Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

AL 3-lea ochi

Creat de mistic, 18 Aprilie 2007, 08:40:30

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

antoniu

"ABSTRACTA''......abstractizarea este una din cele opt operatii al gandirii ,fara a mai socoti si cele zece operatii ale creativitatii

alx

Citat din: antoniu din  23 Februarie 2008, 15:49:03
acel (t) care lipseste de la"  starea abstracata" a existat mental dar la viteza, tasta nu l-a executat.... milioane de scuze pentru disfunctionalitate.
Citat din: antoniu din  23 Februarie 2008, 16:29:53
oricum daca doriti dv. va puteti reprezenta mental cu al treile ochi si saruri si acizi si baze...la alegere.....important este ca el ajuta trecerea de la concret la abstract.

mii de scuze,dom' profesor!
   da eu,care stiu ca dvs aveti un CD de piatra,m-am gandit ca ati descoperit si vreo sare de asta,abstracata...ce,sunt eu geolog ca sa stiu cate feluri de sare sunt?
   da acu m-am lamurit...
Citat din: antoniu din  23 Februarie 2008, 17:15:47
"ABSTRACTA''......abstractizarea este una din cele opt operatii al gandirii ,fara a mai socoti si cele zece operatii ale creativitatii
e vorba de alea care incep cu 1...2..3...si pac din degete?
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Nox

Vã rog sã încetaþi cu off-topicul ºi sã reveniþi la subiect!
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

nelu28

al 3 lea ochi este CREDINTA ...adica sa crezi ,in ceea ce nu vezi !

CHIP

Credinta ,pe de o parte ,dar nu este suficient.

nelu28

o credinta adevarata face minuni...

daca crezi ,poti muta muntii...poti face lucruri pe care nici nu ti-le poti imagina!

CHIP

De acord cu tine dar tot nu e suficient.E posibil sa nu vezi nimic o viata intreaga.

lylyt_ice

 Si nici nu ai sa vezi toata viata, daca iti lipseste grauntele acela magic, de incredere in tine insuti...!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Arckadii

Si vantul este invizibil si totusi efectele sale se vad. Cine are urechi, sa auda.


Ark

nelu28

si Dragostea este invizibila ,si efectele sale se vad ,daca ea exista cu adevarat in inima cuiva ! :-D

CHIP

Si crezi ca numai efectele lucrurilor nevazute se pot vedea?

antoniu

 cu al treilea ochi rezolvi conflictul dintre abstract si concret.

Arckadii

al 3-lea ochi, a 5-a mana... haideti sa terminam cu abstractizarile... al treilea ochi nu este nimic altceva decat capacitatea de a intelege lucrurile dincolo de planul material. atat...




Ark

AnXiety

Ok, pentru inceput vreau sa va anunt ca am o viata sociala activa, am o groaza de prieteni, ies foarte mult. Am citit Cinamar, descoperirea si 12 zile si sunt un pic reticent in legatura cu a 2a carte mai mult. Nu exclud totusi posibilitatea intamplarilor din carte, dar nu stiu in ce masura sunt posibile.

Mereu m-au pasionat lucrurile paranormale, am ascultat cu placere povesti si povestiri. Nu pot sa spun ca am avut experiente in domeniu, cu mici exceptii. Prima exceptie este un fel de viziune, care dureaza o fractiune de secunda de obicei in zilele cu nori, primavara sau toamna majoritar. Uneori vad pentru o fractiune de secunda curtea unei case, o iarba de un verde pur si gardul negru, pare o casa destul de mare in genul celor de prin Anglia cred, cu un gard negru metalic ornat. A doua am avut-o chiar acum o ora cand am pus mana pe cheile de la masina, am vazut un drum pe langa o padure, o sosea, padurea iarasi de un verde foarte curat. Cand am "viziunile" astea ma apuca o senzatie de calm si nostalgie care ma tine cam juma de ora, o ora. Nu ma pronunt asupra cauzei... Poate ma ajutati chiar voi.

Acum legat de ajna. Am citit la un moment dat despre proiectia astrala. Uneori chiar in momentul in care adorm am un fel de tresarire de parca as fi curentat si ma trezesc brusc. Nu stiu daca are vreo legatura... Ma rog si am citit despre proiectia astrala, bineinteles ca trebuia sa incerc dintr-o pura curiozitate. M-am intins in pat, dezvelit si am inceput sa ma concentrez asupra celui de-al treilea ochi, ajna. In cateva secunde tot corpul mi-a intrat intr-o vibratie foarte placuta si destul de puternica. De aici incep sa imi pierd controlul respiratiei. Am inteles ca vibratia este inaintea desprinderii, o singura data am reusit sa ajung un pic mai departe, am auzit o trosnitura destul de puternica si un fel de tipat de mi-a stat inima, m-am speriat de moarte...

