Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Diverse => Subiect creat de: Skywalker din 17 Iulie 2005, 17:04:29

Titlu: ANTIGRAVITATIA
Scris de: Skywalker din 17 Iulie 2005, 17:04:29
Am vrut sa descriu antigravitatia in cadrul tehnologiilor extraterestre, dar se pare ca a fost creeat in afara... :(
Titlu: ANTIMATERIA
Scris de: Skywalker din 17 Iulie 2005, 17:58:10
Cu totzii stim ca OZN-urile au viteze superioare rachetelor noastre cosmice. Si dupa cum am descris mai inainte, se pare ca OZN-urile nu au
nici motoare cu reactie sau orice motor care emite jeturi. Bine, am lamurit ca pe verticala ele se deplaseaza prin antigravitatie, insa acum intrebarea e cum se deplaseaza pe orizonala?
 Specialishtii presupun ca pe orizontala se deplaseaza cu ajutorul unui motor care functioneaza cu antimaterie.
Si acum ce e antimateria?
Aceasta antimaterie este compusa din niste atomi, dar la care electronii au sarcina pozitiva si protonii au sarcina negativa. Se presupune ca ar exista in univers electroni pozitivi. Cand un atom este ciocnit de un "antiatom", atunci se produce o energie uriasa, capabila sa propulseze navele.
Titlu: TEHNOLOGIA EXTRATERESTRA
Scris de: annuki din 19 Septembrie 2005, 12:07:37
Skywalker--Noi,pamantenii inca doar banuim ce tehnologie ar avea acele OZN-uri si ne gandim oare cand vom fi si noi capabili de a creea astfel de tehnologii



recent am citit despre o astfel de tehnologie sf, dezvoltata de o societate secreta(pamanteana) si ca sa va facei o ideie expun cate ceva din filozofia ei:
1)legile pamantesti ale naturii au fost declarate unice. Totusi exista lumea cealalta si in consecinta legile lumii celelalte care sunt deasupra celor pamantesti insa in stransa legatura unele cu altele
2)totul se bazeaza pe vibratii,universul nostru are o anumita vibratie iar universul exterior,paralel(lumea cealalta)o alta.Ozn creazaza o vibratie egala ca intensitatea vibratiei universului exterior si conform legii afinitatii care spune ca orice lucru asemanator se atrage ,ozn dispare din universul nostrua jungand in sfera vibratiilor inalte a lumii celelalte (transmutatia).trnsmutat astfel el nu mai depinde de legile pamantene ci de cele din lumea cealalta, unde viteza maxima nu e a lumini ci a spiritului, a gandului, facand astfel nula notiunea distantei.ajungand la destinatie revine la sfera vibratiilor pamantene respectiv in universul pamantean.Asa se si explica aparitia/disparitia instantanee a acestor obiecte.
Titlu: TEHNOLOGIA EXTRATERESTRA
Scris de: Skywalker din 20 Septembrie 2005, 11:55:00
ANNUKI, am auzit si eu cate ceva despre vibratiile Pamantului, dar foarte putin. Cica acuma Pamantul are vibratii joase, iar lumile paralele ar avea vibratii inalte. Si ca prin 2011 se va scimba nivelul vibrational al Terrei!
Despre aste, totusi nu ma pot pronunta, o sa vedem ce va fi atunci!
Si am mai auzit ca sunt 4 planete Terra, aflate in 4 universuri paralele si ca pe una din aceste planete Germania nazista castigase al 2-lea razboi mondial (!)
   Lumile paralele totusi exista ! Oare cand le vom cunoate!
Titlu: TEHNOLOGIA EXTRATERESTRA
Scris de: annuki din 21 Septembrie 2005, 13:47:32
Teoria cu 4 planete care ar exista in alte 4 universuri paralele sau in alt timp mi'se pare ilogica si suna a fabulatie sf eftina. Despre universurile paralele insa exista chiar referiri in cartile apocrife asa numitele carti pirdute ale bibliei printre care amintesc "cartea secretelor lui Enoh" insa deja asta e subiect pt un alt topic,eu voiam sa evidentiez ca tehnologia ozn se bazeaza pe vibratie.
SA fiu si mai exact si sa revin la subiect, ozn'urile folosesc tehnologia imploziei iar masinile noastre tehnologia exploziei.In univers guverneaza doua principii:lumina si intunericul,bine/rau, creator/distrugator asa cum curentul electric are doi poli,plus si minus. Orice tehnica bazata pe principiul exploziei sau al arderii poate fi denumita "tehnica satanica"cazul nostru . Astfel degeaba se chinuie sa explice "savantii exploziei" de care aminteai cu teoriile lor de 2 lei,pardon doi bani, niste lucruri care din start ii depasesc.
Titlu: TEHNOLOGIA EXTRATERESTRA
Scris de: Timax din 17 Octombrie 2005, 00:02:15
Referitor la vibratii am citit si eu niste chestii destul de fascinante nu mai stiu situl acum,cica unde la anumite frecvente,sunetele mai joase sau mai inalte pot influenta adn-ul,de altfel asa se explica si starea de hipnoza.Mai scria despre cum au reusit niste cercetatori rusi sa schimbe sexul unui mormoloc de broasca  prin vibratii (unde). De altfel se stie ca Pamantul emite unde la diferite frecvente datorita campului sau magnetic care difera de la o zona la alta astfel explicandu-se prezenta stafiilor in anumite regiuni....
Titlu: tehnologie extraterestra
Scris de: scrotwalker din 16 Noiembrie 2005, 11:30:11
mah baieti, recunosc c-am ris de m-am tinut cu mainile de burta de utopiile citite in forumul asta!  ( asta e partea POZITIVA). Acum aia NEGATIVA: mai bine ati pune mina pe carte si ati incerca sa abordati subiectul "stiintific", nu ca diletantii de 2,50 lei, zis si autori de romane "science-fiction" de categ. 4. NOTA: sfatul meu este 100% gratis si daca sinteti in realitate la fel de destepti cum vreti sa pareti, l-ati urma ! :-)
Titlu: TEHNOLOGIA EXTRATERESTRA
Scris de: Skywalker din 18 Noiembrie 2005, 22:42:51
Da, sunt de acord cu Blacky! De fapt nimeni nu stie adevarul despre ce tehnologii folosesc extraterestrii, asa ca nu stim care teorie e adevarata.
Poate nici o teorie formulata de vreun pamantean nu e adevarata, insa asta nu ne impiedica sa nu ne punem imaginatia in functiune. Si eu zic la fel ca asta e locul potrivit pentru asa ceva.
  Iar despre ce a zis Timax, referitor la vibratii, chiar am invatat la faculta
despre vibratiile care pot tine la distanta insectele daunatoare. Si asta e
dovedit stiintific!
Titlu: TEHNOLOGIA EXTRATERESTRA
Scris de: Skywalker din 27 Noiembrie 2005, 18:48:59
Stiati ca unele OZN-uri emit fascicule de lumina... curbe?
Intr-o carte, autorul incerca sa explice fenomenul. Nu mi-l amintesc, parca era ceva de genul ca fotonii sunt trimisi cu o viteza foarte mare, peste cea a luminii, daca bine imi amintesc. Dar, nu stiu daca mai conteaza acum explicatia. Conteaza ca au fost martori care au vazut lumini curbe
Titlu: TEHNOLOGIA EXTRATERESTRA
Scris de: PaulR din 06 Decembrie 2005, 13:52:11
Parerea mea este ca OZN-urile extreterestre folosesc antimaterie pentru ca este combustibilul cu cel mai mare randament(se transforma 100% in energie),ocupa foarte putin volum,si degeja o energie inimaginabila.Ai nevoie doar de materie+antimaterie si de o tehnologie care sa controleze reactia.Oamenii au demonstrat (produs) recent antimaterie si i-au studiat in parte proprietatile.deocamdata omenirea nu are tehnologia necesara producerii ei pt combustibil,este nevoie de f. multa energie.Dar ce spuneti daca am lua-o in loc sa o producem? Se stie ca in univers gaurile negre produc antimaterie.Daca oamenii ar putea aduce antimaterie de acolo s-ar rezolva problema energiei.Deocamdata savantii studiaza proprietatile antimateriei si afla lucrui uimitoare chiar si pt sesolul XXI.
Voi reveni cu amanunte despre alte tehnologii revolutionare. :roll:
Titlu: TEHNOLOGIA EXTRATERESTRA
Scris de: Skywalker din 06 Decembrie 2005, 15:24:59
Nu e necesar sa ne deplasam pana la o gaura neagra ca sa luam antimaterie. Asa am citit intr-o carte ca si in spatiul din sistemul nostru solar exista atomi de antimaterie, evident, nu in cantitati prea mari. Dar,
pentru inceput ar ajunge si antimateria "de langa noi".  
 PaulR, gaurile negre produc continuu antimaterie sau au o cantitate limitata? De fapt, indiferent de ce cantitate de antimaterie ar exista in gaurile negre, intr-un viitor tot ne vom alimenta de acolo. Si atunci combustibilii fosili(benzina, motorina,etc) vor exista doar in legende.
Titlu: TEHNOLOGIA EXTRATERESTRA
Scris de: Skywalker din 11 Decembrie 2005, 16:44:32
Chiar daca antimateria nu este totusi cel mai bun combustibil, totusi, daca am incepe sa o folosim, am face un adevarat salt tehnologic.
Titlu: TEHNOLOGIA EXTRATERESTRA
Scris de: Skp din 12 Decembrie 2005, 22:16:05
Niciodata nu o sa avem o tehnologie...''identica'' cu teh. altor  lumi:))   intrebare    ''cand vom avea ceva asemanator??''  peste  zeci sunte sau chiar mii mde ani....:)  ''de ce??'' pt ca ozn-urile care ne tot viziteaza...ar putea venii de pe o lume care...exista de  miliarde de  ani inaintea planetei noastre :wink:
Titlu: TEHNOLOGIA EXTRATERESTRA
Scris de: Skywalker din 13 Decembrie 2005, 21:27:57
Pana sa cream ceva asemanator, vom parcurge un foarte lung drum, insa
daca nu punem in practica noile idei, atunci asa vom ramane cum suntem acuma. Folosirea antimateriei pe scara larga ar putea fi un pas inainte,
pardon, un salt inainte.
Titlu: TEHNOLOGIA EXTRATERESTRA
Scris de: baaron din 16 Ianuarie 2006, 03:11:54
NOI NU VOM AVEA NICIODATA TEHNOLOGIA DE CARE DISPUN ALTE CIVILIZATII pentru pur si simplul fapt ca acele civilizatii la ora actuala evolueaza iar noi Pamantenii regresam ceea ce cat de curand va duce la un crash total....(vezi razboi...distrugere....ura...si asa mai departe)

O civilizatie poate EVOLUA numai in cazul in care se detaseaza de anumite obstacole aparute pe parcursul ciclului evolutiv.
Ori noi la ora asta imbratisam tot ceea ce poate fi mai rau la o civilizatie....Deci nici nu poate fi  vorba ca vom avea vreodata acces la vreo tehnologie pe care o au acum alte forme inteligente de viata avansate.
Sau poate ma insel si ar trebui sa am mai multa incredere in rasa careia ii apartin....Oare?
Titlu: TEHNOLOGIA EXTRATERESTRA
Scris de: draculasblood din 16 Ianuarie 2006, 15:08:39
CitatNOI NU VOM AVEA NICIODATA TEHNOLOGIA DE CARE DISPUN ALTE CIVILIZATII pentru pur si simplul fapt ca acele civilizatii la ora actuala evolueaza iar noi Pamantenii regresam ceea ce cat de curand va duce la un crash total....(vezi razboi...distrugere....ura...si asa mai departe)
ai dreptate...dar e imposibil sa stai si sa te uiti cum un popor te ataca iar tu te uiti...
Titlu: TEHNOLOGIA EXTRATERESTRA
Scris de: baaron din 16 Ianuarie 2006, 15:42:07
Nu stiu cat de multe cunosti tu despre istorie si asa mai departe insa pe viitor te-as ruga sa dezvolti subiectul si sa nu mai expui doar o propozitie.....Hai incearca si tu sa fii ceva mai detailat si nu superficial....No offence.
Titlu: TEHNOLOGIA EXTRATERESTRA
Scris de: Skywalker din 22 Ianuarie 2006, 21:30:55
Un alt element al tehnologiei extraterestre este modul lor de a lumina si aici intra:
 
- luminile navei
- fasciculul de lumina curba
- fasciculul de lumina trunchiata

Luminile navei

Pe un alt topic, era o discutie, cum ca OZN-urile nu mai folosesc banalele noastre becuri. Da, ei pentru"lumini de pozitie" nu au becuri. Lumina se produce prin ionizarea suprafetei navei in locul unde se vrea sa lumineze.
Momentan, nu pot sa scriu mai mult. Dar, promit ca revin cu detalii amanuntite, ca... am de unde.


Lumina curba si trunchiata

Unii martori oculari afirmau ca au vazut "iesind" din OZN-uri fascicule de lumina curba si trunchiata. Explicatia ar fi : ei controleaza fotonii. Unii spun ca ei ar folosi alt fel de lumina, cu o viteza mai mare si cu alte proprietati. Voi reveni.
 
 Asta a fost un fel de versiune demo pentru ce va urma. 8)
Titlu: Re: ANTIGRAVITATIA
Scris de: Skywalker din 25 Februarie 2006, 15:27:48
  Daca unii spun ca nu exista gravitatie si gravitoni, atunci nu voi mai scrie "gravitatie", ci "atractie". E bine, Sid?
Sau nici atractia nu exista, ci e o inventie a masoneriei?

   Antigravitatia(antiatractia) este o problema pe care si-au pus-o chiar si inginerii aeronautici. Zarioiu Gheorghe, inginer aeronautic a facut o referire la antigravitatie in cartea sa "Aviatia Moderna", propunand-o ca o metoda de propulsie pentru viitor. Din pacate insa, in aceea carte , despre antigravitatie s-a scris extrem de putin(doar o fraza). Insa faptul ca un inginer aeronautic a mentionat acest fapt, propunandu-l pentru a se studia, ar trebui sa ne faca sa ne gandim ca
totusi antigravitatia nu e o prostie.

   Motorul antigravitational functioneaza ca un magnet. Cand are gravitatie pozitiva, este atras de Pamant. Cand are gravitatie nula, el sta in loc in aer. Iar la o gravitatie negativa este respins de pamant. Cu cat "indicele antigravitational"- sa-i spunem asa, creste, cu atat creste si viteza cu care motorul este impins de Pamant. Iar manevrarea acelui motor ar consta in reglarea "indicelui antigravitational" in functie de necesitati (decolare, aterizare, mentinere in aer).
   
