Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Noua Ordine Mondiala sau Imparatia lui Dumnezeu.

Creat de asd, 01 Februarie 2007, 19:40:16

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

asd

Salutare tuturor. Nu ma indoiesc de faptul ca majoritatea celor de aici au citit carti despre Noua ordine mondiala. Cateva dintre ele le-am citit si eu. Printre ele se numara "Protocoalele de la Toronto" de Serge Monaste, precum si unele din cartile lui Jan Van Helsing.


  Ce am observat la NOM este faptul ca ea este instaurata de un grup relativ mic de oameni(masoni) care doresc sa isi asigure puterea pentru vesnicie. Acestia doresc sa sparga nucleul societatii care este familia si sa introduca individualismul. Astfel se si vede deja ca, copii pot sa isi dea in judecata parintii pentru ca sunt prea autoritari sau alte probleme de genul acesta. Copii acestia sunt luati in tutela statului unde institutiile masonice vor putea sa-i indoctrineze dupa bunul lor plac. Pentru asi promova ideile masonii se folosesc de radio, televiziune, internet s.a. Vedem ca si desenele animate sunt din ce in ce mai violente; sa nu mai vorbim de filme de unde copii pot sa invete violenta, egoismul , dorinta dupa bani, consumul de droguri etc.

   Astfel, generatia pentru NoM este de pe acum educata, iar generatia actuala este atrasa incet incet spre noile asezaminte pentru a fi moderni. Desigur NOM va avea si o religie unica care va dicta  ce este bun sau rau. Nimeni nu poate contesta ca toate religiile merg spre idea ca toti avem un singur dumnezeu indiferent de obiceiuri si apucaturi. Unirea religiilor se va da pe fata in scurt timp. Iar cei ce nu se vor alinia noilor standarde vor avea de suferit; ei vor chiar subiecti pentru experimentele asa zis stintifice si religioase (sacrificii).

   Poate unii nu vor fi deacord cu mine, dar pe acestia ii provoc sa arunce o privire la lumea din jurul nostru si sa "estimeze" directia pe care merge aceasta lume. Uitativa cate cupluri raman impreuna dupa 2 ani de casatorie, uitativa la cati alcoolici sunt pe lume, uitativa la copiii care se gandesc numai cum sa obtina ce isi doresc, iar respectul pentru parinti nu mai exista. Unii chiar uita ca mai au mama sau tata. Isi aduc aminte doar atunci cand trebuie sa primeasca bani sau o mostenire. Da,  e foarte  trist dar e realitatea.

  DA, NOM ofera sa zicem o lume plina de placere de o clipa pe langa o viata de chin si sclavie moderna. Toate acestea se vor realiza sub masca ascunsa a democratiei. Insa moartea, boala, suferinta etc nu le va putea elimina.


P.s. In general cartile despre masonerie ii fac pe toti conducatorii de state masoni.

                     
                                   Desigur aceste lucruri pe multi nu ii mira, ci mai degraba le intareste credinta in Biblie. Biblia vorbeste despre aceasta conspiratie a masonilor impotriva crestinismului adevarat si a oamenilor cu bun simt de pe pamant. Biblia spune despre rautatea oamenilor din zilele din urma cand aceasta noua ordine guverneaza:

"Sã știi cã în zilele de pe urmã vor fi vremuri grele, pentru cã oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, lãudãroși, aroganți, blasfemiatori, neascultãtori de pãrinți, nemulțumitori, lipsiți de sfințenie, fãrã afecțiune, de neîmpãcat, calomniatori, lipsiți de autocontrol, sãlbatici, nu vor iubi binele, vor fi trãdãtori, nechibzuiți, deosebit de mândri, vor iubi mai degrabã plãcerile decât pe Dumnezeu, având doar o formã exterioarã de evlavie, dar negându-i puterea. Îndepãrteazã-te de astfel de oameni!" - 2 Timotei 3:1-5


Pentru ce se întãrîtã neamurile, ºi pentru ce cugetã popoarele lucruri deºerte? Împãraþii pãmântului se rãscoalã, ºi domnitorii se sfãtuiesc împreunã împotriva Domnului ºi împotriva Unsului Sãu, zicând:  ,,Sã le rupem legãturile ºi sã scãpãm de lanþurile lor!" -  Cel ce ºade în ceruri rîde, Iehova  κi bate joc de ei. Apoi, în mânia Lui, le vorbeºte, ºi-i îngrozeºte cu urgia Sa, zicând:
,,Totuº, Eu am uns pe Împãratul Meu pe Sion, muntele Meu cel Sfânt."
  ,,Eu voi vesti Hotãrârea Lui" -zice Unsul-,,Iehova Mi-a zis: ,,Tu eºti Fiul Meu! Astãzi Te-am nãscut.  Cere-Mi, ºi-Þi voi da neamurile de moºtenire, ºi marginile pãmântului în stãpânire!
Tu le vei zdrobi cu un toiag din fier, ºi le vei sfãrîma ca pe vasul unui olar.
Psalm 2:1-9


Vedem ca Biblia ne descopera starea de lucruri care exista acum la sfarsitul acestei lumi nelegiuite.


