Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Buzz Aldrin vorbeste despre OZN-uri !!!

Creat de Arckadii, 06 Mai 2007, 11:08:02

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

valo

Citat din: jackie28t din  16 Iunie 2007, 22:48:09
Si apropo,daca cineva crede ca Buzz Aldrin nu a fost pe luna si ca el minte rog sa urmareasca mai intai acest fim ca sa scada din probabilitatea de a se trezi cu ceva in fatza. :lol: LOL

Sincer, eu cred ca era doar nervos, pentru ca ma indoiesc ca acel reporter a fost singurul care a incercat sa il preseze, sa-l faca sa-i dea raspunsul pe care il astepta. Din punctul meu de vedere nu inseamna nimic; un reporter de mana a nspea cu atitudine de troll l-a facut las si mincinos. Mare branza... Cine stie cati n-o fac.

Eu nu cred ca au fost pe Luna datorita "dovezilor" (sau mai bine spus "intrebarilor fara raspuns sau cu raspunsuri penibile din partea reprezentantului NASA") prezentate intr-un documentar care avea ca header obosita "Teorie a Conspiratiei". Nu ma omor dupa toate aceste teorii dar nici nu le pot ignora doar pentru ca am vazut prea multe sau pentru ca par absolut incredibile. Niste cratere suspect de asemanatoare cu cele filmate pe luna se gasesc si undeva langa Area 51, super-ultra-megasecreta baza militara (daca era atat de secreta nu aprobau fotografierea in detaliu a acesteia de catre echipa Google lol). Parerea proprie este ca povestile cu extraterestri din Area 51 constituie o simpla diversiune, un drum infundat, o acoperire. La fel si cu acest obiect observat de Aldrin - actiunea ar fi putut avea loc si pe orbita (se crede ca astronautii au stat pe orbita 12 zile, cam atat ar fi durat zborul pana la Luna si inapoi  :-P) - deci din nou o posibila diversiune. De fapt orice eveniment anexat aselenizarii intareste cu 1% convingerea ca ei chiar au fost pe Luna. Cat mai multe, cu atat mai bine; urmarindu-le pe toate, omul de rand tinde sa creada ca nu pot minti cu un asemenea subiect, nu la nivelul acesta.

Vizionati Wag the Dog, un film care spune multe  :wink:

antoniu

.....sincer eu cred ca esti dezinformat si rauvoitor, daca crezi ca nu au fost pe luna, pentru ca serviciile secrete ruse , pe langa programul spatial sovietic,  erau cu ochii si urechile electronice , cu telescoapele si tot sistemul de urmarire "fizint" pe urmele programului "apollo"asa ca daca ar fi existat cat de cat o fractiune de indoiala, scandalul propagandistic ar fi izbucnit in secunda urmatoare....si rusii ar fi urlat in gura mare cu tot aparatul propagandistic.. esti un copil si nu stiu cati ani ai de prizezi la manipularea actuala, menita sa sa nasca confuzii voite in capetele celor tineri, care nu au existat in acel timp.......face parte din actualul razboi psihotronic, la care apeleaza ramasitele KGB din interiorul si exteriorul fostului mare imperiu rus......este un nou mod de a lupta impotriva capitalismului mondial integrat , impotriva globalizarii, impotriva adevaratei democratii, impotriva bunului simt.......vorba lu.... am zis.

valo

antoniu, te asigur ca nu sunt rauvoitor, America era febletea mea, in sensul ca admiram tot ce se lega de acest nume si nu am crezut ca pot insela publicul la acest nivel pana nu am vazut documentarul. Nu imi dau seama daca tu l-ai vazut sau nu, dar daca ai facut-o, cum poti ramane indiferent la atatea intrebari fara raspuns? Daca era una sau doua poate nimeni nu-si mai batea capul atat de intens, dar sunt atat de multe! La vremea aceea aveau resursele necesare unei astfel de "productii". Nu sunteti curiosi macar!?

Nu incerc sa conving pe nimeni, dar ma intereseaza ce credeti si mai ales, ce va determina sa credeti atat de mult incat sa treceti peste acele intrebari.

PS: Nu neg ca sunt dezinformat, dar intr-o anumita masura dezinformati suntem cu totii, niciodata nu stim tot, altfel nu mai aveam nevoie de atatea raspunsuri.

PPS: Am 23.

Urban

Valo, atentie la securisti !
Domnul profesor doctor docent Antoniu e o ramasita in adormire a mirobolantului aparat de securitate....