Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

H.A.A.R.P.

Creat de baaron, 16 Ianuarie 2006, 01:55:57

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

baaron

H.A.A.R.P
(High frequency Active Auroral Program)

  HAARP este construit prin eforturile comune ale Fortelor Militare Maritime si Fortelor Militare Aeriene ale SUA. Americani nici nu ascund posibilitatile sistemului. Ei recunosc deschis faptul ca statia se foloseste pentru influentarea activa a ionosferei si magnetosferei Pamântului, ceea ce ar putea sa duca la niste rezultate surprinzatoare. Revistele stiintifice afirma ca, cu ajutorul HAARP, se pot crea aurore boreale artificiale sau bloca cu ,,purici" radarele de interceptare timpurie de dincolo de orizont a lansarilor de rachete balistice, se face legatura cu submarinele din oceane si chiar se pot descoperi complexele subterane ale inamicului. Radiatiile emanate de instalatie sunt în stare sa patrunda sub pamânt si sa descopere buncare si tunele ascunse, sa scoata din functiune partea electronica a armelor sau satelitilor cosmici. De asemenea, sunt elaborate tehnologiile de influentare a atmosferei care provoaca schimbarea vremii. Si înca ceva cu totul socant: HAARP se foloseste pentru provocarea catastrofelor naturale, ploilor torentiale, cutremurelor, inundatiilor si uraganelor, asemanatoare Katrinei sau Ritei.

baaron

#1
HAARP partea a doua

Specialistii si politicienii rusi, preocupati de discutii privind pornirile ,,imperialiste" ale SUA, habar nu aveau ca o instalatie similara HAARP exista de mult in Rusia si se foloseste cu succes de peste 20 de ani. Statia ,,Sura" este comparabila, din punct de vedere al capacitatii, cu actualul HAARP si se afla in zona centrala a Rusiei, in locuri mai ascunse, la o distanta de 150 km de Nijnii Novgorod. ,,Sura" tine de Institutul de cercetare in domeniul radiofizicii, unde a lucrat candva si fostul savant si actualul om politic Boris Nemtov.
La ora actuala, in lume exista doar trei asemenea obiective, povesteste directorul institutului, Serghei Sneghiriov. ,,Unul in Alaska, al doilea in Norvegia, la Tromso, si al treilea in Rusia". ,,Sura" se construia la finele anilor '70 si a fost pusa in functiune in 1981. Pe aceasta instalatie cu totul unica au fost obtinute rezultate extrem de interesante in ceea ce priveste comportamentul ionosferei, inclusiv a fost descoperit efectul generarii radiatiilor de joasa frecventa in timpul modularii curentelor ionosferice, botezat, dupa numelele fondatorului statiunii de cercetare, ,,efectul Ghetmantev". In prima perioada, lucrarile de la ,,Sura" au fost finantate preponderent de institutia militara, dar, dupa destramarea Uniunii Sovietice, asemenea lucrari nu se mai efectueaza. ,,In prezent, lucram nu numai in interesul stiintei din Rusia, dar participam si la proiectele internationale de cercetare a ionosferei".

spooky

#2
Da, din pacate sau din fericire HAARP nu este ceva cu toate nou. Am facut o emisiune trecuta despre subiect. Defapt subiectul a fost unde scalare / arme scalare / arme enrgetice.

Undele scalare sunt unde electromagnetice longitudinale care nu sunt acceptate de fizica, cea oficiala.

Posibilitatile si puterea folosind o astfel de tehnologie sunt impresionante, fapt dat de caracteristicile acestor tipuri de unde... energia nu se pierde, energia este transfera aproape instant spre deosebire de undele transversale em care pot fi caracterizate de amplitudine, viteza deplasare etc. Ca sa intelegeti mai bine as face urmatoarea analogie: 2 copii au o coarda in mana si unul dintre ei misca coarda in sus si in jus... astfel se transfera energia de la un copil la altul. Un observator poate descrie ce se intampla. Energia se pierde in raport cu distanta... iar unda poate fi desrisa de anumite propietati. Dar daca copiii ar avea inloc de o coarda, un bat si unul dintre ei ar impinge si ar trage batul, observatorul nostru nu ar mai vedea nimic. Nu ar mai vedea nici o unda care se propaga si ai carei amplitudine scade. Mai mult, energia transferata s-ar transfera instantaneu fara pierdere... si nu s-ar mai supune efectului de cusca Faraday. Imaginativa cum ati incerca sa oscilati o coarda care o treceti printr-un fileu de tenis. Amplitudinea maxima este data de dimensiunea gaurii din fileu... la fel si undele em transversale se supun efectului Faraday si a caror utilizare este mult limitata.

