Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

AL 3-lea ochi

Creat de mistic, 18 Aprilie 2007, 08:40:30

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

lylyt_ice

TIGANCA...NASUL...nu ti bate capul, ca am trait vreo 10 ani intre tigani ,unul mai veritabil ca altül,si de unde crezi ca traiau acesti veritabili?botezau cu trucuri finuti ca tine...si de unde pina unde, scoti ca am spus eu ceva despre ghicit???HALOO!!! eu cred ca nici nu mai stii, ce? si unde?ai citit!!!Nici nu m-a mir ca ti-e greu sa faci o diferenta intre "GHICIT"si intuitie.
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

mistic

#46
Citat din: bluemoon8520 din  24 Aprilie 2007, 23:58:32
Nu chiar totul...cand unele lucruri ajung la limita a ceea ce poate explica stiinta (ceea ce se stie)...avem de a face cu.... !!!
Puterile paranormale chiar se explica prin stiinta. Este vorba de energie, asta sta la baza.
Si eu nu cred nici in ghicitori si nici in vietii anterioare,pare o prostie, eu cred ca ne creeam singuri destinul si nu ca e scris undeva.

mistic

Am o intrebare si va rog care poate sa ma lamureasca cele 7 chakra se afla toate in coloana vertebrala????? De exemplu a 3-a se afla in coloana vertebrala la nivelul plexului solar sau chiar se afla la plexul solar????? :|

darkness

Citat din: alinutzu din  24 Aprilie 2007, 19:43:52
apropo am si eu o intrebare :P ce e Prananadi .... tine de al treilea ochi ?

prana= energie
nadi= caile de acces ale energiei in corp
nu tine de al treilea ochi, ai in trup destule nadi-uri ( sau nadis-uri)

cartea "Prananadi" de Ujlaky Gy. Tibor

"Metoda provine din Tibet, unde are o tradite milenarã, fiind practicatã în mai multe mãnãstiri de cãtre lamasi vindecãtori. Metoda nu a pãrãsit mãnãstirile tibetane, fiind tinutã secretã pânã la începutul anilor 90 când a fost adusã în Europa de cãtre un cercetãtor german care a stat multi ani în Tibet intr-o mãnãstire de lamasi vindecãtori. El a obtinut permisiunea de la acestia de a preda metodele de vindecare care au fost complet despãrtite de religie si dogme, metoda fiind numitã "New Method" în SUA si Prananadi în Ungaria si România. .

Prananadi este un ansamblu de metode terapeutice naturiste si de dezvoltare a personalitãtii care formeazã o scoalã spiritualã. Aceastã scoalã puternica are un trecut de peste trei mii de ani. La noi a ajuns din Tibet la începutul anilor '90. Succesul tot mai mare de care se bucurã se datoreazã simplitãtii si eficientei învãtãturilor sale. Aceastã scoalã spiritualã nu reprezintã un curent religios sau politic, oricine poate avea acces la învãtãturile sale indiferent de rasã, sex sau religie. Scopul ei este de a reaseza fiinta umanã în locul care i se cuvine si de a constientiza cã toti reprezentãm pãrti din întregul Armoniei.
Termenul de Prananadi provine din sanscritã Prana înseamnã energia care existã în toate si care este suportul vietii, iar Nadi înseamnã calea, canalul prin care circulã aceastã energie. Cine îsi însuseste învãtãturile acestei scoli energetice, constientizeazã si foloseste legitãtiile si energiile universale, acela devine prananadist. Cu totii am dori sã ne vindecãm si sã evoluãm spiritual si în felul acesta sã trãim mai fericiti. Prananadi se ocupã de aceste întrebãri si prin învãtãturi practice ne ajutã sã recunoastem adevãrurile fundamentale. Ce îti oferã aceastã scoalã energeticã si spiritualã? Prananadi este una din metodele naturiste si de dezvoltare a personalitãtii, care ne ajutã sã remediem si sã vindecãm bolile sufletului si ale trupului. Sistemul de predare, structurat în grade, face posibilã pentru fiecare, autovindecarea si vindecarea energeticã. Initierile tibetane fac aceastã scoalã spiritualã deosebitã, initieri prin care ajungi în posesia unor capacitãti vindecãtoare deosebite. Prananadi nu este o religie, nu are dogmã si nu necesitã credintã, în schimb cuprinde exercitii spirituale, meditatii prin care putem recunoaste în noi si manifesta valorile interioare pozitive aduse cu noi si mostenite prin nastere. Aceste exercitii conduc astfel pe fiecare discipol perseverent pe calea iluminãrii a împlinirii. Iubirea – care si prin Prananadi se manifestã – vindecã pe toti, si pe acela care o dã, si pe acela care o primeste."




Citat din: lylyt_ice din  24 Aprilie 2007, 13:49:36
Ca sa fiu sincera toate aceste practici nu duc la absolut nimic de cit sa ti pierzi timpul ,si sa incerci sa-i convingi pe cei din jur ca nebunia ta este realitate.

Citat din: lylyt_ice din  24 Aprilie 2007, 15:03:00
Apropo timpenia cu mai multe vieti...bla-bla-bla !!! Am probat si idiotenia asta...Am o cunostinta care lafel ca si mine era convinsa de povestile cu vietile anterioare si evolutia spirituala in decursul lor .Intr-o zii ne am hotarit sa aflam si noi ce am fost in viata precedenta...O.K.  termin la un tip,care era unul dintre cei mai buni in Bonn.Am platit cite 400 EUR de caciula...

lylyt,macar noi nu dam 400 de euro pe  un mistic aparut pe piata..daca ai observat,dupa revolutie multi se lauda ca vad si fac si au contacte in lumea spirituala...eu iti propuneam o metoda pe care sa o faci singura acasa,fara tamaie, lumanari,muzica etc....si,daca nu crezi, du-te mai bine la un psiholog care foloseste metoda hipnozei, vei fi mai multumita si nu vei da atatia bani

Citat din: lylyt_ice din  24 Aprilie 2007, 19:57:06
UPS...daca tu ne spui ce este Pitiplon iti spun si eu ce e cu ...Prananadi !

se vede ca nu ai minimum de cunostinte..pana la urma ce doresti?
fiecare isi expune parerea si experienta.
daca tu nu ai avut parte de ceva in limitele normalului, nu spune ca
Citat din: lylyt_ice din  24 Aprilie 2007, 13:49:36
Toti oamenii sint lafel,au vise ,intuitii,etc

pentru ca dupa aceea tot tu sa te corectezi spunand:
Citat din: lylyt_ice din  24 Aprilie 2007, 13:49:36
Toate sint simptome normale innascute ,depinde de genele fiecaruia .toti cei care intradevar au foarte mult dezvoltate unele simturi ;au si un ADN modificat ...DE CINE???

nu am niciun ADN modificat, iti garantez;insa da,ai dreptate,depinde de genele fiecaruia si de sensibilitatea fiecaruia; o persoana e mai sensibila la un anumit tip de unde,alta nici nu le "aude" si, drept urmare, nu reactioneaza ...
fiecare om este diferit, are propriul sau bagaj
aah,ca toti avem vise,intuitii etc,da, nu am nimic de spus in acest caz; dar una este sa ai vise premonitorii o data la un an, si alta e sa ai in fiecare luna.

