Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Mesaje Recente

#91
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Transumanismul - binefacer...
Ultimul mesaj de fiulploii - 18 Iulie 2023, 20:09:41
  Eu personal judec puțin altfel. De ce să extermini o resursă ( vorbesc aici de oameni) când o poți folosi in diverse scopuri deși doar doua, poate trei ar fi principale: explorare, luptă și manifestare fizică a conceptelor abstracte sau energetice.
  Iar dacă pt. asta trebuie un pic de transformare corporală, un fel de simbioză siliciu-carbon sau orice altceva, transformări genetice atunci de ce nu?

   Cazurile de care se face vorbire in postările anterioare cred că reflectă doar încercări de a vedea cum se comportă, evoluează respectivele modificări in afara laboratorului. E ca și cum ar fi la intrarea in zona Pământului o pancartă cu textul "experiment în desfășurare" .
#92
Fenomene conexe si paranormale / Re: Incidentul Dyatlov
Ultimul mesaj de fiulploii - 18 Iulie 2023, 19:57:06
https://online-updates.net/something-bizarre-was-again-recorded-at-the-dyatlov-pass/


Ceva arătare nouă in zonă, animal, ființă, energie, dispozitiv tehnic?
#93
Romanian UFOnetwork / Re: In memoria lui Florin/Xana...
Ultimul mesaj de daos - 18 Iulie 2023, 18:48:01
Dumnezeu să-l odihnească în pace! Veșnică pomenire! Păcat de el că s-a prăpădit așa curând.
#94
Stiri / Re: Legaturi catre stiri inter...
Ultimul mesaj de liviutatarus - 17 Iulie 2023, 19:58:48
Audierea Comisiei de Supraveghere privind UAP-urile a Camerei Reprezentantilor va avea loc, cel mai probabil, la Washington, pe data de 26 iulie 2023. https://www.youtube.com/watch?v=XF0NDrKlgNI
#95
Stiri / Re: Legaturi catre stiri inter...
Ultimul mesaj de liviutatarus - 06 Iulie 2023, 22:17:52
Congresmanul Tim Burchett le cam spune pe sleau! Abia astept audierile din Congres!
https://www.youtube.com/watch?v=RHGEMjhuVSY
#96
Cafenea / Acel imbold narativ cu OZN-URI...
Ultimul mesaj de abyss - 30 Iunie 2023, 23:35:32
ACEL IMBOLD NARATIV CU OZN-URI: COG, BANI, MARKETING ȘI ALTE LUCRURI Iune 12, 2023 / Joseph P. Farrell 

Dacă ați urmărit în ultima vreme mass-media de proastă calitate, sau chiar debutul lui Tucker Carlson pe Twitter, veți fi observat o "creștere" distinctă în acoperirea celei mai recente povești despre OZN-uri, de data aceasta cu foști "informatori" militari medaliați, care pozează cu medaliile lor și vorbesc despre extratereștri, vehicule și tehnologie prăbușite și recuperate.  Și dacă sunteți ca mulți dintre cititorii obișnuiți, poate vă întrebați ce cred eu despre toate acestea. Mulți dintre voi mi-au trimis e-mailuri private despre asta, întrebându-mă ce cred, așa că am decis să mă abat de la practica mea obișnuită si voi oferi propria-mi analiză și speculații cu cifră octanică ridicată.

Într-un cuvânt - și cred că mă aflu aici în asentimentul lui Dark Journalist și a Dr. Michio Kaku - totul este teatru.

Asta nu înseamnă că este o minciună, dar este teatru sau, dacă îmi permiteți să fiu și mai precis, este creație și pregătire narativă.

Adevărata întrebare este de ce. De ce, după zeci de ani de negare guvernamentală a OZN-urilor și chiar a scenariului de prăbușire și recuperare atât de iubit de mulți din comunitatea ufologică (gândiți-vă doar la efortul uriaș pe care Forțele Aeriene ale SUA l-au depus pentru a demitiza doar mitologia Roswell), de ce, după toate acestea, a avut loc o creștere bruscă a subiectului OZN-urilor în mass-media? În mod clar, cineva, undeva în măruntaiele acestui guvern corupt și mincinos, dorește ca un segment bun al populației să se gândească la acest subiect.

