Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Scheme aparate

Creat de Arckadii, 19 Februarie 2007, 18:22:26

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Arckadii

Stiu ca pe vremuri existau niste reviste. Tehnium parca se numeau si contineau scheme pentru anumite aparate ce pot fi construite in casa.
Daca are cineva asa ceva, si are cum sa scaneze sau sa faca poze si sa posteze, o poate face aici.
De asemenea, orice alte scheme pentru aparate sau orice alte schite folositoare pot fi publicate aici.
De asemenea anumite scheme pot fi gasite si pe http://www.tehnium.org care se pare a fi un corespondent modern al vechilor reviste.
Daca aveti ce, postati:)
Ark

alx

ce fel de scheme? ce fel de aparate? cã mare parte dintre ele e mai simplu sã le cumperi de pe la chinezi,la jumãtate din preþul de construcþie...
   oricum,dacã specificaþi ce anume doriþi,cred cã aº putea sã vã ajut,cu scheme ºi cu sfaturi,pt.ca am construit foarte mult în vremurile bune...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Arckadii

scheme pentru orice alx. nici nu se stie cand are cineva nevoie.:)
eu acum improvizez ceva dintr-o sursa de comp spre exemplu:)
sper sa iasa ce vreau.
In principiu ti-am zis, orice schema...fie si un banal motoras facut de la 0
Ark


Arckadii

Bun. Foarte frumos. Un inceput excelent, felicitari Apokryphos.


O sa postez si eu niste scheme pentru Solar cells, folositoare pentru captarea energiei solare si transformarea in energie electrica.
http://www.solideas.com/solrcell/english.html

Ark

xennon_2000

Frumos!...am avut si eu pasiunea asta candva...ma ocupam cu emitatoare radio, faceam pentru posturi de radio pirat, dar m-am lasat de mult timp de meserie!m-ar interesa niste aparate de inducere a transei...sau dedublare...am mai vb despre asta in Dedublarea

Arckadii

Citat dintr-un mesaj scris de xennon.
Citatceva de perspectiva (LIFTER) - constructie si teste

http://jnaudin.free.fr/html/lifters.htm


E destul de interesant. Este vorba de plutirea cu ajutorul campurilor magnetice. Scheme si exemple.
Ark

xennon_2000

construirea unor astfel de aparate (liftmetrele), este un bun inceput al unei noi tehnologii de fabricare pentru automobilele viitorului

Unidentified

Cred ca ar trebui unite toate topicurile de aici de acelasi subiect intr-unul singur si anume metode si aparate de interceptare ,vizualizare etc a ufo-urilor ,sau ceva de genul asta.Mi se pare ca o actiune directa de felul asta este mult mai interesanta si cu sanse mai mari de a obs ceva decat sa stai si sa privesti poze sau filme,majoritatea trucate si sa le analizezi.
Asta referitor la ce a postat apokryphos ca pana la urma de asta suntem si aici.

LP

Salut,

Am gasit un forum de discutii legat de aparatura geofizica de diferite tipuri. Se gasesc si tot felul de scheme. http://www.thunting.com/geotech/forums/forumdisplay.php?f=4

xennon_2000

LP....prietene...u chiar esti pasionat nu gluma de geofizica!!!!!!!!!!
Am vazut si eu situl...e tare....

dpaul


Daca doreste cineva , am colectia Tehnium de la primul numar din 1970 si cam pana prin anii 90-91 cu mici lipsuri.

Arckadii

dpaul,
Bine ai venit pe forum in primul rand.
Referitor la colectia Tehnium, ar fi buna de postat aici pe forum. Spune-mi te rog, revistele le ai si in format electronic sau numai pe hartie? In cazul in care le ai numai pe hartie, in ce masura le poti scana si trimite prin mail?
Ark

lylyt_ice

Arckadii,sper sa nu rideti de mine,m-a bag si eu ca musca in lapte...nu m-a pricep absolut de loc la tehnologii ,dar am gasit o carte care cred ca v-ar ajuta cu ceva,sper sa o puteti procura si in Romania,in limb.Engleza. Autor:G.Wahl cartea se numeste:Experimente cu EMP's, Tesla-& Microunde  In cuprins:Cimpuri electrodinamice produse cu Tesla generator. Mini-EMP-Generatoare, EMP-Generatoare de putere mare, Tesla-/Microunde-Raze, Tesla Skalaunde generatoare,Generator de impulsuri de f.inalta fregventa etc...Scrie ca este o carte de superlativ pentru cei interesati pentru proiecte pentru Mileniul trei.Include toate schemele si informatiile necesare.
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Arckadii

Great, multumesc ptr informatie.
Ark