   Nu stim inca ce sisteme de propulsie au OZN-urile, daca folosesc sau nu antigravitatia, insa aceasta problema ar merita sa fie studiata cum trebuie. Daca vom reusi sa inventam motorul antigravitational, vom face un adevarat salt tehnologic. Antigravitatia nu mai tine de SF. Se poate creea!
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: Skywalker din 07 Martie 2006, 21:22:11
   Cateva dovezi despre antigravitatie

Cu numai cativa ani in urma, chinezii au descoperit niste documente sanscrite in Lhasa, Tibet si le-au trimis la Universitatea din Chandrigarh, ca sa fie traduse. Dr. Ruth Reyna de la universitate a afirmat recent ca documentele contin instructiuni pentru construirea de nave spatiale!
Metodele lor de propulsie sunt cele antigravitationale si sunt bazate pe un sistem analog cu cel de laghima, puterea necunoscuta a eului omenesc, " o forta centrifuga suficient de puternica pentru a neutraliza toata forta gravitationala". Dupa cum spune Hindu Yoghis, este aceasta "laghima" care permite persoanelor sa leviteze. Dr. Reyna a spus  ca la bordul acestor masini numite "Astras" din text, au fost trimisi oameni pe o alta planeta, dupa ce scrie in documente, care sunt estimate ca avand mii de ani. Manuscrisele au revelat si secretul "antimei", "calota invizibilului(the cap of invisibility)" si "garima", "cum sa fi greu ca un munte de plumb".
Bineinteles, oamenii de stiinta indieni nu au luat textele foarte in serios, dar atunci au avut atitudini mai pozitive asupra lor, cand chinezii i-au anuntat ca ei au inclus cateva parti din studiul asupra programului lor spatial. Aceasta a fost prima dovada a unui guvern care pretinde ca a descoperit antigravitatia.

  Voi reveni
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: NeOm din 24 Martie 2006, 09:49:36
      Am foarte multe teorii ,ce au o oarecare legatura cu antigravitatia ,posibile moduri de propulsie atat in apropierea unui corp ceresc cu atmosfera (sau fara) sau in imensitatea spatiului ,unele idei sunt inspirate iar altele proprii , :-D
      Voi spune mai multe dintre idei pe acest forum !
      Energia vidului ..... in legatura cu asta am o teoriie interesanta ,se stie ca este legata de forta gravitationala ,de forta centrifuga ,de inertie ,de starea universului etc. +este imensa ,iar efectele ei de la un nivel cuantic pana la cel al universului ,se simt din plin.
      Io am o teorie despre cum ar putea fi influentat acest fenomen ,imaginati-va!!!!!! Control asupra fortei gravitationale ( propulsie ,eliberarea din sforile ce ne tin acasa ,"iar odata cu casa putem cadea si noi" )
        ,control asupra fortei centrifuge (directionarea ei obtinand o acceleratie si o forta de propusie impresionanta)
       ,control asupra fortei de inertie (aducerea la zero ,sau poate chiar inversarea(pt asta nu am gasit inca o solutie ))plecari bruste cu orice viteza
     
           parca astea ar fi unele dintre caracteristicile pe care le cautati ...
                  dar Spatiul este mare si nenumarate sunt entitatile din el ,de asemenea si tehnologiile cu care calatoresc.!
         
                                    Voi reveni cu detaliiiiii 8-)
                                                                                         NeOm
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: Skywalker din 24 Martie 2006, 18:16:19

  Bine ai venit, NeOm! Si astept sa revii cu detaliile de care ziceai. Poate vei contribui si tu la rezolvarea acestui puzzle.
    Antigravitatia este tot o "GRAVITATIE ARTIFICIALA".

Si iar am o intrebare pentru NeOm: Printre sursele tale de inspiratie s-au numarat cumva niste poeme indiene antice? Ca acolo sunt descrise niste nave care aveau proprietatile descrise de tine.
Ele functionau cu mercur.
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: NeOm din 30 Martie 2006, 11:13:12
        Ma bucur ca am gasit si am intrat pe acest forum :-D

        Presupun ca despre acele vimana(parca asa erau denumite) parca din Ramayana ,se mai descrie astfel de nave si in Samarangana Sutradhara (tibetane-in care se mai descriu nave ce imprastiau foc si mercur) sau Tantjua si Kantjua (Perlele cerului )
        Acestea in mare parte se puteau ridica sau cobori brusc  puteau zbura cu mare viteza si puteau opri aproape instantaneu  :roll:
   
       M-am inspirat si de aici si din multe alte locuri ,din fenomene carora "cica" nu li se stie cauza ,io cred ca asta este si sper ca va fi folosita .
       
       Am studiat ceva timp fizica cuantica (cu toate ca urasc formulele) iar teoretic este posibil sa se poata influenta structura spatiului de fapt fluctuatiile dimensionale ,unii poate ca au dreptate se bazeaza pe un anumit tip de unde  ce au o caracteristica interesanta ,deci tot vibratiii ce pot modifica spatiul la un nivel cuantic ,sau cel mai bine spus interactiunea dintre spatiul multidimensional in care traim si materia (aceasta legatura este cauzatoare de anumite forte ce vrem sa le controlom)
      Puteti studia efectul "Casimir" sau efectul acela prin care o bila de Fe isi modifica greutatea atunci cand unde de o anumita frecventa se emit prin ea ,ar mai fi si efectul produs de rotatia unui superconductor prin care trece curent electric .

      Ar mai fi multe de spus .
            Dar si mai multe de facut 8-)
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: maya din 05 Aprilie 2006, 01:22:38
Intreb si eu ceva aici...nu stiu daca am nimerit ...oricum...Este undeva in Ro pe langa Iasi (sau Vaslui) o zona unde se manifesta acel fenomen in care, aparent, pe o panta, un obiect lasat in miscare libera are tendinta de a se misca intr-un sens opus? are vre-o legatura cu antigravitatia?
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: ryn din 05 Aprilie 2006, 02:56:17
Din pacate fenomenul la care te referi maya este doar o iluzie optica. Conformatia topografica a zonei lasa impresia vizuala ca in acel loc masinile de exemplu urca o panta clara. De fapt conformatia dealurilor si a copacilor care cresc sub un unghi anormal aparent creaza impresia generala ca panta are un unghi descrescator, dar de fapt este invers. Din cate stiu o investigatie recenta a dovedit acest lucru si a existat chiar un film difuzat la o televiziune publica.
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: toma din 05 Aprilie 2006, 20:48:02
CitatAceasta antimaterie este compusa din niste atomi, dar la care electronii au sarcina pozitiva si protonii au sarcina negativa. Se presupune ca ar exista in univers electroni pozitivi. Cand un atom este ciocnit de un "antiatom", atunci se produce o energie uriasa, capabila sa propulseze navele.
. Cel care a pus in evidenta antimateria  a fost Paulli stipulind principiul ce-i poarta numele. Nu sint niste atomi ci atomi dar priviti in oglinda, adica totul e vicevercea. Din pacate nici macar unicerul nu paote tine la un loc antimateria si materia!!!!

CitatSi am mai auzit ca sunt 4 planete Terra, aflate in 4 universuri paralele si ca pe una din aceste planete Germania nazista castigase al 2-lea razboi mondial (!)
    Lumile paralele totusi exista ! Oare cand le vom cunoate!
Hai sa fim seriosi! Almanul anticipatia nu mai apre demult!


Citattehnologia imploziei
Tehnologia imploziei? Stiti ce e aia? Daca, nu loviti cu o piatra un ecran de televizor. Pe urma cititi cartea de fizica!

scrotwalker, buna observatie!

Citatfotonii sunt trimisi cu o viteza foarte mare, peste cea a luminii
. Non sens. Cine emite fotoni? Ce sint fotonii? Barem stiti? Tahioni ar fi in conceptia fizicienilor relativisti acele particule capabile sa depasesca viteza luminii. Din pacate eu nu exista decit in ...virful creionului!

CitatNu e necesar sa ne deplasam pana la o gaura neagra ca sa luam antimaterie
Mai copi voi nu cititi cartile de fizica? Stiti ce este o gaura neagra? De ce vorbiti prosti? Antimateria NU se gaseste intr-o gaura negra! Gaura negra este o strea obisnuita aflata in ultimul stadiu al evolutiei, atit de presata si cu o garviatie atit de mare, incit din ea nu mai scapa nimic, nici macar lumina! Deaia e ...neagra! Antimaterie este si pe ....pamint! Sint o multime de elemete radioactive care se dezintegreaza emitind ...pozitroni!

Motor antigravitational? (oricum o exprimare aiurea!) Bun motorul este, dar ce te faci cu ...pasagerii? Cum manevrezi o astfel de nava? Inchizind si deschizint ecrane? Ce se intimpa in acele momente cu pasagerii? Ce te faci cu ...frecarea?  Din pacate nici gravitonii nici antigravitonii nu au fost descoperiti decit, eventual, in romanele SF!  Cel putin pina acum se crede ca responsabile de tinerea universului la un loc sint cimpurile electrice, magnetice, fortele slabe si fortele tari! Probabil astea toate la un loc genereaza ...gravitonii!

Citatun obiect lasat in miscare libera are tendinta de a se misca intr-un sens opus
Buna explicatie Ryn. Incerc sa va atrag atentia asupra unui fenomen optic usor de verificat de fiecare din voi. Incercati sa va explicati ce vedeti atunci cind coboriti un deal, iar in vale este o intindere de apa. Apoi mai stam de vorba!


Citatantimaterie pentru ca este combustibilul cu cel mai mare randament
Ufff, cartea de fizica......
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: Skywalker din 05 Aprilie 2006, 21:39:01
Toma, de esti tu asa un mare fizician, atunci gandeste-te si tu la ce ar putea sa fie dincolo de legile fizicii. Daca dincolo de manualul de fizica sfant al tau nu vezi nimic, sau mai rau, daca negi tot ce ar putea exista dincolo, atunci nu pot sa zic decat ca nu vrei sa iesi din tipare.

CitatMotor antigravitational? (oricum o exprimare aiurea!) Bun motorul este, dar ce te faci cu ...pasagerii? Cum manevrezi o astfel de nava? Inchizind si deschizint ecrane? Ce se intimpa in acele momente cu pasagerii? Ce te faci cu ...frecarea?

Tu ai auzit de Sincopa G, boala primita in urma unor puternice forte G? Un astfel de motor antigravitational ar putea controla si gravitatia din interiorul navei, schimband-o in concordanta cu schimbarea pozitiei navei, astfel protejand pasagerii de sincopa G.
Nu ai deschide nici un ecran.Ar exista o maneta, aceea miscand-o in functie de manevra pe care vrei sa o faci.

   Mai Toma! Imagineaza-ti doi magneti de acelasi pol, care se resping. In fond asta e antigravitatia, dar la scara mai mare.
Pana si eu am inteles-o, care nu stiu fizica.
   
    Fotonii sunt niste particule de lumina, deci au viteza luminii. Un motor fotonic va fi posibil sa se construiasca, dar nu pentru cei care vad ca si caii cu aparatorile alea de vedere. Urmatorul pas ar fi motorul tahionic.

  Toma, cred ca ar fi util sa citesti Povestea lui Klaus de la Discutii pentru gradinita. Si tie ti-e dedicata.
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: toma din 05 Aprilie 2006, 22:57:14
Pina una alta, Universul in care trai si singurul pe care il cunoastem, se guvereaza dupa aceste legi. Altele nu sint decit in imaginatia scriitorilor SF! Daca admit ca U este diferit de R*I, atunci rosu cu galben poate tot asa de bine sa dea negru sau eu pot zbura dind din picioare! Din pacate, dincolo de manualul meu de fizica nu este nimic! Nu pot nega un lucru care nu exista sau, mai mult, ma pot ghida dupa aberatii de genul randamentul ciocnirii materie antimaterie este aproape 100% Pai fratilor, in cazul, hai sa-i zicem, reactiei  materie - antimaterie intreaga masa se transforma in energie!

CitatAr exista o maneta, aceea miscand-o in functie de manevra pe care vrei sa o faci
Da simplista treaba, o maneta si treaba e gata! Poate in romanele SF!

CitatImagineaza-ti doi magneti de acelasi pol, care se resping
Atungi imagineaza un motor care sa functioneze pe acest principiu!

CitatFotonii sunt niste particule de lumina
Sorry, fotonii sint unde! Ma poti contrazice? Da, in principiu s-ar putea construi un motor fotonic, deoarece lumina creaza presiune si conform uneli legi a lui Newton de, universal valabila, actiunea creaza reactiune! Mai intii sa descoperim tahionii, apoi mai vedem noi!
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: Interesent din 05 Aprilie 2006, 23:44:58
Halo la toti.
Mi s-ar parea nou, ca savantii nostri s-a cunoasca universul nostru complet. De cind? In fiecare zi se fac descoperiri noi asupra virstei sistemului nostru solar, de la un miliard de ani, devin mai multe miliarde de ani. Si noi vorbim aici, ca si cum am cunoastem sistemul nostru ca buzunarul de la haina? Si nou vorbim de universum? Unde ramine galaxia - ce stim noi despre ea?
Fizica clasica nu accepta deocamdata toate noutatile descoperite - mai degraba numai fizica teoretica. Si aceste noi descoperiri se folosesc intii numai in modelele teoretice pentru ar fi intelese mai bine. Dupa aceea se cauta in "hardware" dupa dovezi care pot fi mentinute si dovedide cu aparaturi moderne, cind se stie la ce si unde sa se caute!
Singurul lucru ce se poate spune si are valabilitate este un proverb: cum in micro-cosmos asa se petrece si in macro-cosmos.
Multe relatii fizicale, chemice, biologice, etc. se descopera in fiecare zi nou, si incepe sa se inteleaga la general, pina se preia in materia si stiinta elementara care se invata la scoala.
Dar un lucru nu se discuta. Fiecare element, frecventa, unda exita bipolar. Una fara alta nu exista si impreuna reda ceva superior si unic. Deci daca se gaseste o parte, partea cealata cu polul opus este in apropiere. Aparatele de depistat inca nu le-am produs ca sa dovedim ca asa este.
Un barbat si o femeie exista ca o unitate, dar numai amindoi impreuna sint in stare sa produca ceva deosebit - sa creeze un corp de om nou si s-il nasca. deci numai amindoi sint o unitate superioara, care pot produce ceva mai deosebit: un alt om.
Ma intelegeti? :?
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: toma din 06 Aprilie 2006, 09:40:33
Am specificat, Universul singurul pe care il cunoastem, cu alte cuvinte, cel in care traim si murim, il "vedem", il pipaim, il cercetam!
CitatFizica clasica nu accepta deocamdata toate noutatile descoperite - mai degraba numai fizica teoretica
Nimic mai gresit! Da un exemplu pertinent! Uiti ca multe descoperiri au fost facute in virful creionului, parca si planeta Pluton ,nu?

CitatFiecare element, frecventa, unda exita bipolar
Ce intelegi prin asta, fi mai explicit te rog. Te referi la princiupiul lui Paulli? Ori dualismul unda - corpuscul?

