Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) => Subiect creat de: Xanadron din 21 Iunie 2011, 15:29:01

Titlu: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Xanadron din 21 Iunie 2011, 15:29:01
Ceva ma face sa cred ca nu-i nevoie de predictiile unor anahoreti si nici de dezvaluirile soptite pe la coltzuri de "whistlebloweri" ca sa banuim directiile in care pare sa se indrepte omenirea (evident ca la modul strict dirijat).
Fiindca, pe zi ce trece, din ce in ce mai multe mesaje "in clar" vad ca ne inconjoara. :|

S-a mai discutat pare-mi-se p-aici despre "the Georgia Guidestones" sau frescele realmente stranii din DIA (Denver International Airport):

(http://s4.postimage.org/2ta5airxg/89884022_4a0f6dce7f1.jpg) (http://postimage.org/image/2ta5airxg/)

(http://s4.postimage.org/2tb40t2as/p1000395.jpg) (http://postimage.org/image/2tb40t2as/)

...dar sint interesant de "decriptat" si mai noile picturi murale din sediul Bank of America din Charlotte, NC.
http://vigilantcitizen.com/sinistersites/analysis-of-the-occult-symbols-found-on-the-bank-of-america-murals/

(http://s4.postimage.org/2tbm7pvqc/mural1.jpg) (http://postimage.org/image/2tbm7pvqc/)

...Ceva pareri? :roll: - evident, in afara de cele postate pe site-ul mentionat.


Titlu: Raspuns: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Siberia din 21 Iunie 2011, 20:01:40
Zici de Denver - viitoarea capitala a Uniunii Americane ? :D Zici de aeroportul care vazut de sus are o forma de svastika ? :D zici de tablourile murale care ne prezinta mijloace de exterminare in masa ? :D
Dar de cal de ce nu zici nimic ?!  :-o ca mie calul imi pare a fi cel mai smecher de pe tarlaua aia :D (Mustangul albastru - ca sa nu zic vanat... ca al patrulea cal din Apocalipsa - cu ochii rosii, protapit la aeroport pe 11 Februarie 2008)

Ma duc sa arunc un ochi si pe peretii de la Noua Banca a Americii (recunosc ca la expozitia aceea nu m-am uitat inca:) ) si revin cu impresii  :wink:
Titlu: Raspuns: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Xanadron din 22 Iunie 2011, 07:45:16
Citat din: Siberia din  21 Iunie 2011, 20:01:40
Dar de cal de ce nu zici nimic ?!  :-o ca mie calul imi pare a fi cel mai smecher de pe tarlaua aia :D (Mustangul albastru - ca sa nu zic vanat... ca al patrulea cal din Apocalipsa - cu ochii rosii, protapit la aeroport pe 11 Februarie 2008)

...Da, buna conexiunea cu scenariul benzilor desenate din "The Telegraph", Siberia!
Iar Calul Albastru al Apocalipsei (cu nuantze Blue Beam poate) :-D e un alt simbol straniu de la Denver, cu ochii lui diavolesti. :evil:
Putina lume stie ca sculptorul care l-a creat (Luis Jimenez) a fost... omorit la montarea lui finala, cind i-a cazut un picior in cap si... dus a fost (statuia e din materiale compozite, dar are 32 ft. = 10 metri inaltime).
Curat apocaliptic, nu? :roll:

(http://s3.postimage.org/12ih9k5z8/devilhorse_200x300.jpg) (http://postimage.org/image/12ih9k5z8/)

(http://s3.postimage.org/12iix3ih0/mustangveins_200x300.jpg) (http://postimage.org/image/12iix3ih0/)

Hmmm... acum ma uit insa mai atent la fresca aia din Denver cu bebelusul, pasarea si "instalatia" dintre ei si parca-parca mi-ar trece prin chelie  :lol: ideea reprezentarii "traseului selenar" al sufletelor noastre... :fullmoon:

Cit despre mesajul 100% masonic al imaginii din centrala Bank of America, incerc sa ma concentrez mai mult pe mesajul celor 4 personaje din "subsol" (sa fie Obama cel din dreapta?) decit pe podeaua in sah, piramida, Soarele Negru, Scara lui Jacob sau posteriorul :-D tipei prinsa-n cubul iluziei Matrixului si trasa de sfori...
Titlu: Raspuns: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Siberia din 22 Iunie 2011, 09:47:10
La Denver n-am putut sa nu observ Curcubeul cam peste tot in tablouri...hmmm... cat despre tablourile din Banca Americii... in cel pe care l-ai postat am crezut ca baiatul din dreapta de langa steagul rosu este Printul William - sa fie oare o chestie de genul Printul William va fi o figura conducatoare in NWO si steagul rosu sa indice o societate gen "comunisto-nazista" ? fiindca sunt convinsa ca tablourile au o legatura cumva cu cele din Denver.
Mai este un tablou cu niste oameni cu lopeti si tarnacoape... unii dedesubt, unul mai mare deasupra... cand l-am vazut mi-am amintit de minerii aia din America de Sud de-au fost salvati si tot globul a fost martor la marele miracol... Poate n-are nici o legatura, sau poate are ? cred ca sunt detalii ascunse pe care trebuie sa le gasim :)
Titlu: Raspuns: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Xanadron din 22 Iunie 2011, 11:01:05
Da, multe-ar fi de comentat pe marginea simbolurilor apocaliptice-n definitiv din Charlotte sau Denver (unde multi copii care vad frescele bufnesc in plins).
Nu doar apropo de curcubeu (egal "diversitate" - nicio legatura cred insa cu marsurile gay, :lol: ci poate mai degraba cu viitoarea biodiversitate post-apocaliptica, creata artificial de sforarii NWO dupa "eradicarea" actualei linii genetice).
Interesant e ca Soarele Negru :star: (simbol preferat al organizatiilor oculte naziste gen Thule-Vril Gesellschaft) apare si la Denver.

Pictura murala din stinga holului Bank of America de care pomeneai se numeste "Making/Building":
(http://s1.postimage.org/2ds2lmc78/boa_fresco_left.jpg) (http://postimage.org/image/2ds2lmc78/)

...si e intr-adevar la fel de stranie ca simbolistica, EQ-ul inscriptionat in fatza mortului... sau doar adormitului gigantic :roll: ingropat in argila rosiatica insemnind ceva... (Emotional Quotient poate?). Legat de o "reconstructie din Haos" a... Noii Ordini probabil. :roll: ("Ordo ab Chao")

Pictura centrala din holul Bank of America e botezata "Chaos/Creativity" si contine, evident, mesaje simbolice la fel de imbirligate, incepind cu siluetele eterice cuprinse de-un FOC simbolic (pacat ca nu se observa prea bine simbolurile de pe pancarta din spatele soldatului si-a tipului in costum de protectie Hazmat):

(http://s1.postimage.org/2dyi4uxc4/mural2.jpg) (http://postimage.org/image/2dyi4uxc4/)

Revenind la DIA, interesant e si faptul ca a mai fost adaugata recent o ciudata statuie de 7 tone (a zeului egiptean ANUBIS), pe linga terifiantul CAAL :-D (Calul Albastru al Apoca-Lipsei):

(http://s1.postimage.org/2dttg1iys/denver7.jpg) (http://postimage.org/image/2dttg1iys/)

(http://s1.postimage.org/2dtv3kvgk/denver3.jpg) (http://postimage.org/image/2dtv3kvgk/)

"Cheia" tuturor mesajelor oculte de genul astora cred insa c-ar fi doar (improbabila) dezvaluire a continutului convorbirilor care obligatoriu au avut loc intre misteriosii comanditari ai lucrarilor si autorii picturilor - comanditari care-i clar ca au dat "indicatii pretioase" artistilor.

Titlu: Raspuns: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Arhanghelul din 22 Iunie 2011, 11:44:58
Citat din: Xanadron din  22 Iunie 2011, 11:01:05
Pictura murala din stinga holului Bank of America de care pomeneai se numeste "Making/Building":
(http://s1.postimage.org/2ds2lmc78/boa_fresco_left.jpg) (http://postimage.org/image/2ds2lmc78/)

...si e intr-adevar la fel de stranie ca simbolistica, EQ-ul inscriptionat in fatza mortului... sau doar adormitului gigantic :roll: ingropat in argila rosiatica insemnind ceva... (Emotional Quotient poate?). Legat de o "reconstructie din Haos" a... Noii Ordini probabil. :roll: ("Ordo ab Chao")


Eu am inteles altfel imaginea ...  adormitul din lut am banuit ca este un vulcan si / sau olinie de falie telurica ... EQ  = Earthquake ...semnalat si masurat de o echipa de geologi  ...  acest lucru mobilizeaza foarte multi lucratori intr-un sant pentru conducta ... vad sudori ,mecanici,sapatori ... ceva metalic ... ele sunt postate de sus in jos ca o desfasurare cronologica ...

Si ca un detali la piciorul peretelui din marmura rosie se vede conturul unui automobil de teren ( SUV ) ... ciudata formare a rociilor din sol ...

Asta am vazut (inteles) asta v-am spus ...  :mrgreen:
Titlu: Raspuns: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Xanadron din 22 Iunie 2011, 13:38:50
De acord si cu o posibila interpretare ca a ta, Arhanghelul - cu unica observatie ca silueta SUV-ului vizibil SUB fresca propriu-zisa e doar o reflexie luminoasa din exteriorul cladirii (o masina parcata, mai precis) pe marmura lustruita din holul bancii.

Hol in care picturile murale arata in ansamblu cam asa:

(http://s4.postimage.org/35hp0jcv8/frescoes.jpg) (http://postimage.org/image/35hp0jcv8/)

Si sa nu uit: fresca din dreapta are titlul "Planning/Knowledge", 8-) adica "planificare/cunoastere", iar autorul lor e talentatul artist american Benjamin Long (mai e si unul britanic cu acelasi nume - Ben Long, dar n-are vreo legatura cu nimic ocult).

Hmmm... in plus, abia acum observ ca "siluetele eterice" din fresca centrala sint cinci la numar - si parca ar fi un barbat si patru femei. ...Sa fie asta o conexiune cu islamistii, care-ar putea ajunge "in flacarile Iezerului de Foc"?! :roll:
Fiindca, din cite stiu, doar musulmanilor le sint permise 4 neveste... :wink:

Titlu: Raspuns: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: SLEAH19 din 22 Iunie 2011, 18:08:41
    Cui sunt adresate aceste fresce ?    Cine , cui ºi ce doreºte sã transmitã?
  Unui  încuiat/neavizat , ca mine de exemplu care ar trece repede printr-un aeroport sau o bancã , asemenea lucrãri , fresce (sper cã ãsta e pluralul) sau  statui i se vor pãrea dacã nu niºte ciudãþenii , niºte chiciuri de 2 bani . Siberia , Xanadron , detailaþi un pic , care ar fi þinta/scopul expunerii lor. Bãnuiesc cã nu vor sã-ºi transmitã ceva între ei , asta pot sã o facã în cadrul întrunirilor lor oculte.

    O fac ca sã deruteze ºi sã bage în ceaþã pe cei care încearcã sã le decodeze intenþiile?
Titlu: Raspuns: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Arhanghelul din 22 Iunie 2011, 18:47:47
Sunt facute sa etaleze(pot sa zic cu mici rezerve ca etapeaza chiar) ... sa arata in istorie ca ei au fost transparenti ...dar "primitivii" aia(gorilieni) n-au priceput (aici ma includ mai ales pe mine) ... si ei parca vedeau ceva ...  dar isi inchipuiau diverse ... SUV-uri pe pereti ... cand lucrurile erau clar expuse (conform modului de gandire viitor a expuneri si afisari informatiilor ) ...
Titlu: Raspuns: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: mr din 22 Iunie 2011, 20:47:16
(http://s1.postimage.org/2jdlw9umc/mural1.jpg) (http://postimage.org/image/2jdlw9umc/)

Sincere felicitari pentru acest topic dificil de dezbatut, Xanadron!
Am sa incerc si eu sa-mi expun cateva pareri personale:

Amalgamul asta de simboluri contureaza un tablou extrem de complex al carui mesaj  se intinde de la o perioada foarte indepartata in trecut pana in zilele noastre.
Ideile clare si principale ale acestei fresce au la baza ceea ce defineste ca  termen ezoterismul.

Simbolurile consacrate - podeaua bicolora (care atesta existenta lumii duale),  copilul pregatit si receptiv pentru primirea initierilor, scarile in zig-zag din  stanga ce ating bolta cerului (reprezinta treptele, gradele pe care trebuie sa le  parcurga un om pana la a se uni cu Divinitatea) - avand pe fundal o piramida,   posibil sa determine vremurile/civilizatia care a furnizat aceasta cunoastere  expusa si anume cea egipteana. Ele nu au neaparat o conotatie negativa ci, dintr-o  anumita perspectiva, reprezinta niste adevaruri imuabile.

Toate bune si frumoase pana aici.
Pe langa aceste simboluri cu care se opereaza inca in scolile initiatice si care au  logica solida pentru cine se afla pe un drum inititatic, mai apar o serie de  elemente care, asa cum ati remarcat si unii dintre voi, denota cateva adevaruri pe  care le resimtim cu totii din plin: manipularea, matrix-ul, iluzia libertatii.  Femeia, pe post de papusa legata cu sfori ce vin dintr-un alt plan al existentei  noastre (probabil planul astral inferior), ne arata ca suntem predispusi sa fim  simple marionete intr-o realitate care nu are nimic de-a face cu adevarul expus de  simbolurile consacrate.

Existenta soarelului negru in dreptul sforilor poate reprezenta mijlocul, portalul,  punctul de trecere dintre cele doua planuri vecine de existenta (astral si fizic)  prin care se face acest control. Intradevar interesul enorm al nazistilor pentru  ceea ce reprezinta soarele negru constituie o dovada clara ca aceasta notiune are  un anumit grad de importanta.

Ca orice lucru pe acest pamant, modul si intentiile cu care este folosit ii  determina polaritatea: bun sau rau, folositor sau nefolositor etc.
In ultimile sute de ani (vreo 500 cred) au aparut unii care au arestat ceea ce era  bun (demonstrat acest lucru de scolile lui Pitagora, Aristotel etc), l-au combinat cu  tot felul de elemente cu aspecte mai negative (si acestea demonstrate de multi  altii), a eliminat in mare parte rezistenta si au scos un produs hibrid nou, cu conotatii vadit negative (ceea ce percepem noi azi ca fiind Masonerie - desi nu are  nici o legatura cu ceea ce facea asa zisa masonerie in vechime - si alte forme de  organizare si fiintare oculte) pe care ni l-a servit pe tava si ne uitam la el ca  la bau-bau. Motivele pentru care au dus acest plan cu rabdare pana astazi sunt  unele foarte joase si greu de inteles pentru noi.

Emanatiile acestei imagini hibride, care se foloseste de combinatii ciudate de  elemente veritabile cu elemente derivate,secundare, partiale si joase pot fi reprezentate si  de aceste fresce. Un psiholog bun si cu experinta de viata poate sesiza usor  multele elemente contradictorii exprimate de aceste simboluri, decodate de   constiinta fiecarui privitor cu efect de anihilare, de eliminare a pozitiilor pe  care se poate centra un rationamet logic. Astfel individul ramane intr-o suspensie  si devine foarte usor de manevrat prin acele sfori care-i genereaza o lume iluzorie  paralela si falsa, sfori ce se leaga singure de mentalul slab prin mesaje subliminale si reguli instituite de artizanii sistemului.

Din pacate aceasta este elita hidoasa care conduce sistemul (paralelipipedul) si  implicit, oamenii (femeia controlata de ate). Fiind lumea lor considera ca pot face  orice, inclusiv sa se expuna in public asa cum vor. Ei stiu ca marea parte din  oameni nu vor reactiona - pentru ca nu au nici o baza pe care sa poata reactiona  (au avut grija de asta prin sistemul educativ), iar cei care o vor face vor avea la  indemana doar franturi de adevar astfel fiind incapabili sa ajunga sa vada imaginea  de ansamblu si de aici lipsa de forta si coagulare.

In acest mod, ei se dau pe fata ca fiind singurii care poseda cunostintele din vechime socotind pe cei multi ca fiind net inferiori. De aici si "tratamentele" la care sunt supuse masele, nepasarea evidenta de vietile lor si haosul deliberat lasat sa e dezvolte precum buruiana.  

Simpla prezenta a oamenilor moderni din coltul stanga-jos (prin atitudine si  vestimentatie) cred ca are menirea de a da dimesiune, aplicabilitate  principiilor,  riturilor, ritualurilor si cunoasterii veritabile care au caracterizat marile  civilizatii din vechime si care caracterizeaza, intr-un mod cat se poate de  denaturat, si lumea contemporana; dincolo de impartirea absolut arbitrara in domenii  separate stiinta/religie si materialismul exagerat ce caracterizeaza gandirea iluzorie a membrilor sistemului si care ascunde, intr-o mantie negativa deliberat tesuta, cunoasterea sacra.

In mod sigur si paleta de culori folosita exprima ceva, si acel foc din copacul verde, si mai ales, omul acela impasibil care sta asezat pe iarba.

Perceptia mea este una de tragism pentru mase si de triumf si aroganta maxima a putinilor artizani ai acestui tablou.
Titlu: Raspuns: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: SLEAH19 din 22 Iunie 2011, 22:07:42
Citat din: mr din  22 Iunie 2011, 20:47:16


Perceptia mea este una de tragism pentru mase si de triumf si aroganta maxima a putinilor artizani ai acestui tablou.


 Ok mr , interesantã , pertinentã ºi precautã analizã ºi din nou nu ai scãpat ocazia sã disociezi valorile masoneriei antice de scopurile ºi metodele  masoneriei actuale dar am pus mai sus niºte întrebãri simple dar am vorbit precum Moise în pustie ,

Citat din: SLEAH19 din  22 Iunie 2011, 18:08:41
   Cui sunt adresate aceste fresce ?    Cine , cui ºi ce doreºte sã transmitã?
  Unui  încuiat/neavizat , ca mine de exemplu care ar trece repede printr-un aeroport sau o bancã , asemenea lucrãri , fresce (sper cã ãsta e pluralul) sau  statui i se vor pãrea dacã nu niºte ciudãþenii , niºte chiciuri de 2 bani .
    Care ar fi þinta/scopul expunerii lor. Bãnuiesc cã nu vor sã-ºi transmitã ceva între ei , asta pot sã o facã în cadrul întrunirilor lor oculte.

    O fac ca sã deruteze ºi sã bage în ceaþã pe cei care încearcã sã le decodeze intenþiile?


            Încearcã cineva un rãspuns?
Titlu: Raspuns: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: mr din 22 Iunie 2011, 22:38:27
SLEAH19, cu tot respectul, in postarea mea nu am intetionat sa-ti dau un raspuns ci doar mi-am expus punctul de vedere referitor la acel tablou pe care l-am si inserat. Nu crezi ca exagerezi incercand sa acaparezi discutia?

Fac mereu aceasta distinctie pentru ca ea exista si incerc mereu sa aduc argumente. In acest caz simbolistica consacrata de care vorbeam in analiza mea apartine de foarte multa vreme modului de cunoastere traditional....deci si cu nuanta masonica antica veritabila. In loc sa-mi ironizezi steril si virtual parerile mai bine te-ai apuca sa citesti macar textele fundamentale care stau la baza evolutiei umanitatii....si astfel vei iesi incet incet din zona "incuiat/neavizat" fara a mai agasa pe altii solicitandu-le explicatii pe care nu le vei intelege cu adevarat... acum.
Titlu: Raspuns: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Siberia din 22 Iunie 2011, 23:09:44
Ca sa gasesti un raspuns ar trebui mai intai sa iti dai seama in ce ordine trebuie sa privesti tablourile.
Incepand cu Denver, ar trebui sa ajungi in Marele Hol (The Great Hall) si sa remarci piatra de temelie al acestui aeroport. Dupa ce te vei uita indelung la ea si te vei scarpina in cap, vei sti unde trebuie sa cauti raspunsurile (sau cum trebuie sa interpretezi anumite detalii).


(http://s4.postimage.org/6zvdg0mc/denver_8.jpg) (http://postimage.org/image/6zvdg0mc/)

(http://s4.postimage.org/701zlelg/denvercapstonebraille.jpg) (http://postimage.org/image/701zlelg/)

Acum ca ai inteles cu cine ai de-a face, trebuie sa te gandesti cum privesti tablourile  :wink:
Marea majoritate tind sa creada ca picturile tragice sunt primele iar cele cu happy-ending cele de pe urma ... dar se pare ca nu este asa: primul tablou e cel cu copii fericiti in plina comuniune cu natura:


(http://s4.postimage.org/7140ydyc/mural_denver_airport.jpg) (http://postimage.org/image/7140ydyc/)

cel care urmeaza e un pic mai tragic si reprezinta exterminarea a 3 categorii de oameni: ameriindieni, negri si evrei/crestini:


(http://s1.postimage.org/2kkby2lvo/Airport_1st_mural.jpg) (http://postimage.org/image/2kkby2lvo/)

apoi urmeaza tabloul cu copiii care depun armele (dezarmeaza natiunile) si cu baiatul care da cu ciocanul in spada tiranului nazist adormit ?! (sau infrant?!)  - am zis ca da cu ciocanul fiindca nu sunt convinsa ca el de fapt vrea sa sparga spada tiranului - :



(http://s1.postimage.org/2kqaxxq2s/348327954_0256f17b17_o1.jpg) (http://postimage.org/image/2kqaxxq2s/)

iar  ultimul tablou (urmand linia curcubeului) este cel in care tiranul nazist cu masca de gaze trece totul prin sabia lui... in stanga in convoi de femei si copii, in dreapta cateva randuri scrise de un copil cu referire la  vremea Holocaustului:


(http://s1.postimage.org/2kr6d5bgk/denver_airport_mural.jpg) (http://postimage.org/image/2kr6d5bgk/)

(pentru imagini mai detaliate Google Images)

Acuma daca urmareste cineva si detaliile din tablouri, se pare ca totul a inceput pe vremea cand oamenii erau fericiti si traiau in comuniune cu natura, animalele se bucurau si ele, figura centrala a tabloului raspandea cunoasterea (Iisus ?!) trecand apoi in etapa urmatoare cand animalele au inceput sa dispara, multi oameni au fost exterminati (razboaiele contra  ameriindienilor, coloniile si sclavagismul + SIDA si foamete in continentul negru, Holocaustul pentru evrei), iar o fetita ne arata o piatra mayasa (calendarul maya ?! - treziti-va !). Dupa ce planeta a dat de toate aceste tragedii, copiii lumii au dezarmat natiunile (steagurile care infasoara armele se vad destul de bine), visand un vis frumos de pace sub curcubeul biodiversitatii (japonezii totusi se uita-n alta directie ?!) ceea ce ne duce cu gandul la toate miscarile pentru pace din lume, de astazi (make love not war! nu rachetelor nucleare! nu detinerii de arme si armament!) care ne vor binele. Numai ca se pare ca tiranul era doar adormit, nu si infrant, si a profitat de dezarmarea popoarelor pentru a trece prin foc si sabie (sabia lui si focul din dreapta tabloului care a cuprins padurea si orasul) copiii si natiunile care-si visau visul frumos de pace.

Despre Banca Americii e putin mai complicat fiindca acolo e vorba de simboluri masonice (un maestru de rang inalt ar putea veni cu o analiza mult mai pertinenta decat a mea, dar sigur nu va veni ! :D )
Ceea ce am inteles din date adunate din stanga si din dreapta monitorului :D este ca tablourile trebuiesc privite de la stanga la dreapta. In tabloul cu baiatul blond de pe podeaua care deja o recunoaste toata lumea, acesta este personajul central, avand postura unui initiat novice (aici as dori si eu mai multe detalii daca se poate de la cineva "fin cunoscator" in aceste simboluri), tufisul in flacari ce se vede in departare este tot un simbol cunoscut de cei din treptele superioare (treizeci in sus) si despre care nu stiu sa dau detalii, persoanele din stanga sunt portretizate din profil (cu un singur ochi) parand figuri importante din aceasta elita (figuri politice sau parinti fondatori) tot in stanga sunt treptele ce trebuiesc urcate pentru a ajunge la cunoastere cat si soarele negru... mai sunt piramida (mai are sens sa discutam despre ea?) si femeia intr-un cub care reprezinta statutul oamenilor de rand inchisi in lumea materiala - pamanteasca descrisa de cub (patrat) si manipulati dintr-o sfera mai inalta (spirituala). Baiatul din tablou este initiat pentru a conduce aceasta lume.
Al doilea tablou cel cu personajele cuprinse de flacari si cele pamantene cuprinse de revolta poate reprezenta un moment in istoria Pamantului in care lumea o sa fie cuprinsa de agitatie (greve, revolte, epidemii, religia fiind si ea intr-o situatie nu prea fericita - fata calugaritei nu este vesela) in acelasi timp aceeasi agitatie fiind si in plan astronomic prin personajele cuprinse de flacari (si aici as avea nevoie de niste detalii privind simbolistica personajelor inflacarate).
Al treilea tablou despre care ziceam ca ma duce cu mintea la minerii din Chile, ori reprezinta faptul ca aceasta lume se construieste pe mai multe planuri, ori ca cei ce sapa in subteran o fac in cautarea aurului care sa construiasca aceasta lume (folosind tehnica citirii de la dreapta la stanga EQ ar putea fi QE - quantitative easing ?! -) ori totul reprezinta un ritual pentru trezirea gigantului adormit.
O simbolistica importanta o reprezinta si culorile folosite in tablouri , dar pentru asta trebuie sa scotocesc si eu sa vad despre ce este vorba :D (imi pare rau dar n-am nici o loja la dispozitie :D )

Cine se pricepe mai bine este rugat sa-si dea cu parerea  :wink:
Cat despre motivatia expunerii acestor lucrari cred ca ea este urmatoarea : timpul e prea scurt sa mai schimbati lucrurile, totul este deja pus in scena, cine are ochi sa vada si urechi sa auda sa ia masurile necesare pentru a supravietui, cine nu sa piara sau sa ramana in cubul lui pana decidem noi sa piara :D Poate totul face parte dintr-un test de capacitate :) Cine stie ... ?!
Titlu: Raspuns: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: SLEAH19 din 23 Iunie 2011, 00:04:03
Citat din: mr din  22 Iunie 2011, 22:38:27
SLEAH19,
In loc sa-mi ironizezi steril si virtual parerile mai bine te-ai apuca sa citesti macar textele fundamentale care stau la baza evolutiei umanitatii....si astfel vei iesi incet incet din zona "incuiat/neavizat" fara a mai agasa pe altii solicitandu-le explicatii pe care nu le vei intelege cu adevarat... acum.

    Eºti sec , distant ºi rece cu un încuiat, care vrea sincer sã alfle de ce au înghesuit ãia atâtea simboluri într-o aerogarã , nu  sã agaseze elita forumului ºi cu atât mai puþin sã acapareze discuþia... ca-n reclama de la bere .  Pânã sã ajung la bibliotecã am convingerea greu de schimbat cã  la baza evoluþiei umanitãþii nu a stat nici un  text , textele au venit dupã ce evenimentele s-au petrecut.

     Crescãtorii de animale cunosc experimentul simplu cã atunci când pui intr-o boxã 10 purceluºi proaspãt înþãrcaþi de la mama lor , deºi s-ar pãrea cã pornesc în noua viaþã cu ºanse egale , în primele ore au loc în acea boxã lupte crâncene pentru instaurarea unei ierarhii iar dupã câteva ore aceste lupte înceteazã , în boxã existã un ºef  care are primul voie la hranã , 2 ,,locotenenþi'' sau bodyguarzi ai ºefului ,iar restul sunt ,,fraierii'' care stau ºi aºteaptã rândul la hrana ce le mai rãmâne.

    Dacã 10 oameni ,,evoluaþi spiritual''  ,cu ,,nivel înalt al discuþiilor'', ,, evadaþi din turmã'', pentru  care textele fundamentale care stau la baza evoluþiei umanitãþii nu au secrete ar fi nevoiþi sã coabiteze o vreme în acelaºi perimetru sã zicem 3 luni , ar începe probabil  prin respect reciproc , schimb de idei  dar inevitabil evoluþia va fi cãtre ierarhizare , în prima fazã se vor scinda în bisericuþe formate în jurul unor idei,  iar  dacã ar trebui sã-ºi procure prin muncã cele necesare traiului  , ierarhizarea dupã modelul boxei pomenite mai sus va fi ºi mai rapidã : ºef , locotenenþi ºi fraieri. Aplicând la nivel de umanitate aceastã ierarhie vom constata cã lumea nu sa schimbat cu nimic .
   Degeaba dupã ce aºezi în mod logic informaþiile enorme existente astãzi , þi se deschide mintea ºi-þi spui   ,, Acesta este adevãrul, eu nu mai pot fi pãcãlit , sunt deasupra Turmei'' .Toþi cei care ies deasupra turmei rãzleþi ca higlanderii nu fac altceva decât sã formeze o nouã Turmã , haoticã , fiecare cu adevãrul lui , mai bezmeticã ºi la fel de uºor de manipulat ca cealaltã din care tocmai au ieºit.

   

  Mulþumesc Siberia!
Titlu: Raspuns: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Xanadron din 23 Iunie 2011, 09:14:48
@mr: Bine zici ca-i al naibilii de greu comentabil subiectul asta atit de facil doar in aparentza - fiindca, in ciuda impresiei de libertate absoluta a alergarii cu gindul pe tarlaua simbolisticii, par sa fie implicate reguli stricte in decriptarea macar partiala a "mesajelor ascunse". :roll:
De ce oare ascunse? - asta-i un subiect la fel de complicat, la care o sa revin (evident, doar cu o ipoteza proprie).

Ma bucur in orice caz ca mai sint prin zona forumisti capabili - si care au in plus rabdarea :-D - de solide teoretizari sistematizante (f. interesante, dar dificil si astea de citit/inteles, operind cu abstractizari multiple) - teoretizari de care eu chiar nu mai am timp din pacate.
Pe scurt, nu pot oricum decit sa fiu de acord cu opinia ta privitoare la "esentzei umaniste pozitive reale" a principiilor masoneriei de o anumita extractie antica - incluzind aici lupta contra monarhiei, dar si a religiei in sens de dogma manipulatorie si limitativa a capacitatii creative umane in definitiv.
Indiferent de acuzatiile "satanice" :evil: aduse de-a lungul vremii masoneriei, nu trebuie uitat vreodata ca... putina libertate de care ne bucuram in prezent i se cam datoreaza, de pe la 1789 incoace :wink: (aici putem fantaza un pic ontopic despre semnificatia culorii rosii a unor... textile din frescele analizate, ca a bonetei frigiene prezente si pe Declaratia de Independentza a Statelor unite, pe linga celebrii stilpi masonici Jaquin si Boaz).

Nici libertatea nu-i insa posibila fara... control si planificare se pare (vorba lui Pirelli: "Power is nothing without control"), asa ca optimistul din mine inclina sa creada in "victoria finala a baietilor buni". :-D Care-s si dezbinati cumva la nivel global, dar si f. bine organizati la nivel sa zicem regional, spre deosebire de individualitatile (desi unele cu resurse 'telectuale de exceptie) de pe unele forumuri conspirationiste. :wink:
Elitistii astia (dintre care unii macar chiar sint convins ca au intentii bune) inclin sa cred ca au, pina la un punct, justificari solide ale pozitiei lor "ocultate" fata de massele pe cit de largi, pe atit de ignorante. Care mai mult ca sigur n-au (inca) necesara capacitate de asimilare - ce implica in primul rind intelegere - a unor chestii-trestii complexe.

Aici ar fi momentul abordarii punctelor aduse-n discutie de ceilalti colegi - dar ma opresc deocamdata, cu promisiunea revenirii rapide - fiindca absolut toate interventiile de-aici mi se par oportune (inclusiv cele un pic iritate). :-P
Titlu: Raspuns: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: mr din 23 Iunie 2011, 12:17:11
Citat din: SLEAH19 din  23 Iunie 2011, 00:04:03
    Crescãtorii de animale cunosc experimentul simplu cã atunci când pui intr-o boxã 10 purceluºi proaspãt înþãrcaþi de la mama lor , deºi s-ar pãrea cã pornesc în noua viaþã cu ºanse egale , în primele ore au loc în acea boxã lupte crâncene pentru instaurarea unei ierarhii iar dupã câteva ore aceste lupte înceteazã , în boxã existã un ºef  care are primul voie la hranã , 2 ,,locotenenþi'' sau bodyguarzi ai ºefului ,iar restul sunt ,,fraierii'' care stau ºi aºteaptã rândul la hrana ce le mai rãmâne.

    Dacã 10 oameni ,,evoluaþi spiritual''  ,cu ,,nivel înalt al discuþiilor'', ,, evadaþi din turmã'', pentru  care textele fundamentale care stau la baza evoluþiei umanitãþii nu au secrete ar fi nevoiþi sã coabiteze o vreme în acelaºi perimetru sã zicem 3 luni , ar începe probabil  prin respect reciproc , schimb de idei  dar inevitabil evoluþia va fi cãtre ierarhizare , în prima fazã se vor scinda în bisericuþe formate în jurul unor idei,  iar  dacã ar trebui sã-ºi procure prin muncã cele necesare traiului  , ierarhizarea dupã modelul boxei pomenite mai sus va fi ºi mai rapidã : ºef , locotenenþi ºi fraieri. Aplicând la nivel de umanitate aceastã ierarhie vom constata cã lumea nu sa schimbat cu nimic .
   Degeaba dupã ce aºezi în mod logic informaþiile enorme existente astãzi , þi se deschide mintea ºi-þi spui   ,, Acesta este adevãrul, eu nu mai pot fi pãcãlit , sunt deasupra Turmei'' .Toþi cei care ies deasupra turmei rãzleþi ca higlanderii nu fac altceva decât sã formeze o nouã Turmã , haoticã , fiecare cu adevãrul lui , mai bezmeticã ºi la fel de uºor de manipulat ca cealaltã din care tocmai au ieºit.

Draga SLEAH19,

Eu am ce am cu abordarea ta care tradeaza o anumita superficialitate. Tot astepti ca cineva sa te "indoape" cu informatiile pe care le rationezi in mod corect, insa fara ca sa faci un efort de a descoperi singur, efectiv cate ceva din ceea ce pretinzi ca te intereseaza.
Ma asteptam sa vii cu parerea ta proprie nicidecum sa cersesti insistent niste informatii pe care nu le detine niciun distins coleg de forum. Este o aberatie ceea ce faci, atat de zgomotos!
Retorica de care ai dat dovada mai sus demonstreaza faptul ca ai potential sa depasesti zona "incuiat/neavizat" ....numai sa vrei. Dar tu nu vrei, deocamdata!

