Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Video / Posibil extraterestru? [film dovedit deja a fi un HOAX]

Creat de jackie28t, 15 Februarie 2007, 22:15:49

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Credeti ca acest video este real?

Da
5 (13.9%)
Nu
19 (52.8%)
Nu stiu
12 (33.3%)

Numărul total de membrii care au votat: 20

CHIP

Cind o sa trimita astfel de autori o filmare clara,la lumina zilei si nu una facuta noaptea care da nastere la un milion de interpretari.oare extraterestrii ne viziteaza numai noaptea?putin probabil.

jackie28t

Pe pagina din websitul meu am plasat acelasi video in calitate mai buna.Chiar si partea a doua din documentar.
http://pic1.funtigo.com/valuca/?g=27711724&cr=1
Va rog sa urmariti cu atentie.Este la parerea fiecaruia daca filmul este un fake sau nu.
Tocmai am auzit de curand unele elemente despre acest video.Voi interveni mai tarziu.


http://www.youtube.com/v/NEzPmu5uLhU

jackie28t

Citat din: CHIP din  28 Martie 2007, 21:26:04
Cind o sa trimita astfel de autori o filmare clara,la lumina zilei si nu una facuta noaptea care da nastere la un milion de interpretari.oare extraterestrii ne viziteaza numai noaptea?putin probabil.

CHIP,nu ma refer la filmul din acest topic ci doar catre raspunsul tau.
Daca filmul era facut pe timp de zi atunci te intrebai de ce extraterestrii ne viziteaza numai ziua. :-D

Shadowman

 Pare credibil...
Surprinde forma picioarelor creaturii prin care aceasta se deplasa si isi pastra echilibrul corpului...Desi aceasta pare a se deplasa pe virfuri,cocosata,echilibrul corpului este perfect sustinut...Ar fi interesanta si o calculare a centrului de greutate al corpului,repartitia fortelor...
Deci,EXTRATERESTRII PRINTRE NOI !   :evil:
Chiar daca e un fals,e bine "regizat"...  :-D
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Dreamy

Oare de ce in asemenea cazuri  filmul se termina inainte de a incepe?? :?

Hai sa plec de la premiza ca orice e posibil si incerc sa fiu observatorul obiectiv.
Deci, reflectand putin aspura situatiei, cei doi care se indreapta catre ruinele respective dau impresia ca ceva se va intampla,(priviti mersul...) iar cand vor sa intre, exista un moment de ezitare.........sa fim seriosi daca era pe bune si chiar dadeau nas in nas cu o creatura necunoscuta, reactia ar fi fost mult mai puternica,(nu de genul .....sa fugim ?? sa nu fugim??...hei esti cu camera pe noi??)....... mai ales ca se presupune ca au vazut din prima ce este acea creatura, fascicolul lanternelor l-a luminat din plin!!!
Si ar mai fi o chestie....la picioarele care le avea creatura, imi e greu sa cred ca nu ar fi putut sari peste zidurile respective, deci ce motiv ar fi avut sa vina spre cei doi??(hei m-ai prins pe camera??? ma vad bine??)
Oricat de atractiva ar fi ideea ca e autentic, regizarea proasta da de gol fake-ul !!!! :fullmoon:

Unidentified

Salutare

Filmuletul prezentat de Jackie este destul de vechi.Probabil Jackie stia treaba asta si probabil mai stia si faptul ca este fake  :-D .
Filmuletul a fost mai demult analizat de experti si parca au fost gasiti si autorii .S-a stabilit ca este o facatura,un fake de calitate ,realizat printr-o metoda denumita CGI(Computer-generated imagery).Poate daca actorii jucau mai bine cine stie unde se ajungea...
Mai multe informatii aici :
http://en.wikipedia.org/wiki/Computer-generated_imagery
Desi calitatea rezultata prin acest procedeu este f buna inca se poate descoperi si observa ce este real si ce nu este.Dar pana cand?