Citat din: bluemoon8520 din  24 Aprilie 2007, 23:58:32
Nu chiar totul...cand unele lucruri ajung la limita a ceea ce poate explica stiinta (ceea ce se stie)...avem de a face cu.... !!!


ar trebuie sa il asculti pe blue; exista fenomene pe care nici religia,nici stiinta nu le poate explica  clar;toate sunt probabilitati.
religia le-ar pune in 2 categorii:
- 1 . omul are dar de la dzeu
-2. omul e manevrat de diavol..
alegi ce varianta iti convine...

psihiatria te-ar considera nebuna, psihologia te-ar incadra in alte limite, insa nimeni nu vrea sa ii convinga:
Citat din: lylyt_ice din  24 Aprilie 2007, 13:49:36
pe cei din jur ca nebunia ta este realitate.

spui ca ai crezut si tu la un moment dat..lasa-i si pe altii sa creada si sa decida daca e adevarat sau nu...

Citat din: Shadowman din  24 Aprilie 2007, 12:27:36
Mda...
Revenind la perceptiiile extrasenzoriale si vederea cu ajutorul celui de-al treilea ochi...
O intrebare pe probleme "tehnice", PRI3ST3SS...
Poti vedea (si anticipa...) miscarile pe care le poate face un individ...? Ma refer la miscarile
corpului (miscarea bratelor,miinilor...)...Daca da,cu cit timp inainte si in ce mod o percepi
(detaliere culori,forma,conditii de mediu,iluminare a mediului,pe lumina sau pe intuneric...?)
Astept un raspuns...

imi asum raspunderea si voi raspunde eu in locul ei. Prin al 3lea ochi nu vezi in infrarosu, nu vezi prin pereti, nu intuiesti miscarile celuilalt. miscarile celuilalt le poti intui  mult mai bine si mai usor,daca studiezi limbajul corpului;dureaza mai putin,nu de alta;ca sa iti deschizi al 3lea ochi,uneori poate dura ani...
cand iti deschizi al 3lea ochi, esti mai "sensibil" la anumite unde pe care alti oameni nu le simt...de ex, poti avea mai multe vise premonitotii.
mistic ar putea sa te lamureasca mai bine aici, doar si el si-a deschis ochiul si exerseaza telepatia..sunt curios sa vad daca a reusit ceva care poate fi  luat ca "entitate" separata,fara sa fie un fenomen care sa tina cont de extrem de multe variabile,printre care felul in care se simte telepatul...(acest lucru influenteaza extrem de mult calitatea mesajului trimis,din cate stiu eu )


si,intr-un moment in care eram tare dezamagit de Shadowman pt faptul ca nu spune si el ceva concret,ci doar ironizeaza, iata ca veni minunea:
Citat din: Shadowman din  24 Aprilie 2007, 22:55:10
Nu m-as grabi cu astfel de afirmatii...Chiar toate sa fie iluzii sau fantezii...? E bine sa nu generalizezi...
Nimeni nu vede orice vrea,nimeni nu face tot ce vrea,nimeni nu profeteste sau ghiceste absolut tot...E un mister si asta...
E o vorba : Omul potrivit la locul potrivit si timpul potrivit...
Trebuie intruniti "factorii"... :-D



felicitari,Shadowman.


Citat din: mistic din  25 Aprilie 2007, 07:17:21
Am o intrebare si va rog care poate sa ma lamureasca cele 7 chakra se afla toate in coloana vertebrala????? De exemplu a 3-a se afla in coloana vertebrala la nivelul plexului solar sau chiar se afla la plexul solar????? :|


Sistemul energetic al omului are la baza o axa energetica verticala care trece prin coloana vertebrala pornind de la perineu (regiunea dintre organele genitale si anus), si indreptandu-se spre varful capului. Acesta este principalul nostru canal energetic cunoscut in India sub denumirea de  Sushumna Nadi. Pe acest canal, dar situate la nivele diferite se afla sapte centre energetice (numite chakre) care reprezinta legatura noastra cu "realitatea" si cu universul(rile).Chakrele reprezinta legatura dintre corpul fizic cu cel subtil. Pe corpul uman se gasesc 7 centri principali de energie – acestia fiind legatura aurei cu corpul dupa filosofia tibetana. Fiecare centru energetic este legat de un canal de energie.
Pe acest canal, cele sase chakre sunt proiectate pe diferita nivele dupa cum puteti vedea in imagine. Cea dea saptea chakra numita Sahasrara nu apare in harta natala, si nici nu ar putea sa apara deoarece nu are legatura cu nivelul material, ci doar cu lumi cu un nivel spiritual inalt. Este transcendentala si reprezinta legatura noastra cu Divinitatea.

Cele 7 chakre sunt:

chakra radacinii sau  Muladhara chakra ,situata la baza, de culoare rosie, este proiectata la o distanta de 30 de grade de Nodul Sud (SN) pe ambele parti.
Cristalul aferent: hematit, granat, rubin, jasp

chakra sexuala ,sau Swadisthana chakra, situata la doua degete sub ombilic, de culoare portocalie,este proiectata de la 30 de grade la 60 de grade de SN pe ambele parti.
Cristalul aferent: piatra lunii, carneol

chakra plexului solar,sau Manipura chakra, situata in dreptul stomacului de culoare galbena, este proiectata de la 60 de grade la 90 de grade de SN pe ambele parti.
Cristalul aferent: citrin, chihlimbar, topaz, ochi de tigru

chakra inimii ,sau Anahata chakra,situata in dreptul inimii, de culoare verde si roz,este proiectata de la 90 la 120 de grade de SN sau de la 90 la 60 de grade de Nodul Nord (NN) pe ambele parti
Cristalul aferent: cuart roz, aventurin, jad, turmalina

chakra gatului ,sau Visshuda chakra, situata in golul de la gat, de culoare albastra, este proiectata de la 60 la 30 de grade de NN pe ambele parti.
Cristalul aferent: sodalit, acvamarin, turcoaz

chakra fruntii, sau sau  Ajna chakra, denumita si al 3-lea ochi, situat in mijlocul fruntii, de culoare mov
Cristalul aferent: ametist, safir, lapis lazuli

chakra coroanei , este situata in varful capului de culoare alba sau argintie,mentala, este proiectata la 30 de grade de NN pe ambele parti
Cristalul aferent: cristal de stanca, diamant

lylyt_ice

Darkness,cind am spus despre DNA modificat nu m-am referit la tine ,m-am referid la copii indigo-cristal,si la cei care (putini la numar)inca de prin anii 60,sunt nascuti cu anumite puteri paranormale.Da, aici sunt vizibile anumite schimbari la nivel genetic,nu-i exclus sa fii si tu unul dintre ei.DAR!!!repet si sustin...prin practici si transe nu se poate ajunge la nici un rezultat,este ca si cum ai lua Extazi ,are de-a face cu producerea anumitor hormoni care au acelas efect ca sii drogurile...de aceea cine incepe cu astfel de timpenii e foarte greu sa renunte la extazul "SPIRITUAL"provocat prin autosugestie,sau provocat in masa(GRUPURI)de mentori care nu sint altceva decit MANIPULATORI hipnotici.Acelas efect l-au provocat si anumite religii si secte .cine are nevoe de un indrumator nu cautati printre oameni,acum 2000 de ani am primit cu totii indrumarile necesare transformarilor spirituale pentru a putea trece cu "brio"in urmatoarele doua dimensiuni,egal cind va fii momentul X :2007,2012,sau cind o hotari............
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

alinutzu

@ darkness : multumesc pentru raspuns, ma mai lamurisi si pe mine

@ lylyt_ice: succes in continuare la gasirea Pitiplon(ului)
can't stop the signal ...

