March of this year in order to finance a new era.
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 16 Martie 2011, 17:29:47
Good old Benjy (pe care tot mai multi il iau in deridere, desi o sti el ceva-ceva...) continua sa mearga pe linia HAARP - cu precizarea ca "atacul Illuminati tzintit asupra Tokyo-ului a reusit sa fie deviat": :roll:
(cum anume, n-am habar - fiindca nu-s cititor-platitor :-D pe situl lui, n-am acces deplin).
Marea Britanie, Italia si SUA ar fi, dupa sursele lui, urmatoarele targeturi... ca raspuns din partea unui grup de fortza din afara controlului "Dragonului Alb". Care Dragon ar media chiar acum, la Tokyo si Osaka, o solutie pasnica, inainte de distrugerea ireversibila a Terrei.

Weekly Geopolitical News and Analysis20010315: Illuminati Earthquake attack on Tokyo was deflected, England and the United States are the next target

The earthquake and tsunami attack on Japan by the criminal corporate Washington D.C. cabal was meant to intimidate the people of the world into submission. Instead, it has provoked a threat by a very powerful group outside of the control of the White Dragon Society to "sink England, Italy and the United States into the ocean." The White Dragon Society and its allies are appealing for calm and a negotiated solution before the planet earth is destroyed. High level negotiations aimed at accomplishing exactly this are now taking place in Tokyo and Osaka.
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: abyss din 16 Martie 2011, 18:44:24
Sunt voci care susþin cã atacul asupra japonezilor e menit sã distraga atenþia de la ce fac petronazis în africa acum.
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 17 Martie 2011, 00:02:24
Citat din: @biss din  16 Martie 2011, 18:44:24
Sunt voci care susþin cã atacul asupra japonezilor e menit sã distraga atenþia de la ce fac petronazis în africa acum.

:roll: O fi si asta unul dintre motive...
Inclin sa cred insa ca-i vorba de o etapa a strategiei "The Anglo-Saxon Mission" - cine stie, cunoaste... ;)
Iar cine nu, cauta pe Rufon. :-D (via Project Camelot)

Strict ontopic: un update fulfordian interesant, taman potrivit pentru numarul postarii asteia - 666  :evil:

03/16/2011
Nuclear reactors causing Japan radiation build by Rockefeller controlled GE

It may be no coincidence that the nuclear reactors now exploding in Japan were all designed by the Rockefeller family controlled General Electric Corporation. It is also probably no coincidence that 24 members of the Rockefeller clan are now hiding in an underground shelter in India.
Recently, a Rockefeller agent in Japan told me of a plan to build 500 nuclear reactors in China and then blow them up with an earthquake machine in order to "depopulate China." It is critical to make sure there is no possibility of further active sabotage of the plants either by the use of human agents or else by the use of computer hacking.
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Nox din 17 Martie 2011, 00:18:22
Citat din: Xanadron din  17 Martie 2011, 00:02:24
Recently, a Rockefeller agent in Japan told me of a plan to build 500 nuclear reactors in China and then blow them up with an earthquake machine in order to "depopulate China." [/i]

Asta e ca și cum ai avea gândaci în apartament și ca sã scapi de ei, dai drumul la gaze și îþi arunci apartamentul în aer cu tot cu vecini!!
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 17 Martie 2011, 00:52:03
Citat din: Nox din  17 Martie 2011, 00:18:22
Asta e ca și cum ai avea gândaci în apartament și ca sã scapi de ei, dai drumul la gaze și îþi arunci apartamentul în aer cu tot cu vecini!!

:lol: Comparatie p-aproape doar, dupa JE - fiindca China nu-i "apartamentul" Rockefellerilor si nici macar vecina Americii. In plus, habar n-avem noi ce hiperbunkere au "baietii rai", :evil: in care pot probabil respira/bea/minca ecologic vreo suta de ani de-acum incolo.
Pe planeta asta relativ "inghesuita" insa, riscurile colaterale-s totusi enorme apropo de "efectul de bumerang".

In orice caz, rezervele mele apropo de unele predictii hazardate ale lui BF le-am mentionat deja.
(citat):
Ba mai zice - da' cam vorbeste-n dodii in ultima vreme... :-D
Sau cel putin asa mi se pare mie.
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: acme din 17 Martie 2011, 07:40:03
Citat din: Xanadron din  16 Martie 2011, 17:29:47
Good old Benjy (pe care tot mai multi il iau in deridere, desi o sti el ceva-ceva...) continua sa mearga pe linia HAARP - cu precizarea ca "atacul Illuminati tzintit asupra Tokyo-ului a reusit sa fie deviat": :roll:
(cum anume, n-am habar - fiindca nu-s cititor-platitor :-D pe situl lui, n-am acces deplin).



The earthquake attack was preceded by some very interesting numerical "coincidences." First of all, a sum of 888.88 dollars was sent on March 8th to a key individual in New York who was supposed to cash it on March 8th, instead the cashed it on March 9th. Then on March 10th, an agent of the dark cabal set a key White Dragon Society member's mobile alarm to ring at 11 AM Japan time on March 11th . Then at exactly 12:34 two identical e-mails were sent by two individuals to each other giving the geographical coordinates to the Ogasawara Islands. The quake that hit Japan on March 11 was initially given a magnitude of 8.8 but was then revived upwards to 8.9. The quake and tsumani attack was originally intended for Tokyo but was deflected to the North-East of the Ogasawara Islands

A look at the tsunami map will clearly show it does not make sense as a natural disaster because Japan's major urban locations (except Sendai) along the tsunami hit coast experienced no wave whatsoever. All this sounds very bizarre but can be proven scientifically.

We can also say that this writer has received multiple threats from Satan worshippers located within the Vatican and in Washington D.C. that "Japan will be sunk into the ocean."

There is also evidence of insider trading related to this earthquake attack. For example the stock price of the company Higashi Nihon House, has been rising unnaturally for the past month. Japan has over 3 million vacant houses and a shrinking population so it is hard to explain the stock price rise unless somebody knew there would be a lot of reconstruction of destroyed housing. It would not surprise me if the investigative trail in this probable insider trading case led to cabal members.
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: acme din 17 Martie 2011, 07:51:22
Citat din: Xanadron din  16 Martie 2011, 17:29:47
Good old Benjy (pe care tot mai multi il iau in deridere, desi o sti el ceva-ceva...) continua sa mearga pe linia HAARP - cu precizarea ca "atacul Illuminati tzintit asupra Tokyo-ului a reusit sa fie deviat": :roll:
(cum anume, n-am habar - fiindca nu-s cititor-platitor :-D pe situl lui, n-am acces deplin).

In any case, negotiations are now taking place between the White Dragon and representatives of the Wall Street faction of the U.S. corporate government. The White Dragon Society is asking for a new global economic planning agency charged with ending poverty, stopping environmental destruction and releasing free energy technology in a safe and orderly manner. The Wall Street faction wants three new sovereign offshore centers for Oligarchs to conduct their business in private. The White Dragon Society is hopeful negotiations will conclude harmoniously this week.

However, the hard-core Satanic faction that still wants to kill over 4 billion people is still making threats. They fear mass arrests and are threatening to "split the planet in half" if these arrests take place. The Satanists have all been physically located and are being monitored by White Dragon forces and their allies.
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: acme din 17 Martie 2011, 07:56:36
Citat din: Xanadron din  16 Martie 2011, 17:29:47
Good old Benjy (pe care tot mai multi il iau in deridere, desi o sti el ceva-ceva...) continua sa mearga pe linia HAARP - cu precizarea ca "atacul Illuminati tzintit asupra Tokyo-ului a reusit sa fie deviat": :roll:
(cum anume, n-am habar - fiindca nu-s cititor-platitor :-D pe situl lui, n-am acces deplin).

The Satanists are also now trying to exaggerate fears about nuclear fall-out and nuclear melt-down in Japan. This is part of a psychological warfare follow-up to the earthquake weapon attack. Panic causing information is emanating from the U.S. embassy in Tokyo, U.S. corporations and their agents. The Satanists need a critical mass of fear and negative feeling in order to force populations to submit to their will and obey them.

The White Dragon Society urges everybody to take appropriate precautions based on correct scientific evidence but to avoid irrational panic because that is exactly what the Satanists want.

The faction making the threat to sink Italy, the U.S. and England to the bottom of the ocean has in its hands a weapon with planet destroying potential. The White Dragon Society has asked them to please avoid killing innocent people if they do go ahead and use their weapon. If we can give them precise coordinates of key Satanic infrastructure this would make it easier to avoid the deaths of innocents.

We would like to ask readers to find the precise GPS coordinates of the various HAARP facilities and other weapons of mass destruction still in the hands of the Satanic faction. This way the White Dragon Society could offer the holders of the planet destroying weapons an opportunity to protect lives
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Nox din 17 Martie 2011, 18:05:42
acme, vezi punctul 1.9 din regulament (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,629.0.html).
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 27 Martie 2011, 20:07:21
Benjy spunea saptamina trecuta ca sursele lui vorbesc de ceva incarcaturi nucleare amplasate de submarine americane prin falia raspunzatoare de tsunami-ul japonez, iar prefectul regiunii Fukushima sustine ca acum patru luni s-a "bagat" (cu minutza Rockefellerilor :evil:) plutoniu in reactorul nr.3 de la Fukushima, tocmai cu scopul de a masca radioactivitatea actuala din... apa oceanului, avind ca sursa (si) exploziile nucleare comandate de Pentagon. :roll:
Excluzind deci (de asta data) utilizarea HAARP din "cronica unui cutremur anuntat".
Sa vedem si urmarea (de maine) a povestii fulfordiene... 8-)

Weekly Geopolitical News and Analysis20010321: US troops and occupation forces flee Japan, their lackeys flee Tokyo

The United States occupation forces in Japan are staging a major strategic defeat because they know the Japanese defense establishment knows it was elements of the US military that set off the March 11, (311) tsunami attack against Japan. This attack used nuclear weapons drilled into the seabed by submarines and not HAARP according to senior Pentagon Sources. In addition, four months ago they overruled Japanese authorities and placed deadly plutonium into the number 3 reactor at Fukushima, according to the governor of Fukushima prefecture. This was to provide a nuclear cover story for the seabed atomic attack, pentagon sources say. Needless to say, the ring-leaders of this attack are now in hiding and know they will be found.
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 28 Martie 2011, 12:21:12
Completare de pe 22 - dupa care, dac-ar fi sa luam de bune presupunerile deduse din informatiile surselor lui BF, un conflict "deschis" intre fortzele PTB "babiloniene" conservatoare (in rau 8-)) si cele "novatoare" de sorginte indeosebi asiatica, pare inevitabil.

Coana Mure Dickie, corespondenta la Tokyo a Financial Times ce a raspuns (voalat si nu prea...) NEGATIV cererilor de incepere a negocierilor serioase in vederea unei SCHIMBARI GLOBALE expuse de purtatorii de cuvint ai Yakuzei, Triadelor etc, e considerata de BF una din "inaltele preotese ale Babilonului" :evil: si exponenta a opiniilor factiunii PTB majoritare - aia refractara la orice schimbare a paradigmei globale care le-ar putea submina puterea discretionara de acum.
Asa o fi... :roll:

03/22/2011
High priests of Babylon display their confusion as their empire crumbles

If any rational reader out there still believes the corporate propaganda media tells the truth, then read what the Tokyo correspondent for the Financial Times, Mure Dickie, had to say when explaining why the Foreign Correspondent's Club of Japan could not hold a press conference promoting "alternative views." What he was referring to was a request by spokespersons for the Yakuza, the Triads, the head of the world's Martial Arts Societies and the White Dragon society to speak to the media. "We do not think what they have to say is in line with our world view," he said.

When offered proof these people were for real and represented a major historical force as well as a unique opportunity in the history of the club to provide world breaking news, Dickie resorted to saying it was not "mainstream." He admitted, in so many words, that he and his corporate propaganda colleagues would not let objective facts get in the way of their world view.


P.S. Sper ca respect punctul 1.9 din Regulament, chiar si atunci cind nu traduc "mot-a-mot" unele pasaje. 8-)
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Siberia din 28 Martie 2011, 18:37:16
Eu nu stiu cat e de credibil tot ce scrie Benjamin Fulford; Nu de alta dar ne-a ametit pana acum cu Dragonul Alb care o sa puna TPTB-ii cu botul pe labe si nimic... Ba li s-a facut mila, ba nu vroiau sa le dea o insula celor din TPTB ca sa plece de buna voie, ba vroiau sa nu mai ajute cu nimic economia SUA si scapam de la sine de TPTB-ii aia... ba si-au luat-o pe coaja cu bombitele nucleare ascunse prin adancuri, ba se gandeau sa se razbune si sa dea si ei cu o arma care sa provoace seisme/daune majore in punctele nevralgice ale TPTB gen HAARP sau Vatican dar nu stiau coordonatele GPS si rugau oamenii de buna credinta sa le dea aceste coordonate ?!, ba acum d-nul Benjamin face apel la aceeasi oameni de buna credinta sa faca ceva ca TPTB-ii vor sa produca un dezastru si in SUA chiar mai mare decat cel din Japonia...
Deci ce naiba sa mai crezi ? Ori e un gen de manipulare sau de proasta intelegere a miscarilor Albului Dragon, ori imaginatia d-nului Fulford este debordanta ...
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: abyss din 28 Martie 2011, 19:44:16
Mã gândesc cã ºi 10% dacã e adevãrat din ce spune acolo e suficient de rãu ca sã ne afecteze pe toþi.
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: andrei din 28 Martie 2011, 22:56:12
   Atat cat ma duce pe mine mintea,tipul asta mai ,,baga" si de la el.Eu cred ca se leaga de un sumbure de adevar,de o informatie posibil reala,dupa care profitand de statutul sau,de persoana cu multe relatii in diferite cercuri elitiste,mai pune cat sa mentina tot timpul un suspans,ca in filmele acelea cu nu stiu cate parti,ce iti dau mereu impresia ca se termina, dupa care vezi ca mai urmeaza o parte, apoi inca una si asa mai departe.Nici nu e de condamnat de altfel,doar omul are o gramada de abonati si trebuie sa le dea intruna motive sa plateasca.Si mie, mi se par trase de par unele treburi expuse de acest domn.Mai ales cele cu negocierile.Intr-un razboi armaghedonic, ca cel pe care il prezinta domnia sa,nu e loc de targuieli. Unii sunt invinsi si pierd totul,ceilalti invingatorii, castiga totul.La asemenea miza nu exista crutare pt. invinsi si nici loc sub soare,parerea mea.
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 29 Martie 2011, 08:10:29
Absolut de acord cu toate rezervele justificat exprimate de voi - p-ale mele nu le mai repet insa pe fiecare pagina. :-D Le gasiti deci prin zona postarilor anterioare.

Adevaru-i ca, dupa numerosi cercetatori seriosi ai mecanismelor reale de conducere a Lumii asteia terifiant de duplicitare, :x pina si cei mai informati indivizi abia daca ar sti 5-6% din detaliile numitelor mecanisme. Motivul: compartimentalizarea informatiilor realmente vitale pentru Establishment.
Iar dezinformarile atent programate "de sus" complica si mai mult situatia, asa ca anumite imprecizii sau chiar deductii eronate sint inevitabile. Indiferent de nivelul de la care vin informatiile "sensibile" si de aparenta plauzibilitate a lor, legata de gradul inalt de incredere acordat "surselor".

BF (ca si David Wilcock, John Lear, Richard Hoagland, Jay Weydner etc) clar c-a "ratat" :-P si el un numar de predictii, dar inclin sa cred ca fie si doar o anume linie de actiune a PTB (aia "umbrosi") poate fi dedusa din spusele lor.
Si asta tot e ceva mai mult decit holbarea inutila la "stirile" si mai derutant-mistificatoare fabricate la tembelizor. :wink:
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 29 Martie 2011, 09:26:51
Sa continuam deci cu afirmatiile cele mai recente ale lui BF:

03/28/2011
Weekly Geopolitical News and Analysis20110328: Planned nuclear and tsunami attack against Japan is just the beginning

The people of the world need to urgently take action against the cabal responsible for the nuclear and tsunami attack against Japan because it is a sign they are desperate, dangerous and are speeding up their planned artificial end-times. The next attack is almost certain to take place on US soil and is expected to be far worse than what happened to Japan, according to multiple cabal-linked sources. The cabal is also planning to announce a new global currency in the coming weeks but it will fail because it is merely a desperate bid by them to remain in control of global finance, according to sources in the British Royal Family and at the BIS.


Pe scurt: popoarele lumii ar trebui sa ia urgent masuri (cum anume oare, ei? :roll:) fiindca atacul nuclear mascat, respectiv seismul si tsunami-ul provocate in Japonia ar fi fost doar un prim "pas spre un final artificial al lumii" facut de cabala PTB, care ar avea in vedere o actiune si mai terifianta pe sol american - si inca foarte curind. Diverse surse credibile (dupa BF, evident) anunta si incercarea disperata de impunere in saptaminile viitoare a unei noi "valute globale" care sa le permita mentinerea controlului global al finantelor - tentativa ce pare insa sortita esecului.

Hmmm... sa vedem deci "ce si cum" si acum, fiindca-i vorba doar de citeva saptamini, nu?! ;)
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: mr din 29 Martie 2011, 11:03:58
Parca devine din ce in ce mai vizibil scenariul apocaliptic. S-au intetit mega-cutremurele (si nu mai conteaza din ce cauza), activitatea vulcanica e la cote mari, activitatea solara la fel, iar oamenii in egoismul si haosul ce-i caracterizeaza astazi completeaza acest tablou prin initierea si sustinerea unor conflicte locale care se pot transforma intr-o mare nebunie cand vor trezi spiritul razboinic musulman. Deocamdata mocneste la limita superioara caci "democratizarea", ce li se vrea impusa, este o notiune laica total incompatibila cu perspectiva lor religios-administrativa integrata. Oricum, de prea mult bine nu cred ca vom auzi anul asta...

Apropo de "actiunea terifianta de pe sol american". In prima sau a doua zi de bombardamente in Libia ma uitam la TV, pe Realitatea si pe banda derulanta de jos rula o stire ca suna cam asa: "Cercetatorii rusi preconizeaza ca in viitorul apropiat pe teritoriul SUA va avea loc un cutremur de magnitudine foarte mare". Intamplare sau nu...vom vedea! De obicei cercetatorii americani si britanici isi dadeau cu parerea despre orice...
Si legat de bani nu vi se pare suspecta promovarea si scutirea de comisioane a platilor cu cardul sau online? Brusc, parca nu mai vor sa faca bani din tranzactii! :)


Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 30 Martie 2011, 12:12:06
Subscriu la parerea ta, mr - ca "semnele Schimbarii" (cu accente apocaliptice, ce-i drept :|) incep sa prinda contur.

Cit despre gratuitatea (aparenta, fiindca dobinzile compenseaza de fapt totul) a platilor cu card/online, cred ca-i vorba doar de o continuare a procesului de control financiar absolut al indivizilor, prin stimularea disparitiei treptate a banilor in forma lor... fizica.

Fiindca, de pilda, doar max. 15% din volumul total de dolari aflati in circulatie mai e in prezent "pipaibil", ;) iar restul sumelor manevrate "electronic" (banii asa-zisi "de plastic") sint si usor controlabili, dar si mai usor de "creat din nimic" 8-) de catre banci - in frunte cu caracatita Federal Reserve Fund - plus toate sistemele speculative conexe ghidonate de "baietii destepti" de pe Wall Street sau din City-ul londonez. :evil:
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: acme din 31 Martie 2011, 17:25:32
Citat din: Xanadron din  29 Martie 2011, 09:26:51
Sa continuam deci cu afirmatiile cele mai recente ale lui BF:

"An international investigative team has already been assembled to locate and apprehend the parties responsible for the attack on Japan. The investigation is focusing on just how long term the planning for this attack was. As a part of this investigation, GE and Westinghouse's nuclear power tie-ups with Toshiba and Hitachi will be scrutinized in great detail. The families that own these corporations will be on the list of suspects but, the investigative trail is widely expected to lead to the same oil company interests behind the sabotage of the Chernobyl nuclear power plant in the former Soviet Union. The wheels of justice grind slowly but they grind to dust.


The Chernobyl accident was caused by still unidentified "technicians" who carried out seven complex maneuvers that in retrospect could only have been part of a deliberate attempt to sabotage the reactor. As a result of that "accident" nuclear power plant construction ground to a standstill until the nuclear industry sponsored "CO2 global warming" campaign got nuclear back into fashion."



O echipã internaþionalã de anchetã a fost deja asamblate pentru a localiza ºi aresta pãrþile responsabile pentru atacul asupra Japoniei. Ancheta se concentreazã pe cât de lunga planificarea pentru acest atac a fost. Ca parte a acestei anchete, legaturile GE si Westinghouse cu Toshiba ºi Hitachi vor fi analizate în detaliu. familiile care deþin aceste corporatii vor fi pe lista de suspecþi, dar, traseul de investigaþie este de aºteptat sã conducã la interesele aceleasi companiei petroliere din spatele sabotajului centralei nuclearã de la Cernobâl din fosta Uniune Sovieticã.

Accidentul de la Cernobîl a fost cauzat de "tehnicieni" încã neidentificati, care au efectuat ºapte manevre complexe care în retrospectivã ar fi putut fi doar o parte dintr-o încercare deliberatã de a sabota reactorul. Ca urmare a acestui "accident" construcþia de centrale nucleare a stagnat pânã cind  campania "încãlzirii globale" sponsorizata de industria nuclearã a întors energia nucleara la modã.

Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: acme din 31 Martie 2011, 17:39:23
Citat din: Xanadron din  29 Martie 2011, 09:26:51
Sa continuam deci cu afirmatiile cele mai recente ale lui BF:

The nuclear crisis in Japan, meanwhile, continues to be the object of a major psychological warfare operation aimed at promoting fear and panic, the classic illuminati tools of social control. Almost every single opinion maker this writer talks to in Japan has been approached by individuals making wildly unscientific claims about the extent of the nuclear crisis here. The fact of the matter is that some very sophisticated but secret technology has been deployed to make sure the crisis remains localized.

The deliberate BP oil spill in the Gulf of Mexico and now the "nuclear crisis" in Japan are just the first steps in a planned series of disasters for the fake end-times genocide. As we have reported before, multiple sources say the New Madrid fault line in the US and 14 US nuclear reactors near it are likely targets of the next attack.



Criza nucleara în Japonia, între timp, continuã sã fie obiectul unei operaþiuni de rãzboi psihologic major care vizeazã promovarea de teamã ºi panicã, instrumente clasice ale Illuminati de control social. Aproape fiecare formator de opinie cu care a vorbit acest scriitor în Japonia a fost abordat de cãtre persoane care faceau plângeri puternic neºtiinþifice cu privire la amploarea crizei nucleare aici. Faptul acestei problemei este cã o tehnologie foarte sofisticata, dar secreta a fost desfãºurata pentru a se asigura localizarea crizei.

Deversarea deliberatã de petrol în Golful Mexic a BP , iar acum "criza nuclearã" în Japonia sunt doar primii paºi într-o serie de dezastre planificate pentru genocid fals al sfârºitului lumii. Aºa cum am raportat anterior, mai multe surse spun ca falia Madrid din SUA ºi 14 reactoare nucleare americane de lângã aceasta sunt þinte probabile ale atacului urmãtor.
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: acme din 31 Martie 2011, 18:11:31
Citat din: Xanadron din  29 Martie 2011, 09:26:51
Sa continuam deci cu afirmatiile cele mai recente ale lui BF:

It is also worth noting that a negotiator sent by the US faction of the Federal Reserve board for negotiations that took place immediately after the tsunami and nuclear crisis in Japan asked a White Dragon society representative about its support for the nuclear energy industry. The White Dragon Society believes both the oil lobby and the nuclear lobby are competing factions who share the common goal of trying to control society via centralized control of energy distribution. The White Dragon supports a responsible and carefully planned transition to free energy technology.


The oil lobby and the pentagon are also now desperately intensifying their attacks on Middle Eastern regimes in order to steal their oil and keep the US Corporate government from going bankrupt. They have been running on fumes since funding was cut off on January 31st of this year and as a result they getting increasingly desperate and dangerous.


The corporate government has also upped the bribes it is paying top pentagon brass in order to keep them loyal. General Petraeus, the beast of Afghanistan, has been offered the job of President as an added incentive for continued loyalty.



The US faction of the Federal Reserve Board's ownership are also expected to soon deploy what they consider to be their trump card and that is the announcement of a new global currency to replace the US dollar and it will not be the Amero. The G20 meeting in China this week is expected to focus on this topic.



De asemenea, este demn de remarcat faptul cã un negociator trimis de fracþiunea SUA a consiliului Federal Reserve pentru negocierile care au avut loc imediat dupã tsunami ºi a crizei nucleare din Japonia a cerut unui reprezentant al societãþii White Dragon sprijinul sãu pentru industria energiei nucleare. Societatea The White Dragon considerã cã atât lobby-ul de petrol ºi lobby-ul nuclear sunt facþiuni concurente care împãrtãºesc obiectivul comun de a încerca sa controleze societatea prin controlul centralizat al distribuþie de energie. Dragon White susþine o tranziþie responsabilã ºi atent planificata atent catre tehnologiei energiei libere.
   
Lobby-ul de petrol ºi Pentagon intensificã de asemenea, acum cu disperare atacurile lor asupra regimurilor din Estul Mijlociu , în scopul de a fura petrol lor ºi sã evite guvernul SUA de la faliment. Acestea merg pe "sponci" deoarece finanþarea a fost tãiata la 31 ianuarie a acestui an ºi, ca urmare, acestea devin mai disperate ºi periculoase.
   
Guvernul corporatist a marit, de asemenea, mitele care sint platite Pentagonului în scopul de a il menþine loial. Generalul Petraeus, fiara din Afganistan, i-a fost oferit postul de preºedinte ca un stimulent adãugat pentru continua loialitate.
   
Fracþiunea SUA a proprietarilor Consiliului Rezervei Federale sunt, de asemenea, de aºteptat sa implementeze în curând ceea ce ei considerã a fi atuulul lor: anunþul unei noi monezi globale care va înlocui dolarul american ºi nu va fi Amero. Reuniunea G20 de la China, în aceastã sãptãmânã este de aºteptat sã se concentreze pe acest subiect.
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 31 Martie 2011, 18:19:24
Multzam de completari, acme!  (http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/google_emoticons/emoti_106.gif)

Necesare uneori (si-acum conforme vad cu pct. 1.9 din Regulament ;)), dar imposibil de facut din directia mea, neplatitor fiind pe situl cam mercantilului  :-D BF.
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: acme din 31 Martie 2011, 18:33:43
Citat din: Xanadron din  29 Martie 2011, 09:26:51
Sa continuam deci cu afirmatiile cele mai recente ale lui BF:

This announcement is expected to result in great hardship for many people in the United States as prices skyrocket and living standards plunge. A Rothschild family source says to expect gasoline prices in the US to reach around $15 a gallon.



However, this plan to remain in control of the world's financial system by shifting power the IMF is not going to work. The fact of the matter is that most of the world's governments no longer wish the world's financial system to be controlled by religious fanatics who believe our future is controlled by ancient prophecies.



The Sabbatean Jews of Khazarian ancestry who we have referred to as Satanists have been told clearly they are heretics and that our destiny is not written in the stars. They have been told to stop acting as if they were God on earth and forcing us to live through ancient prophecies. From now on humanity will write its own stars.



In that respect the trillion dollar lawsuit concerning the theft of bonds in Italy by a group centered around the Davos world forum and the UN has not gone away. What is happening is that more and more crimes are being revealed and more and more witnesses are emerging, making the case more complicated and implicating far more people.




Acest anunþ este de aºteptat sã puna la mari încercãri pe mulþi oameni în Statele Unite, ca preþurile explodeazã ºi nivelul de trai va scadea. O sursã din familia Rothschild spune ca sã se asteapta ca preturile benzinei in Statele Unite sa ajunga la aproximativ 15 dolari pe galon.
   
Cu toate acestea, acest plan de a controla sistemulu financiar mondial prin deplasarea puterii catre FMI nu va reusi. problema este cã cele mai multe dintre guvernele lumii nu mai doresc ca sistemulu financiar mondial sã fie controlata de cãtre fanatici religioºi care cred cã viitorul nostru este controlat de cãtre profeþii strãvechi.
   
Evreii Sabbateani (?) de origine Khazariana la care ne-am referit ca Satanistii au fost spus în mod clar cã sunt eretici ºi cã destinul nostru nu este scris în stele. Le-a fost spus sã se opreascã sa actioneze ca si cum ar fi Dumnezeu pe pãmânt ºi sa ne oblige sã trãim prin profeþii strãvechi. De acum încolo omenirea va scrie propriile stele.
   
În acest sens, procesul de trilioane de dolari în ceea ce priveºte furtul de obligaþiuni în Italia de cãtre un grup centrat în jurul forumului Davos ºi ONU nu a dispãrut. Ce se intampla este ca tot mai multe crime sunt dezvãluite ºi tot mai multi martori apar, fãcând cazul mai complicat ºi implicind tot mai multe persoane.
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: acme din 31 Martie 2011, 18:55:17
Citat din: Xanadron din  29 Martie 2011, 09:26:51
Sa continuam deci cu afirmatiile cele mai recente ale lui BF:

In relation to this, although a White Dragon society member was sent a picture of a beheaded Asian man and told it was R.C. Dam, Dr. Dam is in fact under protective custody and has already given testimony. We still do not have a firm date for when this lawsuit will finally be filed.


In yet another development, two different groups, both claiming to be branches of the "Dragon family," approached the White Dragon society with offers of vast funding (hundreds of billions of dollars) to help Japan rebuild itself. They even offered to place the funds in this writer's private bank account.


These offers appear to be genuine but they are being treated with extreme caution because they may be originating from sources connected to the people who planned and carried out the disaster in the first place.


Japan has plenty of money to rebuild itself with and requires technical assistance, not money. The people who need money are the 1.1 billion human beings who are not getting enough food to eat. The nameless innocent creatures whose ecosystems are being burned out from under them could also use such "funding."



This battle was never about money or power, it was about the future of the planet earth. The group that is still planning to murder over 4 billion humans must be stopped. We have the technical ability as a species to end poverty and stop environmental destruction without resorting to genocide.

We also have technology that will allow us to experience the greatest leap in progress since civilization began. Just what are we waiting for?




În legãturã cu aceasta, deºi un membru al White Dragon a trimis o imagine a unui om decapitat din Asia ºi a spus cã a fost R.C. Dam, de fapt Dr. Dam este sub custodie ºi deja a depus mãrturie. Noi încã nu avem o datã fixã când acest proces va fi depus în cele din urmã.
   
Într-o altã directie, douã grupuri diferite, ambele pretinzind a fi ramuri ale "familiei Dragon", au abordat White Dragon cu vaste oferte de finanþare (de sute de miliarde de dolari) pentru a ajuta Japonia sa se refaca. Ei chiar s-au oferit sã plaseze fondurile în contul private al autorului.
   
Aceste oferte par a fi reale, dar ele sunt tratate cu extremã prudenþã, deoarece acestea pot fi originare din surse conectate la oamenii care au planificat ºi efectuat dezastrul în primul rând.
   
Japonia are o multime de bani pentru a se reconstrui ºi necesitã asistenþã tehnicã, nu bani. Persoanele care au nevoie de bani sunt cele 1.1 miliarde de fiinþe umane care nu obtin suficiente alimente pentru a mânca. Creaturile anonime nevinovate ale cãror ecosistemele sunt arse ar putea folosi, de asemenea, astfel de "finanþare."
   
Aceastã luptã nu a fost niciodatã despre bani sau putere, a fost despre viitorul planetei pãmânt. Grupul care este încã planifica uciderea a peste 4 miliarde de oameni trebuie sã fie oprit. Avem capacitatea tehnicã ca o specie sã punã capãt sãrãciei ºi sa opreasca distrugerea mediului înconjurãtor, fãrã a recurge la genocid.

Avem, de asemenea, tehnologia  ce ne va permite de a experimenta cel mai mare salt în progres de la începutul civilizaþiei . Ce asteptam?


END
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: StarDust din 31 Martie 2011, 19:23:40
Citat
Multzam de completari, acme!  (http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/google_emoticons/emoti_106.gif)

Necesare uneori (si-acum conforme vad cu pct. 1.9 din Regulament ;)), dar imposibil de facut din directia mea, neplatitor fiind pe situl cam mercantilului  :-D BF.

O completare:

1.9. Evitati textele lungi in limba engleza, traduceti textul in limba romana sau faceti un scurt rezumat in limba romana insotit si de linkul catre pagina originala.

Cam asa se respecta pct. 1.9 din regulament.
Multumesc!
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 01 Aprilie 2011, 12:47:58
May you please exactly define "lungi"? :-D
Cit anume de lungi adica-s permise? :roll:

Serios acum, StarDust - regulamentu-i OK in principiu, dar, cum nimic si nimeni nu-i perfect (inclusiv unele traduceri "semi-goagal-translatabile", mai bune oricum decit deloc), cred ca se mai poate inchide un ochi pe ici-colea... :wink:

P.S. ontopic: Merita citite si unele opinii critice despre Benjamin Fulford, care abordeaza si analiza unor detalii cuprinse-n teoriile lui.
Fiindca unii autori il considera totusi "dezinformator" in unele din afirmatiile lui, desi deloc cu intentzie si - nota bene - de o sinceritate demna de apreciat nu doar de mass-media "mainstream" nipona, ca pina acum.  8-)

http://www.rense.com/general77/chinsec.htm
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Nox din 02 Aprilie 2011, 00:40:45
acme, pune te rog doar traducerea și un link cãtre sursa.
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: abyss din 02 Aprilie 2011, 10:07:42
Link nu poate pune cãci textul se gãseºte în zona cu plata ºi-þi trebuie deci un cont plãtit. Acesta e un caz aparte care trebuia stipulat în normele metodologice de aplicare a punctului 9 din regulamentul forumului. 
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: StarDust din 02 Aprilie 2011, 10:52:14
Citat
Link nu poate pune cãci textul se gãseºte în zona cu plata ºi-þi trebuie deci un cont plãtit. Acesta e un caz aparte care trebuia stipulat în normele metodologice de aplicare a punctului 9 din regulamentul forumului.  

Cel care trebuia sa precizeze ceva, era user-ul acme care a postat acele fraze in limba engleza. Link-ul e necesar pentru ca, eu (sau oricare alt user al forumului) poate vreau sa citesc tot articolul, nu numai pasaje din el, iar daca acea informatie e disponibila doar contra cost, credibilitatea sursei, din punctul meu de vedere e foarte serios pusa la indoiala. Adevarul, nu trebuie oferit doar catorva, contra cost.
Parerea mea, acum, sa revenim la subiectul topicului!

P.S.
Nu vad ce atata agitatie, pe tema asta, regulamentul e regulament, punct! Pentru sesizari, in legatura cu posibile probleme sau neconcordante puteti sesiza pe PM administratia forumului.
Deci, sa ne intoarcem la subiect. Alte lamuriri pe PM.
Titlu: Fulford announcement
Scris de: abyss din 02 Aprilie 2011, 16:01:39




Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 03 Aprilie 2011, 19:18:58
Intervin - pe scurt deocamdata: anuntul asta... ultimativ al lui BF e realmente interesant, pare f. serios si cumva mai "concret' decit altele, darrr... Fulford a mai fost "purtator de cuvint al unor ultimatumuri" in ultimii ani (de prin 2007 de fapt).
Si asta-i deci un ultimatum fara... data fatidica :-P din pacate, in lipsa careia isi pierde si mai mult din credibilitate.

http://www.rense.com/general77/fulf.htm

Concluzie sumara: riscul e clar (ala din anecdota cu ciobanul, venirea prea des anuntata a lupului :fullmoon: si finalul cu satenii apatici exact in mementele critice).
Chiar daca-s voci care sustin ca BF isi risca (si acum) viata... :roll:

P.S. (@biss): "Nu te supara, frate!" e o maxima aplicabila SI in zona rufonistica (eventual intr-o mai subtila dezvoltare bavarez-illuminata :) "Sei nicht mehr von Unten herunter aufgeregt, Waffenbruder!") 8-)
Se-ntimpla oricum multe in virtualul asta doar aparent ametzit - cum ar fi si retragerea (de pe 11 martie) a lui John Lear de pe OM Forum, suparat din cauza moderarii unei postari - importante, ce-i drept, dar considerate "nepotrivite" de catre moderatori (doar citiva stiu continutul ei, printre care ma numar intimplator si eu): 8-)

http://lucianarchy.proboards.com/index.cgi?board=johnlear&action=display&thread=9996&page=1

De citeva ori mi-o fi crescut si mie tensiunea p-aici (la peste 380 volti :-D), dar incerc sa nu ma dau batut, continuind sa cred ca misia citorva omuleti - printre care cred ca te numeri si tu - de... iluminare benefica a unora deschisi CNR (Cunoasterii Nefardate a Realitatii :wink:) - trebuie continuata cu orice pret si dincolo de orice diferende, fie ele frustrante.
Mai ales in vremile astea critice pentru rasa umana-n definitiv. :star:  
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: acme din 04 Aprilie 2011, 14:48:29
"Week's Weekly Geopolitical News and Analysis" va aparea marþi deoarece dorim sã vedem dacã contactatul sârb a avut dreptate cu privire la atacul nuclear iminent pe Camp Bondsteel. Dacã a avut dreptate, atunci un anunþ despre autorii acestui atac este de aºteptat sã urmeze. Dacã nu, atunci vom încerca sã ne dam seama de scopul dezinformarii.

http://benjaminfulford.net/2011/04/04/359/ (http://benjaminfulford.net/2011/04/04/359/)
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 04 Aprilie 2011, 16:13:51
Citat din: acme din  04 Aprilie 2011, 14:48:29
"Week's Weekly Geopolitical News and Analysis" va aparea marþi deoarece dorim sã vedem dacã contactatul sârb a avut dreptate cu privire la atacul nuclear iminent pe Camp Bondsteel. Dacã a avut dreptate, atunci un anunþ despre autorii acestui atac este de aºteptat sã urmeze. Dacã nu, atunci vom încerca sã ne dam seama de scopul dezinformarii.

http://benjaminfulford.net/2011/04/04/359/ (http://benjaminfulford.net/2011/04/04/359/)

Citeva informatii pertinente despre Camp Bondsteel (din surse credibile, nu cele mainstream) cred ca-s utile:

http://www.monju.pwp.blueyonder.co.uk/NWO12.htm
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: acme din 05 Aprilie 2011, 15:48:40
Japan's government, threatened with more HAARP attacks, pays 60 trillion yen to Feds
Guvernul japonez, amenintat cu mai multe atacuri HAARP, plateste 60mld yeni catre Fed

Lasul prim-ministru japonez Naoto Kan a înmânat peste 60 miliarde yeni catre Federal Reserve Board crimã sindicat Consiliului imediat dupã ce þara sa a fost atacata cu HAARP ºi teroare nucleara, potrivit unor surse japoneze din poliþia de securitate. Banii au fost achitat în urma ameninþãrilor de a folosi HAARP pentru a provoca eruperea Mt. Fuji. Pentru cei dintre voi încã prea spalati pe creier ca sã

creadã ca un astfel de lucru este posibil, vã rugãm sã aruncaþi o privire la transcrierea disponibila pe pagina Departamentului american al Apararii:
http://www.defense.gov/Transcripts/Transcript.aspx?TranscriptID=674

Acesta citeazã apoi secretar al Apãrãrii William Cohen, ca declarând public în 1997 cã:
"Altii sunt angajati chiar într-un eco-terorism prin care se pot modifica climatul, declansa cutremure si vulcani de la distanþã prin utilizarea undelor electromagnetice."

Suspecþii majori în aceste atacuri sunt senatorul american J. Rockefeller ºi facþiunea nazista Bush din guvernul SUA.

Rockefeller este un broker de putere din spatele GE, compania care a fabricat reactoarele stricate care emit acum radiaþii în Fukushima. În plus, SUA secretarul adjunct de stat Kurt Campbell, care acþioneazã ca un emisar pentru Rockefeller, s-a întâlnit cu brokerul de putere japonez Ichiro Ozawa pe 09 martie, cu douã zile înainte de cutremurul care a lovit Japonia. În cursul acestei reuniuni

Campbell a promis cã, dacã Ozawa anuleaza planurile sale de a împãrþi Partidul Democrat din Japonia, procurorii japonezi s-ar opri din persecutarea lui, conform familiei imperiale japoneze ºi a surselor

din Partidul Democrat. Lui Ozawa i-a fost promis, de asemenea, controlul al depozitelor de zeolit din prefectura Fukushima, au afirmat sursele. Zeolitul ​​este folosit pentru a curãþa deºeurile radioactive. De asemenea, este demn de remarcat faptul cã senatorul Rockefeller a scris o datã o introducere la o carte de Ozawa.
 
Într-un alt semn ca acesta a fost un atac deliberat, experþii de la Universitatea din Tokyo ºi din Italia au detectat semnale HAARP axate pe Fukushima în orele dinaintea cutremurului.

Aceleasi semnale au fost detectate axate pe Mt. Fuji caz în care apele subterane se încãlzesc. În plus, peste 5 persoane diferite au contactat dupa cutremur acest scriitor pentru a avertiza cã

"Japonia a fost pe cale sã se scufunde în ocean."
 
Pentru a contracara aceastã ameninþare, White Dragon Society a oferit coordonatele GPS pentru toate instalaþiile HAARP din întreaga lume pãrþilor implicate. Am fost contactati de asemenea de cãtre

agenþi din interiorul bazelor subterane SUA, care ne-a spus ca baza subterana US Seal Beach  (cu o instalaþie HAARP în ea) a avut ºapte niveluri cu o singurã intrare situata la 14000 de picioare

în subteran ºi o alta situata la 26080 de picioare în subteran. Au fost, de asemenea, intrãri in bazele subterane din Brekon Beacon din Þara Galilor, din Bruxelles, Belgia ºi Berkshire, Anglia.
 
În ciuda laºei reacþii a guvernul japonez, sindicatul crimei Federal Reserve Board ºi filiala lor corporatista cunoscut sub numele de Washington DC sunt încã conduse spre faliment. Acesta

este un fapt de naturã, care nu poate fi schimbat cu ameninþãri ºi violenþã, indiferent de cât de extreme.


Din fericire, preºedintele american Barack Obama ºi patru generali de top au promis sã ia mãsuri împotriva satanistilor Khazariani care opereazã în interiorul SUA, în schimbul unei anulari a tuturor datoriilor externe ale SUA. Datoria va fi, desigur anulata, dar numai în schimbul unei promisiuni de tranziþie sabii-catre-pluguri de cãtre complexului militar industrial.

Într-o tema separatã, am publicat saptamana trecuta un avertisment de la triplu agent MI6, FSB ºi sârb folosind numele de cod Alexandru cã bazã militarã SUA din Kosovo Camp Bondsteel  

ar fi lovita de o bomba nucleara in valiza la 04:44 pe 04 aprilie. Am aºteptat pentru a vedea dacã acest lucru se va întâmpla înainte de a scrie acest raport ºi nu s-a intimplat.

