Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Extraterestri => Subiect creat de: jackie28t din 24 Februarie 2006, 14:18:48

Titlu: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: jackie28t din 24 Februarie 2006, 14:18:48
...
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Skywalker din 24 Februarie 2006, 14:31:06
Super, Jackie!

Tocmai cautam si eu informatii mai detaliate despre nordici.
CitatHome System: Pleiades, Vega, Hyades

  De unde se stie paneta de unde vin?

CitatUrine is thick with minerals and appears in color and texture to freshly pumped crude oil.
CitatThe period of incubation is three to five months.
Astfel de detalii ar rezulta numai din cercetarea amanuntita de lunga durata a unor astfel de indivizi. Cine i-a cercetat?
Si mai ales cand?
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Skywalker din 18 Aprilie 2006, 14:06:35
LUMI EXTRATERESTRE


PLANETA ERRA - PLEIADE


Binecunoscuta formatie de sapte stele din Pleiade este situata in constelatia Taurului, care se afla la o distanta medie de 420 de ani lumina de pamant si care este formata din stele relativ tinere. Termenul de "formatie de sapte stele" vine de la faptul ca cel putin sapte stele din aceasta grupare pot fi vazute cu ochiul liber pe cerul noptii de iarna din emisfera nordica. Planetele acestui sistem se afla intr-o faza evolutionara in care sunt cu totul potrivite vietii umane, in particular a pleidienilor.

Extraterestrii pleidieni isi au originea in sistemul solar Plejares (Pley-yar-eez), care exista intr-o dimensiune fizica asemanatoare dimensiunii noastre si care este decalata cu o fractiune de secunda in configuratia noastra de spatiu-si-timp si se afla la aproximativ 500 ani lumina departare de Pamant. Dimensiunile portalului prin care pleidienii/plejarienii calatoresc pentru a ajunge pe Pamantul nostru din sistemul lor solar este localizat langa o anumita stea din Pleiade, pe care o putem vedea cu ochiul liber pe cerul noptii. Prin acest portal dimensonal, Pamantul se afla la 80 de ani lunmina departare de Pleiade, dar in alta configuratie de spatiu-si-timp. Este interesant de remarcat ca numele a mai multor stele din Pleiade (ex: Taygeta, Elektra, Alcyone, etc.) au fost pastrte din Antichitate si sunt destinate stelelor pe care noi le putem vedea in dimensiunea noastra spatio-temporara.

Multi oameni au aflat despre extraterestrii care mentin contactul cu Billy Meier, pleidienii. Adevarul cu privire la adevaratul nume al pleidienilor de plejarieni, a fost tinut secret de catre extraterestrii pana in februarie, 1995, cand ei si-au retras oficial toate bazele de ope Pamant. Intentia lor a fost sa-l ajute pe Billy Meier sa-i dea in vileag pe acei oameni care in mod fraudulos sustineau ca sunt in contact cu "pleidienii", fie intr-o forma fizica sau spirituala, avand in vedere faptul ca oficial contactele au inceput in 1975. (Din motive de familiarizare si datorita arhivelor publicate, termenul de "pleidieni inca mai apare in multe publicatii.)

Plejarienii sunt oameni ca si noi care isi au domiciliul pe planeta lor numita Erra. Erra este una dintre cele zele planete ale sistemului solar Taygeta (sau Tayget). Patru din planetele sistemului Taygeta sunt populate cu forme umane.

Erra are multe similaritati cu planeta noastra, de exemplu:

Pe Terra, compozitia atmosferei este:20,9% oxigen;  78,1% nitrogen;   1% argon si alte gaze

Pe Erra, compozitia atmosferei este:32,4% oxigen; 67,3% nitrogen; 0.3% argon si alte gaze

Numarul de zile dintr-un an terestru:365,25 zile
Numarul de zile dintr-un an pe Erra:365,25 zile

Gravitatia la suprafata Terrei:1 gravitatie terestra
Gravitatia la suprafata Errei:1,0003 gravitatie terestra

Si mai sunt si alte asemanari intre cele doua planete. Chiar si numele mi se par asemanatoare:
TERRA - ERRA


Se poate observa ca un an pe Erra dureaza exact ca si pe Pamant dar se divide in 13 luni in loc de 12 (o luna se numeste "asar" in limbajul lor), cu un timp de compensatie de 23 de ani. O zi pe Erra (care se numeste "musal") are 23 de ore si 59,4 minute. O ora (care se numeste "odur") este echivalenta cu o ora de pe Pamant.

Iata infatisarile pleiadienilor/plejarilor:

Semjase(http://www.billymeier.com/images/semjase_150x201.jpg)

Ptaah(http://www.billymeier.com/images/ptaah_150x184.jpg)

Quetzal(http://www.billymeier.com/images/quetzal_150x190.jpg)

Sfath(http://www.billymeier.com/images/sfath_150x176.jpg)

 
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Skywalker din 18 Aprilie 2006, 14:20:27
Descrierea extraterestrilor din pozele de mai sus:

Quetzal

Este in contact cu Billy Meier. Are 464 de ani, 1,9 metri, ochi albastri spre gri si par maro deschis. Are trei neveste frumoase si este tatal a sase copii. Nevestele sale sunt bune Prietene cu Semjase si isi doresc ca aceasta sa devina a cincea sotie a lui Quetzal. Queetzal si semjase impartasesc opinii diferite in aceasta problema. In timpul celui de al 11-lea an al perioadei de contact cu Billy Meier(1975-1986), Quetzal a fost comandantul statiilor pleidiene din sistemul nostru solar. Billy Meier spune ca Quetzal dispune de abilitati deosebite in ceea ce priveste tehnologia. El este un inventator distins care a conceput si construit numeroase dispozitive pentru Billy si organizatia FIGU, care au venit in ajutorul indeplinirii misiunii de pe Pamant.

Ptaah

Este in legatura cu Billy Meier dar si alti contactati cum ar fi Ivo. A Benda. Dupa spusele lui Billy Meier, Ptaah are aproximativ 770 de ani pamantesti si este tatal a trei copii: doua fete - semjase si Pleja siun baiat Jucata, care nu mai traieste. Ptah este comandantul flotei de nave spatiale ale pleidienilor  si detine rangul de JHVH, care inseamna "rege al intelepciunii" (un JHWH detine cel mai inalt grad de cunoastere si intelepciune pe care il poate atinge un om de-a lungul unei existente fizice). Un rege al intelepciuni acorda un mare ajutor celorlalti si conduce mai multe planete locuite dar nu are un rol de conducator despotic. Ptaah conduce in prezent trei planete.

Sfath

Sfath arata ca un om batran, venerabil si este primul extraterestru pleidian care l-a contactat pe Billy Meier, la varsta de 5 ani. Este strabunicul lui Semjase. Chiar daca nu este mentionata varsta lui, Billy a apreciat ca arata ca un om de 90-95 de ani. In 1942, Sfath l-a luat pe tanarul Billy in nava sa si i-a aratat tot Pamantul. Plasand un aparat asemanator unei casti pe capul lui Billy, Sfath a inoculat in creierul acestuia multa cunoastere. Aceasta cunoastere l-a ajutat pe Billy mai tarziu sa-si indeplineasca sarcinile pe care le are in vedere misiunea sa. Dupa ce l-a educat pe Billy timp de 7 ani de zile in special prin instructiuni telepatice, Sfath l-a dat pe Bily pe mana lui Asket pentru a-i continua edeucatia. La scurt timp dupa aceea, Sfath a murit.

Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Skywalker din 18 Aprilie 2006, 14:24:15
Semjase

Semjase a fost in contact cu Billy Meier. Are 344 de ani, 1,7 m inaltime, tanara, frumoasa, par blond si ochi albastrii stralucitori. Lobii urechilor sunt alungiti (aceasta este singura diferenta anatomica fata de femeile de pe Pamant). Datorita cunostintelor sale exceptionale depaseste media de inteligenta de pe Planeta ei, Erra. Este fiica lui Sfath si are rangul de demi-Jshrjsh, care inseamna se-mi regina a intelepciunii sau semi-zeita. Avea diferite insarcinari legate de planeta ei inainte de a lua contactul cu Billy Meier, pe 28 ianuarie, 1975. Din februarie 1965 pana in iunie 1973, a ramas in universul Dal (un univers paralel cu al nostru) cu oamenii lui Asket. S-a reintors din Dal si a venit pe Pamant in iunie 1973. A fost maritata dar si-a pierdut sotul cu care a fost casatorita timp de 7 ani. Semjase a invatat germana si engleza. Din pacate, pe 15 decembrie 1977, Semjase a avut un accident la Semjase Silver Star Center in Hinterschmidrüti (Elvetia) si a fost imediat trimisa pe planeta ei, Erra, pentru tratament si reabilitare. In mai 1978 s-a reintors pe Pamans si si-a reluat contactul cu Billy Meier pana la 26 martie 1981. Din martie 1981 pana lka sfarsitul lui ianuarie 1984 nu a mai avut contacte cu Billy Meier, deoarece a avut de indeplinit alte sarcini. Datorita comotiei celerale pe care a suferit-o in urma accidentului din 15 decembrie 1977, starea sanatatii ei s-a inrautatit, ea se afla acum in Universul Dal, unde este tratata si se estimeaza ca pe o perioada de 70 de ani ea isi va recupera puterile PSI, abilitatile si memoria pe care a pierdut-o in accident. In timpul covalescentei isi va petrece cea mai mare parte din timp in universul Dal. Nu exista posibilitatide comunicare din universul nostru (Dern) in universul Dal. Singura posibilitate consta in a traversa distanta dintre cele doua universuri. Deasemenea, nu exista nici o posibilitate de conunicare telepatica cu semjase, atat timp cat ea se afla in universul Dal.

Pleja, sora lui Semjase

Se cunosc putine lucruri in legatura cu Pleja, sora lui Semjase. Billy Meier spune ca este o fiinta aventuroasa cu par lung si negru. In timpul unei vizite, Billy a incercat sa o convinga pe Pleja sa se plimbe cu motocicleta lui, mai ales ca nu exista un asemenea vehicul pe planeta Erra. Semjase a avut o opinie diferita. Cum s-a asezat pe motocicleta s-a si ridicat si a zis ca nu va conduce niciodata un vehicul atat de periculos.
   
Plejarii astia nici nu stiu ce sentimente poti sa ai in timp ce calaresti o motocicleta.  :roll:
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: jackie28t din 19 Aprilie 2006, 20:06:24
O multime de date Skywalker,vad ca cineva a fost ocupat in ultima vreme 8-)
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Interesent din 20 Aprilie 2006, 09:02:01
Halo Skywalker,
unele relatari despre Plejari sint un pic gresite, si i-mi permit sa le corectez.
- Semjase nu este fica lui Sfath, ci a lui Ptaah.
- Sfath este bunicul si nu strabunicul Semjasei.
(Pleja a probat si a mers o tura cu motoreta lui Billy, Semjase nu a avut curaj.)
- Quetzal are patru neveste, nu trei. (Altfel nu ar fi putut Semjase sa devina nevasta nr.5)
- Ptaah, ca si ceilalti din federatia lor, insista sa nu aiba pe pamint cu nimeni altcineva contact inafara de Billy. Alte relatari, ca alti "contactee" ar avea contact cu Ptaah sau altcineva din federatia Pleiadiana sint false si gresite. Acest fact a fost sie este si astazi de Ptaah, Quetzal si ceilalti membri care au cu Billy contact confirmat.   

Inca o data: folositi pentru fotografii linkurile si nu copiati pozele. Altfel puteti primi probleme din cauza de abuz la Copyright. Pozele de pe schitele de sus sint personale ale lui Billy si cu Copyright ocrotite!  :-)
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Skywalker din 29 Aprilie 2006, 20:16:37
PLANETA VERDE A MAYEI


Dialogul dintre Adrian Dvir si extraterestrul Maya:

Adrian: Spune-mi ceva despre tine insati si despre planeta de unde vii.

Maya: Planeta mea este foarte frumoasa. Este tot timpul verde. Intreaga planeta este acoperita cu o vegetatie luxurianta. O mare parte din planeta este prmanent invaluita in ceata cu o umiditate foarte inalta. Intreaga planeta este asemanatoare cu o sera imensa. Este asezata la marginea galaxiei Calea Lactee. Noi venim pe Pamant cu scopul de pace si ajutorare. Planeta mea este mult mai avansata decat Pamantul, atat in ce priveste tehnologia cat si a manierelor. La noi nu exista crime, totul este ordonat si organizat.

Adrian: In ce consta statutul de persoana casatorita?

Maya: Eu traiesc in cadrul unei familii sigure elaborate prin munca. Ceva ca o comuniune. In interiorul comunitatii exista cupluri care sunt deschise fiecare altora si cele care nu sunt. Relatiile interpersonale sunt libere, ne exista reguli. Copiii sunt crescuti impreuna intr-o casa de copiica o mare de familie.

Adrian: Cat de multi sunt intr-o astfel de comuniune?

Maya: Intre 100 si 250 sau chiar 260 de indivizi.

Adrian: Exista legaturi de rudenie, cum ar fi, familiile extinse si clanurile?

Maya: Nu, cum am spus, persoanele traiesc in cladiri superetajate, in cadrul unui grup pe specific de munca organizat, expansiv deci, care exprima specificul muncii. Noi am ajuns la acet mod de viata dupa foarte multe cercetari.

Adrian: Cum este organizat un nou grup?

Maya: Exista oferte de munca si persoanele se pot muta de la un grup la altul. de exemplu, daca vei schimba locul de munca, vei primi o cerere pentru a te alatura unui grup diferit de acea locuinta.

Adrian: Exista grupuri bogate si altele sarace?

Maya: Nu exista asemenea diferente. Toata lumea este egala din acest punct de vedere. Nu exista un concept al banilor. Totul este standardizat. Exista niste lucruri simple pe care un membru al societatii trebuie sa le faca, asa cum este munca si comportareaa prin acceptarea normelor de conduita. In schimb, el obtine tot ceea ce ii este necesar pentru a trai. Toti au acelasi nivel de calitate a vietii in acord cu totalul resurselor disponibile. Totul este impartit in mod egal.

Adrian: Care este forma de guvernamant?

Maya: Noi avem o democratie absoluta. Deciziile importante sunt luate prin referendum computerizat. Este un privilegiu si o responsabilitate a fiecarui orasean sa participe prin calculatorul sau la un numar minim de astfel de referendum-uri bazate pe diverse domenii de interese si intelegere. Oricand veti avea ceva timp liber va veti putea duce la calculator si veti obtine lista de informatii si intrebari si va trebui sa indicati alegerea voastra ori sa sugerati propuneri de noi legi sau amendamente. Imaginati-va ca toate deciziile importante au fost luate printr-un referendum public pretutindeni. Internetul si restul functiilor guvernamentale, cele mai putin importante fiint\d coordonate de organele administrative. dar nu toate intrebarile sunt raportate referendumului public.

Adrian: Este vorba de un vot secret?

Maya: Nu. Votul fiecarui oraseam reprezinta o informatie libera. Exista astfel de statistici cu succesul procentajului obtinut de fiecare persoana si acei oraseni care au o judecata deficitara pot fi luati in calcul. Cu alte cuvinte,nu poti vota la intamplare. Calculatorul nu va inregistra votul care nu este aplicat logic. Populatia este incurajata sa voteze numai pentru sursa despre care are cele mai multe cunostinte. de exemplu, eu votez pentru surse de vindecare a maladiilor.

Adrian: Si in acest fel se va forma guvernul public?

Maya: Da. Noi am ajuns la acest sistem dupa multa cercetare prin variante si optime metode de guvernare.

Adrian: As dori sa imi spui mai multe despre planeta ta si despre personalitatea ta.

Maya: Nu sunt multe de spus despre mine in mod special. Sunt unul dintre orasenii (cetatenii) tarii mele. Noi nu avem o individualizare asa cum aveti voi pe Pamant. Pe planeta noastra peersoanele sunt mult mai modeste. Ei au mai putin dintr-un ego. Noi suntem ca niste furnici industriale.

Adrian: Care este numarul populatiei pe planeta voastra?

Maya: Cateva sute de milioane. cred ca sunt 860 de milioane de persoane. Numarul a fost stabilit pentru multi ani. Este numarul optim pe care planeta il poate suporta. Restul este in spatiu, calatorind ca mine ori s-au statornicit in alta parte, pe alte planete.

Adrian: Care va sunt ritualurile culturale privind moartea?

Maya: Dupa o perioada de asteptare de 8 luni, trupul este distrus. Dupa moarte, trupul este pus intr-un sicriu inchis care este denumit "holul mortii". rudele pot vizita trupul mortului pentru a-l jeli. Dupa 8 luni trupul este distrus printr-o dezintegrare moleculara. Cu mult timp inainte se utiliza metoda arderii corpului, dar dezintegrarea moleculara se poate considera carateristica trupului si este o metoda care nu-i face rau. Este metoda care se aplica tuturor resturilor corpului noastre. Produsele obtinute prin dezintegrare sunt elemente de baza folosite in industrie. Se poate spune ca este un proces de reciclare.

Adrian: Aceste molecule ramase din resturile trupurilor moarte sunt intrebuintate pentru a face diverse produse pentru uzul consumatorilor, de exemplu, peria de dinti.

Maya: Ceva asemanator. Din acest motiv nu se acumuleaza gunoi si noi nu poluam mediul. Resursele materiale sunt reciclate.

Adrian: Acum, spune-mi te rog, care este sursa de energie utilizata pe planeta voastra? Folositi energia solara?

Maya: Din nefericire ne este posibil acest lucru din cauza cetii. sursele de energie de pe planeta mea sunt statiile nucleare de putere, ele sunt mult mai sofisticate si mai sigure decat ale voastre. Fiecare comunitate are propiul generator. Astfel, nu este nevoie sa se transporte energia dintr-un loc intr-altul. poti spune ca fiecare comuniune este o unitate inchisa oferind in termen tot ce avem nevoie. Foarte putin este adus din afara.