DepthOfField

Intre timp, Unidentified ne-a spus ca s-ar fi dovedit ca filmuletul e mai vechi si ca e fals. Asta inseamna ca m-am agitat degeaba. Sau poate nu. Deci imi expun parerea mea, de ce concluzionez si eu la randul meu ca e fals:
Pai pe langa ce spunea si Dreamy si altii, legat de anumite scene de actorie mai mult sau mai putin reusite, oricum suspicioase, ar mai fi si un element destul de coerent in acest sens: umbra "creaturii"
Pai in cadrul1.jpg  am notat:
Z1 = zidul 1, care lasa umbra U1 pe peretele din spatele creaturii
Z2 = zidul 2 , care lasa o umbra care nu se vede.
Asta deoarece, sursa de lumina (a camerei de filmat pusa pe trepied), se afla cumva in dreapta obiectivului, de aceea proiecteaza umbrele catre stanga obiectelor
Uf = umbra capului creaturii proiectata tot pe acelasi perete din spate.... si care  e mult mai decalata decat umbra U1 a zidului Z1 .. aspect geometric NEFIRESC, decat daca umbra Uf ar proveni de la o ALTA sursa de lumina aflata si mai in dreapta cadrului, eventual undeva in spatele zidului Z1 (in camera sau ce e aia)
Urmariti si cadru2.jpg ... aceleasi  elemente ...insa umbra capului este mult mai putin decalata..
PAI IN INTERVAL DE O SECUNDA SAU CAM ASA, UMBRA CRREATURII ARE ASA UN DECALAJ MARE? (Acest lucru ar fi posibil doar daca sursa de lumina care creeaza umbra capului, s-ar misca catre stanga, ori umbra U1 a zidului este constanta intre cele 2 secvente, semn ca sursa de lumina este stationara. (si e logic ca e stationara, camera era pe trepied). CONTRADICTIE.

Pentru a intelege mai bine, urmariti si captura "dinamica umbrei.avi" si o sa intelegeti de ce suspectez atat de tare modul cum se misca umbra creaturii....

Deci fals. Categoric. Destul de bine realizat, dar fals.

Observatie: Putin mai multa atentie din partea creatorului, si falsul ar fi putut fi perfect. Concluzie? FALSURI PERFECTE SE POT FACE IN ZIUA DE AZI, doar efortul depus trebuie marit un pic (in cazul de fata trebuia un pic atentie la dinamica umbrei, ca si la scenariul regizoral pp-zis)

Inca un element: camera era pusa pe trepied si filma in mod "fix". Efectul de zoom este doar post-editare, si creat pentru DERUTA. Deci camera era fixa, si deci mai usor de creat ulterior falsul, decat in cazul unei imaginii cu o camera tinurta in mana, cu vibratii, zoom, miscari aleatorii...

Asadar, de-aia tot am zis eu mereu.. ce credit sa dai la tot felul de imagini sau filmulete ce le tot vezi pe Youtube sau aiurea....  Este perfect posibil ca imaginile sa fie doar creatiile unora talentati, teribilisti, sau cu alte scopuri.
Veti spune: si daca unele sunt reale? ei bine..ghinionul lor...daca nu se pot evidentia cumva (daca nu prin imaginea insesi, prin tot ansamblu de martori, conjuncturi, dovezi, cercetari etc) ca dovezi clare, finale si irefutabile ....

Intre timp, ne uitam la imagini, admiram, ne minunam si zicem "oaaaauuu".

David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

jackie28t

FELICITARI!Avem un castigator.Defapt mai multi. :-D

Unidentified,stiai tu ceva.
Dreamy,bine punctat.
Ciuciulete,felicitari pentru analizare.

Dupa cum sa vazut dragi prieteni in primul post am pus clipul misterios dar intr-o rezolutie foarte proasta incat spuneai ca sunt doar jocuri de umbre si nici urma de extraterestru.Am expus filmul in calitate mai buna si usor suspiciunile au fost mai mari.
Va felicit pe toti cei care au tinut un ochi deschis asupra acestui video.Vedeti,exista si membrii talentati aici pe forum.
Defapt am vrut sa las o scurta perioada clipul sa observ reactia membriilor si daca cineva gaseste anumite amanunte.
Uneori,multi asa spus ''skeptici'' cand vad un film ciudat spun repede ca este un FAKE fara ca ei sa stie macar de ce.Altii cred pe infulecate orice li se pare ceva paranormal.Am vrut sa vad si argumentatii mai sollide si iata ca v-am vazut deschisi.Bravo.
Asa cum am precizat in postul anterior ca voi reveni cu anumite elemente dar se pare ca ''ciuciulete'' mi-a luat-o inainte.
Dupa cum se poate observa in clip,exact in ultimile secunde(secunda 4) se poate observa lipsa umbrei care defat este greseala producatorului.Asta este o evidenta ca filmul a fost manipulat digital.

Raspunsul final pentru acest clip ce se arata clar ca filmul este un HOAX!
Un fals ce face parte dintr-un proiect ce implica mai multe seriale legate de OZNuri,fantome si alte ciudatenii paranormale.Proiectul a fost special facut de o echipa specializati in CGI in care au vrut sa-si arate in acelasi timp talentul lor in munca de CGI producand cateva seriale.
Citit mai jos:
It's now been proven that this video is infact a CGI hoax, made by a special effects company as part of a suspense and science fiction series. The videos were featured on a website called misterosinexplicables.com, which no longer exists.