Aceste unde scalare au fost prezentate de Tesla, care, in acest an, se implinesc 150 de ani de la nasterea lui, an declarat Anul Tesla inclusiv de UNESCO.

Rusii au fost printe, daca nu primii, care au reusit sa dezvolte aceste unde si arme scalare... incepand cu anii 1940... astfel ca in 1960 ei declarau ca au la indemana o arma destul de puternica.

As putea sa mentionez multe dovezi in acest sens... dar poate cel mai evident a fost semnalul "Woodpecker" dupa 1976. Tot ei, se pare sunt responsabili pentru esecul navetei Challenger din 28 ianuarie 1986.

Pe langa aplicatii mentionate mai devreme, de control al vremii, "over-horizont-radar", adica radar peste orizont, "the big eye", sisteme de detectie foarte precise, poate cel mai important ar fi puterea influentei psihicului si a mintii. Cu o cantitate mica de energie, dar pe o frecventa foarte precisa se pot face multe... putem vorbi de o influentare negativa chiar a populatiei SUA de catre Rusia folosind aceste unde scalare care duc la cresterea instabilitatii psihice / nervozitate / violente... dar poate ca SUA este natiunea unde exista discrepante in populatie... o parte sunt agresivi iar o parte sunt foarte calmi.

Revenind la arme scalare, sau arme energetice sau arme gravitationale as dori sa mentionez cele 3 moduri existente:

- modul exoterm (infometru scalar) ... scutul Tesla
- modul endoterm (explozii reci) ... vezi filmul The Day After Tomorrow
- modul "mind snapper" a dispozitivului Howitzer al lui Tesla

O aplicatie interesanta mi s-ar parea Sistemul Terminal ABM (3 scuturi Tesla concentrice)... care ar respinge cu success un atac nuclear... dar si radiatiile acestuia.

Pe langa Rusi, se pare ca acum detin aceasta tehnologie Japonezii (gruparea Yakuza), Brazilia... si pe aceasta cale iti multumesc ca s-ar putea sa imi fi elucidat un mare mister.. si anume, nu stiam care "mica tara prietena a SUA" detine astfel de tehnologii care a intervenit in favoarea SUA pentru a o apara... cred ca este vorba de Norvegia.

Totusi, Rusii acum detin sisteme de unde scalare de generatia a 3-a pe cand HAARP este un sistem de generatia I-a.

In 1977 SUA a recunoscut, prin Departamentul Apararii... la vremea acea secretarul apararii Cohen a declarat ca se pot induce cutremure generate de electromagnetism.

Sa nu uitam ca HAARP a supravietuit primind finantare de la congres in schimbul dezvoltarii unei tehnologii de tomografie a pamantului... (1995-1996)... ca veni vorba cutremurule se pot produce folosind "low wave infometers" unde exista falii sau chiar in zone fara falii... vezi cutremurul Yugoslavia din 15 aprilie 1979 de 7.2 grade la 33 km adancime urmata de peste 100 replici puternice.

O sa mai revin la subiect, mai tarziu, in limita timpului disponibil...
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Skywalker

Haideti sa analizam un mic aspect al sistemului HAARP: Acest sistem poate creea aurore boreale artificiale. Am cercetat mai atent unele poze cu sageti si am observat ca unele dintre acestea sunt prea mari pentru ca sa fie produse de o insecta. In plus, din poza asa reiese ca acele sageti mari ar fi niste fenomene gen aurora boreala. Si daca HAARP poate produce aurore boreale, nu tot ele sunt raspunzatoare si de "sageti"?

 Daca la undele scalare energia nu se pierde si este transferata aproape instant, atunci nu ar putea fi construite motoare care sa functioneze cu acele unde? Si astfel de motoare vor fi sigur un salt al tehnologiei. Insa din pacate, toate tehnologiile noi sunt folosite doar in scopuri militare.

draculasblood

se pare ca nu mai e moda bombelor nucleare...am EVOLUAT si noi in sfarsit !!!  :lol:  :lol:  :lol:

baaron

#5
Gresit.....noi nu EVOLUAM.......ci INVOLUAM.
Si sa stii ca nu exista nici o evolutie daca stam sa fabricam intr una bombe nucleare sau alte tipuri mai distrugatoare....OMUL AR TREBUI SA ISI CANALIZEZE INTREAGA SA FORTA DE CREATIE PENTRU A CUCERI SPATIUL SI PENTRU A DESCOPERI NOI LUMI SI NOI MEDII PROPICE STABILIRII UMANE.....CERCETAREA COSMOSULUI AR TREBUI SA CONSTITUIE SINGURUL SCOP AL UMANITATII...SI IMPLICIT DESCOPERIREA DE NOI RASE SI COMUNICAREA CU ACESTEA.....dar noi ne limitam la a fabrica bombe si la a-i da in cap lui cutare sau cutare...si cateodata mai un razboi....mai o revolta...asta e ...SUNTEM LIMITATI...mi e rusine ca sunt OM....

