Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

O perspectiva groaznica.

Creat de Arckadii, 07 Februarie 2007, 14:29:13

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Arckadii

ryn daca aveti si fluierase sa imi puneti la cap, mor fericit:))

ma rog acum serios vorbind este vorba de parintii mei cu care inca stau. daca ei nu se muta, eu n-am alta varianta decat sa stau cu ei.:)

Ark

butterfly2crazy

omule nuj cum sa iti zic da de la radiatzii nu prea se face cancer...cel putin asa cred..apar boli de piele...malformatii la copii nou-nascutzi...da cancer..nu prea cred..ma refer la radiatzii cu metale radioactive.. :wink: well noroc!

Arckadii

multumesc pentru mesaj si bine ai venit pe RUFOn.
Arckadii.

alx

dacã expunerea este de scurtã duratã,ai dreptate butterfly2crazy,dar in cazul lui Arckadii se presupune cã este vorba de o expunere îndelungatã la o sursã de radiaþii relativ slabã,probabil nu cu mult peste nivelul maxim acceptat,ori asta nu face decât sã accelereze anumite procese din organism,slãbindu-i în acelaºi timp rezistenþa(imunitatea).sper din tot sufletul sã nu am dreptate!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

butterfly2crazy

uite posibilitatea asta am omis o!ai dreptate!unbeliveble...nu mi vine sa cred!romania...ce sa i faci..romania..tzara tuturor posibilitatilor

alx

Citat din: butterfly2crazy din  10 Februarie 2007, 23:32:08
uite posibilitatea asta am omis o!ai dreptate!unbeliveble...nu mi vine sa cred!romania...ce sa i faci..romania..tzara tuturor posibilitatilor
asta e pãrerea mea,dacã crezi ºi/sau ºtii mai multe,aºtept un rãspuns inteligent,nicidecum ceva de genul citatului de mai sus care nu face decât sã ia în râs opiniile altora,fãrã a spune NIMIC în fapt.
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

alx

ºi se pare cã mare parte din rãspunsurile tale de pe forum se încadreazã în aceeaºi notã,poate cã puþin respect pentru pãrerile altora nu þi-ar strica.
   
oricum îmi cer scuze pentru aceste posturi  off-topic
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Arckadii

se accepta alx:)

REvenind pe topic...ce sa spun, se intampla din pacate, si se intampla des. probabil ca asta este unul din sutele de locuri cu astfel de probleme. sper sa aflu la timp pentru a putea actiona. in rest, viata continua cred.:)
Ark

butterfly2crazy

alx nu vreau sa jignesc pe nimeni...kiar vb serios cu msg ala....nu intzeleg de ce te ai atatcat!
IMI CER SCUZE DACA MESAJELE MELE PREZINTA IRONIE SAU SARCASM SAU CINISM FATA DE PERSOANELE DE PE FORUM!

calinahanna

@Arckadii

Tu esti cel care se lasa afectat.
Iti pierzi energia cautand raspunsuri, in loc sa fii atent. :|

Protector

Citat din: Arckadii din  09 Februarie 2007, 08:56:58
ramane de vazut. pana la urma, un barbat in plus sau in minus, ce mai conteaza.... :martiansad:
aici ma refer la mine. oricum nu as avea ce sa fac in cazul in care as descoperi o sursa de radiatii, cred ca o sa o las moarta pana la urma. multumesc de posturi.
Ark

Uita o pagina despre detectoare rusesti care sunt profesioniste. Dar cu cateva sute de  € , trebuie sa te pregatesti...Dar cel mai ieftin este daca apelezi la institutul atomic Bucuresti.......
www.atomtex.com/producte.phtml?r=8

Arckadii

@Protector
Multumesc pentru link. foarte util insa portofelul este cam subtire:)

@Calinahanna
La ce te referi? Poate ma poti lamuri...

@Butterfly...
Nu te supara. Asa suntem noi, spunem si vrute si nevrute, ok?:)

Ark

butterfly2crazy

@alx
mi am cerut scuze....ce vrei mai mult..?astept reply

calinahanna

@ Arckadii

Nu cred ca aici, pe forum, vei gasi raspunsuri... Nu te poate ajuta nimeni, si singurul lucru pe care il poti face este sa pleci de acolo. Dar banuiesc ca nu ai cum, inca.

Asa ca incepi prin a te "curata" de orice e rau in jurul tau. Lasa ideea ca "e portofelul cam subtire", stiu si eu cum e, dar nu e un capat de tara. Mergi si plimba-te, ia-ti o pisica pe care s-o mangai des, respira aer curat, mergi pe bicicleta, "la sosea", in week-end-uri, nu gandi negativ... Etc.

Sunt la indemana oricui acest gen de lucruri simple. Dar cu ele se "incepe".

Multumit?

butterfly2crazy

@calinahanna
lucrurile astea nu se rezolva k stai sau nu pe acasa ...unde esti expus radiatiilor...oricat ai fi de putin expus sfarsitul tot acelasi este...k stai cu 1-2 ore mai mult acasa sau mai putin chiar nu conteaza..nu crezi?
@ark
sa te mai puna ala de la subsol sa mai zici ceva k "un om in plus sau in minus ce mai conteaza" k vin si imi incep cariera de criminala cu tine