Aici este websitul proiectului: http://www.misteriostv.com/

Aici puteti vedea pagina directa a acelui video ce implica si alte emisiuni de HOAX:
http://www.misteriostv.com/index.php?option=com_wrapper&Itemid=97

Si aici puteti citi intreaga traducere ce dovedeste ca totul a fost regizat si reprodus.
CitatIn 1998 the idea is born to make a series of condition and science fiction like initiative of different members from our group. It is then when "Door to the mystery" is born the project; seriado on cases in video become fond of studied by an expert with the support of a press photographer sensationalist. Working with videos that they pretended to be of become fond of origin I raise a cuestionamiento to us that today, is the base of our project: So that not to base all the production on become fond of videos? In 2000, the project enters march "Inexplicable Mysteries" like a "False documentary one" of supernatural subjects that it imitates in all his aspects the aesthetic narration and of famous the documentary pseudo-scientists on UFOS; Ghosts, Mysteries and Enigmas without answer, this highly allow to a product competitive front to great overproductions, and of passage to the second important question for our project: Because not to work with video "indeed" of origin become fond of? The vestibule in Internet www.misteriosinexplicables.com served as axis for the first fan call made in 2003. and worked like experience pilot focused to the production of a series for TV with excellent results; materials of the U.S.A., Argentina were received, Central America and different cities of Colombia. Some examples of this call can be enjoyed in the following direction:

http://www.misteriostv.com/

jackie28t

Citat din: ciuciulete din  29 Martie 2007, 10:59:29
Observatie: Putin mai multa atentie din partea creatorului, si falsul ar fi putut fi perfect. Concluzie? FALSURI PERFECTE SE POT FACE IN ZIUA DE AZI, doar efortul depus trebuie marit un pic (in cazul de fata trebuia un pic atentie la dinamica umbrei, ca si la scenariul regizoral pp-zis)

OBSERVATIE: Falsuri perfecte se pot face dar la urma depinde de gradul de profesionalism al celui care produce falsul si la fel depinde si gradul de profesionalism al celui care analizeaza falsul.


Adica cineva face un fals ''perfect'' (la prima vedere) sai spunem asa si analizat de un analizator ''chiar bun'' se poate ca falsul sa nu fie depistat urmand ca urmatorul analizator sa fie ceva pai profesionist decat cel care a realzat acel fals si ups vor aparea si evidentele de fals.Deci orice fals se poate depista daca se gasesc si informatiile necesare.Deci repet observatia:
DEPINDE de cel care face falsul si la fel de pinde si de cel care analizeaza falsul....... :fullmoon:

Unidentified

As vrea totusi sa fac o precizare:in ziua de astazi nu se pot face falsuri perfecte!oricat de specialisti sunt oamenii care lucreaza in domeniu noi tot nu putem face un 'fals perfect'.
Acum exista niste bifurcatii la problema asta  :lol: .Daca faci un filmulet cu tehnologia asta ,un filmulet pe timp de noapte cu niste ceata tot felul de luminite care sa ascunda falsul atunci din punctul nostru de vedere era adevarat.Dar daca filmezi un obiect mai complex cu o camera video normala si mai faci un film cgi si incerci sa-l copiezi ,toate astea in conditii normale de lumina,eu cred ca este aproape imposibil.

ps : Jackie ...Jackie... Jackie...   8-)

Shadowman

Citat din: Unidentified din  29 Martie 2007, 18:52:36
As vrea totusi sa fac o precizare:in ziua de astazi nu se pot face falsuri perfecte!oricat de specialisti sunt oamenii care lucreaza in domeniu noi tot nu putem face un 'fals perfect'.
Eu cred ca se pot realiza falsuri perfecte...Fara tehnologii sofisticate,cu prelucrari de imagini...Doar
costumatie adecvata ,farduri si... o imaginatie bolnava ! :evil:
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Unidentified

Citat din: Shadowman din  29 Martie 2007, 22:01:27
Eu cred ca se pot realiza falsuri perfecte...Fara tehnologii sofisticate,cu prelucrari de imagini...Doar
costumatie adecvata ,farduri si... o imaginatie bolnava ! :evil:

Evident ca se pot realiza 'falsuri perfecte' dar eu ziceam de tehnica asta cgi ,prelucrarea pe calc..Asa da cum ai zis tu e f usor de realizat un fals.

lylyt_ice

Ahh...ne,ne ? asta nu este extraterestru,uitati-va cu atentie...asta este categoric BAU-BAU...
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Unidentified

Citat din: lylyt_ice din  07 Aprilie 2007, 20:31:17
Ahh...ne,ne ? asta nu este extraterestru,uitati-va cu atentie...asta este categoric BAU-BAU...

Eu cred ca ala e Michael Jackson dar poate ma insel ...

jackie28t

Citat din: Unidentified din  10 Aprilie 2007, 21:16:33
Eu cred ca ala e Michael Jackson dar poate ma insel ...

Te inseli sigur Unidentified.Tu chiar nu vezi ca e BAU-BAU?   :-D