CitatUn barbat si o femeie exista ca o unitate, dar numai amindoi impreuna sint in stare sa produca ceva deosebit - sa creeze un corp de om nou si s-il nasca.
Ups, deacum o dam pe filozofie.
Din pacate acum nu am timp dar, sper eu, ca dupa amiaza sa revin cu niste lucrusi, probabil, interesante.   
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: Interesent din 06 Aprilie 2006, 17:35:49
Halo Toma,
comentarul tau referitor la citatul meu cu fizica clasica nu l-am inteles. Poti te rog s-al mai precizezi.
Acum precizez eu ce am gindit sub bipolaritate. Plus si minus, zi si noapte, barbat si femeie, materie si antimaterie. Acestea exista, sau se pot "pipai" singure, dar ele nu pot exista fara cealalta parte. Cum poate sa se vorbeasca despre zi, daca nu se cunoaste noaptea - ca exemplu? Antigravitatia exista numai cind se cunoaste ce este gravitatia. Si aici incerc sa spun dece descoperirile noi intai numai in teorie ca model de visualisare ce se foloseste. Dupa ceea ce stiu eu, problema despre teoria de gravitatie nu este inca rezolvata. Astazi se vorbeste inca de felul cam ce gravitatia ar putea fi, dar dovedidata si explicata nu se poate inca. Ce se stie si se poate dovedi este numai manifestarea, inca nu se stie precis de unde revine si ce este. Diferite manifestatii si reactii ale gravitatiei se cunosc, ca exemplu pentru sondele spatiale, care folosesc pentru drumul lor in spatiu aproprierea plantelor si cimpul de gravitatie ca un catapult.
Daca s-ar cunostea definitia concreta a gravitatei, s-ar putea gasit si definitia antigravitatiei.
Cu femeia si barbatul ca unitate singura si impreuna ca unitate superioara nu este nimic filozofic. Este un exemplu de bipolariate - ca yin-yang la chinezi.
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: toma din 06 Aprilie 2006, 18:15:17
 
CitatPlus si minus, zi si noapte, barbat si femeie, materie si antimaterie
M-am lamurit, vorbesti de acceptiunea filozofica a bipolaritatii. Eu vorbeam de cea fizica. Din pacate femeie - barbat,  yng - yang nu este tot una cu materie - antimaterie. Si intr-o lume alcatuita din antimaterie va exista plus si minus, barbat sau femeie, nu?
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: Skywalker din 06 Aprilie 2006, 20:39:41
Toma, scuza-ma ca trebuie sa spun, dar esti ultraconservator. Nu-ti vezi decat in lungul manualului tau de fizica.

Bravo, Interesent! In sfarsit inca un om cu minte deschisa. Ar trebui sa ne dea mult de gandit faptul ca nu cunoastem nici macar gravitatia.

Unde esti tu, NeOm, ca sa ne mai dai explicatii in legatura cu ideile tale novatoare. Chiar am avea nevoie de cineva ca tine.
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: toma din 06 Aprilie 2006, 22:00:41
Citat....dar esti ultraconservator
Ma faci sa zimbesc :lol:


Citatcontrol asupra fortei centrifuge (directionarea ei obtinand o acceleratie si o forta de propusie impresionanta)
control asupra fortei de inertie
Daca intreb ce crezi ca se intelege prin forta centrifuga si cea de inertie, inseamna ca sint ultraconservator sau ca banui ca nu se prea stie ce-s alea?
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: Interesent din 06 Aprilie 2006, 22:10:33
Halo Toma,
ok, raminem la fizica sau chimie, fara filozofie.
Se pare ca am ales exemple prea extreme. Bun, eu nu sunt expert, dar incerc din nou.
Accepti ca un atom de Hidrogen are insusiri proprii? Noi stim ca Hidrogenul poate fi folosit singur sub diferite forme. Daca luam 2 atomi de Hidrogen creiem ca unitate nuoa superioara Helium. Cu toate ca aici folosim 2 unitati independete cu proprietate de hidrogen, rezultatul este un altul, Heliumul, care are alte insusiri decit Hidrogenul.
La general spus, un molecul se sustine din mai multe unitati mai mici, care da in suma aduce alte proprietati ale stofei noua.
Si ce exista in partea dreapta de Zero in plus, trebuie sa se gaseasca si in partea stinga de Zero in minus (vizualizat matematic), ca sa ramina in echilibru. O regula din fizica tehnica spune ca fortele sau momentele dintr-o parte trebuiesc cu aceleasi forte sau momente din partea opusa aduse in echilibrul.
Eu gindesc ca aceste reguli simple au valabilitate si in alte lucori de stiinta, care astazi se presupun deocamdata numai teoretic.
De aceea sint eu de parere ca la fiecare element sau molecul exista un part cu polaritate opusa.
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: toma din 07 Aprilie 2006, 18:11:58
Citatun molecul se sustine din mai multe unitati mai mici
Greseala amarnica! Heliul este un element chimic total diferit de hidrogen, este un atom cu totul si cu totul nou. Caramizile sin doar aceleasi. (si nu chiar, acolo mai sint si niste neutrini, mezoni, quarki, etc). Molecula este un ansamblu de mai multi atoni si care pastreaza caracteristicile si propietatile "amestcului".
Ex o molecula de sare este formata dintr-un atom de Clor si un atom de Sodiu. E adevarat Sodoiul si Clorul luate separat au alte propietati, dar molecula e una, atomul e alta. Sa nu mai faci astfel de confuzii!
CitatO regula din fizica tehnica spune ca fortele sau momentele dintr-o parte trebuiesc cu aceleasi forte sau momente din partea opusa aduse in echilibrul.
Stii, dar nu bine: Legea lui Newton spune ca unei actiuni ii corespunde o reactiune! Pe acest principiu zboara rachetele! Si ca veni vorba: motorul fotonic. Cred ca fiecare din noi avem cite unul prin debara, legat la chei sau pe patru roti!!! Revin cu lamuriri la cerere!
Paulii e emis "teoria oglinzii" din fizica atomica si subatomica: unei particule ii corespunde o antiparticula. Dar aia e cu totul altceva! Conform acestei teorii, in univers ar exista materie si antimaterie.  Din pacate, pina acum nu prea a fost descoperita antimatreie, cu exceptia pozitronului si a unui antiproton in nu stiu ce accelerator.
Se vorbea la un moment dat ca in constelatia Lebada s-ar ciocni doua galaxi, una din materie alta din antimaterie. Treaba a pornit de la semnalele radio foarte puternice emise din zona. Dar.....
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: Interesent din 07 Aprilie 2006, 20:44:09
Toma, i-ti multumesc pentru clarificare.
Imi pare rau - da, aici am gresit. Am facut confuzie cu altceva.
Paulii aici, Newton dincolo. Eu tot sin de parere ca fiecare element sau ce este, exista sub doua forme si cu polaritate opusa. Dar in matematica exita totul la neinfinit in plus cit si in minus, sau nu? Si daca aceasta aici nu contrazice nici o logica, de ce sa contrazica presupunearea de bipolaritate de sus regulile logice ale naturii?
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: Skywalker din 07 Aprilie 2006, 21:07:01
Natura e contine o gramada de bipolaritati: lumina/intuneric, explozie/implozie, materie/antimaterie forte de atractie/respingere, centripete/centrifuge si in cele din urma, gravitatie/antigravitatie.

  Daca acum folosim motorul cu explozie, de ce nu ar putea fi inventat si un motor cu implozie?
Iar daca am ajuns sa negam antigravitatia, inseamna ca nu cunoastem nici gravitatia.

E simplu sa spunem despre ceva ce e dincolo de noi ca nu exista. Consecinta: stagnarea evolutiei. Bine ne sta!
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: toma din 07 Aprilie 2006, 21:58:06
Skywalker sa nu incurcam lucrurile: lumina/intuneric, explozie/implozie, atractie/respingere, centripet/centrifug,  este un lucru, materie/antimaterie alt lucru.
Nu stiu de unde ai ineles ca neg antigravitatia. E drept ca pina acum ea nu a fost pusa in evidenta, dar asta e cu totul si cu totul altceva!
Totusi nu stiu cum ar fi  util un astfel de motor intr-un spatiu in care gravitatia este ....aproape zero!
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: toma din 09 Aprilie 2006, 20:08:58
Revin.
Confuzia apare din fatul ca, in cazul antigravitatiei, principiul lui Paulli nu este inteles corect. Se incurca plus/minus, polul nord/polul sud, etc, cu materie/antimaterie, gravitatie/antigravitatie.
Pozitronul este destul de prezent in lumea noastra dar...nu poate fi izolat. Aparut, de exemplu, la trecerea radiatiei gamma cu energia mai mare de 1,1MeV prin cimpul nuclear al atomului, exista probabilitatea ca aceasta radiatie gamma sa se transforme in pereche electrin-pozitron. Din pacate, pozitronul se anihileaza imediat rezultind o cuanta gamma de 511keV. Aceasta linie de energie este pusa in evidenta si prin analiza spectrometrica a izotopilor radioactivi ce se dezintegreaza pe calea pozitron ( ex dezintegrarea Na-22, Co-58, Cu-64). Antiprotoni au fost pusi in evidenta doar la un accelerator de mare energie. De ce am venit cu precizarile de mai sus? Pai, conform teoriei, daca fiecarei particule ii corespunde o antiparticula, vor exista pozitroni, antiprotoni, antiheliu, antifier, antiunraniu, antifoton, amtigraviton, cu alte cuvinte o lume din antimaterie si anticimpuri electrice, magnetice ( a nu se confunda cu pozitiv si negativ, nord si sud!), antinucleare tari si slabe si ...antigravitoni! Aber, toate astea se anihileza la contactul cu materia prin elibareare de energie! Cum ti la un loc gravitoni si antigravitoni, cind nu-i poate separa nici un fel de cimp? (Teoria din Codul lui DaVinci este doar o utoipie!).
Sper sa se inteleaga....sau sa fiu contrazis cu argumente pertinente  :wink:   
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: Skywalker din 09 Aprilie 2006, 20:13:03
  Asa sa fie cum zici! Insa, sa nu-mi zici tu ca un OZN are la baza un motor turboreactor care-l impinge in sus si ca asa se ridica pe verticala.
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: toma din 09 Aprilie 2006, 22:21:34
Nu, probabil ca nu, dar nici unul cu antigravuitatie  :wink:
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: nemo din 10 Aprilie 2006, 13:34:53
Ca sa raspundem ce este antigravitatia trebuie sa stim ce este gravitatia . Stim ca este o interactie slaba . Stim unde se aplica si la ce scara. Nu stim care este suportul ei . Am inventat o subparticola sau quanta energie/materie numita graviton cu care incercam sa suplinim lipsa unei teorii stiintifice coerente . In esenta se repeta povestea fotonului in teoria luminii. In practica insa experientele privind gravitatia si modul ei de transmitere lipsesc cu desavirsire. Daca fotonul explica jumatate din teoria luminii si are carte de vizita serioasa ( viteza, impuls etc), gravitonul este un ilustru ipostor. Adica are ca frate "eterul" si mama "teoria : natura are oroare de vid". Face parte din categoria subparticolelor care ne scot din incurcatura la examen. Nu stim ceva ....  mai introducem o particola in teorie !. Este posibil ca ajungem , in viitor, la concluzia ca 90% din capitolele ale fizicii nu au fost inca nici macar deschise . 
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: ryn din 10 Aprilie 2006, 17:03:30
Citat din: Skywalker din  09 Aprilie 2006, 20:13:03
  Asa sa fie cum zici! Insa, sa nu-mi zici tu ca un OZN are la baza un motor turboreactor care-l impinge in sus si ca asa se ridica pe verticala.
Au existat si astfel de aparate dar in marea lor majoritate nu au fost fiabile, ulterior turboreactoarele au fost folosite pentru obtinerea de diferente de presiune intre cele doua medii gazoase. Gen efectul Coanda. Sistemul este perfect functional. Din cate stiu la primele experimente facute folosind efectul acesta aerodina lenticulara s-a infipt in tavanul laboratorului...  :-D
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: Skywalker din 10 Aprilie 2006, 17:38:49
E posibil sa functioneze o aerodina lenticulara propulsata de unn motor turboreactor, cum zice Ryn, insa atentie! Acest tip de motor este deja invechit si totusi primitiv.
   In timp ce traduceam textul referitor la aeronavele indiene antice, mi-am dat seama cat de avansati tehnologic erau ei, fata de noi care ne consideram cea mai dezvoltata civilizatie din cate au existat...
   Vom putea creea vreodata astfel de aeronave cum au creeat indienii antici? Cred ca nici aparate ca Haunebu n-am mai sti sa construim.
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: ryn din 10 Aprilie 2006, 18:02:23
Ei ba da dar nu toate ne sunt disponibile. Marile idei nu ajung la utilizatorii de rand in mod direct.
Ei beneficiaza doar de asazisele produse colaterale, aplicatii ieftine si banale ale unor mari inventii Eu insami folosesc acum un PC dar intreg procesul prin care il folosesc imi este in mare parte necunoscut.
Ideea care a stat la baza aparitiei acestei masinarii nici inventatorul ei nu o putea justifica initial. La fel s-a intamplat si cu celebrele viaamana pomenite de tine.
Ele erau ceva normal si faceau parte din cotidian de aici si banalitatea descrierilor.
Se vorbeste mai mult de maretele cuceriri si fapte din viata personajelor dacat despre aceste mijloace de transport.
Din cate stiu exista doar o singura descriere ceva mai amanuntita in vede.
Cat priveste turboreactorul era folosit doar ca un fel de compresor. important era ca gazele sa aiba o presiune mare si sa "scape" in mediu de pe o suprafata la un anumit unghi.
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: monk din 10 Aprilie 2006, 21:07:15
Citat din: Skywalker din  10 Aprilie 2006, 17:38:49
   Vom putea creea vreodata astfel de aeronave cum au creeat indienii antici? Cred ca nici aparate ca Haunebu n-am mai sti sa construim.
Sigur se poate.
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: Interesent din 10 Aprilie 2006, 22:57:01
Eu ma intreb, daca este bine sa cunoastem o asemenea tehnologie la momentul actual.
Nu ma intelegeti gresit, dar daca ma gindesc la tehnica atomica si la ce se face din notiunile cistigate ...(Hiroshima, Nagasaki, ...)  :evil:
Sintem noi in stare sa folosim o tehnologie inalta pe planeta noastra, fara sa distrugem omenirea si pamintul unde traim? Ginditi-va, ce ar insemna, daca tehnologia de nave disc, cum au avut Germanii aproape gata, sau cum poseda extraterestrii, ar cadea in miinile administratiei Bush, sau al altelor natiuni "alese" sau grupe teroriste!  :evil:
Poate este bine intai sa invatam sa folosim cea ce stim sub forma de prosperitate - nu numai materialistic, ci si spiritual. Poate ne ajuta citeodata mistificarea unelor lucruri, ca ele sa ramina inca in intuneric, si sa ne ocroteasca totodata de greseli ireparabile.  :?
Astazi avem descoperiri si stiinte avansate pe baza materiala, dar in cap si felul cum noi gindim, nu sintem in stare sa le folosim constructiv ci mai mult destructiv. Eu nu vreau sa schimb tema si sa fac polemica, dar cite miliarde de dolari (euro) se investesc in industria de armament si militare? Aici se fac cercetari si cauta sa se inventeaza, se fac patente la multe tehnologii noi. Si ce cade ca gunoi de aici, se recicleaza in industria civila!  :cry:  Atita timp, cit cultura noastra de astazi se manifesta in acest fel, gindesc, ca unele descoperiri de miine ar fi bine sa le aminam pe poimiine sau mai departe in viitor.
Ce parere aveti voi?
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: toma din 11 Aprilie 2006, 18:47:42
Citatdaca tehnologia de nave disc, cum au avut Germanii aproape gata, sau cum poseda extraterestrii, ar cadea in miinile administratiei Bush
Nu trebuie sa ne gindim prea mult: uitati-va ce a facut cu F-117 si B-2!