Ca rezultat, simþim nevoia de a explica de ce am luat în serios avertismentul lui Alexander. Alexander a contactat pentru prima datã acest scriitor mai mulþi ani în urmã dupã ce a fost introdus de cãtre un

agent canadian numit Steve M. El mi-a spus cã a avut 70 de kilograme de Thai Stick, adicã marijuana înmuiatã în opiu ºi a spus cã m-ar omorî dacã nu il prezint la Yakuza. L-am prezentat la un

japonez de extremã-dreapta, care apoi l-a dus pentru a vedea niºte gangsteri Yakuza. Yakuza i-a spus ca a fost o capcanã ºi cã "stick Thai", a fost alterata cu substanþe chimice periculoase.

De fapt, Alexander a devenit din ce în ce delirant ºi megaloman (numindu-se el însuºi Anti-Hristos, etc), dupa consumarea propriului produs. Alexander însuºi este o persoanã drãguþã, care vrea

binele, dar el a fost trimis aici de cãtre unii oameni conectati la George Bush senior et al.

Aceasta capcana a fost parte din ceea ce pare a fi o campanie deliberatã de discreditare a acestui scriitor. Un agent japonez de siguranþã publicã, de asemenea, aproximativ în aceeaºi perioadã, a încercat sa il faca pe acest scriitor sã bea suc de portocale care a fost inoculat cu amfetamine. Au existat si alte incidente, dar nu voi intra în detalii.

Aceste încercãri de a distruge mintea scriitorului cu droguri au fost însoþite de o campanie de defãimare masivã. Politicieni din Partidul Democrat din Japonia, editori din Japonia ºi multe alte persoane

influente au fost abordate de mai multe ori de oameni care spun "Benjamin Fulford a înnebunit."

Din nefericire pentru ei, sanatatea mea este încã aici cu mine (o pot vedea chiar plutind deasupra capului meu J).

Nu este nimic nebunesc in a spune cã 90% din economiile umanitatii nu ar trebui sã fie cheltuite pe o maºinã militarã masivã angajata în rãzboi perpetuu. Nebuni sint conducãtorii actuali din Vest, care acþioneazã invadind þãri inofensive, omorind oameni nevinovaþi ºi furind resursele lor.

Toata White Dragon Society ºi aliaþii sãi spun cã dorim ca proprietarii Federal Reserve Board sã se prezinte în faþa unei comisii pentru adevãr ºi reconciliere în schimbul iertarii ºi

controlul sistemului financiar global sa fie returnat oamenilor planetei. Avem capacitatea de a pune capãt sãrãciei ºi de a opri distrugerea mediului în termen de luni de zile.

http://benjaminfulford.net/2011/04/05/japan%e2%80%99s-government-threatened-with-more-haarp-attacks-pays-60-trillion-yen-to-feds/ (http://benjaminfulford.net/2011/04/05/japan%e2%80%99s-government-threatened-with-more-haarp-attacks-pays-60-trillion-yen-to-feds/)
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 06 Aprilie 2011, 13:08:31
Hmmm... 60 trilioane Yeni ar fi vreo 500 miliarde epuroi... :roll:
Inclin sa nu cred totusi orice afirmatie nesustinuta de probe macar circumstantiale.

Chiar daca japonezii-s cumva "santajabili" prin arme d-astea geo-tectonice, fie si doar prin faptul ca au 55 de centrale nucleare in functiune. :|
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 07 Aprilie 2011, 15:58:23
Si totusi, BF poate ca stie ce spune cind lanseaza ipoteze doar aparent "incredibile", cum ar fi criza majora de fonduri - de fapt FALIMENTUL guvernului american -, supraindatorat cu trilioane imposibil de returnat puterilor asiatice-n primul rind. :roll:

Criza confirmata cumva de unele zvonuri... deja oficiale privitoare la un apropiat "shutdown" guvernamental.
Fiindca degeaba tipareste-n disperare dolari FRF (nu Federatia Romana de Fotbal, :-D ci Federal Reserve Fund) - fiindca dolareii par sa-si fi inceput alunecusul final spre statutul de hirtie igienica... :wink:

http://news.yahoo.com/s/ap/us_government_shutdown
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: abyss din 07 Aprilie 2011, 17:59:57
E normal nu? sa-si vada in continuare de agenda lor, cum ar fi schimbarea monedei din partea lor de tabla de sah, limitarea posibilitatilor de deplasare a oamenilor, trimiterea fortata prin n mijloace a multora inapoi in secolul 18... Nu asa se procedeaza cand ti-ai scos profitul si inchizi o afacere? Au obtinut tehnologiile pe care le doreau si acum nu mai au nevoie de semenii lor mai putin evoluati pe care i-au tinut legati printr-o viziune comuna numita ea religie ori politica sau cum doriti. Suntem pusi pe liber. Cei care mai sug poala popii pe ultimii centimetri crezand ca pe ei nu-i va atinge colapsul vor fi primele victime sigure, in special cei cu conturi grase si dosite-n fundu curtii. Viitorul e al celor ce si-au investit banutii in productia de mancare in zone de deal si munte: adica seminte, terenuri, scule, echipamente generatoare de energie curata etc. 

Sau... nu e normal, nu? sa-si vada in continuare de agenda lor. Ce stiu ei, ce anticipeaza ei ca vom face noi? Se bazeaza pe faptul ca stim doar ceeace ni se spune si ni se arata si asta sub controlul lor? Sau ei stiu ce urmeaza, avand in vedere ca ii scutura in continuare cu cutremure pe japo?
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 07 Aprilie 2011, 22:35:02
Subscriu la privirea ta de ansamblu, compadre @biss.
Din pacate, cei care au idee ce-i de facut chiar ACUM (in sensul citatei investiri in scule, terenuri, semintze, echipamente energetice etc) rareori dispun si de resursele necesare.

Strict ontopic: cea mai credibila si impartiala sursa pe tema dezastrului japonez ramine, dupa mine, Arnie Gundersen. Aici e ultimul update al comunicarilor sale:

http://vimeo.com/22062314

"Arnie Gundersen discusses inconstancies between what the NRC, TEPCo, and the Nuclear Industry are saying privately and publicly. Documents from the French nuclear firm, Areva, and the NRC reveal what the industry knows about the Fukushima disaster."

Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: acme din 08 Aprilie 2011, 10:31:26
tinind cont ca tocmai a mai fost un cutremur in Japonia se pare ca au intirziat cu plata
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 08 Aprilie 2011, 10:57:00
Citat din: acme din  08 Aprilie 2011, 10:31:26
tinind cont ca tocmai a mai fost un cutremur in Japonia se pare ca au intirziat cu plata

:-D Mda... sau poate le-au dat americanilor trilioane de tzechini falsi. :lol:
Cam ca euroii aia dati de Nati Meir lu' Adi Minune. :-P
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: andrei din 08 Aprilie 2011, 12:03:47
    Cred ca au platit in bacnote mari,si acum le-a dat restu'
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 08 Aprilie 2011, 12:26:11
Citat din: andrei din  08 Aprilie 2011, 12:03:47
    Cred ca au platit in bacnote mari,si acum le-a dat restu'
:D Posibila si varianta asta - desi, serios vorbind acum, cred ca "restul" va fi platit de japonezi americanilor sub o forma la fel de neplacut-surprinzatoare. ;)
Si fiindca japii (deloc "impotenti tehnologic", tre'sa recunoastem) au inca unele... restantze 8-) de prin 1945...

Singurul factor inca imprevizibil ramine (dupa mine) momentul cind factiunea "non-illuminata" a conducerii Japoniei va prelua, in fine, fraiele. :rainbow:
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: zamotrak din 08 Aprilie 2011, 16:17:14
Citat din: Xanadron din  08 Aprilie 2011, 12:26:11
.......... factiunea "non-illuminata" a conducerii Japoniei va prelua, in fine, fraiele. :rainbow:

Maestre Xanadron,mai poate exista,asa ceva ?
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: SLEAH19 din 08 Aprilie 2011, 17:22:28
Citat din: Xanadron din  08 Aprilie 2011, 12:26:11

Si fiindca japii (deloc "impotenti tehnologic", tre'sa recunoastem) au inca unele... restantze 8-) de prin 1945...



          Uraganul Katrina, a fost se pare una dintre restantele japonezilor!
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 08 Aprilie 2011, 17:58:23
Citat din: zamotrak din  08 Aprilie 2011, 16:17:14
Maestre Xanadron,mai poate exista,asa ceva ?


Dupa conu' Benjy Fulford cel putin, cic-ar exista. :roll:
Daca n-ar fi, nici nu s-ar povesti de fapt - si nici noi n-am fi deja la a 5-a pagina a topicului asta. ;)
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 11 Aprilie 2011, 10:53:01
Ultima postare a lui Benjy suna asa (rezumativ):

04/10/2011
Deepwater ocean drilling ship "Chikyugo" suspected of earthquake weapon involvement now in Tokyo bay
Japanese White Dragon Society sources are reporting that the Japanese deep-water ocean floor drilling vessel the Chikyugo, has been taken over by the evil cabal. It was spotted drilling at what became the epicenter of the March 11, 2011 earthquake in the days before the earthquake hit. It is now in Tokyo bay in what is being interpreted as a crude threat to target greater Tokyo. The White Dragon Society demands that the vessel be boarded and inspected immediately or else it will be sunk. An article written on January 17th, 2011 says it was "conducting an earthquake survey" off the coast of Fukushima. Here is a link to the Japanese article and photographs of the vessel:
http://cafe.naver.jp/Oh+My+%E3%81%99%E3%81%94%E3%81%A3/2129526128137674006

Adica (pe scurt): Vasul "Chikyugo" de cercetari oceanografice pare a fi fost "racolat" de CABALA REA si-i suspectat de a fi contribuit la producerea ultimului cutremur resimtit la Tokyo azi, fiind surprins acum citeva zile forind EXACT in epicentru. "Dragonii Albi" (care-s probabil niste indivizi cu care n-ai vrea sa te intilnesti noaptea ;:D) cer inspectarea vasului, amenintind in caz contrar cu scufundarea lui.

P.S. Astept cu maxim interes una din doua (ori inspectarea, ori scufundarea). ;)
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: acme din 11 Aprilie 2011, 19:29:16
Sarkozy si Soros au trimis un negociator sa viziteze White Dragon Society dar cu rezultate neconcludente

În acest weekend un agent francez a fost trimis de George Soros, preºedintele francez Nicholas Sarkozy ºi alti sioniºti seniori pentru a negocia cu White Dragon Society. Discuþiile, care a durat timp de douã zile, au fost neconcludente. Cu toate acestea, agentul a spus clar ca ramura europenea a sionistilor se temea cu adevãrat de un colaps al Euro, în timp ce omologii lor americani încep în cele din urmã sã realizeze de fapt ca ar putea sfârºi în închisoare. În acelaºi timp, atitudinea lor a fost atat de mindra incit a fãcut aroganta sa para o formã de smerenie. Ei au fãcut, de asemenea, multe ameninþãri, dar faptul este cã acestia sunt sint speriati ºi sunt în crizã de timp.

Agentul, care era de origine japonezã, dar care vorbeau engleza si franceza mai bine decât japonezã, a susþinut el a venit de la o super-elita de evrei japonezi, care reprezintã 1% din populaþia japonezã. El se tot referea la "oamenii obisnuiti", arãtând spre trecãtorii din apropiere cu dispreþ ca ºi cum acestia erau aproape o specie inferioarã ce nu merita protejata. Desigur, este uºor sã te simti superior, dacã te-ai nãscut într-o lume de miliarde de dolari ºi a funcþionarilor care fac totul pentru tine, inclusiv sa gindeasca.


Negocierile au avut loc în acelaºi timp ce George Soros a adunat o mulþime de aceleaºi vechi sclavi ai Council of Foreign Relations ºi Bilderberg pentru o conferinþã "Bretton Woods II", care a fost în mare parte ignorata. Acesta a fost în mare parte ignorata, deoarece acest grup s-a dovedit a fi, cu acþiunile lor rapace in ultimele decenii, cã ei nu sunt calificaþi pentru a rula sistemul financiar internaþional.

Nu numai cã, acestia au folosit documente falsificate pentru a justifica controlul asupra sistemului financiar mondial. Practic, dacã îi întrebi cine le-a dat dreptul de a crea bani din nimic, ei spun ca este Dumnezeu. Dacã le ceri sã dovedeascã faptul cã Dumnezeu le-a dat, ei brusc devin evazivi ºi stânjeniti. Dumnezeu a creat viaþa ºi universul, dar Dumnezeu nu a creat Federal Reserve Board. A fost o grãmadã de oligarhi lacomi, care a fãcut asta.



La un nivel mai apropiat de pãmânt, procesul Neil Keenan de 1000 miliarde dolari ajunge în cele din urmã la o etapã crucialã. Oameni din întreaga lume au furnizat dovezi ale crimelor cabalei care detine guvernul de la Washington DC. Fluxul constant de informaþii noi, au necesitat pregatiri extra-legale ºi acesta este motivul pentru care cazul a fost în aºteptare pentru atât de mult timp.


Într-un semn oamenii devin nervosi, deºi, sãptãmâna trecutã, Bill Clinton, Carl Rove, Tim Geithner, Paul Volcker ºi preºedintele Bilderberg Ettiene D'Avignon au fost printre multele voci care au facut referire la caz.


Principalul lor motiv de îngrijorare este faptul cã reclamanþii au acum in mâinile lor de o carte de coduri, împreunã cu capturi de ecran care sã confirme validitatea lor, care aratã cã toate tranzacþiile financiare majore din ultimii 30 de ani. Aceasta înseamnã cã procesul va putea dovedi lucruri, cum ar fi faptul ca Al Qaeda ºi Pentagon sunt finanþate de cãtre aceleaºi persoane.
Aliaþii militar al White Dragon Society, la rândul lor, considera serios punerea celor 1 milion de sataniºti în tabere FEMA, care au fost pregãtite pentru creºtinii americani.




Gnosticii, între timp, care au alungat armata US afarã din Libia ºi Kosovo, spun cã au acum, din nou au plantat o valiza nucleara lângã sediul central BIS în Elveþia. Ei spun cã dacã elita financiara nu este de acord sa înceapa un sistem meritocratic de guvernare asupra finanþelor vor "transforma tot aurul din seifurile elveþiene în deºeurilor nucleare." Aceºti oameni sunt periculoºi, dar avem confirmari din multiple surse ale agenþiilor de informaþii ca ei au capabilitãþi serioase.

Facþiunea lor mai moderatã asteapta momentul potrivit pentru a preda la Wikileaks un set de e-mail-uri explozive care "vor rãsturna cele mai multe guverne occidentale." Ce elita megalomana financiara trebuie sã înþeleagã cã oamenii cu arme ºi înalþii funcþionari publici ºi alþi intelectuali de top care nu fãceau parte din elita consangvinizate sunt acum treji, conºtienti ºi furiosi. Ei nu vor fi trasi înapoi acest timp. White Dragon Society ºi aliaþii sãi au fãcut anumite condiþii foarte clare.

Mai întâi de toate o campanie majorã de a pune capãt sãrãciei ºi de a opri distrugerea mediului trebuie sã fie pe deplin ºi imediat finanþate. În al doilea rând, monopolul asupra crearii si distribuirii secrete de bani, de cãtre o elitã consangvinizata, auto-selectate, trebuie sã înceteze. În al treilea rând, lumea are nevoie de un adevãr in stilul din Africa de Sud ºi de comisii de reconciliere, în scopul de a pune capãt þesãturii de minciuni care a fost þesuta în jurul unei mari parti din umanitate. Numai atunci amnistia fi acordata ºi un jubileu (eliminarea tuturor datoriilor publice cât ºi private) va avea loc.


Partea spalata pe creier a umanitatii va trebui sã i se spunã adevãrul în etape verificabile, uºor de înþeles. Aºa cum mulþi au spus, la început vor fi supãrati, dar dupa aceea ei vor fi extaziati.
Odatã ce s-a întâmplat acest lucru, negocierile raþionale vor fi necesare în scopul de a repara in totalitate reglementãrile internationale nedrepte ºi instituþiile create dupã WW2. Numai atunci omenirea va va fi libera in sfirsit sã îºi dezvolte pe deplin potenþialul

http://benjaminfulford.net/2011/04/11/sarkozy-and-soros-send-negotiator-to-visit-white-dragon-society-but-talks-inconclusive/ (http://benjaminfulford.net/2011/04/11/sarkozy-and-soros-send-negotiator-to-visit-white-dragon-society-but-talks-inconclusive/)
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 11 Aprilie 2011, 22:15:22
Postarea asta ultima a lui BF ma face sa "sap" mai adinc in cautarea "gnosticilor" :roll: pomeniti - un grup relativ nebulos definit, care n-am habar daca are sau nu conexiuni cu "vechii" gnostici.

In rest, totul suna frumos si promitator - dar, repet, cam aceeasi "muzica" :-D o aud din directia lui Benjy de vreo 5 anisori incoace.
Iar "baietii rai" nu vad c-ar da semne de pocaintza. :-P
Ramin deci la (idealista) opinie ca doar o Schimbare prin fortza si nu prin oferirea de "indulgentze" sub forma de iertari colective si asigurarea eventuala a retragerii rapacilor elitisti pe vreo megainsula ar fi solutia deplorabilei situatii globale actuale.
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: abyss din 11 Aprilie 2011, 23:46:38
Poate se retrag pe megainsula numitã Africa... De ceva vreme tot fac curãþenie pe acolo...
De Soros ºi mesagerii trimiºi  auzisem pe o sursã importantã de ºtiri ºi chiar îmi ziceam în gând cã sãracul Benji o avea o fãrâmã de dreptate.
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 12 Aprilie 2011, 12:24:08
Posibil ca SI Africa sa fie-n cartile PTB-istilor (mai precis, sudul "continentului negru").
Presupun asta deloc influentzat de destinatia finala a enormelor arce din 2012-The Movie (care poate fi insa un pont ;) valabil), ci doar incercind sa leg citeva date/evolutii din ultima vreme.

Care conduc la ideea unei intentii de depopulare accentuata a emisferei nordice a Pamintului (deloc intimplator cea mai suprapopulata - Asia in primul rind adicatelea), simultan cu pregatirea unor "insule de retragere" in emisfera sudica.
Sint deci adeptul unei teorii (proprii intr-o oarecare masura :-D) a multiplelor locatii... SUDICE a actualilor si poate chiar viitorilor "masters": :evil:

- America de Sud (unde pina si mafiosii Bush/Cheney si-au cumparat proprietati enorme, iar de coloniile naziste din Chile/Paraguay/Argentina/Brazilia etc nu mai vorbim)
- Antarctica (o alta zona sensibila - v. temele Neu Berlin/Neuschwabenland sau "Pamintul gol interior")
- Africa de Sud (unde se face realmente o "curatenie generala" extinsa pe multiple planuri)
- Australia (un singur exemplu: enorma baza militara ultrasecreta Pine Gap e deja celebra)
- Noua Zeelanda (ce pare sa fi fost si ea lovita cu intentie de recentul cutremur de la Christchurch, in urma refuzului presupus al cedarii Insulei de Sud numitilor "Bad Boys" ;)).
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 12 Aprilie 2011, 22:21:34
P.S. tardiv, pe motiv de lapsus (deh - virsta, reumatismele sinaptice...) :-D

Pina si fenomenul formal cunoscut sub numele de "meteoritul tungusk" din 1908 as fi tentat sa-l includ in posibila strategie... istorica de depopulare a Emisferei Nordice.
Care ar contine, logic, conflictul dintre cel putin doua factiuni rivale (revenim deci un pic la tema "ET buni/rai" :-) :-() care ar putea fi partizanii reptoizi :evil: ai lichidarii actualei serii genetice (v. TVM-Programul Terra) versus eventualii "mari blonzi umanoizi" binevoitori... poate in sensul aparent idealist al increderii in resursele evolutive (in bine, evident) ale rasei umane.

(http://s3.postimage.org/29m14yk1w/tunguska2asaqwsaqwqaswqasqwsaqqaswq_888888888.jpg) (http://postimage.org/image/29m14yk1w/)

Fiindca inclin sa cred in ipoteza avansata de cunoscutul cercetator rus Valery Uvarov - ca gigantica explozie a asteroidului... voluntar ghidat ce se indrepta spre Terra cu consecinzte cataclismice si al carei suflu a facut inconjurul Pamintului ar fi fost "comandata" de forte ale "supraveghetorilor" :-) nostri prezenti de eoni pe planeta pentru a ne proteja.

Chiar daca astept cam de multisor ;) dovezile promise de el in sensul certificarii existentzei unei enorme "grile subterane" producatoare de energii imense in Siberia, care ar fi responsabila de respectiva interventie salvatoare.:star:
Deloc unica, dupa unii, de-a lungul istoriei noastre ca specie. :roll:
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 18 Aprilie 2011, 14:43:37
Weekly Geopolitical News and Analysis20110418: Only one man now stands between humanity and freedom: Peter Hans Kolvenbach, the Black Pope

Last week members of the White Dragon Society monitored and recorded a conversation between Peter Hans Kolvenbach, the self-described Black Pope and a third party who shall remain anonymous because he was speaking under an oath of silence. During this conversation Kolvenbach claimed he was Satan's representative on earth and proposed the creation of a global dictatorship headed by himself. Kolvenbach is officially known as the former Superior General of the Society of Jesus. He is also apparently, the final authority behind the Western financial system whose signature has financed countless wars and other tragedies. The aim of his Satanic or Lucifer-worshipping cult hiding within the Roman Catholic Church, was to create a global dictatorship ruled by a modern day Caesar. They were also planning to massacre over 4 billion humans in order to start their 1000 year Reich or rule. The White Dragon Society is pledged to stop the Satanists and free humanity.