Acum ca am mai citit poate faceam o prostie... In ultimele saptamani totusi vad o evolutie la mine. La ordinul problemelor logice, la nivel spiritual, de intelegere. Toate bune si frumoase. In ultima saptamana stateam la facultate la un curs si am simtit un curent la nivelul ajnei. Era ca si cum imi sufla cineva in zona dintre ochi. Am crezut ca e curent si am pus mana in fata, pe palma nu simteam nimic si curentul de aer tot continua sa imi sufle... Am inceput sa meditez de cateva zile, ma simt foarte bine in timpul si dupa meditatie, chiar ma gandeam sa ma apuc de niste cursuri de yoga sau ceva, dar nu am gasit nimic relevant. Unde gasiti voi maestrii si cursurile? Sunt din Brasov apropo.

Ah si tot legat de ajna, de cand eram mic vedeam un contur incolor al oamenilor la o distanta de 10-15 cm de ei. Dupa cele cateva zile de meditatie ieri am avut impresia ca vad o culoare la unul dintre prietenii mei, era un verde mai spalacit.

Deci ma poate lamuri careva despre ce e vorba?

Ma repet poate cand spun ca nu m-am nascut superman si sunt doar curios ce se intampla cu mine. Caut o initiere spirituala si o modalitate personala si comoda de meditatie.

Khaarsha

      Viziunile pot avea cauze multiple, cum ar fi amintiri din alte vieti, o legatura mai speciala intre tine si alta persoana, receptionare de mesaje care nu-ti sunt, de fapt, destinate etc. La mine, de ex, au legatura directa cu persoana care le provoaca si sunt legate de trecutul acelei persoane. Mai multe despre asta nu stiu.
   Deschiderea celui de al 3-lea ochi are un mic neajuns cateodata: poate afecta vederea. O parte din energia care se distribuie la cei doi ochi trece spre zona nou descoperita. Bineinteles, nu e nimic grav, se poate corecta, dar trebuie tinut cont si de efectele secundare... Ai grija sa nu abuzezi de starile astea. Starea de liniste, de bine, nu e continua, mai ales la inceput. Unii oameni pot chiar suferi depresii atunci cand li se tulbura echilibrul, neintelegand de ce nu se mentine, imaginandu-si ca totul a fost doar o scanteie ce s-a stins si nu se mai aprinde.
   E bine ca ai citit despre dedublare, recomand sa citesti pana aprofundezi problema deoarece experimentarile de genul asta pot duce, dupa cum zici, la a face prostii.
    Cu tine se intampla lucruri bune. :) Ai grija sa nu cauti insa nici admiratie, nici laude, nici sa creezi invidie. Nu ii desconsidera pe cei nepregatiti, nici nu ii invidia pe cei care stiu mai multe decat tine. Asta e o lecite care trebuie invatata inainte sa vrei sa treci la alt nivel. Am facut precizarea asta pentru ca de multe ori se intampla ca cei care pornesc pe o cale buna sa fie orbiti fie de mandrie, fie de invidie, si se pierd...
   E mai greu cu indrumarea, fiecare avand un mod specific in care percepe, interpreteaza, analizeaza. Uneori trebuie sa le faci pe toate de unul singur, numa' asa gasesti drumul care ti se potriveste si pe care trebuie sa il urmezi. Si eu cautam intr-un timp initiere, ma gandeam sa ma apuc de cursuri yoga, la fel ca tine...Acum imi pare bine ca nu am gasit cand am cerut pentru ca scopul era sa descopar singura...invatand din propriile greseli. Incearca sa-ti rezolvi singur dilemele,sa gasesti tu raspunsuri chiar daca ti se pare ca nu stii toate datele. Pana la urma vei gasi solutii...da' o sa apara cel putin inca fo 2-3 probleme o data cu ele....asta e constructiv.  :-D  E adevarat, treaba merge mai usor cand e cineva care te ghideaza, care te invata si te corecteaza insa... trebuie sa inveti sa cauti, sa stii sa folosesti ce gasesti....