Pe curand....

wlady

Citat din: draculasbloodse pare ca nu mai e moda bombelor nucleare...am EVOLUAT si noi in sfarsit !!!  :lol:  :lol:  :lol:

:lol: , tot bombele nucleare o sa faca ravagii , sunt mai usor de produs , mai usor de cumparat asa ca nu vor ramane niciodata americanii fara astfel de provizii

Skywalker

Wlady a scris:

Citattot bombele nucleare o sa faca ravagii , sunt mai usor de produs , mai usor de cumparat asa ca nu vor ramane niciodata americanii fara astfel de provizii

 Prevad ca americanii,vor fi distrusi intr-o buna zi de propriile lor provizii.
Insa, tot ce-i posibil ca explozia"proviziilor" sa afecteze tot globul.
 Eu vad SUA ca un fel de Roma incendiata de Nero.

spooky

Treaba cu weapon of mass destruction e o gluma de prost gust.

Uitati-va in stiri recente... nu am linkul la indemana... cercetatorii se joaca cu antimaterie... vor sa faca arme folosind antimaterie... chiar si cea mai mica greseala... oh... ar sterge de pe "fata" universului sistemul solar... nici nu o sa apucam sa stim ce s-a intamplat. E gravissimo...

Skywalker, HAARP nu poate fi folosit in modul in care ti-ai imaginat tu. Acele sageti nu sunt generate de HAARP... la acele sageti poti vorbi de viteza, timp etc... ceea ce nu poti afirma acelasi lucruri despre o arma scalara.
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

apokryphos

Citat din: spooky din  22 Martie 2006, 06:25:08
Uitati-va in stiri recente... nu am linkul la indemana... cercetatorii se joaca cu antimaterie... vor sa faca arme folosind antimaterie... chiar si cea mai mica greseala... oh... ar sterge de pe "fata" universului sistemul solar... nici nu o sa apucam sa stim ce s-a intamplat. E gravissimo...

La cat de greu e sa creezi cateva milioane de atomi de antimaterie, mai e mult pana sa fie pusa intr-o arma functionala.

A.

emil

#10
Cred ca este de discutat cum a fost deturnat telul umanitatii de a cucerii noi lumi. De ce am plecat de pe Luna, de ce nu am mers pe Marte ? . De ce ne-am intors catre noi insisi ?. De ce am devanit dependenti de computere ? Se transforma umanitatea in "altceva" sau  e numai o stagnare "de etapa" inaintea marelui salt cosmic ( omul pe Marte, explorarea Galaxiei ) . Daca sintem vazuti din exterior parem o adunatura de furnici luptindu-se pe un pietroi in deriva . Cu H.A.A.R..P, cu arme atomice, Din pdv cultural si stiintific omenirea a ajuns la saturatie . Paradoxal este ca acumularile tehnologice ne indeparteaza din ce in ce mai mult de visul omului de a parasii satul planetar in care s-a nascut . Nu ... nu involuam sintem programati genetic la evolutie, dar sensul acesteia pare deturnat . 

ryn



Max C.

......

1886-8: Nikola Tesla invents system of Alternating Current power source and transmission system. As 60-pulse-per-second (hertz) AC power grids spread over the land, Mom Earth will eventually dance to a different beat than her usual 7-8 hertz frequency.

1900: Tesla applies for patent on a device to transmit Electrical Energy Through the Natural Mediums".

1905: U.S. Patent #787,412 issued for above.

1924: Confirmation that radio waves bounce off ionosphere (electrically-charged layer starting at altitude of 50 kilometers).

1938: Scientist proposes to light up night sky by electron gyrotron heating from a powerful transmitter.

1940: Tesla announces "death ray" invention.

1945: Atomic bomb tests begin 40,000 electromagnetic pulses to follow.

1952: W.O. Schumann identifies 7.83 hertz resonant frequency of the earth.

