Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

OZN [Ciolpani, jud. Ilfov] [12 martie 2007]

Creat de cristi, 12 Martie 2007, 23:29:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

jackie28t

#15
Aici as vrea sa fac o mica precizare.
Daca ''inelul de fum'' prezentat la stiri era de culoare deschisa sa spunem de culoare alba sau alb-albastriu se poate ca acel inel de fum sa fi fost unul natural, atmosferic.Si daca cercul era perfect rotund bineteles se datoreaza faptului ca era o zi fara vant sau fara vant puternic ce lasa de inteles ca forma cercului sa dureze mai mult timp.
Aceste fenomene sunt mai rare de obiecei dar nu este un mister.Binenteles ca pentru cei care nu cunosc acest fenomen natural nu au cum sa stiu si pot cataloga fenomenul drept un OZN.Iar televiziunea doar prezinta stirea de senzational,indiferent ca a fost un fenomen natural sau un OZN.
Defapt noi am avea nevoie de cateva informatii legat de incident...direct de la martor,ca:
1.A auzit martorul cumva un zgomot de explozie inainte de incident?
2.Cum batea vantul afara?
2.Cat a putut observa acel fenomen?
etc etc...dar sigur cea ce a fost nu e altceva decat un fenomen de ''smoking ring''

Oricum asteptam cu totii acea imagine si pe langa asta multi vor avea de invatat din astfel de incidente.
Numai bine.

jackie28t

#16
Citat din: ciuciulete din  15 Martie 2007, 09:08:52Fumatorii inversunati de pe aici, care stiu sa faca rotocoale de fum, poate ca inteleg mai bine fenomenul (avantajele fumatului  :-D  :-D  )

:-D LOL ciuciulete...vrei sa vezi OZNuri din fumat?
Urmareste clipul de mai jos.Tipul e formidabil. :lol:

http://www.youtube.com/v/WfRLRJxnCrQ


Citat din: Seeker din  15 Martie 2007, 14:31:22
Daca era fum, de unde venea? Nu cunoaste nimeni zona in care mihaela a filmat obiectul, ma intreb daca este vreo sursa in apropiere ce ar fi putut provoca un ''smoking ring''.
seeker,
Pai daca acel ''smoking ring'' era natural direct din atmosfera normal ca coada era lasata pe drum dinspre nor.Aceste inele izbucnesc din nori. :wink:

Daca era un fenomen artificial provenit de la o explozie din jurul locatiei sau de la un alt fenomen asemanator ar insemna ca ar putea exista unele date de la martor.Un asa fenomen de ''inel de fum'' deobicei a-ti iau ochii deoarece sunt fascinante.