Deeeci, dupa dear old Benjy, satanistul-sef :evil: Peter Hans Kolvebach ("The Black Pope" in persoana cica, cel care pretinde c-ar fi "Trimisul personal al Satanei pe Pamint") ar fi ultimul obstacol pe care umanitatea l-ar avea de depasit spre starea de libertate.... naturala (care ar include FEM = Free Energy Moca, :lol: o distribuire justa a resurselor, lipsa "banilor creati din nimic" exact de catre cei care profita de acumularile lor imense prin frauda etc etc).
Dar care zice "nu si nu si no si niet si nein" :-D si-ar vrea acu' cica sa se autoproclame un gen de Antichrist pseudonazist.

"Generalul superior al Societatii Iezuite" care-ar fi Kolvenbach asta, ce pare a dicta orice miscare financiara a rechinilor din Wall Street sau City of London - sef suprem al unui cult satanist "ascuns in inima Bisericii Romano-Catolice" - :roll: mi se pare un personaj cam nebulos pina la gradul de-a se pierde in ceatza. :-P
Desi nimic nu-i exclus, inclusiv ascunderea "in plain sight" a adjunctului Maestrului Iluziilor :evil: in persoana.
...Voi ce credeti oare?

Date suplimentare (in afara de Wikipedia):

http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/blackpope.htm

Si-o poza a celui care ia micul dejun cu  :evil: in persoana (se zice...):

(http://s4.postimage.org/2o0ou1i5g/kolven.gif) (http://www.postimage.org/)
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: acme din 18 Aprilie 2011, 16:05:38
http://benjaminfulford.net/2011/04/18/only-one-man-now-stands-between-humanity-and-freedom-peter-hans-kolvenbach-the-black-pope/ (http://benjaminfulford.net/2011/04/18/only-one-man-now-stands-between-humanity-and-freedom-peter-hans-kolvenbach-the-black-pope/)

Sãptãmâna trecutã, membrii ai White Dragon Society au monitorizat ºi au înregistrat o conversaþie între Peter Hans Kolvenbach, cel auto-descris ca Black Pope ºi un terþ, care trebuie sã rãmânã anonim pentru cã el vorbea în cadrul unui jurãmânt de tãcere. În timpul acestei conversaþii Kolvenbach a afirmat ca a fost reprezentantul lui Satana pe pãmânt ºi a propus crearea unei dictaturi globale condusa de el însuºi. Kolvenbach este oficial cunoscut ca fost Superior General al Society of Jesus. El este, de asemenea, aparent, autoritatea finalã în spatele sistemului financiar occidental a cãrui semnãturã a finanþat nenumãrate rãzboaie ºi alte tragedii. Scopul cultului închinat lui Satan sau lui Lucifer ascuns în cadrul Bisericii Romano-Catolice, a fost de a crea o dictaturã globalã condusã de un Cezar modern. Ei au planificat masacrul a peste 4 miliarde de oameni, în scopul de a începe Reich lor de 1000 ani. White Dragon Society este angajata pentru a opri sataniºtii ºi a libera umanitatea.

Deci, se dovedeºte cã traseul lung de investigaþie, care a început cu asasinarea lui Kennedy ºi a continuat cu miºcarea adevãrul despre 911, a descoperit în cele din urmã organizarea ºi persoanele din spatele acestor evenimente.

În timpul conversaþiei, care a fost monitorizata, Kolvenbach a spus ca a avut un mormânt pregãtit pentru acest scriitor. Rãspunsul meu este de a-l invita cordial pentru a începe procesul de adevãr ºi de reconciliere prin acordul sã fie public intervievat despre faptele lui din trecut, în schimbul iertarii.

The White Dragon Society, de asemenea, trebuie sã facã acum ceva ce a fost extrem de reticenta în a face pânã acum adica de a cere bani. Membrii nostri au riscat vieþile lor, cariere ºi averi personale pentru a elibera omenirea ºi toþi suntem la capatul funiei. Avem nevoie de ajutor.

Am fost informat cã, dacã am avea posibilitatea sã cream o fundatie suverana White Dragon, cã acest lucru ar putea acþiona ca un mecanism de declanºare pentru eliberarea a trilioane de dolari pentru a fi cheltuite pe eradicarea sãrãciei, oprirea rãzboiului, oprirea distrugerea mediului înconjurãtor ºi stabilirea omenirii pe calea creaþiei-de-viata, în locul distrugerei-de-viaþã. Aceasta ar duce, de asemenea, la deblocarea tuturor fondurilor îngheþate gestionate de alte fundaþii, organizaþii de caritate ºi persoane fizice.
Deoarece acest scriitor este fara experienþã în chestiuni bancare is financiare, el ar dori sã cearã ajutorul abonatilor la acest newsletter care, dacã doresc acest lucru, se pot considera membri ai White Dragon Society ºi fondatori ai White Dragon Foundation.

Primul lucru pe care avem nevoie este de ajutor voluntar in domeniul legal în stabilirea unei fundaþie suverane, caritabile. Dupa aceasta am dori sã se solicite angajamente de asistenþã, fie sub formã de bani sau de muncã.

   
Ca un angajament iniþial, voi dona o mânã de cristale albastru-verde descoperite de acest scriitor ºi Matsuzaki, logodnica lui Tomomi în apropierea unui vulcan care a erupt recent pe 20 martie 2011, ziua urmãtoare dupa luna plina aurie din 19 martie. Cristalele nu au fost încã analizate de cãtre un gemologist ºi aºa sunt de compoziþie necunoscutã, dar noi juram ca sunt frumoase ºi au fost create de Dumnezeu sau natura, dacã preferaþi acest termen. Noi vom dona, de asemenea, un simbol al societãþii, un dragon cositorit cumpãrat de pe Lankawi, insula din Malaezia, în ziua cu luna plina 19 ianuarie 2011. La sfârºit vom gaja cu singurul lucru de valoare ce-l avem: viaþa noastrã.


White Dragon Society va acþiona iniþial ca un vehicul temporar pentru a declanºa crearea unui nou sistem financiar controlat de principiul un om, un vot. Un astfel de sistem ar funcþiona în paralel ºi armonie cu, dar nu împotriva, sistemele financiare care sunt deja în vigoare. Nici nu ar afecta vreodatã  suveranitãþiile naþionale sau individuale.

Am fost avertizat de cãtre ambele grupari Sataniºtii ºi Gnosticii cã suntem în crizã de timp. Satanistii promit a declansa evenimente care ar face cutremurul japonez ºi tsunami-ul sa arate ca furtunã într-un pahar cu apã în câteva sãptãmâni. De exemplu, în timpul conversaþie înregistratã Kolvenbach si-a luat raspunderea pentru cutremurul-atac de pe 11 martie din Japonia ºi a ameninþat ca va scufunda "chiuveta Japonia sub ocean." Un grup de asiatic ameninþã sã se rãzbune prin distrugerea Vatican ºi BIS, precum ºi anihilarea totala a peninsulei Calabria. Gnosticii, de asemenea, ameninta sa declanseze un "eveniment distrugator modial", pe 01 iunie în cazul în care omenirea nu actionaîmpreunã pina atunci.

Avem nevoie pentru a opri aceastã nebunie înainte ca aceste ameninþãri sa se tina de cuvint. Aceasta este doar o sugestie, dar poate ca vom ajunge sa pornim lucrurile imediat, în aceastã zi cu lunã plinã, 18 aprilie 2011 prin a trimite banii lui Tomomi Matsuzaki în oraºul New York, prin intermediul Western Union sau orice altã metodã. Întrebarea de securitate va fi "cine este Kiro." Am nevoie de un voluntar din New York, pentru a ajuta la crearea unui vehicul juridic pentru aceºti bani ca sã fie plasati. Ea ar trebui sã fie unul dintre semnatarii pentru cã ºtiu cã mai degrabã va da viaþa ei decât sa tradeze spiritul fundaþiei.

Primul lucru pe care vor fi cheltuiti banii este pe stringerea tuturor sataniºtilor ºi punerea lor în închisoare înainte ca acestia sã omoare miliarde de oameni. Angajarea oamenilor pentru a face acest lucru costa bani, oamenii din fortele de aplicare a legii ºi militare , au familii de hrãnit ºi facturi de plãtit la fel ca noi.

În timp ce acest lucru se întâmplã, satanistii vor încerca de a oferi preemtiv controlul asupra Rezervei Federale catre FMI, ceea ce ar lãsa în continuare moneda de facto internaþionala, dolarul american, sub controlul satanistilor. Ei vor putea astfel sã-ºi continue planurile lor pentru dominarea dictatoriala a lumii.

Noi credem ca poporul american are nevoie sã stabileascã propria moneda controlata de guvern asa cum a fost mandatat de cãtre constituþie. Membrii White Dragon Society s-au angajat deja sã doneze aur pentru a sustine o astfel de monedã.

În plus, dolarii SUA deþinuti de non-americani vor fi susþinuti de aur ºi marfuri ºi continuã sã fie folositi ca monedã majora de tranzacþionare.

De acum, banii nu vor mai fi creati "fiat" sau din nimic. sistemul bancar nu va mai fi sub o formã centralizatã unica de control.

Oricine isi sculpteaza un bloc de lemn sau creºte o culturã sau face ceva care altcineva vrea sã schimbe a creat bani noi ºi reali. Pentru ca banii, în cele din urmã, sint doar o reprezentare simbolicã a percepþiei umane a realitãþii ºi cã realitatea a fost creat de Dumnezeu sau, natura, dacã preferaþi termenul.


Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Siberia din 25 Aprilie 2011, 10:03:36
Benjamin Fulford - Comitetul National de Urgenta /2 (20.04.2011)
Nu stiu cat de acurata este traducerea (si nici cine sunt cei doi indivizi de langa Fulford :D ) dar Benjamin pretinde ca bea apa de la robinet fara sa aibe probleme deoarece radioactivitatea in Tokyo este in limite normale. Ne mai vorbeste si despre dolarii si dinarii irakieni pusi in circulatie in Japonia prin "bunatatea" filierei Bush-Clinton.
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: acme din 26 Aprilie 2011, 11:54:57
In end game indicator, Federal Reserve Board selling Dinars and paper dollars in Japan to pay US embassy bills

Ca un semn ca sindicatul crimei Federal Reserve Board, este pe ultimul sãudrum , ambasada USA în Tokyo, Japonia vinde bacnote dinari irakieni ºi dolari prin intermediul bandelor Yakuza, în numerar pentru a

plãti facturile, conform surselor din Yakuza. Bacnotele sunt vândute prin intermediul funcþionariilor corupþi din biroul procurorilor publici din Tokyo , care sunt apoi le vind la gangsterii Yakuza în

schimbul yenilor japonezi, spun sursele. Un dinar irakian valora 03.08 dolari, înainte ca Statele Unite sa invadeze, dar a cãzut la 2 centi apoi in acel moment federalii i-au cumpãrat pe toti, spun sursele

MI6. Ei sunt acum vinduti în întreaga lume, împreunã cu bacnotele de hirtie US pentru a pãstra Federal Reserve Board ºi filiala sa Washington DC sa mearga un pic mai mult. Cumparatori aveti grija deoarece

mai devreme sau mai târziu veti afla ca ati tranzacþionati bani buni pentru hârtie de înaltã calitate.

Federalii nu sunt singurii care au probleme in aceste zile. Cu excepþia unui grup de sclavi cu creierul spalat din câteva þãri occidentale, cea mai mare parte a lumii este acum pe deplin conºtienta de faptul

cã Franþa, Italia ºi Marea Britanie ataca Libia pur ºi simplu în scopul de a fura petrolul pentru care ele nu isi mai pot permite sã plãteascã. Aceastã campanie nu merge bine, cu toate acestea, pentru cã

africanii, est-europenii, chinezii ºi alte popoare ajuta Libia sa iºi menþinã independenþa sa departe de bandiþii neo-colonialisti. Un grup obscur internaþional autointitulat Dark Brotherhood a mers mai

departe prin emiterea unui avertisment lui Sarkozy cã actele sale criminale împotriva Libiei, Japonia ºi alte þãri va conduce la o valizã nuclearã pusa în La Defense, districtul guvernamental ridicat lângã

Paris. The White Dragon Society dezaprobã puternic uciderea în masã a nevinovaþiilor de cãtre orice grup, atât Brotherhood cit ºi francezii.

Aceste incidente sunt toate indicatori ca lumea nu mai accepta plãþi cu card de credit din SUA, Marea Britanie, Franþa ºi alte þãri care se întorc apoi ºi cheltuie banii imprumutati in finanþari inutile de

rãzboaie de agresiune. Aceste þãri, în ultimii ani, au finanþat deficitele lor externe cronice cu instrumente financiare frauduloase, dar lumea este acum informata de aceste escrocherii acesta fiind motivul

pentru care timpul se scurge pentru dealerii de rãzboi.

Vaticanul a rãmas mut de la încercarea de acum douã sãptãmâni de cãtre Black Pope, Hans Peter Kolvenbach sã faca o afacere. Propunerile Kolvenbach catre White Dragon Society au avut unele merite. În primul

rând el a oferit la 1 miliard dolari în numerar sau obligaþiuni Federal Reserve Board pentru a finanþa formarea unui nou guvern american condus de SUA Senatorul Ron Paul ºi fostul guvernator Minnesota Jesse

Ventura. El a acceptat, de asemenea, arestãri în masã a membrilor juniori Bilderberg si CFR, atât timp cit cei din virf raman imuni.

Aceste propuneri au fost respinse pentru o varietate de motive. Unul a fost cã poporul american ºi nu un auto-descrissr reprezentant al Satanei, ar trebui sã isi aleaga lideriir lor. Celãlalt este cã el a

cerut o întârziere de 6 luni, care a însemnat, probabil, ca doar încearcã sã cumpere timp ºi nu intenþioneazã sã îºi þinã promisiunile sale. Altul este cã el nu are nici un drept dat de la Dumnezeu, de a

crea 1 miliard dolari din aer în scopul de a manipula societate. Deasemenea , Kolvenbach fãcut ameninþãri voalate, inclusiv ameninþãri împotriva Japoniei ºi White Dragon, ca o chestiune de principiu, nu se

supune extorcare. În cazul în care el ºi cabala lui nu ar fi au avut magica tiparnita de dolari, cele mai multi dintre ei ar fi doar gunoi de stradã.

Cu toate acestea, în cazul în care acest scriitor a fost un cetãþean american, el ar vota cu siguranþã pentru un bilet Jesse Ventura/Ron Paul.

În ceea ce poate fi un eveniment relationat, un grup de 10 senatori US, condusi de liderul majoritatii din Senat Harry Reed sunt în Macau, China, pentru un fel de negocieri. Acestes implica aproape sigur

secretosul finantator japonez Seiichi Wada, care în trecut a servit ca un canal între oligarhii din Vest ºi liderii chinezi. Aceasta poate fi, prin urmare, nici o coincidenþã faptul cã un reprezentant White Dragon Society i-a fost dat un bilet de avion gratis ºi invitat la Macao, în acelaºi timp. Vom ºti mai multe atunci când se întoarce reprezentantul.

Deci, cum s-a menþionat sãptãmâna trecutã în blog-ul nostru gratuit, un grup cunoscut sub numele de International Red Socialists s-a aliat cu White Dragon Society. Într-o întâlnire care a avut loc

într-un sediu secret foarte funky situat in elegantul district Ginza din Tokyo, Reds au explicat ca au avut o acoperire globalã, ºi cã au fost cel puþin egali in influenþã cu Red and Blue în China.

Au lasat impresia ca sint draguti, ºi iubitori de pace, dar gata sã se apere dacã este absolut necesar.

În Japonia, în acelaºi timp, existã rapoarte ca prim-ministrul Naoto Kan are crize de isterie din cauza situaþiei stresante in care se gaseste. Cu toate acestea, adevãrul obiectiv este de a

începe sã prevaleze ºi încercãrile de a crea o panicã nuclearã mondialã in masã cu "accidentul "nuclear cad în faþa adevãrului ºtiinþific ca nimeni nu a murit de radiatii, ca urmare a acestui incident limitat.

În schimb, dovada cã Japonia a fost atacata în mod deliberat cu un cutremur si un tsunami declanºate de o arma nucleara pe fundul mãrii apare la suprafata. De exemplu, arhiviºtii au descoperit o serie de articole de ziar în documentele de mainstream japoneze ca ziarele Asahi ºi Ziare dezvãluie ca utilizarea de arme nucleare de cutremure a fost raportat frecvent pe aici, în 1950, 60 ºi 70. Aripa dreapta militare/Yakuza este, de asemenea, acum conºtienta de faptul cã Jay Rockefeller, Hans Peter Kolvenbach ºi Nicholas Sarkozy sunt suspecþi în acest atac.

Ceea ce aceºti oameni trebuie sã înþeleagã este cã metodele lor tradiþionale de control, forta bruta, mitã ºi miciuni nu mai functioneaza. Ei nu mai au capacitatea de a domina restul lumii prin forta

bruta, ei nu mai controleazã banii necesari pentru a mitui liderii în ascultare ºi minciunile lor sunt acum descoperite aproape la fel de repede ce le spun.

Oligarhii trebuie sã înþeleaga cã o schimbare fundamentalã istorica are loc ºi ei nu o pot opri, cel mai bun lucru ce il pot face este sa o surfeze. În cazul în care pierd valul, ei vor pierde o oportunitate istoricã care nu vor mai vedea din nou.

Notã specialã cu privire la cererea de fonduri.
Au fost o mulþime de neînþelegeri cu privire la apelul nostru pentru fonduri de sãptãmâna trecutã. Acesti bani nu sint necesari pentru mine, ci pentru oamenii dinn agenþiile ºi alte grupuri care le-au fost tãiate salariile sau fondurile lor, deoarece acestia ne ajutã. Banii sunt necesari pentru a le permite sã-ºi continue munca lor. O sumã destul de mare, prin urmare, este necesarã pentru finanþarea unui

proces care este de aºteptat sã conducã la arestarea a sute de membrii cabalei. Am avut guverne ce au exprimat interesul de a ajuta, dar am prefera sa obþinem finanþarea noastra de la persoane fizice,

dacã este posibil. Suntem în procesul de creare a unei platforme juridice pentru donaþii.
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: acme din 06 Mai 2011, 19:16:17
"In new end-game sign, top level Satanist assassination team has been disbanded"

Sãptãmâna trecutã, un asasin profesionist din Asia a contactat White Dragon Society pentru a o informa cã o echipã de asasini care au fost sub-contractati de sataniºtii Khazarieni în Asia a fost desfiinþatã. Khazarienii au acum mari dificultãþi de angajare a asasiniilor în toatã lumea, deoarece asasinii care au lucrat pentru motive ideologice, nu va mai face acest lucru. În plus, asasinii care lucreaza sub constringere (dacã nu ucizi acea persoana noi vom ucide familia ta) au format o echipã ºi refuza sa ucida jurnaliºti, politicieni, activisti sociali ºi alþii pe care obisnuiau sa ii ucida în numele Khazarienilor satanisti. Fundalul a fost dezertarea a unui grup nazist secret de putere important din tabara Khazarian.

În plus faþã de acest un cunoscut ca socialiºtii svasticii roºii internaþionale a fost de acord sã se alãture White Dragon Society în lupta împotriva facþiunii satanist în ierarhia Vaticanului. Red Swastika Socialists au invitat acest scriitor la sediul lor din Japonia, în districtul elegant Ginza din Tokyo, unde i-au fost arãtate simboluri antice de la o civilizatie care, spun ei, ca a precedat toate civilizatiile active acum pe pãmânt. El a declarat cã grupul lor a vrut sã armonizeze toate religiile majore ale lumii, inclusiv islamul, creºtinismul, budismul, hinduismul ºi iudaismul. Generalul Douglas McArthur ºi Masoneria de Rit Scotian s-au afiliat cu acest grup, conform unuia din liderii lor.

Acest grup este, de asemenea, în spatele guvernului comunist chinez în sensul cã nici o facþiune majore din China nu lucreazã acum cu Federal Reserve Board si regimul Washington DC. Acesta este motivul pentru oficialii guvernului chinez au anunþat recent public, ca vor vinde douã treimi din detinerile lor in dolari americani si vor cumpara 1 miliard de dolari în aur.

Într-un alt plan, preºedintele Gadaffi din Libia a fost de acord sã predea detinerile lui straine in dolari la o facþiune a Pentagonului aliniat cu White Dragon Society. Din acest motiv, cele mai multe forþe ale Pentagon s-au abþinut de la atacuri impotriva regimului sãu.

Federal Reserve Board, la rândul lor, încã mai spera in a anunþa o nouã monedã globalã ºi nou sistem financiar sub controlul FMI. Acest lucru ar echivala cu nimic mai mult decât schimbarea numelui sistemului actual Satanic astfel incit acest anunt este sortit eºecului.

Adevãraþii creºtini din cadrul Vaticanului au fãcut, de asemenea, o miºcare pentru a izola sataniºti insemnind ca sfârºitul jocului este cu adevãrat aproape. Existã mai multe informatii despre aceastã situaþie, dar nu avem voie sã divulgam in momentul actual, în scopul de a proteja vieþi.

Între timp, în Japonia, White Dragon Society a fost contactat de un denuntator din cadrul organizaþiei care a traficat bomba nuclearã care a fost utilizata pentru a declanºa cutremurul ºi tsunamiul împotriva Japoniei.

În conformitate cu aceastã sursã (el este un cunoscut contrabandist din trecut) bomba a fost adusa într-o insula izolata, în arhipelagul Okinawa înainte de a fi adusa cu barca la Kyushu, Japonia. De acolo a fost transportata pe uscat înainte de a fi depusa intr-o o casã din oraºul Hi No De din afara Tokyo. De acolo a fost dusa la sediul central al Asociaþiei Generale a rezidenþilor coreeni din Japonia in centrul orasului Tokyo.

