Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Scheme aparate

Creat de Arckadii, 19 Februarie 2007, 18:22:26

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Anna

cartea din cate stiu eu nu se gaseste in limba romana. doar pe amazon in germana si engleza am vazut-o :|

dpaul

salut Ark

am revistele tehnium in formatul lor original pe hartie. din pacate nu prea am timp sa le scanez. daca se gaseste vreun entusiast care are timp sa le scaneze sunt de acord sa i le trimit chiar sa i le donez cu conditia sa le posteze si sa mi le trimita si mie in format digital. nu stiu daca prin asta incalcam vreo lege de copyright?

Arckadii

Pai, mi le-ai putea da chiar mie. Am scanner. Idea este ca momentan sunt foarte ocupat si nu prea am timp de scan. De indata insa ce voi mai elibera din volumul de lucru, daca vrei, ne putem intalni.
De copyright nu stiu ce sa zic tinand cont ca sunt niste reviste care nu se mai publica. Referitor la pastrarea revistelor, nu iti face probleme. Le voi scana si apoi ti le returnez exact in starea in care mi le vei inmana:)
Multumesc pentru informatie. Tinem legatura.
Ark

dpaul


Wingsofwrath

Si eu am aproape toata colectie Tehnium de la inceputuri pana astazi, cu ceva scapari intre 94-98. Desigr, nu se pune problema sa le scanez pe toate, dar dace e cineva interesat de o anume scema pot sa i-o trimit.

LP

Salutare,

Scuze pentru faptul ca nu am mai scris nimica de ceva timp, dar am fost prins cu firma mea si timpul trece foarte repede... Am cumparat un magentometru si sper sa mai iau un aparat in curand. Atasez aici o poza a unei masuratori cu magnetometru in format 3D...

apokryphos

Citat din: LP din  27 Mai 2007, 13:32:18
Atasez aici o poza a unei masuratori cu magnetometru in format 3D...

LP,

Pentru cei nespecialisti in domeniu, ca mine, de exemplu, ai putea sa explici ce vedem in poza aia? Eventual o schema de mana a ceea ce era in realitate, ca sa putem compara cu imaginile.

Iti urez succes deplin in aventura ta antreprenoriala! Ma bucur imens cand vad romani care iau taurul de coarne si nu stau pe margine sa se vaicareasca ca mor de foame.


A.

LP

Poate nu este cea mai reusita masuratoare a mea de pana acuma.. Insa in curnad imi voi face si pagina web, asa ca sper sa pot arata mai usor ce se poate face. In masuratoarea de mai sus cu rosu este un maxim magnetic dat de un stalp de la gard... care se duce pana la 3.8 m adancime!!! Iar cu albastru o zona de minim magnetic data de fundatia gardului.

LP

As fi dispus sa folosesc aparatura pe care o am pt diferite scanari pe zonele "dubioase" din tara... Daca am cum ajut la elucidarea unor "mistere", as participa cu cea mai mare placere.  :rocket:

jean

#24
                                Detector de cimp electric

    Poate fi util in diverse cercetari legate de fenomenul OZN si conexe. Acest aparat poate monitoriza variatia cimpului electric dintr-un anumit spatiu. Are o scala gradata de la 2.5 Ev/m la 56 Ev/m, compusa din zece LED-uri.
Etalonarea ap. se face Intr-un cimp electric de 10 Ev/m masurat cu un alt aparat, si rotind semireglabilul P1 pina cind LED-ul corespunzator indicatiei de 10 Ev/m,este pe cale sa se aprinda.
  Am facut acest ap. si functioneaza bine. Daca incarc electrostatic o bagheta de plastic sau apropii aparatul de ecranul TV sau cabluri electrice LED-urile se aprind.Nu am etalonat aparatul, pentru ca nu am avut un cimp electric de referinta masurat cu alt ap. de precizie.
   Pentru a functiona corect ap. se va aseza intr-un loc ferit de surse electrice si electrostatice (parazite), astfel incit sa nu se aprinda LED-urile.Ele se vor aprinde la cresterea intensitati cimpului electric.
Adevarul este dincolo de noi

jean

Am inteles ca este o problema cu arhiva.Am sa incerc sa postez pozele cu detectorul de cimp electric din nou.
Adevarul este dincolo de noi

jean

Schema electrica,schema de montaj,foto aparat
Adevarul este dincolo de noi

jean

Continuare scheme detector cimp electric
Adevarul este dincolo de noi

Nox

Foarte interesant aparatul. Am inlocuit arhiva initiala cu una buna.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Rayden

super tare!

cine mai are skeme..de altfel de aparate...sa posteze !!  :-D


eu unul astept..