Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Extraterestri => Subiect creat de: fiulploii din 30 August 2011, 01:16:13

Titlu: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: fiulploii din 30 August 2011, 01:16:13
Cu intentia declarata de a limpezi putin Ipoteza Omenirea in versiune 2.0   a lui @Xanadron propun spre discutie acest subiect unde sunt binevenite atat dovezile pro cat mai ales cele contra   sustinerii ipotezei ca noi suntem la origine clone  :roll: 

Asa cum spunea @Siberia  se observa o ciclicitate in toate . Fenomen observat-stiut din vechime si transmis pana in zilele noastre prin traditii-religii . Dovezi materiale cam lipsesc , cel putin pentru noi , nemuritorii de rand  :-D

Avem insa altfel de dovezi , unele indirecte , altele circumstatiale sau de alt gen . Bineinteles , un singur om nu are cum sa le discearna pe toate , de aceea invit toti colegii sa contribuie in masura disponibilitatii .

Nivelul unu de clonare implica reproducerea fizica a originalului , reproducere care condenseaza in jur de 25-30 ani de dezvoltare a subiectului ales doar in cativa ani sau in cateva luni . Se obtine  un corp fizic ,,gol,,  :-D o interfata sau un avatar care isi asteapta ,,locatarul,, .
Durata de viata reala a unei astfel de clone variaza, insa oricum este prea scurta pentru necesitatile practice .

Nivelul doi de clonare implica eliminarea in mare parte a defectelor de structura fizica si obtinerea unui timp de viata al clonei suficient pentru a deveni ,, rentabila,,  :roll:

Nivelul trei de clonare implica obtinerea unei replici aproape perfecte genetic si fizic , timp de viata bun si mai ales posibilitatea obtinerii de urmasi de catre clonele insasi , urmasi viabili fizic si psihic . Mental doar atat cat e necesar .

Dupa verificarea practica a fiabilitatii proiectului clona-munca-progenituri a inceput exploatarea in conditii reale . Insa , cei ce s-au jucat de-a creatia nu erau nici ei perfecti , si ei erau si sunt in cautarea Divinitatii . In corpurile clonate au intrat , nu stiu cum sa le numesc altfel decat spirite-entitati din alte zone , alte dimensiuni , alte timpuri  :roll: Si asa a inceput nivelul patru .

Nivelul patru inseamna constiinta proprie , inseamna putere de creatie si transpunerea acestei puteri creative in forme fizice sau spirituale . Inseamna dobandirea unei profunzimi mentale si psihice si chiar spirituale .

Ce a mai ramas din clonele initiale ? O asemanare fizica , un procent semnificativ de anomalii  fizice la nastere , blocaje mentale care incep a fi depasite - unele  :-D - imperfectiuni si ramanerea in stand-by a unui mare procent din posibilitatile creierului si chiar ale trupului fizic .
Ce avem in plus fata de clonele initiale ?

Liber la pareri , pentru ca mai multe minti judeca mai bine decat una singura . :roll: 

Cum spuneam in alta postare , prea multi pe un balansoar aici in zona noastra de Univers ca sa fie totul in regula , prea multa inghesuiala , prea multa diversitate  :-D prea multa adrenalina  :lol:

Astept cu interes ajutorul , pro si contra acestei ipoteze  :-D
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: Urban din 30 August 2011, 03:05:59
Citat din: fiulploii din  30 August 2011, 01:16:13
Asa cum spunea @Siberia  se observa o ciclicitate in toate.
Fenomen observat-stiut din vechime si transmis pana in zilele noastre prin traditii-religii...

De-a lungul secolelor, oamenilor le-a fost transmisa o imagine religioasa a lumii fara ca acestia sa aiba dreptul de a se indoi de aceasta sau de a o verifica daca corespunde cerintelor lor.
Termenul "clone" nu este corect, cred ca ai vrut sa spui "hibrizi"...
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: fiulploii din 30 August 2011, 03:16:48
Citat din: Urban din  30 August 2011, 03:05:59
De-a lungul secolelor, oamenilor le-a fost transmisa o imagine religioasa a lumii fara ca acestia sa aiba dreptul de a se indoi de aceasta sau de a o verifica daca corespunde cerintelor lor.
Termenul "clone" nu este corect, cred ca ai vrut sa spui "hibrizi"...

corect in intregime . Multumesc .  :wink:

P.S. rog un moderator sa schimbe titlul subiectului in Hibrizii sau Omenirea in versiunea 1.0   :-D
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: calator astral din 30 August 2011, 03:55:08
Extraterestrii hibrideaza speciile noastre prin metode abjecte, care nu fac cinste unor fiinte avansate, in primul rind rapesc zeci de mii de femei,le insemineaza si ulterior le scot embrionii pe care ii cresc in vitro,singele si parti ale corpului semenelor noastre martirizate servesc formulei lor nutritive de baza,plasma si fluidul amniotic sint ingredientele vitale. Reptilienii tin Pamintul,Venus si Marte, garnizoanele lor includ brigade de hibrizi,luptatori-sclavi in realitate,abductiile si inseminarea naturala sau artificiala a pamintencelor sint interzise de acordurile secrete militari-extraterestri,dar reptilele nu respecta nimic,ofiterii din bazele mixte au inventat formula The Great Deception cind au descoperit ca nu au de ales si tre sa-nchida ochii la faradelegile reptiloizilor.
Fiintele create, numite in jargon militar REPLICANTII,nici "clone",nici "hibrizi",sint rezultatul acestor incrucisari genetice nefiresti,fortate,cresterea numarului fiintelor multispecie indica un conflict inevitabil foarte curind.
Tesuturile embrionice nu au activitate imunologica,nu pot declansa un mecanism de auto-aparare in recipientele reptilelor,se vor integra o perioada scurta in corpul rapitelor nu ca un antigen strain ci ca o proteina naturala.
Obiectivul final al reptilienilor prin aceste experiente de hibridare este reproducerea solitara,partenogeneza.
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: Xanadron din 30 August 2011, 13:44:16
1. Buna ideea ta, fiulploii, fie si doar fiindca n-aveam de gind sa mai intru in disecarea presupusei istorii reale a Omenirii actuale (1.0) pe topicul "2.0" - unde uite ca n-am timp sa revin la fel de frecvent pe cit as dori. :| Unde o sa continui insa un anume fir narativ, chiar daca numai pe linia deducerii unor evolutii actuale greu sesizabile - fiindca-s de interes practic, zic eu.

2. Moncher calator astral, asa o fi cum zici tu, nu zic ba, dar - ma repet, asta e - mai baga, rogu-te, cite-un "asa cred eu", "my two cents" etc, fiindca mai navigheaza p-aici si suflete crude (in sens de fragede), care ar putea lua de bune/garantate ipotezele expuse de tine. La care vin macar c-o mica obiectie: n-ai tu habar si nici nu cred sa te poti pronuntza - nici eu, nimeni de fapt - despre cit de "abjecte" :roll: sau nu sint metodele lor, ET-ilor, :-) de hibridare-manipulare a proprietatii / creatiei lor patentate :-D cumva in definitiv.

3. As vrea sa clarificam cumva o chestie - care-o sa ramina oricum nebuloasa, indiferent de cit ne-om agita :-D noi cu presupunerile - si anume, a cita oare-i actuala noastra civilizatie? In ciuda altor ipoteze, eu continui sa cred ca sintem a patra si viitoarea "Omenire 2.0" in curs de mosmondire ar fi de fapt "5.0". Si nu "6.0", cum destui scriau p-aici si-n alte zone.

http://www.drboylan.com/4-5wrld2.html (http://www.drboylan.com/4-5wrld2.html)

4. Da, si eu sint convins ca sintem hibrizi (cu "autori" diferiti pentru fiecare rasa - cea negroida :mrgreen: fiind se pare singura la care s-a folosit si ADN "bastinas"). :roll: Adevarul din spatele povestii sumeriene cu Yo-Anu/ Enlil/ Enkidu/ Ninhursag/ Lulu amelu etc nu cred ca are insa rost sa-l mai repetam, nici interpretarile plauzibile ale foarte intuitivului (desi cumva limitatului) TVM din "Programul Terra" ori ras-disecatele conexiuni ale Bibliei cu miturile pagine, voalate sub mai multe straturi de manipulare vadit interesata.

5. Interesante ar putea fi insa unele dezvoltari ale ideii de "ocupare parshiva" :lol: a unor containere hibride de catre CS-urile altor entitati (egregori, arhontzi etc :roll:) decit alea ...autorizate poate initial de Regizorul de Sus. :star:
In cadrul unui razboi evident ca invizibil, cel putin deocamdata... 8-)
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: kandaon din 30 August 2011, 14:22:36
Citat din: Xanadron din  30 August 2011, 13:44:16

5. Interesante ar putea fi insa unele dezvoltari ale ideii de "ocupare parshiva" :lol: a unor containere hibride de catre CS-urile altor entitati (egregori, arhontzi etc :roll:) decit alea ...autorizate poate initial de Regizorul de Sus. :star:
In cadrul unui razboi evident ca invizibil, cel putin deocamdata... 8-)

Si eu inclin sa cred ca sunt mai multe "forte" implicate decat ar vrea unii (din cei "sus pusi", sau "jos", ma rog, functie de simbolistica aleasa) sa lase sa inteleaga "omu de rand".

Si de aia nu le ies intotdeauna planurile, si se calca pe coada (aripi etc.) cu altii care se mai implica si ei pe aici, probabil din alte motive, sau e vreo concurenta intre mai multe factiuni, cine stie
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: Tayka din 30 August 2011, 15:07:13
F.interesant subiectul-Păcat însă că nu prea rezistă ca o acţiune logică acest proiect ,,clona(hibrid)-munca-progenituri'',căci ori ce acţiune are un scop,altfel ea este o joacă de copii.
Desigur hibridarea este o parte din adevăratul răspuns privitor la crearea speciilor umane,se cuvine însă să încercăm cât de cât şi un răspuns privitor la motivaţia acestui act.
Pentru ce am fost creaţi?Care este scopul acestui proiect fascinant(sau poate malefic)?şi dece nu sântem dotaţi cu ,,independenţă proprie de funcţionare''ci trebuie neapărat să suportăm de-a lungul întregii vieţi un ,,chiriaş nepoftit ranghiunos şi taciturn,dar mult superior nouă în toate cele''..
şi care probabil că a mai stat la fel în chirie pe la mulţi înaintaşi de-ai noştrii.Dece doar împreună putem forma EU-l? De aceia eu cred că dacă am putea răspunde şi la aceste întrebări vom descifra poate mai bine codul primei versiuni a genezei umane şi am ,,...limpezii putin Ipoteza Omenirii in versiune 2.0''.
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: fiulploii din 31 August 2011, 03:44:44
Citat din: Tayka din  30 August 2011, 15:07:13
.... nu prea rezistă ca o acţiune logică acest proiect ,,clona(hibrid)-munca-progenituri'',căci ori ce acţiune are un scop,altfel ea este o joacă de copii.

Pai , cum definim ceva logic ? Ce e logica? Eu zic ca logica umana e limitata  :-D si am sa dau un exemplu :
    A implica B  = El o iubeste pe Ea
    B implica C  = Ea iubeste pe Altul
atunci rezulta
    A implica C  = El iubeste pe Altul .  :lol:  unde ,,implica'' este sensul din logica matematica

Si apoi despre care logica vorbim ? Exista logica comuna bivalenta , apoi logica trivalenta si logica tetravalenta  :-D  Vei zice ca logica ,,bunului-simt'' Eu zic ca acest bun simt a fost impus din anumite scopuri , nu neaparata in avantajul nostru .

Din miturile ajunse la noi inclin sa cred ca a fost mai eficient si mai logic sa se faca clone sau bio-roboti pentru diverse munci pe planeta decat sa transporti roboti metalici sau sa ii construiesti la fatza locului . Tu cand mergi la pescuit sau la padure sau pe munte iei de acasa si lemnele ? sau iti aduci carbunii ? nu e mai convenabil sa folosesti lemne de la fatza locului ? imposibil sa nu gasesti ceva cu care sa faci focul. Cam asa vad eu problema  :-D  - simplificand-o la maxim .

Citat din: Tayka din  30 August 2011, 15:07:13

Desigur hibridarea este o parte din adevăratul răspuns privitor la crearea speciilor umane,se cuvine însă să încercăm cât de cât şi un răspuns privitor la motivaţia acestui act.
Pentru ce am fost creaţi?Care este scopul acestui proiect fascinant(sau poate malefic)?şi dece nu sântem dotaţi cu ,,independenţă proprie de funcţionare''ci trebuie neapărat să suportăm de-a lungul întregii vieţi un ,,chiriaş nepoftit ranghiunos şi taciturn,dar mult superior nouă în toate cele''..
şi care probabil că a mai stat la fel în chirie pe la mulţi înaintaşi de-ai noştrii.Dece doar împreună putem forma EU-l? De aceia eu cred că dacă am putea răspunde şi la aceste întrebări vom descifra poate mai bine codul primei versiuni a genezei umane şi am ,,...limpezii putin Ipoteza Omenirii in versiune 2.0''.

Citat din: Xanadron din  30 August 2011, 13:44:16
5. Interesante ar putea fi insa unele dezvoltari ale ideii de "ocupare parshiva" :lol: a unor containere hibride de catre CS-urile altor entitati (egregori, arhontzi etc :roll:) decit alea ...autorizate poate initial de Regizorul de Sus. :star:
In cadrul unui razboi evident ca invizibil, cel putin deocamdata... 8-)

Deci , ideea de baza - in opinia mea evident - e ca proiectul initial a devenit altceva , un fel de experiment adaptat si imbunatatit din mers . Pe ideea ca in universul vizibil omului , la scarile de marime accesibile e valabila legea armoniei - plin-gol sau pozitiv-negativ  -- per ansamblu , celor care s-au jucat de-a ucenicul vrajitor le-a scapat de sub control creatia din varii motive .
   Oricum, au intervenit si alti jucatori si inclin sa cred mai meseriasi decat cei initiali .

Este interesanta si partea fizico-corporala a proiectului Omenirea - vezi gene, grupe de sange , caracteristici , etc. insa mai interesanta zic eu ca e partea spirituala , mentala si psihica a proiectului si asta deoarece e demonstrat ca mintea creaza materia . Dau un exemplu -cand o sa am ocazia o sa caut cartea respectiva sa o pun la folosinta comuna . Unei fetite de vreo 4-5 ani i s-a amputat un deget de la o mana ( nu mai stiu care deget era , care mana , scuze ) Era inca in spital cand a venit la ea in vizita educatoarea . Intr-un moment cand au ramas singure , educatoarea i-a spus fetitei ca degetul ei va creste la loc asa cum a fost cu o singura conditie : sa nu spuna nimanui acest secret , indiferent ce vor zice ceilalti . Fetita a fost de acord , mai ales ca avea o incredere deosebita in educatoarea ei - cine a avut sau are copii de gradinita stie  :lol:
  In cativa ani, cred ca a durat vreo 4 ani , degetul fetei a crescut la loc .
Acest exemplu e luat dintr-o carte de psihologie aplicata citita mai demult  :-D

Deci, se poate !

Citat din: Siberia


Dar daca ai speranta ca vei fi salvat, fara sa te obosesti sa faci din asta o credinta, sansele tale de salvare sunt minime.

Mai clar , speranta + credinta + siguranta implinirii acelui fapt fara nici o urma de indoiala   :-D
Aceasta siguranta e cel mai greu de realizat , de obtinut . Creierul nu poate lucra cu elemente contradictorii .

Asa , ca un ingredient la acest topic , ce parere aveti vizavi de provenienta animalelor, insectelor si plantelor de pe Terra ?  :roll:

Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: dab270277 din 31 August 2011, 05:36:35
Din pacate "5.0" nu va mai pastra aproape nimic din 4.0. Poate doar unele trasaturi fizice. In alta ordine de idei vreau sa te felicit pentru acest subiect.

Pentru calator astral.
Cercetatorii oare ce fac ? Nu rapesc animele (sau rapeau animale din habitatul lor natural ptr a le studia? Cel putin ei nu ne distrug planeta. Doar ne studieaza si incearca sa ne faca un upgrade/downgrade in functie de interese. Nu intru in detalii ptr ca nu ma simt obligat fata de nimeni sa dau raspunsuri. Raspunsurile tuturor intrebarilor sunt in voi si in puterea voastra de a gestiona in special emotiile.
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: calator astral din 31 August 2011, 09:00:55
Citat din: dab270277 din  31 August 2011, 05:36:35

Pentru calator astral.
Cercetatorii oare ce fac ? Nu rapesc animele (sau rapeau animale din habitatul lor natural ptr a le studia? Cel putin ei nu ne distrug planeta. Doar ne studieaza si incearca sa ne faca un upgrade/downgrade in functie de interese. Nu intru in detalii ptr ca nu ma simt obligat fata de nimeni sa dau raspunsuri. Raspunsurile tuturor intrebarilor sunt in voi si in puterea voastra de a gestiona in special emotiile.

Ce mai pot spune....daca chiar noi acceptam ideea asta,ni se pare "normal" sa ne rapeasca cum vor muschii lor...

UFO Attack (http://www.youtube.com/watch?v=pQjB3EBLdvA#)
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: Siberia din 31 August 2011, 13:22:30
Citat din: fiulploii din  31 August 2011, 03:44:44
Asa , ca un ingredient la acest topic , ce parere aveti vizavi de provenienta animalelor, insectelor si plantelor de pe Terra ?  :roll:

Of, of si vai, vai, @fiulploii   :-o

   Am impresia ca am ajuns cumva cam pe aceeasi "autostrada" in ceea ce priveste ipoteza originii oamenilor.
   Am avut o dezbatere familiala pe aceasta tema, in care incercam din rasputeri sa-mi sustin punctul de vedere precum ca, in ceea ce priveste omul si omenirea in general, teoria evolutionista a lui Darwin este o mare prostie. Bineinteles ca au fost voci care mi-au spus ca nu pot eu sa contest niste "adevaruri" invatate in scoala si acceptate de-a cursul timpului, dar...
   Intrebarea este: daca am evoluat pe principii naturale din asa zisele maimute sau orice alt animal, cum se face ca doar omul este "programat" sa divinizeze alte fiinte, sa-si concentreze existenta in a aduce osanale acestor fiinte ? De ce nu vedem alte animale facand acest lucru?
   Se stie cu siguranta ca delfinii sunt unele dintre cele mai inteligente fiinte (tind sa cred ca sunt chiar mai inteligente decat omul) si totusi nu vedem delfini facand "temple" pe fundul marilor sau aducand "osanale" unui seaman de-al lor. La fel nu vedem cainii (desi se stie ca detin un grad de inteligenta) adunand un morman de oase si creand un templu in jurul caruia sa latre sau sa urle incantand rugaciuni vreunui zeu canin... si exemplele pot continua pana la lumea furnicilor (toate fiintele sunt dotate cu inteligenta, fie ca va vine sa credeti, fie ca nu). Da, fiintele pot avea sentimente fata de oamenii care le cresc sau le ocrotesc, dar sunt sentimente de apartenenta, loialitate, "iubire neconditionata" am putea spune, dar nu divinizare sau adulare. Daca cresteti un animal, acesta nu va veni sa va ofere mancarea lui sau nu-si va sfasia venele cu scopul de a se sacrifica pentru a se asigura ca-si va primi portia de mancare un an intreg...
   Deci, daca evolutia omului a fost la fel de "naturala" ca a celorlalte animale, cum s-a ajuns la situatia asta ?
   Un raspuns cat de cat logic ar fi interventia unei alte rase asupra a ceea ce s-ar fi putut numi Omul  Salbatic (al pesterilor, al epocii de piatra). Un alt raspuns tot la fel de logic ar fi interventia unei rase asupra maimutelor pentru a crea ceea ce numim Om.
   Idee: probabil ca acum multe zeci de mii de ani, o rasa din galaxia noastra sau de pe langa, a ajuns pe Pamant si a gasit o flora si-o fauna in dezvoltare. Vorba lui @fiulploii, n-au venit cu lemnele de-acasa pentru a aprinde focul pe Terra (mai ales daca a fost o rasa de exploratori) ci s-au gandit cum sa faca rost de lemne direct de pe planeta asta. Asa ca, au gasit animalul cel mai apropiat ca asemanare de ceea ce ar fi putut sa fie ei ca si fiinte si au inceput sa-l prelucreze. Intervenind asupra unei maimute, au creat ceea ce se numeste azi Om.
   Buun, dar de ce a trebuit sa se deosebeasca omul de restul animalelor daca l-au creat doar pentru a munci / extrage metale pentru ei ? veti intreba. Pai, parerea mea este ca Omul n-a fost creat strict pentru a munci... ci si pentru alte scopuri.
   Orice fiinta creeaza la randul ei. Scopul vietii in general este creatia. Daca creatia inseamna doar sa te inmultesti, totul se petrece in lumea animala, unde simplul fapt ca existi este deja sufiecient. Pentru om, aceasta regula nu mai este valabila, el fiind dotat cu constiinta. Pe masura dezvoltarii inteligentei, tehnologiei si cunoasterii, omul nu se mai multumeste sa creeze simplu, doar inmultindu-se, ci isi va exercita creatia incepand cu fabricarea de unelte si pana la apogeul ei, acest apogeu fiind crearea unei alte rase, dotata si ea cu constiinta sau hibridizarea rasei curente pentru a crea o alta rasa (fenomen care este in derulare in timpurile noastre cu ajutorul nanobotilor).
   Omului i-a fost data constiinta pentru a se largi biblioteca constiintei universale, dar si pentru perfectarea sufletului. Cred ca cheia fabricarii omului ar trebui cautata in zona asta. Logica prin care omul a fost creat doar pentru a fi sclavul muncitor al unei alte civilizatii nu prea sta in picioare. In schimb, daca acea civilizatie poate beneficia de sufletul oamenilor sau de energiile oamenilor, deja treaba sta altcumva.
   Iar pentru a beneficia de aceste energii si de acest suflet, a aparut religia, ca un instrument de manipulare a sentimentelor de loialitate, apartenenta si "iubire neconditionata" fata de parintii creatori. Religia a transformat aceste sentimente in divinizare, sacrificiu, umilinta si acceptare. In acest fel, energiile din timpul ritualurilor religioase, a rugaciunilor erau transmise acestor parinti creatori, iar la terminarea ciclului existential, sufletul se indrepta tot catre acestia, convins fiind ca "alearga" sa-l imbratiseze pe Dumnezeu. Ca mai tarziu religia s-a cizelat ca instrument de manipulare colectiva pe toate planurile, asta este alta poveste  :wink:

   Referitor la numarul de civilizatii care au existat pe Pamant, nu vreau sa intru in polemici (daca actuala e 4 sau 5, e cam greu de numarat in lipsa dovezilor). Vreau doar sa remarc ideea de "nemurire" si "teama" de moarte care salasluieste in Om. Tind sa cred ca ideea de nemurire sta inscrisa in ADN-ul nostru si probabil ca avem unele amintiri regresive intiparite in matricea noastra ramase de pe vremea cand ciclul existential al omului avea mult prea multi ani  :-P. Probabil ca la fiecare hibridizare, durata de viata a Omului s-a micsorat tot mai mult. De altfel, poate de asta avem asa o "teama" in fata mortii, fata de celelalte animale care nu par sa aibe probleme de acest gen si mor linistite. Cred ca undeva in subconstientul nostru exista informatia ca noi ar trebui sa traim mult mai mult si ca "moartea" nu este normal sa apara atat de "devreme" sau nu trebuie sa apara deloc, deci trebuie sa luptam impotriva ei... Este doar o idee...