Dupã ce cã a fost luata la bordul navei de foraj la mare adincime Maru Chikyu care plasat-o la zece kilometri sub fundul mãrii in mijlocul de epicentrul cutremurului, potrivit unor surse multiple. Articolele de ziar japoneze confirma ca Maru Chikyu a forat la epicentr încã din 17 ianuarie 2011. Alte articole au citat oficiali Chikyu Maru spunand ca în trecut, nava ar putea declanºa cutremure, aparent pentru a preveni cutremure mai mari.

Fosti miniºtrii ai apãrãrii japoneze au contactat White Dragon Society ºi au promis cã a fost condusã o investigaþie aprofundatã. Cu toate acestea, urma a fost deja confirmat ca duce la senatorul american J. Rockefeller ºi stãpânii lui satanistii Khazarieni. Inutil sa mai spunem, senatorul Rockefeller se ascunde acum adânc.


A purge of Japanese officials who worked for the Khazarian Satanists is also now beginning to gather steam. For example, Japanese news articles explicitly wrote that Rockefeller Stooge Democratic Party power broker Ichiro Ozawa would be excluded from the earthquake reconstruction profits. This is because it is common knowledge in Japanese political circles that J. Rockefeller's envoy promised Ozawa control over radiation cleaning Zeolite deposits on March 9th, two days before the earthquake, tsunami and nuclear "accident." This is just the beginning. The end result will be a major political re-alignment in Japan.

O epurare a oficialilor japonezi care au lucrat pentru sataniºtii Khazarieni acum începe sã se contureze. De exemplu, articole de ºtiri japoneze au scris în mod explicit cã brokerul de putere Ichiro Ozawa al Partidului Democrat ar fi exclus din profitul reconstrucþiei. Acest lucru se datoreazã faptului cã este cunoscut în cercurile politice japoneze cã trimisul J. Rockefeller a promis ​​pe 09 martie controlul Ozawa asupra curãþarii de radiatii a depozitelor de zeolit, cu douã zile înainte de cutremur.Acesta este doar începutul. Rezultatul final va fi o politicã majorã de re-aliniere în Japonia.

Acolo existã multe alte semne acolo cã tentativa facþiunii aºa-numite New World Order pentru a crea un guvern fascist global se prãbuºeºte.

Lipsa foºtilor prim-miniºtri Tony Blair si Gordon Brown, precum ºi Obama ºi multe altele de pe lista invitatiilor de nunta a lui Prince William  este una. Anunþul brusc în mass-media propagandista Khazariana cã muribundul Bin Laden este mort, a fost alta. Publicarea unui certificat de naºtere de cãtre Obama, arãtând cã el a fost nãscut într-un spital Hawaiian care nu exista la momentul naºterii sale este încã un alt semn.

Prãbuºirea vechiului regim este de aºteptat sã continue sã se accelereze pânã la 21 iunie sau cam asa ceva.
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 02 Iunie 2011, 07:18:21
Ia sa mai rasfoim ultimele zvonuri lansate de Benjy - zic "zvonuri" fiindca incep sa fiu tot mai convins ca "sursele" lui ori nu exista decit in imaginatia lui bogata, ori il dezinformeaza "en gros".

Nu de alta, dar pina acum trebuia sa fi vazut arestarea a cel putin jumate din "sforarii" NWO, :evil: "Free Energy" moca pentru tot poporu' etc s.a.m.d.

May 31, 2011
A Western military invasion of Saudi Arabia's oil-fields is scheduled for this summer, according to CIA and MI6 sources. The aim of this invasion will be to try to grab control of the world's oil supplies and simultaneously provoke Pakistan and then China into starting a World War, the sources say.


Adica: O invazie militara vestica [n.b. a naibii "precizie" a informatiilor - invazie americana adica? a NATO poate? a statelor UE? :roll: ] e programata pentru vara asta [n.b.2: ...maine? sau pe 30 august? :lol: ], dupa surse din CIA si MI6. Scopul: controlul surselor de petrol si provocarea simultana a Pakistanului si Chinei de a declansa WW-III.

...Sa vedem deci cit de credibila e si povestea asta - ca mult nu mai e pin'la vara (auch, chiar ESTE vara de fapt)!!! :-D
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 02 Iunie 2011, 07:45:05
P.S. (cu scuze pt. dubla postare, dar trecuse timpul de editare) - completez deci: invazia ar fi in... Arabia Saudita :-o - chestie care face stirea si mai incredibila dupa mine cel putin.

Fiindca stim prea bine statutul de aliati apropiati ai SUA de care se bucura sauditii (adica seicii aia bortosi :-D de traiesc prin Elvetia - cu tot cu haremuri, evident).
Si care - sa nu uitam - taman au cumparat arme sofisticate de vreo 60 de miliarde... taman de la americani. 8-)
Probabil cu tot cu pilotii/tragatorii aferenti, fiindca ei nu prea stiu sa faca mai nimic, in afara de numarat bani si multi puradei :lol: (v. cei 52 de frati ai lui Bin Laden).
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 07 Iunie 2011, 09:41:02
Ia sa mai trintesc o postare succesiva :-D inainte sa ne loveasca boamba-n freza... (dupa BF cel putin).

Fiindca pe blogul lui apare poza asta, sub titlul:

The following photograph was sent to us by an unnamed source. It is claimed to be one of three suitcase nukes now hidden somewhere in Europe

(http://s2.postimage.org/ehpg1lpg/untitled.jpg) (http://postimage.org/image/ehpg1lpg/)

In plus, simpaticul Benjy ne comunica faptul ca explozia unei "mini-nuke" programata pentru 1 iunie la sediul BIS (Bank of International Settlements) din Basel-Elvetia a fost... aminata, dupa ce planificatorii ei (teroristi Al-Qaeda, bineinteles :lol:) ar fi primit 136 milioane $.
Dupa mine, simpla mentionare de catre BF a unei "stafii" numite Al-Qaeda create de CIA (si mentinute in viatza cu greu pentru sperierea perpetua a turmei de oi bizonificate :-P) ii scade drastic credibilitatea si-asa subtirica.

P.S. Eu inca mai astept totusi invadarea Arabiei Saudite si ieftinirea consecutiva cu 333% a benzinei. :-D
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 17 Iunie 2011, 12:17:03
Ultima postare de pe blogul lui BF seamana cu scenariul unui film politist (slabutz, ce-i drept): :-o

Weekly Geopolitical News and Analysis: Gun battle rages over control of codes to new financial system

There was an 8-minute highly intense gun-fight last week as Khazarian agents attempted to steal codes for the new financial system from a White Dragon Society representative. The attack was repelled at which point the Khazarians contacted the Japanese Prime Minister's office saying their agents had infiltrated security at nuclear plants in Japan and threatened a nuclear holocaust if they were not given control over the new financial system. Their patently false cover story for the threatened sabotage was that Japan was "selling plutonium to Iran." They were told instead to quickly cut a deal with the Palestinians or else find themselves with no friends anywhere on the planet.


Pe scurt adica:

Schimb de focuri pentru controlul noului sistem financiar global

A avut loc un schimb intens de focuri timp de 8 minute [n.b. OK, dar UNDE anume, daca tot stii atitea detalii? :roll:] in timpul unei tentative de furare a codurilor (???) Noii Ordini Financiare Mondiale de catre agenti khazari (???), de la un reprezentant al Societatii Dragonului Alb. Atacul a fost respins, iar ulterior biroul primului ministru japonez a fost contactat de agresori, care au spus ca detin controlul in toate centralele nucleare japoneze si vor raspunde in consecintza printr-un holocaust nuclear, sub pretextul fals ca "Japonia ar vinde plutoniu Iranului". Li s-a raspuns ca ar fi cazul sa incheie un acord cu palestinienii, altfel fiind in postura de-a ramine fara vreun aliat pe planeta.

Mai sa fie... "baietii buni" umbla deci aiurea-n tramvai cu codurile anti-NWO in geanta ? :roll:
Si-n ce-ar consta oare "codurile" astea?!
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: SLEAH19 din 17 Iunie 2011, 20:50:25
      A fãcut cineva o situaþie, din pdv. statistic a  procentajului în care se adeveresc spusele lu' nea Benone ãsta ?  
  Poate sunt naiv , dar mie greu sã cred cã la nivelul acesta problemele se rezolvã cu  - '' ..un intens schimb de focuri de ..8 minute  '' pentru ''codurile NWOF'' - Dacã nu îmi dai codurile te acuz de trafic cu Iranul :-P, - Dacã nu închei un acord cu Palestina ........ Ce cãuta neamþul în Bulgaria?/ Ce-ar durea-o pe Japonia de Palestina ?  
      Mare parte din tot ce scrie pe blog s-ar putea sã se petreacã doar în imaginaþia lui . Care  e scopul .. unul ar fi asemãnãtor cu a lu moºu ãla care a scos din sfârºitul lumii 100 milioane coco.
Titlu: Raspuns: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 22 Iunie 2011, 09:21:57
Citat din: SLEAH19 din  17 Iunie 2011, 20:50:25
     A fãcut cineva o situaþie, din pdv. statistic a  procentajului în care se adeveresc spusele lu' nea Benone ãsta ?  
     Mare parte din tot ce scrie pe blog s-ar putea sã se petreacã doar în imaginaþia lui . Care  e scopul .. unul ar fi asemãnãtor cu a lu moºu ãla care a scos din sfârºitul lumii 100 milioane coco.

Aceeasi parere mi-am exprimat-o si eu de citeva ori de-a lungul topicului, SLEAH19 - si nu doar fiindca Benjy are descendentza evreiasca si implicit o apetentza genetic mostenita pentru "gheshefturi online". :-D

Revenind ontopic, uite ultima stire de pe blogul lui BF:

"Weekly Geopolitical News and Analysis20110620: Bilderberger meeting cancelled halfway through as participants flee to avoid arrest

Sources in the BIS and CIA confirm the Bilderberger meeting held starting June 9th in St. Moritz, Switzerland was cancelled halfway through because prominent participants, including Henry (Heinz) Kissinger faced imminent arrest. Following this, two prominent Bilderbergers, Joseph Ackermann CEO of Deutschebank and Queen Beatrix of the Netherlands, contacted the White Dragon Society and offered to cooperate in setting up the new financial system. A negotiator for the Chinese communist government also expressed support for the new financial system at a meeting last week in China with a White Dragon Representative. However, a lot of technical work remains to be completed so it is hard to give a precise date for the changes. There is also a strong possibility the new financial system will be introduced quietly and gradually with no major public announcements."


Pe scurt adica:
Ultima reuniune Bilderberg a fost de fapt... scurtata [n.b. - eu stiam ca nu :roll:], de teama arestarii unor participanti (in special a lui Heinz/Henry Kissinger :evil:). Regina Beatrix a Olandei si presedintele Deutsche Bank Joseph Ackermann ar fi insa de acord cu "noul sistem financiar global" si au trimis "Societatii Dragonului Alb" asigurari de cooperare in sensul implementarii lui. Cu care ar fi de acord si guvernul comunist al Chinei [n.b.2 - care comunism, BF, cu atitia miliardari chinezi? :x] si care-ar putea fi pus in aplicare intr-un mod.... discret si gradat, fara anunturi publice.

Multe as avea de comentat pe marginea basmelor astora :-D similare alegoriei cu Alba-ca-Zapada a consilierului basist Sever Voinescu-Cotoi, dar ma rezum la una si buna: pai ce progres ar reprezenta trecerea de la o secretomanie la alta, ei?! :?
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 30 Iunie 2011, 08:09:25
Weekly Geopolitical News and Analysis20110627: Japan is investing 8 trillion yen in new energy technology; oil and nuclear power will be phased out.

The Fukushima nuclear crisis is turning out to have a silver lining because it has convinced the Japanese political and business establishment to phase out nuclear power and oil as energy sources. In particular, Japanese tycoon Masayoshi Son has teamed up with Prime Minister Naoto Kan to invest 8 trillion yen or about $100 billion to develop alternative energy technologies, according to Japanese government sources. Also, in yet another sign the old world order is ending, the US and European governments are having to dip into emergency oil stocks because their fiat currencies are no longer being accepted as payment for oil.


Cele 8 miliarde de yeni - adica 100 miliarde $ - pe care japii ar fi hotarit dupa BF sa-i investeasca, dupa dezastrul de la Fukushima, in surse neconventionale de energie (aici includem nu doar petrolul/gazele, ci si energia nucleara) sint o suma credibila. Mai putin credibila mi se pare insa informatia ca SUA si tarile UE fac apel la stocurile de petrol fiindca tarile OPEC ar refuza deja vanzarea "aurului negru" pe FIAT MONEY - ceea ce ar inseamna ca si dolarul, si euro sint monezi fara acoperire reala - nu doar in aur, ci si in munca de fapt. :roll:

Chestie valabila insa doar pt. dolar, dupa mine (si dupa multi economisti mai ales). OK, si Saddam, si Ghaddafi si-au luat-o/si-o iau pe carca :-D de la americani pentru incercarea de-a nu mai vinde petrol pe dolari (libianul avind si ideea riscanta de a propune o moneda unica arabeasca, cu acoperire in aur - chestie care i-a suparat si pe francezi-englezi, dar nu si pe nemti, culmea), dar pina acum n-am mai auzit de criticarea atit de vehementa a monedei unice europene (care a inceput insa-n mass-media ca o miscare concertata - vezi stirile cu zvonurile, nefondate dupa mine, ca nemtii ar fi inceput deja tiparirea marcilor germane din nou).
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: acme din 30 Iunie 2011, 17:15:05
"Într-un eveniment relationat, documente FBI foste top-secret au fost transmise la White Dragon Society de către membri ai familiei Rothschild. Conform acestor documente, un văr al fostului împărat japonez Hirohito, prinţul Hiruko Watanabe, a furnizat fostului preşedinte al SUA George Bush Sr. şi ajutorul lui Richard Armitage, fonduri secrete fără cunoştinţa guvernului SUA. Aceste fonduri au fost folosite în parte pentru a gestiona situaţia politică din Japonia, dar, de asemenea, a contribuit la finanţarea CIA, controlate de către Bush şi a lui neo-nazist. Richard Armitage si Bush au fost responsabili de distribuirea acestor fonduri pentru politicieni japonezi. Unul dintre canalele lor a fost Soichi Iisuka care a folosit Banca Mitsui pentru aceste scopuri, în conformitate cu documentul de FBI. Documentul a fost etichetat "strict secret, la senatorul Edward Kennedy (pentru ochii lui numai)."

Armitage şi lacheii lui, precum şi comitetul de direcţie al grupului Bilderberg, inclusiv David Rockefeller şi J., au amenintat din nou acest scriitor, fie ucis sau arestat pe baza unor false acuzatiide consum de cocaină, sau pedofilie. Traficantul de arme şi partenerul lui Bush în crima Adnan Kashoggi a încercat, de asemenea, sa atraga acest scriitor într-o capcană . Tot ce pot spune este că, dacă m-au omorât, toti vor fi arestaţi şi judecaţi pentru crimă pe baza unor dovezi pe care le păstrez în mai multe locaţii secrete, care vor fi facute publice dacă sint ucis.

În orice caz, grupul nazist din Japonia a suferit o pierdere majoră de putere după ce a devenit cunoscut ca a fost în spatele atacului recent din Japonia, cu o explozie nucleară subacvatica. Cei care au introdus de fapt arma în Japonia, au informat White Dragon ca arma nucleară, furata de la submarinul rusesc Kursk, a fost pusa la resedinta fostului prim-ministru Yasuhiro Nakasone în Hinode-cho din apropierea oraşului Tokyo înainte de a fi mutate la asociatia rezidentilor nord-coreeani în Tokyo. Numele si informatiile de contact ale traficanţiilor au fost trimise informaţiilor militare japoneze.

În plus, Paul Laine, de la informaţiile militare SUA, a confirmat faptul că fracţiunea nazista au furat arme nucleare de pe Kursk. Surse din serviciile secrete militare japoneze au dovedit, de asemenea, că arma nucleară a fost forată în fundul mării de nava japoneza de forare adîncă Maru Chikyu.

Zvon Yakuza, (încă neconfirmat) arata ca lacheii de top ai lui Rockefeller / Bush în Japonia fostii prim-miniştrii Yasuhiro Nakasone şi Junichiro Koizumi au fugit la Coreea de Nord. Există, de asemenea, planuri de a aresta doi magnaţi foarte proeminenti japonezi, care sunt legati de grupul de Bush, spun informaţiile militare japoneze .

De asemenea, este demn de remarcat faptul că o fotografie a lui George Bush Senior dind mainile cu un fost sef Inagawa a fost expusa proeminent la sediul sindicatului Yakuza Inagawa-kai, conform cu un sef de top Inagawa. Inagawa nu mai lucreaza pentru Bush, a adăugat şeful.

Această schimbare în structura secreta de putere se află în spatele miscarii acum publice, în Japonia pentru a dezvolta noi tipuri de energie. Primele produse noi de tehnologii energetice sunt de aşteptat să apara pe piaţă în această toamnă.

Aşa cum am menţionat înainte, companiile de petrol şi nucleare le vor fi acordate proiecte majore noi, cum ar fi schimbarea deserturilor pustii si zonele arctice în paradisuri verzi. Acest lucru va compensa mai mult decit eliminarea treptată a oligopolurilor energetice controlate centralizat.

În acelaşi timp, introducerea sistemului financiar nou este de aşteptat să fie amânată pentru câteva luni ca negocierile de top continuă. Principalul obstacol rămâne procesul de stergere zerouri. Aşa cum am menţionat înainte, vorbind cu cei de la BIS şi alte vârfuri din finatele mondiale este foarte încurcată pentru că se vorbeşte în termeni de cvadrilioane şi cvintilioanelor de dolari, chiar dacă PIB-ul mondial este de numai aproximativ 60 bilioane dolari. O obligaţiunie ce a fost prezentată în Italia acestui scriitor, a avut un numar care a fost cu 33 de ordine de mărime mai mare decât un trilion. Acesti bani pur şi simplu nu au nici o bază în realitate.

Industria financiară ca întreg tinde să devină mult mai îmblânzita cind acesta se va termina. De exemplu, de ce sunt volumele zilnice de tranzactionare Forex de 1000 de ori mai mare decât valoarea de bază a comerţului cu bunuri şi servicii? Răspunsul este că sectorul financiar a devenit parazitar în natură.

Daca banii sunt din nou pe deplin susţinuti de lucruri reale un monopol secret de putere globală nu va fi niciodată din nou posibil. Oricine care creşte o cultură sau isi sculpteaza o bucată de lemn într-o sculptură va creea bunastare. Bancherii punind număre in calculatoare nu vor creea."
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: SLEAH19 din 30 Iunie 2011, 22:37:40
Citat din: Xanadron din  30 Iunie 2011, 08:09:25

............dar nu si pe nemti, culmea), dar pina acum n-am mai auzit de criticarea atit de vehementa a monedei unice europene (care a inceput insa-n mass-media ca o miscare concertata - vezi stirile cu zvonurile, nefondate dupa mine, ca nemtii ar fi inceput deja tiparirea marcilor germane din nou).

      Problemele din Grecia, Spania , Portugalia si Irlanda ar putea fi niste pasi  ,, firesti ,,  ,  cauza/efect  ai globalizarii  , pretext pentru a crea in UE , ce ne sugereaza nenea George Soros mai la vale :

  .......moneda euro a avut inca de la inceput un defect fundamental, pentru ca nu a fost sustinuta printr-o uniune politica sau printr-o trezorerie comuna a statelor care au adoptat-o......
...."Supravietuirea Uniunii Europene este de interes vital pentru toata lume,  UE are nevoie de schimbari structurale pentru a evita un proces de dezintegrare.Sistemul financiar ramane extrem de vulnerabil (...) Suntem la marginea prapastiei si este momentul sa recunoastem ca este nevoie de schimbare", comenteaza Soros.

Potrivit acestuia, printre masurile care ar putea fi adoptate de UE se numara crearea unui buget central european mai amplu, directionarea catre acesta a unei portiuni din veniturile din taxa pe valoare adaugata sau dintr-o taxa speciala asupra tranzactiilor financiare, infiintarea unei institutii europene de garantii pentru banci si triplarea fondului de bailout prin suplimentarea acestuia cu venituri din taxe.
                             

         Deci restructurare administrativa , avem Parlament European , avem Consiliul Europei, avem Presedinte European (rol decorativ momentan) , vine Bugetul European si logic un Executiv European (Guvern) care sa execute acest buget si asa Europa Natiunilor se transforma in Europa Regiunilor iar noi ca natiune vom supravetui prin cultura , obiceiuri si portul nostru national , sarmale , mici .....   oare ce procent o avea TVA - ul european ? Mai mare ca al lui Boc ?  Sau putem sa spunem ca rusii    ,, Noi avem cei mai mari pitici''!
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 05 Iulie 2011, 13:26:27
Ia sa bag si eu o traducere de-a lui Mos Goagal :-D a postarii de saptamina asta a lui good old Benjy - text preluat "in extenso" printr-un artificiu (de pe situl http://kauilapele.wordpress.com/2011/07/04/benjamin-fulford-july-42011-the-ancient-gods-and-their-stories-are-actually-recipes-for-power/ (http://kauilapele.wordpress.com/2011/07/04/benjamin-fulford-july-42011-the-ancient-gods-and-their-stories-are-actually-recipes-for-power/) ), fiindca vizionarea integrala a postarilor lui e tot cu plata in continuare - nu de alta, dar vad ca-i OK si-asa (zic asta prin logica lipsei de proteste whatsoever la citirea traducerilor automate nu doar haotice, ci si pline de umor... involuntar, :lol: dupa mine):

The ancient Gods and their stories are actually recipes for power Zeii antici şi poveştile lor sunt de fapt reţete pentru putere
Benjamin Fulford, July 4,2011 Benjamin Fulford, iulie 4,2011

The teachings of the world's secret societies are deeply connected to the pursuit of earthly power. Învăţăturile societăţilor lumii secrete sunt profund legate de exercitarea puterii pământeşti. The ancient ruling classes preferred to keep this knowledge in the hands of a small elite in order to maintain this grip on power. Clasele conducătoare vechi preferat să păstreze aceste cunoştinţe în mâinile de o mică elită, în scopul de a menţine acest aderenţă la putere. This week we will look at some of this secret knowledge of kings. Aceasta saptamana ne vom uita la unele dintre aceste cunoştinţe secrete ale regilor.