Adrian: Frumos.

Maya: Cred ca este suficient pentru acum. daca vrei mai multe informatii poti lua legatura cu centrul de comunicari. Intrebi doar, despre planeta verde a Mayei.

Adrian: Ma intreb ce li s-a intamplat lui X3 si Chaim?

Maya: Au constata ca ai reusit sa te descurci destul de bine cu mine si s-au dus la laborator. Au spus ca vor discuta cu tine altadata. Acum trebuie si eu sa plec. E bine?

Adrian: Da, este bine. Maya, iti multumesc foarte mult pentru timpul tau.
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Skywalker din 05 Mai 2006, 22:43:02
PLANETA THIAOOUBA

Michel Desmarquet din Cairns, nordul Australiei sustine ca a fost timp de sapte zile pe planeta Thiaoouba. Thiaooubanii l-au ales mesagerul lor si i-au furnizat informatii pentru pamnateni. Thao este mentorul sau de pe aceasta planeta. Michel si-a descris experienta intr-o carte: Abduction to the Ninth Planet (Rapire pe a noua planeta - O relatare adevarata a autorului care a fost rapit fizic pe o alta planeta). Oamenii de pe Thiaoouba aduc un mesaj de iubire pentru pamanteni. In continuare sunt prezentate cateva intrebari la care a raspuns Michel . Acetea sunt legate atat de viata de pe Thiaoouba cat si de planeta noasta, Pamantul.


Unde este Thiaoouba?

Thiaoouba se afla in Pleiade. Soarele nostru cu greu se vede de acolo. Pleiadele sunt un grup de stele, care spre deosebire de cele mai multe constelatii, stelele sunt foarte apropiate una de alta. Sunt putine asemenea grupuri de stele in galaxia noastra.

Cat traiesc ei pe Thiaoouba?

Cat de mult doresc. Milioane de ani daca vor. corpurile lor fizice sunt mereu tinere, pentru ca ei isi pot regenera orice celula din corpul lor la vointa.

Au telecomunicatii (ceva in genul telefonului) pe Thiaoouba?

Nu. Ei folosesc telepatia. Pentru informatii, imagini, ganduri, sentimente, invataturi, pentru tot ce e nevoie.

Au scoli, biblioteci pe Thiaoouba?

Nu. Ei nu folosesc nici macar creionul si hartia acolo. Ei invata direct prin telepatie: comunicare de inalta viteza de la minte la minte. Ei primesc informatii prin legatura telepatica cu Sursa - si isi reamintesc orice. Puteti sa va imaginati o planeta unde toti sunt evoluati la fel ca Isus sau ca Moise?

Oamenii de pe Thiaoouba opar foarte seriosi. Ce fac ei pentru a se distra?

Ei se simt bine tot timpul. Ei par ca primesc vesti bune in fiecare secunda. De altfel, ei traiesc cat doresc. Imaginativa cat pot invata si de cate lucruri se pot bucura daca ei pot trai milioane de ani. Ei au suficient timp pentru a se relaxa, pentru a medita, pentru a innota in ocean, pentru a face plaja... Pot sa spun ca bucuria lor favorita este unirea cu Sursa de Constiinta.

va urma
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Skywalker din 07 Mai 2006, 00:15:10
PLANETA THIAOOUBA (continuare)

Cum sunt oamenii de pe Thiaoouba? Le este frica de ceva?

Oamenii de pe Thiaoouba sunt atat de draguti, de amabili, de iubitori si intelegatori! Michel se simte ca un copil de gradinita cand este in preajma lor. Thao (mentorul lui Michel) s-a amuzat constant de reactiile lui Michel fata de lucrurile pe care le-a vazut si le-a invatat acolo. Ei sunt ata de intelepti si de cunoscatori incat este pur si simplu de necrezut. Cand Michel se gandeste la ei, nu poate rezista sa nu-i dea lacrimile.

A obsevat cineva ca a-ti lipsit timp de noua zile?

Toata familia lui Michel s-a ingrijorat cand a disparut brusc la miezul noptii. Avand in vedere ca le-a lasat un biletel (dupa cum l-au instruit noii lui prieteni pe cale telepatica), ei nu au informat politia, ei doar s-au ingrijorat, ai au ramas ingrijorati chiar si dupa ce Michel s-a intors.

Unii oamenii spun ca aliensii (extraterestrii) pregatesc o invazie pe Pamant. Care este adevarul?

Alarme false: nu este nici o invazie. Nu poate fi. pamantul este foarte aproape de o catastrofa globala si, in consecinta, este o destinatie improbabila pentru cineva inteligent. Se folosesc tactici de infricosare pentru a exercita un control asupra oamenilor si asta deoarece frica blocheaza ratiunea si logica.

Ce poarta ei pe Thiaoouba?

Toti oamenii dupa Thiaoouba poarta imbracaminte colorata vivid ce se potriveste cu aura lor. Aici, pe Pamant noi de abia am inceput sa dezvoltam asa zisa biorezonanta a imbracamintii.

Ce spun oamenii dupa Thiaoouba despre importanta iubirii?

Eio spun ca atunci cand noi mergem in padure nu vedem copacii. Se pare ca nu suntem pe faza.

Vreo sansa sa jungem pe Thiaoouba?

Oamenii de pe Thiaoouba iau cate unul dintre noi cam la aproximativ 100 de ani. Nu ai vrea sa mergi acolo. Michel este adesea foarte trist cand vorbeste despre Thiaoouba. Imagineaza-ti ca ti se arta un paradis, numai ca sa ti se spuna ca nu este pentru tine. El vrea sa fie acolo, dar nu poate. Si atunci cand se intoarce el este de multe ori impotriva celor mai multi oameni de pe Pamant, incluzand familia sa, stiinta, obiceiurile, religia, felul de viata... Chiar si impotriva cercetatorilor OZN... Cateodata este foarte atunci cand sti adevarul.

Cum a fost mancarea pe Thiaoouba? Ce ai avut la micul dejun?

Oamenii de pe Thiaoouba beau o jumatate de pahar de substanta careia ii zic hydromel si asta la fiecare doua zile. Lui Michel nu i-a placut, dar a recunoscut ca este foarte hranitoare. Dezvotarea constiintei intampina probleme atunci cand mananci mult. Oamenii de pe Thiaoouba nu-si risipesc timpul cu preparatul mancarii.

Pe Thiaoouba ei mananca atat de putin. Atunci ce poti sa spui de senzatia de bine pe care o experimentezi cand incerci noi experiente cum ar fi gusturi noi?

Mancarea este numai pentru unii dintre noi, si este o senzatie de bine la un nivel inferior. Noi ne supra-alimentam si apoi ne simtim rau. Noi chiar devenim dependenti de anumite mancaruri si chiar fara a realiza acest lucru. Ei traiesc stari de bine mai mult prin minte si gasesc o satisfactie perpetua cand ii ajuta pe altii si cand invata Planul (matricea) si Legea Universului. Excesul de mancare este un obstacol serios in calea dezvoltarii mentale. Incearca sa te concentrezi dupa cinci feluri de mancare. Te simti somnoros si fara energie.

Ce poti sa ne spui despre toaletele de pe Thiaoouba?

Pe Thiaoouba ei folosesc un dispozitiv care arata similar cu toaletele noastre, dar nu sunt. Acesta pur si simplu dezintegreaza resturile - in particule elementare, banuiesc. Fara hartie, fara apa, fara miros, nimic. Michel s-a simtit foarte confuz cand a vazut ca masina i-a dezintegrat resturile instantaneu.

Au bani pe Thiaoouba? Ce spun ei despre bani?

Nu, ei nu au bani pe Thiaoouba. Ei spun ca sistemul monetar este un blestem pentru Pamant. Multi oameni de pe Pamant sunt sclavi ai sistemului monetar. Ei platesc pentru diverse interese toata viata lor. si poate niciodata nu le trece prin minte ca facand astfel ei ajuta la intarirea gloriosului sistem care i-a facut sclavi. Cativa indivizi (12 familii sau ceva in genul asta) controleaza intregul sistem monetar de pe Pamant. Multi oameni nu stiu nici macar cine sunt. Ei se ascund de ei insusifolosindu-se chiar de bancile pe care le detin. Ei au reusit sa convinga cei mai multi oameni de pe Pamant ca a face bani este principalul scop in viata. Ei arunca cativa bani iar ceilalti oameni sunt gata sa se bata pentru ei, sunt gata sa se omoare, sunt gata sa faca razboi. Ei dau bani guvernului si astfel oricine devine o marioneta controlata de bani. Ghiceste cine beneficiaza cel mai mult.

Cum sunt navele spatiale dupa Thiaoouba?

Navele mari sunt perfect sferice, cu luciu metalic, 80 m in diametru, fara usi. fara deschideri sau hublouri si leviteaza atunci cand se opresc din zbor. Intri in nava levitand, fiind atras in interior de un fel de piston care se deschide atunci cand te apropi. Din interior poti privi afara folosindu-te de un dispozitiv holografic care prezinta cu o claritate de necrezut culorile, contrastul, marimea, etc...

Ce spun oamenii de stiinta despre cartea ta?

Michel a avut un interviu in direct la radio cu un grup de fizicieni din Melbourne, care au studiat cartea s-a si care au pus credibilitatea lui Michel la indoiala. Michel i-a intrebat: "A-ti citit cartea meea?" "Da, de multe ori" au raspuns ei. Apoi le-a pus urmatoarea intrebare: "voi sunteti oameni de stiinta si fizicieni: aratatimi doar o propozitie in toata cartea mea, prin care voi puteti dovedi cu instrumentele voastre si cunoasterea voastra ca este minciuna". Ia ghiciti. Ei nu au putut gasi nici una. Problema a ramas in aer. Era in 1944 si ei inca mai cauta.

Ce s-a intamplat cu dinozaurii?

Ei au murit atunci cand una din doua luni mici au lovit Pamantul in urma cu 5 milioane de ani. Aceata a cauzat o catastrofa globala, inundatii, etc.. Pamantul a avut doua luni mai mici. De ce intrebi despre dinozauri? Nu sunt oamenii rasa care este pe cale de disparitie pa Pamant?

Ce stii despre acele pe care oamenii de pe Thiaoouba le-au scos de pe orbita lor din jurul Pamantului?

In alaska sunt instalatii imnse, capabile sa trimita microunde si alte radiatii in spatiu in scopuri militare - ma refer atat la comunicatii cat si la arme. Folosindu-le este posibil sa avem de a face cu o amenintare cum ar fi cea nucleara (o raza cu neutroni), o radiatie de mare intensitate care poate provoca o explozie asemanatoare unei bombe. Acele care au fost trimise de pamanteni pe orbita aveau ca scop sa refleste aceasta radiatie catre o anumita tinta. Oficialitatile stiintifice americane au afimat ca au trimis pe orbita 400 de milioane de ace in ca un experiment care are in vedere telecomunicatiile. Ei au spus ca presiunea exercitata de radiatiile solare (???) a impins toate acele ace afara de pe orbita... Aratati-mi orice altceva din univers care a a fost scos afara de pe orbita prin "presiunea luminii solare". Atunci de ce folosim rachetele? Daca un singur ac are numai 0.1 grame - 400 milioane de ace au 40 tone!!! Provoc orice om de stiinta de pe Pamant sa explice in ce fel "presiunea luminii solare" poate da la o parte 40 de tone de metal. Scoaterea acelor de pe orbita a fost o interventie inteligenta ai a demonstra posibilitatile tehnologice ale oamenilor de pe Thiaoouba. Ce ati face atunci cand copiii vostri s-ar juca cu chibritele in camera lor?

Sunt tone de informatii despre gri, reptilieni, pleidieni, taucetiansi, casiopieni, arcturieni, andromedani, etc. pe cele mai multe website-uri pe care le-am vizitat, dar nimic despre Thiaoouba. De ce?

Sunt multe cai prin care se distorsioneaza adevarul. Oamenii de pe Pamant sunt ocupati cu tot felul de teorii, basme si povesti de groaza - ei nu sunt inca pregatiti pentru Realitate... Apropos, Thiaoouba este cel mai frecvent cuvant folosit in Biblie (Thiaoouba se pronunta "iehova") . Traducatorii l-au denaturat si s-a ajuns la Yehova. Trebuie sa admitem ca acest cuvant a fost folosit pe Pamant de mii de ani. In particular, "ingerul lui Dumnezeu" la primul contact cu Moise i-a cerut sa fie numit Thiaoouba (Yehova) "pentru generatiile care vin". Aceasta cerere poate fi inca intalnita in versiunea evreiasca a Vechiului Testament (Tora). Preotii au denaturat imediat aceasta si acum evreii nu pronunta corect acest nume. Dumnezeu este Dumnezeu iar Yehova este Thiaoouba - numele planetei, unde fiecare este la acelasi nivel de evolutie ca si Moise sau Isus.

Unele carti UFO vorbesc despre razboaie intre aliens (extraterestri) avansati. Care este adevarul?

Nu este nici un razboi pentru Pamant sau pentru orice altceva, printre fiintele intr-adevar avansate. Nu poate fi. Oamenii cu adevarat avansati pot creea orice material folosindu-se de forta gandurilor lor. Stramosii vostrii i-au numit zei cu un motiv. In plus, toate lucrurile materiale, incluzand sorii, planetele, galaxiile, etc... sunt temporare. Fiecare atom nu este decat o vibratie si in cele din urma se va dezintegra in nimic (vid). Intr-adevar, contriinta, inteligenta, simtul umorului, etc... sunt lucrul etern. Trebuie sa admiteti ca este imposibil sa se lupte pentru realizari materiale. Fiecare din Univers trebuie sa invete de unul singur.

Alti rapiti OZN povestesc o groaza de istorisiri senzationale, foarte piperate. Ce parere ai?

Michel stie care rapiti inseala si mint in legatura cu experientele lor, dar nu ii este permis sa vorbeasca despre ei. Este de datoria oamenilor sa afle ceeea ce este corect. Asta este munca pe care o avem noi de indeplinit: sa descoperim adevarul singuri. Tine-ti minte: oamenii de pe Thiaoouba niciodata nu fac munca altora. Ei va asigura ca fiecare are suficiente indicii pe care sa le urmeze. Tine-ti minte ca frica este cel mai usor seentiment care poate fi provocat, care paralizeaza logica. Timp de secole, preotii si guvernantii s-au folosit de tehnici de frica pentru a controla multimea.Oricine promoveaza frica nu este constient de legile universale.

Ce parere ai de cenusii si alti aliens vazuti pe Pamant?

Sunt cateva rase de umanoizi care au un nivel de mentalitate similar cu al nostru si care ne viziteaza pamantul. Michel a primit permisiune telepatica de pe Thiaoouba in 1995 ca sa vorbeasca despre cenusii in fata camerelor TV din SUA. Cenuisiii sunt de asemenea de pe o "planeta a necazului" si pe planeta lor si-au pierdut complet sistemul imunitar ca urmare a activitatilor lor "civilizate". Pe scurt, vor disparea foarte curand. Ei au tehnologie cu ajutorul careia pot veni pe Pamant si ei vin aici pentru a cerceta reactiile sistemului nostru imunitar, deoarece si noi am inceput sa ne pierdem sistemul imunitar din 1948. Ei spera, ca prin analiza reactiilor noastre, se pot ajuta pe ei insisi. Ei implantat dispozitive de monitorizare la aproximativ 150 de oameni din intrega lume (nu 5 milioane cum spun unii). Oamenii de pe Thiaoouba supravegheaza aceasta activitate si au spus foarte clar ca nu este nici un pericol.

Este imposibil sa calatoresti de la un capat la altul al galaxieie si sa te intorci in zece zile, chiar daca te folosesti de viteza luminii. Cum explici calatoria ta?

Michel a calatorit de multe ori ca viteze mai mari decat cea a luminii., folosind o tehnica numita trans-substantiere. Nu se poate aplica aceasta tehnica in sistemul nostru solar, mai intai trebuie sa ajungi in adancimile spatiului, altfel vei exploda. Michel a inteles ca drumul cu nava spatiala este de mai multe ore pana ajungi in afara sistemului solar si alte cateva ore pana ajungi la Thiaoouba. Michel nu poate spune cum se produce trans-substantierea in interiorul navei spatiale. Imaginea devine diferita pe ecranul "camerei".

Ce spun prietenii tai de pe Thiaoouba despre spiritualitatea si religiile de pe Pamant?

Toate religiile, cultele, sectele, etc. sunt intr-adevar periculoase. Ele au fost create dupa ce oameni remarcabili au murit (Christos, Buddha, etc.) de catre oameni care au avut doua scopuri: banii se puterea. Religia este un blestem pentru Pamant pentru ca este sursa unei intelegeri gresite a spiritualitatii. Le inoculeeaza oamenilor frica, propaganda si ritualurile pana in masura in care indivizii inceteaza sa mai gandeasca si urmeaza gloata. cand cauti iubire adevarata nu te duci la o prostituata. Cand il cauti cu adevarat pe Dumnezeu, nu te duci la o institutie care face bani, sustinand ca il reprezinta pe Dumnezeu. "Imparatia lui Dumnezeu este in tine" spune Biblia, care candva continea o gramada de informatii veritabile. Din pacate, multe lururi esentiale au fost scoase de catre preotii care s-au temut ca oamenii pot devenii iluminati, independenti si imposibil de controlat. Imaginati-va ce s-ar intampla daca oamenii ar descoperii ca Dumnezeu nu are nevoie de reprezentanti...
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Skywalker din 11 Mai 2006, 23:12:45
 ARCTURIENII

Arcturienii sunt o rasa foarte spirituala care care traiesc in universul sau realitatea iubirii pure. Se pare ca exista o anumita poarta de legatura pe planeta lor prin care se transmite energie de inalta frecventa in universul nostru dimensional. Membri ai Confederatiei Prismei Umanoizilor din Lyra.