   In rest, incepand cu textele gnostice si cele religioase si terminand cu miturile, gasim foarte multe informatii despre aparitia si "hibridizarea" omului. Trebuie doar sa le analizam lasand deoparte preceptele religioase si eliminand ideea de prezentare a textului sub forma de metafora (chestia cu metafora este doar o alta modalitate de manipulare pe care o foloseste religia  :-D)

   
   
   
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: diluna_coa din 31 August 2011, 16:04:43
Citat din: Siberia din  31 August 2011, 13:22:30
  Omului i-a fost data constiinta pentru a se largi biblioteca constiintei universale, dar si pentru perfectarea sufletului. Cred ca cheia fabricarii omului ar trebui cautata in zona asta. Logica prin care omul a fost creat doar pentru a fi sclavul muncitor al unei alte civilizatii nu prea sta in picioare. In schimb, daca acea civilizatie poate beneficia de sufletul oamenilor sau de energiile oamenilor, deja treaba sta altcumva.   

Cam asa cred si eu.

In odinea de idei a topicului, vreu sa va cer parerea despre informatiile continute in urmatorul text.
(este vorba despre un mesaj channel, insa va rog sa nu despicam aici firul in 4 despre acest gen de mesaje, evident fiecare este liber sa trieze informatiile in adevarate sau false dupa cum "simte")
Textul se refera la "copii indigo" - defapt un fel de "oameni noi", hibrizi mai evoluati ce ar "trebui" sa fim/devenim, nu stiu daca in versiunea 2.0, sau 3.0, etc.
Textul ar fi interesant si pe alte topicuri (de ex. cele despre anunnaki si nephilim) mai ales pe cel cu interviul lui TVM si al lui PT, ar fi interesanta parerea lui, dar nu stiu daca sa-l pun acolo sau nu sau pun link, ce ziceti?

"In ultimii 100 de ani, o nouă ,,ra"În să" de copii a captat atentia comunitătilor stiintifice din Statele Unite, China, Mexicul, Rusia si alte tări, deoarece atributelor lor fizice si psihologice neobisnuite îi separă de ,,normă".
Acesti copii prezintă sisteme imunologice mult mai dezvoltate, un geniu avansat si o inteligentă extrem de înzestrată si deseori demonstrează capacităti extraordinare de ,,natură paranormală" {...}. Descrierea de ,,indigo" a acestor copii a apărut prin observatia intuitivă a ,,corpului subtil" sau a Câmpului Auric în care caracteristica dominantă este o mai mare concentratie de culoare din spectrul undelor ALBASTRE.
Î: De ce sunt Copiii Indigo aici?
R: Copiii Indigo sunt de fapt reprezentantii unei rase foarte vechi de constiintă, care a predominat cândva pe Pământ si se întorc ca deschizători de drumuri pentru cele ce vor urma; ei sunt aici prin intentie si proiectare. Sunt aici pentru că au fost rugati să vină si pentru a-si îndeplini partea lor în cadrul unei misiuni evolutive mult mai ample.
Această misiune este de a inversa-muta codul genetic uman si de a reface potentialul matritei initiale de ADN Diamant-Soare cu 12 spirale în descendenta umană de pe Pământ.
Planul este orchestrat de membrii raselor mai bătrâne ale evolutiei superioare care încă locuiesc în armonicele mai înalte ale materiei.
  Oamenii contemporani se găsesc deocamdată în ciclul de evolutie al celei de-a Cincea Rasă Rădăcină, cea Ariană, în care a
patra spirală ADN începe să se activeze. Arienii (si acest cuvânt NU ÎNSEAMNĂ suprematia albilor; arienii au toate cele cinci culori diferite ale pielii) se nasc cu amprenta de 1-4 spirale de ADN, cu grade variabile de activare a spiralei 3. Pe parcursul vietii, a patra spirală începe să se activeze printr-un proces de depozitare a frecventei (extragerea constiintei sub forma frecventei în câmpul morfogenetic personal prin intermediul ADN-ului).
Oamenii contemporani se nasc cu portiuni ale amprentei de spirale 7 până la 12 ale ADN-ului lor, cu un potential pentru activare completă a celor 12 spirale, iar la nastere pot detine activarea spiralei 4.
Pe de altă parte, Copiii Indigo se nasc cu amprenta de 24 până la 48 de spirale de ADN ale Rasei Elder (Strămosilor) de Oameni Orafim. În timpul integrării fetusului, spiritul Orafim activează spiralele a cincea si a sasea pentru a mentine legătura deschisă între constiinta sa întrupată si Matricea Sufletului (dimensiunile 4-6). De la nastere până la vârsta de 12 ani, Copiii Indigo activează rapid spiralele 4, 5 si 6 si pot întrupa atunci 6 dimensiuni de constiintă si pot ÎNCHEIA integrarea sufletului. Până la 33 de ani, ei pot activa 12 spirale de ADN. În cazul în care codul lor genetic se activează asa cum trebuie si nu sunt identificati de companiile de medicamente Illuminati a căror scop este să OPREASCĂ această dezvoltare evolutivă, ei au potentialul schimbării de forme, al transmutării celulare, ascensiunii si teleportării inter-temporale până la vârsta de 33 de ani. {...}
Pentru a-si îndeplini potentialul, Copiii Indigo TREBUIE să îndepărteze distorsiunile din secventele ADN/Literă de Foc care au fost mostenite de la corpul de fetus si de la PĂRINTI, în timpul integrării fătului. Asa cum am discutat mai devreme, copilul Indigo începe integrarea sufletului prin activarea spiralei 6 până la vârsta de 12 ani. În procesul de integrare a fetusului, spiritul Indigo care soseste aduce tiparele de undă scalară ADN/Literă de Foc a propriei constiinte în tesutul fătului care contine DEJA portiuni ale programului ADN-ului Literă de Foc de la ambii părinti.
Deoarece omenirea contemporană poartă multe mutatii ADN si distorsiuni Literă de Foc, aceste distorsiuni sunt replicate în câmpul morfogenetic si în codurile genetice ale corpului fetusului, iar spiritul care soseste mosteneste distorsiunea de la părinti. Distorsiunile ADN care cauzează dezechilibrele chimice actuale în oameni si disfunctie hormonală la izbucnirea activării celei de-a patra spirale la pubertate se petrec la copiii Indigo de la nastere până la vârsta de 12 ani, creând o crestere excesivă de frecventă ADN în câmpul bio-energetic. Undele scalare dizarmonice din ADN se traduc în dezechilibrele biochimice/hormonale de mai departe si în amplificarea distorsiunilor ADN initiale. {...}
Î: Spui că au o matrită cu 48 de spirale; cât au oamenii normali? Si care este diferenta?
R: Copiii Indigo de tip 1 Compus au o matrice ADN cu 48 spirale de Ordin Orafim de Smarald care le oferă potentialul maxim de 30-48 coduri de ascensiune prin care se poate întrupa identitatea de Avatar si constiinta se poate extinde în nivelurile de identitate a Maestrilor Înăltati. Tipul 1 de Indigo fac parte din programul de hibridizare Orafim-Om servind la accelerarea atingerii masei critice a matricei de ADN Diamant-Soare de 12 spirale în interiorul piscinei de gene a rasei, înainte de anul 2012. Copiii Indigo de tipul 1 au capacităti psihice avansate si ocazional prezintă manifestări directe, sunt sensibili la orice si rămân adesea detasati de problemele umane pentru a se concentra asupra contractului lor de serviciu. Ei poartă în interior o mare iubire pentru toate formele de viată.
Copiii Indigo de tip 2 Dominant sunt si ei aici pentru a reface codurile de ascensiune ale descendentei umane. Ei au un potential maxim de 24-30 de coduri de ascensiune prin care se poate întrupa identitatea de Avatar si constiinta se poate extinde la nivelul de identitate Rishi. Ei detin o dezvoltare psihică avansată, sunt foarte atrăgători, însă pot deveni extrem de introvertiti din cauza fricii de mediul pământesc. Sunt talentati în traducerea lingvistică, în arte, muzică si diplomatie inter-personală.
Copiii Indigo de Tipul 3 Recesiv sunt cei mai cunoscuti si mai problematici din grup. Motivul este că ei sunt literalmente încarnarea a două avataruri într-un SINGUR corp, un avatar Orafim ce controlează o esentă de spirit avatar Nefilim. Esenta menirii lor în viată este de a ameliora polaritatea dintre matricea Nefilim inversată de ADN cu 11 spirale si matricea Orafim Diamant Soare dublă, de 24 de spirale. Ei au un potential maxim de activare a 12 spirale de ADN, însă vietile lor au un rol foarte important în planul mai amplu de vindecare a distorsiunilor ADN în cadrul liniilor genetice Nefilim, Annunaki si Umane. Tipul 3 au cele mai multe extreme în polaritate dintre toti Copiii Indigo, sunt foarte inteligenti, înclinati spre matematică si atletici. Pot părea uneori ca ,,îngerul si demonul" dintr-un singur corp. Sunt cel mai vulnerabili la comportamentele obsesiv-compulsive, la tulburările bi-polare si la polaritatea extremă în perspective. Amprenta Nefilim tinde să se activeze mai întâi în tipul 3, creând adesea un copil agresiv, hiperactiv, care îsi petrece o bună parte a vietii testând extremele granitelor dintre corect si gresit, provocând în permanentă autoritatea. Chiar dacă tipul 3 poate părea uneori ca fiind ,,Copilul din Iad", poate avea o întoarcere completă înspre comportamentul iubitor si aproape angelic. Uneori pare ca si cum copilul ar avea un ,,geamăn malefic", o parte întunecată a personalitătii care este capabilă de lipsă de compasiune si cruzime extremă.
Caracteristicile negative ale tipului 3 de Indigo apar atunci când amprenta ADN Nefilim se activează, iar la scurt timp după aceea partea Orafim a identitătii încearcă să curete amprenta ADN distorsionată prin contrabalansarea ei cu secventa Literă de Foc opusă, creând cele mai extreme si rapide modificări de polaritate în comportament si atitudine. Extremele de polaritate din personalitatea tipului 3 conduc adesea spre comportamente auto-distructive si la sentimentul aproape constant de conflict intern si neliniste. Dacă identitatea avatarului Nefilim încearcă să INVADEZE identitatea, avatarul Orafim îsi va REVENDICA autoritatea, închizând dacă este necesar toate mijloacele de comunicare. Majoritatea cazurilor de AUTISM se întâlnesc la copiii Indigo de tip 3 ca rezultat al ,,deconectării" făcute de avatarul Orafim a codurilor Nefilim de a păstra controlul asupracorpului.
R: Atunci când aveam de-a face cu copii Indigo de tip 3, este mai bine să realizăm că două fiinte diferite locuiesc la propriu în acelasi corp si că foarte adesea NU se înteleg si nu sunt de acord. E nevoie de o iubire puternică si de granite bine definite, însă trebuie administrate cu dreptate, fără utilizarea frazelor precum: ,,PENTRUCĂ ASA SPUN EU". Acesti copii pot fi ajutati enorm prin vindecările bio-energetice sau Activarea de ADN {...}.
Cu toate că acesti copii pot părea niste suflete foarte contradictorii si uneori mor timpuriu, este important să întelegem
că vietile lor nu sunt irosite. Ei s-au încarnat pentru a ajuta creatia unei noi linii de rasă prin care poate re-evolua o rasă străveche înapoi în lumină. Ei aduc un mare serviciu descendentelor Nefilim si Umană prin realinierea distorsiunilor genetice Annunaki în ambele rase.
                                                                                                                    Copyright © Monika Szavai


P.S. sublinierile mele.
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: Xanadron din 31 August 2011, 17:42:40
@diluna_coa: K lumea muzica de pe situl "Lucratori in lumina" al americancei - si cam atit.

Findca restul e (parerea mea, evident) doar un ghiveci New-Age fara nici cea mai mica legatura cu genetica.
Un gen de halucinare pseudoastrologica :lol: cu oarece spirale :roll: gen MISA azvirlite ici-colea ca sa para "stiintifica".
Spun asta cu 100% certitudine - si-s convins ca asta ar spune-o si mult mai informatul autor TVM - din simplul motiv ca am urmat macar cindva cursuri serioase de genetica.
No offence deci - posibil sa existe si copii "indigo" supra-, para- sau meta-dotati, dar nu in contextul explicatiilor astora aiuristice.

P.S. E de groaza cum websituri din astea produc o groaza de bani pentru sarlatanii care le concep (zeci de mii $ lunar uneori). :x
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: Tayka din 31 August 2011, 17:50:25
Citat din: fiulploii din  31 August 2011, 03:44:44
.... despre care logica vorbim ? Exista logica comuna bivalenta , apoi logica trivalenta si logica tetravalenta  :-D  Vei zice ca logica ,,bunului-simt'' Eu zic ca acest bun simt a fost impus din anumite scopuri , nu neaparata in avantajul nostru .
Eu când spuneam că nu prea e o logică în acest proiect ,,clona(hibrid)-munca-progenituri''nu am consultat neapărat un referat despre logică (aşa cum ai procedat tu la replică  :-D :wink:)ci mă gândeam că eu în locul lor(binenţeles după logica mea )nu mă puneam să creiez nişte fiinţe chiar şi aşa  cu limitator de inteligenţă încorporat  :-D buni doar pentru sclavie,pentru ca apoi după ce îmi termin treaba să mă chinui să le şi stârpesc..ci foloseam roboţi sau altă tehnică.Ai făcut şi o interesantă comparaţie spunând că atunci când mergi la pescuit nu o să duci lemne de foc de acasă,că oricum vei găsii pe acolo.Dar nu ţi-ai pus întrebarea ce te faci dacă chiar nu găseşti lemne?Vei murii de frig.Probabil că şi EI au folosit aceiaşi logică ca şi a ta numai că tot probabil zic (în lipsă de dovezi) N-au găsit nici EI pe aici toate cele necesare,aşa că de nevoie urgentă mă gândesc că au improvizat acest proiect ilogic şi care în timp a devenit o catastrofă ecologico-cosmică.. :cry:
Citat din: fiulploii din  31 August 2011, 03:44:44
  . ...... ce parere aveti vizavi de provenienta animalelor, insectelor si plantelor de pe Terra ?  :roll:
Unele specii din ambele regnuri îşi au originea nealterată aici,altele sânt aduse de EI,şi altele sânt ,, modificate''şi adaptate la început nevoilor LOR mai apoi şi nevoilor noastre.Mă refer în speţă la animalele modificate (domestice )precum şi la plante modificate;legume,cereale,flori,pomi fructiferi,banane,tutun,mac,  :evil: :-D etc.
diluna_coa
« : Azi la 16:04:43 »
În timpul integrării fetusului, spiritul Orafim activează spiralele a cincea si a sasea pentru a mentine legătura deschisă între constiinta sa întrupată si Matricea Sufletului (dimensiunile 4-6). De la nastere până la vârsta de 12 ani, Copiii Indigo activează rapid spiralele 4, 5 si 6 si pot întrupa atunci 6 dimensiuni de constiintă si pot ÎNCHEIA integrarea sufletului.
Hai să încercăm să,,traducem ''un pic din aceste frumoase,, informaţii'' ; :-D
Dacă înlocuim termenul de,, spirală''cu cel mai vehiculat de chakrass,atunci observăm că ;
La naşterea normală a fătului uman energia Kundaliny se dezactivează şi se retrage în zona sakrală cu 2,5 spirale rămânând aşa pentru tot restul vieţii.
La naşterea acestor copii ,,speciali ''ne spui că deja se nasc cu Wyshuda şi Ayna active,aceasta pentru aşi menţine conştient legătura cu matricea sa din sfera Divină,iar până la vârsta de 33 ani reuşesc să deschidă toate 7 plus 5 chakras-uri,
Se pare că aces ,,mesaj'' plagiază foarte frumos(parcă) lucrările lui Rudolf Steiner,şi Scarlat Demetrescu,despre naşterea şi viaţa lui Isus şi a lui Ioan Botezătorul,care se pare că ar fi singurii care la naştere cică nu ar fi  întrerupt legătura cu matricea de dincolo,şi respectiv s-au născut cu energia Kundaliny activă.Coincide chiar şi vâsta de 33 ani când a fost crucificat ia uite aici;
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/11/iisus-hristos-fost-crucificat-la-varsta.html (http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/11/iisus-hristos-fost-crucificat-la-varsta.html)
Pentru o mai bună orientare ar fi bine dacă ne-ai da şi ceva adrese de unde s-au ,,iniţiat"aceşti proroci...deşi e clar că şi aici e mâna ..ocultei :wink:







Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: Xanadron din 31 August 2011, 17:58:40
Aham... e vorba deci de chakre si nu de spirale ADN, asa cum citeam in clar mai sus?! :roll: :-o

Cred ca tre'sa-mi schimb dioptriile - sau poate chiar creierasu'. :-D
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: Tayka din 31 August 2011, 18:08:15
Citat din: Xanadron din  31 August 2011, 17:58:40
Aham... e vorba deci de chakre si nu de spirale ADN, asa cum citeam in clar mai sus?! :roll: :-o

Cred ca tre'sa-mi schimb dioptriile - sau poate chiar creierasu'. :-D
Desigur că despre chakre trebuia să fie vorba numai că ,,spirale"sună mai..special adică chiar poate da pe spate pe unii.. :-o :-D
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: fiulploii din 31 August 2011, 18:35:38
Chiar ma intrebam cand va aparea subiectul copiii indigo
Parerea mea generala despre informatiile prin channeling : sa fii tot timpul precaut in privinta veridicitatii informatiilor receptionate - din motive care nu-si au rostul aici .

Acum, despre textul supus dezbaterii . In USA cel putin este o manie in privinta copiilor hiper-activi in sensul ca ei sunt tratati cu medicamente de linistire gen Prozac si aceasta moda da ceva semne si prin Romania . In plus, la noi este muulta incultura intretinuta religios . Acesti copii se trateaza prin metode religioase - am asistat fara voie la o asemenea metoda  :-D

Acest gen de copii exista dupa parerea mea iar primii din acest val au aparut cam pe la mijlocul secolului trecut . Ce fac , ce vor si daca mama lor stie - e o alta problema  :lol:
In rest , se cam amesteca notiuni de psihologie, cosmologie, diverse teorii bio-energetice , genetica , hindu si inevitabilii Annunaki si a iesit o constructie cu continut alambicat cu aparenta de pretiozitate stiintifica  8-)  :roll:

Deci, manipulare clasica cu elemente  reale putine , disparate , rupte de context si muulte altele imaginare conferindu-le acestora din urma credibilitate prin inductie - parerea mea .  8-)

Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: Xanadron din 31 August 2011, 18:45:56
Citat din: Tayka din  31 August 2011, 18:08:15
Desigur că despre chakre trebuia să fie vorba numai că ,,spirale"sună mai..special adică chiar poate da pe spate pe unii.. :-o :-D

Hmmm... inteleg sensul, draga Tayka, dar l-as fi "digerat" poate (cu greu) numai daca s-ar fi adus vorbirea doar despre spirale (fie ele MISA :-D), fara adaugirea mereu repetata "ADN". :roll:

Adica lanturile alea "cu memorie-cifru" din cromozomi, sub forma de spirala dubla (UNA SINGURA si nu 5, 7, 12 sau 1001 spirale) compuse din secvente de nucleotide (citozina, timina, adenina, guanina).
Zic s-o lasam deci balta cu "scuzele" pentru aiureala citata din "opera" sarlatanei unguroaice New Age, fiindca orice profan in ale geneticii poate intelege macar explicatiile de baza ale structurii ADN:

ADN-ul este format din două lanțuri de polinucleotide, iar ARN-ul este format dintr-un singur lanț. Structura primară este formată din lanțuri liniare de nucleotide, iar structura secundară dintr-o spirală dublă (dublu helix) înfășurata spre dreapta. Pasul spiralei este de zece nucleotide. Cele două lanțuri care formează dubla spirală sunt legate prin legături de hidrogen între o bază purinică si una pirimidinică : A = T, T = A, C =G, G = C. Cele două lanțuri sunt antiparalele și sunt complementare (totdeauna adenina se leagă de timină, timina de adenină, citozina de guanină și guanina de citozină). Structura secundară a ADN-ului poate fi de tipul B (structura descrisă de Watson și Crick, cu un pas de zece nucleotide), de tipul A (cu un pas de unsprezece nucleotide) sau de tipul Z (sau ADN senestra, a cărui elice este înfășurata spre stânga, cu un pas de douăsprezece nucleotide).