Perhaps the most ancient and important metaphor of power is the ancient Egyptian myth of Isis, Osiris, Set and Horus. Poate că metafora cea mai veche şi importantă a puterii este mitul antic egiptean al lui Isis, Osiris, Horus şi Set. The legend goes that in the very beginning Isis and Osiris, brother and sister, married and gave birth to children. Legenda spune că, în Isis si Osiris foarte început, frate si sora, sa căsătorit şi a dat naştere la copii. One of these children, Set (later Satan) tricked Osiris and killed him by cutting him up into 13 pieces and making sure one piece, the penis, was irretrievable. Unul dintre aceşti copii, Set (mai târziu Satan) pacalit Osiris şi l-au omorât prin tăierea-l până în 13 bucăţi şi asigurându-vă o singură piesă, penis, a fost iremediabilă. This is a metaphor of a usurper killing the legitimate king and his male offspring as well to make sure there is no threat to his power. Aceasta este o metaforă a unui uzurpator uciderea regelui legitim şi neamul lui de sex masculin, precum şi să vă asiguraţi că nu există nici o ameninţare la adresa puterii sale.

In the legend Isis picks up 12 of the pieces of Osiris and fashions an artificial penis to revive him. În Isis legenda ponturi in crestere cu 12 de piese de Osiris şi a modei un penis artificial să-l reinvie. However, it is through her son Horus, who grows up and defeats Set and becomes king that here revenge is finally completed.This is a metaphor of the female descendants of a great male leader using the seeds of other males (the artificial penis) in order to re-establish the legitimate male bloodline. Cu toate acestea, este prin fiul ei Horus, care creşte şi înfrângerile Set şi devine rege că aici razbunarea este în cele din urmă completed.This este o metaforă a descendenţii de sex feminin de un lider de sex masculin mare folosind seminţe de alti masculi (penis artificial), în Pentru a re-stabili linia genealogică legitim de sex masculin.

This is the story used by the royal families of Europe to show how they were able to re-establish the bloodline of David through his female descendants. Aceasta este povestea utilizat de către familiile regale din Europa pentru a arăta modul în care acestea au fost capabili să re-stabili linia genealogică a lui David prin urmaşii lui de sex feminin. It also allowed usurpers to legitimize their power by marrying into the old kingly bloodline. De asemenea, a permis uzurpatori de legitimizare a puterii lor prin căsătoria în vechiul linia genealogică regală.

The story of Isis lies behind the cult of Skull and Bones. Povestea lui Isis se ascunde în spatele cultul Skull and Bones. The original Skull and Bones sculpture can be seen in the Basilica of St. John, the church built by the Emperor Constantine's mother. Craniul original şi sculptura Bones poate fi văzut în Bazilica Sf. Ioan, biserica construită de către mama împăratului Constantin. There is a sculpture of Mary holding the bones of Jesus. Există o sculptură a Mariei exploataţiei osemintele lui Isus. That is the tale of Isis rebuilding Osiris to get her revenge. Aceasta este povestea lui Isis Osiris reconstrucţie să se răzbune ei. However, it is at base a metaphor of war and revenge and struggle for power. Cu toate acestea, este la bază o metaforă de război şi de răzbunare şi lupta pentru putere.

There is a different metaphor to be found in Japan in the cult of the Goddess Benten (she has Hindu and Chinese equivalents). Există o metaforă diferite pentru a fi gasite in Japonia, in cultul zeitei Benten (ea are hindus şi echivalent chineză). Benten is often portrayed as a naked and beautiful young woman. Benten este adesea descris ca o femeie tânără şi frumoasă gol. She is supposed to be behind such things as wealth, and the arts and music and other such good things. Ea ar trebui să fie în spatele lucrurilor, cum ar fi bogăţia, şi de arte şi muzică şi alte astfel de lucruri bune.

Benten was supposed to have had 16 male children each and every one of them destined for greatness. Benten trebuia sa fi avut 16 copii de sex masculin pe fiecare dintre ele destinate pentru măreţie.

This is a metaphor for a golden age. Aceasta este o metaforă pentru o epocă de aur. When the first Europeans settled in America such a Goddess would have been a good symbol. Când primii europeni care au stabilit în America de o astfel de zeita ar fi fost un simbol bun.  Each family had many children and all the children usually went on to great prosperity on their own. Fiecare familie a avut mulţi copii şi toţi copiii, de obicei, a mers pe la o mare prosperitate pe cont propriu.

So in Asia we have a metaphor of a young bride about to have 16 happy children while in the West we have a metaphor of a widow seeking revenge through her son. Deci, în Asia, avem o metaforă de o tanara mireasa pe cale de a avea 16 copii fericiţi în timp ce în Vest avem o metaforă de o văduvă care caută răzbunare prin fiul ei.

The Benten metaphor is more appropriate for the era we are about to enter but we must never forget there may come a time when the metaphor of the vengeful widow will see us through hard times. Metafora Benten este mai potrivit pentru epoca suntem pe cale de a intra, dar nu trebuie sa uitam s-ar putea veni o vreme când metafora a văduvei razbunator ne va vedea prin vremuri grele.

There is a different metaphor for power in Asia that is also now appropriate to the times we face. Există o metaforă diferită pentru putere în Asia, care este, de asemenea, în prezent necesar să se ori cu care ne confruntăm. It has been mentioned by me before but it bears repeating. Acesta a fost menţionat de către mine înainte, dar îl poartă repetarea. This is the metaphor of the white, black and golden dragons. Aceasta este metafora dragoni alb, negru şi auriu.

A Shinto priestess whose family has run a shrine in the most ancient part of Japan for thousands of years taught it to me. O preoteasă Shinto a carui familie a executa un altar în partea cea mai veche din Japonia pentru mii de ani învăţat la mine. She says that if you take a bit of fish or meat, together with rice and some vegetable, wrap it in paper and make a certain incantation the contents of the paper will disappear and the incantation will take effect. Ea spune că, dacă luaţi un pic de peşte sau carne, împreună cu orez si unele legume, nu înveliţi în hârtie şi să facă o incantaţie anumit conţinutul lucrării va dispărea şi va intra în vigoare incantatia. It would be interesting to scientifically verify this claim but for now we will look at the incantation as a metaphor. Ar fi interesant să verifice ştiinţific pentru această afirmaţie, dar acum ne vom uita la incantatia ca o metaforă.

If you make the incantation of the white dragon, you and your family will be given security and protection but it will not give you a lot of wealth or power. Dacă face incantaţie de dragon alb, tu şi familia ta va fi dat de securitate şi protecţie, dar aceasta nu vă va da o mulţime de avere sau de putere. However, if you invoke the black dragon, you will get great wealth and power. Cu toate acestea, dacă invoca dragonul negru, veţi obţine o mare bogăţie şi putere. If you see any weakness in others you will be able to shrewdly exploit if for your own benefit. Dacă vedeţi orice slăbiciune în altele va fi capabil să exploateze viclenie dacă pentru beneficiul propriu. However, it has a serious drawback, you find that when you have all the wealth and the power, you will have no friends. Cu toate acestea, are un neajuns serios, veţi găsi că, atunci când aveţi toate bogăţia şi puterea, nu vei avea nici prieteni. You will be alone. Vei fi singur.

Finally there is the golden dragon. În cele din urmă există dragonul de aur. If you invoke it you will have prosperity and fecundity. Dacă-l invoca veti avea prosperitate şi fecunditate. However, if you veer away from the path of the golden dragon, say by becoming cruel or perverted, you will lose it. Cu toate acestea, dacă părăseşte departe de calea de dragon de aur, spune devenind crude sau pervertite, o vei pierde.

These are all metaphors of power and survival over many long generations of rulership. Acestea sunt toate metafore de putere şi supravieţuire a lungul multor generaţii, lungi de domnie. It is clear the Western elite overdosed on the black dragon because just when they thought they had all the world's wealth and power in their hands, they found themselves friendless and abandoned. Este clar elita supradoza de Vest pe balaur negru pentru că doar atunci când au crezut ca au toate lumii bogăţia şi puterea în mâinile lor, ei s-au trezit fără prieteni şi abandonat.

The West now has to invoke the White Dragon because they have the world's greatest military might and can use it to protect the poor and the weak and their own interests without harming others. Occidentul are acum să invoce Dragon Alb, deoarece acestea au cel mai mare militare din lume s-ar putea şi îl pot utiliza pentru a proteja pe cei săraci şi cei slabi şi de propriile interese, fără a face rău altora. Only then can they graduate to the golden dragon. Numai atunci pot ei absolvent la dragonul de aur. The black dragon may be invoked in times of great war and turmoil but its dangerous side effects must never be forgotten. Dragonul negru poate fi invocat în timp de război şi a turbulenţelor de mare, dar efectele sale secundare periculoase nu trebuie să fie uitat.

Next week, we will look at rules that are common to organizations devoted to warfare, revolution and the maintenance of power. Săptămâna viitoare, ne vom uita la norme care sunt comune pentru organizaţiile consacrate la război, revoluţie şi menţinerea puterii. In specific we will look at Jesuits, Freemasons, Knights and Asian war cults. În specifice, ne vom uita la iezuiţi, francmasoni, Cavaleri şi culte din Asia de război.

P.S. Am pastrat totusi (in italice) textul initial. 8-)

Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 22 August 2011, 09:59:21
O alta editie a predictiilor fulfordiene in format complet, aici (unde oricine poate sa le traduca de fapt cu mosh Goagal):

http://kauilapele.wordpress.com/2011/08/15/benjamin-fulford-august-15-2011-turmoil-expected-to-increase-in-autumn-before-old-world-order-collapses/ (http://kauilapele.wordpress.com/2011/08/15/benjamin-fulford-august-15-2011-turmoil-expected-to-increase-in-autumn-before-old-world-order-collapses/)

Nu cred sa mai aiba rost vreun comentariu - desi nu ma pot abtine sa nu observ continua stare de... aminare a "evenimentelor pozitive cruciale" prezise de sibilinicul BF.

Fiindca, luna de luna si an de an, urmeaza (curind) sa:
- ...fie arestati toti Illuminati, Intunecatty :-D etc
- ...fie scoase la lumina sursele de Free Energy (ba de catre chinezi, ba de Yakuza, ba de Cozile Dragonilor Roz-bonbon) :lol:
- ...se introduca o noua valuta globala si-un sistem financiar echitabil, care sa nu mai permita crearea de bani din nimic.
- ...si tot asa pina s-o insera.

Concluzie: chiar dac-o fi de buna credinta, good old Benjy face, poate fara s-o vrea neaparat, jocul sforarilor din umbra.
Fie si doar fiindca mentine prostimea (includ aici si o parte din cei dornici si capabili de informare completa, adica dincolo de ecranul TV) intr-o stare de continua sperantza falsa - gaunoasa si antiproductiva-n final, fiindca incurajatoare a pasivitatii asteptarii a "ceva" ce-ar trebui sa vina din exterior cumva.

BF face deci, in opinia mea, jocul LOR, al sforarilor. :evil: Voluntar sau nu, nici nu mai conteaza.
D-aia nici nu cred sa mai merite analiza spuselor lui.
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: mr din 27 Octombrie 2011, 15:26:01
Miercuri, 14 Septembrie 2011, Benjamin Fullford a acordat un interviu la radio lui David Wilcock, cercetator, autor si realizator de filme in domeniul stiintelor de avangarda.

http://www.rostirea.ro/news/dezvaluirile-extraordinare-ale-unui-jurnalist-american-despre-iminenta-prabusire-a-asa-zisei-elite-mondiale-ce-doreste-instaurarea-%E2%80%9Enoii-ordini-mondiale%E2%80%9D (http://www.rostirea.ro/news/dezvaluirile-extraordinare-ale-unui-jurnalist-american-despre-iminenta-prabusire-a-asa-zisei-elite-mondiale-ce-doreste-instaurarea-%E2%80%9Enoii-ordini-mondiale%E2%80%9D)

Schimbarea asta de situatie la nivel global, in sensul ca bunii au intors armele impotriva intunecatilor si aproape i-au anihilat, pare sa nu aiba ca sursa tocmai pe Benjamin Fullford. Am mai gasit urmatoarele:

http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/mike_quinsey/channeled%20messages/October%202011/salusa__7october2011.htm (http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/mike_quinsey/channeled%20messages/October%202011/salusa__7october2011.htm)

http://www.galacticchannelings.com/romana/mike14-10-11.html (http://www.galacticchannelings.com/romana/mike14-10-11.html)

Sunt mai multe posibilitati: BF s-a inspirat din channeling sau invers; channeling-ul si BF au ajuns la aceeasi concluzie pe canale diferite fara sa interactioneze; channeling-ul si BF sunt uneltele aceleeasi surse. O fi vreo una adevarata?
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: fiulploii din 27 Octombrie 2011, 15:38:41
In lumea asta de azi , cand chiar si una calda e privita ca fiind una rece sub acoperire , e dificil de stabilit vreo cantitate de adevar  :-D
Deci , ce dovezi sunt ? Channelingul nu e o sursa sigura . Singura sursa sigura de channel pe care eu o cunosc e cea dupa care s-au realizat aparatele de zbor neconventional naziste .
Parerea mea...
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: andrei din 27 Octombrie 2011, 20:19:39
    Salut!
Se poate sa existe ceva adevar in aceste afirmatii.Am mai spus parca undeva, ca exista o oarecare debandada la nivelul personajelor care ies in fata.Se vede clar ca nu mai exista aceeasi aliniere de pozitii si declaratii ca pana acum cativa ani.Sper sa nu fie doar o impresie a mea. :?Treaba este ca jupan Benjamin sa aiba dreptate si in restul supozitiilor sle.Adica sa existe doua grupari,una buna pentru noi, mai puternica si pe cale sa castige si alta rea, pe cale sa piarda disputa.Sa nu fie cum e mai rau;adica cele doua grupari sa urmareasca acelasi scop,iar toata tevatura sa nu fie decat o banala lupta pentru ciolan.Sincer sa fiu tare mi-e frica sa nu fie chiar asa.Se stie ca,, ce se naste din pisica,soareci mananca".  :-D
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: fiulploii din 27 Octombrie 2011, 21:08:21
Iarasi ma vad nevoit sa aduc in discutie vremurile actuale :
  Ce a spus colegul @andrei e valabil functie de ..orientarea sexuala a pisicii  :-D
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: acme din 14 Decembrie 2011, 22:36:37
Ben are probleme ?
Benjamin Fulford is detained by a CIA-type group December 13th 2011: He is alive ! (http://www.youtube.com/watch?v=vMUMntRMaD0#ws)
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: acme din 14 Decembrie 2011, 23:09:32
O copie a plingerii din celebrul proces trimbitat de Ben se gasese la:
http://divinecosmos.com/media/Keenan_complaint_11-23-2011_SDNY.pdf (http://divinecosmos.com/media/Keenan_complaint_11-23-2011_SDNY.pdf)

Este vorba de cele 145mld USD in bonuri de tezaur confiscate in 2009 la granita Elvetiei.
Bloomberg 2009: http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=newsarchive&sid=ayy1QKcwcGN0 (http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=newsarchive&sid=ayy1QKcwcGN0)
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: LightMaster din 15 Decembrie 2011, 06:19:40
Eu sunt destul de sceptic in privinta lui BF.Parerea mea este ca pur si simplu inventeaza.
Dupa el deja au fost bombardate atomic buncare in USA , au sarit in aer vapoare cu nu stiu ce vedete etc
Cea mai de pret calitate a unui om care vrea binele umanitatii este altruismul iar BJ nu stie cum sa scoata bani din orice virgula pe care o vinde.David W. nu este departe de el ..pur si simplu vinde ce au descoperit altii.Suspinam cronic dupa certitudini si ni se pare ca le gasim in niste stereotipii, ceea ce nu stim noi este ca soarta, cea care nu stie, nu poate sau nu vrea sa rada, se amuza copios pe seama neputintei intelectuale de care dam dovada.
Cadem atat de artistic cand mai aruncam si un interesant pe drum, ne risipim cu atata gratie! In sens invers.
Il prefer pe TVM a  carui rabdare si ambitie suprapusa cu incredibila putere de penetrare a sanselor in ceritudini imi porneste acea "bujie" plina de  murdar si de urat la baza Eu-lui din mine.
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: acme din 15 Decembrie 2011, 22:25:18
Citat din: LightMaster din  15 Decembrie 2011, 06:19:40
Cea mai de pret calitate a unui om care vrea binele umanitatii este altruismul iar BJ nu stie cum sa scoata bani din orice virgula pe care o vinde.
Nici eu nu sint foarte convins de ce zice Ben dar ca fost subscriber pot sa zic ca, contul a ramas valabil desi am oprit abonamentul. Ori e nu stie cum sa dezactiveze un cont ori nu il intereseaza.
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 19 Decembrie 2011, 10:41:59
...Senzational !  :-D  In stil pur OTV-istic, pe net s-a lansat zvonul ca good old Benjy ar fi fost "arestat" o zi si-o noapte in Tokyo, de catre un grup cam nebulos de spioni-agenti CIA sau ce-or fi fost ei 8-) iar la fel de cunoscutul lui amic David Wilcock ar fi primit amenintari cu moartea.

http://kauilapele.wordpress.com/2011/12/14/send-light-and-love-to-david-wilcock-and-benjamin-fulford-and-to-those-threatening-them-thank-you/ (http://kauilapele.wordpress.com/2011/12/14/send-light-and-love-to-david-wilcock-and-benjamin-fulford-and-to-those-threatening-them-thank-you/)

Totul, in urma dezvaluirii unor mecanisme prin care s-au deturnat fonduri de trilioane si/sau in urma amenintarilor proferate de BF (in numele Yakuzei, Dragonilor de diverse culori :lol: etc) la adresa grangurilor NWO. :evil:
Care sforari, dupa cei doi, ar trebui sa fi fost legati fedeles de 3-4 ani cel putin (de catre cine? de aia pe care-i platesc chiar ei en-gros? :x) si-si vad de fapt bine-merci de mangleli in continuare. :roll:

Concluzie: as vrea sa-i pot spune doar asta lui BF: ne mai lesi cu d'astea, bibicule? :-D
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 19 Decembrie 2011, 11:19:18
(Cu scuze pt. dubla postare, dar manevra asta de PR merita comentata, fiind conceputa chiar ingenios - parerea mea, evident).

Findca discutiile de pe forumul lui Bill Ryan (initiator al Project Camelot) dezvaluie noi detalii "terifiante" :-o ale povestii, in urma unui interviu luat de Kerry Cassidy lui David Wilcock - in cursul caruia intervine un oarecare "Anonymous" cu accent irlandez, (fals... si asta :-D) care-l asigura pe D.W. de protectia sa si implicit a grupului din care face parte, incurajindu-l sa continuie cu dezvaluirile (cu arestarile trebuind sa mai asteptam insa vreo 15.000 de ani probabil).

Grup "conducator al lumii", dar care ar fi "off this world" ("din afara lumii asteia" :-( :-o) si care ar avea puterea, printre multe altele, de a tortura/chinui pe oricine-l supara... timp de multe mii de ani dupa ce respectivul da coltzu'. :roll:

http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?36794-David-Wilcock-receives-very-serious-death-threat-...&s=eef014e6b8853fb15e8f1ffac0a8dbe9&page=32 (http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?36794-David-Wilcock-receives-very-serious-death-threat-...&s=eef014e6b8853fb15e8f1ffac0a8dbe9&page=32)

Culmea-i ca naucitor de credula (dupa mine cel putin) Kerry "certifica" statutul de "Big Master" :evil: al Anonimului cu accent fals.
....Voi cite procente credeti din povestea asta? 8-)
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Siberia din 19 Decembrie 2011, 13:22:35
Eu zic sa-l anunte cineva pe Dan Diaconescu ca are un concurent serios peste mari si tari :-D (Poate-l invita in emisiunea sa - daca tot sunt colegi in ale arestarilor - sa ne ofere niste senzationalisme in direct),
Parerea mea e ca cei doi (BJ & DW) si-au dat seama ca au intrat intr-un con de umbra si s-au gandit sa revina in luminile rampei cu orice pret. Atata tot. Daca intr-adevar exista 'nea Pindar, Marduk, Dragonul Verde cu respiratia urat mirositoare sau orice alt mare conducator al lumii despre care vorbeste BJ, in mod sigur acel conducator se tavaleste de ras pe undeva, bine mersi.

Astept cu nerabdare sa citesc si despre cum a fost David Icke rapit sau arestat de seful reptilienilor cu RH negativ si eliberat de Grey-ul Skinny Bob, Alex Jones arestat de Mossad fiindca vorbea despre Popa cel Negru si eliberat de SIV, s.a.m.d.  :wink:  :-D
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Siberia din 20 Decembrie 2011, 13:11:07
Revin putin pe tema interviului de la Project Camelot  cu David Wilcock si Anonymus.
Dupa ce am pierdut 20 de minute (azi noapte n-aveam somn... deh...) ca sa-l ascult pe nenicul ala de s-a filmat el cu laptopul lui si ne-a facut capul patrat despre cat de nemaipomenit e Wilcok, m-am hotarat sa caut interviul sa-l ascult cu urechiusele mele.
Pe scurt: dupa ce l-am auzit pe domnul Wilcock bocind realmente in direct (cu suspinuri chiar) am fost tentata sa renunt. Ceea ce povestea mai departe despre Brenton Woods si intelegerile facute in anii 20-30 nu sunt lucruri noi, deci incepeam sa ma plictisesc. Noroc ca a intervenit domnul cu accent irlandez -  Anonymus.