S-ar parea ca Arthur Clark avea dreptate: greu ca o civilizatie sa treaca de pragul tehnologic!
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: Skywalker din 11 Aprilie 2006, 18:55:55
CitatAstazi avem descoperiri si stiinte avansate pe baza materiala, dar in cap si felul cum noi gindim, nu sintem in stare sa le folosim constructiv ci mai mult destructiv. Eu nu vreau sa schimb tema si sa fac polemica, dar cite miliarde de dolari (euro) se investesc in industria de armament si militare? Aici se fac cercetari si cauta sa se inventeaza, se fac patente la multe tehnologii noi. Si ce cade ca gunoi de aici, se recicleaza in industria civila!    Atita timp, cit cultura noastra de astazi se manifesta in acest fel, gindesc, ca unele descoperiri de miine ar fi bine sa le aminam pe poimiine sau mai departe in viitor.

  Bine zis, Interesent. Ai pus punctul pe i.

Deci mai intai trebuie sa evoluam spiritual. Insa nu prea vad cum s-ar putea face de vreme ce exista masonerie, iar marile puteri nu promoveaza asa ceva. Zic ca pentru moment ajunge pana unde am ajuns cu tehnologia. Dupa ce vom fi indeajuns de evoluati spiritual, atunci vom putea sa trecem mai departe. Iar atunci oricum ni se vor deschide alte usi.
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: Interesent din 11 Aprilie 2006, 23:26:29
Halo.
Eu nu vreau sa incep iara cu filozofia, deoarece uni dintre voi s-ar putea sa se revolteze.
Dar eu vad aici o legatura mare intre procesul evolutiv mental (sau spiritual) si procesul de evolutie material. In centrul evolutiei omenesc este evolutia spirituala cea mai principala. Fara idei, ginduri si puterea logica nu functioneaza nimic. Noi incercam in acest forum sa intelegem unele fenomene supranaturale care momentan apar ca niste minuni. In citiva ani aceste minuni (mai bine spus numai unele minuni, pentru ca celelalte vor fi intelese mai tirziu) vor fi realitate banala. Ca sa se poate intelege unele reguli si legi ale naturii, trebuie ca omul sa cerceteze,  sa-si deschida mintea si sa accepte aceasta ordine de cauzaliate care se manifesta si influenteaza unitate superioara a naturii. Omul gindind si intelegind aceaste logici ale naturii prospera imens. Cu experienta si cunostintele cistigate se poate materia folosi in mod evolutiv (nave disc pentru cercetarile cosmosului) sau destructiv (pentru razboaie si asuprirea altor oameni.)
Toate grupele create, care tin unele manifestari, cunostinte si reguli logice al fortei naturii ascunse, sau impun un cult si injosirea omului, nu ajuta cu nimic la evolutionarea omenirii. Aici se cauta perfid pe om s-al subjuge si sal subordoneze intr-un sistem nelogic si destructiv.
Cum se poate iesi afara din acest sistem?
Fiecare dintre noi este un om individual cu mintea lui si cu puterea lui de gindire liber si logic - oricind! Fiecare dintre noi merge drumul lui de evolutie singur zilnic invatind si facind tot timpul experiente noi, devenind inteligent si intelept. Cine gindeste logic si evolutiv nu are nevoie si nici nu accepta dogme. Natura are legi si reguli bazate in logica. Ele trebuiesc fi cautate, intelese si folosite in viata de zi.
Unui om i se poate lua tot ce are el material: camasa, haina, banii, casa, masina, etc. Ceea ce el stie si are in cap nu-i poate lua nimeni. Singurul lucru ce i se poate intimpla, este, sa fie izolat de "hrana mentala" sau dus in eroare intentionat, deci tinut prost. Nestiinta este arma tuturora sistemelor autoritare si de dictatura. Nu este nevoie de Masonerii sau alte grupuri "aparte", care mai mult fac reclama pentru ele insasi si pseudo-filozofiile lor, decit de a avea interes sa-l evolutioneze pe om. Logica naturii este simpla de recunoscut si nu are nevoie de asemenea scoli mistice.
Nu vreau sa jignesc cu cea ce am relatat sus pe nimeni.
Dar adevarul este mai simplu si usor de inteles, decit unele grupe si adepti alesi vor sa te invete. Fiecare din noi avem puterea, obliagtia si libertatea sa invatam si sa ne evolutionam intii spiritual, ca atunici cind un gind sau o idee se vizualizeaza in materie, sa se bazeze in logica si sa fie folosit evolutiv.
OK, v-am obosit destul cu monologul de sus. Am vrut numai sa arat, ca aici vorba "spiritul deasupra materiei" are valabilitate neinfinita. Va salut !
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: NeOm din 30 Aprilie 2006, 03:16:07
      Io cred ca suntem o specie foarte dificila ,dar fara sa ovoluam din punct de vedere tehnologic putem sa disparem foarte usor ,si altii au facut-o ,si dinozaurii ,iar de propulsie ,de acest motor ,cu siguranta vom avea nevoie ,trebuie gasit ceva ... macar in secret (si unii poate fac bine ).
      Intradevar o astfel de tehnologie ar putea fi foarte periculoasa ,la o scara mai mare dc controlezi aceste uimitoare forte ,poti muta si planetele de pe orbita ,dc o super civilizatie ,ar avea astfel de arme ,noi trebuie sa avem un "antidot" iar pt a avea asta trebuie sa cunoastem multe ,trebuie poate sa avem si tehnologia necesara .Dar ce om o sti ce legi guverneaza prin randul unor asemenea entitati ,presupun ca unele destul de respectate . 8-)
     
       Trebuie sa evoluam ,si dc stam sa ne gandim totusi parca suntem destul de primitivi ...
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: assiris din 30 Aprilie 2006, 14:11:21
Daca aceste aparate folosesc antigravitatia pentru a se ridica de la pamint, presupun ca au un generator "antigravitational care este indreptat in jos. Ori daca mai are si unul indreptat lateral, poate produce si deplasarea laterala. Chestia cu motorul bazat pe antimaterie mi se pare putin de domeniul SF, deoarece la intilnirea unei particule de materie/antimaterie se degajeaza o cantitate de energie foarte mare care ar produce si efecte colaterale ori aceste masinarii se deplaseaza in liniste absoluta si doar uneori biziie. Dar apropo de materie/ antimaterie. Oare nu s-au intilnit niste corpuri de acestea si au provocat "boom-ul" de la Comanesti?
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: apokryphos din 30 Aprilie 2006, 20:30:45
Citat din: assiris din  30 Aprilie 2006, 14:11:21
Daca aceste aparate folosesc antigravitatia pentru a se ridica de la pamint, presupun ca au un generator "antigravitational care este indreptat in jos. Ori daca mai are si unul indreptat lateral, poate produce si deplasarea laterala.

Gravitatia nu functioneaza in felul asta. Un generator gravitational ar fi echivalent cu o masa gravifica. Daca e pozitiva e atrasa de cea mai mare masa gravifica din apropiere, in cazul nostru pamantul. O masa negativa (antigravitationala) ar fi respinsa de pamant. Fortele au efect pe axa centrelor de masa. Nu au cum sa fie laterale decat in spatiu, unde, sa zicem, gravitatia lunii sau a soarelui ar fi comparabila cu cea a pamantului.

Citat din: assiris din  30 Aprilie 2006, 14:11:21
Chestia cu motorul bazat pe antimaterie mi se pare putin de domeniul SF, deoarece la intilnirea unei particule de materie/antimaterie se degajeaza o cantitate de energie foarte mare care ar produce si efecte colaterale ori aceste masinarii se deplaseaza in liniste absoluta si doar uneori biziie. Dar apropo de materie/ antimaterie. Oare nu s-au intilnit niste corpuri de acestea si au provocat "boom-ul" de la Comanesti?

O cantitate foarte mica de antimaterie nu ar fi trecut de paturile superioare ale atmosferei. O cantitate suficient de mare cat sa ajunga deasupra Comanestiului ar fi produs efecte care nu au fost observate (blocarea temporara a comunicatiilor radio, puls electromagnetic etc).

A.
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: Skywalker din 30 Aprilie 2006, 22:35:07
CitatGravitatia nu functioneaza in felul asta. Un generator gravitational ar fi echivalent cu o masa gravifica. Daca e pozitiva e atrasa de cea mai mare masa gravifica din apropiere, in cazul nostru pamantul. O masa negativa (antigravitationala) ar fi respinsa de pamant. Fortele au efect pe axa centrelor de masa. Nu au cum sa fie laterale decat in spatiu, unde, sa zicem, gravitatia lunii sau a soarelui ar fi comparabila cu cea a pamantului.

Wow, in sfarsit, inca cineva care a inteles antigravitatia. Da, exact asa e cum scrii.

Cat despre antimaterie, intreruperea telecomunicatiilor, etc, multi martori oculari ai OZN-urilor au relatat ca in momentul trecerii lor peste o localitate, curentul a fost intrerupt. Sau cel mai des, soferii au observat intreruperea brusca a curentului electric din masina, cand peste aceasta zbura un OZN.

Am reusit sa gasesc undeva, o scurta descriere a navelor folosite de locuitorii planetei Talen.
Textul apartine unui, se pare anonim, care a fost contactat de Talenieni:

"Navele pe care le folosim noi sunt coordonate cu ajutorul cristalelor. ca o imagine mai clara, in centrul fiecarei nave se afla un cristal sferic inconjurat de alte forme diferite, care au diferite roluri si sunt coordonate prin cristalul principal. Genul de calatorie pe care il realizam noi este diferit de conceptul de deplasare pe care il asociati voi cu cel de calatorie.Intr-o formula mai clara, noi deplasam spatiul in timp, fata de imaginea cu care v-ati obisnuit, si anume aceea de a va deplasa in spatiu..."
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: assiris din 30 Aprilie 2006, 23:35:14

CitatWow, in sfarsit, inca cineva care a inteles antigravitatia. Da, exact asa e cum scrii.


Gravitatia/antigravitatia este asa cum spuneti doar ca este valabila doar in sistemul de referinta unde exista/coexista (un corp ceresc mare ca sa nu spun pamint, luna, marte, venus etc)
Ce ne facem atunci daca obiectul este nevoit sa se deplaseze intre doua corpuri prin portiunea de spatiu unde una din aceste forte este nula? In aceste cazuri unde nu exista materie nici antimateria nu face mare lucru. Dualitatea face ca aceste forte sa devina contrare iar efectele lor sa se materializeze prin ceva (deplasare, explozie etc.) Sar parea ca e altceva la mijloc. Chestia cu cristalele am vazut-o de mai multe ori discutata dar... deocamdata pe pamint nu am vazut nici o combinatie de cristale care sa produca o forta pur si simplu din "natura lor" (fara a fi incarcate cu electricitate statica sau piezo-vibratii)
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: Skywalker din 30 Aprilie 2006, 23:42:52
Bine ai observat. Sistemul antigravitational nu poate fi folosit in spatiul dintre 2 planete. Acolo e nevoie de un alt sistem de propulsie:fotonic, tahionic, etc.  Insa acele placute antigravitationale pot sa produca in acel timp gravitatie in interiorul navei, pentru a nu slabi muschii echipajului, si dupa acea sa nu se mai poata ridica in picioare:lol:

Iar despre cristale, poate ca inca nu am gasit cristalele potrivite.

Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: NeOm din 01 Mai 2006, 13:50:07
      Anumite frecvente cred ca pot influenta structura vidului cuantic ( frecvente foarte mari ,lungimi de unda f. scurte asa presupun io) ,pot influenta structura spatiului ,forta gravitationala ce se presupune ca nu se propaga doar in cele 3 dimensiuni ale noastre spatiale poate fi controlata ,ea se propaga si in timp .
     
     Efectele ei (F. gravitationala ) in dim. temporala (cred ca este mai mult de una ) si in restul dimensiunilor spatiale are efecte destul de stranii ,pt a construi un astfel de motor ar trebui sa luam in calcul si aceste efecte .

    Aceste frecvente pe care noi inca cu greu le intelegem poate alte civilizatii le-au obtinut cu ajutorul unor "cristale" de mai multe tipuri aranjate ,pt a controla materia spatiul si timpul:
     -care sa aiba o anumita rezonanta
     -care sa aiba rol de amplificare
     -care sa aiba doar rol de control
     -.........
   
    Cu aceste "cristale" (mai folosesc si alte materiale) poat avea multe roluri .Si sunt ceva de domeniul sf pt noi ,dar pt alte civilizatii pot fi "motorul" tehnologiei lor. 
             :roll:

Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: NeOm din 01 Mai 2006, 14:28:35
     Imi cer scuze pt anumite greseli de ortografie dar mai tot timpu scriu in graba. :wink:
     In fine :-D

      Cine stie poate anumite cristale produc undele de care avem nevoie pt a influenta aceste forte ,nici nu stim exact ce este f. gravitationala (dar avem voie sa formulam teorii ,nu...??? :wink:)
      Cum o fi o "rezonanta inversa" ,apropo de "cristale" ,a fortei gravitationale (nu prea gasesc cuvintele necesare ) +o amplificare corespunzatoare + un sistem de control ?
      Prin "cristale" nu cred ca trebuie sa intelegem ca se folosesc simplele cristale cu care ne-am obijnuit ,ci un aranjament de materie si energie cu o structura bine pusa la punct .
   
     O sa incerc dupa ce termin cateva proiecte sa fac niste scheme de principiu ale ideii mele. Sper sa reusesc.
                    :|
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: Skywalker din 01 Mai 2006, 14:48:00
Bravo, NeOm!
Cred ca daca toti ar gandi asa, i-am depasi deja si pe extraterestri in tehnologie.  :-D

  Iti doresc bafta la proiectele tale si... astept sa vad primele tale scheme ale ideilor inovatoare de care ziceai.
  Intr-o zi le vom da de capat si acestor cristale...
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: NeOm din 02 Mai 2006, 01:38:49
     
      Multumesc mult Skywalker ,
                         dc ar gandi ca noi ,posibil ,suntem multi :-D ,dar nu destui ,pacat :-(
   Impreuna ,cu totii ,vom reusii :
           Uneori este nevoie sa ne dam jos ochelarii de cal .Ce doar ,ne-au fost pusi .
                             Multumesc . :-)
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: apokryphos din 06 Mai 2006, 05:05:59
Citat din: Skywalker din  30 Aprilie 2006, 22:35:07
Cat despre antimaterie, intreruperea telecomunicatiilor, etc, multi martori oculari ai OZN-urilor au relatat ca in momentul trecerii lor peste o localitate, curentul a fost intrerupt. Sau cel mai des, soferii au observat intreruperea brusca a curentului electric din masina, cand peste aceasta zbura un OZN.

