Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Sunt eu anormal?Tu cum definesti normalul?

Creat de unom, 30 Aprilie 2008, 01:28:13

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

maiami

:ufo:
ai zis ca poti pedepsi cu puterea gandului pe altii
eu cred ca pe mine nu ma poti pedepsi deoarece acest lucru nu e posibil
singurul lucru cu care sunt de acord este faza cu cei crescuti in pestera si au iesit in lume, iar cand s-au intors au fost ucisi
cam asa se intampla cu cei ce cred in extraterestri sunt marginalizati, denigrati, distrusi
apropo crezi in existenta extraterestrilor?
:abduct: :takeme:
VOICA MARIAN tel. 0746075513
va invit la cunoasterea prin stiinta

unom

buna seara din nou. uitasem de forumul asta si am dat de el cautand ceva despre telekinezie, voiam sa vad daca exista ceva concret, o indrumare ceva.

sa va spun cea mai recenta intamplare si cea mai simpatica.

seara pe la 11 eram pe geam fumam o tigara si ma uitam la masina mea din spatele blocului. era indreptul unui felinar care lumina puternic, nu stiu cum am facut o legatura in minte sau cum am ajuns la gandul sau premonitia asta, ca masina mea va fi sparta desi este cea mai luminata din zona.

am stat si m-am gandit, vorbeam cu mine daca ma duc s-o mut sau nu. ceva imi spunea s-o las sa vad ce se intampla si n-am mai mutat-o.

a doua zi la ora 2:45 - 3:00 pm (dupa-amiaza) in timp ce vorbeam la telefon cu o ruda de a mea, masina mea a fost sparta de 2 indivizi, cu toata lumina de afara, au reusit sa-mi strice casetofonu si sa-mi caute prin toate locurile din ea facand un mare deranj, intr-un final cineva i-a vazut a strigat la ei si au fugit.

cand a venit sa-mi spuna ca masina mea a fost sparta cu 1 min inainte, stiam deja, de ce venise, n-am avut nici un stres, m-am dus sa vad ce au luat din ea am incuiat-o si am venit in casa.

Renovatio

Dati-mi voie sa va relatez una din experientele mele destul de ciudate.Ati avut vreodata ca in timpul activitatilor voastre pe care le faceti intr-o zi sa aveti senzatia ciudata ca "timpul sta pe loc"adica sa va miscati cu incetinitotorul?Eu am avut de citeva ori aceasta senzatie in timp ce lucram una alta prin casa.De exp. intr-o zi lucram ,motam calculatorul pe birou (l-am mutat dintr-o camera in alta) si in timp cel legam cablurile la monitor ,am intrat in senzatia asta de timp oprit(cca 5-10 sec) as zice,toate le faceam cu incetinitorul si eram perfect constient ce se intimpla cu mine desi ma intrebam in sine ce se intimpla.Am avut de citeva ori acest sentiment ciudat de oprire a timpului.legat de cele zise de "unom" la fel si eu am avut asa zise experiente de a stii dinainte ce se intimpla  ,de fapte ,de date,chiar de citeva ori concentrindu-ma cu ochii inchisi la asa zisul al 3-lea ochi am reusit sa aflu  3 nr ce trebuiau sa iasa la loto,nr ce le-am comunicat sotiei ,si nu ma crezut pina cand  dumineca cand a fost extragerea si au iesit si cele 3 nr "prezise" de mine.Nu doresc sa o lungesc ,dar cred ca noi oamenii suntem programati sa nu folosim la maxim creerul nostru,desi unii din noi mai scapa din aceasta matrice ,suntem programati genetic sa folosim cam 8 la suta din creerul nostru.evident ca de-a lungul istorie rasei umane  au fost oameni care au reusit sa iasa din aceasta "matrice" impusa de Creatorul nostru.Nu vreau sa fac vreo analogie si sa intru in contradictoriu cu nimeni ,cred in Dumnezeu la fel ca voi si ma suspun legilor  morale care le-am insusit din educatia care ne-a fost oferita de parintii nostrii.Deasemenea mai cred ca acei care ne-au "creat" au dorit sa nu putem accesa pe deplin toate tainele pe care creierul nostru le are si sa nu avem acces la puterea care o putem obtine folosind la maxim creierul nostru.In orice caz si asa omenirea cu cit procent de creier folosit il avem  ,nu facem alceva decit sa ne distrugem singura sansa de inaltare spirituala si mentala ,suntem pe cit de creativi  tot pe atit de distructivi.

