Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Proponere proiect (Unidentified - ex RUFOn)

Creat de Unidentified, 27 Ianuarie 2007, 22:44:18

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Nox

#30
Multumesc Unidentified pentru linkurile de mai sus. Chiar si eu ma gandeam sa-mi fac unele modificari pentru camera video (as fi optat pentru IR pentru ca aceasta caldura (sau radiatie infra-rosie) este specifica oricarui obiect ce are o anumita temperatura (nu vreau sa intru in detalii legate de termodinamica). Si ar fi cea mai optima metoda incluziv low cost de camuflare pentru cineva (camuflarea radiatiilor electromagnetice aflate in spectrul vizibil) caci spectrul de radiatie vizibila pe care il percepe ochiul e destul de limitat (400 nm si 700 nm).
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Unidentified

Nici o problema bluemoon8520.Vad ca ai inteles si tu cat de 'ingusti' la vedere suntem.Asa ca orice pasionat de ufologie sau specialist care se respecta si vrea sa surprinda pe camera aceste fenomene trebuie sa aiba cel putin 2 camere dintre care una sa fie modificata sa inregistreze alt segment din spectrul de radiatii.Chiar ma gandeam mai in gluma ca era interesant daca puteam avea vedere sau echipament ca alienul din Predator...
Eu mi-am modificat deja telefonul si am sa pun aici o poza care am facut-o printr-un geam .Trebuie sa mai umblu la setari dar in principiu este bine.A trebuit sa pun un strat dublu de filtru ca sa-mi mearga.
Ca sa verifici modificarea iei o telecomanda si daca vezi ,la fel ca inainte, lumina inseamna ca e bine.Apoi indrepti camera si catre monitor si chiar daca este deschis in camera o sa arate ca este inchis.Sunt mai multe metode de verificare cum ar fi oglinda,un plastic gros etc..Mai ramane de facut programelul in caz ca vrei sa lasi camera afara mereu .

Nox

#32
Un proiect asemnator care ruleaza deja de multi ani:

Project Hessdalen

Citat
Hessdalen is a small valley in the central part of Norway. At the end of 1981 through 1984, residents of the Valley became concerned and alarmed about strange, unexplained lights that appeared at many locations throughout the Valley. Hundreds of lights were observed. At the peak of activity there were about 20 reports a week.
Project Hessdalen was established in the summer of 1983. A field investigation was carried out between 21.January and 26.February 1984. Fifty-three light observations were made during the field investigation. You may read the details in the technical report. There was an additional field investigation in the winter of 1985. However, no phenomena were seen during the period when the instruments were present.

Lights are still being observed in the Hessdalen Valley, but their frequency has decreased to about 20 observations a year. An automatic measurement station was put up in Hessdalen in August 1998. Both data and alarm-pictures can be viewed on this website.

LINK: http://www.hessdalen.org/index_e.shtml
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Unidentified

mi-au placut pozele succesive in care surprindeau acel obiect luminos. Very good Blue  :-)