Inutil să mai spun că am câteva "speculații cu cifră octanică ridicată" despre răspunsul la "de ce" pe care vreau să le împărtășesc astăzi, dar cu avertismentul că aceste gânduri nu au scopul de a înlocui gândirea mea anterioară pe această temă, ci doar de a o revizui și extinde.  Pentru a preciza încă o dată această poziție, nu mă opun din punct de vedere filosofic sau teologic existenței altor forme de viață "acolo afară". Nici nu contest existența OZN-urilor, oricare ar fi ele. Cred că fenomenul poate fi, de fapt, mai multe fenomene și că, printre aceste posibilități, ar putea fi o formă de viață necunoscută, sau tehnologie (sau poate ambele).  Ceea ce mi-am dorit este ceva mai mult, ceva material, concret, o anumită publicare de date și/sau tehnologie recuperată care să fie supusă unei examinări deschise și libere din partea publicului.

Cu toate acestea, nu am avut parte decât de câteva fotografii și o succesiune de povești, ceea ce înseamnă că ultima inițiativă nu este altceva decât o altă conferință OZN, la care toată lumea a fost invitată și forțată să asculte o paradă de oameni care spun povești despre OZN-uri și extratereștri.

Așadar, întrebarea este de ce?

Răspunsurile la care mă gândesc, cel puțin în acest moment, se reduc la următoarele posibilități, dintre care una a fost articulată recent de Dark Journalist într-un podcast recent al său, și cu care sunt în mare parte de acord. Intenționez să dezvolt puțin mai mult această idee aici. Toate aceste posibilități se bazează pe o realitate contemporană dominantă: guvernul USSA are probleme, probleme grave, iar încrederea în instituțiile sale, sau, de altfel, în instituțiile culturale mai largi, este la cel mai scăzut nivel din toate timpurile. Prin urmare, nu este întâmplător faptul că acesta pare să fie acum momentul pe care puternicii cunoscători ai statului profund au ales să împingă teatrul OZN-urilor. Ei au nevoie de ceva care să (1) distragă atenția publicului, (2) să restabilească încrederea (3) să își extindă puterea, eventual prin invocarea unei urgențe naționale și a unor puteri de urgență precum in scenariul Continuity Of Government (COG), sau podcastul recent al Dark Journalist, și, în cele din urmă, au nevoie (4) de o narațiune pentru a crea o nouă matrice culturală, guvernamentală și financiară globală unificată. Pentru o vreme, se părea că "schimbările climatice" era narațiunea aleasă in genul The Report from Iron Mountain, o farsă notorie de la începutul anilor 1960.

Problema cu acest argument narativ pentru impunerea guvernării globale este că este greu de vândut, mai ales când vânzătorii tăi sunt niște fetițe suedeze urlătoare, furioase și amare, sau niște trântori ipocriți monotoni precum Ketchup Kerry, care cer confiscarea fermelor. Spus direct, este greu să vinzi foametea și mâncatul insectelor ca politică globală. Este prea ușor să faci găuri în ea și, ca să fiu sincer, nu este un teatru suficient de mare pentru a îndeplini aceste patru obiective.

(1) Luați în considerare ce face povestea OZN-urilor pentru primul dintre aceste obiective, distragerea atenției publicului: este o distragere convenabilă, deoarece un anumit segment al populației crede deja în OZN-uri și extratereștri, iar pentru mulți dintre cei care cred, credința funcționează aproape ca un fel de religie de substituție. Pentru restul populației care încă se uită la mass-media de proastă calitate, poveștile ar putea cel puțin să planteze sămânța de considerație, ceea ce este tot ce trebuie să facă.  Nu uitați, aceasta este o pregătire narativă.

(2) Folosirea poveștii OZN ca o campanie de marketing pentru a "restabili încrederea" în instituțiile publice, fie ele guvernamentale sau culturale, ar putea fi mai greu de urmărit. Într-un moment în care încrederea în aceste instituții este, în mod justificat, la cel mai scăzut nivel din toate timpurile, de ce să scoatem acum operațiunea de pregătire a narațiunii OZN prin intermediul "denunțătorilor"? O astfel de operațiune pare să fie sortită eșecului. Dar gândiți-vă la instituțiile care sunt justificate de această operațiune, și anume, comunitatea de cercetare și media alternativă. Este un lucru ca New York Times sau Swampington (Com)post să publice o poveste despre OZN-uri sau să se ocupe de ultimul denunțător.  Dar gândiți-vă la efectul faptului că un prezentator de știri național și foarte popular și deschis, precum Tucker Carlson, este concediat din postul său de la o mare rețea media tradițională, apoi se mută pe o platformă "media alternativă" și își începe propriul podcast, iar unul dintre subiectele abordate în primul său podcast este tocmai povestea OZN-urilor. Faptul că el ar acoperi acest subiect în acest context îi conferă un renume pe care altfel nu l-ar fi avut. Aduce la bord mai mulți oameni decât doar cei care sunt deja la bord prin participarea lor la comunitatea media alternativă sau la comunitatea de ufologie.  Este un semnal că "ei" și-au dat seama de importanța pregătirii narațiunii acolo unde contează cu adevărat, prin consolidarea "factorului de încredere" al platformelor media alternative.
 