Este limpede ca si alte tipuri de extraterestrii umanoizi foarte evoluati spirituali sunt constienti de situatia actuala a Pamantului si actioneaza in consecinta in zona planetei noastre. Este vorba despre extraterestrii de pe Arcturus si Vega.

Una din persoanele contactate de arcturieni este Norma Milanovich, care a primit mesaje de la ei, inca din 1984. Iata ce mesaje a primit ea:

Arcturienii ne invata ca ingredientul fundamental pentru a trai in a cincea dimensiune este iubirea. Negativitatea, frica si vina trebuie sa fie depasite si schimbate in iubire si lumina.

Arcturienii lucreaza in stransa legatura cu maestrii inaltati carora le spun Fratietatea Totului. Deasemenea sunt in colaborare cu ceea ce ei numesc Comandamentul Galactic. Arcturienii calatoresc prin univers cu navele lor spatiale, care sunt unele dintre cele mai avansate din intregul univers.

Unul din motivele pentru care Pamantul nu a fost atacat de extraterestri negativi razboinici a fost frica acestor civilizatii de navele avansate ale arcturienilor. Navele lor reprezinta o arta din punct de vedre al tehnologiei, un lucru diferit de tot ce s-a mentionat pana acum in acest domeniu. Una dintre navele spatiale care se roteste in jurul Pamantului poarta numele Atena, dupa numele zeitei grecesti.

Societatea arcturiana este guvernata de catre intelepti, care sunt venerati de catre oamenii de pe Arcturus pentru marea lor cunoastere, intelepciune, si inaltul lor nivel vibrational. Cu cat mai mare este nivelul vibrational al unei fiinte cu atat este mai aproape de Lumina, spirit, sau Dumnezeu.

Arcturienii sunt mici de statura, aproximativ 1,20 m, sunt slabi, subtiri. Ei se aseamana foarte mult intre ei ceea ce ii face fericiti deoarece acest lucru sterge greselile care se fac pe Pamant in legatura cu etichetarea oamenilor dupa infatisare.

Arcturienii sunt cele mai iubitoare si impartiale fiinte pe care vi le puteti imagina. Pielea lor are o culoare verzuie. Ei au ochi mari, migdalati. Au numai trei degete. Au abilitatea de a misca obiectele cu ajutorul mintii si comunica in totalitate prin telepatie. Sursa lor de hrana o constituie un lichid efervescent care le vitalizeaza intreaga fiinta.

Ochii lor sunt maro inchis sau negri. Principalul lor organ lor de vedere este de natura telepatica, si nu ochii fizici. Simtul auzului transcede chiar natura lor telepatica. Au abilitatea de a vedea cu partea din spate a capului.

Media de viata este de 350 - 400 de ani. Natura lor spirituala le-a permis sa evite imbatranirea, atat timp cat ei au si abilitatea de a transcede timpul si spatiul. Viata lor se termina atunci cand contractul care a fost aranjat pentru existenta lor s-a terminat. Nu este nici o boala pe Arcturus; au fost eliminate cu secole in urma.

In sistemul arcturian nu sunt temperaturi extreme. Civilizatia lor transcede dualitatea. Ei traiesc unicitate. Profesiile pe Arcturus sunt determinate de frecventa vibratioanala a persoanei si de culorile din aura sa. De exemplu, cei care au grija de copii trebuie sa aiba culoarea violet predominanta in aura, deoarece numai sufeletelor cele mai intelepte li se permite sa se asocieze cu copiii.

Acelasi lucru se aplica si pentru cei carora le este permis sa nasca. Ei sunt scanati si testati in ceea ce priveste frecventa vibrationala si aurica si atunci cand sunt alesi de intelepti pentru a da nastere unui copil arcturian, trec printr-un proces uimitor. Nivelul vibrational al ambilor indivizi este ridicat pana la frecventa celei de a VII-a frecventa dimensionala pentru ca procesul nasterii sa asigure aducerea pe lume a celor mai evoluate suflete (A VII-a dimensiune este cea a maestrilor inaltati).

Reproducerea este o onoare pe Arcturus si una dintre cele mai bine vazute profesiuni. Actul reproductiv nu are loc in sensul fizic in care este inteles pe Pamant. Pe Arcturus se realizeaza printr-un gen de legatura mentala in care energiile barbatului si femeii sunt perfect balansate. Prin acest proces de procreere, un anume gen de forta electronica curge prin cele doua fiinte si creeaza o alta fiinta care reprezinta o replica a acelei legaturi.

Noua forma de viata este dusa apoi intr-o camera speciala care emana frecvente vibrationale propice pana cand fiinta este gata pentru a se integra in familia arcturiana. Multe fiinte de pe Arcturus sunt insamantate pe alte planete pentru ca inaltul consiliu a ordonat ca acest act este un lucru maret.

Pe Arcturus nu exista competitie. Fiecare gand, cuvant, fapta si produs este judecat dupa abilitatea sa de a creste vibratiile mai aproape de Dumnezeu. Daca nu are aceasta menire atunci nu exista pe Arcturus. Frecventa de vibratie a unei persoane este direct proportionala cu controlul pe care il are asupra corpului, emotiilor, gandurilor, actiunilor si creatiilor. Arcturienii au un control total asupra acestor aspecte ale sinelui.

Ei si-au dezvoltat abilitatea de a transcede egoul inferior, separativ, bazat pe frica. Succesul este privit in termeni de frecventa a luminii. Sunt masini care verifica constant frecventa vibrationala a fiearui individ care se manifesta pe planeta. Daca un arcturian primeste semne ca nu isi realizeaza scopul sau evolutionar, atunci imediat inteleptii trimit invatatori sa-l ajute.
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Skywalker din 20 Iulie 2006, 19:19:37
Planeta UMMO

Fenomenele legate de UMMO s-au petrecut in Spania lui Franco, intre anii 1965-1967, iar principala organizatie suspecta a fost politia secreta spaniola. Elementul incredibil il constituie prezenta unor OZN-uri autentice in diferite cartiere bogat populate din Madrid.

Primul episod s-a consumat la 6 februarie 1966, spre ora 20,00, in cartierul Aluche. Cand, sub privirile inmarmurite ale soldatilor  ce pazeau un depozit de munitii, a aterizat un obiect circular. Acesta avea 10m in diametru, iar in aer semana cu un disc albicios , a carei culoare se schimba in galben si portocaliu. A lasat pe sol trei urme dreptunghiulare dispuse in triunghi. Cat timp s-a aflat in aer, obiectul a fost observat si de martori civili , printre care Vicente Ortuno si Jose Luis Jordan. Ultimul a descoperit un amanunt important: obiectul era marcat cu un H, dar cu trei bare verticale, ca si HH, insa unite.

  Urmatoarele secvente s-au petrecut la peste un an diferenta , in 1 iunie 1967. La asfintit, cartierul madrilean San Jose de Valderas a fost survolat tacticos de un obiect lenticular(diametru de circa 12-13m) a carei culoare se modifica din galben intens in portocaliu apoi in rosu. Pentru o vreme, obiectul a stationat in aer langa un castel, iar apoi a zburat in directia autostrazii ce duce la Extramadura si Portugalia. Numerosi martori l-au putut contempla in voie, asa incat au remarcat un semn ciudat: HH(H-ul cu trei bare verticale).

  Dupa ce a evoluat silentios in lungul soselei, obiectul a aterizat pentru cateva secunde numai pe un teren viran de langa restaurantul Ponderosa din colonia Santa Monica, aflata in linie dreapta la 4-5 km de San Jose de Valderas. La inceput clientii credeau ca este o noua atractie inventata de patroni. Patronii, in schimb nu intelegeau nimic.

Dar totul pana la un punct.

  Pe cand monta niste becuri colorate, barmanul Antonio Munoz isi aminti ca daduse afara pe un tanar care intrase vijelios in incinta restaurantului vorbind despre o lumina ce zbura orizontal si care apoi coborase spre cer.  Il luase drept nebun. Dupa aceea intrase in restaurant un cuplu , iar cei doi discutara aprins despre un obiect luminos vazut pe cer. Barbatul facuse chiar o schita a obiectului si la baza lui se putea remarca acel HH. Alte doua tinere venisera si afirmasera ca o sfera de foc se repezise spre ele, apoi ca ar fi aterizat foarte aproape de masina lor.

   In dimineata zilei urmatoare, s-au gasit la locul aterizarii trei urme dreptunghiulare(L=30 cm; l=15cm) formand un triunghi echilateral (l=6m). In centrul triunghiului iarba era arsa si s-a descoperit in anumite locuri o pulbrere fina  alba, care s-a dovedit a fi aluminiu.

    Curand, Antonio San Antonio-editorul artistic al ziarului "Informaciones" si cunoscut pentru interesul sau fata de OZN-uri, avea sa primeasca un telefon de la un anonim care vroia sa-i puna la dispozitie un material desigur senzational. Erau negativele pe care le facuse cu o zi inainte. Fotografiile executate dupa aceste negative au scos la iveala un ciudat aparat lenticular. Respectivul obiect nu era altceva decat cel care survolase suburbia San Jose de Valderas si aterizase la Santa Monica.

    Dupa trecerea altor zile, un muncitor metalurgist si fiica sa care locuiau in Santa Monica, au gasit niste tuburi metalice cu un inel la mijloc. Lungimea tubului era de 129,8 mm, iar diametrul de 8,8 mm. Inelul metalic avea 24 mm.

   Un anume domn Farriols a gasit un tub. De fapt acel tub fusese gasit de un baiat de 12 ani, care a deschis-o cu forta. Apoi i-o daruise lui Antonio Pardo(misteriosul autor al fotografiilor trimise in luna august ziarului Informaciones). Antonio Pardo ii da apoi obiectul unui anchetator al evenimaentelor si de aici a ajuns in mainile lui Farriols.  Tubul continea un lichid foarte volatil(care s-a evaporat imediat) si doua benzi verzi de plastic purtand in relief deja celebrul semn HH.


  Istoria stranie a semnului HH

  Istoria lui incepe in anul 1965 cand Fernando Sesma Manzano, fondatorul societatii "Vizitatori spatiali", este contactat telefonic de un necunoscut care care il anunta intr-o spaniola cu un puternic accent strain ca extraterestrii au sosit si ii vor oferi mai multe lucruri. Lucrurile s-au dovedit a fi scrisori si documente trimise din mai toate colturile lumii. Unele scrisori erau misterioase: Plicuri francate in Australia, care contineau scrisori cu relatari petrecute cu doar cateva ore inainte in Madrid.

  Ulterior mesajele nu inceteaza sa se mai inmulteasca. Intreaga corespondenta purta semnul HH(H-ul cu trei bare verticale). In urma cercetarii documentelor, s-a constatat ca acel semn HH este semnul planetei UMMO din sistemul stelei IUMMA, aflata la 14,3 ani lumina de noi, dar invizibila de pe Pamant din cauza unui nor de materie opaca.

   Un fragment dintr-un document UMMO:

  "La ora 4 si 17 minute GMT a orei terestre 28 martie 1950, un Oanolea Ueva(cuvant ummit intraductibil, dar in

esenta insemnand nava spatiala, farfurie zburatoare-n.n.), a stabilit contactul cu litosfera Pamantului pentru prima

data in istoria noastra. Coborarea s-a facut aproape de satul La Javie din Alpii Inferiori, in Franta.

   Noi suntem un popor mai vechi decat voi si am atins un inalt nivel de civilizatie. De asemenea, structura noastra

sociala e diferita. Noi suntem guvernati de 4 membri alesi prin evaluarea psihofiziologica. Legile noastre se

bazeaza pe constante sociometrice masurate in timp... Din motive transcedentale, noi nu avem intentia sa interferam

cu cu evolutia sociala a planetei voastre. O moralitate cosmica interzice orice atitudine paternalista fata de

retelele sociale planetare care trebuie sa se creeze in mod individual. In plus, orice interventie publica din

partea noastra -chiar simpla noastra prezentare oficiala- ar produce grave alterari, incalculabile perturbari

sociale, si astfel studiul si analiza societatii voastre in conditiile sale virgine actuale ar deveni imposibile.

   Tentativele noastre modeste de contact, atatea cate facem noi acum cu voi, nu vor determina o schimbare

importanta, caci noi anticipam scepticismul natural care ne va intampina."   


   
***

Ummitii au o morfologie aproape identica cu a noastra, isi pierd folosirea vocii in adolescenta in profitul telepatiei, dar pe Pamant folosesc un aparat care le permite sa emita sunete. Dupa cum am vazut, ummitii refuza sa intervina in problemele noastre. Dar in caz de de amenintare nucleara, ei nu vor ezita in a se face cunoscuti marelui public si au pus deja la punct un plan de salvare. Plan care creeaza destula teama:"O solutie eficace ar fi interventia unei etnii intergalactice ca a noastra sau a altei etnii care va viziteaza si care nu va ezita sa ia fraiele puterii pe Terra.  Ne va fi mai usor sa ne prezentam in fata voastra aducand probe zdrobitoare asupra identitatii noastre. Detinem mijloace de corectie puternice. Un grup de 18 indivizi(efectivul actual al corpului nostru expeditionar pe Terra ), ar fi de ajuns pentru a pune in genunchi pe conducatorii politici ai celor mai puternice natiuni pentru ca puterea sa intre in mainile noastre[...]"

va urma
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Elvin din 21 Iulie 2006, 00:15:47
Exista carti pe aceasta tema, si cercetatori precum Jean Pierre Petiti care au avut acces la documente tehnice provenind de la ummiti. Acestia au transmis si informatii uluitoare legate de armele secrete dezvoltate de marile puteri
     Dar pe de alta parte, imi amintesc un lucru : la o emisiune erau Emil Streinu, Dan Farcas, si alti cativa cunoscuti, si pomenindu-se de cazul Ummo au zis toti ca e o facatura
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Skywalker din 21 Iulie 2006, 23:19:42
Intr-adevar, au existat mai multi cercetatori care s-au ocupat de studiul UMMO, printre care chiar si Jaques Valee. Insa cred ca avem aici de-a face cu 2 tabere: una pro UMMO, alta contra. Insa adevarul nu stim pe unde e si mai ales de unde si pana unde tine. Daca a fost o facatura, atunci cu ce scop s-a facut, cu ce scop s-a investit atata in el?
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Skywalker din 23 Iulie 2006, 12:56:07
Ummitii sunt lipsiti de emotii si declara ca in ceea ce priveste artele, noi suntem mult mai avansati decat ei.

O alta "scrisoare" de origine ummita:

"O solutie eficace ar fi interventia unei etnii intergalactice ca a noastra sau a altei etnii care va viziteaza si care nu va ezita sa ia fraiele puterii pe Terra. Ne va fi mai usor sa ne prezentam in fata voastra aducand probe zdrobitoare asupra identitatii noastre. Detinem mijloace de corectie puternice. Un grup de 18 indivizi(efectivul actual al corpului nostru expeditionar pe Terra ), ar fi de ajuns pentru a pune in genunchi pe conducatorii politici ai celor mai puternice natiuni pentru ca puterea sa intre in mainile noastre

Toate nationalitatile diferite de pe Terra vor fi unite intr-o singura entitate planetara care va fi in cursul procesului de reconfigurare, plasata sub autoritatea fratilor numiti de catre centrul dirijat de UMMO... Conducatorii corupti vor fi inlocuiti cu conducatori competenti si mai onesti.

Aceasta prima etapa se va caracteriza prin aparitia numeroaselor focare de rezistenta prin sabotaje si manifestarea isteriei nationaliste si religioase. Dar la acest stadiu noi ne vom multiplica efectivele expeditionare si fratii nostri vor converge catre centre de subversiune.

Dispunem de sisteme care paralizeaza activitatea neuro-encefalica fara a provoca leziuni. Atunci ii vom izola pe recalcitranti, care vor sta in centre de reeducare, dar precizam ca tratamentul pe care il vor suporta va fi foarte agreabil pentru ei. Programul nostru de reeducare pentru oamenii de pe Terra va presupune o separare riguroasa si precoce a copiilor lor, pentru a impiedica contaminarea lor ideologica.

Formarea acestora se va efectua pe o baza culturala proprie Terrei, excluzand riguros aporturile aduse de pe UMMO. Vom selectiona pur si simplu elementele stiintifice, istorice, ideologice, artistice si folclorice pe care fratii mei conducatori le vor considera ca fiind viciile voastre prin grave erori conceptuale. Ideologia religioasa se va concentra pe invataturile lui Iisus din Galilea. "
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Elvin din 23 Iulie 2006, 14:34:02
Am citit despre ummiti si un lucru nu-mi da pace : acel security officer din Dulce Base n-a pomenit nimic de ummiti din cate am vazut [???] . Chiar au reusit sa scape de aparatura sofisticata a reptiloizilor, cenusiilor si celorlalti ?
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: xennon_2000 din 20 Ianuarie 2007, 19:11:52
Rasa SANTANIANA:
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: xennon_2000 din 20 Ianuarie 2007, 19:15:43
Extrase din cartea IAD contra RAI de Ion Tugui (cele de mai sus)
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: xennon_2000 din 15 Februarie 2007, 15:23:24
Phoenix

Extraterestru aflat in contact cu Adrian Dvir, medium si vindecator din Israel care colaboreaza cu extraterestrii din alte lumi pentru a vindeca oameni. Contactele acestuia cu Adrian Dvir nu au avut scopuri medicale. Phoenix face parte din rasa klidorienilor care vin de pe planeta Aiotip din galaxia Andromeda. Acesta a luat legatura cu Adrian Dvir folosindu-se de procedeul denumit de noi pamantenii, transcomunicare (comunicare cu entitati din alte dimensiuni prin intermediul mijloacelor electronice, televizor, calculator, radio etc.), mai precis prin intermediul telefonului mobil. Phoenix este foarte batran (are 200 de ani) si este de asteptat sa moara in viitorul apropiat. Este specialist in comunicatii. Este insurat si are o casa pe Arcturus, o planeta din galaxia noastra.

Vezi: Rase de extraterestrii - klidorienii
Lumi extraterestre - planeta Aiotip
Audio & Video - Vocea lui Phoenix

****************************************

Pleja

Se cunosc putine lucruri in legatura cu Pleja, sora lui semjase. Billy Meier spune ca este o fiinta aventuroasa cu par lung si negru. In timpul unei vizite, Billy a incercat sa o convinga pe Pleja sa se plimbe cu motocicleta lui, mai ales ca nu exista un asemenea vehicul pe planeta Erra. Semjase a avut o opinie diferita. Cum s-a asezat pe motocicleta s-a si ridicat si a zis ca nu va conduce niciodata un vehicul atat de periculos.

Vezi: Personalitati - Billy Meier
Lumi extraterestre - planeta Erra, Pleiade
Rase de extraterestri - pleidienii
Extraterestrii celebri - Semjase

****************************************

Pleya

Extraterestru aflat in contact cu grupul de contactati "Oamenii Cosmici". Colaboreaza cu Ptaah, Ashtan Sheran, Jamahama si alti extraterestri. Transmite informatii prin Ivo A. Benda si Miloslava Drskova.

Vezi: Personalitati - Ivo A. Benda, Miloslava Drskova
Extraterestrii celebri - Astan Sheran, Ptaah, Jamahama

****************************************

Printia

Entitate alien care apartine civilizatiei sumeriene (orasul Zaledor), care a locuit in spatiul noastru, de pe Pamant. Treptat au predat stafeta acestui loc actualilor locuitori ai Pamantului, astfel incat in urma cu 14.000 de ani inca mai colaborau deschis cu noi. Orasul Zaledor face parte dintr-o retea de 7 orase sumeriene si este situat in adancimile pamantului, sub muntii Bucegi, dar intr-o alta dimensiune. Canalele de lagatura cu aceasta civilizatie de sub Bucegi erau folosite de daci, care se refugiau prin acestea, fiind condusi de un initiat care ii ajutau sa treaca in dimensiunea lor. Sumerienii au inaltimea de 2,5 m, in rest nu sunt diferiti de noi cu nimic. Printia este reprezentant al Confederatiei Galactice, care prin Misiunea Romania (un grup de persoane din Romania) ajuta la ridicarea vibratiilor Planetei, in special a Romaniei, care se presupune ca este centrul spiritual al planetei. Mesajul acestei entitati este cuprins in cartea "Viata pe Geea", editura Solteris, si este transmis prin persoanele de la organizatia Elta Universitate.

****************************************

Prof. Bach

Extraterestru care face parte din echipa medicala a lui Adrian Dvir, medium si vindecator din Israel. Vine de pe o planeta care se afla foarte departe de Pamant. Se numeste Heliopolis. Este de marimea lunii noastre. Este o planeta straveche pe care s-a dezvoltat o cultura indigena. Are aspectul unei soparle. Ei au aparut in urma unui proces evolutiv al unei specii de reptila. Pe planeta lor aceasta specie de reptile amfibii a evoluat pana la un nivel de inteligenta foarte ridicat. Conditiile dificile de pe aceasta planeta i-au fortat sa dezvolte tehnologii foarte avansate. Au intrat in Federatia Civilizatiilor si contribuie semnificativ la activitatile acesteia de cercetare a cosmosului. Incearca sa jute civilizatiile tinere care dau totusi semne de slabiciune, cum ar fi cea de pe Pamant. Prof. Bach este specialist in medicina si ajuta la dezvoltarea metodologiilor medicale. Are 800 de ani si este considerat un alien de stiinta tanar printre cei de felul lui. Durata medie de viata a speciei este de 3.000 de ani. Cresterea copiilor se face in grupuri. Planeta Heliopolis are savana, multa vegetatie, un grad de umiditate ridicat, soarele straluceste puternic, sunt multe ploi si multe animale de prada in jungla. Zonele rezidentiale sunt bineinteles in afara de orice primejdie. Le place sa poarte haine sintetice din materiale tipatoare, colorate. Gura si nasul lor sunt alungite ca ale unei soparle.

Vezi: Personalitati - Adrian Dvir

****************************************

Prof. Heinrich

Extraterestru care face parte din echipa medicala a lui Adrian Dvir, medium si vindecator din Israel. Are 650 de ani, vine de pe planeta Beta si este specialist in transplanturi de plamani. Ei nu au timp pentru odihna si relaxare. Sunt organizati sa munceasca la tratarea oamenilor dupa ceas, in schimburi. doar cand merg acasa, in vacanta, au timp liber. Nu au activitati cum ar fi vizionarea unui film, spectacol, competitii, etc. ci doar intalniri publice si prelegeri. Intalnirea publica esteo activitate educationala - scopul ei nu este distractiv. Ei sunt alcatuiti diferit de noi. Sunt mai putin emotivi si nu au nevoie de distractie sau relaxare pentru a scapa de stres. In comparatie cu noi, se aseamana mai mult cu niste masini - sunt ca niste mecanisme. Ei lucreaza ca o uzina, fiecare fiind ocupat cu activitatea sa - cu o diferenta. Ei lucreaza fara pauze. Cand este in vacanta, Prof Heinrich isi viziteaza familia.

Vezi: Personalitati - Adrian Dvir

****************************************

Ptaah

Este in legatura cu Billy Meier dar si alti contactati cum ar fi Ivo. A Benda. Dupa spusele lui Billy Meier, Ptaah are aproximativ 770 de ani pamantesti si este tatal a trei copii: doua fete - semjase si Pleja siun baiat Jucata, care nu mai traieste. Ptah este comandantul flotei de nave spatiale ale pleidienilor  si detine rangul de JHVH, care inseamna "rege al intelepciunii" (un JHWH detine cel mai inalt grad de cunoastere si intelepciune pe care il poate atinge un om de-a lungul unei existente fizice). Un rege al intelepciuni acorda un mare ajutor celorlalti si conduce mai multe planete locuite dar nu are un rol de conducator despotic. Ptaah conduce in prezent trei planete.

Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: xennon_2000 din 15 Februarie 2007, 15:25:13
Arcturienii ne invata ca ingredientul fundamental pentru a trai in a cincea dimensiune este iubirea. Negativitatea, frica si vina trebuie sa fie depasite si schimbate in iubire si lumina.

Arcturienii lucreaza in stransa legatura cu maestrii inaltati carora le spun Fratietatea Totului. Deasemenea sunt in colaborare cu ceea ce ei numesc Comandamentul Galactic. Arcturienii calatoresc prin univers cu navele lor spatiale, care sunt unele dintre cele mai avansate din intregul univers.

Unul din motivele pentru care Pamantul nu a fost atacat de extraterestri negativi razboinici a fost frica acestor civilizatii de navele avansate ale arcturienilor. Navele lor reprezinta o arta din punct de vedre al tehnologiei, un lucru diferit de tot ce s-a mentionat pana acum in acest domeniu. Una dintre navele spatiale care se roteste in jurul Pamantului poarta numele Atena, dupa numele zeitei grecesti.

Societatea arcturiana este guvernata de catre intelepti, care sunt venerati de catre oamenii de pe Arcturus pentru marea lor cunoastere, intelepciune, si inaltul lor nivel vibrational. Cu cat mai mare este nivelul vibrational al unei fiinte cu atat este mai aproape de Lumina, spirit, sau Dumnezeu.

Arcturienii sunt mici de statura, aproximativ 1,20 m, sunt slabi, subtiri. Ei se aseamana foarte mult intre ei ceea ce ii face fericiti deoarece acest lucru sterge greselile care se fac pe Pamant in legatura cu etichetarea oamenilor dupa infatisare.

Arcturienii sunt cele mai iubitoare si impartiale fiinte pe care vi le puteti imagina. Pielea lor are o culoare verzuie. Ei au ochi mari, migdalati. Au numai trei degete. Au abilitatea de a misca obiectele cu ajutorul mintii si comunica in totalitate prin telepatie. Sursa lor de hrana o constituie un lichid efervescent care le vitalizeaza intreaga fiinta.

Ochii lor sunt maro inchis sau negri. Principalul lor organ lor de vedere este de natura telepatica, si nu ochii fizici. Simtul auzului transcede chiar natura lor telepatica. Au abilitatea de a vedea cu partea din spate a capului.

Media de viata este de 350 - 400 de ani. Natura lor spirituala le-a permis sa evite imbatranirea, atat timp cat ei au si abilitatea de a transcede timpul si spatiul. Viata lor se termina atunci cand contractul care a fost aranjat pentru existenta lor s-a terminat. Nu este nici o boala pe Arcturus; au fost eliminate cu secole in urma.

In sistemul arcturian nu sunt temperaturi extreme. Civilizatia lor transcede dualitatea. Ei traiesc unicitate. Profesiile pe Arcturus sunt determinate de frecventa vibratioanala a persoanei si de culorile din aura sa. De exemplu, cei care au grija de copii trebuie sa aiba culoarea violet predominanta in aura, deoarece numai sufeletelor cele mai intelepte li se permite sa se asocieze cu copiii.

Acelasi lucru se aplica si pentru cei carora le este permis sa nasca. Ei sunt scanati si testati in ceea ce priveste frecventa vibrationala si aurica si atunci cand sunt alesi de intelepti pentru a da nastere unui copil arcturian, trec printr-un proces uimitor. Nivelul vibrational al ambilor indivizi este ridicat pana la frecventa celei de a VII-a frecventa dimensionala pentru ca procesul nasterii sa asigure aducerea pe lume a celor mai evoluate suflete (A VII-a dimensiune este cea a maestrilor inaltati).

Reproducerea este o onoare pe Arcturus si una dintre cele mai bine vazute profesiuni. Actul reproductiv nu are loc in sensul fizic in care este inteles pe Pamant. Pe Arcturus se realizeaza printr-un gen de legatura mentala in care energiile barbatului si femeii sunt perfect balansate. Prin acest proces de procreere, un anume gen de forta electronica curge prin cele doua fiinte si creeaza o alta fiinta care reprezinta o replica a acelei legaturi.

Noua forma de viata este dusa apoi intr-o camera speciala care emana frecvente vibrationale propice pana cand fiinta este gata pentru a se integra in familia arcturiana. Multe fiinte de pe Arcturus sunt insamantate pe alte planete pentru ca inaltul consiliu a ordonat ca acest act este un lucru maret.

Pe Arcturus nu exista competitie. Fiecare gand, cuvant, fapta si produs este judecat dupa abilitatea sa de a creste vibratiile mai aproape de Dumnezeu. Daca nu are aceasta menire atunci nu exista pe Arcturus. Frecventa de vibratie a unei persoane este direct proportionala cu controlul pe care il are asupra corpului, emotiilor, gandurilor, actiunilor si creatiilor. Arcturienii au un control total asupra acestor aspecte ale sinelui.

Ei si-au dezvoltat abilitatea de a transcede egoul inferior, separativ, bazat pe frica. Succesul este privit in termeni de frecventa a luminii. Sunt masini care verifica constant frecventa vibrationala a fiearui individ care se manifesta pe planeta. Daca un arcturian primeste semne ca nu isi realizeaza scopul sau evolutionar, atunci imediat inteleptii trimit invatatori sa-l ajute.

NAVELE SPATIALE ARCTURIENE

Navele spatiale ale arcturienilor sunt cele mai perfectionate din intregul univers. Ele sunt alimentate de cristale care nu sunt de pe planeta lor ci de pe o planeta din Calea Lactee care nu a fost inca descoperita de catre oamenii de stiinta pamanteni. Aceste cristale au o cale de a conduce energia luminoasa direct din Marele Soare Central.

Arcturienii spun ca nu mai folosesc de mult computerele pentru ca ei au depasit nevoia de a avea aceste lucruri. Ei au alte sisteme care sunt cu mult mai avansate. O sectiune a navei spatiale este o replica a lui Arcturus. Aceasta sectiune prezinta avantajul ca poate lua orice membru al echipajului inapoi pe Arcturus in corpul sau eteric. Aceasta ajuta la intarirea si rejuvenarea membrilor grupului care sunt departe de casa pentru lungi perioad de timp atunci cand traverseaza unversul. Frecventa pamantulu este foarte cruda pentru arcturieni din cauza frecventei lor care tine de a V-a dimensiune. Arcurienii nu mananca dar sunt capabili sa ingereze energie. Ei dorm perioade scurte de timp, o data pe saptamana, dar pentru ei este un timp sacru in care calatoresc cu sufletul si se conecteaza la inaltele sfere de constiinta.

O alta camera din nava arcturiana are o baza competa de date cu informatii despre fiecare aspect al vietii de pe Pamant precum si de pe alte planete. Arcturienii sunt capabili sa ingereze informatie prin abilitatile telepatice si prin sistemul lor nervos. Acest proces este similar cu cel prin care ingereaza mancarea dar se petrece la un nivel energetic. Ei sunt capabili sa asimileze informatie de sute de ori mai rapid decat un om mediocru de pe Pamant.

O nava arcturiana are o camera care intareste vibratiile celui care intra astfel incat acesta nu va fi coplesit de vibratiile planetei Pamant. Arcturienii sunt capabili sa calatoreasca in timp. Ei mai au nave spatiale mai mici care au forma sferica si care sunt folosite pentru a activa punctele energetice si liniile de forta ale Pamantului care s-au slabit de-a lungul secolelor. Arcturienii au fost pe Pamant de cand a inceput viata aici. Ei au multe baze pe Pamant si au trei baze si pe Luna. Multe din bazele lor de pe Pamant sunt in interiorul muntilor. Arcturienii se pot manifesta fizic, dar ei exista intr-o stare eterica, asa ca materia fizica nu este o problema pentru ei.

Exista si o sectiune disipatoare in nava care face ca orice persoana sau obiect sa dispara instantaneu. Ei o folosesc pentru persoane numai cand acestea au murit. In ceea ce priveste aceasta masina este uimitor ca orice lucru care a fost disipat poate fi resolidificat oricand in viitor prin verificarea inregistrarilor navei. Cu cat aflati mai multe despre arcturieni cu atat Star Trek pare mai real.

Multe suflete sunt aduse pe navele arcturiene in timpul starii de somn/vis si acolo sunt lucrate si ajutate, desi arcturienii nu lezeaza libera alegere a unei persoane asa cum fac griii. Arcturienii sunt aici pentru a ajuta oamenii in tranzitia catre a IV-a si a V-a dimensiune a realitatii si in cresterea frecventelor vibrationale. Ei apar ca gardieni si protectori ai inaltei constiinte din univers.

Ei au baze in fiecare tara de pe planeta si, de fapt, au baze in tot universul. Ei sunt aici pentru a educa umanitatea dar au probleme in ceea ce priveste intelegerea cu guvernele si armata, care este interesata in primul rand in tehnologie militara, nu in iluminare spirituala.

Arcturienii ne-ar putea ajuta mult mai mult, dar oamenii care guverneaza Statele Unite si lumea in general este atat de afundata in material si este atat de egoista incat se opune o forta ajutorului pe care l-ar putea da aceste fiinte incredibil de avansate. In schimb, Guvernul SUA a facut o intelegere cu griii care sunt fiinte foarte egoiste si care au in vedere numai scopurile lor avide.
 

Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Arckadii din 15 Februarie 2007, 16:43:32
oare Ion Tugui stia ce vorbeste? imi placea mult de el si apreciez munca depusa insa multe par pura fictiune.
chiar stia ceva?
Ark
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Interesent din 15 Februarie 2007, 17:16:01
Este formidabil, ce se scrie despre Billy Meier, mai ales ce se copiaza si se interpreteaza gresit! Daca s-ar fi cercetat mai atent, s-ar fi gasit, ca Billy Meier impreuna cu extraterestrii Ptaah si Pleja nu au nici o legatura cu pamintenii Ivo Benda sau Miloslava Drskova. Informatiile asupra acestei minciuni se pot gasi pe pagina lui B.Meier direct. Va-ti intrebat de unde au acesti oameni informatiile despre Ptaah si ceilalti din grupa lui? Multi il condamna pe Meier ca sarlatan, dar i-i copiaza temele si persoanele de contact fara rusine si le publica ca informatii proprii. Daca se studiaza informatiile lui Meier si ale celorlalati asazisi Contactees ar trebuii sa se gaseasca contraziceri cu multimea. Daca informatiile ar fi de la aceleasi persoane extraterestre, ar trebui sa coincida si nu sa se contrazica ca in aceste cazuri !! Dar exact acest lucru se intimpla. Meier nu vorbeste o limba religioasa, care o folosesc ceilalti si dau impresia ca extraterestrii ar fi Mesiase si ar veni aici sa ne salveze pe noi. Ar fi bine, ca informatiile lui Meier sa fie citite mai atente ca sa se poata vedea unde este diferenta intre ce spune el si ce spun ceilalti. Sint sigur, ca terminologia si informatiile lui Meier nu convin oricui.
Si inca ceva trebuie sa corijez:
Billy nu are motocicleta, ci o motoreta. Pleja, sora Semjasei, a probat sa conduca motoreta si ia placut mult.
Plejarul Ptaah, ca si ceilalti din federatia lor de popoare, nu au colaborat niciodata cu Ashtar Sheran. Ashtar Sheran a fost omorit intr-un disput cu Plejarii, si membrii din grupa lui Sheran au fost deportati pe alte planete, de unde ei nu se mai pot reintoarce aici pe pamint. Scopul lui Sheran a fost prin viziuni provocate cu ajutorul echipamentului tehnic, prin folosirea oamenilor religiosi (printre altele: Viziunea de la Fatima), sa manipuleze lumea si sa o subjuge mai tirziu. Acest plan a fost distrus de Plejari acum citiva ani in urma.
Cine povesteste despre Plejari si Meier alte lucruri, inseamna ca nu cunoaste aceasta tema sau duce lumea in eroare.