Da, voi fi "sec, distant si rece" cu orice om care nu-si doreste sa iasa din superficialitate. Si asta nu inseamna ca fac parte din vreo elita imaginata si etichetata ca fiind reala de tine. Este o optiune personala bazata multi ani de lucru cu oamenii. Abordarea directa nu prea implica diplomatie. La ce ar folosi diplomatia daca calul nu pricepe de ce ii este batuta saua?

Si inca ceva: daca te hotarasti sa iti schimbi modul de abordare ai sa descoperi multe indicii pe acest topic (si nu numai) de la care sa poti incepe studiul personal. Si s-ar putea sa-i vezi altfel pe cei care acum ii percepi ca fiind "elite" distante ce nu transpira decat superioritate.  Aici e optiunea ta!
Titlu: Raspuns: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Xanadron din 23 Iunie 2011, 14:33:37
Cred ca nimeni n-ar trebui sa se supere in urma unor schimburi de idei constructive si-n orice caz mult mai putin "inflamante" ca pe alte forumuri. Inclusiv colegul Arhanghelul pentru observatia cu reflexia imaginii SUV-ului pe marmura, adaugata acceptarii in principiu a restului interpretarii lui - fiindca nimeni nu-i infailibil (nici eu, evident :-D - vad acum ca-s de pilda 6, si nu 5 siluete eterice in globul ala de flacari din fresca centrala din holul centralei Bank of America - 4 femei si 2 barbati se pare).

Sa revenim insa la oile noastre... si-n primul rind la intrebarea justificata a deloc ignorantului :lol: coleg SLEAH19, apropos de scopul expunerii simbolurilor astora de catre unii care comunica preferabil direct, in adunarile Lojilor, nu? - dar sa nu uitam tehnicile oculte de "reprogramare a Corpului Astral" la care-s supusi "novicii" in cursul ritualurilor masonice de initziere... 8-)
Ziceam ca cea mai clarificatoare pentru aflarea "cheii decriptarii" simbolurilor ar fi o (improbabila) dezvaluire a discutiilor dintre comanditarii lucrarilor si autorii frescelor. Asta n-ar clarifica insa si scopul expunerii lor publice - mai mult ca sigur nedezvaluit artistilor.

Fara sa contrazic ipotezele analiticei coforumiste Siberia (avertizare pentru putinii din afara gastii sforarilor NWO capabili sa inteleaga mesajele, sau chiar "test de capacitate" ;)), eu cred ca totul tine si de o chestie doar aparent minora - si anume de scaderea duratei medii de concentrare asupra unui sistem de idei/planificari etc din ultima vreme - fenomen raspindit din diverse cauze stresant-derutante ale vietii cotidiene si valabil nu doar pentru individul (sub)mediu, captiv in "cubul iluziei Matrixului", ci si pentru ocupantii diverselor trepte ierarhice ale Elitei.

Care trec si ei prin holurile bancilor sau culoarele aeroporturilor si isi amintesc volens-nolens in felul asta care le e misia (fiindca Mafia mai si doarme pe ea uneori :-D).
Sau ca nu mai e mult pina cind terifiantul CAAL (Calul Albastru al Apoca-Lipsei) isi incepe tropaiala funesta si ei tre'sa fie "in priza directa".

Revenind si la aspecte mai concrete ale exercitiului nostru de decriptare, ma mai intreb daca "citirea mesajelor" de la stinga la dreapta e cea corecta si nu invers. :roll:
In plus, nu trebuie uitate celelalte picturi din Denver:

"Pomul vietii" cu conexiuni selenare legate de creatorii si simultan traficantii sufletelor noastre (in fine, CS-urilor noastre), pe linia "Programului Terra" al lui TVM, dar si a Kaballah -  vezi "Pendulul lui Foucault" al lui Umberto Eco:

(http://s4.postimage.org/c20rb2n8/denver_mural8.jpg) (http://postimage.org/image/c20rb2n8/)
(http://s4.postimage.org/c4n0xusk/284px_Tree_of_life_hebrew_svg.jpg) (http://postimage.org/image/c4n0xusk/)

O alta fresca f. controversata, pozata cu autorul Leo Tanguma linga ea:
(http://s4.postimage.org/c2haojl0/the_tourch1.jpg) (http://postimage.org/image/c2haojl0/)

...dar si alte detalii stranii (dupa unii, inscriptii de pe podea in limba indienilor Navajo :? despre un anume "Munte Alb" sau "Metal Alb" = iridiu?), plus absolut deplasatul "gargui" diabolic :evil: (himera medievala similara celor de pe turnurile catedralelor vest-europene) din sala de bagaje de la DIA, iesind dintr-o valiza:  
(http://s4.postimage.org/c2uizbj8/denver_floor1.jpg) (http://postimage.org/image/c2uizbj8/)

(http://s4.postimage.org/c2zhld0k/denver_floor2.jpg) (http://postimage.org/image/c2zhld0k/)

(http://s4.postimage.org/c32so204/denver1.jpg) (http://postimage.org/image/c32so204/)

Titlu: Raspuns: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Siberia din 23 Iunie 2011, 19:39:41
Garguiul era acolo ca sa pazeasca valiza :D - ceva de genul: Dormiti linistiti, Garguiul vegheaza ! :D
Cat despre inscriptiile de pe podea cel putin doua fac referire la acelasi Munte Alb, care in credinta navajo este unul dintre muntii sacri si se pare ca ar exista o legatura intre Muntele Alb, pasarea Phoenix si o Evacuare in caz de Urgenta ?!
Sper Xanadron sa nu uiti de vagonetul cu aur si argint  :wink:


(http://s4.postimage.org/f2ung8is/denverimages.jpg) (http://www.postimage.org/)

Despre Aeroportul din Denver este mult de discutat, mai ales despre partea lui subterana :) Oare au si acolo ceva picturi ?  :-D

Si spre delectarea eventualilor doritori, postez si o imagine aeriana :D



(http://s4.postimage.org/f4qghgro/denver03_05.jpg) (http://postimage.org/image/f4qghgro/)
Titlu: Raspuns: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: comebacktopresent din 23 Iunie 2011, 23:43:13

Referitor la acest topic , ce incita multe spirite, - si pe care il consider destul de interesant-,. imi permit sa fac o singura apreciere, in tandem cu 'sleah 19'...


"""Nu exista adevar absolut. Acesta este un adevar absolut. """
Titlu: Raspuns: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: abyss din 24 Iunie 2011, 00:17:08
Mie cel putin aceste picturi murale sau monumentale, ce-or fi, imi evoca o poveste reala, sau altfel zis realitatea unora dintre locuitorii planetei. Pentru ca adevar ori realitate este pentru fiecare ceea ce vede si ceea ce cunoaste ori i s-a spus si aratat... desi personal as prefera ca adevar nu ceea ce stiu deja ori ce anume se  chinuie unii sa-mi introduca in campul perceptual ci ceea ce potential urmeaza sa cunosc si eventual pot cunoaste.

Desigur pe tema picturilor astora se poate vorbi 100 de ani intruna si tot vor exista unii care nu vor putea intelege, printre ei, acestia, ...profanii... ma numar si eu. Deci ma arunc cu o interpretare simplista, sa nu mai zica unii ca vb de la tribuna si nu sunt auzit prea bine.

Picturile din Denver Airport reprezinta descrierea lumii asa cum o cunoastem noi, profanii...neinitiatii. Adica, copilaria omenirii...adolescenta, maturitatea si finalul. O lume aparuta din nimic ori printr-un accident si care v-a sfarsi de palosul personajului urat de catre toti in egala masura fie ei oameni ori BAD ETs...adica TIMPUL. El Timpul este distrugatorul Lumilor de a carui gheara nu scapa nici venerabilul Dracu&Co. Curcubeul reprezinta curgerea timpului, o curgere liniara intr-o lume perceputa in mod liniar, evident. Nu mai intru in detalii.

Picturile din Bank of America spun alta poveste, cea vehiculata prin coridoarele secrete ale fratiei Constructorilor Liberi (liberi fata de Cine? 8-) ). Adica, in primul tablou din stanga se arata cum uriasul adormit sau Creatorul\Arhitectul Lumilor (imi aminteste de "somnul lui Brahman" care dormind creaza Lumile) se afla in toate si in tot dar totodata s-a departat de creatia sa pentru a-i conferi viata si libertate de manifestare. Apoi apar legendarii Constructori Antici (stramosii spirituali ai masonilor) observati deci ca toti au unelte aurite... Si au mesterit pe pamant si pe sub ape in vremuri demult apuse cand cerul nu era asa albastru si pamantul atat de verde.

Pictura din centru reprezinta lumea umana cea trecuta si cea prezenta. Trecuta deoarece pe o pancarta e ceva scris in simboluri ori asa ceva. Si peste aceasta lume umana, in plasa (hamacul sau plasa de volei ce mama masii o fi aia) energetica ori structurala a acesteia au cazut din cer fiinte celeste... Celeste si adormite aflate intr-o stare imateriala, probabil din dimensiuni ori planuri superioare ale existentei. E posibil ca acest haos, trecut si prezent al dramei umane de pe terra sa fie modul acestor fiinte de a spune "desi poate era mai bine sa va fi lasat asa cum erati..., v-am purificat prin haos, razboaie, foamete, plagi etc. pentru a va face sa fiti asemeni noua...sa fim impreuna, MAI MULTI."

Ultima pictura, evident plina de simboluri masonice , cine a citit linku pus de colega @Xanadron a pricipit destul sa zicem. Dar, ea imi transmite urmatoarele: Lumea celor initiati a creat un om nou. Initiatii sunt in vechea lume si ei, egal politicieni si oameni de stiinta ori Elita cum i se mai zice, sunt deci intr-un plan inferior aflat SUB planseta de proiectare reprezentata de tabla de sah alb-roza (rosu...adica manipulare genetica?). Atmosfera e dominata de un eveniment cosmic, iar in spatele copilului se intinde un drum, fapt subliniat si de vantul schimbarii, vant ce impinge fumul si arata directia evidenta a cararii. Carare care duce intr-o lume necunoscuta chiar si pentru cei initiati. Dar ne arata ca in urma sunt lasate toate cele cunoscute de pana acum: trecutul reprezentat de piramida, sistemul aratat prin papusa-om din cub (acum devenit transparent...he-he...caci iata putem privi toate acestea  8-) ) , treptele initierii..., pomul arzand reprezentand religiile (vezi boschetul in flacari a lui Moise), studiul ori ignoranta si letargia constientzei reprezentate de barbatul sezand...  Cu alte cuvinte toate acestea vor trece dar fiul omului va razbi si destinul sau e scris in eternitate castigandu-si astfel imortalitatea.


Totusi nu ma pot abtine sa nu remarc tenta specifica de morbiditate a acestor adevarati initiati ai sacrului. Puteau sa faca niste picturi mai frumoase, mai incantatoare sa zic. Dar cum se spune "de gustibus non est disputandum"...probabil au fost atinsi serios la mansarda de adevarurile stiute numai de catre ei deoarece daca e sa vorbim la modul serios de societati secrete.... atunci cu siguranta de aceea sunt secrete ...si nu le-am mai fi stiut in veci iar simbolurile ramaneau doar de ei stiute...ca de aia sunt simboluri , nu? 

Probabil s-a terminat totul.

Ce au construi e gata.

Mai ramane EVEnimentul... Cortina rosie se trage ori se ridica si chiar devine transparenta...(o mica atingere de dinamism, nu?) cu alte cuvinte traim ultimile secunde.

PS - ii bag in 3.14159zda masii si pe Primii Constructori si pe Arhontzi si pe Actualii Constructori. Mai bine lasau lumea in pace sa umble in fundurili goale si acum pe la equator ...sa stam eoni la randul cu banana si scoica-n mana, pe plajele minunate ale oceanelor si marilor noastre de pe pamant. Si pun pariu ca puteam merge oriunde in univers, fara sa fie nevoie de masinarii infernale care sa ne ajute deoarece nu e nevoie sa te deplasezi undeva cand potzi fii deja acolo...



Titlu: Raspuns: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: SLEAH19 din 24 Iunie 2011, 10:51:38
Citat din: mr din  23 Iunie 2011, 12:17:11
Draga SLEAH19,


 Aici e optiunea ta!


       Dragã mr, o sã trag învãþãmintele care se impun , aclo unde ele se impun, dar ia ºi de la mine un sfat : experienþa ta bazatã pe mulþi ani de lucru cu oamenii .... încã nu e cazul sã o clamezi , nu te baza întru totul pe ea , sar putea sã nu fie nici suficient de constructivã nici suficient de pedagogicã, aºteptã sã ajungi la vârsta lui Xanadron ca sã apelezi la ea.

         Dacã ,, zugrãvelile '' de la Denver ar fi fost fãcute pe pereþii gãrii din Galaþi, prima întrebare care þi-ai fi puso , înainte de a le analiza semnificaþia , era ,, De ce dracu' au pus ãºtia simbolurile tocmai aici? '' , ºi nimeni nu te-ar fi taxat de superficialitate.

                                                                             Cu stimã!
Titlu: Raspuns: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Xanadron din 24 Iunie 2011, 11:28:27
Scurte comentarii:
- De acord cu senzatia morbida lasata de frescele-simbol si remarcata de colegul @biss. Cred insa ca... we ain't seen nothing yet :wink: si unele evenimente viitoare "vor bate filmul" figurat de Tanguma sau Long pe pereti. Merita recitit in sensul asta probabil cel mai bun text SF scris vreodata-n Romania (distopia "Cintecul libelungilor" al genialului Mihail Gramescu, pe care l-am considerat "vis premonitoriu" din ziua cind l-am ascultat acum vreo trei decenii, citit de autor, intr-o sala a unui cenaclu literar bucurestean si-ntr-o epoca paradoxal mult mai efervescenta spiritual decit prezenta, in ciuda "dictaturii omniprezente" de atunci).

- Pozitionarea subterana a "sforarilor" NWO de toate rasele din pictura de pe latura dreapta a holului Bancii Americii cred ca trebuie totusi luata ad-litteram - in sensul de pozitie oculta, din umbra, intr-un gen de buncar aurit si el.

- Inscriptia "Muntele Alb" (dzit-dit-gaii) pomenita si de Siberia (gaii-ul :D alalalt inseamna intr-adevar iridium) poate fi legata de Mont Blanc, munte cu semnificatii oculte pentru cavalerii templieri. Iar strania inscriptie de pe podea "Niinenii niice" e intr-adevar in limba Navajo, inseamna "Tallow River" si desemneaza o zona d elivezi de pe dealurile din preajma aeroportului.
In fine, tot cam in ceatza raminem per total...  :-D

- Nu degeaba ziceam ca-s tare interesante absolut toate interventiile de pe topicul asta (inclusiv alea pe drept destinate cosului de gunoi ale mai vechii usere nana :-D alias comebacktopresent - apropo, dragi moderatori, e permisa oare crearea de conturi paralele pe RUFOn? :roll:).
Remarc deci doar aparente divagatii colaterale, cum ar fi intrebarea lui @biss "fata de cine-ar fi liberi francmasonii"?
Intrebare pe care i-am pus-o si eu bunicului meu - fost mason si ex-administrator al mosiei regale din Ialomitza - inainte de-a da coltzu'. Si la care am obtinut doar un raspuns indirect, in sensul opririi accesului la gradul 32, fiindca n-a vrut sa se dezica de crestinism.
Concluziile le puteti trage deci singuri. :evil:

- De fapt sint doi "gargui" in holul unde se preiau bagajele la aeroportul din Denver. Asta-i doar un alt detaliu insa, insignifiant poate in raport cu realitatea abracadabranta a constructiilor subterane nebanuit de ample din zona respectiva, unde si CIA si-a mutat recent sediul operatiunilor "domestice" (cost final: 4,8 miliarde $, de la cele 1,7 prevazute initial, volum de excavatii cam jumate din cele necesare pt. Canalul Panama etc) - date exacte se pot gasi pe net in citeva locuri, cum ar fi:

http://www.associatedcontent.com/article/281077/whats_going_on_at_the_new_denver_airport.htm
Titlu: Raspuns: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Ganditorul din 24 Iunie 2011, 13:10:45
Incerc abordarea acestui extrem de interesant subiect nu cu decriptarea celor scrise/pictate ci incercand sa raspund intrebarii "DE CE ?", luand in calcul cam tot ce s-a scris pana acum. Poate iese ceva...
- In mod cert exista cineva care a finantat aceste opere de arta. Asa ceva costa imens si un artist, oricare ar fi el nu-si permite astfel de "pomana electorala".
- In mod cert operele de arta sunt o comanda ferma si controlata strict. Nu cred ca se poate pune problema unui concurs de arta plastica in care fiecare artist isi ia cate un coltz de perete si ... vedem la sfarsit ce iese. Sa nu uitam ca unele fresce sunt intr-o banca si oricare din semnele acelea "secrete" ar putea fi interpretate ca "paguba" pentru depunatori ... declansand falimentul bancii (evident exagerez ... dar acm asta e ideea - cu simbolurile din banci nu te joci).
- Celelalte fresce/opere de arta sunt expuse intr-un aeroport - loc in care circulatia umana de toate natiile si rasele este imensa. Confosrm aceluiasi principiu nu poti expune "semne secrete" care sa jigneasca o natie, o societate, o rasa, o religie etc etc. Asta pentru a nu expune aeroportul la ... tensiuni de genul celor aparute cu ocazia caricaturilor facute "profetului" (de ex).
- De ce am spus ca in mod cert sunt comandate si controlate ? Simplu - Pt ca nu sunt desene cu creta pe o tabla pe care le poti sterge oricand. Sunt opere de arta care odata facute nu mai pot fi sterse mult timp de la locul unde au fost expuse - iar responsabilitatea "semnelor aparute" trebuie sa cada pe umerii cuiva, in cazul in care ar deranja o entitate mai mult sau mai putin ocultata. Faptul ca nimeni nu e deranjat de aceste aparitii publice denota o noua abordare a problemei...
- Ordinea in care trebuiesc citite... Ma indoiesc ca exista o ordine anume. Mai mult cred ca e vb de o expunere cat de cat distincta a unor semne "sacre" , pozitivee/negative, care au fost eronat interpretate de-a lungul timpului.
Expunere facuta (intr-un loc public - aeroportul, si elitist - banca) cu un singur scop - "Noi pana acum am interpretat astea cam asa... exista cineva care poate da alta interpretare ?" .
Si atunci cred ca totul e o sharada mondiala in care se cauta raspunsuri "evolutiei umane" cautand interpretari nu numai in zona initiatilor (care de mii de ani dau, se pare, gresh) ci si in zona profanului.
Cum am putea sa interpretam altfel "zvastica" constructiei aeroportului (de ex.)? In oricare alt loc comunitatea internationala evreiasca ar fi luat foc, pe buna dreptate.
Aici dimpotriva, toata lumea e linistita si priveste la decolare/aterizare "semnul ticalos".
Interpretarea ar fi - "Iata un semn vechi, extrem de vechi, pe care natzi l-u interpretat intr-un fel criminal. Voi ce parere aveti ? Ce amintiri ancestrale va trezeste acest semn ?".
Sunt semne secrete "benefice" si "malefice" care-si cauta un nou sens... Este o taina a iluminatilor care iese la lumina spre cunoasterea si interpretarea marelui public. Adaugati la asta iesirea in public a "Grupului B..." si o sa vedeti ca e o noua era... o noua abordare a cunoasterii umane in care nu ne mai ferim si nu ne mai ascundem unii de altii, ci cautam impreuna raspunsuri la intrebari care zac incifrate in semne milenare (asta nu inseamna ca trebuie ignorat nucleul "clasic" care inca doreste ca "cunoasterea" sa fie atributul unei elite care hotareste "soarta lumii").
Optimistul din mine spune ca, daca am dreptate, e fantastic !
Titlu: Raspuns: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: abyss din 24 Iunie 2011, 14:24:29
E bine sã fi optimist.
Dar dacã tot vb de lucrurile care ies la ivealã þinute la secret de mii de ani cred cã se complicã treaba... Anumite informaþii trebuiau þinute deoparte deoarece lumea e plinã ochi de suflete imature plus cine mai ºtie ce alte fiinþe care formeazã un balast rezidual (posibil) al altor evenimente din trecut ori din alte pãrþi ale existenþei din acest vast univers ºi posibil multivers. ªi dacã doreºti sã realizezi ceva atunci clar apar ierarhiile, specializãrile ºi compartimentarea informaþiilor.
Acum, ce anume observ cã se tot încearcã a se scoate la suprafaþã pe lângã multe altele e faptul cã existã o anumitã ciclicitate temporalã a unor evenimente de naturã catastroficã. Acest aspect e susþinut de multe dovezi ce ne parvin din multiple domenii.
Mã gândesc cã de aceasta datã au dorit sã fie pregãtiþi, în sensul cã doresc sã supravieþuiascã un anumit tip de om cu o anumitã cunoaºtere ºi dezvoltare tehnologicã care sã cucereascã în final dreptul de a fi primit în rândul "zeilor". Desigur nici ei, constructorii acestui final de etapã nu deþin adevãrul ultim însã au dorit sã se asigure din punctul lor de vedere.

Dacã am deviat de la subiect îmi prezint scuzele însã uneori anumite aspecte meritã punctate. 
Titlu: Raspuns: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: mr din 24 Iunie 2011, 23:07:28
Citat din: SLEAH19 din  24 Iunie 2011, 10:51:38
      Draga mr, o sa trag învatamintele care se impun , aclo unde ele se impun, dar ia si de la mine un sfat :  experienta ta bazata pe multi ani de lucru cu oamenii .... înca nu e cazul sa o clamezi , nu te baza întru totul pe ea , sar  putea sa nu fie nici suficient de constructiva nici suficient de pedagogica, astepta sa ajungi la vârsta lui Xanadron  ca sa apelezi la ea.

        Daca ,, zugravelile '' de la Denver ar fi fost facute pe peretii garii din Galati, prima întrebare care ti-ai fi puso  , înainte de a le analiza semnificatia , era ,, De ce dracu' au pus astia simbolurile tocmai aici? '' , si nimeni nu te-ar fi  taxat de superficialitate.


Cu scuzele de rigoare adresate colegilor pentru offtopic, iti mai spun doar ca nu ai inteles mare lucru din ce am incercat sa-ti  explic si tot incerci sa ma duci intr-un joc al vanitatii ranite (de care arati ca mustesti), legandu-te de aspecte personale care nu  au nici o relevanta (intr-un fel este justificata prezenta acelor ample mesaje vizuale in orase ale singurei tari  "construite", in timp ce gara Galatiului, desi este noua, nu va avea niciodata astfel de fresce, din varii motive ce se vad  din cosmos; intrebarea ta este astfel lipsita de sens sau este ca "nuca-n perete" in acest context). Nu ai inteles ca nu  calitatea intrebarilor este cea care a generat reactia mea, ci modul superficial in care le-ai adresat si insistenta cu care asteptai raspunsurile, comportandu-te ca un copil razgaiat, posesiv si ironic.

Daca ai fi incercat, la modul serios, sa gasesti o modalitate de a intelege aspectul ezoteric al vietii ai fi realizat ca nu  batranetea denota in mod clar si raspicat intelepciunea unui om. Si nici "zgomotul" care-l face omul in jur pentru a fi  ascultat.... Xanadron, spre cinstea lui, dovedeste ca are multe din calitatile unui om echilibrat si intelept spre  deosebire de multi alti care pe masura ce inainteaza in varsta devin mai senili si mai putin demni de incredere. Merita sa fie  luat ca reper!
In cazul meu, te rog sa mai recitesti odata ce am scris si te asigur ca oricata exeprienta as acumula nu pretind si nu voi  pretinde ascultare in sens pedagogic sub nici o forma, nimanui. Cred cu tarie in reteaua "peer-to-peer" a partajarii  informatiei si mai ales a responsabilitatii asumate in manipularea acesteia de catre toate partile implicate. Nu cred ca cei  pe care-i identifici ca fiind "elita" ti-au pretins sau iti vor pretinde vreodata ascultare. Daca macar incearca vreunul  ....sigur nu este ceea ce incearca sa para. Incearca sa patrunzi nuanta asta!
Asa ca te rog sa te mai gandesti inca o data la atitudinea cu care vrei sa te implici intr-o discutie, mai ales atunci cand  aportul tau la ea tinde spre zero.  
Cu asta am incheiat subiectul! Toata stima!


Citat din: Siberia din  23 Iunie 2011, 19:39:41
Si spre delectarea eventualilor doritori, postez si o imagine aeriana :D
(http://s4.postimage.org/f4qghgro/denver03_05.jpg) (http://postimage.org/image/f4qghgro/)

Citat din: Ganditorul din  24 Iunie 2011, 13:10:45
Cum am putea sa interpretam altfel "zvastica" constructiei aeroportului (de ex.)? In oricare alt loc comunitatea  internationala evreiasca ar fi luat foc, pe buna dreptate. Aici dimpotriva, toata lumea e linistita si priveste la decolare/aterizare "semnul ticalos".
Interpretarea ar fi - "Iata un semn vechi, extrem de vechi, pe care natzi l-u interpretat intr-un fel criminal. Voi ce parere  aveti ? Ce amintiri ancestrale va trezeste acest semn ?".

Swastika este un simbol foarte vechi, derivat din semnificatiile Centrului - Principiului, intalnit in mai toate culturile  vechi ale lumii (inclusiv la indigenii din America de Nord) si reprezinta, ca o sinteza a exprimarii, actiunea Principiului  fata de miscarea Lumii (centrul - principiul - actioneaza asupra celor patru cicluri cosmice ale manifestarii - incadrate in  cerc - intr-o miscare de rotatie simbolizata de tangente). In zilele noastre denumirea i-a ramas din sanskrita. Deci tot o  exprimare a unor adevaruri imuabile....

Astfel, acest simbol l-as incadra in categoria simbolisticii consacrate (si pozitive) deoarece, dincolo de uzanta negativa  data de nazisti, a facut parte din exprimarea obisnuita a multor civilizatii traditionale din vechime care nu se pot compara  in actiune sub nici o forma cu nebunia nazista.

Ganditorul...daca te ajuta...si eu sunt optimist incurabil. Si nu ca e la moda... ci o mare parte din mine "transpira"  optimism in orice situatie. Nu cred ca este o intamplare sau ...mai rau ...o slabiciune. Pragurile vietii, atatea cate am  trecut pana acum, mi-au aratat ca este un mare avantaj. :P

Citat din: @biss din  24 Iunie 2011, 00:17:08
Totusi nu ma pot abtine sa nu remarc tenta specifica de morbiditate a acestor adevarati initiati ai sacrului. Puteau sa faca  niste picturi mai frumoase, mai incantatoare sa zic. Dar cum se spune "de gustibus non est disputandum"...probabil au  fost atinsi serios la mansarda de adevarurile stiute numai de catre ei deoarece daca e sa vorbim la modul serios de societati  secrete.... atunci cu siguranta de aceea sunt secrete ...si nu le-am mai fi stiut in veci iar simbolurile ramaneau doar de ei  stiute...ca de aia sunt simboluri , nu?  

Probabil s-a terminat totul.

Ce au construi e gata.

Mai ramane EVEnimentul... Cortina rosie se trage ori se ridica si chiar devine transparenta...(o mica atingere de dinamism,  nu?) cu alte cuvinte traim ultimile secunde.

@biss, de acord cu tine cand afirmi paloarea morbida a exprimarii putinilor initiati ai sacrului din prezent.  Evenimentul/evenimentele pe care le asteptam cu atata ardoare, in primul rand datorita polarizarii din ce in ce mai accentuate  a experientelor pe care le traim in comunitate si a lipsei totale de compatibilitate intre cele doua extreme de gandire si  manifestare rezultate, nu avem de unde sti daca vine/vin sau nu sau sub ce forma se va/vor dezlantui. Si nici initiatii  Mantuiti nu au cum sa stie.... Poate doar cei Eliberati dar cred ca ei nu mai au treaba (si dreptul de a interveni) in planul  fizic care trebuie sa-si urmeze cursul.

Sunt mai aproape de ideea traditionala conform careia ne aflam la sfarsitul unui Manvantara (mai exact la sfarsitul epocii  sale de fier), perioada in care suntem atat de indepartati de cunostinta primordiala si de cufundati in materie incat nu  suntem capabili nici macar de intuitii vagi asupra viitorului. Acest sfarsit de Manvantara, precum sarpele alchimic care-si  inghite propria-i coada, va reveni la epoca de aur intr-un mod foarte "brutal" si-ntr-o perioada foarte scurta de timp. Acest  context ma face sa cred ca este posibila o inevitabila manifestare a Evenimentului/evenimentelor si astfel sa ader la  perspectiva ta. :)


Citat din: @biss din  24 Iunie 2011, 00:17:08
Si pun pariu ca puteam merge oriunde in univers, fara sa fie nevoie de masinarii infernale care sa ne ajute deoarece nu e  nevoie sa te deplasezi undeva cand potzi fii deja acolo...

Dar daca planeta asta este una din scolile in care spiritelor li se da ocazia sa invete sa fie ?


Citat din: Xanadron din  24 Iunie 2011, 11:28:27
Remarc deci doar aparente divagatii colaterale, cum ar fi intrebarea lui @biss "fata de cine-ar fi liberi  francmasonii"?
Intrebare pe care i-am pus-o si eu bunicului meu - fost mason si ex-administrator al mosiei regale din Ialomitza - inainte  de-a da coltzu'. Si la care am obtinut doar un raspuns indirect, in sensul opririi accesului la gradul 32, fiindca n-a vrut sa  se dezica de crestinism.
Concluziile le puteti trage deci singuri. :evil:

Legitima si interesanta intrebare! Posibile raspunsuri:
- liberi (sau mai liberi) fata de ingradirile sistemului (ce include granite, legi generale ce urmaresc in primul rand  pedepsirea celor mai recalcitranti dintre noi de pe urma carora (legilor) avem cu totii de suferit etc)
- masoneria se declara universala. Ce inseamna asta? Practic accepta ca membru orice individ care crede sincer in Divinitate  (in mod monoteist) indiferent de religia sa. Astfel ea poate exista oriunde oamenii inteleg ca Divinitatea uneste si nu  separa. Lojele simbolice si gradele de perfectionare (32 este ultimul grad oficial parca, 33 este onorific) respecta cu strictete aceaste cutume si abordarea traditionala. Ce se intampla peste gradul 32 se pare ca nu mai apartine de francmasonerie (in sensul sau speculativ) ci de ultimile cercuri concentrice, mici ca raza, ale celor care au arestat aceste valori stravechi si probabil sunt pe invers (daca nu cumva sunt cu totul alte "elite" cele care fac cartile - si se folosesc de masonerie si nu numai, ca paravan). Poate a fost o eschiva f credibila a bunicului tau, Xanadron, treaba cu renuntatul la crestinism. :D

Titlu: Raspuns: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Siberia din 24 Iunie 2011, 23:45:11
Francmasonii sunt in primul rand Liberi sa cladeasca dupa propriile reguli/principii.

Offtopic acuma si strict cu referire la duelul vanitatilor : ar fi de folos o retea peer-2-peer de sharuire a respectului. Fara sa incerc sa ofensez pe nimeni, ar fi totusi benefic pentru toti utilizatorii acestui forum daca unele persoane nu s-ar pune din start pe o treapta superioara altora iar altele nu s-ar situa singure pe o treapta inferioara tot din start. Cred ca pentru a-si transmite fiecare ideile cat mai bine si pentru a gasi impreuna concluzii sau pentru a explora diverse posibilitati in domeniile discutate, ar trebui sa ne respectam reciproc, sa lasam deoparte orgoliile personale, sa ne situam pe aceeasi treapta, chiar daca unii sunt mai vechi iar altii mai noi pe acest forum, unii mai in etate iar altii mai novici - si sa incercam sa impartim din intelepciunea acumulata prin experientele stranse de-a lungul vietii sau din naivitatea copilaroasa  a inceputului de drum.
Trebuie sa intelegem (zic eu) ca unele raspunsuri postate pe acest forum sunt atat de pline de metafore sau de dantelarii filozofice ori pur literare, incat uneori e greu de descifrat mesajul care s-a dorit a fi transmis. Daca nu toti reusesc sa inteleaga esenta unor mesaje nu inseamna ca sunt prea lenesi pentru a gandi sau prea lipsiti de capacitatea de a se concentra, ci pur si simplu poate ca au cu totul alt mod de a analiza lucrurile, mult mai aerisit si mai direct, si-n cazul acesta ma gandesc ca ar fi mai bine sa incercam cateodata sa explicam ce-am vrut sa transmitem intr-un mod in care sa priceapa toata lumea... Asa probabil am intelege toti mult mai multe notiuni care pot parea abstracte si vom putea sa ne situam mult mai usor pe aceeasi lungime de unda.
(Ma scuzati inca odata pentru mesajul offtopic)
Titlu: Raspuns: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: mr din 25 Iunie 2011, 01:12:38
Asa cum e construita lumea noastra, prin diversitatea enorma de manifestari ale indivizilor ce o compun si modului lor de interactiune, ne conduce la ideea de razboi permanent. O fi de bine, o fi de rau... fiecare apreciaza in dreptul lui sau in grupul lui cu care rezoneaza. La modul cel mai real posibil, nu exista in aceasta lume, pana la un anumit nivel, evolutie prin armonie, pace si idei unificatoare.
De aceea, Siberia apreciez sincer atitudinea ta impaciuitoare si dojenitoare insa ea nu se aplica decat in unghere foarte restranse ale lumii asteia. In realitate nu poti defini o notiune de respect la care sa adere toata lumea de la mic la mare. Tot realitatea ne invata si despre pozitiile relative de superioritate sau inferioritate pe care ne aflam la un moment dat. Iarasi realitatea ne arata ca micile intrigi dintre noi ne pot imprima salturi mai mari sau mai mici in evolutia personala sau declansa revelatii importante. Si fara suparare....aceasta e realitatea generala in care invatam sa fim. Conflictuala ...pana la un punct!
Nu exista om sa nu-si manifeste vanitatea. Diferenta se face dupa felul cum si-o foloseste. Si e multa relativitate aici...
Dar tot se contureaza niste reguli de bun simt, de la un anumit nivel de experiementare, intretinute de cei mai vechi in "mestesug"....la care aderam pe masura ce invatam sa ...fim. Sa nu privam pe nimeni de posibilitatea de "a fi", prin experimentare, chiar daca i se mai atinge orgoliul,  intelegand regulile tablei de sah pe care ne aflam acum. Sa nu ne facem iluzii desarte ca ar fi altfel conditiile de joc decat cele reale.

Toate mesajele scrise pe acest forum constiutuie o baza de date pentru multi care citesc sau interactioneaza. Pentru unii pot fi indicii pretioase....atunci cand vine vremea...si-si mai potolesc impulsurile orgolioase. Perceptiile sunt foarte diferite, inclusiv cu accente vanitoase, dar nu trebuie ignorat acest proces de asimilare unic...si real. Importanta este rezultanta lui. Si sunt sigur ca este una pozitiva pentru multi... 
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Arhanghelul din 25 Iunie 2011, 13:54:07
http://diaconspiracyfiles.wordpress.com/2009/10/08/whats-up-with-the-montauk-projectmustang-connection/montauk_mustang/
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Xanadron din 28 Iunie 2011, 14:39:26
Citat din: Arhanghelul din  25 Iunie 2011, 13:54:07
http://diaconspiracyfiles.wordpress.com/2009/10/08/whats-up-with-the-montauk-projectmustang-connection/montauk_mustang/ (http://diaconspiracyfiles.wordpress.com/2009/10/08/whats-up-with-the-montauk-projectmustang-connection/montauk_mustang/)
Cu asta taman ai deschis o noua Cutie Criptica a Pandorei, Arhanghelul... 8-)

@mr: Acceptarea Diversitatii, intr-o lume de spirite atit de amestecate - fiindca asta-i de fapt Purgatoriul nostru, in care altfel nu prea am putea fi testati "la cald" (zic si eu ;)) - pare sa fie una din conditiile importante ale Evolutiei nostre.
OK, si palmele (morale doar :lol:) ar trebui acceptate daca, dupa ce numaram pina la 10 sau 1001, realizam "la rece" c-au fost cumva meritate. Cu intoarcerea obrazului la propriu nu-s in orice caz de acord, pornind de la premisa inutilitatii violentzei din start, ca eventual mijloc de convingere. Chiar daca din contradictii uneori conflictuale se naste progresul - mai ales cind vine vorba de tehnologiile militare. :-D

Cit despre inepuizabila tema a gradelor libertatii masonice - relativa si ea, dupa unii ginditori simplisti care sustin ca si ipotetica venerare a lui Baphomet :evil: de la templieri incoace ar fi o forma de dependentza - ai atins un punct sensibil apropo de misterele ierarhiei "plus33", ce-ar marca o rupere cu idealurile declarativ umaniste ale organizatiei asteia "discrete". Ierarhie care ramine oricum inaccesibila ca scop unora ca noi, ba chiar si francmasonilor de grad aparent inalt.

@@biss: Mda, "ce au construit e gata" cred si eu - cam mult a durat oricum constructia asta -, dar nimic nu e "terminat" definitiv. Poate doar piramidele.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: abyss din 28 Iunie 2011, 16:04:59
Citat din: Arhanghelul din  25 Iunie 2011, 13:54:07
http://diaconspiracyfiles.wordpress.com/2009/10/08/whats-up-with-the-montauk-projectmustang-connection/montauk_mustang/ (http://diaconspiracyfiles.wordpress.com/2009/10/08/whats-up-with-the-montauk-projectmustang-connection/montauk_mustang/)

Proiectul Montauk pagina 78:
Preston B Nicholas & Peter Moon - Proiectul Montauk Experimente in timp (http://www.scribd.com/doc/236772/Preston-B-Nicholas-Peter-Moon-Proiectul-Montauk-Experimente-in-timp#)
""O investigaţie ulterioară a demonstrat că ,,Proiectul Montauk" avea o conexiune neo-nazistă şi că naziştii erau încă stimulaţi de superioritatea ariană. Nu ştiu unde erau duşi copiii, cum erau instruiţi sau felul în care erau programaţi. Dacă se întorceau sau nu, pentru mine este încă un mister. Informaţiile disponibile sunt că ei trimiteau fiecare proaspăt recrut în viitor, în anul 6037 d.H., întotdeauna în acelaşi loc, care părea a fi un oraş în ruine. Totul era staţionar, dar nu ca într-o stare de vis. Nu existau semne de viaţă. În centrul oraşului era un perimetru unde se afla un cal de aur pe un piedestal. Puteau fi văzute anumite inscripţii pe acel piedestal, iar recruţii erau trimişi să citească ce scria. Încă nu ştim ce urmăreau aceste cercetări.""
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Xanadron din 07 Septembrie 2011, 16:40:20
Ca tot veni vorba de aeroportul din Denver cu toate ciudateniile lui simbolice, plus strania coincidentza a vizitei lui Obama p-acolo cu inceperea trecerii Pamintului prin coada cometei Elenin (26-28 sept. 2011) - aveti idee ce reprezinta "jucaria" asta cu propulsie si structura umana? :roll: :-D
De pe un aeroport polonez cred (parca asa suna primul anunt din clip).

Really weird thing on the airport MINDBREAK (http://www.youtube.com/watch?v=moqudZmVv-U#ws)

P.S. (serios acum): Decelati poate si ceva semne de bubuiala cometoida :-D prin frescele de mai jos din holurile DIA - Denver International Airport? :roll: (foto destul de mari ca sa puteti observa detaliile sper).

Eu cel putin intrevad si ceva capusoare de ET (Small Greys) :-( :moon: disimulati in norii de fum negru din prima pictura. 8-)

Iar in a doua, fizionomiile puilor de leopard siberian mi se par clar... umane. :-o
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: abyss din 07 Septembrie 2011, 17:35:15
Tavaleala de ras ce am tras la "Tzoacla simbiotica" esti bun coane...

Cu picturile parca m-ai pocnit... mi-au iesit din cap total imaginile lor. O sa revin cu vceva comment-uri mai tarziu si incercam o analiza in grup  :rainbow:
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Xanadron din 07 Septembrie 2011, 17:41:57
Citat din: @biss din  07 Septembrie 2011, 17:35:15
Tavaleala de ras ce am tras la "Tzoacla simbiotica" esti bun coane...

Cu picturile parca m-ai pocnit... mi-au iesit din cap total imaginile lor. O sa revin cu vceva comment-uri mai tarziu si incercam o analiza in grup  :rainbow:

Pai da, cred ca-i loc de sportul national "aruncarea cu parerea" :lol: si-n cazul "orasului zburator" :roll: (eu cel putin asa il vad) din fundalul primei fresce (stinga-sus, la baza flacarilor, deasupra capului pinguinului extinct).

Vine adicatelea Elenin :star: cu-ai ei cetateni-oraseni ca sa ne opreasca din dezmatzul distrugerii biodiversitatii?
In fine, par sa fie destule schepsisuri fie si doar in astea doua picturi murale... 8-)
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Siberia din 07 Septembrie 2011, 17:42:43
   Nuuuuuuuuuuuuuu, te roooooooog @Xanadron, lasa puii de tigru (sorry, leopard) in pace ca o sa ai de-a face cu strabunii Lemurienilor ! :-D
   O sa revin si eu mai pe seara cu ceva :)
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: abyss din 07 Septembrie 2011, 17:45:30
Ai sarit repede sa halesti ciresica... no problemo Mann, ma multumesc si cu o corcodea!!! "au naturel", natürlich!!! :)
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Xanadron din 07 Septembrie 2011, 17:50:18
Citat din: @biss din  07 Septembrie 2011, 17:45:30
Ai sarit repede sa halesti ciresica... no problemo Mann, ma multumesc si cu o corcodea!!! "au naturel", natürlich!!! :)
:-D Corcodeaua-i mincata demult de purceaua un pic moarta-n cotezt deja, compadre - trebuie sa remarci totusi ca "orasul zburatacitor" despre care halucinez cam asta pare sa si fie, din moment ce perspectiva reprezentarii lui e rupta din contextul general al picturii. :roll:
Da-da, chiar pare sa zboare. :star:
Iti zic asta fiindca-s sigur c-o poti intzelege perfect.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Siberia din 07 Septembrie 2011, 17:55:03
Nu zboara... e doar cuprins de o molima si impresurat de ape... sau ma uit eu pe spatele tabloului ?!
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Xanadron din 07 Septembrie 2011, 18:12:21
Citat din: Siberia din  07 Septembrie 2011, 17:55:03
Nu zboara... e doar cuprins de o molima si impresurat de ape... sau ma uit eu pe spatele tabloului ?!

Ba, eu zic ca zboara, fiindca-i pictat in alta perspectiva comparativ cu sirul de copaci in flacari (de sus cumva), e paraboloid si-are in plus o "coada" rosie-aurie (v. balena sarind pe fundalul ei) - sa fie oare Red Kachina? :roll: :star:

Sau (tot un drac) o fi steaua Amar, aia de-nroseste si otraveste o treime din izvoare?! :wink:
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Aliosa din 07 Septembrie 2011, 18:29:33
Citat din: Xanadron din  07 Septembrie 2011, 16:40:20
Ca tot veni vorba de aeroportul din Denver cu toate ciudateniile lui simbolice, plus strania coincidentza a vizitei lui Obama p-acolo cu inceperea trecerii Pamintului prin coada cometei Elenin (26-28 sept. 2011) - aveti idee ce reprezinta "jucaria" asta cu propulsie si structura umana? :roll: :-D
De pe un aeroport polonez cred (parca asa suna primul anunt din clip).

Really weird thing on the airport MINDBREAK (http://www.youtube.com/watch?v=moqudZmVv-U#ws)

P.S. (serios acum): Decelati poate si ceva semne de bubuiala cometoida :-D prin frescele de mai jos din holurile DIA - Denver International Airport? :roll: (foto destul de mari ca sa puteti observa detaliile sper).

Eu cel putin intrevad si ceva capusoare de ET (Small Greys) :-( :moon: disimulati in norii de fum negru din prima pictura. 8-)

Iar in a doua, fizionomiile puilor de leopard siberian mi se par clar... umane. :-o
Lasand orasul zburator, ce tine in maini fata din fundal cea cu "fusta" de culoare albastru inchis???, initial am crezut ca e harta unei tari...
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Xanadron din 07 Septembrie 2011, 18:41:39
Citat din: Aliosa din  07 Septembrie 2011, 18:29:33
Lasand orasul zburator, ce tine in maini fata din fundal cea cu "fusta" de culoare albastru inchis???, initial am crezut ca e harta unei tari...
Corect - seamana intr-adevar c-o harta.
A Rusiei sau mai degraba a Mongoliei. :roll: (ceva Shambalezi implicati?) :-D
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Arhanghelul din 07 Septembrie 2011, 18:49:11
Citat din: Xanadron din  07 Septembrie 2011, 18:41:39
Corect - seamana intr-adevar c-o harta.
A Rusiei sau mai degraba a Mongoliei. :roll: (ceva Shambalezi implicati?) :-D

Probabil Peru ... fata are fata rosu-maro ca si "decedata cu porumbul" ... daca era din Africa era negra la fata ca pustiul sau ca "decedata cu toba" ...

Iar la cealalta poza cu pustiul (negru-blond) parca ar fi Madagascar ... dar nu stiu daca sunt crocodili acolo si serpi constrictori ...

http://www.cono.ro/wp-content/uploads/2008/05/world_pol495.jpg (http://www.cono.ro/wp-content/uploads/2008/05/world_pol495.jpg)

P.S. http://www.madagascar.ro/ecosistem.php.htm (http://www.madagascar.ro/ecosistem.php.htm)
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: horia2008 din 07 Septembrie 2011, 18:49:29
Citat din: Xanadron din  07 Septembrie 2011, 18:41:39
Corect - seamana intr-adevar c-o harta.
A Rusiei sau mai degraba a Mongoliei. :roll: (ceva Shambalezi implicati?) :-D

eu zic ca seamana cu o felina de-aia mare mai sus mentionata
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Siberia din 07 Septembrie 2011, 18:53:01
Citat din: Xanadron din  07 Septembrie 2011, 18:41:39
Corect - seamana intr-adevar c-o harta.
A Rusiei sau mai degraba a Mongoliei. :roll: (ceva Shambalezi implicati?) :-D

Lasand deoparte harta in care eu vad un profil umanoid care sufla in ceva, bine ca de Taurus din dreapta cu inel nu ziceti nimic :)
Si apropos de cele trei cosciuge... nu cred ca reprezinta populatii exterminate ci miturile a 3 rase care fac referire la... ceva ce tine de extinctie (ELE ???).

Cat despre oras eu nu cred ca are legatura cu balena... balena va muri ca si pinguinul din cauza a ceva care face apa sa devina rosie; asa mai degraba :)
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: fiulploii din 07 Septembrie 2011, 18:55:28
Am descarcat pozele dar is in format mic si totusi, prima poza , daca o priviti cu ,,fundu-n sus'' voi ce vedeti?

Revin mai pe seara
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Aliosa din 07 Septembrie 2011, 19:11:58
Citat din: Siberia din  07 Septembrie 2011, 18:53:01
Lasand deoparte harta in care eu vad un profil umanoid care sufla in ceva
Sunt 2 fete in profil , una stanga un dreapta care sufla in ceva ... cu mainile intinse sub acel ceva in care sufla :D
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: abyss din 07 Septembrie 2011, 19:47:53
Prin urmare... Da e adevarat, se citeste prima lucrare, in opinia mea (si banuiesc ca nu numai) icepand cu planul din fundal si venind catre privitor. Pare un oras zburator, cu o "coada" de singe si aluviuni. Insa "coada" imi apare ca datatoare de viatza si devine aducatoare de durere numai dupa ce trece prin spatele omului reprezentat de tipa blonda. Mai departe, constatam ca morti sunt toti si moarte-s toate pe toate continentele si din toate rasele umane. Nu stiu ce simbolizeaza jaguarul alb, insa pare a fi atasat de acest subiect central, toate acestea pe melodia "si de va fi sa mori, mormantul iti va fi impodobit cu flori"... In planul doi observ liniile destinelor ori poate cele de timp care converg iarasi catre un orizont cataclismic. Ar mai fi de remarcat gestica personajelor, expresia figurilor care evoca surpriza, constientizarea brusca a unui deznodamant trist, expresie probabil a modului de viata inconstient si iresponsabil de care se fac vinovati acei reprezentanti ai principalelor rase umane acum aflate in cosciuge.
Si totusi... cei putin ramasi care in fata iminentei distrugeri totale a lumii lor inca mai se agata de amintirea pastrata in casete de cristal a ceea ce a fost viu candva, descopera ceva incredibil... Baiatul negru priveste in aer ori pe cer manifestarea unei minuni, "invierea" uneia din amintirile ce au fost vii candva si anume a pasarii numite sugestiv "QUETZAL" ale carei pene verzi trimite privitorul inapoi in jos catre fata bruneta cu ten masliniu ce poarta in brate o bucata dintr-un basorelief cu un contur enigmatic, in care doua capete scot limbile intr-un gest simbolic de creare a vietii atat a faunei cat si a florei, gest subliniat si de mainile acestora, intinse cu palmele in sus.
Cred ca acest nivel al constientizarii, cand te afli pe marginea capatului vietii si privesti in jos la adancul abis al nefiintarii ce se casca nemilos pretutindeni nu poate fi nicicum comparat cu nivelul constientizarii lui "Adamu" care tocmai isi descoperise rama si ale ei utilizari.

Tabloul 2
Toate culturile si ale lor natiuni daca se vor intoarce la sursa, la samantza vietzii, esenta care uneste si transcende toate barierele posibile, vor putea trai starea inefabila de a fi in paradis.
Aici iarasi apare un negrotei bizar de blond care la randul lui si de asta data tine o "harta"antica. O fi un neanderthal readus la viatza, ca un ultim omagiu adus Existentei?


Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: calator astral din 07 Septembrie 2011, 19:50:29
As spune dupa analiza pozelor atit de triste ca in opinia mea e vorba de Sfarsitul Lumii. Iar o sa ziceti ca sint piaza-rea negativa dar simt ca aeroportul acesta din Denver - Colorado este camuflajul celui mai mare bunker din Continentul American,cred ca e intrarea oficiala a unui oras gata sa adaposteasca vreun milion de americani. Nu stiu de ce dar simt ca sub el sint tuneluri gigantice prin care roiesc trenuri rapide pentru alte destinatii tip D.UM.B.  si metrouri pentru statiile apropiate de tip binker de supravietuirr.
Fetitele din cosciug as zice ca sint rasele umane care mor,fiecare tine in mina Credinta ei,de ex micuta alba din dreapta tine crucea si steaua lui david, ca iudeo-crestina.
Fresca arata impactul meteoritilor si in spate eu vad un oras in flacari. Mai inteleg ca si unele specii animale sint salvate si duse in loc sigur...
Bleah....tare negative sint pozele astea,nush cine le-a facut dar sigur e creatia sa majora care va dainui postmortem in constiintele a sute de mii poate milioane de americani.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: fiulploii din 07 Septembrie 2011, 20:00:47
de studiat numai despre aeroportul din denver
http://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-the-denver-international-airport/ (http://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-the-denver-international-airport/)

poate nu stie toata lumea  8-)
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: abyss din 07 Septembrie 2011, 20:06:55
QUETZAL
explication in limba engleza:
Myth and legend
The Resplendent Quetzal was considered divine, associated with the "snake god", Quetzalcoatl by Pre-Columbian Mesoamerican civilizations. Its iridescent green tail feathers, symbols for spring plant growth, were venerated by the ancient Aztecs and Maya, who viewed the quetzal as the "god of the air" and as a symbol of goodness and light. Mesoamerican rulers and some nobility of other ranks wore headdresses made from quetzal feathers, symbolically connecting them to Quetzalcoatl. Since it was a crime to kill a quetzal, the bird was simply captured, its long tail feathers plucked, and was set free. Quetzalcoatl was the creator god and god of wind, often depicted with grey hair. In several Mesoamerican languages, the term for quetzal can also mean precious, sacred, or erected.
Until recently, it was thought that the Resplendent Quetzal could not be bred or held for any long time in captivity, and indeed it was noted for usually killing itself soon after being captured or caged. For this reason it is a traditional symbol of liberty. However, a zoo in Mexico has kept this species since 1992, and in 2004 breeding in captivity was announced (Orellana, 2004).

Pasarea Quetzal e asociata cu zeul sarpe  Quetzalcoatl de catre populatiile native din america de sud. Mai e si simbol al primaverii, regenerarii, bunatatii si luminii.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: abyss din 07 Septembrie 2011, 20:19:50
Citat din: fiulploii din  07 Septembrie 2011, 20:00:47
de studiat numai despre aeroportul din denver
http://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-the-denver-international-airport/ (http://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-the-denver-international-airport/)

poate nu stie toata lumea  8-)

Am citit. E opinia si viziunea ingusta a celui care a scris cu care evident nu sunt de acord. Oricum mersi pentru link.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Arhanghelul din 07 Septembrie 2011, 20:36:58
Citat din: @biss din  07 Septembrie 2011, 19:47:53
Mai departe, constatam ca morti sunt toti si moarte-s toate pe toate continentele si din toate rasele umane. Nu stiu ce simbolizeaza jaguarul alb, insa pare a fi atasat de acest subiect central...
http://ro.wikipedia.org/wiki/Leopardul_z%C4%83pezilor (http://ro.wikipedia.org/wiki/Leopardul_z%C4%83pezilor)

Citat din: @biss din  07 Septembrie 2011, 19:47:53
Ar mai fi de remarcat gestica personajelor, expresia figurilor care evoca surpriza, constientizarea brusca a unui deznodamant trist, expresie probabil a modului de viata inconstient si iresponsabil de care se fac vinovati acei reprezentanti ai principalelor rase umane acum aflate in cosciuge.
Lipseste rasa galbena ....
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: abyss din 07 Septembrie 2011, 21:05:31
Citat din: Arhanghelul din  07 Septembrie 2011, 20:36:58
Lipseste rasa galbena ....

Nu lipseste. Popoarele din cele 2 americi ii reprezinta cu succes deoarece din cintezoii care traversara stramtoarea Berin se trag.



Tot cautand paralele am gasit ceva in teresant legat de leopard, si de scena din tabloul 2. Cine are chef sa citeasca din cap 11 dupa ieremia o poate face aici =>http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=43&cap=11 (http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=43&cap=11)


6.   Atunci lupul va locui laolaltă cu mielul şi leopardul se va culca lângă căprioară; şi viţelul şi puiul de leu vor mânca împreună şi un copil îi va paşte.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: fiulploii din 08 Septembrie 2011, 19:19:27
Citat din: fiulploii din  07 Septembrie 2011, 18:55:28
.... daca o priviti cu ,,fundu-n sus'' voi ce vedeti?

Revin ...

nu se observa nimic deosebit decat numai daca este o distanta minima .... sau poate e doar o parere  :roll:

Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: abyss din 08 Septembrie 2011, 22:30:58
Iar incepi cu suspansul...:)  Zi frate ce ai de zis!.... te bucuri ca un paianjen in coltul lui intunecat dupa ce si-a tesut tacticos plasa...

Vad sus o acvila germana/romana sau simbolul ala sumerian cu aripi.
Jos vad o cruce, si o semiluna in care intra o cometa. Parca.


Sincer, la nebunia lumii actuale nu-mi trece decat un gand si nu e doar al meu... "If we don't take this planet back soon, we're gonna be f**ked."
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: fiulploii din 09 Septembrie 2011, 00:14:53
http://www.leotanguma.com/index.htm (http://www.leotanguma.com/index.htm)

Tipul este cel care a pictat aeroportul respectiv

Ca si amuzament , interesanta viziune are  :lol:

Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Xanadron din 20 Noiembrie 2011, 13:40:33
Imaginea straniei "porti babiloniene" :roll: ridicate in spatele hotelului Kodak (locul decernarii premiilor Oscar) n-o fi pictura murala, dar cred ca-si are locul pe topicul asta.

...Sa stie oare Elitele ceva-cumva de intoarcerea iminenta a "varsatorului" Enki (Enkidu/Ea)?! :star:
Fiindca binevoitorul zeu annunakian (nu cred ca are rost sa mai repet povestea luptei lui cu arogantul Enlil, pe tema accesului nostru la Pomul Cunoasterii) e reprezentat pe poarta hollywoodiana, sub ambele lui forme (cu sau fara cap de vultur).

Cum se vede si-n imaginile atasate, "lucifericul" Enki e figurat de sumerieni cu o galetusha in mina (aici si cu un con simbolizing glanda pineala - "al treilea ochi") sau cu un "izvor al vietii/cunoasterii" tisnind din mina lui. Iar, dupa unii astrologi, chiar acu' intram in Era Varsatorului (din Pesti)  dupa un ciclu de 25.920 ani.
Si, dupa altii, simultan cu intoarcerea lui Enki si ridicarea unor... interdictii de cunoastere valabile pina acum pentru rasa umana.

Colegii mai "copti" :wink: poate-si amintesc reusitul musical "Hair" din anii '70 al al lui Milos Forman si cintecelul "Aquarius", al carui text premonitoriu merita poate reprodus macar partial:

"When the moon is in the 7th house and Jupiter aligns with Mars, then peace will guide the planet, and love will steer the stars. This is the dawning of The Age of Aquarius. Harmony and understanding, sympathy and trust abounding. No more falsehoods or diversions. Golden living dreams of visions, mystic crystal revelation, and the mind's true liberation. Aquarius! Aquarius! As our hearts go beating through the night, we dance into the dawn of day. To be the bearers of the water, our light will lead the way. We are the spirit of the Age of Aquarius."

Hair - Aquarius (http://www.youtube.com/watch?v=EhbxI5eVnM4#ws)
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: @Lex din 20 Noiembrie 2011, 13:48:00
Pentru cine nu a vazut,mai multe si mai pe larg despre aceste simbolistici ne spune D.Wilcock in ''2012 Enigma''  si le spune bine >>>  The 2012 Enigma by David Wilcock Pt. 01 (http://www.youtube.com/watch?v=Y5b-kLvppdg#)     :-) :-)
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: kandaon din 25 Noiembrie 2011, 19:43:14
Nu e chiar o reprezentare murala, dar s-a spus ca ar reprezenta, cam partial asa, ceva din intalnirile si ritualurile unor astfel de grupari secrete, ale "elitei".

Eyes Wide Shut Ritual Scene (http://www.youtube.com/watch?v=JTwRRwUb4IE#)

Regizorul este unul foarte celebru dealtfel, Stanley Kubrik, cel cu "Odiseea spatiala 2001" si despre care unii adepti ai teoriei conspiratiei spun ca ar fi "turnat/trucat" in studiourile lui si aselenizarea din 1969 (sau macar o parte a ei). Regizorul a murit am inteles la scurt timp dupa realizarea filmului, atac de cord in timpul somnului, chiar inainte ca filmul sa fie lansat pe piata si dupa ce a editat varianta finala. Si asta desigur a alimentat alte teorii ale conspiratiei, cum ca "iluminatii" sunt de vina, pentru ca omul a aratat nu stiu ce secrete in film.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: mr din 29 Ianuarie 2012, 19:48:02
Intamplator sau nu am gasit aceasta prezentare pe fondul unor "framantari" interioare pe marginea acestui subiect. Download aici:
http://www.filedropper.com/mistereleaeroportuluidenver (http://www.filedropper.com/mistereleaeroportuluidenver)
sau
http://depositfiles.com/files/3k3rdiu91 (http://depositfiles.com/files/3k3rdiu91)

Interesanta este conexiunea nazista a acestui ansamblu cu titlu de aeroport. Daca tinem cont de faptul ca in ultima vreme se manifesta din ce in ce mai vizibil tendita, din partea decidentilor lumii, de a suprima libertatile individuale si de grup, putem spune ca ar putea exista un sens.
Germania, in istoria secolului trecut, a jucat un rol foarte important in cele doua razboaie mondiale. Ideile fasciste s-au dorit a fi impuse de catre anumite "factiuni" oculte. Nu s-a putut din prima si a urmat o perioada de calm si bine aparent. Ma gandesc ca intriga celor doua razboaie e departe de a fi stinsa si se pare ca a devenit chiar mai complexa. Astazi, dupa 60 de ani, asistam cum fascismul acapareaza oficial mai toate aspectele statelor, sub o masca marsava numita economie, lovind direct in necesitatile vitale ale indivizilor.

In mod clar, in paralel cu rutina zilnica flasca si interesele economice sterile ce guverneaza vietile natiunilor, exista alte motive in spate care anima adevaratele interese ale acesei lumi. Automat exista si exponenti ai acestor interese. Ca-s oameni, ca-s altceva, ei exista. Ma gandeam ca in perioada razboaielor mondiale, britanicii si extensia lor americana, fie s-au folosit de Germania pentru a crea (asa cum fac si azi) o parte "beligeranta" pentru a putea impune mai usor anumite scenarii ulterioare, fie in spatele Germaniei se aflau "ocultii" care aveau ceva de impartit cu "ocultii" anglofoni.
Simbolistica aeroportului din Denver cred ca "vorbeste" despre un plan vechi, despre o devenire/revenire la o intriga veche. Fie o alta fata a aceluiasi plan afisata de data asta pe teritoriu american, fie o "victorie" a sforarilor nemti si o impunere treptata a doctrinei lor bolnave. 

Simpla dezicere a Marii Britanii de Uniunea Europeana si de Germania (a carei "politica" guverneaza UE) nu cred ca face decat sa inceapa un proces de polarizare a urmatoarelor evenimente pe care ei vor sa le traim. Nu cred ca are cum sa fie liniste pe planeta asta pana nebunii astia nu-si duc pana la capat planurile marsave. Parca era vorba de trei razboaie mondiale, nu? Sa vedem daca vor avea parte de ele... :-)
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Xanadron din 05 Martie 2012, 13:04:47
Nu-i pictura murala, dar contine (parerea mea) ceva simbolistica ascunsa - afisul Salonului Auto Geneva 2012.
Ca si-n bancnota de 100 franci elvetieni, io-l vad acilea pe Nibiru parca. 8-)

Si inca niste "goange" :-D - voi ce vedeti insa dincolo de grafica un pic naiva?! :roll:
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: fiulploii din 08 Iunie 2012, 19:35:16
Eu nu am deslusit nik deosebit . Oare altii ce vad?  :roll:
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi, dar si cladiri
Scris de: Xanadron din 06 Iulie 2012, 14:02:10
Recent inauguratul "The Shard" e cel mai inalt zgarie-nori londonez (si european de fapt, la cei 309,6 m ai sai).

Nimic rau in asta, bravo lor si romanilor care au participat se pare in numar mare la construirea lui, dar pe mine ma frapeaza nu atit jocurile de laser inaugurale, cit aspectul terifiant al turnului.
Care-mi sugereaza clar, mai ales din cauza iluminarii "cu schepsis" a partii superioare, o figura diabolica. :evil:
Si-o posibila venerare luciferica doar un pic ocultata.

The Shard - London - Laser Show Launch - 5th July 2012 (http://www.youtube.com/watch?v=G2FMdD9Lahg#ws)

Nu cred ca mai are rost sa disecam "avant la lettre" cele 1001 teorii apropo de-un presupus iminent false-flag op la ceremonia de deschidere si nici despre simbolistica mascotelor/afiselor oficiale ale asa-ziselor J.O. "zioniste" :roll: londoneze, dar merita cred sa fim ceva mai pe faza luna asta.
Plina sau nu. :moon: :-D
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Xanadron din 06 Iulie 2012, 14:19:35
Citat din: fiulploii din  08 Iunie 2012, 19:35:16
Eu nu am deslusit nik deosebit . Oare altii ce vad?  :roll:
Sa nu uit raspunsul asta intirziat, din cauza asteptarii - zadarnice, evident - si-a unor alte opinii: la vremea postarii afisului aluia "vedeam" in el un Nibiru rosu, gheizere sau vulcani in eruptie, dar si un posibil rasarit de Soare dinspre... Vest.
Acum nu prea le mai vad insa atit de clare. :-D

Tema unui "New Dawn"="Nou Rasarit" la propriu, adica de-andoaselea, :lol: a preocupat in orice caz destui "conspirationisti" la vremea alegerii lui Obama din 2008.
Jordan Maxwell are destule de spus pe teme d-astea (desi in stilul lui cam criptic):

Red Ice Radio - Jordan Maxwell - The Dark Side of Occult Symbolism & Christianity (http://www.youtube.com/watch?v=RIiSg5OYf0o#ws)
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: mr din 06 Iulie 2012, 16:33:46
Sa fie oare o intamplare simbolismul asta "plantat" minutios in mintile oamenilor prin metode de asa zis divertisment?
Si pare ca acest lucru pare a fi "cultivat" fara sa tina cont de rasa sau asezare geografica. Ryugyong Hotel din Coreea de Nord o fi intamplator acolo sau se incadreza in scenariul nevinovat (si real) al unui "Two Towers"?
Zic si eu, poate n-o fi asa...  8-)
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: fiulploii din 06 Iulie 2012, 17:20:44
Poate ca unii se iau dupa asta :
http://en.wikipedia.org/wiki/Ley_line (http://en.wikipedia.org/wiki/Ley_line)
si o intaresc prin plantarea de menhiri uriasi de-a dreptul  :-o
Impresia mea este ca cineva a facut studii serioase privind potentialul si proprietatile mamei Gaia-Geea .
(http://1.bp.blogspot.com/_-QSV9Acyf50/TLpexxZambI/AAAAAAAAANI/cpN7AamzAuI/s1600/090123-leylines.jpg)
Harta de la nivel mondial nu este completa si pe ea sunt trasate numai meridianele principale.
Si iarasi ma intreb de unde sunt aceste cunostiinte .
o ipoteza sf ar fi ca unele din buncarele stravechi mai mici si neimportante au fost descoperite, sparte si descifrate .
  Insa , diamantul coroanei ramane - se pare - zona Buzau  :-)
Parerea mea..
O cautare pe net dupa Ley lines da mai multe detalii.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Arhanghelul din 06 Iulie 2012, 19:56:20
Citat din: mr din  06 Iulie 2012, 16:33:46
Sa fie oare o intamplare simbolismul asta "plantat" minutios in mintile oamenilor prin metode de asa zis divertisment?
Si pare ca acest lucru pare a fi "cultivat" fara sa tina cont de rasa sau asezare geografica. Ryugyong Hotel din Coreea de Nord o fi intamplator acolo sau se incadreza in scenariul nevinovat (si real) al unui "Two Towers"?
Zic si eu, poate n-o fi asa...  8-)

Accept o bere ... ptr. ... "plagiaT" ... trebuie tratata ca o gluma de catre musiu' @mr ... dar berea tot o beau ...  :-D

Citat din: Arhanghelul din  18 Februarie 2012, 23:52:55
S-a finalizat (?) si cel din urma turn (al II-lea) ... puteti da drumul la razboiul inelelor ... sa vedem cine va fi stapanul lor ...

(http://www.ribablogs.com/wp-content/uploads/2012/02/Shard2012-001-700px.jpg)

http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/cel-mai-inalt-zgarie-nori-din-europa-aproape-finalizat-vezi-cum-arata-161479.html (http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/cel-mai-inalt-zgarie-nori-din-europa-aproape-finalizat-vezi-cum-arata-161479.html)

P.S. In prim plan "Burj Khalifa"  si in planul secund "Shard Tower" ...

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3928.15.html (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3928.15.html)

Si ... ca sa fiu ... on topic la subiect ...
Da si eu cred ca aceste structuri au legatura cu anumite "energi telurice" ... dar nu stiu daca au legatura cu schema/structura/matrixul Ley lines ...
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: horia2008 din 27 Iulie 2012, 17:50:04
Nu-i pictura murala, dar au mai fost discutii in jurul unor logo-uri Google
Eu nu vad nimic aici, dar intreb: vede cineva ceva ciudat aici, find vorba de London Olympics? :?


Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: elena78 din 04 Ianuarie 2013, 12:43:09

locul  este plin  de picturi  murale massonice  care arata umanitatea  subjugata de rau  ,acest aeroport   din  Denver  in Colorado reprezinta  si o,, acoperire,,  a unei baze subterane  :wink:.

p.s. este foarte tare subiectul ,felicitari Xanadron!! :wink:


Denver Airport Conspiracy Theory: A Documentary (part 1) (http://www.youtube.com/watch?v=JjjIy1DO0gs#)


Denver Airport Conspiracy Theory: A Documentary (part 2) (http://www.youtube.com/watch?v=gL2vnxVIH_0#)
Titlu: Re: Raspuns: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: elena78 din 04 Ianuarie 2013, 13:27:34
Citat din: Xanadron din  22 Iunie 2011, 07:45:16
...Da, buna conexiunea cu scenariul benzilor desenate din "The Telegraph", Siberia!
Iar Calul Albastru al Apocalipsei (cu nuantze Blue Beam poate) :-D e un alt simbol straniu de la Denver, cu ochii lui diavolesti. :evil:
Putina lume stie ca sculptorul care l-a creat (Luis Jimenez) a fost... omorit la montarea lui finala, cind i-a cazut un picior in cap si... dus a fost (statuia e din materiale compozite, dar are 32 ft. = 10 metri inaltime).
Curat apocaliptic, nu? :roll:

(http://s3.postimage.org/12ih9k5z8/devilhorse_200x300.jpg) (http://postimage.org/image/12ih9k5z8/)

(http://s3.postimage.org/12iix3ih0/mustangveins_200x300.jpg) (http://postimage.org/image/12iix3ih0/)

Hmmm... acum ma uit insa mai atent la fresca aia din Denver cu bebelusul, pasarea si "instalatia" dintre ei si parca-parca mi-ar trece prin chelie  :lol: ideea reprezentarii "traseului selenar" al sufletelor noastre... :fullmoon:

Cit despre mesajul 100% masonic al imaginii din centrala Bank of America, incerc sa ma concentrez mai mult pe mesajul celor 4 personaje din "subsol" (sa fie Obama cel din dreapta?) decit pe podeaua in sah, piramida, Soarele Negru, Scara lui Jacob sau posteriorul :-D tipei prinsa-n cubul iluziei Matrixului si trasa de sfori...


oameni de stiinta  care au lucrat la ,,Proiectul Montauk ,,spun  ca  punctul central al acestui proiect  a fost  tot imaginea  a unui cal  exact ca imaginea de mai sus :wink:,cei care au lucrat la acest  proiect  au fost trimisi  in viitor   adica  in anul  6037 au vazut un oras distrus  unde au vazut  statuia unui cal  pe un piedistal care  continea  o anumita tehnologie......ma intreb si eu ca tot omul oare calul reprezinta un indicator al timpului?????totul este posibil!!!
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Xanadron din 04 Ianuarie 2013, 14:28:49
Meriti un Like in ciuda dublei postari, :wink: fiindca ai amintit de ipoteza similitudinii statuii asteia cu calu' ala pomenit in proiectul Montauk - si de care uitasem sa mai mentionez pe topicul asta... uitat si el.

N-are insa vreun rost sa mai disec acum si-aici contradictiile... interne ale teoriilor Al Bielek-iene, care cind zice ca dupa anul 2013 le aparuse un gen de "zid temporal", cind o arde cam aiurea :-D propulsindu-si personajele prin 6037...
Calatorii temporali probabil ca-si luasera a doua oara o scara cu ei de-au sarit zidu'. :lol:
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: elena78 din 04 Ianuarie 2013, 14:44:15
eu nu sunt aici ca sa primesc like-uri ,sunt aici ca sa dezbatem unele probleme... :wink:

cat despre cal,in general  el reprezinta si altceva..iata o imagine  extrem de  interesanta in care ne arata  istoria  ,,Calului din Troia ,, care reprezinta de fapt  infiltrarea oculta  a reptilienilor  care au manipulat  umanitatea..

http://www.google.it/imgres?hl=it&client=firefox-a&hs=yx6&sa=X&tbo=d&rls=org.mozilla:it:official&channel=fflb&biw=1366&bih=665&tbm=isch&tbnid=TiGDX_toeE1PWM:&imgrefurl=http://www.believeallthings.com/376/the-enemy-within/&docid=BttygLVfQiWCIM&imgurl=http://www.believeallthings.com/wp-content/uploads/2008/10/trojan-horse-from-troy-the-movie.jpg&w=475&h=377&ei=Zb_mUOj-OrLV4QTj2oGoCQ&zoom=1&iact=hc&vpx=272&vpy=189&dur=295&hovh=144&hovw=171&tx=103&ty=110&sig=108710406572876609194&page=1&tbnh=144&tbnw=171&start=0&ndsp=23&ved=1t:429,r:2,s:0,i:96 (http://www.google.it/imgres?hl=it&client=firefox-a&hs=yx6&sa=X&tbo=d&rls=org.mozilla:it:official&channel=fflb&biw=1366&bih=665&tbm=isch&tbnid=TiGDX_toeE1PWM:&imgrefurl=http://www.believeallthings.com/376/the-enemy-within/&docid=BttygLVfQiWCIM&imgurl=http://www.believeallthings.com/wp-content/uploads/2008/10/trojan-horse-from-troy-the-movie.jpg&w=475&h=377&ei=Zb_mUOj-OrLV4QTj2oGoCQ&zoom=1&iact=hc&vpx=272&vpy=189&dur=295&hovh=144&hovw=171&tx=103&ty=110&sig=108710406572876609194&page=1&tbnh=144&tbnw=171&start=0&ndsp=23&ved=1t:429,r:2,s:0,i:96)
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor steme
Scris de: fiulploii din 25 Aprilie 2013, 20:49:45
Nu are rost sa discutam pe un subiect separat despre ( fosta ? )stema a noului papa fost cardinalul Bergoglio zic eu. Se incadreaza poate aici cu nonsalanta .
Voi ce vedeti ? Ca poate eu am deformare ''conspirationista''  :roll:

Explicatia oficiala este asta :

16.03.2013, Buenos Aires (Catholica) - Stema episcopală a Cardinalului Jorge Mario Bergoglio e una simplă şi grăitoare, cu puţine şi elocvente elemente: monograma lui Isus Hristos pe fond albastru, în centrul unui soare, aşa cum e reprezentarea tipică a iezuiţilor; de asemenea, mai apare o stea şi un ciorchine de strugure. Cuvintele care compun motoul episcopal nu se bucură de cea mai accesibilă descifrare: "Miserando atque eligendo".

(http://www.catholica.ro/img/plusstiri13/stemabergoglio.jpg)

Sursa http://www.catholica.ro/2013/03/16/despre-stema-si-motoul-cardinalului-bergoglio-acum-papa-francisc/ (http://www.catholica.ro/2013/03/16/despre-stema-si-motoul-cardinalului-bergoglio-acum-papa-francisc/)

Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor steme
Scris de: uforever din 26 Aprilie 2013, 00:53:24
Citat din: fiulploii din  25 Aprilie 2013, 20:49:45
Nu are rost sa discutam pe un subiect separat despre ( fosta ? )stema a noului papa fost cardinalul Bergoglio zic eu. Se incadreaza poate aici cu nonsalanta .
Voi ce vedeti ? Ca poate eu am deformare ''conspirationista''  :roll:

Explicatia oficiala este asta :

16.03.2013, Buenos Aires (Catholica) - Stema episcopală a Cardinalului Jorge Mario Bergoglio e una simplă şi grăitoare, cu puţine şi elocvente elemente: monograma lui Isus Hristos pe fond albastru, în centrul unui soare, aşa cum e reprezentarea tipică a iezuiţilor; de asemenea, mai apare o stea şi un ciorchine de strugure. Cuvintele care compun motoul episcopal nu se bucură de cea mai accesibilă descifrare: "Miserando atque eligendo".

(http://www.catholica.ro/img/plusstiri13/stemabergoglio.jpg)

Sursa http://www.catholica.ro/2013/03/16/despre-stema-si-motoul-cardinalului-bergoglio-acum-papa-francisc/ (http://www.catholica.ro/2013/03/16/despre-stema-si-motoul-cardinalului-bergoglio-acum-papa-francisc/)

Concluzie (ex)trasa din informatile de pe net, ca doar n-am acces la "kilometrajul bibliotecii" de la Vatican, probabil si ala "dat inapoi" de "samsarii timpului" :-)
"Miserando atque eligendo"= "jalnic la alegere", cica daca despartim "atque" in "at" si "que", iese "jalnic dar care alege" :?
Palaria seamana cu un "ozenel", dar rosu, adica "coloarea atlanta"(pleiade), legata la snur care da un pic in semnul "infinitului" si mai departe la "doi munti"(probabil vortexuri), cu care nu-s in acord, parerea mea e ca arata mai degraba a "piramida ierarhica", "managementul baietilor spirituali" si gasca de subordonati(nu stie baza ce face varful, nu?).
Aia cu ciorchinele, ori spune ca Iisus si baietii stateau toata ziua pe la chiolhane cu "spritzata" si miei la protzap, evident in timp ce "lucrau in campul cuantic" :wink:, ori e referire la "adamclisi"(ma bag la studiu aici :-D). Am fost nitel glumetz, nu ironic, prietenii crestini pot sta linistiti, nu va "ascutiti tastele" va rog, am renuntat la razboiul "anti si impotriva" :lol:
Inca analizez, atat cat ma duce capul(nu prea mult ce-i drept :-P), oricum ar fi e foarte clar ca "baietii spirituali" ne sfideaza, cu alte cuvinte "noi v-am spus", "voi sunteti ignoranti", de parca scopul lor n-ar fi sa ne tina mintea permanent ocupata cu "planeta hamburger".
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: uforever din 26 Aprilie 2013, 13:57:28
Inca ceva, steaua din stanga(modificata), sa fie vorba de cele cinci elemente? Mai apar 3 cuie negre, simbolizand cumva "Sfanta Treime", asta sa fie?  :|
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor steme
Scris de: mr din 26 Aprilie 2013, 15:11:10
Citat din: fiulploii din  06 Iulie 2012, 17:20:44
Harta de la nivel mondial nu este completa si pe ea sunt trasate numai meridianele principale.
Si iarasi ma intreb de unde sunt aceste cunostiinte .
Aceste cunostinte au existat, exista si vor exista, sub diverse forme si in diverse medii. Ferite, pe de o parte din motive de control si pe de alta de motive de intelegere, in functie de intentiile partilor care le detin.
Cred ca ele fac parte dintr-un nivel de intelegere multidimensional, nivel pe care omul poate fi capabil sa-l inteleaga prin munca proprie, iar cei care le detin le vor propaga mai departe generatiilor urmatoare, dupa aceleasi principii.

Drept dovada, o civilizatie precum cea atlanta, bazata pe acest tip de cunoastere, astazi reprezinta o utopie. Dar, totusi, cunosterea asta ciudata exista in interiorul civilizatiei moderne rationale/experimentale. Si o sfideaza mereu...
Dincolo de societatile secrete/discrete vizibile, exista in mod clar grupuri/ordine care detin aceste informatii.
Si mai cred ca ele au existant dintotdeauna. A diferit mereu gradul nostru de raportare la cunoasterea "sacra". Ciclic, s-a produs un nivel de intelegere mai mare sau mai mic, iar astazi pare infim. 
Nu mai amintesc de "tehnologiile" rezultate in urma aplicarii acestui gen de cunoastere, materializate in piramide, constructii megalitice, catedrale etc.

Citat din: fiulploii din  25 Aprilie 2013, 20:49:45
Nu are rost sa discutam pe un subiect separat despre ( fosta ? )stema a noului papa fost cardinalul Bergoglio zic eu. Se incadreaza poate aici cu nonsalanta .
Voi ce vedeti ? Ca poate eu am deformare ''conspirationista''  :roll:
Din punctul de vedere al sistemului, da, esti un conspirationist naiv, demn de ridiculizarea societatii!
In schimb, ierahizarea canafilor sub palaria cuiva se aseamana al naibii de bine cu sistemul piramidal de conducere existent peste tot in lume. Sistem care permite ca putini oameni, fara a-i putea arata cu degetul, conduc destinele celor multi. Si cum o fac simte fiecare pe pielea lui...
Putea foarte bine sa aleaga cate un canaf, de fiecare parte, asa de décor. Dar nu este vorba de decor aici...
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi sau semne
Scris de: fiulploii din 27 Aprilie 2013, 03:08:32
Citat din: mr din  26 Aprilie 2013, 15:11:10
.. Din punctul de vedere al sistemului, da, esti un conspirationist naiv, demn de ridiculizarea societatii!
In schimb, ierahizarea canafilor sub palaria cuiva se aseamana al naibii de bine cu sistemul piramidal de conducere existent peste tot in lume. Sistem care permite ca putini oameni, fara a-i putea arata cu degetul, conduc destinele celor multi. Si cum o fac simte fiecare pe pielea lui...
Putea foarte bine sa aleaga cate un canaf, de fiecare parte, asa de décor. Dar nu este vorba de decor aici...
Asa e cum zici numai ca eu observ o modificare in '' program'' : daca in anii '970 ridiculizarea atingea valori maxime azi este la nivel minim posibil spre o acceptare de catre sistem in genul :
  - Uite mai, treci aici , ai 200 km patrati teren de joaca conspirativa impreuna cu altii de acelasi gen . te poti juca in liniste , iti poti imagina ce vrei esti un rau necesar  :evil: Pentru ca realitatea '' bate'' filmul si chiar ceea ce ai putea tu sa iti imaginezi. Hai, joaca-te si lasa oamenii cu adevarat importanti sa conduca omenirea asta animalica spre zari mai inalte.

Pe de alta parte , eu vad ''pareidolic''  :evil: un ozn rosu ca o incununare trimfatoare a 2 vimane, piramide sau sisteme piramidale  . La si prin infinit . Si mai ales simetric .
Faptul ca un locotenent al generalului negru a ajuns pe functie de general alb poate semnifica ca suntem in punctul in care Yin apare din Yang cu tot ce implica asta.
Strugurele parca simbolizeaza Pleiadele  :roll:  Care Pleiade cam corespondeaza cu niste oameni - evident ca dupa spusele altor oameni sau dupa scrierile unor cronici vriliene
Zic si eu ...
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Arhanghelul din 04 Noiembrie 2013, 16:32:12
Poze facute pe langa Parcul Cismigiu ... cred ca interesante ... asa ca niste observati inedite/instantanee ... in starea "open mind" ... :mrgreen:

Le-am postat azi (deoarece azi am avut timp sa le vad ... in "liniste") ... cu toate ca sunt facute pe 03.08.2013 ...

P.S. Pozele sunt facute intr-o arie de 300m2 ...piticania este un Renault Twizy ... parcat in fata D.C.C. ...
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi /sculpturi
Scris de: Xanadron din 27 Noiembrie 2013, 12:59:20
Statuia Mothman-ului (Omu'Molie) pare să nu transmită vreun mesaj "subversiv", fiind aparent doar o marcare clară a unei ciudate întîlniri de tip apropiat din 1966 (v. placa de pe soclu).
...Puţini se-ntreabă însă cine finanţează monumente de genul ăstuia? (care costă, nu glumă - v. şi celebrele Georgia Guidestones, pe care nici pînă-n ziua de azi nimeni nu ştie cine le-a plătit.)

Cineva-ul care "bagă bani" în simboluri d-astea nu poate fi, zic eu, decît un grup interesat [şi] de modelarea gradată a religiei spre un gen de semi-Disclosure, circumscrisă totuşi Dogmei.

Fiindcă eu văd aici o tentativă de... semi-universalizare a aceloraşi aberaţii teocratic-patriarhale de fapt, caraghioasă prin naivitatea "explicaţiilor" cu tentă New-Age cusute Scripturilor (la fel de naïve) cu aţă cam albă - v. de ex. scremerile recente ale astronomilor vaticanezi pe tema Alienşilor :-) creaţi tot de nenea ăla cu barbă albă - oare tot după chipul şi asemănarea Lui? :lol:
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Xanadron din 02 Iulie 2014, 21:53:26
Stire care merge aici, unde s-au discutat en-gros "anomaliile" de natura simbolistica sau nu ale aeroportului din Denver - care include intr-adevar o baza secreta subterana "DUMB' enorma, construita-n cadrul programului COG (Continuity Of Government):

http://www.intellihub.com/exclusive-secret-underground-base-beneath-denver-international-airport-now-revealed-whistle-blower/ (http://www.intellihub.com/exclusive-secret-underground-base-beneath-denver-international-airport-now-revealed-whistle-blower/)
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor baluri mascate...
Scris de: Xanadron din 08 Decembrie 2014, 18:11:00
...fiindca tot de simboluri oculte pictate/modelate verde-n fatza e vorba-n definitiv si-n cazul balului astuia "illuminat" de-acum 42 de ani, organizat... pur intimplator :wink: la una din miile resedinte ale clanului Rothschild: :evil:
http://www.hangthebankers.com/photos-from-a-1972-rothschild-illuminati-party/ (http://www.hangthebankers.com/photos-from-a-1972-rothschild-illuminati-party/)

Atasez doar doua poze, pentru cei care nu le pot accesa (sau le e lene s-o faca). 
-  colivia (Matrixului, ce mai intrebati? :-D) purtata de celebra Katherine Hepburn daca nu ma-nsel (mai are rost sa adaug ca Hollywoodu-i una din cele mai subtile... custi ale spiritului?)
-  mese "decorate" cu papusi... torturate, cu capetele sparte etc.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO ... Ochiul lui Sauron ...
Scris de: Arhanghelul din 14 Decembrie 2014, 09:05:12
Citat din: Arhanghelul din  06 Iulie 2012, 19:56:20

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3928.15.html (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3928.15.html)

Si ... ca sa fiu ... on topic la subiect ...
Da si eu cred ca aceste structuri au legatura cu anumite "energi telurice" ... dar nu stiu daca au legatura cu schema/structura/matrixul Ley lines ...

http://rt.com/news/213091-eye-sauron-moscow-hobbit/ (http://rt.com/news/213091-eye-sauron-moscow-hobbit/)
http://www.theguardian.com/film/2014/dec/09/giant-eye-sauron-installation-moscow-church-evil (http://www.theguardian.com/film/2014/dec/09/giant-eye-sauron-installation-moscow-church-evil)
http://www.telegraph.co.uk/culture/film/film-news/11284392/Lord-of-the-Rings-Eye-of-Sauron-installation-in-Moscow-condemned-by-Orthodox-Church.html (http://www.telegraph.co.uk/culture/film/film-news/11284392/Lord-of-the-Rings-Eye-of-Sauron-installation-in-Moscow-condemned-by-Orthodox-Church.html)
http://www.themoscowtimes.com/news/article/controversial-eye-of-sauron-for-moscow-hobbit-premiere-canceled-after-church-objects/513061.html (http://www.themoscowtimes.com/news/article/controversial-eye-of-sauron-for-moscow-hobbit-premiere-canceled-after-church-objects/513061.html)
http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2014/12/11/patriarhia-rusa-obtine-retragerea-proiectului-ochiul-lui-sauron-initiat-de-un-grup-de-designeri-numit-iluminare/ (http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2014/12/11/patriarhia-rusa-obtine-retragerea-proiectului-ochiul-lui-sauron-initiat-de-un-grup-de-designeri-numit-iluminare/)

(http://britrish.files.wordpress.com/2013/07/eye.jpg)(http://cdn.thenextweb.com/files/2010/01/Burj-Khalifa-Lightning-1.jpg)(http://www.themoscowtimes.com/upload/iblock/9af/sauron.jpg)(http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20130524113444/lotr/images/1/1f/ATLAh.jpg)
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor coperte importante
Scris de: Xanadron din 14 Ianuarie 2015, 10:27:51
Coperta ultimului numar "The Economist" (revista... posedata :lol: de clanul Rothschild, :evil: pentru cine nu stie inca) poate fi inclusa in aceeasi categorie de simboluri vizuale ...nu tocmai subliminale, comentate aici (linkuri sint mai multe, dar asta-i mai bunicel):

http://www.theburningplatform.com/2015/01/10/the-economist-2015-cover-is-filled-with-cryptic-symbols-and-dire-predictions/ (http://www.theburningplatform.com/2015/01/10/the-economist-2015-cover-is-filled-with-cryptic-symbols-and-dire-predictions/)

...Voi ce parere aveti? (inclusiv despre unele simboluri lasate-n suspensie, cum ar fi sagetile alea doua cu cozile inscriptionate 11.3 si 11.5 - hmm, de ce le-o placea oare degeneratilor astora nr. 11 la nebunie?)

Nici aspectul dual al fetzelor diverselor personaje "VIP" figurate, contemporane ori istorice (alb/negru pt. primele, color pt ultimele) nu-i lamurit, da' sigur inseamna si asta ceva - poate ca astea prezente or fi clone si alea trecute singurele "adevarate"?! 8-)

In orice caz, "flautistul ispititor", personajele (cam multe) din Alice In Wonderland ori broasca testoasa (simbol al miscarii Fabiane) "vorbesc" la fel de clar ca globul pamintesc tip Janus cu fetzele Est-Vest sucarite, ursul panda culturist cu steagul Chinei pe izmene ori ciuperca atomica :star: din dreapta-sus, dar alte simboluri ramin oarecum ambigue.

Inca o data ni se demonstreaza insa (parerea mea) ca diabolicii nostri sforari au devenit d-un tupeu incredibil :x si ne expun verde-n mecla ce ne asteapta (probabil ca-n 2015).

Nicio surpriza totusi pentru expertii-n NLP (printre care cred c-am ajuns si eu... fara s-o vreau :-D), care stiu prea bine ca-n felul asta se "adoarme" eficient o anume felie a subconstientului colectiv, pe linga alte efecte malefic/benefice (primul atribut fiind rezervat, evident, exclusiv NOUA.)
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor coperte sinistre
Scris de: Xanadron din 14 Ianuarie 2015, 11:06:53
Uite cum ma paste Alzheimeru'  :lol: - zic asta fiindca uitasem spilul simbolului 11.03:  "Seismul din Japonia (11.03.2011) - consecinte, evolutii".
De fapt si era post-the Fukushima "staged event" pare figurata prin luptatorul sumo jucindu-se cu polaritatile bateriei aleia (ar fi vorba de noi surse de energie pe care japii au fost stimulati sa le foloseasca... fiindca descoperite-s demult, dupa renuntarea la centralele nucleare).

Si "ochiul atoatevazator" format de palmele Merkeloaiei cu nasturele de la jacheta arata clar dupa muzica cui danseaza (inca...) SI Germania, titlul "PANIC" de pe revista aia de sub puradelu' chinez infulecind spaghete e la fel de sugestiv, dar Spiderman-ul e ceva mai... interpretabil (unii zic ca "personaju' bun" paraseste scena globala, pe cind altii sustin ca S-M il buzunareste de fapt pe premierul presedintele [?] Indiei.) :-D

...De ce-or avea insa nu doar Putin, ci si Obamache cravatele rosii?! Prietenii stiu de ce... 8-)
Iar ochelarii "spy-style" aplicati ex-KGB-istului Vladimir Vladimirovici pot insemna si ei mai multe - inclusiv fereala de-a fi observat cind toarna (poate) gogosi anti-Cabala. :wink:

Si tot asa pina s-o-nsera (inca mai sper totusi ca nu inainte de-o noapte "atomica" :fullmoon:).
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: mr din 14 Ianuarie 2015, 11:46:49
Din postura unui cititor obisnuit, care trece cu vederea detaliile, coperta pare a fi una obisnuta, o banala poza de grup cu conducatorii lumii. Clar nu este dedicata acestor privitori.
Insa la o privire mai atenta, coperta este halucinanta. Nimic nu pare inserat la intamplare acolo.
Si eu zic ca marea parte din fetele alb-negru simbolizeaza faptul ca acestea reprezinta niste papusi in mainile sforarilor. Indiferent ca au suflet sau nu.

Ce mi se pare foarte ingrijorator este ciuperca atomica. Sa fi hotarat oare ca-n 2015 sa se dea liber la utilizarea militara a focoaselor nucleare? Asociata cu una din cele doua fete ale globului mai ingrijorata si cu conturul asiatic, putem deduce cine va fi "beneficiarul"?

11.5 si 11.3 (sau 5.11, 3.11, sau combinatii) de pe sagetile infipte in pamant/podea cred ca se refera destul de clar la ceva legat de cutremur. Ca o paranteza, deloc intamplator si fara vreo explicatie oficiala, activitatea seismica din zona Vrancea/Buzau este extrem de intensa cu o medie de un cutremur moderat pe zi. Ceva se petrece acolo si sunt sigur ca exista o explicatie plauzibila, in anumite medii oculte.

Ar putea fi si o migrare/mutare/extindere a protestelor de strada din zona Hong Kong, in Singapore sau producerea unui eveniment major acolo, asociat cu fata mascata alaturata care se uita prin binoclu (sau poate intregirea puzzle-ului cu disparitiile avioanelor).

Omul paianjen, dintre toate personajele, se agata tocmai de premierul britanic, simbolizand ca Anglia sustine din umbra tot ce se intampla pe planeta.

Copilul chinez inca se indoapa din meniul Mc Donalds american, langa ursul panda musculos, insa cu panica.

De remarcat si batul (sau ce-o fi) cu steagul britanic care strapunge toba mare americana...

Binenteles, pentru a fi inteles rostul fiecarui personaj, a fiecarei atitudini si a elementelor fantastice care completeaza mesajul pe care vrea sa-l transmita aceasta coperta, este necesara o cunoastere si intelegere fina a contextului global pe care putini semeni o au. 
Fauritorii acestui tablou cu siguranta stiu ca putini inteleg cu adevarat mesajul intreg, o parte importanta inteleg franturi, iar marea masa....mai nimic. Da, poate fi un prilej de lauda pe fata, zic eu, pe langa multe altele...
Titlu: Re: Analiza NWO a unor coperte (=doar "de stinga"=cu rosu... sau singeroase?)
Scris de: Xanadron din 14 Ianuarie 2015, 12:04:22
Da, f. bune observatii. Si chiar daca o mica marja de eroare a oricarei interpretari a rothschildienei publicatii (v. logo-ul The Economist - alb pe fundal rosu) ramine inevitabila, esentza "mesajelor sinistre" nu poate fi ratata. Cu precizarea la fel de valabila "de catre unii". 8-)

Revenind apropo de cravate si logo-uri, ar fi totusi simplist sa echivalam semnificatia "sinistra" a stingii (din vremuri imemoriale, inclusiv in artele vizuale) cu culoarea rosie a experimentului asa-zis comunist, simbolistica cravatelor putino-obameze (Est-Vest deci) fiind mai subtila zic eu, pe linia impunerii gradate a unui pseudo-socialism global de tip fascisto-corporatist (v. China "comunista" cica - hehehe).

...Dar si unele absentze din tablou pot insemna ceva (UFOs :ufo: par egzampal? - aham, mai e deci pin'la Disclosure...)

P.S. Toba aia cic-ar fi preluata de pe celebrul LP din '71 al lui Don McLean ("American Pie") si-ar semnifica evaporarea "visului american" (cf. "Bye-bye miss american pie"). Posibil.
Interesant ar fi dac-am vedea si ce scrie pe cutia livrata de drona aia (quadrocopter). ...O fi a Pandorei?! :lol:
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: panta_rh_ei din 14 Ianuarie 2015, 12:28:00

Poate fi şi altceva? UE între Rusia mai mult sau mai puţin îngrijorată şi americazâmbăreaţă  :-D deţine ochiul care vede tot şi comunică cu djinul care-i umblă pe la poale (ce i-o spune oare?). Toba spartă+umbra propriei mâini sub formă de pistol îndreptată spre corazonulobamachez(un alt JFK?) asociată cu usnavy cu masca pe figură(închisă-i gura)+măna care aparent nu apartine nimănui dar care afişează semnul masonic, ambele în postura de capitulare/predare  sub ameninţarea kalaşnicovului islamistomascat(?)+ciuperca nucleară deasupra reprezentanţilor UK ar însemna sfârşitul dominaţiei jandarmuluimondial(? ) în tandem cu estul (aleşii?)mediteranian care-i trist şi plânge. Nu ştiu pe cine vrea să înghită rechinul din pacific dar...în spatele fluviului însângerat râde ochi oblici. Pământul va supravieţui oricum.
Blonda din centrul imaginii cu pălăria aia ciudată...o fi Nuţica?  :-o :-D :-D
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unei coperti premonitorii pentru 2015
Scris de: Xanadron din 14 Ianuarie 2015, 13:01:56
Bune si observo-speculatiile :lol: Guesto & pantha_rh_ei-ce, desi djinn-ul nu pare sa umble pe la poalele Merkeloaiei si doar ne arata o revista de turism (Holiday) - chestie care ne sugereaza (zic si eu sa n-adorm) ca doar dupa ce dam coltzu' o sa mai avem parte de vacantze / concedii in The Brave New World.

Interesant e si ca pe alta... coperta-n coperta (aia cu PANIC) apar subtitlurile Federal Reserve si CHI(na) - linga un puradel cam razgaiat ('merigan?) care se joaca de-a avionasele cu radiocomanda = drone [?!]

Sa nu uitam nici de elicopterul ala  - aparent unul anti-seceta... sau poate si pro-chemtrails ?!
Si nici de mecla lui Francois Hollande "intimplator" plasata ca fiind in minutza lui Obama. 8-)

P.S. Logo-ul cu broasca testoasa al Societatii Fabiene (promotoare a eugeniei "stiintifice" printre altele) e mai nou, ala initial fiind un lup in blana de oaie. Citeodata isi dau deci seama si EI :evil: ca sar calu'... :-D
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: alx din 14 Ianuarie 2015, 13:41:42
O imagine la rezolutie (mult) mai buna...7,2Mb
http://fbx.ro/4qfm2qhb46mj7qe5 (http://fbx.ro/4qfm2qhb46mj7qe5)
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Ganditorul din 14 Ianuarie 2015, 13:46:20
Mi se pare mie sau e si Sir Churchill ...cu papion tot rosu. Probabil rosu reprezinta "gradul" de sforar-sef.

Iar teroristul e mai degraba "bioterorist" - un tocilar cu ochelari - in timpce "biopolitistul" se preda ...
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Arhanghelul din 14 Ianuarie 2015, 13:50:40
Pe revista aia  in partea de jos apar in casute/casete ... ___sis si  ... surpriza ... green light ...

(http://www.rufon.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=3553.0;attach=21328;image)
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: alx din 14 Ianuarie 2015, 13:53:27
Citat din: Arhanghelul din  14 Ianuarie 2015, 13:50:40
Pe revista aia  in partea de jos apar in casute/casete ... ___sis si  ... surpriza ... green light ...
crisis ?
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Arhanghelul din 14 Ianuarie 2015, 14:03:04
Citat din: alx din  14 Ianuarie 2015, 13:53:27
crisis ?

Poate ... isis ...
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: horia2008 din 14 Ianuarie 2015, 14:16:48
Citat din: Xanadron din  14 Ianuarie 2015, 12:04:22
Interesant ar fi dac-am vedea si ce scrie pe cutia livrata de drona aia (quadrocopter). ...O fi a Pandorei?! :lol:
Pe cutia carata de quadrocopter vaz ca scie carti de la amazon...

Pestisorii Nemo - ? ce-o fi cu ei?...

Iar lucratura de la poze...

Angela - are la gat pietre ...da, verzi. Au forst maro

(http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2013/09/22/523f141ec7b855ff56b1ced0/646x404.jpg)
(https://fabrickated.files.wordpress.com/2014/07/angela-rainbow.jpg)

Churchil - panglica de la palarie nu era maro si nici papionul rosu

(http://c8.alamy.com/comp/AWAKC9/winston-churchill-1874-1965-british-prime-minister-gives-his-v-for-AWAKC9.jpg)




Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: horia2008 din 14 Ianuarie 2015, 14:50:16
The Economist a avut editii similare si pentru anii din urma...

editia 2015 imi pare diferita ca structura (imaginea de coperta);

editiile anterioare erau un colaj foto grid/matrice/puzzle

editia 2015 - mai "grea" (in simbolistica) mai complexa, si parca toti selectii vin degajati in intampinare...

o schimbare de..oarece??

De asemenea ar fi interesant de vazut ce s-a ales de viziunea copertii pe 2014 acum privind in urma, retrospectiv

(http://www.lewiscarroll.org/wp-content/uploads/2014/11/IMG_20141127_0003.jpg)

(https://lh5.googleusercontent.com/-KIz7L977WNE/UoE-w9x0dwI/AAAAAAABedM/UCf_mPCateg/w1558-h2048/TW14_COVER_NA_FINAL_NoBar.jpg)


Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: SLEAH19 din 14 Ianuarie 2015, 15:15:34
    Doar remarc în salata asta fără să încerc vreo interpretare pe Napoleon, tabloul Frumoasa Fierăriţă  a lui Leonardo da Vinci, suporterul lui ..Singapore,  ninjălăul cu butoni la cămaşă a la Bond, care se uită aiurea prin benoclu , camioneta cu volan pe dreapta condusă de o mamaie cu nr A4..... şi nu se vede clar cui aparţine paltonul bordo dintre Angela şi Barack, că sigur nu e a lui Francois. Cred că unde e Omul Păianjen e sigur şi Omul Invizibil !
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi descopertate
Scris de: Xanadron din 14 Ianuarie 2015, 16:25:25
@horia2008: Pai ar fi unele mama-omidisme :lol: pt 2014 implinite - ex: tzinta aia de sub capu' francois-hollandez a fost nimerita.
Nici nu cred sa mai conteze ca inima galica a fost strapunsa la-nceput de ianuarie 2015; poate si-au prelungit vacantza de Noel / Craciunition teleristii aia. 8-)
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: mr din 14 Ianuarie 2015, 20:55:28
Interesanta plasarea centrala a individului cu dispozitivul de creat lumi virtuale in mijlocul gastii de fete alb-negru. De remarcat ca figura lui face parte dintre cei naturali, sugerand ca pe de o parte urmareste proiectia unei iluzii (din care fac parte fetele alb-negru), pe de alta ca se joaca in aceasta lume virtuala creata de aparatul sau (pare a fi un playstation?).
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: alx din 14 Ianuarie 2015, 22:22:29
3 chestii:
-7 oua care stau sa cada din cuib
-persoana cu corp de fetita si fata de batrana
-reflexiile din ochelari
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: horia2008 din 15 Ianuarie 2015, 00:22:40
Citat din: alx din  14 Ianuarie 2015, 22:22:29
3 chestii:
-7 oua care stau sa cada din cuib
-persoana cu corp de fetita si fata de batrana
-reflexiile din ochelari
@alx, poza cu oole nu e manarita ca cea a merkeloaei cu pietrele verzi sau a lui Churchil cu papillon-ul  :evil: rosh'; poza nefiind manarita, cred ca in discutie ar fi doar prezenta in cadru ca ansamblu
(http://static.vogue.ru/iblock/3ed/3edf7a45b6f06ff69f48d421f0128fae.jpg)

fetita - de ce zici cu fata de batrana? din cauza de nas si barbie? destul de delicat de dibuit...

ochelarii - da - cred ca nu-s de acolo; o lentila are reflexie, cealalta nu


Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Ganditorul din 15 Ianuarie 2015, 09:37:05
Daca folosim fotografia cu rezolutie mare oferita de alx se observa ca reflexia din ochelari e de fapt o iluminare din spate care permite sa se vada fata/ochiul lui Putin.

varianta alb/negru sau color data personajelor poate fi interpretata ca o ghicitoare "la vedere" - cine e colorat exista, cine e alb/negru e o holograma/papusa manevrata de cei colorati. in acest context apare important personajul creator de holograme - cel cu aparatul de vizualizare - sau mai clar spus : ce vedem e o holograma creeata de cineva pe care nu-l vedem tocmai pentru ca si noi suntem parte din holograma - o alta forma de a interpreta matrixul.
- variantele combinate, alb-negru-color, pot reprezenta gradul de implicare a hologramelor in realitate, gradul de perceptie al realitatii etc etc
- realizarea diferita a personajelor - pictura, gravura, foto clasic sau foto electronica poate reprezenta timpul, sau durata "spectacolului Matrix" - din cele mai vechi timpuri si pana azi.
- atunci ar parea logica prezentarea color a lui Napoleon ( care in teorie a vrut sa creeze "o alta lume" ...sau poate sa o scoata la suprafata pe cea reala, dincolo de hologramele, sabloanele "realitatii" pecare o percepem noi - ce a esit se stie...) Asa cum ceilalti vizionari ai realitatii - cei colorati - ar fi niste anonimi, nestiuti de nimeni. Evident, copiii, care pana sa-i educe socitatea vad realitatea altfel, se incadreaza si ei aici.