1958: Van Allen radiation belts discovered (zones of charged particles trapped in earths magnetic field) 2,000+ miles up. Violently disrupted in the same year.

1958: Project Argus, U.S. Navy explodes 3 nuclear bombs in Van Allen belt.

1958: White House advisor on weather modification says Defense Dept. studying ways to manipulate charges "of earth and sky, and so affect the weather

1960: Series of weather disasters begin.

1961?: Copper needles dumped into ionosphere as "telecommunications shield".

1961: Scientists propose artificial ion cloud experiments. In 1960's the dumping of chemicals (barium powder etc.) from satellites/rockets began.

1961-62: Soviets and USA blast many EMPs in atmosphere, 300 megatons of nuclear devices deplete ozone layer by about 4%.

1962: Launch of Canadian satellites & start of stimulating plasma resonances by antennas within the space plasma.6

1966: Gordon J. F. MacDonald publishes military ideas on environmental engineering.

1960's: In Wisconsin, US Navy Project Sanguine lays ELF antennae.

1968: Moscow scientists tell the West that Soviets pinpointed which pulsed magnetic field frequencies help mental & physiological functions and which do harm.

1972: First reports on "ionospheric heater" experiments with high frequency radio waves, at Arecibo. 100-megawatt heater in Norway built later in decade; can change conductivity of auroral ionosphere.

1973: Documentation that launch of Skylab `'halved the total electron content of the ionosphere for three hours"(by rocket exhaust gases).

1973: Recommendations for study of Project Sanguine's biological effects denied by Navy.

|1974: United Nations General Assembly bans environmental warfare.

1974: High-frequency experiments at Plattesville, Colorado; Arecibo, Puerto Rico; and, Armidale, New South Wales heat "bottom side of ionosphere".

1974: Experiments airglow brightened by hitting oxygen atoms in ionosphere with accelerated electrons.

1975: Stanford professor Robert Helliwell reports that VLF from power lines is altering the ionosphere.

1975: U. S. Senator Gaylord Nelson forces Navy to release research showing that ELF transmissions can alter human blood chemistry.

1975: Pell Senate Subcommittee urges that weather & climate modification work be overseen by civilian agency answerable to U.S. Congress. Didn't happen.

1975: Soviets begin pulsing "Woodpecker" ELF waves, at key brainwave rhythms. Eugene, Oregon, one of locations where people were particularly affected.

1976: Drs. Susan Bawin & W. Ross Adey show nerve cells affected by ELF fields.'s

1979: Launch of NASA's third High-Energy Astrophysical Observatory causes large-scale, artificially-induced depletion in the ionosphere. Plasma hole caused by "rapid chemical processes" between rocket exhaust and ozone layer." "ionosphere was significantly depleted over a horizontal distance of 300 km for some hours."

1985: Bernard J. Eastiund applies for patent "Method and Apparatus for Altering a Region in the Earth's Atmosphere, ionosphere and/or Magnetosphere,'' (First of 3 Eastiund patents assigned to ARCO Power Technologies Inc.)

1986: US Navy Project Henhouse duplicates Delgado (Madrid) experiment -- very low-level, very-low-frequency pulsed magnetic fields harm chick embryos. 20

1980's: In the later part of the decade the U.S. begins network of Ground Wave Emergency Network (GWEN) towers, each to generate Very Low Frequency (VLF) waves for defense purposes .

1987-92: Other APTI scientists build on Eastiund patents for development of new weapon capabilities.

I1994: Military contractor E-Systems buys APTI, holder of Eastiund patents and contract to build biggest ionospheric heater in world (HAARP).

1994: Congress freezes funding on HAARP until planners increase emphasis on earth-penetrating tomography uses, for nuclear counter proliferation efforts.

1995: Raytheon buys E-Systems and old APTI patents. The technology is now hidden among thousands of patents within one of the largest defense contractor portfolios.

1995: Congress budgets $10 million for 1996 under "nuclear counterproliferation" efforts for HAARP project.

1995: HAARP planners to test patent number 5,041,834 in September.

1994-6: Testing of first-stage HAARP (euphemistically named High frequency Active Auroral Research Program) equipment continues, although funding was frozen.

1996: HAARP planners to test the earth-penetrating tomography applications by modulating the electroject at Extremely Low Frequencies

1998: Projected date for fully-operating HAARP system.

.....

alinutzu

Am si eu o mica intrebare apropo de Schumann, am inteles ca rezonanta pamantului este de 7,83 hertz, dar a omului care este ? , este diferita fata de aceasta ?
can't stop the signal ...