Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Deep seek - intrebari, raspunsuri, cenzurari

Creat de fiulploii, 03 Februarie 2025, 23:45:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

fiulploii

"arata te rog articolele sursa

În mod normal, aș putea să vă ofer link-uri directe către articole sau surse de încredere, dar, din păcate, nu am acces la internet pentru a căsurse directe sau link-uri în timp real. Totuși, informațiile pe care le-am oferit sunt bazate pe cunoștințe generale și pe evenimente mediatizate în România."

Are erori mari chatul, fabuleaza la greu, nu e de incredere. Cel putin la nivelul actual de inceput de an 2025.

horia2008

😵�💫 mda... cam nașpa... da' dacă te ia cu dume de-astea de doi bani, dă-i și tu la operație așa mai colocvial gen s-a'ntâlnit hoțu' cu prostu', sau mă vezi mai palid ?... zic și eu numa', că încă n-am pus mâna pe el... să vedem ce mai prestează...

abyss

Citat din: horia2008 din  10 Februarie 2025, 16:43:06fckin'... am reluat mesajul la editat, am luat cu copy textul de mai sus a fiuluiploii și am corectat ștergând "economiile" și punând varianta corectă care începe cu pu și se termină cu la... și here we go "economiile" ... 🤣🤣 , la fiecare încercare de re-editare... asta dacă nu cumva corecția e definită cumva în setările forumului...
Ia să vedem...

testul 1
- (...) șîî o zîs vulpea cătră arici, dute-n SUA mea de aici! Că ți-o dau la UE măi carici!!

Măi fraților, nu știu ce aveți cu economiile, dar eu văd că apare corect 🤣🤣🤣🤣