Vorbim si analizam poza asta in gluma - pt ca aceasta coperta poate fi opera unui artist care si-a pierdut noaptea cu fotomodelul cu "oua in cap", si inainte de a-si bea cafeaua pentru a alunga aburii chefului de peste noapte a conceput un colaj demn de un urmas a lui Nostradamus ... ce ne da noua si altora batai de cap in incercarea descifrarii "sensurilor ascunse".
-  Ideea ca cei mai informati oameni din lume (si cei mai puternici ...din moment ce sefii marilor puteri le asculta vointa  :evil: :evil:) si-au dat mana pentru a concepe un colaj de imagini ce reprezinta actiunile lor viitoare ...date publicitatii pentru amici, mai mult sau mai putin avizati, mi se pare utopica.
Parerea mea.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor coperti murale :)
Scris de: fiulploii din 26 Martie 2015, 14:52:40
  Vezi atasamentul , scuze pentru calitatea acceptabila  :lol:

  Desenul acesta ar putea fi o completare la coperta?
  Coperta este doar ilustrarea cuprinsului revistei , ilustrare trunchiata dupa cum se poate vedea din pagina cu omul paianjen  :evil:
 
  Nu am timp acum dar ma intreb daca se elimina de pe coperta pozele si desenele in plus ( care or fi cele in plus? cele atasate articolelor din interior sau cele fara articol? ) ramane vreun mesaj coerent sau e doar o forma de pareidolie  :evil: analoaga celei din pozele martiene ale nasa?

  ... si inca doua pagini, zic eu interesante .
  Enjoy.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor coperti murale - update
Scris de: fiulploii din 27 Martie 2015, 17:16:02
Pozele cu liderii politici sau religiosi nu se regasesc in revista in forma prezentata pe coperta .
In rest, atasez niste imagini pt comparare .

Ultimele trei imagini sunt din postarile colegilor .
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor coperti - update
Scris de: fiulploii din 31 Martie 2015, 12:45:10
Inca cateva piese din joc insa dupa parerea mea adevarul din ele este doar pe jumatate , maxim .
Ca un surpuls de informatie nescrisa, companiile incep sa-si mute unitatile de productie de pe langa fluviul galben ...
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor coperti- completare
Scris de: fiulploii din 31 Martie 2015, 12:46:38
- continuare- de atasare poze
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor coperti murale pacalitoare
Scris de: Xanadron din 31 Martie 2015, 13:06:25
Economia globala (si The Economist implicit) lucra dupa JE pe un palier metaforic botezat/bil "magick", :star: ale carui reguli niciodata spuse verde-n mecla conteaza incomparabil mai mult decit asa-zisele "legi economice". Asa-zise legi care-s o vax-albina predata de-a surda prin facultati in timp ce bursele cad sau cresc in functie de orice alta aiureala bine regizata din umbra.  :evil:

http://unimedia.info/stiri/trei-producatori-de-automobile-se-retrag-de-pe-piata-rusa-90674.html (http://unimedia.info/stiri/trei-producatori-de-automobile-se-retrag-de-pe-piata-rusa-90674.html) e un link care arata ca nu doar China incepe sa fie abandonata de unele corporatii, ci si Rusia (plus, culmea, Ucraina).
Uniunea Eurasiatica demult proiectata - si-abia in ultima vreme concretizata si-n domeniul financiar desi cu pasi mici, caramida cu caramida BRICS - are clar  opozanti subversivi care incep sa goleasca zona de oportunitati economice, simultan cu aglomeratia nato-militaroasa :-D inchizind cercul in jurul... golului. 8-)
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor pagini de cărți
Scris de: fiulploii din 24 Aprilie 2015, 19:23:43
in 1614 Sir Walter Raleigh publica Istoria lumii cu mesaje ascunse neofiților însă la vedere pt cunoscători .
  Exemplu in atașament 1.
  In atașament 2 avem ceva actual .
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Arhanghelul din 19 Noiembrie 2015, 13:33:47
(https://img.washingtonpost.com/rf/image_606w/2010-2019/Wires/Online/2015-11-19/AP/Images/FranceParisAttacks-0bf45.jpg)(http://2.bp.blogspot.com/-8WSBmetXHMc/VN3M1xvcJSI/AAAAAAAAUZs/cMB3FHXWSus/s1600/Illuminati%2Bsymbolism.png)(http://media.moddb.com/images/members/1/559/558367/20140521_210056.jpg)(http://i.imgur.com/yTKFT.jpg)

Coincidenta (shepte ... dupa shese) ... prin care lucreaza Adonai ...  :mrgreen:

P.S.Cineva care a facut armata pricepe ... diferenta intre 7,62x54R,   7,62x39 si 9x19 ... am impresia ca franceJi(police/gendarmerie) sunt retarzi ... naivi ... vestele/scut/armura ... alea din tesatura carbonica nu rezista la trageri sub 100m ... de ak ...
P.S. 2 Arma posibil  folosita la spectacolul rock         https://www.youtube.com/watch?v=gSE5c9gJ1s0 (https://www.youtube.com/watch?v=gSE5c9gJ1s0)
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unei coperți economice
Scris de: fiulploii din 10 Decembrie 2015, 13:06:14
Previziuni sau planuri ?

Daca vrea cineva crop pe o zona , se rezolva  :wink:
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor coperti (a)morale
Scris de: Xanadron din 10 Decembrie 2015, 15:09:15
Interesting si diversele opinii trecute-n revista aici: http://cosmicconvergence.org/?p=12229 (http://cosmicconvergence.org/?p=12229)
...unde apare si varianta "extinsa" a graficii propuse rothschildezului The Economist de nea' Matt Herring.

Si eu as avea destule interpretari - multe diferite -, da' ma abtin fiindca mai nimic "concret" nu le poate da greutate.
In plus, se combina si-aici sferturi de adevar (The Breakaways au valizele facute-n OZN-uri oare? :ufo:) cu multa abureala diversionista.
Un ex. totusi - dupa mine cel putin, figurile in alb-negru sint ale papusarilor iremediabil infestati AI/arhontic, iar cele in culori sint... Putin :-D mai VII=umani.

P.S. QED apropo de gulgute pe ici-colea - fiindca si psihopatu' Tony Blair, si sforaritu' Bill Clinton sint figurati in culori (mai tinerei ce-i drept.)
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: fiulploii din 10 Decembrie 2015, 15:25:25
Varianta este extinsă insa puțin in alt mod : toată lumea văz că manipulează  :evil:
Am Atașat si calendărul ...
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor calendare sfertodoxe :)
Scris de: Xanadron din 10 Decembrie 2015, 15:45:38
Mda, totu-i si mai simplu :lol: (ca sa fiu in nota colegului @prodcomb) in calendar.

Casoiu' ala arzind pare sa fie deci nemtzesc, la fel ca "Die Schwartze Sonne" din dreapta-sus.
Iar nenea care urmareste din scaunul de regizor cafteala aeriana stranie - fiindca inter-temporala - poate sugera multe despre o apropiata operatiune Blue-Beam. :star: Una imbirligata-n multe linii temporale pare-se (Later Edit - si-n care Star Ship Enterprise poate simboliza aportul hollywoodian, da' ceva din aranjament imi spune ca-n final apar si non-actorii, :-) iar filmul n-are happy-end - pentru unii.)

...Si tot asa pina s-o-nsera, viatza-n saivanul-matrix ne-o trecea si (poate) rostu-n trecuta paranghelie lumeasca ni l-om afla. :wink:
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor CAlenDaRE ... sfertodoxe ...
Scris de: Arhanghelul din 06 Februarie 2016, 23:49:33
https://saccsiv.wordpress.com/2016/02/06/coperta-the-economist-2016-stiau-de-intalnirea-dintre-papa-francisc-si-patriarhul-kiril/ (https://saccsiv.wordpress.com/2016/02/06/coperta-the-economist-2016-stiau-de-intalnirea-dintre-papa-francisc-si-patriarhul-kiril/)

(https://socioecohistory.files.wordpress.com/2015/01/economist_magazine_jan2015.jpg)(http://cdn.shopify.com/s/files/1/0591/1981/products/TW2016_1024x1024.jpg?v=1447779063)(http://4.bp.blogspot.com/-iq6IjBg9LpI/VimhBoID9rI/AAAAAAAAL3w/1nunxzoftHI/s1600/lucifer_satan_devil_Hillary_Clinton.jpg)
(http://i.imgur.com/6yCqNeD.jpg)(http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/bushsignofdevilsml.jpg)
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor coperti, vizite etc.
Scris de: Xanadron din 08 Februarie 2016, 11:05:05
Intilnirea Kiril-Francisc a dat deja nastere celor mai abracadabrante supozitii (zic asta desi nimic nu-i exclus), de la prevenirea WW-III pina la inceperea unei Disclosure inainte de presupusa revenire a "inspectorilor anunnakieni" :-( calare pe Nibiru / Marduk. :planet:

O viziune ceva mai putin SF a lui J.P. Farrell, aici:
http://gizadeathstar.com/2016/02/the-persecution-the-patriach-and-last-and-least-the-pope/ (http://gizadeathstar.com/2016/02/the-persecution-the-patriach-and-last-and-least-the-pope/)

...pe linia temei necesitatii protejarii crestinilor din tarile islamice:
http://sputniknews.com/politics/20160206/1034320860/church-meeting-havana.html (http://sputniknews.com/politics/20160206/1034320860/church-meeting-havana.html)

P.S. Asteptam ca cineva sa-l observe si pe tehnocrac-ul :-D Dacian C. in versiunea initiala a copertei The Economist 2016 (aia dezvoltata pe orizontala.) Si noul experiment facut pe carca noastra pare sa fi fost deci programat. :evil:
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor coperti, vizite etc.
Scris de: Tamerlan din 09 Februarie 2016, 11:29:46
Citat
P.S. Asteptam ca cineva sa-l observe si pe tehnocrac-ul :-D Dacian C. in versiunea initiala a copertei The Economist 2016 (aia dezvoltata pe orizontala.)

Unde?  :?
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 17 Februarie 2016, 11:29:25
Revenire, sper ca nu tardiva, la ansamblul imagistic din holul Bank of America

Incercati sa "lucrati" cu imaginile, in procedura pluri-dimensionala - asa cum se si indica, de altfel, prin cubul - celula si prin treptele care par a urca si cobori, concomitent. De ex., lucrarea Planning/ Knowledge, oglindita orizontal dreapta, compune o noutate din dublarea insertiei rosii (dreptunghiul). Apare limpede o inima, peste care se compune stilizat, din umbre, un Baphomet, iesind dintr-un portal rectangular negru - mai greu de distins la prima vedere. Nu intamplator insertia rosie cuprinde tot inima copilului si jumatatea stanga a capului (de cuprindea emisfera dreapta, lucrarea nu se mai numea Planning/ Knowledge, ci eventual Dreaming/Art.
     Oglindind imaginea spre stanga, obtinem cinci piramide ascensionale, in crescendo. Prima, cea mai mica, sta sub un "cer",ultima, cea mai mare, e imediat peste cei doi "sori negri", iar mediana simetrica, a 3-a, e la randul ei dublata in doua laterale, mai mici. Jos, chipul ce seamana cam mult cu Washington se dubleaza intr-un Ianus, iar sub chip se vad acum 2 maini, impreunate in rugaciune.
   Ansamblul oglindit orizontal, daca-l rasturnam, ne va arata peste dreptunghiul rosu 3 sageti, ce indica o carte deschisa (la lmita superioara a noii imagini.
   Daca mai trebuie un indiciu pentru aceasta procedura, priviti ciudatenia cu brate de la Denver Airport - care e mai stravezie si indeamna la gasirea "cheii" prin oglindiri stg/drpt, respectiv sus/jos . Asta, dincolo ca bratele descompun zvastica - ceea ce nu e de mirare, zvastica fiind un echer multidimensional.

Pentru cine are curiozitatea de a analiza astfel si celelalte 2 parti, copiati imaginea in Paint, apoi utilizati si compuneti, dupa plac, cu optiunea Flip/Revert ( e mai usor decat sa obositi cu oglinzi...).
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Ganditorul din 18 Februarie 2016, 09:10:14
... Unde in The Economist 2016 ?
poate aici, ultimul rand, "banca din mijloc", "varianta initiala" ? Parca seamana ...la  urechi, si poate nu au fost nici "ei" siguri de scimbarea la "efectul Kolectiv", d'aia l-au pus provizoriu, desenat.  :rainbow:

Dar de "fenomenul Pitesti", aia cu multi bebelusi atinsi ... sursa de contaminare ZERO, ce spuneti ? Baga "urecheatul" iar in carti sau e doar o "atentionare" pentru deschiderea usii la refugiati si constructia de moschei ?

(http://tb.ziareromania.ro/Mihai-Tanasescu--China-isi-pune-un-picior-in-Europa/6b37ccc32040c4fb5/225/172/2/70/Mihai-Tanasescu--China-isi-pune-un-picior-in-Europa.jpg)
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor coperti #colective
Scris de: Xanadron din 18 Februarie 2016, 09:44:50
Credeam ca-i de-ajuns pontul "versiunea initiala a copertei The Economist 2016 (aia dezvoltata pe orizontala.)"
D.C. e intr-adevar desenat (sub Karl Marx si linga Liz Taylor, ca sa fie si mai mura-n gura :lol:) - posibil si sa fie doar impresia mea, da' n-as prea crede.

Revin oricum fiindca merita comentat si comentariul colegului Grifon.

P.S. "Fenomenul Pitesti" pomenit de tine, desi offtopic de discutat aici, eu cel putin nu l-as include-n vreun catastif conspirationist - burdusit insa si-n zona mioritica cu multe alte diversiuni. Dac-ar fi fost vorba (doamne feri) de vreo pandemie - da, era un semnal de alarma. Tare pacat de orice viatza pierduta - mai ales cind vine vorba de copii -, dar tipul asta de afectari sistemice de organe pornind de la surse viral/bacteriene neidentificate au mai fost si-or sa mai fie.

Tineti minte poate valul de morti din Germania, provocat tot de-o colibaciloza (si-acolo... se pare) cu sursa la fel de vag presupusa = castraveti de sera.
Posibil oricum ca si pesticidele (celebrul Roundup Monsanto) sa reduca imunitatea unora (copii mai ales), asa ca viitorul nu suna prea bine. Si nu doar pentru albine.

P.S. / L.E. @Ganditorul ca sa nu supraincarc topicul:  Nu-i blond, este (sau poate fi) grizonat, fiindca intregul desen e in tenta galbuie - parerea mea, normal.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Ganditorul din 18 Februarie 2016, 09:46:41
Sau poate te referi la blondul spalacit din randul 2 ce sta un pic mai jos de Liz Taylor ?
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale - Bank Of America
Scris de: Xanadron din 18 Februarie 2016, 11:13:14
Citat din: Grifon din  17 Februarie 2016, 11:29:25Incercati sa "lucrati" cu imaginile, in procedura pluri-dimensionala - asa cum se si indica, de altfel, prin cubul - celula si prin treptele care par a urca si cobori, concomitent. De ex., lucrarea Planning/ Knowledge, oglindita orizontal dreapta, compune o noutate din dublarea insertiei rosii (dreptunghiul). Apare limpede o inima, peste care se compune stilizat, din umbre, un Baphomet, iesind dintr-un portal rectangular negru - mai greu de distins la prima vedere. Nu intamplator insertia rosie cuprinde tot inima copilului si jumatatea stanga a capului (de cuprindea emisfera dreapta, lucrarea nu se mai numea Planning/ Knowledge, ci eventual Dreaming/Art.
     Oglindind imaginea spre stanga, obtinem cinci piramide ascensionale, in crescendo. Prima, cea mai mica, sta sub un "cer",ultima, cea mai mare, e imediat peste cei doi "sori negri", iar mediana simetrica, a 3-a, e la randul ei dublata in doua laterale, mai mici. Jos, chipul ce seamana cam mult cu Washington se dubleaza intr-un Ianus, iar sub chip se vad acum 2 maini, impreunate in rugaciune.
   Ansamblul oglindit orizontal, daca-l rasturnam, ne va arata peste dreptunghiul rosu 3 sageti, ce indica o carte deschisa (la lmita superioara a noii imagini.
   Daca mai trebuie un indiciu pentru aceasta procedura, priviti ciudatenia cu brate de la Denver Airport - care e mai stravezie si indeamna la gasirea "cheii" prin oglindiri stg/drpt, respectiv sus/jos . Asta, dincolo ca bratele descompun zvastica - ceea ce nu e de mirare, zvastica fiind un echer multidimensional.

Da, poate-i chiar utila o revenire la tema frescelor din holul Bank Of America, fiindca "teoria sertarului" e valabila si-n analiza simbolistica, asa ca dupa citiva ani e posibil sa "vedem" si alte semnificatii ale lor, fiind ceva mai informati... dar hopefully nu si mai sclerozati. :lol:

Nu zic deci ca n-ar fi posibila gasirea mai multor conexiuni/sensuri prin manevre suplimentare ca asta aplicata de analiticul coleg @Grifon, dar eu cel putin zic ca semnalele transmise de Elite sint "la vedere". Nu cred deci ca metode precum derularea inversa a inregistrarilor audio ori flip-uirile imaginilor au vreo utilitate – evident ca in afara de antrenarea propriilor neuroni.

O sa merg deci tot pe linia logica a semnalelor "verde-n fatza", folosita de Sforari in primul rind fiindca nu la pasa de noi – si nici de eventualitatea vreunor actiuni contrare Lor, greu daca nu imposibil de coagulat in paienjenisul de legi/mecanisme represive bine disimulat sub aparentze "demo[no]cratice". :evil:
...Dar si fiindca majoritatea oamenilor luati ca medie ponderata nu-i interesata de "mesaje oculte",  pornind de la simplul motiv ca n-au timpul necesar (ocupat de catre aceleasi Elite cu aiureli / viermuieli inutile) si implicit nici dispozitia sa faca efortul intelegerii lor-semnalelor.

Ceva mai la obiect acum: cred ca trebuie pornita analiza frescelor BoA cu ghicirea ORDINII decriptarii lor, care pare sa fie de la dreapta la stinga si nu invers – fie si doar observind titlurile fiecarei fresce din triptic:
-   Planning / Knowledge
-   Chaos / Creativity
-   Making / Building
(mai exact ar fi fost dupa mine "Rebuilding", dar trebuie sa existe si-un pic de confuzie nebuloasa...)

Asta ar fi deci ordinea fiindca asa ar fi perfect figurate cele trei stadii ale transformarii lumii noastre (1- planificarea... 2- a "ordinii din haos" (haos ciclic planificat si el, evident)... si 3 – rezolvarea problemelor provocate, spre binele Lor si nenorocirea noastra.)

In plus, exista si-un gen de cod al culorilor sugerind cele 3 faze din Alchimia Hermetica (Nigredo – Albedo – Rubedo). Plus multiple elemente masonice, dar nu numai.
Dar despre asta - mai incolo si-n analize separate (si cu rezolutie mai buna), ca deja am lungit-o prea mult.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 18 Februarie 2016, 12:33:28
Completare si raspuns la vechea (si legitima) intrebare a lui @SLEAH 19 - de ce pun astia asa ceva in public ?

       Acest tip de lucrari nu reprezinta neaparat "manifeste programatice", ci f. des incercari creative. Asa cum exista "crestini practicanti", asa sunt si "masoni practicanti", ce "construiesc", simultan, pragmatic si speculativ. Ce vedem la Charlotte/ Denver pot fi, pur si simplu, lucrarile "de grad" ale unor masoni proeminenti - ceea ce ei numesc "planse" in jargonul arhitectural. Poate fi chiar o initiativa a lojilor locale, ce-si premiaza munca afisand-o public - avansand astfel ca grupari autonome. Intre veritabilii masoni exista un veritabil regim concurential.
     Cu cat exactitatea unei lucrari se combina cu subtilitatea, cu atat mai apreciat e artistul. Dupa executiile multi-palier de care vorbim, e vorba de grade ceva mai inalte, care, vorba lui Eliade, isi camufleaza "sacrul in profan" (sacrul lor, desigur).
     Lucrarile pot avea tel auto-suficient, asa cum Picasso a pictat-o multi-level pe Dorra Maar, fara a speria lumea cu vreo Apocalipsa...
    Dar cum eu nu-s Picasso...ma voi multumi doar sa mai dau, periodic, cate un "beep"...
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 20 Februarie 2016, 15:47:55
Sensul dextrograd l-au sugerat si "vigilentii" care au reperat primii panourile, dar, pana acolo, sa nu ignoram ordinea fireasca. E mai logic ca imaginea din stanga sa fie prima - caci e vorba de initiere, iar prin "work" se sugereaza efortul interior al adeptului. Subscriu la opinia lui @Arhanghelul, care, sesizand cadrul teluric, interpreteaza EQ ca fiind EarthQuaqe -cu mentiunea ca avem iar insertii multi-level. Pamantul rascolit de sape (deci, nu ciocane, seceri,etc.) este derivat din formula masonica VITRIOL (Visita Interiora Terra.....) si e vorba de subtila aluzie la "forari" interioare (esoteric), combinat cu apelul muncii in echipa (exoteric, loja). Prin oglindirea la care invitam, versantul ce pare a fi tinta sapatorilor ia forma de piramida, sugerand iar esotericul cautarii.

Asta nu exclude insa si ordinea dextrograda, cum nu exclude nici plasarea mijlocului in debut (haosul primordial, transformat in Ordine prin efort simultan, fizic si mental). Daca am sustinut mai sus ca "maestrul" ce a creat lucrarea gandeste multi-d, raman consecvent si sustin ca si ordinea "citirii" poate fi multipla.

Nu e cazul sa spunem ca "lucrarea are elemente masonice", caci e indubitabil : ESTE o lucrare integral masonica, elaborata de cineva care se intampla sa fie si artist al curentelor contemporane. Chiar daca nu sunt o "sperietoare", picturile merita analizate - dar nu pot fi intelese in alta cheie, decat cea a lucratorilor cu echer si compas.
Titlu: Re: Non-analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Xanadron din 22 Februarie 2016, 12:44:42
Da, orice-i posibil, chiar daca improbabil - cum ar fi haosul creat... dupa munca si inainte de vreo planificare. :-o

Ziceam acu' ceva ani c-ar fi interesant de aflat continutul discutiilor prealabile purtate INEVITABIL intre comanditarii operelor de genul astora si artistul executant - care, atentiune, nu-i musai sa fie mason, illuminat :star: etc., fiindca majoritatea nici nu-s. Abia atunci am putea veni cu argumente veridice 100%, egal in care directie... deocamdata speculativa.
Motiv pentru care nu mai intru-n alte analize tentaculare, inutile oricum - m-am sucit deci. :lol:

P.S. Ar trebui sa iegziste totusi si-o logica in fiecare gica-contrism (raminind insa utile toate parerile contrare-n principiu), dar de multe ori constatam, bulversati sau nu, ca logica elementar-umana NU functioneaza-n toate cazurile.
...De ce? Taman fiindca lumea noastra pare modelata dupa deciziile unor entitati nu chiar umane. :-(

Si uite cum iar apare tentatia re-intrarii in cercul vicios A.I./I.A. vs. BIO, la care rezist insa - macar pin-oi reusi sa contactez spiritu' genialului Sever Frentziu sa zicem (mare pictor, da' slabutz mason.)
Titlu: Re: Non-analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: fiulploii din 22 Februarie 2016, 13:18:01
Citat din: Xanadron din  22 Februarie 2016, 12:44:42


P.S. Ar trebui sa iegziste totusi si-o logica in fiecare gica-contrism (raminind insa utile toate parerile contrare-n principiu), dar de multe ori constatam, bulversati sau nu, ca logica elementar-umana NU functioneaza-n toate cazurile.
...De ce? Taman fiindca lumea noastra pare modelata dupa deciziile unor entitati nu chiar umane. :-(

Si uite cum iar apare tentatia re-intrarii in cercul vicios A.I./I.A. vs. BIO, la care rezist insa - macar pin-oi reusi sa contactez spiritu' genialului Sever Frentziu sa zicem (mare pictor, da' slabutz mason.)

Nu stiu cat de genial pictor e Severus Frentzius si nici nu ma pot pronunța insa consider ca BIO reprezintă nivelul maxim al IA/AI . Acum trăim vremurilecand BIO tinde sa redevină IA - cea subînțeleasă in varianta Xanadron - si astfel cred ca se explica numărul tot mai mare de unități BIO  :-(.

BIO-AI/IA se crează reciproc si devin una din alta ca un cerc ce sustine roata lumii . Cine locuiește unitățile BIO si AI este alta poveste pe alt topic .
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 23 Februarie 2016, 14:37:09
De vrei sa-l afli pe mason
        Gandește- ntãi asemeni lui
Așa cum, dacã vrei RUFOn
         Acceptã zisele oricui

Așa e, domnu' Xanadron ?
          Asa e, pen' cã altfel nu-i.

Sãrind cu haz peste acest mic intermezzo ludic / liric, recunosc cã poate supraestimez dimensionalitatea panourilor, atribuind creatorului(lor) mai multã expertizã si conceptualitate masonicã decât are/au.  Eu, unul, m-aș teme de "maeștri" cu asemenea capacitãți, și mai puțin de unii ce doar trântesc spoieli simpliste. Din astia, cunoasteți zicala...."numele proștilor....pe toate gardurile" (asta cã tot vine acuși campania electoralã).

Ar fi insã util sã ne mai preocupãm de asemenea analize, cãci, una peste alta, mai aflam una - alta, unu' de la altu'. Astfel, candva, poate vom face si noi ceva "constructiv", indiferent si independent de ce fac / nu fac "domnii castori".
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: mr din 23 Februarie 2016, 22:59:29
Normal ca acest tip de "maestri" cu asemenea capacitati ...luciferice, sunt de temut si evitat. Dar nu cred ca trebuie blamat gradul de maestru doar pentru ca unii dintre ei aleg ...anticreatia. Fac si ei parte din plan...
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: fiulploii din 23 Februarie 2016, 23:33:15
Citat din: mr din  23 Februarie 2016, 22:59:29
Normal ca acest tip de "maestri" cu asemenea capacitati ...luciferice, sunt de temut si evitat. Dar nu cred ca trebuie blamat gradul de maestru doar pentru ca unii dintre ei aleg ...anticreatia. Fac si ei parte din plan...

Ei bine, eu nu pot pricepe un lucru: de ce sa-ti fie teama si sa eviti "înfruntarea" capacităților autonome luciferice?  :roll: Așa cum ne întrebam care este originea Răului tot așa punem in discuție care este originea Binelui si ajungem la concluzia ca emană din aceeași Sursă.
    Așadar, de ce sa nu cunoaștem Sursa in totalitatea ei? De ce sa nu încercam sa transcedem dualitatea fără teama si evitare ?
     Ma amuza ca majoritatea ca sa nu zic toata lumea discuta cu voluptate despre Bine si despre facerea de bine dar fuge ca dracul de tămâie in discuțiile despre Rău , despre originea Răului si rolul lui . This is tabuu!
     De multe ori binele făcut este de fapt un rău si reciproca e valabilă .
Părerea mea... de seară
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: mr din 24 Februarie 2016, 00:33:37
fiulploii, aici cred ca m-ai inteles gresit. Poate exprimarea mea a fost mai nepotrivita, dar din tot ce am scris pana acum pe forumul asta cred ca am sustinut mereu infruntarea acestei laturi "anticreatie", tocmai pentru a putea alege in cunostinta de cauza, ambele perspective constituind impreuna un motor evolutiv in dualitate.

In completare, spun ca ""maestrii" de temut si evitat" ...ar trebui evitati dupa o confruntare, deoarece ei devin intr-un anumit fel inutili pentru evolutia celui care-i infrunta. Practic, infruntarea se termina cu o lamurire a pozitiei ierarhice a fiecarei parti. Daca "cel bun" se dovedeste a fi pe o pozitie rezonanta superioara, acesta dobandeste o stiinta in a-l anihila/subordona pe cel inferior, poate analogica cu stabilirea ierarhiei intr-o haita de lupi si isi invata lectia rezultata din infruntare. De cele mai multe ori o infruntare, pentru un spirit inferior - mai ales "maestru", nu constituie si o crestere evolutiva, acesta ramand blocat in perspectiva lui ingusta, macinat si consumat de ganduri egoiste si distructive. Un fel de Gollum care se consuma pe sine...
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 24 Februarie 2016, 09:39:33
Comentând pozițiile lui @mr / @fiulploii, privitoare la dihotomia bine/rãu, conchid ca rabinul : si tu ai dreptate...si tu ai dreptate. Raportul Bine/Rãu e precum pozitiv/negativ, zi/noapte, sus/jos, etc. Sunt iremediabil si inextricabil legate, potențându-se reciproc. Cãci, s-a zis de nenumarate ori : "cum am sti ce e Binele, daca n-am cunoaste Raul ?". Brusc, Raul apare astfel ca ceva constructiv.

De asemenea, Binele / Raul stau intr-o dinamica ciclica. De pilda, excesul de Ordine reclama Libertate, iar ulterior excesul Libertatii naste foame de Ordine. Care-i "buna"? Care-i "rea"?

La asemenea abstracțiuni gandea si Nietzche ("Dincolo de Bine si de Rau"), dar....saracu' s-a hazardat prea departe extra-matrix, si i s-a ars procesorul.

Intorcându-ne la simbolurile esoterice afisate, afirm ca, in orice proces de analiza, pozitia celui ce analizeaza trebuie sa fie neutra. Altfel, de cauta doar "rãu", va gasi, fireste, doar "rãu", s.a.m.d.

Ca ex.,in 1941, dupa ce cucerisera Franța, nazistii au perchezitionat sediile lojelor pariziene, expunand pe trotuare recuzita de acolo (cranii, oase, sicrie,etc), colectând ulterior oprobriul public. Cine sa mai stea atunci sa lamureasca sensuri ? Asta e ca si cum te-ai lua de Shakespeare cã i-a pus lui Hamlet un craniu in palma !

Problema nu rezida in simboluri, ele sunt neutre. Glumind, le putem compara cu "forța" din StarWars - de le cunosti / intelegi / stapanesti, poti deveni atat Jedi, cât si Sith.

May the Force be with you !
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unei picturi... intr-adevar murale
Scris de: Xanadron din 01 Aprilie 2016, 16:01:50
Stateam pe ginduri daca sa postez chestia asta la "stiri interesante" sau aici.  :roll:
Parca-i mai ontopic insa aici  fiindca-i... MURALA-n definitiv.

Pe scurt (dar o sa revin cu detalii cind mi-o permite nea' Cronus :planet: ) e vb. de poza unei picturi (de cca. 2 x 2 m) facute habar n-am de cine si-n ce tehnica, aparent p-un zid "ondulat" (chirpici?) ...Desi proprietarii vorbesc d-un popa mort in conditii suspecte dupa ce fusese raspopit in secolul trecut.
Si care - culmea - vorbea de Biserica Celor DOUA Valahii... Copte 8-) dupa cum isi amintesc batrinii din sat (am tradus cumva zvonul, ca mosii ziceau cica de Valahii COAPTE.)  :-D
Amicul care mi-a trimis-o stiind ca mai bajbai cite ceva-n domeniu mi-a zis c-a descoperit-o intr-o casa semi-parasita despre care legendele locului (sau, mai prozaic, gura satului) voroveste c-ar gazdui destule aparitii "eterice" indeosebi nocturne - moroi, strigoi, arhontzoi etc. :lol:

Omu' n-avea blitzul functional cind a pozat-o (cu permisiunea unui mostenitor dardaind de frica), da' zice ca l-au pus pe ginduri atitea detalii simbolice cel putin ciudate - se vad citeva intr-adevar prin ghearele bufnitzei si unele stranii fiindca-n 3D sub ea, dar altele-s mai neclare ce-i drept (cum e Saturn-ul ala f. estompat din stg.-sus.)
...Voi ce ziceti insa pina-mi creionez si eu o parere ?!
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: horia2008 din 01 Aprilie 2016, 17:37:13
Mi se pare frumoasa, atent pictata (culori, detalii...) deloc naiva, ca sa zic asa, si nu prea pushca deloc cu peretele de chirpici (adica de ce ai face asa ceva intr-o locatie cu pereti de chirpici...)
secolul trecut insemnand cam ce... 1910, 1990 ?
interesanta luna (parca) sugrumata de sherpalau in ghearele pasaroiului, si ochiul de cosmos de dupa cerul albastru parca  rupt/sfasiat ca un tapet/voal (vezi marginile, alt detaliu)
in dreptul cozii pasaroiului, in dreapta se vede cumva un avion stealth sau ceva gen ?


Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Arhanghelul din 01 Aprilie 2016, 17:41:41
Aparent off-topic ...

(http://www.afahc.ro/ro/prezentare/heraldica/ACVILA.gif)(http://www.rufon.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=3553.0;attach=22681;image)(http://www.rufon.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=3553.0;attach=22683;image)
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 01 Aprilie 2016, 20:07:51
Să vedem...presimt că, pornind de la acest straniu vestigiu, ne-am putea distra chiar mai dihai decât in detectivistica Culianu...

Mai intâi, "pe alese", pentru toate gusturile / "trusturile":
1) Masonii au făcut ce-au făcut și s-au "improprietărit" și cu biata bufniță !  E și pe (muuuult-prea-muuuuult disecata) bancnotă de 1 dolar, e și prin recuzita unor ritualuri, ba, ca să fie mai tip - top- adică, pe românește, "mai cu moț", gentlemanii de la Bohemian Club și-au luat-o totem total (ãștia sunt tot un soi de Skull&Bones, așa incât, cu permisiunea publicului, mă abțin să mă bușească râsul -mai dă-i in xxxx xxx de măscărici);
2) la grecii antici era cu Atena, deci la romani cu Sophia, deci la gnostici cu Pistis Sophia; să-i lăsăm și pe chinuiții ăștia să se bucure de pacea istoriei;
3) Mai hazos la chinezi...micuții și "rarii" ãia se pare că au o pată destul de serioasă pusă pe bufniță - ceea ce ne aratâ de altfel și fresca, unde bufnița pare a-l căpăci iute pe "sacrul" simbol din Chitai...
4) la amerindieni era q, la malayezieni era w, la justiția M.Ap.N e destul de severă...in sfârșit, am putea umple 10 pagini trecând in revistă toate miturile / niturile / siturile...

Ce mai la deal la vale, (și) bufnița asta e peste tot, bat-o s-o bată !