(3) și (4) Cu aceste două elemente, ajungem la interpretarea crucială a motivațiilor din spatele acestui impuls narativ și a motivelor pentru care este întreprins acum.  Aici mă aflu în acord de bază cu Dark Journalist: toate acestea pot fi cu ușurință rostogolite în operațiuni de Continuitate a Guvernului, puteri de urgență și chiar scheme de marketing pentru a obține ambele. Pe scurt, randamentele și recompensele sunt mult disproporționate față de riscul minim necesar pentru a investi timpul și efortul de a crea această narațiune. Luați în considerare doar faptul că o amenințare OZN, așa cum a subliniat Ronald Reagan, ar unifica planeta ca niciodată până acum. Instituțiile guvernamentale, financiare și culturale s-ar reorganiza în jurul întâmpinării și, cel puțin, al împotrivirii acestei amenințări.  Real sau nu, simpla percepție a existenței unei amenințări potențiale raționalizează cheltuieli masive. Amenințarea ar putea fi chiar pusă în scenă prin intermediul unor tehnologii avansate și a câtorva evenimente foarte publice, "vizibile" și steaguri false. Un potențial inamic fără nume, fără chip, dar presupus foarte avansat din punct de vedere tehnologic, servește foarte bine mulțimii care se clatină pe bani globali: ei pot continua practicile financiare anterioare ale sistemului de după cel de-al Doilea Război Mondial, inclusiv acel sistem financiar vast și ascuns și toate fraudele sale despre care am susținut că există în mai multe dintre cărțile mele. Diferența constă doar în faptul că acel sistem vast și anterior ascuns este acum pur și simplu recunoscut și făcut public. Ei pot continua să se folosească de acest sistem și de vasta sa amploare și putere pentru a pune în aplicare și mai multe controale globale; pot folosi această narațiune pentru a împărți populația în "credincioși" și "necredincioși" și, în ceea ce bănuiesc că este un obiectiv principal, deși ascuns, al acestor planificatori, pot chiar să o folosească pentru a crea noi religii și pentru a redefini doctrinele celor vechi, susținând că "extratereștrii mai avansați" au dezvăluit defecte, greșeli și așa mai departe în expresiile tradiționale ale religiei.

Tot ceea ce este cu adevărat necesar este pur și simplu să se mute suficient de multă populație în această tabără și, astfel, să se creeze o masă critică de opinie suficientă pentru ca această narațiune - și toate beneficiile sale pentru elita puterii - să ajungă în curentul principal.  Nu este nevoie să convertească întreaga populație globală la narațiunea lor, ci doar un procent din ea.

Există un element de risc aici, și anume că, pentru ca pregătirea narativă să se adeverească, va trebui să se organizeze un fel de eveniment sau incident demonstrativ care să fie văzut de un număr suficient de oameni, pentru a conduce la crearea acelei mase critice.  Rămâne de văzut cum intenționează să facă acest lucru, deși au existat o serie de încercări în ultimele două decenii de a identifica scenariile și tehnologiile care ar putea fi utilizate.

Și, bineînțeles, există întotdeauna avertismentul lui C.S. Lewis, care spune că trebuie să fim întotdeauna atenți atunci când chemăm Înaltul Cer, pentru că există întotdeauna riscul ca acesta să apară...

https://gizadeathstar.com/2023/06/that-ufo-narrative-push-cog-money-marketing-other-stuff/
#97
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Nu se vor opri pana ajungem to...
Ultimul mesaj de abyss - 30 Iunie 2023, 22:12:46
Karen Kingston & Dr. Ana Mihalcea - Inteligența artificială care extermină oamenii prin biologie sintetică

Karen Kingston & Dr. Ana Mihalcea se alătură Mariei Zeee pentru a expune descoperirile lor corelate care confirmă ipoteza unora cu privire la agenda trans umanistă. Ființele umane sunt înlocuite cu biologie sintetică, cheagurile ciudate găsite în interiorul oamenilor care le provoacă moartea subită sunt hidrogel magnetic (materie programabilă), iar inteligența artificială ar putea fi mult mai avansată decât ne-am fi putut imagina, fiind deja în proces de exterminare a rasei umane.