P.S. (later edit) - Aceeasi opinie ca a colegului fiulploii am expus-o si io mai devreme, doar ca putin mai altfel. Subscriu deci 100%.
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: diluna_coa din 31 August 2011, 19:41:22
@Xanadron
Ma refer la INFORMATIA in sine, adevarata sau nu, aceasta ne parvine pe diverse cai lecturi/discutii/intuitie/vise/channeling/filme/plimbari astrale/sau mai stiu eu cum, iar eu personal sunt convinsa ca din 100% informatie, minim 90% este junk si, tocmai ca aceste discutii cu altii ne pot lamuri.... sau nu. Ceea ce cred insa este ca nu se ajunge la niciun rezultat daca se filtreaza informatia prin prisma prejudecatilor.

Ma asteptam din partea ta la o viziune mai ampla asupra oricarui subiect sau concept oricat de fantezist ar fi.... citesc de mult timp forumul si asa mi s-a parut...
Nu prea am insa  "atza" la scris, eu fiing mai mult genul reflexiv, poate voi scrie si eu niste subiecte/teme interesante despre care inca nu s-a discutat (sau nu s-a discutat destul) insa cred ca vor fi, ca si subiectul de fata, innabusite din start, asa cum de exemplu acum ani de zile toate OZN erau "baloane meteorologice" sau cum acum vreo 3 ani aici pe forum chemtrails erau inca contrails - dire de condensatie "normale".
In fine, asa cum am spus in mesaj intentia mea era cu totul alta decat a discuta despre misa&co, dar ma uimeste cum pe alte subiecte se poate discuta lejer despre sa zicem reptilieni, inginerari genetice, ingeri, etc dar aici nu se poate fiindca "sursa" nu e de incredere!?

Imi pare rau deci, dar NU am supus discutiei situl "americancei" (habar n-am cine e) care mi se pare o prostie, si nici  new age sau misa si nici "copii indigo". Dar abordand problema in felul asta deja subiectul l-ai discreditat din start si oarecum ai influentat pe urmatorii cititori.
Parca imi vine sa zic... ca nici nu ai citit pana la capat si de aceea ai fost off topic.
Dar e bine totusi Xanadron ca ai 100% certitudini, esti un fericit - mai ales in timpurile astea cand noua nestiutorilor ni se cam clatina bine toate certitudinile avute in trecut. Si mai e bine ca esti convins exact cum ar gandi/spune/raspunde alta persoana (TVM, care o fi facut si el cursuri de genetica, dar iata nu se sfieste sa abordeze subiecte de frontiera).......

Acum on topic, pe scurt cam despre asta era vorba:
"tiparele de undă scalară ADN/Literă de Foc"
"descendentelor Nefilim si Umană prin realinierea distorsiunilor genetice Annunaki în ambele rase"
"de a inversa-muta codul genetic uman si de a reface potentialul matritei initiale de ADN Diamant-Soare cu 12 spirale în descendenta umană de pe Pământ"
"24 până la 48 de spirale de ADN ale Rasei Elder (Strămosilor) de Oameni Orafim"
"Deoarece omenirea contemporană poartă multe mutatii ADN si distorsiuni Literă de Foc"
"încearcă să curete amprenta ADN distorsionată prin contrabalansarea ei cu secventa Literă de Foc opusă"
si etc.

Poate sunt niste prostii dar mie enunturile astea astea mi se par interesante intr-un anume fel si despre astea eram curioasa sa aud si parerile altora, nu numai certitudinile unora.
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: padme din 31 August 2011, 19:46:49
Citat din: Xanadron din  31 August 2011, 17:42:40
P.S. E de groaza cum websituri din astea produc o groaza de bani pentru sarlatanii care le concep (zeci de mii $ lunar uneori). :x

Amin!
In plus de asta, acesti copii e musai sa ajunga la o oarecare maturitate/implinire a misiunii fix la 33 de ani! Cine a mai facut asa, ring a bell??

Citat din: fiulploii din  31 August 2011, 18:35:38
Acum, despre textul supus dezbaterii . In USA cel putin este o manie in privinta copiilor hiper-activi in sensul ca ei sunt tratati cu medicamente de linistire gen Prozac si aceasta moda da ceva semne si prin Romania . In plus, la noi este muulta incultura intretinuta religios . Acesti copii se trateaza prin metode religioase - am asistat fara voie la o asemenea metoda  :-D


Este o patologie care presupune un asemenea tratament, vezi sa nu faci confuzii! Pt asta tre' sa intelegem ce inseamna un copil hiper-activ care are nevoie de prozac! Am mari dubii ca un copil inteligent si activ ar fi pus pe asemenea medicamente, creierul nu se risipeste, nu stii niciodata cand iti va fi de folos, prietenii stiu de ce!
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: Siberia din 31 August 2011, 20:54:32
   Cred ca o sa ma antrenez sa fac si eu Ha! ha! ha! pe linia melodica Elenin.
   Deci se fac confuzii intre chakre si spirale ADN, se dau deoparte orice noi descoperiri si se fac niste comparatii intre informatii care nu pot fi demonstrabile (sau a masurat cineva energia Kundalini a lui Iisus si Ioan Botezatorul  :? Cu ce sunt mai credibili acei autori ?
   In alta ordine de idei, s-au nascut de ceva ani buni copii cu 3 spirale de ADN, deci nu e batut in cuie faptul ca trebuie sa avem numai doua, asa cum nu e batut in cuie faptul ca trebuie sa avem 9 planete in sistemul solar.
   N-aveti rabdare cateodata nici macar sa incercati sa vizualizati o informatie si sa vedeti daca macar o parte din ea poate fi viabila, ci o dati deoparte din cauza prejudecatilor...
   Si mie mi se pare ca numarul de 24 sau 48 de spirale de ADN este ceva inimaginabil, dar cum stim ca totul se transforma, probabil exista pe undeva prin universul asta si entitati bazate pe modele ADN cu 12 spirale. Daca nu le vedem, nu inseamna ca nu exista !
   In rest, la fel cum nu toata informatia din religia crestina trebuie aruncata la gunoi ca fiind gresita, tot la fel nu toata informatia din "viitoarea" religie New Age trebuie sa fie trecuta cu vederea.
   Cat despre faptul ca doamna care vorbeste despre copiii "indigo" amesteca notiuni felurite intr-un amalgam de cuvinte greu de inteles, cred ca are o scuza atata timp cat din dorinta unora de-a "asiatiza" conceptele energetice umane se inteleg gresit notiuni de centre energetice si de spirale ADN.
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: fiulploii din 31 August 2011, 21:51:23
Citat din: diluna_coa din  31 August 2011, 16:04:43
Cam asa cred si eu.

In odinea de idei a topicului, vreu sa va cer parerea despre informatiile continute in urmatorul text.
(este vorba despre un mesaj channel, insa va rog sa nu despicam aici firul in 4 despre acest gen de mesaje, evident fiecare este liber sa trieze informatiile in adevarate sau false dupa cum "simte")
Textul se refera la "copii indigo" -

.......................................................................

Acum on topic, pe scurt cam despre asta era vorba:
"tiparele de undă scalară ADN/Literă de Foc"
"descendentelor Nefilim si Umană prin realinierea distorsiunilor genetice Annunaki în ambele rase"
"de a inversa-muta codul genetic uman si de a reface potentialul matritei initiale de ADN Diamant-Soare cu 12 spirale în descendenta umană de pe Pământ"
"24 până la 48 de spirale de ADN ale Rasei Elder (Strămosilor) de Oameni Orafim"
"Deoarece omenirea contemporană poartă multe mutatii ADN si distorsiuni Literă de Foc"
"încearcă să curete amprenta ADN distorsionată prin contrabalansarea ei cu secventa Literă de Foc opusă"
si etc.

Poate sunt niste prostii dar mie enunturile astea astea mi se par interesante intr-un anume fel si despre astea eram curioasa sa aud si parerile altora, nu numai certitudinile unora.


sublinierile imi apartin ca sa scot in evidenta cererea de pareri ale colegilor forumisti , pareri evident pro si contra  :-D  Iar de aici si pana la a critica unii colegi pentru faptul de a avea certitudini - de moment , zic eu - si de a pune etichete de ,,malpraxis ,,    :lol: la anumite subiecte mi se pare o atitudine cel putin necolegiala   :roll:

Apoi , ce parere are colega diluna_coa despre urmatoarele enunturi :
    - transcenderea enviromentala a momentului torsional ecumenic prin amplificarea medulara a spinului dublu-tensorial neuro-vegetativ
    - centrarea corpurilor energetice duce la o realiniere fizico-spirituala cu efecte diverse cum ar fi bilocatia fizica

E? asa-i ca suna interesant ?  :roll: 
Se cunoaste macar diferenta dintre o unda vectoriala si una scalara ?  :-)  asa , ca divertisment .


Citat din: Siberia

N-aveti rabdare cateodata nici macar sa incercati sa vizualizati o informatie si sa vedeti daca macar o parte din ea poate fi viabila, ci o dati deoparte din cauza prejudecatilor...

Asa e  :lol:
Pentru ca adn este una spirala dublu elicoidala - s-a postat mai inainte de catre @Xanadron
Iar cei care au 3 lanturi formeaza una spirala tripluelicoidala  vezi de exemplu mesajul binar transmis prin intermediul unui crop-circle , postat pe aici pe forum .

Sper sa nu vina careva cu hranirea cu lumina   propovaduita de Jasmuheen care zice printre altele ca ,,decat sa dati banii pe mancare mai bine ii cheltuiti pe haine ''  :evil:  Apropo, desi sustine ca de ani buni se hraneste cu lumina a fost prinsa mancand .... hrana normala  :-D 

Cele de mai susu iashte niste certitudini  :lol: :lol:

No offence .
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: mr din 31 August 2011, 21:53:27
Citat din: diluna_coa din  31 August 2011, 19:41:22
Acum on topic, pe scurt cam despre asta era vorba:
"tiparele de undă scalară ADN/Literă de Foc"
"descendentelor Nefilim si Umană prin realinierea distorsiunilor genetice Annunaki în ambele rase"
"de a inversa-muta codul genetic uman si de a reface potentialul matritei initiale de ADN Diamant-Soare cu 12 spirale în descendenta umană de pe Pământ"
"24 până la 48 de spirale de ADN ale Rasei Elder (Strămosilor) de Oameni Orafim"
"Deoarece omenirea contemporană poartă multe mutatii ADN si distorsiuni Literă de Foc"
"încearcă să curete amprenta ADN distorsionată prin contrabalansarea ei cu secventa Literă de Foc opusă"
si etc.

Poate sunt niste prostii dar mie enunturile astea astea mi se par interesante intr-un anume fel si despre astea eram curioasa sa aud si parerile altora, nu numai certitudinile unora.

Eu cred ca exista o legatura directa intre structura ADN-ului uman (poate si a creatorilor directi ai rasei umane asa cum exista ea de ~6000 ani) si perioada de timp in care ne aflam, daca luam in considerare ciclicitatea perioadelor temporale.
Desigur, din lipsa de "dovezi", nu stim cu exactitate cate variante de omeniri exista intr-un ciclu temporar complet si nu avem, decat in linii mari, indicii care sa ne permita o dimensionare coerenta a acestor perioade ciclice.
Totusi se observa in mod evident, bazandu-ne pe informatiile istorice putine pe care le avem, ca omenirea de azi, dincolo de progresul exclusiv material al ultimelor sute de ani, este in varianta cea mai decazuta iar mersul ciclic s-a desfasurat pana la noi in sens descendent.   

Avem insa marturii suficiente care sa ne mentina pe o matca de gandire cat de cat obiectiva si sa nu cadem in capcana materialist-stiintifica moderna. Acestea provin din textele fundamentale ramase in urma, la nivel de idei, si din vestigiile megalitice raspandite peste tot in lume la nivel practic. Acestea, impreuna, se completeaza intr-un mod destul de bizar pentru noi si in acelasi timp reflecta o superioritate evidenta a modului de a gandi, construi si actiona al acelor omeniri demult apuse.

Ca exemplu, sunt ceva marturii, confuze si fara logica temporala, legate de civilizatia Atlantidei si de modul cataclismic in care a disparut ea. Se tot vorbeste in acea perioada de existenta oamenilor-zei, zeilor, entitati carora le sunt atribuite, fara "perdea", puteri supranaturale, mijloace de deplasare asemanatoare cu OZN-urile contemporane, energii concentrate in retele uriase de cristale  etc si de modul negativ cum au fost folosite ele.
Surse diferite completeaza acest tablou incarcat de paranormal si, parerea mea este aceea ca ADN-ul acelei omeniri era diferit de al nostru si mult superior. Daca consideram ADN-ul atlantilor ca fiind inferior omenirii anterioare lor (poate hiperboreenii) si asa mai departe pe sensul ascendent putem sa intuim o scara valorica a ADN-ului, a implicatiilor generate de calitatea acestuia in acele vremuri extrem de indepartate. Totodata, acest rationament, prin comparatie, ne-ar permite sa pastram un ordin de marime si sa reconsideram "superioaritatea" noastra... pe alte baze, mai reale si mai integrate in cosmologie.

Asa cum am mai spus intr-un post, mai demult, perioadei de decadere maxima a constiintei in aceasta zona de univers ii urmeaza, aparent brusc, perioada de expansiune maxima a constiintei. Acest lucru este reflectat mai ales de Apocalipsa lui Ioan. Ramane de vazut cam pe unde ne situam....insa nu sunt de neglijat semnele din lume destul de evidente pentru "cine are ochi de vazut".

Probabil de aceea se vorbeste din ce in ce mai des in ultima vreme despre aceasta revenire la acea stare de constiinta superioara (si automat ADN-ul aferent, activat si "curat"), capabila sa inteleaga pe mai multe planuri simultan Creatia. Probabil ca nu toate sursele sunt de incredere dar ce ne facem daca macar 5% dintre ele sunt credibile? Nu cumva este o problema la "receptia" noastra? De aceea cred ca este necesar ca fiecare dintre noi sa nu ajunga sa considere ca le stie pe toate ....la un moment dat (si nu fac referire aici la colegul Xanadron pe care-l consider ca fiind unul dintre putinii capabili sa "vada" cu usurinta anumite aspecte mai delicate). Ma refer la modul general de abordare al acestor subiecte aflate la granita...
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: Xanadron din 31 August 2011, 21:54:44
@Siberia: Hmm... sa consideram deci ca deja cunoscutul caz al lui Alfie Clamp (unicul copil din lume cu spirala tripla ADN - doar la cromozomul 7) poate fi inclus in tematica "Indigo Children" ? :roll:

Ma-ntreb si eu ca un circotas :-D ce mi-s, fiindca poor Alfie nu pare sa fie deloc un geniu precoce, s-a nascut orb si are dizabilitati severe, digestive si nu numai.

Iar includerea cazului sau in acelasi gen de ghiveci New Age al supozitiilor "vibrationale" prin nimic dovedite de pe website-ul:

http://humansarefree.com/2011/04/amazing-scientists-our-dna-is-mutating.html (http://humansarefree.com/2011/04/amazing-scientists-our-dna-is-mutating.html)

...si multe altele, mi se pare la fel de derutant-dezinformanta ca precedentul "eseu".
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: Nicipreaprea din 31 August 2011, 22:03:18
Este o simpla coincidenta faptul ca isus a fost crucificat la varsta de 33 ani, masonii au 33 grade si ca omul are 33 de vertebre ? Probabil ca si scara lui jacob are tot 33 de trepte. S-a incercat prin acest 33 sa se pastreze in constiinta colectiva o informatie vitala pt omenire ? Voi ce parere aveti ?

@tayka nu stiu de unde le scoti, dar kundalini e mult mai probabil sa faca 3.14 spire, adica PI :lol:


Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: Xanadron din 31 August 2011, 22:49:26
Citat din: Nicipreaprea din  31 August 2011, 22:03:18
Este o simpla coincidenta faptul ca isus a fost crucificat la varsta de 33 ani, masonii au 33 grade si ca omul are 33 de vertebre ? Probabil ca si scara lui jacob are tot 33 de trepte. S-a incercat prin acest 33 sa se pastreze in constiinta colectiva o informatie vitala pt omenire ? Voi ce parere aveti ?

@tayka nu stiu de unde le scoti, dar kundalini e mult mai probabil sa faca 3.14 spire, adica PI :lol:

:roll: Posibil ca si clasicul "zi 33" de la doftor sa fie tot ceva ocult. :-D

Lasind acum gluma deoparte, continui sa cred ca nu-i cazul sa confundam aberatiile cromozomiale handicapante cu oaresce "contorsionari" radicale ADN-istice, care tot auzim/citim c-ar fi "in mars accelerat" (dupa unii) de 5-6 anisori incoace, dar tot n-au de gind sa se concretizeze odata, dom'le! Fiindca 2012 e la un coltz. 8-)
Si n-am auzit inca de vreun caz al cuiva nascut normal din pdv cromozomial si "urcat vibrational" pe alte perechi de spirale.
Sau macar nascut direct "indigonez" cu enshpe spirale ADN... in toti cromozomii.

Un pic paralel cu topicul acum: vad ca unele remarci in contradictoriu - cu adresa exclusiv pe directia continutului linkului expus - sint luate la modul personal de stimata coforumista diluna_coa. Am mai patit asta o singura data c-un alt coleg (al carui argument suprem era ca-i ardelean :lol:), dar uite ca tot n-am de gind sa ma lecuiesc de exprimarea deschisa a opiniilor proprii.
Care pot fi conservatoare uneori sau abracadabrante alteori - da-s ale mele si nu mi le reneg (cu exceptia cazului cind receptez contraargumente valabile - doar prostii au idei fixe si... cred ca nu-s chiar atit de prost ca sa nu recunosc cind chiar sint prost :-D).

In orice caz, nu le expun niciodata cu scopul de a convinge pe cineva de eventualul lor adevar si-s deschis la orice "contre" plauzibile, fara sa ma supar vreodata chiar cind sint injurat de-a dreptul - nici macar cind clona lui Bruce Willis :lol: de pe "spyology" m-a facut impertinent.
Considerati deci rogu-va ca vorbesc citeodata de unul singur, ca TV-ul (rugaminte adresata celor cu oarece sensibilitati, evident).
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: dab270277 din 31 August 2011, 22:56:23
Cam mare capusorul micului Alfie.
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: melanogaster36 din 31 August 2011, 23:48:35
   
Un pic paralel cu topicul acum: vad ca unele remarci in contradictoriu - cu adresa exclusiv pe directia continutului linkului expus - sint luate la modul personal de stimata coforumista diluna_coa. Am mai patit asta o singura data c-un alt coleg (al carui argument suprem era ca-i ardelean ), dar uite ca tot n-am de gind sa ma lecuiesc de exprimarea deschisa a opiniilor proprii
  Multstimate coleg, aici ma simt putin atins de chestia cu Ardealu", din cate -mi amintesc, si acum chiar ca n-am chef de sapat dupa argumentele expuse anterior pe acest forum , te apucasesi sa-ti etalezi extinsele cunostinte  cu bataie spre noi-aia amarati de pa-ci de prin Ardeal.Nu mai fa greseli d-astea ca nu te prind.Nici nu-mi place sa-ti atrag atentia si nici nu ma incanta  sa-ti repet faptul ca aici , in Ardeal , este alta tara!Vad ca  te erijezi iarasi in ceva ce numai 'tu stii ce vrei sa fii .Asteptam-la stacheta pe care pretinzi ca ai atins-o, sa te vad cu opinii mai centrate in realitatea in care traim noi amarastenii,  aia care am facut facultati pe timpu'lu Ceasca, aia care cica am apucat sa muncim de-adevaratelea si nu am avut timp , sau ragaz sa facem politica.Deci rugamintea mea ar fi sa mai stai o tara si sa te mai gandesti. argumentul de a fi Ardelean nu este neaparat aprioric, aduce dupa sine mai multe consecinte.Cu deosebit respect,melanogaster!
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: Siberia din 01 Septembrie 2011, 00:00:59
Citat din: Xanadron din  31 August 2011, 21:54:44
@Siberia: Hmm... sa consideram deci ca deja cunoscutul caz al lui Alfie Clamp (unicul copil din lume cu spirala tripla ADN - doar la cromozomul 7) poate fi inclus in tematica "Indigo Children" ? :roll:

Ma-ntreb si eu ca un circotas :-D ce mi-s, fiindca poor Alfie nu pare sa fie deloc un geniu precoce, s-a nascut orb si are dizabilitati severe, digestive si nu numai.