Domnule @Xanadron, puțintel mai serioși acu'. Aștept cu interes detalii suplimentare privind preotul ce ai dedus c-a pictat "treaba", precum si amănunte despre ce snoave / anecdote / basme...si fantasme indrugă " megieșii" din zonă - mai exact, despre Bisericile Valahe.

Căci se intâmplă să ințeleg ce reprezintă fresca ( cu probabilitate de peste 70%). Iți pot spune că nu e vorba de o bufniță obișnuită. E o STRIGĂ. Drept urmare, preotul ce se presupune c-a pictat-o...e posibil să fi știut (nu neapărat să fi și parcurs) drumul inițiatic prin Pădurea cea Mare. Mai sunt și alții, dintr-un "grupșor" f.f.f.discret....iar dacă pornim cu pipa / lupa lu' Sherlock după ei....mă tem cà dăm iar peste "fantasmele" lui Aleksandr Dughin (impropriu zis "ale lui").

Era mai oportună postarea  pe subiectul "valah"...care m-a adus pe mine pe acest forum. Sunt foarte convins că fresca n-are nici in clin, nici in mânecă cu exponenții NWO...ba dimpotrivă.

P.S. - Si poate ni se alătură și dl.@Kandaon acolo...cu glumele / zvonurile despre solomonari. Să se grăbească, totuși, că de aud masonii, ii confiscă si pe ăștia...ca fiind de la "templu' lor"...hahahaaaha !
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Xanadron din 01 Aprilie 2016, 21:14:23
Citat din: Grifon din  01 Aprilie 2016, 20:07:51
Să vedem...presimt că, pornind de la acest straniu vestigiu, ne-am putea distra chiar mai dihai decât in detectivistica Culianu...

Domnule @Xanadron, puțintel mai serioși acu'. Aștept cu interes detalii suplimentare privind preotul ce ai dedus c-a pictat "treaba", precum si amănunte despre ce snoave / anecdote / basme...si fantasme indrugă " megieșii" din zonă - mai exact, despre Bisericile Valahe.
[...]
Era mai oportună postarea  pe subiectul "valah"...care m-a adus pe mine pe acest forum. Sunt foarte convins că fresca n-are nici in clin, nici in mânecă cu exponenții NWO...ba dimpotrivă.
[...]
P.S. - Si poate ni se alătură și dl.@Kandaon acolo...cu glumele / zvonurile despre solomonari. Să se grăbească, totuși, că de aud masonii, ii confiscă si pe ăștia...ca fiind de la "templu' lor"...hahahaaaha !
Foarte bine tzintite remarcile tale... tangente la pasaroi in primul rind, colega @Grifon (si ale ante-postatorilor @horia2008 si @Arhanghelul de altfel.)
Subscriu si la aspectul ludic-distractiv al micro-detectivelilor :lol: de genul asta.
Detalii suplimentare o sa incerc oricum sa amusinez in weekend, chiar de la fatza locului ca nu-i prea departe de mine (chestie imposibila din pacate in cazul Culianu.) Fiindca-s citeva paradoxuri fond / forma / zvonuri care STRIGA :-D

Pina atunci, si eu mai astept pareri diverse (inclusiv ale lui abyss poate, expert nu doar teoretizant in arte vizuale, si nu doar in d-astea popesti).
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: abyss din 02 Aprilie 2016, 15:12:21
E o pictura recenta as zice. Maxim 10 ani.
Constelația noctua.
Saturn și luna pot trimite către un moment astrologic. Dar și simbolistica e interesanta.
Saturn da forță de concentrare.
Bufnita oferă cunoaștere prin observație atenta atât a prezentului cât și a ceea ce e în spate în trecut.
  Așa prinde sarpele. Basiliscul , depositor ul secretelor antice, a înțelepciunii antice .
  Cele 2 oo albastre nu știu ce sunt.
  Bilă tricolora ...mai vedem.
  Avionul modern nu știu ... deocamdată.
  Cerul e spart , cojit și creează un profil uman.
   Dar detaliile penelor arata ca executantul picturii nu era chiar diletant.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Tamerlan din 02 Aprilie 2016, 17:42:53
Investigația aici (că tot ne-am făcut detectivi!...  :lol: ) trebuie să plece de la sursa picturii: autor și locație. Maestrul @Xanadron poate ne mai spune una-alta în legătură cu astea.  :wink:
Ambele informații (autorul și locația picturii) sunt esențiale. Până una alta, foarte-foarte interesant. Mai ales dacă informația că pictura se află (sau ""se afla) într-o casă de chirpici.

P.S.: Presimt că și aici va ieși fum (Evident, de la creierele noastre încinse  :wink:... nu de la ceața creată de unii  :-P (cum ar putea continua niște cârcotași)).
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 02 Aprilie 2016, 18:22:48
Probabil că va ieși fum, d-le @Tamerlan, dar nu de la mine. In urma neplăcutei note in care s-a terminat recentul intermezzo de pe subiectul Culianu, dintre mine si @fiulploii  (culmea, interlocutor pe care tocmai incepusem sa-l apreciez), am luat decizia de-a-mi răcori drastic elanul.

Spre satisfacția (posibilă) a altor colegi, voi evita sa mai "manipulez" publicul si aici (sau, după cum ar putea gândi mintea netedă a altora, "să mai trag pe alții de limbă"). Pictura prezentatà de dl @Xanadron merita, intr-adevăr, un studiu complex si serios, așa că greu imi pot imagina un "vârf de lance" mai potrivit decât @fiulploii pentru asta. Probabil, după ce va mai delecta auditoriul cu ipoteze precum a) pictorul a lucrat fresca pentru a se sinucide cu ajutorul ei...b) fresca s-a pictat singura, cu o bidinea cuantică  c) fresca a fost pictată de unu' care, de fapt, n-a vrut s-o picteze....sau altele similare...se va plictisi și va conchide 1) habar n-avem cine a pictat fresca....2) sigur nu vom ști, in veci, de ce a pictat-o...3) fresca poate reprezenta orice.

In rest, colegilor care chiar se vor strădui cu eforturi serioase, le doresc succes...spirit logic...si, de ce nu...inspirație.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Tamerlan din 02 Aprilie 2016, 20:03:36
Colega @Grifon... hai sa lasam "sensibilitatile" si "alintarile". Suntem "detectivi" seriosi, ce naiba!?...  8-) Asa-i pe forum. Mai zice unu' ceva... mai baga altul o aluzie... mai spune altul jumatate din ce stie... altul un sfert... C-asa-i pe forum!...  :-D
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 02 Aprilie 2016, 21:16:04
Apoi, deh, așa o fi pe forum...dar nu știu dacă asta trebuie sa fie si ceva bun.
Până la urmă, cel puțin ptr. mine, a participa la asemenea discuții este (sau ar trebui sã fie) o plăcere. Din clipa in care acest factor primordial dispare...ce ar mai rămâne ? Vreo necesitate ? Să fim serioși...ba chiar efortul ajunge să fie contraproductiv.
A ma implica si in discutia asta (pe lângă cea paralela cu IPC) ar implica o cheltuială de timp si de strădanii - căci, eu unul, nu obișnuiesc să lansez aserțiuni fără acoperire. Făcând asta...ca să mă trezesc constant cu insinuări, acuzații sau chiar insulte...oare nu e semn de neghiobie ?

In sfârșit, nu e vorba de "alintare". Oricum n-am zis ca parsesc discuțiile definitiv (mai ales că am ramas dator la subiectul IPC cu unele precizări promise - si nu sunt genul de lasa un angajament neonorat. Am zis doar ca-mi voi mai restrânge elanul - adică imi voi da mai rar cu părerea.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii semi-NWO a unei picturi murale cu pene si oo :)
Scris de: Xanadron din 05 Aprilie 2016, 12:08:04
Aho-aham copii si frati, de 1 APRILIE sa nu uitati !!! :wink: :lol: :-D
...Fiindca asta fuse data postarii "misterioasei fresce pe chirpici" care evident nu apartine vreunui Arsenie Boca Reloaded, ci chiar subsemnatului. Si-a fost facuta nu-n secolul trecut, ci anul trecut (cum bine ai ghicit... printre alte schepsisuri, compadre abyss.)

Ce-i drept, e posibil ca si eu sa fi fost prins intr-o nada similara, in ciuda unor mici ponturi incluse (v. bisericile... coapte :lol: sau jet-fighterul ala cam prea modern.) Asa ca n-ar fi poate inutila o re-rumegare a posibilitatii aluziilor, (dez)iluziilor sau confuziilor inerente oricaror micro- sau macro-detectiveli derulate-n virtual.

Ca sa nu mai vb. de tema f. ontopic a relatiei comanditar-executant – motivul pentru care am si marshat acceptind "lucrarea" (facuta intr-adevar p-un perete pastrat "antic" de catre apropitaru' nostalgic, intr-o casa renovata-n rest).
Despre asta si alte simbolologii-poliloghii :moon: :planet: insa, data aviatoare - daca nu cumva ne-o intzepeni topicul vulturul alx pe motiv de mega-dezinformare murala amorala. :-D
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 05 Aprilie 2016, 12:40:32
Se poate, venerabile,  să ne duci..."cu fresca" in halul ăsta ? Haaahahahaaa !
Oricum, c-ai vrut, că n-ai vrut....aia e o STRIGĂ...după dimensiunile imense cu care o "hărăziși"...si cu atitudinea ei foarte marțială.

Dacă Ionică mai strigă des "Lupul"....s-ar putea să rămână singur când chiar va apare vreun lup...hahahaha !

P.S.- Chiar mă miram că nu speculează nimeni "ziua păcălelilor"...ar fi trebuit sa ma mir mai mult...
Titlu: Re: Analiza simbolisticii semi-NWO a unei picturi murale cu pene si oo :)
Scris de: fiulploii din 05 Aprilie 2016, 15:17:37
Citat din: Xanadron din  05 Aprilie 2016, 12:08:04
Aho-aham copii si frati, de 1 APRILIE sa nu uitati !!! :wink: :lol: :-D
...Fiindca asta fuse data postarii "misterioasei fresce pe chirpici" care evident nu apartine vreunui Arsenie Boca Reloaded, ci chiar subsemnatului. Si-a fost facuta nu-n secolul trecut, ci anul trecut (cum bine ai ghicit... printre alte schepsisuri, compadre abyss.)

Ce-i drept, e posibil ca si eu sa fi fost prins intr-o nada similara, in ciuda unor mici ponturi incluse (v. bisericile... coapte :lol: sau jet-fighterul ala cam prea modern.) Asa ca n-ar fi poate inutila o re-rumegare a posibilitatii aluziilor, (dez)iluziilor sau confuziilor inerente oricaror micro- sau macro-detectiveli derulate-n virtual.

Ca sa nu mai vb. de tema f. ontopic a relatiei comanditar-executant – motivul pentru care am si marshat acceptind "lucrarea" (facuta intr-adevar p-un perete pastrat "antic" de catre apropitaru' nostalgic, intr-o casa renovata-n rest).
Despre asta si alte simbolologii-poliloghii :moon: :planet: insa, data aviatoare - daca nu cumva ne-o intzepeni topicul vulturul alx pe motiv de mega-dezinformare murala amorala. :-D

     Asta nu te absolvă de sarcina explicării: " ce ai vrut dom'le sa zici in pictura aia ?"  :wink:
     Si dupa aceea o sa imi activez rolul de " vârf de lance" in a-mi da cu presupusul căutând sa citesc in cheia potrivită  8-)
     Așadar ....
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 05 Aprilie 2016, 15:23:35
D-le @fiulploii...stii care e cea mai tare fază ? Că, vrând eu să te ironizez (imaginându-mi ce ai zice), fără voie, am nimerit-o ! Mai exact, iti atribuiam ca premisa "fresca e pictată de unu' ce de fapt n-a dorit asta"...iar ca solutie iti inventam varianta "fresca poate insemna orice"

Cumva, iată, "ai fi avut" dreptate ! Haaahahahaaahahahaha !
Să incercam asa si-n cazul IPC ...poate asa gasim solutia...hahahahaa...
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Tyanu din 23 Aprilie 2016, 12:36:16
Pictură murală, realizată de către norvegianul Per Krogh, prezentă în camera de întrunire a consiliului de securitate ONU... din pacate (din cauza unor probleme tehnice ce nu depind de mine) nu pot atasa poza

http://gnosticwarrior.com/un-mural-of-phoenix.html (http://gnosticwarrior.com/un-mural-of-phoenix.html)
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 23 Aprilie 2016, 13:38:32
Simbolismul acestei fresce este preponderent laic, ilustrând în mod explicit ideile și principiile ce au stat la baza fondării ONU - pace, egalitate, prosperitate, abolirea discriminărilor / persecuțiilor, etc.
Apar numeroase sugestii de lumină (stràluciri, ferestre deschise ), dar astea au fost explicit enunțate de pictorul norvegian, care a și declarat că scopul său a fost să sugereze cât mai limpede conceptul "luminii", pusă in antiteză cu intunericul nivelelor inferioare.

Există insă și elemente mai puțin laice. Se remarcă ușor Fiara / Balaur / Dragon ingropată intr-un străfund subteran ca o mină, stràpunsă zdravăn de un paloș gigantic (apropo de săbiile / dragonii ce au făcut obiectul discuției la "ley-lines"). Ca și cum Bestia nu-i "incarcerată" destul, unu' o mai și calcă  pe coadă (cam nerecomandabil, aș zice...).

Apoi avem Calul Alb (in partea dreaptă), căruia nu m-aș fi grăbit să-i dau vreo valență hermetică, dacă i-aș fi putut găsi vreo altă noimă, mai lumească, in ansamblu. N-are altă noimă. Necheaza așa, zglobiu, printre tot soiu' de "eliberați" si muncitori..de parcă tocmai l-a scàpat vreun fermier printre bidinelele "zugravului". Uite așa ajunge omu' să caute tâlcuri absconse...așa că l-aș vedea primul din cei patru "cai apocaliptici". Fiind ăla alb, se pare cà nu e menit la altceva decât "să fie cuceritor si să cucerească" - ceea ce ONU a si făcut, bombând (cu mandat) pe diverși "bezmetici" care nu s-au prins cine e "cuceritoru'". Lipsește insă "càlărețul"...dar poate la vremea picturii erau inca dubii...

In sfârșit, pe centru, peste "Phoenix" avem cuplul ăla covârșit de grandoarea unei clipe matrimoniale...pe care l-aș fi lăsat in bucolica-i naivitate dacă n-aș fi dat cu ochii de "pehlivanul" incolăcit in copac, care oferă, gentil, un măr fetei (n-ar fi dat fructa la băiat...să ne scutească de interpretări..hahaaaahahaaa !).

Una peste alta, am văzut și mai rele...fresca asta e destul de soft -core. O pun atașament, completând amabilitatea colegului @Tyanu.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: fiulploii din 23 Aprilie 2016, 13:44:05
http://knowthecrowdneverbelong.blogspot.co.uk/2014/08/artist-per-lasson-krohg-1889-1965.html?m=1 (http://knowthecrowdneverbelong.blogspot.co.uk/2014/08/artist-per-lasson-krohg-1889-1965.html?m=1)

Câte ceva din opera pictorului si pun in atașament una pictura a cărui analiza simbolistica as dori sa te încumeți a o face , domnule Grifon  8-)
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 23 Aprilie 2016, 14:02:45
Haaahahaaahaha ! Mulțam fain, d-le @fiulploii ! Mi-am uitat interpretările in haina cealaltă, de proctolog !
In sfârșit, după ce-aș fi măsurat cele două "emisfere", căutând cel mai "ley-line" loc unde ai fi putut infinge un "Excalibur" (ca să rimeze cu prim-planul), m-aș fi mirat de obsesiva repetare a runei "Sieg" pe care ...dezinhibatul artist pare s-o prețuiască in misterioasele desene la care se uită... fericita.
Zic "m-aș fi"...căci sunt aproape ilizibile.

Oricum, incă o dată, mulțumiri. Nu de alta, dar riscăm să ne luăm prea mult in serios....
Titlu: Re: Analiza close-up sau de profunzime a unor picturi murale :)
Scris de: fiulploii din 23 Aprilie 2016, 14:16:01
 Si uite cum cădem in plasa iluziilor .  :lol: si căutam conspirații acolo unde nu sunt - doar părerea mea in evoluție sau involuție  :lol:

Elegantă analiza dumitale, nimic de zis insa ar fi trebuit sa cauți ceva mai in planurile secunde, ceva ce nu sare in ochi ca doar conspirațiile asta fac, pun adevarul ușor umbrit sau adumbrit?
  Iti ofer spre studiu un anumit detaliu unde in cel mai depărtat plan putem fabula - mai mult sau mai puțin - ca se vede un om stilizat rezemat de o cifra 6 care poate fi simbolul vieții carbonice sau parte din blamatul numar 666 . Fiind numai una putem fabula in continuare ca ceva se întâmpla cu carbonul sau cu Michiduță - boss of the earth , depinde de varianta de interpretare . Aceasta varianta o putem alege funcție de celelalte simboluri scrijelite pe peretele la care se uita o femeie- aparențele Înșeală totuși domnule Grifon  :-D
   Nu iti răpesc plăcerea de a descoperi singur imaginea simbolizată in prim plan  :martiansmile:
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Tyanu din 23 Aprilie 2016, 14:40:13
Din punctul meu de vedere simbolistica e complicata si subtila. Daca la prima vedere pare ca merge pe aceeasi linie cu celelalte opere care fac parte din acelas trend, la o observare mai atenta putem vedea ca sunt de fapt mai multe tablouri incadrate intr-unul singur. Tablouri care se intrepatrund (cum ar fi "matrixul" din centru ) sau care se completeaza intre ele (a se observa pozele puse in antiteza in stanga si dreapta panzei )
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 23 Aprilie 2016, 14:45:27
Tocmai când mă hlizeam ca prostu'-n târg, te găsiși să mă pui iar la treabă, herr @fiulploii !
Deci m-am holbat de mă dor ochii...dincolo de "rotunjimi". Concluzii:
1) Sunt un chior (nu văd cine se stă rezemat de nu știu care șase)
2) "Bucuroasa" pare a se uita la blocul de vis-a-vis, o fațadă cu balcoane (probabil și ăia se holbeaza la "fațada" și "balcoanele" ei, haaaahahaa !...da' asta mi se pare de-o sublimă...normalitate...)
3) Sunt 20 de balcoane / ferestre, mărginite (sau dacă vrei, inchise) cu balustrade sculptate in forma runicului S (SSS). De ce n-o fi pictat zăbrele drepte...nu știu. Poate ptr. că-i scandinav...
4) Cinci balcoane sunt obturate de tanti...15 se văd. Disting in cadrul lor ba un chinez cu clop de bambus, ba un soi de popă cu negru...ba unu' ce pare că zbiară la altu'...
5) Ultima concluzie - ecranul pe care mă canonesc acu' e prea mic.

P.S. - Ia mai caută, nu mai are o pictură-pereche..cu "dezvăluiri" din...față ?
P.P.S - Scuze, colegule @ Tyanu, abia acum am vãzut c-ai postat intercalat. D-ta te referi la Phoenix...bănuiesc...
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Tyanu din 23 Aprilie 2016, 15:00:39
Citat din: Grifon din  23 Aprilie 2016, 14:45:27
P.P.S - Scuze, colegule @ Tyanu, abia acum am vãzut c-ai postat intercalat. D-ta te referi la Phoenix...bănuiesc...

Nu.In centrul tabloului este un cerc ce face mici diferente intre culori prin toate tablourile prin care trece.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Aseneth din 23 Aprilie 2016, 15:05:07
Adica numai eu vad ochii aia oblici de extraterestru clasic?
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: fiulploii din 23 Aprilie 2016, 15:06:54
Citat din: Tyanu din  23 Aprilie 2016, 14:40:13
Din punctul meu de vedere simbolistica e complicata si subtila. Daca la prima vedere pare ca merge pe aceeasi linie cu celelalte opere care fac parte din acelas trend, la o observare mai atenta putem vedea ca sunt de fapt mai multe tablouri incadrate intr-unul singur. Tablouri care se intrepatrund (cum ar fi "matrixul" din centru ) sau care se completeaza intre ele (a se observa pozele puse in antiteza in stanga si dreapta panzei )
Corect si sunt de acord cu tine . Dupa mine aduce cu catapeteasma unei biserici ortodoxe cu picturi din viata, năzuințele si ispitele Omului la care se Adaugă năzuințele si planurile celor ce au comandat pictura adica ONU . Acum noi știm ca una este harta si alta este terenul iar planul de acasa nu se prea potrivește cu cel din târg - părerea mea.
 
@Grifon mein Herr , au nu-ți pare matale că detaliul arata un cap de ET mai precis un gri mare? Ca să iegzistă si grii mici . In rest, pot zice ca esti pe drumul cel bun .

Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: fiulploii din 23 Aprilie 2016, 15:08:28
Pentru ca colegul @Tyanu nu poate atașa poze , fac eu asta in numele lui . In atașament avem deci o fotografie de la colegul @Tyanu .
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 23 Aprilie 2016, 15:22:45
E limpede că fiecare filtrează impresia vizuală prin anumite pre-condiționări...voluntare sau involuntare. Am contemplat și eu posteriorul d-nei, incercând chiar cu tot dinadinsul să mă debarasez de prima impresie....dar nici intr-o mie de ani nu aș fi spus de vreun grey cu oblici. Asta ptr. că nici nu cred in scorneala asta hollywoodyană, și nici nu-mi pare a fi ...nici măcar acum.

D-le @Tyanu...când am zis că "te referi la Phoenix", ziceam de tabloul dumitale. Rãspunzându-mi "nu", m-ai făcut să pierd vremea căutând cerc printre emisferele cucoanei...hahahaua...
Da, in fresca ONU am remarcat si eu cercul "decolorat", dar imi scapa aspectele "antagonice"...chiar dacă varianta  2 e prezentată "in oglindă".
Voi mai studia insă, si revin mai acuși...
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: fiulploii din 23 Aprilie 2016, 15:29:05
Sa lăsam Pădurea Sfânta sa se ocupe de filme si sa ne uitam printre desenele rupestre .
http://www.ghosthuntingtheories.com/2014/05/bestiality-and-aliens-in-very-ancient.html?m=1 (http://www.ghosthuntingtheories.com/2014/05/bestiality-and-aliens-in-very-ancient.html?m=1)

Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 23 Aprilie 2016, 15:58:27
Intr-adevăr, rupestrele astea iți pun circumvoluțiunile pe bigudiuri ! Pare a fi o lioată intreagă de EBE, zbânțuindu-se ba erotic, ba "șerpilian".
Dacă nu-i vreo creație abil ticluită recent, să servească "marii cacialmale" servită ptr. UFO-hunters, aș zice că e vorba de reprezentarea unor "duhuri", ce reușesc să se  materializeze in niște contururi evanescente, din care doar capul are formă inteligibilà (ceva ce-am putea numi "fantome").

Revin cu opinia mai sus enunțată. Găsim doar ceea ce căutăm - rar reușind să remarcăm și alte noțiuni. De exemplu, in desenul cu "tanti", colegii ce s-au ocupat cu studiul "stupei" sigur ar fi remarcat conturul coafurei, incă de la prima ocheadă...
Titlu: Re: Analiza simbolisticii unor picturi pixelo-digitale
Scris de: Xanadron din 25 Aprilie 2016, 14:12:19
...Inca una si ma duc (posibil si de tot, :lol: da-n orice caz saptamina aista la mod relativ): clicuind azi pe propriul profil la "Vezi statistica", (re)observai forma straniu de regulat-gradata a "graficului postarilor" - ala pe ore, cu coloane bleu, care ma mai surprinsese acu' niste ani prin forma, dar m-as fi asteptat sa fie "deranjat" acum.
   Intrigat asadar de conturul... in continuare perfect ondulat al numitului grafic, am fost curios sa vad daca se repeta cumva si-n cazul altor rufonisti - suficient de activi ca sa rezulte o "geometrie" elocventa-n sens de interpretabila "neclasic" (clasic = pe la ce ore se soileste, munceste, posteaza etc.).
   Rezultatul: nici vorba de vreun pattern clar - repet, nu neaparat similar graficului postarilor lu' Je. :roll:
(L.E. Contur-pattern care, apropo, cu ce vi se pare c-ar semana? Ca eu intrevad ceva-cumva, da' mi-e jena sa zic :lol: - in orice caz, nu mi-a sugerat mioritica alternantza vale-deal...)

Cum n-am ajuns [inca] la o concluzie cit de cit digerabila ezo- meta- epi- hermetico- etc. (fie ea una nasparlie legata de Coana A.I. :-D), astept si pareri de-ale voastre, oricit de aiuristica v-ar parea nedumerirea - minora probabil fiindca asemanatoare dilemelor tip vizualizari 11:11, la fel de (ne)lamurite p-aici mai demult.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 25 Aprilie 2016, 14:23:12
M-am uitat și eu, mai demult, la graficul postărilor, și am ajuns la niște concluzii mature:
1) N-am ințeles nicio clipă noima "evolutivă".
2) Sunt netot rău, de vreme ce nu pricep nici măcar atăt.
3) Decât să par și mai netot, am decis să-mi țin nedumeririle tainice, până s-o găsi altu' să riște...

Mă bucur că ai fost d-ta acela, @Xanadron...așa mă voi lumina și eu. E drept că nu-s picturi murale...da'-s "picturi mirare"!
Titlu: Re: Analiza simbolisticii unor picturi pixelo-digitale
Scris de: SLEAH19 din 25 Aprilie 2016, 15:43:48
Citat din: Xanadron din  25 Aprilie 2016, 14:12:19
...Inca una si ma duc (posibil si de tot, :lol: da-n orice caz saptamina aista la mod relativ): clicuind azi pe propriul profil la "Vezi statistica", (re)observai forma straniu de regulat-gradata a "graficului postarilor" - ala pe ore, cu coloane bleu, care ma mai surprinsese acu' niste ani prin forma, dar m-as fi asteptat sa fie "deranjat" acum.
   Intrigat asadar de conturul... in continuare perfect ondulat al numitului grafic, am fost curios sa vad daca se repeta cumva si-n cazul altor rufonisti - suficient de activi ca sa rezulte o "geometrie" elocventa-n sens de interpretabila "neclasic" (clasic = pe la ce ore se soileste, munceste, posteaza etc.).
   Rezultatul: nici vorba de vreun pattern clar - repet, nu neaparat similar graficului postarilor lu' Je. :roll:
(L.E. Contur-pattern care, apropo, cu ce vi se pare c-ar semana? Ca eu intrevad ceva-cumva, da' mi-e jena sa zic :lol: - in orice caz, nu mi-a sugerat mioritica alternantza vale-deal...)

Cum n-am ajuns [inca] la o concluzie cit de cit digerabila ezo- meta- epi- hermetico- etc. (fie ea una nasparlie legata de Coana A.I. :-D), astept si pareri de-ale voastre, oricit de aiuristica v-ar parea nedumerirea - minora probabil fiindca asemanatoare dilemelor tip vizualizari 11:11, la fel de (ne)lamurite p-aici mai demult.


Cu respect, conturul statistic al dvs.  ...frate,  seamănă cu un trup aşezat întru odihna veşnică,  dar pentru a respecta măcar unul din Ritualurile Funerare de pe celălalt topic ar trebui să lucrezi la schimbarea poziţiei: capul la apus şi piciorele la răsărit, pentru asta recomand să emigraţi în New Zealand de unde să mai băgaţi vreo cinci mii de postări la ore rezonabile!  :wink:
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi cre_Tane
Scris de: Arhanghelul din 19 Iunie 2016, 08:26:13
(http://i2.wp.com/sinodultalharesc.xyz/wp-content/uploads/2016/06/vitraliu-masonic-Creta_2.png)(http://i1.wp.com/sinodultalharesc.xyz/wp-content/uploads/2016/06/vitraliu-masonic-Creta_3.png)(http://i0.wp.com/sinodultalharesc.xyz/wp-content/uploads/2016/06/vitraliu-masonic-Creta_1.jpg)

http://sinodultalharesc.xyz/2016/06/18/apel-adresat-unui-adevarat-cinstitor-al-parintelui-justin-parvu-preasfintitul-andrei-episcopul-covasnei-si-harghitei/ (http://sinodultalharesc.xyz/2016/06/18/apel-adresat-unui-adevarat-cinstitor-al-parintelui-justin-parvu-preasfintitul-andrei-episcopul-covasnei-si-harghitei/)
____________________________________________________________________________________________________________
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Bisericile+ortodoxe+se+reunesc+in+primul+Mare+Sinod+dupa+1000+de (http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Bisericile+ortodoxe+se+reunesc+in+primul+Mare+Sinod+dupa+1000+de)
http://www.hotnews.ro/stiri-international-14319153-ultimele-ore-din-viata-lui-benedict-xvi-lea-suveran-pontif-cum-petrece.htm (http://www.hotnews.ro/stiri-international-14319153-ultimele-ore-din-viata-lui-benedict-xvi-lea-suveran-pontif-cum-petrece.htm)
(https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/2d/Romanian_Army_Flag_-_1863_official_model.jpg/1024px-Romanian_Army_Flag_-_1863_official_model.jpg)
Titlu: Re: Analiza simbolisticii unor picturi - pe coperti, nu doar cai-verzi pe pereti
Scris de: Xanadron din 24 Noiembrie 2016, 16:44:37
...Ceva taroto-experti vorbareti prin zona?
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: kenjiro din 25 Noiembrie 2016, 12:46:54
The World In 2017 According To Rothschild's 'The Economist', November 21st

http://sananda.website/the-world-in-2017-according-to-rothschilds-the-economist-november-21st/ (http://sananda.website/the-world-in-2017-according-to-rothschilds-the-economist-november-21st/)
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 25 Noiembrie 2016, 21:16:05
Șmecherie mare cu coperțile "The Economist", de fiecare dată...
Voi încerca unele interpretãri - cu mențiunea prealabilă (și obligatorie) că nu sunt un "profesionist" al Tarotului, ci mai degrabă un cunoscător autodidact.

1) Această dispunere a arcanelor nu face parte din modalitățile cunoscute de etalare din Tarot. Foarte rar se folosește "tiraj" cu 8 cărți - si nici in acele cazuri așezarea nu este precum cea din copertă. In larga majoritate a etalărilor, numărul arcanelor (cărților) este impar tocmai pentru ca orice dualitate exprimată să aibă și o clarificare unică, un răspuns cât mai tranșant.

2) Lăsând la o parte alte elemente teoretice (care probabil v-ar plictisi) pot spune că etalarea ciudaților ăștia se aseamănă, totuși, oarecum cu sistemul numit "Oglinda" - unde ideea de bază e comparația, ptr.a se identifica, pe cale de consecință, compatibilitatea. Acest tip de "ghicire" se folosește predilect in chestiuni romantico-matrimoniale, si mai puțin in domenii profesionale, afaceri, etc. (doar când si aici apare perspectiva de "parteneriat").

3) Transpare astfel, atât din metoda aleasă, cât și din modificările semnificative operate asupra simbolisticii grafice, că "The Economist" riscă o prognoză asupra relațiilor USA/UE - indicând mai mult un paralelism cu tendință divergentă, decât o convergență.

4) Pare că rândul superior e alocat Americii, in timp ce inferiorul e "hărăzit" Europei. Punctele de "contact" par a fi cartea 2 de sus (Trump) și ultima de jos (Steaua - unde eu intuiesc un "joc" cu drapelul UE - 14 stele "mari", 10 steluțe, si una iar mare, dar...căzătoare).
E drept că ar trebui să fie 28 (sau 27, fără englezoi), dar, cine mai stie ? Nici Grecia nu se simte prea bine...scandinavii tot mârâie....si arcana cu pricina (Steaua) e plasată tocmai la final...de an ?

Oricum, fiecare "arcană" in parte merită "puricată"- in primul rând prin semnificația tradițională, abia apoi (mai atent) prin cea pictată de "glumeții" de la "The Economist".
Necesită insă un spațiu destul de mare, așa că voi reveni, cu alte postări. Deocamdată, precizez doar că arcana lui Trump nu are nicio legătură cu tradiționala infățișare a arcanei "Judecata",  tronul / globul/sceptrul existând in Tarot la altă carte - "Impăratul".

Ca urmare, nu vreau nici să mă grâbesc a trata coperta asta ca manifest programatic - inainte de-a mă convinge că nu-i doar un exercițiu logico- ludic.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: kenjiro din 26 Noiembrie 2016, 18:33:14
And now the conclusion

Globalist Slimeball Soros Funds New Website Smearing Trump and Putin
http://russia-insider.com/en/politics/globalist-slimeball-soros-funds-new-website-smearing-trump-and-putin/ri16629 (http://russia-insider.com/en/politics/globalist-slimeball-soros-funds-new-website-smearing-trump-and-putin/ri16629)

www.putintrump.org (http://www.putintrump.org)  :)

Can Donald Trump & Vladimir Putin together overthrow Zionist Globalist Hegemony?
http://davidduke.com/dr-duke-dr-slattery-can-donald-trump-vladimir-putin-together-overthrow-zionist-globalist-hegemony/ (http://davidduke.com/dr-duke-dr-slattery-can-donald-trump-vladimir-putin-together-overthrow-zionist-globalist-hegemony/)



Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 26 Noiembrie 2016, 23:36:07
E curios si sensul de citire al arcanelor.
In "lectură" firească (dextrogradă), evolutiie "previzionate" sunt de la "rău" spre mai "bine" - iar in același timp nerealiste (greu de crezut o explozie atomică devastatoare la jumătatea anului, care abia apoi să aducă 3d imprimante si virtual-reality).
In lectură paralelă și sinistrogradă (drpt- stg), lucrurile ar pare  mai realiste (dar si cu adevărat sinistre !) insinuând o cumulare progresivă de factori problematici ce ar putea genera un holocaust atomic, paralel cu o "distrugere" a religiilor.

Totuși, eu cred că sensul trebuie luat dextrograd...nu "in oglindă", iar evenimentul să fie mai degrabă un accident nuclear, tip Cernobâl/Fukushima.

Deși cred, tot mai mult, că prezentarea nu e predictivă neapărat  "evenimențial" , cât ca idei/noțiuni ce trebuie (in viziunea revistei) puse in discuție / reformate / inlocuite.

Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 28 Noiembrie 2016, 11:11:38
In rândul de sus, la dreapta, respectiv stânga lui Trump, avem două arcane f.dubioase.

Prima - Turnul (sfârâmat) = simbolic: lovitură grea, prăbușire a unei construcții (nu doar fizice, ci si plan, proiect, eșafodaj de idei); eșec dur, neașteptat, lovitură "a sorții", pedeapsă, etc. E una din cele mai nefaste cărți de Tarot, și, iată, e pusă in conexiune cu biserica.
Nu știu dacă doar cea catolică (deși "pergamentul" pironit in poartă evoca reforma lutherană), cât bisericile creștine, indiferent de partajări.
E limpede că "mesajul" nu-i deloc de bun augur pentru instituție, ca formă ecleziastică...insă mă miră cele două mulțimi antagonice desenate. Una poartă drapelul comunist (putând indica ateism sau secularizare), iar cealaltă crucifix (putând indica fanatism, fundamentalism).
S-ar putea să se refere la mișcări urâte in Rusia...căci nu vàd altundeva posibilă o asemenea frământare de...mase (nu in UE, si nici in SUA).

