Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cercuri pe iarbã [Trifeºti, jud. Neamþ]

Creat de Anna, 04 Mai 2007, 20:45:17

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Anna

Citat din: toma din  10 Mai 2007, 19:43:00
  Ati incercat sa vedeti cite forumuri "specilaizate" in fenomenul OZN sunt in tara???
scuzati ca ma bag si eu cu parerea...dar cand am cautat un forum de specialitate am dat la google "ozn" si primul site a fost rufon. am mai cautat si alte forumuri de profil dar asta se pare ca e cel mai complex si mai popular....deocamdata :evil:

alx

Citat din: toma din  10 Mai 2007, 19:43:00
Sa avem pardon, membrii unui forum, oricit de pasionati ar fi ei, nu pot fi numiti specialisti. Ati incercat sa vedeti cite forumuri "specilaizate" in fenomenul OZN sunt in tara??? circa si jumate :lol:. Trebuie sa-l crdem pe Paul Dorneanu, a fost acolo si La fata locului am identificat intr-adevar un cerc, pe o pajiste, unde iarba este arsa, ori uscata, in mod inexplicabil. Am mai observat si alte cercuri insa incomplete

Eu zic ca exista o explicatie mult mai paminteana.

   fara a tine partea nimanui,vreau doar sa lamurim un lucru simplu: nu membri forumului rufon sunt specialisti,daca deschizi www.ozn.ro,vei gasi scris mare asta:
Bun venit pe site-ul grupului Romanian UFOnetwork,
centru de cercetare si raportare OZN (Obiecte Zburatoare Neidentificate).
,deci nu e vorba de forum...daca ma înþelegi...

                                                                                         
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Arckadii

Bravo alx pentru raspunsul prompt.

Tin sa aduc si eu o completare la cele spuse de alx.
NOTA: Persoanele inregistrate pe acest forum nu reprezinta RUFOn decat daca se specifica in mod expres. Opiniile exprimate pe acest forum sunt strict personale, chiar daca utilizatorii acestui forum sunt si membri RUFOn.
Oricum, reveniti la topic va rog.

Ark

aswotim

Totusi , revenind la cercuri, Paul are dreptate intrucat trebuiesc cercetate de specialisti in microbiologie. Asemenea cercetari pot dura chiar saptamani dar cine le comanda/ finanteaza? Are dreptate si cand spune ca nu sunt deocamdata explicate - e prea mult spus inexplicabile, asta ar insemna ca nu se va putea gasi niciodata o explicatie, ceea mi se pare chiar absurd. Trebuiesc aflate intai cauzele care creeaza aceste cercuri de vegetatie uscata. Chiar nu este nici un indiciu a prezentei a ceva extraterestru, deci nu are rost "sa batem campii".

Anna