Iar includerea cazului sau in acelasi gen de ghiveci New Age al supozitiilor "vibrationale" prin nimic dovedite de pe website-ul:

http://humansarefree.com/2011/04/amazing-scientists-our-dna-is-mutating.html (http://humansarefree.com/2011/04/amazing-scientists-our-dna-is-mutating.html)

...si multe altele, mi se pare la fel de derutant-dezinformanta ca precedentul "eseu".

   Pe mine subiectul copiilor "indigo" ma lasa rece. Poate si din cauza denumirii, poate si din cauza ca am citit tot felul de fabulatii pe aceasta tema si despre acesti copii "indigo" si despre "copiii stelelor". Pot sa admit ca unele entitati se metamorfozeaza pe Pamant in aceasta perioada, dar in rest, toata brambureala care urmeaza o pot fabula si eu ca sa strang 2 lei - dar cum nu sunt genul care sa fac bani din asa ceva, ma abtin.
   Despre cele trei lanturi de ADN insa am fost interesata.
   Imi pare rau pentru situatia micutului Alfie, dar nu pot sa spun cu fermitate ca el e singurul specimen de acest gen de pe Pamant. Despre el am aflat din cauza starii sanatatii lui. Odata ajuns la spital, si odata observata conditia lui speciala, iti dai seama ca s-a facut tam-tam prin media.
   Dar din aproape 7 miliarde de oameni, nu exista posibilitatea sa mai existe specimene cu aceeasi conditie (ADN tripluhelicoidal) despre care nu s-a auzit nimic doar fiindca sunt sanatoase ?
   Poate ca exista destui oameni la fel de "speciali" ca si Alfie care habar nu au despre conditia lor "superioara" semenilor lor.

p.s. - Se pare ca oamenii de stiinta au incercat inca din anii '50 (si au si obtinut) spirala tripla de ADN. 

Under natural conditions, single­ stranded RNA and double-stranded DNA are the rule. However, under laboratory conditions, it is possible to induce a third strand of DNA to interdigitate itself into the major groove of the double helix of normal DNA in a sequence-specific fashion.

De ce sa excludem faptul ca si transormarea / evolutia umana poate fi la fel de creativa precum oamenii de stiinta ?

http://dnaresearch.oxfordjournals.org/content/12/6/441.full (http://dnaresearch.oxfordjournals.org/content/12/6/441.full)
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC29604/ (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC29604/)
http://www.molecular-plant-biotechnology.info/genetic-material/multiple-stranded-DNA.htm (http://www.molecular-plant-biotechnology.info/genetic-material/multiple-stranded-DNA.htm)

p.p.s. - dupa cum vezi, @fiulploii, m-am ferit sa folosesc termenul tradus mott-a-mott din engleza "trei spirale de ADN"  :-P  :-D
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: Tayka din 01 Septembrie 2011, 00:47:57
Citat din: Nicipreaprea din  31 August 2011, 22:03:18
Este o simpla coincidenta faptul ca isus a fost crucificat la varsta de 33 ani, masonii au 33 grade si ca omul are 33 de vertebre ? Probabil ca si scara lui jacob are tot 33 de trepte. S-a incercat prin acest 33 sa se pastreze in constiinta colectiva o informatie vitala pt omenire ? Voi ce parere aveti ?

@tayka nu stiu de unde le scoti, dar kundalini e mult mai probabil sa faca 3.14 spire, adica PI :lol:
Ca să vezi că Kundaliny are 3,5 spire(şi nu 3,14)  :-D  şi că nu le scot doar aşa din..joben  :evil: aruncă un ochi şi pe aici;  :-o
http://www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/21429/Stiinta-mileniului-III-Constiinta-vibratorie/Stiinta-mileniului-III-Constiinta-vibratorie-pagina-2.html (http://www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/21429/Stiinta-mileniului-III-Constiinta-vibratorie/Stiinta-mileniului-III-Constiinta-vibratorie-pagina-2.html)
Iar dacă vrei să mai citeşti câte ceva despre copii- indigo dar şi despre..adulţi-indigo,  :wink: vezi şi pe aici:
https://sites.google.com/site/dimensiuniparalele/ATLANTIDA/copiii-indigo-cristal-curcubeu-ingeri-pamanteni-ingeri-intrupati (https://sites.google.com/site/dimensiuniparalele/ATLANTIDA/copiii-indigo-cristal-curcubeu-ingeri-pamanteni-ingeri-intrupati)
Un mic rezumat;
Iată zece din cele mai obişnuite trăsături ale Copiilor Indigo:
1.Ei vin în această lume cu sentimentul că sunt de viţă nobilă (şi adesea se şi comportă în acest fel).

2.Au sentimentul că ,,merită să fie aici" – şi sunt surprinşi că ceilalţi nu gândesc la fel.

3.Preţuirea de sine nu e o problemă pentru ei. Adesea le spun părinţilor ,,cine sunt ei".

4.Au probleme în a accepta autoritatea absolută (autoritatea care nu dă explicaţii şi nu oferă posibilitatea de a alege).

5.Pur şi simplu, ei nu vor să facă anumite lucruri; de exemplu, le este foarte greu să aştepte la coadă.

6.Se simt frustraţi când sunt încadraţi în sisteme bazate pe ritualuri şi care nu necesită gândire creativă.

7.Adesea văd modalităţi mai bune de a face ceva – atât acasă, cât şi la şcoală – ceea ce îi face ,,spărgători de sistem" (nonconformişti faţă de orice sistem).

8.Par antisociali, dacă nu sunt printre cei la fel cu ei. Dacă nu există în jurul lor şi alte persoane cu acelaşi gen de conştiinţă, adesea se interiorizează, considerând că nici un om nu-i înţelege. De cele mai multe ori, le este extrem de greu să suporte şcoala, ca organizare socială.

9.Nu reacţionează la impunerea disciplinei pe bază de ,,vină", (de genul: ,,Aşteaptă până vine tata acasă şi află ce ai făcut".)

10.Nu au reţineri când e vorba să vă spună de ce anume au nevoie.
(extras din cartea 'Copiii Indigo', de Lee Carroll, Jan Tober)....
....EŞTI UN ÎNGER PĂMÂNTEAN?
Te simţi diferit de alţi oameni, ca şi cum ai fi fost pierdut pe această planetă şi te întrebi când va veni cineva să te ia acasă? Dacă este aşa, atunci s-ar putea să fii un Înger Pământean, care este un alt termen pentru Lucrător întru lumină, Indigo, Cristal, sau oricare alt cuvânt utilizat pentru a descrie o persoană care s-a întrupat cu scopul special de a ajuta ca lumea să fie un loc mai bun.

Fiecare persoană s-a născut cu o misiune specială de a învăţa şi de a evolua. Fiecare dintre noi alege o temă pentru viaţă, şi va lucra asupra unor lecţii de viaţă cum ar fi răbdarea, iertarea sau compasiunea. Dar Îngerii Pământeni mai aleg şi o misiune globală pe lângă misiunea personală ... şi această misiune globală este să ofere un serviciu lumii...(eventual să tot trimită la mesaje prin..RUFon..). :-D






Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: Xanadron din 01 Septembrie 2011, 00:56:51
Hai sa-ncep intai cu ceva strict ontopic - si anume cu convingerea (iar convingeri - asta e, pina maine-poimaine cel putin mi-o mentin :-D) ca arhitectura cromozomiala de baza a "Omenirii 1.0" (respectiv dublul helix) nu-i schimbata nici in "caietul de sarcini" al proiectantilor Omenirii 2.0.
Presupun asta, nu doar ca o conexiune logica cu faptul ca nici macar experimentele eugenice ale nazistilor n-au atentat la structura de principiu a ADN-ului, chiar daca unele transmutari de "junk-DNA" in zone active erau se pare practicate - si nu doar in experimentele pe gemeni ale sinistrului dr. Mengele. :evil: Fiindca unii autori (ca John Lear) sustin cu date circumstantiale credibile ca savantii nazisti produceau clone umane inca de prin 1937. :-o

Actuala conceptie aproape perfecta de organizare a "memoriei celulare" - n-o spun eu, ci altii mai destepti ca mine - :lol: ar fi oricum nu doar greu, ci chiar imposibil sa fie schimbata din temelii (gen spirale cu 12 ramuri) fara riscul obtinerii unei cu totul alte forme de viatza decit OMUL - si chiar decit micutzul Alfie.
Zic aproape perfecta fiindca se stie deja ca unele imperfectiuni par sa fi fost intentionat incluse in "proiect" - probabil ca nu "ab ovo", ci pe parcursul derularii unor operatiuni succesive de reducere a longevitatii in primul rind si-a resurselor noastre metapsihice in al doilea rind, in functie de interese pe care numai EI, :-) creatorii si cumva "proprietarii" nostri le stiu.

Offtopic acum: chiar daca am stramosi ardeleni, tot mi s-ar parea deplasat sa aduc in vreo discutie argumente d-astea "tribaliste", :-D draga melanogaster36.
Fiindca in (prea) lunga-mi viatza m-am intersectat si cu "arieni" idioti, si cu "subumani" geniali, am incetat demult sa mai bag oamenii-n cutiutze cu blazoane pe capac.

Ti-as aduce drept contraargument la iluziile tale ardeleanofile :-D si oarece statistici ale marilor tzepe post-'89 contabilizate pe regiuni istorice - dar n-are vreun rost, fiindca probabil n-ai crede ca cele mai multe (incepind cu Caritas-ul, continuind cu demolarea industriei brasovene si terminind cu multiplele mangleli ale succesivelor grupari clujene) sint concentrate iegzact in "superiorul Ardeal". :-P
N-o sa fac deci politichie aici fiindca n-am facut vreodata nici in viatza reala, dar tin sa-ti reamintesc ca fosta ta iritare - la fel de nejustificata ca prezenta - nu tinea de vreo etalare "sudista" de idei, ci tot de confuzia andrisant-destinatar. Fiindca si-atunci criticam doar usuratatea aberatiilor jurnalistilor de tabloid ("intreaga Europa ingropata de-un vulcan"), fara sa fac vreo trimitere la autorul postarii linkului respectiv.

...Iar de unde-ti veni ideea c-as pretinde atingerea vreunei stachete arogant asumate, :roll: nici nu te mai intreb.
Macar fiindca incerc in ultima vreme sa traiesc fiecare zi ca si cum ar fi ultima, gindind implicit ca orice dispute inflamante ramin incrustate intr-un matrix karmic nasol. :-D
Inclusiv al aluia care are dreptate.
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: diluna_coa din 01 Septembrie 2011, 02:32:42
Eiii, acum ca suntem cu totii de acord ca trebuie sa filtram bine informatiile, indiferent din ce zona vin ele, sa dam deoparte balastul din textul citat de mine (zeci de spirale adn, copii indigo - care nu-s neaparat copii ca varsta, pot fi tineri sau maturi, cred ca termenul mai potrivit ar fi fost de "descendenti", referindu-se ultimele generatii, cele mai noi), Sa ne referim la fond si nu la forma,
Si sa ne intoarcem la oile noastre  :lol: alea clonate sau hibrizi, trecand peste unele "distorsiuni"  :-D ale liniei de baza a topicului

Citat din: fiulploii din  30 August 2011, 01:16:13
Insa , cei ce s-au jucat de-a creatia nu erau nici ei perfecti , si ei erau si sunt in cautarea Divinitatii . In corpurile clonate au intrat , nu stiu cum sa le numesc altfel decat spirite-entitati din alte zone , alte dimensiuni , alte timpuri  :roll: Si asa a inceput nivelul patru .
Nivelul patru inseamna constiinta proprie , inseamna putere de creatie si transpunerea acestei puteri creative in forme fizice sau spirituale . Inseamna dobandirea unei profunzimi mentale si psihice si chiar spirituale .

Ce a mai ramas din clonele initiale ? O asemanare fizica , un procent semnificativ de anomalii  fizice la nastere , blocaje mentale care incep a fi depasite - unele  :-D - imperfectiuni si ramanerea in stand-by a unui mare procent din posibilitatile creierului si chiar ale trupului fizic .
Ce avem in plus fata de clonele initiale ? 

Nimic in plus, doar multe in minus probabil.

De exemplu cum ar putea fi interpretate lucrurile:
"se nasc cu amprenta de .... până la 48 de spirale de ADN ale Rasei Elder (Strămosilor) de Oameni Orafim"

4.0:
-deci au existat stramosii rasa Elder - cei mai tari, cu 48  spirale- care nu mai exista (?) care au involuat in "Oamenii" Orafim (Maestri Inaltati) cu  30 pana la 48 spirale.  Spiralele numite aici si "coduri de ascensiune prin care se poate întrupa identitatea de Avatar si constiinta se poate extinde în nivelurile de identitate a Maestrilor Înăltati". (Oare asta sa fie scopul? ei sa se poata intrupa sau constriintele extinse sa se poata intoarce/ascensiona la ei pline de informatia capatata de-a lungul existentelor planetare? nu stiu)

3.0:
- Orafim astia  s-au apucat de inginerii genetice creind din ei insisi 2 linii diferite, antagonice, probabil pt. echilibru, una Nephilim(+) si una Anunnaki(-), trimitandu-le sa-si creeze fiecare in felul lor subspecii de corpuri/vehicule dar cu amprenta ADN compatibila cu ei deci si cu cu Stramosii

2.0
- pe Terra au nimerit Nephilim gasind material genetic bun de prelucrat, de unde rezulta combinatia initiala Nephilim /Om

1.0
-dar cum Anunnaki n-aveau stare in treba lor, iacata s-au bagat peste creatia Nephilimilor de pe Terra,  insinuindu-se si ei alaturi de Nephilim in corpul fizic al sub-rasei Nephilim/Om, producand deci distorsiuni genetice Annunaki în ambele rase - Nephilim si Umana ("Deoarece omenirea contemporană poartă multe mutatii ADN si distorsiuni Literă de Foc") Bla, bla, bla.

Adica am involuat.
Acum trebuie sa evoluam la loc  :-o ? "crearea unei noi linii de rasă prin care poate re-evolua o rasă străveche înapoi în lumină"  (ma rog lumina sau frecventa inalta sau depinde de cum a fost tradus)

Tre' sa alegem deci ce parte din noi insine lasam sa se manifeste anuland-o pe cealalta - Nephilim sau Anunnaki?

Mai amintesc si ca "În cazul în care codul lor (nostru) genetic se activează asa cum trebuie si nu sunt identificati de companiile de medicamente Illuminati a căror scop este să OPREASCĂ această dezvoltare evolutivă, ei au potentialul schimbării de forme, al transmutării celulare, ascensiunii si teleportării inter-temporale" etc.
Adica "oculta" sa fie pro partea Anunnaki din noi?


...Sau totul este exact invers si pe dos?
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: Siberia din 01 Septembrie 2011, 12:12:38
O sa mai raspund o singura data pe acest topic si va voi avertiza din start asupra unor factori:
- nu voi folosi termeni: academici (lanturi de ADN, molecule, proteine, materie, antimaterie, etc), straini (chakre, koundalini, etc.) si nici New Age (copii indigo, copiii stelelor, avatar, maestrii inaltati, etc)
- nu voi folosi videoclipuri YT, linkuri catre site-uri de inaltare a constiintei, etc
- raspunsul va fi lung fiindca va fi o viziune globala (la scoala am fost invatati sa luam un intreg si sa-l disecam pentru a analiza fiecare parte individual, dar rareori sau mai deloc am fost invatati sa luam concluziile analizelor partilor si sa reconstruim intregul pentru a avea o viziune si o concluzie generala)
- cine nu are rabdare sa citeasca tot, e liber sa Ha! ha! ha! Elenistic dupa primele randuri  :-D


Sa incepem deci.
   Intr-un alt subiect vorbeam despre ciclitatea din univers. In acest subiect o sa vorbesc si despre simetria creatiei pentru a putea imbina cele doua notiuni.
   Parerea mea este ca in toata creatia (creatia universala) exista o simetrie. Aceasta simetrie este descrisa sub diferite forme - Yin / Yang, Intuneric / Lumina, Rau / Bun, Negru / Alb, Rai / Iad, Negativ / Pozitiv, etc. Incepand cu textele antice, si luand ca exemplu textele gnostice cu privire la creatie, veti vedea aceasta simetrie descrisa pe trepte ierarhice "precum in cer, asa si pe pamant", acelasi numar de ingeri, de ceruri, etc se observa si in lumina si in intuneric sau in materie.
   Sa ne inchipuim totul sub forma unei strazi cu (sa zicem) 18 benzi: 6 benzi de culoare neagra, 6 benzi de culoare gri si 6 benzi de culoare alba. Ati inteles deja ca cele 6 benzi negre reprezinta Intunericul - materia inerta / antimateria , cele 6 benzi albe reprezinta Lumina - viata / cunoasterea  iar cele 6 benzi gri reprezinta Materia animata de viata (ne putem inchipui tot acest tablou si ca o sfera formata din 18 invelisuri, si ca doua cercuri unul alb si unul negru care se intersecteaza formand zona gri).
   Am ales aceasta modalitate pentru a putea vizualiza ceea ce vreau sa adaug: prin regula simetriei, exista doua forte antagonice - una pozitiva si una negativa / lumina si intuneric - iar aceste doua forte se anuleaza reciproc (lumina distruge intunericul / intunericul absoarbe lumina). Pentru ca totul sa functioneze perfect, trebuie sa existe un echilibru, iar acest echilibru este dat de zona gri, zona tampon dintre cele doua forte, zona unde se exercita creatia ambelor forte, zona Materiei vii (imaginati-va acuma doi magneti cu poli opusi care se atrag reciproc iar in mijlocul distantei dintre ei niste pilitura de fier - zona materiala - si veti observa ca toate transformarile sunt vizibile doar in pilitura de fier, in materie, in functie de intensitatea fiecarei forte care actioneaza asupra ei).
   Deci, creatia se exercita pe mai multe planuri (in functie de intensitatea energie creatoare) atat in plan pozitiv cat si in plan negativ, prin urmare aceste forte vor crea in materia vie atat rase dedicate fortelor pozitive cat si rase dedicate fortelor negative.
   Un punct foarte important de clarificat este urmatorul: forta luminii este dedicata Vietii, iar forta intunericului este dedicata Materiei.
   Acum sa revenim putin la Elders, Watchers si Oameni.
   Creatia a inceput de la o intensitate energetica foarte mare, si pe masura expansiunii sale creatoare, aceasta intensitate a slabit tot mai mult. De aceea avem stratificari in zona luminoasa, de aceea primul Adam a fost de lumina, fiindca primul strat al creatiei a fost realizat intr-o frecventa foarte ridicata si pe masura ce s-au creat prin ciclitate alte straturi, fiecare strat urmator a fost creat intr-o frecventa mai mica (ciclitatea este importanta, fiindca fiecare creatie ajunge la un stadiu de maturitate in care la randul ei creaza si tot asa). Conform acestui principiu, avem Adam de Lumina (Elders) pe treptele superioare de Lumina (10, 11, 12) si Watchers (entitati care se pot materializa in zona Gri pe treptele (7, 8, 9), pe treptele din zona Gri il avem pe Adam Pamantean - din materie animata de viata -  (1, 2, 3, 4, 5, 6) si in zona Intunericului avem Materie inerta pe treptele (-1, -2, -3) si Intuneric Total (ceva gen gaura neagra) cu forte AntiElders  :-D pe treptele (-4, -5, -6)
   Nu intervin cu descrierea acestor entitati sau cu numararea lanturilor de ADN, fiindca nu cred ca cineva din zona noastra Gri a reusit sa supuna analizelor de orice fel o entitate din zona de Lumina sau din zona de Intuneric, dar pot admite orice posibilitate din punct de vedere morfologic ale acestor entitati / rase.
   Sa discutam acum despre zona in care ne aflam noi, zona Gri. Adam pamanteanul a fost creat de zona Intunericului ca raspuns la Adam de Lumina (in sens filozofic, zona gri a Materiei a fost creata din intentia zonei Intunericului de-a distruge Lumina, iar intunecarea Luminii se putea obtine doar prin manipularea ei cu ajutorul materiei - materia absorband o parte din Lumina si astfel realizand un con de umbra in care fortele Intunericului pot actiona impreuna cu fortele Luminii / fortele Intunericului nu pot actiona direct asupra fortelor Luminii in lipsa acestui con de umbra, fiindca lumina distruge intunericul). Acest Adam pamanteanul fiind creat in zona gri de catre fortele Intunericului, a fost mai intai materie inerta, apoi fortele Luminii i-au insuflat viata. Prin logica ciclitatii creatiei, tot ceea ce creaza Adam pamanteanul se situeaza pe o treapta inferioara lui, scazand frecventa energetica cu fiecare treapta a creatiei - acest tip de creatie reprezinta un ciclu natural. Stiind ca aceasta zona Gri este totodata si locul de joaca ale fortelor Luminii si Intunericului, aceste forte pot interveni oricand asupra materiei transformand-o/manipuland-o - acest tip de creatie poate reprezenta o hibridizare.
   Hibridizarea poate fi produsa de ambele forte, rezultand rase mai evoluate spiritual si cu super-puteri Psi (prin interventia raselor superioare dedicate fortelor Luminii) sau din contra, rase evoluate din punct de vedere fizic sau super-tehnologizate (prin interventia raselor dedicate fortelor Intunericului).
   Tinand cont de fapTul ca materia poate fi vie doar daca asupra ei actioneaza si fortele Luminii si tinand cont de faptul ca fortele Intunericului nu pot intuneca lumina decat creand zone de umbre si marind aria de actiune in aceste zone (pana gri-ul devine negru), intentia acestor forte ale Intunericului poate fi pusa in practica doar manipuland rasele din zona gri si captand sufletele acestor rase (viata dobandita de la fortele Luminii). In acest scop au gasit variantele ingenioase de manipulare: magia neagra si religia. Magia neagra este instrumentul care face legatura cu fortele Intunericului de tipul AntiElders, religia este instrumentul care aduna suflete prin manipulare si obstructionarea Luminii (aici puteti pune semnul egal intre Lumina si Cunoastere). Pana la urma ce inseamna  Magia ? Magia consta in manipularea atentiei pentru ascunderea adevarului (adica manipularea Luminii / Cunoasterii).
   Revenind un pic la ceea ce percepem noi ca si creatie: Creatia pleaca din Lumina si prin micsorarea treptata a frecventei energiei creatoare, coboara in Intuneric. Totul fiind supus ciclitatii, odata coborata in Intuneric, creatia revine din nou la Lumina, si tot asa. Veti observa intr-o parte din textele religioase (de asta am spus intr-unul din raspunsurile precedente la acest subiect, ca nu trebuie sa aruncam totul la gunoi, pentru ca exista si informatii viabile si informatii distorsionate in vederea manipularii cunoasterii) ca Intunericul / Raul / Satana nu dispare niciodata, el este doar inchis pentru o anumita perioada dupa care este eliberat treptat, pentru a fi din nou inchis cand se incepe un nou ciclu existential sau creational.
   
