Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Civilizatia din adancul pamantului

Creat de baaron, 17 Ianuarie 2006, 20:01:06

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Leonard

Asta nu stiu tu vrei sa zici ca noi traim in trecut si ei in viitor sau cum?Xenon???
Cei care stiu tac.

xennon_2000

NUUU !!! Spuneam ca au trait in acelasi timp cu noi dar in locuri diferite (polul sud ex)...dar fara a intra in contact unii cu ceilalti

Leonard

LP foarte interesant afirmatia ta dar sor vazut astfel de creaturi sau nu?/????
Cei care stiu tac.

xennon_2000

Din cate am citit eu.....da.....sunt niste marturii....le gasesti pe topicul asta...sunt puse texte sau linkuri

Leonard

Xenon asta stiu ca ei traiesc la poli dar cred ca pot iesi si prin gauri ale pamntului
Cei care stiu tac.

Leonard

LP vrea sa-si ia un magnetometru si poate va dezvalui el adevaratelele secrete:d
Cei care stiu tac.

xennon_2000

Pt asta l-am incurajat si noi.....a spus ca face si expeditie pt asa ceva

Leonard

Cei care stiu tac.

LP

Hei, stai putin sa imi iau si vedem ce putem face. As vrea sa imi pun firma in miscare intai, sa ofer servicii de calitate, iar in timpul liber se pot face mai multe. As  vrea sa discutam pe date clare, pentru ca sa imi formez o opinie legata de metoda prin care putem sa avem ceva rezultate. Daca vreti, va pot da un site pe net care vinde aparatura si in aceste scopuri. Preturile nu sunt mici, insa nu se stie niciodata.

http://www.schatzsuchermagazin.de/index.php?lang=en

Cititi cu atentie ce scrie la downloads-videos. Preturile le puteti gasi la http://www.geofizz.co.uk/news.htm  sau ii puteti contacta direct pe producatori. Va pot ajuta cu cea mai mare placere.

xennon_2000

:lol:
Chiar interesanta aceasta treaba....LP deabia astept sa vad rezultatele!O "harta" (a interiorului muntilor) sau subsolul lor pentru inceput!

LP

Hei!  :mrgreen:  Pentru crearea hartilor gravimetrice, magnetice, geologice...ale Romaniei a fost nevoie de zeci de ani si sute sau mii de oameni. Ele exista, cum am mai spus. Daca intereseaza pe cineva, se poate face rost de ele. Adevarul este ca va fi cam greu pentru ca nu sunt chiar pe toate drumurile, dar se poate. Ce pot sa fac este sa merg in zone care au semne de intrebare si sa fac masuratori, dar numai pentru zona de suprafata, pana in 30 m. Am postat pe raspunsul meu de mai sus un link la ofirma care face aparate care au fost si sunt folosite in aceste scopuri. Pana la urma, daca doriti asa mult sa faceti investigatii, fara aparatura nu se poate decat discuta. Trebuie aduse dovezi pentru orice fel de afirmatie, altfel se cade in discutii fara sfarsit.

xennon_2000

Pai....daca poti face rost de hartile cu structura subsolului din zona Sfinxului

LupinThe3rd

Citat din: xennon_2000 din  27 Februarie 2007, 20:43:12
Pai....daca poti face rost de hartile cu structura subsolului din zona Sfinxului
xennon tu inca nu ai inteles nimic? nu e nimic in subsolul romaniei din ce crezi tu sau multi altii....
de fapt singura problema e ca nivelul unora de logica e atat de jos incat daca cobori la el dai de petrol....
ps:cine crede ca ce am spus mai sus e atac la persoana sa ridice mana sus

xennon_2000

Pai...Lupin tocmai tu Inginer de meserie esti  asa sceptic....sau te prefaci?? (dupa zicala: "marile descoperiri se nasc din inoiala")
....Actionam dupa principiul stiintei (proiecte, analiza, experiment, rezultat)...asa ca eu unul cred  dar numai dupa o ampla cercetare

Am ridicat mana sus! :lol:

LupinThe3rd

Bravo Xenon,
Iti fac cadou o lopata... Cine mai merge sa sape sub Sfinx? Daca nu se gaseste nimic macar face lumea miscare... Nu de alta dar prin poze am observat niste burti pe la unii :))...
Nu de alta dar una din cauzele infarctului e si sedentarismul si nu faptul ca te urmaresc cu unda electromagnetica din satelit... :D