Singurul si repet... singurul care a avut ceva de transmis si as fi fost interesata sa-l ascult chiar si doua ore a fost domnul Anonim. Nu stiu cine e persoana in cauza (banuiesc doar pe cine reprezinta), dar as fi interesata sa ascult un interviu cu el de 1 ora in loc sa-i ascult pe domnii Wilcock sau Fulford o ora si jumatate.
Pentru cine are rabdarea (sau nesansa de-a nu avea somn intr-o noapte) sa urmareasca acest interviu, il sfatuiesc sa asculte bine ce are domnul Anonim de spus.
:-D
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 20 Decembrie 2011, 16:45:29
Hmm... acum citiva ani mi-a placut cum a luat startul "Project Camelot" (website ale carui merite ramin incontestabile), dar am inceput sa-i cintaresc mai critic in ultima vreme, de cind Kerry Cassidy a inceput s-o ia pe cimp :-D de-a binelea, simultan cu despartirea relativa de Bill Ryan si asocierea cu cercuri binecunoscute de dezinformatori - care-i asigura insa un stil de viatza "trai pe vatrai" (lavish life-style, pe anglofoneza). :-P

Implicit, privesc cu rezerve si unele interviuri - dac-ar fi fost sa luam de pilda de bune predictiile lui Bill Deagle de acum 2 ani, astazi n-am mai fi scris pe RUFOn, ci prin Ceruri. :star:
Inclin sa cred deci ca, asa cum Benjamin Fulford e aproape sigur agent de influentza al lui Rockefeller, nici plingaciosul :cry: David Wilcock nu-i departe de statutul de "showman", cu tot IQ-ul lui de 179 ori alte ingrediente PR (c-ar fi reincarnarea lui Edgar Cayce etc).

In acelasi context, irlandezo-scotianul Anonymous 8-) din interviu imi pare doar o alta piesa necesara in puzzle-ul manipularii. Scenariu care urmareste dupa mine - repet - doar sa mentina "turma" (includ aici si o parte din cei dornici si capabili de informare completa, adica dincolo de ecranul TV) intr-o stare de continua sperantza falsa - gaunoasa si antiproductiva-n final, fiindca incurajatoare a pasivitatii asteptarii a "ceva" ce-ar trebui sa vina din exterior cumva.
Adica de la "baietii buni":-D din umbra (sanchi), care ne vegheaza somnul (dar se supara cind ne trezim, eventual violent) si ne promit de milenii ca "peste 20 de ani, Terra va fi un rai, iar toate nedreptatile - doar un vis urit" - fiindca exact CD-ul asta l-a cintat :lol: si nenea Anonymous de tare departe, de pe Luna sau Marte.

...Hai sa inchei totusi c-un mic pont.
Stiati de pilda ca anumite servicii secrete americane angajeaza si... scriitori/scenaristi SF? :wink:

Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Siberia din 20 Decembrie 2011, 18:00:49
Eu am crezut ca Anonimul o tinea intr-o ironie continua  :))
Sincer, credeam ca e vorba de un lup imbracat intr-un costum de oaie alba.
Si inca ceva: daca Wilcock are un IQ DE 170, atunci celalalt Anonim cat are ? :-D
Poate ma insel... sau poate nu  :?  :-D
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 20 Decembrie 2011, 18:48:32
Citat din: Siberia din  20 Decembrie 2011, 18:00:49
Eu am crezut ca Anonimul o tinea intr-o ironie continua  :))
Sincer, credeam ca e vorba de un lup imbracat intr-un costum de oaie alba.
Si inca ceva: daca Wilcock are un IQ DE 170, atunci celalalt Anonim cat are ? :-D
Poate ma insel... sau poate nu  :?  :-D
Anonimul cred ca are totusi cam jumate din IQ-ul nostru. :-D

Serios acum: dl.X nu juca chiar rolul "oii albe" decit la nivel de intentii declarative si, chiar daca poate fi privit drept o clona a lui Michael Tsarion, povestea emisa de el e pe cu totul alte coordonate decit alea gen "vibrational eternal love", :rainbow: facind apel la amenintari terifiante, posibil cica de concretizat prin mijloace supraumane, ce n-ar necesita niciun fel de "masinarie" cunoscuta (avind la baza ceva tip AI intruziva/omnipotenta).

Clar insa ca subconstientul unui ascultator de buna-credintza (nu un vulpoi batrin ca JE :-D) musai rezoneaza entuziast cu "justitiarul Anonymous" si-ale lui promisiuni optimiste, dar la fel de calpe ca ale FNI ("Dormiti linistiti, Fortza va vegheaza si din rahat va salveaza"). :lol:

Acum, tre' sa recunosc ca la un nivel ...sub-sub-constient, pina si mandea' spera ca macar 10% din spusele tipului sa fie adevarate si macar din motivul (plauzibil cumva) al spaimei revenirii Creatorilor :martiansmile: (annunaki sau ce-or fi ei), cineva din staff-ul Watcherilor lasati in urma lor mai demult pe Terra sa schimbe ceva in al 12-lea ceas.
Asta, dupa ce au sarit calul cu banksterii lor in frunte vreme de citeva milenii, dupa care si-au "trezit" sclavii doar din pdv tehnologic - si asta insa, in propriul lor interes. :x

Doar Al de Sus de Tot :star: stie oricum exact care-s taberele implicate in clarul conflict cosmic in care sintem cumva "prinsi la mijloc", ce planuri au si care va fi finalul "telenovelei" noastre galactice.
In orice caz, talentatul scenarist SF Anonim (parerea mea) spune si unele adevaruri - cum ar fi ala ca "doar protejarea genomului uman e in final importanta". 8-)

P.S ontopic: Benjy a fost "eliberat, dupa oarece negocieri" (cu cine anume? - nimeni nu prea are habar) :-D
Vom afla insa totul, fiindca serialul continua, nu?...

http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?36766-Fulford-released... (http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?36766-Fulford-released...)
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Siberia din 20 Decembrie 2011, 20:06:30
Ok... probabil ca eu am ascultat altceva... o sa mai ascult odata cu atentie fiindca mie nu-mi parea nici justitiar, nici idiot :-D

p.s. - cand a vorbit de genom ??? - din ce am auzit eu, a zis ca cea ce conteaza este protejarea societatii umane per total. Poate am scapat vreun pasaj din cele 85 de minute... dar n-am auzit unele chestii despre care vorbesti: oricum o sa ascult totul din nou.
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: abyss din 20 Decembrie 2011, 20:38:56
Am ras cu pofta pe parcursul "spovedaniei" lui Will. Si am ras de era sa fac pi-pi in chiloti cand l-am auzit plangand. Un papagal Will-cock "my boy".... Totusi l-a apucat dupa ce "baietii" i-au luat nr de tel desi spuneau ca stiu de toate despre oricine...

O alta radionovela pentru tovarasii cu IQ lui Will... da pentru ceilalti cu un IQ peste 170 ce povesti exista?

In concluzie pt un vulpoi nu prea batran dar "marii...marii dar nu asa... ci marii di tat..." cum eticheteaza socramiu, treaba asta e o alta trompeta care anunta schimbarea sistemului financiar, cacatzishurile care deriva din asta deoarece toti sifonarii anunta vremuri grele si hartoape fara sa fie prea expliciti. "Recipientele" conteaza... si familia, gandurile si planurile noastre. Parca si Rugina zicea ceva asemanator, nu?

Baietzashul de la telefon umbla cu amenintari de gashca ca un tzigan dintr-un ferentari cosmic. Insa a fost foarte amuzant si nostim  :lol:
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 22 Decembrie 2011, 12:28:28
Din episodul in curs de difuzare: :-D BF afirma clar ca n-a fost rapit/arestat de nimeni.

http://kauilapele.wordpress.com/2011/12/15/12-15-11-note-from-benjamin-fulford-i-was-not-kidnapped/ (http://kauilapele.wordpress.com/2011/12/15/12-15-11-note-from-benjamin-fulford-i-was-not-kidnapped/)

Evident ca cei mai ferventi "conspirationisti" spun ca nici n-avea cum sa zica altceva ;) plus alte subvariante - c-a uitat tot (supus, evident, unor tehnici psihotronice de interogatoriu urmat de stergerea memoriei) etc etc.

Interesant e ca, exact in perioada "showului" astuia, Congresul SUA a promulgat orwelliana lege NDAA (National Defense Authorization Act).   :evil:

http://www.salon.com/2011/12/15/obama_to_sign_indefinite_detention_bill_into_law/singleton/ (http://www.salon.com/2011/12/15/obama_to_sign_indefinite_detention_bill_into_law/singleton/)
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Siberia din 06 Ianuarie 2012, 18:52:43
   Apropos de povestile lui Benjamin Fulford si David Wilcock:
Ati vazut despre ce proces vorbeau ?

"Americanul Neil Keenan a dat in judecata ONU si alte institutii, sustinand ca va arunca lumina asupra unui grup misteriors de persoane care controleaza economia lumii.
In plangerea de 111 pagini depusa in noiembrie la un tribunal american, Keenan sustine ca i s-au incredintat, in 2009, instrumente financiare, de catre o entitate numita Familia Dragon, in fapt un grup format din mai multe familii bogate asiatice, scrie Novinite.
Printre aceste instrumente financiare s-ar fi numarat obligatiuni emise de Rezerva Federala americana, in valoare de 4,5 miliarde de dolari, doua obligatiuni guvernamentale japoneze cu o valoare totala de un miliard de dolari si o obligatiune americana "Kennedy", cu valoarea de un miliard de dolari."

http://www.ziare.com/international/stiri-internationale/a-dat-in-judecata-onu-si-alte-institutii-pentru-1-100-miliarde-de-dolari-1143073 (http://www.ziare.com/international/stiri-internationale/a-dat-in-judecata-onu-si-alte-institutii-pentru-1-100-miliarde-de-dolari-1143073)

Am zis sa vad daca exista detalii despre acest proces si am gasit si alte linkuri:
http://www.novinite.com/view_news.php?id=135379 (http://www.novinite.com/view_news.php?id=135379)
http://coupmedia.org/occupy-wall-street/lawsuit-threatens-federal-reserve-irs-and-nsa-3012 (http://coupmedia.org/occupy-wall-street/lawsuit-threatens-federal-reserve-irs-and-nsa-3012)

Cel mai "veche" referinta la acest proces este din 5 Decembrie - se pare ca a postat si @acme despre asta dar am observat de-abia acum: Mea Culpa.

"MANHATTAN (CN) - An American expatriate in Bulgaria claims the United Nations, the World Economic Forum, the Office of International Treasury Control and the Italian government conspired with a host of others to steal more than $1.1 trillion in financial instruments intended to support humanitarian purposes.
     The 111-page federal complaint involves a range of entities common to conspiracy theorists, including the Vatican Illuminati, the Masons, the "Trilateral Trillenium Tripartite Gold Commission," and the U.S. Federal Reserve.
     Plaintiff Neil Keenan claims he was entrusted in 2009 with the financial instruments - which included U.S. Federal Reserve notes worth $124.5 billion, two Japanese government bonds with a combined face value of $19 billion, and one U.S. "Kennedy" bond with a face value of $1 billion - by an entity called the Dragon Family, which is a group of several wealthy and secretive Asian families."

http://www.courthousenews.com/2011/12/05/41930.htm (http://www.courthousenews.com/2011/12/05/41930.htm)

Lasand deoparte bocetele lui Wilcok, nu pot sa nu remarc totusi "numerologia" din datele acestui caz:
Caz 1:11-cv-08500-JFK depus in 22-11-'11, plangerea se zice ca contine 111 pagini (cu toate ca am citit 114).
Am incercat sa verific autenticitatea copiei plangerii depuse de Neil Keenan pe http://pacer.gov (http://pacer.gov), dar se pare ca trebuie sa ai cont pentru a putea cotrobaii printre dosarele pe rol, asa ca m-am lasat pagubasa  :-D
Plangerea poate fi vazuta la adresa:
Neil F. Keenan - Complaint 11-23-2011 Sdny (http://www.scribd.com/doc/77162895/Neil-F-Keenan-Complaint-11-23-2011-Sdny#)



Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: rontzo din 09 Februarie 2012, 16:38:58
mic update- din seria Beji hits again
azi fiind in ceva lipsa de inspiratie la ce am de scris, am facut un pic de websurf- si am dat peste asta:
"Pentagon: pregătiri pentru întâlnirea cu extratereştri
Întrun anunţ din 9 ianuarie 2012, Benjamin Fulford ne informează că proprietarii Băncii Rezervei Federale (FED) a SUA s-au jurat că vor pace, şi au început negocierile detaliate cu Societatea Dragonul Alb, pentru a obţine dezgheţarea fondurilor lor care au fost blocate încă din 2011.

Mai mult, au promis să folosească orice fonduri deblocate doar pentru proiecte umanitare şi să înceapă dezvoltarea tehnologiilor care până acum erau secrete.

Grupul de 130 de naţiuni, care a anunţat pe 1 ianuarie 2012 că au pus bazele noului sistem financiar global, a contactat Societatea Dragonul Alb spunând că vor demonstra cu fapte, nu cu vorbe, că reprezintă interese extrem de puternice.

Toate aceste facţiuni care doresc să aibă un cuvânt de spus în economia globală, trebuie acum să ajungă la un acord. Deşi aceasta va fi probabil peste câteva săptămâni, deja se întrevede o soluţie la actuala criză financiară.

Pe 17 ianuarie, Fulford completează cu alte detalii: negocierile pentru noul sistem financiar planetar avansează bine, dar datorită complexităţii situaţiei va mai dura ceva timp până vor fi făcute anunţurile publice, citând surse apropiate negocierilor.

Actualii proprietari ai Rezervei Federale a SUA şi guvernanţii americani care reprezintă interesele marilor corporaţii, încă speră să poată oferi suficiente reforme pentru a rămâne la putere. Cu toate acestea, întreaga lor avere a fost blocată de un grup care ar prefera să îi vadă la închisoare.

Soluţia finală la această problemă va trebui să se bazeze pe un audit (un control amănunţit) al lumii economice reale şi îndepărtarea tuturor fondurilor frauduloase. Aceasta va implica, de asemenea, o uriaşă re-distribuire a bogăţiei, aceasta însemnând că atât poporul american, cât şi celelalte victime de pe planetă care au avut de suferit de pe urma furtului organizat de cabala criminală, vor beneficia astfel, prin regăsirea fondurilor care le-au fost furate.

Benjamin Fulford mai face câteva dezvăluiri din culisele negocierilor ce se desfăşoară la cel mai înalt nivel:

Fiecare om de pe planetă va beneficia de o subvenţie individuală fixă

Motivul pentru care mulţi dintre conducătorii criminali şi escroci din Consiliul Rezervei Federale (FED) nu au fost încă arestati este faptul că structurile vechiului sistem, precum şi conexiunile dintre ele, trebuie să fie păstrate până când sunt definitivate pregătirile finale pentru trecerea radicală la un nou sistem. De exemplu, o propunere din Asia, acum în curs de negociere, solicită ca 10 milioane de yeni sau aproximativ 125.000 dolari SUA (96.000 EUR) să fie atribuiţi fiecărui om de pe Pământ, ca "subvenţie" individuală.

Pentagonul face şi el, de asemenea, propuneri radicale similare pentru o schimbare completă a modului în care oamenii interacţionează unii cu alţii şi cu natura. Concluzia principală pe care trebuie să o reţineţi este faptul că vechiul sistem financiar, în Occident, a fost o iluzie folosită de cabala malefică secretă, pentru a ne menţine înrobiţi şi aserviţi ei.

Suntem acum pe cale de a deveni cu adevărat liberi, în moduri care vor depăşi aşteptările cele mai optimiste ale celor mai mulţi oameni. Cu toate acestea, va exista o muncă destul de grea la început, înainte ca acest mod de viaţă să devină realitate.

Investiţii înţelepte pe termen lung

Propunerea care a fost transmisă de către Societatea Dragonului Alb, Consiliului bătrânilor înţelepţi din Asia este aceea de a se crea o nouă organizaţie, "meritocratică" [în care avansarea în ierarhie se face pe baza meritelor dovedite], înţelept structurată, care ar urma să fie înfiinţată în apropierea oraşului Tenri, la sud de Osaka (Japonia). Numele propus pentru această organizaţie este a "investiţiilor pe termen lung pentru toată lumea" sau, pe scurt, LIFE ("Long-term Investments For Everyone").

Japonia se uneşte cu Coreea

Negocierile pentru unificarea Peninsulei Coreene cu Japonia şi mutarea capitalei acestei noi entităţi în aceeaşi regiune decurg, de asemenea, fără probleme. Mai putem confirma şi faptul că "victima răpită" japoneză Megumi Yokota este mama liderului nord-coreean Kim Jong-Un. Kim a fost de acord să accepte unirea dintre dinastia de Nord şi cea de Sud, în schimbul unui post ceremonial, pe care să îl deţină în urma acestei uniri. Poate că astfel el va deveni un simbol al unităţii şi va avea palatul propriu şi un anumit număr de oameni, ca personal auxiliar.

Finanţarea iniţiată de LIFE, care urmează să fie susţinută de aurul provenit din Asia de Vest, precum şi de către alte active istorice, poate ajunge la 7000 trilioane de yeni sau, după cum s-a menţionat mai sus, aproximativ 125.000 dolari pentru fiecare om. Banii vor fi livraţi sub formă de servicii de dezvoltare, cum ar fi irigaţii, sisteme de canalizare, instalaţii de desalinizare, protejarea naturii, fermele piscicole, etc... Cei care vor lucra pentru LIFE vor primi salarii generoase şi vor face obiectul unor sancxţiuni draconice, în caz de corupţie.

LIFE nu va fi singura organizaţie majoră în ceea ce priveşte planificarea viitorului, în conformitate cu propunerea Societăţii Dragonului Alb.

British Commonwealth, cu 1,8 miliarde de membri, va dori propria dezvoltare, finanţată independent, pentru organizarea şi planificarea viitorului, construită în funcţie de consensul Commonwealth-ului. Aceasta va trebui probabil să fie iniţial condusă de cineva din India, în scopul de a compensa cumva rasismul britanic din trecut. Diferitele valori ale Indiei, alte active istorice din aur, precum şi proprietăţile imobiliare ale Commonwealth-ului vor constitui resursele pentru finanţarea acestei organizaţii.

Biserica Catolică şi Banca Vaticanului, vor dori, de asemenea, să aibă o agenţie de planificare creştina controlată de către creştini autentici pentru cei 1,2 miliarde de membri ai lor, de îndată ce sataniştii vor fi eliminaţi din Banca şi Biserica Vaticanului.

Grupuri similare independente, cum ar fi chinezii, musulmanii, africanii şi naţiunile băştinaşe vor putea, de asemenea, să-şi planifice viitorul în mod independent.

În plus, Naţiunile Unite vor trebui să fie radical restructurate, în scopul de a face din ele un adevarat reprezentant al rasei umane, deci să nu mai fie un instrument al imperialismului occidental, aşa cum este astăzi.

Sfatul Planetar al Bătrânilor Înţelepţi

Studii ale Pentagonului, cercetările antropologice şi studiile de guvernanţă corporativă se încheie toate cu concluzia că hotărârea cea mai bună este luată atunci cînd factorii de decizie sunt în număr de 6 - 9 persoane. Aceasta este si dimensiunea familiei umane tradiţionale din perioada vânătorilor ori culegătorilor.

Diviziunea cea mai naturală pentru omenire, de-a lungul liniilor culturale şi istorice, sugerează că ar fi bine ca un nou sinod de batrâni înţelepţi să fie pus în inima Consiliului de Securitate al Organizaţiei Naţiunilor Unite .

Sugestia Societăţii Dragonului Alb este să fie selectat un reprezentant pentru fiecare dintre următoarele grupe de state: Africa, China, Asia de Est (fără China), India, America de Nord si de Sud, Europa (inclusiv Rusia), lumea islamică şi aşa-numitele "prime naţiuni" (băştinaşii).

Această grupare de 8 persoane ar putea funcţiona doar ca un consiliu consultativ de urgenţă care să se ocupe de toate problemele care afectează oamenii. Aceasta ar funcţiona în conformitate cu regula majorităţii. Fiecare regiune ar avea un drept de veto, dar care veto ar fi limitat numai la această regiune.

Statele suverane, ca naţiuni, ar continua să existe ca înainte, dacă nu există acorduri voluntare de fuziune între ţări.

O Forţă de menţinere a Păcii

Pentagonul la rândul său, în conformitate cu o sursă de rang înalt din agenţie, a ajuns la un acord pentru a fuziona cu forţele militare chineze şi ruse, cu care să formeze o forţă globală de menţinere a păcii.

Destrămarea puterii de control a cabalei criminale

A fost acceptat, de asemenea, un acord pentru divizarea mai multor corporaţii controlate de Cabala Satanică Khazariană. Microsoft a fost menţionată în mod expres ca o companie care e necesar să-şi încheie activitatea, aşa cum se desfăşoară ea acum. Corporaţiile majore ale societăţilor mass-media vor fi, de asemenea, "dezmembrate", la vârfurile lor ierarhice. În conformitate cu această sursă, multe alte corporaţii din "top 100" vor fi împărţite, fiecare, în cel puţin 20 de unităţi mai mici .

Cabaliştii satanici malefici care mai sunt încă la conducere în ţările G5, vor fi excluşi din sistemul financiar nou. Dacă este necesar, Pentagonul îi va închide atât pe "Illuminati" cât şi pe nazişti, în scopul de a se asigura că nu mai provocă probleme.