   Nu ma astept ca toti colegii sa rezoneze cu parerile mele, dat fiind faptul ca fiecare dintre noi percepem lucrurile in mod diferit in functie de gradul de Lumina sau de Intuneric din fiecare. Cei care sunt foarte bine ancorati in "realiatea materiala" vor gasi probabil parerile mele ca fiind cam aberante - cu toate ca am incercat sa explic totul cat mai simplu si cat mai logic.
   Daca cumva raspunsul este greu de inteles, imi cer scuze... dar nu gasesc pe moment o alta forma in care sa-l expun
.
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: calator astral din 01 Septembrie 2011, 13:43:26
Interesant si poate just punctul tau de vedere, colega siberia, dar nu inteleg de ce ai inclus Religia in Fortele Intunericului...poate ai facut o eroare,astept justificarea ta.
Eu unul nu cred in ciclicitate,nu cred ca sintem monitorizati dintotdeauna de fiintele interdimensionale,sint convins ca ei au venit din lumea lor paralela foarte recent,ulterior primelor teste atomice din 1945,exploziile au creat niste brese si p-acolo intra si ies.
Cu siguranta si extraterestrii au venit tot foarte recent,tot din aceeasi cauza,exploziile atomice si nucleare si cred ca au interceptat primele unde radio si primele semnale video prin experimentele televiziunii germane.
Nu cred ca sintem opera nefilimilor,nu cred nici in bazaconiile lui sitchin cu hanunnaki,sumerieni si innuaki,nu cred ca Hitler mai traieste undeva ascuns,nu cred ca nemtii au reusit sa construiasca ozeneuri,nu cred in teoria vibratiilor, totul mi se pare legat direct de Religie,cred ca ingerii exista cit si dracii,noi sintem creatia lui Dumnezeu,cred ca Isus Cristos se va intoarce,cred in Apocalipsa si in Judecata de Apoi,cred ca nu exista decit oameni care au ales Biblia si implicit salvarea lor cit si satanisti vinduti diavolului care dezinformeaza pe rufon sau alte saituri similare sau care adera la Cultul Zeitei.
Apele se vor limpezi in curind si vom vedea cu totii clar.
Cazul micutului alfie e revelator de mostuozitatea abductiilor si a inseminarilor naturale sau artificiale efectuate de alieni,nu vad in ce anume alfie ar fi superior altor copii,vazind mecla lui as afirma chiar contrariul,e suficient sa te uiti o secunda la chipul lui,la forma capului si a gurii,a barbiei si a ochilor, pentru a identifica imediat autorii rapirii,si a pune un nume pe originea extraterestrilor care au operat hibridarea : ZETA RETICULI.
Acesti grey se joaca de-a Divinitatea,uneltele reptilienilor spera sa ia si ei o parte din tort dar vor plati amarnic foarte curind si ei si reptilele si satanistii lobotomizati, al caror suflet (corp astral,aura umana) e prizonier in recipiente ermetice. Printre temerarii care se incumeta la calatoria astrala, multi vor sfarsi prizonieri fara macar sa realizeze ca matricea memoriei lor sufletesti a fost transformata intr-un corp clonat, corpul astral deci,cu caracteristicile lui electromagnetice este "captat" de campuri controlate de fiintele negative,de "intunecati",se plaseaza matricea intr-un corp clonat nou,iar corpul original,impregnat de reziduri emotionale,este consumat,savurat,iar subiectului i se suprimeaza orice amintire legata de procesul de transfer.
Mai mentionez doar ca cei care sint crutati sint supusi unor operatii genetice complexe si astfel servesc de furnizor de organe compatibile genetic cu alienii.
Modelul de baza ales de grey si reptilieni pentru clonajul embrionar este intotdeauna de gen feminin.
Deci ei creeaza numai "femei" dar inrobesc,modifica si finalmente halesc orice pamintean,de orice sex,virsta sau aparenta fizica cu conditia sa nu fie prea "contaminat" cu reziduri sau toxine cum ar fi tabacul,alcoolul,drogurile,care persista in corpul omenesc si pentru ei numai e comestibil.
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: Xanadron din 01 Septembrie 2011, 14:50:46
Citat din: calator astral din  01 Septembrie 2011, 13:43:26
[....]nu cred ca nemtii au reusit sa construiasca ozeneuri,

[ET-Greys] inrobesc,modifica si finalmente halesc orice pamintean,de orice sex,virsta sau aparenta fizica cu conditia sa nu fie prea "contaminat" cu reziduri sau toxine cum ar fi tabacul,alcoolul,drogurile,care persista in corpul omenesc si pentru ei numai e comestibil.

1. Mult mai devreme de 2018 (Iron Sky prediction sucks :-D) o sa ma rogi sa-ti fiu traslator la aterizarea primului OZN nazist pe Coasta de Azur (ca pin-atunci vin si ma bronzez p-acolo). :lol:

2. Uite d-aia nu vreau sa ma las de fumat. :takeme:
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: Siberia din 01 Septembrie 2011, 15:02:45
   @calator astral, din punctul meu de vedere n-am facut o eroare incluzinad religia in instrumentele de manipulare ale fortelor Intunecate. Justificarea o gasesti oricum in raspunsul pe care deja l-ai citit.
   Daca vrei detalii care sa motiveze parerea mea asupra religiei, o sa ti le ofer dupa ce justifici si tu tot ceea ce ai scris in raspunsul tau. Explica-mi si mie logica prin care ai ajuns la asemenea pareri si prejudecati ca sa-mi dau si eu seama sub ce forma sa-ti ofer detaliile ca sa le intelegi cat mai bine.
   
   Ma intereseaza in special partea asta :

CitatModelul de baza ales de grey si reptilieni pentru clonajul embrionar este intotdeauna de gen feminin.
Deci ei creeaza numai "femei"
dar inrobesc,modifica si finalmente halesc orice pamintean,de orice sex,virsta sau aparenta fizica cu conditia sa nu fie prea "contaminat" cu reziduri sau toxine cum ar fi tabacul,alcoolul,drogurile,care persista in corpul omenesc si pentru ei numai e comestibil.
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: calator astral din 01 Septembrie 2011, 15:38:34
Siberia> toate postarile mele se bazeaza pe informatii sensibile provenind din domeniul de activitate al unor anumite structuri MILITARE care studiaza Stiintele de Frontiera si coopereaza direct cu grey'i si reptilienii.
E vorba de nivele de securitate dincolo de secret-top secret-ultrasecret.
Incepe de la "numai pentru ochi" /eyes only si merge pina la UMBRA, ASTRAL & SUBASTRAL,A.M.T.-Antrenament Militar Universal (proiecte interstelare mixte umani-extraterestri) si pina la STELLAR,G2-7Z si TRIAD.
Orice alta sursa,de oricare natura,religioasa,ezoterica,channeling,etc nu e credibila,totul e rodul imaginatiei sau expresia unor comunicari via umani prizonieri astral.
Extraterestrii incearca sa isi creeze o ISTORIE pe Terra,sa demonstreze intiietatea lor. Sitchin nu era decit un soarece de biblioteca nebun si manipulat,un abductee cu consemn si misiune.
Stiu ca FEMEIA este clonata exclusiv datorita cromozomilor xx,fiind imposibil pentru ei de a actiona eficace pe MASCULI, e o problema cromozomul y. Clonele rezultate sint deseori handicapati,tetraplegici,paralizati partial,cu o durata de viata foarte scurta,nu e cazul clonelor femei care sint (aproape) perfecte,cu exceptia aparatului digestiv,ele fiind obligate sa manince aproape exclusiv vegetale si sa vomite imediat,daca nu regurgiteaza hrana asimileaza toate proteinele si se fac cit dudul.
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: Siberia din 01 Septembrie 2011, 16:38:38
Citat din: calator astral din  01 Septembrie 2011, 15:38:34
Orice alta sursa,de oricare natura,religioasa,ezoterica,channeling,etc nu e credibila,totul e rodul imaginatiei sau expresia unor comunicari via umani prizonieri astral.

Se pare ca ai gasit singur un raspuns, nu mai e nevoie de justificarea mea.

Cat despre restul raspunsului tau... ma abtin... No Comment ! si peste asta mai pun si stampila Cosmic Secret :-D
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: calator astral din 01 Septembrie 2011, 16:50:09
Siberia> te joci cu cuvintele,faci pe naiva?!...pai una e lipsa de credibilitate si alta e obedienta la Forta Negativa (malefica,partea intunecata).
Nu imi place cind faci d-astea cu mine,te rog sa nu se mai repete. Nu manipula. Oricit de subtila ai fi nu ma poti fenta. Una e sa fii naiv,alta e sa fii RAU.

Citat din: Xanadron din  01 Septembrie 2011, 14:50:46
1. Mult mai devreme de 2018 (Iron Sky prediction sucks :-D) o sa ma rogi sa-ti fiu traslator la aterizarea primului OZN nazist pe Coasta de Azur (ca pin-atunci vin si ma bronzez p-acolo). :lol:

2. Uite d-aia nu vreau sa ma las de fumat. :takeme:
nu e nevoie sa-mi fii dolmetcher,vorbesc (si) aceasta limba.
Si eu ma lasasem de tigari,imbirligat de niste vrajitoare care mi-au spus ca altfel nu voi supravietui trecerii la o noua Constiinta colectiva, dar de cind stiu din sursa sigura si multipla repulsia lor fata de tutun am luat-o de la capat si mi-am regasit si o liniste interioara cit si pacea celui care nu se stie adulmecat,ma gindesc si la indienii shamani care intra in transa si comunica cu anumite entitati,protejati de fumul gros al pipelor. Acelasi rol protectiv il joaca si fumul rezultant din mirodeniile arse de popi sau preoti cit si de religiosii budisti,taoisti sau shintoisti.
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: romulus din 01 Septembrie 2011, 16:59:43
CitatOrice alta sursa,de oricare natura,religioasa,ezoterica,channeling,etc nu e credibila,totul e rodul imaginatiei sau expresia unor comunicari via umani prizonieri astral.
sublinierea imi apartine
Nu te contrazic Monser Calator  asa o fi cum zici mai sus! Insa mie personal, o rutina suficient de lunga in domeniul informatiilor (si pana la urma chiar si numai bunul simt ) imi spun ca nu e bine/nu e logic/nu e normal / nu e cuser (alege varianta care iti convine) sa dai crezare UNEI SINGURE SURSE ! Insa decizia finala,  in ceea ce iei de bun si ce nu , este numai si numai a ta .
Am zis !
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: dab270277 din 01 Septembrie 2011, 17:35:40
calatorule ... asa zisele surse ale tale nu vin cu nimic "nou si senzational". Eu nu am gasit nici un post al tau in care sa aflu lucruri in premiera care sa cutremure din temelii convingerile mele. Internetul este plin de astfel de povesti mai mult sau mai putin adevarate.


Hai ca deja o dam in reclama la tutun alcool si droguri :) Sa fim seriosi. Cei care intradevar sunt in contact cu "surse de incredere" nu se cearta aici pe forum. Doar observa ;)
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: calator astral din 01 Septembrie 2011, 17:50:35
Citat din: dab270277 din  01 Septembrie 2011, 17:35:40
calatorule ... asa zisele surse ale tale nu vin cu nimic "nou si senzational". Eu nu am gasit nici un post al tau in care sa aflu lucruri in premiera care sa cutremure din temelii convingerile mele. Internetul este plin de astfel de povesti mai mult sau mai putin adevarate.


Hai ca deja o dam in reclama la tutun alcool si droguri :) Sa fim seriosi. Cei care intradevar sunt in contact cu "surse de incredere" nu se cearta aici pe forum. Doar observa ;)
dabule, mi se filfiie mie de observatiile tale. Nu stiu unde ai vazut tu chestiile astea pe internet,nu ma intereseaza. Aici sintem pe rufon si deocamdata nimeni in afara mea nu abordeaza subiectul din acest unghi.
Vezi ce ton utilizezi by the way nu ma lua la perpulis cu "asa-zise / asa nezise etc" ,doar EU vorbesc de asta,doar EU atentionez neatentii entuziasti.
E vorba de subiecte GRAVE. Faci obstructie Adevarului : vei fi eliminat.
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: mr din 01 Septembrie 2011, 18:09:54
calatorule..... citindu-te, inevitabil ajung cu gandul la abordarile unor useri gen xabre si tintin care tot sustineau ca "vad"/sau au surse (ale) adevarul(ui) adevarat. Nu mai ai decat un pas pana a ne face prosti pe fata. Asta e impresia mea. Convinge-ma ca nu-i asa!
Daca tot ai sursele astea, nu faci si tu un efort minim sa vorbesti si pe intelesul inteligentelor noastre reduse, umili populatori ai acestui forum? Daca desfasurarea adevaratelor evenimente, implicatiile adevaratelor parti motoare ne priveste direct si pe noi, nu crezi ca meritam sa stim (poate sa si intelegem) ce si de ce, cu ajutorul tau ....intermediar?
Daca este nevoie, te rugam frumos!
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: calator astral din 01 Septembrie 2011, 18:19:23
@mr> ce anume nu ai inteles? Nu e limpede?
Iti raspund la absolut orice intrebare. Dar nu manipula si nu desemna tap ispasitor,okey?
Asta nu suport. Nimeni nu v-a facut "prosti",nimeni nu a jignit sau umilit pe cei care vor sa stie Adevarul,care e unul singur : esti cu Dumnezeu sau cu Satana,ai liberul arbitru sa ALEGI Binele sau Raul.
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: abyss din 01 Septembrie 2011, 18:24:45
Aleg libertatea fratzie, auzi? ii las pe cei doi destepti (Dumnezeu cu satana) sa se taie in sabii sau in ciorapi sa se miroasa ori in caise sa se masoare... treaba lor!!! si treaba mea!!!
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: Xanadron din 01 Septembrie 2011, 18:24:57
1. Nici nu ma gindeam ca ai nevoie de translator, moncher calator; doar glumeam p-o tema altfel serioasa (dupa mine, evident).
Fiindca exact datele referitoare la OZN-urile naziste care m-au facut sa cred in realitatea lor n-au fost obtinute de pe Youtube sau greyfalcon, ci "la prima mina", chiar de la fosti combatanti nemti. Zic asta indiferent daca m-o crede cineva sau nu - prefer de fapt sa nu ma creada nimeni. :lol:

2. Rideti voi, Harapi Albi, :-D da' sa stiti ca-s unii autori (n-are rost sa mai dau linkuri, care nu-s oricum vreo dovada a validitatii vreunei teorii) care sustin ca unele din "molimele" Evului Mediu (de ciuma sau de asa-zisa "Moarte Neagra" care n-ar fi fost taman ciuma) ar fi fost provocate de trecerea unor roiuri de comete pe linga Terra in epoca respectiva.
Nu asta ar fi insa noutatea, ci presupunerea ca fumatorii ar fi protejati intr-o mai mare masura decit nefumatorii de contaminarea cu germeni d-astia exo.

3. Clar ca-i doar o ipoteza informatia de mai sus, dar interesant mi s-a parut recentul paradox al deceselor in urma contaminarii cu bacteria E. Coli aia "inginerizata" din Germania-Olanda - decesul aproape exclusiv al femeilor tinere, sanatoase tun, vegetariene, nefumatoare, abautoare, obsedate de jogging, fitness si silueta. :wink:
...Antiselectii de genul asta n-ar fi oare posibil sa se repete-n curind, post-trecere eleniniana? :roll:
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: Urban din 01 Septembrie 2011, 18:36:20
Citat din: calator astral din  01 Septembrie 2011, 18:19:23
... esti cu Dumnezeu sau cu Satana,ai liberul arbitru sa ALEGI Binele sau Raul.

"Dzeu" e TOT.
Unde e "Satana"...?
Separatia o face Mintea..cand e "bolnava".

http://piparul.blogspot.com/2009/05/tutunul-si-adn-ul.html (http://piparul.blogspot.com/2009/05/tutunul-si-adn-ul.html)  :evil:
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: calator astral din 01 Septembrie 2011, 18:59:18
Citat din: Urban din  01 Septembrie 2011, 18:36:20
"Dzeu" e TOT.
Unde e "Satana"...?
Separatia o face Mintea..cand e "bolnava".
cea mai mare minciuna a Satanei e tocmai inexistenta sa.

Biss> dar nu se poate, Omul lui Dumnezeu,intelege ca nu avem libertatea aia absoluta, te invit sa recitesti postul siberiei care explica perfect pozitia echidistanta a omului intre cele doua Forte,pozitiva si negativa.
Biss,stii ca tin la tine,am inteles mesajul tau cu "frica profunda" care ti-a cuprins fiecare celula a corpului,stiu in ce context intervine teama asta absoluta,dar trebuie sa platesti intr-un fel,de te-ai indepartat de Dumnezeu ai vazut ca locul nu ramine liber,vacant,ci imediat este ocupat de Vrajmas,care iti va acorda un graunte de cunoastere fagaduindu-ti libertatea dar pentru a te face ROB.
Invers,Dumnezeu te lasa sa alegi liber Forta,si daca ai ales bine,cu siguranta mai devreme sau mai tirziu vei avea confirmarea. Dreptatea si Cunoasterea Divina nu e imediata,dar ea exista si de vrei sa afli vei primi raspunsurile,desi poate nu te asteptai sa fie chiar atit de dure,ca un dus rece ca ghiata la doua secunde de la trezire.
Alegi pastila din Matrix mai pe scurt. E Cumpana Vietii.
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: Urban din 01 Septembrie 2011, 19:05:57
Citat din: calator astral din  01 Septembrie 2011, 18:59:18
...cea mai mare minciuna a Satanei e tocmai inexistenta sa.
Sper ca stii cine a clocit si afirmatia asta?
Cea mai mare minciuna e Biserica si Religia, de aia avem trei sferturi din populatie... vite.

Citat din: calator astral din  01 Septembrie 2011, 18:59:18
Alegi pastila din Matrix mai pe scurt. E Cumpana Vietii.
Te-ai uitat la prea multe filme....
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: Xanadron din 01 Septembrie 2011, 19:19:05
Citat din: calator astral din  01 Septembrie 2011, 18:59:18
Biss> dar nu se poate [...],

Biss,stii ca [....]

