Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Interviu cu un ET filmat de NASA

Creat de DeReLiCt, 10 Mai 2007, 03:01:33

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

alx

Citat din: bluemoon8520 din  31 Mai 2007, 11:52:17
Pai mai alx, degeaba ai o camera cu un senzor cu o rezolutie x, iar suportul pe care sunt inregistrate imaginile au doar rezolutie VGA, adica y (unde y < x).fara suparare,da in ziua de azi,aproape toate camerele sunt digital8,mini-dv sau minidvd...si acolo se discuta de alte rezolutii,desi se pare ca faci confuzie intre termeni...in general cine pune un senzor de 0.8mp,nu inregistreaza pe vhs...parerea mea
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Marius MMG

#16
Citat din: bluemoon8520 din  31 Mai 2007, 04:34:21
Rezolutia maxima pentru camere video este VGA (640×480=307200=~0.3 MP [Mega Pixeli]) ceea ce inseamna foarte putin;
De obicei obiectele zburatoare neidentificabile(te) apar noaptea! Imi spui si mie cat la suta din camerele de pe piata au modul 0 LUX (0--zero inseamna intuneric absolut, sa nu imi spui ca telefonul tau are 0 LUX. Pentru a face o poza la < 1 LUX ai nevoie de timpi de expunere mari si sensibilitate ridicata ceea ce implica sa tii obiectivul nemiscat si obiectul pe care il fotografiezi sa fie de asemnea nemiscat (la camerele video nu ai timpi de expunere ci doar FPS (frame per second / cadre pe secunda) care sunt de multe ori 25 la modul PAL si 30 la NTSC--ceea ce inseamna iar putin). Revenind, ca sa obtii detalii ai nevoie de rezolutie foarte mare (ceea ce nu o sa gasesti la camerele video low class) sau ai nevoie ca obiectul filmat sa fie aprope de tine, iar cu cat e mai intuneric cu atat ai mai putine detalii.

Ai vazut filmul facut in cazul de la Roswel? cand sunt flmati extraterestrii gasiti in urma prabusirii ozn-ului... filmul ala nu a fost o intamplare, au stiut ca o sa se filmeze. de ce nu au facut si ei rost de o camera cat de cat mai buna... sau in fine sa faca ceva sa se vada bine. toate filmuletele cu ozn sunt neclare. unul singur am vazut mai clar, era o filmare facuta de unii dintr-un elicopter in apropierea World Trade Center (fostul). dar si ala cred ca e un fals pentru ca ozn-ul ala scoare fum... Astept si opiniile voastre daca ati vazut filmuletul.