Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Unidentified Object in McNaught Comet Photograph

Creat de Unidentified, 30 Ianuarie 2007, 14:39:12

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Unidentified

Asa cum zicea si dreamy  :lol: nu am avut ce face ,ca eram in pauza de invatat si m-am gandit sa vad ce noutati mai sunt in materie de ozn-uri .Asa ca am accesat un site http://www.ufocasebook.com/ si am vazut subiectu' cu cometa si obiectu' . Vreau sa spun de la inceput ca e pur teorie si o tratez ca o gluma.M-am uitat la luminite am marit poza si am vazut parca un pattern:punct rosu spatiu punct alb spatiu punct rosu spatiu etc .Acest lucru m-a dus ,nu stiu cum :),spre alfabetul morse .Am zis punctul alb sa fie punct iar punctul rosu linie ... La final mi-a iesit TAWWW :D ! Am cautat si am gasit ca de fapt tawww inseamna cold conform urmatorului site http://www.percepp.demon.co.uk/swadesh/swadlist.htm si reprezentarea grafica http://www.percepp.demon.co.uk/swadesh/cold.htm .

Cine e Morris Swadesh : http://en.wikipedia.org/wiki/Morris_Swadesh

Clar ca este urmatorul fapt: cineva incearca sa ne contacteze ! ma duc sa invat acum   :takeme:

DepthOfField

cometa cu obectu'...
m-am uitat si eu. I: Oare nu era un banal avion? R: nu, erau ei, extraterestrii. Mai sa fie.

ne-au mai vizitat ei odata, inclusiv pe mine :-p http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,328.msg6009.html#msg6009

David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

Unidentified

Din lipsa de dovezi ,ceva obisnuit in acest domeniu, acele luminite pot fi orice.Poate sa fie ceva contrafacut(hoax),poate sa fie chiar si un satelit,o stea.Daca poza este facuta asa cum spui tu atunci de ce stelele nu au lasat urma?Daca timpul a fost sa zicem de 15 sec,timp in care un avion parcurge o distanta destul de mare atunci este posibil ca urma stelelor sa nu fie sesizabila.Faptul ca poza este ingrijita,pozitionata atent sansele cresc sa fie ce ai zis tu.

DepthOfField

CitatDin lipsa de dovezi ,ceva obisnuit in acest domeniu, acele luminite pot fi orice.Poate sa fie ceva contrafacut(hoax),poate sa fie
Evident. Intai admitem ca nu e un fals, si apoi putem discuta despre imaginea cu pricina.
CitatDaca poza este facuta asa cum spui tu atunci de ce stelele nu au lasat urma?
Am facut si eu o poza de noapte cu timp de expunere 15 secunde, si nu se vad urmele stelelor: http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,735.msg11533.html#msg11533, iar asta e valabil cat folosesti unghiuri mari de deschidere, deci fara zoom si la timpi nu foarte foarte mari de expunere. Cometa aia are coada lunga :-D, cum spune autorul ei, de peste 20 grade, imaginea originala aici: http://www.spaceweather.com/comets/gallery_mcnaught_page16.php (a treia din coada paginii, John Golja, Mt Dandenong, Melbourne, Australia Jan. 22, 2007):
CitatThe comet was first spotted around 9:20pm local time (10:20UT) during twilight over the south-west. As the night progressed, the comet's tail became more visible to the crowd of around 100 at the Mt Dandenong Observation Deck. By 10:30pm it was spanning an estimated 20 degrees vertically over the night sky!
Photo details: Canon EOS 400D, 50mm(80mm equiv.) at f2.8 4-30 sec ISO400 22/1/2007 9:44pm AEDT (10:44UT)
sau direct aici: http://www.spaceweather.com/comets/mcnaught/22jan07/Golja1.jpg

Interesant e ca omul nu a facut nici un caz ca a fotografiat "ozeneul", dar s-au gasit alti senzationisti care sa o faca pe ufocasebook.com ...
Ma indoiesc ca cineva cu aparatul ala, si cu priceperea de a fotografia o cometa, nu stie cum arata un avion la timpi de expunere de zeci de secunde.
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

jackie28t

Intradevar pe situl ufocasebook.com se posteaza tot ce se prinde in mana.Inainte era un site respectat si inca mai este pentru anumite articole dar la pagina principala se posteaza tot felul de stiri fara a fi anilzate.Unele sunt de toata batjocora.Cred ca se lasa sa curga stirile pentru a atrage cat mai multi membrii.Oricum printre uscaturi se mai scurg si materiale bune si interesante.
Totusi unii se distraza si se pregatesc pe seama unor materiale de acolo cea ce este un lucru bun.Toate au rostul lor pana la urma :-D