Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

SIDA

Creat de flow, 18 Februarie 2007, 05:52:17

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

elena78

Citat din: xennon_2000 din  23 Februarie 2007, 11:47:24
Si mai ar fi ceva de spus:
Am ajuns sa facem din boli o sursa de venit...facem virusul, facem si antidotul, lansam virusul, lasam sa se scurga o perioda de timp si...hop sarim pe piata cu un antidot minune (la inceput scump, apoi pentru tot poporul) si sa vezi ce de bani scoatem...un caz este h5n1; la fel ca si in informatica!

cancerul este un caz aparte (degenerarea celulelor), poate fi considerat o boala genetica, si mai nou, o boala provocata de poluare...asta e ceva care nu are legatura cu omul

bine spui  domnule  xennon !in alte cuvinte ceea ce afirmi tu aici ,este: ,,Problema-Reactie -Solutie ,,

cat despre cancer    si acesta este creat  este si acesta o ,, frecventa  de unda,,  care cu  o anumita tehnologie poate fi provocat , la fel si cu atacul cardiac  poate fi provocat si el  tot cu o anumita tehnologie bazata evident pe unde -campuri electromagnetice ,va intreb domnilor  forumisti cati oameni de stiinta care au facut  revelate public informatii  pretioase  au fost eliminati prin  atac cardiac ???din pacate  si domnul  David Icke  este atacat de catre reteaua iluminatilor tot prin o anumita tecnologie , un  medium  prietena lui  Icke  ,Carol Clarke  a afirmat ca el este atacat  cu unde electromagnetice   pentru a crea  cancer  si pentru  a-l elimina ..dar Icke lupta  inca lupta  cu toate puterile lui ,Divinitatea sa-l protejeze !!


mariusvlad

Imi trec prin gand cel putin 10 metode prin care iluminatii astia ar putea sa scape instantaneu de Icke dupa care sa anunte ca a plecat pe fata nevazuta a lumii sa se intalneasca cu nazistii care au construit baza din Antarctica si la intoarcere ar face o escala in Shambala, deci dureaza ceva timp pana il vom revedea. Dar nah... cam lipsiti de idei iluminatii asa ca mai bine stau comozi in fotoliile de miliardari si il bantuie de la distanta pe bietul om cu undele electromagnetice.
In alta ordine de idei, nu l-as prea compatimii pe David Icke caci a declarat ca de el nu se pot atinge ca ar fi pretin bun cu matrixul. Hai pariu? Daca a aruncat manusa nu are de ce sa se planga.

uforever

S.I.D.A. fara leac? ma indoiesc sincer, am un nume pentru voi: Earvin "Magic" Johnson. Nu-mi spuneti ca si-a tinut cu seriozitate tratamentul si iata la varsta lui se simte excelent. Parerea mea este ca Earvin "Magic" Johnson nu mai are aceasta boala de mult timp. Leacul pentru diferite boli "incurabile", bine-nteles descoperite la timp, exista, dar tot in functie de potenta financiara, conexiunile si statutul social. Planeta Terra este condusa de "Zeul Ban", cineva a vazut vreun bogat care-si ofera averea pentru a salva un copil sau un suflet oarecare? ma indoiesc. Leac exista pentru orice, probabil o sa fiu contrazis prin exemplul Freddie Mercury, de ce Freddie e mort, iar "Magic" nu? Sigur ca Freddie si-ar fi permis leacul, de ce nu si-a dorit sa traiasca? pai putini stiu despre dependenta de heroina a trupei Queen, Freddie Mercury nu era tocmai un sportiv "curat la minte si trup", heroina scade imunitatea ingrozitor, probabil ca asta este motivul pentru care a contactat virusul neiertator, nu sexul neprotejat. Sunt de parere ca salvarea une vieti umane tine de nivelul la care se afla individul respectiv, dar si de momentul in care isi descopera boala, uneori este foarte avansata, atat de avansata incat nu se mai poate face nimic. Virusul HIV este  creatia "baietilor spirituali", tot ei detin "antidotul", cu cat esti mai aproape de lumea oamenilor influenti, cu atat informatia se purifica si devine mai clara. Pentru a sustine cumva tot ce spun, am sa va dau un exemplu. Eu "nu stau pe bani"(defapt stau cam prost), dar absolut intamplator cunosc niste milionari in euroi, la intrebarea de ce nu te protejezi niciodata in timpul actului sexual, raspunsul a fost :"eah, nu-mi place, gasesc eu o solutie daca patesc ceva", te pune pe ganduri, serios.

roxaline

Citat din: uforever din  30 Noiembrie 2012, 00:07:42
S.I.D.A. fara leac? ma indoiesc sincer, [..]