:roll: Mi se pare doar mie, sau ai fumat altceva decit tiutiun?! :-D
(parca discutai cu Urban)...
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: calator astral din 01 Septembrie 2011, 19:30:35
Xanadron,vezi ca opresc orice dialog daca faci bascalie.nu agreez luari peste picior.
Am raspuns mesajului userului BISS,anterior postarii lui urban cu citeva secunde,il redau,a ramas pe pagina precedenta a topicului.
Evita aroganta si atacurile de tipu "ai fumat te-ai drogat ai baut",nu iti face cinste xanadron.
As putea replica in acelasi ton ca la o anumita virsta iti slabeste vederea si inclusiv spiritu de observatie si ca,prea pierdut pe Caile infundate trasate de dracu,iti pierzi creierii,nu iti mai judeca mintisoara,esti senil si suferi de alzheimer. E corect? Deci RESPECT reciproc altfel se taie firul.
Citat din: @biss din  01 Septembrie 2011, 18:24:45
Aleg libertatea fratzie, auzi? ii las pe cei doi destepti (Dumnezeu cu satana) sa se taie in sabii sau in ciorapi sa se miroasa ori in caise sa se masoare... treaba lor!!! si treaba mea!!!
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: @Lex din 01 Septembrie 2011, 19:34:36
muahaahhahaah , URBAN foaaaaarte bine zis mai sus,tocmai ai pus punctul pe I de 20 de ori la puterea 50   :-) :-)
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: fiulploii din 01 Septembrie 2011, 19:57:07
incep oare sa apara hibrizii?  :roll:   :-)
,,PRIMUL CRO-MAGNON A FOST O "EVA" HIBRID, CU O MAMĂ HOMO SAPIENS ȘI UN TATĂ HOMO NEANDERTHALENSIS''
http://constantincretan.wordpress.com/2011/09/01/primul-cro-magnon-a-fost-o-eva-hibrid-cu-o-mama-homo-sapiens-si-un-tata-homo-neanderthalensis/ (http://constantincretan.wordpress.com/2011/09/01/primul-cro-magnon-a-fost-o-eva-hibrid-cu-o-mama-homo-sapiens-si-un-tata-homo-neanderthalensis/)

apoi , asta 
,,Este, mai mult, esenţa istoriei omenirii. Este istoria, trecută şi viitoare, a drumului inevitabil al omului înapoi, spre maimuţă. Este ceea ce a ascuns Darwin.''
luata de aici 
http://constantincretan.wordpress.com/2011/01/03/de-la-maimuta-salbatica-la-maimuta-domestica/ (http://constantincretan.wordpress.com/2011/01/03/de-la-maimuta-salbatica-la-maimuta-domestica/)

o  lectura interesanta pentru cine are chef     si rabdare  :-D
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: Siberia din 01 Septembrie 2011, 20:18:40
Citat din: calator astral din  01 Septembrie 2011, 18:59:18
cea mai mare minciuna a Satanei e tocmai inexistenta sa.
Biss> dar nu se poate, Omul lui Dumnezeu,intelege ca nu avem libertatea aia absoluta, te invit sa recitesti postul siberiei care explica perfect pozitia echidistanta a omului intre cele doua Forte,pozitiva si negativa.

   @calator astral, pe toata lungimea postarii mele n-am vorbit niciodata de Dumnezeu, fiindca El este Totul - si Intuneric si Lumina, Un INTREG !
   Am zis: lumina distruge intunericul / intunericul absoarbe lumina.
   Satana (daca ar exista) nu poate fi pus pe picior de egalitate cu Dumnezeu si nu are cum sa-l invinga pe Dumnezeu. Iar Satana nu mai are cum sa existe in momentul in care esti in Lumina, fiindca Lumina distruge Intunericul – ca sa intelegi, fa analogia cu vampirii care sunt distrusi de lumina.
   Dumnezeu fiind creatorul a ceea ce exista - si Lumina si Intuneric - exista in tot si toate, fiindca orice este creat a derivat din Energia Intentiei Creatoare Originara, adica din insusi Dumnezeu (deci daca Satana ar exista, ar putea fi cel mult un AntiElder).
   Daca n-ar exista si Intuneric si Lumina n-am avea cum sa constientizam Intregul.

   Dumnezeu este Totul. Dumnezeu este Intregul. Un AntiDumnezeu nu are cum sa existe fiindca in acest caz ar fi un AntiTot, un AntiIntreg, adica NIMIC.

   Religia manipuleaza Lumina prin ingradirea / obstructionarea ei (ingradirea libertatii fiecaruia de-a accesa Lumina din el, ingradirea Liberului Arbitru). Manipuleaza ideea de Creator / Dumnezeu prin confuzie si pune in fruntea creatiei un zeu material, etc.
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: fiulploii din 01 Septembrie 2011, 20:29:10
Mai precis , Dumnezeu este unic si incorporabil

Evident, doar parerea mea  :lol:

L.E. desi se pot aduce dovezi in acest sens . Si stiintifice   8-)
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: lylyt_ice din 01 Septembrie 2011, 20:53:25
 Perfect pina aici. Dar ca sa priceapa si...(egal cine), spune si cine sau ce suntem noi fata sau...prin DUMNEZEU. :wink:
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: dab270277 din 01 Septembrie 2011, 21:11:03



calatorule eu nu inteleg dc te opui schimbarii, evolutiei. Vreau sa stiu si sunt sigur ca si ceilalti useri doresc sa stie care este parerea ta despre desfasurarea acestor evenimente de sfarsit de program 4.0. Cum crezi tu ca am putea sa fim o societate perfecta (sau macar sa incercam).
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: SkiesOfLust din 01 Septembrie 2011, 21:22:08
fara suparare, dar de unde scoateti povestile astea? poate jignesc pe majoritatea, dar ar cam trebui sa va apucati de beletristica. dintre toti, cel mai realist si la obiect este Xanadron din ale carui posturi am inteles multe lucruri.

exista o mare posibilitate sa iau ban pentru ce am scris aici, dar raman prost cand aud de extraterestri cu jdemii de cromozomi, si alte nazdravanii. nu zic ca nu am fost si suntem vizitati de niste fiinte extraterestre, pentru ca "bunicii" nostri din antichitate ne-au lasat ceva urme, dar pur si simplu nu inteleg de unde stiti atatia despre copii "de diferite <culori>", diferite rase de extraterestri ale caror peripluri pe pamant si in spatiu sunt bine detaliate, si alte lucruri nedocumentate.

eu sunt de ala care pana cand nu vede o sursa, o idee cat de mica, nu crede in povesti.
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: fiulploii din 01 Septembrie 2011, 22:12:32
@SkiesOfLust 
ai lecturat sectiunea Resurse   ?  Mai adauga Biblia  , eventual Coranul  , apocrife de tot soiul, situl Nasa , diverse alte  siteuri   ale caror linkuri le gasesti tot pe aici pe forum, apoi adauga Mitologie romana , Basmele romanilor, Miturile esentiale, Istoria credintelor si ideilor religioase , ceva arheologie, psihologie, fizica fundamentala , chimie , Istoria alchimica , Tehnici si tactici de manipulare, geopolitica  , studiaza monumentele lumii  , Egipt, China, Rusia , Americile  si altele . Studiaza si ceva magie , tai-chi , Tao, Istorie in general . Restul o sa vina de la sine . Daca reusesti macar ce e aici pe forum la resurse o sa vezi ca o sa iti pui anumite intrebari  . Sau poate ca nu  :wink:
Cum ziceai si tu ,, fara suparare''  si no offence .

Citat din: lylyt_ice din  01 Septembrie 2011, 20:53:25
Perfect pina aici. Dar ca sa priceapa si...(egal cine), spune si cine sau ce suntem noi fata sau...prin DUMNEZEU. :wink:
:lol: asa  cum ai procedat si tu , unele lucruri nu se spun, fiecare trebuie sa le descopere singur  .

Daca iei fiecare postare din acest topic si faci apoi o sinteza , eu zic ca rezulta exact topicul Hibrizii sau Omenirea in versiune 1.0    8-)
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: dab270277 din 01 Septembrie 2011, 22:20:02
fiulploii ai perfecta dreptate. Ceea ce nu inteleg eu este negativismul unor persoane care posteaza aici.

"Nimic nu se risipeste in univers"
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: roxaline din 01 Septembrie 2011, 22:25:01
Citat din: Xanadron din  31 August 2011, 17:42:40
@diluna_coa: K lumea muzica de pe situl "Lucratori in lumina" al americancei - si cam atit.

Findca restul e (parerea mea, evident) doar un ghiveci New-Age fara nici cea mai mica legatura cu genetica.
Un gen de halucinare pseudoastrologica :lol: cu oarece spirale :roll: gen MISA azvirlite ici-colea ca sa para "stiintifica".
Spun asta cu 100% certitudine - si-s convins ca asta ar spune-o si mult mai informatul autor TVM - din simplul motiv ca am urmat macar cindva cursuri serioase de genetica.
No offence deci - posibil sa existe si copii "indigo" supra-, para- sau meta-dotati, dar nu in contextul explicatiilor astora aiuristice.

P.S. E de groaza cum websituri din astea produc o groaza de bani pentru sarlatanii care le concep (zeci de mii $ lunar uneori). :x

In conditiile in care lumina poarta informatii si ADN-ul "receptioneaza" lumina cu informatii cu tot si executa conform informatiilor primite, chiar daca este 100% impotriva geneticii / biologiei dogmatice ... ar trebui sa consideri si astfel  de informatii  :-D Au rusii niste studii despre asta de nu-ti vine sa crezi; studii d'alea peer review, reproductibile, protocoale bine puse la punct etc. ( am vazut documentatia de la 3 astfel de studii, doua facute innRusia si unul in Canada; si nu sunt eu in masura sa spun ca erau ok, dar persoana cu care eram ... e de meserie pe bune. Si i-au cam picat "maselele"). Chinezii iar au niste studii super; Luc Montagner a primit o oferta de nerefuzat de la chinezi si cam la asta s-a dus , sa cerceteze efectele campurilor electromagnetice in solutiile foooarte diluate de ADN cu toate nebuniile pe care le-a constat in experimentele despre care a publicat pe la inceputul lui 2010.
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: dab270277 din 01 Septembrie 2011, 22:27:55
O teorie persoanala este ca "rascumpararea noastra" de catre Isus Hristos este tocmai salvarea acestui program genetic sau mai bine spus renuntarea de catre ceilalti "ZEI" la programele lor (au fost extrem de multe) in favoarea unuia singur.
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: calator astral din 01 Septembrie 2011, 23:41:11
 :-o
Citat din: dab270277 din  01 Septembrie 2011, 21:11:03


calatorule eu nu inteleg dc te opui schimbarii, evolutiei. Vreau sa stiu si sunt sigur ca si ceilalti useri doresc sa stie care este parerea ta despre desfasurarea acestor evenimente de sfarsit de program 4.0. Cum crezi tu ca am putea sa fim o societate perfecta (sau macar sa incercam).

iti multumesc pentru intrebare prietene dab,apreciez seriozitatea si politetea.
Hai sa vorbim deschis de aceasta Schimbare,aceasta Evolutie, dincolo de "extraterestri sau inter-dimensionali".
Nu ma opun Schimbarii,nici nu am cum de altfel...dar e dreptul meu la libera exprimare,e dreptul forumistilor la un evantai de ipoteze,daca 99% dintre voi spun acelasi lucru,nu e anormal ca in cei 1% sa ma numar si eu,nu vad unde as influenta eu singur vizitatorul ratacit pe rufon.
Eu vreau sa INFORMEZ. Sa propun si o varianta mai realista a Schimbarii iminente,ma bazez pe lectura lucrarilor celor mai recunoscuti evolutionisti contemporani,care contesta teoria Darwinista si care au concluzionat ca Evolutia Graduala e o aberatie, ma refer aici la studiile marilor savanti Eldredge sau Gould,ma gindesc la opera lui Stanley si la Teoria Evolutionismului PUNCTUAL, care e din pacate de fapt o teorie a catastrofismului,validata chiar si de cei mai celebri geologi,din toate tarile dezvoltate,observatiile lor referitoare la zacamintele de carbuni si petrol neaga uniformismul liniar darwinist.
Conform noilor teorii evolutioniste, Evolutia a avut si are loc exclusiv in salturi provocate de schimbari majore si bruste ale mediului. Deci Schimbarea va implica inevitabil o destructie masiva a speciilor,Stanley face o legatura evidenta cu fizica si vorbeste de o inevitabila evolutie cuantica,el a lansat primul teoria stazelor si a explicat ce anume se intimpla intre doua salturi,disparitia unei categorii sistematice mai mari in timpul "saltului" e precedata de cresterea vadita a variabilitatii categoriei sistematice mai mici,din care va iesi noua categorie in locul celei disparute. Chiar si Cuvier confirma asta,el a creat Teoria Catastrofelor in geologie,demonstrind cu ajutorul regulii lui Bergmann repetitia sistematica a glaciatiunilor, exemplul permianului e revelator,atunci peste 95% din speciile marine si jumatate din vietuitoarele uscatului au pierit. Acelasi lucru s-a repetat si in cretacic si mezozoic.
Deci va fi foarte foarte nasol momentul Schimbarii iar pentru noi Oamenii,chiar de vom supravietui ca specie sau nu vom fi afectati peste masura de catastrofa,vom fi in cel mai bun caz supusi Teoriei lui Willinston,care spunce ca in procesul evolutiv al unei specii specializarea acestei categorii sistematice e insotita de o drastica reducere numerica,ulterior vom urma evolutia dupa teoria lui Cope,conform caruia speciile descendente care au supravietuit au un spirit competitiv superior speciilor ancestrale,deci cind stim cit de greu ne adaptam la notiunea de competitie,imi imaginez ca si ultima urma de sensibilitate si in fond de "umanism" va dispare,vom deveni niste indivizi reci si metodici,fara inima si sentimente,indiferent daca se confirma sau nu rata asteptata a mutatiilor care vor interveni.
Deci unde e aici Evolutia?! Eu zic ca vom INVOLUA,ca vom cunoaste o deriva genetica,nu e deloc o "evolutie naturala",nu se poate evolua spre "ceva nou" decit ca o variatie a planului vechi de organizare al speciei (calculele lui Kimura),in afara unor mici variatii care nu afecteaza planul general nici o Schimbare majora nu poate fi tolerata.
Deci adio "Noua Spiritualitate",adio "Noua Constiinta Colectiva", sacrificate in detrimentul altor "calitati" exacerbate datorita valorii adaptative superioara.
Toata aceasta "Schimbare" e deci dirijata de factorii genetici,precum mutatia,migratia,driftul,de factori anatomo-fiziologici (cu siguranta vom fi mai mari,mai puternici fizic),o cerebralizare axata pe competitie ca unica activitate creatoare,un alt regim de hrana,factori ecologici,noi factori sociali (viata si munca in comun vor fi diminuate in detrimentul unui egocentrism destructiv).
Parca vad o evolutie genetica infioratoare,cu gene transferate si sintetizate pe cale chimica,o Omenire creata din clone umane,care ar avea cele mai grave probleme de personalitate,scriptica si faptica.
Nu va mai fi un obstacol moralitatea,va fi o ACCEPTARE GENERALA a ameliorarii din mers a speciei,exact ce proneaza majoritatea colegilor rufonisti,insensibili la maniera in care se actioneaza deja la ora actuala asupra speciei noastre,pentru ei nu e necesar sa avem tabuuri referitoare la modul de recoltare a materialului genetic sau seminal,la modul de realizare a insamintarilor artificiale,la folosirea uterelor "de imprumut" cu sau fara acordul subiectelor,se incurajeaza sfidarea normalitatii pentru a evita evolutia biologica fireasca,pe care eu unul nu o pot imagina absolut deloc in prototipul "grey",micut,slabanog si cu capul imens,indiferent de activitatea intelectuala sedentara sau de durata calatoriilor spatiale,lipsa muncii manuale si a miscarii poate fi compensata printr-o disciplina fizica obligatorie in orice context.
Nu avem nici o legatura pe linia evolutiva cu extraterestrii,e exclus deci sa evoluam ca ei. Nu e nevoie sa se intervina genetic asupra speciei noastre,evolutia naturala e suficienta,mai bine ne-am axa eforturile pe indepartarea tuturor amenintarilor potentiale care pot afecta Terra si deci evolutia noastra "normala",si in acest caz,indiferent de ne vor binele sau raul,extraterestrii reprezinta deci o amenintare. Oricum Dragoste cu forta nu se poate.
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: Xanadron din 01 Septembrie 2011, 23:42:45
Citat din: roxaline din  01 Septembrie 2011, 22:25:01
In conditiile in care lumina poarta informatii si ADN-ul "receptioneaza" lumina cu informatii cu tot si executa conform informatiilor primite, chiar daca este 100% impotriva geneticii / biologiei dogmatice ... ar trebui sa consideri si astfel  de informatii  :-D Au rusii niste studii despre asta de nu-ti vine sa crezi; studii d'alea peer review, reproductibile, protocoale bine puse la punct etc. ( am vazut documentatia de la 3 astfel de studii, doua facute innRusia si unul in Canada; si nu sunt eu in masura sa spun ca erau ok, dar persoana cu care eram ... e de meserie pe bune. Si i-au cam picat "maselele"). Chinezii iar au niste studii super; Luc Montagner a primit o oferta de nerefuzat de la chinezi si cam la asta s-a dus , sa cerceteze efectele campurilor electromagnetice in solutiile foooarte diluate de ADN cu toate nebuniile pe care le-a constat in experimentele despre care a publicat pe la inceputul lui 2010.
Anul trecut discutam cu dl. TVM cam... exact asta, Roxaline.;)

"Ei, treaba se complica deja, :roll: desi aparent se si clarifica - din punct de vedere... tehnic al manipularilor evolutiei genetice "in serii succesive" cel putin -, stimate dle doctor Toni Victor Moldovan!
Motiv pentru care incerc sa schitez si-o continuare a binevenitei interventii a colegului mr, strecurind evident in paralel si citeva intrebari (deloc retorice insa) pentru dumneavoastra.

Ingenioasa interpretare a datelor din Zohar e intr-adevar extrem de plauzibila, mai ales pe linia ultimelor cercetari pe tema "maleabilitatii ADN-ului non-codor" sub influentza limbajului, memoriei trairilor, senzatiilor etc - chiar daca numitele incriptari sint dificil reflectabile cu fidelitate, din motivele la fel de credibil expuse ale inevitabilelor incongruentze ale traducerilor succesive, posibil chiar pornind de la un "limbaj ingeresc".

Citeam deunazi de altfel despre experimente recente cu rezultate stranii (din pacate nu mai regasesc acum linkul, da' puteti sa ma credeti pe cuvint :lol:). Pe scurt: o raza laser cu o anume structura energetica (lungime de unda, intensitate, modulare etc) trecuta printr-un ou de salamandra si apoi printr-unul de broasca a facut ca din oul de broasca sa se nasca... o salamandra! :-o
Aiuritoare par si informatiile unor whistlebloweri microbiologi (Dan Burisch imi vine acum in minte), care sustin posibilitatea aparitiei vietii din NIMIC, prin simpla... contiguitate - desigur ca doar in anumite conditii vibrationale (nu degeaba "la inceput a fost Cuvintul" ;)) - conditii asigurate, printre altele, si de prezentza anumitor cristale."


