Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Mesaje Recente

#61
Cafenea / Re: previziuni ?!
Ultimul mesaj de Serban M - 27 August 2023, 23:25:54
Cu plandemie problema e pentru ei ca nu au fost inoculati destui oameni cu x e n o b o t i, astfel nu sunt destui parazitati de acei x e n o b o t i despre care se tot discuta aprig daca sunt sau nu de tehnologie umana, tind sa cred ca nu sunt de tehnologie umana, ceea ce face ecuatia mai trista, oarecum ce am ajuns sa facem din noi cu asa zisul ac special de vindecat boli... sunt vremuri triste, au mai fost, lumea uita

Cat despre previziuni, pana la extraverzui mai degraba ne inverzim noi pentru ei cu tehnologia lor, pentru agenda cui ? asta vom afla poate, niciodata

Cu stima
Serban
#62
Cafenea / Re: previziuni ?!
Ultimul mesaj de abyss - 27 August 2023, 19:29:38
Depinde cine va ieși președinte in ussa...
#63
Evenimente OZN în lume / Re: Disclosure UFO
Ultimul mesaj de liviutatarus - 24 August 2023, 20:37:53
Am vazut si eu interviul recent cu Bob Lazar (bi-interviu fiindca era si Jeremy Corbell), in care spunea ca acel coleg al lui, Barry, intrebat fiind de unde sunt acele OZN-uri, a spus ca cel putin unul a fost o descoperire arheologica! Cred ca in interviul luat de catre Joe Rogan! L-am gasit, la momentul 1:13:48.
https://www.youtube.com/watch?v=BEWz4SXfyCQ
#64
Cafenea / Re: previziuni ?!
Ultimul mesaj de fiulploii - 23 August 2023, 23:05:42
Lumea se pregătește de o nouă pan_demie, se reintroduce in unele locuri purtatul măștii. Există deja vac...cinul dar nu avem încă
    ...demia.
 
Indienii au aselenizat la polul sud al lunii după ce rușii au ratat .

Ne pregătim deci ori pand..emie ori ex..traterestrii, încă nu s-a stabilit.
#65
Evenimente OZN în lume / Re: Disclosure UFO
Ultimul mesaj de abyss - 23 August 2023, 22:34:18
Citat din: fiulploii din  21 August 2023, 22:05:14(...) cred că e orice numai adevărat nu dar no, asta e părerea mea. (...)
Vezi tu, in ultima vreme eu cred ca orice poate fi adevărat pana se dovedește contrariul.

Citat din: fiulploii din  21 August 2023, 22:05:14Dezvăluiri întotdeauna au fost doar parțiale, fix minimum necesar pt a se realiza ceva anume.
Controlul narațiunii spre direcția UFO=amenințare.

Imi amintesc de serialul X-files. Spre finalul serialului, daca nu ma înșel, se vorbea despre o ultima șansă a omenirii de a se apăra in fata non-umanilor din spațiul cosmic: un vaccin!! 😅. Doar ca nu știau sub ce motiv sa ne înțepe pe toți. 😉
Motivul a venit, s-au înțepat multi. 🤣... apoi apare aceasta CIA DISCLOSURE !! de ce CIA? Simplu. Fiindcă e DOAR a lor 🥰

Dar e interesanta prezentarea, admit. Colegul @liviutatarus are dreptate cand spune ca oficial s-a trecut de la gaz de mlaștină, planeta Venus sau păsări, la recunoașterea oficiala si ca este o problema de securitate naționala (doar in SUA🙃!!).

Greer ca Greer si restul asemenea. Dar ce părere aveți despre Bob Lazar? Mai ales ca de curând a zis (poate o fi spus si-n trecut dar nu am reținut ), ca pe vremea cand lucra la S4 (Area 51) unul dintre discurile din hangar pe care le văzuse era o descoperire ARHEOLOGICA!!😗 cel puțin așa i s-a zis ca a fost găsit intr-un strat geologic...vechi bine de tot...🤫
#66
Evenimente OZN în lume / Re: Disclosure UFO
Ultimul mesaj de fiulploii - 21 August 2023, 22:05:14
Chiar episodul cu pricina cred că e orice numai adevărat nu dar no, asta e părerea mea. Si doamna in cauză și mister Green și alții cred că fac parte dintr-o agendă comună mai mare.

Dezvăluiri întotdeauna au fost doar parțiale, fix minimum necesar pt a se realiza ceva anume.
#67
Evenimente OZN în lume / Re: Disclosure UFO
Ultimul mesaj de liviutatarus - 20 August 2023, 15:54:52
Chestia este ca totul a fost oficial si s-a trecut de la gaz de mlastina, planeta Venus sau pasari, la recunoasterea oficiala si ca este o problema de securitate nationala. Din ce-am mai citit, rasfoit, vizualizat, in anul 2027 se va produce dezvaluirea totala. Fiindca asa vor ei, aia de ne viziteaza. Om trai si om vedea.
#68
Evenimente OZN în lume / Re: Disclosure UFO
Ultimul mesaj de abyss - 19 August 2023, 00:03:48
Pai da. Mai serios. Pe situl Earthfiles cat si pe canalul youtube sunt multe marturii șocante.

Iată un episod ce merită urmărit. Macar acesta.
#69
Evenimente OZN în lume / Re: Disclosure UFO
Ultimul mesaj de fiulploii - 18 August 2023, 14:05:01
Audierile din al Sua congres nu sunt altceva diferit decât la noi in șparlament sau aiurea , prin alte părți, adică teatru. Ori pe aici, din cât se vede, nu mai prea "pune nimeni botu' ". Vrem ceva mai serios cred.
    Sau poate că unii dintre noi nu mai vor să piardă timpul cu , cum să le zic, praf aruncat in ochi? După ce urmărești multe "mărturii " pe iutub, că e italianu' ori 'meriganu' ori alți "fluieratori in biserică" după ce ai privit ore in șir la pozele nasa de pe lună sau marte parcă vrei altceva, nu te mai uiți in gura oricui. Cel puțin eu aici mă încadrez, fără supărare și mai ales fără generalizare.
   De exemplu acum sunt interesat de Ramayama/Mahabharata și e f intrigant , de exemplu, meniul piloților de vimane inainte de zbor, după zbor, etc.
    Și incerc să deslusesc ceva din civilizațiile "pre-adamice" sau , de exemplu, să înțeleg de ce TVM zice că 2026, cu aproximație, va fi un an al inceputului de "recoltare" sau resetare.
    Fiecare urmărește ce consideră important pt el.

    Nu contează zic eu , nici cine este un domn sau altul fiindcă biografiile pot fi ușor fabricate in ziua de azi.
    Și să nu uităm, trăim pe viu intr-un mare spectacol și in general, suntem dirijați incotro să ne uităm la un moment sau la altul.
#70
Evenimente OZN în lume / Re: Disclosure UFO
Ultimul mesaj de abyss - 18 August 2023, 07:51:09
E o afirmație politică si geopolitica din partea lui in lipsa de probe clare. Audierile acestea publice nu sunt pentru cetățenii lor, care au fost subiectul unor campanii de manipulare, intimidare și dezinformare inca din anii 50. Sau dacă sunt atunci sunt pentru campania electorala la prezidențiale.