Hmm ... ca ceva sa aiba "leac" trebuie, intai si intai, sa existe. Daca exista, trebuie tratata corespunzator. Cu HIV-ul se pare ca sunt niste probleme: nu l-a izolat nimeni ca la carte. Nu se contesta existenta imunodeficientei care apare la niste persoane ci cauza acestei imunodeficiente, existenta virusului in sine si modul in care este tratata imunodeficienta.

Info interesante :
http://www.theperthgroup.com/index.shtml
ref Gallo si a lui mica magarie: http://nostrabrucanus.wordpress.com/2008/12/18/fabrica-de-minciuni-episodul-11-sida-si-hiv-in-divort/
http://quibono.net/trei_articol_aids_j_.html



"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

uforever

CitatSocietatea noastră este împărţită pe o ierarhie a puterii iar aceasta necesită un control. Cei puternici îi stăpânesc pe cei slabi."  - Bruce Lipton
Citat

,,Orice cercetator  care a studiat comparativ evidentele asupra mitei si coruptiei in comertul international a ajuns la concluzia ca industria farmaceutica este una dintre cele mai corupte, daca nu cea mai corupta dintre toate industriile.

Multumesc pentru informatii, am gasit ceva ce pare ca-mi sustine spusele, viata si sanatatea pot fi cumparate, lafel cum poti cumpara "tineretea" cuiva(asta e putin pe langa subiect) :-D

Xanadron

Doar o scurta completare, chiar daca neconfirmata 100% oficial: nu doar Magic Johnson, ci si sturlubaticul Elton John pare sa fi fost vindecat definitiv de SIDA - nu degeaba se zvonea prin tirg ca s-a mutat c-un scop anume linga sediul CDC din  Atlanta (Georgia) acum vreun deceniu... si inca pentru vreo 4 ani. 8-)

In orice caz, imuno-deficientza asta inca nelamurita (ca definire exacta a factorului etiologic) inclin si eu sa cred ca-i "man-made", din 1001 motive logice la care nu mai revin fiindca-s usor gasibile allover.

In cazul lui Freddie Mercury (mort in 1991, insa la cca. 15 ani de la diagnosticare), se pare ca naravul trasului pe nas (sau vena :-P) mentionat de colegul uforever i-a redus eficientza tratamentului. Si asta-i insa doar o alta supozitie, fiindca in anii '80 e posibil ca tPTB sa fi avut o alta politica de selectie a "tratabililor", ori chiar sa nu fi vrut deloc sa dea cuiva antidotul. :roll:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

roxaline

Citat din: Xanadron din  01 Decembrie 2012, 17:30:31
Si asta-i insa doar o alta supozitie, fiindca in anii '80 e posibil ca tPTB sa fi avut o alta politica de selectie a "tratabililor", ori chiar sa nu fi vrut deloc sa dea cuiva antidotul. :roll:

O parere  :star:

Eu nu cred ca este vorba de vreun antidot ci este ceva cu mult mai .. hmm ... pervers  :-D . Mai degraba este o chestie inginereasca .. un soi de cerc vicios sau nu  :evil:.

Intai si intai .. daca dai antiretrovirale busesti organismul complet. De multe ori tuberculozele si n alte boli apar dupa ce se incepe tratamentul cu antiretroviralele cu pricina. Despre efectele adverse ale respectivelor inventii antiretroblabla .... este plin internetul.

Apoi ... cum poti sa depistezi ceva daca nu ai etalonul? Aka virusul izolat. Daca faci analize in 3 tari obtii 4 rezultate, 1 gratis ca-i la oferta :D

Daca faci vaccinul antigripal sau alte vaccinuri, daca ai vreo raceala sau alta infectie virala .. iesi hiv-pozitiv ( asa anumitele rezultate fals-pozitive. Cum e cand te vaccinezi de te miri ce in fiecare an???). Daca faci injectii cu gama-globulina .. again the same problem. Reala problema este ca lista de "diverse" care pot da rezultate fals pozitive este IMENSA! Acuma, inginereste vorbind, cand ai o multime de factori ce determina aceeasi reactie .. cum poti sa spui ca este sigur de la HIV daca nici nu l-ai izolat?

Si daca nu ai obtinut nebunia scontata la inceput, pentru ca erau multe teste fals pozitive, de ce sa nu sperii mapamondul  sa se duca sa se testeze singuri si .. sa ajunga la antiretroblabla-uri avand in vedere ca stii sigur ca "de la alea" se moare?

In fine, mai multe  aici; http://www.jpands.org/vol15no1/bauer.pdf si e interesant si acest link : http://healtoronto.com/testcm.html

Cred ca cei care au devenit seronegativi s-au tratat altcumva si nu vor spune cum pentru ca este periculos; cine paseste peste dogma o pateste. Chiar nu cred ca este vreun antidot secret sau smecher.