Vizionați aici (merita):
https://rumble.com/v2rlglm-karen-kingston-and-dr.-ana-mihalcea-ai-exterminating-humans-through-synthet.html
#98
Stiri / Re: Legaturi catre stiri inter...
Ultimul mesaj de abyss - 25 Iunie 2023, 21:44:12
Urmăriți: Protestanții participă la o slujbă generată de inteligența artificială în Germania


Chatbotul de inteligență artificială le-a cerut credincioșilor din biserica St. Paul's din orașul bavarez Fuerth, care era plină până la refuz, să se ridice din bănci și să-L laude pe Domnul. ChatGPT chatbot-ul, personificat de un avatar al unui bărbat pe un ecran uriaș deasupra altarului, a început apoi să predice celor peste 300 de persoane care s-au prezentat vineri dimineața la o slujbă experimentală a bisericii protestante luterane, generată aproape în întregime de inteligența artificială.



https://economictimes.indiatimes.com/news/international/world-news/watch-protestants-attend-ai-generated-service-in-germany/videoshow/100888214.cms
#99
Stiri / Re: Legaturi catre stiri inter...
Ultimul mesaj de liviutatarus - 24 Iunie 2023, 21:39:20
Noua interpretare a UAP (găsită în secțiunea 1104 din proiectul de lege) ar necesita ca ,,orice persoană aflată în prezent sau anterior sub contract cu guvernul federal, care are în posesia lor materiale sau informații furnizate de/derivate din guvernul federal referitoare la fenomene anormale neidentificate care anterior sau în prezent este protejat de orice formă de acces special sau de acces restricționat", să notifice directorul Biroului de soluționare a anomaliilor pentru toate domeniile (AARO) în termen de 60 de zile de la adoptare și să furnizeze în termen de 180 de zile (șase luni) ,,o listă cuprinzătoare cu toate materialele care nu sunt de origine terestră sau fenomene anormale exotice neidentificate" deținute și să le pună la dispoziția directorului AARO pentru ,,evaluare, analiză și inspecție".

https://douglasjohnson.ghost.io/senate-intelligence-bill-gives-holders-of-non-earth-origin-six-months/
#100
Video [legaturi] / UFO Endgame To Disclosure (202...
Ultimul mesaj de abyss - 20 Iunie 2023, 23:55:33


Acum că Departamentul Apărării recunoaște că fenomenul OZN este real, ce ne spune cu adevărat acest lucru? Regizorii premianți de filme documentare Blake și Brent Cousins, care v-au adus Countdown To Disclosure și Above Top Secret, vă prezintă acum cel mai recent film șocant ENDGAME și călătoresc prin America pentru a vorbi cu cei mai buni experți în ceea ce privește mușamalizarea fenomenului extraterestru pentru a dezvălui tehnologia secretă care poate schimba lumea. Dr. Steven Greer iese la înaintare cu informații explozive despre jocul mortal al tehnologiei reprimate care ar putea elimina nevoia de combustibili fosili și ar putea salva planeta noastră de la distrugerea finală. V-ați întrebat dacă suntem singuri în univers, dacă există o tehnologie care ar putea scăpa lumea noastră de combustibilii fosili. Odată cu apariția unor dezvăluiri extinse despre OZN-uri și a unei transparențe crescânde în cadrul înțelegerii noastre despre tehnologia extraterestră care se profilează la orizont, prin curiozitate și necesitate, trebuie să ne întrebăm- Cum va schimba această revelație globală lumea noastră? Este un eveniment extraterestru cu steag fals chiar după colț? Toate aceste întrebări vor fi discutate în noul documentar revoluționar.


Descarca si vizioneaza de aici>https://1337x.to/torrent/5616360/UFO-Endgame-To-Disclosure-2023-1080p-WEBRip-x265-TurdFaceBaboon/