Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Decembrie 1989 (pentru cunoscatori)

Creat de baaron, 30 Ianuarie 2007, 19:00:51

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

baaron

JUDECAREA, ASASINAREA SI INHUMAREA SOTILOR CEUSESCU

   23 decembrie 1989,
Ion Iliescu insotit de  Gelu Voican Voiculescu  apare la televiziune   pentru a linistii cele 4 milioane de membri de partid PCR si anunta ferm:

,, Va  veni vremea unui process drept, condus de justitia poporului,,.
Figurantii,  adusi in 21 decembrie 1989 la Televiziune pentru a cladi imaginea lui Ion Iliescu, adica artistii, filozofii, poetii si regizorii, de data aceasta  sunt alungati din Studioul 4. Nu mai este utila prezenta lor.  Ion Iliescu devenise stapanul care de data aceasta prezinta psihologi la Televiziune pentru a crea o imagine falsa despre sotii Ceausescu. Acestia sint prezentati ca niste criminali ai poporului Roman. Minciuni pshiologice pentru a inocula necesitatea asasinarii sotilor Ceusescu. 
In relitate cu acesti psihologi ne fura si ne ucid de 15 ani de zile. Platim credite facute de sovitici-rusi la FMI si Banca Mondiala dupa lovitura de stat din decembrie 1989. Platim nominarea si denominarea leului.Confectionarea, tiparirea noilor valori bancare costa miliarde de euro si iar guvernatorul Mugur Isarescu si  membri din conducerea Bancii Nationale primesc comisioane-mita de sute si zeci de milioane de euro, bani pe care ii plateste poporul Roman  saracit si infometat. Psihologii nu reactioneaza in nici un fel la aceasta jefuire a statului si poporului Roman, lucru care se practica de 15 ani..

La a doua aparitie la Televiziune, Ion Iliescu insotit de Gelu Voican Voiculescu, devine mai pragmatic:
,,Toti civilii vor preda armele pe care le poseda pana la 25 decembrie, orele 17,,.

Dupa care Ion Iliescu solicita ca:
,, Toate organizatiile din tara sa se subordoneze Frontului Salvarii Nationale,,.
Ion Iliescu se retrage in biroul directorului general al Televiziunii situat la etajul 2, pazit de Gelu Voican Voiculescu, unde  primeste in audienta comunisti de rang inalt.
24 decembrie 1989, Ion Iliescu  redacteaza si semneaza un decret, scris de mana  prin, care infiinteaza "Tribunalul Militar Exceptional", care sa-i judece de urgenta pe Nicolae si Elena Ceausescu.
La punctul 1: "urgenta este impusa de dorinta, in acest caz, a tuturor cetatenilor cinstiti ai Romaniei".
Cetatenii Romaniei nu au vrut ca, sotii Ceausescu sa fie ucisi in acest mod, chiar daca strigau in decembrie 1989:
,,Moarte dictatorului,,.
La punctul 2: "Tribunal Militar Exceptional va judeca cauza, in conformitate cu prevederile legale ramase in vigoare, in ceea ce priveste procedura si dreptul material penal".
La punctul 3: "acest tribunal va fi alcatuit in componenta stabilita de Legea pentru organizarea judecatoreasca".
In incheiere, decretul este semnat de Ion Iliescu, care se autodeclara "presedintele Consiliului Frontului Salvarii Nationale".
Un fals si o minciuna ordinara intrucat pe 24 decembrie 1989 Ion Iliescu nu avea calitatea de presedinte al Consiliului FSN. Consiliul Provizoriu al FSN l-a desemnat pe Ion Iliescu, presedintele al Consiliului FSN, pe 27 decembrie 1989.
Asadar, la trei zile dupa semnarea decretului de catre Iliescu si la doua zile, dupa ce sotii Ceausescu fusese judecati si asasinati.
Ion Iliescu la data de 24 decembrie 1989 nu avea nici o calitate care sa-i permita formarea unui "Tribunal Militar Exceptional" si nu era nici "presedinte al CFSN", cum personal s-a autodeclarat  pe decret.
Decretul a ramas olograf pana pe 5 ianuarie 1990, cand a fost dactilografiat.
Gelu Voican Voiculescu a incercat sa acopere evidenta uzurpare de calitati oficiale ale decretului semnat de Ion Iliescu, afirmand ca:
"Acest decret a ramas scris de mana din ratiuni de protectie a secretului, neriscandu-se dactilografierea".
Pucistii lui Iliescu riscau daca esua lovitura de stat,  sa fie tratati si judecati ca, tradatori de tara, prin "dactilografierea decretului". In schimb l-au condamnat la moarte pe Ceausescu, care era inca seful statului Roman, pentru fapte care nu exista. Ce se intampla in Romania in momentul de fata si ce practica clasa politica de 15 ani se numeste genocid si atentat la siguranta nationala.   
Ion Iliescu prin uzurpare de titlu, a semnat ilegitim, un decret ilegal, lovit de nulitate din punct de vedere juridic, care a condus la asasinarea sotiilor  Ceausescu.
Incepe circul, arestarea sotiilor Ceausecu la  UM 01378 din Targoviste.
Relitatea este ca judecarea si asasinarea lor este un fals ordinar, chiar si  actul de deces este un fals intrucat mascarada uciderii lor s-a produs la Targoviste, iar actul de deces indica faptul ca, sotii Ceausescu  au murit in propria locuinta din Bucuresti din bd. Primaverii nr. 50, iar din alte surse se spune ca, sotii Ceausescu au fost rapiti si dusi la Moscova.
Tot circul este fabricat de SRI-KGB pentru ca, cetatenii romaniei sa nu  mai iasa in strada, iar  Ion Iliescu si SRI-KGB sa poata trece linistiti la restructurarea- inlocuire a cetatenilor sovietici-rusi din instituttiile statului cu alti cetateni sovietici-rusi tineri, pulverizarea industriei si economiei Romanesti si epurarea etnica a poporului Roman.
Plecarea sotilor Ceausescu cu elicopterul a fost dinainte planuit pentru ca, apoi sa fie executati la solicitarea poporului Roman si a CFSN, deoarece  sotii Ceausescu  puteau fi evacuati cu  usurinta, prin tunelurile subterane existente sub  sediul CC al PCR  si Piata Palatului.
Galerii si tuneluri subterane infatisate intr-un film documentar realizat la Bucuresti de CNN.
Din 22 decembrie 1989 si pana in 24 decembrie 1989 s-a lucrat la scenariu si regia judecarii si asasinarii sotilor Ceausescu.
Astfel, TAB-ul in care au locuit sotii Ceausescu a fost scos din unitatea militara de la Targoviste de nenumarate ori, pentru a fi inlocuiti actorii adusi de Sergiu Nicolaescu, care jucau rolul sotiilor Ceausescu. S-au adus numerosi actori in acele zile,pentru a juca rolul sotilor Ceausescu, iar o parte din ei nu au rezistat presiunilor psihologice din acea vreme, sau aveau probleme de machiaj ori  nu corespundeau cu sotii Ceausescu, sau aveau inaltimi diferite.
25 decembrie 1989, membrii "Tribunalului Militar Exceptional" s-au deplasat la UM 01378 din Targoviste cu 5 elicoptere, iar intr-un  elicopter se aflau doua prelate verzi, in care urmau sa fie infasurate corpurile sotilor Ceausescu.
Prezenta prelatelor inainte de judecarea lor, indica  faptul ca, procesul a fost o mascarada, iar sotii Ceausescu trebuiau sa fie asasinati si nu judecati legal.
Gelu Voican Voiculesu dupa ce a coborat din elicopter a solicitat ca:
,,Procesul sa nu dureze mai mult de 10 -15 minute,,.
Acest lucru este identic autoatentatul de la 11 septembrie 2001 din America. Blocurile turn au fost dinamitate si demolate, prin implozie deoarece secenariul, regia si spectacolul trebuia sa se termine rapid, deoarece blocurile turn, daca nu erau demolate atunci, acestea ardeau o lunga perioada de timp si declaratiile celor prezenti la acest genocid produs de CIA si Bush, erau altele.
Toata aceasta mascarada de proces ilegal si asasinat s-a facut in ajunul Craciunului, 25 decembrie 1989 sa se spuna ca, este vointa lui Dumnezeu pentru faptul ca, Ceausescu a demolat biserica Sfanta Vineri din Bucuresti, dar nu Ceausescu a demolat biserica Sfanta Vineri. Aceasta biserica Sfanta Vineri  a fost demolata de arhitecti care au proiectat construirea blocurilor in tot Bucurestiul. Arhitecti care au facut presiuni asupra lui Ceausescu ca, din cauza acestei biserici Sfanta Vineri nu se pot construi blocurile desenate de ei.
Arhitectii au desenat si proiectat noul pod de la  Basarab. Cand arhitectii au desenat si proiectat noul pod de la  Basarab, au intrebat cetatenii din zona, sau parohia Romana, deorece in zona exista o biserica foarte veche si exista riscul ca, prin cresterea traficului de masini in zona, sa creasca si trepidatiile solului care ar duce la daramarea biserici. Acum tot Ceausescu este de vina?
Ceausescu era credincios, mergea la biserica si tinea sarbatorile bisericesti, ca orice cetaten roman. SRI-KGB nu permitea poporului Roman sa se duca la Biserica si interzicea cetatenilor  Romaniei sa intre in Biserica.
Cu toate ca prevederile decretului sustinea ca: "aceasta cauza se va judeca in conformitate cu prevederile legale in vigoare", procesul s-a derulat urgent si ilegal, fara depunerea de probe si audierea martorilor. Avocatii apararii desemnati din oficiu, pe post de acuzatori ai clientilor lor, fara sa ceara recursul,  intrucat in cazul condamnarii la moarte, era de datoria aparatorilor si conform prevederilor legale, ca aparatorii sa ceara recursul, cu sau fara voia condamnatului.
De unde rezulta ca, Tribunalul Militar Exceptional care i-a judecat pe sotii Ceausescu la 25 decembrie 1989, la UM 01378 din Targoviste, a avut un caracter ilegal, iar cei care au facut parte ca membri ai acestui Tribunalul Militar Exceptional sunt niste asasini si tradatori ai Romaniei.
De asemenea, Ion Iliescu este un asasin si un tradator al Romaniei cel care a scris si semnat ilegal, prin uzurpare de titlu, decretul de condamnare la moarte a sotilor Ceausescu. Mai mult este vinovat si de crimele comise impotriva poporului Roman, dupa 22 decembrie 1989 si la mineriade.
Sotii Ceausescu au fost executati dupa o procedura ilegala, au fost pur si simplu asasinati.
Restul este un fals si  un trucaj cinematgrafic ordinar, folosindu-se cadavre aduse de la morga, deja  ucise in decembrie 1989 si machiati pentru a arata precum sotii CEAUSESCU.
Sotii Ceusescu au fost arestati, capturati si dusi la MOSCOVA. La acest simulacru de judecare a sotilor Ceausescu a participat si procurorul Dan Voinea care azi ancheteaza oganizatorii lovitura de stat din decembrie 1989 si mineriadele din  Bucuresti,  nu ca inculpati, ci ca martori ai lovituri de stat si mineriadelor din Bucuresti. Mineriade care au fost tot lovituri de stat.
Interesant este faptul ca Sergiu Nicolaescu  aparticipat si chiar filmat judecarea sotilor Ceausescu, la unitatea din Targoviste, iar in decembrie 2004 spune ca:
,,Teroristi au fost basarabeni,,.
Acum a apare lt.maj. Trifan Matenciuc si spune ca:
,,Ofiterul Ion Baciu cameraman al serviciului de comert exterior al armatei, nu a putut filma impuscarea sotilor Ceausescu, deoarece camera video M7 nu avea cablu electric suficient de lung,,.
Nu era nevoie de cablu electric, intrucat aceste camere video M7 sunt profesionale si dispun de acumulatori electrici si au o autonomie de cel putin o ora, iar perioada de timp in care a avut loc iesirea din cladire si impuscarea sotilor Ceusescu, nu a durat mai mult de zece minute.
La asasinarea sotilor Ceausescu au mai asistat gen. Mugurel Florescu usierul sotilor Ceausescu, iar dupa decembrie 1989 devine procuror general adjunct, lt.maj. Trifan Matenciuc.  Ulterior lt.maj. Trifan Matenciuc devine colonel si traficant de armament. Armament scos din depozitele si unitatile militare fara acte si cu aprobarea SRI-KGB. Armament vandut prin firme fantoma cu aporbarea CAMEREI DE COMERT SI INDUSTRIE A ROMANIEI, CIA, MOSAD si alti, gruparilor teroriste internationale. Armament dat si la schimb pe tigari, cafea sau droguri.
Asasinarea sotilor Ceausescu s-a facut instantaneu, fara comanda, fara nici un ordin si nu a fost filmat momentul asasinarii lor.
Sotii Ceausescu aveau dreptul la un proces partial corect si legal, asa cum a avut parte Manuel Noriega sau il are in prezent Slobodan Milosevici, capturati de Rusi si Americani.
Dupa executie, corpurile sotilor Ceausescu au fost infasurate in prelate si si transportate cu elicopterul la Bucuresti. Care sunt plimbate prin  cladirea CC al PCR  si in alte institutii, unde au fost expuse, intrucat foarte multi cetateni nu credeau ca sotii Ceausescu au fost impuscati, cu toate ca pe 25 s-a prezentat la TVR, versiunea (regie si montaj executat de Sergiu Nicolaescu)prescurtata din timpul judecarii si asasinarii lor.
26 decembrie 1989, ora 8, corpurile sotilor Ceausescu au fost aduse la morga Spitalului Militar, unde a aparut un autopsier, (alt, Ciomu) curios:
,,Sa vada p..a, cu care fostul  dictator a f...t o  tara timp de 24 de ani,,. 
De inhumarea sotilor Ceausescu  s-a ocupat  col Gelu Voican Voiculesu in calitate de viceprim-ministru, prietena sa Cerasela  Baijac  Demetrescu,  Mugurel Florescu, lt.maj  Trifan matenciuc si col. Ion Baiu cel care a asigurat filmarea la Targoviste.
Corpurile sotilor Ceausescu au fost pregatite pentru inhumare si asejate in sicrie, au fost sigilate si depuse in instalatia frigorifica de la morga Spitalului Militar.
27 decembrie 1989, la prima reuniune a CFSN , Ion Iliescu a fost chemat in toiul sedintei la telefon de Mihail Gorbaciov, care vroia sa afle cum merge Revolutia. Ion Iliescu a adus si numit oameni in CFSN pentru ca, la randul lor, acestia sa-l numesca presedinte al  CFSN. La sedintele CFSN la care a asistat d-na Doinea Cornea in acel inceput de ianuarie 1990, spune ca:
,,Ion Iliescu era chemat la telefon in toiul sedintelor de Mihail Gorbaciov,,.
Ion Iliescu avea sarcina sa mentina Romania in sfera de influenta sovitica-rusa.
30 decembrie 1989, Institutul de Medicina Legala emite certificatele de constatare a decesului privind asasinarea sotilor Ceausescu. Certificatele de constatarea decesului sotilor Ceausescu au fost intocmite de conferentiar doctor Vladimir Belis in care scrie in mod ilegal si fals ca locul mortii sotilor Ceausescu este Bucuresti, in data de 25 decembrie 1989, ora 15, iar toata planeta stie ca  sotii Ceausescu au fost omorati la Targoviste.
Primaria Sectorului 1 in baza certificatelor de constatarea decesului, emite certificate de deces pentru sotii Ceusescu si inregistrate cu numerele  5420 si 5421 avand aceasi data 30 decembrie 1989, iar in ambele certificate se trece in mod mincinos ca, acestia au decedat in Bucuresti, Bd. Primaverii nr.50, sectorul 1.
Aspectele juridice au fost rezolvate de gen. Victor Atanasie Stanculescu si col. Gelu Voican Voiculesu care s-au ocupat de intocmirea formalitatilor privind decesul si inhumarea sotilor Ceausescu.
In legatura cu renumitul  conferentiar doctor Vladimir Belis   se poate spune ca, nu este un om onest si nu isi face meseria conform studiilor si pregatirii sale si executa ordinele mincinoase si criminale ale Securitatii, respectiv SRI-KGB, SIE, DIA.
Cazul Erbasu a fost un caz de tip masonic-mafiot in care Erabasu a fost batut, mutilat si aruncat de la etaj. S-a procedeat la fel ca in beciurile Politiei, restul sunt povesti, iar Belis ca intotdeauna sustine si apara o crima musamalizata de membri SRI-KGB, Politie si Parchet. 
Dupa 15 ani de la evenimentele din decembrie 1989,Virgil Magureanu este intrebat (Evenimentul Zilei 27 mai 2005) daca:
,,Armata a fost cu noi in decembrie 1989?,,
Acesta spune:
,,Armata afost apreciata  pozitiv, pe buna dreptate, dar cam prea global , ca fiind instrumental  care a facut sa incline balanta  evenimentelor din decembrie `89. Or, pe fondul informatiilor pe care le detinea si pe care le aveau  unele dintre unitatile sale speciale, despre care stim  incomparabil mai multe, s-ar fi putut ridica suspiciuni grave. Procesul lui Ceausescu, graba cu care a fost ucis, s-a facut fara  sa se tina cont  ca vinovatii, pentru ca pe strada se tragea, erau alti. S-a spus, si stim cine a spus-o, (Ion Iliescu) ca dupa moartea lui, focurile de pe strada s-ar fi calmat. Nu e adevarat. Nu intamplator au fost victime atat de multe. Anchetele au fost facute doar pentru ca sa nu se spuna ca nu s-au facut. Aceasta confuzie, deliberat intretinuta se mentine pana azi pentru a  nu fi elucidate ce s-a intamplat si nu au fost impartite nici vinovatiile,  nici  pedepsele,,.

baaron

               REVOLUTIONARII  CARE AU PARTICIPAT LA LOVITURA DE STAT
                                DIN DECEMBRIE 1989 DIN ROMANIA


Povestea cu Revolutionari este o cacialma care intra pe aceesi latura de jefuire a statului Roman si pentru a ascunde LOVITURA DE STAT, intrucat beneficiarii, loviturii de stat sunt  politisti, agenti SIE, SRI-KGB, DIA si arabi, magistrati, militari si alti care au primit intreprinderi, case, terenuri, spatii comerciale si altele, iar adevaratii Revolutionari care au stat in strada protestand impotriva comunismului si KGB-ului sovietic. Zeci de mii de cetateni romani au murit sau au fost raniti, arestati, batuti, mutilati si altele, si nu primesc nimic.

Bucur Mircea deputat
Nisipeanu Mihai agent KGB studiile la GRU-Moscova
Popescu Mihai membru PSD
Ionescu Dan deputat
Marin Gheorghe deputat
Stan Ion deputat
Alexandru Ionel senator
Dan Iosif senator
Duta Vasile senator
Ion Iliescu Presedintele Romaniei si senator, agent KGB studii la GRU-Moscova, organizatorul loviturii de stat din decembrie 1989 din Romania, a organizat si indrumat unitatile speciale ale GRU(serviciului secret militar sovietic, beneficiari ai lovituri de stat si oameni de afaceri in Romania), unitatile speciale ale securitatii, DIA, politiei, garzilor patrotice sa traga in cetatenii romaniei si armata in noapte a de 22-23 decembrie 1989.
Ion Iliescu a folosit aceleasi unitati militare in mineriadele din 13-14 iunie 1990, 1991 si 1999  care au constituit alte lovituri de stat impotriva statului si poporului Roman in care au murit mii de cetatenii ai Romaniei, soldati , jamdarmi mineri si politisti.
Sergiu Nicolaescu senator a insotit unitatea militara  0110 care a patrulat pe strazile capitalei in noaptea de 22-23 decembrie 1989 si care au tras focuri de arma pentru a teroriza si soca populatia capitalei pentru a  nu  mai iesi pe strada sa protesteze impotriva comunismului sovietic KGB-ist.

Radu Constantin senator
Petre Roman senator si mason
Theodorescu Emil  Razvan senator
Velea Ion senator

Khaled Deiab Abdallaa Matar seful agenturii  O.E.P. in Romania, colonel in Securitatea Romana si avea in subordine ofiteri Romani, agent Palestinian, SRI-KGB, CIA

Mahmud Farzat seful  serviciilor secrete Siriene din Europa de Est si agent SRI-KGB si omul de legatura dintre Moscova, Bucuresti, Damasc si alte servicii secrete internationale.

Omar Hayssam agent sirian, SRI-KGB, CIA a finantat PSD, membru PSD, (este adus in Romania in 1980 de unchiul sau  Mahmud Farzat seful  serviciilor secrete siriene din Europa de Est)  si dupa  decembrie 1989 a avut sarcina de la Moscova-KGB sa participle la reglarea  unor raporturi  de putere in Romania, avand sprijin politic si logistic din partea PSD si SRI-SIE – KGB.
Omar Mohamad  agent siria, SRI-KGB, a finantat  PSD.
Mohamed Munaf agent irakian, SRI-KGB, CIA.
Kamel Kader agent Palestinian, SRI-KGB lider al studentiilor palestinieni din Romania, membru al grupurilor teroriste  AL FATAH si ABU NIDAL, combatant al FRONTULUI de VEST din LIBAN, membru al O.E.P. si AUTORITATEA PALESTINIANA,
Zaher Iskandarani  agent sirian, SRI-KGB, om de legatura al serviciilor de informatii siriene si sovietice-ruse KGB

Michel  Makoul agent sirian, SRI-KGB
Jabri Tabizi   agent sirian, SRI-KGB
Musa Hamad  agent palestina SRI-KGB, consilier al Ambasadei Palestina la Bucuresti
Mohamed Talla  agent palestina SRI-KGB, consilier al Ambasadei Palestina la Bucuresti, 
Dib Assaad  Dib  agent palestina SRI-KGB, consilier al Ambasadei Palestina la Bucuresti, 
Nazieh Ibrahim  Hussein  Atieh  agent palestina SRI-KGB, consilier al Ambasadei Palestina la Bucuresti
Maher  Al Akawan agent Siria, SRI-KGB,
Victor Michelle Issa cetatean cipriot agent  libanez mathaba- SRI-KGB
Samer Gadban agent palestina SRI-KGB, membru al Frontului Popular pentru Eliberarea Palestinei si al gruparii teroriste Al Fatah, ofiter SRI si era folosit ca translator de SRI pentru ofiteri gruparii teroriaste Al Fatah pregatite in Romania inainte de 1989.
Wael Gadban agent palestina SRI-KGB, membru al Frontului Popular pentru Eliberarea Palestinei si al gruparii teroriste Al Fatah, ofiter SRI-KGB
Thaer Gadban agent palestina SRI-KGB, membru al Frontului Popular pentru Eliberarea Palestinei si al gruparii teroriste Al Fatah, ofiter SRI-KGB.
Khalil Kassan agent palestinian, iordanian  SRI-KGB,
Ahmed  Murad agent libanez mathaba SRI-KGB.
Mohammad Murad agent libanez mathaba SRI-KGB
Simon  Abu Rached agent libanez mathaba SRI-KGB,
Mohamed  Al  Itawi, agent libanez mathaba SRI-KGB,
Hanry    Al  Sekaaf agent libanez mathaba, SRI-KGB,
Jamal Kanj agent libanez mathaba, SRI-KGB,
Hussein  Hassan   agent libanez mathaba, SRI-KGB
Al  Hamed agent libanez mathaba, SRI-KGB
Mohamed Abbas  agent siria SRI-KGB,
Ahmed Saleh  agent libanez mathaba, SRI-KGB,   
Raad   Halloul   agent irakian SRI-KGB,
Mohamed  Mousawi   agent libanez mathaba,   SRI-KGB, 
Ali Shalan  Awada  agent libanez mathaba, SRI-KGB, 
Walid  Gassan  Jaber agent irakian SRI-KGB, 
Yousef  Somma  agent libanez mathaba, SRI-KGB, 
Hassan Al Maami agent libanez mathaba, SRI-KGB
Samer Mehlem agent libanez mathaba, SRI-KGB,
Amer Mehlem agent libanez mathaba, SRI-KGB
Nabil Shery  agent libanez mathaba, SRI-KGB, 
Khaled  Al Amin agent libanez mathaba, SRI-KGB,   
Elias Youussef  agent libanez mathaba, SRI-KGB, 
Michel  Youussef agent libanez mathaba, SRI-KGB
Arez  Tohme  agent libanez mathaba, SRI-KGB
Gerban Tohme agent libanez mathaba, SRI-KGB
Zaitef Tohme agent libanez mathaba, SRI-KGB,
Salah  Kobrossly   agent libanez mathaba, SRI-KGB.
Amer  Oubeid agent iordanian SRI-KGB, 
Ahmed El Khatib agent iordanian SRI-KGB, 
Talal Al Khatib agent iordanian SRI-KGB
Victor Sarris agent libanez mathaba, SRI-KGB,
Radwan Aktaa agent sirian  SRI-KGB
Mustafa Ghazwan Aktaa agent sirian SRI-KGB
De asemenea facem precizarea ca, sint mii de astfel de cazuri de revolutionari ai Romaniei, membrii ai serviciilor de informatii romanesti si straine care au ucis pe la spate cetateni ai Romaniei in decembrie 1989.


baaron

               ION ILIESCU SI MINERIADELE   :evil:

CFSN condus de Ion Iliescu a infintat Comitetul de Actiune pentru Democratizarea Armatei-CADA, de fapt s-a infiintat aceast comitet pentru desfintarea armatei.
Se emit diplome de proprietate al terenurilor si padurilor cetatenilor Romani, diplome emise ca la DACIADE, jocuri sportive de masa care se tineau in timpul comunismului sovietic, dar proprietatile cetatenilor Romani, terenuri, case, paduri si intreprinderi sunt facute cadou agentilor arabi si de alte nationalitati
La presiunile cetatenilor Guvernul Romaniei condus de Petre Roman se infinteaza Comisia Guvernamentala de Ancheta a evenimentelor din decembrie 1989.
28 ianuarie 1990 s-a declansat un miting impotriva FSN pentru ca FSN sa nu participa la alegerile din 1990. Mincinosul Ion Iliescu anunta ca FRONTUL SALVARII NATIONALE nu va participa la alegeri si doar va gestiona tara pana la alegerile libere din mai 1990 si fara sa participle la ele.
Ion Iliescu care a gestionat conspiratia internationala din decembrie 1989 aplica acelasi stil de diversiuni si aduce muncitori  cu camioane pline, inarmati cu bate si rangi, folosindu-i ca masa de manevra, impotriva celor care participa la miting, mintindu-i in stilul caracteristic al lui Ion Iliescu ca cocoi  si boieri vinde tara, iar unitatile speciale ale securitatii SRI-KGB le arata pe cine sa atace si sa bata.
29 ianuarie 1990 Ion Iliescu trimite pe Gelu Voican Voiculescu cu elicopterul in VALEA JIULUI pentru a aduce in Bucuresti minerii condusi de Miron Cosma si pe care ii foloseste ca masa de manevra impotriva cetatenilor din Bucuresti si impotriva partidelor politice PNL si PNTCD care protesteaza impotriva lui Ion Iliescu, comunismului  si KGB-ului sovietic si pentru a inabusi in sange aceste proteste asa cum a procedat si in decembrie 1989. Minerii si membrii SRI-KGb si militia ataca si devasteaza sediile partidelor politice Partidul Monarhist, PNL si PNTCD, folosind minciuna carcacteristica lui Ion Iliescu si a  SRI-KGB precum ca, in sediile acestor partide sunt bombe, tiparnite de confectionat dolari, droguri si arme (de 15 ani de zile Ion Iliescu si SRI-KGB foloseste acelasi acuze false cand ataca  organizatii incomode, asa s-a procedat si s-a spus si in cazul MISA, mai mult arestatii sub influenta batailor si preasiunilor, chiar al amenintarilor cu moartea, punandu-le pistoalele la tampla sunt obligati sa dea declaratii ca au fost drogati, ca au fost platiti in dolari si ca in sediul PNTCD se afla bombe, armament, droguri si tiparnite pentru fabricarea dolarilor falsi si sa dea declaratie pe propria raspundere ca nu vor mai iesi in strada, iar daca vor continua sa  iasa in strada vor fi ucisi).
Partidul Monarhist cu sediul in Hotelul Dorobanti este distrus, se confisca toate documentele si toti cei prezenti sunt batuti,  mutilati si ucisi de mineri si cei care scapa sunt arestati de SRI-KGB si Militie, iar ulterior membrii acestui partid sunt atacati si vanti cu politia si justitia folosindu-se de documente furate, fabricand date si acte false impotriva lor.
PNL cu sediul in Bd. Magheru se procedeaza la fel, dar cu deosebirea ca, cine a trecut prin fata sediului PNL imediat dupa ce au fost minerii si SRI-KGB pe acolo putea vedea pe trotuare si in strada, ochi umani, creier uman si balti de sange insirate pe jos.
PNTCD cu sediul in Piata Rosetti, minerii vroiau sa-l linseze pe Cornelui Coposu, deoarece se spunea ca, el aduce cocoii si boieri care vor fabricile inapoi pentru a le vinde in strainatate, iar ei devin sclavi, lucru care la facut ulterior Ion Iliescu. Corneliu Coposu este scos cu armata si tancheta din sediul PNTCD, pentru a nu se ajunge la un razboi civil.
Februarie 1990 noul commandant al Directiei a I-a , col Spataru  Dumitru  (la inlocit pe col.  Gheorghe Ratiu)  in baza ordinului 38/1990  a procedat la desigilarea si inventarierea documentelor de la DGS. In conditiile in care SECURITATEA  fusese desfintata in urma Ordinului I din 22 decembrie 1989 emis de Gelu Voican Voiculescu seful CONSILIULUI SIGURANTEI NATIONALE, nu are nici o logica  sa se vorbeasca de Directia a I-a, care, ca si  structura a fostului DEPARTAMENT  DE SECURITATE  A STATULUI (DSS), ar fi trebuit sa dispara  odata cu acesta, dar nu s-a intamplat acest lucru nici la aceasta data, ceea ce dovedeste ca SECURITATEA a supravietuit la REVOLUTIE.
ION ILIESCU, GELU VOICAN VOICULESCU si VICTOR ATANASIE STANCULESCU au fost de comun accord ca dosarele incomode trebuiesc distruse, iar sarcina de distrugere a dosarelor ii revine col. Spataru Dumitru care a ordonat distrugerea documentelor de interes operativ, care  priveau reteaua informativa. Scopul era protejarea informatorilor si colaboratorilor   din reteaua Securitatii de o posibila razbunare a celor care au preluat puterea in Romania.  Misiunea de triere si  modul de distrugere  al documentelor au fost lasate la  libera apreciere a ofiterilor  din compartimentele respective.
In aceasta perioada au fost suatrase din arhivele securitatii dosarele lui Silviu Brucan, Ion Iliescu si a altor persoane importante care au participat la CONSPIRATIA INTERNATIONALA.
Martie 1990 serviciile securitatii statului SRI-KGB (procedeaza la fel ca si la lovitura de stat internationala din decembrie 1989) condusa personal de ION ILIESCU declanseaza conflictele interetnice de la TARGU MURES pentru a abate atentia opiniei publica de la lovitura de stat internationala din decembrie 1989.
Mai 1990 FRONTUL SALVARII NATIONALE si ION ILIESCU castiga alegerile  si desfinteaza CADA cu ajutorul lui Victor Atanasie Stanculescu si Gelu Voican Voiculescu, desfinteaza si Comisia Guvernamentala de Ancheta a evenimentelor din decembrie 1989 si confisca casele, terenurile si padurile padurile cetatenilor Romani si pe care le face cadou agentilor arabi care au participat la lovitura de stat din decembrie 1989. FSN infiinteaza PREFECTURA cu care fura propietatile cetatenilor Romani si jefuieste statul Roman si JANDARMERIA pentru a apara jaful national al SRI-KGB si a ataca si vana cetatenii Romaniei si pentru a crea locuri de munca SRI-KGB-ului si cetatenilor sovietici adusi la studii gratuite in Romania.
11 iunie 1990 intalnirea de la Palatul Victoria la care au participat: Ion Iliescu - presedintele Romaniei, Petre Roman - prim-ministru, Bogdan Niculescu Duvaz – ministru, gen. Mihai Chitac - ministru de Interne, Paul Jerbas - secretar general al Guvernului, N.S. Dumitru - vicepresedinte al Frontului Salvarii Nationale, Dan Iosif - membru in Biroul Executiv al FSN, Gelu Voican Voiculescu - ministru; Gheorghe Robu - procuror general, Virgil Magureanu - directorul Serviciului Roman de Informatii, gen. Vasile Ionel - sef al Marelui Stat Major din ministerul Apararii Nationale, col. Mugurel Florescu - seful sectiei Parchetelor Militare si adjunct al procurorului general, imbratiseaza ideea mobilizarii minerilor, dupa care s-au deplasat la o vila din localitatea Snagov, unde au fost stabilite detaliile operatiunilor.
Dupa cum de poate vedea  sint aceleasi persoane care au participat si la lovitura de stat din decembrie 1989.
13 - 14 iunie1990 Ion Iliescu ordona armatei sa ucida cetatenii romani adunati in Piata Universitatii care protestau impotriva lui Ion Iliescu si comunismului si KGB-ului sovietic instaurat din nou in Romania. Scenariul identic folosit de Ion Iliescu la lovitura de stat din decembrie 1989 pentru imprastierea manifestantilor. Mai  mult foloseste aceleasi unitati speciale ale securitatii conduse de gen.Virgil Magureanu- SRI, col. Trutulescu, Unitatea 404 de parasutisti, col.Ggelu Voican Voiculescu. Ion Iliescu a ordonat si venirea minerilor in Bucuresti condusi de Miron Cosma (fiind arestat, batea gardieni in puscarie la RAHOVA  angajati sa-l pazeasca, dar reclamatiile acestor gardieni sunt blocate de procurorul Victor Ponta membru PSD) pentru a ataca cetateni din piata Universitatii si a inabusi in sange revolta cetatenilor din Bucuresti,  spunand ca, protestanti sunt golani drogati, platiti cu dolari si care au arme de la PNL si PNTCD.
Minerii condusi de SIE, SRI-KGB, DIA in PIATA VICTORIEI sunt primiti de Ion Iliescu care le spune ca :
,,Am vorbit si cu Miron Cosma sa faceti curatenie.,,
Minerii, masa de manevra folosita de Ion Iliescu si KGB-ului sovietic impotriva cetatenilor Bucuresteni care protestau impotriva lui Ion Iliescu si KGB-ului sovietic. Minerii si membri unitatilor apeciale ale securitatii imbracati in salopete de mineri intra in Piata Universitatii si ataca cetatenii Bucurestiului, cu rangi si bate. Aresteaza cetatenii Bucurestiului care sunt si acestia batuti, mutilati si ucisi in sediile Militiei-Politiei de azi. Minerii condusi de unitatile speciale ale securitatii, Virgil Magureanu, Gelu Voican Voiculescu si alti, intra in facultatea de GEOGRAFIE si institutul de Arhitectura unde devasteaza laboratoare si sali de cursuri, ataca, mutileaza si ucide studenti cu bataia.
Sunt atacate si devastate sediile redactiilor ROMANIA LIBERA, BARICADA, TINERETUL LIBER unde sunt atacati ziaristi care sint batuti, mutilati si arestati. Locuinta lui Ratiu este devastata si sint confiscate documente.
Minerii sint dusi cu basculante asigurate de BEBE IVANOVICI (cel care a emis mii de diplome de revolutionari false, pe care le-a vandut cu suta de mii de lei bucata, iar banii i-a depus in contul PSD, protejat de ION ILIESCU si PSD), in cartiere din Bucuresti unde ataca, ucide si aresteaza persoane indicate unita tile speciale ale securitatii.
MIRON COSMA spune ca:
,,Am incercat sa i-au apararea lui Marian Munteanu liderul  studentilor, dar nu am recunoscut ortacii  printe batausi, si atunci am  realizat  ca  printre mineri   se aflau persoane care nu le vazusem niciodata, insa purtau  aceleasi haine ca si colegii mei.,, 
MINERIADA a fost organizata si condusa ION ILIESCU si unitatile speciale ale securitatii imbracati in haine de mineri pentru a imprastia  cetateni Bucuresteni care protestau impotriva lui ION ILIESCU, COMUNISMULUI si KGB-ului sovietic. In final a inabusit in sange acest protest, asa cum s-a procedat la lovitura de stat din decembrie 1989.

baaron

Dupa inabusirea in sange a protestantilor Bucuresteni ION ILIESCU  le multumeste minerilor pentru faptul ca, a participat la actiunea securitatii, politiei si armatei impotriva Bucurestenilor:
,,Va multumesc, pentru  inaltul spirit  de care ati dat dovada si la bine, dar mai ales la greu.,, (ce faze de cacao...si ne mai miram de ce suntem unde suntem
ION ILIESCU le-a promis minerilor ca ii ajuta, le mareste salariile, dar imediat cum minerii au ajuns in Valea Jiului, ION Iliescu a uitat promisiunea facuta si incepe restructurarile, privatizarile si disponibilizarile ilegale si abusive, aruncandu-i pe mineri in strada  fara serviciu si fara hrana.
Ene Viorel si Mircea Surdu presedintele si vicepresedintele ASOCIATIEI VICTIMELOR MINERIADELOR  DIN ROMANIA 1990-1991 au fost martorii atrocitatilor din  aceasta perioada, fiind arestati si batuti de mineri si unitatile speciale ale securitatii. 
Ene Viorel si Mircea Surdu au luptat ani de zile pentru aflarea ADEVARULUI in cazul mineriadelor si au sustinut necesitatea cercetarii persoanelor implicate in aceste Mineriade pentru distrugerile, crimele si atrocitatile comise in aceea perioada impotriva statului si poporului Roman.
29 iunie 1990 Col. Spataru Dumitru  ii da ordin lt.col.Nicolae Bordeianu din cadrul unitatii SRI  care a mostenit   Directia a I-a a DSS, sa distruga dosarele incomode ale fostei Securitati,  triate de ofiteri  ai Securitatii, iar acestuia i-a venit ideea sa arda dosarele  la o ruda care  avea cuptor de paine in comuna BEREVOIESTI.
In noaptea de 29 iunie 1990 lt.col. Nicolae Bordeianu insotit de , mr. IONASCU CORNEL, cpt.  Gheorghe Florea, cpt.  IPCAR IOAN, lt.maj.  DOBRE HARET si plut. maj. CRISTEA GHEORGHE  conducator auto  au plecat cu un camion  ( gen. MIHAI STAN adj directorului SRI Virgil Magureanu a aprobat folosirea camionului la transportul dosarelor) incarcat cu 90 de saci continand documente ale fostei securitati, spre comuna BEREVOIESTI. Ofiterii au incercat sa  arda documentee in cuptor, fiind vorba de o cantitate foarte mare de dosare, au luat dosarele si le-au dus pe malul paraului Rausor, situate  la cativa kilometri de comuna argeseana Berevoiesti. Au descarcat camionul, au dat foc la hartii  si au pus pamant peste acestea pentru a masca locul. Hartiile mai ardeau cand acestia au plecat. Locul arderii si ingroparii dosarelor Securitatii  a fost descoperit  printr-o simpla intamplare de  vacarul satului, care a anuntat  cadrele didactice aflate la un picnic in zona si astfel in prezenta procurorului militar  Mircea Levanovici care ancheta cazul, complet depasit de situatie, asista ca simplu spectator la dezgroparea  documentelor de catre ziaristi.a motivat MIHAI BACANU (Romania Libera)  a motivat actiunea  iesita din tipar a jurnalistilor:
,, Groapa  apartine ziaristilor si ei sunt propietarii documentelor. Vreti ca noi  sa asteptam si dvs.  sa ne dati raspunsuri in doi peri?Eu zic sa nu exagerati , cum sunteti obisnuiti sa faceti, si sa ne lasati pe noi sa sapam, ca nu  ne cade coada sa punem mana pe lopata.,,
2 iulie 1990 Col. Spataru Dumitru  a trimis ofiteri  sa recupereze documentele  de la localnici   si sa camunfleze mai bine locul.
Securitatea insemna si Directia de Informatii Externe(DIE) si tot in aceasta perioada a disparut arhiva unitatii speciale 110   ANTI-KGB  specializata pe spatial sovietic.
Toate persoanele implicate in afacerea Berevoiesti  au fost anchetate pentru incalcarea art. 242 CP, sustragerea sau distrugerea de inscrisuri, si art. 252 CP. neglijenta in pastrarea secretului  de stat, iar la terminarea cercetarilor procurorul ARON MIRCEA  a hotarat ca,nu este cazul sa inceapa urmarirea  penala fata de ofiterii implicati, dar Comisia Parlamentara nu a fost de accord cu aceasta decizie, ofiterii au fost sanctionati cu demiterea din SRI.
NICOLAE IONESCU GALBENI membru in Comisia Parlamentara a declarat ca: 
,,Comisia a fost create mai mult de forma, deoarece   nu aveau atunci pregatirea   necesara pentru investigatie. SRI, chiar cu MAGURENU in frunte, era foarte dibaci, au prezentat    niste versiuni care erau verosimile, darn u trebuiau neaparat sa fie si reale. Din investigatiile facute in timpul ala  nu s-a putut demonstra ca au fost distruse acolo materiale importante. Nu  s-au gasit    elemente care  sa confirme  ca materialele de mare importanta  au fost gasite la berevoiesti.  Felul in are s-a prezentat  toata treaba asta     avea un aspect  de verosimilitate  in spatele careia    se intrezarea  ca nu erau sincere afirmatiile   si documentarea pe care o facea SRI. Nu am demonstrate ca acolo  ca  s-ar fi  distrus dosare operative   ale fostei Secritati, dar asta nu inseamna ca nu s-au distrus.,,
In urma scandalului de la Berevoiesti a fost demis adjunctul lui VIRGIL MAGUREANU, gen  MIHAI STAN care a fost  numit   sef al  Directiei  Relatii Internationale din Fondul Prorietatii Private. In 1996,  gen  MIHAI STAN a devenit  seful Centrului de Documentare Operativa  al Serviciului   de Protectie si Paza, fiind reactivat  pe baza unui ordin presidential cu binecuvantarea fostului sau sef, VIRGIL MAGUREANU. Este inlaturat din nou din serviciu pe fondul scandalului provocat de operatiunea de contrabanda de stat TIGARETA II, iar in final a ajuns director la ORGANIZATIA PENTRU APARAREA DREPTURILOR OMULUI (OADO) coleg cu gen. SPIROIU care este inalt comisar, fost ministru al apararii, implicat in TIGAREATA I.
Toate persoanele care au participat la contrabanda  de stat, privatizarile truncate si ilegale, devalizarea bancilor  si jefuirea statului Roman, conduc in realitate Romania, mai mult apar  la numeroase posturi de radio si televiziune unde isi sustin minciunile  si se apara pe ei si colegii lor de jaf national, iar cetatenii Romaniei sunt atacati si vanati de acestia din institutiile pe care acestia le conduc sau sunt angajati, numerosi cetateni Romani sunt inchisi in puscariile din Romania pentru ca au furat o piine sau au de platit o amenda pentru ca apoi sa fie ucisi in puscariile din Romania si acest lucru face parte din planul de epurare etnica a cetatenilor Romani din Romania.
Virgil Magureanu   sustine ca vinovatul principal pentru distrugerea si jaful din arhivele Securitatii este GELU VIOCAN VOICULESCU care avea functia de viceprim ministru si care afirma ca:
,,Mai multa lume are veritabile stocuri  de dosare. Ar trebui  sa se faca o campanie, sa se dea  o lege   prin care  documentele sa fie restituite  de cei care au dat iama prin ele.,,
De asemenea este demn de semnalat faptul ca cei de la CNSAS nu au avut dreptul sa studieze dosarele fostei securitatii, dar americanii adusi de SRI-KGB-ul sovietic in Romania dupa reusita Conspiratiei Internationale si inabusirea in sange si capturarea REVOLUTIEI din decembrie 1989 din Romania, au acces nelimitat la dosarele securitatii din ordinal lui ION ILIESCU si ADRIAN NASTASE la solicitarea comunitatii evreiesti din Romania pentru a cauta persoane care au participat la HOLOCAUSTUL inventat de evrei pentru Romania, numai pentru a scoate statul si poporul Roman vinovat pentru un HOLOCAUST care nu a avut loc niciodata in Romania si pentru a face statul si poporul Roman dator si sclav evreilor si masonilor pentru totdeauna.
Acesta a fost inceputul abuzurilor si ticalosiilor din SRI, JUSTITIE si CLASA POLITICA care a dus la aparitia MAFIEI si CORUPTIEI in Romania, in care toti banditii, hotii si escrocii din Romania participa la jefuirea Romaniei si destramarea Romaniei sunt aparati cu ajutorul SRI-ului, Justitiei si clasei politice de 15 ani de zile.
23-26 septembrie 1991 minerii sunt mintiti de ION ILIESCU si Guvernul Romaniei condus de PETRE ROMAN ca le maresc salariile, dar nu le maresc salariile promise, acestia vin la Bucuresti, la solicitarea lui ION ILIESCU care spune ca, nu este el de vina ca minerii nu primesc salariile ci, numai GUVERNUL ROMANIEI condus de PETRE ROMAN care este vinovatul principal. –
In Gara Baneasa vin ortaci care sunt condusi de unitatile speciale ale securitatii la sediul Guvernului Romaniei. In perioada in care MIRON COSMA se afla la negocieri in sediul guvernului sunt ucisi AURICA CRAINICEANU si ANDREI  FRUMUSANU.
25 septembrie 1991 ora 18, 20  AURICA CRAINICEANU a fost lovita in piept de un proiectil tras din cladirea Guvernului Romaniei. Viorel Crainiceanu sotul femeii spune ca:
,,Intreg toracelei s-a  umflat brusc si s-a auzit o bufnitura infundata, de mica putere si a observat ca prin rana ieseau in afara flacari insotite de fum,,.
Ora, 18, 45 ANDREI  FRUMUSANU este lovit tot in piept de un proiectil identic, tras de aasemenea, din sediul Guvernului Romaniei.
Aceastea sint momentele in care a inceput diversiunea lui ION ILIESCU si SRI –KGB pentru a speria si ingrozi cetatenii Romaniei pentru ca acestia sa  nu mai iasa in strada si sa protesteze impotriva lui Ion Iliescu si comunismului sovitic KGB-ist.
Minerii condusi de SRI-KGB si de membri CADA,cum este cazul ofiterului CADA,  SILVIU OCTAVIAN POPESCU i-au cu asalt Guvernul, iar din cladirea guvernului incep sa se traga focuri de arma  asupra manifestantilor. Minerii ataca si TVR, dar sunt indepartati cu focuri de arma. Trei zile de cosmar. Bucurestiul devine scena groazei. Lupte de strada intre scutieri si mineri. Se dau foc la autobuze din dispozitia personala a lui ION ILIESCU, iar dupa aceea ION ILIESCU solicita confirmare daca SRI-KGB au dat foc la autobuze. Zile si nopti in care sunt batuti si mutilati numerosi cetateni ai capitalei pe strada si in arest in sediile Politiei Romane unde isi pierd viata numerosi cetateni ai capitalei, mineri si sublocotenetul de Jandarmi NICOLAE LAZAR.
Minerii isi dau seama ca, in spatele acestei diversiuni este ION ILIESCU  si pornesc spre COTROCENI la ION ILIESCU, trupele de paza ale Cotroceniului trag in cetateni Bucurestiului, mineri si ziaristi cu elice de vanatoare, iar un TAB a tras in caminul studentesc din zona, pentru a crea stare de soc si groaza pentru ca studenti sa nu iasa in strada(aceste lucruri se invata la Moscova).
Aceasta diversiune organizata de ION ILIESCU este rezolvata tot de ION ILIESCU care anunta la TVR ca, primul ministru PETRE ROMAN si-a dat demisia doarece nu putut gestiona situatia, dar in schimb a gestionat-o ION ILIESCU, iar Miron Cosma vine in 2005 si spune ca:
,,Petre Roman a fost schimbat pentru ca, asa s-a inteles cu Ion Iliescu,,.
La inceputul anului 1999 VADIM TUDOR colaboratorul lui ION ILIESCU care a participant la  toate MINERIADELE organizate de ION ILIESCU, publica in revistele ROMANIA  MARE si POLITICA  o scrisoare deschisa adresata minerilor, in care liderul PRM aduce acuzatii foarte grave presedintelui EMIL CONSTANTINESCU,  PETRE ROMAN si ministrului industriilor RADU BERCEANU si cheama populatia la boicot si greva generala care sa duca la caderea regimului antipopular si antinational  al lui EMIL CONSTANTINESCU.
ION ILIESCU trimite ofiteri din SRI-KGB in valea Jiului pentru a lua legatura cu liderii minerilor MIRON COSMA si ROMEO BEJA si organizeaza venirea minerilor la Bucuresti pentru a pregati o alta lovitura de stat.
Ianuarie 1999  Miron Cosma si minerii i-au decizia de a pleca la Bucuresti  si au loc luptele de la STOIENESTI si COSTESTI intre mineri si POLITIE ARMATA si JANDARMERIE. Minerii organizati si condusi de ofiteri ai SRI-KGB au invins la STOIENESTI unde au fost raniti, mutilati si ucisi mineri, politisti si jandarmi, dar au fost infranti la Costesti.  si jandarmerie
Lovitura de stat a fost organizata de ION ILIESCU pentru inlaturarea de la Guvernare a lui RADU VASILE si inlocuirea lui cu MUGUR ISARESCU, omul lui ION ILIESCU, cu care a pulverizat industria si economia Romaniei si cu ajutorul caruia cetateni sovietici-rusi au facut credite la FMI si Banca Mondiala in numele statului si poporului Roman. Mugur Isarescu si BNR a aprobat infiintarea bancilor (vezi cazul BRS, VACAROIU-VANTU) in Romania, dar si devalizarea lor. Negocierile pentru stingerea conflictului dintre mineri, politie,jandarmerie si armata s-au tinut la Scrovistea dintre ION ILIESCU si EMIL CONSTANTINESCU, restul sunt imagini de suprafata, intrucat ION ILIESCU l-a amenintat pe EMIL CONSTANTINESCU ca, daca nu cedeaza si nu il schimba pe RADU VASILE cu MUGUR ISARESCU, atunci va crea un razboi civil si va veni in Bucuresti cocotat pe tancuri si atunci va dispune uciderea tradatorilor Romaniei. EMIL CONSTANTINESCU a refuzat sa-l primeasca la negocieri pe VADIM TUDOR care a avut un aport decisiv in aceasta mineriada.
Trebuie facuta precizarea ca, fostul presedinte al Romaniei Emil Constantinescu, imediat dupa alegerea  sa in functie a intrat in posesia documentelor privind mineriadele, dar  nu le-a  facut publice la vremea respective si in 2005 vine cu acte si probe in care arata  ca armata si minerii condusi de Ion Iliescu au produs atrocitatile din timpul mineriadelor.
Ce face acum Emil Constantinescu se numeste tradare nationala, intrucat daca facea acest lucru in 1996, nu mai aveau loc mineriada din 1999 si jaful national din 2000 -2004.
Acest tradator national vine in 2004 si spune ca,are lista cu spionii care se alfla in Romania in institutiile statului Roman, dar nu divulga spionii care lupta pentru distrugerea si destramarea statului Roman.
In acest caz, trebuie mentionat un spion KGB si CIA, Sorin Rosca Stanescu persoana care se afla pe lista lui Emil Constantinescu si Adrian Severin.
Faptul ca, se recunoaste in mod public de existenta listei cu agenti straini activi pe teritoriul Romaniei, si  nu se publica numele acestor spioni, arata ca toata clasa politica sint  niste tradatori ai statului si poporului Roman care sustin actiunile criminale ale acestor agenti straini pe teritoriul Romaniei.

baaron

#19
Toata clasa politica de 15 ani de zile se opune cu inversunare pentru aflarea ADEVARULUI in cazul loviturii de stat din decembrie 1989 si mineriadelor..
Dupa atatia ani de zile clasa politica desemneaza un singur procuror sa se ocupe de dosarul loviturii de stat din decembrie 1989, mineriadelor si Carlos Sacalul, acesta este fostul maior DAN VOINEA, procurorul care a participat la simulacrul de proces al sotilor Ceausescu de la Targoviste din decembrie 1989.
Procurorul Dan Voinea in 25 decembrie 1989 la Targoviste a decis  impuscarea sotilor Ceausescu, dar trebuie mentionat faptul ca acest procuror a pus cateva intrebari sotilor Ceausescu:

,,Procuror : Pe numele cui sint cele 400 milioane de dolari din Elvetia?
Elena Ceausescu: Ce bani?

Procuror: 400 de milioane au fost depozitate in Elvetia!
Elena Ceausescu: Dovada, dovada!,,.

Intrebari pregatite cu mult timp inainte pentru a arata ca, sotii  Ceausescu au furat poporul Roman, de fapt a fost un truc  mediatic pentru asasinarea sotilor Ceausescu.
Procurorul Dan Voinea este promovat general de Ion Iliescu dupa lovitura de stat din decembrie 1989.


baaron

INLOCUIREA CETATENILOR SOVIETICI-RUSI IMBATRANITI  DIN INSTITUTIILE STATULUI ROMAN CU ALTI  CETATENI SOVIETICI-RUSI

Al doilea motiv al loviturii de stat a fost inclocuirea cetatenilor sovietici-rusi imbatraniti din institutiile statului Roman cu alti cetateni sovietici-rusi.
Copii si tinerii sovietici-rusi sunt speranta Rusiei sa domine si sa distruga Romania, prin includerea lor in institutiile statului Roman pentru a apara victoriile sovietice-ruse impotriva poporului si statului Roman.
TINERII ROMANI (mai putin cei din scoala de Yoga MISA) se uita la televizor si numai la filme AMERICANE,  difuzate special pe toate posturile de televiziune private si nationale, la radio  nu asculta decat muzica si nu citesc ziare si reviste, nu-i intereseaza ce se intampla in jurul lor, au incredere in institutiile statului: Guvern, Senat, Parlament, SRI, Justitie, Politie si altele, dar ei nu stiu ca: CETATENII SOVIETICI-RUSII SUNT IN INTERIORUL ACESTOR INSTITUTII de 60 de ani de zile.
TIMPUL este in favoarea cetatenilor sovietici-rusi, intrucat cu fiecare secunda care trece in Romania, cetatenii sovietici-rusi se aseaza mai bine in Romania, prin firme si societati comerciale scutite de taxe si impozie carora le sunt restituite TVA-urile, ori prin IMM-uri, ONG-uri si Fundatii finantate de GUVERNUL ROMANIEI de 15 ani de zile si ocupa functii in institutiile statului Roman si mai mult vin din urma rudele si copii lor.
UNIVERSITATEA Spiru Haret ofera burse, cazare si masa gratuita pentru cetateni sovietici-rusi care vin la studii in Romania din Moldova, Ucraina, Rusia si alte zone sovietice viitori agenti SRI-KGB-CIA si altele, pe bani statului Roman, din cota de 4% din PIB cat revine invatamantului, adica din taxele si impozitele pe care le platesc cetatenii Romani. Ulterior acestor cetateni sovietici-rusi l-i se ofera locuri de munca in Justitie, Politie, Jandarmerie, SRI, SIE, DIA, deputati, senatori si parlamentari ai Romaniei, mai mult dupa terminarea studiilor primesc case, terenuri, paduri si credite favorizate Magistratii din Justitie sunt numiti de ION ILIESCU si EMIL CONSTANTINESCU-cetatean basarabean- de 15 ani de zile, pentru a vana si distruge cetatenii Romaniei. CEAUSESCU nu facea acest lucru, ei il fac pentru ca, stiu ca numai cu JUSTITIA mafiota, criminala si terorista subordonata clasei politice si PSD-ului, se poate distruge si destrama un stat si epura etnic un popor.
Jandarmeria este alcatuita din cetateni sovietici rusi pregatiti in unitati militare din Romania pe bani statului si poporului Roman pentru a apara si proteja actiunile membrilor SRI-KGB si institutiile statului in care acesti agenti SRI-KGB sunt angajati si prin activitatea lor lupta pentru destramarea si distrugerea statului roman si epurarea etnica a poporului Roman. Jandarmi ataca si aresteaza la comanda politica Interesant este faptul ca, actualul Guvern impus de agentii SRI-KGB-ul sovietic, americanii, evreii si MASONERIA solicita cluburilor de fotbal din Romania sa plateasca datoriile la stat (aceasta actiune face parte din planul de distrugere a sportului Romanesc), dar nu solicita ca masoni si evreii care au IMM-uri, ONG-uri si fundatii in Romania, finantati din banii statului si poporului Roman, sa plateasca datroriile la stat. Acesti agenti impune clasa politica vehiculata de 15 ani de zile din guvern, parlament si senat, care fabrica legi, date si acte specifice SRI-KGB-ului, pentru a fi scutiti de datorii ori le sunt esalonate datoriile pana la calendele grecesti, iar cetatenii Romaniei nu primesc salariile, pensiile si medicamentele necesare gratuite, ori sunt aruncati in strada din locuinta lor pentru ca, nu platesc datoriile la stat.
Este important de mentionat faptul ca, Serban Mihailescu fiind secretarul General al Guvernului Nastase, PSD s-a dus in Parlamentul Romaniei si le-a atras atentia mafiotilor, slugilor si pamfletarilor din Parlamentul Romaniei sa fie cuminti, sa nu mai  fac valuri cu expresia:
,, Ciocul mic ca, altfel  ne ocupam de fundatiile voastre,,. :evil: :evil:
Fundatiile din Romania sunt o inventie a lui SOROS cetatean evreu care a finantat lovitura de stat din Romania din decembrie 1989, pentru a conduce Romania cu ajutorul IMM-urilor, ONG-urilor si fundatiilor si sustinute financiar din fonduri Guvernamentale. Gresit spus, intrucat acesti bani se returneaza cu dobanda de 50% de catre statul Roman, FMI si  Banca Mondiala.
Cetatenii sovietici-rusi  dupa ce termin studiile superioare gratuite in Romania sunt angajati in Romania, in institutiile statului Roman cu salariu in valuta intre 500 si 1 200 EURO si spor de salariu 5% tot in valuta, deoarece lucreaza intr-o tara defavorizata.

baaron

INSTITUTII IN CARE SINT ANGAJATI CETATENI SOVIETICI-RUSI DUPA
                                           DECEMBRIE 1989


SRI in care se gasesc toti agenti internationali.
SIE - al doilea serviciu de informatii extern infintat in 2001de Mircea Geoana este alcatuit din cetateni sovietici-rusi care au facut studiile gratuite in Romania.
CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE sediul mafiei SIE, SRI-KGB si DIA structuri ale serviciilor de informatii Romane si straine care s-au pastrat din vremea comunismului sovietic, care se ocupa de restructurari, privatizari si disponibilizari trucate si ilegale.
CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE condus de Victor Babiuc (lucru care indica ca, in toti acesti 15 ani de zile a avut loc o rotire a  cadrelor, indiferent de optiunea politica) a organizat chiar si o echipa de negociatori pentru eliberarea jurnalistilor Romani din IRAK. Dupa ce aceasta institutie au organizat impreuna cu membri SIE, SRI-KGB, DIA si agenti arabi si CIA aceasta rapire pentru a face jocurile mafiotilor arabi, pentru a nu platii datoriile statului Roman si pentru a nu fi cercetati penal pentru toate actele abusive si ilegale comise pe teritoriul Romaniei.
ORGANIZATIA PENTRU APARAREA DREPTURILOR OMULUI (OADO) este un acoperis al SRI –KGB pentru toti contrabandisti de stat si mafiotii SRI-KGB.
INSTITUTUL ROMAN PENTRU STUDII DEMOCRATICE cu sediul in str. Alexandru Philipide Nr. 15.
In data de 15 iunie 2005, cotidianul Adevarul prezinta modul de marginalizare si impacare a lui Ion Iliescu cu liderii PSD. Conducerea PSD  il numeste pe Ion Iliescu presedinte al Institutului de Studii Democrate (ISD). Impacarea s-a produs in dupa-amiaza zilei de 14 iunie 2005, in biroul lui Adrian  Nastase de la  Camera Deputatilor, la care au participat Mircea Geoana si Miron Mitrea. Ion Iliescu ramane in PSD si protejat de membri partidului. Ion Iliescu a primit cu bucurie aceasta functie pentru a ramane in gasca, intrucat are pe rol un dosar penal , cel al mineriadelor din 1990-1991.
CNSAS nu primeste dosare de la SRI-KGB pentru a stabili persoanele care au facut politie politica in Romania in perioada comunista, dar in schimb CIA in cei 15 ani de zile cu sprijinul clasei politice si SRI-KGB au studiat si studiaza in continuare dosarele securitatii, numai pentru a  scoate dovezi din arhiva SRI-KGB in care sa arate ca in Romania a fost HOLOCAUST, pentru a invinui poporul Roman de ceva ce nu a facut, numai si numai pentru a face datoare Romania si poporul Roman evreilor si masonilor pentru totdeauna.
De asemenea, trebuie facuta precizarea ca, CNSAS nu a primti dosare de la DIE, ulterior SIE, dalmatieinii care au facut politie politica, de genul col RISTEA Priboi, in cazul revoltei de la Brasov din anul 1987, era la UM 0199, de fapt cei care au organizat si  infaptuit lovitura de stat din decembrie 1989.
In 14 iunie 2005 gen. Nicolae Pleºiþã sef al Departamentului  de Informatii  Externe, audiat in dosarul teroristului Illich  Ramirez Sanchez , zis Carlos Sacalul, agent palestinian, SRI si KGB, a declarat ca:
,,Serviciul sãu a lichidat zeci de români,,.
Carlos Sacalul a facut studiile la GRU-Moscova.
AVAB-AVAS institutie infiintata pentru a ascunde furturile bancare, jaful national si alte ticalosii indreptate impotriva statului si poporului Roman
Institutul Bancar Roman sunt angajati agenti internationali.
Trebuie amintit faptul ca, SRI-KGB si BCR au finantat o intalnire dintre ziaristi de la EVENIMENTUL ZILEI si OCEALAN seful gruparii teroriste al Partidului Muncitorilor PKK din KURDISTAN-, dupa aceasta intalnire OCELAN este scos din zona KURDISTAN si ajunge in Germania, unde este rapit de MOSAD serviciile secrete ale Israelului si predat Turciei.
Prefectura infintata pentru a jefui statul Roman, a fura voturile cetatenilor Romani si a fura proprietatile poporului Roman.
Primarii loc de refugiu pentru toti agentii SIE, SRI-KGB si DIA.
Inspectia Muncii
Institute de proiectari si cercetare au trecut in subordinea SIE, SRI-KGB si DIA (AQUAPROIECT) care au dat afara cetatenii Romani si au angajat cetateni sovietici-rusi care au facut studii gratuite in Romania, mai mult sunt finantate anual (Mugur Isarescu) de guvernele care s-au perindat timp de 15 ani la putere in Romania, iar TRACTORUL, REPUBLICA, ROCAR, ARO si altele, nu sunt finantate de guverne si se urmareste desfintarea lor si muncitorii romani sa fie aruncati in strada fara serviciu si fara salariu.
Parchetul National Anticoruptie –PNA institutie infintata de PSD pentru a ataca persoanele incommode si pentru a apara si proteja membri PSD, SIE, SRI-KGB, DIA si ai altor service secrete arabe si internationale care activeaza pe teritoriul Romaniei eliberand acte si date fabricate de aceasta institutie precum ca, nu sint vinovati, eliberand in acest sens adeverinte NUP, asa cum se emiteau diplomele la crosul Daciadei in perioada comunista-sovietica-rusa.
In interiorul partidelor politice PSD, PUR, PPRM, UFD (a fost alcatuit numai din cetateni sovietici-rusi, partid finantat de Sorin Ovidiu Vantu cu 400 000 000 -milioane-lei din banii furati de la peste 300 000 de cetateni ROMANI prin FNI, GELSOR, SOVINVEST si altele). Presedintele UFD a fost VARUJAN VOSGANIAN cetatean ucrainian, partid care s-a unit cu PNL si altele si de aici cetatenii sovietici-rusi ajung in Guvern, Senat si Parlamentul Romaniei.
In ultima perioada de timp au fost atacate Ziarele EVENIMENTUL ZILEI, ROMANIA LIBERA, NATIONAL si pentru a inlocui personalul Roman cu alte persoane de alte nationalitati si in special cetateni sovietici-rusi vorbitori de limba Romana care au facut studiile gratuite in Romania.
In spatele actiuni de inlocuire a personalului de la Romania Libera se afla SIE, SRI-KGB, DIA si SORIN OVIDIU VANTU care este implicat financiar in firma WAS si in cotidianul Monitorul de la Sofia, care este tot a lui Vantu.
Ion Iliescu presedintele Romaniei in perioada 2000-2004 a intocmit, semnat si decretat spre final de mandat Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 pentru a defini, intr-o prima faza, institutional lovitura de stat cu revolutia Romana si pentru a justifica jaful national din ultimi 15 ani.
Menirea institutului este de a acredita - oficial si stiintific - tezele lui Ion Iliescu potrivit carora in decembrie 1989 ar fi fost o miscare populara, iar el, este exponent al acesteia, si a preluat puterea dupa vidul de autoritate creat in 22 decembrie 1989, o data cu arestarea lui Nicolae Ceausescu si a fostului aparat de conducere comunist - Comitetul Politic Executiv si  uciderea gen. Milea.
Istoricul Armand Gosu, afirma ca:
,,Scopul institutului va fi acela de a "legitima si perpetua minciuna si falsul istoric pentru generatiile viitoare", precum si de "a se rafui cu adevarul istoric si cu vechii lui adversari politici,,.
In realitate a fost lovitura de stat, pentru ca Ion Iliescu sa aplice restructurarea, perestroika –gorbaciovian in Romania, asa cum au facut cu ani in urma sovietici-rusi in Afganistan.
Mujahedinii si apoi talibanii au distrus tot ce-au construit sovieticii-rusii, inclusiv Institutul Politehnic din Kabul (cetateni sovietici-rusi au fost adusi la studii gratuite in Afganistan, iar dupa terminarea studiilor urma sa ocupe functii importante in institutiile acestui stat), fabrica de ulei din masline, sistemul de irigatii etc.
Scopul infintarii Institutului Revolutiei Romane din Decembrie 1989, adica faza a doua, este acela de a crea locuri de munca pentru cetatenii sovietici-rusi in Romania. Acestia constituind viitoarea  masa de manevra  impotriva statului si poporului Roman, asa cum au fost folositi minerii ca masa de manevra impotriva Bucurestenilor care protestau impotriva comunismului KGB-ului sovietic si ION ILIESCU, mineri care ulterior au fost disponibilizati si aruncati in strada fara serviciu si nimeni nu a mai venit in ajutorul lor.
Ultima faza si scopul final este acela ca, dupa terminarea studiilor gratuite cetatenii sovietici-rusi, devin viitorii agenti SIE, SRI-KGB, DIA, magistrati, judecatori, chestori, procurori, patroni, membri de partid si altele, iar din interiorul acestor institutii saracesc, infometeaza, vaneza si ucid cetatenii Romaniei, asa cum au facut pana in decembrie 1989 si dupa decembrie 1989.
Ion Iliescu doreste crearea altor structuri pe langa acest  institut conform legii, o biblioteca si un Muzeu National al revolutiei Romane din Decembrie 1989.
Institutul are ca obiect de activitate analiza stiintifica a premizelor, desfasurarii si efectelor - in plan politic, economic si social - ale Revolutiei romane din decembrie 1989, in scopul realizarii unei imagini documentate, obiective si cuprinzatoare asupra acestui eveniment cardinal din istoria contemporana a tarii noastre.
Pentru realizarea obiectului de activitate si a scopului activitatii sale, Institutul organizeaza culegerea, arhivarea, cercetarea si publicarea documentelor referitoare la Revolutia romana din decembrie 1989.
Solicita si achizitioneaza contra cost, respectiv primeste prin transfer sau ca donatie, orice marturie, publicatie ori document al Revolutiei romane din decembrie 1989 sau despre aceasta.
Sa asigure deplasari in tara si strainatate in vedere dezvoltarii relatiilor de colaborare si de comunicare cu persoane si institutii, din tara si din strainatate, care sint preocupate de cunoasterea si reflectarea Revolutiei romane din decembrie 1989.
Organizeaza reuniuni si colocvii consacrate Revolutiei romane din decembrie 1989 si reprezinta cercetarea romaneasca in acest domeniu la intilnirile stiintifice nationale si internationale.
Sprijina conceptual, metodologic si material, in limita sumelor alocate de la buget, proiecte si programe ale organizatiilor societatii civile si ale asociatiilor de revolutionari, consacrate studierii si evocarii Revolutiei romane din decembrie 1989.
IRRD i-au fost atribuite si organe de conducere, respectiv Colegiul National al Institutului Revolutiei Romane din Decembrie 1989 si Consiliul Stiintific al Institutului Revolutiei Romane din Decembrie 1989.
Modalitatile de atragere a veniturilor proprii se numara: editarea si vinzarea de carti, publicatii, lucrari si studii de specialitate, prestari de servicii, exploatarea bunurilor pe care le are in administrare, incheierea de contracte cu persoane fizice sau juridice.

baaron

In anul 2000, cotidianul ,,Zavtra" dezvaluia ca:
,,Administratia Iliescu negociase cu Rusia crearea unui sistem de telecomunicatii speciale care urma sa lege printr-un asa-numit ,,fir rosu" toate institutiile din Romania de cele de la Moscova, inclusiv Palatul Cotroceni de Kremlin,,.
ION ILIESCU prin mineriade a impartit Romania in doua parti: mineri si restul cetatenilor Romaniei. Minerii sunt cetateni ai Romaniei care au asigurat energia Romaniei dintotdeuna, sunt cei care au construit metroul in Bucuresti, dar mintea diabolica si criminala a lui ION ILIESCU a folosit minerii pentru a indeplini sarcinile fortelor oculte criminale Internationale de distrugere si destramare a statului Roman
In 2005 au inceput grevele strategice ale SIE, SRI-KGB, DIA, ION ILIESCU si PSD, postasilor, CFR-istilor si altele, folosind masa de manevra cetatenii sovietici-rusi angajati in institutiile statului Roman pentru a veni din nou ION ILIESCU la PUTERE. Postasii nu au facut greva in perioada guvernarii PSD, ADRIAN NASTASE si ION ILIESCU, acestia fiind vinovatii care nu le-au marit salariile 4 ani de zile si acum vor drepturi salariale, prin greve de proportii care sa duca la razboi civil in Romania. Presedinti de sindicat conduc si activeaza aceste greve la comanda politica a lui ION ILIESCU, PSD si SRI-KGB.
Presedinti de sindicat au devenit milionari in dolari, prin depunerea cotizatiilor membrilor de sindicat la FNI, Gelsor, SOVINVEST si altele, cum este Liviu Luca sau de genul lui Pavel Todoran, fostul presedinte al sindicatului CNSLR-Fratia si actual deputat de Mures, patronul firmei TELIN-CONSTRUCT SRL, care datoreaza bugetului de stat 2.274.439.970 lei si multe altele.
Asa a procedat SIE, SRI-KGB, DIA, ION ILIESCU si PSD impotriva guvernarii 1996- 2000, greva revolutionarilor lui DAN IOSIF, adica politisti, militari, agenti sovietici-rusi si  arabi, incheiata cu ocuparea sediului Guvernului Romaniei. Lovitura de stat de la STOIENESTI si COSTESTI a dus la inlocuirea Guvernului RADU VASILE cu Guvernul MUGUR ISARESCU omul lui ION ILIESCU, masonilor si evreilor, cel care timp de 15 ani de zile a devalizat toate  bancile din Romania, a finantat mafiotii straini care nu aveau nici macar 8 clase elementare cu mii de miliarde de lei, dar a refuzat sa finanteze intreprinderile Romanesti, TRACTORUL, ROMAN, ROCAR, ARO si altele.
Nu putem astepta la un razboi civil, ori lovitura de stat, cum s-a intamplat in decembrie 1989 din partea lui ION ILIESCU, SIE, SRI-KGB si DIA sau la alte mineriade.
Poporul Roman este mintit si amagit din 4 in 4 ani de zile si traieste cu speranta ca vor veni alti si ii vor ajuta si ii vor apara de hoti si banditi din institutiile statului, le vor creea locuri de munca si multe altele, dar acest lucru este de domeniul SF intrucat clasa politica din Romania de 15 ani de zile este numita si protejata  de SIE, SRI-KGB, DIA din institutiile statului Roman care lupta pentru distrugerea si destramarea statului Roman si epurarea etnica a poporului Roman.
Daca pana acum era numai o problema faptul ca, tinerii cetateni Romani nu au posibilitati financiare  pentru a urma cursurile de invatamant superior, in 2005 Ministerul Educatiei  vor sa desfinteze scoli si universitati pentru simplu motiv ca, exista calitatea scazuta a invatamantului Romanesc. Realitatea este ca, nu este nevoie de cetateni Romani cu studii superioare deoarece sunt greu de manevrat si pacalit si mai mult devin concurenti cetatenilor sovietici-rusi la posturi in institutiile statului ROMAM. Interesant este faptul ca, ME nu solicita deschiderea dosarului penal cu  privire la vanzarea de diplome false de absolvirea studiilor superioare vandute cu sume cuprinse intre 20 000 si 60 000 dolari in tara si strainatate de DOLFI DRIMER protejatul lui ION ILIESCU, PSD si SRI-KGB.
Ministrul Educatiei  si Cercetarii, Mircea Miclea (Ziarul 11 06 2005)  intr-o conferinta de presa tinuta la Alba Iulia spune ca:
,,Odata cu aparitia legii privind asigurarea calitatii in educatie, o serie de universitati particulare si de stat  vor disparea,,.
De asemenea, Mircea Miclea a spus ca:
,,Dupa adoptarea legii calitatii invatamantului va aparea AGENTIA  ROMANA   DE ASIGURARE A CALITATII   INVATAMANTULUI  SUPERIOR ROMANESC (va avea fir rosu cu Moscova), care va evalua periodic universitatile, nu numai la infintare,,.
Se infinteaza aceasta agentie, cu filiale in toata tara, pentru a crea locuri de munca pentru cetatenii sovietici-rusi si de alte nationalitati pentru ca, acestia sa controleze invatamantul superior din Romania. De fapt se urmareste ca, la aceste universitati sa invete numai cetateni sovietici-rusi exact ca, in perioada comunista, in care numai cetatenii sovietici-rusi aveau dreptul sa urmeze cursurile superioare de invatamant sau membri PCR.
De fapt ce se intampla, se infinteaza comisii pentru fiecare scoala din Romania care sa nu faca nimic intr-un an de invatamant, adica sa primeasca salarii de pomana si la sfarsitul anului scolar sa intocmeasca un raport  pentru  parinti pentru a arata calitatea scoli respective.
Ministrul Educatiei  si Cercetarii, Mircea Miclea nu spune ca, Ministrul Educatiei  si Cercetarii, Mircea Miclea in 15 ani de zile s-au desfintat deja peste 4000 de scoli in Romania si s-au aruncat in strada peste 250 000 de profesori si invatatori care au ajuns someri, fara serviciu si fara salariu.
Tradatorii si mafiotii din clasa politica de 15 ani de zile se joaca cu soarta copiilor si cetatenilor Romaniei, la fiecare mandat politic, din 4 in 4 ani isi  inlocuiesc calculatoarele, parcul auto si mobilierul din cabinet, arisipiind mii de miliarde de lei,  dar nu au bani si pentru a repara si incalzi scolile din Romania si nu au bani pentru salarii si tichete de masa pentru profesori.
In Romania Libera, din 08 Februarie 2005 se vorbeste despre:
,,Programul denumit Sistemul Educational Informatizat (SEI) initiat de Ministerul Educatiei si Cercetarii s-a dovedit a fi o uriasa sursa de furat bani de la bugetul statului.
Firma SIVECO a primit fara licitatie contractul pentru realizarea programului SEI si in decurs de trei ani a livrat echipamente la preturi uriase. Din 6 milioane de dolari, cat era preconizat sa coste programul, s-a ajuns la 60 de milioane de dolari,,.
In acest caz se poate vorbi de un complot si tradare nationala generalizat la nivelul tuturor institutiilor statului Roman  care urmareste sa distruga statul si poporul Roman, prin credite externe care ajung pe mainile unor banditi si mafioti, credite care sint platite de poporul Roman. Aceste credite externe au rolul de acapararea si subjugarea statul si poporul Roman in mod continuu la FMI si Banca Mondiala institutii financiare internationale criminale-mafiotice- sataniste-masonice.
In acest sens este de remarcat un articol din ziarul Gandul din 15 iunie 2005 care reclama acest aspect de risipa a banilor proveniti din credite externe, in interesul unor anumite firme si persoane si nu in interesul elevilor si al scoliilor romanesti.

MINISTERUL EDUCAÞIEI A CUMPÃRAT 41 DE JEEP-URI SUBARU
41 de laboratoare a câte 40.000 USD pentru ºcolile din rural.


Învãþãmântul rural este departe de a atinge standardele internaþionale. Avem încã mii de ºcoli cu WC în curte, cu acoperiºuri care stau sã cadã, fãrã încãlzire. Cu toate acestea, ministerul a gãsit cã este necesar ca mai întâi sã cumpere jeep-uri ,,Subaru" – pe post de laboratoare - decât sã achiziþioneze ceva mai firesc, cum ar fi apa potabilã ºi WC-ul modern. Ministrul Miclea ºi-a motivat decizia prin aceea cã inclusiv licitaþia, ca ºi programul au fost opera guvernãrii trecute, el neavând altceva de fãcut decât sã primeascã ºi sã plãteascã contractele deja încheiate. Ieri, ministrul Miclea a anunþat cã instituþia pe care o conduce va finaliza, pânã în septembrie, Strategia de Dezvoltare a Învãþãmântului Rural din România,  ce presupune investiþii, pe anul 2005,  de 3.943 de miliarde de lei. Suma este necesarã pentru reabilitarea infrastructurii a 1571 de unitãþi ºcolare, acordarea de facilitãþi pentru profesori ºi elevi sub formã de sporuri ºi burse, cursuri de formare iniþialã ºi continuã pentru cadre didactice ºi manageri, întãrirea parteneriatelor dintre unitãþile de învãþãmânt ºi comunitate - prin acordarea de granturi în valoare de 7.000 de euro ºcolilor care îi iniþiazã pe elevi în meseriile practicate în comunitatea localã, precum ºi pentru îmbunãtãþirea dotãrii cu echipamente a ºcolilor de la sate. În acest sens, ministerul a achiziþionat, în douã tranºe – în septembrie 2004 ºi mai 2005 - 41 de jeep-uri marca ,,Subaru" – câte unul pentru fiecare judeþ al þãrii - la preþul de 30.000 USD bucata. Fiecare jeep a fost dotat cu laptop-uri, videoproiectoare ºi alte echipamente în valoare de 10.000 USD, în scopul folosirii lor ca laboratoare didactice mobile.
De la 1 ianuarie a.c. 7 dintre aceste laboratoare mobile au devenit active ºi rãspund - în principiu - solicitãrilor a 48 de ºcoli din 7 judeþe-pilot : Maramureº, Arad, Sibiu, Dolj, Argeº, Galaþi ºi Iaºi. Mentorii care rãspund de aceste laboratoare mobile, doi pe fiecare judeþ, au fost selectaþi în urma unui concurs de CV-uri, urmat de cursuri de formare ºi câºtigã 480 de dolari pe lunã – bani suportaþi din bugetul proiectului, derulat cu Banca Mondialã. Din toamnã, vor deveni operaþionale ºi restul laboratoarelor didactice mobile, iar ministerul va organiza un nou concurs pentru mentori,,.

baaron

O alta supriza urmeaza in curand pentru cetatenii Romani (si pentru alti cetateni din tarile foste sovietice-comuniste) adusi in situatia de a parasi Romania pentru a munci s-au cere azil politic in alte tari.
Toate tarile care au participat la conspiratia internationala si Consiliul Europei, dupa ce s-au instalat in institutiile acestor tari foste sovietice comuniste-ruse si au pulverizat industriile si economiile acestor tari si au pus stapanire pe resursele naturale a le solului si subsolului, acum vor sa creeze gulaguri sau tarcuri internationale- unul in Siberia si altul in Africa pentru toti cetatenii straini care cer azil politic, s-au pleaca sa munceasca in alte tari.
Din decembrie 1989 si pana in present, datorita loviturii de stat, mineriade si altele, suicid (cu sprijinul clasei politice in 15 ani de zile) de saracie si foamete, ori inundatii si calamitati naturale provocate intentionat, prin defrisari abusive a padurilor Romaniei au provocat moartea a peste 2 000 000 de cetateni Romani.
Fortele oculte internationale au finantat lovitura de stat din Romania din decembrie 1989, care au provocat GENOCID si HOLOCAUST in Romania timp de 15 ani de zile in care au murit peste 2 000 000 de cetateni Romani.
Peste 2 000 000 de cetateni Romani au parasit Romania.
Peste 3 000 000 de cetateni sovietic-rusi au fost adusi in Romania la studii gratuite, masa cazare si bursa si sunt angajati in institutiiile statului Roman de unde lupta pentru distrugerea si desfintarea statului Roman si epurarea etnica a poporului Roman, de fapt ei sunt beneficiarii loviturii de stat din Romania din decembrie 1989.
Fortele oculte internationale au declansat al treilea razboi mondial silentios, intrucat au promovat comisioanele (mita de stat) si specula (scumpirile de stat), asa cum se procedeaza azi in Romania si in toata lumea, dar refuza sa spuna ca, au murit peste 60 000 000 de cetateni ai planetei in cel de al doilea Razboi mondial si 20 000 000  de cetateni ai tarilor foste comuniste si a altor state, dupa instaurarea dictaturii sovietice si a aliatilor.
In timpul ocupatiei Germane in Romania, daca aveai o casa s-au un apartament cu trei sau mai multe camere soldatii germani ocupau o camera si dadeau din ratia lor de hrana (ciocolata si zahar) celor din casa in care erau gazduiti. Rusii cand au venit in Romania si-au pus ceasuri de masa la gat si cand acestea sunau la ora la care erau puse sa sune, se aruncau in sant cu ceasuri cu tot si strigau ca sunt bombe, iar cand intrau in ograda Romanului, ocupau toata casa sau apartamentul, ucidea si viola tot ce intalnea in cale.
Interesant este faptul ca, Daniela Buruiana  portavocea PRM in  parlamentul Romaniei  avand functia de vicepresedinte al Comisiei de control SRI, nu spune nimic in legatura cu faptul ca, in serviciile de informatii romanesti sunt angajati, agenti arabii si de alte nationalitati. De asemenea nu spune nimic inlegatura cu faptul ca, acesti agenti arabi si internationali  controleaza economia romaneasca. Acesti agenti straini  au intrat in posesia intreprinderrilor, padurilor, caselor si terenurilor cetatatenilor Romani, nu platesc  taxe si impozite statului Roman, au datorii imense statului Roman si sunt sustinuti de SIE, SRI-KGBDIA,.. si clasa politica de 15 ani de zile sa nu plateasca aceste datorii. Mai mult primesc rambursari de TVA de sute de milioane de dolari care ajung in tarile lor de origine Daniela Buruiana  il sustine pe RADU TIMOFTE si solicita desfintarea CNSAS, iar inaintea alegerilor din 2004 a spus ca:
,,Va informa cetatenii Romaniei despre agentii straini angajati in SRI si in alte institutii ale statului Roman,,.
Dar, a rams la stadiul de gargara publica.
ADRIAN SEVERIN Ministru Afacerilor Externe din partea PD in 1996 se duce in vizita la PACEPA in SUA  de unde se intoarce in Romania cu lista agentilor straini angajati in institutiile statului Roman (lista cu agenti straini o are si Emil Constantinescu), fapt pentru care renunta la functia de Ministru Afacerilor Externe pentru o functie negociata la Parlamentul Europei.

baaron

Presedintele Grupului de Investigatii Politice Mugur Ciuvica prezinta datoriile pe care firmele demnitarilor PSD le au fata de statul roman si nimeni nu ii ataca si aresteaza din institutiile statului.
Viorel Hrebenciuc, deputat de Bacau si liderul grupului PSD din Camera Deputatilor. Potrivit declaratiei sale de Actionar la firma: BARTER GRUP SA din Bacau unde detine 19%, fiind asociat cu fostul ministru al Turismului Dan Matei Agathon, care detine si el tot 19%. BARTER GRUP SA datoreaza 5.161.409.300 lei la bugetul de stat, 2.510.927.599 lei la bugetul asigurarilor sociale de stat si 220.276.225 lei la bugetul asigurarilor pentru somaj.
Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, care detine 50% din MODA ZILEI GROUP 2004 SRL, in cateva luni de existenta, are datorii de 553.760.007 lei la bugetul de stat.
Constantin Nita, deputat de Brasov si vicelider al grupului PSD din Camera Deputatilor, impreuna cu sotia sa detine firma NIMPEX SRL care are 3.519.225.292 lei datorii la bugetul de stat, 683.045.140 lei datorii la bugetul asigurarilor sociale de stat, 76.188.743 lei datorii la bugetul asigurarilor pentru somaj si 267.905.164 lei datorii la bugetul asigurarilor de sanatate. Nu platesc datoriile la stat, iar Constantin Nita a luat anul trecut dividende de 60.599.377 lei de la NIMPEX SRL. Silvia Nita, sotia deputatului Nita, actionar si administrator la aceeasi firma, a ridicat anul trecut dividende de 1.151.388.157 lei. Familia Nita a castigat anul trecut peste 1,2 miliarde lei de pe urma firmei NIMPEX si datoreaza statului 4.546.364.339 lei.
Cristian Sorin Dumitrescu, deputat de Vrancea si purtatorul de cuvant al grupului PSD din Camera Deputatilor, cel care cere in iunie 2005 demisia ministrului Sanatatii, este actionar la CICERO SA si la FRAZI SA. CICERO SA datoreaza 3.381.631.948 lei la bugetul de stat, 273.694.492 lei la bugetul asigurarilor pentru somaj si 918.164.340 lei la bugetul asigurarilor de sanatate. FRAZI SA datoreaza 6.545.033.072 lei la bugetul de stat, 1.989.530.952 lei la bugetul asigurarilor sociale de stat si 1.153.572.339 lei la bugetul asigurarilor de sanatate. Desi valoroase, actiunile detinute de Cristian Sorin Dumitrescu la CICERO SA si FRAZI SA nu sunt foarte numeroase. La CICERO SA, de pilda, deputatul Dumitrescu detine 4,5% din actiuni in valoare de 567.375.000 lei.
Octavian Stireanu, deputat PSD de Buzau, consilier prezidential intre 2000 si 2004, si sotia acestuia, Mariana Stireanu sunt actionarii principali ai CICERO SA si FRAZI SA. Octavian Stireanu este actionar principal la alte doua firme cu datorii: TIPOGRAFIA CICERO SA si MAPRES SA. TIPOGRAFIA CICERO SA are 456.535.551 lei datorii la bugetul asigurarilor sociale de stat. MAPRES SA are 698.711.272 lei datorii la bugetul de stat, 179.270.634 lei datorii la bugetul asigurarilor sociale de stat si 48.310.109 lei datorii la bugetul asigurarilor de sanatate.
Petru Lificiu, deputat de Galati, ales pe listele PSD, fost ministru al Mediului si trecut, in urma cu cateva zile, la Partidul Ecologist Roman, si sotia sa, Verginea Lificiu, au vandut anul trecut actiunile pe care le detineau la BUDERUS ROMANIA SRL pentru care au primit 950.000 euro, iar sotia sa 250.000 euro. Firma BUDERUS ROMANIA SRL datoreaza 32.385.698.398 lei la bugetul de stat, 4.513.865.890 lei la bugetul asigurarilor sociale de stat, 606.055.972 lei la bugetul asigurarilor pentru somaj si 2.091.174.066 lei la bugetul asigurarilor de sanatate. Sotii Lificiu au primit 1.200.000 euro prin vanzarea unei firme care datora statului circa 1.200.000 euro, iar in loc sa ajunga la bugetul statului, cele 1,2 milioane de euro au intrat in contul familiei Lificiu.
Verginea Lificiu este actionar si administrator si la LPV CONSULT SRL, iar Petru Lificiu a primit anul trecut 150.000.000 lei "drepturi salariale", dar LPV CONSULT SRL are 2.232.903.732 lei datorii la bugetul de stat, 1.066.687.162 lei datorii la bugetul asigurarilor sociale de stat, 161.999.098 lei datorii la bugetul asigurarilor pentru somaj si 545.148.213 lei datorii la bugetul asigurarilor de sanatate.
Alin George Teodorescu, fostul ministru cancelar al lui Adrian Nastase, deputat de Braila, este actionar la IMAS - MARKETING SI SONDAJE SA, firma pe care a infiintat-o, fiind  si manager general intre 1992 si 2004. IMAS - MARKETING SI SONDAJE SA are mari datorii la stat: 21.671.374.052 lei la bugetul de stat; 2.235.781.063 lei la bugetul asigurarilor sociale de stat; 352.641.692 lei la bugetul asigurarilor pentru somaj.
Cu ajutorul sondajelor mincinoase ordinare emise de IMAS - MARKETING SI SONDAJE SA s-au castigat alegerile din 2000, PSD si Ion Iliescu
Aristide Roibu, senator de Vaslui, trezorierul PSD, a cesionat anul trecut actiunile in valoare de 112.200 de franci elvetieni pe care le avea la firma OMEGA IMOBILIARA SA care are 930.198.547 lei datorii la bugetul de stat, 108.535.131 lei datorii la bugetul asigurarilor de stat si 14.022.969 lei datorii la bugetul asigurarilor pentru somaj. Anul trecut, Aristide Roibu a cesionat si actiunile pe care le avea la MECONER SA, firma care  are datorii 1.802.314.458 lei la bugetul de stat si 158.940.598 lei la bugetul asigurarilor de stat.
Pavel Todoran, fostul presedinte al sindicatului CNSLR-Fratia si actual deputat de Mures, patronul firmei TELIN-CONSTRUCT SRL, datoreaza bugetului de stat 2.274.439.970 lei. Pavel Todoran detine 57% din actiuni, la societatea comerciala ROMALEX SA care datoreaza 463.015.689 lei la bugetul de stat, 332.438.003 lei la bugetul asigurarilor sociale de stat, 26.815.674 lei la bugetul asigurarilor pentru somaj si 189.491.728 lei la bugetul asigurarilor de sanatate. Membri de sindicat de la  CNSLR-Fratia ai lui Pavel Todoran au manifestat zilele trecute prin Bucuresti, cerand salarii mai mari. Cerearea catorva  membri de sindicat ar fi fost satisfacuta, daca parlamentarul sindicalist Pavel Todoran si-ar fi platit datoriile la stat.
Eugen Nicolicea deputatul de Mehedinti si chestor al Camerei Deputatilor,  a incasat anul trecut dividende de la firma GALAXY SRL Drobeta Turnu Severin in valoare de 1.385.000.000 lei, iar GALAXY SRL datoreaza 483.047.782 lei la bugetul de stat.
Vasile Mocanu, deputat PSD de Iasi, este actionar si director din 1995 pana in 2000-cand a devenit parlamentar -, la AGRICOLA TARGU FRUMOS SA care are datorii uriase la stat: 59.839.733.300 lei la bugetul de stat, 28.883.637.129 lei la bugetul asigurarilor sociale de stat, 3.289.516.043 lei la bugetul asigurarilor pentru somaj si 2.915.512.536 lei la bugetul asigurarilor de sanatate.
Victor Sanda, deputat de Dambovita, este actionar si directorul general la COMPLIS SA Targoviste, intre 1990 si 2001, iar sotia sa este consilier economic, societate care are 2.998.868.976 lei datorii la bugetul asigurarilor sociale de stat, 415.193.189 datorii la bugetul asigurarilor pentru somaj si 1.482.141.594 lei datorii la bugetul asigurarilor de sanatate. Victor Sanda este actionar si la SIMCA SA Targoviste. SIMCA SA datoreaza 1.885.526.066 lei la bugetul de stat, 25.232.515 lei la bugetul asigurarilor pentru somaj si 95.393.843 lei la bugetul asigurarilor de sanatate. Sotia deputatului Sanda este actionara la PAUSEN - COM SRL, care datoreaza 76.523.601 lei la bugetul asigurarilor de sanatate.
Gabriela Nedelcu, deputat de Iasi si actionar la OLIMPMOD SRL,
Mihail Sireteanu, deputat de Prahova si actionar la SIMCO DESIGN SRL,
Ioan Stan, deputat de Suceava si unic actionar la VASTAR SRL,
Petru Tarniceru, deputat de Suceava si actionar la LUCEX PRODIMPEX SRL,
Aurelia Vasile, deputat de Bucuresti si actionar la AUTOTRANS CALATORI FILARET SA,
Doina Silistru, senator de Vaslui, al carei sot este actionar si administrator la AGRIVAS SRL,
Viorel Arcas, senator de Sibiu, actionar si, pana in 2004, director general al AUTOMECANICA SA Medias.
Traian Dobre, deputat PSD Iasi, in prezent trecut la PNL, actionar la doua societati comerciale cu datorii la stat: FERMA ROXANA SA si TRADO MOTORS SRL".
SRI-KGB si clasa politica de 15 ani ascund datoriile companiilor private si persoanelor publice (creditele de la BANCOREX), prin transfer la AVAB-AVAS. Dupa ce SIE, SRI-KGB, DIA si altele, au furat si jefuit statul, tot membrii SIE, SRI-KGB, DIA si altele, infiinteaza o societate AVAS  pentru a ascunde datoriile la stat pe care le au membrii lor, prin firme private s-au credite la bancii, datorii pe care le platesc cetatenii romani, prin taxe, impozite si scumpiri la toate produsele si serviciile, iar scuza presedintelui AVAS MIRCEA URSACHE apare in ziarul ULTIMA ORA din 17 mai 2004  in care spune ca:
,,Aici vorbim de perioada de tranzitie a societatii romanesti, cand foarte multi  nu au stiut in ce se  baga, nu au facut studii de fezabilitate, nu au studiat piata, s-au trezit ca produc pe stoc, le-au creat arierate  si nu au putut rambursa.,,
Marian Ursache se refera la miliardarii de carton, demnitari, patroni de societati si VIP-urile aparute peste noapte care au facut credite de milioane de dolari si chiar au girat cu ferme dezafectate, fara usi, ferestre si acoperis, credite pe care nu le-au mai returnat si le-au folosit in interes personal.
Interesant este faptul ca, nci un demnitar din clasa politica de 15 ani de zile nu intervine sa scuteasca pensionarii sau someri de datoriile pe care acestia le au la intretinere, fapt pentru care isi pierd locuinta si ajung in strada ori se sinucid, si acest lucru la creat tot clasa politica pentru distrugerea statului Roman si epurarea etnica a poporului Roman.
Cei care au  facut credite si au intrat in afaceri sa plateasca datoriile la stat, asa cum pensionarii isi platesc intretinerea la bloc.  Cetatenii Romani sunt obligati sa plateasca jaful national al mafiotilor si ticalosilor angajati in institutiiile statului Roman, pentru ca, asa vrea SIE, SRI-KGB, DIA si altele, si clasa politica de 15 ani de zile.
Interesant este faptul ca, MIRCEA URSACHE presedintele AVAS cunostea datoriile si escrocheriile lui OMAR HAYSSAM si totusi il propune pe agentul sirian si SRI-KGB Omar HAYSSAM deputat din partea PSD la alegerile din 2004. MIRCEA URSACHE acorda ilegal credite nerambursabile in valoare de 95 de miliarde lei SC LAMINORUL SA (Romania Libera 14 aprilie 2005).

baaron

PRIVATIZAREA
Al treilea motiv al loviturii de stat din Romania a avut ca scop transferul  patrimoniului statului  din regimul proprietatii socialiste al statului Roman in cel privat (adica PRIVATIZAREA), in patrimoniul agentilor KGB (si arabi) adusi in Romania de armata sovietica eliberatoare in 1944, bogatiile naturale ale solului si ale subsolului (Adrian Videanu a preluat industria marmurei), terenuri si paduri( facute cadou agentilor arabi si rusi), intreprinderi (REPUBLICA- a ajuns la KGB care refuza sa plateasca salariile cetatenilor Romani, de fapt se urmareste distrugerea acestei intreprinderi, iar cand Radu Ciuceanu membru PRM a intervenit in favoarea muncitorilor de la Republica care nu primesc salariile de luni de zile, a primit un telefon din partea SRI-KGB sa inceteze sa mai sustina muncitorii de la Republica, mai mult Radu Ciuceanu implicat in gasirea conturilor lui Crescent a primit tot un telefon de la SRI-KGB sa isi vada de treaba lui, ca banii din conturile Crescent se afla la ei), ferme (facute cadou agentilor arabi care au participat la conspiratia internationala), magazine si complexe agro-alimentare (intrate in proprietatea membrilor SRI-KGB, MAGAZINUL TINERETULUI beneficiari RADU TIMOFTE director SRI-KGB, gen NICOLAE BADEA presedinte CA DINAMO agent SRI-KGB, GABRIEL POPOVICIU si  FLOIAN STOICA sau sunt facute cadou agentilor arabi pe doua baxuri de tigari), fonduri (UTC, PCR si altele), conturi(conturile Crsecent estimate la cateva zeci de miliarde de dolari au ajuns in mainile KGB-ului sovietic, DAN VOICULESCU este implicat in confiscarea acestor conturi), afaceri imobiliare(RA LOCATO dosarul Apartamentul),  vanzari de armament (armament trecut direct si gratuit din unitatile militare romanesti in firmele agentilor KGB care sunt vandute cu acordul clasei politice si agentiilor de informatii straine CIA, M16, MOSAD si altele instalate in institutiile statului Roman dupa lovitura de stat) si altele.

Ce insemna PRIVATIZAREA in Romania?
Agenti DIE, SRI, DIA si altele dupa lovitura de stat din decembrie 1989 au ajuns , ministri, secretari de stat, deputati, senatori, managerii, directorii, inginerii sefi de sectii care impreuna cu rudele lor din toate intreprinderile si institutiile statului Roman si-au facut firme private cu care isi desfasoara activitatea in intreprinderile si institutiile statului Roman, acolo unde sunt angajati.
Cu ajutorul firmelor private ministri, secretari de stat, deputati, senatori, managerii, directorii, inginerii sefi de sectii si rudele lor executa lucrari de intretinere, reparatii, constructii, aprovizionare, productie si alte servicii in toate institutiile statului Roman, firme private cu care devalizeaza institutiile statului Roman.
In firmele private din institutiile statului roman au fost angajate cadre noi care au inlocuit salariatii de drept din aceste institutii, prin renumita restructurare si disponibilizare abuziva si ilegala, care de fapt insemna inlocuirea salariatilor autohtoni cu alti salariati adusi de conducerea acestor institutii si rudele lor.
Firmele private ale demnitarilor si rudele lor risipesc fondurile acestor institutii, bani care intra in buzunarele lor si rudelor lor, fiind protejati de SRI-KGB, Justitie, Parchet si Politie.
Mai nou si cetatenii arabi, cum este cazul lui Omar Hayssam are o firma privata de intretinere al parcului auto de la Senatul Romaniei. Agentii arabi au intrat in sistemul de privatizare  si disponibilizari abusive si ilegale. Mai mult salariati Romani angajati la firmele arabesti  cu, s-au fara carnet de munca nu isi primesc salariile cuvenite legal.
Numerosi cetateni ai romaniei s-au privatizat si si-au amplasat chiscuri in toate orasele Romaniei, dar care au fost desfintate  de clasa politica de 15 ani de zile, la care a contribuit si Basescu in perioada in  care a fost primar al capitalei. Chioscurile agentilor arabi si prietenii lor nu sunt desfintate si isi desfasoara in continuare activitatea. Mai mult cetatenii Romani care aveau chioscuri s-au tarabe aveau datorii la banci si la persoane particulare in lei si dolari, au girat cu propria locuinta aceste credite, iar dupa desfintarea chioscurilor cetatenilor Romani, acsetia au ajuns in strada fara chioscuri, hrana si  locuinta.
ION ILIESCU si PSD pentru a intra in legalitate cu terenurile, padurile, casele si intreprinderile facute cadou agentilor arabi si internationali care au participat la Conspiratia Internationala din Romania din decembrie 1989, formuleaza o alta CONSTITUTIE in 2003 (Iorgovan membru PSD parintele CONSTITUTIEI 2003 si avocatul lui Omar Hayssam) care este votata de tinerii Romaniei fiind mintiti ca nu vor mai face armata pentru ca acestia sa voteze noua Constitutie care prevede ca orice cetatean de pe aceasta planeta poate cumpara teren, casa, padure sau fabrica in Romania, iar dupa votarea Constitutiei  tinerii Romaniei, fac 3 ani puscarie daca refuza sa se prezinte la incorporare in armata.
Mai mult in art. 72, al.2 al CONSTITUTIEI se prevede ca, ministri, deputati si senatori adica: jefuitorii statului Roman, hoti, banditi si escrocii nu pot fi cercetati de PARCHETUL NATIONAL ANTICORUPTIE si numai de PARCHETUL DE PE LANGA CURTEA DE CASATIE SI JUSTITIE, dar dupa ce ajunge pe la Parchetul General, adica pe la cei care trebuie sa dea NEINCEPEREA URMARIRI PENALE (NUP), de fapt, prin aceasta actiune se urmareste pierderea urmelor jafurilor nationale si a vinovatilor. PSD, toata clasa politica si SRI –KGB au infiintat comisii parlamentare si sub comisii pentru a se pierde urmele loviturii de stat din Romania si alte jafurilor nationale (BANCOREX, conturile CRESCENT si altele).
Agentii sovietici-rusi SRI-KGB actioneaza dupa propriile principii si reguli care nu au de a face cu democratia si nici cu regulile economiei de piata, acestia sunt principali vinovati de situatia in care se afla in present Romania si constituie principalele surse de coruptie, afaceri oneroase ilegale, implicati in actiuni de contrabanda  cu tigari, motorina,  alcool, arme, consilieri falimentare de banci, organizatori ai escrocheriilor financiare acoperite cu fonduri de investitii, intotdeauna acoperite cu un  important sprijin politic si logistic.
Securisti neancadrati in structurile serviciilor de informatii, in aparatul   central sau teritorial  al guvernului sau pe liste de candidati in alegeri, constituie   o forta de elita care se ocupa de falimentarea intreprinderilor de stat, prin contracte de aprovizionare si desfacere supraevaluate, operatiuni de import-export de anvergura (trafic de tigari, arme, droguri, carne vie si altele) si controlul asupra restructurarilor si privatizarilor (adica vinderea intreprinderilor cu salariati, materii prime si produse agentilor arabi si de alte, nationalitati, cazul IPRS-Baneasa si altele) care constituie puntea de legatura intre SRI-KGB si clasa politica, ulterior acesti securisti dupa imbogatire prin contrabanda de stat si jefuirea statului Roman, au devenit la randul lor senatori, deputati, ministri s-au candideaza la presidentia Romaniei.

baaron



                                 TEAPA BANCOREX
Agentii sovietici-rusi SRI-KGB  au provocat falimentul BANCOREX, cea mai importanta banca cu capital de stat din  Romania, (lui ION ILIESCU i-au fost transferate din BANCOREX, zeci de milioane de dolari in alte banci internationale cu ajutorul SRI-KGB si a evreilor) prin acordarea de credite imense fara acoperire indeosebi unor firme la care figureaza ca actionari:
31 decembrie 1989, BRCE a preluat ilegal de la Banca Nationala a Romaniei suma de 2030 milioane dolari. Suma care apartine Statului roman – si provine din urmatoarele resurse:
-Rezerva de Stat a Romaniei, in valoare de 727,6 milioane dolari,
-Fondul Valutar Centralizat al Statului, in valoare de 1.106 milioane dolari,
- Conturile fostului Oficiu Economic Central "Carpati", in valoare de 153,4 milioane dolari
-BNR pune la dispozitia BRCE 43 milioane de dolari fondurile fostului Minister al Comertului Exterior si Cooperarii Internationale (MCECI) cu titlu de imprumut, - dobanda, iar lichidarea obligatiei de restituire a sumei, potrivit Decretului-Lege nr. 10/31 decembrie 1989 intra in competenta Guvemului Romaniei, adica Petre Roman (cumpara 5 aviaone Airbus si primeste un comision de 1 200 000 dolari).
7 ianuarie 1990, Consiliul Frontului Salvarii Nationale, Ion Iliescu abroga Decretul nr. 78/1988, fara sa adopte o alta reglementare, care sa stabileasca cine si in ce conditii putea dispune de cele 1.106 milioane dolari.Presedinte BRCE Vasile Voloseniuc invocand abrogarea Decretului 78/1988 - nu a mai tinut o evidenta contabila si statistica distincta pentru incasarile si platile din FVCS.
Conform Decretului 314/1978 al Consiliului de Stat Rezerva de Stat in valuta a Romaniei este intangibila. Legea Finantelor nr. 9/1972  stipula ca fondul valutar facea parte dintre rezervele de stat ale Romaniei, lege care specifica ca administrarea Rezervei de Stat in valuta se putea face doar prin lege, iar lichidarea Rezervei de Stat in valuta nu era posibila decat printr-un Decret-Lege.
Banca Nationala a incalcat Decretul nr.314/ 1978 al fostului Consiliu de Stat, prin lichidarea Rezervei de Stat valutare a Romaniei,.
25 junie 1990, BRCE lichideaza contul FVCS, 1.106 milioane dolari in doar cateva luni, fara nici o dispozitie legala din partea titularului, Banca Nationala, bani care au intrat in buzunarele  celor care au organizat lovitura de stat din decmbrie 1989, SIE, SRI, DIA si membri ai altor servicii secrete internationale, mai ales arabe si sovietice-ruse.
Banca Romana de Comert Exterior (BRCE) fusese infiintata in 1968 - avand printre actionarii sai secreti si capi ai mafiei italiene, apropiati lui Lucio Gelli si gruparii Proaganda Due (P.2), cu scopul de a derula prin intermediul acestei banci valuta incasata de statul Roman pentru produsele, serviciile si materiale vandute in  strainatate, prin cele 47 firme precum: Dunarea, Terra, Argus etc., in care erau incadrati ofiteri DIE (Directia de Informatii Externe). Valuta si comisioanele provenite din O.V. (operatiuni valutare), se depuneau in conturi personale ale membrilor DIE din Austria si Elvetia, conturi estimate in decembrie 1989 la cateva zeci de miliarde de dolari.
Emanatii troristi care au organizat lovitura de stat din decembrie 1989 au acaparat fondul sau conturile valutare din Romania si strainatate, banii statului si poporului Roman au intrau in buzunarele catorva mafioti, ba ni care a u fost deturnati in conturile secrete ale acestora din diverse paradisuri financiare (Insulele Cayman, Bahamas, Antigua etc.).
2 septembrie 1995, a fost sesizat Parchetului General de pe langa Curtea Suprema de Justitie fara sa se declanseze urmarirea penala a vinovatilor, procurorul general din acel moment, Vasile Manea Dragulin a protejat aceasta uriasa delapidare a valutei Romaniei.
Acest scenariu a fost indelung pregatit de occident si rusia-sovietica.
Big Brother & Sons coperativa in care se deturneze banii statului sovietic-rus si averea partidului comunist sovietic-rus in mainile a 250 de ofiteri KGB, insarcinati sa conduca Rusia-sovietica-bolsevica si sa formeze  o structura financiara invizibila la care urma sa aiba acces doar un cerc foarte restrans de persoane.
Richard Palmer, fost agent CIA si KGB la Moscova intre 1992 -1994 a devenit ulterior vanator bancar de credite, cu firma sa "Cachet Intarnational Inc" - mentiona intr-un raport secret urmatoarele:
"In octombrie 1990, cei 250 de ofiteri ai Primului Directorat al KGB au fost transferati la Directia Proprietatilor din Comitetul Central, in prezent condusa de Pavel Borodin. Ei trebuiau sa organizeze o structura capabila sa coordoneze noua activitate economica. De la conducerea KGB, asa cum o demonstreaza alte documente, au venit instructiuni pentru a se capta "prieteni" credinciosi, aflati mai demult in relatii sub "acoperire" cu KGB, intrucat acestia urmau sa-si asume responsabilitatea managementului noilor societati. Aceste societati au fost apoi alimentate de "Politbirou", prin rezolutia din 11 iunie 1991, semnata de Mihail Gorbaciov, care a conferit "noilor banci" si "noilor firme" (unele in strainatate) 600 milioane dolari"
Palmer, referindu-se la Rusia  specific aurmatoarele:
"Ei bine: au transferat imediat in strainatate 8 tone metrice de platina, 60 de tone metrice de aur  si o cantitate practic incalculabila de diamante. Precum si o suma valutara estimata la circa cincizeci miliarde de dolari. Bogatia Rusiei a disparut intr-o gaura neagra, si singuri directorli KGB-ului au avut cheile in mana."
In continuare prezentam agentii KGB care au pus bazele crimei organizate financiar bancare in Romania.
Firma Valeologia (Chisinau), patronul fiind Vitali  Ustroi  (zis, Usturoi, fost ofiter al GRU sovietic, ofiter spetznaz)  mana drepta in Romania a mafiotului rus Boris Birnstein afiter GRU care este instalat la Chisinau, Moldova, implicat in lovitura de stat din decembrie 1989 din Romania,  in afacerea Tigareta II din  16-17  aprilie 1998  si acuzat de contrabanda cu substante radioactive in favoarea mafiei ex-sovietice-ruse  Komunitatea-K.  Regimul Ion Iliescu FSN,  Bancorex a acordat credite patronului firmei  Valeologia, Vitali  Ustroi  prin care a achizitionat autoturisme ARO pe care le-a comercializat in spatial sovietic-rus, iar prejudicial se ridica la 3,9  miliarde lei  si 137 milioane dolari la care au fost acuzati presedintele Bancorex Dan Pascariu, Razvan Temesan, Gh. Carabasan, Adrian Constantinescu, Petre Dima,  Daniel Ionescu, Nicu Stan si Nicolae Voiculet. Procurorul Alexandru Tuculeanu  a dispus neinceperea urmariri penale a intregului grup, iar ulterior procurorul a fost avansat director-adjunct.

Raspunzatori: fostii presedinti ai Bancorex, Dan Pascariu, Razvan Temesan, Gh. Carabasan, Adrian Constantinescu, Petre Dima,  Daniel Ionescu, Nicu Stan si Nicolae Voiculet vinovati de abuz in serviciu si de prejudiciu adus bancii si procurorul Alexandru Tuculeanu pentru comlicitate la prejudiciul adus bancii.

Firma Astral din Bucuresti, a cumparat 1816 113 USD, dupa data de 4 mai 1992 - cand a intrat in vigoare noul "Regulament pentru Operatiuni Valutare" - la cursul de doar 226 lei/USD, si nu la cursul de schimb valutar al zilei, atunci cand s-au efectuat platile in valuta ale firmei Astral. Diferenta, intre cele doua cursuri a prejudiciat Bancorex cu suma  de 1816 113 USD. De aceeasi inginerie financiara au mai beneficiat firmele: Dima, Armendi, Prodexport, Chimexim etc.

Raspunzatori: fostii presedinti ai Bancorex, Dan Pascariu si Razvan Temesan, vinovati de abuz in serviciu si de prejudiciu adus bancii.

Grupul de societati S.A.N.C.A., proprietatea unui  sustinator FSN, Alexandru Raducan, prin Sucursala "Lipscani" Bucuresti a Bancorex - a ridicat un credit in valoare de 45 milioane USD (in lei si valuta), in conditiile in care procentul de acoperire al S.A.N.C.A., prin ipotecare, se situa doar la 70% din valoarea creditelor. Directoarea sucursalei Lipscani Ana Capetti a transmis unor institutii financiare straine titluri de valoare ale bancii, in scopul de a obtine un credit exten de 37 milioane USD pentru patronul S.A.N.C.A., fara aprobarea conducerii Bancorex. Razvan Temesan, o denunta pe Ana Capetti care la randul ei, il acuza pe acesta ca ar fi fost, in realitate, la curent cu creditele lui Raducan si chiar presedintelui Romaniei Ion Iliescu ii s-ar fi transferat bani din Bancorex in banci din strainatate.Banii nu au mai fost returnati.

Raspunzatori: fostii presedinti ai Bancorex, Dan Pascariu , Razvan Temesan si Directoarea sucursalei Lipscani Ana Capetti vinovati de abuz in serviciu si de prejudiciul adus bancii.
IIRUC Bucuresti, societate cu capital de stat in valoare de 11 milioane USD si firma americana Victor specializata in producerea unor componente electronice folosite si in industria spatiala au fuzionat si au format companie mixta, Megapower.  Un Tribunalul din San Francisco declara in stare prefalimentara in 1994, companie mixta, Megapower.   Cu toate acestea Bancorex, prin Razvan Temesan, a acordat companie mixta, Megapower un credit in valoare de 3,2 milioane USD, dupa o analiza efectuata de Grigore Maimut, directorul-adjunct al Sucursalei Lipscani a Bancorex.  Bancorex prin satelitul sau Confidentia din Gibraltar  mai acorda un credit companie mixta, Megapower in valoare1,2 milioane USD, in total 15,4 milioane USD. Razvan Temesan, il acuza pe Grigore Maimut pentru acordarea de credite fara respectarea normelor legale. Grigore Maimut il acuza pe Razvan Temesan ca ar fi fost, in realitate, la curent cu creditele acordate companiei mixte Megapower, dar si o serie de politicieni care au sustinut finantarea companiei mixte Megapower, printre care:  Florin Georgescu, Eugen Dijmarescu, si Theodor Stolojan.

Raspunzatori :fostii presedinti ai Bancorex, Dan Pascariu, Razvan Temesan si Directoarul sucursalei Lipscani Grigore Maimut vinovati de abuz in serviciu si de prejudiciu adus bancii si Florin Georgescu, Eugen Dijmarescu si Theodor Stolojan pentru complicitate la prejudiciul adus bancii.
Firma Paniro Bucuresti a lui Sever Muresan se asociaza cu  firma Croassant de France si ridica un credit de 16,6  milioane de franci francezi de la Bancorex, iar Sever Muresan ii transfera la Banca Dacia Felix din Cluj,  sub titlu de contributie la capitalul social si astfel  grupul de firme al  lui sever Muresan   devine actionar majoritar cu 68% din Dacia Felix. Presedintele Bancii Dacia Felix Sever Muresan cu complicitatea vicepresedintelui bancii Mircea Hossu primeste un credit illegal de 334 miliarde lei, destinat achizitionarii de otel beton care trebuia exportat societatii  Cadewell din insulele Virgine. Mircea Hossu a intocmit documente false (asa cum fabrica securitatea de obicei)  din care rezulta  ca, Sever Muresan  restituie  catre  Dacia Felix  contravaloarea bunurilor exportate, acoperind fictiv o parte din credit. Actele folosite de Mircea Hossu au fost emise de Fondo Sociale di Cooperazione Europeea, cu sediul la Milano, care era societatea  lui Sever Muresan si Mircea Hossu, societate care nu avea dreptul sa efectueze operatiuni bancare. In baza unui ordin emis de firma de comert exterior Terra, Bancorex  emite o scrisoare de garantie in favoarea firmei franceze Sever Muresan International  Tranzaction pentru derularea unei afaceri fantoma. Sever Muresan cu scrisoarea de garantie emisa de Bancorex  si prin intermediul complicelui sau  Mircea Hossu ridica doua credite de la Dacia Felix  in valoare de 17, 5 miliarde lei si  160 milioane de dolari.               
Raspunzatori :fostii presedinti ai Bancorex, Dan Pascariu, Razvan Temesan vinovati de abuz in serviciu si de prejudiciu adus bancii Bancorex si Sever Muresan si Mircea Hossu pentru complicitate la prejudiciul adus bancii Bancorex si Dacia Felix.
Temesan presedintele Bancorex a atribuit 34 de autoturisme, proprietatea bancii, unor persoane si institutii de stat, prejudiciul calculat: 591 milioane lei. Impotriva lui Temesan existau acuzatii cu mult mai grave, in doua dosare penale, Parchetul l-a invinuit doar pentru afacerea automobilelor. Avocatii lui Temesan au reusit, sa obtina eliberarea sub control judiciar.

Raspunzator:fostul presedinte al Bancorex, Razvan Temesan.
Bancorex a vandut firmei Elvila – Viorel Catarama in afara pietei valutare in cateva transe 5,6 milioane USD.

Raspunzatori :fostii presedinti ai Bancorex, Dan Pascariu, Razvan Temesan vinovati de abuz in serviciu,  de prejudiciu adus bancii si incalcarea Regulamentului Operatiunilor Valutare si Viorel Catarama pentru complicitate la prejudiciu adus bancii. 
Bancorex acorda mai multe credite Firmei Poolgec- George Constantin Paunescu (agent CIA)fara acoperire in cont, prin eludarea normelor bancare. Bancorex, prin Razvan Temesan a renuntat sa mai incaseze de la Firma Poolgec- George Constantin Paunescu dobanzile de 6% pe an, care se percepeau creditelor restante, ducand la un prejudiciu Bancorex-ului de 198 mlioane lei. Cu creditul de la Bancorex George Constantin Paunescu devine actionar majoritar la Bancoop.

Raspunzatori :fostii presedinti ai Bancorex, Dan Pascariu, Razvan Temesan vinovati de abuz in serviciu,  de prejudiciu adus bancii si eludarea normelor bancare si George Constantin Paunescu pentru complicitate la prejudiciu adus bancii.
Firma DAC AIR, a lui George Constantin Paunescu, a beneficiat de o linie de finantare in valoare de 20 milioane de dolari de la Bancorex, iar pana la schimbarea lui Razvan Temesan cu Florin Ionescu, Bancorex achitase sase milioane de dolari.
Florin Ionescu, a refuzat sa mai plateasca diferenta de 14 milioane de dolari si a inchis linia de credit. Ulterior Bancorex fuzioneaza cu BCR, iar BCR a cedat la AVAB de sase milioane dolari. George Constantin Paunescu, nu a inapoiat datoria de sase milioane dolari si a actionat in instanta BCR, ca urmas al Bancorex si a obtinut in o sentinta definitiva care obliga BCR la plata diferentei de 14 milioane de dolari ca finantare, suma pe care o plateste statul roman si daune de 200 milioane dolari dobanzi, penalitati si daune interese, calculate unilateral de la data la care li s-a intrerupt linia de credit, deoarece au pierdut mai multi bani prin nederularea unor afaceri programate.
In 05 08 2004 apare in presa stirea ca, AVAS trebuie sa achite 14 milioane dolari, imprumutul care i-a fost suspendat lui Paunescu si daune de 200 milioane dolari dobanzi, deoarece  intreruperea liniei de credit i-ar fi adus prejudicii serioase.

Raspunzatori :fostul presedinte al Bancorex, Razvan Temesan vinovat de abuz in serviciu,  de prejudiciu adus bancii si eludarea normelor bancare si George Constantin Paunescu pentru complicitate la prejudiciu adus bancii.
Firma Silvesta a  gen. Marian Ureche – SRI a beneficiat de un credit de 22 milioane de dolari de la Bancorex. Administrator al firmei Silvesta este col Stanciu, bani utilizati in traficul de motorina de la Jimbolia. Cele 22 de milioane de dolari nu au fost restituite.                                                   
 
Raspunzatori :fostii presedinti ai Bancorex, Dan Pascariu, Razvan Temesan vinovati de abuz in serviciu si de prejudiciu adus bancii si Marian Ureche pentru complicitate la prejudiciul adus bancii.

baaron

Firma SECON SA  a lui Adrian Videanu  in perioada 1998-1999 face un credit la BANCOREX in suma de 5 602 766 franci francezi, garantat de statul Roman pentru   procurare de utilaje, instalatii si construirea unei statii de imbuteliere GPE, credit nerambursat si preluat de AVAB-AVAS, -
In 2005 cand Videanu a ajuns Primar al Bucureastenilor se publica averea lui, dupa ce a jefuit poporul prin SAFI impreuna cu gen. Catarama si alti. Videanu a participat la devalixarea Bancorex si a pus laba pe industria marmurei este milionar in dolari pe bogatia naturala a statului si poporului Roman, iar cetatenii romaniei nu primesc salarii, pensii si medicamente. Mai mult Adrian Videanu ca primar, al capitalei face un credit extern de 500 000 00 0 euro pentru a face pasajul de la Basarab si pentru a cumpara tramvaie din strainatate. Interesa nt este de aflat cat este comisionul lui Adrian Videanu, din acest credit, din cumpararea tramvaielor si din construirea podului, oricum poporul roman plateste creditul, dobanda si comisioanele lui Adrian Videanu.

Adrian Videanu
30 milioane de dolari
Industria Marmurei
Varsta: 41 de ani
Starea civila: casatorit, 2 copii
Domiciliul: Bucuresti
Descriere: Este membru PD din 1990. Pana in primavara acestui an, Adriean Videanu a ocupat si scaunul de parlamentar. Cand a fost pus sa aleaga intre afaceri si fotoliul de deputat, Videanu a fost primul care si-a dat demisia din Parlament si s-a intors la afaceri. Titan Mar este firma cu care s-a lansat in sectorul privat in 1990. La vremea aceea era doar o simpla afacere de familie. A atras apoi in acest business doua fonduri mari de investitii - Fondul Romano-American pentru Investitii si Fondul Roman de Investitii. In prezent, Adriean Videanu, impreuna cu sotia sa, este actionar, prin Titan Mar, la una dintre cele mai mari companii in exploatarea carierelor de piatra si marmura - Marmosim - firma considerata astazi liderul national in domeniul rocilor ornamentale. Titan Mar detine 94% din actiunile Marmosim. Investitia in cariera de la Ruschita, 76 milioane de dolari, a facut ca cifra de afaceri a companiei sa creasca substantial. In ultimii doi ani, vanzarile companiei au crescut incontinuu, iar profiturile sunt din ce in ce mai mari. 70% din productie se duce la export. Cele mai mari cereri de marmura vin din partea Arabiei Saudite, urmata de Japonia, Germania, Italia, Singapore. Anul acesta au primit comenzi importante de marmura pentru una dintre cele mai mari lucrari investitionale din lume. Vilele de categoria A din Palm Island, insula in forma de palmier care se construieste langa Dubai, in golful arab, vor fi executate cu marmura de Ruschita. Partea sa de actiuni din Marmosim valoreaza astazi peste 30 milioane de dolari.

Bancorex a acordat peste 5000 de credite favorizate  cu dobanda de 8-12%  membrilor institutiilor statului, respectiv politie, justitie, serviciilor secrete romanesti si straine KGB si clasei politice, credite de sute de milioane de lei pentru a cumpara terenuri, construiri de locuinte si creea IMM-uri, iar o mica parte din acestia sunt:
Toma Zaharia, (supranumit domnul Cocaina) general maior de Politie, secretar de stat in Ministerul de Interne din Guvernul PSD, credit luat in august 1996, pe o durata de 20 de ani, pentru "imobil" in valoare de 128.872.533 lei, echivalentul a 41.000 de dolari.
Tutilescu Marian Grigore, general de brigada, numit ieri seful Politiei Capitalei, fost adjunct al generalului Abraham, credit luat in august 1996, pe o durata de 5 ani, pentru "imobil" in valoare de 310.554.967 lei, echivalentul a 98.800 de dolari.
Geanta Zamfir (zis Zizi), general de brigada, prim adjunctul inspectorului general al Politiei de Frontiera, credit luat in decembrie 1995, pe o durata de 20 de ani, pentru "imobil" in valoare de 88.102.726 lei, echivalentul a 34.400 de dolari.
Plaiasu Neculae, Comisarul sef al Garzii Financiare, credit luat in martie 1996, pe o durata de 20 de ani, pentru "imobil" in valoare de 34.000.000 lei, echivalentul a 11.900 dolari.
Condrea Dragos, director al Directiei de control al faptelor de coruptie si criminalitate organizata din cadrul Corpului de Control al Primului Ministru, credit luat in ianuarie 1996, pe o durata de 25 de ani, pentru "imobil" in valoare de 34.700.000, echivalentul a 13.300 de dolari.
Solcanu Ion, liderul grupului parlamentar din Senat al PSD, senator de Iasi, Presedintele PSD Iasi, credit luat in mai 1996, pe o durata de 20 de ani, pentru imobil, in valoare de 95.929.000 lei, echivalentul a 32.700 dolari.
Oana Gheorghe, secretar de stat in Ministerul Finantelor in Guvernele Nastase si Vacaroiu, credit luat in decembrie 1995, in valoare de 120.000.000, echivalentul a 46.900 de dolari.
Popescu Ion (zis Gioni), general, director adjunct al SRI, credit luat in aprilie 1996, pentru "imobil" in valoare de 120.000.000 lei, echivalentul a 41.200 de dolari.
Dan Gheorghe, fost sef al UM 0215, fost ofiter de Securitate, reactivat dupa alegerile din 2000, credit luat in octombrie 1996, in valoare de 100.000.000 lei, echivalentul a 30.300 dolari.
Iliescu Dumitru, consilier de stat al Presedintelui Iliescu, fost director al SPP, credit luat in mai 1996, pentru "imobil" in valoare de 245.030.000 lei, echivalentul a 83.600 de dolari.
Crainiceanu Iulian, general SPP, numit in ianuarie 2001 prim adjunct al sefului SPP, fost aghiotant al lui Adrian Nastase; credit luat in februarie 1997, pe o durata de 20 de ani, pentru "imobil" in valoare de 71.384.976  lei, echivalentul a 10.300 de dolari.
Bajenaru Aida, ofiter SPP, fost aghiotant al lui Adrian Nastase, actualmente sefa protocolului la Camera Deputatilor; credit luat in iunie 1996, pe o durata de 25 ani, pentru "imobil" in valoare de 71.278.391 lei, echivalentul a 23.800 de dolari.
Tanase Tudor, general, directorul Serviciului Roman de Telecomunicatii Speciale (STS), fost ofiter de Securitate, credit luat in 2 august 1996, pe o durata de 10 ani, pentru "imobil" in valoare de 32.020.000, echivalentul a 10.200 de dolari.
Stefanut Ion, general de brigada, seful Inspectoratului pentru Prevenirea si Combaterea Terorismului din Serviciul Roman de Informatii, fost ofiter de Securitate, credit luat in decembrie 1996, pe o durata de 10 ani, pentru "imobil" in valoare de 81.836.000, echivalentul a 22.000 de dolari.
Tache Viorel, fost sef al UM 0215, participant activ la mineriada din 13-15 iunie, partener de afaceri al ministrului Agriculturii Ilie Sirbu, credit luat in octombrie 1996, pe o perioada de 17 ani, pentru "imobil" in valoare de 40.900.000, echivalentul a 12.500 de dolari.
Diamandescu Ion Corneliu, general, era sef al IGP in 13-15 iunie 1990, credit luat in iunie 1996, pe o durata de 20 de ani, pentru "imobil" in valoare de 125.300.000 lei, echivalentul a 41.900 de dolari.
Tanase Ionel, colonel SPP, aghiotant al lui Ion Iliescu, seful Sectiunii 1 a SPP, credit luat 18 noiembrie 1996, pe o perioada de 11 ani, pentru "imobil" in valoare de 91.810.444, echivalentul a 27.900 dolari.
Tinca Gheorghe, ambasadorul Romaniei la Praga, fost ministru al Apararii in Guvernul Vacaroiu, credit luat in iulie 1996, pentru "imobil" in valoare de 197.403.470, echivalentul a 64.500 de dolari.
Miclea Damian, general de brigada (din 2003), seful Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, credit luat in octombrie 1996, pe o durata de 20 de ani, pentru "imobil" in valoare de 85.810.000, echivalentul a 26.100 de dolari.
Dobrinoiu Vasile, general in Ministerul de Interne, sustinator al lui Ion Iliescu in alegerile din 2000, credit luat in decembrie 1996, pe o durata de 5 ani, pentru "imobil" in valoare de 40.000.000 lei, echivalentul a 10.700 dolari.
Cuhutencu Ion, subprefect de Bucuresti, credit luat in octombrie 1996, pe o durata de 20 de ani, pentru "imobil" in valoare de 75.200.000 de lei, echivalentul a 22.800 de dolari.
Ghiciu Pascu, judecator la Curtea Suprema de Justitie, fost secretar de stat in Ministerul de Interne in guvernul Vacaroiu; credit in valoare de 10.000.000 luat pentru "imobil".
Barbulescu Nineta, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Externe si presedinte al Agentiei Nationale de Control al Exporturilor Strategice si al Interzicerii Armelor Chimice (ANCESIAC); credit luat in octombrie 1996, pe o durata de 20 de ani, pentru "imobil" in valoare de 75.712.000 lei, echivalentul a 22.900 dolari.
Orbescu Ioan, secretar general al Ministerului Lucrarilor Publice Transporturilor si Locuintei, credit luat in iulie 1996, pe o durata de 5 ani, pentru "auto" in valoare de 40.000.000 lei, echivalentul a 13.000 de dolari.
Paun Ovidius, procuror la Parchetul de pe linga Curtea Suprema de Justitie, fost sef al Directiei Cercetari Penale din IGP, credit luat in februarie 1996, pe o perioada de 15 ani, pentru "imobil" in valoare de 51.359.532, echivalentul a 18.500 dolari.
Pelmus Pandelea, general de brigada, seful Directiei Management si Resurse Umane din Ministerul de Interne, credit luat in mai 1996, pe o perioada de 5 ani, pentru "auto" in valoare de 30.515.000, echivalentul a 10.400 dolari.
Telu Adrian, seful inspectorilor din Ministerul Justitiei, credit luat in 5 decembrie 1996, pe o durata de 26 de ani, pentru "imobil" in valoare de 107.889.000 lei, echivalentul a 29.000 dolari.
Slavoiu Ionel, colonel magistrat, Seful Sectiei Parchetelor Militare, credit luat in decembrie 1996, pe o durata de 20 de ani, pentru "imobil" in valoare de 60.500.000, echivalentul a 16.200 de dolari.
Grecea Ovidiu, consul general in Brazilia, fost sef al Deparatamentului de Control si Anticoruptie al Guvernelor Adrian Nastase si Radu Vasile, credit luat in decembrie 1995, in valoare de 120.000.000 lei, echivalentul a 46.900 de dolari.
Burdusel Marius, fost ofiter de securitate; dupa 1989 a intrat in SRI devenind sef al sectiei SRI Pitesti. A luat un credit in iunie 1996, pe o durata de 5 ani, pentru "bunuri" in valoare de 80.000.000 lei, echivalentul a 26.700 de dolari.
Arion Tiganasu Janica, colonel de Politie, seful Directiei de Cercetari Penale din IGP (din februarie 2001), credit luat in iulie 1996, pe o durata de 5 ani, pentru "auto" in valoare de 15.000.000 lei, echivalentul a 4900 de dolari.
Biter Florin, colonel de Politie, lector la Academia de Politie; credit luat in septembrie 1996, pe o durata de 20 de ani, pentru "imobil" in valoare de 61.378.000 lei, echivalentul a 19.100 de dolari.
Colita Eugen, colonel de Politie, vicepresedinte al CS Dinamo, a luat un credit in octombrie 1996, pe o durata de 25 de ani, pentru "imobil" in valoare de 121.300.000, echivalentul a 36.800 de dolari.
Dragan Jenica, colonel de Politie, fost sef al Directiei Arme si Munitii din IGP, implicat in dosarul Sexy-Club, a fost propus in 1996 drept membru al Boardului international al controlului narcoticelor. Credit luat in octombrie 1995, pe o durata de 15 ani, pentru "imobil" in valoare de 40.339.000 lei, echivalentul a 18.600 de dolari.
Dulgheru Nicusor, colonel, seful revistei Ministerului de Interne, "Pentru Patrie", credit luat in februarie 1996, pe o durata de 15 ani, pentru "imobil" in valoare de 39.000.000 lei, echivalentul a 14.000 de dolari.
Fuica Lucian, colonel de Politie, implicat in scandalul SINTOFARM; credit luat in ianuarie 1996, pe o durata de 15 ani, pentru "imobil" in valoare de 53.900.000 lei, echivalentul a 20.700 de dolari.
Jaravete Constantin, maior de Politie, credit luat in august 1996, pe o durata de 20 de ani, pentru 'imobil" in valoare de 58.600.000, echivalentul a 18.700 de dolari.
Juverdeanu Turcu Cristian, maior in Brigada politie Rutiera a Politiei Municipiului Bucuresti, credit luat in octombrie 1996, pe o durata de 12 ani, pentru "imobil" in valoare de 62.820.107, echivalentul a 19.000 de dolari.
Nencescu Marian, maior de Politie, fost sef al Editurii Ministerului de Interne, credit luat in octombrie 1996, pe o durata de 5 ani, pentru "bunuri" in valoare de 10.000.000 lei, echivalentul a 2.900 de dolari.
Nenu Adrian, general de Politie, directorul Asociatiei Cultural-Educative Politia Vrinceana, fost sef al Inspectoratului Judetean de Politie Vrancea, credit luat in iulie 1996, pe o durata de 10 ani, pentru "imobil" in valoare de 73.000.000 lei, echivalentul a 24.000 de dolari.
Neda Haralambie, colonel de Politie, seful Serviciului relatii cu Presa al Ministerului de Interne, credit luat in august 1996, pe o durata de 20 de ani, pentru "imobil" in valoare de 81.700.000 lei, echivalentul a 26.000 de dolari.
Manoloiu Constantin, colonel de Politie, consilier al generalului de divizie Pavel Abraham, secretar de stat in Ministerul de Interne, credit luat in mai 1996, pe o durata de 5 ani, pentru "auto" in valoare de 10.000.000 lei, echivalentul a 3.500 dolari.
Moldoveanu Titus, locotent colonel de Politie, implicat in dosarul "Sexy-Club", credit luat in mai 1996, pe o durata de 5 ani, pentru "bunuri" in valoare de 10.000.000 lei, echivalentul a 3.400 de dolari.
Moise Romica, maior de Politie, directorul Editurii Ministerului de Interne, credit luat in septembrie 1995, pe o durata de 15 ani, pentru "imobil" in valoare de 24.369.000, echivalentul a 11.600 de dolari.
Pantea Angela, ofiter in cadrul Serviciului Antidrog din Inspectoratul General de Politie, credit luat in ianuarie 1996, pe o perioada de 5 ani pentru "imobil", in valoare de 31.849.274 lei, echivalentul a 12.300 de dolari.
Perca Ilie, colonel de Politie, adjunctul sefului Directiei Antidrog din Inspectoratul General de Politie, credit luat in februarie 1996, pe o durata de 4 ani, pentru "bunuri" in valoare de 7.000.000 lei, echivalentul a 2.500 dolari.
Petrescu Leontin, inspector sef la Directia de Evidenta a Populatiei din Inspectoratul General de Politie, credit luat in octombrie 1996, pe o perioada de 20 de ani, pentru "imobil" in valoare de 50.125.325, echivalentul a 15.200 dolari.
Pojoranu Ion, colonel de Politie, credit luat in martie 1996, pe o durata de
5 ani, pentru "auto" in valoare de 42.539.920, echivalentul a 14.900 dolari.
Toba Petre, colonel, seful Directiei pentru Straini din Ministerul de Interene, credit luat in iunie 1996, pe o durata de 5 ani, in valoare de 15.000.000 lei, echivalentul a 5.000 de dolari.
Toderica Mircia, colonel de Politie, adjunctul sefului Directiei Politiei Rutiere, credit luat in septembrie 1996, pe o perioada de 5 ani, pentru "auto" in valoare de 8.000.000 lei, echivalentul a 2.500 de dolari.
Tiganus Marian, locotenent colonel de Politie, seful Politie Sectorului 3, credit luat in octombrie 1996, pe o durata de 10 ani, pentru "imobil" in valoare de 130.500.000, echivalentul a 40.000 de dolari.
Vintileanu Ioaneta, colonel de Politie, director adjunct al Institutului pentru Cercetarea si Prevenirea Criminalitatii, credit luat in noiembrie 1996, pe o durata de 20 de ani, pentru "imobil" in valoare de 59.300.000 lei, echivalentul a 17.100 de dolari.
Voaides Gavril, locotenent colonel de Politie, adjunctul comandantului Politiei Piatra Neamt, credit luat in august 1996, pe o perioada de 10 ani, pentru "imobil" in valoare de 55.900.000, echivalentul a 17.800 dolari.
Vornicov Mihail, maior de Politie, seful Serviciului Straini si Probleme de Migrari din Politia Capitalei, credit luat in iunie 1996, pe o durata de 5 ani, pentru "bunuri" in valoare de 8.000.000 lei, echivalentul a 2.700 dolari.
Haritonovici Razvan, fost presedinte al societatii de asigurari ASTRA, cercetat in dosarul privind devalizarea Bancii Romane de Scont pentru complicitate la delapidare; credit luat in februarie 1997, pe o durata de 25 de ani, pentru "imobil" in valoare de 218.275.723 lei, echivalentul a 31.600 de dolari.
Ouatu Gheorghe, om de afaceri din Piatra Neamt, fratele lui Ioan Ouatu UM 0962, credit luat in august 1996, pe o perioada de 6 ani, pentru "imobil" in valoare de 70.400.000, echivalentul a 22.400 de dolari.
Tudorache Rizia, Presedintele patronatului gazelor din UGIR 1903, fost lucrator la Directia Generala a Vamilor, credit luat in iulie 1996, pe o durata de 20 de ani, pentru "imobil" in valoare de 60.000.000 lei, echivalentul a 20.000 de dolari.
Salariati cu care ION ILIESCU si PSD vineaza si ataca cetatenii romani, iar majoritatea creditelor favorizate cu dobanda de 8-12% ridicate de membri PSD de la BANCOREX au fost depuse la  firma lui FIREA RAZVAN cu sediul in Str. Helesteului Nr.1, Sector 1, Bucuresti, sotul lui  FIREA GABRIELA de la ANTENA 1, cu  ajutorul lui MUGUR ISARESCU, Raz van Temesan si alti.
Miliarde de lei pe care apoi FIREA îi depune la BANCA AGRICOLA (care este devalizata si aceasta de membri PSD pe care ulterior o numeste  REIFFEISEN BANK  banca care acorda credite pentru locuinte pentru cetatenii Romanii numai daca se depune 30% din valoarea creditului la aceasta banca si lasa bani doi ani de zile la ceasta banca dupa care se primesc creditul pentru locuinta, dar cetatenii sovietici-rusi care fac studii gratuite in Romania primesc credite nelimitate si nerambursabile pentru locuinte si alte bunuri) de unde se ridica dobanda care varia in aceea perioada intre 60 si 120% si le dadea membrilor PSD dobanda cuvenita de 50% din valoarea banilor depusi la firma lui FIREA, de fapt bani depusi de membri PSD la firma lui FIREA ereau rulati in afaceri personale de catre FIREA RAZVAN.
In continuare se dau credite favorizate  cu dobanda de 8-12% politiei, justitiei, serviciilor secrete si clasei politice, credite de miliarde de lei si milioane de dolari pentru a cumpara terenuri, construiri de locuinte si creea IMM-uri.


baaron

AGENTII SRI, SIE, KGB SI CIA  CARE AU PARTICIPAT LA LOVITURA DE STAT DIN DECEMBRIE 1989 DIN ROMANIA ISI DAU MANA LA ZIARUL ZIUA

Gen. Ion Pitulescu fost sef al Politiei Romane, intr-o scrisoare deschisa adresata procurorului general al Romaniei, Ilie Botos si procurorului general al Parchetului  National Anticoruptie, Ioan Amarie, atrage atentia  faptul ca, persoane protejate de clasa politica au facut credite la Bancorex s-au alte banci din Romania  si cu aceste credite au infintat propriile bancii, in acest caz vorbeste si despre Iacubov:
,,In perioada 28 iunie 1994 -31 martie 1997, F.P.P. Moldova, prin domnul Iacubov, a avalizat 160 de bilete la ordin ce au fost folosite de unele societati comerciale pentru obtinerea de credite, din care 141 de la Bancorex si 19 de la Bankcoop. Aceste facilitati de finantare au fost acordate la 53 de societati comerciale ce faceau parte din clientela grupului, credite care nu au mai fost restituite, integral sau partial. * Au fost facute plasamente si participatii la banci si societati de asigurari care s-au dovedit paguboase. Astfel, s-a facut un plasament de 2,079 miliarde lei la infiintarea Bancii Unirea, suma obtinuta prin transformarea a 850.000 de dolari obtinuti prin scontarea unui bilet la ordin la Bancorex, in iunie 1996. Fapta constituie infractiune clara, pentru ca s-a participat cu un plasament la o banca, folosind un credit obtinut de la alta banca. Cu toate ca Banca Nationala l-a avertizat pe dl. Iacubov in acest sens, nu s-a intamplat nimic pentru ca dansul este unul din cei aflati deasupra legii,,.
Inainte de alegerile din 2004 si dupa, Dan Voiculescu liderul PUR in contextul unei campanii agresive imporiva lui Iacubov ca: ,,Mai mult decat sa ma impuste nu au ce face,,.
Chiar ii transmite o scrisoare deschisa lui Ion Iliescu, in care ii cere sa ia masuri urgente impotriva coruptiei.  Dan Voiculescu nu pronunta numele lui Iacobov, dar spune ca:,,...s-au scurs din tara miliarde de dolari prin diferite cai, de la privatizari frauduloase pina la abuzuri legate de banul public. (...) Domnul presedinte, am ajuns in ceasul al 13-lea, ceas in care istoria va obliga sa actionati ferm si imediat, revenindu-va o mare responsabilitate in eliminarea coruptiei ca sistem in Romania,,. Interesant este faptul ca, pe Dan Voiculescu nu-l mai intereseaza eliminarea coruptiei si arunca 16.000 de miliarde de lei, lui Iacubov si partenerilor din Balkan Petroleum - RAFO GmbH (Viena)
Firma infiintata la Viena, la 20 noiembrie 2000
• capital 281.000 euro
• presedinte - Levente Solyom, roman nascut la Tirgu Mures, stabilit in Austria
• actionari: - persoane fizice 51%, Rafo Onesti 49%
• persoane fizice:
Levente Solyom (470.000 nereturnati la Bancorex)
Corneliu Iacobov
Razvan Temesan - ex-presedinte Bancorex
Andrei Serban (300.000 nereturnati la Bancorex)
Toader Gaureanu - ex-director Rafo Onesti
Gheorghe Chealfa - partener Iacobov
Marin Marin - ex-director APAPS Bacau
Bogdan Iuliu Dumitrescu, director Banca Unirea
Costel Bancila
Ioan Teodor Caramizaru
In legatura cu RAFO trebuie facuta o precizare foarte importanta si  anume ca, agentii KGB sovietici-rusi care au participat la lovitura de stat din decmbrie 1989 vor sa devina actionari la RAFO si sa ingroape paguba produsa de Iacubov si Tender in stil caracteristic al serviciilor secrete, persoanele din prima linie sunt retrase in linia a doua, dar sunt  mentinute in sistem, adica in afacere si se ingroapa paguba, prin alte acte si persoane tot din sistem.
In acest sens trebuie mentionat un articol din ziarul ZIUA din 27 05 2005 in care indicata activitatea serviciilor secrete-ruse KGB, SRI, SIE si CIA in jefuirea statului si poporului Roman, si persoanele care au participat la lovitura de stat din decembrie 1989 din Romania.

baaron

#29
                INTERESELE PETROLIERE ALE LUI TALPES

Oamenii coordonati de fostul consilier prezidential Ioan Talpes au intreprins afaceri personale si prin interpusi cu anumite segmente ale industriei petroliere din Romania si din fosta URSS * Paul Sarbu incearca sa obtina informatii despre inceputurile ziarului ZIUA si despre Sorin Rosca Stanescu * Sarbu cauta cu disperare o caseta inregistrata se pare de serviciile secrete in urma cu 11 ani de zile si in care "marea dezvaluire" este cum s-a infiintat ziarul ZIUA
Principala prioritate a grupului infractional patronat de Iliescu la Cotroceni si dirijat de Ioan Talpes SIE in toata perioada 2000-2004 a fost controlul si obtinerea banilor din petrol. Pentru a duce la bun sfarsit acest plan, Talpes, Tender, Sarbu si foarte multi altii au conceput si aplicat un plan nu numai pentru obtinerea banilor, dar si pentru zdrobirea concurentei. In acest sens a fost pus Sarbu sa conceapa celebrul "memorandum Petromidia" in care Dinu Patriciu era acuzat de fel de fel de nereguli legate de privatizarea si gestionarea companiei.
In cele ce urmeaza vom dezvalui cum a reusit sa faca bani grupul lui Talpes prin legaturile la Petrom, cum au fost obligati mai apoi sa-si largeasca sfera influentelor prin oameni aflati in slujba unei puteri straine. Nu este de ignorat nici modul in care, recent, au incercat sa culeaga informatii despre anumiti ziaristi incomozi. Toate aceste miscari au fost consemnate in rapoartele informative.

"Ambasadorul" lui Talpes in Petrom
"(...) Astfel, a fortat conducerea SNP sa achizitioneze sistemul PUMA PRO (interfata software pentru statiile Peco), in ciuda faptului ca acesta era incompatibil cu tehnnica de calcul achizitionata de Petrom prin licitatie in perioada 2000-2004, dar si a documentelor ce atestau acest lucru. In acest sens s-au realizat tranzactii pentru aproximativ 150 de statii Peco. Firma care a castigat se numeste "Alto Impex SRL" si apartine lui Marius Gabriel Mihailciuc. Suma tranzactiei: doua milioane de euro. Anterior, a introdus teava, robineti, ventile prin Baza Floresti, cu ajutorul unui inalt angajat al Petrom care semna compensarile sau banii ii recupera prin compensare de la RAFO. Relatiile sale cu inaltul angajat al Petrom sunt documentate, fiind in prezent in biroul acestuia in fiecare zi de luni. In Petrom, Paul Sarbu ajunsese un mic dictator amenintand pe cei care se opuneau afacerilor sale fie cu puscaria, fie cu Politia, Parchetul sau SRI. Intervenea, de asemenea, pentru o sumedenie de firme de constructii, care au excutat lucrari la Videle, Targoviste, Pitesti. De notorietate este teapa pe care a dat-o prin construirea statiei Rupea - Brasov (printr-o firma agreata). Costul total al lucrarii: patru milioane de euro. Cost real: doua milioane de euro.
In aceasta perioada s-a aflat in relatii speciale cu Popescu Cornel, director de retele de distributie din SNP care-i facilita contruirea unor statii sau achizitionarea dupa caz. Aceste operatiuni se derulau indeobste prin firmele lui Popescu Cornel despre care in Petrom se afirma ca este finul unui sef dintr-un serviciu de informatii.

Despre Paul Sarbu se mai cunoaste ca beneficiind de sprijinul unui inalt functionar din serviciile de informatii si al lui Talpes Ioan, prin firme controlate de catre acesta, s-au achizitionat, din tara si strainatate, echipamente pentru exploatarile petroliere din Kazahstan si Turkmenistan. In Petrom se vehiculeaza ideea ca fratele presedintelui Kazahstanului era asociat cu fiul lui Popescu Cornel.
Paul Sarbu a fost unul dintre cei care s-au implicat in perioada aprilie-iulie 2003 in construirea Centrului de Afaceri Romano-Rus, ocazie cu care la inceputul lunii iulie s-a deplasat la Moscova alaturi de Ovidiu Tender, un controversat om de afaceri din Ploiesti - Moscovici Marian, Adrian Vilau - avocat, Iuri Ceckan, Liviu Nita ce a vandut terenuri prin "Petroland" la firma Lukoil, Iuri Ustinov, Dan Varban, Dan Valerian Sotropa, Veceslav Surachi, Gabriel Subtirelu etc.