Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Decembrie 1989 (pentru cunoscatori)

Creat de baaron, 30 Ianuarie 2007, 19:00:51

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

baaron

Conexiunea rusa si filarea lui Rosca Stanescu (agentul KGB si CIA  de pe lista cu spioni a lui Emil Constantinescu si Adrian Severin)
Pentru a detalia informatiile transmise de agent, publicam una dintre anexele raportului informativ cu privire la Paul Sarbu, actiunile si conexiunile acestuia in lumea afacerilor cu titei de aici si din Rusia. Principala tinta: RAFO. In anexa se arata: "Boris Birstein, cetatean canadian si moldovean, de origine evreu, Vitalie Usturoi, reprezentant al Agentiei de Stat a Complexelor Federale a Federatiei Ruse si Naumov Valdimir Andreevici, oficial din cadrul aceleiasi agentii sunt interesati in achizitionarea unui pachet semnificativ de actiuni la SC RAFO SA. Actiunile celor mentionati sunt coordonate de Iuri Ustinov. Toti cei mentionati sunt cadre sau legaturi ale serviciilor de informatii ruse. Iuri Ustinov si cei in cauza au luat in considerare si folosirea unor oameni de afaceri romani, ca intermediari, paravan sau/si parteneri,,.   Unul dintre acestia este Ciuclea Ilie Ionel - "Supercom SA"."
Concomitent cu derularea afacerilor din domeniul industriei petroliere, Paul Sarbu nu a neglijat aspectele legate de "dusmanii" declarati ai sefului sau Ioan Talpes. Astfel, intr-o nota a unui serviciu de informatii se arata: "in completarea informatiei cu privire la demersurile intreprinse de Paul Sarbu pentru obtinerea unor inregistrari ale discutiilor lui Dinu Patriciu la o vila din Cheia, facem urmatoarele completari: Paul Sarbu s-a intalnit cu ofiterul in rezerva Nita Grigoras si omul de afaceri Staiculescu Laurentiu. Nita Grigoras si Staiculescu Laurentiu au colaborat intr-o vreme cu Cornel Paltanea, iar apoi au intrat in conflict cu acesta. Recent, Virgil Magureanu si-a mentionat intentia de a se intalni cu diverse persoane printre care si Paul Sarbu (am considerat important de mentionat aceasta informatie, chiar daca in acest moment (n.red.-04.05.2005) nu reiese sa aiba o legatura cu celelalte aspecte mentionate).
Paul Sarbu s-a intalnit recent cu omul de afaceri Popescu Nicolae (Ninel) din zona Cheia. Motivul acestei intalniri il reprezinta dorinta lui Paul Sarbu de a obtine inregistrarile discutiilor lui Dinu Patriciu, cat si ale unor apropiati ai acestuia realizate la vilele Caprioara si Vanatori din Cheia. In acelasi sens, acesta a avut dicutii cu ofiteri de informatii (activi si in rezerva) din zona. In masura in care intereseaza, urmeaza a li se stabili identitatea".
Nota se termina brusc lasand un mare semn de intrebare referitor la "apropiatii" lui Dinu Patriciu si mai ales la ce fel de inregistrari este vorba. Reporterii ZIUA sunt in masura sa dezvaluie cele doua pete de umbra din rapoartele agentului de informatii. Este vorba despre discutii purtate in urma cu 11 ani de zile intre Dinu Patriciu si Sorin Rosca Stanescu referitoare la infiintarea ziarului ZIUA. Aceste detalii se pare ca suscita un interes enorm pentru Sarbu si Talpes. Dupa cum se poate observa, Sarbu continua, chiar si din umila sa functie de consilier al senatorului Talpes, sa culeaga date, ilegal, cu scopul de a le oferi sau folosi impotriva adversarilor sai. Este neclar cine ii permite asemenea manevre si mai ales cine il sponsorizeaza pentru ducerea la bun sfarsit a misiunilor. Este limpede insa ca sefii sai au dat chix. Pe toate planurile. Intr-un fel sau altul, toata filiera lui Iliescu, a carei coloana vertebrala este formata din Talpes, Tender si Sarbu, este afectata de o "sciatica" extrem de dureroasa.     

Asociatul lui Dinu Patriciu la Rompetrol este agentul CIA  Phil Stephenson.
Boris Birstein, Vitalie Usturoi, Naumov Valdimir Andreevici si  Iuri Ustinov au condus  in 10 decembrie 1989 grupul de cu turisti sovietici-rusi, care au venit in Romania fara pasapoarte, pentru inlaturaea lui Ceausescu si  distrugerea statului Roman. Turistii sovietici membri ai unitati de rezistenta ultasecreta, codificata Luci (Fulgerul), care actiona  la comanda KGB-ului de la MOSCOVA, renumitii spetznaz, constituiti din operativi ai GRU(serviciului secret militar sovietic) care actionau in civil (visuatniki)sub comanda gen. G.F.  Krivosiev, adjunct al sefului Marelui Stat Major, maresalul S.F. Ahromeiev.

baaron

SERVICIILE SECRETE SOVIETICE-RUSE KGB SINT BENEFICIARII LOVITURII DE STAT DIN DECEMBRIE 1989

Agentii sovietic-rusi SRI-KGB dupa  lovitura de stat din decembrie 1989 au facut credite de peste  30 de miliarde de dolari (din cele peste 100 de miliarde de dolari cat are Romania de platit in momentul de fata) la FONDUL MONETAR INTERNATIONAL si BANCA MONDIALA in numele statului si poporului Roman, credite si dobanzile imense le plateste poporul roman saracit si infometat, prin taxe, impozite si scumpiri de tot felul la toate produsele si serviciile, mai mult acesti agenti KGB nu platesc datoriile pe care le au pe firmele lor private statului Roman si sunt scutiti de datorii de clasa politica de 15 ani de zile.
Instalarea WC-urilor ecologice a costat statul Roman peste 2 miliarde de euro, iar comisioanele (mita de stat) primite de primari care au aprobat instalarea lor a fost de miloane de euro, iar intretinerea lor costa anual cateva miliarde de euro, masini, utilaje si intretinere, iar pentru cetatenii Romaniei nu exista salarii, pensii si medicamente.
WC-urile ecologice sunt focare de infectie in toata Romania, iar WC-urile romanesti au ajuns restaurante, discoteci sau buticuri.
In  cazul FMI si Banca Mondiala, institutii mafiote criminale masonice si sataniste, se poate vedea ca au devenit stapanii Romaniei, ei dicteaza ce sa manance, cum sa manance si cat sa manance poporul Roman.
FMI si Banca Mondiala, stabilesc salariile cetatenilor Romani, dar nu se opun atunci cand sculele lor din Romania, mai ales cei din BNR in frunte cu Mugur Isarescu, Florin Georgescu (contrabandist de tigari) si alti primesc anual salarii de zeci si sute de milioane de  dolari.
In cazul FMI si Banca Mondiala problema este simpla, in Romania, in institutiile statului au oameni  care risipesc banii statului si poporului Roman (Aquaproiect, Senat, Parlament, Fundatii, IMM-uri, etc.) si tot ei fac imprumuturi la aceste institutii mafiote cu dobanzi ce depasesc 50% din valoarea banilor, credite pe care le plateste poporul Roman saracit si infometat.
Ion Iliescu  prin respingerea  afirmatiilor  conform carora omul de afaceri  OMAR HAYSAM ar fi apropiat al lui si ca a fost insotit in avion si in delegatii in vizite oficiale in afara tarii si aruncarea vinei asupra structurii guvernamentale  specializata  in domeniul comertului exterior, impreuna cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei, care se ocupa de selectarea persoanelor care participa la Forumuri economice atat in tara cat si in strainatate, de fapt indica colaboratorii conspiratiei internationale din decembrie 1989 care au pus stapanire pe Romania si poporul Roman. Agentii SRI-SIE-KGB-CIA-MOSAD-M16 si arabi care au lucrat in Ministerul comertului exterior si care de 15 ani se afla in structurile guvernamentale Romane si CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE A ROMANIEI, inclusiv in CONSILIUL SUPREM DE APARARE AL TARII de unde coordoneaza toate activitatile de comert ale romaniei in exterior si interior, adica trafic de armament, droguri, carne vie, tigari  si altele.

Agentii sovietici-rusi SRI-SIE-KGB-CIA-MOSAD-M16 si arabi dupa conspiratia internationala din decembrie 1989 si-au facut numeroase firme private fantoma in Romania si isi desfasoara activitatea in tara si strainatate in stransa legatura cu agenti sovietici –rusi de la MOSCOVA, CHISINAU si in alte colturi ale lumi, primesc credite si sunt scutite de taxe si impozite.
FIRMA DERUTRA GmbH a fost infintata in 1920 in Rusia si era folosita  de structura spionajului KGB sovietic-rus atat in rusia cat si in strainatate si avea ramificatii in urmatoarele firme:
MDM GROUP in Rusia condusa de gen. KGB Andrei Melnichenko care se imparte in:
- SIBNET  in Rusia, condusa de gen. KGB Roman Abramovich, care isi face ramificatie in Romania prin firma RUNIKOM Rusia condusa de gen KGB YAVORSKI CONSTANTIN care detine monopolul la combustibili lichizi, adica aduce pacura din Cipru si o vinde in Romania direct in centrale termice din Romania pe bonuri de mana la pretul motorine s-au benzinei.
- RUSSKY ALYUMINY  in Rusia condusa de gen. KGB Oleg  Deripaska, care are ramificatie in Romania prin firma  CEMTRADE Rusia condusa de YAVORSKI CONSTANTIN.
- TMK RUSSIA in Rusia condusa de gen KGB Victor Makarov
- CEKA/ NKMD DERUTRA GMBH in Koln Germania condusa de gen. KGB Victor Bogdanov si Vasili  Makarov si are ramificatii in Romania prin Firmele DERUTRA ROMANIA SRL si  ARTROM SA. conduse de gen KGB Serghei Popov.
IMPERIUL IAVORSKY SOVIETIC-RUS-KGB condus de gen KGB CONSTANTIN IAVORSKY si al carui  presedinte este gen SRI-KGB ALEXA NDRU ORZATA are ramificatii in urmatoarele firme:
- CONSTANTIN  OIL Ltd, Cyprus
- UNICOM HOLDING  SA Romania
-UNICOM  CHEMICALS SA Romania
- PENTACON SA 1992, BUC, asociati Leonid Lupascu-29%, Doinita  Elena grigorescu -5%, Dan Sulica- 5%, Valeriu Veliciu  10% , Constantin Iavorsky-51%
- OIL TERMINAL SA 1998, TULCEA
- UNICOM OIL TERMINAL SA 1992 GALATI asociati  agent turc Okay Ekmel – Turcia, agent SRI-KGBRoman Lungu-Moldova, agent SRI-KGBMihail Balacov-Rusia, Constantin Iavorsky detinea actiuni 94,3%.
- GEMTRADE SA 2000, Oradea cu ramificatie prin firma DILCOR  INTERNATIONAL LTD, TROTOLA-Ins Virgine Britanice
-ROMELECTRO SA Romania
- SEVEN TRUST SA 2000 BUCURESTI cu ramificatie prin firma SCHT  SWISS HYDROPOWER TECHNOLOGIES SA Fribourg, ELVETIA.
- AVIRAD SA Romania
- UNIFERTRANS SA Romania
- MARK TRUST BUC. Filiala Constanta SA 1994, Constanta
- UNICOM TRANZIT SA  1994, BUC. asociati  Irina Iavorsky fiica, Larisa Iavorsky sotie, Olga Iavorsky fiica.
- I.B.S.   ERRAND  SA  1996, Galati  cu filiale in Constanta, Iasi, Halmeu-Satu Mare, Radauti-Suceava
- ROMANIAN  CUSTOM SERVICES Romania
- UNIPETROL SA  Geneva, Elvetia , asociat Olga Iavorsky fiica
-LARICOM CAMPAS  SA    1995,Campulung –Arges, asociat Larisa Iavorsky sotie,
-RAI  93  PRODEXIM  1993, BUC. asociati Larisa Iavorsky sotie si Elena Grigorescu
- UNICAR  SERVICE SA 2000 Buc.   asociati Leonid Lupascu 70%, Tatiana trufas 15% si Larisa Iavorsky 15%
- CRISTELL SPA  SRL 1999, BUC.  asociati Ioana  Orzata  50%  si Larisa Iavorsky 50%
-ROMBAS AGENTIE, IMPRESARIAT ARTISTIC IMPORT-EXPORT, PRODUCTIE, SERVICE –SRL cu sediul in str. Londra nr.7, sc.a et.1 ap.6 sectorul 1, Bucuresti, inmatriculata la  Oficiul Registrului Comertului al Municipiului Bucuresti sub nr. J40/7849/1991 din 31 07 1991, alcatuita din:
- POPA IVAN IVANOVICI (agent SRI-KGB functionar al AMBASADEI RUSIEI la Bucuresti dupa lovitura de stat a fost trecut functionar al AMBASADEI REPUBLICI MOLDOVA la Bucuresti) cetatean sovietic, domiciliat in republica Moldova, Chisinau, str. 31 August nr.60 ap.1
-CHICIUC IVAN PETROVICI (agent SRI-KGB functionar al AMBASADEI RUSIEI la Bucuresti dupa lovitura de stat a fost trecut functionar al AMBASADEI REPUBLICI MOLDOVA la Bucuresti), cetatean sovietic, domiciliat in Republica Moldova, Chisinau, str 31 August nr.60, ap.5
- ENACHESCU ELENA (sotia col. ENACHESCU DUMITRU agent SRI-KGB, fostul manager al lui RA LOCATO) cetatean Roman, domiciliata in Bucuresti, str Londra nr.7 sc.A, ap.6, sector 1, Bucuresti.
Firma ROMBAS si-a desfasurat activitatea in cladirea sectiei comerciale a AMBASEDEI REPUBLICI MOLDOVA in str. Campina nr. 47 si o chirie cu 426 de dolari mai putin si care a prejudiciat RA LOCATO cu zeci de mii de dolari. Firma care se ocupa cu trafic de armament, droguri, carne vie, tigari si altele, iar toate armele, produsele si marfurile intrau si ieseau prin sectia comerciala a AMBASEDEI REPUBLICI MOLDOVA care erau scutite de taxe si impozite si nu erau verificate la vama, iar majoritatea transporturilor s-au efectuat pe aeroportul din BACAU unde fratele lui ENACHESCU DUMITRU era director.
Societatea RADION din Iasi cu sediul in Holboca,administrat de ION DRANICERU agent SRI-KGB si este patronata de Dragan Gheorghe agent SRI- KGB care lucreaza pentru serviciile speciale din MOLDOVA  si federatia RUSA care mai detine trei firme in Romania, si este cetatean sovietic-rus  si avea functia de sef  al serviciului comercial al Ambasadei Republicii Moldova in Franta, iar prin intermediul unei firme din Franta  Dragan Gheorghe face tranzactii cu petrol din Rusia in Romania, si are colaboratori in Romania respectiv: VICTOR SURDU agent SRI-KGB functionar la LukOil, LUCIAN FLAISER agent SRI-KGB, fost subprefect de Iasi in present presedinte al CJ Iasi, GHEORGHE CARLOGEA, agent SRI-KGB fost director in MINISTERUL COMERTULUI, CONSTANTIN IATCO  agent SRI-KGB fost sef la Curtea de Conturi  si Republica Moldova respectiv:  IOAN DIMITRI GLIGOR, fost ministru secretar de stat al MINISTERULUI RESURSELOR si AUREL DANILA agent SRI-KGB fost consul sovietic la Iasi, apoi Ambasador al Republicii Moldova la Bucuresti.
Conspiratia internationala din 1989 a dus la preluarea controlului asupra institutiilor tuturor statelor foste sovietice-ruse de catre serviciile secrete sovietice-ruse si internationale si chiar si-au numit proprii ambasadori si diplomati, care reprezenta aceste state in intreaga lume. Este de mentionat in acest sens cazul Moldovei, in care se poate vedea ca, personalul ambasadei Moldovei la Bucuresti este alcatuit din cetateni sovietic-rusi agenti SRI  si KGB.



                                                            VA URMA

baaron

TEAPA APARTAMENTUL
Dosarul APARTAMENTUL (artizanii afacerii col. ENACHESCU DUMITRU managerul lui RA LOCATO subordonata MINISTERULUI AFACERILOR EXTERNE) gen. HIDEQCUTI IOAN si VIOREL HREBENCIUC membru PSD senator de BACAU agent KGB) a ajuns prin procurorul Ghiusbaian la EMIL CONSTANTINESCU (cetatean basarabean) pe care la fluturat in fata intregii natiuni Romane la alegerile din 1996 la confruntarea cu ION ILIESCU si cu care a castigat alegerile, iar datorita presiunilor SRI-KGB si ale clasei politice ( Petre Roman, Ion Iliescu si alti) a dus la demisia lui VALERIAN STAN seful corpului de control al Guvernului Romaniei si a lui VICTOR CIORBEA prim ministru al  Guvernului Romaniei si incetarea cercetarii penale asupra acestui dosar.
In dosarul Apartamentul sunt implicate persoane angajate in cadrul servicilor de informatii romanesti si straine, arabe si sovietice-ruse KGB in mod special:
1.Ioan Bogdan presedintele Curtii de Conturi subinchiriaza de la RA LOCATO apartamentul situat str. Tineretului nr. 15,  bl.4 A, et.7, ap. 25   sector 4, dar il vinde ilegal in baza contractului de subinchiriere  3404/1993, mai mult nici nu lucra la RA LOCATO, iar EMIL CONSTANTINESCU la trimis ambassador in COLUMBIA.
2. Mugur Isareascu
3.Ion Tiriac
4.Gheoghe Tatarascu  str. Argentina nr.20
5.Ion Bratianu   Str. Grogore  Cantilii Nr. 9
6.Alexandru Barladeanu Sos. Kiseleff Nr. 22
7.Cazimir Ionescu  Str. Docentilor Nr.9
8.Toma Gheorghe Maiorescu  Sos. Kiseleff nr. 31
9.Adrian Severin Sos Kiseleff Nr.  24
10.Stefan Kilary Calea Victoriei Nr.128
11.Vasile Nicolae  Sos Kiseleff Nr.  24 consilier prezidential al lui ION ILIESCU
12.Adrian Nastase  Aleea Prezan   Nr. 4
13.Traian Basescu Aleea Prezan Nr. 4
14.Viorel Hrebenciuc  Calea Victoriei  Nr.101,
15.Mihai Grigoras Bd. Kokalniceanu  Nr. 43, Ap. 34
16.Maher  Al Akawan Calea Mosilor   Nr. 290  , Ap. 47 agent Siria, SRI-KGB participant la lovitura de stat din decembrie 1989  din Romania apartament cumparat cu 150 000 lei, iar comisionul a fost de 5000 de dolari, beneficiar al comisionului ENACHESCU DUMITRU
17.Gabriel Moise Str. Judetului  Nr.9
18.Ioan Vaida Calea Stirbei Voda Nr. 170
19.Stelian Barbulescu
20.Alexandru Parvulescu
21.Eross  Agston
22.Gheorghe Ilie  Str.  Trestiana Nr.3 Si Str. Thodor Speranta Nr. 22, Bl. S-4
23.Dan Iosif   Str. Grangului  nr.17
24.Vasile Bulucea str. Radu Biangiu nr. 15-17 
25.Dumitrscu Florea  Bd. Nicolae Balcescu nr.5
26.Nae Elena str. Helesteului   nr.5 et.1 ap.  2
27.Dan Voiculesu  Sos Kiseleff .nr 22
28.Victoria Halaicu sos Kiseleff nr. 20
29.Doina Manescu Sos. Kiseleff nr. 24
30.Nicolae Plesita str.  Pictor Negulici   nr.32
31.Rosianu  Ioan Str.  Av. Sanatescu  nr.8
32.Tamara Dobrin Str. Av Stalpeanu nr. 11.
33.Tanase Joita Procuror general al Romaniei, a fost reprezentant al Romaniei la CEDO-Strasbourg unde mii de dosare ale cetatenilor Romani sunt respinse de CEDO, este chemat in Romania in 2005, Bd. Unirii nr.  68, scara 2.
34.Serban Valeca Ministru Cercetarii Bd. Unirii nr.  68, scara 2.
35.Georgiu Gingaras  Ministru Tineretului si Sportului Bd. Unirii nr.  68, scara 2.
36.Silvia Ciornei Presedintele Agentiei  nationale  pentru Intreprinderi   Mici si Mijlocii
, membru PUR inlocuita de Adrian Nastase cu Eugen Ovidiu Chirovici, membru PUR si MARE MAISTRU   AL MARII  LOJI NATIONALE  din Romania pentru care in aprilie 2004 Adrian Nastase stabileste ca MASONERIA este de utilitate publica si prin HOTARAREA DE GUVERN  NR. 561/2004 ii confera acestei organizatii oculte- sataniste-criminale internationala (asasinarea lui KENNEDY prin soferul sau mason, ANNA LINDH pentru ca s-a opus ca EURO sa devina moneda Nationala a Suediei si alti) o serie de drepturi, dar cel mai important este dreptul preferential la resurse provenite din bugetul de stat si din bugetele locale, Bd. Unirii nr.  68, scara 2
37.Constantin Sava Secretarul General al Senatului Bd. Unirii nr.  68, scara 2
38.Traian   Gherasim fost procuror general adjunct, demis impreuna cu Tuculeanu, ulterior avansat  la Curtea Suprema de justitie, Bd. Unirii nr.  68, scara 2
39.Gavrila Nicolae  Bd. Unirii nr.  68, scara 2
40.Fardinand Nagy Bd. Unirii nr.  68, scara 2
41.Ileana Vasile Ozun Bd. Unirii nr.  68, scara 2
42. Anca Sandulescu  Str. Aurel Vlaicu  Nr. 147
43.Stefan Andrei fost MINISTRU AFACERILOR EXTERNE, Bd. Unirii nr. 68, scara 2
44.Sorin Ovidiu Vantu Str. Paris Nr.34, initiatorul si beneficiarul jocurilor de escrocare a cetatenilor romaniei FNI, GELSOR, SOVINVEST si altele  protejatul lui ION ILIESCU, presedintele Romaniei, FULGA seful Serviciului de Informatii Extern, RADU TIMOFTE seful Serviciului de Informatii Roman si gen ION POPESCU director adjunct al SRI  si clasei politice aflata la putere de 15 ani de zile.
Apartamente vandute cu 1 500 000 lei, iar comisionul (mita de stat)a fost de 5000 de dolari, beneficiar al comisionului ENACHESCU DUMITRU, teroristi care au participat la lovitura de stat din decembrie 1989 din Romania.
45.Musa Hamad  Bd.  Kokalniceanu nr. 34, ap 16 agent palestina SRI-KGB participant la lovitura de stat din decembrie 1989 din Romania, ap. A costat 1 500 000 lei si comisionul 5000 de dolari
46.Mohamed Talla  Str. Turda  Nr. 116, Bl. 37, Ap. 28 agent palestina SRI-KGB participant la lovitura de stat din decembrie 1989 din Romania
47.Dib Assaad  Dib  Str. Turda  Nr. 120 Et. 7   Ap.  28 agent palestina SRI-KGB participant la lovitura de stat din decembrie 1989 din Romani
48.Nazieh Ibrahim  Hussein  Atieh  Str. Masina de Paine  Nr. 41  , Bl. Od55 Ap 124 agent palestina SRI-KGB participant la lovitura de stat din decembrie 1989 din Romania.
Firma Valeologia patronul firmei fiind Vitalie Ustroi din Chisinau   agent KGB care a facut parte din grupul GRU care a participat la lovitura de stat din Romania din decembrie 1989, printr-un contract de inchiriere cu RA LOCATO a sediului din calea Dorobanti  nr. 16 pentru perioada 1991-1995, si prin chiria stabilita cu acordul fostului manager Enachescu Dumitru  prejudiciaza regia cu 57 600 dolari  si procentul de 20% pe care trebuia sa-l incaseze regia.


baaron

                  TEAPA CEC, FNI, GELSOR, SOVINVEST

Teapa CEC, FNI, GELSOR, SOVINVEST face parte din planul de la Malta dintre Bush senior-AMERICA si Gorbaciov-URSS-RUSIA pentru epurarea etnica a poporului Roman, prin  saracirea si infometarea rapida a poporului Roman.               
Persoane care au  beneficiat de pe urma CEC, FNI, GELSOR, SOVINVEST si altele.
1. Sorin Ovidiu Vantu - 341,2 miliarde lei (in afara de saci cu bani  care ajungeau zilnic la el din depunerile cetatenilor Romani la FNI, GELSOR, SOVINVEST si altele) a infiintat IMAS si stabileste  alegerile in Romania, patronul  realitatii  TV  pe bani celor  300 000  de cetateni romani furati si infometati de Sorin Ovidiu Vantu cu sprijinul SIE, gen. Fulga, SRI- KGB Radu Timofte, Ion Iliescu ( Vantu depune in contul Aureliei Carmen  Popa  300 000 lei care la randul ei il depune in  contul lui Ion Iliescu la Fundatia Romana pentru republica si democratie) si  Adrian Nastase (primeste lunar intre 3000-5000 dolari pentru ca se ocupa  de afacerile firmelor lui Sorin Ovidiu Vantu   in strainatate unde este  sustinut  in Anglia de Toni Blaier, Spania  de Maria Asnar) si alti.
2. Popa Nicolae 28,6 miliarde lei
3. Crabulea Ilie 14,9 miliarde lei
4. Ionescu Iulia 10,4 miliarde lei
5. Rudareanu Cornel 10,4 miliarde lei
6. Saidac Alexandru 10,3 miliarde lei
7. Ionut Cojoaca 10,2 miliarde lei
8. Livadariu Marilena 10,2 miliarde lei
9. Nita Eugen 10,2 miliarde lei
10. Achimescu Emil 10,1 miliarde lei
11. Marian Serban   10,1 miliarde lei
12. Hoanta Nicolae 7,3 miliarde lei
13. Radu Sarbu 5,5 miliarde lei
14. Sangeorzan Anton  5 miliarde lei
15. Decebal Traian Remes 4,7 miliarde lei
16. Nicolae Noica 4,2 miliarde lei
17. Remus Opris 3,8 miliarde lei
18.  Ion Diaconescu 3,6 miliarde lei
19. Hagiu Traian 3,6 miliarde lei
20. Ioan Avram Muresan 3,4 miliarde lei
21. Traian Basescu 3,3 miliarde lei
22. Radu Berceanu 3,3 miliarde lei
23.  Constantin Dudu Ionescu 3,3 miliarde lei fost  Ministru de Interne
24. Valeriu Stoica 3,3 miliarde lei fost Ministru de  Justitie
25. Vlad Rosca 3,2 miliarde lei 
26. Dancuta Dobrin 3 miliarde lei
27. Dragos Constantinescu 2,8 miliarde lei  (fiul presedintelui Romaniai Emil Constantinescu)
28. Vasile Lupu 2,6 miliarde lei
29. Chalfa Gheorghe 2,5 miliarde lei
30. Minculete Dan 2,5 miliarde lei
31. Cristea Valentin 2,2 miliarde lei
32. Ulm Spineanu 2,2 miliarde lei
33. Paul Pacurariu 1,8 miliarde lei
34. Cioscu Constantin 1,6 miliarde lei
35. Badea Vasile  1,2 miliarde lei
36. Ionescu Valentin  1,1 miliarde lei
37. FPS pt. Cojocaru Naculai (actiuni Vinalcool) 1 miliard lei
38. Minculete Ion 959 134 442 lei
39. Dolmanian Sarchis Mahitar 912 012 091 lei
40. Talos Dan 840  570 660 lei
41. Albu liviu  Florian   807 987 812 lei
42. Batagoi Natalia 257 354 958 lei

Lista este cu mult mai mare si beneficiarii sunt mult mai numerosi si in mod special membri de sindicat al multor intreprinderi din Romania care au depus fondurile sindicatului la FNI  si altele, iar in momentul spargerii acestui jaf national, au ridicat fondurile sindicatului si partea cuvenita din acest joc. Asa au aparut presedinti de sindicat milionari in dolari si actionari in mass media, exemplu in acest caz este Liviu Luca  de la Petrom si Grupul Media Dramiral al lui Sorin Ovidiu Vantu, respectiv Realitatea TV.
Lista cu  angajati ai Serviciului de informatii Roman si agenti KGB consilieri si colaboratori ai lui Sorin Ovidiu Vantu care printr-un simplu telefon bloca cercetarea penala in cazul lui Sorin Ovidiu Vantu, la fel cum s-a procedat in cazul lui Omar Hayssam, agent sirian, SRI, KGB, CIA si altele.
Stefan Alexie. Fost general de securitate, fost sef al Directiei de contraspionaj si secretar de stat în Ministerul de Interne, înainte de decembrie 1989. din 1990 a fost consilier al lui Sorin Ovidiu Vântu, care a avut o contributie esentialã la falimentarea Fondului National de Investitii.
Vasile Alexoaie. Înainte de 1989 a fost seful Securitatii din Roman. Dupa decembrie 1989 a fost cooptat în cunducerea SRI din Iasi. Dupã trecerea în rezervã a devenit presedintele Fondului Naþional de Investiþii din Iasi si director al filialei locale a firmei Gelsor a lui Sorin Ovidiu Vântu.
Vasile Buliga. Fost ofiter de securitate si  angajat al trustului Gelsor, patronat de Sorin Ovidiu Vântu.
Aurelian Deaconescu. Fost ofiter de securitate. În prezent sef al Serviciului Fraude din cadrul societatii de asigurari Astra. A fost implicat în fraudarea societatii Astra în favoarea lui Sorin Ovidiu Vântu.
Vasile Doros. Fost colonel de securitate, sef al sectiei SRI din Bacãu, pe care a condus-o timp de opt ani. Prin fiul sãu, Claudiu Doros, a condus filiala Fondului National de Investitii din Bacãu, institutie falimentatã deliberat de Sorin Ovidiu Vântu.
Dan Gheorghe. Fost ofiter de securitate, comandant adjunct al Unitatii Speciale de Lupta Antiterorista. Participant activ la tentativa de reprimare a manifestatiilor care au condus la inlaturarea lui Nicolae Ceausescu. În decembrie 1989 a  fost sef al dispozitivului de aparare a Aeroportului International Otopeni. Dan Gheorghe a a jutat peste 100 de ofiteri de securitate sa dispara cu familiile în Suedia cu acte false. Dupa lovitura de stat din decembrie 1989 a fost numit sef al Brigazii Antiteroriste a SRI, de unde se muta la UM 0225, unitatea de informatii si contrainformatii a politiei, în domeniul politiei politice.  Dan Gheorghe a fost pentru scurta vreme directorul agentiei de stiri Universul, proprietatea lui Sorin Ovidiu Vântu, agentie acuzata ca ar fi fost un serviciu de informatii paralel celor girate de stat. A revenit în SRI, în calitate de consilier al noului director Radu Timofte, iar la 1 noiembrie 2001 a demisionat din SRI.   
Nicolae Constantin Hateganu. Fost ofiþer de securitate. Presedinte al consiliului de administratie al societatii de asigurari Astra, a fraudat societatea  Astra în favoarea lui Sorin Ovidiu Vântu. Îndepartat din functie în martie 2001, iar in prezent, este anchetat.
Florian Ioan. Fost ofiter de securitate, reactivat în Serviciul de protectie si paza al Presedintiei, perioada Emil Constantinescu unde a ajuns la gradul de colonel. În 1998 a fost trecut în rezerva pe motive medicale si s-a pus la dispozitia lui Sorin Ovidiu Vântu. A înfiintat la Corbeanca un serviciu paramilitar, cu misiuni de filaj, escorta si chiar rapiri de persoane.
Victor Marcu. Cadru activ al fostei Securitãti, sef de sector în cadrul fostului Centru de Informatii Externe, responsabil cu problemele emigratiei române, transferat apoi în Serviciul Român de Informatii.  Victor Marcu a fost prim adjunct al directorului Virgil Mãgureanu, ulterior îndepartat din functie si din SRI, în 1995, pentru legaturi de afaceri cu mafia araba. Victor Marcu a coordonat afacerile firmei SC Macons & Co SA, înregistrata în Belgia, al carei actionar era fiica sa, Anca Steliana Marcu. A înfiintat un punct de vama în zona centrala a Bucurestilor, iar când presa a semnalat existenta acestui punct de vamã, acesta a disparut.  In noiembrie 2000, Victor Marcu a devenit adjunct al ministrului privatizãrii, cu rang de subsecretar de stat. Inaintea izbucnirii scandalului din jurul lui Sorin Ovidiu Vântu si a fraudarii societatii de asigurari Astra si-a dat demisia.

In prezent general în rezervã.
Vlad Margineanu. Fost ofiter de securitate, fost sef al sectiei SRI din Brasov, fondator al Bãncii Române de Scont, falimentata deliberat în 2002, dupa disparitia din conturi a 17 milioane de dolari din patrimoniul societatii de asigurari Astra.
Ogasanu. Fost ofiter de securitate, gradul de colonel, a condus Centrul Operational SRI Ardeal. Dupã trecerea în rezervã, a devenit director al Filialei Gelsor din Oradea. A participat la prabusirea Fondului Naþional de Investitii.
Gheorghe Ratiu. Fost colonel de securitate, sef al Directiei I de informatii interne a Securitatii în 1986-1989. Imediat dupã revoluþie, a dispãrut din România în Germania Occidentalã si a revenit în tarã din China.În prezent, este consilier al lui Sorin Ovidiu Vântu.
Cornel Rudareanu. Fost colonel de Securitate. În prezent, este consilier al lui Sorin Ovidiu Vântu.
Vlad Soare. Fost ofiter de securitate în cadrul Bancii Române de Comert Exterior, a participat la devalizarea Bancorex dupã decembrie 1989 si  presedinte al Grupului financiar Gelsor, proprietatea omului de afaceri Sorin Ovidiu Vântu.
Razvan Temesan. Fost ofiter de securitate în cadrul Bancii Române de Comert Exterior, din decembrie 1989, a devenit directorul BRCE-Bancorex, functie în care s-a mentinut pâna in 1996. Razvan Temesan este implicat în afacerile lui Sorin Ovidiu Vântu, consilier al Banci Roimâne de Scont. Razvan Temesan a fost propus pentru functia de director al Bancii Comerciale Române.
Victor Veliscu. Ofiter de securitate, principalul consilier al sefului SRI, Radu Timofte, fost ofiter de graniceri. Victor Veliscu si Radu Timofte au relatii stranse  cu Sorin Ovidiu Vântu.
Ilie Vrânceanu. Fost ofiter de securitate si sef al filialei Fondului National de Investitii din judetul Bistrita care a fost falimentat de Sorin Ovidiu Vântu.
Ion Popescu general, director adjunct al SRI, a girat implicarea CENTROCOOP  in afacera FNI, -Inainte de 1989 a fost vicepresedinte in CENTROCOOP- si a constituit reteaua mafiota de escrocare a cetatenilor Romani, GELSOR si revolutionar, Monitorul official al Romaniei, Partea I,  nr.  7/04 01 2005, remarcat, la pozitia 931.
Vasile Lupu. Fost ofiter de securitate în cadrul UM 0110. Unitate considerataa o structura menita sa combata agentii KGB din România, in realitate, unitatea facea spionaj în favoarea Uniunii Sovietice. Vasile Lupu a fost prim adjunct al directorului SRI, sub mandatele lui Virgil Mãgureanu si Costin Georgescu. La 30 noiembrie 1999 a fost înaintat la gradul de general de corp de armata.
Dinel Staicu. Fost ofiter de securitate în inspectoratul din judetul Dolj. A contribuit la falimentarea Bancii Internationale a Religiilor. Dinel Staicu controleaza Societatea de Investitii Financiare Oltenia, apropiat al lui  Sorin Ovidiu Vântu si Ristea Priboi, consilierul lui Adrian Nastase.
Alexandru Avram. Fost colonel de securitate în cadrul UM 0225, unitate a Centrului de Informaþii Externe destinata sa infiltreze organizatiile emigratiei anticomuniste si sa combata emisiunile posturilor de radio straine care emiteau în limba româna. Împreuna cu alti ofiteri de securitate, a reusit sa sustraga documente confidentiale ale Societatii de asigurari Astra, dezlantuind împotriva conducerii acesteia o acerba campanie de presa, care a dus la schimbarea, conducerii Astrei. Dupa aceasta Alexandru Avram a devenit director adjunct al sucursalei din Bucuresti a Societatii de asigurari Astra, desi nu are nici o pregatire în materie.
Societatea de asigurari Astra a depus 17 milioane de dolari la BRS de unde au fost pulverizati de SOV, masoni si serviciile secrete romane si internationale.
Sorin Ovidiu  Vantu este mason, si s-a inconjurat de crema serviciului roman de informatii si KGB, personaje care au participat la lovitura de stat din decembrie 1989, la pulverizearea industriei si economiei Romanesti, la devalizarea tuturor bancilor din Romania si la infiintarea jocurilor de tip Caritas, SAFI, FNI si alte, iar aceste personaje sint beneficiarii tuturor acestor jafuri nationale.
Trebuie facuta precizarea ca, aceste personaje printr-un simplu telefon blocheaza cercetarile la  oricare nivel se afla acestea. Mai mult pot ucide, fura si distruge pe oricare dintre noi, la simpla comanda a unui asemenea personaj, pentru ca apoi sa fabrice date si acte in care sa justifice actiunea lor criminala si chiar sa discrediteze aceasta persoana, vezi cazul procurorului Cristian Panait.
Plecand de la cazul Kennedy ucis de evreii si masonii angajatii in CIA. Masonii si agentii CIA au organizat asasinatul intrucat Kennedy vroia sa retraga armata Americana si CIA din Asia si tot masonii si CIA a blocat cercetarile si aflarea adevarului.
Anna Lindh ucisa de evreii  si masonii angajatii in serviciile secrete Suedeze  pentru ca, s-a opus ca moneda Euro sa devina moneda nationala Suedeza si tot ei vor musamalizeaza cazul.
Ceausescu a fost inlaturat de evreii, masoni si serviciile secrete romanesti si straine KGB, CIA, Mosad si altele, intrucat platise  datoriile la FMI si Banca Mondiala, iar statul si poporul Roman devenise independent si nu mai avea datorii externe si nu se mai putea face presiuni asupra lui Ceausescu si staului Roman.
Evreii, masonii si serviciile secrete romanesti si straine KGB, CIA, Mosad si altele, dupa ce au ajuns la putere in Romania, blocheaza cercetarile pentru aflarea adevarului in cazul loviturii de stat din Romania din decembrie 1989, mineriadelor si in cazul lui Ceausescu, Milea si Marin Ceausescu. Mai mult acesti evreii, masoni si membrii ai serviciului roman de informatii roman si strain au ucis  numerosi ofiteri si cetateni ai romaniei care detineau date si cunosteau amanunte cu privire la activitatile masoneriei si  serviciilor secrete internationale implicate in lovitura de stat din decembrie 1989.
Sorin Ovidiu Vantu si-a facut propria agentie de stiri Universul (acum conduce Grupul Media Dramiral din care face parte si Realitatea TV), agentie condusa de Dan Gheorghe si acuzata ca, ar fi fost un serviciu de informatii paralel celor girate de stat si a înfiintat la Corbeanca un serviciu paramilitar, cu misiuni de filaj, escorta si chiar rapiri de persoane condus de Florian Ioan.
Sorin Ovidiu Vantu si-a infiintat si organizat institutii identice si paralele cu cele ale statului roman, dar cu diferenta ca, aceste nu pot fi verificate si nici cercetate de institutiile statului Roman, intrucat membrii din institutiile lui Sorin  Ovidiu Vantu sint si functionari inalti in institutiile statului roman.
Aici trebuie facuta o precizare ca, Sorin Ovidiu Vantu in stil masanic-satanist a organizat asasinarea urmatoarelor persoane:
Catalin Harnagea, Dan Andronic, Dan Fiser, Costel Babic si Petre Mihai Bacanu
Tot in stil masonic s-a oprit  cercetarea impotriva lui Sorin Ovidiu Vantu de catre masoni si serviciile secrete romane si straine din institutiile statului Roman.
Sorin Ovidiu Vantu (prin Realitatea TV, fiind patronul grupului media Dramiral Group), masonii si serviciile secrete romane si internationale angajate in institutiile statului roman ataca si discrediteaza scoala de yoaga Misa si mai mult incita populatia Romaniei la linsaj impotriva scolii de yoga Misa, dar clasa politica de 15 ani de zile, societatea civila, cetatenii Romaniei si institutiile statului roman nu i-au nici o atitudine impotriva  lui Sorin Ovidiu Vantu care a jefuit 300 000 de cetateni  romani. Cetateni romani care au ramas  fara casa si hrana. Mai mult, Sorin Ovidiu Vantu si-a creat propriul imperiu criminal, un stat in stat,  alcatuit din masoni si membrii ai serviciilor secrete   romanesti si straine cu care jefuieste statul si poporul Roman.
De asemenea, clasa politica de 15 ani de zile si societatea civila nu i-a atitudine asupra faptului ca, s-au devalizat bancii si s-au improprietarit cu case, terenuri, paduri, intreprinderi si ferme cetateni straini, proprietati confiscate cetatenilor Romani.
Presedintele Romaniei Traian Basescu spune ca:
,,Grupuri de dezinformare vor sa ne faca sa credem ca romanii sunt niste nenorociti,,.
In romania dupa lovitura de stat din decembrie 1989,  s-au creat grupuri financiare, mafiote  si criminale internationale, de tip Masonic care si-au format servicii secrete si grupuri de stiri media proprii. Aceste grupuri mafiote actioneaza pe intreg teritoriul Romaniei si sint sprijinite de pesoane care au functii importante in institutiile statului Roman. :mrgreen:

baaron

Romania trezeste-te(sau mai bine lasa...altadata)

Manoliu Valentin fost salariat al Oficiului pentru Deservirea Corpului Diplomatic, col SIE managerul Enechescu  Dumitru i-a schimbat denumirea in Oficiului de Prestari Servicii pentru Corpul Diplomatic, Regia Autonoma Locato care era subordonata Ministerului Afacerilor Externe si care a fost absorbita de de Regia Autonoma a Adminsistratia Patrimoniului Protocolului de Stat (fosta Gospodarie de Partid), subordonata Guvernului Romaniei,  secretarului general al Guvernului Romaniei.
Aceasta absorbtie s-a datorat  faptului ca, in RA LOCATO s-au facut restructurari si disponibilizari abusive.  In realitate s-au dat afara din serviciu 34 de salariati si s-au angajat cateva sute.
In urma acestor restructurari si  disponibilizari s-a angajat in RA LOCATO un  nou sef oficiu juridic, jurist Munteanu. Conducerea regiei i-a pus in vedre sa  faca un raport cu toate problemele existente in RA LOCATO. Dupa o scurta perioada de timp, jurist Munteanu prezinta un raport in Consiliul de Administratie al RA LOCATO, la care erau prezenti membri de la Primarie, Justitie, Politie si alti. Acest  raport a fost primt de toti membri consiliului de adminsitartie al RA LOCATO.
In fata consiliului de Administratie al RA LOCATO, jurist Munteanu incepe discursul cu urmatoarele cuvinte:
,,Tiberiu Ripszki si Emil Patrichi (numit manager in 2001, fiind frate cu o angajata de la SPP din garda lui Adrian Nastase) sa va luati de mana si sa va duceti direct la puscarie,,.
Dupa care a incercat sa prezinte date din acest raport, dar este intrerupta de Emil Patrichi  care suspenda sedinta pentru alta data. A doua  zi jurist Munteanu se prezinta la lucru, dar nu poate intra in birou intrucat Emil Patrichi ii schimbase incuietoarea de la usa. Jurist Munteanu se duce la secretariat sa relame ca nu poate intra in birou, iar Emil Patrichi o trimite la plimbare, la care jurist Munteanu ii raspunde cu urmatoarele cuvinte:
,,Ai facut greseala vietii dumitale,  sotul meu este consilier prezidential al lui Ion Iliescu si chiar acum ma duc la el,  sa-i spun ca, esti un ticalos si un bandit si ca, lucrurile nu raman asa cum vrei dumneata,,.
A doua zi RA LOCATO a fost absorbita de RA APPS, prin Hotarare de Guvern.

baaron

Astea au fost informatiile pe care sper sa le cititi cu atentie si sa-i dam drumul la dialog. :ufo:

baaron


Dreamy

Citat din: baaron din  31 Ianuarie 2007, 15:48:07
Mama ce liniste e pe aci'....

...pai ce ai vrea...toata lumea citeste si plange

Shadowman

#38
Citat din: baaron din  31 Ianuarie 2007, 15:48:07
Mama ce liniste e pe aci'....

  A fost un adevarat "test de rabdare" lectura primei pagini de pe acest topic...
Mi-am "flagelat" creierul,mi-a crescut tensiunea arteriala si colesterolul...
Am rememorat anii de haos,furaciune,minciuna si "devalmasie" de pe meleagurile noastre... :cry:
Crede-ma ,nu mai suport... :-P
Uneori ma intreb daca era mai blinda o invazie extraterestra... :evil: Ca multi "alieni" ne-au
tocit nervii si ne-au mincat ficatul...Cred ca intelegi de ce vreau sa gasesc o farfurie zburatoare ca sa plec in alte lumi...

PS : Te citez : "Ora 9, gen. Milea, incerca sa vorbeasca cu sotia la telefon, dar este atacat de Gelu Voican Voiculesu, seful Garzilor patriotice Corneliu Parcalabescu, plutonier Iulian Manole (membru al Garzilor Patriotice) si alti. Gen. Vasile Milea se lupta cu atacatorii, este lovit la cap si tintuit la pamant cu fata in sus si impuscat in piept de la o distanta de 10 cm, glontul iese din corp prin spate. "
      De unde ai aceasta informatie...?
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

baaron

Eee...am mai multe informatii...dar toate la timpul lor.
Pana una alta imi pare rau ca in Decembrie '89 nu am sarit parleazu' la Unguri, probabil la ora asta stateam linistit prin Noua Zeelanda si ma durea in cot de brambureala asta cu UE si asa mai departe.

baaron

Si acum sa continuam subiectul Decembrie 1989

Pentru cei care se vor uita pe poze, ii rog sa isi aduca aminte de cei care au murit degeaba
sperand ca prin sacrificiul lor vor oferi celor care acum au 14-15 ani (copii lor) o viata mai buna, care din pacate tinde sa devina un cosmar.


                                   LIBERTATE FRATII MEI !!!!!!!
            Aloooo...Guvernu'....Parlamentu'....mama voastra de nenorociti !!
              (din pacate nu exista alt cuvant pentru cei care conduc azi)


                             




baaron

Copii (astia care au 14-15 ani)...daca va intreaba careva vreodata ce inseamna Romania dupa 1989 pentru restul lumii singurul lucru pe care puteti sa il aratati sunt pozele astea si atat...

Asta este adevarata fata a Romaniei si a romanului, nu ce vedeti azi pe strada....


LupinThe3rd

@Baaron
Totusi Petre Roman, Dan Iosif, cred ca si barbosul ala de Voican care cauta .... metafizic '(daca imi aduc aminte bine) au fost pe 21 Decembrie pe baricada de la Inter. Nu cred ca aia care au tras la Inter aveau ordin sa ii fereasca... Probabil a fost doar noroc si atat.
Personal am o parere buna despre Mugur Isarescu si cred ca e un profesionist al finantelor. BNR-ul a fost singura oraganizatie care a reusit sa nu lase economia in haos in vreama in care totul se facea bucati. Cred ca Romania a evitat sa ajunga intr-un haos de gen albanez doar datorita conducerii BNR.  Cred ca o statuie merita omul respectiv.
La fel modul in care isi prezinta rapoartele, chiar si in perioada cand a fost prim-ministru, e tipic german si OTV-ist.