   
"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

Ganditorul

in primul rand problema este pusa anapoda.
Intrebarea de baza ar fi : SIDA este boala sau arma biologica ?
A doa intrebare : de ce 1 decembrie e ziua SIDA ? - Un raspuns simplu ar fi : pt ca romanii au gasit natura bolii si leacul ...si trebuie pedepsiti in egalizarea imaginii tarii lor cu imaginea unei boli "incurabile". Restul sunt "versuri"
Asa ca prima si cea mai pertinenta atitudine ar fi un protest/petitie pentru schimbarea zilei mondiale a SIDA de pe 1 Decembrie in oricare alta zi a anului. Mie mi se pare o mare magarie sa discutam despre asta ...de ziua noastra nationala, chiar daca ne-a fost impusa, deocamdata, aceasta situatie.
Parerea mea.

roxaline

Citat din: Ganditorul din  02 Decembrie 2012, 09:53:40
in primul rand problema este pusa anapoda.
Intrebarea de baza ar fi : SIDA este boala sau arma biologica ?
A doa intrebare : de ce 1 decembrie e ziua SIDA ? - Un raspuns simplu ar fi : pt ca romanii au gasit natura bolii si leacul ...si trebuie pedepsiti in egalizarea imaginii tarii lor cu imaginea unei boli "incurabile". Restul sunt "versuri"
Asa ca prima si cea mai pertinenta atitudine ar fi un protest/petitie pentru schimbarea zilei mondiale a SIDA de pe 1 Decembrie in oricare alta zi a anului. Mie mi se pare o mare magarie sa discutam despre asta ...de ziua noastra nationala, chiar daca ne-a fost impusa, deocamdata, aceasta situatie.
Parerea mea.

Habar nu aveam de legatura intre 1 dec  si sida. Mea culpa!

Cred ca mai exista o varianta: sida sa reprezinte intrarea "sistemului" in starea de supraincarcare, cand se ard circuitele. Ca atunci cand suprasoliciti niste circuite si "versi" prin ele mult mai multa energie - informatie decat poate suporta. Transmiterea de la mama seropozitiva - la copil urmata de seronegativizarea copilului makes sens; un timp bebelusul pastreaza "tiparul" preluat de la parinti atat in perioada cat era "la copt" in uter cat si in primii ani de viata. In homeopatie ceea ce preia copilul are de a face cu remediul constitutional al copilului, in practica populara se stie ca puiul preia din starea mamei. Foarte multi asa numiti bolnavi de sida provin din zona oamenilor ce suprasolicita "circuitele", fie ca sunt artisti cu o viata dezordonata, oameni ce apeleaza la substante ce modifica starea de constiinta ( si automat nivelul de acces energetic) sau oameni foarte stresati, deprimati etc. Privind asa ... pare normala aparitia rezultatelor fals-pozitive di pricina atator factori.

Mai exista o teorie a unor rusi ( din pacate nu am nici un link acum) si in acea teorie se sustinea ca sida ar fi de fapt declansarea unui sifilis tertiar. Aveau niste argumente interesante.
"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

Ganditorul

In primul rand sa vb de statistica. In 89 aveam vre-o 3-5000 de copii cu Sida si doar pana in 300 de adulti. Deci pe cale naturala ... e mai mult decat inexplicabila povesea. Nu stiu de ce dezgropam istorii vechi si ... "arzatoare", dar daca vreti continuam, fiecare pe riscul lui.
Deocamdata circula o butada pe tema asta - SIDA a pornit de la cimpanzeii din Africa pentru ca ... cimpanzeii nu au avocati buni care sa le apere cauza si sa arate de unde si cum a inceput totul. Acum ca exista leac eu zic ca e mai bine sa ne oprim aici cu discutia, sa ne pazim de contacte sexuale pasagere, de baut din pahare de plastic "mai multi din acelasi pahar" ( pe plastic virusul rezista in aer liber mai mult de 5 minute), sa ne ferim de drogati si droguri injectabile (cea mai "productiva cale de transmitere) sa nu accptam decat folosirea seringilor de unica folosinta, a acelor de unica folosinta deschise in fata noastra ( atentie la scoala unde din exces de zel si lipsuri materiale se pot utiliza la vaccin o "seringa unica" la mai multi copii) etc. etc. In rest e treaba doctorilor si nu ramane decat sa le uram succes in munca lor de descoperire a unui antidot care sa previna - nu sa stopeze si sa vindece partial ca acum. Probabil ca si acest leac este unul din multele motive de ... scoatere din uz (si mentinerii in "afara jocului"...) a Institutului Cantacuzino.