Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Murgeanu crede in extraterestri (Libertatea ONLINE)

Creat de spooky, 02 Februarie 2007, 14:28:00

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

spooky

Reprezentantii clasei politice se preocupa foarte mult de pastrarea propriei intimitati chiar daca sunt persoane publice. Cel mai strasnic pazite secrete ale alesilor  sunt preocuparile si obiceiurile paranormale. Libertatea va dezvaluie inclinatiile paranormale ale viceprimarului democrat al Capitalei, Razvan Murgeanu, ale deputatului Leonida Lari, dar si ale deputatului-preot Aurel Rus.

Desi e nepot de preot si crede in Dumnezeu, viceprimarul Capitalei, democratul Razvan Murgeanu e pasionat de tot ceea ce inseamna paranormal. Mai mult, un astrolog i-a spus la un moment dat ca a fost saman intr-o viata anterioara. Democratul reuseste de multe ori sa comunice prin telepatie, dand credit mai multor teorii ale parapsihologiei si metempsihozei. Lectura SF il atrage foarte tare inca din copilarie pe viceprimarul Capitalei, care se declara pasionat de tot ceea ce tine de paranormal. Drept urmare, democratul crede ca exista si alte civilizatii in afara de omenire. "Sunt un tip superstitios", spune Razvan Murgeanu, care tine cont de faptul ca  in fiecare zi de marti sunt trei ceasuri rele sau ca daca dai bani de lunea, dai toata saptamana. Insa pisicile negre nu-i poarta ghinion daca ii taie calea pentru ca Murgeanu e un iubitor al acestor feline. Cu toate ca are un horoscop personal  european, viceprimarul Capitalei crede si in zodiacul chinezesc.

Lari vine dintr-o familie de clarvazatori

Deputatul independent Leonida Lari are si ea, ca orice om, secretele sale. Politicianul poet a avut o strabunica, pe Paraschiva, care ,,era clarvazatoare" si de la care Leonida Lari crede ca a mostenit anumite inclinatii paranormale. Recent, deputatul independent a povestit ca bentita de pe frunte, de care nu se desparte niciodata, este un dar de provenienta divina. Lari sustine ca un batran ce i-a aparut la fereastra, plutind pe un nor alb, i-a asezat diadema pe cap.  Daca studiaza indelung o persoana, politicianul reuseste chiar sa-i vada  aura.

Rus crede cu sfintenie in visurile sale

Deputatul-preot Aurel Rus da multa credibilitate viselor, desi Biserica dezaproba interpretarea lor. "Tot ce visez noaptea a doua zi mi se intampla. Nu stiu sa le interpretez, dar si in Scriptura Iosif talmacea visele", precizeaza deputatul PRM. La fel ca si Razvan Murgeanu, si Aurel Rus reuseste sa comunice prin telepatie. "Ma gandesc profund ca vreau sa vorbesc cu cineva si dupa cateva minute respectivul ma suna", dezvaluie deputatul, care subliniaza ca nimic nu este intamplator pe lumea asta.



Articol semnat de Maria Musat

http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=172134
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984


xennon_2000