Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

OZN [Helegiu, jud. Bacãu] [24 aprilie 2007]

Creat de Geata, 25 Aprilie 2007, 00:16:17

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

spooky

@lyly

am sa vorbesc in numele meu, nu al lui Florin Sirbu (a.k.a.=also known as ryn)
cred ca ce a vrut sa zica Florin e ca, din moment ce sunteti pe un forum de "specialitate" si de "specialisti", ca nu e greu sa te informezi cine sunt persoanele care apar pe ecranul televizoarelor, fie ca e vorba de noi, de Emil Strainu, Ion Hobana, Dan Farcas sau alte persoane.

cat priveste motivele pentru care am mers pentru un caz atat de banal care nu avea ceva concret in el, raspunsul e simplu, dar probabil ca nu l-ai inteles inca. publicititate/mediatizare. nu mi-e rusine sa o zic. asa cum televiziunele/ziarele/ziaristii/jurnalistii cauta exclusivitate si sa ajunga primii la subiecte si sa le publice primii, asa cred ca si noi trebuie sa reactionam cat se poate de repede.

de ce am plecat la bacau? pentru ca am vrut sa plecam si la brad. puteam sa astept sa-mi trimita video-ul prin internet (nu stiu cand ajungea). puteam sa astept pozele de la brad. puteam sa anunt un caz maine si altul peste o saptamana. tinand cont de cat de agitata e viata la noi in frumoasa si eterna Romanie, mai ales din cauza scenei politice. stateam cu rapoartele luni dimineata pe masa si imi faceam calcule si analizam ce sa fac. am luat o decizie fulger sa plec la bacau si apoi la brad (brad fiind mai departe si ajungeam mai greu), mai ales ca era o perioada de acalmie... asadar am fugit in graba la bacau, am luat contact cu corespondetul local A1/PrimaTV si am facut materialul. dupa care ne-am intors si am plecat noapte fara sa inchid nici un ochi la Brad unde din nou am intrat in contact cu corespondentii localie A1. ne-am facut treaba si ne-am intors in aceeasi graba pentru ca nu aveam timp si resursele necesare sa facem toate extractiile si saptaturile care s-ar fi cerut. ne vom intoarce cu mai multa aparatura, inclusiv contor de radiatii  (geiger). o sa o luam si pe mama omida sa ne zica originea universului.

cred ca mai clar de atat nu am putut fi. publicitatea costa. dar cel putin incercam si noi sa ne facem cunoscuti pe cat posibil cu resurse limitate. si aceasta forma de publicitate costa. faceti un calcul sumar sa vedeti cat costa 1700 km de mers prin tara. cu cat suntem mai cunoscuti, cu atat primim mai multe rapoarte, mai multi vizitatori, cu atat putem sa facem mai multe pe viitor.

sper sa reusim sa ne intalnim luna asta si sa fim cat mai multi.

si inca un lucrur va rog, nu va mai certati sau suparati. nu are rost. nu suntem aici pentru asta.

ah... si sa nu uit... peace on world :D
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

lylyt_ice

Spooky, singura mea gresala este ca eu nu am stiut ca ryn este de fapt Florin,de aceea l-am intrebat si pe el personal acum citeva zile ,cind am vazut ca Jackie intr-un mesaj il numeste Florin,cit despre cazul din Bacau ,ti-am zis deja ca tu ai facut treaba buna si clar ca sint alaturi de voi.Eu am fost nedumerita de ce un program tv, face glume despre un caz, inainte sa stie despre ce a fost vorba in realitate si de ce nu fac cunoscut la stiri cui apartine de fapt acel avion ,este de datoria lor sa dea stiri complete si fara ascunzisuri,de aceea este program pt. stiri sa informeze masele,nu sa dezimformeze.ASTA A FOST TOT CE MAI AM AVUT DE SPUS .
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Rayden

@Spooky,

asteptam "cand si unde" ne intalnim  :-D

locatia si data..eu unul o sa vin.


bafta!

toma

Cred ca trebuie sa fac o mica rectificare: avionul nu ateriza ci decola.
CitatObiectul a stationat citeva minute(dupa cum spune Spooky...) Destul de mult...Stau avioanele in aer...
Citat"Statea nemiscat...deasupra orizontului a inceput sa se deplaseze pe o traiectorie neobisnuita pentru un astfel de corp...lateral"
Shadowman, ai privit vreodata, noaptea, un automobil cu luminile aprinse venind spre tine? La un moment dat, datorita contrastului puternic dintre lumina si intuneric ai impresia ca lumina sta pe loc. Cind avionul si-a schimbat directia, ceva normal la un proces de decolare [se vede asta si din pozitia celor doua lumini rosu/verde(albastru)], a aparut ca se misca. Normal, cind nu a mai avut nevoie de far...l-a stins!
Citatnu am pretentia ca acesta este adevarul,dar mi se pare plauzibil...
Alx, mai mult ca sigur!
Interesanta optiunea 7! Daca abia dupa vizionarea filmnuletului le-a venit idea cu OZN-ul? :wink:
Un caz similar a mai fost anul trecut, parca. Un pilot (?) a venit cu o fotografie spectaculoasa in care se vedea  un "OZN" lenticular iesind dintr-un nor! Explicatia a fost prompta, simpla si la obiect: formatiune noroasa, nascuta in urma unor anume conditii meteo. Domnilor, daca un pilot nu recunoaste asa ceva, cit de in siguranta pot fi pasagerii pe care ii transporta? Dar, dorinta de senzational a fost mai mare! Mai bine statea in banca lui!
Citatavioanele nu au farurile indreptata in jos!!!
Lylyt_ice stii gresit! la ce crezi ca folosesc farurile alea? La prins fluturi?
CitatIar daca isi schimba directia nu dispare dintr-o data de pe cer, plus ca face o curba vizibila.
Si-a schimbat directia si in acel moment, pura coincidenta,  s-a stins si farul, nu mai avea nevoie de el!
Citatpentru niste extra terestri nu vad unde este problema sa insceneze si ei asa ceva
Eventual sa puna si niste clopotei si un breloc cu Pepe!  :lol:
CitatDe ce cei de la stiri nu argumenteaza mai detailat daca tot sunt asa de siguri de ceea ce spun?
Pentru ca pe redactori nu-i intereseaza decit senzationalul, restul e apa de ploaie!
Citatnu avea cum sa vada cu ochiul liber acel halou bine delimitat pentru ca acesta nu exista in realitate
Corect Alx! Dar daca stau bine si ma gindesc...putea! Poate avea ochii incetosati de la...vreo lacrima! A lui Ovidiu! :roll:
Citatma uitam in urma cu vreo 3 zile la Luceafar,parea atat de mare si stralucea atat de tare
Venus se gasea la cea mai mica distanta fata de noi.
Citato traiectorie neobisnuita
Traiectorie neobisnuita? Fata de ce? Cum cade o piatra? Cum sare o minge? Pai si un liliac are o traiectorie neobisnuita! :lol:
Citatputem emite ipoteza ca a fost filmat un avion care poate sta la punct fix
Ryn, incorect si tendentios! Putrem emite ipoteza ca a fost fimat un avion care era pe panta de decolare, venind o bucata din timp spre privitor, apoi si-a schimbat directia stingind si farul in acelasi timp!. Nu ti se pare mai corect asa?
CitatDaca nu mergem pe teren e rau, daca mergem e si mai rau.
Sincer, eu nu m-as fi dus! M-am lamurit vazind filmuletul!
Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)

ryn

Ai dreptate, ma gandeam ca aparatul se afla in zbor pe traiectoria numita palier. M-am exprimat gresit.