Iar ca să fie treaba si mai...mirabilă, arcana din latura cealaltă a lui Trump indică temple pre-creștine, piramidă....adică păgânism (sau, mai neutru spus, cum puncta si analistul indicat de dl.@Kenjiro, gnosticism). Si e "Lumea" - una din cele mai fericite arcane, indicând succes, implinire, incununarea eforturilor, triumf complet, realizare, etc...

Hm....ca să nu mai zic și de "inclinarea" càrții Trump (care, ciudat, e cu capul spre Turn, totuși..)
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 19 Martie 2017, 14:08:22
Deși am privit cu amuzament sceptic ultima copertă - "program" a revistei The Economist, iatà că remarc totuși o primă potrivire.
A șaptea carte de Tarot (a treia din rândul secund) stilizează "Roata Norocului", cu evidenta simbolistică a răsturnărilor de situație. Trei personaje sunt pictate -Merkel, LePen, și un terț ce, in primă fază, mi-a rămas necunoscut.
Inițial am suspectat c-ar putea fi Junker (mergând pe logica de colaps UE, si pe faptul că drapelul din dreptul său putea fi al Luxemburgului, unde domnu' a fost premier vreo 15 ani).
Ei bine, nu e Junker , ci GEERT WILDERS - ultranaționalistul olandez înfrânt săptămâna trecută - deși s-au temut mulți c-ar putea câștiga. Mutra seamănă bine (fruntea lată și păr pieptănat pe spate), iar drapelul din dreptul său e al Olandei (diferă doar la nuanță de Luxemburg, similitudinea venind de la Benelux ("fii lumini", intr-o construcție semantică ebraico-latină).
E și logic - Olanda, ca și Franța sau Germania, au an electoral - motiv pentru care, in ilustrații, sunt desenate și urnele de vot.

Deci, o primă "implinire" a celor de la The Economist - Wilders e desenat cadent, in zona nefastă a roții. Dacă și celelalte personaje vor implini "prevestirea", ar trebui ca Merkel să cadă la rândul ei, iar Marie le Pen să triumfe (măcar parțial, cât să intre intr-o coaliție guvernamentală).
Nu mai e mult - Franța alege in aprilie (Germania mai târziu, in septembrie).
Chiar sunt curios. Teoretic, Le Pen ar trebui să fie iar furată grosolan, ca și taică-său (dar asta n-ar fi o premieră, nici la ei, ca nici la yankei sau la noi). Dacă totuși iese....iar paralel pică si Merkeloaia....inseamnă că UE se duce-n....mă-sii, iar cei de la Economist sunt dracu' ! (sau trompeta lui, hahahaha !).
Vedem....
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: kenjiro din 22 Aprilie 2017, 21:58:31
CitatPrima - Turnul (sfârâmat) = simbolic: lovitură grea, prăbușire a unei construcții (nu doar fizice, ci si plan, proiect, eșafodaj de idei); eșec dur, neașteptat, lovitură "a sorții", pedeapsă, etc. E una din cele mai nefaste cărți de Tarot, și, iată, e pusă in conexiune cu biserica.

Sa fie turnul ala - Turnul de veghe al Iehovistilor ?

Rusia a INTERZIS Martorii lui Iehova, catalogând organizaţia religioasă ca fiind extremistă
Curtea Supremă din Rusia a interzis funcţionarea pe teritoriul său a organizaţiei religioase Martorii lui Iehova, aprobând o cerere a Ministerului de Justiţie
de a considera gruparea creştină ca fiind extremistă, informează The Guardian.

Surse:
http://www.mediafax.ro/externe/rusia-a-interzis-martorii-lui-iehova-catalogand-organizatia-religioasa-ca-fiind-extremista-16240865 (http://www.mediafax.ro/externe/rusia-a-interzis-martorii-lui-iehova-catalogand-organizatia-religioasa-ca-fiind-extremista-16240865)
http://www2.stetson.edu/~psteeves/relnews/00currentchoices.shtml (http://www2.stetson.edu/~psteeves/relnews/00currentchoices.shtml)
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 22 Aprilie 2017, 22:24:47
Hm...puțin probabil.
1) D-ta te-ai ghidat în această interpretare pe ideea "secera & ciocanul" = ruși, dar eu cred că simbolul "The Economist" e mai cuprinzător (= marxism, secularism, chiar ateism).
2) Iehoviștii sunt interziși în multe alte state, sau marginalizați (ca și la noi, unde nu sunt ageați de BOR). Simplul "șut" mai drastic tras de ruși nu cred că era emblematic, demn de coperta anuala.

Cred mai degrabă că va fi vb.de radicalizarea unui curent (poate împotriva Vaticanului, de pildă, că tot s-a luat Trump ăsta "în bețe" cu papa). În Tarot, "Turnul" semnifică eșec, cădere, fiasco, dar în același timp semnifică si aspecte general-religioase (supremația spiritualului peste materialism, pedepsirea demersurilor tip "Turn Babel", etc). Deci, prin zona asta aș adulmeca eu...căci avem petiția lui Luther ca adaos ghiduș pe acolo...anticlericalism, adică

În schimb, o altă carte e mai aproape de concretizare. Aia cu Magicianul VR. Nu de alta, dar văd că vine un boom mai accesibil ca "oculus rift" (ce era cam prohibitiv), si chiar eu plănuiesc să-mi cumpăr în viitorul proxim o cască.

E mai ieftină (si legală) decât #eroina...hahahhaaahaha !!
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: kenjiro din 22 Aprilie 2017, 23:31:08
Citat1) D-ta te-ai ghidat în această interpretare pe ideea "secera & ciocanul" = ruși

Nope ! Eu ma gandeam la simbolul/logo-ul organizatiei martorilor care este un Turn.

(http://www.trademarkia.com/logo-images/watch-tower-bible-and-tract-society-of-pennsylvania/the-watchtower-announcing-jehovahs-kingdom-75721150.jpg)
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 22 Aprilie 2017, 23:43:46
Eh, dle @kenjiro, asta știam și eu prea bine - după cum eram sigur că știai si dumneata, evident.
Dar dacă același "turn" nu era interzis în Rusia, mai echivalai semnificația ?

În sfârșit, asta e mai puțin important. Cert e că Trump ăsta are o relație f.stranie cu biserica / religia în general. Nu e ca Bush jr., care provenea dintr-un mediu evanghelic destul de habotnic, dar am descoperit (până si-n biografia sa oficială) niște detalii care mă intrigă. Nu le menționez încă (imi mai trebuie si alte surse ptr.a le "prinde" intr-un pattern) dar îmi miroase a fi din cercurile ce militează pentru un anume sincretism - ceea ce ar fi mai mult decât ecumenism.

Până una alta, să așteptăm alegerile din Franța. Văd eu atunci,  după ce face Le Pen, câte parale face și "futurologia" The Economist...
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor fotografii
Scris de: fiulploii din 22 Mai 2017, 11:50:09
O fi reală poza din atașament ?
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: mr din 22 Mai 2017, 14:00:02
Se pare ca da...
"...open the World Center for Countering Extremist Thought in Riyadh"

https://www.bloomberg.com/politics/articles/2017-05-22/balance-of-power-trump-comedown (https://www.bloomberg.com/politics/articles/2017-05-22/balance-of-power-trump-comedown)
https://www.theguardian.com/us-news/2017/may/22/one-orb-to-rule-them-all-image-of-trump-and-glowing-globe-perplexes-internet (https://www.theguardian.com/us-news/2017/may/22/one-orb-to-rule-them-all-image-of-trump-and-glowing-globe-perplexes-internet)
http://www.nydailynews.com/news/national/photo-trump-saudi-king-touching-mysterious-orb-meme-article-1.3184326 (http://www.nydailynews.com/news/national/photo-trump-saudi-king-touching-mysterious-orb-meme-article-1.3184326)
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: fiulploii din 22 Mai 2017, 15:20:20
Păi da, așa se pare ... ca astia simulează niste magii daca luam in considerare si jocul săbiilor de dupa atingerea sferei luminoase . Parte din disclosure si asta?
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor apropouri planetare
Scris de: Xanadron din 22 Mai 2017, 15:40:45
Cel mai interesant îmi pare că extremiștii saudiți wahhabiști zic c-ar monitoriza alți extremiști. :-P

Ce-i drept, pentru habarniști  :-D e relevant și mesajul gîdilării verde-n față a globului ăla (il)luminat :star: alltogether now. Chiar dacă nu putem fi siguri c-ar fi vorba neapărat de Terra.
Ori simbolismul f. transparent al traiectoriei primei vizite p-afară a Donaldului; Vaticlan - Isra.hell - Saudiarăbeția.
Titlu: Re: Disclosure cu antene de la UM-uri. Antene OZN, desigur!
Scris de: Godak din 22 Mai 2017, 15:42:24
@fiulploii, partea din "rupere din context" pentru a se potrivi agenjii toxice a unora nu o pui la socoteală?

"Disclosure"? Nu o să fie în viitorul previzibil nici o disclusure, Poate o fake-disclosure pt, bizoni. Ia spune tu sincer, @fiulploii, tu dacă ai ști marile secrete le-ai posta pe Rufon sau alte entități de gen? Asta așa, ca să revenim cu picioarele pe pământ, chiar dacă pozăm antene (nu tu, desigur, știu ei, persoane ilustre...) ...

PS. Cu j... Chinejii, japonejii, filipinejii ... 
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi planetare
Scris de: fiulploii din 22 Mai 2017, 16:02:53
No, la asta chiar nu ma gândisem , ca ar putea fi vorba de alt glob planetar si doar trebuia sa-mi dau seama ca doară terruța noastră îi plată  :lol:
   Oricum, dupa petele alea negre de pe sfera nu cred ca e vb de Pământ .

Parca traseul a totuși Vatican - Arabia - isrra - ell
Titlu: Re: Disclosure cu fracționări de realitate ..utopica :))
Scris de: fiulploii din 22 Mai 2017, 18:35:37
Citat din: Godak din  22 Mai 2017, 15:42:24
@fiulploii, partea din "rupere din context" pentru a se potrivi agenjii toxice a unora nu o pui la socoteală?

"Disclosure"? Nu o să fie în viitorul previzibil nici o disclusure, Poate o fake-disclosure pt, bizoni. Ia spune tu sincer, @fiulploii, tu dacă ai ști marile secrete le-ai posta pe Rufon sau alte entități de gen? Asta așa, ca să revenim cu picioarele pe pământ, chiar dacă pozăm antene (nu tu, desigur, știu ei, persoane ilustre...) ...

PS. Cu j... Chinejii, japonejii, filipinejii ...

Daca as știi marile secrete le-as pune pe net pe cat mai multe forumuri, ziare, bloguri, etc. Si știi de ce? Pt ca numai așa putem progresa mai repede si mai eficient .
   Iar ruperea din context se practica peste tot, inclusiv in știința . Se porționează realitatea sau fenomenul in bucăți mici , se analizează aceste bucăți mici si apoi se reasambleaza pt a se formula o explicație pertinenta . Câteodată, adevarul este împrăștiat si de aceea luam separat ori un gest ori o mimica ori o atitudine si punându-le împreuna putem schița profilul psihologic al mersului vremurilor , dar cred ca unii stiu mai bine decât mine treaba asta nefiind io decât un amator in domeniu.
    Părerea mea...
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi vechi
Scris de: fiulploii din 22 Mai 2017, 20:13:00
Înca una si iau pauza  :lol:
(http://www.fineartprintsondemand.com/artists/bosch/garden_of_earthly_delights-400.jpg)
Titlu: Re: Analiza simbolisticii sferei -Orbis terrarum
Scris de: fiulploii din 24 Mai 2017, 11:15:51
Citat din: fiulploii din  22 Mai 2017, 11:50:09
O fi reală poza din atașament ?

http://revistacultura.ro/nou/2011/04/simbologia-globului-in-iconografia-romana-reprezentarile-zeitei-victoria/ (http://revistacultura.ro/nou/2011/04/simbologia-globului-in-iconografia-romana-reprezentarile-zeitei-victoria/)


@ conservarea prin victoria perpetuă a Orbis Romanus @
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 02 Februarie 2018, 21:54:42
Ei, acum că anul 2017 e definitiv lăsat în urmă, cred că nu strică să evaluăm "preștiința" celor de la The Economist - des prezumată (sau combătută) pe acest topic.
Vă amintiți ansamblul sub forma cărților de Tarot (dacă nu, atașament 1). Părea o abundență de vești apocaliptice (chiar și o bubuială nucleară era pictată), totul asezonat cu tot felul de apropo-uri religioase.
Una peste alta....ce a fost, totuși ?
Mari proteste nu au fost - nici în SUA, nici in UE. Dezastre, nici atât. Iar "previziunile" politice (roata aia a "norocului") nu a confirmat decât înfrângerea olandezului, Merkel rămânând cancelăreasă (hahaha, cum sună !), iar Le Pen eșuând strident în Franța , cu toată "isteria" anti-tero.
S-au evidențiat totuși "imperialismele" lui Trump, si mai ales bizara / stupida recunoaștere a Ierusalimului drept capitală a circumfinanțiștilor ( hi hi hi !). Asta a cam inflamat nițel lumea, si confirmă arcana cu "locașuri sfinte", atinsă de arcana lui Trump.
Si, hm, s-a confirmat si ascensiunea tehnologiilor. Casca virtuală (din rândul 2) e o mare chestie, si pot spune - după ce m-am jucat binișor cu ea - că e, intr-adevăr, o experiență deosebită (aici precizez că vorbesc ca gamer împătimit, ce si-a dorit dintotdeauna să-și bage capul prin monitor !).
Dar, lăsând VR-ul deoparte, ce să conchidem despre The Economist ?  Futurologi amatori sau " programatori" profesioniști ?
Greu de tranșat un verdict...dar poate ne ajută ediția 2018, unde par ceva mai neutri în..."vestiri" (atașament 2).
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 11 Aprilie 2018, 13:20:19
Întrucât ultima copertă The Economist nu prea suscită dezbateri, propun un ochi asupra faimoasei (si controversatei) lucrări Man Controlling The Universe (atașament).
Creată de pictorul Diego Rivera, lucrarea (din trei panouri) trebuia să fie amplasată in Rockefeller Plaza, fiind comandată personal de Nelson Rockefeller (aici nu există niciun dubiu privind implicarea, directă, a unui așa-zis "ocult").
Cu toate astea, nu s-au înțeles - din pricina feței lui Lenin - si magnatul a ordonat distrugerea ei.
Ulterior a fost refacută in Mexico City, unde e si astăzi (Palacio de Bellas Artes).

Cred că merită câteva comentarii.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Xanadron din 13 Aprilie 2018, 12:59:13
Grea tema propusă, stimabile @Grifon - fiindcă extrem de complicat a fi descuscutată.
Aproape la fel ca numele complet al lui Diego Rivera - Diego María de la Concepción Juan Nepomuceno Estanislao de la Rivera y Barrientos Acosta y Rodríguez. :-D

Ca să nu mai zic c-ar putea avea contiguități și cu topicul cinemato-hermeneutic, povestea frescei apărînd și-n două filme. Unul premiat Oscar (*Frida* - 2002 cu Salma Hayek, *Cradle Will Rock*-ul regizat de surprinzătorul Tim Robbins în 1999 fiind mai puțin cunoscut și criticat c-ar ataca prea multe teme simultan, dar f. sugestiv în re-crearea atmosferei anilor 30 pre-post-Big Depression, cu toate sforărerile *luptei de clasă* intrate-ntr-o fază acută... ghidonată evident de aceiași tartori supra-societali :evil: despre care aiurez cam fără rost p-acilea de ani buni.

Nu doar aspectul relației executant / comanditar ori simbolismul propriu-zis al lucrării merită deci aprofundate, ci și țesătura de contradicții a convingerilor/idealurilor politice stângist-extreme din devla artistului mexican, care se reflectă (zic eu) și-n fresca asta. Bombioana pe colivă fiind - evident tot după Je - profilul oareșcum psiho-pupu :lol: și-al mega-fustangiului Rivera, și-al nevesti-sii (talentata pictoriță suprarealistă Frida Kahlo - nu doar handicapată, bisexuală ori amantă a lui Troțki-Bronștein, ci și la fel de comunist-convinsă ca bărbac-su.)
...Despre toate astea însă, în episodul aviator.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 13 Aprilie 2018, 17:50:33
Subscriu, dle.@Xanadron - și detaliile conexe ajută la o mai bună înțelegere.
Si, desigur, orientarea marxistă a lui Rivera este evidentă, atât în curriculum, cât si în lucrare.
La stânga personajului central se văd limpede elementele de comunism, în timp ce la dreapta a pictat caracteristicile așa-zis...capitaliste.
Sunt interesante însă cele două elipse, (si nu 4, cum opinează diverși comentatori). Ambele sunt orbite de rotație, sugerând similitudinea dintre orbitele în cadrul atomului (micro-univers), respectiv ale cosmosului (macro-univers).
Iar alegoria e completată si de cele două mari lentile, semnificând microscopul și telescopul (căile de cercetare).

Se pare că avem, și aici, o transpunere a înțelepciunii Tabulei Smaragdine ("ce e sus e si jos, ce e mic e si mare") - fapt ce transcede în profunzimi, orice s-ar zice, o simplă afiliere la curentul marxist.
S-ar putea, totodată, ca cele două lentile să mai dea unele sugestii, asupra cărora mă voi apleca de voi găsi timp.
Nu m-ar mira ca tabloul, manevrat prin anumite reflectări/răsturnări, să mai dea unele amănunte.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 14 Aprilie 2018, 10:48:02
Curioase sunt și cele două întruchipări demiurgice, sub forma unor statui grecești.
În dreapta (dreapta personajului central) avem un soi de divinitate furioasă, ce lovește cu "fulgerele mâniei". Ar putea fi un Jupiter, dar crucea de la gât (adăugată, nu sculptată) trimite clar către demiurgul creștin.
Consonatic cu ideologia de " dreapta", pretins creștină - si faptul e întărit de lipsa mâinii stângi.

În capătul opus, avem "zeitatea" marxistă - decapitată (capul se vede în colțul de jos, sub fundul a două femei).
Si aici e consonanță, căci marxism-leninismul era ateu. Dar mai interesant e ce ține în mână non-divinitatea...o fascie.
Se vede limpede mănunchiul de nuiele cu toporișca, și ideea de fascism e întărită de zvastică (sculptată, nu adăugată).
Hm....aici e o neconcordanță. Ce să caute o (unică) referință nazi într-o mare de simboluri comuniste ? Mai degrabă s-ar fi potrivit în "tabăra" cealaltă, unde s-ar fi asortat cu soldații mască + cască...

Poate e o nouă "cheie" pentru sugerarea unor inversiuni...
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: uforever din 15 Aprilie 2018, 09:30:24
In lateral sunt doua dispozitive cu lupa uriase, prin care se observa lumea microcosmosului, cu toate taramurile, dimensiunile unitare din acesta, la un anumit nivel. Posibil ca acele roti din mijlocul imaginii, sa fie "rotile legii", mecanismele acelor dimensiuni unitare micro. Svastica nu e neaparat trimitere la fascism, poate fi doar simbolul wanzi, pe care Hitler la folosit abuziv si care de fapt este universul in miniatura. Zeitatea din stanga pare ca alimenteaza acele relee si aparatul RMN, trimitere la limitele umane, incapacitatea de a observa in interiorul corpului uman cu o simpla privire, dependenta de electricitate si aparatura tehnologica,  ar fi ceva de speculat si aici.  :-D
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 15 Aprilie 2018, 16:21:10
Corect, zvastica, precum s-a tot spus pe aici, e un simbol străvechi, confiscat si abuzat de Hitler - însă prea e politizat restul tabloului cât să nu ne gândim (și) la nazism.
Dar, pe de altă parte, e chiar bizară radiografia acelui cap (si o putem asocia cu "dărâmarea" capului din latura ateilor).
Ai dreptate, dle @uforever, zeitatea cu fulgere pare a-și trage electricitatea din....aparatul radiografiei. Hm... Iar imediat sub acel RMN stă un moș, cu alură profesorală, ce indică cu degetul un ansamblu animalier (țestoasă, papagal, oaie, câine, maimuță...si un biped ce pare aborigen).
Aluzia la darwinism pare destul de străvezie....dar iarăși e o neconcordanță. Doctrina evoluționistă ar fi trebuit să șadă în zona cealaltă, marxistă, lângă Lenin, Marx, divinitate distrusă, etc.
Iar pare o inversiune....sau o invitație de a privi fresca din altă perspectivă.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale ambigue... sau nu prea?!
Scris de: Xanadron din 16 Aprilie 2018, 13:39:01
Doar cîteva noi aruncări cu părerea :lol: - că, dac-am săpa prea mult în biografiile celor 3 clasici *muraliști* mexicani (Rivera / Orozco / Siqueiros), am da-o în eseuri nelalocul lor aici.

De remarcat totuși că Rivera a fost, pe lîngă comunist (sau în fine, socialist convins) singurul din trio și membru confirmat al unei relativ cunoscute organizații discret-oculte - AMORC ( Ancient Mystical Order Rosae Crucis, fondată de ocultistul merigan Harvey Spencer Lewis, dar cu rădăcini revendicate de la Francis Bacon încoa.)

Ateismul lui/lor e clar evident în tot ce-au creat (nea Diego a și rămas celebru pt zicerea *Religia o consider ca pe o nevroză colectivă* :evil:), dar înclin să cred că știa mult mai mult/e ca Orozco/Squeiros pe felia experimentelor sociale globale aplicate cu japca... taman datorită aparteneței lui la rozicrucianism.
(Poveste lungă și cu iritarea partidului comunist mexican pe tema asta - spre sfîrșitul vieții lui, după episodul cu excluderea lui Rivera pe motivul colaborării cu veroșii imperialiști ca Nelson Rockefeller.)

De unde însă și aparentele contradicții bine punctate de d-ta, colega @Grifon (deși cu mici excepții - fiindcă de ex. nazismul a avut de fapt rădăcini *stîngiste* și ar aparține panoului respectiv; în fine, greu de știut cert *ce-a vrut hartistu*, deci și interpretarea ta, nu doar hîtrule @uforever, poate fi veridică.)

Revenind deci la simbolismul stricto sensu, nu trebuie uitat că fresca originară (aia cojită) se numea Man At Crossroads, dar și panourile aveau denumiri cam stranii. Ăl *capitalist* ceva de genul Evoluția etică (?! - în kapitalizm? - whahaha  - OK, formal merge oareșcum, declarativ vb. kkpitalizmu avînd intenții etice-creștine etc. ), iar cel *comunist* Dezvoltarea materiei (citat din memorie și el deci aproximativ, dar asta-i ideea.)

Iarăși trebuie să pun stop din păcate, dar mai revin - fiindcă-s mai multe ramificații derivate din mărturia mehicanului că *A considerat utilă o penetrare a rosicrucianismului de către un comunist*.
Asta, ca scuză-n fața dogmaticilor lui politruci-șefi din PCM (părera mea), în realitate aderarea lui la pseudo-francmasonii rozalii :-D fiind datorat interesului său real față de modul lor de-a evalua lumea/universul prin prismă energetică (iarăși simplific) - și citez iar semi-exact, pornind de la moștenirea ocultă egipteană a lui Amenhotep-IV 8-)
...Și tot așa pînă s-o însera.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale ambigue... sau nu prea?!
Scris de: Grifon din 18 Aprilie 2018, 10:18:24
Citat din: Xanadron din  16 Aprilie 2018, 13:39:01
De unde însă și aparentele contradicții bine punctate de d-ta, colega @Grifon (deși cu mici excepții - fiindcă de ex. nazismul a avut de fapt rădăcini *stîngiste* și ar aparține panoului respectiv; în fine, greu de știut cert *ce-a vrut hartistu*, deci și interpretarea ta, nu doar hîtrule @uforever, poate fi veridică.)

Verdad, senhor @Xanadron - cum ar fi zis Rivera. Da, nazismul (national-socialismul, era o derivație stângistă (ba chiar denumirea inițială, NSDAP, includea arbeiter (muncitor, muncitoresc, etc.).
Dar in 1933 (anul frescei, același cu venirea lui Dolphy la putere) se cam știa că "fii aceeași mume" se detestau sângeros, așa încât includerea lor comună indică...hm...o profunzime de gândire cam peste nivelul obișnuit al unui simplu pictor (si pe care o regăsim abia la Orwel, mult după).

Oricum, cu speculația darwinistă am nimerit-o, căci căutând mutra lui Darwin, am găsit...exact moșulețul din frescă (atașament).
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 20 Aprilie 2018, 19:01:59
Șmecheră și "mașinăria" care pare a fi "cheia si lăcata" proletarului cu ...manșă.
În partea dreaptă, cum privim, se deosebește o gradație circulară, ce poate fi ori de ceas, ori precum arcele de cerc ale unui raportor. Să zicem că e ceas, căci, deh, anul are 365 zile, cercul 360 grade...astrologia oricum echivalează.
Dar mai poznașă e roata din stânga (tot cum privim). Cam asimetrică, n-are echivalent în cealaltă jumătate, si are....hm...13 spițe desenate.
(Logic ar părea să fie 16, dar se vede din lipsa de preocupare ptr.simetrii că Rivera nu întâmplător a făcut vizibile 13). Ajungem astfel iar la grupurile de 13 de pe sigiliul SUA....deci nu mai insist.
Spun doar că un ceas necesită si o roată de intoarcere - iar asta pare a fi simbolistica (deocamdată).
Și e în zona "elitelor", dreapta proletarului, nu în stânga, la gloatele revoluționare.

Drăcușor, senhor Rivera ăsta....muy drăcușor !
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 23 Aprilie 2018, 17:58:03
Demn de remarcat este și persoana ce stă întinsă sub aparatul RMN, chiar în apropierea degetului lui Darwin. Pare un bolnav la rându-i radiografiat, iar în interiorul pieptului, stilizat, pare a fi un organ urât afectat (atașament 1).
Unii interpretează asta drept "efect radioactiv" (?), dar eu cred că mesajul e mai profund. Mai ales că ecranul RMN prezintă capul, nu...inima ce pare putredă.
Aș traduce : "pe măsură ce elitele se axează exclusiv pe raționalism, sufletele (inimile) devin neglijate, iar natura intimă a omului are de suferit - spiritualul se atrofiază".
În fine, e doar o părere...dar derivă din studierea integrată a ansamblului.

Și, mai hilar, se pare că artistul s-a și răzbunat nițel pe Rockefeller, pictându-l pe tat'su, hahahahaa ! Din ce se zice (eu nu-s totuși prea sigur) se pare că moșu' din pâlcul petrecăreților ar fi John D. Rockefeller (Standard Oil), înfățișat sub patogenia (cică) a sifilisului (atașament 2).

N-aș crede, totuși. O dată ptr.că pare o " ieftineală", iar a doua ptr.că, dincolo de disputa picturii, Rivera a rămas cumva în relații cu Nelson Rockfeller, mai întâlnindu-se periodic pe la saloane de artă...

Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 04 Mai 2018, 23:47:13
Lăsând însă la o parte, deocamdată, aspectele pe care mi le pot explica, aș puncta (unul dintre) elementele care îmi scapă - și mă si enervează că-mi scapă, hahaha !
La mijloc -jos, chiar sub mâna aia centrală (la fel de misterioasă, de altfel) se deosebește clar un...bumb ? O protuberanță rotunjită ? Ce poate fi trăsnaia, că oricât am încercat să mă luminez, n-am reușit...(atașament 1).

Iar ca problema să mă "zgârie" și mai tare, m-am uitat si pe fresca cu care Rockefeller a înlocuit lucrarea lui Rivera. Aparținând unui ansamblu mai vast al lui Jose Maria Sert, lucrarea "American Progress" (atașament 2), dincolo că ar suscita si ea curiozități, are tot pe mijloc /jos o protuberanță similară  - chiar dacă nu identică (atașament 3).
Foarte kinky ! Succesorul s-o fi inspirat de la Rivera, sau chestiile alea erau vreun fetiș rockefeller-ian ? (că tot au așa, o trimitere mai falică...).
Dar, în sfărsit...înainte de conexiuni, râmâne întrebarea : ce-s astea, dom'le ?
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: zamotrak din 07 Mai 2018, 10:34:43
  Protuberanta rotunjita,ar putea fi fi,avand in vedere "peisajul" aviatic,partea de intrare a aerului(difuzor,parca)  in motorul unui avion,de tip turbopropulsor sau ceva de felul acesta.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: abyss din 07 Mai 2018, 14:17:50
Sau un omphalos.
Titlu: Re: Analiza microbiologică ;-) a simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Xanadron din 07 Mai 2018, 14:19:46
Da, așa cum și amicul @zamotrak bine presupune, (par)e de natură aeronautică protuberanța catalanului Sert, mai ales în contextul cvadrimotoarelor zburînd prin cadru - mai precis, pare a fi un spinner, chiar dacă detaliile nacelei de motor respective lipsesc (elicea mai ales, dar și pistoanele motorului - sigur în stea de-ar fi fost, că-n anii 30 nu se inventaseră încă turbopropulsoarele.)

Gîlma lu Rivera ar fi însă (după mine, nu bag deci mîna-n foc) o țeavă/conductă îndoită la 90 de grade, dar privită dintr-o perspectivă frontală, înfigîndu-se în... mașinațiunile din perete. :-D
...Aparent nimic ocultissim deci în detaliile astea, necesare doar completării atmosferei lucrărilor (btw, din pdv al calităților strict plastic-artistice, fresca din 37 a spaniolului îmi pare cu mult peste cea jupuită a mexicanului, chiar dacă mai bogată-n semnificații *discrete* - și mai colorată, dar un pic naiv-stilizată și fără raccourci-urile și alte schepsisuri dinamizante ale catalanului.)

Aș fi tentat oricum să pălăvrăgesc pe 2-3 monitoare despre mai toți muraliștii celebri (tema m-a pasionat dintotdeauna), dar nu cred că-i locul aici. Și nici timpul - ce-ar fi de ex. să aprofundăm prezența pe extremă stîngă a frescei (acceptată de Rockefeller, spre deosebire de cea a lui Lenin-Bronștain) a lui Lev Davidovici Troțki - viitor amant al Fridei Kahlo, nevasta mexicanului??
Care EA ar fi trebuit să stea sub vasul ăla Petri cu spirochete, din moment ce-a fost tratată nu doar o dată de... sisi :-D (hmm, i l-o fi dat și Josephinei Baker, cu care-a fost combinată?)

În fine, ocultate-s pînă și viciile revoluționarilor *de profesie* (inclusiv luesul terțiar care l-a terminat p-un Lenin și homo, și dement... :evil:)
...Iar dacă m-apuc să-l puric și pe vărul lu Rothschild  - nea Moses Mordechai Levi botezat și Marx (wow, omagiat de UE recent :-o) îmi mai irosesc aiurea înc-o zi din viață.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 07 Mai 2018, 14:33:51
Da, maestre @Xanadron, benoclându-mă si eu mai bine (mărind proporțiile), am remarcat că "gâlma" lui Rivera e o conductă îndoită, cu racord la mama Gaia si la mașinărie. Asta cred că e sigur, deci - bravo !
Cealaltă, poate fi o turbină...de nu i-ar lipsi rotorul. Dar, cu avioanele în fundal - se poate.

Cât despre prezența lui Trotzky / Bronstein (si a lui Marx) explicația e mai simplă. Rockefeller nu i-ar fi acceptat nici pe ăstia, dar varianta ce o disecăm e a doua (din Mexic), unde Rivera a pus, de-a naibii, tot ce-a poftit mușchiul său...marxist.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 01 Septembrie 2018, 12:18:07
Lăsându-l deocamdată pe Rivera (și fiindcă am vorbit pe subiecte paralele de Dali sau despre multi-dimensionalitate), ce părere aveți de această lucrare (atașament) ?
Se numește "În căutarea celei de-a patra dimensiuni", și e realizată în 1979 (remarcându-se recurența tezelor extra-D în concepțiile lui Dali).
Nu e ocultă în sensul conspiratologic, e ocultă în sens inițiatic.
Se încumetă cineva la o analiză - chiar și fragmentară / fragmentată ?
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: abyss din 03 Septembrie 2018, 08:57:24
Desi nu am o reproducere bună,  acolo jos pare a fi Cristosul impreuna cu cineva, intr un soi de bulă, arătând spre pentagrama emergenta de pe acel perete litic.
  Ce legătură ar putea avea pentagrama cu intrarea în peștera 3D si iesirea aparent 2D si evident cu Iisus Cristos?
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: uforever din 03 Septembrie 2018, 11:20:24
Cum ce legatura are? Pentagrama, cele cinci elemente(apa, foc...etc.). Cand parasesti taramul/dimensiunea din aceasta lume, cele 5 elemente dispar, totul este transformat intr-o energie inalta, nu poti transcende apartinand inca celor 5 elemente. Transformarea se face asimilandu-te naturii universului(la un nivel superior). Energia ia forma fiecarei particule, deci nu mai faci parte din cadrul celor cinci elemente. Legatura cu Iisus? Pai nu spunea Iisus ca regatul lui nu e din lumea aceasta? probabil se intrupase aici, din propia dimensiune unitara, propiul paradis. Din pacate nu prea disting nimic in poza, pacat ca n-avem una mai buna, poate fi o viziune crestina.
Acum vad un steag alb-negru, dualitatea, lupta intre bine si rau. Albul te duce cu gandul la dha(virtute), negrul la karma, enegia neagra ce inconjoara corpul uman.
Titlu: Re: in cautarea celei de-a patra dimensiuni..
Scris de: fiulploii din 03 Septembrie 2018, 15:46:34
Este o aluzie la diverse metode sau căi de a căpăta sau accede la universul 4D , in reprezentare 3D  :-D
  Am avea deci Alchimistul la lucru pt realizarea acestui scop si gandind poate , la diverse combinari intre figuri geometrice poliedrale recte hipercub, mitul pesterii lui Platon, tehnici religioase,  proiecții ( chiar si astrale :))) precum si teoria relativitatii a lui Einstein.
   Se zice ca Dali a fost un admirator al lui Einstein.

Trebuie reținut ca unii pictori foloseau tablourile exact cum folosim noi forumul: pictând raspunsul lor la subiectul respectiv. Si in cazul de față zice-se că ar fi o completare la
"The school of Athens" de Raphael .