"Arderea" directa a antimateriei in atmosfera ar avea efecte mai violente. Daca se face insa controlat atunci se deschid alte posibilitati, ca cele mentionate de tine.

A.
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: apokryphos din 06 Mai 2006, 05:13:16
Citat din: Skywalker din  30 Aprilie 2006, 23:42:52
Bine ai observat. Sistemul antigravitational nu poate fi folosit in spatiul dintre 2 planete. Acolo e nevoie de un alt sistem de propulsie:fotonic, tahionic, etc.

Corect. Acolo unde campul gravitational e slab propulsia gravitationala nu ajuta. In apropierea pamantului e buna petru a ridica obiecte pe orbita, dar nici pe departe petru invingerea fortelor de frecare cu aerul sau manevrabilitate buna.

A.
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: toma din 06 Mai 2006, 20:10:19
Citat"Arderea" directa a antimateriei in atmosfera ar avea efecte mai violente
Ups! Parca Pamintul era inconjurat de centurile Van Allen! Iar astea sint din materie. V-ati intrebat cum v-a reusi niste antimaterie sa treaca pe acolo???? Asa ca .....
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: apokryphos din 06 Mai 2006, 20:32:30
Citat din: toma din  06 Mai 2006, 20:10:19
Ups! Parca Pamintul era inconjurat de centurile Van Allen! Iar astea sint din materie. V-ati intrebat cum v-a reusi niste antimaterie sa treaca pe acolo???? Asa ca .....

Densitatea de particule in centurile Van Allen e relativ mica. Energia particulelor de acolo, care e importanta pentru doza de radiatie data astronautilor e neglijabila comparativ cu energia de anihilare proton-antiproton, de exemplu. Un meteorit din antimaterie care ar trece prin zona aia ar crea putine anihilari materie-antimaterie pentru ca vine cu viteza si "vede" un tub de particule, nu sta acolo sa fie batut de ele. Odata intrat insa in paturile superioare ale atmosferei situatia se schimba. Incalzirea nu mai e din cauza "ram pressure" ci din cauza anihilarilor.

A.
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: toma din 06 Mai 2006, 20:52:45
 Aproape bine dar nu suficeint.....mai tine cont si de spatiul plin de radiatii apartinind....materiei!
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: apokryphos din 06 Mai 2006, 21:00:45
Citat din: toma din  06 Mai 2006, 20:52:45
Aproape bine dar nu suficeint.....mai tine cont si de spatiul plin de radiatii apartinind....materiei!

Vrei sa spui protoni sau ioni grei, nu? Fotonii sunt aceeasi si pentru materie si pentru antimaterie. Densitatea de materie in spatiu interstelar e foarte mica, deci depinde de unde a pornit grauntele ala de antimaterie. Evident nu poate calatori prea mult pana sa fie complet anihilat dar suficient comparativ cu dimensiunea sistemului solar.

A.
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: toma din 08 Mai 2006, 19:31:28
Da..si nu numai....Pina acum in tot Universul stiut nu s-a gasit antimaterie! Conform teoriei lui Paulli, cantitatea de materie si antimaterie ar trebui sa fie ...egala. La un moment dat se credea ca in constelatia Lebada ar avea loc, conform semnalelor radio foarte puternice, o ciocnire uitre un Univers de materie cu unul de antimaterie. Timpul a dovedit insa ca ne-am inselat!
Un pozitron, la scara microuniversului atomic, are aceiasi sansa de a se "ciocni" si anihila cu un electron ca si un microgram de antimaterie cu materia din sistemul nostru solar. Si totusi anihilarea are loc ...instantaneu!!!!
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: apokryphos din 09 Mai 2006, 02:25:04
Citat din: toma din  08 Mai 2006, 19:31:28
Da..si nu numai....Pina acum in tot Universul stiut nu s-a gasit antimaterie! Conform teoriei lui Paulli, cantitatea de materie si antimaterie ar trebui sa fie ...egala. La un moment dat se credea ca in constelatia Lebada ar avea loc, conform semnalelor radio foarte puternice, o ciocnire uitre un Univers de materie cu unul de antimaterie. Timpul a dovedit insa ca ne-am inselat!

toma,

Nu stiu de unde ai ajuns la concluzia ca as considera ca natural exista meteoriti sau obiecte mari de antimaterie in univers. Parca vorbeam de efectele anihilarii si de posibilitatea de a strabate distante mari (de ordinul dimensiunii sistemului solar) fara a fi complet dezintegrat.

Daca vrei, fa un calcul simplu cu un micrometeorit care la o viteza tipica strabate distanta Pluto Terra si intalneste particule la densitatea interplanetara obisnuita. O sa vezi ca anihilarea ii da o activitate comparabila cu o sursa puternica, dar nu neobisnuita.

Citat din: toma din  08 Mai 2006, 19:31:28
Un pozitron, la scara microuniversului atomic, are aceiasi sansa de a se "ciocni" si anihila cu un electron ca si un microgram de antimaterie cu materia din sistemul nostru solar. Si totusi anihilarea are loc ...instantaneu!!!!

Ceva ma face sa cred ca ignori sectiunile de interactie.

A.
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: DepthOfField din 16 Mai 2006, 22:27:57
Ceva legat de antigravitatie, urmariti filmuletul de aici: http://www.angelfire.com/planet/ciuciu/interesndev.wmv

L-am primit de la un amic, si el il are de undeva de pe site-ul www.bofunk.com
Desi parca l-am mai vazut undeva odata.
Interesant, nu?
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: jackie28t din 16 Mai 2006, 22:36:54
Draguta secventa ciuciulete.Pe cuvant ca cam aceasi metoda a folosit un magician la numarul lui de magie pe care l-am vazut acum 3 ani.A facut sa tina un obiect in aer in fata tuturor dar,doar pentru cateva clipe.Mia aratat sticluta cu acea solutie si mi-a spus ca totul este stiintific doar ca acea solutie este foarte scumpa deacea foloseste acel numar de magie foarte rar. :wink:
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: apokryphos din 17 Mai 2006, 03:55:44
Citat din: ciuciulete din  16 Mai 2006, 22:27:57
Ceva legat de antigravitatie, urmariti filmuletul de aici: http://www.angelfire.com/planet/ciuciu/interesndev.wmv
L-am primit de la un amic, si el il are de undeva de pe site-ul www.bofunk.com
Desi parca l-am mai vazut undeva odata.
Interesant, nu?

ciuciulete,

Intr-adevar e spectaculos. Ai nevoie de un material care e supraconductor la temperatura azotului lichid, un magnet permanent, preferabil din pamanturi rare si, evident, de azot lichid. Explicatia e aici:
http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu/hbase/solids/maglev.html

A.
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: assiris din 17 Mai 2006, 06:49:45
Si totusi, cred ca daca OFO merg pe principiul antigtavitatiei, experientele acestea nu sunt suficient de convingatoare, prea complicat de a o obtine. In afara de aceasta cred ca gravitatia este de o natura putin diferita de magnetism desi acul busolei ar spune ca au aceeasi. Daca am face o bobina cu un cimp magnetic suficient de puternic, de sens contrar fortei G, ar trebui sa se atraga puternic si invers.
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: toma din 17 Mai 2006, 20:10:43
Sorry, compul magnetic si cimpul gravitationla sint doua lucruri toooooootal diferite!
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: Necunoscutul din 22 Mai 2006, 19:31:53
  Am gasit un articol conform caruia UFO poate circula cu ajutorul campului magnetic al unei stele Neutron.

http://www.indiadaily.com/editorial/8944.asp


8-)
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: toma din 23 Mai 2006, 19:48:41
Si cam pe unde e steaua asta si cam ce forta are cimpul ei???
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: NeOm din 05 Iunie 2006, 03:02:16
    Universul ne pune la dispozitie o infinitate de posibilitati ,o stea ar fi o sursa imensa de energie ,dar costisitoare ( cred) ,o civilizatie avansata poate ar fi nevoita sa foloseasca si asemenea surse
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: IONUT din 08 Iunie 2006, 22:46:45
Interesent , poţi să descrii despre navale disc germane "aproape gata" , ce sistem dce propulsie foloseau, etc...tot ce poţi pls. Merci.
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: Interesent din 09 Iunie 2006, 17:05:47
Halo Ionut.
Daca a-si sti mai mult despre navele Germane de disc, ti-as spune. Fact este ca se povestec multe lucruri despre aceste obiecte care sint exagerate si nerealistice.
Ce stiu eu este, ca aceste nave au fost prin ajutorul indirect dat de o rasa extraterestra cu scopul, ca prin folosirea acestei tehnici sa devina pace si prosperitate pe pamint, proiectate si construite. Analizele extraterestrilor scurt timp mai tirziu au aratat, ca folosirea tehnologiei inalte se va folosi in domeniul militar si in mare stil la subjugarea omenirii. In aceasta situatia a fost decis, ca in informatiile date ca impulse mentale, sa se redea impulse cu informatii gresite, care sa saboteze la sfirsit planurile tehnice si ca proiectul sa dea faliment. Daca nu se sabotau acele planuri inaintate, navele si testele care se faceau, aveau succes si se produceau. Din cauza sabotarii primele teste ale navelor prototipe au dat faliment si planurile au fost la sfirsit in primul stadiul abandonate. Pe cealalta parte nu mai avea grupa pe linga specialistii Dr. Miethe si Schriver atitia bani sa cerceteze mai departe.
Totodata au lucrat si alte grupe de savanti paminteni la asemenea obiecte zburatoare, care au reusit sa fure planurile sabotate, dar care totusi au reusit sa corecteze unele greseli din ele, ca sa poata produce la sfirsit nave de disc de functiune. Cu aceste nave o grupa de peste 2000 de refugiati nazisti, au fugit la sfirsitul razboiului al 2-lea din Germania spre America de sud unde sau stabilit in locuri departe de civilizatie, ca sa nu pot fi gasisti.
Grupa era alcatuita numai din barbati, care in ziua de astazi este pe cale de disparitie.
Membrii grupei se preocupau cu cercetarea si inaintarea stiintei tehnice la aceste nave si cu raspindirea ideologiei naziste. In timpul anilor ei au pierdut interesul la raspindirea ideologieie, din frica ca ei pot fi depistati, si totodata au pierdut unele nave prin accidente, la fel ca si din membrii lor.
Mai este de mentionat, ca armatele sovietice si ale aliatilor au gasit la sfirsit unele ramasite de planuri pentru nave de disc. Rusii ca si Amercanii au incercat sa le reproduca, dar materialul a fost nedeajuns si incomplet pentru a putea reconstrui asemenea obiecte. Modelele de test care Rusii si Americanii in deceniile trecute le-au produs, au fost numai prototipuri de principiu. Daca tehnologia extraterestra capatata prin "reverse engineering" si analizele de la navele extraterestre prabusite pe pamint au fi putut fi folosite intre timp, nu stiu.

Amanunte detaliate la tehnica extraterestra folosita la acele nave disc Germane nu cunosc.
Eu presupun ca experientele si tehnica folosita este ca rezulat pamintean de inteles, deci cu resurse si material de aici. Dar ideile si conceptiile au fost realizate prin ajutorului acelor impulse externe, care aratau unde si ce sa se caute si sa se descopere in fizica, chemie etc. I-mi inchipui ca s-au folosit sisteme pe baza de electricitate, care performau cimpuri magnetice si care influentau totodata relatia cimpului de gravitatie al obiectului cu cel al planetei noastre. In asa fel gindesc eu ca acele obiecte se puteau misca in aer si la suprafata planetei. Excursii spre alte planete nu erau cu tehnologia descoperita posibile!!

Te salut - Interesent
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: deepblue din 10 Iunie 2006, 01:03:14
Gasesc foarte interesant cele afirmate mai sus de tine interesent.
Dar cred ca la ora actuala tehnologia acelor nave naziste sunt doar proiecte prafuite de arhiva fata de tehnologia avansata care exista la ora actuala si ma refer la acel OZNURI triunghiulare mari cat un stadion si la care se foloseste chiar gravitatie artificiala.
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: Skywalker din 10 Iunie 2006, 16:46:51
Boeing experimenteaza antigravitatia

Cunoscutul gigant al industriei aeronautice, Boeing, a confirmat ca testeaza mai multe dispozitive antigravitationale, informeaza BBC. Acest anunt epocal, plin de promisiuni, arunca o noua perspectiva asupra viitorului pe care ni-l rezerva noile tehnologii. Dar, indirect, cercetarile acestea pun intr-o alta lumina multe dintre cazurile OZN.
    Obiectivul cercetarilor il constituie reducerea semnificativa a greutatii aparatelor de zbor, pentru a realiza economie de combustibil
   

Un savant rus detine secretul

Nu este deloc lipsit de importanta faptul ca unul dintre cei mai seriosi constructori de avioane, atit civile, cit si militare, admite ca incearca sa dezvolte tehnologii ce tin mai mult de domeniul SF. Dar, daca Boeing a facut public acest lucru, atunci inseamna ca este ceva serios. Iar daca stirea oferita de BBC este confirmata de o publicatie de talia Jane's Defence Weekly, atunci este ceva foarte serios.

Exsita si citeva detalii legate de proiectele Boeing de a sfida gravitatia prin mijloace neconventionale. Conform unui purtator de cuvint al companiei, la ora actuala este examinat un experiment pus la punct de omul de stiinta rus Yevgeny Podkletnov. Acesta pretinde ca a realizat un dispozitiv capabil sa creeze in jurul unui obiect un scut antigravitational.

Yevgeny Podkletnov a fost privit cu multa suspiciune de multi oameni de stiinta, care nu au reusit sa reproduca experimentele sale. El sustine ca, in 1992, a anulat o parte din efectele gravitatiei in cadrul unui experiment desfasurat la Tampere University of Technology din Finlanda. Podkletnov a constatat ca greutatea unui obiect poate fi redusa, daca este plasat deasupra unui disc supraconductor din material ceramic, care se roteste deasupra unor electromagneti puternici.

Diminuarea atractiei gravitationale prin aceasta metoda a fost de numai 2 %, dar implicatiile sint imense. Chiar si la o asemenea reducere infima a greutatii, s-ar putea economisi o cantitate importanta din combustibilul necesar pentru zborul avioanelor. Dar, desigur, cercetarile tintesc spre o reducere mai importanta a greutatii.