"Acestea sînt duhuri de draci, cari fac semne nemaipomenite, ºi cari se duc la împãraþii pãmîntului întreg, ca sã -i strîngã pentru rãzboiul zilei celei mari a Dumnezeului Celui Atotputernic. -
,,Iatã, Eu vin ca un hoþ. Ferice de celce vegheazã ºi îºi pãzeºte hainele, ca sã nu umble gol ºi sã i se vadã ruºinea!`` -
Duhurile cele rele i-au strîns în locul care pe evreieºte se cheamã Armaghedon" -Apoca;ips 16:14-16

           Da, asa este Imparatii pamantului se strang importiva marelui Creator si a aranjamentului Sau. Ce aranjament?

                           Iehova Dumnezeu are de gand sa aduca o Noua Ordine Mondiala, al carei sef al guvernului va fi chiar Fiul Sau iubit Isus Cristos. Acesta va nimici planurile nelegiutie ale masonilor si ale lui Satan si va instaura Imparatia pe care cu totii o cerem in rugaciunea noastra cand zicem : "vie Imparatia Ta.... precum in cer si pe pamant".

Ce promite acest aranjament nou?


Isaiah 11:4  ci va judeca pe cei sãraci cu dreptate, ºi va Hotãrâ cu nepãrtinire asupra nenorociþilor þãrii; va lovi pãmântul cu toiagul cuvântului Lui, ºi cu suflarea buzelor Lui va omorî pe cel rãu.

Psalms 72:2  ªi el va judeca pe poporul Tãu cu dreptate, ºi pe nenorociþii Tãi cu nepãrtinire.

Revelation 7:17  Cãci Mielul, care stã în mijlocul scaunului de domnie, va fi Pãstorul lor, îi va duce la izvoarele apelor vieþii, ºi Dumnezeu va ºterge orice lacrimã din ochii lor."
Revelation 21:4  El va ºterge orice lacrimã din ochii lor. ªi moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tânguire, nici þipãt, nici durere, pentru cã lucrurile dintâi au trecut."



,,Cãci iatã, Eu fac ceruri noi ºi un pãmânt nou; aºa cã nimeni nu-ºi va mai aduce aminte de lucrurile trecute, ºi nimãnui nu-i vor mai veni în minte.
  Ci vã veþi bucura ºi vã veþi veseli, pe vecie, pentru cele ce voi face. Cãci voi preface Ierusalimul în veselie, ºi pe poporul lui în bucurie.
  Eu însumi Mã voi veseli asupra Ierusalimului, ºi mã voi bucura de poporul Meu; nu se va mai auzi în el de acum nici glasul plânsetelor, nici glasul þipetelor.
  Nu vor mai fi în el nici copii cu zile puþine, nici bãtrâni care sã nu-ºi împlineascã zilele. Cãci cine va muri la vârsta de o sutã de ani va fi încã tânãr, ºi cel ce va muri în vârstã de o sutã de ani va fi blestemat ca pãcãtos.
  Vor zidi case ºi le vor locui; vor sãdi vii, ºi le vor mânca rodul.
Nu vor zidi case, ca altul sã locuiascã în ele, nu vor sãdi vii, pentru ca altul sã le mãnânce rodul, cãci zilele poporului Meu vor fi ca zilele copacilor, ºi aleºii Mei se vor bucura de lucrul mânilor lor.
  Nu vor munci degeaba, ºi nu vor avea copii ca sã-i vadã pierind, cãci vor alcãtui o sãmânþã binecuvântatã de Domnul, ºi copiii lor vor fi împreunã cu ei.
Înainte ca sã Mã cheme, le voi rãspunde; înainte ca sã isprãveascã vorba, îi voi asculta!
  Lupul ºi mielul vor paºte împreunã, leul va mânca paie ca boul, ºi ºarpele se va hrãni cu þãrânã. Nici un rãu, nici o vãtãmare nu se va face pe tot muntele Meu cel Sfânt(Imparatia din Tatal nostru), zice Domnul."
  Isaia 67:17-25

       Stimati participanti va rog sa analizati bine cele scrise. Si sa faceti si voi ca si Iosua:

"ªi dacã nu gãsiþi cu cale sã slujiþi lui Iehova, alegeþi astãzi cui vreþi sã slujiþi: sau dumnezeilor cãrora le slujeau pãrinþii voºtri dincolo de Rîu, sau dumnezeilor Amoriþilor în a cãror þarã locuiþi. Cît despre mine, eu ºi casa mea vom sluji lui Iehova`"` Iosua 24:15


Traduceri folosite: -traducerea Cornilescu
                         - traducerea Nitulescu(preot ortodox) 1910
                   

Ronin

#1
Adapteaza mesajul la contextul si limbajul de astazi... asa se intelege cate ceva...
Ma refer NU la modificarea fondului (principii divine pe care insasi statul le are ca si fundament...) ci a formei... lumea (in general si ...ciudat !!!) se 'fereste' de limbajul religios... te eticheteaza 'pocait' si gata...uitand ca SUA (ceea ce are frumos...) la debut a fost 'protestanta'... fatza de crimele papalitatii cu ajutorul MIB...adica 'The Jesuits'... pe care 'noi' ii 'iubim'... vezi cazul Ribera and Co...daca exista un Dumnezeu (si cred ca exista) eu cred  ca El ne iubeste pe toti...numai ca noi ne-am apucat sa ne omoram unii pe altii ...instigati fiind de ceea ce Biblia numeste draci... cum putem face front comun impotriva lor....nu-i usor... oricum suntem din aceeasi rasa...de aia zic sa fim mai atenti unii cu altii (eu iezuit ...tu nu...etc)... si sa depistam 'inamicul' real...

http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.