Chestie care nu echivaleaza insa deloc cu acceptarea "in vrac" a - repet si accentuez chiar umflind literele cu pompa :lol: daca trebuie - deeeeci, aaaa.... explicatiilor astora aiuristice!!!!!!!!! :-D

Fiindca io ma legam de cu totul alte - si doar ANUMITE - aspecte aberante ale presupunerilor riscate privind manipularea evolutiei omului (1.0, 2.0 etc, dar OM totusi, nu insectoid, nici salamandra si nici broscutza). :wink:

Ma retrag insa acum pe topicul "Omenirii 2.0", ca p-aici deja vad ca vorbesc prea mult la timpul trecut (1.0)...8-)


Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: kefren din 02 Septembrie 2011, 00:14:08
Citat din: Siberia din  31 August 2011, 13:22:30
Of, of si vai, vai, @fiulploii   :-o

   Am impresia ca am ajuns cumva cam pe aceeasi "autostrada" in ceea ce priveste ipoteza originii oamenilor.
   Am avut o dezbatere familiala pe aceasta tema, in care incercam din rasputeri sa-mi sustin punctul de vedere precum ca, in ceea ce priveste omul si omenirea in general, teoria evolutionista a lui Darwin este o mare prostie. Bineinteles ca au fost voci care mi-au spus ca nu pot eu sa contest niste "adevaruri" invatate in scoala si acceptate de-a cursul timpului, dar...
   Intrebarea este: daca am evoluat pe principii naturale din asa zisele maimute sau orice alt animal, cum se face ca doar omul este "programat" sa divinizeze alte fiinte, sa-si concentreze existenta in a aduce osanale acestor fiinte ? De ce nu vedem alte animale facand acest lucru?
   Se stie cu siguranta ca delfinii sunt unele dintre cele mai inteligente fiinte (tind sa cred ca sunt chiar mai inteligente decat omul) si totusi nu vedem delfini facand "temple" pe fundul marilor sau aducand "osanale" unui seaman de-al lor. La fel nu vedem cainii (desi se stie ca detin un grad de inteligenta) adunand un morman de oase si creand un templu in jurul caruia sa latre sau sa urle incantand rugaciuni vreunui zeu canin... si exemplele pot continua pana la lumea furnicilor (toate fiintele sunt dotate cu inteligenta, fie ca va vine sa credeti, fie ca nu). Da, fiintele pot avea sentimente fata de oamenii care le cresc sau le ocrotesc, dar sunt sentimente de apartenenta, loialitate, "iubire neconditionata" am putea spune, dar nu divinizare sau adulare. Daca cresteti un animal, acesta nu va veni sa va ofere mancarea lui sau nu-si va sfasia venele cu scopul de a se sacrifica pentru a se asigura ca-si va primi portia de mancare un an intreg...
   Deci, daca evolutia omului a fost la fel de "naturala" ca a celorlalte animale, cum s-a ajuns la situatia asta ?
   Un raspuns cat de cat logic ar fi interventia unei alte rase asupra a ceea ce s-ar fi putut numi Omul  Salbatic (al pesterilor, al epocii de piatra). Un alt raspuns tot la fel de logic ar fi interventia unei rase asupra maimutelor pentru a crea ceea ce numim Om.
   Idee: probabil ca acum multe zeci de mii de ani, o rasa din galaxia noastra sau de pe langa, a ajuns pe Pamant si a gasit o flora si-o fauna in dezvoltare. Vorba lui @fiulploii, n-au venit cu lemnele de-acasa pentru a aprinde focul pe Terra (mai ales daca a fost o rasa de exploratori) ci s-au gandit cum sa faca rost de lemne direct de pe planeta asta. Asa ca, au gasit animalul cel mai apropiat ca asemanare de ceea ce ar fi putut sa fie ei ca si fiinte si au inceput sa-l prelucreze. Intervenind asupra unei maimute, au creat ceea ce se numeste azi Om.
   Buun, dar de ce a trebuit sa se deosebeasca omul de restul animalelor daca l-au creat doar pentru a munci / extrage metale pentru ei ? veti intreba. Pai, parerea mea este ca Omul n-a fost creat strict pentru a munci... ci si pentru alte scopuri.
   Orice fiinta creeaza la randul ei. Scopul vietii in general este creatia. Daca creatia inseamna doar sa te inmultesti, totul se petrece in lumea animala, unde simplul fapt ca existi este deja sufiecient. Pentru om, aceasta regula nu mai este valabila, el fiind dotat cu constiinta. Pe masura dezvoltarii inteligentei, tehnologiei si cunoasterii, omul nu se mai multumeste sa creeze simplu, doar inmultindu-se, ci isi va exercita creatia incepand cu fabricarea de unelte si pana la apogeul ei, acest apogeu fiind crearea unei alte rase, dotata si ea cu constiinta sau hibridizarea rasei curente pentru a crea o alta rasa (fenomen care este in derulare in timpurile noastre cu ajutorul nanobotilor).
   Omului i-a fost data constiinta pentru a se largi biblioteca constiintei universale, dar si pentru perfectarea sufletului. Cred ca cheia fabricarii omului ar trebui cautata in zona asta. Logica prin care omul a fost creat doar pentru a fi sclavul muncitor al unei alte civilizatii nu prea sta in picioare. In schimb, daca acea civilizatie poate beneficia de sufletul oamenilor sau de energiile oamenilor, deja treaba sta altcumva.
   Iar pentru a beneficia de aceste energii si de acest suflet, a aparut religia, ca un instrument de manipulare a sentimentelor de loialitate, apartenenta si "iubire neconditionata" fata de parintii creatori. Religia a transformat aceste sentimente in divinizare, sacrificiu, umilinta si acceptare. In acest fel, energiile din timpul ritualurilor religioase, a rugaciunilor erau transmise acestor parinti creatori, iar la terminarea ciclului existential, sufletul se indrepta tot catre acestia, convins fiind ca "alearga" sa-l imbratiseze pe Dumnezeu. Ca mai tarziu religia s-a cizelat ca instrument de manipulare colectiva pe toate planurile, asta este alta poveste  :wink:

   Referitor la numarul de civilizatii care au existat pe Pamant, nu vreau sa intru in polemici (daca actuala e 4 sau 5, e cam greu de numarat in lipsa dovezilor). Vreau doar sa remarc ideea de "nemurire" si "teama" de moarte care salasluieste in Om. Tind sa cred ca ideea de nemurire sta inscrisa in ADN-ul nostru si probabil ca avem unele amintiri regresive intiparite in matricea noastra ramase de pe vremea cand ciclul existential al omului avea mult prea multi ani  :-P. Probabil ca la fiecare hibridizare, durata de viata a Omului s-a micsorat tot mai mult. De altfel, poate de asta avem asa o "teama" in fata mortii, fata de celelalte animale care nu par sa aibe probleme de acest gen si mor linistite. Cred ca undeva in subconstientul nostru exista informatia ca noi ar trebui sa traim mult mai mult si ca "moartea" nu este normal sa apara atat de "devreme" sau nu trebuie sa apara deloc, deci trebuie sa luptam impotriva ei... Este doar o idee...

   In rest, incepand cu textele gnostice si cele religioase si terminand cu miturile, gasim foarte multe informatii despre aparitia si "hibridizarea" omului. Trebuie doar sa le analizam lasand deoparte preceptele religioase si eliminand ideea de prezentare a textului sub forma de metafora (chestia cu metafora este doar o alta modalitate de manipulare pe care o foloseste religia  :-D)

   
   




     Continuand putin una dintre ideile tale,imi permit sa mai adaug ceva,bineinteles o parere strict personala.Sunt de parere ca au avut nu 1(una), ci 2(doua)interventii asupra fiintei umane.Prima,cea pe care ai enuntat-o iar a doua de pe la sfarsitul secolului al XIX-lea si spun asta deoarece in mai putin de 100 de ani lumea a ajuns de la stadiul,sa zicem,de a te lupta inca cu arcul si sageata,a ajuns pe Luna,se bucura de toate minunile tehnicii si multe alte chestii care acum 100 si ceva de ani nici macar nu si le inchipuiau.Cum si in ce mod s-a petrecut acest boom?.Brusc si dintr-o data lumea a devenit geniala in absolut orice domeniu,fara sa se intrebe,-oare am reusit singuri aceste lucruri?.Eu cred ca nu si mai mult decat atat,sunt sigur ca si aceste momente se produc interventii asupra fiintei umane,cu ce fel de rezultate,vom vedea.
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: roxaline din 02 Septembrie 2011, 00:34:01
Citat din: Xanadron din  01 Septembrie 2011, 23:42:45
Anul trecut discutam cu dl. TVM cam... exact asta, Roxaline.;)

Chestie care nu echivaleaza insa deloc cu acceptarea "in vrac" a - repet si accentuez chiar umflind literele cu pompa :lol: daca trebuie - deeeeci, aaaa.... explicatiilor astora aiuristice!!!!!!!!! :-D

Fiindca io ma legam de cu totul alte - si doar ANUMITE - aspecte aberante ale presupunerilor riscate privind manipularea evolutiei omului (1.0, 2.0 etc, dar OM totusi, nu insectoid, nici salamandra si nici broscutza). :wink:

Ma retrag insa acum pe topicul "Omenirii 2.0", ca p-aici deja vad ca vorbesc prea mult la timpul trecut (1.0)...8-)

cred ca imi scapa ceva ... nu inteleg limitarile pe care le pui. Nu-mi sunt clare.

Daca este sa privim din punct de vedere al ADN-ului, nu prea suntem cu mult deosebiti de organisme mult mai simple ( asa cum le privim noi, asa cum consideram noi biologia). Daca privim din punct devedere al proteomului, din nou, suprapunerile chiar cu "rude" indepartate precum virusii este uluitoare si a devenit clar de ce o serie de tratamente medicale determina automat autoimunitate.

Daca ne uitam la experiemntele facute de Gariaev et al, ceea ce se intampla este transferul NU numai al informatiei ci si al structurarii sale; informatia nu exista in afara unei structuri. Deci informatia "se tricoteaza" si experimentul arata ca se poate transfera modelul - "tricotajul" . De ce un astfel de transfer ar fi limitat doar la "insectoide" si la oameni nu s-ar putea face?

Ba chiar existenta acestui gen de transfer de "model" via lumina cred ca deschide calea unor idei despre cum s-a facut manipularea - alterarea in masa. Problema este ca NU stim cum arata originalul ci ce capacitati avea. Avem doar povesti despre oameni care traiau enorm, zone unde oameni au pastrat abilitati deosebite etc.

Exista suficiente informatii despre schimbarea energetica din ultima 100 de ani ( de la modificarea frecventei Schumnn la energia solara, campurile pamatului etc). De ce sa nu lasam deschisa optiunea ca toate aceste "unde" s-ar putea sa aduca si informatii si modelul - original sau alterat ... transferul se produce. Nu ar fi nici prima si nici ultima data cand ceva ce in natura se produce simplu si eficient, noua oamenilor ne sunt necesare super conditii speciale de laborator sa reproducem acelasi fenomen. 

Imi cer iertare pentru insistenta, dar pur si simplu nu pricep limitarile pe care le consideri.
Multumesc.
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: Xanadron din 02 Septembrie 2011, 01:06:10
"Sint vinovat" :-D - fredonez si eu dupa Vali Sterian (chiar asta ascult acum tot intr-un balansoar, sic :-P), fiindca m-am grabit sa scriu semi-adormit p-aici, roxaline ...deeeci:

1. Aiurelile re-pomenite erau ale maghiaro-americancei aleia in orice caz, si nu informatiile - reale, desi aiuritoare - continute-n precedenta ta postare (despre Gariaev si experimentele lui am mai discutat si cu TVM p-aici - inventivul autor era si mai e probabil un fan convins al rusului).

2. De acord si cu posibilitatea transferului complex de informatie genetica - nu doar pur material-morfologic vb. (contabilizind gene, nucleotide etc), ci si din pdv al cimpului "ordonator" morfogenetic subtil (si inca nebulos definit). Inclusiv in cursul succesivelor manipulari genetice la care-am fost supusi, de la Enlil/Ninhursag incoace.

3. Asta nu inseamna insa ca Noe de pilda ar trebui sa presupunem c-ar fi avut ADN cu 12 spirale - din simplul motiv ca nici virusii, nici broscutele n-au asa ceva. Si nici tzestoasele longevive ca biblicul Noe nu pot avea, decit dac-ar fi din alea venite de pe Betelgeuse :star: poate, tzopaind pe 13 perechi de antene glezniforme. :-D

4. Limitari inclin deci sa cred ca exista, in ciuda infinitelor posibilitati de (re)compunere in diverse game a oricarei creaturi prin mutari de junk-ADN in zone active si alte manevre - darrr, aici pe Terra cel putin, un "portativ ADN-istic de baza" specific mediului astuia de viatza mi se pare obligatoriu.
(later edit): Apropo de asta: creaturile "transmutate" din finalul "Sfirsitului Copilariei" a lui Arthur C. Clarke ti se par a mai fi fost... umane?! Alea da, puteau chiar sa fi avut spirale-n ADN mai dihai invirtejite ca arcurile din salteaua bunicii. :-D

5. Eventuale detalii (cui prodest insa? :roll:) - la ore mai umane... :lol:
Acum insa - leka noci detza. 8-)

Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: Urban din 02 Septembrie 2011, 01:17:46
Citat din: calator astral din  01 Septembrie 2011, 23:41:11Hai sa vorbim deschis de aceasta Schimbare,aceasta Evolutie, dincolo de "extraterestri sau inter-dimensionali".
...hai sa vorbim

Citat din: calator astral din  01 Septembrie 2011, 23:41:11Nu ma opun Schimbarii, nici nu am cum de altfel...dar e dreptul meu la libera exprimare,e dreptul forumistilor la un evantai de ipoteze,daca 99% dintre voi spun acelasi lucru,nu e anormal ca in cei 1% sa ma numar si eu,nu vad unde as influenta eu singur vizitatorul ratacit pe rufon.
Am inteles, esti o victima... stiu.

Citat din: calator astral din  01 Septembrie 2011, 23:41:11Eu vreau sa INFORMEZ.
Eronat, dezinformezi... 99,99% din mass media (presa, magazine, TV, Movie, Documentare) se afla in mana a doar 6 persoane (magnati, evident)... daca sursele tale sunt IuTub, HaiFaiv sau Uichipedia nu e de mirare directia spre care te indrepti.

Citat din: calator astral din  01 Septembrie 2011, 23:41:11Sa propun si o varianta mai realista a Schimbarii iminente,ma bazez pe lectura lucrarilor celor mai recunoscuti evolutionisti contemporani,care contesta teoria Darwinista si care au concluzionat ca Evolutia Graduala e o aberatie, ma refer aici la studiile marilor savanti Eldredge sau Gould,ma gindesc la opera lui Stanley si la Teoria Evolutionismului PUNCTUAL, care e din pacate de fapt o teorie a catastrofismului,validata chiar si de cei mai celebri geologi,din toate tarile dezvoltate,observatiile lor referitoare la zacamintele de carbuni si petrol neaga uniformismul liniar darwinist.
Vrei sa pari un pic academic...am inteles.

Citat din: calator astral din  01 Septembrie 2011, 23:41:11Conform noilor teorii evolutioniste, Evolutia a avut si are loc exclusiv in salturi provocate de schimbari majore si bruste ale mediului. Deci Schimbarea va implica inevitabil o destructie masiva a speciilor,Stanley face o legatura evidenta cu fizica si vorbeste de o inevitabila evolutie cuantica,el a lansat primul teoria stazelor si a explicat ce anume se intimpla intre doua salturi,disparitia unei categorii sistematice mai mari in timpul "saltului" e precedata de cresterea vadita a variabilitatii categoriei sistematice mai mici,din care va iesi noua categorie in locul celei disparute. Chiar si Cuvier confirma asta,el a creat Teoria Catastrofelor in geologie,demonstrind cu ajutorul regulii lui Bergmann repetitia sistematica a glaciatiunilor, exemplul permianului e revelator,atunci peste 95% din speciile marine si jumatate din vietuitoarele uscatului au pierit. Acelasi lucru s-a repetat si in cretacic si mezozoic.
Fratzicule, sa iti explic... Evolutia are loc numai atunci cand unii mai destepti mai scot de la naftalina cate o smecherie, ia fa tu o retrospectiva in analele Mamei Biserici si o sa intelegi de ce si cum...
Inca nu te-ai prins ca Biserica trage sforile...

Citat din: calator astral din  01 Septembrie 2011, 23:41:11Deci va fi foarte foarte nasol momentul Schimbarii iar pentru noi Oamenii,chiar de vom supravietui ca specie sau nu vom fi afectati peste masura de catastrofa,vom fi in cel mai bun caz supusi Teoriei lui Willinston,care spunce ca in procesul evolutiv al unei specii specializarea acestei categorii sistematice e insotita de o drastica reducere numerica,ulterior vom urma evolutia dupa teoria lui Cope,conform caruia speciile descendente care au supravietuit au un spirit competitiv superior speciilor ancestrale,deci cind stim cit de greu ne adaptam la notiunea de competitie,imi imaginez ca si ultima urma de sensibilitate si in fond de "umanism" va dispare,vom deveni niste indivizi reci si metodici,fara inima si sentimente,indiferent daca se confirma sau nu rata asteptata a mutatiilor care vor interveni.
Pe scurt, din Viata scapa cine poate... sau si mai bine spus, ala care se adapteaza, din pacate nu e cazul tau.

Citat din: calator astral din  01 Septembrie 2011, 23:41:11Deci unde e aici Evolutia?! Eu zic ca vom INVOLUA,ca vom cunoaste o deriva genetica,nu e deloc o "evolutie naturala",nu se poate evolua spre "ceva nou" decit ca o variatie a planului vechi de organizare al speciei (calculele lui Kimura),in afara unor mici variatii care nu afecteaza planul general nici o Schimbare majora nu poate fi tolerata.
Pai tot involuam de vreo 250.000 de ani, dar nu aveai de unde sa stii ca asta nu apare in manuale.

Citat din: calator astral din  01 Septembrie 2011, 23:41:11Deci adio "Noua Spiritualitate",adio "Noua Constiinta Colectiva", sacrificate in detrimentul altor "calitati" exacerbate datorita valorii adaptative superioara.
Bun venit Noua Ordine Mondiala.... astea cu "iubiti-va ca fratii", "rezonati", "vibrati un pic"... sunt ca Libertatea, Click si Can Can citite pe nemancate dimineata in metrou in drum spre servici.

Citat din: calator astral din  01 Septembrie 2011, 23:41:11Toata aceasta "Schimbare" e deci dirijata de factorii genetici,precum mutatia,migratia,driftul,de factori anatomo-fiziologici (cu siguranta vom fi mai mari,mai puternici fizic),o cerebralizare axata pe competitie ca unica activitate creatoare,un alt regim de hrana,factori ecologici,noi factori sociali (viata si munca in comun vor fi diminuate in detrimentul unui egocentrism destructiv).
Da, o sa mancam ra*at, au scos japonezii deja tehnologia, vezi ca e pe net "friptura din kaka proaspat... e serioasa chestiunea, nu fac bascalie.
http://filmdrunk.uproxx.com/2011/06/friday-free-for-all-japanese-scientists-invent-poop-steaks (http://filmdrunk.uproxx.com/2011/06/friday-free-for-all-japanese-scientists-invent-poop-steaks)

Citat din: calator astral din  01 Septembrie 2011, 23:41:11Parca vad o evolutie genetica infioratoare,cu gene transferate si sintetizate pe cale chimica,o Omenire creata din clone umane,care ar avea cele mai grave probleme de personalitate,scriptica si faptica.
... pe scurt, o sa fim retardati... bine ca nu apucam sa vedem...

Citat din: calator astral din  01 Septembrie 2011, 23:41:11Nu va mai fi un obstacol moralitatea,va fi o ACCEPTARE GENERALA a ameliorarii din mers a speciei,exact ce proneaza majoritatea colegilor rufonisti,insensibili la maniera in care se actioneaza deja la ora actuala asupra speciei noastre,pentru ei nu e necesar sa avem tabuuri referitoare la modul de recoltare a materialului genetic sau seminal,la modul de realizare a insamintarilor artificiale,la folosirea uterelor "de imprumut" cu sau fara acordul subiectelor,se incurajeaza sfidarea normalitatii pentru a evita evolutia biologica fireasca,pe care eu unul nu o pot imagina absolut deloc in prototipul "grey",micut,slabanog si cu capul imens,indiferent de activitatea intelectuala sedentara sau de durata calatoriilor spatiale,lipsa muncii manuale si a miscarii poate fi compensata printr-o disciplina fizica obligatorie in orice context.
Ti-am mai zis ca ti-e dor de reptilianca aia si nu vrei sa recunosti?

Citat din: calator astral din  01 Septembrie 2011, 23:41:11Nu avem nici o legatura pe linia evolutiva cu extraterestrii,e exclus deci sa evoluam ca ei. Nu e nevoie sa se intervina genetic asupra speciei noastre,evolutia naturala e suficienta,mai bine ne-am axa eforturile pe indepartarea tuturor amenintarilor potentiale care pot afecta Terra si deci evolutia noastra "normala",si in acest caz,indiferent de ne vor binele sau raul,extraterestrii reprezinta deci o amenintare. Oricum Dragoste cu forta nu se poate.
Bine, sa faci o petitie la Casa Alba, da?

O seara excelenta!
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: dab270277 din 02 Septembrie 2011, 02:03:47
Nu exista evolutie naturala decat pana la un punct. Nu sunt un adept al "LOR" si nici nu incerc sa le fac sosirea sau misiunea mai placuta. Tot ce ma deranjeaza la tine calatorule este ca in 99% din posturile tale te lasi prada primului instinct (al emotiilor pe care nu poti sau nu stii sa le controlezi). Nu intotdeauna primul instinct este cel bun. Incearca sa procesezi informatia si nu te mai lasa prada sentimentelor. Sper ca ai vazut filmul "STAR WARS". Ai vazut ce repede se poate trece de la un sentiment de dragoste la unul de gelozie si invidie.
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: dab270277 din 02 Septembrie 2011, 02:18:54
Si inca ceva ... Crede-ma calatorule ca printre noi astia de pe forum sunt personaje care au avut sau au aces la toate documentele wikileaks si stii ce fac? Stau si ne citesc pe noi astia certaretii si se amuza la o bere. Este deja 2:18 inca o noapte pierduta. Pe maine.
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: calator astral din 02 Septembrie 2011, 03:14:09
Citat din: dab270277 din  02 Septembrie 2011, 02:18:54
Si inca ceva ... Crede-ma calatorule ca printre noi astia de pe forum sunt personaje care au avut sau au aces la toate documentele wikileaks si stii ce fac? Stau si ne citesc pe noi astia certaretii si se amuza la o bere. Este deja 2:18 inca o noapte pierduta. Pe maine.

Iti dau dreptate...pe maine.

Documentele wikileaks....
Sa le fie rusine,oricum. Oameni fara nici o compasiune,nici un Dumnezeu...
Pentru ei o sa-l citez pe Iuda,Epistola sa soborniceasca,versetul 23:
___________________
wikileaks ~ julien assange... :lol: :lol:
______________________
" Pe altii,smulgindu-i din foc,mintuitii,de altii,insa,fie-va mila cu frica,urind si camasa spurcata de pe trupul lor."
___________________
Tradus: trebuie sa facem totul sa iasa din inselare,dar sa ne fie mila de ei,sa ii iubim ca pe fratii nostri inselati de vicleanul diavol.
Daca totusi nu vor,oricit am incerca,nu ne ramine decit a ne ruga pentru sufletele lor,neamestecindu-ne insa cu ei,conform instructiunii "urind si camasa spurcata de pe trupul lor" adica invatatura falsa cu care s-au acoperit,dar nu,in nici un caz ei ca OAMENI.

Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: mr din 02 Septembrie 2011, 12:01:58
Eu cred ca este o legatura directa intre degradarea continua a ADN-ului uman, pe panta descendenta a evolutiei din ultimile zeci de mii de ani, si degradarea morala, pierderea treptata cunostintelor sacre, departarea continua de potentialul cu care am fost dotati intitial.
Nu cred ca interventiile genetice care s-ar fi facut (si sigur s-au gasit niste "destepti" sa le faca... in nebunia lor si nu degeaba sunt consemnate in diverse izvoare gen Zohar) ar fi afectat intr-o pondere majora acest proces continuu de involutie a fiintei umane (privita pe toate cele 3 planuri ale existentei sale), pe parcursul multor omeniri pana acum. Procesul involutiv sigur isi are niste cauze bine stabilite...