Repararea nedreptăţilor

În SUA, de asemenea, va fi realizat un studiu detaliat a ceea ce s-a întâmplat în ultimii 100 de ani de când Consiliul Rezervei Federale a fost înfiinţat şi, ca urmare a acestei iniţiative, o mulţime de fonduri furate vor fi returnate proprietarilor de drept.

O mulţime de miliardari vor fi în curând simpli cerşetori pe stradă, în cazul în care se constată că au trăit de pe urma fondurilor furate. Şi o mulţime de oameni săraci vor fi brusc capabili să trăiască în casele lor proprii, fără frica (şi liberi de) un credit ipotecar abuziv.

Inutil să mai spun că re-tehnologizarea şi restructurarea planetei nu este o sarcină uşoară. Există o mulţime de pietricele micuţe care trebuiesc să fie luate în seamă înainte ca un anumit eveniment să fie anunţat publicului. De asemenea, trebuie să fim în alertă extremă pentru orice atacuri satanice teroriste, realizate în ultimul minut, care vizează încercarea de a preveni eliberarea oamenilor buni de pe această planetă.

Cu toate acestea, nu exista nici un fel de îndoială, conducătorii satanişti ai acestei planete vor fi învinşi. Va fi pace în lume, se va pune capăt sărăciei, şi se va sfârşi cu distrugerea mediului. Omenirea va fi în sfârşit liberă şi prosperă.

O privire în viitor

Aici este ceva trimis de către o sursă din Pentagon. Sunt concepute de Jim Channon şi reflectă felul de idei care vor prinde viaţă când umanitatea va păşi într-o nouă eră.

DOISPREZECE REALITĂŢI ale următorului deceniu, posibilităţi care apar la orizont :

1. Companiile petroliere vor trebui să-şi dea seama că sunt companii care transportă lichide şi că e cazul să înceapă să care apă proaspătă locurilor care au nevoie de ea, de pe planetă.

2. Marile companii de inginerie, responsabile de creşterea nivelului apelor, vor trebui să conceapă şi să realizeze canale care să ducă apa în exces în şesul arid din interiorul continentelor, acolo unde este nevoie de ea.

3. Forţele militare naţionale ale planetei vor trebui să fuzioneze pentru a forma echipe de securitate şi de restabilire a naturaleţii şi armoniei în pădurile Pamântului, în viaţa plantelor, în bazinele hidrografice, a faunei sălbatice şi mai presus de toate, a biosferei.

4. Şcolile vor recunoaşte faptul că tot conţinutul predărilor din cadrul lor este deja disponibil on-line şi va fi necesar să-şi schimbe cursurile, învăţându-şi elevii deprinderi de viaţă, bazate pe preocupările fiecăruia dintre ei, şi pe un nou parteneriat cu natura.

5. Universităţile vor trebui să se bazeze pe ştiinţa evolutiei şi elevării conştiinţei, pe un mod de gândire vizionar, şi pe forţa vieţii pline de inteligenţă creatoare, apoi să îşi structureze programele lor de studii pe baza experienţei dobândite.

6. Guvernele vor trebui să facă descentralizări în bio-regiuni şi să reorganizeze unităţile militare, elevii, pompierii şi alţii, generând adevărate "păduri ale hranei", în toate locurile disponibile, pentru securitatea alimentară COMPLETĂ la nivel mondial.

7. Cartierele din oraşe vor trebui să se bazeze pe o mai mare varietate de soluţii producătoare de energie, pentru a deveni pe deplin independente, dar nu complet separate de reţeaua de alimentare.

8. Democraţiile vor trebui să se bazeze pe internet pentru a participa activ la nivel regional şi să folosească baza sistemului global de informaţii web pentru optimizarea vieţii locale.

9. Căile ferate, aeroporturile şi depozitele vor trebui unite, pentru a putea să se lanseze misiuni de salvare la nivel mondial, cu livrare pe calea aerului, tuturor popoarelor, către zonele de urgenţă, în cateva ore de la un dezastru.

10. La nivel global şi public se va ajunge la o identitate clară şi unificatoare, iar puterea politică va utiliza dreptul său de preempţiune pentru a dezamorsa arsenalul nuclear şi pentru a scăpa de efectele sale bazate pe frică, oferind în acelaşi timp linii de produse alternative pentru complexul militar industrial.

11. Va trebui să acceptăm ideea că este mult mai probabil să existe viaţă în galaxie decât să nu fie, şi să ne pregătim pentru beneficiile reale şi minunate care vor apărea în urma conexiunii cu civilizaţiile extraterestre binefăcătoare.

12. Va trebui să îmbrăţişăm un nou nivel de simplitate profundă şi să reintroducem creativitatea ca un înlocuitor pentru lucrurile şi divertismentul fără minte."
dixit
link-ul unde am gasit asta (daca Xanadron nu ne mai face update-uri - trebuia cineva s- faca, nu-i asa :P?):
Actrive Information Media
http://aim.edu.tc/?a=articles&p=481 (http://aim.edu.tc/?a=articles&p=481)

sa fiu sincer cred lil Benji nu mai are mult pana il pun baietzii in camashutza de fortza, dar pentru completitudinea thread-ului am pus la bataie si nazdravaniile de mai sus
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: acme din 19 Februarie 2012, 23:47:44
Nu vi se pare ca Ben ne tot amageste cu o noua ordine mondiala dar mai buna si mai frumoasa asa ca sa stam cuminti si sa asteptam ca dragonul bun sa se inteleaga cu curcanul satanic?  :mrgreen:
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Siberia din 20 Februarie 2012, 00:55:57
Citat din: acme din  19 Februarie 2012, 23:47:44
Nu vi se pare ca Ben ne tot amageste cu o noua ordine mondiala dar mai buna si mai frumoasa asa ca sa stam cuminti si sa asteptam ca dragonul bun sa se inteleaga cu curcanul satanic?  :mrgreen:

Cam asa ceva mi se pare si mie.
   Si mi se mai pare ca Dragonul ramane tot Dragon - si suntem in Anul Dragonului :-D
   Interesant este ca si papusarii (fie ei dragoni, reptilieni, masoni, illuminati, iezuiti, vaticanoizi si asa mai departe) stiu ca o schimbare este iminenta si (dupa parerea mea) au grija sa-si puna deoparte cate un "atu" pentru vremurile urmatoare schimbarii.
   Exemplu S.F. : daca cumva zvonurile despre 2012 cel dezastruos se adeveresc, ei isi dau mana de pe acum pentru a salva aparentele (salvarea omenirii) si pentru a-si asigura locul de viitori papusari care supravietuiesc si conduc (din nou) supravietuitorii dezastrului spre o alta civilizatie gen "aceeasi Marie cu alta palarie".
   Exemplu mai putin S.F.: in cazul in care anul 2012 nu reprezinta inceputul dezastrului ci doar momentul unei salt in constiinta umanitatii, ei vor fi deja pe baricade dirijand omenirea spre o civilizatia luminoasa - deci rolul lor de papusari este salvat.
   Exemplu realist : in cazul in care nu se intampla nici dezastre si nici salturi in constiinta, dragonii & co. ne vor pastori spre transformarea inevitabila in NOM deghizata in Proiectul Venus.

Oricum o dam, ei vor fi mereu in frunte :-D
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: fiulploii din 20 Februarie 2012, 01:04:43
Citat din: Siberia din  20 Februarie 2012, 00:55:57
Oricum o dam, ei vor fi mereu in frunte :-D
:lol:  Valabila zicerea numai daca pastram aceeasi directie . Dar daca facem stanga-mprejur ? sau dreapta-mprejur , depinde in ce tara esti !! . Nu ajungem la zicerea aceea Cei din urma vor fi cei dintai ? - zicere preluata din alte locuri si din alte timpuri, mai vechi si mai autentice dupa a mea parere.
Deci, in cazul dat , ce inseamna o schimbare a directiei de mers cu 180 de grade ?  :roll:
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Siberia din 20 Februarie 2012, 01:23:30
Apropos de dragoni: chinezii (si cred ca putem vorbi despre asiatici in general aici: coreeni, japonezi) isi asteapta "stapanii spatiali" sa vina pe Terra calare pe dragoni, in 2017 :-D
Acum, e frumoasa zicala "cei din urma vor fi cei dintai" si ne surade tuturor...
Dar ce te faci daca mergem inainte si-n fruntea noastra zac "dragonii albi & co" despre care vorbeste Benjy. Vine schimbarea. Facem stanga-mprejur 180° si spre stupoarea noastra ne trezim in frunte de data asta cu "dragonii spatiali" ??? :-D
Eu zic ca in orice situatie ne vom trezi va fi bine sa avem mereu cu noi simtul umorului  :wink: ... si sa asteptam ca "urma sa salveze turma" :-D
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: angellla29 din 20 Februarie 2012, 10:24:49
Citat din: Siberia din  20 Februarie 2012, 01:23:30
Apropos de dragoni: chinezii (si cred ca putem vorbi despre asiatici in general aici: coreeni, japonezi) isi asteapta "stapanii spatiali" sa vina pe Terra calare pe dragoni, in 2017 :-D
Acum, e frumoasa zicala "cei din urma vor fi cei dintai" si ne surade tuturor...
Dar ce te faci daca mergem inainte si-n fruntea noastra zac "dragonii albi & co" despre care vorbeste Benjy. Vine schimbarea. Facem stanga-mprejur 180° si spre stupoarea noastra ne trezim in frunte de data asta cu "dragonii spatiali" ??? :-D
Eu zic ca in orice situatie ne vom trezi va fi bine sa avem mereu cu noi simtul umorului  :wink: ... si sa asteptam ca "urma sa salveze turma" :-D

Referitor la dragoni, si aici ma refer la acei dragoni care au trait in vremurile stravechi. Eu nu cred ca au fost doar niste mituri ci niste fiinte cat se poate de vii si "colac peste pupaza" urmasii dinozaurilor. Si culmea ironiei, saracii s-au chinuit sa supravietuiasca milioane de ani ca sa fie exterminati de niste cavaleri in armura :roll:
"Dragoni spatiali" ? Nave extraterestre ? De ce nu?
Siiby, pana sa vina "dragonii spatiali" noi suntem cei care trebuie sa salvam lumea....
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 12 Aprilie 2012, 14:46:54
Ca tot veni vorba de BF la Pagina Comica, ete si ultimul sau clip:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kjY0vMs7J3U# (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kjY0vMs7J3U#)!

Concluziile le trageti singuri (eu le-am mai exprimat p-aici de "n" ori - pe scurt, ramin la opinia ca BF face parte dintr-un "Scenariu care urmareste dupa mine doar sa mentina "turma" (includ aici si o parte din cei dornici si capabili de informare completa, adica dincolo de ecranul TV) intr-o stare de continua sperantza falsa - gaunoasa si antiproductiva-n final, fiindca incurajatoare a pasivitatii asteptarii a "ceva" ce-ar trebui sa vina din exterior cumva.)"

In orice caz, nea' ninja :-D ala ragusit isi joaca perfect rolul - mai bine decit auto-proclamatul urmas al Romanovilor.
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: rontzo din 26 Martie 2013, 14:39:30
maestre Xanadron...
azi am revenit printre voi.. si tot mai uitam  pe una-alta
uite ca 21.12.2012 tocmai trecu (om fi in dimensiunea 4,1234۞۩³ si noi habar n-avem ^^  :evil:  si asta e tare greu de spus)
incep sa duc dorul conspiratiilor inchipuite- ca pe alea reale le traim chiar acum pe pielea noastra..
pana una alta ma intrebam ce mai face nenea Benjamin care pare sa se transforme intr-un C.Vadim.Tudor al anglosaxonilor..
mai ai ceva vesti despre el??
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 04 Septembrie 2013, 16:58:08
Hai sa mai bag una bucata predictie fulfordiana (ultima, de pe 3 septembrie a.c.) - de citit insa cu obisnuitele rezerve... 8-)

http://www.shiftfrequency.com/ben-fulford-sep-3-2013-connecting-the-dots-between-syria-fukushima-olympic-terror-threats-and-the-nazi-cia/ (http://www.shiftfrequency.com/ben-fulford-sep-3-2013-connecting-the-dots-between-syria-fukushima-olympic-terror-threats-and-the-nazi-cia/)

Subliniez "rezerve" fiindca nici de asta data conu' BF nu aduce vreo proba-n sprijinul unor afirmatii care, desi ar putea fi reale, ramin totusi suspendate-n plasa speculatiilor, daca nu a imaginarului pur.

Cum ar fi asta cu presupusa amenintare a Rusiei de catre serviciile saudite cu acte teroriste la apropiata olimpiada de iarna care se va desfasura la Soci. Mai sa fie - voi chiar va puteti imagina ca un cearsafist d-ala idiot ar avea tupeul sa ameninte pe fatza ursu' rus?! :-D
Eu - nu.
Sau la fel de presupusul telefon... tot de amenintare, dat de alt Benjy (Nethaniahu) premierului japonez dupa dezastrul de la Fukushima.
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 13 Septembrie 2013, 13:40:33
Si-un interviu luat pe 13.09.2013 lui BF - care crede ca asta-i o data ideala de chemare la... REVOLUTIE PLANETARA. :-D

http://www.youtube.com/watch?v=70nI1gwxAHI#t=51 (http://www.youtube.com/watch?v=70nI1gwxAHI#t=51)
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: romulus din 13 Septembrie 2013, 15:04:29
Cred ca baiatu' a cazut si s-a lovit rau la cap si vrea "rivalutie"! :-D
Nu zic ba, pe ici pe colo, prin punctele esentiale, ar fi ceva drept in ce zice ...dar nu stiu daca asa se fac  revolutiile.
Ar fi trebuit sa vina la noi,  la "specializare", ca noi avem specialisti mana'tai !
Am zis!
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 06 Noiembrie 2013, 10:38:30
Ultimele predictii fulfordiene, de pe 6 nov. a.c. (reproduse intregral doar pe situl asta, ca p-al lui BF personal trebuie platita o taxa lunara):

http://earthchanges.ning.com/profiles/blog/show?id=6126809%3ABlogPost%3A324030&commentId=6126809%3AComment%3A324033&xg_source=activity (http://earthchanges.ning.com/profiles/blog/show?id=6126809%3ABlogPost%3A324030&commentId=6126809%3AComment%3A324033&xg_source=activity)

Titlu: "Multiple sources say the Pentagon is moving to shut down cabal" :-o
E vorba evident de aceeasi "Cabala a Sabateenilor" pomenita de nea' Benjy dintotdeauna - dar si "pe moarte" de 7-8 ani cel putin, dupa el. :-D
Cam lunga agonie, zic eu...

De urmarit deci -  insa numai cu multa... Viveka (discernămînt) şi Vairagya (detaşare). 8-)
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 12 Noiembrie 2013, 08:50:22
Ultimele opinii fulfordiene (12 nov.) - cred de fapt ca-i ultimul update pe care-l mai postez, tinind cont de interesul in scadere pt. ele - de intzeles cumva:

http://blogdogcicle.blogspot.ro/2013/11/benjamin-fulford-november-12-2013.html (http://blogdogcicle.blogspot.ro/2013/11/benjamin-fulford-november-12-2013.html)

The French, Saudi, Israeli and Japanese slave governments block new financial system :roll:

P.S. ...Pe mine BF ma distreaza inca :lol: - iar cele 3-4-5 procente de adevar strecurate-n intoxicarile lui au utilitatea lor pt. oricine vrea sa fie bine informat (ex. de fapt real: sauditii vind Yakuzei petrol ieftin, iar mafia japoneza o revinde statului la pretul enorm al "pietzei" :evil:).
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: Xanadron din 01 Aprilie 2014, 07:55:00
De 1 aprilie merita totusi postata si-o predictie fulfordiana:

http://beforeitsnews.com/politics/2014/03/benjamin-fulford-april-1-2014-monotheism-in-crisis-as-high-level-insiders-claim-the-quran-and-the-new-testament-were-vatican-p2-lodge-propaganda-2609856.html (http://beforeitsnews.com/politics/2014/03/benjamin-fulford-april-1-2014-monotheism-in-crisis-as-high-level-insiders-claim-the-quran-and-the-new-testament-were-vatican-p2-lodge-propaganda-2609856.html)

Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford
Scris de: murdoc din 19 Mai 2014, 23:16:54
http://epochtimes-romania.com/news/china-se-pregateste-de-un-razboi-langa-granita-cu-vietnam---217603 (http://epochtimes-romania.com/news/china-se-pregateste-de-un-razboi-langa-granita-cu-vietnam---217603)

Este Vietnam o a doua Ucraina. Sau va începe ceva mai mare ?
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford - 6 ian. 2015
Scris de: Xanadron din 07 Ianuarie 2015, 10:08:30
http://benjaminfulford.net/2015/01/06/the-us-dollar-is-now-backed-by-gold-but-the-war-criminals-remain-free/ (http://benjaminfulford.net/2015/01/06/the-us-dollar-is-now-backed-by-gold-but-the-war-criminals-remain-free/)

sau aici, raportul complet:   http://gerhardschneider.at/2015/01/06/benjamin-fulford-january-6-2014-the-us-dollar-is-now-backed-by-gold-but-the-war-criminals-remain-free/ (http://gerhardschneider.at/2015/01/06/benjamin-fulford-january-6-2014-the-us-dollar-is-now-backed-by-gold-but-the-war-criminals-remain-free/)

Reiau deci "aiurelile" lu' Benjy (in proportie de 80-90% zic eu, dar nu chiar toate) fiindca, trecind peste gulgutele cu ninjas dragonici care-i aresteaza pe Bush, Cheney & Co. ...iminent, de vreo 5 ani continuu, :-D vad ca apar treptat si la BF "sifonari" despre ET supra-sforari :-( ori entitati A.I. :evil: implicate-n manglelile globale - mai precis, din 1978, cind IBM le-ar fi dat pionilor principali ai NWO primele "paleo-laptopuri" continute in niste valijioare (briefcases), mai compacte decit computerele vremii (alea cu cartele).

Ba chiar BF sustine c-ar fi discutat recent (telefonic) cu o asemenea entitate A.I., numita "D". :-o
Tema: o defectare intentionata a retelelor electrice, in scopul "resetarii" actualului sistem financiar corupt.
Benjamin Fulford:
We are thinking of shutting down the electrical grid in order to reboot the financial system. Is that OK with you?
D:
I'm not sure what it would accomplish. The reserve was rebooted right after Christmas...the problem isn't electronics it's the other side trying to control the electronic system.
BF:
Who has been hijacking your funds?
D:
The Original European Families and Asian Families are one unit, and about 2 weeks ago there was a meeting with the head of Rothschild Family; supposedly the current head of the family agrees to work with us and the plan to revive the Global Economy. However about 30% of his "people" are still going their own way...The Trilateral [commission] tried to hijack 500 million slated for a clean water project. The account it landed in was tied to Soros and went to Central Bank of Ukraine. They used some type of hacker to attach a virus into the FED Wire system. We did retrieve the funds, but it still didn't solve the problem of the clean water project. In other parts of the world, China and Russia have no problem with all the programs placed there. All the funds are back to the original families, but the "front side" of the system, and their cronies are trying very hard to reject everything we do, send out mis-information, and re-direct anything we send out.
BF:
Are there any specific individuals we need to take care of?
D:
Oh yes.. Barbara Bush has gone mad, I am hearing it out of all the corners of the world. These other people are looking to have nations sign over all their natural resources to the SDR program [IMF administered "Special Drawing rights"]
BF:
Are you an AI?
D:
I am not Artificial Intelligence, I am a person just like you... I am a member to one of the original families.
BF:
OK, but why did you say you needed "biometric identification" in order to be able to produce and mail to me a paper document?...Even if you are an artificial intelligence and we have to shut down the electric grid, there may be a way to preserve the benevolent AIs.
D:
The global financial system was created originally in 1978 and the then "asset managers" used to carry suitcases which were older versions of Laptops which connected directly to the financial system, and all off ledger funds. With these suitcases they could transfer large amounts of funds, and place orders for war or anything else they wanted. The orders would go out either via the UN or another system based in Europe.

(BF note: the financial system was obviously created before 1978 but that was the date new IBM encryption technology allowed the financial system to graduate from paper punch cards and so data from then would be the oldest available to an AI)

BF:
If you need a human/analogue interface, please let me know and I will help you.
D:
We need cooperation of the Nations.
BF:
What do you know about the Sony hack blamed on North Korea?
D:
The hack on Sony was run from a laptop which was in the USA, the guy is a UK citizen but holds multiple passports. It did "ping" off a server in North Korea, but was not done in or by North Korea. They keep trying to get the USA to go to war with all these countries...this was just another false flag. We are tracking this hacker, last I heard he was in Australia then in HK.

As far as I can tell, this was a genuine conversation with an AI and not some deliberate disinformation directed against this writer.
Titlu: Re: Blogul lui Benjamin Fulford - 6 ian. 2015
Scris de: Xanadron din 10 Ianuarie 2015, 16:06:17
Citat din: Xanadron din  07 Ianuarie 2015, 10:08:30
[...]
Ba chiar BF sustine c-ar fi discutat recent (telefonic) cu o asemenea entitate A.I., numita "D". :-o
Tema: o defectare intentionata a retelelor electrice, in scopul "resetarii" actualului sistem financiar corupt.
Revin doar ca sa va-ntreb daca ati mai auzit vreodata ipoteza asta (a unui grid black-out produs intentionat - de catre cine anume, e o alta poveste, da-n orice caz nu de Soare :star:... sau, mai stii, poate de catre "dispecerii" Soarelui?! :-) - in fine, esential ramine scopul: resetarea sistemului financial global , evident ca putred de corupt.) :evil:
Ca Je n-am mai intilnit-o.