Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale

Creat de Xanadron, 21 Iunie 2011, 15:29:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

Citat din: Grifon din  03 Ianuarie 2021, 01:08:07

Sā bagi "fonduri" ca sā joci (?!), apoi sā tragi de planetā...și ce-o ieși, o ieși...
.....

Observ cā iar bagā amenințarea nuclearā printre simboluri. A fost in 2017 ("ciuperca" și cālāreții apocaliptici), a fost și pe 2019 (tot "cālāreț" de finiș...). Ăștia insistā...zici cā au un fetiș !
Mā mirā și simbolul din ultima coloanā, un copac stilizat într-o flacārā. Poate e o referire ecologicā...dar cine știe.


pentru ca in februarie:
https://www.economist.com/special-report/2020/06/18/the-clock-is-ticking-for-nuclear-arms-control

Macar acum stim unde lipsesc trilioanele , stim unde se duc datoriile tarilor, la cei care vand jetoanele de joc  :evil:

fiulploii

Citat din: hoinar din  17 Noiembrie 2020, 07:15:12
Nivelul 33 aduce cu el convertirea la Islam si reprezinta parcurgearea a jumatate din drumul cunoasterii. O alta fata a aceleasi monede.



Nu te opri la religii, ele sunt pt multimea numerelor mari si foarte mari. Evident, parerea mea..

Grifon

Citat din: hoinar din  17 Noiembrie 2020, 07:15:12
Nivelul 33 aduce cu el convertirea la Islam si reprezinta parcurgearea a jumatate din drumul cunoasterii. O alta fata a aceleasi monede.
? ! ? ! ?
Nu știu unde ai gāsit aceastã informație, dle.@hoinar, dar, cu îngāduința dumitale, o sā mā indoiesc profund de veridicitatea ei.
Poate faci referire (prezum) la elemente sufi - alese pentru parcurgerea unor nivele superioare de unii esoteriști marcanți in Europa (Réne Guenon, Sebbotendorf, etc.). Dar sufi este o practicā inițiaticā, transcendentalā, cum e yoga la hinduși, zen la budiști, sau isihasmul la creștini.
Cum a subliniat și  dl.@fiulploii, nu trebuie confundate cu religiile.
                                                               ***
Referitor la șorțul faraonic prezentat de d-ta, @fiulploii, opinez (chiar dacā tārziu):
- coloanele centrale (terminate cu capete de cobre) sunt stilizarea fluxului energetic uman, canalele Ida / Pingala. Coloana centralā (cea mai largā) e Shushumna, axul median Kundalini
(folosesc terminologia hindusā de nevoie, egiptenii probabil foloseau Ka, Ankh...in fine).
Ar fi trebuit totuși sā fie 7 etaje pe fluxul ascensional, iar pe șorț sunt doar 6 compartimentāri. Probabil lipsește ultima chakra, cea din "creștet", care deja marcheazā transcendența.
Ori inițierea era limitatā la nivelul lumii "de jos", ori e doar unul dintre șorțuri ("ucenicul" / "calfa"/ "maestrul" având marcaje diferite și la egipteni).
Pentru a ne aventura mai adânc in descifrāri, ar trebui sā avem și imagini cu celelalte douā șorțuri.

abyss


hoinar

Aparuta peste noapte, mai mult sau mai putin, pe o cladire de locuinte. Astept orice pareri.
the older I get, the faster I was

Grifon

Murala aceasta are un grad crescut de abstractizare, greu de tradus fără elemente de concret.
La primă observare, mi-a evocat teza "eternului conflict gheață-foc" (din arsenalul esoteric al proto-naziștilor, ce l-am discutat amplu pe subiectul "Vril"). Dar prelungirea liniar - ascuțită ce pare a străbate "gheena" ne poate trimite cu gándul la acul "vaccinului salvator" - interpretare mai concordantă cu nebuniile prezentului.

abyss

Nu chiar orice încercare de a decora parietal un edificiu sau cladire devine automat o "murală". Poate fi si o "muruială" daca nu se respectă principiile specifice atat tehnice cât și stilistice ori tematice.
Cum se intampla și in acest caz. E o suprafață mare, e pe o clădire, dar...... aparține ca si reprezentare stilului de grafică publicitară. Mai lipsește scrisul.... ceva cu lubrifianți de motoare auto... Duralube, Castrol etc.
Ehhhh.... ca sa fi fost o murală ii trebuia mult mai mult. Muuult mai mult.

Domnule Grifon merg pe linia dumneavoastră.  E o imagine in oglinda, "precum sus așa si jos"... foc și nori în cer, foc și gheață pe pământ.