   Alchimistul , a nu se uita , este omul de stiinta ce nu are vreo reținere in a diseca tehnici sau elemente religioase pt a le folosi principiul in cautarea pietrei filosofale: transmutarea alchimistului insuşi.

PS. @uforever, te legi de pentagrama care e primul strat dar ce zici de cele 10 lumini ale pentagramei , aprinse intr-o parte si stinse in cealalta.  :lol:  Crezi ca e bine sa judecam figurile separat? E ca si cum dintr-o propozitie bagi in seama doar cateva cuvinte ce s-ar potrivi cu ideea ta, a mea, sau a altuia.
   Vreau sa zic ca nu putem judeca separat fiecare simbol, mai ales cele cu semnificatii diferite in diverse credinte.


Energia neagra ce inconjoara corpul uman ??? Da-mi voie sa fiu sceptic in privinta eficienței acestei metode de vizualizare. Nu esti cumva pe partea intunecata , necesara de altfel la "rotirea" lumii?  Intuneric si lumina sunt doar notiuni necesare orientarii umane, ele  nu exprima realitatea si deci nu trebuie luate prea in serios.
   Parerea mea...
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: uforever din 03 Septembrie 2018, 16:36:26
A fost un raspuns de moment si oricum nu pot decat specula ce-i in imagine. Cat despre cele 10 lumini, cred ca-i vorba de Lumea celor 10 directii, adica cosmosul. Cand o persoana alege calea cultivarii, se spune ca zguduie "Lumea celor 10 directii". Cat despre alb-negru si partea inunecata,  de la un anumit nivel, in anumite practici,  asa pot fi vazute aceste forme de energie. Era interesant totusi sa fi avut o imagine de-o calitatea mai buna.  Sincer nu cred ca stau bine cu "benoaclele", dar uite ca voi observati niste lucruri, asa ca am sa comentez si eu ce va sare in ochi.
Titlu: Re: Mesaje pictate..
Scris de: fiulploii din 03 Septembrie 2018, 16:54:13
In continuarea ideii cu mesajele pictate incluzand Cautarea celei de-a patra ..forțe  :wink:

Avem : Leda Atomica , Corpus Hypercubicus si The Great Masturbator.

PS. Cum bine zicea @prodcomb, rusii au chestii interesante . Uite si o imagine mai clara a dimensiunii 4. In atasament.

Dali se pare ca a utilizat on picturile sale si tehnica imaginii ascunse.

PS. In acea sfera trans-lucida nu este Christ ci un atenian.  :-D
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 03 Septembrie 2018, 16:57:40
Toate interpretările date sunt bune.
Depinde însă fundamental de înțelegerea a ce înseamnă 4D.
Inversuri...întrepătrunderi...umbre...
simultaneitate.
Pictura trebuie "ruptă" in anumite corespondențe logice ptr. a fi înțeleasă (logica de contrarii...coincidentia oppositorum, precum am mai zis.
Voi reveni cu "partajările" ce le intuiesc. Până atunci, vă ofer un decupaj mai clar (fragment)
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 03 Septembrie 2018, 22:15:50
Ce cred eu :
1) Dl.@fiulploii are dreptate amintind "mitul peșterii". Exact asta e - clar desenat. Cu mențiunea că peștera e, simultan, interioară și exterioară (specific 4D, de unde se poate vedea concomitent inside-out).
2) Are dreptate si că omul cu togă din " bulă" e Aristotel. Doar că, evident, merge invers (urcă scări, fiind cu spatele, nu coboară cu fața). E inversiunea efect-cauză, și cred că cel din "spatele" său e chiar Platon (ce i-a fost dascăl) și care arată spre peștera "lui".
3) Are dreptate și dl.@abyss cu Christ. Nu e cel din bulă, adevărat, ci silueta " crucificată" ce susține ceasul fluid (relativitatea timpului în 4D). E desenată diafan, la prima vedere insesizabil (plan eteric)
(în treacăt fie spus, dl.@abyss a simțit-o, nu a văzut-o).
Știu, poate fi și Atlas susținând eșafodajul 3D - dar aleg să cred că e Christos.
4) Copacul din dreapta(gros-plan) e același cu cel din stânga (inversat, firește).
5) Negru-Alb înseamnă cheia de bază (inversiunea). Poate fi orice pereche (bine/rău, frumos/urât, +/-, etc). E indiciu bazal de interpretare duală a tuturor detaliilor.

Deocamdată, de astea sunt convins. Restul...și eu le bâjbâi.
Titlu: Re: Re-analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale - Denver Airport
Scris de: Xanadron din 04 Septembrie 2018, 11:02:52
F. interesante agerele voastre observații/deducții. Toate-s vechi și nouă toate de la Platon la Dali și, cum nu pot bunghi mai multe apropouri ocultate decît voi în 2D-urile discutate, vin cu oareșce date despre o nouă (sau veche, dar intensificată?) strategie PR a sforărimii globaliste :evil: de a neutraliza varii teorii ale conspirației. 

Mușcîndu-ne deci coada (ori capul) topicului, merită o revenire la Denver Airport, continuu renovat/extins de peste un deceniu:
https://imgur.com/gallery/ELGPdxR
+
https://www.flydenver.com/great_hall/denfiles

...Psihologie inversă & ascunderea *la vedere* a adevărului?! - Mai mult ca sigur, dar imposibil de probat... tangibil. Deocamdată.

Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: kenjiro din 05 Septembrie 2018, 15:34:51
Corrado Malanga - Simbologie si ritualuri
https://m.youtube.com/watch?v=3i-DZuLTyhA
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: fiulploii din 06 Septembrie 2018, 11:04:32
   F interesant cum arata Denver airport.
   Dincolo de toate pt mine ar fi interesant de stiut motivatia psihica a actiunii de decorare in acest mod. Este doar o necesitate " abisală" de a spune ce stii? Ca in povestea cu ciobanul care simtea nevoia sa strige adevarul despre boier in gura mare si singura solutie a fost sa strige intr-o fântână.
  Sau poate nevoia de a construi un fel de biserica-altar asteptând intoarcerea ....care nu mai vine, poate.
   O alta varianta ar fi mentinerea treaza a activitatii teoreticienilor conspirationisti fiindca aduce,creaza bani, locuri de munca si mai ales ocupa timpul  :evil:


LE. Dupa parerea mea, Corrado este un cerc inchis, un punct de atractie necesar pt canalizarea sau crearea de angoase in subconstientul colectiv.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: abyss din 06 Septembrie 2018, 13:09:59
Cred ca e tranzitia catre un next level. În fond lucrările artistice au creat un soi de dialog bizar între PTB și neinițiați. Acum ridica si Ei miza daca vad ca au cu cine discuta.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 07 Septembrie 2018, 06:14:03
Citat din: fiulploii din  06 Septembrie 2018, 11:04:32
   O alta varianta ar fi mentinerea treaza a activitatii teoreticienilor conspirationisti fiindca aduce,creaza bani, locuri de munca si mai ales ocupa timpul  :evil:

E cea mai probabilă variantă .
Precum a opinat și herr @Xanadron, e o găselniță de P.R. Mercantilismul contemporan nu are limite, se folosește absolut orice pentru a capta segmente de piață - și zona insolitului poate aduce destui consumatori.
De asemenea, nu m-ar mira deloc dacă în curând Hollywood-ul va face și (cel puțin) un film în care să bage "poveștile aeroportului". În lumea filmului (si a  show-biz-ului, în general), s-a ajuns la o penurie vădită de idei și originalitate, așa că și ăia se hrănesc din tot ce găsesc - chiar și din teorii / scenarii ce păreau, până nu demult, rizibile.

De s-ar face un asemenea film, o mulțime de verzișori s-ar câștiga. Nu doar box-office-ul, dar și managementul aeroportului, laolaltă cu puzderia de comercianți ce țin chioșcuri prin zonă.
Căci, nu-i așa ? Treci pe acolo să studiezi " mesajele", le comentezi cu un amic ce vrea și el să se "inițieze", apoi...oameni suntem, poate se face și foame...mai un hot-dog, o bere...povestea se întinde (ramificații majore, de la "reptilieni" la masoni, de la ET la templieri,  de la UFo la satanism...ohoooo...câtă treabă !).
Apoi amicul (deja connoisseur) va răspândi ideile și la alții, care vor trece prin zonă să dea un ochi...ba poate să înfulece și o pizza. Iar pe lângă panourile alea nu m-ar mira să se instaleze buchiniști cu toate cărțuliile conspiraționiste posibile, pe gusturi / categorii.

Vorba cunoscutului banc - "Bre Ițic, ne învață ăștia să facem afaceri ?!"
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: kenjiro din 07 Septembrie 2018, 17:22:10
Citat din: fiulploii din  06 Septembrie 2018, 11:04:32
   O alta varianta ar fi mentinerea treaza a activitatii teoreticienilor conspirationisti fiindca aduce,creaza bani, locuri de munca si mai ales ocupa timpul  :evil:

EMERGENCY: TWITTER BANS ALEX JONES! DEEP STATE FASCISM KILLS FREE SPEEC
https://www.infowars.com/emergency-twitter-bans-alex-jones-deep-state-fascism-kills-free-speech/

LIVESTREAM: BIG TECH LAUNCHES OPERATION 666 IN AMERICA
https://www.infowars.com/livebig-tech-launches-operation-666-in-america/

Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 09 Septembrie 2018, 21:58:35
Să nu ne depărtăm totuși de tabloul lui Dali - mai ales că omu' chiar și-a bătut capu' cu 4D (și nu doar prin strădanii raționale, ci și - putem fi siguri - hypnagogice).

Ceasul ondulat din fundal (reprezentare favorită a artistului) e o trimitere clară la timp - si la relativitatea lui.
Acele îl împart în 2 (sugerându-se iar dualitatea, două jumătăți simetrice și complementare). Totodată, "ora" indicată e 6 (și aici știm destule : 6 electroni / 6 protoni / 6 neutroni, 666, etc)

Dar "ceasul" nu e doar timp, ci simultan și spațiu. În mijloc, ca un "ou ochi" e soarele, aceeași bilă portocalie din stânga sus. Pe cer îl vedem prin copacul marginal, mare, iar  "în ceas" e prin copacul (aparent mai mic) de alături.
Heliocentric deci, "ceasul" devine zodiacul (12 borne). E și "orbită", desemnând astfel continuum-ul spațiu / timp.

Cu poliedrul ăla fasonat după canon "5" nu sunt însă deloc lămurit. De ce 5 ? A folosit "6" la ceas, deci nu voia să se repete. Dar de ce 5 și nu...7, la fel de mistic ? Sau "8", care ne ducea la tessarakt, deci chiar în 4D ?
Iar în cele 5 compartimente, ce-s cu acele siluete ? Aici cred că e o importantă cheie a mesajului...
Siluete...cam ca umbrele din " mitul peșterii". Ar putea indica diversitatea pozițiilor 3D pe care le poate lua un biped în mișcare...să zicem. Dar de ce nu-s repartizate 10 : 5 = 2 ?  De ce 1, 2, ,2, 3, 2 ??

Recunosc, aici sunt depășit. Si mă sâcâie tare treaba asta !
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale: Time Travel
Scris de: kenjiro din 10 Septembrie 2018, 00:11:24
Citat din: Grifon din  09 Septembrie 2018, 21:58:35
Aici cred că e o importantă cheie a mesajului...

Călătoria în același spaţiu dar într-un alt timp ?  :-D
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: abyss din 10 Septembrie 2018, 13:13:55
1,2,3,3,4 după numarul de picioare din casute.

Sau poate fi un cod binar...(picior flexat=0, pic. intins=1)
litere:
B   01000010
F   01000110
G   01000111
V   01010110
O   01001111

cifre:
2   10
6   110
7   111
22   10110
15   1111

In plus, se inverseaza unghiul din care trebuie privit, imaginea fiind reflectata pe perete. Si atunci toate de mai sus sunt in ordine inversa. Zic si eu...
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 14 Septembrie 2018, 19:59:16
Cred că - în parte - am găsit unele răspunsuri.
De ce fațetele poliedrului din gura peșterii sunt pentagoane ? Că n-are aici legătură cu pentagrama sau alte divagații cu / despre ocultism.. Are legătură cu inter-dimensionalitatea, si acolo mi-am direcționat curiozitatea.
Dali știa prea bine ce face, nimic din cele pictate nu sunt aleatorii. Pentagonul este proiecția în plan a pentatopului (sau a hyper-tetraedrului, dacă poftiți), cea mai simplă figură cvadridimensională. E la fel de fascinantă (deși inferioară) ca tesaraktul, și e multiplul dimensional al tetraedrului din 3D.
( ptr. detalii, link și atașament).
https://en.wikipedia.org/wiki/5-cell
Si abia de acum ne lămurim și alegerea dodecaedrului din afara peșterii. Căci e unica figură 3 D ce adună la un loc 12 pentagoane ( prin 12 făcându-se astfel legătura cu "ceasul"/ zodiacul din fundal).
Iar tetraedrul, ca și dodecaedrul, fac parte din faimosul set "solidele lui Platon" - iar noi avem astfel legătura și cu "peștera" aceluiași Platon, și cu trimiterile ateniene deja discutate.

Doar siluetele alea dinamice persistă în a mă nedumeri...
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: sunnyboy din 14 Septembrie 2018, 23:44:05
acea hora de baieti?
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 15 Septembrie 2018, 00:03:54
Da.
E clar că, respectând analogiile cu "mitul peșterii", acele reprezentări sunt iluzorii. Sunt exact iluziile percepute de o entitate căruia îi lipsește (cel puțin) dimensiunea imediat superioară.
Totuși, paradoxal, iluziile sunt totodată și corecte - chiar dacă, ptr.privitorul lipsit de altă perspectivă, rămân fără logică (adică precum și în umilii noștri ochi, hahahah !).
Pattern-ul e cheia - ce trebuie însă introdusă în "ușa" altei dimensiuni.
Dacă erau doar "umbre", atunci ziceam că realitatea desenului e 3D.
Fiind însă desenate cumva spațial, soluția (bănuiesc) poate fi dibuită doar prin logică 4D.

Și dacă tot vorbim de " umbrele" din peștera lui Platon, să ne delectăm cu faimoasa balerină...ce se rotește neverosimil în ambele direcții....simultan.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: fiulploii din 15 Septembrie 2018, 00:38:52
Citat din: sunnyboy din  14 Septembrie 2018, 23:44:05
acea hora de baieti?

Eu zic ca sunt si fete in hora.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 27 Ianuarie 2019, 15:01:24
Lăsând o vreme la o parte enigmele dimensionale ale lui Dali (unde, recunosc, m-am cam împotmolit), iată o pictură murală foarte recentă, relevantă în mod deosebit pentru îngrijorările "noii ordini mondiale".

Lucrarea îi aparține lui Pascal Boyart, și e o evidentă evocare a (mult mai) celebrei picturi a lui Delacroix, celebrând Revoluția pariziană din 1830.
Nu cred că are ceva ocult, imaginile (si mesajul) find explicite.
Dubiul ar fi dacă mișcarea "vestelor" e o revoluție autentică, sau doar o abilă diversiune a (acelorași) "păpușari".
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: prodcomb din 27 Ianuarie 2019, 17:05:16
Citat din: Grifon din  15 Septembrie 2018, 00:03:54

...
Și dacă tot vorbim de " umbrele" din peștera lui Platon, să ne delectăm cu faimoasa balerină...ce se rotește neverosimil în ambele direcții....simultan.

Ceva este neverosimil: reflexia în podea. Ca și cum nu s-ar roti în nici un sens (nu direcții), ci ar oscila.      :roll:
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 21 Aprilie 2019, 12:56:51
Acum vreo 2 ani ne-am bàtut capul (iar) cu ciudatele predicții "The Economist" (ediția 2017), iar eu am conchis atunci că "au cam bătut câmpii" - de vreme ce anul nu a corespuns "tarotului" imaginat.

Azi însă, hm...

Să ne mai uităm odată la copertă (atașament). Prima "arcană" (stânga sus) indică "biserica trăsnită", și e limpede că e un lăcaș catolic (are " foaia" lui Luther bătută-n poartă).
Lângă ea, două manifestații, atât de antagonice încât în 2017 mi s-au părut fanteziste. Un miting comunist și unul religios, flancând catedrala....chiar că n-avea nicio noimă.

Azi însă are. Toate elementele s-au regàsit ín aceastà sàptămână, tulburător de cursiv.
Catedrala a ars luni, iar săptămâna a fost marcată de un reviriment al pioșeniei. Paralel, au fost procesiunile uzuale de Paște (mai ample acum), prin coincidență cu frământările revoluționare înainte de Ultimatum 2 (ce au circulat toată săptămâna).
Sâmbătă, două mari manifestații au avut loc. "Vestele Galbene" s-au ciocnit cu jandarmii (9000 de revoltați contra 12000 jandarmi...ohooo...democrație serioasă Franța !), iar după violențe a avut loc slujba și procesiunea Învierii, ce a reunit mult mai multă lume ca în alți ani).
Stranie potrivire, orice s-ar spune.
Dar cu neputință de dibuit în noiembrie 2016, când s-a lansat revista. Și nici nu s-au petrecut faptele în 2017, ci cu doi ani întârziere....
Bizar.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 21 Aprilie 2019, 13:14:18
La fel de bizară e și ultima "arcană" din dreapta sus. Mari manifestații anti-UE, unde participanții sunt...galbeni.
Să fi prognozat ghidușii de la "The Economist" apariția "vestelor colorate" pentru 2017 ?!
În realitate, acest val revoluționar de ultra-stânga a debutat la 17.noiembrie 2018. Anterior, chiar dacă au mai fost tribulații (1 mai, același an), nimeni nu a purtat vesta devenită acum simbol forte.

Ce au bâjbâit ăștia de la revistă ? Că doar nu-i suspectez de epifanii profetice...ci doar de a fi "trompete" programate / programatice....

În 2017 noutatea a fost că pupilul Rotschild, Macron, a ajuns, în chip foarte surprinzător, președintele Franței (învingând-o pe Le Pen, legată de "roata" din alt tarot (rândul 2 de pe copertă). Victoria asta le-a plăcut "Economiștilor", destul cât să-i dea o pagină întreagă (atașament 2)....

Tardiv, dar...acum încep a se lega toate. Chiar că-mi saltă o sprânceană !
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: abyss din 22 Aprilie 2019, 21:21:14
Ce anume i-o fi întârziat?...

Si ce mesaj poate fi o cagedrala in flacari? Si nu orice catedrala...
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: mr din 23 Aprilie 2019, 10:13:31
O abordare...

https://www.youtube.com/watch?v=ghObyu0BVOQ&list=PLe4oi5gdd5bQIB9Cq0_I4kw3PWWhT96eh
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: abyss din 23 Aprilie 2019, 20:57:57
E foarte buna in ceea ce face doamna Coman si-i port un mare respect. Multumesc !
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 26 Aprilie 2019, 17:38:02
Explicațiile d-nei Coman sunt pertinente, ca referiri istorice, dar ideea că "Notre Dame e simbol patriarhat versus matriarhat" mă cam  face sà zâmbesc.

Sincer, nu știu ce mesaj poate fi. Și nici nu pricep cum de a putut apare predicția pe coperta "The Economist", fie și cu cei doi ani de întârziere.
Din p.d.v. analitic, frământările din Franța  (despre care, hm, presa noastră tace mâlc) puteau fi preconizate. O simplă ocheadă la rezultatele primului tur de alegeri 2017 arată că extremele (dreapta / stánga) au luat peste 14 milioane de voturi, si de s-ar fi unit (imposibil) l-ar fi surclasat pe măscăriciul Macron.

Dar că va arde catedrala -simbol ? Și în aceeași săptămână cu radicalizări stradale și Paștele ? Sau că protestatarii, tot mai anti-UE de la week-end la week-end, vor alege  ca simbol " galbenul"?

Singurele explicații logice ar fi 1) pre-cogniția paranormală, 2) pregătirea în detaliu a acestor răscoale, cu apogeul de-a fi planificată chiar stricarea Notre-Dame !

Ambele teorii mi se par fanteziste, dar, totuși....coperta rămâne.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: AdarM din 27 Aprilie 2019, 14:36:50
Ca simbol si importanta istorica, gasesc catedrala din Aacchen cu mult superioara Notre-Dame, aceasta din urma fiind indeosebi o "creatie" media si turistica.
E doar opinia mea, insa am si argumente pentru sustinere.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 27 Aprilie 2019, 16:51:42
Nu neg. La fel și catedrala din Chartres poate fi socotită superioară simbolic, dar cea care contează (mediatic, într-adevăr) e cea din Paris.
Interesant însă că revista "The Economist"  aparține lui Rotschild (ca și "actoru' de revistă" Macron). O deține împreună cu Agnelli (familia "Fiat") și alți oligarhi....iar printre particularitățile publicației e faptul că articolele, în majoritate, nu sunt semnate.

Bizară (altă) coincidență. Ca și faptul că oligarhii Franței au sărit primii să doneze milioane de euro ptr.catedrală.

Ehhh...cum să mai crezi în " natural" sau "spontan" zilele astea ?
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 30 Aprilie 2019, 17:07:41
Încă bulversat de neașteptatele adeveriri ale copertei 2017, n-am rezistat curiozității de a o  cerceta și pe cea "hărăzită" anului curent de năstrușnicii "economiști".
Iată, în atașament, noua ghidușie - la fel de enigmatică (și greu interpretabilă).
Fiind o "aniversare 500" Da Vinci, realizatorii și-au frecat palmele, încifrând după tipicul marelui geniu. Sunt multe care dau idei, printre care marijuana din mâna Vitruvianului (aici clar desenatà).

Dar cel mai intrigant e colțul stânga-sus (cum privim) - din perspectiva specifică RUFOn. "Noul Orizont al Ultimei Thule"?!?! Hahaha, d-le @abyss, ăștia au văzut că ai inițiat un subiect omonim la "ireale" și s-au gândit să te provoace !
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: abyss din 30 Aprilie 2019, 23:17:04
Ultima Thule și un Elefant putere...
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 02 Mai 2019, 17:10:37
Până se ne avântăm a opina despre "tâlcurile" 2019, iată cà povestea catedralei nu rămâne simplă. https://www.express.co.uk/news/world/1117740/notre-dame-fire-paris-cathedral-fire-france-notre-dame-conspiracy-theories-cover-up
Se pare că nici gruparea Le Pen (perdanta alegerilor din 2017 în fața lui Macron) nu prea crede în "naturalețea" incendiului. Hm...sigur au văzut "conspiratologia" The Economist" (disecată frecvent pe site-rile / blogurile naționaliste franceze), și se pare că nu cred nici în "profetismul" de tip Rotschild.

Și sigur nu le-a plăcut nici arcana din 2017 ce-o arăta pe Le Pen legată de "roata norocului".

Povestea asta se va mai rostogoli o vreme, cât situația e încinsă la Paris, apoi....probabil ca multe altele (ex: asasinarea lui Kennedy) va râmâne în urmă, bună doar pentru curioși ca noi...
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 03 Mai 2019, 17:25:03
Surprinde și (re) apariția simbolului apocaliptic - "călărețul atomic".
În ediția dedicată lui 2017 apare pe rândul de jos al tarotului, alături de o ciupercă atomică, iar acum, ptr.2019, apar toți cei 4 menționați în Biblie (anume plasați alături de chipul lui Vladimir Putin).
Hm....precogniție sau programare, ar fi totuși bine să nu vedem așa ceva. Parcă prea o reiau încăpățânații...

Dar, până una-alta, înainte să opinăm noi, iată o variantă încercată de alții:
https://m.youtube.com/watch?v=sXjxR5R8S50

Nu sunt prea convins de (unele din) aceste interpretări, dar link-ul e relevant pentru interesul suscitat de bizarele preziceri.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii
Scris de: fiulploii din 17 Mai 2019, 11:13:24
Poate cineva sa decodeze imaginea din atasament?
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 21 Decembrie 2019, 12:28:53
Un nou an, o nouă copertă "The Economist".
De data aceasta mai puțin ilustrată, și chiar aproape explicită.
Atrag atenția (cel puțin mie mi-o atrag) două elemente : MARS și RECESSION.
Chiar dacă mai puțin apocaliptici ca în alți ani, misterioșii ăștia bagă iar lumea la idei. Anunțul unei recesiuni în SUA nu poate lăsa rece restul lumii, mai ales la noi, cu șubreda și haotica noastră economie neoliberală, dependentă în uriaș procent de convulsiile capitalului extern.

Totuși, de data asta sunt și explicații punctuale oferite de editorialist (link). Recesiunea, zice el, va fi până la urmă depășită, și "piețele își vor reveni".
Hmmm, iar se joacă "băieții". Piețele își vor reveni, să zicem...dar multe miliarde vor trece de la unii la alții, iar perdanții vor fi mult mai numeroși decât câștigătorii. Iar la noi...vai de noi...

Despre Marte zice doar că se vor trimite sonde, de către toți (SUA, Rusia, China, UE...). Dar, ca și la alte anunțuri, trebuie luat în calcul un interval mai lung pentru predicție, nu doar anul calendaristic 2020.

https://theworldin.economist.com/edition/2020/article/17308/world-2020
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 15 Martie 2020, 10:34:43
Mda...iar se leagă (dar cu întârziere) mesajele absconse de la The Economist.
Pe coperta 2019 apare simbolul Chinei (Panda) în "capul globului" și alături, între Panda și mutra lui Putin e clar desenat simbolul  "călăreților apocaliptici", plasați pe harta Europei, nu a Chinei.
Iar cuvântul "recession" e scris clar în coperta 2020.

La ăștia lucrurile se leagă când nici nu te mai aștepți..
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: SLEAH19 din 15 Martie 2020, 10:59:30

Foto 1 - așa este stilizat un fragment de ARN (acid ribonucleic) cel  care se află la granița dintre materie și viață . Virușii sau formele mai arhaice - retrovirușii sunt compuși din ARN

Foto 2 - așa apare stilizat  pe unul din cele patru brațe de pe coperta The Economist 2019
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 15 Martie 2020, 12:23:58
La asta nu mă gândisem - cam prea specializat pentru mine.
Oricum...chiar şi fără a da in mania conspiraționistă, suma coincidențelor din aceasta bizară revistă depăşeşte simpla ocurență probabilistă.

Să vedem cum evoluează nebunia - abia suntem la inceput.
Titlu: Re: Raspuns: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: hoinar din 17 Noiembrie 2020, 07:15:12
Citat din: mr din  24 Iunie 2011, 23:07:28

- masoneria se declara universala. Ce inseamna asta? Practic accepta ca membru orice individ care crede sincer in Divinitate  (in mod monoteist) indiferent de religia sa. Astfel ea poate exista oriunde oamenii inteleg ca Divinitatea uneste si nu  separa. Lojele simbolice si gradele de perfectionare (32 este ultimul grad oficial parca, 33 este onorific) respecta cu strictete aceaste cutume si abordarea traditionala. Ce se intampla peste gradul 32 se pare ca nu mai apartine de francmasonerie (in sensul sau speculativ) ci de ultimile cercuri concentrice, mici ca raza, ale celor care au arestat aceste valori stravechi si probabil sunt pe invers (daca nu cumva sunt cu totul alte "elite" cele care fac cartile - si se folosesc de masonerie si nu numai, ca paravan). Poate a fost o eschiva f credibila a bunicului tau, Xanadron, treaba cu renuntatul la crestinism. :D

Nivelul 33 aduce cu el convertirea la Islam si reprezinta parcurgearea a jumatate din drumul cunoasterii. O alta fata a aceleasi monede.

Citat din: fiulploii din  06 Septembrie 2018, 11:04:32
   F interesant cum arata Denver airport.
   Dincolo de toate pt mine ar fi interesant de stiut motivatia psihica a actiunii de decorare in acest mod. Este doar o necesitate " abisală" de a spune ce stii?

Ar putea la fel de bine sa fie vorba si despre revelatia metodei, un concept dupa care Roma s-a ghidat din timpuri imemoriale, absolvandu-se cosmic de orice vina daca in prealabil si-a expus planurile, desigur ocultat.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 02 Ianuarie 2021, 15:31:57
Un nou an, o nouā copertā "The Economist".
Dacā in alte ocazii evenimentele globale au avut legāturi cu simbolismul ales (mai direct sau mai subtil), pentru 2020 au cam dat-o in barā (coperta pārea conceputā pentru alt curs, fārā isteria "pandemicā).
Pentru 2021 au ales o copertā mai neutrā, fārā revelații care sā intrige.
La o primā privire rețin steagul SUA rupt in douā (semn al profundei diviziuni de peste ocean), precum și recurența drapelului chinez ("dragonul" tot apare in prim-plan la "economiști" in ultimii ani).
In rest, cu "virusul" incepe (stânga sus) și tot cu el se terminā (dreapta jos)...de unde deduc cā ne vor plictisi maximal cu aceleași scorneli și in 2021.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: horia2008 din 02 Ianuarie 2021, 20:36:32
Stimulus funds care se joaca la slot machine, maneta cu măciulie fix planeta
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 03 Ianuarie 2021, 01:08:07
Da, e o ironie "de duh".
Sā bagi "fonduri" ca sā joci (?!), apoi sā tragi de planetā...și ce-o ieși, o ieși...
Oare sā recunoascā "economiștii" cā totul e hazard ? Indiferent ce planuri (mai mult sau mai puțin oculte) se fac prin cancelarii sau laboratoare ?
Mira-m-ar o așa subitā modestie.

Observ cā iar bagā amenințarea nuclearā printre simboluri. A fost in 2017 ("ciuperca" și cālāreții apocaliptici), a fost și pe 2019 (tot "cālāreț" de finiș...). Ăștia insistā...zici cā au un fetiș !
Mā mirā și simbolul din ultima coloanā, un copac stilizat într-o flacārā. Poate e o referire ecologicā...dar cine știe.
Mutra lui Biden nu surprinde. Pare cā ghidușii îl socot pe Trump definitiv ieșit din atenție.
Și când te gândești cā pe coperta 2020 numele lui domina pagina...

Sic transit gloria mundi.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: fiulploii din 03 Ianuarie 2021, 12:27:27
Citat din: Grifon din  03 Ianuarie 2021, 01:08:07

Sā bagi "fonduri" ca sā joci (?!), apoi sā tragi de planetā...și ce-o ieși, o ieși...
.....

Observ cā iar bagā amenințarea nuclearā printre simboluri. A fost in 2017 ("ciuperca" și cālāreții apocaliptici), a fost și pe 2019 (tot "cālāreț" de finiș...). Ăștia insistā...zici cā au un fetiș !
Mā mirā și simbolul din ultima coloanā, un copac stilizat într-o flacārā. Poate e o referire ecologicā...dar cine știe.


pentru ca in februarie:
https://www.economist.com/special-report/2020/06/18/the-clock-is-ticking-for-nuclear-arms-control

Macar acum stim unde lipsesc trilioanele , stim unde se duc datoriile tarilor, la cei care vand jetoanele de joc  :evil:
Titlu: Re: Raspuns: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: fiulploii din 03 Ianuarie 2021, 12:30:29
Citat din: hoinar din  17 Noiembrie 2020, 07:15:12
Nivelul 33 aduce cu el convertirea la Islam si reprezinta parcurgearea a jumatate din drumul cunoasterii. O alta fata a aceleasi monede.



Nu te opri la religii, ele sunt pt multimea numerelor mari si foarte mari. Evident, parerea mea..
Titlu: Re: Raspuns: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 03 Ianuarie 2021, 14:25:38
Citat din: hoinar din  17 Noiembrie 2020, 07:15:12
Nivelul 33 aduce cu el convertirea la Islam si reprezinta parcurgearea a jumatate din drumul cunoasterii. O alta fata a aceleasi monede.
? ! ? ! ?
Nu știu unde ai gāsit aceastã informație, dle.@hoinar, dar, cu îngāduința dumitale, o sā mā indoiesc profund de veridicitatea ei.
Poate faci referire (prezum) la elemente sufi - alese pentru parcurgerea unor nivele superioare de unii esoteriști marcanți in Europa (Réne Guenon, Sebbotendorf, etc.). Dar sufi este o practicā inițiaticā, transcendentalā, cum e yoga la hinduși, zen la budiști, sau isihasmul la creștini.
Cum a subliniat și  dl.@fiulploii, nu trebuie confundate cu religiile.
                                                               ***
Referitor la șorțul faraonic prezentat de d-ta, @fiulploii, opinez (chiar dacā tārziu):
- coloanele centrale (terminate cu capete de cobre) sunt stilizarea fluxului energetic uman, canalele Ida / Pingala. Coloana centralā (cea mai largā) e Shushumna, axul median Kundalini
(folosesc terminologia hindusā de nevoie, egiptenii probabil foloseau Ka, Ankh...in fine).
Ar fi trebuit totuși sā fie 7 etaje pe fluxul ascensional, iar pe șorț sunt doar 6 compartimentāri. Probabil lipsește ultima chakra, cea din "creștet", care deja marcheazā transcendența.
Ori inițierea era limitatā la nivelul lumii "de jos", ori e doar unul dintre șorțuri ("ucenicul" / "calfa"/ "maestrul" având marcaje diferite și la egipteni).
Pentru a ne aventura mai adânc in descifrāri, ar trebui sā avem și imagini cu celelalte douā șorțuri.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: abyss din 05 Ianuarie 2021, 22:13:13
Pag 20

https://archive.org/details/HigginsFCTheApron1914
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: hoinar din 13 Martie 2021, 06:30:09
Aparuta peste noapte, mai mult sau mai putin, pe o cladire de locuinte. Astept orice pareri.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: Grifon din 13 Martie 2021, 12:12:30
Murala aceasta are un grad crescut de abstractizare, greu de tradus fără elemente de concret.
La primă observare, mi-a evocat teza "eternului conflict gheață-foc" (din arsenalul esoteric al proto-naziștilor, ce l-am discutat amplu pe subiectul "Vril"). Dar prelungirea liniar - ascuțită ce pare a străbate "gheena" ne poate trimite cu gándul la acul "vaccinului salvator" - interpretare mai concordantă cu nebuniile prezentului.
Titlu: Re: Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale
Scris de: abyss din 15 Martie 2021, 10:26:46
Nu chiar orice încercare de a decora parietal un edificiu sau cladire devine automat o "murală". Poate fi si o "muruială" daca nu se respectă principiile specifice atat tehnice cât și stilistice ori tematice.
Cum se intampla și in acest caz. E o suprafață mare, e pe o clădire, dar...... aparține ca si reprezentare stilului de grafică publicitară. Mai lipsește scrisul.... ceva cu lubrifianți de motoare auto... Duralube, Castrol etc.
Ehhhh.... ca sa fi fost o murală ii trebuia mult mai mult. Muuult mai mult.

Domnule Grifon merg pe linia dumneavoastră.  E o imagine in oglinda, "precum sus așa si jos"... foc și nori în cer, foc și gheață pe pământ.