  Este implicat si Pentagonul

Asa cum era si de asteptat, armata SUA nu este straina de acest proiect, dupa cum reiese din prestigioasa revista de informatii militare Jane's Defence Weekly. O confirmare o avem si de la Boeing, care a precizat ca programul cu numele de cod "Project Grasp" se desfasoara la Phantom Works, o divize a Boeing localizata in Seattle, despre care se stie ca este profund implicata inarmarea Statelor Unite, prin numeroasele contracte pe care le are cu Pentagonul.

Dar nu numai armata SUA este interesata de tehnologiile antigravitationale. In martie 2000, britanicii au recunoscut si ei ca intentioneaza sa demareze o serie de cercetari in vederea "reducerii efectelor gravitatiei", proiectul fiind incredintat grupului BAe Systems, specializat in tehnologii militare de virf.

Insa astfel de dispozitive au intrat si sfera de interes a NASA, care se lupta din greu cu gravitatia, pentru a-si lansa navetele pe orbita. In cadrul NASA Breakthrough Propulsion Physics se desfasoara cercetari in acest sens inca din 1996.

Nu este limpede cind vor fi testate aparatele de zbor dotate cu dispozitive antigravitationale antigravitatonale. Unii cercetatori sint foarte rezervati, in vreme ce altii sustin ca teoria lui Yevgeny Podkletnov nu contrazice cu nimic legile fundamentale ale fizicii.

O noua perspectiva asupra fenomenului OZN

Dar ceea ce fascineaza poate si mai mult decit noul prag tehnologic pe care sintem pe punctul de a-l depasi este cu totul altceva. O minte flexibila nu poate rata constatarea ca increderea declarata in antigravitatie pune fenomenul OZN intr-o noua lumina. Mai exact, ii confera credibilitate.

Multe dintre observatiile OZN au fost considerate ridicole, din cauza descrierii unor "viraje imposibile". Este vorba despre celebrele viraje la 90 de grade, efectuate la viteze incredibile de unele OZN-uri. Ele nu pot fi explicate altfel decit prin reducerea sau chiar anularea atractiei gravitationale.

Asa ceva nu ar fi posibil decit cu ajutorul unor dispozitive antigravitationale, adica exact dispozitivele la care lucreaza acum Boeing, BAe Systems si NASA.
   

Reconstituierea unui OZN despre care Bob Lazar sustine ca l-a studiat si ca era propulsat cu ajutorul antigravitatiei.

A mintit sau nu Bob Lazar?

De asemenea, "povestile" relatate de cei care pretind ca au studiat epavele extraterestre detinute de SUA sau fosta URSS capata o alta consistenta. Un foarte bun exemplu este Bob Lazar. Considerat de multi minicinos, desi a trecut cu succes de detetctorul de minciuni, el nu a incetat sa sustina ca a facut parte dintr-o echipa din cadrul Zonei 51 (de fapt, S-4), care se ocupa cu recuperarea tehnologiilor de la bordul OZN-urile capturate.

Printre altele, el a declarat ca sistemul de propulsie a OZN-urilor la care a avut acces foloseste dispozitive antigravitationale. S-au facut auzite o multime de voci, care au pretins ca minte, deoarece ar fi contrar legilor fizicii. Iata, insa, ca acum antrigravitatia nu mai contravine nici unei legi. Cel putin asa considera experti militari care dispun de fonduri impresionante pentru cercetare.

Desigur, vestea ca sint in lucru dispozitive antigravitationale nu reprezinta o dovada categorica a faptului ca Bob Lazar a spus adevarul. In schimb, intelegem ca este posibil ca el sa nu fi mintit. Dar, mai multe despre Bob Lazar si povestea lui puteti afla citind dosarul "In Zona 51, afacerea Stargate sta sa explodeze" , publicat pe MISTERIUM in mai  2000.
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: IONUT din 21 Iunie 2006, 23:30:27
Skywalker ai aitins numai puncte fierbinţi în interesele gravate pe forum,

Întradevăr suntem în pragul de a depăşi tegnologiile clasicizate: apar motoare cu alte principii de funcţionare şi cu alţi combustibili, ba ciar se "re"încearcă descoperirea antigravitaţiei. Ea a mai fost descoperită de lemurieni şi atlazi.

Se observă cum îi miroase unuia ceva apar imediat interesaţi ba NASA ba Pentagonul, ba Rusii...
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: toma din 22 Iunie 2006, 11:45:09
Din toata fantezia asta punctez doar ceva:
CitatEste vorba despre celebrele viraje la 90 de grade, efectuate la viteze incredibile de unele OZN-uri. Ele nu pot fi explicate altfel decit prin reducerea sau chiar anularea atractiei gravitationale.
Bun, asa o fi, dar ce faci cu conservarea impulsului????? Cu inertia?????
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: Skywalker din 23 Iunie 2006, 23:34:52
Toma, iti lansez o provocare!

  Bate-ti capul si descopera un nou principiu care sa dea nastere la o noua metoda de propulsie cu totul noua. Si fara principiul antigravitatiei, daca nu crezi in el. Exclude-l de tot.
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: IONUT din 24 Iunie 2006, 00:31:58
Având în vedere că antigravitaţia a excistat ...avem o şansă-n plus de a o reinventa, probabil cu alte metode şi procedeee...dar o avem.
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: toma din 26 Iunie 2006, 11:36:02
Skywalker, antigravitia nu este si nu va fi un mijloc fiabil de deplasare intergalactic, poate eventual, la o plimbarica de nivel planetar!
Cit despre provocare...cum nu ma pricep sa fabulez despre motoare cu implozie sau mai stiu eu ce cristale magice, ma gindesc la teleportare. Cum? Pai simplu, pui totul intr-o matrice informationala, o codezi, o modulezi si o trimiti undeva ..dupa care o detectezi, o demodulezi, o decodezi si refaci matricea. Simplu nu????
Daca l-ai fi intrebat ce Aristotel despre un mijloc de transport modern si eficient, crezi ca ti-ar fi spus un C130, Airbus 330, naveta spatiala sau o super caruta, cu zeci de perechi de cai si niste "sosele" cit mai uniform pietruite????
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: Skywalker din 26 Iunie 2006, 21:33:09
Vezi Toma ca incepi sa iti dai seama despre ce e vorba. Intr-adevar, motorul antigravitational nu va putea fi niciodata folosit la zboruri interstelare. Insa ca sa ajungem in spatiu trebuie sa invingem forta gravitationala. Si aici ar interveni motorul antigravitational.
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: Skywalker din 26 Iunie 2006, 21:40:23
Am gasit un site interesant despre antigravitatie
http://www.americanantigravity.com/hutchison.html (http://www.americanantigravity.com/hutchison.html)
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: IONUT din 27 Iunie 2006, 22:57:03
Întradevăr motorul antigravitaţional nu va putea fi folosit în zboruri interstelare, poate nu, dar interplanetare poate da, oricum sunt mai multe şanse. Astfel se poate folosi forţa antigravitaţională ptr expulzarea din atmosfera terestră către următoarea planetă, intrăm în câmpul ei magnetic până aproape de sol apoi dăm antigravitaţie şi ne expulzăm către următoarea, şi astfel poate descoperim a 10-a planetă...a n-a planetă a sist nostru Solar. Sigur, nu este preamtur a se afirma că ar fi deajuns numai cu motorul antigravitaţional să ajungem la planeta vecină, dar poate fi ajutat de un sistem paralel de propulsie, de ex velel-solare, motorul ionic.... carul cu patru boi... :-D. Şanse sunt ...ne e de mare ajutor să se facă pasul antrigravitaţional. Cu acest pas s-ar putea folosi rezervoarele cu care se ajunge la limita atmosfereri, către celelalte planete.
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: Skywalker din 29 Iunie 2006, 15:35:11
Ionut a scris:
Citatun sistem paralel de propulsie, de ex velel-solare

  Cei de la NASA deja au proiectat o nava cu vele solare si care e si foarte rapida.
  Detalii la http://spaceflightnow.com/news/n0005/15solarsails/ (http://spaceflightnow.com/news/n0005/15solarsails/)
               http://www.daviddarling.info/encyclopedia/S/spacesail.html (http://www.daviddarling.info/encyclopedia/S/spacesail.html)
               http://www.spacetoday.org/Rockets/NASASpaceSails/SailingToStars.html (http://www.spacetoday.org/Rockets/NASASpaceSails/SailingToStars.html)

Cat despre solutia propusa de Toma, cu modularea navelor, cred ca ar trebui deschis un topic separat pe tema asta, ca e mult de discutat. Momentan se pot modula si trimite la distante mari doar obiecte 2D.

  De ex: cineva scaneaza o poza si o trimite prin internet sau retea la un alt calculator, aflat intr-o alta parte a lumii. Cel care a primit poza scanata o trage la imprimanta si se poate spune ca s-a trimis o poza de la un capat al Pamantului la altul, prin modulare. Urmatorul pas este sa putem trimite tot asa si obiecte 3D, iar mai tarziu si... fiinte vii. Evident, la inceput vom experimenta pe cobai.
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: toma din 30 Iunie 2006, 09:17:26
Skywalker interesante filmuletele numai ca miscarea unor obiecte ma face sa cred ca defapt filmule dat inapoi  :x
Cit priveste teleportarea...o mai dura ceva.
Am sa te rog insa ceva: am o fotografie dintr-un concediu, poti te rog,  sa i-o trimiti prin internet sau fax, cum vrei tu, lui badea Ion, sta undeva in muntii Apuseni, pe o coama de deal.
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: Necunoscutul din 30 Iunie 2006, 13:13:50
Eu am citit undeva ca s-ar fi inventat un fel de scaner cu laser (cat un aparat foto) ce scaneaza anumite obiecte si le descarca in computer care este legat la un fel de imprimanta 3D ce face o copie exacta a obiectului scana.

Dar acest aparat nu face decat COPII ale obiectelor.


8-)

Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: toma din 30 Iunie 2006, 13:34:02
Ceea ce spui tu Seeker este intradevar usor de realizat! Cu un laser, un calculator, o retea si de partea cealalta un laser ce taie materialul. Nici o scofala!
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: NeOm din 07 August 2006, 13:48:33

    Sunt sigur ca daca daca stim sa controlom gravitatia o vom putea folosi la zborurile interstelare ,poate deforma spatiu si timpul ,putem controla forta de inertie ( vom putea face cate viraje vrem la cate grade vrem )    :-D ....,si la ce viteze vrem .
   
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: AdiM din 07 August 2006, 14:49:43
Citat din: Skywalker din  29 Iunie 2006, 15:35:11
De ex: cineva scaneaza o poza si o trimite prin internet sau retea la un alt calculator, aflat intr-o alta parte a lumii. Cel care a primit poza scanata o trage la imprimanta si se poate spune ca s-a trimis o poza de la un capat al Pamantului la altul, prin modulare. Urmatorul pas este sa putem trimite tot asa si obiecte 3D, iar mai tarziu si... fiinte vii. Evident, la inceput vom experimenta pe cobai.

Da, pare posibil. Singura problema este ca deocamdata acest lucru este usor cu imagini, unde tot ce trebuie reprodus la destinatie sunt puncte colorate plasate corect in spatiu. Insa ca sa faci la fel copii (replici) ale unui obiect, nu e suficient doar sa copiezi punctele colorate, ci substanta lui, adica atomii si moleculele, perfect identic. In plus, trebuie sa si incarci aceasta structura materiala cu aceeasi informatie existenta la origine - de pilda, ca sa replici o oaie, nu e de ajuns doar sa reproduci fizic corpul oii, ci si sa-i imprimi programul genetic, instinctiv, al speciei sale, care nu e neaparat inclus in intregime in structura sa atomica. Un replicator va putea fi realizat atunci cind vom gasi metoda de a transforma corect energia si informatia in substanta, sau de a modela instantaneu substanta existenta pe baza energiei si informatiei comunicate.

Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: Mihai_Tm din 07 August 2006, 14:50:47
De zborurile interstelare nu stiu,dar sunt convins ca stapanim deja aceasta tehnologie,inca de prin anii 50.
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: Protector din 07 August 2006, 21:17:45
Citat din: Mihai_Tm din  07 August 2006, 14:50:47
De zborurile interstelare nu stiu,dar sunt convins ca stapanim deja aceasta tehnologie,inca de prin anii 50.
Eu nu cred.Ar insemna ca avioanele americane militare ar fii jafuri fata de aceea tehnica.Daca ar fii intradevar adevarat ar fii avut avioane mult mai puternice, si nu s-ar fii facut de pomina cu atatea accidente cu navele spatiale Challenger care aproape tot timpul au cate un defect.
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: Mihai_Tm din 07 August 2006, 23:04:31
La asta m-am gandit si eu dar nu toate ozn-urile sunt extraterestre in mod cert.Cu toate documentarele si dezvaluirile pe care le-au facut unii nu cred ca n-avem cel putin un ozn.
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: paleoastronaut din 08 August 2006, 00:13:23
Voi ati auzit de contabilitate DUBLA?De ce sunteti naivi?Bineinteles ca navetele spatiale care sunt niste HARBURI sunt folosite in continuare desi baietii zboara cu ozneuri de mult...chiar nu v-ati prins(no ofence) care e treaba?tot ce fac baietii astia este sa separe COMPLET evolutia lor tehnologica reala de evolutia  APARENTA...de aceea avem guverne oficiale si GUVERN MONDIAL DIN UMBRA,aselenizari oficiale si MISIUNI PE MARTE SECRETE istorie oficiala falsificata si istorie reala cunoscuta doar de o mana de initiati,masini pe benzina care SUFOCA planeta si surse de energie infinite si total nepoluante ..si total inaccesibile noua......ei au o evolutie de FRANAT..nu de incurajat..de ce sa ajunga si prostimea la nivelul lor de tehnologie?sa nu mai aibe ei SUPREMATIA?i-a uitati-va ce chestii testeaza ei..asa intamplator....nu prea seamana cu nimic din ce se vede pe cer nu?....nu prea seamana cu un avion de pasageri...oricum..:)
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: toma din 08 August 2006, 14:56:53
Mai nene, hai cai tare! Cel putin contabilitatea dubla foloseste la ceva! :lol: :lol: :lol:
Aici nu e vorba de nadragi de zi de lucru si costum de duminiuca! E ca si cind ai avea un Pentium 4 cu un procesor Intel nu-stiu-cit dar te folosesti in continuare de un aMIC! De tot hazul, zau! Gaseste altceva!
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: AdiM din 08 August 2006, 18:19:12
Citat din: paleoastronaut din  08 August 2006, 00:13:23
Voi ati auzit de contabilitate DUBLA?De ce sunteti naivi?Bineinteles ca navetele spatiale care sunt niste HARBURI sunt folosite in continuare desi baietii zboara cu ozneuri de mult...chiar nu v-ati prins(no ofence) care e treaba?tot ce fac baietii astia este sa separe COMPLET evolutia lor tehnologica reala de evolutia  APARENTA...de aceea avem guverne oficiale si GUVERN MONDIAL DIN UMBRA,aselenizari oficiale si MISIUNI PE MARTE SECRETE istorie oficiala falsificata si istorie reala cunoscuta doar de o mana de initiati,masini pe benzina care SUFOCA planeta si surse de energie infinite si total nepoluante ..si total inaccesibile noua......ei au o evolutie de FRANAT..nu de incurajat..de ce sa ajunga si prostimea la nivelul lor de tehnologie?sa nu mai aibe ei SUPREMATIA?i-a uitati-va ce chestii testeaza ei..asa intamplator....nu prea seamana cu nimic din ce se vede pe cer nu?....nu prea seamana cu un avion de pasageri...oricum..:)

Bine, bine, dar daca toate aceste conspiratii iti sunt atit de clare, cum se face ca nu poti da nume si dovezi concrete despre asta? Guvernele ii pot minti pe oameni la fel de bine ca si un om simplu, neguvernamental, ca tine. De ce ai fi tu mai credibil decit guvernele? Doar fiindca ai gura mai mare? Diplomatia este, totusi, un secret divin.
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: paleoastronaut din 08 August 2006, 21:36:18
Ei detin tehnologia OZNEURILOR dar DE FATADA folosesc tehnologia NAVETELOR...

Intr-un mod foarte DIRECT teoria mea,cea a DUBLEI ISTORII explica TOTUL....Dar interesul unora ca tine Toma este ca noi toti ceilalti sa BAJBAIM in intuneric..Sa nu avem CERTITUDINI..Si nu ma lua cu"numai prostii au certitudini"!!Relativismul si manipularea prin aruncare in derizoriu sunt cele mai GRELE arme ale celor DE SUS!!!DA>>AM CERTITUDINI..DA!EXISTA O DUBLA REALITATE AZI PE TERRA..INTOTDEAUNA A FOST O DUBLA REALITATE...REALITATEA MANIPULATORILOR SI REALITATEA BIETELOR MASE...Dar de fapt tu Toma ti-ai declarat intentiile inca din NICK..TOMA ...NECREDINCIOSUL..Am mai spus-o si o voi repeta mereu..Pe acest forum dintre cei ACTIVI majoritatea zdrobitoare este formata din ADVERSARI LASI NEDECLARATI AI TEORIEI PALEOASTRONAUTICE...PUNCT..

Nu ati suflat despre tehnologia prezentata de mine ca fiind de mult folosita de us army...tehnologie observata si la ozneul celebru din BELGIA,din anii 89-90...Cat despre diplomatie....Mie imi este greata de diplomatie..Numai oamenii slabi au nevoie de diplomatie....Diplomatia este arta lasitatii umane....Nici o tara nu si-a recastigat niciodata un teritoriu prin diplomatie..Doar prin taisul sabiei sau prin bubuitul bombardamentelor....Chiar si ultimul tembel poate vedea ca prin diplomatie,de ex.Romania nu este in stare nici sa-i opreasca pe canaliile de ucrainieni sa ne bortileasca DELTA...Daramite sa ne mai recuperam si teritoriile sfinte ale Bucovinei si Basarabiei...Dar ia sa fi dezvoltat si noi catava rachetele ca rusii..Si sa fi ras de pe fata pamantului KIEVUL,Moscova,si alte cateva cuiburi de ratati sovietici..chiar cu riscul de a disparea si ROMANIA de pe harta...Dar cu cine sa fii DEMN..Cu un popor de tarfe si golani lasi care abia asteapta sa FUGA din tara...In loc sa le crape cu securea de macelarie capul zdrentelor kgbiste gen Iliescu..lasii fug......daca si razesii lui Stefan gandeau ca tinerii de azi..Vorbeam turca si ne inchinam la Mohamed azi ...DIPLOMATIC.... :-D :-D :-D

Modificat de Skywalker. Atentie! Offtopic
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: Protector din 09 August 2006, 00:53:24
Citat din: paleoastronaut din  08 August 2006, 00:13:23
de aceea avem guverne oficiale si GUVERN MONDIAL DIN UMBRA,aselenizari oficiale si MISIUNI PE MARTE SECRETE istorie oficiala falsificata si istorie reala cunoscuta doar de o mana de initiati,

Misiuni secrete pe Marte,
acuma chiar iti trebuie o aspirina
.
Cate sute de grupuri indepedente de astronomi fie amatori sau profesionosti, urmaresc zilnic stelele seara de seara ..Si tare curios nimeni nu poate afirma teoria paleoastronautului. Bineinteles toti sunt intimidati si desfigurati daca afirma teoriile tale..Sau mai bine...americanii au OZN tranparente si asa merg pe Marte...mda cam asa ceva.
Nu te supara , dar se pare ca orice mascarici care afirma cate o teorie, gata il crezi si iti dai viata ptr aceasta.
Repet iti admir harnicia si cunostiintele interstelare, dar mai clipeste si din ochi din cand in cand, ca nu orice-i verde se mananca.
Cu stima si respect
   Protector
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: paleoastronaut din 09 August 2006, 19:26:50
Astronomii au vazut si fotografiat din cele mai vechi timpuri diverse obiecte URIASE PE LUNA,chiar aici langa noi.

Protector...nu fi naiv..nici un astronom nu va recunoaste ca a vazut asa ceva..la fel nici un cosmonaut,nici un pilot de aeronava militara sau civila..FACE PARTE DIN CODUL LOR DEONTOLOGIC SA TACA!!!ESTE O CONSPIRATIE MONDIALA..si cine i se opune este eliminat..intai din viata stiintifica,apoi daca insista si din viata civila..stii ce a afirmat un mare hacker american condamnat la 70 de ani de inchisoare(comutata apoi la mai putin) pentru spargerea serverelor pentagonului si nasa?Ca baietii aceia STERG ASIDUU orice imagine cu OZN-uri care apare pe orice film sau foto ....Chiar i-a surprins facand asta..tocmai STERGEAU imaginea unui "trabuc argintiu cu doua sfere la capete"..de unde?dintr-o fotografie de pe marte...Poftim si un foto cu ce se vede pe LUNA...Dar ce astronom recunoaste?in 1956 R.Curtiss  a fotografiat aceasta gigantica cruce luminoasa in craterul Perry de pe Luna...prin telescop desigur..si?

modificat de Skywalker
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: paleoastronaut din 09 August 2006, 19:39:59
Completez imaginea anterioara cu acest ozn de tip trabuc cu doua sfere laterale mediane fotografiat pe 28 Martie 1970 langa Warminster,Marea Britanie..se poate observa acelasi efect de Emisie-Absorbtie a luminii intr-un gen de camp de protectie ce inconjoara nava alienilor..similar cu foto de pe Luna...puteti observa acolo o "intunecare" circulara in jurul crucii luminoase de pe Luna...
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: LupinThe3rd din 04 Octombrie 2006, 17:43:52
Dragi mosului... De fapt si de drept secretul gravitatiei a fost descoperit si e chiar sub nasul nostru... Si cum imi e lene sa traduc textul il reproduc cu un frumos copy+paste si va urez o buna intelegere a fenomenului.
Oricum asta explica si ce s-a intamplat la Roswell (asa se scrie?)  :-D
Citat
The Secret of Antigravity...

Q: If you drop a buttered piece of bread, it will fall on the floor butter-side down. If a cat is dropped from a window or other high and towering place, it will land on its feet, But what if you attach a buttered piece of bread, butter-side up to a cat's back and toss them both out the window? Will the cat land on its feet? Or will the butter splat on the ground?


A: Even if you are too lazy to do the experiment yourself you should be able to deduce the obvious result. The laws of butterology demand that the butter must hit the ground, and the equally strict laws of feline aerodynamics demand that the cat can not smash its furry back. If the combined construct were to land, nature would have no way to resolve this paradox. Therefore it simply does not fall.

That's right you clever mortal (well, as clever as a mortal can get), you have discovered the secret of antigravity! A buttered cat will, when released, quickly move to a height where the forces of cat-twisting and butter repulsion are in equilibrium. This equilibrium point can be modified by scraping off some of the butter, providing lift, or removing some of the cat's limbs, allowing descent.

Most of the civilized species of the Universe already use this principle to drive their ships while within a planetary system. The loud humming heard by most sighters of UFOs is, in fact, the purring of several hundred tabbies. The one obvious danger is, of course, if the cats manage to eat the bread off their backs they will instantly plummet. Of course the cats will land on their feet, but this usually doesn't do them much good, since right after they make their graceful landing several tons of - starship and off aliens crash on top of them.

And now a few words on solving the problem of creating a ship using the aforementioned anti-gravity device. One could power a ship by means of cats held in suspended animation (say, about -190 degrees Celsius) with buttered bread strapped to their backs, thus avoiding the possibility of collisions due to temperamental felines. More importantly, how do you steer, once the cats are all held in stasis?


I offer a modest proposal: We all know that wearing a white shirt at an Italian restaurant is a guaranteed way to take a trip to the Laundromat. Plaster the outside of your ship with white shirts. Place four nozzles symmetrically around the ship, which is, of course, saucer shaped. Fire tomato sauce out in proportion to the directions you want to go. The ship, drawn by the shirts, will automatically follow the sauce. If you use T-shirts, you won't go as fast as you would by using, say, expensive dress shirts. This does not work as well in deep gravity wells, since the tomato sauce (now falling down a black hole, perhaps) will drag the ship with it, despite the counter force of the anti-gravity cat/butter machine. Your only hope at that point is to jettison enormous quantities of Tide. This will create the well-known Gravitational Tidal Force.


AND THE RESPONSE TO THIS from a fan of the experimental scientific method: This is a clear case of the difference between theoretical and experimental science. Experimental science demonstrates that nature does not "resolve" paradoxes, it simply prevents them from arising in the first place. In this case, that prevention was apparently caused by an old scientific axiom -- the act of performing an experiment may invalidate its outcome. The most well known example of this is the Heisenberg uncertainty principle from physics. Recognizing that something similar might be going on, the suggested experiment was performed 100 times using 100 volunteer experimenters, 100 slices of buttered bread, and 100 (uncooperative) cats. Results are summarized below:


51 cases reported that the cat escaped prior to being configured for the experiment.


24 cases reported that the cat delivered sufficient damage to the bread holding apparatus that the experiment could not be performed.


23 cases reported that the cat delivered sufficient damage to the experimenter that the experiment could not be performed.


1 case reported that the bread revolved around the cat until the butter side was face down on the cat's belly, at which point the cat landed on its feet and the bread landed butter side down.


Two cases failed to report their results, but the labs in which the experiments were planned to take place are now rubble. In both cases, bloody cat prints were seen leading away from the epicenter of the devastation.


Zero cases reported any observable antigravity.


Although results are preliminary, we believe the cat-butter paradox is prevented from ever happening by what we have tentatively called "the certainty principle" -- that any cat facing this experiment is certain to be an unwilling participant.

Disclaimer: No actual cats were injured in the course of these experiments. Alas, the same cannot be said for bread (or experimenters).

Si cum se discuta pe diverse teme cum ar fi dualismul particula unda, electromagnetism, mecanica quantica un link foarte util ar fi:
http://www.xs4all.nl/~jcdverha/scijokes/2.html (http://www.xs4all.nl/~jcdverha/scijokes/2.html)
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: liteady73 din 18 Octombrie 2006, 15:00:37
Salut forumiste si forumisti RUFON!..

Am citit posturile acestui topic. Sant mai mult decat interesante. Linkurile incluse de asemenea - trebuie o bruma de cunostinte de fizica cuantica, logica  si engleza pentru a le intelege. Dar.. sant totusi discutii pe marginea unuor subiecte scrise intr-un limbaj popularizat si nu unul tehnic. Stiu ca forumul nu dispune de astfle de caractere. Insa oricine interesat de prezentari cat mai tehnice si fundamentate matematic - prin ecuatii prezentate pe forum sub forma, in ultima instanta, a unor poze - ar fi mai mult decat bine venit. Si folositor.

Deja Teoria Unificata a Fortelor Fundamentale incepe a fi abandonata in favoarea unui sistem de intelegere a modului prin care aceste forte, in fapt campurile de forta inainte de manifestarea fizica a particulelor producatoare si altele te in respectivul proces, sant produse la nivel subcantic.

La nivel cuantic inca se lucreaza cu pachete cuantificate de energie, acest nivel reprezentand maximul atins de cunoasterea matematica si fizica din acest moment. La nivel subcuantic exista - via teoriei stringurilor - o manifestare informaterica, prezisa si de Mihai Draganescu in cartea domniei sale  "Informatiea Materiei".

Manifestarile din Univers au structura fractalica. E ceea ce se numeste simetrie pe toate nivelele. Urmand acelasi model, antigravitatia, ca un concept pur teoretic si raspuns la forta gravitaionala, este de de data aceasta o simpla teorie, prin care se incearca - daca nu inventarea in mod artificial, improbabil dar nu imposibil - gasirea unei particule (teoretice) care ar putea contracara purtatorul vectorial de forta gravitationala, gravitonul.

Antigravitatia, se stie, ca poate fi anulata prin forte electromagnetice, dar numai in conditii speciale - temperaturi la care vitezele paticulelor sa fie mult incetinite, creandu-se astfel o asa numita "bula" in care forta gravitationala devine semnificativa, echivalenta si, de ce nu, mai slaba, decat fortele electromagnetice. 
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: spooky din 03 Noiembrie 2006, 08:27:12
http://www.americanantigravity.com/

;)
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: adelinn din 21 Noiembrie 2006, 00:40:10
nu cred ca un motor antigravitational,este la baza modului de deplasare a navelor extraterestre,pentru ca gravitatia se manifesta semnificativ,doar in apropierea planetelor ,stelelor.un astfel de motor,ne-ar putea ajuta sa tinem aparatele de zbor in aer,dar nu sa le si deplasam in afara sistemului solar,de unde e cel mai probabil ca vin aceste nave
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: xennon_2000 din 18 Decembrie 2006, 15:26:51
de unde concluzia asta mai Adelinn .....ca nu ar functiona nvele ET pe principiul nongravitatiei?!Nush ce sa zic dar majoritatea ufologilor o admit, si mai ales cercetatorii! :wink:
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: xennon_2000 din 18 Decembrie 2006, 15:43:05
  :-D :wink:credeti ca ce s-a intamplat la Roswell  a fost un accident intre doua  nave ET?...care foloseau ca sistem de propulsie gravitatia???
Am citit ca s-ar fi intrepatruns de fapt (pt ca atunci cand ET folosesc propulsia gravitationala apare dematerializarea!) si din aceasta cauza s-au ''spart", sau a fost un "exercitiu" cu care toti ne-am obisnuit de intrepatrundere!!!!???....adik 2 formatiuni globulare de lumina se intrepatrund!  :wink:
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: calinahanna din 18 Decembrie 2006, 15:55:54
@liteady73

OFFTOPIC

Am cunoscut un tip care si-a facut lucrarea de diploma in urbanism pe baza unei idei deosebite, respectiv "amenajarea terotoriului in acelsi sistem, cel al fractalilor". Pleca de la o forma oarecare a terenului (la o scara mai larga, bineinteles), ajungea la oars, locuire, locuinta. Cand a ajuns la ultimul capitol, a remarcat faptul ca mobila nu mai putea avea aceeasi forma. Daca pana atunci totul s-a putut realiza, din acel moment totul a devenit imposibil.. Deci... nu merge peste tot ideea asta. Sau cel putin, el asta a incercat sa demonstreze.