Lumea ,omenirea moare incet ,inecata  in propria ei disperare de putere,de distrugere,de razboaie,de lipsa de comunicare,din lipsa de iubire,din lipsa de credinta in Dumnezeu,din iprocrizie,de nepasare .Multi dintre noi au credinta in legile morale pe care de-a lungul anilor stramosii nostri ni le-au insuflat atit prin biblie ,prin carti ,prin istoria insusi , si cu toate astea suntem aproape sa ne autodistrugem  desi sper ca din tot sufletul  sa nu se intimple asta,sa sper ca si voi ca omenirea are dreptul la  o a 2 sansa.Pe acest forum se discuta mult si despre "extraterestrii", si va marturisesc ca doresc cu putere sa cred in ei ,sa cred ca exista viata pe alte planete la fel cum exista si pe Terra .Sunt convins intr-o oarecare masura ca adevarul despre acei vecini din spatiu va iesi curind la iveala in mod oficial ,sper ca in aceasta viata.Deci domnle " unom" sa nu te mire daca ai aceste asa zise puteri ,stiu ca vrei sa te cosideri un om normal ,dar noi oamenii si daca ai observat in ultimii ani ,incepem sa iesim din acel tipar impus de creatorii sau de creator,tipar creat sa folosim puterea creierului atit cit am avut nevoie sa evoluam .Desi chiar si atita putere cit ne-a fost data ,nu o folosim decit la distrugere,si mai putin la a creea ceva pentru binele omenirii.Se cheltuiesc mai multi bani  pentru a creea arme  si tehnologie de distrugere ,decit  de a ajuta omenirea sa treaca spre urmatorul pas de evolutie.Deci "unom" si ceilalti care aveti deja posibilitatea sa creeati lucruri si fapte bune cu "puterile " voastre, faceti-le pt omenire,faceti-le pentru oamenii de linga voi,faceti-le pt noi.

Imi cer scuze daca cele mai sus scrise de mine intra in neconcordanta cu filozofiile  voastre despre viata,sau lezeaza convingerile voastre despre esenta noastra a omenirii ,va rog mult  sa ma iertati.

Cu mult respect ,Renovatio.

Iertati-mi ortografia ,dar scriu astea la ora 12 ,cu laptopul in brate si deja cu somnul pe la gene.

Andy

Ce ciudat...chiar inainte de a intra pe forum am pus sa imi aleaga aleatoriu o melodie meida playeru si fara sa stiu ce alege am inceput dintr-o data sa fredonez o melodie si tocmai melodia aia a ales playeru...foarte ciudat. Eu unu nu prea cred in povestea cu Adam si Eva dar nici pe Darwin nu imi sa il cred. Cea mai plauzibila la ora actuala mi se pare ipoteza cu manipularea genetica stiind ca de asa ceva suntem si noi capabili acum. Si daca aceasta ipoteza e adevarata inseamna ca avem shi ADN ET dar nu in totalitate. Asa as explica eu imposibilitatea noastra de a folosi creierul la capacitate maxima. Ganditi-va ca noi doar folosind 10% din capacitatea creierului am creat ce am creat ganditi-va ce ar insemna sa putem sa ne marim capacitatea. Cam asta ar fi un prim obiectiv al medicinii viitorului. As avea mai multe de scris dar trebuie sa plec postez cand ma intorc!  :star: