Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Experiment: Clepsidra 2012

Creat de starlookboy, 30 Ianuarie 2007, 20:31:47

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Fr0styan

pai si soarele isi schimba polii nord si sud odata la 11 ani, sau ceva de genul..iar asta nu inseamna ca toate planetele incep sa se invarta in sens invers in jurul soarelui...deci daca s-ar schimba polii intre ei nord si sud nu inseamna ca planeta o sa stea un pic pe loc si dupaia incepe sa se invarta invers in jurul axei sale..asta ar fi si contra calendarului mayasilor... :roll:

lylyt_ice

 Ce tot spui? de undeai scos-o ca soarele isi schimba polii o data la 11 ani?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Fr0styan

#92
http://science.nasa.gov/headlines/y2001/ast15feb_1.htm

si am auzit chestii ca si jupiter si-a schimbat polii si nu se invarte invers nici in jurul soarelui nici in jurul propriei axe..si din aceasta cauza a aparut si pata aia neagra de dimensiunea pamantului..

si cum in 2012 o sa isi schimbe iara polii + ca trece si venus printre pamant si soare http://en.wikipedia.org/wiki/Transit_of_Venus
+ ca se aliniaza soarele cu centrul galaxiei si cu pamantul, si ca intram din plin nebuloasa aurie si satureaza spatiul interplanetar cu un dush de fotoni and stuff + ca se cam deplaseaza polul nord din ce in ce mai repede intr-o parte http://news.nationalgeographic.com/news/2005/12/1215_051215_north_pole.html http://gsc.nrcan.gc.ca/geomag/nmp/daily_mvt_nmp_e.php s-ar zice ca ar fi momente ideale ca sa redesenam initialele de pe busole in curand  :roll: unii zic ca o sa ni se stearga memoria, ca vin extraterestrii sa ne salveze, ca ies reptilienii si atlantii de sub pamant prin gaurile de la poli etc etc

Fr0styan

degeaba faci testul cu clepsidra..ca si in cazul paradoxul gemenilor din teoria relativitatii cu viteza luminii, este doar cum percepem noi timpul..e ceva la nivel mental..in legatura cum percepem noi timpul..ceasul functioneaza asa cum l-ai construit..el nu gandeste, doar functioneaza mecanic..

dbd

Citatsau ceva de genu...
ce tic aveti cu totii de a folosi aceasta vorba fara a preciza de care gen...
Citatdegeaba faci testul cu clepsidra..ca si in cazul paradoxul gemenilor din teoria relativitatii cu viteza luminii, este doar cum percepem noi timpul..e ceva la nivel mental..in legatura cum percepem noi timpul..ceasul functioneaza asa cum l-ai construit..el nu gandeste, doar functioneaza mecanic..
nu trebuie gandit asa omule...e destul de greu sa faci un asemenea experiment in conditii perfecte, dar nu e imposibil...
topicul nu este unul inutil cum se preciza la inceput... e un experiment simplu dar interesant...
ma bucura totusi opiniile unora foarte argumentate si sutn incantat ca nu am dat de prostii.
numai bine tuturor

Tayka

Deºii nu sa mai rãspuns la acest experiment de ceva vreme,nu pot sã nu constat
cã ideia în sine deºii este absurdã,a fost preluatã vãd ºi de specialiºti cu mai multe stele,care,deºii nu s-au pronunþat pentru,nu au adus nici un argument contra acestei idei mistice.Dar sã nu mai lungim comentariu,voi da doar cîteva argumente contra acestei farse cu...comprimarea timpului.
1.Dacã din 80,încoace cele 24 de ore de atunci sânt acum doar 16,Orologiul din
Turnul Londrei care bãtea ora 10 în anul 1980 cu o bãtaie la fix 5 sec.însumînd un timp total de 50 sec.acum conform teoriei comprimãrii timpului,ar trebuii sã-ºi
gate treaba în doar în vreo 33,4sec.S-au fãcut demonstraþii clare in acest sens
În anul 1980 de ziua marinei britanice,printre altele s-au înregistrat ºi bãtãile orologiului,cã doar tehnologia electronicã era dezvoltatã ºi la acea vreme,radio,
tv.apoi acestea s-au suprapus peste o înregistrare recentã,care,ar fi trebuit
conform teoriei sã fie mai rapidã,numai cã..surprizã cele douã înregistrãri s-au
sincronizat perfect.
2Inima omului avea în medie 67 bãtãi pe minut,mãsurate cu un cronometru mecanic în anul 1980 Cîte o avea prin 2010,dar prin 2012 luna noiembrie,nu mai zic de decembrie cînd va.. fluiera cu cîteva mii de gigabayþi/sec.Pentru ca pe 21 decembrie 2012 sã..ce sã facã?..BUUUM!!!
Aª MAI DA CÎTEVA ARGUMENTE DAR SISTEMUL DE SCRIERE AL ACESTEI PAGINI SA DEFECTAT ªI NU-MI MAI PERMITE VIZUALIZAREA MESAJULUI CARE TOT FUGE ÎN JOSUL FERESTREI AªA CÃ SCRIU DIN INSTICT..OAMENI BUNI NU VÃ FACEÞI PROBLEME CU 2012 CÃ VINE ªI SE DUCE AªA CUM S-AU DUS PE APA VREMII TOATE MARILE PROROCIRI APOCALIPTICE.











Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

varanhia

nu stiu daca te inseli sau nu cert este ca nu mai avem timp si nu ne mai preocupam de ceeace sa intampla in jurul nostru, sigur ca am devenit foarte distructivi, e timpul sa facem ceva

darksid3

Nu cred ca se poate face un experiment al timpului care sa arate cat de repede curge sau nu. Nu ai cum pentru ca ar trebui sa iesi in afara acestui plan...e ca si cum ai incerca sa vezi un acvariu dar sa traiesti in acel acvariu...apoi sa nu uitam ca notiunea de TIMP este prost inteleasa de majoritatea oamenilor...TIMP inseamna ceva mult mai subtil...ceva care aproape ca e o iluzie. Ca sa ajungem sa definim astfel de termeni, trebuie sa renuntam la viziunea strict fizica asupra realitatii...lucru care este destul de greu de facut, gratie stabilimentului in care ne nastem si a programarii de care avem parte....cum David Icke spunea - Inchisoarea fara gratii.
11.11