Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ciudatenii naturale

Creat de Arckadii, 05 Februarie 2007, 12:23:21

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Arckadii

multumesc sxn_b.
cat despre ce ai postat Baaron....multumesc si tie insa nu am prea priceput nimic din film. parea o copie blair witch project nereusita:)
imi poti explica te rog?
Ark

Max C.

Baaron,cred ca e o facatura la fel ca si "fata din cimitir" fiind in aceeasi categorie...parerea mea,
poate Ciuciulete se pricepe mai bine nu? :lol:

butterfly2crazy


Arckadii

butterfly...e facatura blair witch, si inca una al naibii de buna.
toata chestia a fost facuta pentru film. actorii inca traiesc fericiti.
cel putin asta am descoperit pe net. daca nu mai traiesc...Dumnezeu sa ii ierte.
dar raman la parerea mea. ar fi trebuit sa fie un scandal imens si sa se porneasca cu echipe de cercetare ca lumea daca era adevarat. ori nu s-a intreprins nici o astfel de actiune. in plus realizarea unui film care sa urmeze blair witch 1 si anume partea a doua care este clar artistic, nu ma duce decat cu gandul ca toata chestia e comerciala. nu iti poti bate joc de moartea unor oameni asa, nu crezi? familiile lor ar fi sarit la scandal pentru asta.
Ark

butterfly2crazy

ai dreptate ark....oare ktzi ani ai de stii asa multe...?era filmul copilariei mele....deaiai credeam in el asa tare..m a speriat grozav....blair witch 2 ma refer...the project...scary..uitate ce am postat si la bibilia dupa iuda..i need an answear!

xennon_2000

Ce film nasol.... :lol:...iluzii optice sau la nivel de hipnoza...inducerea voita a unor secventa inexistente anterior in mintea unui subiect!