Este remarcabil, ca majoritatea pamintenilor in ziua de astazi inca acorda multa atentie la minunatii, care nu au nici o logica si sint povesti de science fiction. Multe din informatiile redate reprezinta mai degraba fanteziile unor persoane, care vor sa apara importante in fata celorlate. Asemenea idei au fost in multe cazuri de Plejari ca neadevaruri si idei de fantezie titulate. Dupa felul cum Plearii vorbesc si argumenteza la aceste informatii publicate de Benda & Co., este ca un dus rece - te trezesti foarte repede.
E greu de recunoscut, ca mult ce se publica in acest domeniu nu are cu realitatea nimic de a face, dar omenirea inca nu vrea sa se trezeasca din visele de fantezie.
Nu se poate spune, da din caind in caind expeditii extraterestre nu duc spre planeta noastra, dar noi locuind in sitemul nostru solar destul de departe, ca in desert, trebuie tinut cont, ca atitea contacte extraterestre si examinari publicate nu pot exista.
Ori sint cazurile publicate povesti de fantezie, ori sint persoanele care redau aceste cazuri victime ale unor sisteme de dezinformare ale pamintenilor. Grupe real pamintene, care cerceteaza in domenii de stiinte de viitor, si care nu au interes sa spuna de unde vin si ce fac. Este desigur mai usor sa se spuna ca este vorba de o rasa extraterestra, care vine de undeva (unrealistic si inca necontrolabil) din cosmos, decit sa spuna ca este o grupa de cercetatori paminteni din zona XY.
Va salut - Interesent
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: xennon_2000 din 16 Februarie 2007, 09:30:22
Arck si Interesent...
Nu  cred nici eu in multe din ele si pe Ion Tugui il apreciez si eu!
Contele Incapucciato este un farsor dupa parerea multora...dar raman o serie de relatari adunate pe diverse volume ale lui Tugui care sunt cat de cat mai credibile...una din ele este Rasa santaniana
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Anna din 12 Aprilie 2007, 19:55:53
Maya, Quetzal(Quetzalquatl)...interesante nume....sa aiba vreo conotatie cu zona Americii Latine?
Viracocha, Quetzalcuatl erau descrisi de bastinasi ca fiind inalti si cu barba(ori maiasii, incasii erau mici de statura si fara barba fiind la origine popoare asiatice ce au populat continentul american trecand prin stramtoarea Bering)...interesant! :roll:
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Unidentified din 12 Aprilie 2007, 20:28:26
Apropo de Billy Meier am gasit ceva interesant (vezi jos atasat) si http://www.psychicinvestigator.com/demo/UFO_Skp.htm  :-D

Revenind la extraterestrii ... un extras din faimoasa conferinta tinuta de dr Greer pe cand nu avea creierul spalat :) http://www.youtube.com/watch?v=xV9Wt_BCI-U
In caz ca nu stiati sau nu ati urmarit conferinta de pe data de 9 Mai 2001 ;)
http://video.google.com/videoplay?docid=-1166743665260900218
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: pri3st3ss din 12 Iulie 2007, 22:25:05
Think about this: the natural world contains the model to follow. If there is wisdom stored within the genetic code of your deoxyribonucleic acid which your species has barely begun to understand or access, you would be well served to listen to us for one moment at least. We have said before that we, The Reptilians, in no way mean you or your species any harm. We have also stated that we are not a 'Savior Race'. We can offer you teachings with which you may help yourselves. In order for you to alter and deepen your limited notions of what "living systems" are, you must acknowledge the existence of more than three-dimensions. This will allow you to begin to utilize and gain access to your dormant and latent potential capabilities, many of which remain dormant and latent within the design specifications of your being. This is part of your own ancestral mass karma as a species, as well as ours. Backwards in time during the destruction of Atlantis, the Reptilian species was partially responsible for the sequence of events as they unfolded. Your Species must in all reality come to acknowledge and accept that there does exist a Galactic Federation of Star Systems and Civilized Worlds. Your Earth, the Human Species and the Development of your Civilization has been overseen and guided since its inception and throughout time.



http://www.reptilianagenda.com/cont/co102299a.shtml

http://www.crystalinks.com/reptilianbrain.html
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: sevastase din 14 Aprilie 2008, 12:08:35
Citat din: Skywalker din  24 Februarie 2006, 14:31:06
Super, Jackie!

Tocmai cautam si eu informatii mai detaliate despre nordici.
  De unde se stie paneta de unde vin?
  Astfel de detalii ar rezulta numai din cercetarea amanuntita de lunga durata a unor astfel de indivizi. Cine i-a cercetat?
Si mai ales cand?
(http://tbn0.google.com/images?q=tbn:9T_UVxR22I7skM:http://www.echoesofenoch.com/imgs/img_Nordics.gif)
(http://www.crystalinks.com/nordicaliens.jpg)
ordic aliens, or Nords, are one of several types of extraterrestrial featured in the UFO mythos. Nords are described as resembling beautiful, taller than average humans with Nordic or Scandinavian features: pale skin, blue or green eyes and blonde hair. Nordic contacts, often from Venus, were frequently reported in the 1950s and 1960s, but declined after that. Purported contactees claim to have witnessed the Nords beaming down from gold or silver colored crescent-shaped UFOs or from gigantic bright cigar-shaped UFOs.

Many people believe the cigar-shape UFOs serve as a mother ship because there have been reports of smaller ships flying around it. Their spacecrafts are often said to be very fast-moving and can come in large numbers. Several reports claim that these UFOs were encountered near mountains or forests and are rarely thought to hover over more urban settings.

Contactees' reports of Nordic aliens describe them as benevolent observers who are not allowed to interfere with Earth culture. Nordic Aliens are also said to be in conflict with the Greys, as the latter are influencing human evolution. They are rarely reported to have abducted or performed experiments on humans. Many people theorize they are humankind's long lost relatives that have traveled to other planets. Most Nordics aliens who are encountered on earth are males. They mostly communicate telepathically. They have reportedly been seen, however, to talk in a language of their own.

Some versions of UFO mythology allege that in 1953, Nordic aliens landed at Homestead Air Force Base to warn humans of the Greys and Reptoids. Incorporating the claims of Billy Meier into the lore surrounding them, many believers say that the Nordics originate in the Pleiades, despite the extreme youth of the stars contained in this cluster and therefore, the great improbability of life as we know it having evolved there. People claim the Nordics aliens live on the planet Telosia. Another group of Nordics aliens are said to be living on another star-system called Hyades. They are sometimes known as Telosians, Hydeans and Pleiadeans.They are also referred to as Venusians and Wingmakers.

One example of Nordic aliens in popular science fiction was the Space 1999 episode "Earthbound", which featured tall, blonde-haired humanoid aliens.

Some speculate that many UFOs are secret aircraft made by humans in the USA and being tested. If so, the "Nordic aliens" are the aircraft's human white American crew
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: valmigliore din 06 Iunie 2008, 18:13:10
da fratilor, or fi extraterestrii ,dar in biblie sunt asemuiti cu demonii pentru ca duc lumea la pierzanie, si in anatema. acestia nu respecta in nici un chip poruncile divine universale, chiar daca cred ca exista si sunt convinsi ca exista un creator.cititi in vietile sfintilor despre alieni, si despre viziunile lor cu alieni ca nu sunt doar niste simpli extraterestrii care traiesc nu stiu unde in constelatia pleiadelor sau pe osiris. e de ajuns sa credem in ei si in ce spun ei atunci cand trimit mesaje prin canale de legatura ca astfel ne lepadam de Iisus si ne-am luat adio de la mantuire, pentru ca ne asemuim cu ei si ne vom duce impreuna cu ei la sfarsitul veacurilor, in groapa de gunoi a sufletelor
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: StarDust din 06 Iunie 2008, 18:52:38
Citat din: valmigliore din  06 Iunie 2008, 18:13:10
pentru ca ne asemuim cu ei si ne vom duce impreuna cu ei la sfarsitul veacurilor, in groapa de gunoi a sufletelor

Cred ca e gresit. E posibil ca civilizatii care traiesc in acest univers al nostru, sa aiba un asemenea nivel de constiinta si "civilizatie" incat noua sa ni se para de-a dreptul in "Rai" sa traiesti la ei. Deci, cred ca e gresit a crede ca daca suntem cu totii in acelasi plan energetic, suntem cu totii in "groapa de gunoi a sufletelor".
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: alinutzu din 06 Iunie 2008, 19:08:17
Citat din: valmigliore din  06 Iunie 2008, 18:13:10
da fratilor, or fi extraterestrii ,dar in biblie sunt asemuiti cu demonii pentru ca duc lumea la pierzanie, si in anatema. acestia nu respecta in nici un chip poruncile divine universale, chiar daca cred ca exista si sunt convinsi ca exista un creator.cititi in vietile sfintilor despre alieni, si despre viziunile lor cu alieni ca nu sunt doar niste simpli extraterestrii care traiesc nu stiu unde in constelatia pleiadelor sau pe osiris. e de ajuns sa credem in ei si in ce spun ei atunci cand trimit mesaje prin canale de legatura ca astfel ne lepadam de Iisus si ne-am luat adio de la mantuire, pentru ca ne asemuim cu ei si ne vom duce impreuna cu ei la sfarsitul veacurilor, in groapa de gunoi a sufletelor

dar de ce eºti pornit aºa de rãu împotriva extratereºtrilor ?
pânã ºi vaticanul zice cã sunt fraþii noºtri ...
din câte vad eu eºti un adept înrãit al bibliei, sã ºtii cã în viaþã trebuie sã cântãreºti toate variantele înainte de a alege ceva ca fiind adevãrul.

Citat"Dupa cum exista mai multe rase de oameni tot asa cred ca pot exista si alte forme de viata, mai inteligente, create tot de Dumnezeu. Asta nu ne limiteaza credinta pentru ca noi nu putem contesta libertatea de creatie a lui Dumnezeu"

Funes este de parere ca teoria Big Bangului este una dintre cele mai credibile explicatii despre cum a aparut lumea, explicatie care nu trebuie negata de credinta.

"Biblia in sine nu este o carte de stiinta. De aceea nu ne putem astepta ca ea sa ne ofere raspunsuri stiintifice la probleme noastre", a mai adaugat Funes.
sursa (http://www.ziare.com/Vaticanul_admite_existenta_extraterestrilor-309408.html)

Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Serban M din 06 Iunie 2008, 21:40:59
Citat din: valmigliore din  06 Iunie 2008, 18:13:10
da fratilor, or fi extraterestrii ,dar in biblie sunt asemuiti cu demonii pentru ca duc lumea la pierzanie, si in anatema. acestia nu respecta in nici un chip poruncile divine universale, chiar daca cred ca exista si sunt convinsi ca exista un creator.cititi in vietile sfintilor despre alieni, si despre viziunile lor cu alieni ca nu sunt doar niste simpli extraterestrii care traiesc nu stiu unde in constelatia pleiadelor sau pe osiris. e de ajuns sa credem in ei si in ce spun ei atunci cand trimit mesaje prin canale de legatura ca astfel ne lepadam de Iisus si ne-am luat adio de la mantuire, pentru ca ne asemuim cu ei si ne vom duce impreuna cu ei la sfarsitul veacurilor, in groapa de gunoi a sufletelor

stimabile,ei vezi tu cu isus si biblia ca asta e ceva nou,sunt ferm convins ca extraterestrii se tem cel mai mult de un contact starnitor de panica in randul oamenilor de genul tau [mass panic],imagineaza-ti sa fim asa 6 miliarde cred ca ne-am devora reciproc.. si unde mantuire ? deschideti-va mintile oameni buni si poate dati si un ochi peste zeigeist sa mai intelegeti care e faza cu religia.nu vreau sa atac pe nimeni insa am ajuns sa stiu cum gandesc multi din fratii nostrii si ce iritati sunt de acest subiect ce va deveni foarte curand istorie.
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: valmigliore din 11 Iunie 2008, 00:57:59
sunteti yoghin? adept al hinduismului?
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: valmigliore din 11 Iunie 2008, 01:14:26
religie= istorie?!! da, e foarte posibil pentru ca va fi o dezbinare intr-un final, si cine o creeaza? tot printul acestei lumi, pentru ca asta vrea, ratacirea rasei umane de la credinta adevarata, or oare am uitat ca razboiul se da pe plan spiritual? acolo e buba lui! Iar religii sunt cu duiumul, credinta e doar una, cine spune asta? Eeee uite, Iisus, Dumnezeu intrupat in om care s-a jertfit ptr unii ca noi care inca mai cred si idolatrizeaza statui cu patru maini, elefanti, vaci, sobolani (hinduism),iar cea mai grava e credinta in reancarnare. Or, oare nu se spune ca la sfarsitul acestei perioade de freamat vor invia in trup mortii? sufletele se vor unii cu trupurile, si va fi cea de pe urma minune a lui Dumnezeu? oare cate trupuri va avea atunci un suflet, si pe care il va ocupa el? si sunt multe alte argumente care combat reancarnarea. Sunt oarecum mirat ca in india sunt 25 milioane de crestini, ceea ce ma bucura. 
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: vlad09 din 19 August 2008, 11:05:06
Am gasit pe torente colectia audio "Billy Meier Pleadian Contact Notes (01-32) read by Randolph Winters".
E un set de casete care insotesc cartile lui Billy Meier si care au fost transpuse in format electronic si facut publice.
Ofera multe lamuriri cu privire la viata extraterestra si contactele lui Billy.
http://www.dump.ro/download.php?id=12528&act=VZj3amEATIuKA9Rz (http://www.dump.ro/download.php?id=12528&act=VZj3amEATIuKA9Rz)
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: DepthOfField din 21 August 2008, 00:30:49
apropo de Billy Meier, suspiciuni grave de fals si povesti inventate exista la adresa experientelor si scrierilor sale, asadar informatiile date de el trebuie privite cu atentie (reticenta critica).

pe forum s-a discutat pe larg aici:

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,257.msg3493.html#msg3493
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,486.0.html
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: lylyt_ice din 21 August 2008, 01:10:30
 Domnul Meier, are multe de spus in lumea SF, dar intrebarea este. el prezinta numai "realul?" acceptat de cei care sunt creduli in fata vorbelor lui de "DUH", sau sunt si oameni care stiu prin propria experienta ca ce spune el este real? Eu personal inclin sa cred ca el a transpus anumite vise intense in realitate...el a experimentat ceea ce spue, (POATE?) dar numai in stare de vis(SOMN)...atunci am sa spun ca e adevarat ce spune...DAR? ca toate acestea s-au petrecut real(?!), asta sa spuna cui doreste sa creada in fantezii...!!!
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Interesent din 21 August 2008, 10:50:08
Va salut.
Cu toata intelegerea care o am, si incurajarea de a controla ce se scrie, spune si povesteste la tema UFO-OZN, pot exprima ca eu am cu totul o alta impresie despre Billy Meier. Anul trecut am avut ocazia sa-l cunosc pe Billy personal avind un termen la el. El m-a ajutat cu un sfat intr-o problema personala si pot spune ca acest om este normal, modest, binevoitor si exact asa cum acei oameni din imprejurimea lui (Grupa FIGU), de zeci de ani l-au descris - un om bun.
Ca nu poti avea peste tot prieteni si de aceia care vorbesc bine despre tine, nu este nimic nou. Fiecare dintre noi are oameni cu care se poate intelege bine si cu care mai bine ramii la distanta.
S-a scris mult negativ despre Billy si unele falsificari aparute in numele lui. Nu se scrie nicaieri ca falsificarile nu au fost facute de el ci de altii cu materialul lui lasat pentru analiza sau la developat.
Dar el are mai mult material care este clasificat autentic si nefalsificat, care dupa cum se vede nu intereseaza pe nimeni.
In acesti 15 ani, decind am contact cu membrii din grupa FIGU si recent cu Billy personal, nu am avut ocazia sa gasesc o situtatie sau un caz unde se poate condamna Billy de neseriozitate, de truc si minciuna. Dar la concluzia aceasta am ajuns in timpul anilor si preocupinduma cu materialul lui Billy scris, auzit si in discutii cu altii. Sigur, cine are probleme cu unele idei si argumente mentinute de Billy si de FIGU, nu o sa scrie obiectiv ca este de alta parere, o sa scrie ca totul publicat este o minciuna.
Eu gindes , ca adevarul cazului unic al lui Billy Meier o sa apara mai tirziu intr-o alta lumina decit este descris astazi. Pina atunci ramine obligatia a fiecaruia sa cerceteze si sa analizeze ce este adevarat si ce nu.
Unele lucruri le-am recunoscut astazi ca adevarate, pentru altele mai este nevoie de timp. Si mai ramin acelea care nu se vor adeveri, deoarece unii parametrii de evolutie se vor schimba si rezultatul v-a deveni un altul.
In orice caz, Billy nu ar fi dat atitea informatii si material la analiza si cercetare, daca acelea ar fi putut sa fie depistate repede ca minciuni si falsificari. Gindesc ca nici noi, fiind in locul lui, nu am fi procedat in acest fel.
Toate bune  - Interesent
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: lylyt_ice din 21 August 2008, 12:55:44
 Nu vreau sa fiu rautacioasa; dar daca ce spune este real...unde sunt probele(?) de ce nu are obiecte sau macar un fir de par de la acei "EXTRATERESTRI"? Nu cred ca era asa de dificil sa pastreze ceva cat de mic de la ei...astfel ar fi putut prin probe de laborator dovedii provenienta extraterestra si veridicitatea spuselor lui. Eu nu cred ca musafirii din alte lumi ar fi avut ceva impotriva.
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Interesent din 21 August 2008, 14:14:19
Lylyt_ice : Poti sa fi sigura, ca Billy are destule probe si alte amintiri de la prietenii lui extraterestrii. Numai, ce rost are sa le arate, daca fotografiile, proba de ton si acele probe metalurgice (toate analizate in diferite laboratoare in SUA) nu au ajuns penrru justificarea autentica a lui in acest caz?
Eu cunosc citiva oameni, care au fost martori si au avut ocazia sa vada, si sa fotografieze urme si nave extraterstre in aproprierea lui Billy. Tot asa exista unii vecini a lui Billy care tot asa ar putea marturisii ce au vazut si au ascultat - ziua si noaptea. Dar indiferent ce Billy ar putea arata ca dovada, ce nu are voie sa fie, nu o sa fie. De acea s-a oprit justificarea si necesitatea de a tot arata lumii ce contacte are el si cu cine. Este intre timp de ajuns ca exista destui martori care au avut intimplarile lor si le pot relata in felul cum ei le-au petrecut. Aceste lucruri se pot citi intr-o carte scrisa in mod special numai cu articolele scrise si publicate der martorii care au avut ocazia sa vada si sa fotografieze unele nave spatiale extraterestre. Cine are interes, poate sa o gaseasca pe pagina de FIGU la rubrica de carti.
Actual gindesc ca aceasta carte si celelalte carti si articole publicate, ajung pentru ani de zile de studiu si analiza, ca oricine sa-si poata crea o parere proprie. Cine vrea, poate sa viziteze si centrul FIGU in Elvetia si sa reserseze la fata locului. Daca exista si intrebari speciale se pot adresa acestea direct lui Billy.
Va salut - Interesent
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: DepthOfField din 21 August 2008, 23:51:46
Interesent..esti foarte probabil un promotor al FIGU :D . Noi am mai avut discutii pe topicurile respective , linkuri amintite de mine in postul anterior, si ai venit mereu si mereu cu alte exemple sau marturii, si in acelasi timp ai negat, evitat sau ai precizat mereu ca falsurile sunt manipulari ale altora asupra imaginilor lui Meier, si nu ale lui Meier.
Nu e asa cum spui, e doar o varianta pe care o sustii, neglijand o gramada de indicii de FALS, si exista o tona de materiale pe net care demonstreaza ca pozele lui Meier sunt FALSURI, intreaba tu ORICE fotografi profesionisti pe mai multe exemple de poze de-ale lui Meier, si invariabil iti vor spune ca unele dintre ele sunt din punct de vedere TEHNIC obligatoriu niste machete nu prea mari puse apropiat de aparatul foto, pentru ca Meier este un bun regizor de imagine daca vrei.