Ma gandeam la un moment dat sa incerc si eu experimentul asta. Asta ca sa pot fi sigura daca el a avut dreptate sau nu. Pana atunci, nu ma pronunt.
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: xennon_2000 din 18 Decembrie 2006, 16:07:38
se poate oare ca odata controlata forta gravitatiei sa fie controlat pe langa spatiu si timpul (asa numitele lumi paralele)?!
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: liteady73 din 18 Decembrie 2006, 21:48:42
Salut Calinahanna!... Salut Xennon_2000  !...

Calinahanna, in legatura cu structurile fractalice iti pot spune ca acestea sant reprezentari matematice (si grafice) ale unor siruri si multimi speciale.  Natura (la cea vie ma refer) se autoorganizeaza folosind minimul de efort pentru a obtine maximul de efect, alegand calea cea mai scurta in atingerea telului propus. Exemple de fractali din domeniul naturii vii : copacii (ramurile arborilor, in marea lor majoritate), scoicile si melcii (spirale construite pe baza raportului de aur 1.618...), frunzele (de vita de vie de exemplu).
In schimb structurile artificiale (cele construite de om) si cele apartinand neviului (roci etc) nu respecta regula modelelor fractalice. Constructiile omului, chiar daca sant capodopere in materie de inginerie si estetica, sant realizate pe cu totul alte principii, care nu tin cont de modelele din natura.

Xennon_2000, gravitatia e un efect al distorsiunii/curburii spatiului. Materia produce, cumulat, o distorsiune a spatiului din proximitatea sa, astfel incat orice obiect material care ajunge in apropierea unei mase mari si concentrate de materie, acesta va urma traseul impus de curbura spatiului deformat de materie.

Cel mai simplu exemplu, prin similitudine, este cazul unei bile mari (o stea) asezata pe o plasa elastica bine intinsa (spatiul). Plasa se va deforma, capatand un aspect curbat. Daca este pusa o alta bila (planeta), mica,  pe aceasta plasa, ea va cadea spre bila mare, pe o traiectorie spiralata (orbita).

Spatiul deformat - curbat, de fapt multivalurit - automat induce si o dilatare a timpului, in realitate, in acest univers in care ne aflam, pana si lumina parcurge drumul cel mai scurt dintre doua puncte din spatiu, pe o traiectorie multi-curbata - intr-adevar , doar niste abateri foarte mici, dar observabile. Astfel lumina parcurge un drum mai lung intre cele doua puncte si astfel si timpul necesar deplasarii pe traseu, este mai mare. Timpul se dilata in proximitatea materiei.

In cazul in care o stea ajunsa la sfarsitul vietii, implodeaza sub o anumita raza - raza sferei Schwarzschild, pe care o notez aici pentru simplificare cu S -, se transforma intr-o gaura neagra. In interiorul sferei S, timpul nu exista. Matematic, tS=0. In imediata apropiere a sferei S - orizontul evenimentelor - timpul are o curgere incetinita care tinde la infinit. In schimb, exista un model teoretic, care stipuleaza faptul ca un obiect, plasat pe orbita unei gauri negre, si propulsat la viteze luminice, in sensul invers al suctiunii produse de gaura neagra, pentru acel obiect, timpul s-ar scurge in sens invers. S-ar intoarce inapoi in timp. Ceea ce produce un alt fenomen, foarte bizar : campul gravitational al gaurii negre, ar fi perceput de obiectul calator in timp, ca o forta de respingere - antigravitatie.
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: calinahanna din 19 Decembrie 2006, 06:43:18
@ liteady73

Tu de cate ori imi raspunzi (si iti multumesc pentru asta :-)), ma lasi fara replica.
Dar e super, in fond si la urma urmei, asa invata omul.

El incercase sa vada daca poate aplica acelasi mecanism si in proiectare.
Pur si simplu...
Nu i-a iesit. Probabil ca la un moment dat se va putea, mai stii?
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: xennon_2000 din 20 Decembrie 2006, 20:12:42
pt liteady73....ms de mesaj...si de raspuns!....si mai te intreb ceva:dak nu cumva se poate modifica si timpul....adik sa poti calatorii in timp, dar sa fii in acelasi loc, cum se intampla cu dilatarea spatiului (in acelasi timp dar in spatii diferite)!?
    U ai expus o teorie cu intoarcerea in timp, in apropierea unei gauri negre si dupa cum am citit si eu tot ce se poate!Dar invers? Adik in viitor?

Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: liteady73 din 20 Decembrie 2006, 22:30:39
Salut Xennon_2000  !...

Pentru a nu divaga si pentru a pastra coerenta discutia pe acest topic, o sa-ti raspund, in legatura cu universurile paralele si calatoriile in timp, in cadrul subiectului "TEORIA RELATIVITATII si CALATORIILE IN TIMP " :
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,38.15.html (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,38.15.html).

Antigravitatia nu este o himera. Si nici nu incalca legile fizicii actuale. Doar ca nu se cunoaste vreun dispozitiv inventat sau sistem natural in natura care sa produca efecte de tip antigravitatie. Toate aparatele de zbor inventate si construite de om folosesc principii de sustentatie nucleare, electro-magnetodinamice, aerodinamice, rezultate din reactii chimice (puternic exoterme).

Campurile magnetic, electric, gravific sant simetrice. In sensul ca respecta regula scaderii intensitatii cu patratul distantei fata de sursa campului. Se presupune ca un camp antigravitational s-ar comporta similar.

Dar, se pare ca nu este neaparat necesara utilizarea antigravitatiei. E nevoie doar de un camp gravitational foarte puternic si concentrat care sa deformeze spatiul. Se foloseste chiar un termen imprumutat din StarTrek, si anume acela de warp, sau extins, space warping - indoirea spatiului.

Exista insa elemente supergrele, foarte recent descoperite, in 1998-2006 (pozitiile 112, 113, 114, 115, 116 si 117 din tabelul perodic al elementelor), care au proprietatea (mai multe indicii il indica in acest sens pe cel de pe pozitia 115 - Ununpentium ) de a produce un camp gravific puternic atunci cand sant bombardate cu protoni. Din pacate, aceste ultime elemente sant extrem de instabile, dezintegrandu-se in elemente stabile, mai jos de pozitia 111.

Legaturi catre site-uri care discuta despre elementele 112-117 si motoarele gravifice :
1. http://physicsweb.org/articles/news/8/2/1 (http://physicsweb.org/articles/news/8/2/1) (anuntul descoperirii acestor elemente);
2 a. http://www.boblazar.com/closed/element.htm (http://www.boblazar.com/closed/element.htm) (o ipoteza foarte interesanta prezentata pe site-ul BobLazar);
2 b. http://www.boblazar.com/closed/reactor.htm (http://www.boblazar.com/closed/reactor.htm) ;
3. http://www.iupac.org/publications/pac/2003/7510/7510x1601.html (http://www.iupac.org/publications/pac/2003/7510/7510x1601.html) (site-ul Uniunii Internationale pentru Chimie Teoretica si Aplicata);
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: xennon_2000 din 21 Decembrie 2006, 08:42:58
   Pt liteady 73!
   Sal! din cate am citit eu Bob Lazar scria ca elementele dupa 112 ar deveni stabile!
Acum nush ce sa mai cred!Am idee de ce ai scris u!....ms pt explicatii...oricum!dar vroiam sa mai stiu ultimele noutati si pareri!da-ti si u cu parerea la ce am scris mai sus...plsss!
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: liteady73 din 21 Decembrie 2006, 10:01:03
Salut Xennon_2000!...

Calatoriile in timp sant posibile. Perfect probabile si din  punct de vedere tehnic. Cel mai la indemana mijloc actual de a calatori in viitor ar fi cel al satelizarii Terrei, pe o orbita joasa :  :-) te inscrii pentru un zbor orbital, petreci cateva saptamani, eventual luni, la bordul astronavei; si cand te vei intoarce, ceasul tau va fi cu o fractiune de secunda in urma timpului de pe Pamant; astfel vei fi calatorit in viitor cu o fractiune de secunda si vei fi ceva mai tanar decat cei ramasi la sol.  :-)

Sa calatoresti in timp folosind un dispozitiv static e un pic mai dificil. Din punct de vedere tehnic. Sant mai multe variante, care implica toate acelasi principiu : manipularea spatiului din proximitatea dispozitivului de tip masina timpului.

O varianta ar fi sa construiesti un tub dintr-un material foarte rezistent (nanotuburi de carbon NTC) vidat, in care sa se afle un disc, de asemenea foarte rezistent (NTC), pe care il rotesti la viteze liniare foarte mari (ar fi de preferat un 25% - 50% din viteza luminii). In jurul acestui cilindru spatiul se pliaza inspre marginile discului aflat in rotatie; de asemeni, timpul in imediata apropierea dispozitivului se dilata, formandu-se un tor in jurul cilindrului, in care timpul are o curgere mai lenta.
Tot ce trebuie sa faci e sa stai in zona interioara al acetui tor pentru o perioada oarecare. Vei observa cum timpul din afara torului se accelereaza, situatia semanand cu aceea a unui film rulat inainte cu viteza mare. La un moment dat te hotarasti sa opresti aparatul. Torul virtual dispare si curgerea timpului isi revine la normal. Vei fi reusit sa calatoresti in viitor.

O alta varianta tehnica ar fii aceea de a capta sau produce o microgaura neagra (dimensiuni de ordin atomic). Aceasta produce o distorsiune spatio-temporala similara cu cea descrisa mai sus. Trebuie, de data ceasta, sa concepi o incinta sigura care sa pastreze in sustentatie/echilibru aceasta micro-gaura neagra.

Pentru a te intoarce inapoi, in trecut, iti trebuie alt tip de instalatie.  :-)
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: xennon_2000 din 21 Decembrie 2006, 11:04:57
interesanta discutie!.....si interesant subiectul...nu am mai vb demult cu cineva pe teme de genul!...bravo liteady 73!!!!!!!!! se pare ca am cu cine discuta!IN CE DOMENIU LUCREZI?
  sau e doar o pasiune?
Titlu: Raspuns: ANTIGRAVITATIA
Scris de: xennon_2000 din 16 Ianuarie 2007, 15:11:38
Cunoscutul gigant al industriei aeronautice, Boeing, a confirmat ca testeaza mai multe dispozitive antigravitationale, informeaza BBC. Acest anunt epocal, plin de promisiuni, arunca o noua perspectiva asupra viitorului pe care ni-l rezerva noile tehnologii. Dar, indirect, cercetarile acestea pun intr-o alta lumina multe dintre cazurile OZN.
Un savant rus detine secretul

Nu este deloc lipsit de importanta faptul ca unul dintre cei mai seriosi constructori de avioane, atit civile, cit si militare, admite ca incearca sa dezvolte tehnologii ce tin mai mult de domeniul SF. Dar, daca Boeing a facut public acest lucru, atunci inseamna ca este ceva serios. Iar daca stirea oferita de BBC este confirmata de o publicatie de talia Jane's Defence Weekly, atunci este ceva foarte serios.

Exsita si citeva detalii legate de proiectele Boeing de a sfida gravitatia prin mijloace neconventionale. Conform unui purtator de cuvint al companiei, la ora actuala este examinat un experiment pus la punct de omul de stiinta rus Yevgeny Podkletnov. Acesta pretinde ca a realizat un dispozitiv capabil sa creeze in jurul unui obiect un scut antigravitational.

Yevgeny Podkletnov a fost privit cu multa suspiciune de multi oameni de stiinta, care nu au reusit sa reproduca experimentele sale. El sustine ca, in 1992, a anulat o parte din efectele gravitatiei in cadrul unui experiment desfasurat la Tampere University of Technology din Finlanda. Podkletnov a constatat ca greutatea unui obiect poate fi redusa, daca este plasat deasupra unui disc supraconductor din material ceramic, care se roteste deasupra unor electromagneti puternici.

Diminuarea atractiei gravitationale prin aceasta metoda a fost de numai 2 %, dar implicatiile sint imense. Chiar si la o asemenea reducere infima a greutatii, s-ar putea economisi o cantitate importanta din combustibilul necesar pentru zborul avioanelor. Dar, desigur, cercetarile tintesc spre o reducere mai importanta a greutatii.

Este implicat si Pentagonul

Asa cum era si de asteptat, armata SUA nu este straina de acest proiect, dupa cum reiese din prestigioasa revista de informatii militare Jane's Defence Weekly. O confirmare o avem si de la Boeing, care a precizat ca programul cu numele de cod "Project Grasp" se desfasoara la Phantom Works, o divize a Boeing localizata in Seattle, despre care se stie ca este profund implicata inarmarea Statelor Unite, prin numeroasele contracte pe care le are cu Pentagonul.

Dar nu numai armata SUA este interesata de tehnologiile antigravitationale. In martie 2000, britanicii au recunoscut si ei ca intentioneaza sa demareze o serie de cercetari in vederea "reducerii efectelor gravitatiei", proiectul fiind incredintat grupului BAe Systems, specializat in tehnologii militare de virf.

Insa astfel de dispozitive au intrat si sfera de interes a NASA, care se lupta din greu cu gravitatia, pentru a-si lansa navetele pe orbita. In cadrul NASA Breakthrough Propulsion Physics se desfasoara cercetari in acest sens inca din 1996.

Nu este limpede cind vor fi testate aparatele de zbor dotate cu dispozitive antigravitationale antigravitatonale. Unii cercetatori sint foarte rezervati, in vreme ce altii sustin ca teoria lui Yevgeny Podkletnov nu contrazice cu nimic legile fundamentale ale fizicii.

O noua perspectiva asupra fenomenului OZN

Dar ceea ce fascineaza poate si mai mult decit noul prag tehnologic pe care sintem pe punctul de a-l depasi este cu totul altceva. O minte flexibila nu poate rata constatarea ca increderea declarata in antigravitatie pune fenomenul OZN intr-o noua lumina. Mai exact, ii confera credibilitate.

Multe dintre observatiile OZN au fost considerate ridicole, din cauza descrierii unor "viraje imposibile". Este vorba despre celebrele viraje la 90 de grade, efectuate la viteze incredibile de unele OZN-uri. Ele nu pot fi explicate altfel decit prin reducerea sau chiar anularea atractiei gravitationale.

Asa ceva nu ar fi posibil decit cu ajutorul unor dispozitive antigravitationale, adica exact dispozitivele la care lucreaza acum Boeing, BAe Systems si NASA.