Procesul involutiv cred ca este prevazut in marele plan si nu reprezinta decat o parte din el. Cati dintre noi stiu sau intuiesc motivul existentei marelui plan?
Spun aceste lucruri pentru ca, personal, nu mai cred in haosul si lipsa de logica a Creatiei in general si mai ales a separarii ce caracterizeaza varianta de omenire din care fac si eu parte, astazi. Dincolo de logica ingusta si atasamentele lumesti ce o caracterizeaza, omenirea moderna isi are rolul ei in acest puzzle imens. Din aceasta pozitie joasa in care ne aflam acum, fara eforturi de cu totul alta natura decat cea orgolioasa (cu toate formele sale mai fine sau mai grosolane), nu avem cum sa "vedem" sau sa intuim marele plan.

Depinde de noi ce cautam: logica "consiliului de bord" al Creatiei sau "aratura" generata de analiza partilor separate ale marelui plan. Prima implica un anumit gen de atitudine, poate nepamanteana (neinteleasa de multi dintre noi,  totusi reala), necesara pentru ca ceea ce vedem noi in lumea fizica isi are ca sursa in mod evident lumea non-fizica, caracterizata prin Unitate. A doua, multa vorbarie, mult orgoliu si automat lipsa de concluzii sustenabile cu o cheltuiala fantastica de energie.
Fiecare alegere genereaza efecte.... si calitatea efectelor ne indica pozitia in care ne aflam. Desigur, nu "vede" toata lumea, dar acest lucru nu conteaza in economia marelui plan. Noi suntem cei care trebuie sa ne schimbam continuu pana ajungem sa "vedem"....si nu planul. Ptr cine intelege...
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: dida din 02 Septembrie 2011, 13:17:52


In anul 2004, luna octombrie,  fiind 'conectata' din varii motive (unele de conjuctura evidenta , altele inexplicabile, dar fiind, poate doar ca o consecinta a conditiei mele de vibratie in acel timp, moment...) mi s-a transmis in mod esoteric(ori, exoteric, inclusiv prin intermediul televizorului.....nu va mirati!!! caci tin minte totul amanuntit)....faptul ca traim deja(atunci, in 2004)....in dimensiunea a 5-cea, iar in lunile octombrie-noiembrie....fara a mi se preciza si anul(acum tind sa cred, ca va fi anul acesta, cel tirziu 2012), Timpul va dispare...nu ne vom mai putea raporta rational la TIMP,....

Intre 2004 si pina acum, am 'avut de a face' cu tot felul de alte informatii....care se adeveresc....sper sa nu fie vorba de autosugestie, caci desi nu o minimalizez , lucrurile care se petrec din ce in ce mai mult si cu repeziciune, asa cum mi s-a transmis,  le pot 'vedea' si experimenta  obiectiv....in sensul  urmator:

- ma simt ca un observator neutru si fac diferenta dintre 'real' si 'imaginar'(imaginar in sensul de ceea ce se 'pune in scena)

Chiar daca veti considera ca sufar de scenarita,...ori de dubla, ..multipla personalitate)....nu va amuzati prea tare...

ps.


comunic cu anumite 'energii'....si prin computerul meu...ori, altul la care (locurile de munca pe care le-am avut)...am lucrat

........multe as vrea, daca voi fi lasata de catre aceste 'entitati'.....vi le pot impartasi

Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: calator astral din 02 Septembrie 2011, 14:39:56
@urban

"Bine, sa faci o petitie la Casa Alba, da?"
_________________________

gata urbane! Am fost,am facut petitia,dar erau musafiri in vizita si nu am fost din pacate primit...
Ma intorc totusi cu un scurt filmulet:

Casa Alba primeste musafiri -Aliens inside the White House (http://www.youtube.com/watch?v=eAQRl-nviok#)
Titlu: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: dab270277 din 02 Septembrie 2011, 15:10:55
Mai incearca calatorule. Sunt sigur ca or sa te primeasca :))
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: Nicipreaprea din 02 Septembrie 2011, 16:21:14
Citat din: mr din  02 Septembrie 2011, 12:01:58

Depinde de noi ce cautam: logica "consiliului de bord" al Creatiei sau "aratura" generata de analiza partilor separate ale marelui plan. Prima implica un anumit gen de atitudine, poate nepamanteana (neinteleasa de multi dintre noi,  totusi reala), necesara pentru ca ceea ce vedem noi in lumea fizica isi are ca sursa in mod evident lumea non-fizica, caracterizata prin Unitate. A doua, multa vorbarie, mult orgoliu si automat lipsa de concluzii sustenabile cu o cheltuiala fantastica de energie.
Fiecare alegere genereaza efecte.... si calitatea efectelor ne indica pozitia in care ne aflam. Desigur, nu "vede" toata lumea, dar acest lucru nu conteaza in economia marelui plan. Noi suntem cei care trebuie sa ne schimbam continuu pana ajungem sa "vedem"....si nu planul. Ptr cine intelege...

Ma innebunesti cu marele plan, marele plan, marele plan....  :mrgreen:

"Marele Plan" e o imensa groapa de gunoi in care ne jucam toti. Atat imi permite "Marele Plan" sa vad. Construit pe scheletul constientei mele, din punctul meu de vedere "Marele Plan" se recunoaste si se judeca ca fiind un plan execrabil. De ce nu se schimba ?  :roll: Posibil sa nu se schimbe deoarece din varful piramidei "Marelui Plan" se vede totul aproape perfect. In timp ce varful piramidei pare ca se inalta, defapt baza piramidei se largeste, involueaza prin alegeri inconstiente. Gunoiul devine mai gunoi, ce-i bun urca la varf. A alege este o lege, care nu face decat sa separe. Iar separarea e suferinta. Mi se pare mie, sau cei din varful piramidei "Marelui Plan" au nevoie de suferinta celor de la baza, pt a-si satisface pofta de beatitudine ? Geometria planului le convine de minune, e alegerea lor sustinuta inconstient de catre restul. Aici este de lucrat, la redefinirea geometriei planului, din piramida in diamant. E o solutie ca si zeii sa se coboare de pe piedestale si sa puna umarul la sublimarea materiei. Sa inghita gunoi si sa scoata margaritare. Hai ca se poate, e usor pt zei, nu-i asa ?  :-D

ps.Ce parere ai, dincolo de "Marele Plan" poate fi alt Plan ?  :fullmoon:
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: dab270277 din 02 Septembrie 2011, 16:53:14
Eu cred ca UPS-ul avea de facut o livrare din Zeta Reticuli :)
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: Tayka din 02 Septembrie 2011, 19:54:59
Citat din: dida din  02 Septembrie 2011, 13:17:52
.....comunic cu anumite 'energii'....si prin computerul meu...ori, altul la care (locurile de munca pe care le-am avut)...am lucrat
........multe as vrea, daca voi fi lasata de catre aceste 'entitati'.....vi le pot impartasi
Salut Dida ! :star: :star: :star: :star:    Dacă e aşa cum zici,şi ai capacităţi de mediu,eşti binevenită pe aici unde după cum vezi,cu toţii avem niscai păsărici..mai mari sau mai mici. :roll: :-D.Roagă-le pe entităţile tale să-ţi spună ceva noutăţi deosebite ce nu au mai fost postate pe aici,(deşi m-aş mira să mai existe ceva ştire neagăţată pe RUfy)şi o să vezi atunci cum rupem gura târgului,şi va ploua cu..like. :x :lol: :-D-eu îţi urez de pe acum succes deolin. :star: :star: :star: :star: :star:
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: fiulploii din 02 Septembrie 2011, 20:11:37
Citat din: dida din  02 Septembrie 2011, 13:17:52

........multe as vrea, daca voi fi lasata de catre aceste 'entitati'.....vi le pot impartasi

Daca sustii ca nu te lasa  sa comunici mai departe , inseamna ca esti pe partea corecta a Fortei   ?   :-D
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: mr din 02 Septembrie 2011, 21:25:36
Citat din: Nicipreaprea din  02 Septembrie 2011, 16:21:14
Ma innebunesti cu marele plan, marele plan, marele plan....  :mrgreen:

Sorry! Nu asta mi-a fost scopul dar imi asum si acest efect ....daca a aparut. :P

Citat din: Nicipreaprea din  02 Septembrie 2011, 16:21:14
"Marele Plan" e o imensa groapa de gunoi in care ne jucam toti. Atat imi permite "Marele Plan" sa vad. Construit pe scheletul constientei mele, din punctul meu de vedere "Marele Plan" se recunoaste si se judeca ca fiind un plan execrabil.

Se respecta! Esti o particica a acestei lumi, unica ca si evolutie pana acum iar asta e parerea ta in acest moment... fara a comenta pe ce baze ti-ai facut-o. Tot ce pot sa completez este faptul ca fiecare dintre noi toti, intr-un moment dat al existentelor noastre, ajungem inevitabil la aceasta concluzie caracterizata de revolta maxima.

Citat din: Nicipreaprea din  02 Septembrie 2011, 16:21:14
De ce nu se schimba ?  :roll:

Pentru simplul motiv ca el a fost creeat dupa niste reguli si cu un anumit scop....asa cum si tu, pastrand proportiile, creezi in jurul tau anumite reguli pe care le vezi bune si le pretinzi celor din jurul tau sa le respecte ...pentru a atinge un scop.

Citat din: Nicipreaprea din  02 Septembrie 2011, 16:21:14
Posibil sa nu se schimbe deoarece din varful piramidei "Marelui Plan" se vede totul aproape perfect.

Afirmatie corecta! Dar cine te opreste sa nu urci si tu in varful piramidei? Te inseli daca crezi ca nu ai loc acolo...

Citat din: Nicipreaprea din  02 Septembrie 2011, 16:21:14
In timp ce varful piramidei pare ca se inalta, defapt baza piramidei se largeste, involueaza prin alegeri inconstiente. Gunoiul devine mai gunoi, ce-i bun urca la varf. A alege este o lege, care nu face decat sa separe. Iar separarea e suferinta.

In general aceast mod de a vedea lucrurile se bazeaza in mod direct pe cautarea cauzelor tuturor problemelor noastre in exteriorul Sinelui propriu. Mereu dam vina pe altii pentru ceea ce ni se intampla...si suferim de mama focului ptr asta. Napastuiti mai suntem!
Asa cum bine zici varful piramidei pare ca se inalta iar baza piramidei se largeste tocmai pentru ca alegerile care se fac, multe din ele sunt gresite si produc separare. Dar proiectantii marelui plan au lasat la dispozitia noastra doze mari de liber arbitru iar efectele alegerilor noastre se propaga in acest context. Deci cine e de vina in principal pentru situatia actuala?
Rau daca suntem ajutati, rau daca suntem lasati sa vedem rezultatul direct al actiunilor noastre! Cine ne mai intelege in logica asta?

Citat din: Nicipreaprea din  02 Septembrie 2011, 16:21:14
Mi se pare mie, sau cei din varful piramidei "Marelui Plan" au nevoie de suferinta celor de la baza, pt a-si satisface pofta de beatitudine ? Geometria planului le convine de minune, e alegerea lor sustinuta inconstient de catre restul.

Dupa felul cum stau lucrurile de scurta vreme incoace (sa zicem cateva sute de ani) este foarte posibil acest scenariu. Dar este vorba de cu totul alta piramida, dupa parerea mea, construita fidel pe modul dezlanat (si modern) de gandire al maselor... si care nu are nici o legatura cu inceputurile omenirii actuale si mai ales cu omenirile anterioare. Si pentru a vedea asta trebuie privit cu multe mii de ani in urma...


Citat din: Nicipreaprea din  02 Septembrie 2011, 16:21:14
Aici este de lucrat, la redefinirea geometriei planului, din piramida in diamant.

Deocamdata piramida se muleaza cel mai bine creatia acestei zone de univers al carei scop nu cred ca-l cunoaste nimeni aici, deocamdata. Unei scoli elementare nu poti sa-i ceri o structura de diamant pentru ca scopul ei este tocmai de a scoli invataceii iar pentru asta este nevoie de o structura piramidala de propagare a informatiei. Elevii, pe orice treapta s-ar afla, trebuiesc ghidati sa capete atitudinea necesara invatarii pentru a ajunge sa fie in viitor o fateta slefuita a unui diamant....poate intr-un alt colt de univers care permite acest lucru.
Intradevar, in ultima vreme, profesorii de calitate s-au imputinat in raport cu cresterea masiva a populatiei iar piramidei cunoasterii ia luat locul treptat piramida dominatiei si puterii, bazata pe orgoliu si ganduri joase.

Citat din: Nicipreaprea din  02 Septembrie 2011, 16:21:14
E o solutie ca si zeii sa se coboare de pe piedestale si sa puna umarul la sublimarea materiei. Sa inghita gunoi si sa scoata margaritare. Hai ca se poate, e usor pt zei, nu-i asa ?  :-D

De acord cu tine daca este vorba de zeii piramidei dominatiei si puterii.
Pentru noi ceilalti, pe plan individual, tocmai lectia transmutatiei se produce: invatam sa transformam gunoiul in margaritare ;)
Revolta nu face decat sa gustam din repetenta.... dar este foarte necesara... privind din varful piramidei cunoasterii (sub incidenta careia oricum suntem ...in background deocamdata)

Citat din: Nicipreaprea din  02 Septembrie 2011, 16:21:14
ps.Ce parere ai, dincolo de "Marele Plan" poate fi alt Plan ?  :fullmoon:

Cu siguranta! Ce crezi ...ca suntem de capul nostru? Si cei de deasupra noastra sunt de capul lor? :)
Slava Domnului ca nu!
Structura diamantului cred ca este foarte bine definita undeva...acolo sus... si accesul se face pe baza unei slefuiri exemplare. Cum? Asta trebuie sa aflam fiecare, unic in felul sau, prin intermediul propriului Sine. Altfel ramanem vesnic revoltati!

Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: dida din 02 Septembrie 2011, 22:06:01
Citat din: fiulploii din  02 Septembrie 2011, 20:11:37
Daca sustii ca nu te lasa  sa comunici mai departe , inseamna ca esti pe partea corecta a Fortei   ?   :-D

- nu sustin ca ma lasa, ori, nu ma lasa;

- este doar evidenta ca pot fi, sau, nu, lasata;


Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: fiulploii din 02 Septembrie 2011, 23:00:12
Citat din: dida din  02 Septembrie 2011, 22:06:01
- nu sustin ca ma lasa, ori, nu ma lasa;

- este doar evidenta ca pot fi, sau, nu, lasata;

Intrebarea ramane valabila  :-D si o reformulez : Daca entitatea/entitatile care iti comunica nu te lasa sa impartasesti informatiile primite crezi ca sunt de partea luminoasa ? Crezi ca ti se intampla ceva daca ,,incalci''  evidentza ? 
Ai dat like la postarea colegului @Rayden de la topicul Fortele malefice care zicea asa :
Citat din: Rayden din  02 Septembrie 2011, 20:30:16
....fraza pe care am spus-o, a devenit un fel de motto al meu, si cred in lucrurl asta fara nici cea mai mica indoiala; iar ceea ce am spus, suna cam asa: "In mine zace scanteie divina, sunt fiinta divina, iti poruncesc orice ai fi sa piei din fata mea si sa nu ma mai deranjezi!".

Am impresia ca esti in dilema adica nu esti  ,, centrata'' cum se exprima altcineva pe forum .

Si ai dat like si aici :
Citat din: Rayden din  02 Septembrie 2011, 20:50:37
....
cred ca suntem stapanii lumii noastre, noi cream forme in universul ce ne inconjoara; cateodata ne cream si demoni iar daca ii cream tot noi avem putere asupra lor, tot noi ii putem intoarce in nefiinta..
ne sta in putere sa modelam universul dupa "chipul si asemanarea noastra" numai ca..am uitat cum sa facem asta..si probabil am uitat cu un motiv..sau am uitat ca "cineva" a dorim sa uitam.. :star:
:-D 8-)

Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: dida din 02 Septembrie 2011, 23:14:36
Citat din: fiulploii din  02 Septembrie 2011, 23:00:12
Intrebarea ramane valabila  :-D si o reformulez : Daca entitatea/entitatile care iti comunica nu te lasa sa impartasesti informatiile primite crezi ca sunt de partea luminoasa ? Crezi ca ti se intampla ceva daca ,,incalci''  evidentza ? 
Ai dat like la postarea colegului @Rayden de la topicul Fortele malefice care zicea asa :

Am impresia ca esti in dilema adica nu esti  ,, centrata'' cum se exprima altcineva pe forum .

Si ai dat like si aici : :-D 8-)

D-nule Fiul ploii...


Eu nu afirm ca cei care ma 'supravegheaza' sint de bine(spre lumina), ori viceversa si nu am facut nici o afirmatie intr-un sens sau altul


- am spus doar,..."daca ma lasa"...sa ma exprim....Asta e treaba lor,....Eu, imi vad de Treaba mea.

- am certitudinea ca nu sint realmente "centrata" spre ceva  anume...o singularitate absoluta...


altceva? ...daca nu esti lamurit!?




Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: romulus din 03 Septembrie 2011, 09:46:47
Citatps.


comunic cu anumite 'energii'....si prin computerul meu...ori, altul la care (locurile de munca pe care le-am avut)...am lucrat

........multe as vrea, daca voi fi lasata de catre aceste 'entitati'.....vi le pot impartasi
Ai lasat asta in suspans . Ce spun entitatile , te lasa ori nu ? Pentru ca m-ai/ne-ai incitat/excitat si apoi ne-ai lasat asa....in aer!?
Am zis !
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: dida din 03 Septembrie 2011, 10:19:45

Ca sa nu va las azi, cu 'ochii in soare', uite cum sta treaba cu ""lasa-ma sa te las.!""".... :lol:

de obicei cind vreau sa scriu ceva anume, important....fie despre cei care ma tin sub observatie, fie  despre lucruri ce mi-au fost impartasite( nu stiu, inca o data subliniez) de catre ce fel de entitati.......dar , tind sa cred ca ar fi spiritele straaaaastraaaaamosilor nostri( iubesc tot ce tine de Daci)........

asadar......ori mi se blocheaza calculatorul, , ori se intrerupe lumina...si mai alte chestii...uite acum am oftat si a pocnit mobila...

Dar, azi nu am timp sa incerc sa va mai comunic cite cele din stele si luna, pentru ca trebile gospodaresti ma asteapta si-s mai importante...mincarica mai ales..

Fiulploii....semnul crucii fie iti aduna si-ti coaguleaza niste energii pentru a te proteja...

fie,...in alta varianta pe care am auzit-o mai nou,....iti "sparge" de fapt, aceasta protectie.....

e cu dus si intors....

adevarul....unde o fi??? umbla cu capu' spart, sau e la mijloc...

uite acu' rid...si-mi pocneste pc-uuuuu

am fugit!!!!!!!!

pe curind! :rainbow:
Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: Arhanghelul din 12 Septembrie 2011, 10:35:00
Citat tot din Arhanghelul dar de pe alt site Saccsiv's in care se vorbea si despre semnificatia cuvantului jidov ce are doua utilizari aparent diferite :

"JIDOV mai inseamna si urias ...
http://dexonline.ro/definitie/jidov (http://dexonline.ro/definitie/jidov)

http://roncea.ro/2011/08/10/jidanul-de-la-lingvistul-evreu-lazar-seineanu-la-afaceristul-marco-maximilan-katz-o-lectie-din-partea-scriitorului-dan-culcer-si-un-facsimil-explicativ-despre-jidan-jidov-si-jidovesc/ (http://roncea.ro/2011/08/10/jidanul-de-la-lingvistul-evreu-lazar-seineanu-la-afaceristul-marco-maximilan-katz-o-lectie-din-partea-scriitorului-dan-culcer-si-un-facsimil-explicativ-despre-jidan-jidov-si-jidovesc/)

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/am-dezgropat-uriasi-cu-mana-mea-in-1950-217782.html (http://www.libertatea.ro/detalii/articol/am-dezgropat-uriasi-cu-mana-mea-in-1950-217782.html)
http://quadratus.wordpress.com/2009/04/28/uriasii/ (http://quadratus.wordpress.com/2009/04/28/uriasii/)  "

Am vazut o poza postata de colega Siberia ce mi-a adus aminte de o carte a copilariei mele  Calatoriile lui Guliver in ...

Titlu: Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
Scris de: fiulploii din 18 Februarie 2014, 16:55:32
  Cativa stiu ceva sau doar banuiesc  iar pe aceasta linie, Sir Arthur C. Clarke si Zen Xanadron sunt legati de fire invizibile , fie si numai pe subiectul omenirii 2.0

''The stars are not for Man - that is. Not for biological humans 1.0 ''
                            Sir A.C.C.
:-D

P.S. asta nu inseamna ca tre sa devenim cyborgi sau androizi. Mai este si varianta cu ''jump to the next level'' prin intermediul alimentatiei si al diferitelor unde , deci prin intermediul transformarii adn.

Parerea mea...

  P.S. citeam un studiu in care niste cercetatori demonstrau ca organismul uman a fost proiectat sa alerge sau sa mearga cca 40 km pe zi.  :-o pentru intretinere optima. Nu stiu daca cu sarcina utila in spate sau nu .