Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Emisiuni Radio/TV => Topic started by: spooky on 24 November 2007, 13:17:18

Title: Radio Gueriila, Asta La Revista Mesei, 22.11.2007: Credeti in OZN-uri?
Post by: spooky on 24 November 2007, 13:17:18
Pentru cei ce au ratat emisiunea de la Radio Guerrilla din 22 noiembrie, puteti descarca inregistrarea in format MP3
http://www.radioguerrilla.ro/download.php?dl=Credeti_in_OZN_uri_22_noiembrie_7924_a.mp3

sau sa o ascultati online la:
http://www.radioguerrilla.ro/guerrilla_player.php?file=Credeti_in_OZN_uri_22_noiembrie_7924_a.mp3&title=Credeti%20in%20OZN-uri?%20-%2022%20noiembrie&type=0

Invitati prin telefon, in ordinea aparitiei:
Title: Raspuns: Radio Gueriila, Asta La Revista Mesei, 22.11.2007: Credeti in OZN-uri?
Post by: jackie28t on 24 November 2007, 14:48:18
Am ascultat emisiunea.Saraca in informatii cei drept dar se merita si fie ascultata.
Spooky,cum adica extraterestrii doar gri si inchis la culoare? I-ai vazut cumva? Sau apoate ca ai vrut sa spui ca datele provenite de la cei care au avut un contact cu EI arata ca exista mai multe specii.
Iar daca ei sunt doar de cateva sute de ani mai avansati ca noi dovedeste faptul ca noi suntem mai evoluazi ca ei.
Nu-i de mirare ca-i omoram din bataie la ori ce film SF  :lol:
Title: Raspuns: Radio Guerrilla, Asta La Revista Mesei, 22.11.2007: Credeti in OZN-uri?
Post by: Yagg on 24 November 2007, 16:07:00
Cam sec ºi trist Liviu Mihaiu. Lipsa de seriozitate a moderatorului ºi cele 4-5 melodii au stricat tot subiectul. De ce nu face cineva o emisiune seriosã?
Title: Raspuns: Radio Gueriila, Asta La Revista Mesei, 22.11.2007: Credeti in OZN-uri?
Post by: Arckadii on 24 November 2007, 16:54:26
Pentru ca la noi se cam ia totul in deradere. Fiind un radio prea putin serios, si in cadrul unei emisiuni intitulate Asta la revista mesei... nu stiu cat de mult ne-am fi putut astepta la ceva cu adevarat profesionist din partea moderatorilor.
Sa ne amintim doar ce spunea TVR-ul despre noi cu ceva ani in urma...Ark
Title: Raspuns: Radio Gueriila, Asta La Revista Mesei, 22.11.2007: Credeti in OZN-uri?
Post by: lylyt_ice on 25 November 2007, 08:09:52
  "Bai NENE" asta... s-a dat in spectacol ca o fetita care face vilva numai ca sa atraga atentia asupra ei....dupa cum se pare, moderatorii astia prost emancipati, cam le stiu pe toate...!!! Atunci ce naiba mai au nevoie de invitati, daca tot ei raspund(cu ignoranta lor mascata in misto de maidan)? Pacat de timpul pierdut de catva invitati, iar maestrul Hobana...A ramas cu cateva poze invechite si partial manipulate de un regim de mult ingropat, dar in schimb, foloseste pana si o astfel de emisiune, pentru a-si face reclama la nu stiu ce carte care dupa cum cred,nu o sa faca decat sa repete ceea ce au spus de mult timp alti autori. Baiatul acela...Iulian, a incercat sa duca discutia pe un fagas mai la subiect, dar si-a dat repede seama(banuiesc) ca nu-i locul potrivit si nu are cu cine purta o discutie serioasa ...PACAT ! Iar tu Paul (fie vorba intre noi) ai zis bine ca extraterestrii sunt grii si negrii...eu i-as fi colorat si rosii sau violeti intr-o astfel de emisiune .......Actiune...si Reactiune....ce raspunsuri putea primii Nea mihaiu... daca se comporta ca un mascarici...?
Title: Raspuns: Radio Gueriila, Asta La Revista Mesei, 22.11.2007: Credeti in OZN-uri?
Post by: Shadowman on 25 November 2007, 11:41:05
 Intre citeva inghitituri,una de ciorbica,una de fripturica si alta de tuiculitza ,"asta la revista mesei",in acorduri de Zdob si Zdub (Tiganul si OZN-ul...) am fost intrebati,mai "nene" :"Credeti in OZN-uri ?"
 In comentariile bascalioase ale lui Liviu Mihai ("Credeti ca extraterestrii astia sunt imperialisti ?", "Ce faceau ei la Cluj,de scanau ei o sosea,luau tehnologia asfaltului romanesc...? Sa vada de ce e atit de prost...?",''nunta de manelisti in OZN-uri " :lol: )am ascultat si citeva pareri interesante...
 Intre "oale suprapuse undeva in laborator" (Paul Dorneanu) si argumentele aduse de maestrul Ion Hobana (analize minutioase realizate in laboratoarele din tara si strainatate ),referitor la OZN-ul fotografiat de Emil Barnea in 1968 (padurea Baciu-Cluj ),eu ramin rezervat...La anul,in luna august,poate ne reunim, din nou, in padurea Baciu,unde vom incerca sa verificam teoria "diversiunii"...Cu farfurii de tabla emailata,cu proiectoare sau lanterne,cu oale sau ligheane,cu pelicula foto alb-negru si acelasi (incercam sa procuram...) aparat de fotografiat...Ramine de vazut... 
 
 PS : Foarte interesanta marturia coordonatorului de trafic,Puiu Imbre,"mai nene"...!