lylyt_ice

Alinutzu nu te simtii ofensat ,poate nu ai inteles inca subtilul mesajului.din cite am inteles in familia ta este ceva ereditar asta inseamna ca ai ceva mostenit prin nastere .Asta nu inseamna vrajitorie .poti avea puterea de a prevede,de a vindeca ,intuii gindurile cuiva,si cu ajutorul unor rugaciuni curate daca tu crezi in ceea ce faci poti produce anumite schimbari (altii numesc asta vrajitorie...total eronat).Aceste puteri nu se invata sunt oameni care le au pur si simplu.SUFLETUL coordoneaza materia ci nu materia sufletul .Acum se cheama telechineza;telepatie,levitatie.inainta se spunea vrajitorie ,zboruri pe matura,lucrul dracului ca se misca lucrurile prin casa ETC...e tot una .SI asta nu se poate invata sau capata trebue sa fii nascut cu puteri paranormale.Toti vor de aceea sint sii mii de carti ,grupuri mistice mentori Bla bla ...dar nimeni nu reuseste absolut nimic cu tot teatrul acesta .poate ca devin mai visatori si fac pe a tot stiutori si nimic altceva.
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

mistic

#52
Citat din: lylyt_ice din  26 Aprilie 2007, 00:34:45
SUFLETUL coordoneaza materia ci nu materia sufletul .
Cine a spus ca materia coordoneaza sufletul??? Am spus eu??? Ca sa imi dau una peste gura. Eu nu am vazut pe nimeni sa scrie la acest subiect ca materia coordoneaza sufletul.

lylyt_ice

Mistic!!!puteri paranurmale ori ai ,ori prin influente din lumea materiala incerci sa-ti dai impresia ca le ai.Cum s-ar spune te induci in eroare singur.Tare as vrea sa vad si eu pe cineva care prin anumite metode ,egal cum si ce fef, a reusit sa capete puteri supra naturale.iti spun eu ca nu exista. DE fapt am si spus...cine vrea sa dovedeasca,ca a reusit ceva...asteptam cu nerabdare.sa demonstreze.vorbe goale si citate sau exemple de prin carti nu sint acceptate...DOVEZI!!!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

mistic

bine, dar mai am mult pana la abilitatile avansate inca incerc sa-mi controlez energia cum trebuie :|

mistic

dar ai incercat exercitiul meu cu energia prin maini??? sau altcineva?? vreau sa stiu daca la altii merg pentru ca la mine merge foarte bine.

lylyt_ice

O.K...!Sa o luam mai pe intelesul tuturor.Corpul este o masina ,incluzind piesele care o alcatuiesc,ca sa functioneze,are nevoie de hrana(benzina,ulei)si mai are nevoie de energie(curent)ca sa fie pusa in miscare ii trebue sofer (Suflet).Prin hrana si energie(benzina si curent)de calitate ,nu asiguri decit buna functionare a masinii cit si o viata mai lunga si fara defecte grave.Acum, masina vrea si ea sa vada ce vede soferul, dar asta nu se poate ori ce ar face masina si oricum ar folosii hrana si energia de care dispune,(asta referitor la al treilea ochi) DAR...!!!sint si masini, care vad, ce vede soferul ,pentru ca asa sint construite,cu camera video si compiuter,Acum este egal daca foloseste benzina si energie de cea mai buna calitate,asa este construita si gata...Asa ca prin practicile diferitelor culturi nu se poate obtine puteri paranormale ,ci numai buna functionare a corpului fizic,egal daca dispune de puteri paranormale sau nu...
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Max C.

Scuze dar am si eu o parere:eu cred ca toti suntem egali la nastere si avem puteri egale numai ca avem fiecare o "perdea"(mai mult sau mai putin transparenta) care nu ne permite sa realizam cine suntem cu adevarat....trebuie sa descoperim singuri prin puterile noastre si cateodata cu ajutorul altor entitati astrale...si de cele mai multe ori cu ajutorul reancarnarilor.

mistic

sunt de acord cu max!!!!!!!!!! :wink:

CHIP

Nu cred ca toti ne nastem cu aceeasi putere.Ce e  nativ tot nativ ramane.altii pot dezvolta aceasta forta prin antrenament indelungat.Iar daca unora nu le-au reusit acest lucru prin antrenament si nici nu au nimic nativ ,asta nu inseamna ca aceste forte nu exista.