CitatAceste lucruri se pot citi intr-o carte scrisa in mod special numai cu articolele scrise si publicate der martorii care au avut ocazia sa vada si sa fotografieze unele nave spatiale extraterestre. Cine are interes, poate sa o gaseasca pe pagina de FIGU la rubrica de carti.
Actual gindesc ca aceasta carte si celelalte carti si articole publicate, ajung pentru ani de zile de studiu si analiza, ca oricine sa-si poata crea o parere proprie. Cine vrea, poate sa viziteze si centrul FIGU in Elvetia si sa reserseze la fata locului. Daca exista si intrebari speciale se pot adresa acestea direct lui Billy.

Pai asta si se vrea: sa existe interes in jurul subiectului, din care unii au de castigat. Daca nu ar exista interes in legatura cu FIGU si cartile publicate, ce rost ar mai avea FIGU de a exista? Ratiunea existentei oricarui club, este interes din partea membrilor sau auditoriului.

Cazul Meier seamana foarte mult pe latura asta, (adica "hai sa discutam despre acest subiect") cu cazul Jose Escamilla, cel care filmeaza insecte si pasari banale, si vinde carti sau documentare despre misterioasele "flying rods" care vin cica din a patra dimensiune. "Argumentele" pro au ajuns departe, s-a promovat, s-a facut reclama, s-a creat un adevarat mit, iar cazul se autointretine prin forta propriului mit. Insa cine trece de nivelul superficial si ia in considerare si elementele TEHNICE (mult mai putini decat spectatorii avizi de mister), poate vedea ca nu e nici un mister acolo, in ciuda nenumaratelor exemple si "argumente" si documentare si aparitii televizate etc care sustin cazul "flying rods"...insa totul e doar un "fals mit" intrat in legenda si in constiinta publicului. La fel cazul Meier, va avea mereu adepti pur si simplu pentru ca a devenit un mit, si se vorbeste depsre el, se promoveaza, se face valuri, si nu pentru ca este ceva cu adevarat real. Ca sa nuantez, poate o fi ceva adevaruri in spusele lui Meier, sau a avut unele experiente autentice, dar faptul ca uzeaza de FALSURI in pozele sale, ca si in modul (ce indica iluzionism) cum "demonstreaza" martorilor intalnirile sale singuratice cu plejarii...scuza-ma... denota MANIPULARE si deci DECEPTIE. Ca tu nu o vezi, in ciuda anilor de studiu despre care spui... si negi niste fotografii INDUBITABIL false (pentru ca personal nu te pricepi, dar acorzi credit vre-unui prieten cu veleitati tehnice sustinator a lui Meier, care "demonstreaza" adevarul acelor poze pana in punctul "asa au vrut plejarii sa lase lucrurile interpretabile")... asta e, daca ai apucat-o pe calea asta si refuzi sa vezi si punctele slabe dar esentiale pentru cazul Meier. Degeaba zici tu ca-s o mie de martori care au fotografiat ceva similar sau au fost martori (partiali oricum) la intalnirile singuratice ale lui Meier cu plejarii prin padure, daca ceea ce vedem din partea klui Meier sunt deseori poze cu machete. Ma rog, tu iti faci datoria si incerci sa atragi interesul asupra FIGU.  :wink:
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Interesent din 22 August 2008, 09:56:50
Buna dimineata Ciuciulete.
Scuzama ca folosesc inca aliasul tau vechi, dar acesta este mai usor de retinut.
Din punctul tau der vedere te inteleg. Ca promotor pentru FIGU eu nu ma vad. Chiar nici nu este nevoie de reclama, pentru ca cei care sint curiosi si vor sa afle mai mult, vin de la sine spre FIGU si se informeaza. Eu am pastrat intentionat o distanta nefiind membru, dar tot avind interes la materie si preocupinduma cu temele lor, intre timp de 15 ani. Pretind ca am un pic abilitatea sa diferez ce este real si ce nu. Daca ajungeam la concluzia ca cea ce se scrie si se publica din partea de FIGU si Billy Meier este rau, pierdeam interesul la ei. Eu sustin ceea ce stiu si in timpul anilor mi-am gasit ca explicatie.
Intre timp am cautat sa ma preocup si cu tema de fotografiere. Un curs am facut, altele urmeaza. Nu ca sa devin experte, dar ca sa inteleg mai mult. Tu spuneai sa intreb fotografi profesionisti cum Billy ar fi manipulat pozele. Cu stiinta si posibilitatile din ziua de astazi, se poate truca mult. Acum 40 de ani inainte era mai greu, mai ales ca era nevoie de echipament fotografic bun si de stiinta profesionala de a manipula. Toate astea nu le-a avut Meier, si inca si astazi nu le are. La acea ora s-au preocupat expertii cu materialul fotografic si celelalte dovezi prezentate. Paradox: unii au spus ca materialul aratat si pus la dispozitie este nefalsificat si altii, tot experti, vorbeau invers. Daca intrebi astazi expertii, tot acelasi lucru se va intimpla.
Acuma depinde de parerea si felul de gindit propriu daca ma dau de partea acelor experti care dovedesc falsificarea sau aceia care spun ca este totul in ordine si real.
Ca sa gasesti martori care sa minta, in special la tema UFO, gindesc eu ca este greu. Eu nu asi marturisi ceva nici pentru reputatie si nici pentru bani. Meier nu are mijloacele financiare (care se tot sustin) sa faca asta si nici nu are nevoie. Nu nu cunosc nici un martor care ar fi fost angajat sa sutina sau sa arate unele dovezi falsificate.
Fi sigur ca toti care ajung si se intereseaza la FIGU sau Billy sint asa de indoiti, atenti si neincrezatori ca si tine. Billy nu este un ilusionist cum este Uri Geller ca sa poata manipula lumea.
Ca sa tin tema pe scurt, vreau numai sa mai repet odata: cine vrea sa descopere adevarul in acest caz, pentru el propriu, sa mearga in Elvetia si sa investigeze singur la loc.
Fi sincer, informatiile tale fotografice despre Meier le ai din Internet, dar tu nu ai analizat pina acum nici o fotografie originala din mina lui Billy.
Eu accept parerea altora, dar o sa-mi pastrez si parerea mea creata in timpul anilor.
Te salut - Interesent
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: padme din 30 Iulie 2009, 07:41:38
eu nu pot vedea fotografiile postate la inceputul topicului, poate da cineva un link?
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Tayka din 19 August 2009, 22:27:48
Ucenic fiind aº pune ºi eu o întrebare pe tapet:Dacã EI ne-au creiat dupã înfãþiºarea lor, dar pentru muncã(sclavie)scop pentru care ne-au învãþat de toate,ne au mai dat ºi niscai inteligenþã,Ne-au introdus in cod instincte primare de nestãpânit ca: supravieþuirea cu ori ce preþ,chemarea la reproducerea speciei,apãrarea protejarea ºi creºterea progeniturii,s-au folosit de noi vremuri îndelungate –vezi mineritul de aur ptr.Nubiru-ne-au lãsat nenumãrate construcþii mega.,unora leau cam fugit ochii dupã femeile noastre(semn cã ºi ei mai aveau niscai instincte pe atunci) Întrebarea e –Atunci dece oare ne-au lãsat de izbeliºte?dece ºi-au întrerupt opera?sã se fi înfiinþat vreun minister al mediului care sã le interzicã ori ce amestec?sau or fii dispãrut ºi ei ..ce so fi întâmlat ?
:? :? :? :ufo: :-)
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Tayka din 07 Septembrie 2009, 15:15:58
Este clar cã noi oamenii nu am apãrut in urma unei evoluþii ci a unei creaþii ce nu e clar însã,este motivaþia,rostul, acestei enorme munci creiative de o mãiestrie extraordinarã ºi care a fost brusc întreruptã,iar noi rodul creaþiei LOR am fost pãrãsiþi de EI dupã ce au îndepãrtat cu mare grijã toate urmele genezei noastre.De ce oare? Ne-au lãsat poate tocmai pentru a ne civiliza singuri?sau ne conduc din umbrã pentru a ne simþii liberi ºi stãpâni?sau sântem nedoriþi? Ori care ar fii explicaþia, eu cred cã am merita un rãspuns mãcar noi umaºi ai atâtor seminþii de oameni ce au trãit ºi trudit din negura vremilor pe-acest pãmânt miraculos,ºi mai vreau sã cred cã dacã vreodatã ºi noi oamenii om semãna cândva viaþã pe undeva prin universul infinit n-o vom pãrãsii precum au fãcut ei cu NOI.          :star:
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: jean din 07 Septembrie 2009, 21:58:58
CitatEste clar cã noi oamenii nu am apãrut in urma unei evoluþii ci a unei creaþii
Sunt de aceeasi parere.
Citatmunci creiative care a fost brusc întreruptã,iar noi rodul creaþiei LOR am fost pãrãsiþi
Esti sigur ca am fost parasiti? Gandestete la semenii nostrii care au fost rapiti, la multitudinea de cazuri din toata lumea.
Nu, nu am fost parasiti. Ei intervin discret si continu in primenirea rasei umane. Ai vazut oamenii rapiti ce trairi confuze au? Cam asa ca animalele tranchilizate si studiate de noi. cand se trezesc nu stiu daca a fost realitate sau vis. Asa si noi din contactele cu ei. Si nici macar nu stim daca sunt extraterestrii, terestrii, interdimensionali sau altceva.Ce stim sigur este ca, este un alt tip de inteligenta pe care nu o intelegem.
CitatNe-au lãsat poate tocmai pentru a ne civiliza singuri?
Cred ca DA. Dar suntem supraveghiati asa cum un parinte supraveghiaza copilul care se joaca si prin joaca lui el invata sa interactioneze cu mediul inconjurator. Nu vom fi lasati sa distrugem Pamantul, si nici sa fie distrus de altcineva. La momentul respectiv vor interveni, asa cum un parinte intervine cand copilul sau umbla la aragaz sau priza. Pamantul nu este creat de noi si noi nu vom fi lasati sa-l distrugem.
Citatmai vreau sã cred cã dacã vreodatã ºi noi oamenii om semãna cândva viaþã pe undeva prin universul infinit n-o vom pãrãsii.
Asta daca vom fi lasati sa imprastiem viata prin univers. Daca sunt inteligente (entitatii) mult mai avansate, care se cunosc intre ele, mai mult ca sigur ca lucreaza in comun si supraveghiaza civilizatiile noi aparute. Cei ce se abat de la creatia universala vor fi scosi din schema sau fortati sa faca ce trebuie. Cel putin  eu asa cred. :-D
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Tayka din 08 Septembrie 2009, 12:41:59
JEAN-
Eu continui sã cred ce e mai rãu,ºi anume cã am fost pãrãsiþi pentru cã cei ce vin,ne rãpesc ºi ne studiazã,nu sînt creiatorii noºtri cãci logic gândind dacã ai creiat un ceas cu cuc nu îl mai desfaci din nou sã vezi dece cântã cucu pentru cã îi cunoºti f. bine mecanismul cã doar tu l-ai creiat,cei care ne rãpesc sânt piraþi care furã patentul.Cum ziceam eu cred (sânt convins) cã ceva rãu sa întâmplat cu creatorii noºtrii cândva demult,iar noi am rãmas la mila (sau ura)altor neamuri de zei.Probabil cã sântem puºi sub ocrotirea vreunei legi de protecþie a mediului intergalactice cãci altfel am fi fost exterminaþi de mult-aºa cum
noi am pus -sã zicem sub ocrotire -ºobolanul de apã-ªi mai sânt convins cã ºi cei ce ne rãpesc,ne cunosc f. bine adn-ul....(mãruntaiele)ne folosesc însã ca cobai,ptr. clone,etc.ºi nu pentru a ne ocrotii.JEAN-pari a fii un om blajin cu frica lui dumnezeu,vrei sã împaci pe toatã lumea,îþi place viaþa ºi vrei sã o vezi în roz,e bine cã poþi sã fii aºa,eu însã judec totul la f.f. rece,ºi asta de mult decând am vãzut ozn-uri ºi..draci.ªi crede-mã CÃ NU TE MINT
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: geutzu din 09 Septembrie 2009, 12:31:49
 de cateva zile ma chinui sa gasesc pe net un material despre urmatoarea chestie: in 2004 ne-am intalnit la "o bere" mai multe minti "luminate" si am tot discutat despre subiectul sumerieni, unul din cei prezenti ne-a relatat o povestioara cum ca ar fi luata de pe tablitele/sigiliile sumeriene; eu nu am gasit nicaieri despre asta nici o referinta, dar, daca a mai auzit careva poate ma indruma spre ceva date. Pe scurt:

rasa noastra a fost izolata intr-un colt de galaxie, departe de celelalte pentru ca ajunsesem la un moment dat sa fim cei care controleaza totul, prin forta bineineteles,  si s-au hotarat toti ceilalti sa ne extermine si sa ne puna pe o planeta pentru a vedea cum de am evoluat asa de mult inaintea lor si ce ne face sa fim rai; ideea era sa ne studieze pana la un punct si daca nu le comvine ce iese sa ne extermine iar; intrucat noi am evolua stiintific mai mult decat spiritual si reprezentam un pericol vietii in galaxie.

sumbru bineinteles, dar nici de persoana care a spus asta nu mai dau si nici pe net nu am gasit nimic; am tinut sa scriu intrucat numai gandul ca ar putea fi asa imi ridica parul chiar daca o fi doar o simpla povestioara a respectivei persoane.

si ca o parere personala: eu prefer stiinta.
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Urban din 09 Septembrie 2009, 14:30:58
Prin cartea asta apare ipoteza despre care pomenesti....
(http://www.librariaeminescu.ro/media/produse/2009/30/f75064-Aryana-Havah-Viata-pe-pamant-incotro-Viitorul-omenirii-si-Pamantului-2009-2021.jpg)
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Tayka din 09 Septembrie 2009, 17:21:02
URBAN-mulþumesc f. mult pentru carte-e minunatã-ca tot ce e dela tine.
Dacã, ºi când se poate- mai posteazã câte una,sau mãcar un link unde mai gãsesc ºi eu câte o fãclie de-a ta,prin întunericul acestei lumi.
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: jean din 08 Octombrie 2010, 22:33:17
  Nu stu de ce, dar ma deranjeaza foarte tare cand aud cuvantul ,,Rase" extraterestre, cu toate ca  este posibil ca in alte unghere ale spatiului sa poata exista entitati asemanatoare fiintelor de pe pamant, avand corpuri fizice.
definitie:
CitatRÁSÃ1 ~e f. 1) biol.  2) Ansamblu de organisme animale cu anumite trãsãturi ereditare comune
Pai daca entitatile inteligente respective (extraterestre) nu sunt organisme animale si nu au trsaturi ereditare cum putem spune ca apartine unei anumite rase? Daca inteligenta respectiva apartine unui glob de plasma sau unui anumit tip de energie ne cunoscuta noua, neavand un corp fizic, atunci carei rase apartine entitatea inteligenta respectiva? Greu de raspuns nu? Vedeti asta este motivul care ma deranjeaza cand  aud ca extraterestrii sunt impartiti de noi oamenii in rase. Au fost destule cazuri cand anumite entitati inteligente cu forma de glob de plasma, fum ceva semitransparent, etc, transmiteau anumite idei observatorilor, comunicau telepatic, acest fapt denota ca posedau un anume fel de inteligenta, deci era o entitate inteligenta. Cum ramane cu rasa in acest caz?
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Xanadron din 03 Mai 2011, 09:06:39
Un video care ar contine fragmente din filmari cuprinse intre 1942 si 1969 (unii zic ca face parte din materialele pe care se bazeaza noul film al lui Spielberg "Super 8"):

http://www.youtube.com/watch?v=RsQCXN4o4Ps&feature=youtube_gdata_player

(A Genuine Zeta Reticuli Small Grey or another CGI hoax?  :-( :moon:)

...Sa fie oare "The Big Disclosure" programata a incepe totusi insidios, la Hollywood?! :roll:

(http://s4.postimage.org/182la0mn8/zeta.jpg) (http://postimage.org/image/182la0mn8/)
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: @Lex din 03 Mai 2011, 09:55:45
tot ce se poate xana. sunt cateva filme in domeniul asta s.f ce isi vor face ''aparitia'' anul asta si mie mi se pare ca vor sa spuna ceva.un bun exemplu este Transformers 3 DARK OF THE MOON  care ce chestie , ne arata ca au gasit  ceva pe partea cealalata a Lunii.  :-)    trailer >>   http://www.youtube.com/watch?v=3H8bnKdf654   
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Quicksilver din 17 Iunie 2011, 03:51:00
Sunt placut impresionat de cat de bine sunt realizate urmatoarele filmulete, dar in acelasi timp sunt dezamagit de micile -dar semnificativele- sacapari (mai ales tehnice, cum ar fi ora/data pe o banda de film?! ori sunt e atat de nepriceput ... poate!). Oricum, va invit sa vizionam urmatoarele cliprui:


Trebuie sa recunosc, ideea artistica a acelor secvente, in care apar (cica filmati) micutii ET, e foarte tare! Insa, dpmdv nu se ridica la alt nive - adica e o idee si basta! E interesant cum in unele secvente, in special in cele care se uita la camera, ochii le sunt umbriti, astfel incat sa para foarte creepy.

Clipurile le-am preluat de aici: http://disclosure2009.blogspot.com/2011/05/leaked-footage-of-zeta-reticulan-et.html (http://disclosure2009.blogspot.com/2011/05/leaked-footage-of-zeta-reticulan-et.html)

P.S. Abea astept sa citesc postarile colegului Xanadron  :lol:
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Xanadron din 17 Iunie 2011, 12:42:28
Ma faci sa regret ca nu mai am timp sa scriu ceva romane SF, Quicksilver... :lol:

Serios acum, tema asta a mai fost abordata pe RUFOn - mai intai de JE, sub forma de stire:

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,215.msg57688.html#msg57688

...iar apoi de colegul @biss, aici: http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3498.0.html

Scriam p-atunci:
"...fara sa pot certifica in vreun fel plauzibilitatea filmului (si implicit a "creaturii" :)), se pare ca EBE din categoria "Small Greys" au citeva subtipuri - ca orice robot biologic, indraznesc sa deduc, fiindca "proiectele" fabricantilor lor sint inevitabil diverse.
Mai ales daca acceptam posibilitatea producerii lor "in serie" si de catre oameni (in colaborare sau nu cu ET) - vorbesc, evident, de PLF-uri (Programmed Life Forms).
Iar daca mai presupunem si ca "pilotii" roswellieni ar fi intr-adevar urmasi ai nostri veniti din viitor cu oculte scopuri de modificare a liniei temporale actuale, :roll: situatia devine deja gravid de complicata... :lol: [/quote]

...Si completez un pic acum: se pare c-ar fi totusi vorba de-un fals - bine executat insa.
Cel putin pina la proba contrarie, care ar consta in promisa prezentare a intregii "filmoteci" cu ET-ul botezat deja "Skinny Bob" :-) - inregistrari ce ar cuprinde peste 180 de minute filmate.
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Quicksilver din 17 Iunie 2011, 14:30:20
Ok, inainte de toate imi cer scuze. Daca stimabilii moderatori considera topicul inutil ii rog frumos sa-l inchida.

Eu cred ca, pur si simplu, sunt CGI-uri - din mai multe motive:

1. faza cu data/ora (inca astept sa imi dovedeasca cineva ca nu ma pricep la camere de filmat  :lol:) pe o pelicula veche
2. ET-ii in sine + nava lor - felul cum se misca, cum clipesc micutii - nu par naturali.
3. In cazul in care aceste documentari ar fi fost veridice, ma indoiesc ca ar mai fi existat in momentul de fata pe youtube ...
4. sau reciproca variante 3, sunt clar o facatura menita sa ne sperie - de aici si lumina creepy in care sunt pusi ET.

Asteptam totusi mai multe pareri, altfel topicul chiar merita inchis ...
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Xanadron din 17 Iunie 2011, 15:12:13
1. Cred ca poate fi contopit cu topicul mai sus citat - eventual in asteptarea altor opinii.

2. Cu exceptia posibilitatii reale a "supraadaugarii" datei/orei intr-un format/font modern pe o pelicula veche reprocesata, nu pot decit sa fiu de acord cu restul spuselor tale.
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Nox din 17 Iunie 2011, 17:24:08
Am alipit subiectele, dar parcã s-a discutat în altã parte (tot pe forum) mai în detaliu...
Titlu: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: abyss din 17 Iunie 2011, 23:10:38
Mie mi se pare foarte interesant ca acesti mititei Greys sunt de fapt Bej... Deci de unde atata gri?
Titlu: Re: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: @Lex din 19 August 2011, 13:42:58
Aici >>     http://www.think-aboutit.com/aliens/seventy.htm (http://www.think-aboutit.com/aliens/seventy.htm)  scrie ca 70 de rase E.T ne supravegheaza inca de la inceputurile civilizatiei afirmatie intarita si in Proiectul Dezvaluirea de catre Clifford Stone(el spune ca 57)Stau si ma intreb , CHIAR asa sa fie ????? atat de multe ??? :-o :-o  si totusi nicaieri, nimeni, nimic nu da semne ca va incepe cu adevarat 'marea' DISCLOSURE?? pana cand mai stam in 'bezna' si in minciuna  ?? :x   :-)
Titlu: Re: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Siberia din 19 August 2011, 14:18:09
Citat din: @Lex din  19 August 2011, 13:42:58
Aici >>     http://www.think-aboutit.com/aliens/seventy.htm (http://www.think-aboutit.com/aliens/seventy.htm)  scrie ca 70 de rase E.T ne supravegheaza inca de la inceputurile civilizatiei afirmatie intarita si in Proiectul Dezvaluirea de catre Clifford Stone(el spune ca 57)Stau si ma intreb , CHIAR asa sa fie ????? atat de multe ??? :-o :-o  si totusi nicaieri, nimeni, nimic nu da semne ca va incepe cu adevarat 'marea' DISCLOSURE?? pana cand mai stam in 'bezna' si in minciuna  ?? :x   :-)

Pana te saturi si iti vine cheful sa aprinzi "lumina" :-D
Titlu: Re: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: abyss din 19 August 2011, 14:29:07
Va mai dura cel mult 50-100 de ani daca suntem oke. La final poate vei da mana cu un reprezentant, depinde de cata agresivitate reziduala mai detii :).

Michio Kaku vorbea deschis despre muuulte planete descoperite deja, cu viata microbiana sau chiar avansata mergand pana la cifra de 1 milion de ani. poate cunoasteti clipul, eu totusi il postez eventual again:

Alien Invasion: Michio Kaku (http://www.youtube.com/watch?v=_iQDq60xgXo#)

Titlu: Re: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Xanadron din 19 August 2011, 14:42:13
Hmm, inclin sa cred ca nici la 104, nici la 154 de anisori (mai ales :-D) NU o sa dau mina cu vreun ET. :-)

Si nu neaparat din motive de agresivitate nereprimata/controlata.

Pur si simplu n-am cum sa fac insa parte din "Omenirea 2.0" :star: - subiect la care clar tre'sa revin musai, fiindca prea multe vaz ca se leaga de el...
Titlu: Re: Raspuns: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Aliosa din 19 August 2011, 17:20:04
Citat din: Quicksilver din  17 Iunie 2011, 14:30:20
Ok, inainte de toate imi cer scuze. Daca stimabilii moderatori considera topicul inutil ii rog frumos sa-l inchida.

Eu cred ca, pur si simplu, sunt CGI-uri - din mai multe motive:

1. faza cu data/ora (inca astept sa imi dovedeasca cineva ca nu ma pricep la camere de filmat  :lol:) pe o pelicula veche
2. ET-ii in sine + nava lor - felul cum se misca, cum clipesc micutii - nu par naturali.
3. In cazul in care aceste documentari ar fi fost veridice, ma indoiesc ca ar mai fi existat in momentul de fata pe youtube ...
4. sau reciproca variante 3, sunt clar o facatura menita sa ne sperie - de aici si lumina creepy in care sunt pusi ET.

Asteptam totusi mai multe pareri, altfel topicul chiar merita inchis ...
Nu te contrazic doar tin sa precizez.
1. data si ora pot fi pe filmarea ulterioara(captura, plus scrie ca e editata),nu inteleg rolul stersaturii.
2. E normal sa nu prezinte miscari naturale pentru ca nu sunt de prin partile locului.
3. Daca sunt "scursaturi" sa fii sigur ca pe utube ajung :)
4. (asta e proprie) io nu inteleg nici pana azi cum isi tin capul pe umeri (doar in cazul in care sunt "robotzeii" de bucatarie ai unei rase):P
Titlu: Re: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Xanadron din 16 Februarie 2013, 11:47:23
O paralela facuta intre presupusul minuscul ET :-) descoperit in America de Sud (deshertul Atacama), prezentat in filmul (inca nelansat) SIRIUS al lui Steven Greer si cazul "Aliosa" (ori Aliosenka) din Rusia anului 1996 - un ET similar, ceva mai mare (cca 20 cm in loc de 14), pe blogul lui Davd Wilcock - pe care nu-l inghit la modul general, dar in cazul asta prezinta destule date interesante spre comparatie:

http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1109-disclosure-nearly-identical-et-corpses-found-in-russia-and-south-america (http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1109-disclosure-nearly-identical-et-corpses-found-in-russia-and-south-america)

Алешенька 1(гуманоид) (http://www.youtube.com/watch?v=1uwdBdIFrqU#)
Titlu: Re: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Xanadron din 05 Martie 2013, 13:23:26
Un interviu recent, de pe 23 februarie - si f. important (zic eu) in ciuda limitelor sifonarii - cu Edgar Mitchell, care a mai insinuat el unele chestii anii trecuti, dar acum sustine ceva mai clar ca-s peste 40 de rase ET :-) care ne viziteaza.
Dr. Greer isi joaca vad bine rolul in operatiunea "Partial Disclosure", cu target 10-15% adevar continut prin 85-90% aburi cetzosi. 8-)

Astronaut Edgar Mitchell - Witness Testimony (http://www.youtube.com/watch?v=9tKWElDHhY4#ws)
Titlu: Re: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: zana@M din 12 Mai 2013, 11:00:13
Citat din: Xanadron din  16 Februarie 2013, 11:47:23
O paralela facuta intre presupusul minuscul ET :-) descoperit in America de Sud (deshertul Atacama), prezentat in filmul (inca nelansat) SIRIUS al lui Steven Greer si cazul "Aliosa" (ori Aliosenka) din Rusia anului 1996 - un ET similar, ceva mai mare (cca 20 cm in loc de 14), pe blogul lui Davd Wilcock - pe care nu-l inghit la modul general, dar in cazul asta prezinta destule date interesante spre comparatie:

http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1109-disclosure-nearly-identical-et-corpses-found-in-russia-and-south-america (http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1109-disclosure-nearly-identical-et-corpses-found-in-russia-and-south-america)

Алешенька 1(гуманоид) (http://www.youtube.com/watch?v=1uwdBdIFrqU#)


Misterul creaturii mumificate descoperite în Chile acum zece ani a fost dezlegat.

Garry Nolan, cercetător la Universitatea Stanford, a cercetat   AND-ul acestei creaturi .
''Cercetările au arătat însă că ADN-ul este proaspăt şi de o foarte bună calitate, ceea ce înseamnă că misterioasa creatură datează de acum câteva decenii. Mai mult, analizele ADN au demonstrat clar că Ata este om. ,,Nu încape îndoială în această privinţă", a spus Garry Nolan.''

http://www.gandul.info/magazin/misterul-creaturii-mumificate-descoperite-in-chile-acum-zece-ani-a-fost-dezlegat-video-10871317 (http://www.gandul.info/magazin/misterul-creaturii-mumificate-descoperite-in-chile-acum-zece-ani-a-fost-dezlegat-video-10871317)
Titlu: Re: Rase Extraterestre... Cine sunt ei? Si ce-ar vrea ei de la noi?
Scris de: Xanadron din 08 Februarie 2014, 12:02:25
Un gen de album/compendiu a 58 de "rase" ET :-) :martiansad: care ne-ar vizita / studia / rapi / hibridiza / manipula / ajuta etc :
A Visual Guide To Alien Races

http://www.calameo.com/read/002667888b58fe4b9c77d (http://www.calameo.com/read/002667888b58fe4b9c77d)

Ramine oricum la latitudinea fiecaruia credibilitatea "docomentului", cu enuntzuri uneori suspect (dupa mine) de exacte apropo de:

-  denumirile lor (Caraveldi, Elffaf, Matrax etc - de ce nu si Matrafox? :-D)
-  sistemul stelar de origine :star:
-  caracterul lor (agresiv, altruist, viclean, sincer s.a.m.d.)
-  scopul, frecventza si durata vizitei lor :lol: etc etc.
Titlu: Re: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: smartapp din 11 Februarie 2014, 02:03:29
Am cautat pe forum, insa m-am lasat pagubas, prea multa informatie. Ma poate ajuta cineva cu un link, cu relatari despre schelete neidentificate ale unor entitati necunoscute si care au fost descoperite pe teritoriul nostru? Intreb deoarece un cunoscut ar putea sa ne ofere mai multe indicii, insa sa nu pornim ceva, si apoi sa ne facem de "cacao".
Titlu: Re: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: fiulploii din 11 Februarie 2014, 17:18:18
Citat din: smartapp din  11 Februarie 2014, 02:03:29
.... un cunoscut ar putea sa ne ofere mai multe indicii, insa sa nu pornim ceva, si apoi sa ne facem de "cacao".
Pai, sa ofere indiciile . Nu te fugareste nimeni daca te ''murdaresti nitel '' .  :lol:
   Curaj !

p.s. linkul ala de il ceri duce intr-un singur loc : in zona crepusculara si gri.  :evil: Accesul acolo este f restrictionat. Pana atunci, ne facem de si cu ''cacao'' pe aici.
Titlu: Re: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: smartapp din 16 Februarie 2014, 17:08:01
Acest prieten are un schelet de prin 1960-1965 in podul unei case parasite de la tara, insa seamana izbitor cu scheletul unui fiinte neidentificate descoperite in Mexic, acum vreo 40 de ani. Nu are mai mult de 60 cm lungime, si nici nu seamana cu orataniile de pe langa ferma unui taran. Am incercat sa il conving sa imi ofere macar un mic os pentru o analiza, insa mai mult de o fotografie nu am primit de la el. Oare cum sa il abordez?
Titlu: Re: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: fiulploii din 17 Februarie 2014, 00:28:19
Citat din: smartapp din  16 Februarie 2014, 17:08:01
... insa mai mult de o fotografie nu am primit de la el. Oare cum sa il abordez?

  Eu zic  sa abordam intai fotografia primita, nu?

P.S. Am impresia ca te joci cu noi sa vezi ce IQ avem . Nu era la mintea cocosului sa pui poza la prima ta postare? daca nu stii cvum sa-l abordezi spune-ne numele, telefonul si adresa casei cu pricina. Apoi stai linistit ca vei fi anuntat de ''cvum merge treaba''  :lol:
Titlu: Re: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: abyss din 17 Februarie 2014, 00:37:02
Pierdere de timp. Reclama la taraba cu stampile.
Inca o postare de genul si are bulina rosie.
Titlu: Re: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: smartapp din 23 Februarie 2014, 15:26:16
Am vazut poza pe smartphone-ul lui, acum vreo 3 ani. Eu nu am poza. A fost coleg cu mine, insa nu vroia ca nimeni sa afle de asa ceva. Intamplator am deschis discutia, dupa ce vazut ceva reportaje la TV cu o seara inainte. Ideea e alta: el nu doreste in nici un fel sa mai deschida subiectul. Aici nu stiu cum sa fac, si asteptam ceva sugestii.
Titlu: Re: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: uforever din 24 Februarie 2014, 00:38:33
Altceva in legatura cu "oratania" :-) nu ne mai poti spune? Poza zici ca ai vazut-o. Ok, avea in jur de 60 cm, cu ce semana? Cu o "libelula", cu "genuchiul unui sarpe", cu "perciunii unei ratze" :lol:, alte detalii ne poti oferi? Am inteles partea cu "scheletele din Mexic", dar pune-ne la  incercare cu ceva detalii, mai sti, poate am si eu acasa un "os de meduza". :lol: Nu cred ca o sa stea nimeni sa traga de tine, e suficient daca ne spui cate ceva, orice, daca tot ai deschis subiectul. O sugestie vis-a-vis de prietenul tau, ar fi sa-l scoti la un bericioi amical, omul poate e stresat si n-are chef sa "vorbeasca vorbe", poate timpul nu e prietenul lui si nu vrea sa faca o "mamaliga pripita" sau poate se  teme de Mulder si Scully, aici n-ai ce sa-i reprosezi, Scully e o creatura tare urata. Eu sper sa ne oferi ceva detalii si sper ca ai simtul umorului, altfel poti sa-mi faci un report, ca tot e in trend pe forum. :-D
Titlu: Re: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Irwin din 24 Februarie 2014, 07:47:48
Domnu' uforever, aveai si dumneata un unchi cu o poveste cel putin la fel de interesanta  :-P N-ai mai avansat cu nimic in a-l face sa dea detalii? :-)
Titlu: Re: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Xanadron din 24 Februarie 2014, 14:24:06
Nenea smartapp, să ştii că pe forumaşu' ăsta n-o să dai de aceiaşi oligofreni care-ţi bat la uşa firmei visînd că, odată completate MOCA formularele alea îmbîcsite, în a doua secundă ajung la fel de îmbuibaţi ca alţi ex-oieri, bişniţari, activişti şi/sau securişti agramaţi.

