Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

AL 3-lea ochi

Creat de mistic, 18 Aprilie 2007, 08:40:30

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 10 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Kbal

Citat din: Tha D din  21 Februarie 2009, 14:12:17
A mcautat o poza sa vad unde este asa zisul ochi... Si e exact unde am eu un cos :)) O sa fie usor sa il gasesc :)

:lol: :lol: :lol: Spor la localizare, dar ma intreb ce te faci cand se sparge cosu ...
Only the best is good enough ...

Tha D

Nu se va sparge... e minor :)) Deci va dainui etern

mistic

AL treilea ochi se afla in centrul creierului.

Kbal

Mistic tocmai mi-ai dat o idee si anume sa analizez putin structurile anatomice si fiziologice din centrul creierului si uite ce am realizat  8-) .
In interiorul enecefalului exista diverse cavitati,pline cu lichid cefalorahidian, conectate intre ele.Se pare ca cea mai centrala pozitie o ocupa o cavitate denumita "al 3-lea ventricul", care comunica su spatiul subarhanoid si pe jos se continue cu canalul central al maduvei spinarii . D.p.d.v. al ariilor in mijlocul eneceflului sa stabilit ca se afla aria "senzitiva". Tot cam pe la mijlocul encefalului sub "al 3-lea ventricul" se mai gaseste si o structura numita "hipotalamus" (apartine sistemului endocrin) si are rolul de a face legatura dintre sistemul nervos si cel endocrin,precum si reglarea diferitelor functii ale corpului.
Va prezint mai jos si cateva secretii hormonale ale "hipofizei"
- H. -msh , stimuleaza functionarea melanocitelor, celule care produc pigmentul responsabil de culoarea pielii .
- H - sth,gh,hc etc. - are efect anabolic, stimuleaza cresterea oaselor,muschilor si a tuturor org. din timpul dezvoltarii (la copii).
- H - acth stimuleaza corticala glandelor suprarenale ...
Etc.

Deci se pare ca si la nivel stiintific/anatomic exista cateva ... structuri mai speciale in centrul creierului, sa fie oare doar o coincidenta ?  :-D

Tha D

Nope sunt sigur ca e o legatura foarte stransa intre centrul creierului si asa zisul ochi... Dar unii oameni de stiinta vorbesc de un corp invizibil... Cu cele 6 sau 7 puncte de chakra(nu mai stiu cate pct erau) Oare ce reprezinta Ochiul in acel corp?

mistic

Este  a 6-a chakra adica anja sau al treilea ochi, glanda pineala.

Tha D

Yup....DAr akm care e explicatia stiintifica pentru el?

Kbal

Pentru mai multe detalii despre sistemul endocrin cu referire la glanda hipofiza si cea pineala (sistuate in centrul creierului) :
http://www.studentie.ro/fisiere/Capitolul_I_448.htm

greener

toti ne nastem cu aceeasi putere... insa unii sunt constienti de ea... o cultiva practicand tot felul de tehnici... sa dam un exemplu 'Reiki' .. sau altele...metode noi care au aparut si la noi dupa 1989.
Creatorul ne-a dat tot ce avem nevoie sa supravietuim... restul depinde de noi...

In parerea mea.. totul este stiinta si informatie... trebuie numai sa ai acces la acestea... unii sunt mai norocosi... au ajuns deja.. stapanesc anumite tehnici... le practica.. si ele functioneaza.. acest lucru ii face un pic diferiti de aceia care nu detin informatiile...

nu vreau sa fiu rautacios si nici sa nu ma intelegeti gresit..TOTI SUNTEM LA FEL  DE INZESTRATI...dar in felul nostru UNICI...

greener

intrebare pentru ....mistic.......
ce profesie ai?
vreau sa spun... ca medic... nu esti...

mistic

de ce ma intrebi pe mine ce profesie am :))
si de unde ti-a venit ideea ca as fi doctor:))

greener

Raspuns pentru mistic.
Nu as dori sa te superi... asta in primul rand... eu doresc discutii amiabile pe forum, n-am apucat sa ma prezint,... sunt nou , sunt Alex,.. am intuit ca ai fii doctor pentru exactitatea informatiilor date .
Daca te simti cumva frustrat ca am pus o intrebare personala ... SCUZE ME ... nu mai pun.
Mi s-a parut foarte interesanta tema si de aceea m-am inscris si eu pe forum... pentru aceasta tema...
oky doky

mistic

nu ma supar,eu sunt daniel, am 19 ani, si inca nu mi-am ales profesia , sunt elev in clasa a 12-a,

greener

cel de al treilea ochi se numeste AJNA nu ANJA....

mistic

ups scz nu am observat :oops: