Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Mesaje Recente

Diverse / Re: Interviu in exclusivitate ...
Ultimul mesaj de prodcomb - 28 Martie 2025, 18:51:25
Este o urmă de condens de la o aeronavă de linie, care se vede frumos după apusul Soarelui.
Zumul digital produce mult zgomot interpretat în fel și chip (forme ciudate, viteze și mai ciudate, ...).
În atmosferă zboară păsări și insecte interpretate în același mod.
Sunt situri oficiale care identifică aeronavele, dar nu au fost folosite.
Este recomantat un bun binoclu sau lunetă pentru lămurirea a ceeace se observă în atmosferă (eventual ocularul să aibă reticul gradat în miimi). De aceea distanțele, dimensiunile, ... sunt apreciate eronat.
Am filmat și eu de multe ori astfel de fenomene frumoase (dâre de avioane, nori, păsări, insecte) din atmosferă. Dar cu zoom optic (20x) nu digital.
Diverse / Re: Interviu in exclusivitate ...
Ultimul mesaj de fiulploii - 27 Martie 2025, 20:42:41
Video al lui TVM cu ozn . Interesant.

https://youtu.be/Tn88KE7m0A8?si=IaKyd1V9AjsT675z
Cafenea / Re: Biserica egipteana a celor...
Ultimul mesaj de Grifon - 11 Martie 2025, 09:49:10
Interesante linkuri, multumesc, le voi studia.

Cât despre Theodoru...da, o lăsăm baltă (adică mocirlă). E destulă nebunie & prostie și așa, să nu mânjim și forumul.
Ultimul mesaj de abyss - 10 Martie 2025, 21:03:26
o Mizerie. Adică moșul si gruparea aia sau ce naibii e, avea sediul la Standford Research Institute???
https://www.bzi.ro/asociatia-vlad-tepes-are-sediul-oferit-de-sri-generalul-radu-theodoru-vorbeste-despre-vizitele-din-rusia-5200242

Citat din: Grifon din  06 Martie 2025, 11:06:57Ce aș mai putea zice ?
creco...creco... lăsăm baltă. Întunericul s-a tras peste noi. Lumina vine din interior acum.

Ultimul mesaj de Grifon - 06 Martie 2025, 11:06:57
Ei, hai că am trăit s-o văd și pe asta !
Știți că l-am tot comentat aici pe generalul Radu Theodoru (pe cărțile lui cu "biserica valahă"). Brusc, veteranul (peste 100 de ani) a fost scotocit de DIICOT pentru...? că cică...?

https://r3media.ro/diicot-intrat-ora-7-dimineata-mandat-perchezitie-casa-generalul-maior-rtr-veteran-razboi-radu-theodoru/

Ce aș mai putea zice ?
Ireale...pe bune! / Re: Ipoteze ireale contemporan...
Ultimul mesaj de fiulploii - 05 Martie 2025, 22:04:54
Citat din: Grifon din  03 Martie 2025, 09:51:20De la o nație crescută printre pâcle, care il are ca bornă pe Dickens (ce la rândul său a făcut o bornă din "Bleak House")...e de mirare că băieții sunt mai...decolorați ?

Aparent s-ar putea sa fi indreptatit sa gandesti asa daar

https://www.latimes.com/business/story/2023-03-07/la-fi-car-paint-trend-nissan-porsche-hyundai

Din articolul de sus, un mic citat:
"Flat. Muddy. Neutral. Desaturated.

Even wet putty.

There are many descriptions for a new style of car paint that has become popular in recent years, but none quite captures the essence of the know-it-when-you-see-it look.

The hues are muted earth tones — grays, tans, browns and others — that lack the light-reflecting metallic flake that is typically mixed in with car paint. And it's a look that's gone — over the course of a decade — from rare to near ubiquity in car-obsessed Los Angeles. Companies including Porsche, Jeep, Nissan and Hyundai now offer this sort of paint.

nu mai traduc, iegzizta gogu.

https://www.wall-street.ro/articol/Auto/305006/viata-romanilor-la-fel-ca-preferintele-pentru-culoarea-masinii-de-ce-nu-se-cauta-nuantele-tipatoare.html

Si altele plus observarea vietii de zi cu zi m-au determinat sa ajung la ipoteza de mai sus, din postarea anterioara. Iar daca spun in continuare ca aceasta "moda" se leaga - doar dupa parerea mea - de ipoteza plasmelor ( nu e vb de televizoarele cu plasma, invechite aparent) ipoteza plasmelor inteligente care transmit unde radio , mesaje ce interfera cu psihicul uman si sunt auzite direct in creier ca niste voci metalice, probabil ca ipoteza devine de trei ori ireala ... dar poate explica mai multe.

https://gizadeathstar.com/2025/03/meanwhile-in-the-laboratory-of-dr-walter-bishop-pt-2/
Ultimul mesaj de Grifon - 03 Martie 2025, 09:51:20
De la o nație crescută printre pâcle, care il are ca bornă pe Dickens (ce la rândul său a făcut o bornă din "Bleak House")...e de mirare că băieții sunt mai...decolorați ?
Ultimul mesaj de fiulploii - 22 Februarie 2025, 23:33:09
Cum să încep? Cât de colorat vedeți lumea in zona voastră?

Să mă explic. În UK de exemplu, predomină nuanțele de gri, negru si alb. Haine, mașini, decorații de Crăciun - au fost pitici și roșii dar și gri. Grii au aparut anul ăsta. Iar culorile zis vii au nuanțe spălăcite, fade. Și nu cred că e o modă fiindcă se petrece de câțiva ani, încetul cu încetul, pe nesimțite, culorile spălăcite și griul avansează pe tăcute.

Iar din punct de vedere psihologic ce rezultă?
Tehnologii vechi și noi / Re: Deep seek - intrebari, ras...
Ultimul mesaj de abyss - 16 Februarie 2025, 00:39:41
Citat din: horia2008 din  10 Februarie 2025, 16:43:06fckin'... am reluat mesajul la editat, am luat cu copy textul de mai sus a fiuluiploii și am corectat ștergând "economiile" și punând varianta corectă care începe cu pu și se termină cu la... și here we go "economiile" ... 🤣🤣 , la fiecare încercare de re-editare... asta dacă nu cumva corecția e definită cumva în setările forumului...
Ia să vedem...

testul 1
- (...) șîî o zîs vulpea cătră arici, dute-n SUA mea de aici! Că ți-o dau la UE măi carici!!

Măi fraților, nu știu ce aveți cu economiile, dar eu văd că apare corect 🤣🤣🤣🤣
Tehnologii vechi și noi / Re: Deep seek - intrebari, ras...
Ultimul mesaj de horia2008 - 12 Februarie 2025, 14:20:45

😵�💫 mda... cam nașpa... da' dacă te ia cu dume de-astea de doi bani, dă-i și tu la operație așa mai colocvial gen s-a'ntâlnit hoțu' cu prostu', sau mă vezi mai palid ?... zic și eu numa', că încă n-am pus mâna pe el... să vedem ce mai prestează...