Matale bagi ghinişor, ce-i drept, cuvinţele subliminale gen smartphone ("hmm, ia sa intru şi pe linku' ăsta cu smartapp"), da' cam aici ţi se termină psy-op-ul. 8-)
Ar fi deci nevoie să mai iei oarece lecţii de SF înainte să bălmăjeşti despre o poză iluzorie de schelet ET  :-) asemenea (poză întâi "dată" de pretenaru' tău şi-apoi doar "văzută"). Din păcate n-am timp, că ţi-aş da nişte meditaţii - nu MOCA însă.

P.S. În caz că mă-nşel şi vii cu ceva dovezi (nimeni nu-i infailibil - nici chiar eu), promit să-ţi pun o vorbă bună la amicii moderatori, să-ţi ridice suspendarea (e ...pe vine, :lol: crede-mă).
Să nu uit - si tu poti să mă "raportezi", clar.
Titlu: Re: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: uforever din 24 Februarie 2014, 22:53:55
Citat din: Irwin din  24 Februarie 2014, 07:47:48
Domnu' uforever, aveai si dumneata un unchi cu o poveste cel putin la fel de interesanta  :-P N-ai mai avansat cu nimic in a-l face sa dea detalii? :-)

Povestea era total diferita si nu are legatura cu acest topic, are legatura cu o.b.e., ce se intampla cand murim? sau mai bine zis era vorba de experienta in moarte clinica. Nu am avut cum sa discut cu el, sta foarte departe de mine, Valea Jiului nu e tocmai la o aruncatura de bat de Bucuresti, nu?  :-D  Oricum am dat suficiente detalii atunci, mi-as fi dorit totusi "interviul complet", omul e un dulce, nu umbla cu soparla. :lol:
Nu inteleg de ce mi-ati speriat voi "porumbelul" :lol: (aiurea, vezi sa nu  :wink:).
Titlu: Re: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Aseneth din 26 Februarie 2014, 12:30:43
Smartapp e extraterestru. A vazut o poza acum 3 ani si si-a dat seama ca seamana izbitor cu o aratare descoperita de curand in Mexic.
Cine altcineva mai tine minte pozele vazute acum 3 ani de zile de pe telefonul prietenilor, sa ridice mana sus.
Titlu: Re: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: smartapp din 26 Februarie 2014, 15:43:43
Am mai postat raspunsuri, vad ca nu se afiseaza aici. Erau mai lungi, nu le reiau. Probabil INCA sunt in moderare.

@Aseneth: crede-ma, cand vezi o astfel de imagine, nu ai cum sa o uiti!
Titlu: Re: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: StarDust din 27 Februarie 2014, 16:57:38
Citat din: Aseneth din  26 Februarie 2014, 12:30:43
...
Cine altcineva mai tine minte pozele vazute acum 3 ani de zile de pe telefonul prietenilor, sa ridice mana sus.
...

Aici gresesti. Pot sa iti spoun ca tot acum "o suta de ani" (vorba lui Xanadron) mi s-a relatat o istorisire in legatura cu descoperirea unui schelet de urias. Am retinut povestirea cuvant cu cuvant (aproape). Concluzia? Cred ca nu are rost sa o mai expun...

P.S. smartapp nu ai nici o postare in vederea aprobarii, si din cate vad eu nu a fost sters nimic... asa ca...
Titlu: Re: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: smartapp din 03 Martie 2014, 12:07:24
@StarDust: scuze, am postat raspunsul pentru 2 useri ce au comentat mai inainte, insa am avut ceva probleme cu verificarea codului Captcha si ulterior mi-a aparut mesajul ca si cum as fi dublat postul, de aceea nu am mai insistat.

@uforever: scheletul era pozat intr-un sopron, ca si cum se ascunsese de ceva. Corpul era de animal gen urs furnicar, avea o coada de vreo 30 de cm, iar capul semana ca a unui humanoid. Prima data am crezut ca e un schelet uman, pana nu mi-a aratat tipul prelungirea cozii.

Referitor la prietenul meu, aici e intrebarea mea: cum il pot descoase? El este mai religios din fire, si probabil are o superstitie daca vrea sa aprofundeze acest subiect. In plus i-am promis ca nu voi spune nimanui despre discutia noastra, fapt care va dati seama ca ma face sa ocolesc detalii despre locatie, nume.

@Xanadron: nu caut oligofreni, nu asta e intentia mea. Din postul tau observ lipsa de incredere in afirmatia mea, desi tot acest forum pe asta se bazeaza, pe castigarea unei increderi in fapte/intamplari, etc pe care multi nu le-au vazut in realitate, ci doar de la TV sau povestite de altii.
Titlu: Re: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Xanadron din 03 Martie 2014, 13:36:16
OK smartapp - uite ca sterg cu buretele precedentele-mi experientze cu alti nou-veniti aterizati p-aici cu alte scopuri decit discutiile constructive si "dezumflati" rapid, incercind din nou sa acord cuiva credit "in alb".

Bine-ai venit deci pe RUFOn! :rainbow: ...dar te asteptam sa vii si cu detalii (mai) convingatoare despre posibilul ET "two-feet high". :-)
Chestie posibila si fara dezvaluirea unor date personale.
Titlu: Re: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: jean din 12 Mai 2014, 16:49:48
Este parerea ta, dar nu poate fi demonstrata, este greu de demonstrat. La fel daca ar fi o creatura extraterestra. Eu cred ca nu este o fiinta umana din mai multe cauze, dar nu pot demonstra, ca si voi.
Titlu: Re: ET in Atacama - completari
Scris de: jean din 12 Mai 2014, 22:04:24
Citat din: Guest din  12 Mai 2014, 17:06:49
Sa nu uitam ca deja au spus ca are ADN uman (pana si ei), dar nu e frate cu noi extraterestru. E de aici :).
Asa este, desertul indeplineste conditiile expuse de tine mai sus. In legatura cu ADN-ul eu am inteles tocmai invers, ca nu este de natura umana din descrierea doamnei Aldea. Am recitit articolul de pe ASFAN si am inteles doar ca nu ar fi maimuta si nici nu suferea de nanism si inca se mai fac cercetari asupra ADN-ului.
Ai subliniat ca, este de aici. Nu te contrazic, nu am spus ca este extraterestru, am spus doar ca nu este o fiinta umana. Doar un umanoid.
Desi nu pot exclude total nici cele spuse de cei cu puteri paranormale la care a fost aratat. Cum ca ar fi fost o fiinta foarte inteligenta venita aici de undeva. Cum nu cred ca inteligenta are legatura cu dimensiunea, ar putea fi posibil.
Nu avem inca dovezi suficiente pt. o concluzie clara, si nici nu cred ca vom afla prea curand.
Titlu: Re: ET in Atacama - completari
Scris de: Aliosa din 12 Mai 2014, 22:18:59
Citat din: Guest din  12 Mai 2014, 15:49:34
De aceea are ADN uman :)
Si daca era ADN extraterestru cum dovedesti asta ? ce comparam ?
Titlu: Re: ET in Atacama - completari
Scris de: Aliosa din 13 Mai 2014, 00:29:23
Citat din: Guest din  12 Mai 2014, 22:37:17
Asa este. Ar putea de asemenea ca informatia cu ADN-ul, nefiind atestata prin documente oficiale, sa fie o mica dezinformare. S-ar putea sa avem in fata ceva creat de om... fie prin genetica, fie prin manipularea oaselor (sau a altor ramasite) dupa bunul lor plac, fie un ET mort de sete prin desert :lol:. Din ceea ce am mai citit, nu are 500 de ani:

Citat pe huffingtonpost al dr. Nolan: http://www.huffingtonpost.com/2013/04/23/sirius-documentary-dna-re_n_3135628.html (http://www.huffingtonpost.com/2013/04/23/sirius-documentary-dna-re_n_3135628.html)

"The sequence that we got from the mitochondria [energy factories of cells] tells us with extremely high confidence that the mother was an indigenous Indian from the Chilean area. The other thing that immediately fell out of the analysis is that it's male. It probably died in the last century, if I were to make a guess."

Deci probabil are cateva zeci de ani si de aceea tesutul nu este alterat ca al unei mumii de mii sau sute de ani vechime. Dar de aici pana a deduce ca are un tata necunoscut genetic e cale lunga.

Pe wikipedia gasim asa: http://en.wikipedia.org/wiki/Atacama_skeleton (http://en.wikipedia.org/wiki/Atacama_skeleton)

"During the DNA analysis by Nolan, the B2 haplotype group was found. Combined with the alleles from the mitochondrial DNA, it suggested that Ata is indigenous to the west of South America.[2] While commentors on internet forums and the makers of the film Sirius have speculated or even claimed that Ata is an alien, the genetic material is consistent with a human.[1]"

Momentan sunt 2 teorii care se bat cap in cap. Ambele pot fi false pentru ca raportul ADN nu este oficial sau macar public :)

Aliosa, nu stiu sincer. Eu mi-am format o parere datorita unor lipsuri de informatii care bat spre conspiratie. Ala a fost analizat, dar numai intr-un moment facut noaptea pe furis. Ala nu poate fi analizat de un laborator cu pedigree pentru ca nu se vrea asta, este simplu. De ce, pentru ca vor sa ascunda ceva, si ma tem ca teoria cu extratarestru nu se numara printre ele, pentru ca este bagata la inaintare. Intrebare acum, cantitatea de material genetic poate fi determinata si daca nu se cunosc alte elemente? Adica, "numaram cat cantareste", identificam ceea ce stim, iar restul este necunoscut. Spun prostii... chiar nu ma pricep aici.

Tot asa, este doar o parere,
De acord cu tine. Chiar si structura ADN umana contine o tona de informatii care sunt considerate reziduri .
Prin simplu fapt ca e umanoid, organic, bazat pe acelasi principiu de constructie , ma face sa cred ca e pamantean . Eu unul mi-am mai spus parerea , imaginatia noastra despre forme de viata intr-un univers infinit cu o infinitate de posibilitati este cam ingusta si in urma acestei concluzii spun ca, inca nu am intalnit ceva din afara acestei lumi .
In imensa perioada care a trecut de cand a aparut viata pe pamant se puteau dezvolta o droaie de specii inteligente, avand in vedere perioada scurta in care am ajuns noi la haosul din ziua de azi numit civilizatie (conform teoriilor pe care ne bazam existenta), deci cel mai probabil sa fie vreo specie de ceva pamantean .
Nu contest nici varianta cealalta doar ca e prea putin in balanta .
Titlu: Re: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: Xanadron din 13 Mai 2014, 09:09:58
In cazul asta merita poate accentuata diferentza dintre notiunile "uman" si "umanoid".
Controversa deschisa de Ata duce oricum pe un teren destul de alunecos, in care (aproape) orice parere are sanse sa fie valabila - mai ales fiindca segmente din ADN-ul nostru par a fi din sursa ET .
Mai precis, adaugate unei configuratii genomice "bastinas-terrane", care si ea pare sa fie adusa si "plantata" p-aici de fapt din haurile galaxiei, odata cu fazele terminale de ...terraformare a Terrei.

Minusculul Ata zic io ca-i "doar" un reprezentant al nenumaratelor variante de mini- sau maxi-umanoizi "proiectati" pe planeta asta si deloc aiurea ramasi in memoria mitica a umanitatii - pricolici, elfi, strumfi etc., la fel ca uriesii ori yeti/bigfootii situati la extrema ailalta, dimensional vorbind.
Si nu trebuie sa mire nici asemanarile pina aproape de identitate a ADN-urilor, fiindca-n definitiv si-un pekinez ori chihuahua au in principiu acelasi ADN c-un ciobanesc sau mastiff.

Nea' Greer a cazut deci intr-o capcana facila (si de data asta :-D), dar nu-i deloc condamnabil - poate doar fiindca-i mereu in foame de bani.
ET-ii "veritabili" :-) nu-s deci adaptati ADN-istic pentru o vietuire permanenta pe Terra - parerea mea, evident.
De unde si f. plauzibilele operatiuni de hibridizare umano-ET, ce par sa fie derulate din vremuri imemoriale.
Titlu: Re: Rase Extraterestre - cine-s Ei, care-or fi Ele?!
Scris de: Xanadron din 16 Octombrie 2014, 14:30:52
Merita cred aflate argumentele din spatele ipotezelor lui Richard Dolan (unul dintre putinii UFOlogisti echilibrati, fiindca necontaminati cu desharta marire a "ozenitei", :lol: zic eu) - aici, pe tema extraterestrilor "avansati". :-) :martiansad:

Richard Dolan on Advanced Extraterrestrial Races (http://www.youtube.com/watch?v=Dy2ZDyYFe3Y#ws)
Titlu: Re: Rase Extraterestre....Cine / cum sunt ei?
Scris de: Xanadron din 22 Octombrie 2014, 10:54:28
Nu strica nici o completare imagistica - oricit de discutabile ar fi (deocamdata :wink:) orice ipoteze-n definitiv, fie ele frumos colorate. :-) :martiansmile:

ALIEN RACE BOOK - Dante Santori´s Talk included !!!! Watch this, it´s amazing footage ! (http://www.youtube.com/watch?v=KGPOxNlqZs8#ws)
Titlu: Re: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: padme din 22 Octombrie 2014, 20:48:21
...
Titlu: Re: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: jean din 22 Octombrie 2014, 23:58:32
Mai, da multi sunt.....Sariti!!!!!! Invazie extraterestra pe Pamant.
De fapt, multe sunt falsuri. Sau, reprezentari ale anumitor entitati in lumea noastra,  si poate 1, 2% sunt fiinte fizice ca noi.
Ce pot sa spun? Parerea mea.
Titlu: Re: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: jean din 22 Martie 2015, 18:58:18
Am vazut pe net dar si in literatura de specialitate tot felul de imagini cu tot felul de entitati presupus extraterestre.
Dupa unii autori, pamantul ar fi vizitat de peste opt zeci de specii extraterestre. Foarte multe zic eu. Opt zeci de specii inseamna opt zeci de locuri de unde vin, in contrast cu linistea din jurul nostru. Marea majoritate au o forma umanoida. Vin sa vada terrienii, sa faca experiente pe noi, ne rapesc, ne arata pe la altii, fiecare specie este de capul ei. Parca am fi o gradina zoologica, asa cum spune una din teorii.
Am stat si am reflectat la aceste aspecte. Care sa fie explicatia de sunt atatea rase?.....Bazandu-ma pe diferite cazuri de intalniri cu astfel de entitati am ajuns la urmatoarea concluzie:

1-Majoritatea entitatilor intalnite nu au o natura fizica asa cum o cunoastem noi, desi in anumite momente sunt foarte fizice. Se cunoaste faptul ca entitatile respective pot trece prin pereti, usi, geamuri, tavane, se deplaseaza prin plutire sau in zbor, s-a tras in ele si nu mor. La entitatile care se deplaseaza in acest mod nu s-a observat aparate ajutatoare in acest sens. Poate doar, mici cutiute s-au baghete, s-au ceva asemanator unui mic rucsac.
Rezulta ca, cel putin in anumite momente entitatile respective nu sunt de natura fizica, altfel ar interactiona cu corpurile materiale. Nu ar putea trece prin materie asa cum intelegem noi lumea fizica. Din aceasta cauza nu putem vorbi de fiinte si voi folosi termenul de entitate.

2-De ce majoritatea speciilor au o forma umanoida?......Au fost cazuri cand s-a observat ca, entitatile respective poseda un anumit mimetism. Se transforma din animal in umanoid, poate sa-si schimbe infatisarea, Poate fi un umanoid incomplet, fara cap sau membre, se transfoma din umanoid in glob de lumina, sau nor de gaz ce se disipa treptat, dispare instantaneu, apare in alt loc, etc. Acestea nu sunt proprietatile unei fiinte fizice dupa standardele noastre.
Daca ar arata ca un animal urat sau insecta? Ar fi capturat, impuscat sau omorat cu pietre. Daca ar avea dimensiuni foarte mici nu ar puea fi observat si luat in seama. Ar trebui ca multi indivizi sa se uneasca si sa creeze o entitate de dimensiuni mai mari (un stol) pentru a putea fi observati.
Aceste insusiri le fac diferite fata de noi oamenii. Atunci de ce au o forma umanoida?
Este posibil ca aceste forme umanoide sa fie niste copii pentru a ne atarage atentia, fara sa ne sperie prea tare intalnirea cu ele. Omul asociaza forma umanoida cu inteligenta. Iar cei care le trimit stiu ca vom interactiona puternic cu ele. Prin intermediul lor ei nu se pun in pericol nici noi teoretic nu suntem in pericol, transmit si primesc informatii, desfasoara anumite activitati.
Binenteles ca nu putem exclude toate speciile, nu sunt toate copii, universul este mare si are inca multe secrete. Dar, daca asa stau lucrurile numarul speciilor este mult mai mic, vorbim de mult mai putine rase.
Acesta este cauza pentru care nu sunt de acord cu clasificarea speciilor extraterestre facuta in diverse carti si reviste de specialitate cu imagini subiective sau chiar imaginare.
Titlu: Re: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
Scris de: tractorbeam din 22 Martie 2015, 21:09:34
Interesant punct de vedere dar presupun ca functioneaza afirmattile lui Clarke  ceva de genul o tehnologie prea avansata poate parea magie unei culturi tehnologice mai putin avansate. Faptul ca pot trece prin pereti poate fi sau nu realitatea dupa cum poate fi ceea ce vor ei sa vedem. Cred ca  ei ne pot modifica perceptiile si atunci care este realitatea obiectiva? Putem noi deosebi in acest caz subiectivul de obiectiv?